Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • CHECK – Bevat drinkfles meer bacteriën dan wc-bril? Experts hebben vragen bij studie van waterfilterbedrijf 
  • CHECK - Hebben vrouwen meer slaap nodig dan mannen?
  • CHECK - Ja, kinderen en jongeren kunnen gratis naar de psycholoog (al zijn er kanttekeningen)
  • CHECK - Neen, het woord Pasen is niet uit de Hema-folders geschrapt  
  • Man in levensgevaar na steekpartij in Antwerpen, politie op zoek naar dader
  • Duits Europarlementslid Matthias Ecke ernstig gewond na aanval tijdens verkiezingscampagne
  • Zestien gewonden bij ongeval met minibus van Brusselse politie
  • Sadiq Khan voor een derde opeenvolgende keer verkozen als burgemeester van London
  • Klimaatactivisten blokkeren Belliardstraat in Brussel
  • Rusland schrijft arrestatiebevel uit tegen Oekraïense president Zelenski
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    waardevol
    blog.seniorennet.be/waardev
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    03-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik was net door de familiefoto's aan het lopen en het viel mij op hoeveel er daar tussen zitten met eten op ipv mensen. Natuurlijk bij familiebijeenkomsten is er dikwijls wat te vieren en dan is er taart of wat anders dat op tafel komt. Is dat alleen bij ons in de familie zo? Blijkbaar is dat eten op de foto o zo belangrijk. 

    03-08-2012 om 14:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de woezze
    Mijn zoon stuurde me een bericht door van het overlijden van een uitzonderlijk figuur en de beste cafébaas die ik zeer goed gekend heb. Op een avond had ik een panne met de auto net voor de deur van 't kaffee. Nog nooit binnen geweest! Ik vraag of ik de garage mag bellen. Geen enkel probleem. Een jonge snuiter achter de toog. Terwijl ik toch moest wachten, vroeg ik een 33er. Na een tijd komen ze de auto weghalen. Na een week kom ik daar terug binnen om de man te bedanken en hij wist nog precies te vertellen wat ik dronk of toen gedronken had. Toen kreeg ik in het oog hoe hij een perfecte pint tapte. Ongelooflijk. Dat is belangrijk natuurlijk, maar zijn attitude was gewoon perfect. Wat een café uitbater! Nooit mee gemaakt voor zo een jonge man. Een voorbeeldje. Na jaren kom ik daar met mijn vrouw binnen en ondanks het feit dat hij me ondertussen goed kende, kwam hij naar de tafel en zegde gewoon: goeie namiddag mevrouw en mijnheer, wat kan ik je schenken.  Zo moet het. Weinigen gegeven.  Hij werd als "de woezze" aangesproken. Van waar dat komt weet ik niet.  Jaren niks meer van gezien of gehoord. De vier kinderen moeten ondertussen ook al volwassen (of bijna) zijn. Vaarwel Luc. Tot zaterdag nog eens.

    01-08-2012 om 11:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    31-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bedankt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bedankt iedereen voor de mails, de FB berichten, de smssen en de telefoontjes voor mijn verjaardag. Echt tof. Of is het eerder een gevoel van medeleven? Och ja, wat maakt het uit, weer een dag gestolen. Toch hoop ik er nog een aantal bij te doen.  

    31-07-2012 om 09:29 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.66
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zit ik op route 66. Ach ja een verjaardag als een andere. Niks voorzien. Ik had geen zin in koken en ook niet om op restaurant te gaan. Toen dacht ik iets klaargemaakt gaan te halen, maar alle betere winkels in de buurt zijn dicht. Nu zijn we een glas Cava aan het drinken, ondertussen ben ik naar het requiem van Mozart aan het luisteren en straks maak ik pasta klaar. Meer moet dat voor mij niet zijn. Dit is voor mij genieten.

    30-07-2012 om 12:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren een vlammende ruzie hier in een van de appartementen. Het ging over "speed". Zij riep dat hij speed beloofd had, maar hem zelf gebruikt had. Natuurlijk ontkende hij en van het ene woord kwam het andere. Ocharme. Gelukkig ben ikzelf nooit met dergelijke producten in aanraking gekomen of heb ik nooit zo iets gebruikt. Nochtans ben ik in de flower powertijd opgegroeid. Kans genoeg gehad en nooit aan toegegeven. Een goed en warm nest gehad. De goeie vrienden? Geluk gehad?   

    28-07-2012 om 10:07 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zendmasten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zendmasten en straling. Omdat ik deze week een reportage op tv zag met een arts die een proces had aangespannen tegen de uitbater van een zendmast die op een speelplein werd geplaatst, ben ik natuurlijk gaan lezen over eventuele straling, want daar ging het over. Zo zit ik in mekaar. Ik wil daar meer over weten. Compleet tegenovergestelde stellingen. Natuurlijk verdedigde iedereen daarin zijn mening en opinie. Allemaal wetenschappelijk gefundeerd(?)  Ik denk dan maar hardop; ook die dokter zal wel een GSM gebruiken, draadloos internet hebben en misschien nog een aantal dingen die bij hem binnenshuis straling geven. Och ja, waar moei ik me mee? 

    26-07-2012 om 11:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leesbril
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een tijd te weinig geschreven en nu misschien iets te veel. Och ja, wat doet het er toe.  Ik heb me altijd sterk gehouden met te vertellen dat ik perfecte ogen heb. Ik kon en kan nog altijd de bijsluiters van medicatie perfect lezen, als ik maar voldoende licht heb. Toch ondervind ik al een tijd dat bij het computerscherm lezen, ik één oog dicht moet doen om alles heel scherp te zien. Deze namiddag naar de oogarts geweest en alles is niet zo schitterend. Binnen twee dagen loop ik dus ook rond met een leesbrilletje. De rest is nog ok;  

    25-07-2012 om 15:08 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.er zijn er die het minder moeten doen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was er op TV een uitzending over de weddes van euro parlementsleden. Normaal is dit 6.200€ netto per maand. Daar kan een mens al een boterham mee kopen. Daarbij komt een premie per keer dat ze aan een zitting deelnemen. Of dat niet genoeg is kunnen ze nog duizenden euro krijgen om hun werkzaamheden op een degelijke manier te laten verlopen (telefonie, pc...) en ook krijgen ze nog een reisvergoeding.  Velen hebben dan ook nog andere functies in bijberoep (!)
    Ik weet dat hij al veel geplaagd is daarmee, maar ik wil hem toch als voorbeeld aanhalen. Onze vriend Jean Luc. Die verdiende als euro parlementariër 7937€ per maand. Zitpenningen 304€. Mag besteden voor zijn werkzaamheden 4.299€ en 4.243€ reiskosten + 0,50€ per kilometer. Nog een paar jobs: Umicore 40.000€/jaar. AB inbef 67.000 +12.000 en 15.000 aandelenopties. Lotus 17.500 + 5.000€.  Ik zal maar stoppen zeker. Wordt een mens daar niet misselijk van. 

    25-07-2012 om 09:47 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rating
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een tijd geleden schreef ik ook al eens iets over de beruchte ratingbureaus. Gewoon schandalig wat die mensen teweeg brengen. Wat me dan altijd aan het nadenken zet is, waarom zeer veel landen die mensen massa's geld overmaken (meestal is dit via een abonnement) om daar achteraf negatieve kritiek van te krijgen. België betaalde vorig jaar meer dan 100 miljoen om dan tenslotte een negatieve beoordeling te krijgen. In plaats van branden te blussen, gebruiken die kantoren alleen maar brandversnellers. Natuurlijk moet iedereen zijn opinie kunnen uiten, maar bestaat er ook een controle op die ratingbureaus? Neen, absoluut niet. Er is geen transparantie en geen duidelijkheid over hoe ze tot hun beoordeling komen. Wist je trouwens dat een aantal (goed betaalde) werknemers uit de wereld komen waar ze nu kritiek op geven. Nog een weetje: bij het begin van de crisis, gaven ze een AAA aan een firma en de dag nadien ging die over kop. Foei, ik walg er van. 

    24-07-2012 om 09:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evora
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 8 kaarsjes al heeft Evora mogen uitblazen. Mens toch wat gaat het snel. Feestje natuurlijk! Een vaststelling die ik telkens doe op dergelijke bijeenkomsten. Elke familieclan kruipt bij mekaar al kennen we mekaar ondertussen al zo veel jaar. Nu denk ik er aan dat ikzelf mee aan de basis lig van zo een scheiding en daarin ook in de fout ga. De laatste jaren organiseerde ik enkele keren een feest en dan plaatste ik de naamkaartjes op de tafels. Telkens liet ik de familieleden van één van ons bij mekaar zitten in plaats van ze eens te mengen. Wie weet welke interessante ontmoetingen en gesprekken zouden hier niet hebben kunnen uit voortvloeien. Als je de mensen vrij laat, gaan ze sowieso bij hun eigen broers, zussen, ouders enz. zitten.     

    23-07-2012 om 01:56 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen weeral enkele dagen over geslagen om iets te laten horen. (dat oeverslagen is niet van toepassing op friet eten!)  Vandaag een van de eerste dagen van enkele aangekondigde, mooi weer. Och binnen enkele dagen klagen dat het te warm is. Och zou je liever in de bosbranden, de modderstromen of de overstromingen zitten? 

    22-07-2012 om 09:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.overdrijf ik nu?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren friet met mosselen gegeten. In de late namiddag nog maar eens een portie frites gebakken. Ik kan het de laatste tijd echt niet laten! In de late avond, na een paar stukken fruit gegeten te hebben, nog maar een aardappel met ei en spek klaar gemaakt. Binnenkort ontplof ik. Nochtans geeft mijn weegschaal niet aan dat ik aan het verdikken ben. Integendeel. Misschien komt dat nog.  

    19-07-2012 om 14:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog maar eens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kan er echt niet aan doen, maar de laatste tijd ben ik echt verzot op friet. Van vorige week woensdag tot nu heb ik alle dagen frites gegeten en vorige maandag zelfs twee keer. Och dit zal wel overgaan. Iemand schreef me om ossenwit te gebruiken (zoals ons bomma vroeger) of paardenvet als ik dit zou vinden. Op internet geven de beroemde koks totaal tegengestelde adviezen in verband met de bereiding. Ik schrijf daar nu over, precies of dit is het aller moeilijkste gerecht ter wereld en dat is niet zo, maar elke Vlaming kent wel een frituur waar lekkere frieten gemaakt worden. Of we kennen die zaken waar ze de grootste zak friet verkopen of ook die waar we 's nachts nog terecht kunnen of waar dit of dat het beste is. Is dat vet wel gezond vraag ik me dan af? Zoals ik een paar dagen geleden schreef, waren de frietjes destijds thuis nog aan het "zingen" als ze op tafel kwamen. Vet blijft doorbranden natuurlijk. Bij dat zingen moet ik wel geen uitleg geven zeker?  

    18-07-2012 om 10:09 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wondzorg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Meer dan een maand is er hier nu dagelijks een verpleegster langs geweest om de wonde van Amandine haar valwonde te verzorgen. Schitterende mensen! Ook nog een luisterend oor. Ondanks het feit dat ze absoluut geen tijd hebben. De meeste mensen snakken naar een babbel. Te weinig geld en te weinig tijd spijtig genoeg.   

    17-07-2012 om 11:14 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij doen niet anders dan klagen over het weer. Och mensen, we kunnen er toch niks aan veranderen. Net twee buren tegen gekomen en onmiddellijk ging het als volgt: "Nu hebben we dit jaar nog niks gehad!" "Wat een zomer!" En zo gaan de klachten maar door. Mensen toch! We hebben daar geen enkele invloed op. Bekijk het toch eens een klein beetje positief. Als je de natuurrampen ergens anders bekijkt, dan komen we er hier echt nog goed van af. Natuurlijk begrijp ik mensen met ondergelopen kelders en alle andere ellende, maar veel van die ellende is veroorzaakt door de mensen zelf en vooral door het kapitaal. Ik kan me er over ergeren en er toch niks aan doen. Dat is de grote frustratie.  

    16-07-2012 om 10:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frieten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik had reactie verwacht.

    15-07-2012 om 22:07 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frieten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mijn bomma bakte destijds de allerbeste frieten van de wereld. Lag dat aan het vet dat ze gebruikte of waren het de aardappelen? In ieder geval, die "zongen" nog als ze op tafel kwamen. Ik maak zelf regelmatig eens van die knapperig en mooi bruin gebakken frieten. Heel dun gesneden liefst. Maar ze kunnen van verre na niet rieken aan die van bomma en die zingen niet meer als ze op tafel komen. Iemand een suggestie om dezelfde kwaliteit te verkrijgen dan hetgeen ik vroeger op mijn bord kreeg?  

    15-07-2012 om 07:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.klezmer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Waarschijnlijk zo ergens eens iets gevonden op internet en dan maar opgeslagen in mijn muziekbestand. Toevallig terwijl ik hier bezig ben en mijn oortjes op heb, hoor ik die muziek. Bulgarian Klezmer (of Kletzmer?) Natuurlijk onmiddellijk verder gaan zoeken en je kan er veel over en van vinden. Met plezier en liefde gespeelde muziek. Ook hier kan ik echt van genieten. Terwijl ik dit schrijf heeft mijn computer beslist om me nu een klarinet kwintet van Mozart te laten beluisteren. Het volgende zal "vier leste lieder" van Richard Strauss zijn. Zo ga ik maar door. 

    14-07-2012 om 11:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paperassen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik doe de papieren voor tante Lisette. Ik kan begrijpen dat ze dat allemaal zelf niet meer kan. Je weet wel, bankuittreksels halen en klasseren, haar facturen betalen en nadien mooi in mapjes opbergen en al de rest, want België is een echte papierwinkel. Af en toe moet ik ook eens geld van haar rekening halen en naar haar brengen. Die machines bedienen doet ze niet graag en ze weet ook niet hoe het moet. Och ja, een kleine moeite voor mij en graag gedaan bovendien. Misschien is er later voor mij ook een brave ziel die dit alles oplost. 

    13-07-2012 om 11:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biechtvader
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Verdomme toch. Oei, slecht begonnen als je over dat onderwerp iets wil schrijven. Ik voel me hier soms de biechtvader van het gebouw. Iedereen komt met zijn problemen (pjes) op mij af. Ik zal een luisterend oor hebben zeker. Nochtans kan ik aan het topje van mijn vinger voelen of ze de waarheid spreken of ze me voor hun kar willen spannen. Och ja, dan is het ook maar zo, maar soms kan het te veel worden.

    12-07-2012 om 00:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!