Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




17-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleng je vakantiegevoel


Verleng je vakantiegevoel


http://img26.imageshack.us/img26/317/vakantiegevoel.jpg


Wie dat heerlijke vakantiegevoel niet graag vaarwel zegt, kan met enkele kleine tips nog nagenieten van de voorbije weken. Niet dat je meteen heimwee moet krijgen, het helpt wel om de eerste weken op kantoor meer ontspannen te beginnen.

Plakboek
Met de komst van de digitale camera, nemen nog weinigen de moeite om de foto's op papier te laten drukken. Het loont nochtans de moeite om de mooiste shots in te plakken in een mooi fotoboek. Laat het zien aan al wie je lief is, zo beleef je de vakantie steeds weer even opnieuw.

Buitenlucht
Op vakantie wordt er volop gewandeld of gefietst. Eenmaal thuis doen we dat te weinig. Het vakantiegevoel kan je verlengen door naar buiten te gaan en te genieten van de omgeving en de natuur. Een dagje naar het strand, een ritje met de fiets of een duik in het zwembad doen wonderen.

Vakantiegeur
Geuren roepen herinneringen op. De zeegeur ben je misschien kwijt, wel kan je jezelf eens douchen met die douchegel uit het hotel waar je verbleef. Of smeer je in met een aftersun crème. Of maak die lekkere cocktail klaar.

Liedjes
Geluiden doen net hetzelfde als geuren. Draai die ene hit waarop je nachten hebt gedanst. Zet wat leuke vakantieliedjes op die je in geen tijd doen terugdenken aan enkele weken geleden.

Reünie
Op vakantie leer je vaak andere mensen kennen. Wonen ze in de buurt, organiseer dan eens een reünie. Praat over toen, bekijk de foto's en maak er opnieuw een leuke vakantiedag van.

Plannen
Ooit komt het moment dat je vooruit moet kijken. Hoe kan dat beter dan een nieuwe vakantie te plannen? Haal vakantieboeken bij het reisbureau en markeer al meteen wat je geweldig lijkt om de zomer door te brengen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnemelk met hoge factor creëert vals gevoel van veiligheid


Zonnemelk met hoge factor creëert vals gevoel van veiligheid





Een factor 60 zonnemelk biedt maar drie procent meer bescherming tegen zonnestralen dan factor 20. Maar het creëert volgens experts wel een vals gevoel van veiligheid, wat je risico op huidkanker verhoogt.

Weinig extra voordelen
Er is weinig bewijs dat we meer voordeel halen uit het smeren van factor 60 dan factor 20", aldus dermatoloog Peter Coburn. "Factor 20 blokkeert 95 procent van de UV-stralen terwijl dat bij factor 60 98 procent is. De prijzen nemen toe naarmate de factor stijgt. Dus ik denk dat mensen veel meer betalen voor slechts weinig extra voordelen." Experts zeggen dat enkel als je zo'n hogere factor juist gebruikt, je er voordeel uit haalt. Een hogere factor vermenigvuldigt enkel de tijd dat je in de zon kan zitten zonder te verbranden. Met je blote huid word je al rood na vijf minuten bij factor 15 is dat 75 minuten.

Regelmatig aanbrengen
Om te verzekeren dat je de juiste bescherming krijgt, moet je zonnecrème regelmatig en overvloedig aanbrengen. Het aangeraden voor een volwassene twee dessertlepels te gebruiken om je hoofd, armen en nek te bedekken en twee eetlepels voor je lichaam. Je moet de crème om de twee uur aanbrengen. "Mensen brengen maar een kwart van de aanbevolen hoeveelheid aan. Maar je kunt niet een dun laagje compenseren met een hoge factor. Een factor 50 is wanneer het slecht is aangebracht slechts evenveel waard als factor drie. Crèmes met een hoge factor zijn namelijk dikker van structuur en moeilijker om aan te brengen", aldus professor Coburn. "Dat betekent dat mensen zich minder vaak gaan insmeren dan nodig. Het is veel belangrijker dat mensen een product vinden dat ze graag gebruiken dan de graad van de factor"

Huidkanker
"Het gevaar van zonnemelk met hoge factor is dat mensen een vals gevoel van veiligheid krijgen. Het is niet omdat je niet verbrandt, dat je geen schade oploopt. We weten niet exact welke stralen van het zonnestelsel kwaadaardige melanomen veroorzaken. Kledij is dus nog de beste bescherming van allemaal", besluit Coburn.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiopresentatrice naakt in studio na weddenschap


Radiopresentatrice naakt in studio na weddenschap


http://img36.imageshack.us/img36/2571/naaktinstudio.jpg


In Pilsen heeft een radiopresentatrice drie uur naakt in de studio gestaan. Dat ziet toch niemand denkt u? Toch wel, want programmadirecteur Mira Hejda liet presentatrice Veronika Nagrova een webcam installeren en alles op internet zetten.

Nagrova stond in haar blootje in de studio omdat ze een weddenschap had verloren. "We verloten elke week een reis. Daarvoor moet een luisteraar drie titels raden", aldus Nagrova. "Als grap zei ik: als niemand in de opdracht slaagt, presenteer ik naakt."

Groene bikini
Dat was buiten programmadirecteur Hejda gerekend. Zij vond het wel een goed plan om de opdracht voor de luisteraar wat moeilijker te maken. "Ik heb de titels wat moeilijker gemaakt. Resultaat? Niemand had de opdracht goed en Veronica had verloren", aldus Hejda.

Een collega was wel zo vriendelijk om net voor de uitzending een groene bikini op het lichaam van Veronica te tekenen. "Ik heb geen probleem met naaktheid, maar tijdens de uitzending was het toch even wennen. Verschillende collega's kwamen een kijkje nemen." (br.hln)

Bekijk hier het filmpje





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyboom in IJsland na financiële crisis


Babyboom in IJsland na financiële crisis


http://img40.imageshack.us/img40/6407/babyboomx.jpg



IJsland ervaart een babyboom na de grote crash van de banken als gevolg van de financiële crisis. Er werden namelijk de laatste maanden 3,5 procent meer baby's geboren.

Troost in de liefde
Deze nieuwe generatie kinderen worden de 'Kreppababy's' genoemd, wat crisis betekent in het IJslands. Deze cijfers suggereren dat koppels die getroffen werden door de crisis troost in hun relatie zochten. Volgens sommigen zou dit komen door de crash in de bankensector tien maanden geleden, een andere theorie is dat de hoge werkloosheidscijfers ervoor zorgen dat veel mensen nu meer tijd omhanden hebben. Alda Sigmundsdottir, een blogster in IJslandn zegt dat er duidelijk meer zwangere vrouwen rondlopen in Reykjavik. "Ik herinner mij dat de emoties hoog opliepen in oktober toen de banken hier failliet gingen. Velen zochten volgens mij dan troost in de liefde."

Te vroeg
Sommige experts zeggen dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken, ook voor Europese andere landen. "Ik betwijfel het of er echt zoveel 'Kreppababy's' zijn geboren", aldus de IJslandse professor Ólöf Garoarsdóttir.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe cosmetische ingreep: perfecte neus in tien minuten


Nieuwe cosmetische ingreep: perfecte neus in tien minuten






Een nieuwe cosmetische procedure waarbij een 'filler' geïnjecteerd wordt in enkele gebieden van de neus, geeft deze een volledig nieuwe vorm. Het is even effecticiënt als een chirurgische ingreep, maar minder pijnlijk, goedkoper en de klus is in tien minuten geklaard.

Bulten weg
Een filler is een opvulmiddel, bijvoorbeeld het niet-permanente hyaluronzuur, het wordt onder de huid geïnjecteerd om zo probleemzones als rimpels op te vullen. De ingreep met fillers in de neus werd zeven jaar geleden ontwikkeld in Brazilië. In Groot-Brittannië werd het nog maar onlangs voor het eerst toegepast, maar vooral na sportongevallen. De procedure helpt mensen die ongelukkig zijn over de vorm van hun neus, maar verandert niets aan de grootte. Artsen kunnen er bulten mee wegwerken of meer vorm aan de neus toevoegen, het helpt dus vooral bij patiënten met een haak- of een extreem platte neus. De resultaten zijn volgens artsen tot nu zijn veelbelovend. Je betaalt ongeveer 350 euro voor de behandeling, een tiende van de prijs van een neusoperatie. Deze fillers hebben wel geen permanent effect, na één tot anderhalf jaar breken je lichaamscellen de stof af.




Fillers worden nu voornamelijk gebruikt voor het opvullen van rimpels.
Fillers worden nu voornamelijk gebruikt voor het opvullen van rimpels.



Veilig?

Een neusoperatie is één van de moeilijkste plastische ingrepen. Het houdt namelijk heel wat risico's in. Bij 18 procent van de gevallen gaat de neus erg bloeden, wordt er littekenweefsel gevormd of komt het kraakbeen los. De Britse plastische chirurg Nigel Mercer heeft zijn twijfels over de veiligheid van deze techniek. "Het is nog een nieuwe procedure, dus patiënten moeten beseffen dat ze proefkonijnen zijn. Omdat hier over fillers gaat, moet deze procedure niet eerst uitgebreid getest worden zoals bij andere medische behandelingen. We weten nog weinig over de lange termijn effecten van deze stoffen. Fillers kunnen de vorming van littekenweefsel veroorzaken, waardoor je een bult krijgt."

Toch kan deze ingreep een neusoperatie niet op alle vlakken vervangen. Het is geen oplossing voor mensen met ademhalingsmoeilijkheden door een obstructie in de neus.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/7/13/media_xl_994048.jpg





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celine Dion - Power of Love

Celine Dion - Power of Love

Om haar te beluisteren druk op de foto








» Reageer (0)
16-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: de oplosbare bikini werkt


Getest: de oplosbare bikini werkt


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/oplosbare-bikini.jpg?t=1250454200



In Duitsland zorgde de oplosbare bikini al voor een fikse rel bij vrouwenrechtenorganisaties. De bewuste bikini lost op als hij in aanraking komt met water. De Belgische site clint.be wilde dit met eigen ogen zien en deed de test.

De fabrikant van het kledingstuk omschrijft de bikini als het ultieme wapen voor mannen die gedumpt zijn door hun vrouw of vriendin. Voor de heren is er overigens ook een oploszwembroek.

Voor de test deed Clint beroep op drie modellen en een onderwater- en bovenwatercamera. En wat blijkt, de oplosbare bikini is geen grap. Bekijk de test op Clint.be.   (br. Het Nieuwsblad)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters: Fantastische week in Cincinnati!


Kim Clijsters: "Fantastische week in Cincinnati!"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kim-clijsters.jpg?t=1250437326



In haar blog blikt Kim Clijsters terug op het toernooi van Cincinnati waar ze deze week haar comeback op het WTA-circuit vierde. De ex-nummer 1 bereikte in Ohio de kwartfinales waarin ze eervol onderuitging tegen Dinara Safina, de huidige nummer 1.

"Wat een fantastische week is dit geweest! Zo veel emoties die terugkwamen. Ik kan niet geloven dat ik vijf dagen op rij (er zat ook een dubbelspel tussen) getennist heb, de titelhouder van Stanford en Roland Garros geklopt heb en uiteindelijk tegen Dinara uitkwam", schrijft Clijsters.

"Het is me nu duidelijk waarom zij de nummer 1 is. Ze speelt voortreffelijk en is fysiek veel sterker geworden. Misschien speelt ze niet heel de match en in alle matchen op haar beste niveau, maar ze is er zeker toe in staat. Ik sta te popelen om opnieuw tegen haar te spelen. Misschien volgende week al in Toronto? Ik hoop het", gaat Clijsters verder.

"Brian, Jada en ik hebben ons goed geamuseerd. Ik was heel benieuwd hoe we het evenwicht tussen het gezinsleven en mijn leven op de Tour zouden kunnen vinden en ik kan zeggen dat dat allemaal snel in de juiste plooi gevallen is", klinkt het nog.

Vanaf maandag is Clijsters aan de slag op het toernooi van Toronto, waar ze de laatste hand legt aan haar voorbereiding op de US Open. In de eerste ronde neemt Clijsters het op tegen een kwalificatiespeelster.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendje in viersterrenhotel voor 1 cent


Weekendje in viersterrenhotel voor 1 cent in de buurt van Venetië


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/venetie.jpg?t=1250422616



Een Italiaans viersterrenhotel in de buurt van Venetië bood per vergissing een wel zeer unieke vakantie aan: een romantisch weekendje in Venetië voor slechts 1 cent. De fout stond maar even op de website, maar lokte meer dan 200 geïnteresseerde romantici. En het lijkt erop dat hun unieke vakantie ook zal plaatsvinden.


Het viersterrenhotel Crowne Plaza in Quarto D'Altino, op zo'n 25 kilometer van Venetië, kreeg op de avond dat het bijzondere tarief op de website stond een heleboel reservaties binnen, samen goed voor 1.400 geboekte nachten, van oktober tot in 2010.

Het hotel dacht eerst dat het lage tarief door een hacker op de website was geplaatst, maar uiteindelijk bleek het om een menselijke fout in het kantoor van Intercontinental Hotels Group, het moederbedrijf van Crowne Plaza, in de Verenigde Staten te gaan.

Op de website had een aanbod voor twee dagen in het hotel aan de helft van de prijs moeten staan. Een nachtje in het viersterrenhotel, waar 151 kamers zijn, kost normaal tussen 90 en 150 euro.

Het tarief aan 1 cent stond maar één avond op de website van het hotel, maar dat was genoeg om een heleboel reservaties binnen te krijgen. Volgens een woordvoerster van het moederbedrijf in de Verenigde Staten boekten meer dan 200 mensen een verblijf in het hotel.

Voor het hotel betekent dat een vergissing van zo'n 90.000 euro want, zo liet de woordvoerster verstaan, alle gemaakte reservaties zijn geldig. "Ondanks de vergissing is Intercontinental Hotels Group verplicht om het tarief van 1 eurocent te hanteren voor mensen die een geldige reservatie hebben."

Zo'n 228 mensen kunnen dus wellicht over enkele maanden een romantisch weekendje in Venetië beleven aan een bespottelijk goedkope prijs.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien manieren om je partner te laten weten dat ze te dik is


Tien manieren om je partner te laten weten dat ze te dik is





Zoals elke man hoort te weten, zijn er zaken die je niet rechtuit tegen een vrouw kunt zeggen. "Je bent te dik" is daar één van. Ook al heeft dit het gewenste effect en valt ze af, ze zal het je nooit vergeven en je er genoeg aan herinneren. Daarom enkele alternatieven om te laten weten dat je niet tevreden bent met haar extra kilo's.

Te kleine kledij
Als je kledij voor haar koopt dat duidelijk te klein is, zal ze niet alleen moeten toegeven dat ze is bijgekomen. Het kan een makkelijk middeltje zijn voor haar om het juiste maatje te verkrijgen. Als ze merkt dat het jurkje te klein is, reageer je best op deze manier: "Oh, ik dacht dat je maatje 42 had, dat was toch zo vorige zomer?" Dan is het aan haar om er iets aan te doen.

Yoga
Zeg je vriendin dat je iets gevonden hebt waarmee ze zal leren zich te ontspannen. En zorg dan dat je een yogales kiest waarbij veel calorieën verbrand worden, want door een paar keer over de grond te rollen, zal ze niet snel iets merken. Het mooie eraan is dat ze waarschijnlijk niet eens beseft dat ze er in is geluisd om af te vallen.

Mee sporten
Probeer haar mee te krijgen als jij gaat sporten. Zeg dat je ontevreden bent over je eigen conditie, misschien gaan haar ogen dan open. Door zelf je plannen om af te vallen duidelijk te maken, laat je haar subtiel weten dat jij niet de enige bent die slanker zou mogen zijn. Zelfs al heeft ze het door, ze zal je tact weten te appreciëren.

Kleine porties
Wanneer je eten maakt voor jullie twee, geef haar dan kleinere porties als normaal. Door haar te laten vragen naar meer eten, slaag je er misschien dat ze erkent dat ze wat heeft overdreven de laatste tijd. Heb je hierdoor zelf nog honger na het eten, kun je altijd achter haar rug nog bijnemen.

Zelf gezonder
Het is makkelijker om met twee in een ongezonde vicieuse cirkel terecht te komen. Stel altijd voor om zelf, gezonde maaltijden natuurlijk, te koken. Haal ook geen junkfood meer in huis, zo komt ze alvast niet in de verleiding.

Raak vetkwabben aan
Raak je vriendin af en toe aan op haar meest onzekere plekken. Het is een subtiele manier om duidelijk te maken dat je gemerkt hebt dat ze is bijgekomen. Daardoor zal ze zich schamen en hopelijk beseffen dat het tijd is om er iets aan te doen.

Oude jurk aantrekken
Organiseer een romantische avond uit en sta er op dat ze de jurk draagt die ze ook aanhad bij jullie eerste uitje. De kans is groot dat hij haar niet meer zal passen. Dan moet ze wel toegeven dat ze is verdikt en veel kledingstukken te klein zijn geworden. Als je er dan nog eens bij vermeldt hoe goed ze er toen uitzag, zal ze wel haar best doen om te vermageren.

Stoel saboteren
Niets geeft de boodschap 'Je bent te dik' zo goed weer als een kapotte stoel. Je kan enkele vijzen loszetten of een inkeping maken, zodat je zeker bent dat hij stuk gaat.

Oude foto's
Dit is een heel effectieve manier om de aandacht te trekken naar haar veranderd lichaam. Door haar te herinneren aan hoe ze er vroeger uitzag, zal ze gemotiveerder zijn om iets aan haar verdikte figuur te doen. Enkele strategische geplaatste oude foto's, liefst van haar in bikini of een licht zomerjurkje, naast enkele beelden van haar nu, moeten volstaan.

Bikini
Neem haar mee naar plaatsen waar ze een bikini of badpak moet dragen. Geconfronteerd worden met halfnaakte, slanke lichamen, zal haar de neus drukken op haar eigen gewicht.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6.500 wandelaars brengen Dodentocht tot goed einde


6.500 wandelaars brengen Dodentocht tot goed einde


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gva/2009/08/15/624410/6-500-wandelaars-brengen-dodentocht-tot-goed-einde_5_460x0.jpg



De veertigste editie van de Dodentocht is een overrompelend succes geworden. Een recordaantal van 10.800 deelnemers waagden zich vrijdagavond aan de start in Bornem. Zowat 6.500 onder hen legden de afstand van 100 km binnen tijd af.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vielen ze bij bosjes. Heel wat deelnemers waren te zomers gekleed voor de nacht en hadden niets warmer voorzien. Dat was nefast voor de spieren. De hulpverleners van het Rode Kruis hadden dan ook de handen vol, maar verzorgden hier en daar ook heel wat blaren.
Drie provincies

Overdag was de hitte voor velen de spelbreker. Maar de organisatie had voorzorgsmaatregelen getroffen. "We hebben zo'n 20.000 liter water verdeeld over alle bevoorradingsposten", zegt organisator Harry De Ceulaerde. "Vooral langs de Scheldedijken was het erg zwaar voor de wandelaars."



http://albums.gva.be/publish%5CAankomst%20dodentocht%5CPR%5CRUG200908150478_.JPG



De Dodentocht, honderd kilometer lang, bracht de deelnemers door Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. omstreeks 8 uur waren de eerste lopers al terug binnen. Zo'n 100 mensen legden de Dodentocht al lopend af. In de loop van de voormiddag kwamen ook de eerste wandelaars binnen.

Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) deed ook mee. Hij bereikte de finish om 20.36 uur en kreeg net als alle andere 6.500 deelnemers die de finish bereikten een ananas.(br.Gazet van Antwerpen)



http://albums.gva.be/publish%5CAankomst%20dodentocht%5CPR%5CRUG200908150480_.JPG







» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is 32 jaar geleden dat Elvis Presley


Het is vandaag 32 jaar geleden dat Elvis Presley

op 42-jarige leeftijd overleed.

Om Jailhouse Rock van hem te beluisteren druk op de foto








Elvis Aaron Presley werd op 8 januari 1935 geboren in een arm arbeidersgezin in Tupelo (Mississippi). en stierf 16 augustus 1977) .Het gezin Presley verhuisde in 1948 naar Memphis (Tennesee). Om de kost te verdienen werkte de jonge Elvis als vrachtwagenbestuurder, maar hij zou een wereldster worden. Achter het grote succes van Elvis Presley stond ene Tom Parker, die honderd jaar geleden (26 juni 1909) werd geboren in Breda.
Van de vrachtwagen naar de muziek


De eerste muzikale invloeden kreeg Elvis van de pop- en countrymuziek, van de gospelmuziek en van de zwarte R&B. In 1954 nam hij bij het legendarisch Sun-label zijn eerste single That’s  allright,  mama op, die een regionale hit werd. Zijn optredens waren voor die tijd controversieel door zijn schokkende bewegingen en swingende heupen. Dat was voor het eerst te zien in Jacksonville in mei 1955. Het bezorgde hem de bijnaam ‘Elvis the Pelvis’. Veel Amerikaanse jongeren vonden het geweldig, de oudere generatie kon de bad  influence van deze truck  driver weinig waarderen.
‘Colonel’ Tom Parker als manager


In 1955 tekende Elvis een contract met manager Colonel Tom Parker. In werkelijkheid was dit de Nederlander Dries van Kuijk (1909-1997). Hij was in 1929 illegaal de USA binnengekomen en gebruikte een valse naam en titel. Deze geheimzinnige ‘man achter de schermen’ nam Elvis onder zijn hoede en bracht hem onder bij het grote RCA-label. Toen begon het succes pas echt met een lange serie hits. Wereldwijd werden er miljoenen van zijn singles en albums verkocht. Tom Parker had in het contract bedongen een kwart van Elvis’ inkomsten te mogen incasseren. Hij werd er schatrijk door. Elvis zelf kocht in 1957 het Graceland-landgoed in Memphis, waarop een landhuis met meer dan twintig kamers stond.
Carrière in de jaren ‘60


In 1958 werd Elvis Presley als dienstplichtige in Duitsland gelegerd. Doordat hij al veel nummers ‘op de plank had liggen’ bleef hij talloze hits scoren. Na twee jaar militaire dienst was hij nog onverminderd populair en kon hij de tournees hervatten. Tot 1961, toen hij stopte met optreden en jarenlang vooral in films speelde. Die in totaal ongeveer dertig muziekfilms leverden weer hits op. Het publiek kon hem dus blijven zien, zij het in de bioscoop.
Persoonlijk leven


Ondanks het grote succes en zijn populariteit leidde Elvis op Graceland in een kring van intimi toch een eenzaam bestaan. Jarenlang studiowerk doen en op aandringen van Tom Parker films maken die hij zelf niet goed vond gingen tot frustraties leiden.
In 1967 trouwde Elvis met Priscilla Ann Beaulieu. Een jaar later werd hun dochter Lisa Marie geboren. Het huwelijk hield zes jaar stand; in 1973 deelde Elvis mee te gaan scheiden. Inmiddels was echter zijn zelfvertrouwen ondermijnd, het managent faalde en hij kwam in financiële problemen door contractuele missers. Deze frustratie leidde tot buitensporig eetgedrag en drugsgebruik.
De jaren ‘70


Tegen de zin van Tom Parker nam Elvis in 1968 een televisieshow op en een jaar later verscheen hij in Las Vegas weer op de bühne. In de jaren die volgden bleef hij veel optreden, deels uit financiële noodzaak. Zijn privéleven werd een hot  item in de roddelpers: de scheiding, zijn vadsigheid en het drugsgebruik waren dankbare onderwerpen. De aankondiging van het allesonthullende boek Elvis:  what  happened? in 1977 maakte het voor Elvis wellicht onmogelijk verder te leven. Op 16 augustus werd de 'King of Rock & Roll' dood aangetroffen op Graceland. Hij was 42 jaar geworden. Omdat het rapport over de doodsoorzaak geheim bleef, weet het publiek nog altijd niet precies waaraan hij overleed. Het heeft bijgedragen aan de mythevorming rond zijn persoon.
En Elvis Presley leeft voort


Onmiddellijk na zijn overlijden werd het opnieuw uitgebrachte Wooden  heart een enorme hit en zijn platen bleven verkopen. Colonel Tom Parker ging met zijn zakelijk instinct direct aan de slag om zoveel mogelijk munt te slaan uit Elvis’ overlijden. Dat leidde tot enkele rechtszaken met diens erfgenamen. Begin jaren ’80 kwamen de partijen tot een akkoord.
In 1982 ging Graceland als museum voor het publiek open. Honderdduizenden bezoeken jaarlijks deze ‘bedevaartplaats’ in Memphis. Zij kunnen er ook Elvis’ graf bezoeken. Inmiddels zijn er honderden boeken over Elvis Presley verschenen. Hij is nog steeds een van de meest verkochte popartiesten aller tijden. Overal ter wereld lopen look-alikes rond die de herinnering aan de ‘King’ levend houden.






» Reageer (0)
15-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien plaatsen om vrouwen te ontmoeten


De tien plaatsen om vrouwen te ontmoeten





Vanaf een bepaalde leeftijd lijkt het veel moeilijker een partner te ontmoeten. Je werkt, je vriendenkring is stabiel en de kans op 'vers bloed' lijkt miniem. Op café gaan, naar een koffiebar gaan, sporten of het winkelcentrum: dat zijn nog de opties. Mannensite Askmen.com somt tien onbekende plaatsen op om vrouwen te ontmoeten. "Aan deze plaatsen had je zelf nog niet gedacht, maar je zou er als de bliksem naartoe moeten gaan," klinkt het op de website.

1) Danslessen

Ooh, we horen je al gniffelen daar achter je computer. Dansen, dat is toch iets voor mietjes? En daarbij: jij kan niet dansen. Mis en mis, en motivatie is de sleutel. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die kunnen (en durven) dansen, dus daar kan je kostbare punten scoren.

Wie de basis nog onder de knie wil krijgen, kan zich best inschrijven voor een swing of salsa-les. Wie durft gaat voor de erotische topper: de tango. Let wel dat je je inschrijft voor een les die meer singles dan koppels aantrekt, anders wordt de partnerkeuze wel heel moeilijk.

2) Wijnproeverijen

Meer stijl dan een biertje in een café, en dat trekt ook een ander soort vrouwen aan. Hoogopgeleid, elegant en intelligent: zo'n vrouw wilde je toch altijd al? Wordt het niets met de vrouwen op de wijnproeverij, dan heb je alvast wat extra kennis opgedaan om de volgende keer op restaurant te etaleren. Let op je houding: doe niet neerbuigend over wijn of probeer niet te scoren als je er niets van kent. Hou je echt niet van wijn: blijf er dan weg. Ken je niets van weg: zeg dat dan gewoon. Wie wil leren kan op sympathie rekenen van vrouwen.

3) Ga wandelen met de hond

Net als een baby is een hond een vrouwenmagneet. Ze zullen je aanspreken over zijn ras, zijn vacht en zijn speelsheid. Wie kan, gaat ook best naar een park of een hondenveldje. Die dit regelmatig en je ziet ook steeds dezelfde vrouwen opduiken. Niet voor wie allergisch is of honden haat. Je valt zo door de mand!

4) Begeleide wandeling

Hang de toerist uit in eigen stad of land, en boek een toeristenwandeling in een of ander thema. Zo leer je eens een andere wijk kennen, kom je in dat museum waar je altijd al wilde naartoe gaan en wie weet is het gezelschap wel leuk?

5) Acteerles of plaatselijke toneelvereniging

In deze omgeving heb je meestal veel plezier en interageer je met verschillende mensen vanuit verschillende rollen. Perfect om een beetje te flirten en grapjes te maken. En wie weet sla jij wel de hoofdrolspeelster aan de haak...

6) Fitnesslessen

In lessen BBB, yoga, pilates of zumba vind je altijd een overwicht aan vrouwen. De ideale kans voor een man om toe te slaan. Laat je niet kennen, en hou vol. Deze oefeningen zijn ook goed voor jouw lijf. Gewichten heffen is misschien stoerder voor je vrienden, maar vrouwen vinden er helemaal niets aan.

7) Vrijwilligerswerk

Zet je (oprecht!) in voor je wijk of een achtergestelde groep. Ga soep opdienen in een gaarkeuken, leer allochtone vrouwen lezen of wees een luisterend oor. Je helpt er iemand mee, het maakt je dankbaar en je toont dat je een gouden hart hebt. Let wel: doe dit niet enkel om vrouwen te versieren, want je valt zo door de mand!

8) Groepsreizen

Het lijkt altijd zo zielig om alleen op een groepsreis te gaan, maar waarom dan wel? Het wil niet zeggen dat je geen vrienden hebt! Maar reizen met een groep mensen die al tenminste een of enkele interesses delen vergemakkelijkt het contact. Samen iets meemaken, schept ook al een band. En foto's zijn altijd een goede reden om achteraf eens af te spreken, of elkaar toe te voegen op Facebook.

9) Word online actief

En we bedoelen niet op een datingsite, maar wel op sites die je interesses weerspiegelen. Sluit je aan bij een boekensite, restaurantsite of muzieksite en verdedig enthousiast je voorkeuren. Let wel: kwets anderen niet in een discussie of lach hen niet uit met hun eventuele voorkeuren. Over smaken en kleuren kan je immers niet discussiëren.

10) Blind dates

Het is een grote sprong in het donker, en ja, het kan enorm tegenvallen, maar de waarheid is wel dat de meeste mensen hun toekomstige partner ontmoeten via vrienden, familie of kennissen. Trouwfeesten, verjaardagsfeesten of blind dates: zeg gewoon ja, en ga ervoor.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gen bepaalt hoeveel slaap je nodig hebt


Gen bepaalt hoeveel slaap je nodig hebt





Een mutatie van een bepaald gen zorgt ervoor dat je na slechts 6 uur slaap al uitgerust bent. Dat ontdekten Amerikaanse onderzoekers.

Gezond
De onderzoekers bestudeerden genetisch gemanipuleerde muizen met het gen. Uit onderzoek bleek dat ze minder sliepen en langer wakker bleven. Ook bleken ze minder slaap nodig te hebben om te recupereren wanneer ze eindelijk konden rusten. Volgens de onderzoekers zou het gen muizen helpen het slaaptekort te overwinnen door ze net genoeg te slapen om gezond te blijven.

Heel zeldzaam
"Het meest interessante is dat deze genetische mutatie leidt dat een verandering in het menselijk gedrag. Dit resultaat opent heel wat nieuwe deuren. Veel mensen die slechts zes uur slapen, storten uiteindelijk in door vermoeidheid. Mensen die kunnen overleven met zo weinig slaap, zijn heel zeldzaam", aldus slaapexpert Richard Simon

Medicatie
Nu onderzoeken de wetenschappers of het mogelijk is een pil te maken dat de effecten van het gen nabootst. "Deze medicatie is volgens mij veilig omdat de mensen die het gen dragen gezond zijn", aldus de onderzoeker.





» Reageer (0)
14-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedachte aan kopje thee of koffie kalmeert je


Gedachte aan kopje thee of koffie kalmeert je




Thee bevat verschillende ingrediënten die stress verminderen, maar uit Brits onderzoek blijkt nu dat het ritueel rond het maken van koffie en thee ons al kalmeert. Mensen ontspannen al vanaf het moment dat ze het water op het vuur zetten.

Minder stress
Mensen associëren thee en koffie zo met troost dat het denken aan een kopje ons al beter doet voelen. Wetenschappers gaven 42 mannen en vrouwen moeilijke wiskundige oefeningen om op te lossen. Vervolgens kreeg de helft van hen thee en de andere helft water. Daaruit bleek dat degenen die water dronken na de oefening 25 procent meer stress hadden achteraf. Uit een rondvraag bleek dat gedachte van thee op het einde had geholpen om de stress van het experiment van hen af te zetten. Ook waren de theedrinkers kalmer voor de oefening. Onderzoeker Malcolm Cross: "Het geheugen is verbonden met veel dingen: smaak, geur en beelden. Blijkbaar associëren onze hersenen thee met ontspanning."

Britten en thee
Een enquête bij 3.000 mannen en vrouwen steunt de resultaten van dit onderzoek. In een stresserende situatie zullen Britten eerder een tas thee zetten dan raad aan hun ouders te vragen. In Groot-Britannië zit thee ingebakken in de cultuur, daarom maakt het bij de bevolking deze sterke gevoelens los. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslapen is gevaarlijk


Uitslapen is gevaarlijk


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/mooieslaapster.jpg?t=1250248118



Hmmm uitslapen. De belangrijkste gebeurtenis in je vakantie is je wekker niét zetten, en wakker worden wanneer je wakker wordt, of ten minste zin hebt om op te staan. Ruim 51.000 fans heeft de fanpagina voor 'even blijven liggen' op Facebook, 'uitslapen' doet met 53.000 fans even goed. Wereldwijd heeft de pagina voor 'sleeping in' ruim 230.000 fans.

Het volstaat te zeggen dat veel mensen graag uitslapen. Maar gezond is het niet: het verstoort je slaappatroon, en je zou dubbel zoveel kans lopen om alzheimer te ontwikkelen. Dat blijkt uit Spaans onderzoek bij 3.826 mannen en vrouwen ouder dan 65.

Dutjes of blijven liggen
Elk van de ondervraagden werd vragen voorgelegd over gezondheid en levensstijl, waaronder ook hoeveel uren ze per dag sliepen inclusief middagdutjes. De vrijwilligers werden vervolgens 3 jaar lang gevolgd. Tijdens die periode werd bij 140 personen Alzheimer of een andere vorm van dementie vastgesteld.

Wie meer dan acht uur per dag slaapt, liep dubbel zoveel kans. Dat gold zowel voor wie lang blijft liggen 's ochtends als wie 's middags een dutje doet. De vraag is alleen of het geldt vanaf een bepaalde leeftijd of het altijd gevaarlijk is.



Een vroeg teken?
Ook de reden voor het verband, is de wetenschappers niet helemaal duidelijk. Slapen is immers nodig om je geheugen beter te maken. Nu blijkt ook dat te veel slapen je geheugen kan beschadigen. Misschien is overmatig slapen een vroeg teken van Alzheimer of dementie.

Anderzijds kan veel slapen ook wijzen op een depressie, wat op zijn beurt dementie (mee) doet helpen ontstaan. Een middagdutje zou dan weer de hormonale balans van het lichaam verstoren en op die manier de kans op een vorm van dementie te verhogen.

Er is geen kuur om alzheimer of dementie te genezen. De hersenen bezig houden met puzzels en kruiswoordraadsels, veel fruit, groenten, noten en vette vis eten zijn de meest voorkomende aanbevolen maatregelen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterie ontsluierd: waarom flamingo's op één poot staan


Mysterie ontsluierd: waarom flamingo's op één poot staan


 


Het is een van de simpelste maar meest raadselachtige mysteries van de natuur: waarom staan flamingo's zo graag op één poot?
Die vraag houdt biologen al jaren bezig en hoewel er tal van theorieën bestaan, is er nog nooit een sluitende verklaring gegeven.

Lichaamstemperatuur regelen
Twee wetenschappers die Caribische flamingo's in gevangenschap uitgebreid bestudeerden, menen dat ze eindelijk het sluitende antwoord hebben gevonden: flamingo's staan op één poot om hun lichaamstemperatuur te regelen.

Links of rechts?
Matthew Anderson en Sarah Williams, vergelijkingspsychologen aan de universiteit van Philadelphia, bestudeerden in de eerste plaats de lateraliteit van flamingo's: tonen ze een voorkeur voor deze of gene kant van hun lichaam om bepaalde taken uit te voeren, zoals mensen rechts- of linkshandig zijn?







Links is agressief
Ze stelden vast dat flamingo's verkiezen hun hoofd te laten rusten aan één kant van hun lichaam. Bovendien bepaalt die kant hoe agressief de dieren zijn tegenover soortgenoten. Vogels die hun hoofd aan de linkerzijde van hun lichaam laten rusten, zijn agressiever.

Hoewel flamingo's hun hoofd liefst rechts van hun lichaam laten rusten, hebben ze geen voorkeur op welke poot ze gaan staan.

Eerdere verklaringen ontkracht
Daarna onderzochten de wetenschappers of het staan op één poot de dieren hielp de vermoeidheid in hun poten te verminderen, of de dieren in staat stelde sneller op te vliegen bij dreigend gevaar. Deze twee verklaringen bleken geen hout te snijden: onderzoek wees uit dat het de dieren meer energie en tijd kost om vanop één poot op te vliegen dan vanop beide poten. De dieren bleken ook geen voorkeur te hebben op welke poot te staan. Dat het staan op één poot het evenwicht van de dieren bevordert, bleek ook niet te kloppen.

Liefst in water
De onderzoekers stelden wel vast dat de dieren liever in water op één poot staan dan op de grond. "Gezien water meer lichaamswarmte opneemt, nemen we aan dat de dieren op één poot staan om hun lichaamstemperatuur te regelen. Mochten ze beide poten in het water houden, zouden ze te veel lichaamswarmte verliezen, vooral omdat ze zo veel tijd wadend doorbrengen. Onze resultaten leveren het definitieve bewijs dat thermoregulatie de voornaamste functie is van het op één poot staan", aldus Anderson.

Wisselen
Flamingo's wisselen vaak van poot waarop ze staan om te vermijden dat één poot te koud zou worden. "Mochten ze altijd op dezelfde poot staan, zouden ze meer lichaamswarmte verliezen en zouden ze hun pootweefsel kunnen beschadigen door de koude".

Aangenomen wordt dat andere vogels die ook vaak op één poot staan, zoals reigers, ooievaars en eenden, dat om dezelfde reden doen.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/6/11/media_xl_991871.jpg




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Single vrouwen vallen op bezette mannen


Single vrouwen vallen op bezette mannen




Vrijgezelle vrouwen zijn meer geïnteresseerd in mannen die al een relatie hebben. Dat blijkt uit recent Amerikaans onderzoek. Bij mannen heeft de burgerlijke status van een potentiële partner geen invloed op hun keuze.

Burgerlijke status
De deelnemers van het onderzoek kregen foto's te zien van gemiddeld aantrekkelijke mannen of vrouwen. Van sommigen op de foto werd gezegd dat die persoon al een relatie had. Vervolgens moesten deelnemers zeggen hoe geïnteresseerd ze waren in een relatie met hem of haar. 90 procent van de single vrouwen bleken meer geïnteresseerd te zijn in iemand met een vaste partner, bij vrijgezellen was slechts 59 procent geïnteresseerd. Bij mannen blijkt de burgerlijke status geen invloed te hebben op de partnerkeuze.

Voorgeselecteerd
"De resultaten van dit onderzoek bewijzen dat vrijgezelle vrouwen eerder een man willen verleiden die niet bereikbaar is voor hen", aldus onderzoeker Burkley. "Dat een bezette man waarschijnlijk geen moeite heeft zich te binden en al door een andere vrouw is 'voorgeselecteerd' kan een verklaring zijn.





» Reageer (0)
13-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen verkiezen man als baas wegens minder humeurig


Vrouwen verkiezen man als baas wegens minder humeurig





Twee derde van de vrouwelijke werknemers in Groot-Brittannië zegt dat ze liever een man als baas hebben. Hij heeft volgens hen meer autoriteit, spreekt vaker rechtuit en is beter in het maken van beslissingen dan vrouwelijke tegenhangers.

Minder humeurig
Uit een enquête bij 2.000 vrouwen die vol- of deeltijds werken blijkt dat 62 procent een mannelijke baas verkiest omdat ze minder last hebben van humeurigheid en persoonlijke problemen niet mee naar het werk nemen. Eén op de zes met een vrouw als baas ervoer onderliggende spanningen met hen. Het vrouwelijke geslacht zou wel beter zijn in het delegeren en het geven van complimentjes. Vier op de tien met een vrouwelijke baas zegt dat ze het beter zou doen dan haar overste.

Voor- en nadelen
"De resultaten van deze enquête zijn interessant omdat ze de voor- en nadelen blootleggen van beide geslachten. Vrouwen zijn goed in het omgaan met de persoonlijke problemen van hun personeelsleden, mannen zijn beter in het besturen van het 'schip'. Ze hebben ook een bredere, algemene kijk op de toekomst van een bedrijf. Vrouwen kunnen beter luisteren dan mannen, daarom gaan ze beter om met moeilijke situaties. Uit de enquête blijkt dat mannen wat harder en gedrevener zijn, maar dat is niet altijd de aanpak die nodig is in een bedrijf", aldus een onderzoeker. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo word je een echte dame


Zo word je een echte dame






Programma's die draaien rond het bijbrengen van etiquette zijn in Groot-Brittannië ontzettend populair. Boeken die tips geven om je te gedragen als een echte dame in de moderne maatschappij schieten als paddenstoelen uit de grond. Goede manieren zijn terug.

Promiscue
Vrouwen wonnen de laatste halve eeuw aan vrijheid, met anticonceptie, scheidingen en tal van carrièremogelijkheden. Maar daarmee lijken ze ook hun goede manieren te hebben verloren. De jongere generatie vrouwen staat bekend als een zuipende en promiscue bende.




 



Moeilijker nu

Dames van adel hadden lang het imago saai te zijn, ze moesten enkel handen schudden, praten over koetjes en kalven en walsen om zo een rijke man aan de haak te slaan. Ook rustte er een enorme druk op hun schouders en werd er van hen verwacht het goede voorbeeld te geven. Misschien daarom dat goede manieren in verval zijn geraakt, want weinig meisjes weten wat etiquette inhoudt. Ook is het voor jonge vrouwen van vandaag moeilijk om aan zoveel verleidingen als seks, drugs en drank, te weerstaan. Verder zjin met de komst van het internet en gsm, de basisbeginselen van etiquette steeds belangrijker, want er worden steeds vaker fouten tegen gemaakt.

Tips voor moderne vrouwen
Goede manieren zijn echter weer aan een opmars bezig. Het aantal boeken die moderne vrouwen proberen etiquette bij te brengen stijgt razendsnel. Auteurs als Magda Berman en Kevin Strubbe leren je wat je moet doen om beleefd te zijn na een onenightstand of wat goede onderwerpen zijn voor een eerste date. Zo raadt de Britse etiquette-expert Fleur Britten aan: "In donkere steegjes elkaars intieme delen betasten is niets voor een dame, dwing ook nooit een taxi-chauffeur getuige te zijn van je seksuele escapades. Met Michelle Obama hebben jonge vrouwen nu een goed voorbeeld. Zij is een warme, open, dame die trouw blijft aan zichzelf. Dita Von Teese is een burleske danseres, toch is ze nooit ordinair of vulgair, maar een prachtig rolmodel om meisjes te leren hoe sexy te zijn."









Wat is een dame?
Of ze nu getrouwd is of vrijgezel en onafhankelijk van haar sociale status, een dame is stipt, eerlijk en denkt eerst aan anderen. Dame Anne de Courcy zegt dat het innerlijke veel belangrijker is dan het uiterlijk. "Je kunt nog steeds in een joggingbroek en sportschoenen een dame zijn. Manieren zijn veel belangrijker, je moet mensen op hun gemak stellen, ze een gevoel geven dat ze welkom zijn. Het is een kwestie van anderen op de eerste plaats te zetten. Een echte dame mag heel boos worden op haar baas als ze daar de juiste reden voor heeft, maar zal nooit een ober, een kamermeisje of iemand die geen weerwoord kan bieden uitkafferen." (br.hln)






» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!