NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea


11-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richenel - Dance Around The World

Richenel - Dance Around The World

Om hem te beluisteren klik op de foto


Richenel, artiestennaam van Hubertus Richenel Baars (Amsterdam, 1957) is een Nederlandse zanger die vooral in de jaren tachtig bekend was. Zijn carrière begon als lid van de discoformatie Luxor en daarnaast was hij lokaal bekend als zanger/danser en ‘transformer’ artiest.

Dankzij zijn androgyne uiterlijk was hij een opvallende verschijning. De eerste single Statue Of Desire deed niet zo veel. Zijn tweede single, L'Esclave Endormi, was echter vooral in Engeland een grote hit. Het succes van Richenel trok de aandacht van producers Fluitsma & Van Tijn, bekend van onder anderen MaiTai, Dolly Dots. Zij namen de zanger onder hun hoede. De single Dance Around The World werd begin 1987 uitgebracht en bereikte in Nederland, Italië, Scandinavië en Duitsland de top van de hitlijsten.

Ook de opvolgers Temptation, Don't Save Your Love en Richenel's debuutalbum A Year Has Many Days (waarop ook de zangeres van een hit van The Communards, Sarah Jane Morris, te horen is) deden het tevens goed. Zijn tweede album Deep As Blue stond was minder succesvol. Op dit album stond onder andere de single Are You Just Using Me, die door George Michael was geschreven onder het pseudoniem R. Phillips, en de singles Turn My Page en het jazzy Billie.

Richenel maakte daarna het goed ontvangen album Oasis waarvan twee singles kwamen : Oasis en Fascination For Love dat een hit werd in de dance-charts in Frankrijk en in de 'underground club-scene' in New York. Het album dat volgde was Closer maar werd niet opgepikt door Hilversum. Hoewel hij de daaropvolgende jaren af en toe nog wel een single uitbracht, verdween Richenel langzaam maar zeker uit de spotlights. Hij verhuisde naar Spanje, hield zich bezig met allerlei dance- en loungeprojecten en maakt de laatste jaren naam als jazzzanger.

In 2009 komt er alsnog een nieuwe CD uit, Artist in Exile, een album met dance, disco en lounge invloeden. Met dit album wil Richenel de disco/dance periode waardig afsluiten en zich verder gaan ontwikkelen in de Jazz scene.
» Reageer (0)
10-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advies Michelle Obama:

Advies Michelle Obama: "kies geen man op basis van zijn uiterlijk"


http://img200.imageshack.us/img200/8273/michelleobama.jpg"Als het erop aankomt de juiste partner te vinden, is het uiterlijk niet alles. Kijk verder dan een mooi snoetje, zoek naar zijn ziel. Vooral de band met zijn moeder zegt veel over een man". Aan het woord is Michelle Obama. Haar datingtips worden weldra gepubliceerd in het nieuwste nummer van Glamour Magazine.


Moeder
"Knap zijn mag, maar duurt niet eeuwig. Eenmaal dat verdwenen is, stellen heel wat vrouwen zich de vraag: wie is hij als persoon? Kijk daarbij niet naar zijn titel of bankreking, wel naar de band met zijn moeder en hoe hij met jou en en andere vrouwen omgaat. Zo krijg je een betere indruk van zijn hart en ziel". Even belangrijk volgens Michelle is de manier waarop hij met kinderen omgaat die hij niet kent.Perfecte man
Michelle, intussen al 17 jaar gelukkig getrouwd, beweert dat haar instincten nooit hebben gelogen.  "Ik wist dat Barack de perfecte man voor me was. Niet omdat hij het nog tot president zou schoppen, wel omdat hij altijd speciaal geweest is.  Hij was speciaal op het vlak van eerlijkheid, oprechtheid en medeleven naar anderen toe. Date je een man, moet je je goed voelen. En hoef je nooit te twijfelen. Een relatie waarbij je niet volledig gelukkig bent, is ten dode opgeschreven. Mijn advies is: trouw nooit met die persoon en ga op zoek naar die ene die je volledig gelukkig kan maken."


Investeer in jezelf
Buiten haar datingadvies geeft Michelle nog één goede raad mee aan alle vrouwen: "geloof in jezelf. 'Ik heb altijd geprobeerd om mijn kinderen voorop te stellen en mijzelf in tweede positie te plaatsen, in tegenstelling tot de vijfde of zevende plaats.  Eén ding heb ik immers geleerd van mannelijke rolmodellen: ze aarzelen niet om in zichzelf te investeren".
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke dotatie wordt met 8 procent teruggeschroefd

Koninklijke dotatie wordt met 8 procent teruggeschroefd


http://img21.imageshack.us/img21/7987/koninklijkedotatie.jpg


De leden van de Belgische koninklijke familie zullen 423.000 euro minder krijgen in 2010 in vergelijking met dit jaar. Dat melden de kranten van Sud Press. De koningskinderen Filip, Astrid en Laurent en koningin Fabiola zien hun dotatie met acht procent teruglopen.
 
De civiele lijst van de Koning, die alle middelen voor het staatshoofd opsomt, werd verlaagd van 10.536.000 euro naar 10.388.000 euro. Dat komt neer op een daling met 148.000 euro of 1,4 procent. Meer dan zeventig procent van dat bedrag gaat naar het personeel dat voor de koning werkt, aldus Sud Presse.

29.000 euro minder voor Laurent
Prins Filip, die 85.000 euro minder zal krijgen, duikt onder de grens van een miljoen euro en zal 935.000 euro ontvangen. De weduwe van wijlen koning Boudewijn krijgt 132.000 euro minder zodat koningin Fabiola's dotatie voor 2010 neerkomt op 1.462.000 euro, terwijl prinses Astrid het moet stellen met 324.000 euro in plaats van 353.000 euro in 2009. Prins Laurent ten slotte zal 311.000 euro of 29.000 euro minder dan dit jaar ontvangen.
 
De dotaties kunnen echter nog aangepast worden aan de inflatie. In 2009 gingen de dotaties nog de hoogte in met zes procent in vergelijking met 2008. Toen speelde de inflatie een grote rol.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 2 vrouwen beleeft anale seks

1 op 2 vrouwen beleeft anale seks
Een rondvraag door een Nederlands vrouwenblad leert dat dames niet vies zijn van anale seks. 48 procent van alle ondervraagden waagt er zich af en toe aan.


Halfjaarlijks
Aan 514 dames werd gevraagd of ze anale seks beleven. Bijna de helft van alle dames beweert dat ze af en toe anale standjes uitproberen. Al moet er bijgegezegd worden dat anaal niet tot de meest toegepaste posities behoort. Een kwart waagt er zich maandelijks aan, het merendeel doet het slechts één keer op een halfjaar. Daarbij zijn het zeker niet enkel mannen (39 procent) die het initiatief nemen, ook vrouwen (36 procent) willen het regelmatig uitproberen.


Nadelen
Zijn er ook nadelen aan de anale seks? Wel, volgens de ondervraagden. 'Pijn' is het topantwoord en ook 'viezigheid' bleek een belangrijk minpunt
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth McKenny-Rocking in The Street

Ruth McKenny-Rocking in The Street

Om hem te beluisteren klik op de foto

RUTH McKENNY/geboren te Lier op 14/10/1954 als jongste telg van twee broers ,mama was een kwaliteits-sopraan, papa tenor speelde viool&bugel

Rudy want zo wordt hij het liefst genoemd=(trouwens zijn echte naam )Bassist/ZANGER

RUTH speelde in diverse groepjes tot in 1978 de échte internationale doorbraak kwam.Met de eerste hitsingle,ROCKING IN THE STREET..die veelvuldig GOUD werdt, en een monsterverkoop van vele honderduizenden exemplaren(origineel op het Monopole-label)doormaakte, opende dit de deuren voor een reeks van Nationale en Internationale successen!!!

Via de Nederlandse Tros top50, Avro's Top-pop,Veronica, Kro-Radio&T.V gingen de deuren open voor Ruthmc kenny in Duitsland,Frankrijk, England(Top of the pops)en zo verder de wereld rond,ontmoette o.a Boney M, Mike Egan, Engelbert Humperdinck,The Pointer SISTERS, Barry Gibb , Andre Hazes, Lee Towers,Blue Diamonds en werkte samen met zowat alle artiesten van de Benelux ontmoet bij één of ander optreden waar ook te landen....
» Reageer (0)
09-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen beginnen nu al te diëten voor de feestdagen

Vrouwen beginnen nu al te diëten voor de feestdagen


http://img94.imageshack.us/img94/2793/dieettips.jpgVandaag is de dag dat vrouwen officieel starten met een vermageringskuur voor de feestdagen, dat blijkt uit Brits onderzoek. Zes op de tien vrouwen beginnen al hun lichaam klaar te stomen voor hun feestoutfit.

Te kleine outfit
Een enquête bij 3.000 vrouwen onthulde dat 58 procent van de vrouwen plant om af te vallen om er op de feestrecepties er op hun best uit te zien. 14 procent koopt zelfs haar feestoutfit te klein in de hoop dat ze er in zullen passen tegen de feestdagen. De helft van hen moet zich toch nog een noodoutfit aanschaffen omdat ze er niet in slaagden. De gemiddelde vrouw wil 4,5 kilo verliezen voor van de feestdagen. Ondanks hun harde werk zegt 21 procent na nieuwjaar evenveel gewicht als voordien terug te zijn bijgekomen. De meerderheid van wil zich met het dieet zekerder voelen over haar uiterlijk, 56 procent wil sowieso afvallen en vindt dat Kerstmis een goed doel is. Meer dan één op de tien vrouwen gaat op dieet om een man te imponeren.Receptie op het werk
Daarmee verklaarden de onderzoekers vandaag als het begin van het dieetseizoen voor de feestdagen. "De kerstreceptie is één van de grootste events van het jaar geworden. Vooral die op het werk is belangrijk. Het is een gelegenheid waarop vrouwen hun mannelijke collega's willen imponeren en de vrouwen jaloers maken. Januari wordt traditioneel als de maand gezien waarop vrouwen de schade van de feestdagen voor hun gewicht proberen te beperken. Maar deze enquête toont aan dat ze ook voor de feestdagen diëten", aldus de onderzoekers.

Tips
"Alleen door minder te eten, ga je niet afvallen. De beste manier om slanker te worden is door verstandig te eten en drie evenwichtige maaltijden per dag te eten. Vooral het ontbijt is belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat eieren je een voller gevoel geven en daardoor als ontbijt helpen om je gewicht onder controle te houden", raden de onderzoekers aan. 71 procent wil met een gezond eetpatroon afvallen, één op de tien plant om maaltijden over te slaan.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsmaar meer aangiften van kindermisbruik door vrouwen

Alsmaar meer aangiften van kindermisbruik door vrouwenHet aantal aangiftes van seksueel kindermisbruik door vrouwen is de laatste vijf jaar in Engeland flink gestegen. De noodlijn van ChildLine constateerde in die periode een toename van 132 procent van de klachten over aanrandingen van minderjarigen door vrouwen tegenover een stijging van 'maar' 27 procent van seksueel misbruik van kinderen door mannen. Dat meldt skynews.


De nieuwe gegevens werden vrijgegeven na het losbarsten van de zaak van de kinderverzorgster Vanessa George, die kinderen onder haar hoede in de crèche seksueel zou misbruikt hebben, pornografische foto's van hen zou geschoten hebben én die de wereld zou hebben rondgestuurd.

Ook moeders
Het afgelopen jaar vertelden meer dan 2.100 kinderen aan het Britse ChildLine dat ze werden verkracht door een vrouw. Dat is ongeveer eenvierde van alle telefoontjes die binnenliepen waarbij het geslacht van de aanrander kon worden vastgesteld. Van meer dan de helft van deze aangiftes (1.311) was de dader ook de moeder van de kinderen.

Volgens het onderzoek melden jongetjes sneller dat ze aangerand werden door een vrouw dan door een man. Meisjes rapporteerden dan weer tien keer vlugger dat ze door een man misbruikt werden dan door een vrouw.

Meisjes én jongens
"Dit verslag maakt komaf met enkele mythes over seksueel misbruik van kinderen", zegt Esther Rantzen, directrice van ChildLine. "Het komt niet alleen voor bij meisjes, zoals vaak aangenomen, maar ook bij jongens. En ook moeders misbruiken soms hun eigen zonen. Bovendien toont het rapport aan dat seksueel misbruikte meisjes meestal slachtoffer zijn van hun eigen biologische vader, en niet van hun stiefvader, zoals velen geloven."

Eerder onderzoek wees uit dat vrouwen in één op twintig gevallen van kinderverkrachtingen de dader zijn.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn viert 20ste verjaardag val van de Muur

Berlijn viert 20ste verjaardag val van de Muur
Berlijn viert de 20ste verjaardag van de val van de Muur. De Duitse bondspresident Horst Köhler en bondskanselier Angela Merkel bezochten vanmorgen een oecumenische eredienst in de Gethsemanekirche in de wijk Prenzlauer Berg. De kerk wordt beschouwd als een centrum van de vreedzame revolutie van 1989 in de DDR.
 
De Berlijnse bisschop Wolfgang Huber waarschuwde voor vergetelheid. "We moeten er ook waakzaam voor blijven dat het onrecht in de voormalige DDR niet gebagatelliseerd wordt". De Berlijnse burgemeester Klaus Wowereit bezocht in de voormiddag een herdenkingsfeest aan de Bernauer Straße, die vroeger gescheiden werd door de Muur.
 
Symbolische wandeling
Merkel zal in de namiddag samen met mensenrechtenactivisten uit de ex-DDR de vroegere grens aan de Bornholmer Straße oversteken. De controlepost was in de late avond van 9 november 1989 de eerste waarlangs de mensen naar het Westen stroomden. Aan de symbolische wandeling nemen ook de voormalige Sovjetpresident Michail Gorbatsjov en de vroegere Poolse burgerrechtenactivist Lech Walesa deel. Merkel had 9 november 1989 als de "gelukkigste dag uit de jongere geschiedenis van Duitsland" omschreven.
 

Dominostenen
Hoogtepunt is vanavond het Feest van de Vrijheid aan de Brandenburger Tor. Aan het symbool van de Duitse eenheid worden de staats- of regeringsleiders van alle EU-lidstaten, VS-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en de Russische president Dmitri Medvedev verwacht. Ongeveer 1.000 beschilderde dominostenen, die de loop van de Muur voorstellen, zullen omvallen en daarmee aan november 1989 herinneren.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton - Somewhere over the rainbow

Eric Clapton - Somewhere over the rainbow

Om hem te beluisteren druk op de foto

Eric Patrick Clapton (geboren als Eric Patrick Clapp, Ripley (Surrey), 30 maart 1945) is een Britse gitarist, componist en zanger van blues-, rock- en popmuziek.

Clapton werd geboren als zoon van de zestienjarige Patricia Molly Clapp en de 25-jarige Canadese militair Edward Walter Fryer die in Engeland was gelegerd. Fryer keerde nog voor Claptons geboorte terug naar zijn echtgenote in Canada. Omdat zijn moeder nog erg jong was, werd Clapton opgevoed door zijn grootmoeder Rose, en haar echtgenoot Jack Clapp, die de stiefvader was van Claptons moeder. Zijn moeder die doorging voor zijn zuster, trouwde met de Canadese militair Frank McDonald, en volgde haar echtgenoot naar Duitsland en later naar Canada. Onterecht wordt soms gemeld dat Eric de achternaam Clapp heeft, van zijn grootvader. Eric kreeg bij zijn geboorte de achternaam van zijn moeder, Clapton. Uiteraard zorgde dat bij Eric in zijn jeugd voor verwarring. Hem werd aanvankelijk verteld dat zijn moeder zijn zus was.

"Ricky", zoals Clapton door zijn grootouders genoemd werd, was een stil kind met kunstzinnige aanleg en een goed verstand. Op negenjarige leeftijd ontdekte hij de waarheid omtrent zijn afstamming. Hij trok zich nog meer terug in zichzelf en begon zijn schoolwerk te verwaarlozen. Toen Clapton eind jaren '50 met de opkomende rock-'n-roll in aanraking kwam, was hij meteen enthousiast. Voor zijn dertiende verjaardag vroeg en kreeg hij een gitaar. Hij ging op zoek naar de oorsprong van de rock-'n-roll en kwam bij de blues terecht. Op zijn 16e liet hij zich inschrijven bij het Kingston College of Art, maar al na een jaar werd hij weggestuurd.

Toen hij van school af was begon hij te werken in de bouwsector, samen met zijn grootvader. Zijn allereerste muzikale invloeden waren Big Bill Broonzy en Robert Johnson, wiens muziek wel eens werd gedraaid tijdens kinderradioprogramma's. Later leerde hij de muziek van B.B. King en andere elektrische gitaristen kennen. Zijn eerste elektrische gitaar kochten zijn grootouders op afbetaling. Deze is zichtbaar op foto's van de Roosters. Clapton ruilde hem al in voor een Fender Telecaster voordat de afbetaling voldaan was.
» Reageer (0)
08-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte tanden maken 13 jaar jonger


Witte tanden maken 13 jaar jonger


http://img20.imageshack.us/img20/2749/wittetanden1l.jpgHoe je er jonger kan uitzien? Verzorg je gebit. Een witte tandenrij maakt dertien jaar jonger. Dat blijkt uit een nieuwe Britse studie. Gelige tanden doen het omgekeerde.

Foto
Tweeduizend Britten dienden de leeftijd van het model op de foto in te schatten. De ene foto toonde een vrouw met een stralende witte glimlach, de andere dezelfde dame met gelige, eerder onverzorgde tandenrij. Het bijgewerkte model werd gemiddeld 13 jaar ouder ingeschat met een leeftijd van 44 jaar, tegenover de dame met de witte tanden. Haar leeftijd schommelde rond de 31 jaar. 

Indrukken
Volgens onderzoeker Dr Phil Stemmer zijn tanden het eerst dat opvalt aan een persoon.  "Wie met een onverzorgd gebit rondloopt, zal minder lachen en dat geeft sowieso al een slechte indruk. Onbewust krijgt die persoon een pak negatieve indrukken mee over haar of zijn levensstijl, karakter, relatiestatus en carrière".http://img132.imageshack.us/img132/1271/wittetanden.jpgZelfvertrouwen
Mooie tanden vormen je looks en stralen zelfzekerheid uit. "We zijn steeds maar op zoek naar het eeuwige jeugdeselixir en vergeten dat één van de meest efficiënte manieren erin bestaat je gebit goed te verzorgen", aldus de vorser.

Carrière
Nog volgens het onderzoek gelooft de meerderheid van de ondervraagden dat mooie tanden meer doet verdienen. Ook zijn de meesten ervan overtuigd dat een mooi gebit de kansen op een nieuwe job verhogen.

Singles
Zelfs op relatievlak verraadt het gebit een eerste indruk:  4 op de 10 denkt dat vrouwen met onverzorgde tanden eerder single blijven. 1 op 3 beweert dat deze vrouwen allicht een scheiding achter de rug hebben.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjes doen het voor het eerst rond vijftien jaar

Meisjes doen het voor het eerst rond vijftien jaar


http://img687.imageshack.us/img687/1387/complimenten.jpg


De gemiddelde leeftijd waarop tienermeisjes hun maagdelijkheid verliezen is 15, 16 jaar. Een rondvraag op een Nederlandse tienerwebsite toont aan dat meisjes minder seksueel actief zijn als algemeen wordt gedacht.  43 procent van de ondervraagden is er nog maagd.
 
Sekspartners
Meer dan tienduizend meisjes tussen de 12 en 20 jaar namen deel aan het grote seksonderzoek. Hoewel alarmerende berichten doen geloven dat de seksleeftijd steeds jonger wordt, blijkt dat niet uit de resultaten.

Op de vraag 'hoeveel sekspartners heb jij al gehad?' geeft de helft aan nog nooit gemeenschap te hebben gehad. Een kwart heeft er al eentje in bed gehad, 1 op de 10 deelde de lakens al met twee partners en zes procent heeft ervaringen met meer jongens. De eerste gemeenschap plegen ze gemiddeld rond hun vijftiende levensjaar.

Belangrijk
Wel beseffen vrijwel alle meisjes dat seks 'best wel belangrijk is'. Tien procent vindt het 'superbelangrijk', zeven procent vindt seks 'totaal onbelangrijk'.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kinderen leren meer van moderne prentenboeken

Kinderen leren meer van moderne prentenboeken
Moderne prentenboeken waaraan video en gesproken tekst zijn toegevoegd, hebben geen nadelige gevolgen voor de taalontwikkeling van kinderen. Integendeel, het leidt tot beter taalbegrip en een uitbreiding van de woordenschat. Dat bleek uit het onderzoek van Maria Verhallen, verbonden aan de universiteit van Leiden.

De taal van het verhaal
Verhallen liet kinderen luisteren naar een gesproken tekst uit een prentenboek. Bij één groep bleef het bij de tekst en statische prenten, bij de andere groep kinderen werden videobeelden, geluidseffecten en muziek toegevoegd. "Ondanks de fascinerende videoversie negeerden kinderen de taal van het verhaal niet", aldus Verhallen.

Verhaal volgen
De Leidse onderzoekster keek ook naar de aandacht voor het verhaal. Wanneer een verhaal wordt voorgelezen en het kind bepaalde delen er van niet begrijpt, dan zal het bij een herhaling minder moeite doen om het verhaal alsnog te snappen. Bij een test met een videoprentenboek bleef het kind zich wel inspannen om de tekst te snappen. Er ontstond een match tussen beelden en taal.

600 woorden extra
Op internet zijn multimediale prentenboeken zoals videoboeken te vinden. Volgens Verhallen kunnen kinderen die twee keer per week zo'n website bezoeken hun woordenschat met zeshonderd woorden per jaar uitbreiden.

Bovendien kunnen de bewegende prentenboeken ook een oplossing zijn voor kinderen die met een taalachterstand op de basisschool komen. Prentenboeken zijn een belangrijke voorbereiding om kinderen later zelfstandig te laten lezen.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf - Paradise by the dashboard light

Meat Loaf - Paradise by the dashboard light

Om hem te beluisteren klik op de foto


Meat Loaf, geboren Marvin Lee Aday (Dallas, 27 september 1947) is een Amerikaanse rock and roll-zanger en acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rockhit Paradise By The Dashboard Light van zijn album Bat Out Of Hell (1977), die hij zong met Ellen Foley. De teksten en muziek zijn van Jim Steinman.

Meat Loafs optredens worden gekenmerkt door theatrale acts. In een interview in de Volkskrant in 2003 zei hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut. [...] Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer."

In 1994 won Meat Loaf de Grammy Award for Best Rock Vocal Performance, Solo voor zijn "I'd Do Anything for Love, But I won't do that".


Meat Loaf had een rol als Eddie in The Rocky Horror Picture Show (1975), en als Robert Paulson in Fight Club (1999). Ook speelde hij "The Lizzard" in The 51st State (2001).

In 1992 speelde Meat Loaf de rol van Hoover in Leap of Faith, met Steve Martin in de hoofdrol. Meat Loaf speelt de muzikaal leider van een rondtrekkende kerk. Leuk detail: Wanneer hij de radio in zijn truck aanzet komt "Paradise By The Dashboard Light" uit de speakers. In 1997 speelde hij de rol van buschauffeur Dennis in Spice World. In 2006 brengt hij een album uit, het derde deel van "Bat Out of Hell", genaamd "The Monster Is Loose". In 2006 speelde hij in de rockfilm Tenacious D: The Pick of Destiny de vader van JB (Jack Black). Op 27 juni 2007 gaf Meat Loaf een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall. Dit concert maakte deel uit van de 'Seize the Night Tour'. Op 20 november 2007 zou de zanger naar Nederland komen voor een concert in Ahoy in Rotterdam, dit als onderdeel van zijn nieuwe 'Three Bats Tour'. Deze tour werd echter afgelast in verband met een cyste op zijn stembanden.
» Reageer (0)
07-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ontvang en krijg je meer complimenten?

Hoe ontvang en krijg je meer complimenten?


http://img24.imageshack.us/img24/8968/complimentjes.jpgEen complimentje maakt onze dag goed en toch kunnen we er zo moeilijk mee om. Complimentjes maken ons onzeker of doen twijfelen over de oprechtheid. Jammer, want daarmee nodigen we de anderen uit om zich voortaan minder lovend uit te laten. Ze gepast ontvangen, kan je leren. Wie er gracieus weet mee om te springen, spoort mensen aan er nog meer te maken. En dat komt je zelfvertrouwen alleen maar ten goede.

1. Als een ander een complimentje geeft, spreekt de ander zijn waardering uit. Een gepaste 'dank je' is de beste reactie op een compliment. Kijk de ander aan met een glimlach en laat blijken dat je de aandacht en lof waardeert.

2. Vooral vrouwen hebben het best moeilijk om een complimentje te aanvaarden. Bekijk het als een stukje persoonlijke waardering en die hoef je niet te pareren. Door te reageren als 'dit oude ding? Heb ik allang' of 'mijn haar valt nooit goed' geef je een negatieve reactie aan een compliment.

3. Zoek niet naar een dubbele bodem. Stel jezelf geen verdere vragen, soms is de reden zeer duidelijk en geniet gewoon van de positieve aandacht en waardering. Niet iedereen wil je met een complimentje het bed inkrijgen of versieren. 

4. Complimenten zijn niet bedoeld als ruilhandel. En toch menen velen dat ze er eentje moeten teruggeven. Dat is niet de bedoeling en ontkracht zelfs het compliment van de ander. Ga ook niet discussiëren en vergelijk jezelf niet met iemand anders. 

5. Gedraag je niet onverschillig omdat je nu eenmaal niet weet hoe er mee om te springen. Sta niet wat rond te kijken of tokkel niet verder op je gsm of computer. Kijk de ander aan als die iets positiefs zegt, dat geeft een zelfzekere en attente indruk.

6. Een compliment schenkt een boost aan je zelfvertrouwen. Niet dat je naast je schoenen moet lopen, maar bekijk het als een extra stimulans om zo verder te gaan. Een compliment tovert een glimlach op je gezicht en daar kunnen anderen net zo veel genieten.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg haalt meer geld uit de muur

Belg haalt meer geld uit de muur

De Belgen halen steeds meer geld uit een automaat. Volgens cijfers van Febelfin, de federatie van de financiële sector, haalden we in 2008 samen 31,43 miljard euro af. Dat is een stijging van 8 procent ten opzichte van de 29,05 miljard euro in 2007. Dat schrijft De Tijd.
 
Het gemiddelde bedrag per afhaling bedroeg vorig jaar 117 euro. Een jaar eerder was dat 109 euro.
 
Niet alleen inflatie
De toename van het aantal opvragingen en van het opgevraagde bedrag is niet louter te verklaren door de inflatie, waardoor consumenten meer geld nodig hebben om hetzelfde te kopen. Want de stijging ligt hoger dan de inflatie.
 
Een belangrijke verklaring is wellicht het verder toenemende gebruik van bankkaarten, waardoor niet alleen de elektronische betalingen maar ook de afhalingen met de kaart toenemen. Vorig jaar nam het aantal Bancontact/MisterCash-kaarten met 161.000 stuks toe.
 
Automaten voor cash
Nog belangrijker is het feit dat banken hun cliënten steeds meer richting geldautomaten kanaliseren. De nieuwe kantoorconcepten waar de banken aan werken, houden in dat er geen loketten meer zijn voor cashtransacties. Wie geld wil ophalen of deponeren, wordt daardoor steeds vaker doorverwezen naar een geldautomaat.
» Reageer (0)
06-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Waarzeggers profiteren van crisis

Waarzeggers profiteren van crisis
De crisis slaat niet voor elke sector even hard toe. Budgetketens floreren en ook waarzeggers, kaartenleggers en anderen met een zesde zintuig profiteren van de recessie.

Geld voor relaties
Mensen komen naar hen voor raad over hun carrière en een glimp van hun financiële toekomst, zo meldt foxnews.com. Daarmee is dé jarenlange nummer één in de wereld van de waarzeggerij, advies over liefde en relaties, van de troon gestoten.

Geen inkomstendaling
Is naar een waarzegger of kaartenlegger gaan, dan geen vorm van luxe? Maar de sector zegt geen inkomstendaling te zien. Integendeel: de meeste verdienen evenveel of zelfs meer dan voor de crisis.
Niet alleen blijven mensen naar de waarzegger stappen, er zijn ook meer mensen geïnteresseerd in een job in de 'kristallen' sector. Opleidingen trekken meer dan drie keer zoveel leerlingen.

Logisch
Voor waarzeggers zelf een logisch evolutie. "Dit is het Aquarius-tijdperk, wat betekent dat mensen een hoger niveau aan communicatie hebben en meer met hun voorspellende vaardigheden in contact kunnen komen", zegt waarzegster Laurie Johnson.

En dat kan best een lucratieve bezigheid zijn: sommigen vragen tot 160 euro per uur. Wie niet te kieskeurig is, kan dus een aardig centje (bij)verdienen.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cats Musical - Memory

Cats Musical - Memory

Om Memory te beluisteren klik op de foto


Cats is een musical gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber in 1981. De musical is gebaseerd op het boek Old Possum's Book of Practical Cats van Thomas Stearns Eliot.

Cats eerste show vond plaats in West End, Londen in het New London Theatre op 11 mei 1981. Het werd oorspronkelijk geproduceerd door Cameron Mackintosh en het bedrijf van Andrew Lloyd Webber, The Really Useful Theatre Company. Op 7 oktober 1982 maakt de show zijn debut op Broadway in het Winter Garden Theatre. Het heeft 8949 optredens in Londen en 7485 in New York gehad, waarmee Cats de langstlopende musical ooit is op Broadway en in Londen geweest.
Op Broadway was het lang de langstlopende show (musical én non-musical) maar deze rol is in januari 2006 overgenomen door The Phantom of the Opera. In Londen is het record inmiddels overgenomen door Les Misérables, dat nog steeds optredens geeft. De première van de Duitstalige versie van de musical vond plaats in het Theater an der Wien in Wenen op 24 september 1983.

In Nederland was Cats de opstap voor vele nu bekende musicalsterren als Pia Douwes, Ruth Jacott, Corine Boon, Fred Butter, Marjolein Keuning, Peter Bording en Stanley Burleson.

In 1998 is in London een filmversie van Cats opgenomen, bedoeld om als (koop)video uit te brengen. Deze versie is later ook op DVD uitgebracht.
» Reageer (0)
05-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks veroorzaakt geheugenverlies

Seks veroorzaakt geheugenverlies
Seks kan voor tijdelijk verlies van het korte termijn geheugen veroorzaken. Deze aandoening komt regelmatig voor, zeker bij migraine- en hoofdpijnpatiënten.

Seks is oorzaak
Tientallen jaren beschreven dokters zeldzame gevallen van een neurologische aandoening die vaak voorkomt bij patiënten ouder dan 50. Deze personen wisten wel wie ze waren, maar hun korte termijn geheugen haperde, ze wisten bijvoorbeeld niet waar ze waren en hoe ze er geraakt waren. Voor de rest vertoonden ze geen andere symptomen. Nu blijkt dat seks de grootste oorzaak van deze aandoening is.

Na orgasme
Tijdelijk verlies van het korte termijn geheugen kan opduiken na een inspannende activiteit, zoals seks, sport, plotse koude of warmte of na het stoten van het hoofd. "Deze dingen veroorzaken allemaal een plotse verandering van bloedtoevoer. Plots stroomt er veel bloed naar de geslachtsorganen en minder naar de hersenen wat voor geheugenverlies kan zorgen", aldus de Amerikaanse neuroloog Louis Caplan. "Seks is een gekende oorzaak van geheugenverlies. Vaak ontwikkelt de aandoening zich net na het orgasme. Ook blijkt dat mensen met migraine of hoofdpijn hier meer kans op hebben. Het is vergelijkbaar met seksuele hoofdpijn, deze patiënten krijgen een vreselijke pijn in hun hoofd na het vrijen."

Nooit meer seks?
Levitra, een erectiepil, heeft zelfs dit soort van geheugenverlies als bijwerking staan op de bijsluiter. Deze aandoening hoeft volgens dokters echter geen reden zijn om nooit meer seks te hebben. Het geheugenverlies is van voorbijgaande aard en korte duur, omdat er meestal weer snel bloed naar de hersenen stroomt, moet het probleem na een dag opgelost zijn.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermager door trager te eten

Vermager door trager te eten

Mensen die snel eten, hebben meer kans zich te overeten dan degenen die op een trager tempo kauwen. Wetenschappers denken dat snel eten de productie van hormonen stopt die de hersenen signaleren wanneer de maag vol is.

Hormonen
De onderzoekers vergeleken de bloedstalen van proefpersonen nadat ze 300 ml roomijs aan verschillende snelheden aten. Ze maten het niveau van hormonen die de hersenen signaleren dat de maag vol is en het tijd is om te stoppen met eten. Degenen die er 30 minuten over deden, hadden meer van deze hormonen in hun bloed, ook voelden zich meer voldaan dan de anderen die snel aten. Eerdere studies toonden aan dat het even voor je je voldaan voelt na het eten.

Achter computer eten
Deze resultaten bevestigen de volkslegenden dat je minstens twintig keer op je eten moet kauwen voor je het inslikt. Volgens professor Stephen Bloom bevestigen de resultaten dat werkmensen die snel hun lunch achter hun bureau eten in plaats van hun tijd te nemen, bijdragen tot de obesitasepidemie. "Door snel te eten of te lunchen achter de computer blijf je eten, waardoor je snel verdikt. Er is geen twijfel dat als je trager eet, je meer kans hebt om slank te blijven."
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaan daagt op tijdens eigen begrafenis

Braziliaan daagt op tijdens eigen begrafenis


http://img197.imageshack.us/img197/7841/begrafenis.jpg
Een Braziliaanse man van 59 heeft zijn familie een aap doen schrikken toen hij levend en wel opdaagde tijdens zijn eigen begrafenisdienst.

Slachtoffer verkeersongeval
Familieleden van metselaar Ademir Jorge Goncalves hadden hem een dag eerder geïdentificeerd als het dodelijk slachtoffer van een verkeersongeval in de staat Parana.  

De politie verklaarde later aan de krant O Globo dat de verwanten het moeilijk hadden het lichaam te identificeren, daar het zwaar was toegetakeld.

Op de zuip
Maar meneer Goncalves had helemaal geen verkeersongeval gehad, hij had de hele nacht met zijn maten aan de fles gehangen.

Pas maandagmorgen vernam Ademir dat hij begraven zou worden, dus ging hij een kijkje nemen op zijn eigen begrafenis.

Twijfels
Zijn nicht Rosa Sampaio: "Ikzelf en Ademirs moeder hadden onze twijfels, maar een tante en vier vrienden hadden het lichaam geïdentificeerd als dat van Ademir. Wat konden we doen?".
» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!