Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • CHECK – Ja, ongeveer een derde van de EU-uitgaven gaat naar landbouw 
  • Verzonnen dialogen, kanarie en vonk tussen acteurs: alles wat je moet weten over prestigieuze serie 'Máxima' 
  • CHECK - Neen, Liga voor Mensenrechten zat niet achter  protest tegen rechts-conservatieve conferentie NatCon, zoals Vlaams Belang beweert
  • CHECK – Deze beelden van de aardbeving in Taiwan zijn niet echt 
  • Waarom snurkers niet wakker worden van hun eigen gesnurk, maar hun bedpartners gelukkig wel
  • Koranverbranding in Zweedse stad Malmö, waar morgen festiviteiten Eurovisiesongfestival beginnen
  • 71-jarige Brit veroordeeld nadat hij 2.995 eieren van beschermde vogels had gestolen
  • 40 procent minder seksscènes in films dan vroeger: "Vrouwen krijgen eigen verhaal en zijn niet meer enkel attributen"
  • Gevangenisstaking grotendeels afgelopen: "Als gesprekken niets opleveren, hernemen we onze acties"
  • Conservatieven stevenen af op nederlaag bij lokale verkiezingen in Engeland en Wales
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ninneke44
    blog.seniorennet.be/ninneke
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    01-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kuismaniak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik moet oppassen of ik word manniakaal kuisman. De vloer wordt hier dagelijks met nat gekuist. Na het voetbal van daarsrtaks dacht ik er aan dat er in het wc een grote vlek op de vloer was, veroorzaakt door een lek aan de pot waar de wc borstel in staat. Ik heb dan maar meteen de muren mee afgewassen zeker. Ik ga me moeten inhouden, want anders word ik verslaafd. Goed, het moet proper zijn, maar trop is teveel. We wonen in een splinternieuw appartementen en we zijn de eerste bewoners, dan ben je misschien meer geneigd om dat proper te houden, maar ik ben aan het overdrijven. Voornemen om dit in de toekomst te minderen, want dit is niet meer normaal. (nee, bij jullie kom ik niet kuisen) Ik voelde de voorstellen al komen. Geen maniak ergens anders. Trouwens ik vroeg de kuisploeg van familieulp om dit wekelijks in mijn plaats te doen, maar daar is een enorme wachtlijst. Ondertussen doe ik gewoon rustig verder.

    01-04-2015 om 00:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.taalfouten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik weet het, ik maak geregeld (of moet het regelmatig zijn?) taalfouten, maar ik vind dat dit op tv en zeker door presentatoren van het nieuws, niet zou mogen. Och ik ben zo een vervelende klier en vroeger schreef ik dan altijd naar de taaladviseur, maar dat ben ik afgeleerd. Nu zit ik hier in mijn luie zetel en stel alleen maar vast. Straks nog gehoord: "verexcuseren". Een typisch woord uit het dialect. Waar veel fouten tegen gemaakt worden is die en dat. Enkele dagen geleden nog gehoord: het meisje die naar school ging. Het moet zeer zeker dat zijn. In de schrijftaal is een van de meest voorkomende het verschil tussen jou en jouw. Ook het gebruik van hun en hen is dikwijls een probleem. Als ik in bijzijn van mijn kinderen een fout maak antwoorden ze in koor. Geen probleem. Dikwijls zit het gebruik van het dialect er zo ingebakken dat je bepaalde dingen fout overneemt. Ach, zo een ramp is het allemaal niet, maar ik blijf vinden dat mensen van TV en radio een voorbeeldfunctie hebben en dat die eigenlijk geen fouten zouden mogen maken. Waar maakte ik me druk over? Het zit er ingebakken.  

    31-03-2015 om 00:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In België wordt over niets meer gepraat dan over het weer. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat soms ook doe, maar meestal als ze daar ergens over beginnen. Stap je ergens een winkel binnen, dan is de eerste zin dikwijls: "slecht weer vandaag he". Aan dat weer kunnen we toch niets veranderen, maar we blijven er over doordrammen. Ik doe nu precies of het kan me allemaal niet schelen en toch heb ik ooit naar de VRT geschreven dat ze echt overdrijven met hun weerpraatjes. De ganse dag, tussen andere programma's door, krijg je een weerbericht. Meestal klopt het dan nog niet. Ons landje is veel te klein om een degelijke voorspelling te doen. Het minste windje dat er blaast ziet het er plots anders uit. Toch mag voor mij de echte lente nu beginnen.

    29-03-2015 om 00:15 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leentje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb ons Leentje net nog maar eens opzij moeten zetten. Het doodsprentje van mijn zus staat hier voor mijn scherm van de pc. Normaal kan ik zo werken, maar als ik bv aan mijn foto's moet zijn, dan moet ik haar even opzij zetten. Ik doe nog altijd een dagelijkse babbel met mijn zus, want ik zit meer dan een keer voor mijn computer. Een schitterende vrouw was ze. Een heel moedig mens met altijd een glimlach. De kinderen en Hein hadden samen beslist om als tekstje  het volgende te gebruiken: "groots in kleine dingen". D Dat typeert haar volledig. Zoals ze zeggen "stil en ongedwongen. Blijkbaar was ik vroeger, veel vroeger, als klein manneke, zo iemand die ze altijd maar wilde verwennen. Ik herinner het me maar al te goed. Ik kreeg van haar altijd iets groter, iets langer of iets smaller. Maar dat is zeker de reden niet waarom ik dit schrijf. Het is een schitterende herinnering en ik zal dagelijks aan haar denken. Moest ik dat vergeten, zal ze me wel verwittigen.

    27-03-2015 om 03:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een ziekte al niet kan teweeg brengen. Na mijn kanker van vorig jaar had ik zeven weken bestraling en een tijdje geleden weer onder het mes met een volledige verdoving. We werden deze middag uitgenodigd voor wat een zalig diner moest zijn. Door de bestraling en misschien ook door de rest, zijn mijn smaakpapillen zo goed als uitgeschakeld. Ik heb geen zin meer in eten en daardoor ben ik nu al 19 kilo vermagerd. Door dat zwaar afvallen zie ik er nu uit als een oud manneke. Jonger kan ik niet meer worden, maar er mogen gerust een aantal grammen bij. Onder mijn kin hangt daar nu een pak vel te zwabberen. Echt geen zicht. De dokteres gaf me echter weinig hoop. de symptomen kunnen tot een jaar duren en sommige dingen komen nooit terug. Ik ben op korte tijd een oud ventje geworden.

    24-03-2015 om 23:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.problemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iemand belde om te vragen hoe het met mij en met mijn echtgenote ging. Sympathiek natuurlijk, maar als je dan begint te vertellen en ze onderbreken je om plots met hun eigen problemen af te komen, dan heb ik het gehad. Dan denk ik, nee ik ben er zeker van, dat ze gewoon eens iets willen vertellen over wat er de laatste tijd met hem of haar gebeurde. Mij geen probleem, maar dan moet je het niet laten overkomen of je hebt interesse voor het dagdagelijks leven van iemand anders. Zeg gewoon dat je eens iets kwijt wil en ik zal wel luisteren en raad geven als ik dat kan. Nu dacht ik in eerste instantie dat er toch nog iemand was die eens naar mij wilde luisteren, maar niks was minder waar. Ik trek het me niet aan, de laatste tijd ben ik meer gewoon. 

    23-03-2015 om 21:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.knderziektes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kinderziektes zeggen ze. We wonen in een nieuw appartement en we hebben ons deel al gehad. Vannacht stond ik met mijn voeten in het water toen ik naar het wc wilde. Ik ga eens allemaal opsommen wat er tot nu toe fout liep. De verlichting in een van de kamers werkte niet. De afloop van de wasmachine lekt. (nog steeds) De spoeling van het wc bleef lekken. Een halve meter van de tochtlat aan de achterdeur is er onderuit gekomen. De parlofoon werkte niet en de knop om de deur beneden open te doen, doet het nog altijd niet. Kinderziektes! Toch woon ik hier zeer graag, maar de problemen moeten opgelost worden.

    10-03-2015 om 18:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sloddervos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vroeger was ik een echte sloddervos en ik liet papieren en rekeningen rondslingeren tot ik soms een herinnering kreeg. Na onze verhuis had ik het goede voornemen om alles dag per dag bij te houden. Tot nu toe lukte dat aardig, maar toch vind ik een factuur terug van een week oud. Geen probleem want de vervaldag is pas 23/3. Morgen toch die overschrijving doen. Bij de verhuis hadden de mannen niet beter gevonden dan alle papier dat hier en daar lag in een doos te gooien. Wel zelfs dat klasseerwerk zit er al een tijd op. Mooi in enkele mappen per onderwerp. Ik was fier op mezelf, want dat had ik in jaren niet meer gedaan. Toch zal ik me moeten herpakken, want op tafel zie ik al terug een klein stapeltje liggen. Morgen moet dat weg.

    06-03-2015 om 01:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deuropener
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben hier in het appartement een toestelletje waarmee we kunnen zien wie er aan de deur staat, waarmee we het licht beneden kunnen aan doen, waarmee we kunnen praten met de mensen die aanbellen en in theorie ook nog de deur open doen. Dat laatste werkt al niet sinds maanden. Dus telkens er iemand aan de deur staat moet ik zeggen dat ik wel naar beneden zal komen. Ik heb dit al verschillende keren aan de verantwoordelijke door gegeven, maar tot nu toe geen reactie. Ik probeerde dat ding zelf open te gooien om eens te kijken of ik zelf de herstelling kon doen. Heel even aan mispakt. Ik krijg dat ding maar half open en ik durf niet verder door gaan of ik maak stukken. Nu krijg ik het zelfs niet meer dicht. Ondertussen moet ik nog steeds naar beneden om de bezoekers binnen te laten. Ik ben echt benieuwd wanneer dat probleempje opgelost zal zijn.

    04-03-2015 om 22:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb hier een pak cd's steken en ik heb het in mijn hoofd gehaald om die volgens genre en ook nog alfabetisch te klasseren. Een luizenwerk, maar ja, ik ben er aan begonnen en ik ga er mee door. Tegelijkertijd ben ik dan ook maar een excell bestand aan het aanmaken, zodanig dat ik later gemakkelijker kan terug vinden wat ik zoek. Na mijn boeken, nu mijn cd's op orde. Ik zit bijna in de helft van al wat ik heb en het valt mij op dat ik minder klassieke muziek heb dan ik wel dacht. Let op, het is behoorlijk wat, maar ik had veel meer verwacht. Al de andere brol steek ik zo hoog mogelijk weg, want dat beluister ik toch niet. Ik mag ze van mijn vrouw niet weg doen, want anders waren ze al lang de deur uit. Ik zie hier Humperdink, Elvis, de mooiste slows en zo van die rommel meer. Als het aan mij ligt, weg er mee.

     

    02-03-2015 om 22:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.genieten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is voor mij echt genieten. Vandaag was de verjaardag van amandine en we hadden een dertigtal mensen uitgenodigd om dat te vieren met een BBQ brunch. Bij dergelijke gelegenheden is dit echt genieten voor mij. Ik doe mijn toer en ga met iedereen eens praten. Glas in de hand en rondgaan van de een naar de ander. Dan kom ik echt tot leven. Een babbel hier en een praatje daar. Er zijn dan mensen die je al een tijd niet gezien hebt en dan is het bijpraten natuurlijk, afspraken maken of andere dingen bespreken. Mijn operatie van eergisteren is dan volledig vergeten. Er waren zo veel babbels dat ik bijna vergeten te eten was. Iedereen had al lang gedaan toen ik nog moest aanschuiven. Het heeft me gesmaakt, zowel het eten als het gezelschap. 

    01-03-2015 om 22:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Opertie achter de rug. Natuurlijk loopt er bij mij altijd wel iets verkeerd. Ik ben veel te ongedurig en ik dacht in de namiddag al thuis te zijn. Uiteindelijk werd het 22,15 uur. Ik moest al om 8 uur in de kliniek zijn en dacht dat ik dus als eerste aan de beurt zou zijn. Vergeet het maar, om 10 uur zijn ze begonnen aan de voorbereidingen en vanaf dan kon het blijkbaar niet snel genoeg gaan. De chirurg stond al te wachten samen met de anestesist. Binnen de paar minuten was ik in dromenland en drie uur nadien werd ik wakker in de ontwaakkamer. Ik drong aan om in de namiddag al te vertrekken, maar dat lukte niet. Het zou ten vroegste 19uur worden zegden ze. Niemand is graag in een kliniek, maar mijn geduld is altijd zeer klein. Later verontschuldigde ik me voor mijn voortdurend aandringen, maar blijkbaar was ik een zeer kalme mens in vergelijking met anderen. Toch dachten ze dat ik de nacht daar zou doorbrengen, want ik heb een papier moeten tekenen dat ik vertrok op eigen verantwoordelijkheid. Het is achter de rug!!!

    28-02-2015 om 02:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onder het mes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige vrijdag ging ik op onderzoek in de kliniek in verband met mijn liesbreuk. De dokter vertelde mij dat ik daar nog een hele tijd kan mee rondlopen zonder dat het een klembreuk zou worden. Zo zit ik niet in mekaar. Ik heb last en vroeg of laat moet er toch ingegrepen worden, dus ik vroeg de eerste dag dat dit zou kunnen gebeuren. Nu vrijdag mag ik al onder het mes. Dat is veel gezegd, want het is een kijkoperatie, maar wel onder volledige verdoving. De mensen aan wie ik het vertelde verklaren mij zot, want zondag hebben we een verjaardagsfeest voor Amandine. Blijkt nu dat je daar een aantal dagen last van hebt. Dan zal ik maar stilletjes ergens blijven zitten zeker? Maar ook daar zeggen diezelfde mensen dat me dat toch niet gaat lukken. Dan zal de genezing maar iets trager verlopen, maar ik verander niets meer aan de planning.

    23-02-2015 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niet regelmatig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vroeger schreef ik zeer regelmatig iets op mijn blog, maar dit verwaterde de laatste maanden. Natuurlijk heb ik er een uitleg voor, maar die ben ik jullie niet verschuldigd. Deze middag in het restaurant een van de allerzuurste gezichten gezien, die ik ken. Ik weet dat die vent me niet zo graag mag, maar om dan beginnen te roepen en zijn ongenoegen laten blijken in vol restaurant, gaat er net iets over. Gelukkig kan ik altijd mijn kalmte bewaren. Zijn vrouw was erbij en het was lang geleden dat ik die nog eens gezien had. Terwijl die nurk zijn auto aan het parkeren was is zij bij mij aan tafel komen uitwenen. Uiteindelijk ben ik dan de lelijke en de slechte in zijn ogen.Zulke dingen trek ik mij minder en minder aan. Uieindelijk ben ik geen wereldverbeteraar.

    22-02-2015 om 16:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.post
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit kan je amper geloven. We verhuisden nu, op enkele dagen na, al twee maand geleden naar ons nieuwe adres.  We gaven onze adreswijziging door en betaalden 48,50 € voor doorzenden van de post (8 maanden). Tot op heden hebben wij nog geen enkele brief mogen ontvangen, belalve van de mensen waar we onze nieuwe adres al aan doorgaven. Vandaag nog even gaan kijken op ons oude adres en jawel hoor, nog steeds briefwisseling. Voor de vierde keer klacht ingediend en die mens schaamde zich dood en ging hogere instanties contacteren. Wat gaat het helpen? Ik schreef al naar minister De Croo en de dag nadien kreeg ik al telefoon en een mail om te bevestigen dat het nu zeker in orde ging komen. Vergeet het maar. Het enige tegenvoorstel dat ik tot nu toe kreeg was om die acht maand met één week te verlengen. Eigenlijk zou ik al 1/4 van die 48,50 $ moeten terug krijgen. We hopen weer voor volgende week. 

    19-02-2015 om 15:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.even verschieten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We gaan regelmatig op dezelfde plaats eten en dus ken je na verloop van tijd een groot aantal van de vaste bezoekers. Deze middag was het wel even verschieten. Een van de stamgasten woont net naast het restaurant en hij stapt zo traag, dat hij ongeveer 10 minuten doet over een afstand van honderd meter. Ik dacht dat die man dik in de tachtig was, maar deze middag kwam hij vertellen dat hij gaan uitkijken was naar een home, maar dat hij afgewezen werd omdat hij nog te jong is. Hij is amper in de zeventig. Na een gesprek, blijkt dat hij ooit een hersenbloeding heeft gehad en dat is dan de reden waarom hij stapt als een stokoude man en dat hij er ook zo uit ziet. Ocharme onze zeer vriendelijke vriend.

    15-02-2015 om 16:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lieve 75
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mens toch, de tijd staat niet stil. Vandaag naar het feest van de 75e verjaardag van ons Lieve geweest. Ik hou echt enorm veel van die familiebijeenkomsten. Zeer veel van de neven en nichten zie je een hele tijd niet en dan is het bijpraten. Voor mij is dat echt genieten. Dan hoor je over de leeftijden van iedereen en verschiet je wel. Hoe ouder zij worden hoe ouder wij ondertussen ook geworden zijn. Profiteren van elke dag die komt.

    14-02-2015 om 23:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gemist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Al zeer lang probeer ik op veilingen van boeken iets speciaals te vinden en te kopen, maar heilaas, altijd te duur. De veilingen waar ik het over heb komen op internet. Vandaag stonden er 35 werken van Vlaamse schrijvers te koop en ik deed het hoogste bod aan 55 €, doch ik vergat de overbiedingen te volgen en de veiling liep maar een half uur meer. Iemand heeft mij overboden en mag zich nu de gelukkige eigenaar noemen van die 35 boeken aan 60€. Een spotprijs. Ik moet zeggen, als er eens een zeldzaam werk aangeboden wordt, zijn het dikwijls prijzen waar ik niet meer aan mee doe. Tot nu toe volg ik steeds die veilingen, maar vandaag aan mijn aandacht ontsnapt. Jammer, maar....

    10-02-2015 om 00:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.overschot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren hadden we 18 man op bezoek en we hadden een pak eten in huis gehaald. Veel te veel weeral natuurlijk en ik vind het zo zonde om dat allemaal weg te gooien. We hebben een deel mee gegeven met de kinderen, maar dan is er nog een pak overschot. Vandaag bezoek, maar amper iets gegeten, dus ik heb schrik dat het grote deel van de overschot in de vuilbak gaat belanden. Zonde, echt zonde. Morgen kan ik nog wel een en ander meegeven, maar dan... We hebben nog een aantal dingen die kunnen bewaard worden en uiteindelijk zal het nog wel meevallen. Een taart van gisteren zal uiteindelijk in de vuilnisbak eindigen, maar heel veel meer zal het niet zijn.   

    08-02-2015 om 21:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEZOEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag 18 man uitgenodigd voor een, zoals ze dat zeggen, "house warming". Een plechtige inhuldiging van een nieuwe woonst. Zeer gezellig. Spijtig was ik de gastheer en dus weinig tijd voor een babbel en dat is net waar ik zo van hou. Om 18 uur verlieten de laatste gasten het appartement en om 19 uur was alles opgeruimd en gekuist. Ik moeet eerlijk toegeven dat de zussen de afwas al gedaan hadden en de  de stoelen stonden al allemaal weer op hun plaats. Het ziet er hier uit of er is niemand langs geweest.   

    07-02-2015 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!