Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Onderzoekscommissie seksueel misbruik meldt mogelijke feiten van seksueel geweld bij gerecht
  • Franse presentator-schrijver Bernard Pivot overleden, de man die boeken populair maakte op tv
  • Keukenbedrijven mogen voorschot van 100 procent vragen voor nieuwe keuken: "Maar denk twee keer na, want dat is ongebruikelijk"
  • Cogels-Osylei in Berchem ondergaat grondige renovatie mét kasseien
  • De vijand van je vijand is effectief je vriend: wiskundig model bevestigt theorie uit jaren 1940 over harmonie in sociale relaties
  • 2 ton zwaar, 3,5 meter hoog en 30 jaar verborgen in Nieuwstraat: monumentaal reliëf van Ossip Zadkine verhuist naar Joods Museum in Brussel
  • Elk jaar lopen meer dan 150.000 Belgen infectie op tijdens verblijf in ziekenhuis (en vaak is dat te voorkomen)
  • "We zullen heel zichtbaar zijn tijdens Songfestival in Malmö": politie klaar voor een van grootste operaties ooit in Zweden
  • Student uit België overleden na val van klif in Ierland
  • 100-tal studenten voert actie in UFO van UGent tegen samenwerking met Israël
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    britt
    blog.seniorennet.be/britt
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    21-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tv
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Via onze provider hebben wij een totaalpakket, waarin internet, 2 gsms, een vaste lijn en digitale TV zitten. Op 21/1 gaven de tv uitzendingen het op. Ik probeerde te bellen, maar, zoals bij zoveel bedrijven is dit bijna niet te doen. Wachtmuziek! Je kan ook on line hulp zoeken, maar als antwoord kwam er op mijn scherm steeds de boodschap dat al de medewerkers bezet waren. Goed, dan maar proberen via mail. Natuurlijk, ook zoals overal, kwam er een bericht dat automatisch gecreëerd werd, met de mededeling dat ze binnen de zeven werkdagen zouden contact opnemen.   Na een aantal mails met dreigementen, heb ik vandaag eindelijk telefoon gehad. Wat ik al lang wist en ook geschreven had, werd bevestigd. Er is ergens een toestel defect. (modem, zender, ontvanger of decoder. ) Maandag kunnen ze (al!!!!!) komen. Normaal gezien hadden we 37 dagen zonder tv gezeten. Gelukkig heeft onze vorige provider de kabel vergeten af te sluiten. 
    Ongehoord.  Als geste betalen ze mijn laatste factuur terug, maar ik laat het daar niet bij. 

    21-02-2012 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kachel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze namiddag op bezoek geweest bij mijn jongste zus. Ze stookt altijd met hout om het huis te verwarmen. Ze heeft zo een kachel met drie verdiepingen. Schitterend gewoon. De living, de keuken, de hall en zelfs een slaapkamer zijn goed warm met die ene kachel. Bovendien is het zo een gezellige warmte. Zo iets heb je toch niet met centrale verwarming. 

    20-02-2012 om 18:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn met de familie deze namiddag naar Goedele geweest om haar verjaardag te vieren. Iedereen was er en zelfs Joost is er telefonisch even bij geweest vanuit Portugal. Weer tof en gezellig. 

    19-02-2012 om 19:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nadenkertje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onder de leeftijd van 10 ben je zo fel bezig met ouder worden, dat je zelfs kleinere periodes gaat vermelden. "Ik ben al 4 en half, bijna 5"
    Ben je in je jonge tienerjaren, durf je al eens een jaartje overslaan.  Als je 14 bent, zal je misschien 16 zeggen als men naar je leeftijd vraagt.
    Dan word je 21. Eindelijk!!!
    Dan volgt de 30. Eigenlijk is dat even Slikken.Op naar de 40. Er staat geen rem meer op, want daar sta je al met dat 5je.
    Maar wacht even, je haalt de zestig op je dooie gemak. Nooit gedacht dat dit allemaal zo rap zou gaan.
    Dus je wordt 21, je neemt de kaap van de 30, je trekt op naar de 40. Je zit precies op een glijbaan, want voor je het beseft, ben je half de 50. Dan is natuurlijk de 60 niet ver meer weg.
    Je hebt er zo'n vaart achter gezet, dat je pardoes de 70 bereikt.
    Zo kom je dag per dag bij de tachtigers. Nu is een dag een volledige  cyclus. Ontbijten en met de krant in de hand naar de middag. Dan heb je nog een koffie en na het avondeten is het kort bedtijd.
    Met veel geluk haal je de 90 en dan begin je plots achteruit te tellen. Zie maar wat ik nog allemaal deed toen ik 81......enz.
    Dan gebeurt er iets merkwaardigs. Als je voorbij de 100 geraakt kom je weer in je kindertijd en ga je terug met kleinere periodes tellen. "Ik ben al 100 en half. En de cirkel is rond.

    17-02-2012 om 21:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.index
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste tijd wordt er veel gepraat over ons indexsysteem en het geheel komt voor de zoveelste maal in vraag. Hoe zit het in mekaar? Er bestaat een korf met 518 producten, gaande van wegwerpluiers tot en met zelfs crematie. Ook rijstttaart en braadkip zitten er in, maar bv ook een ping pong tafel. Ik redeneer dan zo en misschien heb ik het fout, eigenlijk is de aanpassing van de lonen fout. Er zijn mensen die 1000€/maand verdienen en er zijn er die 3000€ tot wel 8 a 10000€ binnen halen per maand. Nochtans is het duurder worden van de producten in de korf voor iedereen hetzelfde. Een brood heeft dezelfde prijs voor mij dan voor de grootverdieners. Zij voelen de duurte veel minder dan de minimum verdieners. Index aanpassing in centen en niet in procenten? Mijn redenering zal wel fout zijn, maar toch?

    15-02-2012 om 21:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.douche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kan absoluut niet zonder mijn dagelijkse douche. Tijdens de zomer, soms twee per dag. Ik vind dat echt zalig. Natuurlijk verslijten de dichtingen tussen wand en deur en komt er kalk op de buitenrand terecht. Vandaag heb ik die afzetting eens grondig aangepakt en ook meteen de ganse douche gekuist. Het enige waar ik tot nu toe geen probaat middel tegen gevonden heb is de kalk op de stenen wanden. In de reclame op TV lijkt het allemaal zo simpel. Even spuiten met product X of Y en alles blinkt weer als nieuw. Vergeet het maar.

    14-02-2012 om 16:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.strijkijzer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ons strijkijzer was dringend aan vervanging toe. Toen ik in de winkel stond en de mogelijke keuzes bekeek, viel ik stijl achterover. De prijzen variëren van 25 tot 399€. Allemaal stoomstrijkijzers nochtans. Volgens de verkoper heeft het onder andere te maken met de maximum wattage en de verschillende andere mogelijkheden. (zelfreinigend, gewoon water van de kraan, stoompulsen, een groot waterreservoir enz...) Een van de volgende dagen zullen we dat eens allemaal uitproberen. 

    14-02-2012 om 03:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoop doet levenM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Misschien kan ik binnen een paar weken al een beetje in mijn serre beginnen. Daar is het met minste klein beetje zon al heerlijk. De voorbije dagen voelde ik dat de zon al in sterkte aan het toenemen was. Hoop doet leven.

    12-02-2012 om 01:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel, al bij al valt het in verhouding tot de Sint en Kerst nogal mee. Het is nog "maar" amper zestig dagen en alles voor deze Pasen ligt al in de winkelrekken. Blijkbaar hebben ze zich wat ingehouden. Als de ene begint moet de andere volgen natuurlijk. Tussendoor hebben we dan Valentijn en karnaval. Dan beginnen ze met zonnecrème en allerhande voor de kinderen om buiten te spelen tijdens de grote vakantie en in september is het dan weer tijd voor de Sint en Kerst. Nu vergeet ik waarschijnlijk nog enkel tussendoortjes. 

    09-02-2012 om 16:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik weet dat ik veel over eten schrijf, maar ja, ik ben de kok in huis en ben daar dus dagelijks mee bezig. Vandaag zal het balletjes in tomatensaus worden. Als je die ergens gaat eten, dan zijn dat geen tjes, maar ballen zo groot als een pingpongbal. Dat trekt op niks. Ik rol van die kleine fijne dingetjes en ik maak mijn gehakt nog altijd klaar zoals ons bomma vroeger. Hierbij een foto zoals je ze in een bistro krijgt voorgeschoteld. 

    08-02-2012 om 12:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    07-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ideaal weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al een tijdje moest ik een van de diepvriezens proper maken. Nu was het vandaag ideaal weer om dit te doen. Gewoon alles buiten zetten, want in deze kou, kon het toch niet ontvriezen. Klus geklaard en intussen enkele dingen weggegooid. Soms komt er in een koffer model iets helemaal onderaan terecht en dat verlies je dan uit het oog. Zo heb ik enkele doosjes terug gevonden van mei 2010.  Zo iets gebruik ik dus niet meer. Vingers bijna bevroren met alles er uit te halen en terug te steken.

    07-02-2012 om 19:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nian
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was de verjaardag van Nian. Ik maak bij dergelijke gelegenheden altijd wat foto's en normaal stuur ik die dezelfde avond nog door naar iedereen. Gisteren ben ik mijn fototoestel vergeten bij Trui en Ken en dus zal dat  klusje voor vandaag zijn. Ik had al niet veel foto's gemaakt en dan zitten er nog slechte tussen, dus veel schiet er niet meer over.    

    06-02-2012 om 10:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toevallig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toevallig kom ik hier foto's tegen, die ik in 2004 genomen heb. Waarschijnlijk verkeerd geklasseerd, want ik heb er van die dag minstens 100 en ik vind er nu maar een tiental terug. Het was een bezoek aan "mondo verde" in Landgraaf. (Nederlands Limburg) Echt een aanrader. Prachtig gewoon. Zowel voor kinderen als volwassenen. Het beeld, waarvan een foto in bijlage is zo groot  dat je makkelijk in de mond kan gaan rechtstaan.

    04-02-2012 om 19:13 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De sneeuw valt hier zachtjes omdat er geen wind meer is, maar hij valt met pakken. Niet zo mijn ding, maar ik weet dat mijn zoon in zijn nopjes zal zijn. Gelukkig heb ik mijn boodschappen deze morgen al gedaan en hoef ik vandaag niet meer naar buiten.  Morgenvroeg zal ik dan maar wat foto's gaan nemen.

    03-02-2012 om 15:48 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boodschappen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net boodschappen gedaan. Als je nu voor 50€ gaat kopen zie je het amper in je winkelkarretje liggen  Een aantal jaar geleden had je voor diezelfde prijs bijna een vol wagentje. Gelukkig bestaat er nog zo iets als de index, al voldoet die niet om al de prijsstijgingen op te vangen. En natuurlijk betekent die indexaanpassing niet hetzelfde voor de lage lonen als voor de hoge.

    31-01-2012 om 14:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.staking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe kan je nu weten hoeveel stakers er vandaag gweest zijn? Dit is een persoonlijke mening en ik zal er zeker reactie op krijgen, maar hoe kan en mag het, dat enkele mensen de toegang beletten voor volk dat wil gaan werken. Dit is niet eerlijk. Een tiental personen zorgt er voor dat misschien 100 man een dag loonverlies aan hun broek hebben.
    Ikzelf ben ook vakbondsafgevaardigde geweest, maar toen probeerden we gewoon de mensen te overtuigen om niet binnen te gaan. 
    Laat de reacties maar komen nu.

    30-01-2012 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tante
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een tijd geleden vertelde ik aan tante dat ik hutsepot ging maken en onmiddellijk vroeg ze of ik er niet een beetje voor haar wilde invriezen. Ze had vroeger enkel zo een klein vriesvakje boven de koelkast en dat stak altijd vol. Sinds kort heeft een klein afzonderlijk model.  Dat ben ik vandaag dan maar gaan volproppen. Ze komt toe voor een tijdje.

    28-01-2012 om 17:17 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.glazen pikken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik herinner me dat bierglazen pikken op café bij veel jongeren destijds echt in was. Het was stoer als je kon vertellen hoeveel verschillende merken je al had. Ik deed daar niet echt aan mee, maar dit glas, waarvan een foto in bijlage heb ik toch kunnen buiten smokkelen op een trouwfeest. Nochtans een joekel. Eerlijkheidshalve heb ik dat een paar dagen nadien terug gegeven aan de trouwer, want de uitbaters vroegen hem er een serieuze vergoeding voor. 

    27-01-2012 om 03:08 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weeral dom geweest. Ik ben echt verzot op kaas, vooral van die malse smeuïge of van die goeie stinkende, maar ik verteer het zo slecht. Gisteren me daar dan toch toe laten verleiden en nu komt er dus van slapen niet veel in huis. Ik ga me er toch niet voor ophangen. Ik kan het maar gehad hebben. 

    24-01-2012 om 03:15 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dialect
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Is dat in andere dialecten ook zo? In het Leuvens zeggen we bv : doe het licht eens in brand. Is dat misschien een overblijfsel van de tijd dat ze nog licht moesten maken met kaarsen of olielamp? Die moest je natuurlijk in brand steken. Nog zo iets eigenaardigs als een toestel moet ontkoppeld worden: "trek de prise eens uit." De prise is het stopcontact en dat trek je niet uit natuurlijk. We zeggen ook: "steek de prise eens in".

    22-01-2012 om 09:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!