Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indisch eten helpt je afvallen


Indisch eten helpt je afvallen


 


Kurkuma of geelkruid, een ingrediënt vaak gebruikt in Indisch eten, heeft een actief element dat overgewicht tegengaat. Onderzoekers ontdekten namelijk dat je minder bijkomt van een maaltijd met dit bestanddeel dan wanneer je dezelfde ingrediënten eet zonder het kruid.



Kurkuma
Kurkuma



Muizen

De onderzoekers bestudeerden twee groepen muizen. Ze aten beide exact hetzelfde, maar de eerste groep kregen 500 milligram kurkuma bij elke maaltijd. Na twaalf weken bleek dat de eerste groep muizen minder woog dan de tweede. Kurkuma bevat de chemische stof 'curcumine', die het lichaam snel opneemt. Tests in het laboratorium met menselijke cellen bevestigden de resultaten. Ook bleek dat kurkuma het effectiefst is om niet te verdikken wanneer het gebruikt wordt in vette maaltijd. Omdat de resultaten van het onderzoek veelbelovend zijn, willen de onderzoekers binnenkort beginnen met tests op mensen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Groene thee beschermt tegen aids


Groene thee beschermt tegen aids





Een stof in groene thee beschermt vrouwen tegen aids omdat het voorkomt dat sperma de gezonde cellen infecteert. Uit recent Duits onderzoek blijkt dat het bestanddeel in vaginale gels gebruikt kan worden.

Groene thee
De onderzoekers toonden aan dat sperma een proteïne bevat dat hiv helpt te transporteren en gezonde lichaamscellen binnen te dringen. Nu blijkt dat een stof in groene thee, EGCG, dit proteïne aanvalt. Volgens de onderzoekers betekent dit het bestanddeel beschermt tegen een infectie. De moleculen zorgen dat het sperma de cellen niet infecteert en ze brengen ook geen schade aan het lichaam toe.

Derde wereld
Wetenschappers onderzoeken al jaren naar een vaginale gel die vrouwen beschermt tegen een hiv-infectie tijdens seks. Deze zou vooral gebruikt worden in derde wereldlanden omdat vrouwen daar vaak hun man niet durven te verplichten om een condoom te dragen. Uit tests blijkt dat medicatie in combinatie met een gel op basis van EGCG tegen aids beschermen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichtenland,



img169/808/vandaag500kg0.jpg



Gedichtenland,
land van mijn dromen
land waar ieder aan zijn trekken kan komen
gedichtjes één uit duizenden
is dat van jou of van mij
gedichtjes met rijmen of in strofen
je kan er alles in beloven
gedichtenland is het een droom of is het echt
het is zoals jij het zegt
gedichtenland,
laat het maar stromen
al die letters in woorden
pationele zinnen, gevoelens en bezinnen
gedichtenland,
land van mijn dromen
laat ons voor eeuwig erbij horen !




» Reageer (0)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke mensen zijn dikwijls beschaamd


Dikke mensen zijn dikwijls beschaamd om in het openbaar te eten


http://img145.imageshack.us/img145/1573/overgewicht.jpg



Bijna de helft van de dikke mensen schaamt zich om te eten in het openbaar, een kwart van hen doet het daarom stiekem. Dit blijkt uit een Nederlandse enquête bij mensen met overgewicht.

Openbaar
Bijna tweederde van de deelnemers aan de enquête zegt soms afkeurende blikken te krijgen tijdens het eten van iets ongezonds. Bij 49 procent zorgt dit voor schaamtegevoelens. 34 procent wordt ook aangestaard als ze iets gezond eten. Toch trekt meer dan de helft van de dikke mensen zich hier niets van aan, ondanks het feit dat ze zich schamen en ze het vervelend vinden. Een kwart gaat wel ergens eten waar niemand ze kan zien en 20 procent waagt zich alleen nog maar aan gezonde dingen in het openbaar.

Schelden of roepen
Op restaurant storen mensen met overgewicht zich minder aan starende blikken. 80 procent van de deelnemers trekt zich hier niets van aan en eet waar hij of zij zin in hebben. De meeste dikkerds willen wel reageren op deze mensen door te roepen of te schelden, maar dat durft haast niemand. 255 personen met overgewicht die lid zijn van de afslankwebsite valtaf.nl namen deel aan de enquête.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blije uitstraling geeft beste indruk

Blije uitstraling geeft beste indruk






Wil je sier maken op een eerste date, zet dan een vriendelijk gezicht op. Ook geur en stem zijn belangrijk voor een goede eerste indruk. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek onder vrijgezellen door datingsite Lexamore en staat te lezen op nu.nl.

Internationaal
6.000 vrijgezellen uit acht Europese landen werden naar hun voorkeuren gevraagd. Een vriendelijk gezicht en een gelukkige uitstraling maken de meeste indruk. Zowel in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland, werd die vraag gesteld. Bedoeling was een aantal verschillen in geur, smaak en muziek te ontdekken.

Blij gezicht
Een vriendelijk gezicht doet de meesten smelten. Een eerste goede indruk maakt een tweede afspraak mogelijk, dat geldt voor meer dan de helft van alle vrijgezellen. Verschillen zijn er echter wel in de geur- en muziekkeuze. Nederlanders, Fransen en Engelsen, vinden de geur van baby-olie en propere was, erg aangenaam. Zwitsers en Italianen gaan voor zwaardere geuren, de Spanjaarden voor zachte en fruitige luchtjes.

Pianomuziek
Wat de muziekkeuze betreft om in de stemming te komen, kiezen de meeste Europese singles voor pianomuziek en saxofoon. Enkel de Nederlanders opteren voor drums en elektrische gitaar.

Chocolade
Idem met de smaakpupillen. Terwijl de meesten kiezen voor zoetigheden als chocolade, kiezen de Nederlanders voor zure smaken. Ook kruidige en hartige hapjes doen het goed. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterie Neanderthalers opgelost: we aten ze op


Mysterie Neanderthalers opgelost: we aten ze op





Eén van de grootste mysteries uit de geschiedenis - waarom de Neanderthalers verdwenen van de aardbol - lijkt opgelost: de 'moderne' mens heeft hen opgegeten.

Dat moet blijken uit een studie die gepubliceerd is in het Journal of Anthropological Sciences. De Neanderthalers verdwenen 30.000 jaar geleden, toevallig net het tijdstip waarop onze voorouders de oversteek vanuit Afrika naar Europa maakten.

Ketting van tanden
Fernando Rozzi van het Franse Centre National de la Récherche Scientifique baseert zijn conclusies ondermeer op een kaakbeen van een Neanderthaler dat werd opgegraven in Les Rois, in de Provence.
Daarop vond hij sporen die erop wijzen dat moderne mensen de Neanderthalers slachtten en opaten: de kaak is op dezelfde manier bewerkt met hetzelfde gereedschap zoals ze dat met herten en andere dieren deden. De tanden zijn uit de kaak verwijderd, volgens Rozzi om er een halsketting van te maken. (br.hln)



Wie waren de Neanderthalers


De Neanderthaler (zowel Homo sapiens neanderthalensis als Homo neanderthalensis zijn als wetenschappelijke namen in zwang) is een uitgestorven mensensoort die leefde tussen 150.000 en 30.000 jaar geleden verspreid over Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. In deze periode maakten de Neanderthalers minstens twee IJstijden mee. Algemeen wordt aangenomen dat zij niet de directe voorouders van de moderne mens zijn. De Neanderthalers leefden geruime tijd naast de Cro-Magnonmens, die geldt als eerste moderne mens en dienovereenkomstig wordt aangeduid als Homo sapiens sapiens. Het is onwaarschijnlijk dat de Neanderthaler zich met de moderne mens (waarmee hij 99,8 % van zijn genoom gemeen heeft) heeft vermengd.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kai-Mook heet ons olifantje


 Kai-Mook heet ons olifantje


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kai-Mook.jpg?t=1242730405


De baby-olifant die zondagmorgen in de Antwerpse Zoo geboren werd  heet Kai-Mook. Dat betekent  parel  in het Thais . Het olifantje heeft  vandaag ook haar eerste stapjes buiten gezet.


Kai-Mook werd in het geboorteregister ingeschreven door Antwerps burgmeester Patrick Janssens. Peter en meter zijn Vlaams minister-president Kris Peeters en Vlaams minister  Patricia Ceyssens.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roodharigen gratis naar Walibi op 30 mei


Roodharigen  gratis naar Walibi op 30 mei


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/roodharig.jpg?t=1242734871



Op zaterdag 30 mei kunnen alle roodharigen gratis het pretpark Walibi binnen en dat ter ere van de roodharige Far-West legende Calamity Jane en de attractie Calamity Mine die naar haar is genoemd. Dat meldt Walibi Belgium.

140.000 roodharigen in België
Alle roodharigen - niet alleen de echte maar ook de gekleurde roodharigen en mensen met een roodharige pruik - kunnen zich inschrijven op de website www.walibi.be. Ze worden op de dag van de roodharigen onthaald door een "jury van de roodharigen" die zal bestaan uit de Walibi-kangoeroe, Robbedoes, Calamity Jane en een professionele kapper.

Het pretpark geeft nog mee dat er volgens schattingen maar ongeveer 140.000 roodharige personen zijn in België. Wereldwijd zou maar 1 procent van de bevolking roodharig zijn.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ik kras het kristal



De afbeelding “http://img147.imageshack.us/img147/3050/djinn2bk6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 ik kras het kristal
diep in mijn ziel verborgen
het knarsen speelt met mijn gemoed
en stilt het kloppen van mijn hart

het gouden borduursel
in mijn vaandel verweven
het maakt dat ik niet kniel voor eigen gevoelens
want ik leg grenzen voor mij zelf toren hoog

het is het onverstaanbaar mystiek
wat spreekt in beeldende taal
zo vaak betraande ik een eiken zegel
op mijn draaiboek van het leven

als mens rotsvast in zijn realiteit
als voeler
kwetsbaarder dan het dunste glas
zo ben ik

een  koffer gevuld met scherven
een vaas gevuld tot de rand met tranen
slechts zeven kaarsjes als licht
zoekend op een weg

mijn kaarsen doven
als engelen mijn pad verlichten
het lot bezingen
waar hij anders werd dan ik verwachte

ik kende alleen het duister en de mist
de geuren van een moeras
nu in een vlinder tuin
ruik ik geuren

is het zo vreemd
dat het mijn ziel verward



» Reageer (0)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vochtige maand mei zorgt voor meer verkoudheden


Vochtige maand mei zorgt voor meer verkoudheden




Sinds enkele weken is het aantal Belgen met een verkoudheid of een infectie van de bovenste luchtwegen sterk toegenomen. Dat vernam Het Laatste Nieuws bij het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid.

Vooral de snelle omschakeling van een warme aprilmaand naar een vochtige maand mei doet heel wat landgenoten kuchen en snotteren.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tweelingbroers geboren met verschillende vader


Tweelingbroers geboren met verschillende vader



http://img39.imageshack.us/img39/5342/tweelingbroers1.jpg



Eén kans op één miljoen dat het gebeurt, maar in de States is het nu echt zo. Mia Washington is in Dallas moeder geworden van tweelingzoontjes Justin en Jordan, die als bij wonder halfbroers zijn. Ze kwamen met zeven minuten verschil ter wereld, maar hebben toch een andere biologische vader. Hun moeder had een affaire, maar haar man James vergeeft haar en zal de halfbroers als zijn eigen zoontjes opvoeden. Van de andere biologische vader is geen spoor.

DNA-test
Toen de moeder merkte dat haar zoontjes er erg anders uitzagen, liet ze een DNA-test uitvoeren en die bracht aan het licht dat er twee biologische vaders zijn. "Van alle mensen in de States en in de wereld moet uitgerekend mij dat overkomen," zegt Mia Washington.

Overlapping
In de wereld zijn er maar een handvol gevallen bekend van tweelingen met twee biologische vaders. "Het is knotsgek, de meeste mensen weten niet dat het mogelijk is, maar het kan echt wel", zegt Genny Thibodeaux van het DNA-lab Clear Diagnostics. Als een moeder tijdens de eisprong seks heeft met meer dan één partner, dan is er een kleine kans dat spermacellen twee aparte eicellen bevruchten. "Omdat spermacellen en eicellen een tijdje onderweg zijn, kan er een overlapping zijn", zegt kinderarts Chris Dreiling aan Fox News.

Stomverbaasd
De Washingtons zijn nog volop aan het bekomen van het nieuws dat insloeg als een bom. "Toen ik de DNA-resultaten vernam en ze mij vertelden dat James onmogelijk de vader kon zijn van Justin, viel mijn mond letterlijk open van verbazing", zegt de moeder. "Het is het meest eigenaardige dat je kan bedenken dat twee kindjes die in mijn buik gegroeid zijn en met zeven minuten verschil geboren zijn toch verschillende vaders hebben. Gelukkig heeft James me verzekerd dat hij bij mij blijft omdat hij me graag ziet. Hij zal de tweelingbroertjes dan ook allebei als zijn eigen zoontjes opvoeden. We zullen het hen vertellen als ze oud genoeg zijn om het te kunnen begrijpen."

Verantwoordelijkheid
"Wat mij betreft, is James de vader van mijn beide zoontjes, omdat hij er elke dag is van bij het ontwaken tot aan het slapengaan. Sommige mensen zullen niet akkoord gaan met wat ik gedaan heb, maar ik heb mijn fout aanvaard en de verantwoordeljikheid ervoor genomen. Als Justin later zijn echte vader wil ontmoeten, dan is dat zijn keuze. Ik wil wel alle vrouwen waarschuwen voor een affaire. Kijk maar naar wat mij overkomen is." (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezing mooiste transseksueel van Thailand

Verkiezing mooiste transseksueel van Thailand


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/8/14/album_large_916274.jpg


Ongeveer 15 miljoen televisiekijkers zijn getuige geweest van de kroning van Sorawee Nattee. Zij is de mooiste transseksueel van Thailand. Alle kandidates die aan de wedstrijd deelnamen, werden geboren als man.

De wedstrijd werd in Pattaya georganiseerd door Tiffany's Show, het grootste cabaret van transseksuelen ter wereld. Met de verkiezing willen de organisatoren transseksualiteit uit de marginaliteit halen en in een ander daglicht stellen.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/0/8/album_large_916283.jpg

De 20-jarige Nattee hoort dat ze gewonnen heeft.


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/6/14/album_large_916289.jpg

Ze huilde tranen van geluk toen zij het fonkelende kroontje kreeg opgezet.

De 20-jarige Nattee werd verkozen uit 30 deelnemers, ze wint een kleine Honda en een geldprijs van omgerekend 2.140 euro




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse toeriste 500 keer gestoken door bijen


Britse toeriste 500 keer gestoken door bijen





Een Britse toeriste herstelt van een aanval door bijen. De jonge vrouw werd plots overvallen in een kunstgallerij en werd 500 keer gestoken. Getuigen omschreven de aanval als een scène uit een Hitchcockfilm.

Vluchten voor stekende bijen
De aanwezigen vluchtten voor het geweld van de honingproducenten. Ze liepen het gebouw uit naar hun wagens, achterna gezeten door zwermen, schrijft de Daily Mail. Een Britse toeriste werd helemaal gek toen urgentiewerkers een poging ondernamen om de bijen van haar gezicht en uit haar haar te halen. Ze werd samen met nog twee andere slachtoffers van de bijenaanval naar een ziekenhuis overgebracht.

"Echt verschrikkelijk"
De eigenaar van de woning in Moulidars vertelt:"We hoorden mensen schreeuwen en tieren. Ik ging kijken en zag een onwaarschijnlijk tafereel. Het leek op een scène uit een film van Hitchcock. Drie vrouwen zaten compleet onder de bijen. De beestjes zaten in hun haar, op hun hals, in hun truitjes en op hun gezicht. Het was echt verschrikkelijk. Twee Britse vrouwen en een Française moesten voor verzorging naar het ziekenhuis.

"Nooit eerder meegemaakt"
"Een van hen was er erg aan toe. De vrouw was allergisch aan bijensteken. Ze kreeg een paniekaanval en viel neer." De meeste slachtoffers van de bijenrazernij werden ter plekke verzorgd. "Alle slachtoffers waren er slecht aan toe. Hun ganse lichaam zat onder de bijensteken. Ook twee ambulanciers kregen steken. Onze grootste angst was dat slachtoffers met een allergie erg zouden reageren op de steken", aldus Laurent Vasseur. De woning werd meteen gesloten en de bijen werden vernietigd. "Dit hebben we nog nooit meegemaak", besluit gemeentewoordvoerder Pierre Blanchet. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dans met mij




De afbeelding “http://img84.imageshack.us/img84/3530/tanged3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 
dans met mij
onder de sterrenhemel
tot niets meer overblijft
en we voor altijd vergeten zijn
 
dans met mij
in oeroude wouden
waar natuur ons wijsheid schenkt
en levenskracht van de bomen druipt
 
dans met mij
over glooiende heuvels
waar ze zoeken naar iets
om in te geloven
 
dans met mij
laat ons zijn wie we zijn
dans met mij
tot aan het einde der tijden



» Reageer (0)
17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifant Phyo Phyo bevallen van wijfje

Olifant Phyo Phyo bevallen van wijfje


http://img195.imageshack.us/img195/1184/olifantje.jpg


http://img194.imageshack.us/img194/6937/babyolifantje1.jpg



Omstreeks 8u45 deze morgen is in de Antwerpse Zoo het langverwachte baby olifantje geboren.  Rond 8u50 deed de jonge olifant zijn eerste pogingen om recht te staan, maar het werdt daarbij gehinderd door de andere olifanten die nogal zenuwachtig rond het jong liepen.

Zowel moeder als jong lijken het prima te stellen, maar er volgen nog enkele cruciale uren.

Om 9uur is de jonge olifant een meisje er voor het eerst in geslaagd om op zijn 4 poten te staan, maar enkele ogenblikken later werd hij door moeder Phyo Phyo terug omver gelopen.

Vijf minuten later is het dan toch gelukt om stevig recht te staan naast de trotse mama. Maar de baby wankelde nog wel en viel terug om.

Enkele  minuten na de geboorte staat de baby eindelijk stevig recht en zowel moeder Phyo Phyo als tante Yu Yu Yin beschermen de baby tegen May Tagu die ietsje te enthousiast in de werpstal rondloopt.  Rond 11u30 heeft het olifantje  zelfstandig gedronken.


http://img194.imageshack.us/img194/6839/babyolifantje.jpg



Het vrouwelijke olifantje krijgt een naam die begint met een 'k'. Bezoekers van de website gaven al meer dan 8.000 suggesties. Het zijn uiteindelijk de verzorgers die de knoop doorhakken. De naam wordt dinsdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in aanwezigheid van Vlaams minister-president Kris Peeters en Antwerps burgemeester Patrick Janssens.

Heel België leefde mee met de geboorte, die live te volgen was op een groot scherm op het Mechelseplein in Antwerpen en op www.baby-olifant.be. De website kreeg zowat 350.000 unieke bezoekers. Op piekmomenten bekeken wel 30.000 mensen de livebeelden.

Voor live 'actie': www.baby-olifant.be.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.000 mensen volgen geboorte baby-olifant live op internet


20.000 mensen volgen geboorte baby-olifant live op internet


http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/18/2/1/media_xl_915571.jpg



In de zoo van Antwerpen is iedereen sinds gisterenmiddag in opperste staat van paraatheid: na een dracht van 22 maanden is de bevalling van olifant Phyo Phyo ingezet. Vanmorgen begon ze veel slijm te verliezen, maar de slijmprop zelf is nog niet gepasseerd.

Naar schatting 20.000 kijkers volgen de bevalling momenteel live op internet. Ook op het Mechelseplein staat een groot scherm waarop dezelfde beelden te zien zijn. Het is de eerste keer dat een baby-olifantje geboren wordt in de zoo van Antwerpen.

Eerste perswee
Phyo Phyo had gisteren rond 18.30 uur haar eerste perswee, nadat de progesteronwaarde in haar bloed naar bijna nul was gezakt. Dat betekent dat de geboorte van baby 'K' binnen de 48 uur zal plaatsvinden.

"Het eerste deel van de nacht was ze onrustig, maar daarna werd ze weer wat kalmer. Ze heeft wel moeite om recht te blijven staan", zegt woordvoerster Ilse Segers. Phyo Phyo wordt nauwlettend in het oog gehouden. Dokters hebben vanmorgen nog een bloedstaal genomen, maar de resultaten daarvan zijn pas later op de dag bekend. (br.hln)

Voor live 'actie': www.baby-olifant.be.






» Reageer (0)
16-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekenland wil geen toeristen op hoge hakken


Griekenland wil geen toeristen op hoge hakken




Hoge hakken vormen een gevaar voor de vele historische gebouwen die Griekenland rijk is: toeristen met stiletto's beschadigen kostbare marmeren vloeren en andere stenen oppervlaktes.

Griekenland wil daarom een verbod op hoge hakken in theaters van de oudheid. Kauwgum en dranken wachten hetzelfde lot.

Straf
Uit een wetsontwerp van de Griekse minister van Cultuur, Antonis Samaras, blijkt dat overtreders van het verbod het risico lopen uit het etablissement verwijderd te worden. Bij ernstige gevallen kan zelfs strafvervolging volgen.

Bezoekers die zich onbehoorlijk gedragen of dronken zijn worden, als het aan de minister ligt, in de toekomst ook strenger aangepakt.

De noodzaak van een strengere aanpak van bezoekers bleek twee jaar terug wel weer. Tijdens een schoonmaakactie van het Akropolis werd toen 27 kilo kauwgum verwijderd. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit bewondert hij aan jouw lichaam




Dit bewondert hij aan jouw lichaam


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sexy-1.jpg?t=1242481250



Vrouwen kunnen eindeloos doorzeuren over hun lichaam, terwijl de meeste mannen helemaal niet zo perfectionistisch zijn. Zij houden gewoon van het vrouwenlichaam, en bewonderen vooral:

1) De benen
"Het begint allemaal met de benen", legt een man uit. Blote benen, in hoge hakken onder een zwierig zomerjurkje: de natte droom van véle mannen.

2) De navel
Klein, onzichtbaar onder de kledij en daarom dubbel zo intiem: een plekje voor je geliefde en een verborgen erogene zone. Zachtjes te behandelen!

3) De onderkant van de rug
Als een man een vrouw vasthoudt aan haar onderrug, is dat een intiem, zelfs beschermend gebaar. Een gebaar van affectie en intimiteit. En het is ook een mooi plekje wanneer je naakt bent, natuurlijk.

4) De voeten
Volgens sommigen 'het meest sensuele deel van het lichaam'. "Als mannen blote voeten zien, denen ze gauw ook aan andere delen van het lichaam", bekent een man aan msn.com. Voeten zijn ook een onderschat lichaamsdeel in het verleidingsspel. Laat een schoen bungelen aan je teen of vraag om een voetmassage: vonken gegarandeerd.

5) De heupen
"Een vrouw is niets zonder heupen. Die vorm maakt het hele lichaam gewoon beter!"

6) De tong
Enigszins verrassend blijken nogal wat mannen ook zot van de tong van hun vriendin. Niet alleen voor het genot dat ze hen ermee kan schenken, maar ook door het speelse karakter. "Mijn vriendin steekt soms speels haar tong uit naar mij, wild word ik er van!"

7) Een litteken
Veel vrouwen proberen wanhopig hun litteken weg te steken, maar voor mannen hoeft dat niet. "Het kan echt heel sexy zijn," aldus een man.

8) Een sproetje
Leuke sproetjes, of een goedgeplaatste moedervlek kunnen het favoriete plekje van je lief worden. Het maakt jou uniek, het is aanraakbaar en wordt zo de kern van zijn liefde voor jou.

9) Je borsten
Natuurlijk kunnen borsten niet in het rijtje ontbreken. Zelf mag je er dan niet gelukkig mee zijn, de kans is groot dat jouw partner er niéts op aan te merken heeft. Voor hem zijn borsten borsten, een opwindend vrouwengeheim dat zin aandacht al trok voor hij wist wat het was.

10) De ogen
Een cliché misschien, maar daarom niet minder waar: de ogen zijn bij velen de favoriete lichaamsdelen van hun partner. Om er in te staren, om er in te verdrinken, om er emoties in te kunnen lezen. Ogen gelden als spiegels van de ziel, en zijn daardoor onweerstaanbaar.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buggy en fiets in één


Buggy en fiets in één




De multifunctionele babybuggy is een feit. De babydriewieler Taga is in een wip geconverteerd naar een fiets voor mama. Aan het concept werd vier jaar gewerkt door een team van internationale ontwerpers en ingenieurs.

Yummy mummie
De gemiddelde mama heeft niet de tijd om veel te sporten. Met de Taga lukt dat makkelijker. In slechts twintig seconden ruil je de kinderwagen in voor een hippe fiets. De makers omschrijven hun idee als het ultieme 'yummy mummie accessoire'.

Vanaf de geboorte tot pakweg zes jaar kan de kleine mee op fietsuitstap. Het zitje van de kleintjes is naar voren gericht en bevindt zich tussen het stuur. Een hoofdkussen biedt ze extra bescherming.

Shimano
Nog volgens de uitvinders is het ding supermakkelijk te demonteren en met een breed scala aan accessoires uit te rusten, waaronder een winkelmandje of regenkap. Verder is het hebbeding uitgerust met Shimano versnellingen en geavanceerde remsystemen.

Nog een voordeel: de fiets bespaart op dure benzine en parkeergeld en helpt het milieu te beschermen. In drukke winkelstraten kan de fiets dan weer worden omgevormd tot buggy om voort te duwen.

Prijs
De Taga werd zopas gelanceerd in enkele landen. De fietsen zijn te koop vanaf 1.695 euro in de kleuren rood, groen, oranje of lichtblauw. Meer info: www.taga.nl.  (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival


Songfestival: ook meeste Hollanders zijn het beu




Twee derde van de Nederlanders wil dat hun land niet meer deelneemt aan het Eurovisiesongfestival, zo heeft het RTL Nieuws gemeld. Donderdag zijn De Toppers, net als twee dagen eerder het Belgische Copycat, in de tweede halve finale gesneuveld.

Niet minder dan 67 procent van de Nederlanders wil dat Holland volgend jaar niet meer meedoet aan het Songfestival. Uit onderzoek van tv-programma "Eén Vandaag" blijkt dat volgens de tegenstanders deelname geen zin meer heeft omdat de Oost-Europese landen elkaar alle punten geven. Als Nederland toch weer meedoet, moet er minder geld worden uitgegeven, blijkt uit de enquête.

Anouk en Frans Bauer
Overigens vindt 44 procent van de Nederlanders dat het liedje "Shine" van De Toppers wel een plaats in de finale had verdiend.
Indien Nederland volgend jaar toch weer een poging wil wagen, dient het vertegenwoordigd door X Factor-winnares Lisa of Ilse DeLange, zeggen de ondervraagden. De namen van Anouk, Jan Smit en Frans Bauer komen ook vaak naar voren.

Na afloop van de finale vanavond/zaterdag zal ook bekend zijn welke plaats België en Nederland hebben bereikt in hun halve finale met respectievelijk 18 en 19 kandidaten. Daarvan konden er telkens tien door naar de finale. 




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!