Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




06-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bouwvergunning meer voor veranda of carport


Geen bouwvergunning meer voor veranda of carport


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/veranda.jpg
(foto ter illustratie)


Voor kleinere constructies tot 30 m2, zoals een duiventil, dierenhok, veranda of carport, is vanaf september niet langer een bouwvergunning nodig. Tot nu toe was een bouwproject ofwel vergunningsplichtig, ofwel vrijgesteld van vergunning.

Meldplicht
Vlaams minister van Ruimtelijke Ordening Van Mechelen voert nu een derde categorie in, van werkzaamheden die alleen aan de gemeente gemeld moeten worden. De gemeente krijgt dan 20 dagen om er zich tegen te verzetten. De minister veegt meteen ook de spons over een aantal oude bouwmisdrijven.

De nieuwe stedenbouwkundige codex, waarin duidelijk staat wat mag en wat niet en wanneer wat verjaart, moet in september van kracht zijn. Onlangs is het decreet daarover goedgekeurd in de parlementscommissie, medio maart volgt de plenaire stemming.(br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikste man krijgt speciale auto en gaat op huwelijksreis


Dikste man krijgt speciale auto en gaat op huwelijksreis










Manuel "Meme" Uribe, de man die in 2006 het recordboek haalde met zijn 560 kilo, krijgt een speciale auto. De Mexicaan, die 226 kilo afviel sindsdien, kan weliswaar nog steeds niet op eigen kracht stappen, maar nu hij getrouwd is, wil hij met zijn echtgenote toch iets van de wereld zien.

Vorklift
Uribe's auto is door de Mexicaanse pers al de Meme-mobiel gedoopt. Het is een Chevrolet Astrovan die versterkt is om het gewicht van Uribe te dragen. De Mexicaan bracht de jongste zes jaar hoofdzakelijk in bed door. Hij gaat trouwens niet zelf rijden: dat zal zijn vrouw doen. Uribe zelf zal het meemaken als passagier op een gemonteerd bed in de bak van de pick-up-truck.

Honeymoon
Om Meme van zijn gewoon bed in zijn mobiel bed te krijgen is trouwens een vorklift nodig. Als alles goed gaat, vertrekt Uribe met zijn vrouw in mei voor een vakantie naar de Mexicaanse kust. het is een uitgestelde huwelijksreis. Meme trouwde in oktober 2008. Het huwelijk - u raadt het - vond noodgedwongen in bed plaats. 



Een carrosier legt de laatste hand aan de Meme-mobiel. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterke vrouwen in de bloemetjes gezet


Sterke vrouwen in de bloemetjes gezet


Anastacia


Elle McPherson
Elle McPherson


Monica Bellucci.
Monica Bellucci.


Marilyn Carlson Nelson
Marilyn Carlson Nelson


Kelly Clarkson
Kelly Clarkson


Betty Williams
Betty Williams


Ter gelegenheid van Vrouwendag op 8 maart vonden gisteren in Wenen de vierde Women's World Awards plaats in Wenen. Daarbij worden uitzonderlijke, sterke en succesvolle vrouwen die de wereld op hun manier proberen te verbeteren in de bloemetjes gezet.

Vechten voor gelijkheid
De awards werden gepresenteerd door Mikhail Gorbachev. In 12 verschillende categorieën werden vrouwen gelauwerd die voor gelijkheid, vrijheid en tegen elke vorm van discriminatie vechten. De afgelopen jaren wonnen vrouwen als Oprah Winfrey, mode-icoon Donnatella Versace, Teri Hatcher, Ingrid Betancourt, actrice Susan Sarandon, komedienne Whoopi Goldberg en model Claudia Schiffer een award.

Prijzen
Dit jaar kreeg Hollywoodster Monica Bellucci voor haar prestaties in The Matrix Reloaded, The Matrix revolutions en The Passion of Christ een award. Daarnaast werden de Amerikaanse zangeres Anastacia, tieneridool Kelly Clarkson en muziekicoon Marianne Faithfull gelauwerd. Maar ook vrouwen die op heel andere vlakken anderen inspireerden kregen een prijs. Nujood Ali ontving de World Hope Award. Dit 10-jarig meisje uit Jemen scheidde vorig jaar van haar 30-jarige man waaraan ze uitgehuwelijkt werd en die haar seksueel misbruikte. Laureate van de Nobelprijs voor de vrede Betty Williams en zakenvrouw Marilyn Carlson Nelson werden in de bloemetjes gezet voor hun inspirerende inspanningen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston I will always love you



Whitney Houston I will always love you

 Om haar  te beluisteren

druk op de foto








» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende Michael Jackson bevestigt comeback


Stralende Michael Jackson bevestigt comeback


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/05/428356/michael-jackson-geeft-laatste-tien-concerten_5_460x0.jpg
 


Michael Jackson heeft zijn comeback bevestigd. De 50-jarige popster deed dit vanmiddag tijdens een persconferentie in Londen. Hij geeft deze zomer onder de noemer 'This is it' een reeks concerten in de O2 Arena van de Britse hoofdstad. De eerste show vindt plaats op 8 juli.

Allerlaatste ooit
Jackson verscheen bijna twee uur later op de persconferentie dan gepland. De zanger, die er fragiel maar stralend uitzag, sprak kort zijn fans toe die massaal naar de bijeenkomst in de O2 Arena waren toegekomen. Hij benadrukte dat de shows in juli zijn allerlaatste concerten ooit zullen zijn. "Hierna valt het doek", verklaarde hij.

Geen nieuw album
De artiest zei verder tijdens de shows de nummers te zullen zingen 'die mijn fans willen horen'. Daarmee lijkt hij de geruchten over een op handen zijnd nieuw album te ontkrachten. Op de hysterische reacties uit het publiek reageerde Jackson met de opmerking: "Ik houd van jullie uit het diepste van mijn hart."

De voorverkoop van de concerten gaat woensdag van start. (br.hln)




» Reageer (0)
05-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste babygiraf voor Planckendael


Eerste babygiraf voor Planckendael




Ze hebben er maandenlang naar uitgekeken en daar is-ie dan: de eerste babygiraf in de geschiedenis van dierenpark Planckendael. 'Girafje' zeggen zou wat oneerbiedig zijn voor deze mannelijke snaak van 1,8 meter. Mama giraf is Diamant, papa is Baridi, het kersverse veulen heeft nog geen naam: die kan het publiek mee kiezen.

Val van 2 meter
Het kalfje kwam op de wereld met een val van zo'n twee meter en stond daarna al snel op zijn pootjes. Het gaat om een bedreigde ondersoort van giraffen, sterk gelijkend op die in Niger, waarvan er nog slechts 200 in leven zijn.

Tong van 45 cm
De draagtijd van giraffen bedraagt 14 tot 15 maanden. Mannetjes worden tot 5 meter hoog, vrouwtjes strekken de nek tot 4,30 meter. Ze zijn de hoogste dieren ter wereld en toch hebben ze maar 7 nekwervels net als een muis. Nog een goede raad: steek nooit je tong uit naar een giraf, want die van hen is wel 45 centimeter lang.

Ook giraf Barbie van Planckendael is trouwens zwanger en verwacht elk moment haar eerste baby. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzame Amerikaan bouwt luxeranch voor 500 katten


Eenzame Amerikaan bouwt luxeranch voor 500 katten


"Caboodle Ranch, waar katten niet behandeld worden als dieren", zo kondigt de eenzame Craig Grant zijn eigengereide project aan. Wie de ranch in Florida bezoekt, kan er niet naast kijken. Meer dan 500 katten, één voor één straatkatten, bevolken deze onwaarschijnlijke mini-stad. "Het is allemaal begonnen toen mijn zoon uit het ouderlijke huis vertrok. Hoewel ik eerst een hekel had aan zijn kat, bleef ik ze toch verzorgen. Zo raakte ik aan ze gehecht. Sindsdien heb ik mijn job opgegeven om een reusachtig kattenresort uit de grond te stampen", zegt Grant, die 100.000 dollar (80.000 euro) in de verblijfplaats van zijn 'vrienden' pompte.

"Ik ben dag in dag uit met mijn katten bezig. Hoewel ik zelf vaak honger lijd, gaat alles naar mijn viervoeters. Ik zou niet willen dat ze iets te kort komen", aldus Grant. Grant knutselde onder meer eigenhandig een kapel, lagere school en winkeltje in elkaar, om zijn katten niets te ontzeggen. Maandelijks moet de werkloze Grant om en bij de 6.000 dollar (4.800 euro) neertellen om zijn viervoeters te onderhouden. Een hels karwei, als u het ons vraagt... (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Filip en Mathilde verzoenen zich met nonkel Henri


Filip en Mathilde verzoenen zich met nonkel Henri


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/05/427878/filip-en-mathilde-verzoenen-zich-met-nonkel-henri_5_460x0.jpg


Prins Filip, Prinses Mathilde en haar nonkel Henri d'Udekem d'Acoz lijken zich verzoend te hebben. De familie van Mathilde zat al jaren in een dispuut verwikkeld, maar volgens de betrokkenen zijn de plooien gladgestreken.

"Het leven is te kort om ruzie te maken", liet Henri d'Udekem d'Acoz zich ontvallen in de Corelio-kranten. "Toen mijn broer Patrick stierf, heeft de hele familie dat beseft."
Helikopter

De ruzie draaide rond een krot in de Westhoek. Volgens Henri d'Udekem d'Acoz werd alles bijgelegd toen de weduwe van broer Patrick op diner kwam bij haar schoonbroer. Ook Prins Filip en zijn zoontje Gabriël kwamen in de namiddag mee aanschuiven aan tafel nadat ze geland waren met de privéhelikopter.

Het tafelgesprek zou heel gemoedelijk verlopen zijn en over de vete werd met geen woord gerept. Eerder zou ook al Prinses Mathilde de plooien hebben gladgestreken met haar nonkel en zijn familie.


http://img5.imageshack.us/img5/4149/huish.jpg


Het huis in Proven dat leidde tot een proces waarbij Patrick zijn broer Henri voor de rechter sleepte wegens belangenvermenging. (br.Gazet van Antwerpen)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni overweegt adoptie

Carla Bruni overweegt adoptie tweede kind




Carla Bruni heeft een nieuwe kinderwens. De Franse first lady wil dolgraag nog een tweede kind en is bereid er eentje te adopteren. Dat heeft ze gezegd in een interview aan het Franse magazine Madame Figaro, dat zaterdag in de winkels ligt. "Moeder ben je voor je hele leven", klinkt het liefkozend.

"Adoptie is misschien wel de meest pure vorm van moederschap. Ik wil dus wel nog een kind maar ik ga geen strijd leveren met de natuur." Het voormalige topmodel heeft met haar ex-man, de Franse hoogleraar filosofie Raphaël Enthoven, één zoon, de zevenjarige Aurélien. De Franse president Nicolas Sarkozy, Bruni's huidige echtgenoot, heeft momenteel twee kinderen uit een eerste huwelijk, en nog een zoon uit een relatie met Cécilia. (br.hln)



» Reageer (0)
04-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.India verbiedt verkoop Gandhi-bril

India verbiedt verkoop Gandhi-bril




Het Indiase gerecht heeft de verkoop van Gandhi-spullen, zoals zijn brilletje, een horloge en een paar versleten sandalen verboden. Het Amerkiaanse veiligshuis Aintoquorum Auctioneerszoud e spullen morgen geveild hebben voor een minimumstartbod van 15.000 euro.

Het verbod kwam er na een vraag van de organisatie Navjivan, een stichting die in 1929 door Gandhi werd opgericht en die aanspraak maakt op al zijn persoonlijke bezittingen.

Voor het volk van India
Vorige week zei een achterkleinzoon van Gandhi, Tushar Gandhi, dat hij een campagne was begonnen voor de aankoop van de spullen. Tushar Gandhi noemde veiling 'immoreel', omdat de spullen van zijn overgrootvader 'behoren aan India en het volk van India'.

Opzettelijk
Hij hoopte minstens 300.000 dollar (234.000 euro) bijeen te brengen. Hij zei zich met opzet niet tot de Indiase regering te hebben gewend, in de hoop dat het materiaal met 'een volksinitiatief' voor India behouden kan blijven.

De spullen worden te koop aangeboden door een particuliere Amerikaanse verzamelaar, die ze ooit kocht of kreeg van nazaten of oud-medewerkers van Gandhi.

De Indiase regering heeft aangekondigd overleg te voeren met het veilingshuis. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Maak kennis met de lelijkste kat ter wereld


Maak kennis met de lelijkste kat ter wereld





In close up lijkt 'Ugly Bat Boy' nog afschrikwekkender.
In close up lijkt 'Ugly Bat Boy' nog afschrikwekkender.


Deze kater is zo lelijk dat de melk in zijn kommetje er prompt zuur van wordt. 'Ugly Bat Boy' heet hij toepasselijk en het dier komt zonder twijfel in aanmerking voor de titel van 'lelijkste kat ter wereld'.

Dierenkliniek
Het grootste deel van zijn lijf is kaal, maar op zijn borst groeien dan weer weelderige manen. 'Ugly Bat Boy' verblijft in een dierenkliniek in het Engelse Stratham. Het personeel daar noemt hem bij zijn koosnaampje 'Uggs'.

Ondanks zijn eerder weerzinwekkende uiterlijk, is de lelijkerd een ware publiekstrekker geworden in de dierenkliniek. De medewerkers moeten er wel telkens bijvertellen dat de kat niet ziek is, enkel lelijk. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vooral kinderen praten tijdens de slaap


Vooral kinderen praten tijdens de slaap




Praten tijdens de slaap kan grappig zijn. Degene die het doet, is meestal niet op de hoogte van al dat onbewust gekeuvel. Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle jonge kinderen 's nachts de mond niet houdt. Maar ook volwassen durven af en toe te bazelen tijdens hun slaap.

Schreeuwen
Slaap praten is een parasomnia, een abnormaal gedrag tijdens de slaap. Dat kunnen eenvoudige, mompelende geluiden zijn, maar evengoed lange toespraken. Meestal praten ze met zichzelf, al gebeurt het af en toe dat ze gesprekken lijken te voeren met anderen. Niet enkel op fluistertoon, zo blijkt, schreeuwen kan evengoed.

Erfelijk
De helft van alle kinderen tussen 3 en 10 jaar oud voeren gesprekken tijdens de slaap. Een kleiner aantal volwassenen houden nachtelijke gesprekken in bed. Meisjes praten daarbij net zo vaak als jongens, en volgens sommige wetenschappers wordt slaappraten doorgegeven in bepaalde families.

Ongevaarlijk
Vaak wordt gedacht dat slaappraten een gevolg is van dromen. Dat is niet zeker, wetenschappers vragen zich nog steeds af of er een verband bestaat omdat spreken zich tijdens elke fase in de slaap kan manifesteren. Zeker is dat dergelijke conversaties meestal ongevaarlijk zijn. Slechts in sommige gevallen is het een teken van een meer ernstige slaapstoornis of gezondheidstoestand. Bepaalde medicatie, emotionele stress of koorts kunnen leiden tot slaappraten.
Slaapstoornis
Slaappraten kan ook optreden met slaapwandelen en nachtelijke eetbuien, waarbij een persoon zelfs eet tijdens de slaap.
Wie intense angsten voelt tijdens de slaap, begint te schreeuwen of gewelddadige acties doet, overlegt beter wel met zijn arts.

Proeven
Door eenvoudige proeven weet de arts of een slaapstoornis je parten speelt. Meestal vereist slaappraten geen behandeling. In het geval van een ernstige slaapstoornis kunnen medische aandoeningen wel een rol spelen en is overleg met de dokter zeker aangewezen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijf eens op papier van wombatpoep

Schrijf eens op papier van wombatpoep




Het Australische bedrijf Creative Paper doet zijn naam alle eer aan. Later op de maand lanceren zij een papiersoort die gemaakt is op basis van wombatpoep. Dat meldt ABC News op zijn site.

Kangoeroekak
Creative Paper haalde in 2005 al het wereldnieuws met z'n papier van kangoeroekak. Nu doen ze een beroep op de uitwerpselen van een ander buideldier - de wombat - om het 'gat' in de markt voort te dichten.

Groen- of goudkleurig
Volgens directeur Darren Simpson is het papier groen- of goudkleurig, afhankelijk van het seizoen waarin de wombatdrollen 'geoogst' worden. Er worden enkel uitwerpselen van dieren in gevangenschap gebruikt. Wombats in de vrije natuur gebruiken hun kaka immers om met elkaar te communiceren en hun territorium af te bakenen.

Prima kwaliteit
De kwaliteit en de textuur van het wombatpapier zijn naar verluidt uitstekend. Het bedrijf stelt zijn nieuwste product later deze maand voor op een internationale papierconferentie in Burnie in de Australische deelstaat Tasmanië. (br.hln)




» Reageer (0)
03-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge Moerenhout bijna blind

Inge Moerenhout bijna blind


Inge Moerenhout met haar partner op de avant-première van 'Los'.


Tv-presentatrice Inge Moerenhout sukkelt met vochtophoping op beide ogen, waardoor ze quasi blind is. "Ik zie haast niets meer", verklaart het ex-lid van Opium in 'Story'. Enkel de contouren van voorwerpen en mensen weet ze nog enigszins te onderscheiden. De precieze oorzaak is nog niet bekend, maar voorlopig wordt in de richting van een falend immuunsysteem gedacht.

Moerenhout heeft haar portie gezondheidsleed al gehad: enkele jaren geleden werd het tv-gezicht bijna doof toen ze als gevolg van hevige migraineaanvallen getroffen werd door de ziekte van Ménière. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze dolfijn lokt te veel toeristen


Roze dolfijn lokt te veel toeristen




Pinky, een albinodolfijntje dat gespot is in Lake Calcasieu, een zoutwaterplas die uitgeeft op de Golf van Mexico in Louisiana, trekt zoveel bekijks dat er aan toeristen gevraagd wordt voorlopig weg te blijven.

Voor zover bekend is Pinky de enige roze dolfijn ter wereld. In de Amazone leven er wel roze dolfijnen, de botos of orinocodolfijnen, maar dat zijn zoetwaterexemplaren.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnen helpt tegen kanker


"Zonnen helpt tegen kanker"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/gise.jpg


De Britse, vooraanstaande kankerspecialist Tim Oliver, raadt iedereen aan te zonnen, zelfs onder de zonnebank. Vitamine D zou het risico op enkele kankers tot 40 procent kunnen verkleinen. Omdat die vitamine ook in zonlicht zit, is zonnen noodzakelijk. Belgische dermatologen reageren in 'Het Laatste Nieuws' dat vitamine D ook op een veiligere manier kan genomen worden.

Voordelen
Professor Tim Oliver zorgt met zijn uitspraak voor verbaasde reacties. Doorgaans wordt gezegd weinig of niet in de zon te blijven op gevaar van huidkanker. Oliver ziet het anders, hij gelooft dat de zon meer voor- dan nadelen kent. Het lichaam zet zonlicht om in vitamine D, optimaal voor onze botten en onze immuniteit.

Onderzoek
In landen met de meeste zonneschijn zouden minder prostaat-, borst- en darmkanker voorkomen. Een Amerikaans onderzoek toont zelfs aan dat vrouwen die topless zonnen tot 47% minder risico op borstkanker lopen.

Zonnebank
De arts raadt iedereen aan om drie keer per week het gezicht en de voorarmen telkens bloot te stellen aan 5 tot 10 minuten zon. Meer hoeft niet, want overdaad schaadt nog altijd. Is dit onmogelijk, bijvoorbeeld tijdens de winter, biedt de zonnebank soelaas. Om de zes weken vijf tot tien minuten onder de lamp, moeten volstaan. Hij beroept zich op een Zweedse studie die aantoont dat er minder huidkankers voorkomen bij degenen die af en toe de zonnebank gebruiken.

Veilige manier
Dermatoloog Thomas Maselis kent de voordelen van vitamine D, maar kent veiligere middelen om de nodige hoeveelheid binnen te krijgen. Via levertraan, vette vis en andere voeding kan dit ook. "Blootstelling aan de zon moet met mate gebeuren. Na twintig minuten in de zon maakt het lichaam sowieso geen vitamine D meer aan". (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees wil twee beeldjes van veiling YSL niet betalen

Chinees wil twee beeldjes van veiling YSL niet betalen




Een Chinese kunstverzamelaar heeft gezegd dat hij de twee Chinese bronzen beeldjes gekocht heeft die vorige week in Parijs verkocht werden op de veiling van de kunstcollectie van Yves Saint-Laurent en Pierre Bergé. Hij wil de beelden echter niet betalen.

"Ik denk dat elke Chinees op dat moment rechtgestaan zou zijn. Ik probeer alles te doen om mijn verantwoordelijkheden op te nemen", aldus Cai Mingchao in een mededeling. "Maar ik moet benadrukken dat het geld niet betaald zal worden", voegt hij eraan toe. "De koper is een Chinees die bewonderd moet worden", stelt Niu Xianfeng, adjunct-directeur van het erfgoedfonds van China, in de mededeling.

Geroofde kunstvoorwerpen
Het parastatale fonds tracht sinds 2002 geroofde kunstvoorwerpen terug te halen. "We willen, net als Cai Mingchao, benadrukken dat het geld niet gestort mag worden." Cai, die een veilinghuis in Xiamen (in het zuidoosten van China) leidt, is volgens de mededeling een van de adviseurs van het fonds.

De twee bronzen beelden, die ongeveer 40 centimeter groot zijn en de kop van een rat en van een konijn voorstellen, gingen woensdag elk voor 15,7 miljoen euro onder de hamer. Ze zijn afkomstig van de plundering van het Zomerpaleis in 1860 in Peking door Franse en Britse soldaten. Ze maakten deel uit van een geheel dat de twaalf dieren van de Chinese dierenriem voorstelt. De Chinese regering eist dat de geplunderde beelden naar China terugkeren, maar wil er niet voor betalen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees heeft schildpad met twee koppen


Chinees heeft schildpad met twee koppen




Chinezen zijn soms rare snuiters en de beestjes die ze houden hebben af en toe ook een rare snuit. Zo pocht Jian met zijn schildpad. Het diertje heeft twee kopjes.

"Ze kunnen alle twee sla eten", zegt de Chinees uit Chengdu. "Maar als ze hun kopjes intrekken dan zie je geen verschil meer met een gewone schildpad." Volgens hem gaat het om een uniek exemplaar. Genetische afwijking of vervuiling kunnen de oorzaak zijn van dit natuurwonder. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan bedwelmt hyperkinetische kat met wiet


Amerikaan bedwelmt hyperkinetische kat met wiet




Een jonge Amerikaan uit Nebraska wordt beschuldigd van dierenmishandeling. Acea Schomaker had een limineus idee. Hij stopte zijn kat in een kartonnen doos en rookte marihuana uit de doos met het beestje erin. Het poesje overleefde het maar was wel een beetje het noorden kwijt.

"Hyperkinetisch beestje"
"Het beestje was helemaal bedwelmd",aldus agent Andy Stebbing. "Het zat stil op de zetel van de politiewagen." De politie kreeg een telefoontje van de grootvader van de jongeman. De Amerikaan wordt niet alleen beschuldigd van dierenmishandeling, hij riskeert ook een veroordeling voor het bezit van drugs. Hij verklaarde dat hij het beestje wat wilde kalmeren. Het poesje was wat hyperkinetisch en een kuur met marihuana zou haar wel tot rust brengen. (br.hln)



» Reageer (0)
02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeages voor huisdieren: nieuwe rage in Rusland


Tatoeages voor huisdieren: nieuwe rage in Rusland





Nog zichtbaar van de kaart na een drie uur durende verdoving, showt de zeldzame kat Mickey haar nieuwe tattoo. Deze Sphynxkat kreeg van haar baasje een afbeelding van een Egyptische farao cadeau. Gewoon omdat haar Russische baasje 'wel eens iets anders wilde' voor haar huisdier.

Tattoos voor dieren worden stilaan een rage in Rusland. Dierenrechtenorganisaties noemen de praktijk schandalig. Zij stellen alles in het werk om dierentatoeages te verbieden. (br.hln)



» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!