Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Parket neemt dossier vermoorde Belgische vrouw en haar vermiste man op Tenerife in handen
  • Hamas in Egypte om "met positieve mindset" te onderhandelen over gevechtspauze in Gaza
  • Binnenkort meldingsplicht voor dodelijke schimmel Candida auris, die ook bij ons meer voorkomt
  • Pleidooien voor beperking schermgebruik bij jongeren bij CD&V en Vooruit
  • Man uit Blankenberge verliest meer dan 330.000 euro aan oplichters
  • Indonesië gaat 10.000 mensen permanent verhuizen vanwege vulkaan Ruang
  • UGent behoudt samenwerking met Israëlische partners: "We hopen dat studenten in dialoog willen gaan"
  • Je rijbewijs verliezen omdat je als fietser of voetganger een overtreding begaat: kan dat zomaar?
  • Canadese politie arresteert drie Indiërs voor moord op Sikh-leider
  • Psychedelische break-upplaat: Dua Lipa heeft in aanloop naar Rock Werchter nieuw album 'Radical optimism' uit
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    postduif
    blog.seniorennet.be/postdui
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    09-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.al veel over geschreven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al veel geschreven over mijn serre. Deze namiddag met de deur open was het er 42°. Vorige vrijdag 48°. Mijn tomaten staan er schitterend bij, maar ze hebben minimum om de twee dagen een paar honderd liter water nodig. Een aantal jaren geleden heb ik een pomp en een generator gekocht, maar nooit gebruikt en dus maar terug verkocht. Nu is het dus emmers aandragen. Gelukkig heeft de beek achter de tuin altijd water genoeg en staat die nooit droog. 
    Vandaag mijn laatste bloemkool uit de serre gehaald. Ook nog asperge gestoken. Morgen zal die dus op het menu staan en de bloemkool zal voor overmorgen zijn. Sausje voor de bloemkool? Boter laten smelten en er vloeiende bloem bij doen tot die begint te kleuren. Nat van de gekookte bloemkool bij doen en een scheut melk. Peper, zout en muskaat. Peterselie natuurlijk en om af te werken een dooier van een ei. Wat ook kan helpen is een heel, heel klein lepeltje mosterd. Voor de liefhebbers een ietsie pietsie kaas. Absoluut niet nodig. 

    09-05-2011 om 20:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wa nen balkon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Wa nen balkon" is voor Leuvenaars iets anders dan wat ik op de foto laat zien. In Nederland zouden ze zeggen " ze heeft een flinke bos hout voor de deur". 
    Blijkbaar geniet deze dame toch en buiten de kerktoren, heeft ze toch een mooi uitzicht. Klokken in de buurt kunnen nochtans een serieuze last zijn. Ik herinner me een verblijf bij zus en schoonbroer die kort bij een kerktoren woonden en de bim bam beieren 's morgens en ook overdag was gewoon oorverdovend. Als we hier naar de markt gaan en de klokken beginnen te luiden voor de mis van tien uur, kan niemand mekaar nog verstaan. Ze praten over db op muziekfestivals, maar dit geluid gaat daar ruim over. Dit is al eeuwen een gebruik, maar met de bebouwing is zo enorm toegenomen dat het meer een last dan een lust geworden is.  

    08-05-2011 om 09:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boetes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al een pak parkeerboetes gekregen gedurende de laatste maanden. Twee er van zijn vernietigd, maar in de meeste gevallen is het hun woord tegen het mijne. Problemen met de blauwe schijf onder andere. Te kort tegen het zebrapad geparkeerd en zo kan ik nog een lijstje geven. Aan alles kan ik een uitleg geven, behalve voor ééntje. Gewoon bij de bakker om de hoek een brood gaan kopen en één minuut weg geweest. Wil lukken natuurlijk, dat net op dat ogenblik de pakeer wachter langs komt. Een arrogant mannetje. "Als mijnheer te lui is om heel even zijn blauwe schijf te plaatsen!!!! " Enfin, alles bij mekaar enkele honderden euro kwijt.   

    07-05-2011 om 10:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.electrabel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schitterend gewoon. Weer eens een voorbeeld van hoe het niet moet. Ik doe al een tijd de paperassen voor tante. Nu kreeg ze een afrekening van Electrabel die absoluut niet kan. Goed, deze firma proberen te bereiken via telefoon. Eerst een tiental keer enkele toetsen indrukken en dan het klanten nummer enz.... om dan uiteindelijk te horen te krijgen dat ze overbelast zijn en niet onmiddellijk een antwoord kunnen geven. Goed dan maar proberen via internet. Vergeet het maar! "wegens technische problemen kunnen we u momenteel niet helpen". Schitterende service. Ik begrijp nu waarom ze dit warhoofd als publiciteit op hun site gebruiken.

    06-05-2011 om 10:42 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mondo verde
    Ondertussen al een aantal jaren geleden, zijn we eens naar "mondo verde" geweest in Landgraaf (Nederlands Limburg). Dit is echt een aanrader. De moeite om er een dagje uit van te maken. Een schitterend park met replica's van bekende kunstwerken van over gans de wereld. Schitterend gewoon. Toen wij daar waren, was dat park nog maar pas open en ik veronderstel dat dit ondertussen al een hele evolutie meegemaakt heeft. Bij het binnenkomen is er een tropische tuin, waar je minstens al 1 à 2 uur moet doorbrengen. Ook voor kinderen is het een echte aanrader.   



    05-05-2011 om 09:56 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vroeg op
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste tijd ben ik altijd zeer vroeg wakker. Normaal ben ik altijd op tussen zes en acht 's morgens, maar de laatste week was dat altijd tussen 6 en half zeven. De voormiddag duurt dan lang. Misschien moet ik zo vroeg dan ook al eens naar de tuin gaan al heb ik daar in het verleden een slechte ervaring mee gehad. Herinner je nog de zandvlo die me toen aangevallen heeft. Littekens nog altijd te zien op mijn benen. Toen ben ik gewoon uit de tuin moeten gaan lopen na een half uur. Misschien gewoon eens naar daar gaan om foto's te maken in plaats van in de tuin te werken. 
    Deze morgen kwam ik een buurvrouw tegen die enorm genoot van het zonnige, droge weer. Ieder zijn meug. Ik heb dat ook graag natuurlijk, maar voor mijn tuintje zou er eens een goeie regen mogen vallen. Ach ja, we kunnen er toch niks aan doen. Laat het zonnetje maar schijnen.   

    04-05-2011 om 10:01 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O Bama
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was grappig om te horen hoe een aantal nieuwslezers (en het was er meer dan één) zich versproken hebben bij de gebeurtenissen rond Osama Bin Laden en Barack O Bama. Blijkbaar werden de namen zeer gemakkelijk door mekaar gehaald. 
    Een serieuze opsteker voor de Amerikaanse president, blijkt uit een aantal interviews. Iedereen zijn mening natuurlijk, maar mijn sympathie heeft hij alleszins. Niet door dit feit, maar door zijn kordate aanpak. Ook hij maakt de nodige fouten. Iedereen zijn mening hierover. Met deze interventie zijn de problemen absoluut niet opgelost. Ik heb echt schrik dat het geweld nu terug gaat escaleren. Mensen die zich willen profileren binnen Al Qaida zullen nu misschien initiatieven nemen. Ben ik een doemdenker?

    03-05-2011 om 09:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goed gewerkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goed gewerkt in mijn tuintje deze namiddag. Mijn tomaten opgebonden en proper gemaakt. Sla gezet en mijn bloemkolen van een schutblad voorzien. 
    Ik schreef vroeger al dat er iemand mijn tuin was komen ploegen en fijn malen. Waar vroeger mijn aardbeien stonden, komen nu allemaal jonge plantjes boven. Die wil ik dus absoluut niet verloren laten gaan en ik heb ze mooi op een rij gezet. Ik besef dat ik daar dit jaar geen oogst meer zal van hebben, maar ik vond het gewoon zonde om die verloren te laten gaan. 
    Ook honderden liter water gegoten, want het is poeierdroog. In de serre moet ik sowieso bijna dagelijks gaan gieten, maar nu is het ook buiten nuttig nodig en noodzakelijk. De oostenwind maakt de grond extra droog. Och klagen doen we altijd over het weer, maar al bij al valt het hier in ons Vlaanderland goed mee.  

    02-05-2011 om 17:31 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.orthodox
    Voor het kijken naar "de zevende dag" deze morgen, even nog een stukje mee gepakt van de Russisch orthodoxe misviering. Prachtig gewoon. Echt de moeite om eens mee te maken. Ik herinner me dat we ooit met de Chiro destijds naar een dergelijke mis geweest zijn, al weet ik niet meer of het Russisch was of Byzantijns. Ik denk eerder het laatste. In ieder geval om nooit meer te vergeten.  



    01-05-2011 om 15:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als ik die ogen van mij bekijk op een klasfoto van destijds en als ik mijn ogen nu eens bezie! Wat een verschil!  Oud worden doet geen zeer, maar door allerlei kwaaltjes die je jaar na jaar en meer en meer ervaart, zie je toch een enorm verschil. Nu vallen mijn ogen bijna dicht door allerlei....Een aantal mensen hebben me destijds gezegd dat mijn ogen heel speciaal en zeer doordringend waren. Zo precies of ik kon door iets of iemand doorkijken. Ik heb daar nooit aandacht aan geschonken, maar als ik deze foto nu bekijk, kan ik dat begrijpen. Amaai wat een blik.

    30-04-2011 om 10:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik volg niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik begrijp dat er een pak volk naar dat huwelijk van William en Kate heeft gekeken en dat er mensen zijn die daar voor speciaal naar Londen zijn gegaan, maar ik ben absoluut niet mee. Het is nu al maanden dat men op onze nationale omroep, zo wel radio als tv daar zo veel aandacht aan schenkt. Een ganse dag zendtijd. Ieder zijn meug, maar ik vind het gewoon overdreven. Mij interesseren dergelijke dingen helemaal niet, maar ik kan anderen begrijpen die dat wel willen mee maken. Moesten ze hier nu voor onze deur passeren, zou ik zelfs nog niet gaan kijken, denk ik.  

    29-04-2011 om 20:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.registratie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben net met tante naar de registratie geweest om een aantal documenten officieel te laten op nemen in de boeken van vadertje staat. Dit is niet meer van deze tijd. De bediende in kwestie heeft alles (in kalligrafie misschien?) in een groot zwart boek moeten schrijven. Als ik schrijf "groot", dan is dat ook groot. Nee, geen a viertje, maar een enorm boek. Ik zag hem mooi alles regel per regel optekenen in die mastodont. Hij mankeerde nog alleen die speciale mouwen die de bedienden over hun hemd aantrokken destijds en we waren terug in de jaren 1950. Nadien een kopie nemen van alle papieren (dat is dan al modern) en er een stempel op plaatsen met het nummer van het boek en de bladzijde enz... Leven we nu werkelijk al in 2011? 

    28-04-2011 om 11:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broer, zussen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar Hasselt gereden naar de oudste zus. Schoonbroer had een vraagje ivm zijn Mac en foto's die daar op terecht gekomen waren. Alles is opgelost. 
    Natuurlijk nagepraat over de familiebijeenkomst met broers en zussen en de aangetrouwden van een week geleden. Hein heeft toen een aantal foto's genomen en hierbij eentje er van. 
    Altijd gezellig bij ons Leen en altijd welkom. Het was echt te lang geleden dat we nog daar geweest waren. 
    Eigenaardig toch dat er zo veel gepraat wordt over het verleden en over de jeugd. En maar lachen over onze stommiteiten en over wat er zoal gebeurde toen. Ook bij de samenkomst met de ganse familie is het altijd herinneringen boven halen. Ik dacht dat dit te maken had met de leeftijd, maar ik maak hetzelfde mee als er met onze kinderen iets te vieren valt of als we mekaar zien.       

    27-04-2011 om 20:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speciale bloem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De vrienden uit Boom hadden in het weekend een speciale bloem mee gebracht. Een kruising tussen een tulp en???? Hier een foto er van. Moest iemand dit kennen, laat dan maar weten.
    De eerste radijsjes mee gebracht van uit de tuin en ook jonge oregano. Wij gebruiken daar veel van. In al wat met tomaat klaargemaakt is, doe ik oregano. Liefst vers, maar ik laat er ook drogen en zo kunnen we daar het ganse jaar van genieten. 

    27-04-2011 om 00:47 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.serre
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net naar mijn serre geweest om alles wat water te geven. 42° met de ramen open! Het zweet lekt er nu nog altijd af. Ik ga direct een douchke nemen als het grootste zweten verdwenen is. Ik heb de tomaten en de bloemkolen water gegeven. Alles samen meer dan 200 liter. De bloemkool wist echt van de warmte. De blaren lagen plat tegen de grond. Ik vrees dat het mini's zullen blijven. Ach ja, dan gebruiken we er eentje meer. Ik heb ook de waterscheuten (de dieven zoals ze dat elders zeggen) uit de tomaten gehaald. Ik had een aantal cavaillons uitgezaaid. Natuurlijk veel te veel, maar ik heb er straks al een paar in de serre gezet. De rest uitdelen aan de buren zeker.    

    25-04-2011 om 15:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fout
    Oei, de foute foto's gepubliceerd daar straks. Dit zijn een paar opnames die Rudi gemaakt heeft. Het was weer een mooi weekend. Kan je beter wensen dan een paar dagen door te brengen met mensen die je echt graag bij je hebt. Het was weer echt tof. Genoten.



    24-04-2011 om 21:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paasweekend
    Het was weer schitterend in Leuven gisteren. We gaan jaarlijks naar de paasfeesten en het is altijd de moeite. Gisteren zijn Chantal en Rudi, onze vrienden uit boom, gekomen om hier mee te komen genieten van het gebeuren. Rudi heeft een nieuwe camera gekocht en hij heeft er echt mooie foto's mee gemaakt. Het is een jaarlijkse happening in de stad waar we altijd naar toe gaan. Hierbij een paar foto's. 



    24-04-2011 om 17:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matthaus passion
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een aantal jaren geleden zijn we in Antwerpen gaan kijken naar de Mattheus passion. Prachtig gewoon. Echt de moeite. Natuurlijk zal veel afhangen van de uitvoerders, maar die voorstelling was gewoon schitterend. Nadien bleef Roger (zaliger) ,die ons uitnodigde, altijd maar de woorden herhalen van: "Er is tot" Moest er nu in deze dagen een opvoering zijn in het leuvense, ga ik zeker nog eens luisteren. Voor een aantal mensen misschien te zwaar, maar ik kan er intens van genieten. Ieder zijn meug. 

    22-04-2011 om 20:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eigenaardige picknick
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Joost is voor twee dagen in het land en traditie getrouw eet hij graag op de dag van aankomst een goeie Belgische friet. Vermits zijn verblijf zo kort is, werd er afgesproken om met (bijna) de ganse familie gisteren middag een zakje Belgisch goud gaan te eten. Het was schitterend weer en dus konden we gemakkelijk naar het stadspark om er een friet picknick te houden. Blijkbaar waren er nog een aantal mensen die ook van dit zonnetje wilden genieten. We waren absoluut niet alleen in de "gillenhof" zoals de Leuvenaars zeggen. 
    Het heeft me deugd gedaan om al die gezichten van die dierbaren zo te zien glunderen. Het was echt tof. Daar krijg ik nu eens een warm hart van sie.

    19-04-2011 om 09:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
    Weeral in de 25.000 foto's op mijn computer aan het snuffelen geweest. Ik moet er dringend een pak afgooien. Dat heb ik vroeger gedaan door gewoon te branden wat er op stond, met in mijn achterhoofd, later zal ik ze wel eens bewerken en deftig op een schijfje zetten. Als ik daar moet aan beginnen ben ik weken zoet. Enfin, ik heb ze nog en dat is het voornaamste. Hierbij enkele opnames van in een warenhuis in Duitsland. Dit had ik nog nooit gezien. Werkelijk ongelooflijk wat ze daar verkochten. De meest bizarre dingen.





    18-04-2011 om 09:17 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!