Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Gentlemen op vintage motoren zamelen geld in voor onderzoek naar prostaatkanker en mentaal welzijn bij mannen 
  • Duizenden mensen in Brussel opnieuw op straat voor staakt-het-vuren in Gaza
  • Steen door vooruit van Limburgse bus gegooid op Franse snelweg: "Dit had veel erger kunnen aflopen"
  • Ongeluk met helikopter van konvooi Iraanse president Raisi, volgens staatstelevisie was hij aan boord van het toestel
  • Vooruit-kopstuk Bert Anciaux getuigt over misbruik door BRT-regisseur: "Al mijn dromen waren op slag weg"
  • Vrouw (39) gedood in Deurne, haar partner is gearresteerd maar verkeert zelf in levensgevaar
  • Twee bergbeklimmers verdwenen 100 jaar geleden op de Mount Everest: kunnen zij als eersten de top bereikt hebben?
  • Terwijl Voeren de schade opmeet, voorspelt het KMI nog meer regen
  • CD&V-voorzitter Mahdi ziet niks in regering met extreemrechts zoals in Nederland: "Wil geen kliklijnen tegen leerkrachten"
  • Joost Klein vanavond voor het eerst sinds Songfestival weer op het podium, 'Europapa' gaat ondertussen wereldwijd viraal
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rita
    blog.seniorennet.be/rita
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    31-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grote familie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals ik reeds eerder schreef, hebben we een grote familie. Maar wat is dit toch? Een tijd geleden stuurde ik een uitnodiging voor de jaarlijkse bijeenkomst en tot nu toe heb ik hierop geen enkele reactie ontvangen. Ik weet je moet dergelijke dingen relativeren en de jeugd begrijpen die met andere dingen bezig zijn. Hun gezin en hun dagdagelijkse zorgen. Ze zitten echt niet te springen om een dergelijke manifestatie, maar wij als oudsten van de ganse bende vinden dit wel heel spannend en belangrijk. Belangrijk omdat je mekaar alleen maar op een begrafenis tegenkomt en dat is een ogenblik waar je dan even nadenkt over het feit dat we mekaar zo veel te vertellen hebben over de positieve dingen in het leven en over hun kleine leefgemeenschap, hun kleine cocoon waar ze zich goed in voelen, maar waar de rest ook interesse in heeft en wil in meedelen. Ik herinner me ook dat er na de eerste uitnodiging voor een samenkomst weinig reactie was. Toch was bijna iedereen aanwezig. Ze waren allemaal enthousiast en meteen werd er uitgekeken naar de volgende reunie. We houden in ieder geval vol en we willen er een schone jaarlijkse traditie van maken.

    31-01-2007 om 20:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kinesist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de zoveelste maal vandaag naar de kinesist geweest. Ik kan niet zeggen dat het niet "iets" beter is , maar tot nu toe blijf ik nog met hetzelfde probleem zitten. Slapen was omwille van mijn rls al moeilijk, maar met deze peesontsteking is het er absoluut niet beter op geworden. Elke nacht zit ik tot een uur of 4 in de keuken mijn kruiswoordraadsels op te lossen, tot ik echt omval van de slaap. Echt niet meer kunnen nadenken op dat ogenblik en zo moe dat elke pijn niet tegen de vermoeidheid op kan. Het zal wel beteren zeker.

    29-01-2007 om 20:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen al weer zondag. Wat gaat het allemaal zo ontzettend snel. Hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd vliegt. Dit is natuurlijk maar een indruk, omdat voor iedereen de tijd altijd even rap gaat, maar heeft het onbewust te maken met dat ouder worden en nog zo veel mogelijk proberen mee te pikken? Ik weet het niet , maar het is wel zo dat je van een aantal dingen meer intens gaat genieten. Je ontdekt schoonheid, rust, gevoeligheid, de natuur en zo veel meer. Dit zijn dingen waar je, als je jong bent, misschien minder bij stil staat, omdat je gewoon de tijd niet hebt om daar dieper op in te gaan. Werken en geld verdienen, kinderen groot brengen en er ook de zorgen voor dragen, een huis bouwen en aanpassen, je in het verenigingsleven storten en zo veel andere zaken waar je dan mee bezig bent. Ik kan momenteel zeer intens genieten van de natuur, klassieke muziek, kunst, maar zeker ook van de kinderen en kleinkinderen. Het leven kan mooi zijn, als je je daar maar voor opensteld.

    28-01-2007 om 10:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bui
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag heb ik een mindere dag. Veel te veel negatief ingesteld. Heb ik dan altijd voor anderen geleefd? Heb ik mezelf te veel weggecijferd? Te weinig aan mezelf gedacht en te weinig voor mezelf opgekomen. Het zal aan de aard van het beestje liggen zeker. Ik heb er zo enorm veel aan om mensen een plezier te doen. Misschien evenveel als zijzelf. Dit is dan misschien weer egoïstisch omdat ik er ook zo veel deugd van heb. Mezelf plezieren door anderen te helpen? Curieus hoe ik daar nu deze avond speciaal aan denk. Ik weet niet hoe dat zo ineens komt.

    25-01-2007 om 21:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moet ik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al een tijdje denk ik veel na over hoe ik nu best zou functioneren in deze wereld met de mensen die me nabij zijn, maar ook met alle anderen. Ik probeer altijd de vriendelijke, goedlachse en vergevingsgezinde persoon te zijn. Iemand die wil helpen in alle mogelijke situaties. Dikwijls krijg je het deksel op je neus. Verschillende keren voelde ik dat je, door je zo op te stellen, er mensen zijn die van jou profiteren. Moet ik dan de harde bink zijn die ze wel respecteren, maar die een aantal van de meest essentiële gevoelens niet heeft of wil gebruiken. Ik weet van mezelf dat ik in een aantal situaties heel naiëf ben, maar ik weiger nog altijd in te zien dat sommige mensen echt doorslecht zijn. Ik zal maar blijven wie ik ben zeker.

    25-01-2007 om 20:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik besef het nu pas dat we alweer dinsdag zijn. Het gaat allemaal zo snel.Zondag zijn we eerst de zaal gaan bespreken voor ons jaarlijks familiefeest met al de nazaten van Leon en Lucie De Raeymaeker. Een hele bende. Er waren 5 kinderen en maar liefst 20 kleinkinderen. Die hebben ondertussen ook al nazaten en als je een beetje kan tellen is dit een behoorlijk pak volk. Het zijn er zo veel dat je niet iedereen zo maar eens te zien krijgt. Vandaar kwam de gedachte, op de begrafenis van ons ma, om niet alleen samen te komen bij triestige gelegenheden, maar mekaar ook eens in andere omstandigheden te zien. Ondertussen zijn er weer enkele achterkleinkinderen bij gekomen die ik zelfs nog niet gezien heb. Ik zal ze dan op die familiebijeenkomst wel leren kennen en met de fiere ouders een babbel hebben. Hopelijk komt iedereen. Ik kijk er echt naar uit om ze allemaal nog eens te spreken. Het is echt een toffe bende.

    23-01-2007 om 10:42 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de pijn in die rotarm gaat maar niet over. Gisteren ben ik naar de dokter geweest. Een peesontsteking. Een spuit wil hij niet geven al voor ik naar de kinesist ben geweest. Dus vanaf maandag 3 maal per week een massage. We zullen zien of dit helpt en anders zullen het toch nog de bewuste injecties worden. Het doet serieus pijn, vooral als ik op de computer werk. Vijf keer op de muis duwen en ik kan het niet meer houden. Gewoon iets intikken gaat, maar de rest is een ramp.

    20-01-2007 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.behangen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mijn jongste dochter heeft een tijd geleden een huis gekocht en ze zou graag volgend weekend verhuizen. Natuurlijk is er nog een boel werk, al is er al heel wat gedaan in de laatste weken. We zijn vandaag gaan behangen. Niks gevoeld van de pijn in mijn arm. Onderweg naar huis begon het al, gewoonweg door de versnellingen te schakelen. Nu heel even op de PC en het is weer pijn tot en met. Toch maar eens een spuitje gaan halen, want de pillen helpen blijkbaar niet.

    16-01-2007 om 20:20 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw probleem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een nieuw probleempje sinds vorige week. Als ik op mijn computer werk, na een vijtal keer de muis indrukken, krijg ik serieuze pijn van mijn elleboog tot mijn schouder. Ik belde hiervoor naar de dokter en ik ben dus nu al een week Mobic aan het slikken, maar echt beteren doet het niet. Het zal wel weer met de leeftijd te maken hebben zeker. Bij het ouder worden krijgt een mens van alles, behalve haar en tanden, zeggen ze hier. Als het nu stilaan niet gaat beteren, ga ik toch maar een spuitje halen.

    15-01-2007 om 20:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rustige dagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zijn zo rustige dagen na de feesten en alle perikelen die ik had daarna. Ik vind dat het in bloggenland ook stilletjes is. Ik zal eens bij de regelmatige schrijvers gaan kijken om te zien wat ze allemaal te vertellen hebben. Is dit de brug tussen het vieren en fuiven en de komende bruisende lente. Binnen een maand begin ik in mijn serre al met de eerste aanzet naar het nieuwe seizoen.

    10-01-2007 om 20:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is mijn broer hier geweest. Hij was vorige week niet in de kliniek geraakt en wou toch een bezoekje brengen. Hij had een boek bij over Timmermans om aan de verzameling toe te voegen. Eerst eens lezen natuurlijk voor ik hem weg steek. Het is ondertussen een fameuze stapel Timmermansen aan het worden. Ik weet nu niet of ik alles van hem heb, maar zeker niet alles over hem. De interesse voor Timmermans is van mijn broer gekomen. Hij had, ondertussen al misschien 45 jaar geleden, al een serieuze verzameling, waar ik toen de meeste boeken van gelezen heb. Ik weet dat dit persoonlijke goesting is natuurlijk, maar het mooiste boek vind ik " Adriaan Brouwer". Zo gingen mijn echtgenote en ik eens naar het museum van schone kunsten in Antwerpen en omdat ik wist dat daar destijds 2 doekjes hingen van Brouwer zegde ik haar dat ze eerst dat boek van Timmermans eens moest lezen. Gezocht en niet te vinden, tot in de laatste zaal. Nog één werkje hing er. Enfin geen teleurstelling hoor. Mooi museum.

    09-01-2007 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren avond zijn we op bezoek geweest bij nicht Mariakke en haar man Karel. Pas één dag uit de kliniek en al weer uithuizig. Dit was al zo lang afgesproken en dus zijn we op de uitnodiging toch in gegaan. Toffe mensen. Warme mensen. Heerlijke mensen. Je voelt je altijd goed als je daar geweest bent. Karel is een meester in het herstellen van antiek meubilair. Ongelooflijk wat die man kan. Een kast die je zo zou weggooien omdat ze voor een vierde weggerot is, maakt hij terug op en ze kan zo op een antiekveiling. Echt om jaloers op te zijn. Ik stuur ze zeker een kaartje om te bedanken voor de gezellige avond.

    07-01-2007 om 18:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tegenstrijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een tegenstrijdige gedachten de mensen er op na houden. Zoals ik in mijn ander bericht vertelde ben ik in spoed opgenomen en heb een week in de kliniek gelegen. Na een massa onderzoeken, waren alle resultaten bevredigend tot goed. De ene zegt: "goed dat ze niks gevonden hebben, dat is toch een teken dat je volledig in orde bent" De andere zegt dan: "eigenlijk spijtig dat ze niks gevonden hebben, dan had je tenminste de oorzaak van je klachten gekend". Piekeren en tobben zijn misschien oorzaken? De mens vermag met zijn hersenen meer dan je kan vermoeden.

    05-01-2007 om 20:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in de patatten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb in de patatten gelegen. Met oudjaarsnacht opgenomen in spoedgevallen en vaandaag terug thuis. Ik werd nageken van kop tot teen en blijkbaar is er niets fundamenteels of onheroepelijk fout. Ik heb dus de eerste dagen van het jaar in de kliniek doorgebracht met allerlei onderzoeken. Ik begin dus nu met 2007. Enkele dagen vertraging, maar wat maken een paar dagen op een heel jaar. We gaan vanaf nu voor een "gezond" 2007.

    05-01-2007 om 20:33 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    31-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jaareinde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een jaareinde. We blijven dit jaar thuis onder ons tweetjes. De oesters en de kreeft staat al klaar. Ik vind dat het allemaal zo snel gaat. Soms gaat het dan weer niet rap genoeg. Ik kijk al uit naar het voorjaar!

    31-12-2006 om 11:28 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2007
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik zie dat iedereen zijn nieuwjaarswensen begint gaan klaar te stomen in bloggenland, dus doe ik dat dan ook met deze. Voor iedereen een beloftevol jaar met alle geluk bij al wat je onderneemt. Ik hoop dat 2007 een kermis mag zijn met veel leut en plezier, al zal een traantje af en toe niet ontbreken. Mijn allerhartelijkste wensen.

    29-12-2006 om 09:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.algemene ontwikkeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eén van de kerstgeschenken was een boek "algemene ontwikkeling". Ik ben er aan begonnen en het is een leuke manier om dingen te leren kennen of onthouden. Wie graag naar de kennisquizzen kijkt op TV, weet hoe leuk het is om een brede algemene kennis te bezitten. Alleen dat nu allemaal opslaan in dat geheugen dat door te weinig slaap het soms laat afweten. Dagen dat ik moe ben kan ik soms de simpelste woorden niet meer terug vinden. Erg. kunnen goochelen met kennis en wetenschap moet toch interessant zijn.

    28-12-2006 om 11:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog niet gedaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de Kerst is voorbij, maar er komt al weer een volgende feestdag aan. Tot nu toe doen we niks en blijven gezellig onder ons twee thuis met oudjaar. Volgende week is het druk met mensen ontvangen tot en met volgende week zondag. We nodigden mensen uit die we graag hebben en waar we al maanden niks meer van hoorden. Telkens toffe mensen. Nadien is het voor een tijdje stil als ik zo op de agenda kijk. Begrijpe wie begrijpe wil.

    27-12-2006 om 16:13 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.druk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen blijkbaar heel druk in blogland. Is iedereen wensen aan het versturen? We zijn er klaar voor! Bijna chic gekleed, alhoewel het een feestje onder ons is, maar dit is een traditie. We trekken onze beste spullen aan. Fototoestel klaar. Cadeautjes zijn al ter plekke. Nog eens een "plastron" aangetrokken. Ook al lang geleden. Het zal weer goed zijn straks. Nog een paar uur en we zijn er mee weg. Voor iedereen een zalig Kerstfeest en ik hoor of zie jullie nadien wel weer.

    24-12-2006 om 16:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijna
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen dan de Kerstavond. Ik hou er echt aan om dit in familiekring te vieren. Het is altijd plezierig met al de kinderen en de kleinkinderen. Het is een traditie van jaren dat we fondue en gourmet eten, kwestie dat het gastgezin heel ontspannen mee aan tafel kan zitten. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om iedere blogbezoeker een schitterend eindejaar en een zeer voorspoedig 2007 te wensen.

    23-12-2006 om 15:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!