Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




14-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakin Stevens - Oh Julie

Shakin Stevens - Oh Julie

Om hem te beluisteren klik op de foto






Shakin' Stevens, ook bekend als Shaky (pseudoniem van Michael Barrett, Ely, Cardiff, 4 maart 1948) is een uit Wales afkomstige rock 'n' roll-zanger. Hij was de bestverkopende musicus uit het Verenigd Koninkrijk in de jaren tachtig.

Shakin' Stevens was de jongste uit een gezin van elf kinderen. Stevens begon zijn carrière als frontman van de band Shakin' Stevens and the Sunsets, een door de rock 'n' roll uit de jaren vijftig beïnvloedde band. In december 1969 werd de band uitgenodigd om in het voorprogramma van de Rolling Stones te spelen, hetgeen hen het jaar erna een platencontract bij Parlophone opleverde. Succes bleef echter uit, en na zeven jaar toeren en optreden verliet Stevens de band. Stevens deed auditie voor de rol van Elvis Presley in de musical Elvis! en kreeg de rol, wat hem een platencontract als solo-artiest opleverde bij Epic Records.

In 1980 scoort Stevens in Engeland zijn eerste hit met Hot Dog, op de Lp Take One die dat jaar wordt uitgebracht verleent de bekende gitarist Albert Lee zijn medewerking. Datzelfde jaar scoort hij ook met Marie Marie, dit nummer staat uiteindelijk 9 maanden in de Duitse hitlijsten.

In 1981 scoorde Stevens zijn eerste internationale hit met het nummer This Ole House (een cover van een hit van Rosemary Clooney uit de jaren vijftig). Het nummer bereikte de nummer-een-positie in eigen land en werd ook elders een grote hit. Andere grote hits volgden met nummers als Green Door, Oh Julie, You Drive Me Crazy en Merry Christmas Everyone. Ook zijn album Shaky bereikte internationaal de eerste plaats in diverse hitlijsten.

In 1984 probeert Stevens het ook in de Verenigde Staten, hij verschijnt in enkele televisieshows om de single Cry Just A Little Bit te promoten, maar het heeft weinig impact op de Amerikaanse hitlijsten, het komt slechts tot de 67e plek in de Billboard top 100.

In 1984 had Stevens nog een hit met het nummer Teardrops, waarbij Hank B. Marvin (van The Shadows) hem begeleidde op gitaar. Stevens maakte wel vaker gebruik van beroemde sessiemuzikanten, zoals Roger Taylor, de drummer van Queen.

In 1986 verschijnt de ballad Because I Love You, in Europa doet deze single niet zo heel veel, maar in Azië daarentegen is het een knaller van een hit, Stevens heeft er een nummer 1 hit mee in o.a. de Filipijnen, Hong Kong, Thailand, Singapore en Maleisië. Loop er een willekeurige karaoke bar binnen en grote kans dat je Because I Love You zult horen.

In 1994 stopte Stevens met het opnemen van platen. Hij trad nog wel veel op, en scoorde in Denemarken nog een hit met een compilatie van zijn bekendste nummers.

Tijdens het millennium concert in 1999 treedt Stevens in Cardiff op voor 100.000 mensen. In 2003 geeft Stevens een optreden in Wenen tijdens het Donauinselfest waar meer dan 200.000 mensen naar zijn show komen kijken.

In 2004 brengt Sony BMG wederom een verzamelaar van Stevens op de Deense markt Collectable, deze compilatie komt van niets op 1 binnen in de Deense hitlijsten en het levert Stevens een platina plaat op, in Zuid-Afrika wordt deze verzamelaar iets later ook uitgebracht en daar levert het een gouden plaat op.

In 2005 bracht hij een Greatest Hits-album uit, hetgeen hem weer in de spotlights bracht. Zo deed hij mee aan een reality-programma, en werd zijn grootste hit This Ole House opnieuw uitgebracht, deze werd gekoppeld aan de Pink! cover Trouble.

In 2007 brengt Stevens een nieuw album uit, Now Listen, op dit album staan naast eigen composities ook covers van bekende nummers zoals Got My Mind Set On You, Baby It's You en I Hear You Knockin. Bij het nummer How Could It Be Like That neemt Tony Joe White de gitaarsolo voor zijn rekening.




» Reageer (0)
13-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mogelijke krijttekening van Leonardo da Vinci ontdekt

Mogelijke krijttekening van Leonardo da Vinci ontdekt




Een tekening met een portret van een jong meisje, eigendom van een verzamelaar uit Zwitserland, zou van de hand van Leonardo da Vinci kunnen zijn. Dat hebben specialisten van een Frans lab bevestigd.
 
Vingerafdruk
Analyse van een vingerafdruk in de linkerbovenhoek van het werk, uitgevoerd in drie soorten krijt en inkt, toont veel overeenkomsten met die van de Italiaanse schilder. Dat zegt Jean Penicaut, baas van het Parijse lab Lumiere Technology, die het portret al sinds 2007 onderzoekt.
 
Volgens Martin Kemp, professor kunstgeschiedenis aan de universiteit van Oxford en gespecialiseerd in het werk van Leonardo da Vinci, is dit portret op velijnpapier (33 cm op 24 cm) wel degelijk een werk van de Italiaanse renaissancemeester, aldus Penicaut.

Dochter van hertog
Volgens Martin Kemp stelt het portret mogelijk het profiel voor van Bianca Sforza, dochter van Ludivico Sforza, hertog van Milaan (1452-1508). Het portret dat hij eerst 'De mooie Milanese' had genoemd, werd herdoopt in 'De mooie prinses'. Kemp boog zich over de wetenschappelijke elementen die hem verstrekt werden door het Franse lab, dat een multispectrale HD-camera had gebruikt.
 
Linkshandig
In januari ontdekte het lab een vingerafdruk die in dezelfde inkt is als het werk op velijnpapier en die afkomstig is van een linkshandige (net zoals de meester). De analyse werd toevertrouwd aan Paul Biro, een Canadees expert in het vinden van vingerafdrukken op kunstwerken, die zei dat de afdruk erg goed vergelijkbaar was met vingerafdrukken op het doek 'Sint Hieronymus' van da Vinci in het Vaticaan.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een derde van vrouwen haat kapsel


Een derde van vrouwen haat kapsel


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/kapsel.jpg?t=1255430773


Een derde van de vrouwen zit wel eens letterlijk met de handen in het haar. Een bad hair day verpest voor veel vrouwen hun humeur en laat ze drastische maatregelen nemen zoals een volledig andere coupe of een noodbezoekje aan de kapper. Dat blijkt uit een enquête van haarspecialist Andrélon en de website vrouwonline bij 2.000 vrouwen.


Meer dan de helft van de vrouwen heeft minstens een keer per week last van een bad hair day. Ruim een derde heeft dagelijks haatgevoelens jegens haar kapsel. Vooral futloos haar, te droge lokken en beschadigde punten verpesten ons humeur danig.


De meeste vrouwen gaan dan ook redelijk drastisch te werk wanneer een speciale shampoo niet werkt. Ze trekken dan ternauwernood naar het kapsalon om hun kapsel te laten herstellen in zijn oorspronkelijke, goede staat. Een nieuwe coupe is daarbij een optie, alhoewel slechts 20% van de vrouwen de moed vindt om dit ook effectief te doen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer oud brood?

Nooit meer oud brood?


http://img26.imageshack.us/img26/6782/broody.jpg


Nooit meer oud brood, dat zou binnenkort wel eens de nieuwe slogan van de Vlaamse bakkers kunnen worden. Zeer recent werd een nieuwe bacterie gevonden die het brood langer vers houdt. Het nieuwe bewaarproduct maakt dat schimmels en andere zuren zich minder snel kunnen ontwikkelen.

Prijzen
Heel wat boterhammetjes worden na enkele dagen weggesmeten wegens schimmels of onfrisse geurtjes. Nu de broodprijzen de pan uitswingen, is dat een dure aangelegenheid. Het nieuwe bewaarmiddel biedt hopelijk een oplossing.


Melkzuurbacterie
Ontwikkeld door Elke Arendt, een Duitse onderzoekster die er tien jaar lang naar zocht, blijft de voedingswaarde, het volume en de smaak van het brood ongewijzigd. De gevonden melkzuurbacterie verdedigt zich  fel tegen indringers en creeërt als het ware een eigen omgeving die bepaalde zuren geen kans geven. Dit type werd al gebruikt in yoghurt en kaas, het is voor het eerst dat de vershouder ook in brood wordt verwerkt.


2010
In eigen land hoopt Puratos, een bedrijf uit Groot-Bijgaarden, het product te commercialiseren. Pas in 2010 zou het op de markt gebracht worden. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wielrenner Frank Vandenbroucke overleden

Wielrenner Frank Vandenbroucke overleden



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/WielrennerFrankVandenbroucke.jpg?t=1255382001



Wielrenner Frank Vandenbroucke is op 34-jarige leeftijd overleden. Dat melden TeveOost en RTBF. De renner werd dood aangetroffen in een hotel in Senegal, waar hij op vakantie was. Hij zou bezweken zijn aan de gevolgen van een longembolie. Vandenbroucke werd op 6 november 1974 geboren in Moeskroen.
 
Longembolie
Een longembolie is een afsluiting van een longslagader, waardoor het longweefsel niet of slechts gedeeltelijk van bloed kan worden voorzien. Een longembolie wordt meestal veroorzaakt doordat in grote aders in het bovenbeen of in het bekken trombose ontstaat. De stolsels kunnen losschieten en dan via het hart de longen bereiken.

Groot talent
Vandenbroucke was één van de grootste talenten van de Belgische wielersport. Hij was Belgisch kampioen bij de nieuwelingen (1991) en de junioren (1992). In 1995 won hij Parijs-Brussel, in 1996 de Ronde van Oostenrijk en de Scheldeprijs, in 1997 de Ronde van Luxemburg, in 1998 Gent-Wevelgem en Parijs-Nice, in 1999 de Omloop Het Volk, Luik-Bastenaken-Luik en twee etappes in de Ronde van Spanje. Nadien ging het met zijn carrière bergaf.





» Reageer (0)
12-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse peuter (2) heeft even hoog IQ als Einstein

Britse peuter (2) heeft even hoog IQ als Einstein


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/BritsepeuterIQ160.jpg?t=1255368759


De 2,5-jarige Oscar Wrigley is voortaan het jongste mannelijke lid van Mensa, een exclusieve club voor hoogbegaafde mensen. Het ukje uit Reading (Engeland) heeft namelijk een IQ van minstens 160, evenveel als Albert Einstein destijds. Om tot het selecte clubje toe te treden heb je een IQ van minstens 148 nodig. Wetenschappers voorspellen kleine Oscar nu al een gouden toekomst.


Albert Einstein
Het wonder kon na negen maanden al praten en na achttien maanden kende ook het alfabet geen geheimen meer. Op zijn tweede ging hij al prat op een woordenschat van 2.000 woorden, terwijl zijn leeftijdsgenootjes het dan nog moeten stellen met om en bij de 50. "Een paar weken geleden vijzelde hij onze kennis over de voortplantingscyclus bij pinguïns bij", zegt papa Joe, die zich nu al voorbereidt op de dag dat zijn zoon hem voor idioot verwijt.


Saxofoon
"Oscar is tevens bezeten van muziek. Hij luistert naar symfonieën en vroeg voor kerst een saxofoon, ook al is hij nog te klein om erop te spelen. Onlangs bewierookte hij de kookkunsten van mijn vrouw Hannah. 'De worsten smelten op mijn tong', klonk het. Toen hij vier maanden oud was, liet hij zelfs al weten welke kledij hij verkoos." Wie graag tot Mensa wil behoren moet hopen dat zijn intelligentiescore maar bij maximaal twee procent van de bevolking voorkomt. In Oscars geval is minder dan 0,01 procent van de mensen slimmer dan hij.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze vijf vragen bepalen of jij gelukkig bent

Deze vijf vragen bepalen of jij gelukkig bent




Vrouwen worden steeds ongelukkiger en minder tevreden, zo blijkt uit recent onderzoek. Gelukkig slagen er nog evenveel dames in om oprecht content te zijn. Hoe doen ze dat? Simpel: gelukkige vrouwen beslissen om in alle omstandigheden gelukkig te blijven, ongeacht of ze rijk, arm, al dan niet kinderloos of vol-, halftijds of niet aan het werk zijn. Dat stelt Marcus Buckingham, auteur van het motiverende boek 'Find your Strongest Life'.

Om zijn stelling te bewijzen, deed de Britse auteur onderzoek bij duizenden vrouwen. Met de volgende vijf vragen wist hij hun geluksgraad te bepalen.

1.    Hoe vaak doe je dingen die je echt leuk vindt?
Meestal is de dagtaak gevuld met zaken die moeten afgewerkt worden. De dingen die we echt graag zouden gaan, schieten erbij in. Een cinema-avondje, theatervoorstelling, saunabezoekje vragen organisatie en energie waardoor deze wegvallen. De gelukkigsten onder ons houden het niet bij dagdromen, maar gaan er ook werkelijk voor. Een avondje uit of een leuk weekendje weg nemen ze mee.

2.   Kijk je 's ochtends uit naar je dag?
Zie je ertegenop als de wekker afgaat om je dag weer vol goede moed te beginnen? Voor de 'happy few' geldt dat niet: de dag die volgt is er eentje met nieuwe uitdagingen en ervaringen. Je perspectieven wijzigen is een goede manier om je gelukkiger doorheen de dag te loodsen. Is je job zo deprimerend, ga dan op zoek naar andere uitdagingen. Een andere job kan helpen of focus je op de activiteiten na het werk.

2.    Verlies je de tijd uit het oog?
De tijd vliegt als het leuk is en dat is zo. Wie gelukkig is met zijn job, houdt zelden de klok in het oog. Door naar de klok te staren, tikt de tijd minder snel. En dat hoeft niet enkel op het werk: wie zich meer concentreert en meer betrokken raakt bij de dagelijkse activiteiten, zal er op den duur meer van genieten.

3.    Heb je nog energie over na een lange, drukke dag?
Na een drukke werkdag komen de meesten afgemat thuis. Iets anders dan een avondje tv zit er niet meer in. Volgens Buckingham is een beetje opwinding toch een dichtere stap bij geluk dan een oververmoeid gevoel. De vraag blijft hoe je die toestand bereikt? Volgens de auteur kan dit door leuke momenten doorheen de dag te koesteren. Hoe klein die ook zijn.
 
4.    Ben je emotioneel content?
Het is zeer makkelijk om je dag op automatische piloot af te werken. Koken, kuisen, opruimen, werken, slapen en opstaan lijken wel geprogrammeerd. Beter is om je te focussen op het moment in plaats van wat je nog moet doen of wat je hoopt te doen. Streef naar voldoening met wat je hebt.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kastijden was normaal in Nederlandse kloosters

Kastijden was normaal in Nederlandse kloosters


http://img127.imageshack.us/img127/3315/klooster1.jpg


In Nederlandse kloosters is tot in de jaren 60 aan religieuze versterving en geseling gedaan. Duizenden monniken, nonnen en andere religieuzen kastijdden zichzelf, vastten streng en moesten bij misstappen straffen ondergaan.
 
Geselingen
Voor de spirituele groei moesten kloosterlingen wil en lichaam laten versterven. Zonde en lust moesten worden uitgebannen voor God. Dat gebeurde vooral in de periode net na intreding. Veel novicen wisten niet wat hen overkwam. Een deel onttrok zich aan de geselingen of deed net alsof.
 
Bitter kruid
In wekelijkse bijeenkomsten werden overtredingen als verslapen en iets per ongeluk kapotmaken streng gestraft. Straffen bestonden onder meer uit het kussen van de voeten van alle medekloosterlingen en het eten van alsem. Alsem is een zeer bitter kruid dat het smaakgevoel bederft en het plezier in eten wegneemt. Verder vond er in alle Nederlandse kloosters op structurele basis zelfgeseling plaats, zo vermeldt het onderzoek.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armere gezinnen gebruiken minder kinderopvang

Armere gezinnen gebruiken minder kinderopvang


http://img128.imageshack.us/img128/1923/kinderopvang2.jpg



Hoewel kinderopvang voor armere gezinnen goedkoper is, maakt die doelgroep minder gebruik van kinderopvang. Slechts 37 procent van de gezinnen met de laagste inkomens gebruikt kinderopvang, terwijl bij de hogere inkomens dat percentage op 82 tot 96 procent ligt. Dat melden de Corelio-kranten.

Mist doel
Uit onderzoek van het Centrum voor Sociaal Beleid van de Universiteit Antwerpen blijkt dat het budget van de overheid voor "sociale kinderopvang" niet bij de minst gegoeden terecht komt en dus zijn doel mist. Niet alleen voor de niet-gesubsidieerde opvang geldt dit, maar ook voor de gesubsidieerde sector, die goedkoper is voor de lage inkomens.

Minder informele opvang
Armere gezinnen doen ook minder aan informele kinderopvang bij buren of familie. Welk verband er bestaat tussen een job hebben en kinderopvang vinden, is niet duidelijk, aldus onderzoekers Joris Ghysels en Wim Van Lancker. Ze stellen bovendien voor om de federale belastingsaftrek af te schaffen en met dat geld opvang voor ieder kind te organiseren.




» Reageer (0)
11-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat moeders beter vertellen tegen hun zoon

Wat moeders beter vertellen tegen hun zoon




Moeders zijn de aangewezen personen om wijsheden door te geven aan hun zonen. Leer hen de kneepjes om een vrouw aan te pakken, opdat ze zowel mannelijke als vrouwelijke perspectieven kennen. Zo wordt jouw zoon straks een echte gentleman.

Tips
1.    Wees galant. Niet dat een man alle rekeningen hoeft te betalen of vrouwen steeds voorrang moet geven. Enkele beleefdheidsregels kunnen geen kwaad:
2.    Leer hem beleefde antwoorden te geven. 'Je bent gek' is echt geen passend antwoord.
3.    Koken, schoonmaken en de kinderen verzorgen: het zijn klusjes die ook door mannen mogen gebeuren.
4.    De tijd dat je als man met het schaamrood tampons of andere vrouwenspullen ging kopen, is voorbij. Iedereen weet dat ze niet voor je zoon bestemd zijn.
5.    Vrouwen houden van complimentjes. Een cadeautje kan evenmin kwaad.
6.    Als man mag je minder verdienen dan je vrouw. Dat is geen schande en maakt je niet minder mannelijk.
7.    Zit je neer, hoeven je benen echt niet zo breed open te staan. Verzorg je houding.
8.    Wees op tijd, zelfs al is zij dat niet.
9.    Loop niet als een puppy achter haar aan tijdens het shoppen. Tenzij je niets liever doet, natuurlijk, anders maak je duidelijke shoppingafspraken.
10.    Laat je niet afdreigen met seks. Seks dient niet om je te belonen of te straffen.
11.    Zoek uit wat haar favoriete bloem is.
12.    Glimlachen en knikken zijn niet hetzelfde als luisteren.
13.    Een man mag af en toe een traantje wegpinken, maar hou het snikken tot een minimum.
14.    Werk aan je persoonlijkheid. De indrukken die je geeft, gaan lang mee.
15.    Op een gegeven moment zal je vrouw belangrijker worden dan je moeder.
16.    Vrouwen kan je nooit helemaal begrijpen, maar dat is misschien net charmant.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toast champignon



Toast champignon


De afbeelding “http://img122.imageshack.us/img122/464/toastwl2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ingrediënten
500 g middelgrote champignons
4 sneden wit brood
boter
verse bieslook of peterselie
1 citroen
peper en zout


Bereiding
Maak de champignons schoon met en vel keukenpapier en snijd de steeltjes af.
Toast de boterhammen en snijd ze bij.
Verwarm een flinke klont boter tot hazelnootkleur. Kleur de champignons op de kant van de hoedjes snel goudbruin. Kruid met peper en zout. Draai de champignons om en zet het vuur wat lager. Kruid opnieuw met peper en zout. Laat de champignons niet te lang bakken, ze moeten binnenin lekker sappig blijven en bij voorkeur hun grootte behouden. Sprenkel er enkele druppels citroensap overheen om de smaak op te peppen.
Schik de champignons op de toast en versier met de  fijngesneden verse kruiden







» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakespears Sister - Stay

Shakespears Sister - Stay

Om haar te beluisteren klik op de foto






Shakespears Sister (oorspronkelijk gespeld als Shakespeare's Sister) was een in 1988 door de Ierse zangeres Siobhan Fahey (voormalig Bananarama-lid) gevormde punk/pop/rock-band. In 1992 werd de achtergrondzangeres Marcella Detroit meer naar voren geschoven waardoor de pop-pers de band vaak als een damesduo bestempelde.


De naam van de band is afkomstig van het gelijknamige nummer van the Smiths, daar wel met de "e" en de apostrof geschreven. Toen Fahey aan een vriend vroeg een houtsnede te maken van de naam van de band viel de e weg, en al snel werd ook de apostrof achterwege gelaten. Op het eerste album van de band, Sacred Heart, staat de apostrof nog wel, maar de "e" niet: Shakespear's Sister.


De band bracht twee CD's uit, Sacred Heart en Hormonally Yours. In Nederland en België had de band twee hits met de nummers Stay en Hello (Turn your radio on). Hun eerste single, You're history, bleef steken in de tipparade.




» Reageer (0)
10-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker ruikende slaapkamer zorgt voor zoete dromen


Lekker ruikende slaapkamer zorgt voor zoete dromen


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/slapen.jpg?t=1255196618


Aangename geuren tijdens het slapen zorgen ervoor dat je leuke dromen hebt, een slechte parfum zorgt voor nachtmerries. Dat blijkt uit een Duits onderzoek.

Rozengeur
De Duitse onderzoekers bestudeerde het effect van rozengeur, de geur van rotte eieren of een neutraal parfum op de slaap. 15 gezonde jonge vrouwen namen deel aan het onderzoek. Wanneer ze de REM-fase bereikten, wekten de onderzoekers hen en vroegen waar ze van hadden gedroomd net voor ze wakker werden. Ze moesten ook aangeven of ze een positief of negatief gevoel hadden. Bij de rozengeur getuigden de vrouwen van aangename dromen, nachtmerries deden zich voor bij een slechte parfum. Geuren blijken wel geen invloed te hebben op de lengte of de bizarheid van de dromen.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Claes bij de Laatste Showband

Willy Claes bij de Laatste Showband


http://img119.imageshack.us/img119/8038/willyclaes.jpg


Willy Claes speelt op maandag 12 oktober mee met de Laatste Showband.
De 70-jarige minister van staat brengt aan het einde van 'De laatste show' samen met Patrick Riguelle en zijn band Ain’t misbehavin', een jazzstandard van Fats Waller uit 1929.

Eerder deze maand bracht de Laatste Showband samen met Sandra Kim nog een verrassend rockende versie van 'Highway to hell'.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7,5 miljoen euro voor Chinese houten troon

7,5 miljoen euro voor Chinese houten troon





Een Chinese keizerlijke troon uit Indisch rood sandelhout is voor een recordprijs van 7,5 miljoen euro in Hongkong geveild. Zoveel werd nooit eerder voor een meubelstuk uit China betaald. Dat deelde het veilinghuis Sotheby's mee. De 'Drakentroon' vervaardigd uit het uiterst zeldzame zitan-hout is afkomstig uit de periode van keizer Qianlong (Qing-dynastie) in de 18de eeuw. Hij is met allerhande sculpturen rijkelijk versierd.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog nooit zoveel spinnen

Nog nooit zoveel spinnen




Door de warme lente en de droge zomer hebben spinnen zoveel voedsel - met name insecten - dat ze talrijker dan ooit opduiken in de Vlaamse huizen en tuinen. Maar de komende jaren wordt het wellicht nog erger.

"Door de zachte herfst blijft er meer eten voorhanden en leggen ze ook veel meer eitjes", waarschuwt spinnenexpert Koen Van Keer van spinnenvereniging Arabel in Het Laatste Nieuws.

Naar schatting zitten er in één huis, inclusief garage, zolder en kelder, zo'n duizendtal - vaak heel kleine - spinnen.





» Reageer (0)
09-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig mannen kunnen verleiden


Weinig mannen kunnen verleiden


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/complimenten.jpg?t=1255118397




86 procent van de single vrouwen vindt dat mannen slechte versierders zijn.  Helaas denken mannen daar anders over: 84% vindt zichzelf wel een goede versierder.

Onzeker
Bestaat er dan zoiets als mannelijke pretentie? "Jawel", vertelt Tijn van Ewijk, auteur van 'MasterFlirt, hoe versier je elke vrouw' aan de Telegraaf. "Jongens vertellen vlug dat ze iets goed kunnen, om vooral niet te moeten toegeven dat ze eigenlijk onzeker zijn. Ze verleiden zelden een vrouw, terwijl ze blijven volhouden dat ze snappen hoe het werkt".

Nuttige tips
Datewijsheid.nl denkt te weten hoe jongens best een vrouw aanpakken.

1. Vaak wordt onder 'versieren' verkeerdelijk verstaan dat jongens complimentjes geven over haar uiterlijk, haar verwennen met cadeaus en etentjes, alles doen wat zij wil en de eigen mening vooral even opzij schuiven. Zo werkt het niet.


  


2. Hoe versier je een vrouw dan wel ? Simpel, door ervoor te zorgen dat een vrouw zich tot je aangetrokken voelt. Met andere woorden, maak jezelf aantrekkelijk. Attractief zijn heeft, in tegenstelling tot wat gedacht, weinig te maken met uiterlijk, inkomen en zelfs niet met je leeftijd. Alles heeft te maken met je voorkomen, met de manier waarop je jezelf presenteert bij een vrouw. Jezelf presenteren kun je leren.

3. Een man die in staat is voor zichzelf te zorgen, weet hoe hij zich moet kleden. Dat die kleren schoon, fris en gestreken zijn, spreekt voor zich. Een aantrekkelijke man stapt regelmatig onder de douche, verzorgt zijn gebit en beschikt over een goed geurtje dat bij hem past. Tevens scheert hij zichzelf en brengt hij af en toe een bezoek aan de kapper. Uiteraard let hij op zijn eetgewoonten en trekt hij er regelmatig op uit.

4. Een speciale plaats in de uiterlijke verzorging nemen nagels en schoenen in. Dit zijn de eerste dingen waar een vrouw op let. Zorg dat je nagels schoon en geknipt zijn, schoenen dienen netjes en modern te zijn. Het zijn de details die het hem doen bij de vrouw. Als die voor elkaar zijn, is de rest ook voor elkaar, aldus de datingsite.

5. Een man die voor zichzelf kan zorgen, heeft geen vrouw nodig. Hij is zelfverzekerd, relaxed, heeft vertrouwen in eigen kunnen en is happy met zichzelf. Heb je dit bereikt, straal je dit ook uit.

6. Vrouwen voelen zich aangetrokken bij wie ze zich prettig en beschermd voelen. Enkel zij die op zichzelf vertrouwen en hun zaakjes geregeld hebben, geven vrouwen dit gevoel. Zij zijn van niemand afhankelijk en kunnen zich prima zelf redden. Ook als het even minder makkelijk gaat.

7. Succesvolle mannen die hard gewerkt hebben, tegenslagen hebben gekend, maar altijd in zichzelf zijn blijven geloven, hebben een stapje voor. Een vrouw voelt dat. Je versiert niet met een dikke portemonnee, maar met persoonlijkheid en karakter. ((br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlamde hond kan weer lopen

Verlamde hond kan weer lopen




Een verlamde hond kan weer lopen dankzij baanbrekend werk van wetenschappers aan de universiteit van Cambridge. Zij hopen dat ze met deze techniek ook mensen met rugletsels zullen kunnen helpen.

Cellen van neus
De tekkel Henry raakte een jaar geleden verlamd na een breuk van enkele ruggenwervels. Nu kan hij weer stappen en met zijn staart kwispelen nadat specialisten van de faculteit Veeartsenij van Cambridge cellen van zijn neus in de staart van Henry hebben geïnjecteerd.

Inslapen
Baasje Sarah Beech (34) uit Birmingham is in de wolken. "Mijn veerats zei me dat we Henry maar beter lieten inslapen. Toen ik vernam dat ze in Cambridge een nieuwe techniek aan het ontwikkelen waren, heb ik mijn hond ingeschreven voor het experiment. Het resultaat is wonderbaarlijk".




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felice ( Dré Steemans ) overleden aan hartinfarct


Felice ( Dré Steemans ) overleden aan hartinfarct


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Felice.jpg?t=1255093181



 Dré Steemans, beter bekend als tv-figuur Felice, is deze nacht in zijn slaap aan een hartstilstand overleden. Hij werd 55 jaar. De ironie wil dat Steemans gisteren nog een bezoek bracht aan een cardioloog, die hem gezond verklaarde.

André Steemans is geboren op 1 oktober 1954 in Leuven. Zijn BV-carrière begon in 1985, toen hij debuteerde in het radioprogramma 'Het Genootschap' van Luk Saffloer. Daarin bracht hij korte stukjes met Italiaans accent onder de naam Felice Damiano.

Snel daarna kreeg hij zijn eigen show 'Incredible'. Dat programma werd onsterfelijk toen Jan Bucquoy met twee vijgen het schaamdeel van koningin Fabiola namaakte.


Felice's grote liefde: zijn huisje in de Provence



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Felicesgroteliefde.jpg?t=1255093409
Eygalières.


Felice woonde in een mooi herenhuis in Diest, maar hij had ook een alleraardigst optrekje in de Provence. In hetzelfde dorpje waar Brad Pitt, Angelina Jolie en Charles Aznavour een vankantiewoning hebben: Eygalières. Felice was er verliefd op.

Wout Bru
Tijdens de opname van de talkshow Als God in Frankrijk trok Felice met Adamo door Zuid-Frankrijk, waar zij verbleven in een hotelletje in de buurt van Eygalières. Toen er gegeten moest worden, werden zij naar Wout Bru gestuurd, die zich een paar maanden eerder in het schilderachtige dorpje had gevestigd. Wout: "Ik had 'dat mannetje dat de Italiaan speelt' direct herkend." Na de maaltijd vroeg Felice naar de chef om hem wierook toe te zwaaien.

Sterren
Wout Bru uit Beerse en zijn West-Vlaamse vrouw Suzy openden een kleine tien jaar geleden het restaurant Le Bistrot d'Eygalières te openen. Inmiddels bouwde hij in Frankrijk een imperium van vier zaken uit en mag hij onder meer Rod Stewart, Jean Reno, Alain Prost, Ridley Scott en Jean-Paul Belmondo tot zijn vaste klandizie rekenen.

"Verliefd"
Bru en Felice raakten bevriend, waardoor Felice Wouts projecten van dichtbij volgde en raad gaf en Wout zich ontfermde over Felice wanneer deze in de buurt was. Felice: "Ik werd verliefd op het idyllische dorp en toen in 2003 het oude huis tegenover het restaurant te koop kwam te staan, hebben wij geen tien minuten geaarzeld."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Charleroi lachen ze niet altijd met verborgen camera!

In Charleroi lachen ze niet altijd met verborgen camera!

Om het filmpje te bekijken klik op de foto





Een grap (?) met een verborgen camera liep in Charleroi goed fout. De lolbedenkers vonden het blijkbaar erg leutig om een groen netje rond iemands hoofd te werpen, en dat voor het oog van de verborgen camera. Is me dat gieren! Toch?

Nee, toch niet. Zoiets doe je namelijk niet ongestraft met iedere Carolo! Een vriend van zo'n onfortuinlijk slachtoffer zette de weglopende dader met één welgemikte achterwaartse trap tamelijk buitenspel. "Kijk, nu komen we op televisie", riep de karatekid vrolijk naar zijn maten. Wie laatst lacht... Kijk maar.



» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!