Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Nee, april was niet kouder dan normaal (maar wel natter en somberder dan gemiddeld) 
  • Vier doden bij ontsnappingspoging uit cel in Haïti
  • CHECK – Bevat drinkfles meer bacteriën dan wc-bril? Experts hebben vragen bij studie van waterfilterbedrijf 
  • CHECK - Hebben vrouwen meer slaap nodig dan mannen?
  • CHECK - Ja, kinderen en jongeren kunnen gratis naar de psycholoog (al zijn er kanttekeningen)
  • CHECK - Neen, het woord Pasen is niet uit de Hema-folders geschrapt  
  • Man in levensgevaar na steekpartij in Antwerpen, politie op zoek naar dader
  • Duits Europarlementslid Matthias Ecke ernstig gewond na aanval tijdens verkiezingscampagne
  • Zestien gewonden bij ongeval met minibus van Brusselse politie
  • Sadiq Khan voor een derde opeenvolgende keer verkozen als burgemeester van London
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    senior1
    blog.seniorennet.be/senior1
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    21-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cpap toestel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag moest ik naar Gasthuisberg met mijn cpap toestel voor nazicht en controle van de gebruikte uren. Cpap is een toestel om 's nachts te helpen bij ademhalen. Ik had namelijk meer dan 30 ademstops per uur en dat maakt dat je 's morgens doodmoe opstaat. Ik schreef al een paar keer dat ik een slechte slaper ben. Uit het uitlezen van mijn toestel blijkt nu dat ik gemiddeld 4,30 uur per nacht in bed lig. Dat wil dus nog niet zeggen dat ik ook zo veel slaap. Na jaren begint dat aan je te vreten. De laatste drie dagen was ik echt belabberd, ik doolde rond als een zombie, maar deze namiddag kwam er een plotse ommekeer en ik heb weer energie te over. Misschien beginnen  eindelijk de pillen te werken die ik nu al een tijdje aan het nemen ben. Ik neem dagelijks Q10 en koninginnebrij. Zou het dat zijn of het karakter. Niet willen toegeven en doorgaan. Het is absurd, maar het eerste waar ik aan dacht, was schoonmaken en ruiten kuisen. Ben ik nu gek geworden. Blijven zitten was geen optie en gezien ik hier niet weg kan, dan maar iets nuttigss doen. Iedereen verklaart me gek. Er zijn dagen dat ik hier om 6 uur 's morgens al aan het poetsen ben. Ik ben geen maniak, maar ik kan Amandine niet alleen laten, dus verplicht om thuis te blijven en dan maar iets nuttig doen. 

    21-05-2015 om 19:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    20-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nooit meegemaakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze middag gingen we hier in de buurt naar een restaurant op loopafstand, waar we nog nooit geweest zijn. "Kessels eethuisje". De naam laat het niet vermoeden, maar de uitbater is een moslim. We bestelden een glas wijn en het antwoord was echt verrassend. Wij drinken geen alcohol en wij schenken ook geen alcohol. Niet dat we niet zonder kunnen, maar een glaasje wijn bij het eten, hoort er gewoon bij. We zijn vertrokken en hij excuseerde zich. Waarschijnlijk de reden waarom er nemand aanwezig was. Waar in ons landje ga je een restaurant vinden waar je geen glas wijn kan krijgen. Gedoemd om binnenkort te sluiten. Ik ging al een paar uur geleden slapen, maar de RLS heeft weer de bovenhand.

    20-05-2015 om 23:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niet allemaal aub
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag weer een koopje gedaan. Naar de kringloopwinkel geweest en 4 hemden, een broek en een schilderij (alleen voor de kader) gekocht voor 19 €. Eigenlijk zou ik dit beter niet schrijven want morgen gaat iedereen daar naar toe en dan heb ik geen keuze meer. Merken interesseren me niet, maar toevallig zie ik nu dat er weer een hemd van Polo tussen zit. Vorige keer had ik zelfs een vest waarvan de zakken nog dicht genaaid waren, dus nooit gebruikt. Deze week een hemd moeten weggooien. Er hing een los draadje aan de borstzak en bij het wegsnijden, iets te onbezonnen te werk gegaan e<n gewoon een gat in dat hemd gesneden. Dezelfde dag een gat in mijn broek, dus ook weggegooid. Och, aan die prijs is er geen probleem. Het duurste artikel in mijn aankoop was dat schilderij aan 3,20€. Weer tevreden. 

    19-05-2015 om 19:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vaatwas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik was absoluut niet tevreden over het resultaat van de glazen die uit de vaatwasmachine kwamen. Ik gebruikte zo een goedkoop middel van een of ander warenhuis. Er stonden telkens kalkvlekken op alle glas. Nochtans zit er in de machine ook nog eens een glansmiddel en zout. Ik wou de proef op de som nemen en gisteren ging ik een gekend merk kopen (sun) om geen namen te noemen. Het resultaat is gewoon verbluffend. Het ene kost 3 €, maar het andere meer dan 13 €. Misschien bestaat er toch een alternatief. Alle raad is welkom. Met de wasmachine heb ik identiek hetzelfde resultaat, maar ook bijna zo een groot prijsverschil. Er moet toch nog iets anders bestaan? Ik denk zo maar hardop, een machine is toch een machine en of je daar nu iets in steekt dat zo veel duurder is, dat kan die machine toch niet voelen. Toch ben ik er vast van overtuigd dat er een aantal dingen op de markt bestaan waarvan het kwaliteitsverschil amper te merken, te voelen of te proeven is. (Olé en Leo) Sommige ensen beweren dat ze het wel proeven, maar ik ben eens gaan kijken naar de samenstelling en die is identiek. Ondervinding of goeie raad zullen het me wel leren zeker.

    16-05-2015 om 15:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tongprobleem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De problemen met mijn pijnlijke tong zijn dus nog lang niet opgelost. Ik ben bij de dokteres geweest die me verder hielp een paar weken geleden, en blijkbaar kan ze me niets geven om te genezen, maar enkel iets om de pijn te verlichten. Nu heb ik dus een spray, een mondspoelmiddel en een zalf. Het verzacht wel degelijk, maar het is gewoon vervelend die pijnlijke tong. Eten is telkens een marteling, maar ja, ik moet. Deze avond de koelkast 10 keer open en dicht gehad om een keuze te maken en telkens niks genomen. Iemand die graag zou vermageren, kan ik deze behandeling aanraden. Absoluut geen zin meer in eten, maar het moet. Soep en asperges gaan er vrij gemakkelijk in. Gelukkig ben ik niet zo pijngevoelig en ik kan tegen een stootje. Het zal ook wel weer doorgaan zeker.

    14-05-2015 om 00:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    12-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belgenlandje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We klagen en zagen over allerlei ongemakken in ons Belgenlandje. Ik weet het, meer en meer moeten hier een aantal dingen en minder en minder mag. Sommigen zeggen dat het bijna comunisme is. Het is zo, je mag je nog amper draaien of keren, want voor alles is er een wet die zegt dat het niet mag of moet of je verplicht bepaalde dingen zus of zo te doen. Als ik nu naar het nieuws kijk en hoor en zie over gevechten, bombardementen en ga zo maar door, dan wonen we hier eigenlijk nog niet zo slecht. De meesten van ons hebben werkelijk alles om gelukkig te zijn. Toch blijven we zagen over bv wegwerkzaamheden, slechte wegen, onbegaanbare stoepen en ga zo maar door. Bij ons liggen die stoepen er wel slecht bij, maar niet omwille van bombardementen of dergelijke. Deze middag begon er nog iemand over het weer. Ook dat valt best mee. Bijna nooit extemen. Toch ben ik er zeker van dat, als ik morgen in een winkel kom, het zal gaan over het weer. "Amaai vandaag is het warm!" "Het is wel goed, maar..." "het zou eens moeten regenen" "nu mag het ophouden" Toch, vind ik, is het hier goed vertoeven.

    12-05-2015 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.orchidee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blijkbaar gedijen een aantal bloemsoorten hier zeer goed. Waarom weet ik niet , maar ze staan graag waar ze staan en geven enorm veel bloemen. In de orchidee die achteraan staat, staan 26 bloemknoppen. Deze morgen is de eerste open gegaan en de rest staat op springen. Vooraan staat een plant (naam voor mij onbekend) en ook die staat vol met knop. Nog nooit heb ik zo veel plezier gehad van de kamerplanten. Nochtans doe ik niets speciaals, maar de woonruimte, de lichtinval en weet ik wat meer zorgen er voor dat de planten zich hier goed voelen. Ik zou zo naar de bloemenwinkel gaan en nog een aantal dingen bijkopen. Het is momenteel genoeg. Schoonzus was gisteren met mijn vrouw op stap en ik moet in het vervolg nadenken over wat ik vraag om mee te brengen. Ik zegde dat ik 3 miniplantjes wou en ze stond er hier met zes. Geen probleem, ik kan die wel kwijt. Agnes heeft gelijk, op ons terras zou ook groen en kleur moeten komen. Misschien morgen toch ergens gaan kijken.

    11-05-2015 om 17:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lomp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat kan ik soms lomp zijn. Zonder nadenken dingen zeggen of schrijven waar ik achteraf echt spijt van heb. Natuurlijk is het ook zo dat het niet te doen is als je de ganse dag je woorden moet knabbelen en eerst een kwartier nadenken voor je iets zegt. Ik ben dikwijls veel te impulsief, zowel in woorden als in daden. Dit heeft al dikwijls slechte resultaten gegeven. In daden kan ik nog maar eens de aankoop van de droogkast aanhalen die helemaal niet stuk was. Ik ben al een beetje kalmer geworden in die dingen, maar nadenken doe ik zelden of nooit bij zo iets. Ik herinner me ook nog onze zeer dure tv die ik een aantal jaren geleden omruilde en achteraf bleek de oorzaak de distributie te zijn. De man die hem overnam gaat in zijn handen gewreven hebben. Een tv van 3.000 € en in de plaats eentje leveren van 1.000 €. Omdat ik zo ben rollen ze me langs alle kanten. Verkopers voelen dat aan en profitern van je zwakheden. Vandaag verstuurde ik een mail waarin ik twee mensen pijn heb gedaan. Ook weer veel te impulsief. Dom, echt dom. Ik moet leren nadenken voor ik dingen doe. Gedane zaken nemen geen keer, is het spreekwoord, maar je blijft wel achter met dat onaangename gevoel.  

    11-05-2015 om 17:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laten gaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik herinner me een feestje van de balletschool van dochterlief waar chocolade van Galler bij de koffie was. Ik vond die zo enorm lekker tot ik de prijs zag. Toch ben ik er vandaag gaan kopen en ja hoor die smaak is er nog. Bij het intikken op internet van chocolade, lees ik dat er ook een merk Newtree zou bestaan en de allerduurste zou zijn. Ik zou niet weten waar die te kopen. Nog nooit gezien en ook nog nooit van gehoord. Toch zou die een veelvoud van al de anderen kosten. Ik ben geen specialist en het zou goed kunnen dat ik die zelfs niet lekker vind. Gelukkig ben ik geen snoeper, maar tijdens het winkelen kwam ineens die herinnering van toen terug en ik wou die Galler toch nog eens proeven. Ik moet zeggen dat het zeer goed mee viel. Nu ik Galler opgezocht heb op internet krijg ik morgen hier opzij van mijn scherm waarschijnlijk allemaal reclame van chocolade. Toch eigenaardig hoe je opgevolgd wordt. Ook curieus dat ik in de afgelopen weken van 4 firma's telefoon kreeg om iets te verkopen of een interview te geven. Privacy heb je niet meer als je op internet gaat. Hoe ze het doen weet ik niet, maar ze weten veel meer van jou dan je denkt.

    11-05-2015 om 01:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.levering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste tijd bestel ik mijn wijn altijd op internet. De firma (reclame maken) wijnplaza geeft een perfecte omschrijving van smaak, kleur en geur. Nog geen tegenvaller gehad. Vorige donderdag gaf ik een order door voor witte wijn. Ik weet dat ze altijd vrij snel leveren en ze geven ook altijd een track and trace. Meestal heb ik het bestelde in huis op drie dagen. Volgens die gegevens zou hetgeen ik bestelde op zaterdag moeten geleverd zijn. Het was 21,30 uur en ik dacht mij al in pyjama te zetten, maar ik heb toch nog gewacht, wie weet. En gelijk had ik. Om kwart voor tien ging de bel. Ze stonden er met het bestelde. Die mensen van de pakjesdienst kloppen enorm veel uren. De man die kwam leveren was van deze morgen 8 uur bezig. Ik herinner me dat bij een vorige bestelling die man hier ook vrij laat aan de deur stond, maar op dit uur nog moeten leveren is toch niet normaal. Ik ben een tevreden klant, maar het is te zwaar voor de mensen van die firma. Ik heb die jongen een flinke fooi gegeven. Hij weigerde in het begin, maar na een beetje aandringen nam hij het geld toch aan. Ik tevreden en hij tevreden. De route die die man moet doen is veel te zwaar. De leveringen worden door een computer bepaald en dus in theorie moet dit allemaal kunnen. Ze zouden die computer ook eens in het verkeer moeten plaatsen. Nu wordt enkel rekening gehouden met de kilometerafstanden tussen A en B. Ik heb echt te doen met die mensen.

    10-05-2015 om 04:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is het laatste wat ik schrijf over die droogkast. De inhoud ervan is 7 kilo en dus zou je twee keer moeten wassen om dat ding optimaal te gebruiken. Eigenlijk zijn twee wasbeurten dan weer te veel want de wasmachine heeft een inhoud van vijf kilo. Ik zou het kunnen vergelijken met de operatie die mijn vrouw onderging een aantal jaren geleden. Ze werd geopereerd aan de blaas en nadien moesten er spoelingen gebeuren. De zak waarmme vloeistof ingebracht werd was 3 liter, maar de opvangzak was er maar twee. Gevolg was dat ze na een tijd de laatste moesten komen vervangen. Maar dan was er nog 1 liter te gaan, dus na een tijdje moest die dan weer vervangen worden. Wil dus zeggen dat bijna na elke liter een verpleegster langs komen om ofwel de ene, ofwel de andere te vervangen. Dan komen ze 's morgens vragen of je goed geslapen hebt. Het zijn prullen, ik weet het, maar ik had vannacht geen inspiratie.

    09-05-2015 om 08:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    07-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.droogkast
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Robot. Tegenwoordig is het de machine die je zegt wat je moet doen. Sterker, jijzelf kan niks meer doen, het is de machine die bepaalt hoe lang die gaat werken en op welke temperatuur. Het toestel "voelt" wat er in zit en stelt zelf alles in. Bij onze vorige droogkast kon ik de temperatuur en de duurtijd instellen, bij de nieuwe is dat absoluut niet meer mogelijk. Ik steek daar een pak was in en de machine begint te draaien en stelt zelf tijd en dergelijke in. Toestellen bepalen nu zelf wat ze willen doen en tussen komen kan niet meer. Je kan nog de stekker uittrekken, maar zelfs dan blijft alles in het geheugen zitten en als je terug stroom geeft, begint dat ding terug van waar het stopte of wat het voelt op dat ogenblik. Waar gaan we naar toe?

    07-05-2015 om 19:12 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3e poging

    Mijn computer maakt gekke bokkesprongen de laatste tijd. Dat ding blijft hier draaien zonder resultaat. Al drie keer probeerde ik een bericht te plaatsen, maar telkens zonder resultaat. Ik zal moeten wachten tot zoonlief nog eens van Angola afkomt om alles hier in orde te zetten. Ik had een paar berichten, maar ik krijg ze niet geplaatst. Indien dit nu wel zou lukken, probeer ik straks nog wel eens, voor hetgeen ik er nog van weet.

    05-05-2015 om 13:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.enige uitleg?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn echtgenote heeft al jaren een abonnement op een blad met de tv programmas. Ik herinner me dat een hele tijd geleden er eens geen boekje was en dat ik er dan maar een gaan kopen ben. Verrassing. Deze morgen stak het exemplaar van begin april in de brievenbus. Waar heeft dat ding zo lang gezeten? Juiste adres en alles er op en er aan. Dat moet van ergens onder het stof gekomen zijn. Voor hetzelfde geld is het een rekening of nog erger een aanmaning voor iets wat je niet betaald hebt. Afsluitkosten en alle ongemak er op en er aan. Ik kan niet bewijzen dat die post te laat toekwam. Toch zullen we (hopelijk eventueel) moeten opdraaien voor alle ongemak.

    30-04-2015 om 01:14 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    28-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.altijd veel te impulsief
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zo zit ik nu eenmaal in mekaar. Altijd veel te impulsief en te snel een beslissing nemen. Deze morgen deed de droogtrommel het niet meer . Na 10 seconden sprong dat ding af en na een aantal pogingen had ik het voor gezien en ik bestelde gewoon een nieuwe. Nu zet ik dat ding, in een laatste poging, terug aan en dat doet gewoon perfect zijn werk. Als er iemand is die een droogkast nodig heeft??? Er staat hier nu eentje op overschot. Bijna ook een nieuwe oven besteld. Hetzelfde probleem. Na enkele seconden afspringen. Waarschijnlijk had het iets te maken met de electriciteit, want de twee toestellen doen terug perfect hun werk. Eigenaardig. 

    28-04-2015 om 22:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tuinmeubelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een aantal dagen geleden schreef ik over de tuinmeubelen die we gekocht hebben. Vandaag krijgen we reclame in de bus van firma xxx en er staat ongeveer hetzelfde in dan hetgeen we nu hebben. Nog maar eens moet ik zeggen dat we een reuzekoop gedaan hebben. Van hetgeen in die folder staat is het goedkoopste 1.299€ en dat is dan nog min 40%. Wat wij hier hebben is degelijk en mooi. Mooi is natuurlijk relatief, maar enkele dagen geleden hadden we bezoek van Joske en Firmin en hij heeft wel 10 keer gezegd hoe mooi hij het vond. Nogmaals fier en tevreden over deze aanschaf. Ik schreef naar de firma om te zeggen dat er één van de tabletten een beetje bol staat en dat er vlekken op zijn die ik er niet af krijg en ze schreven onmiddellijk terug dat ze drie nieuwe tabletten gaan leveren. Als dat geen service is. Ik zal zeker reclame voor hun maken. OUTLET store, te vinden op internet.

    28-04-2015 om 17:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.serieuze vergissing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sedert een paar dagen heb ik pijn aan mijn tong en ik liet daarvoor de dokter komen. Het is een gezwel aan de kant waar ik kanker had en dus heb ik schrik dat het terug zo ver is. Enfin, we zien volgende week wel weer. Geen paniek. De dokter beging een serieuze vergissing. Hij schreef een zalf voor om aan mijn tong te smeren om de pijn te verzachten. Gelukkig lees ik altijd eerst de bijsluiter. Wat staat daar nu op: "de canule in de urethra brengen. Met de ene hand de tube vasthouden en het uiteinde in de urethra brengen, terwijl de penis achter de glans tussen de wijsvinger en de middelvinger wordt vastgehouden. De gel instilleren door met de hand op de tube te drukken". Dit is de letterlijke tekst. Ten eerste begrijp ik er niet veel van en ten tweede denk ik eerder dat dit een zalf is voor net het tegenovergestelde uiteinde dan waar ik het voor nodig heb. In Leuven zeggen ze: "beter pijn in je hoofd dan aan uw gat, want daar moet je niet op zitten". Wel hier is dus een volledig foute zalf voorgeschreven. Dochterlief was die gaan halen en ik stuurde ze terug met de opdracht om aan de apotheker te vragen om dat voorschrift nogmaals te lezen. Je weet, dokters en schrijven! Nee, het was dat wat op het voorschrift stond. Toch maar niet aan mijn tong smeren wat moet dienen voor het ondereinde.   

    26-04-2015 om 00:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eten

    Al een hele tijd heb ik een gezwel op mijn tong en eten gaat minder gemakkelijk. Dinsdag moet ik naar de kliniek voor foto's. De dochters zijn zeer bezorgd omdat ik zo vermagerde. Natuurlijk, als eten een kwelling is, doe je dat ook minder en het een is een gevolg van het ander.  Ondertussen hebben de meiden de koelkast volgepropt met alles wat ik zeer graag eet. Eclairs (ondertussen al op), soep, maatjes (ook al op) enzovoort. Die enzovoort zal voor straks of morgen zijn. Ondanks het feit dat eten een marteling is, overheerst de zin en de lust. Eerst een pijnstiller en dan gaat het wel om te knabbelen en te slikken. De laatste tijd ben ik weer een beetje op de sukkel. Het zal wel weer doorgaan zeker.







    25-04-2015 om 20:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bureaucratie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Begrijpen wie begrijpen kan. Voor een bepaalde aanvraag voor een tussenkomst moest ik een kopie geven van de pensioenfiche, kwestie van te weten wat ons maandelijks inkomen is. Dit begrijp ik en daar heb ik absoluut geen probleem mee. Deze morgen krijg ik een mail om te vragen om ook een kopie te geven van onze rekeninguittreksels waarop de storting van dat pensioen gebeurde. Dit is er voor mij een beetje over. Deel gewoon het totaalbedrag van die pensioenfiche door twaalf en dan weet je hoeveel we per maand ontvangen. Daarenboven heeft niemand iets te zien in onze rekeningen. Een kopie van een uittreksel geeft meteen ook een zicht op eventueel andere verrichtingen. Ik schreef hiervoor, maar zonder antwoord tot nu toe. Ik ben echt curieus wat de reactie gaat zijn.

    24-04-2015 om 21:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fout knopje?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Al twee keer probeer ik een bericht toe te voegen, maar het loopt gewoon fout. Ik weet niet wat ik mis doe, maar er is duidelijk iets fout met mijn computer. Dat ding blijft voortdurend hangen. Zoon lief was een tijd geleden in België en ik had hem moeten vragen om er eens naar te kijken. Jammer, het zal voor een volgende keer zijn. Vervelend toch. 

    Ik herinner me dat ik een bericht op mijn blog wilde aanmaken over de bedrieglijke verpakkingen. Je weet wel, je koopt een grote doos die veel laat vermoeden, maar de inhoud is soms maar de helft. Hetzelfde met de gevulde(?) paaseieren. Onderin zit stro of van dat snipperpapier. Net een dun laagje pralines, maar daaronder niks meer. Nog een voorbeeld. De siigaretten verhoogden niet in prijs, maar er stak gewoon eentje minder in het pakje. Dus, ik weet absoluut niet meer wat ik in mijn blog wou verdedigen of afbreken, maar misschien komt het terug in de loop van de dag.   

    24-04-2015 om 07:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!