Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




18-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodelijke slang houdt labrador in 'wurggreep'

Dodelijke slang houdt labrador in 'wurggreep'


De eigenaars van labrador 'Bronson' schrokken zich rot toen hun hond thuiskwam met zijn nieuwste speeltje: een uiterst giftige 'Copperhead' slang. Het beest had zich helemaal rond de snuit van Bronson gekronkeld en de situatie kon op elk moment uit de hand lopen.



Bronson verkeerde in een zeer benarde positie.
Bronson verkeerde in een zeer benarde positie.


De familie Allen in Australië is al wel wat gewoon van hun labrador. De hond brengt vaak allerlei voorwerpen mee naar huis. Toen hij onlangs trots zijn nieuwste vondst showde, konden Peter en Deborah Allen hun ogen niet geloven. Bronson daagde op met een dodelijke slang. Wat erger was, de staart van de 'Copperhead' zat in zijn muil en de rest van de slang had zich rond zijn snuit gekronkeld. Het was een uiterst gevaarlijke situatie voor Bronson.


"We waren niet zeker of de slang nog leefde maar toen ik tegen de kop van het beest duwde, bewoog de slang", vertelt Deborah Allen. Toen ze een plan aan het bedenken waren om hun hond uit zijn penibele situatie te verlossen, droeg Peter zijn vrouw op om er toch maar een foto van te nemen. "Anders zou niemand ons geloofd hebben", verklaart hij.


Gelukkig was Bronson een zeer goed opgevoede hond waardoor hij onmiddellijk gehoorzaamde toen Peter Allen hem beval om de slang los te laten. Hierdoor kon de eigenaar het gevaarlijke beest voorzichtig in een zak stoppen en de hond bevrijden uit zijn benarde positie. Zowel Bronson als de slang werden zo snel mogelijk naar de dierenkliniek gebracht.


Een bloedtest bevestigde dat de hond wel degelijk gebeten was door de dodelijke slang. Bronson werd vier dagen gehospitaliseerd en recupereerde wonderwel van zijn schrikbarende avontuur.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 6 beautyproblemen met honing

 6 beautyproblemen  met honing





Honing lijkt wel een wondermiddel voor de huid en het haar. De was, suikers en mineralen doen je lichaam allemaal goed. Deze zes veel voorkomende beautyproblemen kan je er ook mee aanpakken.

1) Droge huid

Was je gezicht en breng de honing aan. Laat de honing vijftien minuten drogen en was het dan af met warm water. Herhaal elke week voor het beste resultaat.

2) Wondje

Breng een tot twee keer per dag een toefje honing aan op het vlekje. Laat het opdrogen en spoel het dan af. De roodheid zal verminderen en het genezingsproces zal gestimuleerd worden.

3) Ruwe huid

Meng honing en suiker samen in een kopje tot een pasta. Wrijf dit in cirkelvormige bewegingen over de ruwe vlekken of zelfs je hele lichaam. Laat het drogen en neem dan een douche. Je huid zal zacht, glad en fris aanvoelen. Kan ook perfect gebruikt worden als gezichtsscrub en zelfs als lipscrub.

4) Lusteloos haar

Meng een half kop honing met vier koppen water en een halve kop citroensap. Was je haar, spoel goed uit en breng het mengsel aan op je haar. Niet uitspoelen, gewoon laten drogen.

5) Droog haar

Meng een halve kop honing met twee eetlepels olijfolie. Breng aan op het haar, wrap het en draai het in een handdoek. Laat een halfuur rusten, en was het dan uit. Werkt ook goed voor de hoofdhuid.

6) Gebarsten huid

Gebruik dagelijks een mix van een kwart kop honing met twee koffielepels droge melk. Masseer dit mengsel op een vochtige huid. Het zal make-up en andere onzuiverheden verwijderen. Goed afspoelen en hydraterende crème aanbrengen.

Tip:

Zorg dat je  pure honing gebruikt voor je beautyproducten.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Carla Bruni - L'amour


 Carla Bruni - L'amour

Klik op de foto om haar te beluisteren






Carla Bruni, voluit Carla Gilberta Bruni Tedeschi, (Turijn, 23 december 1967) is een Italiaans-Frans model en singer-songwriter. Na haar huwelijk, begin 2008, met de Franse president Nicolas Sarkozy werd ze first lady van Frankrijk.

Haar stiefvader Alberto Bruni Tedeschi (haar biologische vader is de Italiaans-Braziliaanse kruideniersmagnaat Maurizio Remmert) was mede-eigenaar van het Pirelli-concern en haar moeder Marysa Borini is een concertpianiste. Toen Carla vijf jaar oud was vertrok het gezin naar Frankrijk. Later bezocht ze een kostschool in Zwitserland. Na haar terugkomst begon ze een studie architectuur in Parijs, maar maakte haar studie niet af.


Als negentienjarige begon ze een carrière als model en op twintigjarige leeftijd was zij al één van de meest succesvolle modellen op de catwalk met een jaarinkomen van 7,5 miljoen dollar. In deze jaren werd zij beroemd door affaires met beroemdheden als Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump, Kevin Costner en Vincent Pérez. Ze is een aantal jaren getrouwd geweest met Raphaël Enthoven. Samen kregen zij in 2002 een zoon, Aurélien.







In 1998 verliet zij de modewereld en stortte zich op het schrijven en zingen van chansons. In 2003 verscheen haar debuutalbum Quelqu’un m’a dit. Dit album, met nummers in de stijl van Joni Mitchell en Serge Gainsbourg werd goed ontvangen. In 2007 verscheen het Engelstalige album No Promises. Haar derde album heet Comme Si de Rien N'Était en werd goed ontvangen door de pers.

Op 17 december 2007 werden in de Franse pers foto's gepresenteerd van president Nicolas Sarkozy en Carla Bruni. Op 2 februari 2008 zijn ze getrouwd.[5] Op 11 april 2008 werd in New York een naaktfoto van Carla Bruni geveild voor 91.000 dollar (circa 58.000 euro). Enkele Franse media werden in juni 2007 beboet, omdat ze naakfoto's van de presidentsvrouw hadden gepubliceerd zonder toestemming van de fotografen.


Bruni krijgt het aan de stok met de Colombiaanse minister van Buitenlandse zaken, Fernando Araújo, als ze op haar derde album Comme si de rien n'était in het lied Tu es ma came verwijst naar Colombiaanse cocaïne. De minister laat weten "not amused" te zijn





» Reageer (0)
17-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Macdonald - This Is The Life

Amy Macdonald - This Is The Life


Klik op de foto om haar te beluisteren





Amy Macdonald (Bishopbriggs (nabij Glasgow), 25 augustus 1987) is een Schotse zangeres en staat al op het podium vanaf haar 15de. Haar debuutalbum This Is the Life kwam in Groot-Brittannië binnen op de tweede plaats en in Schotland op de eerste plaats. Ook bereikte dit album in vier dagen tijd daar de gouden status. In Nederland was de cd op de eerste positie van de Album Top 100 te vinden. In totaal verkocht ze wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren van haar debuutalbum

Macdonald haar muziek wordt onder andere beïnvloed door Travis en The Libertines. Ze heeft een platencontract met Vertigo en is verloofd met voetballer Steve Lovell.

In Nederland gaf zij optredens in het voorprogramma van Paul Weller (2007) en in de bovenzaal van Paradiso (3 maart 2008). Op 31 mei 2008 was zij ook op Pinkpop aanwezig evenals in augustus op Lowlands. In de uitzending van het televisieprogramma Mooi! Weer de Leeuw van 13 september 2008 trad ze op met het nummer Mr. Rock & Roll. Op Pinkpop 2009 stond Amy op maandag 1 juni op het hoofdpodium.

Ze brak in Europa door met de single Mr. Rock & Roll, waarmee ze onder andere een nummer 1-positie in de Schotse hitlijst en een nummer 3-positie in Zwitserland behaalde. Andere succesvolle singles zijn L.A. en This Is the Life, de single die haar doorbraak betekende in Nederland en waarmee ze meteen de grootste solo-hit voor een vrouwelijke artiest ooit scoorde.

This Is the Life werd eind maart 2008 uitgeroepen tot 3FM Megahit, en kwam vervolgens op 5 april 2008 binnen in de Single Top 100. Het nummer steeg door tot nummer één (3 juni 2008). Ook in de Top 40 was deze single op 3 juni 2008 de nummer 1. Ook in België is de single erg populair. Op 12 september 2008 stond de single al 14 weken in de Ultratop 50, waarvan nu al 11 weken op nummer 1.

Haar debuutalbum This is the Life verkoopt erg goed in zowel Nederland als België. In de tweede week van augustus 2008 kreeg ze in België daarom een gouden plaat uitgereikt, en in Nederland een platina plaat [2].

Halverwege augustus werd haar eerste Nederlandse single, Mr. Rock & Roll opnieuw uitgebracht als single.




» Reageer (0)
16-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjeswereld






ze zeggen...
je ben te groot om te dromen
te oud om te geloven
wat heb je toch aan zeemeerminnen
elfjes en kaboutertjes
als de realiteit je wakker schud

ik zeg...

sprookjes zijn zo prachtig
zou veel liever
een vrije zeemeermin zijn
of een elfje ontmoeten
dan te luisteren naar de regels
in de mensenwereld..

je bent nooit te groot om te dromen
nooit te oud om te geloven
sprookjes en dromen
zijn veel mooier
als je de realiteit even niet aankan...

dus kijk maar eens goed rond je
want er zijn echt wel zeemeerminnen
elfjes en kaboutertjes
ga maar eens met me mee...
laat je meeslepen door de mooie sprookjeswereld...

daar is het prachtig
geen verdriet of pijn
alleen maar mooie natuur
en sprookjesfiguren
daar wil toch iedereen voor eeuwig zijn...

ga je mee

naar mijn mooie sprookjeswereld...



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmoet de swoftie: gelukkige, single vrouw van 50

Ontmoet de swoftie: gelukkige, single vrouw van 50





De 600.000 oudere Britse vrouwen die vrijgezel, weduwe of gescheiden zijn, waren nog nooit zo gelukkig. Dat blijkt uit een recente studie. Ook zijn ze nog nooit zo actief en leergierig geweest.

Twitter
Het onderzoek toonde aan dat meer oudere vrouwen dan ooit blij zijn alleen te zijn, 21 procent van hen woont alleen, dat is een stijging van 5 procent de laatste tien jaar. 17 procent zegt dat ze actief op zoek zijn naar een partner en volop daten, 20 procent heeft een geweldig sociaal leven.

Nieuwe dingen leren
Daarnaast blijkt dat deze vrouwen niet bang zijn van technologie, een vijfde is lid van een sociale netwerksite als Facebook en Twitter. Bijna de helft leerde een nieuwe vaardigheid na hun 50ste, vooral computerlessen, een vreemde taal, koken en zelfs salsalessen zijn populair. Een kwart nam een fitnessabonnement en proberen te diëten voor hun gezondheid, 18 procent reist vaken naar het buitenland en vindt nieuwe culturen ontmoeten het meest opwindende aspect van hun leven. Een kwart van de vrouwelijke vijftigplussers zegt dat ze nog nooit zo gelukkig waren in hun volwassen leven.

Oude vrijster
Onderzoekster Christine Northam: "Steeds meer vrouwen tussen de vijftig en de zestig zijn single. Ze maken hier iets positiefs van om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een nieuwe fase in hun leven. Het stereotype beeld van de oude vrijster is een mythe, veel van deze vrouwen zijn glamoureus en hebben controle over hun leven, dit maakt dat dit de mooiste jaren van hun leven zijn."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kan je de naam van iemand verklappen in je slaap?

Kan je de naam van iemand verklappen in je slaap?





Wie kent er niemand die praat in zijn slaap? Soms volzinnen, meestal onsamenhangend gebrabbel. Maar kan je ook echt geheimen verklappen op die manier? Ja dus, dat is geen mythe. Slaapexpert Jim Horne verklaart hoe dat komt.

"Je hebt geen controle over wat je zegt in je slaap, dus het is goed mogelijk dat je iets totaal ongepast zegt of iets verklapt. De naam van je minnaar of minnares, een geheim van je beste vriendin of wat je echt graag hebt (of net niet). Wat je zegt in je slaap, kan immers te maken hebben met waar je aan denkt."

Zeldzaam én onlogisch
Toch moet dit meteen genuanceerd worden: slaappraten is immers redelijk zeldzaam bij volwassenen (5 procent), en meestal komt er niet meer dan onverstaanbaar gebrabbel uit. Je hebt immers geen controle over wat je zegt, dus kan je ook geen logische zinnen opbouwen. En hoewel sommige woorden iets te maken kunnen hebben met waar je aan denkt, zijn andere totaal willekeurig.

De kans dat iemand iets verstaanbaar opbiecht is dus redelijk klein. Bij kinderen is die kans een pak groter: ongeveer de helft van de kinderen praat wel eens in zijn slaap. Het komt wel vaker voor bij mensen die piekeren of die met iets zitten.

Confrontatie
De ander ermee confronteren heeft ook geen zin: slaappraters herinneren zich over het algemeen niets van wat ze 's nachts vertellen en zullen meestal ook in alle talen ontkennen dat ze iets gezegd hebben, net omdat ze het zich niet herinnen. Sommigen worden wel wakker door zichzelf te horen praten, maar weten maar zelden waarover ze bezig waren.

Niet tijdens droomfase
Slaappraten, ook wel somniloquy genoemd, komt voor in een lichte slaapfase als je lichaam niet correct van de ene naar de andere slaapfase overgaat. Er wordt vaak een link gelegd met dromen, maar omdat je lichaam dan verlamd is, kan je niet praten. Het kan gebeurden dat die 'verlamdheid' tijdelijk doorbroken wordt, waarbij de slaper de woorden uitspreekt die ook in de droom luidop worden uitgesproken.

Praten in de slaap kan ook een onderdeel zijn van slaapstoornissen zoals slaapwandelen, nachtmerries en slaapeten.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee derde tienjarigen heeft gsm

Twee derde tienjarigen heeft gsm





Gsm-gebruikers worden steeds jonger. Bijna twee op de drie 10-jarigen hebben al een gsm. Op 12 jaar is dat al 92 procent. Dat blijkt uit een onderzoek bij 2.600 jongeren van de consumentenorganisatie OIVO. Zij pleit voor een "bel-opvoeding" om jongeren te leren omgaan met de risico's van gsm-gebruik.


Het aantal 10-jarigen met een gsm is sinds 2007 met 20 procent toegenomen en met 9 procent bij de 12-jarigen. De tieners gebruiken hun gsm vooral om sms'jes te sturen en spelletjes te spelen. Ze bellen minder dan twee jaar geleden.


"De gsm speelt een cruciale rol in de communicatie tussen opgroeiende kinderen en jongeren als middel voor identificatie en sociale herkenning", zegt OIVO.


"Jongeren zijn er als de kippen bij om de diversiteit en de multimediatoepassingen van mobiele telefoons en de convergentie met onder andere het internet als eersten te gebruiken."


Maar aan al dat gsm-gebruik zijn ook risico's verbonden. Die gaan van intimidatie en cyberpesten, over diefstal, tot risico op gezondheidsproblemen door stralingsbelasting. Ouders hebben ook weinig controle op wat hun kinderen doen.


OIVO beveelt ouders en leerkrachten aan om een "bel-opvoeding" te geven "over de risico's zoals omgaan met geld, kostenbeheersing, gezondheid, persoonlijke veiligheid en 'bel'-etiquette".

De toegang tot bepaalde diensten zou beperkt moeten worden voor jongeren en zij moeten beter beschermd worden tegen sms-diensten en telecomaanbieders.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Pebbles - Seven Horses In The Sky

The Pebbles - Seven Horses In The Sky

Klik op de foto om hun te beluisteren






The Pebbles waren in de jaren '60 van de twintigste eeuw een Belgische popgroep die enkele internationale hits scoorde.

De groep werd door Fred Beekmans en Bob Baelemans gesticht. Ze noemden zich oorspronkelijk The Fredstones. Toen ze in 1965 in contact kwamen met producer Norman Petty (hij deed productiewerk voor Buddy Holly) stonden ze dicht bij een internationale doorbraak. Petty wist de groep te overreden om de naam van de groep te veranderen in The Pebbles.

In 1967 werd Louis de Vries, die ook Ferre Grignard onder zijn vleugels had, hun manager. Hij bezorgde hen een platencontract bij Barclay Paris. Een jaar later bracht de groep de single Get Around uit die frequent door Radio Vrij Veronica werd gedraaid. Het werd hun eerste hit.

De daaropvolgende single Seven Horses in the Sky wordt door velen als de beste Belgische popsong ooit beschouwd. Ze kwamen dicht bij een platencontract met Apple maar Eddie Barclay wou de groep niet laten gaan.

George Harrison stuurde hen een felicitatietelegram voor hun single Incredible George en Mackintosh werd een hit in Spanje. Hun eerste LP The Pebbles bracht niet het verhoopte succes en leidde tot meningsverschillen. Er volgden een aantal wijzigingen in de bezetting van de groep en vanaf dan ging het langzaam bergafwaarts met hun populariteit.

In 1974 hield de groep op te bestaan. Af en toe treden The Pebbles nog gezamenlijk op.




» Reageer (0)
15-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinnen van kat maakt baasje rustig

Spinnen van kat maakt baasje rustig





De frequentie waarop katten spinnen versnelt het genezingsproces van breuken of spieren en zou zelfs het gelukshormoon serotonine opwekken.

Sneller aandacht
Een kat produceert tijdens het spinnen vibraties van vijfentwintig tot vijftig hertz. Artsen gebruiken dezelfde frequenties om breuken en spieren sneller te laten genezen, dat meldt 6minutes.be. Dat verklaart volgens een Franse dierenarts waarom deze dieren ook spinnen wanneer ze pijn of stress hebben. Hij ontdekte dat katten namelijk drie keer sneller herstellen dan honden en dat ze vijf keer minder kans op complicaties hebben.

Meer aandacht
Daarnaast helpen deze bepaalde frequenties componisten ook emoties los te wekken bij hun publiek. Spinnen heeft ook hetzelfde effect op de hersenen. Het stimuleert de productie van serotonine, beter bekend als het gelukshormoon. Een Brusselse dierenarts leidt daaruit af dat een kat haar baasjes in de juiste stemming en ontspannen probeert te krijgen, omdat ze weet dat ze dan meer aandacht zal krijgen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 tips voor een betere band met je schoonma

12 tips voor een betere band met je schoonma


http://img706.imageshack.us/img706/2474/mamah.jpg

Schoonmoeders wekken altijd emoties los. Goed of slecht, verlies je waardigheid nooit. Met deze 12 tips scoor je gegarandeerd bij elke schoonmoeder.
 


1. Respect
is de sleutel in elke relatie. Geef je respect, krijg je evenveel terug. Bekijk haar als een ouder en wijzer iemand, net als bij je eigen ouders, toch? Vraag naar haar levenservaringen, toon interesse in wat ze zelf al meemaakte. Laat haar vertellen over haar kindertijd, haar opvoeding. Nostalgische gevoelens maken haar dankbaar. 

2. Krijgen jij of je kinderen een cadeau, bedank haar dan met een kaartje of tekstberichtje. Het zegt zoveel meer dan een verbale 'dankjewel'.

3. Informeer haar. Heb je belangrijke evementen in het vooruitzicht zoals een feestje, breng haar op de hoogte. Zo geef je het gevoel dat ze betrokken blijft. Heb je kinderen, stuur je regelmatig foto's door.

4. Behandel je schoonmoeder als je eigen moeder. Al zijn je gevoelens misschien niet dezelfde, doe je best. Krijgt je eigen ma een verjaardagscadeau, vergeet dan ook je schoonma niet. Breng even vaak een bezoekje aan haar.

5. Betrek haar bij jullie vakanties. Vertel haar over jullie plannen, misschien kan ze mee. Zoniet, geef je ideeën voor haar vakantie-uitjes. Vergeet haar niet uit te nodigen voor de feestdagen, een kerstdiner zonder haar zou niet gepast zijn.

6. Wil je schoonma helpen met de kinderen, laat haar dat ook doen. Laat toe dat ze de kleintjes meer zal verwennen dan jij. Waarom zou ze niet gaan shoppen of het bedverhaaltje voorlezen? Wat opvoeding betreft, is enig advies op tijd en stond welkom. Al ben je het niet eens met haar principes, het kan geen kwaad ze te horen. Vertel haar vriendelijk jouw idee erover.

7. Komt ze op bezoek, behandel haar als je gast. Kook, maak tijd en praat met haar. Wil ze helpen met het eten te bereiden, laat het toe.

8. Tracht zijn moeder je steeds goede raad geven? Wees open van geest en hart en probeer te verstaan wat ze je wil vertellen. Tenslotte wil ze maar helpen. Niemand zegt dat je haar raad moet opvolgen. Zeg nooit nooit, wie weet brengt haar advies meer levensgeluk.

9. Wees communicatief. Vertel wat er op je lever ligt, ook aan je partner. Maak duidelijk wat bepaalde kwetsende opmerkingen met je kunnen doen. Het is zijn taak om je te ondersteunen en te begrijpen.

10. Verwacht niet meteen dat ze je in haar armen sluit. Het vraagt enige tijd om respect te verdienen. Maak je klaar om zijn familie te leren kennen en wees geduldig. Neem je het haar kwalijk dat ze het beste wil voor haar zoon?

11. Blijf positief. Het kan gebeuren dat je hier en daar een nare opmerking te horen krijgt. Geef haar krediet, misschien moet ze nog wennen aan haar rol als schoonmama. Heb genoeg zelfvertrouwen en lach, dat is je beste wapen.

12. Vergeet niet dat ze zijn moeder blijft. Tenslotte deelde ze al minstens 18 jaar met hem, wees sensitief tegenover die andere vrouw in zijn leven. De meeste moeders gaan écht geen concurrentie aan met hun schoondochter.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasper Erkens - Waiting Like A Dog

Jasper Erkens - Waiting Like A Dog

Klik op de foto om hem te beluisteren





Jasper Erkens (Diest, 1 oktober 1992) is een Vlaamse zanger.


Hij startte als vijftienjarige in de preselecties van Humo's Rock Rally op 11 januari 2008. Uiteindelijk werd hij tweede in de finale (na Steak Number Eight), en kreeg bovendien de publieksprijs.

In 2009 had hij een optreden op Humo's Pop Poll De Luxe in het Sportpaleis Antwerpen. De hits Waiting Like A Dog en zijn versie van Gnarls Barkley's Crazy kregen veel airplay op de Vlaamse radiozenders. Waiting Like A Dog behaalde zelfs de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel en met zijn nieuwe single the brighter story staat hij nu opnieuw op één in de afrekening en noteerde meerdere weken in de Ultratop 50. Zijn debuut-cd werd geproduceerd door Fritz Sundermann en mee ingespeeld door Sundermann en Patrick Riguelle.

Hij speelde in het voorprogramma van Adele en Colbie Caillat en bracht in april 2009 een uitverkocht concert in de Ancienne Belgique te Brussel. Op 4 juli 2009 stond hij als jongste artiest ooit op Rock Werchter.

Op 4 oktober 2009 nam hij de videoclip van zijn nieuwe single "The Brighter Story" op, samen met meer dan 200 figuranten die zichzelf hadden ingeschreven, met als thema Woodstock.

Op 11 oktober 2009 gaf hij een optreden op de TMF Awards in het Sportpaleis Antwerpen en slaagde hij er bovendien nog in de awards voor 'best male artist nationaal', 'best new artist nationaal' en 'best video' in de wacht te slepen. Hij was ook nog genomineerd voor 'best live' en 'best album'.

Op 8 januari 2010 won Jasper Erkens een MIA voor beste doorbraak.




» Reageer (0)
14-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase man offert zijn tong aan de goden

Indiase man offert zijn tong aan de goden


De Hindoegod Shiva.


De Indiase Mukesh Kumar (28) was zo wanhopig omdat hij geen kinderen kon verwekken, dat hij zijn tong afsneed en aan de Hindoe-god Shiva offerde in de hoop alsnog vader te worden. Dat schrijft The Independent.

Volgens de politie sneed Kumar zijn tong af met een scheermes in een aan Shiva gewijde tempel in de staat Uttar Pradesh. De onfortuinlijke gelovige werd door andere aanwezigen naar een ziekenhuis gebracht.

Echtelijke ruzie
Politieagent RP Mishra, die de zaak opvolgt, verklaarde dat Kumar kinderloos was na meer dan vier jaar huwelijk. Na een zoveelste echtelijke ruzie met zijn echtgenote over dit onderwerp, verliet een woedende Kumar zijn woning en ging hij rechtstreeks naar de tempel, waar hij zijn tong aan Shiva aanbood.

Volgens dokters is de man inmiddels buiten levensgevaar, maar zal hij waarschijnlijk altijd met zware spraakproblemen blijven kampen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo krijg je vollere lippen om jonger te lijken

Zo krijg je vollere lippen om jonger te lijken





Volle lippen zijn het geheim tot een jong uiterlijk, dat bleek afgelopen maandag uit onderzoek. Maar wat als je niet gezegend bent met de pruillipjes van Angelina Jolie? We geven je verschillende tips hoe dikkere lippen te krijgen, ofwel met cosmetische chirurgie ofwel op de natuurlijke manier.

Cosmetische behandelingen
Filler
Chemische vulstoffen als Restylane en Juvederm, die geïnjecteerd worden in de lippen, maken deze voller en boller. Ze geven een lift en steun aan de binnenkant van de lip. Omdat ze zo beweeglijk zijn, blijft het effect maar zes maanden tot een jaar. Fillers op basis van collageen worden minder en minder in de lippen gebruikt omdat het resultaat van nog kortere duur is. 






Implantaat
Bij een implantaat wordt een oplossing die langer blijft ingespoten, ook kun je siliconen laten implanteren. Het nadeel ervan is dat als je het beu bent of als het fout gaat, dit moeilijker te corrigeren valt. Dit effect is niet permanent, na vijf jaar zijn je lippen weer als tevoren.

Vet
Het vet wordt van je buik of dijen gehaald en in de lippen geïnjecteerd. De procedure werkt, maar heeft geen langdurig effect. Dit proces moet verschillende keren herhaald worden voor een langdurig resultaat. 






Natuurlijke middeltjes
Gloss die je lippen doet zwellen
Er zijn verschillende soorten lipgloss op de markt die je lippen niet alleen laten glanzen, maar deze ook doet zwellen en zo voller laat lijken. Deze middeltjes werken tijdelijk op basis van het bestanddeel capsicum, een actief ingrediënt in paprika's. Als je dit aanbrengt, zorgt het ervoor dat bloedvaten uitzetten, wat leidt tot een lokale zwelling. Wanneer je chilipoeder op je lippen doet, bereik je hetzelfde effect.


Rimpelbestrijdende lipstick
Er zijn verschillende lipsticks op de markt die beweren lijntjes te verminderen en je lippen zo jonger te maken. Ze bevatten vaak hyaluronisch zuur en/of collageen, wat je ook in fillers vindt. Deze middeltjes werken, maar het resultaat is heel bescheiden. Je kunt het vergelijken met antirimpelcrèmes.

Make-up
Ook door je make-up op de juiste manier aan te brengen, kun je lippen voller laten lijken. Volg hiervoor het stappenplan van beauty-experte Charlotte Tilbury:

- Bereid de lippen voor: Scrub je lippen voor je begint om te zorgen dat ze zacht en egaal zijn. Je hebt hier speciale producten voor, maar je kan het ook met een tandenborstel voor kinderen proberen. Maak hiermee cirkelvormige bewegingen. Dep ze dan met een doekje zodat je zeker bent dat ze droog zijn.

- Breng lipliner aan, dit is namelijk de wonderbra voor de lippen. Het maakt ze groter, corrigeert de vorm en voorkomt dat je lipstick uitloopt. Doe het niet te traag en druk door zodat je een vloeiende lijn hebt. Breng dit aan aan de buitenste kant van je natuurlijke liprand. Kies voor een eentje dat dicht aanleunt bij de natuurlijke tint van je lippen of voor dezelfde kleur van je lipstick. Vul vervolgens hier ook de rest van je mond mee in, dat houdt je lipstick langer vast.

- Breng dan een licht poeder aan en vervolgens de lipstick. Doe dit eerder zachtjes en bouw in verschillende lagen op. Dep de kleur er rustig op met je vingers voor het beste resultaat. Na de eerste laag, dep je even op een doekje en breng dan opnieuw aan voor een langer resultaat. Vervolgens ga je met een lipgloss te werk. Deze weerkaatst het licht, wat de illusie van volheid geeft.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe Zweedse verliest gezicht en herstelt miraculeus

Knappe Zweedse verliest gezicht en herstelt miraculeus


http://img37.imageshack.us/img37/4290/evauhlin.jpg


Eva Uhlin (19) wist niet wat haar enkele jaren geleden overkwam toen ze zwaar toegetakeld werd door een zeer zeldzame en levensbedreigende allergische huidreactie op de pijnstiller Paracetamol. De aandoening, 'toxische epidermale necrolyse', liet de huid van haar gezicht en lichaam vallen. Na een jarenlange intensieve behandeling en een gevecht op leven en dood heeft ze haar knappe look terug en kan ze haar ongelofelijke verhaal doen.

De nachtmerrie van Eva Uhlin begon in september 2005 toen ze als vijftienjarige een griepje kreeg op vakantie. Ze nam een paar tabletten Paracetamol om de symptomen te verlichten maar de combinatie van de medicatie met het opgelopen virus, zorgde voor een verschikkelijke huidreactie. De tiener werd de volgende morgen wakker met grote blaren op haar gezicht. Deze aandoening verspreidde zich al snel naar de rest van haar lichaam.


"Het was angstaanjagend omdat op dat moment niemand wist wat er met me scheelde en hoe dit zou aflopen", vertelt Eva. "Bovendien kon ik niet geloven wat er gebeurde. Het was immers niet de eerste keer dat ik deze pijnstiller nam. Ik was helemaal in shock."  Al snel vielen grote stukken huid van haar gezicht, armen, rug, buik en borst. Op een gegeven moment was het zo erg dat zelfs haar lippen aan mekaar groeiden.


'Toxische epidermale necrolyse' is een onvoorspelbare en levensbedreigende aandoening. Het resulteert in splijting en loslating van grote delen van de huid. Dit geeft een op brandwonden gelijkend klinisch beeld. De ziekte kan gepaard gaan met orgaanfalen, longembolie en inwendige bloedingen. Veertig procent van de patiënten overleeft deze vreselijke aandoening niet. De prognose hangt grotendeels samen met het vroeg stellen van de diagnose en de snelheid waarmee het verantwoordelijke medicament wordt geïdentificeerd en gestopt.  Iedereen kan ten prooi vallen aan dit syndroom. Het komt voor bij alle leeftijdsgroepen en is iets meer frequent bij vrouwen.



http://img689.imageshack.us/img689/7310/toxischeepidermalenecro.jpg




"Toen ik voor de eerste maal naar mezelf in de spiegel keek nadat het gebeurd was, herkende ik mezelf niet meer", legt Eva uit . "Ik leek wel een personage uit een horrorfilm. Het was een serieuze aanslag op mijn zelfvertrouwen en ik was erg beschaamd over mijn uiterlijk. Ik ben er echter altijd blijven in geloven dat mijn huid weer normaal zou worden".


Na een jarenlange intensieve behandeling in het Zweedse universitaire hospitaal van Linkoping, kreeg het Zweedse meisje haar gezicht terug en werd ook de huid op de rest van haar lichaam weer als voorheen. Professor Folke Sjoeberg, één van de dokters die haar behandelde, verklaart dat Eva enorm geluk heeft gehad deze zeldzame aandoening te overleven en bijna volledig te herstellen. "Dit syndroom komt slechts één keer voor op één miljoen mensen. Er is voorlopig geen enkele manier om het te stoppen."


Eva Uhlin probeert nu  terug te keren naar het onbezorgde leven dat ze vroeger als tiener had. Maar zelfs vandaag nog laten de gevolgen zich voelen. Tweemaal per dag moet ze druppels in haar ogen doen en blijft de huid zeer gevoelig voor de zon. Toch is ze overgelukkig dat ze deze nare ervaring kan navertellen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daan - Exes

Daan - Exes

Klik op de foto om hem te beluisteren






Daan Stuyven  is een Belgische singer-songwriter en muzikant , geboren  24 september 1969.


Opgeleid als grafisch ontwerper maar met een onweerstaanbaar geluidenpanorama in zijn hoofd, sloeg Daan de weg van muzikant in.

Hij begon zijn muzikale carrière midden de jaren 80 als ‘backing-vocals’ zanger bij enkele groepen. Hij was de bezieler van de band Citizen Kane waarmee hij het in 1988 schopte tot in de finale van Humo's Rock Rally.

Daarna speelde hij nog in verschillende andere groepen Volt (elektronische muziek) en Running Cow (rock), beide groepen zijn wel regelmatig te horen op Studio Brussel, maar echt succes halen ze niet en de groepen blijven niet lang bestaan.

Vanaf 1999 gaat Daan -naast Dead Man Ray- solo onder zijn eigen naam. Hij brengt zijn debuut-CD uit met de songs die hij tussen zijn verschillende projecten door heeft opgenomen. Dit album krijgt de naam ‘Profools’ mee.

Ondertussen worden zijn kwaliteiten ook opgemerkt door verschillende gerenommeerde Belgische filmproducenten en mag hij zijn kunnen tonen met aardig wat succes. Hij componeerde o.a. muziek voor de films : ‘Verboden te zuchten ‘ van Alex Stockman, ‘Meisje’ van Dorothée Vandenberghe, ‘Un Honnète Commerçant ‘van Philippe Blasband,… Daan ontvangt voor zijn filmmuziek de Jozef Plateau-prijs en werd gevraagd als jurylid voor het filmfestival 2003 te Gent.

In 2002 brengt hij zijn tweede solo-album uit ‘Bridge Burner’. De culthit ‘Swedisch designer drugs’ werd stevig gedraaid op de radio. Terwijl de muziek van Dead Man Ray steeds beklijvender wordt, lijk Stuyvens solowerk steeds nadrukkelijker richting dansbare pop te evolueren.

Daan verhuist van Antwerpen naar Brussel en  werkt  tijdens de winter 2003-2004 aan zijn nieuwe CD ‘Victory’ die gereleased wordt op 26 april 2004.  De single ‘Victory’ bracht Daan uit in februari 2004 en werd een hit.

MIA's

Op 8 januari 2010 was Daan een van de grote winnaars van de MIA's 2010. Hij won de prijs voor beste mannelijke solo-artiest en daarnaast de prijzen voor beste auteur/componist, beste videoclip met Exes en beste artwork met Manhay.




» Reageer (0)
13-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De droom van veel man: daten met een 'hasbian'

De droom van veel man: daten met een 'hasbian'


Een gekende fantasie bij mannen: een lesbische vrouw bekeren tot een 'hasbian'. Wordt het een trend?


Veel mannen dromen ervan een (knappe) lesbische vrouw met al hun kunsten, toeters en bellen (terug) te bekeren tot de mannen. Zo'n 'hasbian', een lesbische vrouw die van kamp gewisseld is, zou volgens details.com één van de trends zijn voor 2010.

Celebs, altijd de eersten om zulke trends in de praktijk om te zetten, bewijzen het. Anne Heche bijvoorbeeld, begon een relatie met de cameraman van Ellen DeGeneres, nadat ze jarenlang een van de meest bekende lesbische celebs was. Toen die relatie uit raakte, kreeg ze weer een relatie met een man (James Tupper). Ook de biseksuele, feministische zangeres Ani Di Franco heeft weer een man aan de haak geslagen. Zelfs Lindsay Lohan, na haar fameuze split en knipperlichtrelatie met dj Samantha Ronson, wijst mannen niet af.

Geen cijfers
Cijfers over het aantal vrouwen dat van een lesbische relatie terugkeert naar mannen, bestaan er niet. Dat is ook redelijk moeilijk want je moet ook rekening houden met biseksuele vrouwen, 'echte' lesbische vrouwen en vrouwen met lesbische avontuurtjes.

Biologische klok
Maar volgens details.com is het mogelijk dat de 'bekentenis' of de 'coming out' van de 'hasbian' dé trend zal worden van de komende jaren, net zoals 'going lesbian' een trend was eind de jaren '90 en een stuk in de noughties. Omdat het nieuwe ervan af is, omdat niemand meer opkijkt als een vrouw haar lesbische kant ontdekt en omdat de biologische klok tikt.

"De vrouwen die experimenteerden met hun lesbische kant in de jaren '90 en de jaren nul naderen nu de dertig of zijn al een stuk in de 30. Is het mogelijk dat ze terugkeren naar de mannen omdat ze hun biologische klok voelen tikken?" argumenteert details.com.

"Onmogelijk te negeren"
"Het is onmogelijk voor vrouwen om de vruchtbare jaren te bereiken en de vragen over het hebben van kinderen te negeren. Tot op zekere hoogte heeft dan een invloed. Over het algemeen kiezen vrouwen hun richting als ze ouder worden en beslissen ze wie ze willen zijn en met wat voor soort partner", aldus professor genderstudies Lisa Diamond.

Moderne technologie
De vraag is waarom details.com dat gebruikt als argument om terug te keren naar een man. Met de huidige technologie is het perfect mogelijk om via de spermabank een van de vrouwen in een lesbisch koppel te bevruchten, waarna de andere vrouw het kind kan adopteren. Een lesbische relatie is tegenwoordig geen rem meer op een kinderwens.

De zorgen van een man
De mannen die een relatie krijgen met zo'n 'hasbian' maken zich over andere dingen zorgen. Of ze niet gaat 'terugkeren' naar de vrouwen uiteindelijk bijvoorbeeld. "Perfect mogelijk", aldus Diamond. "Continue verandering is de norm. Het is niet zo omdat mensen ouder worden, dat ze niet meer veranderen. Ook op oudere leeftijd kan de geaardheid evolueren."

Seksuele kunde
Een ander heikel punt voor deze mannen is hun seksuele kunde. "Ga ik de vrouwelijke anatomie even goed kunnen bespelen als een andere vrouw? Ga ik de juiste plekjes vinden? Is mijn penis lang genoeg in vergelijking met haar dildo?" Dat zijn maar enkele van de vragen waar de partner van een hasbian mee zit.

Mannen zonder ballen
Volgens details.com houden niet veel relaties met een hasbian stand "omdat mannen de ballen missen hun seksuele kunde uit te breiden. Niet de angst dat hun vrouwen terug naar de vrouwen keren houdt hen tegen, wel het idee dat ze seksueel niet voldoende zullen presteren."

De nieuwe man
Dat leidt er dan weer toe dat veel hasbians een moderne man, een 'nieuwe man', verkiezen. Een man die zichzelf verzorgt, dakloze kittens opvangt, verlangt naar kinderen en een proper huis. "Uiteindelijk is het simpel: hasbians verkiezen deze mannen omdat ze dichter staan bij wat ze ooit hadden."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke kont houdt vrouwen gezond

Dikke kont houdt vrouwen gezond





Dames mogen ze dan al liever kwijt dan rijk zijn, een dik achterste duidt op een gezonde vrouw. Amerikaanse wetenschappers publiceerden hun bevindingen over de gezondheidsvoordelen in the International Journal of Obesity.

Hartziekten
Beter wat vet rond je achterste en aan de dijen, dan helemaal geen. Het vetlaagje vermindert het effect van schadelijke eiwitten die ontstekingen en verstopte slagaders verstoppen. Op die manier krijgen hart-en vaatziekten en diabetes geen kans.

Afbrekingsproces
Opgestapeld vet rond het onderlichaam is moeilijker af te breken dan het vet op het bovenlichaam, daar zijn vrijwel alle dames het over eens. Een sneller afbrekingsproces maakt echter dat er meer proteïnen vrijkomen die gelinkt worden aan hartziekten en diabetes. Een langzame vetverbranding maakt dat er meer hormonen vrijkomen die bloedvaten beschermen en een betere bloedglucose bevorderen. Die gunstige effecten komen eerder bij vrouwen voor omdat testosteron bij mannen de opslag van vet rond hun dijen, onderdrukt.

Goed vet
Onderzoeker dr. Konstantinos Manolopoulos, van de universiteit van Oxford: "Het vet rond onze dijen en heupen is anders dan het vet rond onze buik. Er is' goed 'vet en' slecht 'vet - net zoals er goede en slechte cholesterol.  De cellen in het lagere lichaamsvet werken anders dan de vetcellen in het bovenlichaam".

BMI
"De verdeling van lichaamsvet wordt al langer als belangrijke risicofactor van hart-en vaatziekten aanzien. Het percentage van de heup- tot maagvet, zoals gemeten door de taille-tot-heup ratio, zou een betere graadmeter zijn voor hart-en vaatziekten dan de Body Mass Index".




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronny Janssen bekent waslijst verkrachtingen

Ronny Janssen bekent waslijst verkrachtingen


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/01/13/858193/ronny-janssen-bekent-waslijst-verkrachtingen_5_460x0.jpg


Ronny Janssen heeft bekend dat hij als student in de jaren negentig meisjes verkrachtte op en rond de Leuvense universiteit. Maar ook op latere leeftijd verkrachtte hij meisjes tijdens nachtelijke tochten.

Tal van onopgeloste gewelddadige verkrachtingen en pogingen daartoe kunnen al worden gelinkt aan de 38-jarige leraar uit Loksbergen. Namen noemt Janssen niet, om de eenvoudige reden dat hij zijn slachtoffers niet altijd bij naam kende of omdat hij zich geen namen of plaatsen zegt te herinneren.

Via de kruispuntbank wordt Janssens DNA nu vergeleken met het DNA dat op slachtoffers van moorden en zedenmisdrijven in ons land werd gevonden.

Onopgeloste moordzaken

Waarom Janssen op een bepaald ogenblik is beginnen moorden, is nog niet duidelijk.

Voorlopig is er nog geen link tussen Janssen en onopgeloste moordzaken. De verschillende parketten in ons land lijsten onopgeloste moorden en verkrachtingen op waarvoor Janssen in aanmerking zou kunnen komen.

Ronny Janssen zit voorlopig amper in zijn cel in de Hasseltse gevangenis. Hij wordt voortdurend verhoord, is allesbehalve gedetailleerd en geeft vage, onsamenhangende antwoorden. ’s Nachts wordt hij om de 7,5 minuten gecontroleerd uit vrees dat hij zelfmoord zou plegen. (br.gazet van Antwerpen)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop - You

Das Pop - You

Klik op de foto om ze te beluisteren






Das Pop is een  groep opgericht in 1994 door Reinhard Vanbergen, Niek Meul, Lieven Moors en Bent Van Looy. Aanvankelijk heetten ze Things To Come, maar toen vijfde groepslid Tom Kestens erbij kwam, herdoopte de groep zich tot Das Pop. Ze brengen pop met een donker kantje.

In 1998 won het vijftal Humo's Rock Rally, de belangrijkste rockwedstrijd in België. Hun popgevoeligheid en ironische houding riep vergelijkingen op met Britpop-iconen als Blur en Pulp. Met het prijzengeld trok de groep naar Londen, en werd in eigen beheer de single 'A Different Beat' uitgebracht.

Platenfirma PIAS nam de groep onder de arm en liet hen verder experimenteren met enkele nieuwe singles: 'The Little Boy', 'Electronica For Lovers' en 'Tonight'. De groep trad op op veel zomerfestivals, en begon in 2000 met producer Phil Vinall (Placebo, Mark Knopfler, The Auteurs) aan de opnames van een volledig album.

In oktober 2000 werd de cd 'I Love' uitgebracht. Opvallende en herkenbare T-shirts zetten de release kracht bij, en met singles als 'The One', 'The Love Program' en 'Forever' bleef Das Pop een vaste waarde op de Belgische en Nederlandse radiostations. In het buitenland werden enkele mini-tournees door Duitsland en Spanje ondernomen. Voor de Duitse markt nam de groep zelfs een aparte single op: een cover van 'Dreiklangsdimensionen' van Rheingold.

Tussendoor werkte de groep aan een soundtrack voor een Waalse documentaire, Les Enfants De L'amour van regisseur Geoffrey Enthoven.

In 2002 trok de groep opnieuw met Phil Vinall de studio in om er een tweede langspeler op te nemen. Kort na de opnames verliet toetsenist Tom Kestens de groep om aan zijn eigen muziek voor de groep Lalalover te werken, en niet veel later ging ook gitarist Lieven Moors weg. Het album 'The Human Thing' werd in februari 2003 uitgebracht, niet langer bij PIAS maar opnieuw in eigen beheer ('Francorchamps Records'). Ook deze keer viel de release extra op door een niet-muzikaal aspect: er werden vier versies van de platenhoes verkocht, elk met een close-up van één van de groepsleden.

Opnieuw scoorde Das Pop vooral in Vlaanderen en Nederland, maar ook in Duitsland kreeg de groep stilaan voet aan wal. Singles als 'You', 'Telephone Love' en 'Turn' deden het goed en voor de tweede keer kregen de Duitsers een eigen single: 'Du'.

Vanaf 2005 werd het weer stil rond Das Pop, en werkten de drie overgebleven groepsleden in alle stilte aan nieuw werk, samen met David en Stephen Dewaele van Soulwax. Een derde album, met de werktitel Postcards from Fuckland - later omgedoopt tot Das Pop - stond gepland voor een release in 2007. Dit album zou volledig geproduceerd worden door de gebroeders Dewaele, bekend van Soulwax en 2 Many DJ's. Om onbekende redenen is het album in 2007 echter niet verschenen. In januari 2008 kwam Das Pop met de EP Fool for Love, dat naast de titelsong een aantal remixes bevatte. Ook publiceerde Das Pop tegelijkertijd drie nieuwe singles op hun MySpace. Op 21 oktober 2009 werd onder grote belangstelling "Das Pop" uitgebracht in de Benelux. De rest van Europa, Japan en Australië volgden een maand later.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!