Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




13-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In tuin plassen goed voor milieu

In tuin plassen goed voor milieu


http://img4.imageshack.us/img4/4306/indetuinplassen.jpg


In de tuin plassen is goed voor het milieu. We verbruiken immers veel minder water wanneer we niet voor elk plasje het toilet moeten doorspoelen. Britse milieugroeperingen roepen mannen daarom op voortaan in de (eigen) tuin te plassen. Volgens de initiatiefnemers is urine trouwens een goede vorm van compost.

Het mannelijk personeel van het Britse landgoed National Trust in Cambridgeshire moet nu al verplicht plassen op een paar balen hooi. De volgeplaste balen worden dan toegevoegd aan een composthoop.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen knoeien met het weer en creëren ergste sneeuwstorm in 60 jaar

Chinezen knoeien met het weer en creëren ergste sneeuwstorm in 60 jaar




Zeker 38 mensen zijn de afgelopen dagen om het leven gekomen door sneeuwstormen en ijzige kou in het noorden van China. Chinese staatsmedia repten vandaag van de meest barre weersomstandigheden van de afgelopen zestig jaar. Veel autowegen in het noorden van China zijn onbegaanbaar. Ook het trein- en vliegverkeer is ontregeld. Honderden vluchten van en naar steden als Peking en Xian zijn geschrapt.

Cloud seeding
Ondertussen blijk dan toch dat de sneeuwstorm het gevolg is van "cloud seeding", een techniek waarbij enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide in de wolken worden gejaagd. De kleine waterdruppeltjes, waaruit een wolk bestaat, zetten zich af op de kristallen en komen dan als neerslag omlaag.

Vast
De provincie Shanxi is het zwaarst getroffen. Deze week zijn op de gladde en besneeuwde wegen in Shanxi bijna vijfhonderd verkeersongevallen geregistreerd. Daardoor kwamen 24 mensen om en vielen circa zeventig gewonden. Ongeveer 10.000 wagens en 30.000 mensen zijn langs de wegen in Shanxi gestrand in de sneeuw. In één van de treinstations van Peking hebben 20.000 reizigers noodgedwongen de nacht moeten doorbrengen op de vloer.

Weather Modification Office
Volgens The China Daily is de storm wel degelijk veroorzaakt door het Beijing Weather Modification Office, een instantie die zich bezig houdt met het artificieel beïnvloeden van het weer, vooral door raketten met zilverjodide af te schieten. Tot gisteren werd dat nog ontkend, maar ambtenaren hebben nu toegegeven dat er wel degelijk geknoeid is.

Vervuilend
De Chinezen zijn felle beoefenaars van "cloud seeding", het bezaaien en beschieten van wolken om het neerslagproces te beïnvloeden. Door enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide aan wolken toe te voegen kan het opeens gaan regenen. De kleine waterdruppeltjes, waaruit een wolk bestaat zetten zich af op de kristallen en komen dan als neerslag omlaag. Door de wolken versneld te laten uitregenen, proberen de Chinezen iets te doen aan een jarenlange droogte die grote delen van het land treft.

De techniek wordt ook toegepast om het bij belangrijke evenementen droog te houden. Men zorgt ervoor dat de wolken op een andere plek op afstand van het evenement versneld uitregenen. De Chinezen deden het naar aanleiding van ondermeer de Olympische Spelen van 2008 in Peking.

Cloud seeding is een omstreden techniek: het zou erg vervuilend zijn. Zilver als metaal is geen gevaarlijke stof echter als verbinding is het net zo giftig als een loodverbinding.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje niest 12.000 keer per dag

Meisje niest 12.000 keer per dag





Dokters weten niet wat ze aanmoeten met Lauren Johnson. Het meisje van twaalf niest 12.000 keer per dag. De Amerikaanse tiener uit Virginia kan gewoon niet stoppen met niezen.

Ganse dag niezen
Artsen hebben geen idee hoe ze Lauren kunnen helpen. "Het gaat de hele dag door. Ik nies gemiddeld zo'n acht tot negen keer per minuut", vertelt ze. Alleen als ze in een hele diepe slaap is, zo'n twee uur per nacht, stopt het niezen.

Psychische aandoening
Het niezen begon twee weken geleden toen de Amerikaanse een koudje had gevat. Sindsdien is ze met haar moeder al langs zes dokters geweest. Een arts vertelde het meisje dat de aandoening psychisch is en dat het wordt veroorzaakt door stress. In de hele wereld zijn 40 mensen bekend met het syndroom.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts uit Sydney laat twee miljoen na aan zwerfkatten

Tandarts uit Sydney laat twee miljoen na aan zwerfkatten


http://img196.imageshack.us/img196/8782/dainasilins1.jpg
Daina Silins.


Een voormalige tandarts uit Sydney heeft twee miljoen euro nagelaten aan zwerfkatten. Daina Silins - een dierenliefhebster inderdaad - stierf eenzaam en verlaten op haar tachtigste. Ze werd pas drie dagen na haar dood in haar zetel gevonden. Een zwerfhond die bij haar te eten kreeg, krabde met zijn poten aan haar deur, een teken dat er iets niet klopte.

Felrode mantel
Silins was van Letse afkomst. Ze trouwde nooit en was eigenlijk zelf nooit eigenares van een dier. Maar beesten, dat was wel waar ze mee inzat. Ze voedde alle zwerfdieren die bij haar langskwamen aan haar tandartspraktijk. Ze had geen familie maar iedereen kende haar als de vrouw met felrode mantel en de grote hoed.

Verscheidene eigendommen
Ze had tientallen boeken over katten en honden en een collectie oude notities en munten ter waarde van 37.500 euro. In haar testament liet ze optekenen dat haar fortuin van ongeveer twee miljoen euro naar dierenwelzijnsorganisaties ging. Haar nalatenschap bestond onder meer uit haar huis en eigendommen in Fiji en Bensville.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Nova - River Of Life

Heather Nova - River Of Life

Om haar te beluisteren klik op de foto





Over Heather Nova


Heather Nova, geboren als Heather Allison Frith (Bermuda, 6 juli 1967) is een singer-songwriter. Heather brak door met het album Oyster (1995), na een tournee van bijna twee jaar.

Ze trad op bij o.a. Lowlands 1994, 1995, 1998, 2000 en 2005, Pinkpop 1995, 1999 en 2002, Rock Werchter 1999 en 2003, Marktrock 2003 en Lokerse Feesten 2006.

In 2003 tourde ze met Lloyd Cole door Duitsland en in december 2005 gaf ze samen met Bløf een optreden voor het televisieprogramma De vrienden van Amstel LIVE. Ze schreef een Engelstalige tekst (Beautiful Day) voor het liedje Mooie Dag, dat op het Bløf-album Blauwe Ruis kwam te staan.

In 2002 bracht ze haar eerste dichtbundel The Sorrowjoy uit, met daarin zelfgemaakte tekeningen.

Ze leeft samen in Bermuda met haar echtgenoot, muziekproducent Felix Tod en hun zoon, Sebastian (26 januari 2004).

Heather Nova doet ook aan goede doelen, zo is ze bijvoorbeeld in 2005 de ambassadeur geworden van de stichting Bring the elephant Home. De stichting heeft als doel om Thaise straatolifanten vrij te kopen om ze naar een natuurreservaat in het Noorden van Thailand te brengen.




» Reageer (0)
12-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen gaan proberen geamputeerde borsten terug te laten groeien

Artsen gaan proberen  geamputeerde borsten terug te laten groeien




Australische wetenschappers gaan proberen borsten terug te laten groeien bij vrouwen die een borstamputatie hebben gehad. Binnen enkele maanden zullen de eerste testen op een klein aantal vrouwen beginnen, nadat eerder positieve resultaten zijn geboekt bij proefdieren. Dat meldt het Bernard O'Brien Instituut voor Microchirurgie in Melbourne.

Hol implantaat
De artsen denken dat ze een borstvormig hol implantaat kunnen plaatsen onder de huid van de vrouw. In het implantaat wordt een beetje vetweefsel geplaatst, dat groeit zolang er ruimte is. De onderzoekers maken gebruik van de neiging van het menselijk lichaam om lege ruimtes op te vullen.

De onderzoekers hopen op korte termijn een hol implantaat te kunnen ontwikkelen dat door het lichaam wordt afgebroken zodra het vol zit met vet. De patiënt hoeft dan niet nogmaals geopereerd te worden. De techniek moet een uitkomst gaan bieden voor vrouwen die bijvoorbeeld door borstkanker een borst zijn verloren.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstheup gaat steeds langer mee

Kunstheup gaat steeds langer mee





Wie een kunstheup laat plaatsen, heeft nu meer dan 92,5 procent kans dat ze binnen 10 jaar nog steeds meegaat. Dat berekenden de Christelijke Mutualiteiten (CM) in een studie bij 50.000 CM-leden die een kunstheup kregen wegens artrose. Dat is een verbetering tegenover 2000. Toch kan het volgens de CM nog beter.
 
Vergeleken met de vorige studie uit 2000 waren er een achtste minder heringrepen. Met haar 19 jaar observatieperiode behoort deze studie tot de omvangrijkste ter wereld, stelt de CM.
 
Langer bij ouderen
Enigszins verrassend gaat een kunstheup gemiddeld langer mee bij oudere patiënten. Dat komt omdat de jongere mensen hun prothese doorgaans zwaarder belasten. Overigens worden steeds vaker jongere mensen (vanaf 45-50 jaar) geopereerd. Bij deze groep gebruikt men meer en meer een kleinere prothese (de zogenaamde "sportheup").
 
Afhankeleijk van ziekenhuis en arts
De CM is verontrust over de blijvend grote verschillen in succespercentage tussen de ziekenhuizen: in sommige ziekenhuizen zijn deze resultaten 6 keer beter dan het nationaal gemiddelde, in andere tot bijna 5 keer slechter.
 
Ook tussen artsen zijn er verschillen. De ervaring van de arts blijkt mee het succescijfer te verklaren: iemand die minder dan 6 ingrepen per jaar doet, heeft tot 50 pct meer kans dat de prothese op termijn zal moeten vervangen worden, in vergelijking met de arts die er meer dan 20 per jaar plaatst.
 
De CM pleit er onder meer voor dat deze en gelijkaardige ingrepen bij een kleiner aantal chirurgen - en misschien zelfs ziekenhuizen - zouden geconcentreerd worden.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft Vlaamse tieners bekijkt online porno en geweld

Helft Vlaamse tieners bekijkt online porno en geweld


http://img4.imageshack.us/img4/1214/sexyhr.jpg


Zestig procent van de Vlaamse jongeren tussen 15 en 19 jaar bekijkt online geregeld porno, 40 procent gewelddadige of gruwelijke beelden en minder dan één op vijf sites over racisme of zelfdoding. Dat blijkt uit een enquête door het Centrum voor Mediacultuur en Communicatie (van de K.U.Leuven) bij 815 leerlingen uit de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. De studie is een onderdeel van een Europese studie naar internetrisico's en aangepaste beveiliging.
 
Ongewenste mails
Voor driekwart van de ondervraagde jongeren maakt internetgebruik deel uit van de dagelijkse routine. Hierbij komen ze onvermijdelijk in contact met tal van internetrisico's. Zo krijgt maar liefst 85 procent geregeld commerciële boodschappen, zoals ongewenste mails met reclame.

Geslacht bepalend
Geslacht, zelfvertrouwen en de relatie met de ouders bepalen voor een groot stuk mee de mate waarin jongeren worden blootgesteld aan risico's. Jongens, tieners met veel zelfvertrouwen en jongeren die thuis vaak ruzie hebben, krijgen meer te maken met geweld, seks, racisme en zelfdoding op het internet.
 
Meer kennis lijkt echter niet tot veiliger internetverkeer te leiden: naarmate jongeren intensiever gebruikmaken van het internet en internettoepassingen beter begrijpen, verhoogt ook de kans om in contact te komen met die risico's.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilbert O'Sullivan - Matrimony

Gilbert O'Sullivan - Matrimony

Om hem te beluisteren klik op de foto






Gilbert O'Sullivan (pseudoniem van Raymond O'Sullivan) (Waterford, 1 december 1946) is een Iers zanger en songwriter.

O'Sullivan werd geboren in Ierland. Hij verhuisde in 1960 naar Swindon waar hij geïnteresseerd raakte in muziek. In 1967 tekende hij een vijfjarig platencontract bij CBS Records Eind jaren '60 maakte hij zijn eerste plaatopnamen, maar met weinig succes.


Zijn debuutalbum 'Himself' stond wekenlang aan de top. Zijn populariteit in Japan heeft er in de jaren '90 voor gezorgd dat hij in de muziek kon doorgaan.

Zijn muziek wordt gekenmerkt door soepele melodieën die gekoppeld worden aan een zeer kunstig samengestelde tekst. Zijn bescheidenheid en teruggetrokken leven (wars van 'showbusiness') hebben voorkomen dat hij in de schijnwerpers bleef. O'Sullivan woont anno 2009 op Jersey in de gemeente Saint Mary, maar schrijft nog steeds muziek, maakt nog steeds CD's en treedt nog steeds op.

In 2003 verscheen zijn jazzy-CD 'Piano Foreplay', in juni 2005 gaf hij 13 uitverkochte concerten in Japan en in oktober 2006 verscheen zijn nieuwste album 'A scruff at heart'. In oktober 2009 staat hij weer in de Royal Albert Hall.

Vermaard zijn O'Sullivans aanvankelijke crisisimage (met bloempotkapsel, streepjesdas en 3/4-broek) en zijn proces tegen de manager die hem beroemd maakte Gordon Mills. Hij won zijn proces en kreeg de rechten terug van zijn sublieme, miljoenenverkopende nummers. In de muziekindustrie is deze uitspraak een precedent geweest voor vele andere artiesten.

Na 11 jaar keerde Gilbert O'Sullivan terug naar Nederland voor een concert in Carré op 29 mei 2008.




» Reageer (0)
11-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen kopen alleen ondergoed voor nieuw lief

Mannen kopen alleen ondergoed voor nieuw lief




Mannen zeggen graag dat ze thuis de broek dragen, maar waarschijnlijk hebben ze deze niet zelf gekocht. Een onderzoek van het ondergoedmerk Debenhams toont aan dat mannen slechts 17 jaar van hun leven hun eigen ondergoed kopen. De rest van de tijd gebeurt dat door hun moeder en hun vrouw. Strak ondergoed is het populairst bij mannen tussen 19 en 26 jaar, daarna wordt overgeschakeld op boxershorts (tot 33 jaar) en 'y-fronts'.

Vrouwen versieren
Mannen die zelf nieuw ondergoed gaan kopen doen dat meestal in het begin van een nieuwe relatie. "Mannen die meer dan 31 paar onderbroeken per jaar kopen zijn of wanhopig aan het proberen een vrouw te versieren, of hun huidig lief is niet 'de ware", concludeert Rob Faucherbrand van Debenhams.

"Omgekeerd, als een man al zijn onderbroeken door zijn vrouw of vriendin laat kiezen, is de relatie zeker in een stabiele fase."

Piek op 23
De piek in de aankopen van ondergoed door de mannen zelf, is rond de leeftijd van 23 jaar. De aankopen dalen geleidelijk in de jaren daarna om nul te bereiken op hun 33ste. Dan heeft de gemiddelde man een stabiele relatie, met een vrouw die ook zijn ondergoed uitkiest.

Tussen de 38ste en 40ste verjaardag kopen mannen weer vaker hun eigen ondergoed, wellicht omdat het een periode van echtscheidingen, relatiebreuken én nieuwe veroveringen is.

Kort daarna zakt het koopgedrag van de mannen weer dramatisch ineen om op hun 44ste weer 'nul' te bereiken. Na die leeftijd blijven mannen weg van ondergoed: omdat ze het aan hun nieuwe partner overlaten, of omdat ze het nut van nieuw ondergoed niet meer inzien.

Symbool mannelijkheid
"Vreemd toch", zegt Faucherbrand, "dat zelfs machomannen hét onderdeel van hun mannelijkheid, hun onderbroek, aan vrouwen overlaten. Dat hebben feministen nog nooit aangeklaagd. Het gaat duidelijk niet om wie de broeken draagt, maar om wie ze koopt!"




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bierflesje uit Hindenburg kan recordbedrag opleveren

Bierflesje uit Hindenburg kan recordbedrag opleveren





Zaterdag gaat een flesje bier onder de hamer dat door een brandweerman achterover werd geslagen bij de ramp met het luchtschip Hindenburg in 1937,. Dat meldt de Britse omroep BBC.
 
Löwenbraubier
De Duitse zeppelin Hindenburg ontplofte bij de landing in New Jersey. Er vielen 38 doden en 60 gewonden. Het ongeluk luidde de neergang van de zeppelin als transportmiddel in. Bij het opruimen van het puin stootte brandweerman Leroy Smith op zes flesjes Löwenbraubier uit de Hindenburg. Hij begroef zijn vondst om de flesjes later weer op te halen. Hij schonk er vijf aan collega's en in 1966 een gaf hij zesde aan een nicht van hem.
 
Nu gaat het kleinood onder de hamer bij veilinghuis Henry Aldridge and Son, dat een opbrengst van 5.000 pond (5.575 euro) verwacht. Indien bevestigd, is dit een record voor een fles bier. Het vorige was voor een beperkte editie van Carlsberg, 240 pond (267 euro).
 
Consumptie af te raden
Voor de proevers: volgens Andrew Aldridge van het veilinghuis is consumptie van het bier af te raden. Een deel van het gerstenat is verdampt, het etiket is verbrand maar het logo is nog duidelijk.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joint halveert werking hersenen

Joint halveert werking hersenen





Het roken van een joint, duurt het twee keer zolang voor stonede personen een geheugentaak kunnen afwerken in vergelijking met nuchtere personen. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Utrecht.

Het was al bekend dat cannabis de werking van de hersenen tijdelijk aantast, maar deze onderzoekers vonden ook waarom: hersengolven die helpen bij het geheugen gaat chaotisch door elkaar lopen. Resultaat? Een slechter functionerend werkgeheugen.

Tijdelijke informatie
In het werkgeheugen van de hersenen wordt tijdelijke informatie opgeslagen. Een voorbeeld is het intoetsen van een telefoonnummer dat je net hebt gehoord.
 
De Utrechtse onderzoekers lieten proefpersonen na het roken van een zeer sterke joint een kort rijtje cijfers onthouden. De inmiddels stonede vrijwilligers werd gevraagd of een bepaald getal in het rijtje voorkwam. Ze deden er twee keer zo lang over dan zonder roes.
 
Chaos van thètagolven
Dat de mens een telefoonnummer voor korte tijd kan onthouden, komt door de herhaling van deze informatie tussen twee pieken van thètagolven. De onderzoekers kwamen er achter dat de zogenaamde thètagolven door elkaar gingen lopen. De pieken verdwenen en er ontstond als het ware een golvenchaos.
 
Thètagolven, die een snelheid van vier tot acht golven per seconde hebben, worden ook vaak gemeten tijdens lichte slaap.

Eerder vandaag bleek uit Zweeds onderzoek dat de gevaren van cannabis voor de hersenen van jongeren zwaar onderschat worden.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liechtenstein niet langer een belastingparadijs

Liechtenstein niet langer een belastingparadijs




De Organisatie van Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft het dwergstaatje Liechtenstein geschrapt van de lijst met zogenaamde belastingparadijzen. Dat deelde de regering in Vaduz mee.

Een richtinggevende stap
De Liechtensteinse regeringsleider Klaus Tschütscher was blij met de beslissing. "De schrapping van de zwarte lijst is een richtinggevende stap in de herziening van onze positie", zei Tschütscher.
 
Internationale fiscale normen
De OESO heeft Liechtenstein erkend als een jurisdictie die alle internationale normen op fiscaal vlak heeft ingevuld. De Liechtensteinse autoriteiten hadden in maart aanvaard zich te schikken naar de normen van de OESO in de strijd tegen de fraude en de fiscale vlucht. Voorwaarde om niet meer op de lijst te staan, was het afsluiten van twaalf akkoorden.
 
Akkoord 11 en 12
Het elfde en twaalfde akkoord werd gisteren getekend met België en Nederland. Tien andere akkoorden waren al afgesloten met Ierland, Andorra, Saint-Vincent en de Grenadines, Frankrijk, San Marino, Monaco, Duitsland, Luxemburg, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richenel - Dance Around The World

Richenel - Dance Around The World

Om hem te beluisteren klik op de foto






Richenel, artiestennaam van Hubertus Richenel Baars (Amsterdam, 1957) is een Nederlandse zanger die vooral in de jaren tachtig bekend was. Zijn carrière begon als lid van de discoformatie Luxor en daarnaast was hij lokaal bekend als zanger/danser en ‘transformer’ artiest.

Dankzij zijn androgyne uiterlijk was hij een opvallende verschijning. De eerste single Statue Of Desire deed niet zo veel. Zijn tweede single, L'Esclave Endormi, was echter vooral in Engeland een grote hit. Het succes van Richenel trok de aandacht van producers Fluitsma & Van Tijn, bekend van onder anderen MaiTai, Dolly Dots. Zij namen de zanger onder hun hoede. De single Dance Around The World werd begin 1987 uitgebracht en bereikte in Nederland, Italië, Scandinavië en Duitsland de top van de hitlijsten.

Ook de opvolgers Temptation, Don't Save Your Love en Richenel's debuutalbum A Year Has Many Days (waarop ook de zangeres van een hit van The Communards, Sarah Jane Morris, te horen is) deden het tevens goed. Zijn tweede album Deep As Blue stond was minder succesvol. Op dit album stond onder andere de single Are You Just Using Me, die door George Michael was geschreven onder het pseudoniem R. Phillips, en de singles Turn My Page en het jazzy Billie.

Richenel maakte daarna het goed ontvangen album Oasis waarvan twee singles kwamen : Oasis en Fascination For Love dat een hit werd in de dance-charts in Frankrijk en in de 'underground club-scene' in New York. Het album dat volgde was Closer maar werd niet opgepikt door Hilversum. Hoewel hij de daaropvolgende jaren af en toe nog wel een single uitbracht, verdween Richenel langzaam maar zeker uit de spotlights. Hij verhuisde naar Spanje, hield zich bezig met allerlei dance- en loungeprojecten en maakt de laatste jaren naam als jazzzanger.

In 2009 komt er alsnog een nieuwe CD uit, Artist in Exile, een album met dance, disco en lounge invloeden. Met dit album wil Richenel de disco/dance periode waardig afsluiten en zich verder gaan ontwikkelen in de Jazz scene.




» Reageer (0)
10-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advies Michelle Obama:

Advies Michelle Obama: "kies geen man op basis van zijn uiterlijk"


http://img200.imageshack.us/img200/8273/michelleobama.jpg



"Als het erop aankomt de juiste partner te vinden, is het uiterlijk niet alles. Kijk verder dan een mooi snoetje, zoek naar zijn ziel. Vooral de band met zijn moeder zegt veel over een man". Aan het woord is Michelle Obama. Haar datingtips worden weldra gepubliceerd in het nieuwste nummer van Glamour Magazine.


Moeder
"Knap zijn mag, maar duurt niet eeuwig. Eenmaal dat verdwenen is, stellen heel wat vrouwen zich de vraag: wie is hij als persoon? Kijk daarbij niet naar zijn titel of bankreking, wel naar de band met zijn moeder en hoe hij met jou en en andere vrouwen omgaat. Zo krijg je een betere indruk van zijn hart en ziel". Even belangrijk volgens Michelle is de manier waarop hij met kinderen omgaat die hij niet kent.







Perfecte man
Michelle, intussen al 17 jaar gelukkig getrouwd, beweert dat haar instincten nooit hebben gelogen.  "Ik wist dat Barack de perfecte man voor me was. Niet omdat hij het nog tot president zou schoppen, wel omdat hij altijd speciaal geweest is.  Hij was speciaal op het vlak van eerlijkheid, oprechtheid en medeleven naar anderen toe. Date je een man, moet je je goed voelen. En hoef je nooit te twijfelen. Een relatie waarbij je niet volledig gelukkig bent, is ten dode opgeschreven. Mijn advies is: trouw nooit met die persoon en ga op zoek naar die ene die je volledig gelukkig kan maken."


Investeer in jezelf
Buiten haar datingadvies geeft Michelle nog één goede raad mee aan alle vrouwen: "geloof in jezelf. 'Ik heb altijd geprobeerd om mijn kinderen voorop te stellen en mijzelf in tweede positie te plaatsen, in tegenstelling tot de vijfde of zevende plaats.  Eén ding heb ik immers geleerd van mannelijke rolmodellen: ze aarzelen niet om in zichzelf te investeren".




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke dotatie wordt met 8 procent teruggeschroefd

Koninklijke dotatie wordt met 8 procent teruggeschroefd


http://img21.imageshack.us/img21/7987/koninklijkedotatie.jpg


De leden van de Belgische koninklijke familie zullen 423.000 euro minder krijgen in 2010 in vergelijking met dit jaar. Dat melden de kranten van Sud Press. De koningskinderen Filip, Astrid en Laurent en koningin Fabiola zien hun dotatie met acht procent teruglopen.
 
De civiele lijst van de Koning, die alle middelen voor het staatshoofd opsomt, werd verlaagd van 10.536.000 euro naar 10.388.000 euro. Dat komt neer op een daling met 148.000 euro of 1,4 procent. Meer dan zeventig procent van dat bedrag gaat naar het personeel dat voor de koning werkt, aldus Sud Presse.

29.000 euro minder voor Laurent
Prins Filip, die 85.000 euro minder zal krijgen, duikt onder de grens van een miljoen euro en zal 935.000 euro ontvangen. De weduwe van wijlen koning Boudewijn krijgt 132.000 euro minder zodat koningin Fabiola's dotatie voor 2010 neerkomt op 1.462.000 euro, terwijl prinses Astrid het moet stellen met 324.000 euro in plaats van 353.000 euro in 2009. Prins Laurent ten slotte zal 311.000 euro of 29.000 euro minder dan dit jaar ontvangen.
 
De dotaties kunnen echter nog aangepast worden aan de inflatie. In 2009 gingen de dotaties nog de hoogte in met zes procent in vergelijking met 2008. Toen speelde de inflatie een grote rol.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 2 vrouwen beleeft anale seks

1 op 2 vrouwen beleeft anale seks




Een rondvraag door een Nederlands vrouwenblad leert dat dames niet vies zijn van anale seks. 48 procent van alle ondervraagden waagt er zich af en toe aan.


Halfjaarlijks
Aan 514 dames werd gevraagd of ze anale seks beleven. Bijna de helft van alle dames beweert dat ze af en toe anale standjes uitproberen. Al moet er bijgegezegd worden dat anaal niet tot de meest toegepaste posities behoort. Een kwart waagt er zich maandelijks aan, het merendeel doet het slechts één keer op een halfjaar. Daarbij zijn het zeker niet enkel mannen (39 procent) die het initiatief nemen, ook vrouwen (36 procent) willen het regelmatig uitproberen.


Nadelen
Zijn er ook nadelen aan de anale seks? Wel, volgens de ondervraagden. 'Pijn' is het topantwoord en ook 'viezigheid' bleek een belangrijk minpunt




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth McKenny-Rocking in The Street

Ruth McKenny-Rocking in The Street

Om hem te beluisteren klik op de foto





RUTH McKENNY/geboren te Lier op 14/10/1954 als jongste telg van twee broers ,mama was een kwaliteits-sopraan, papa tenor speelde viool&bugel

Rudy want zo wordt hij het liefst genoemd=(trouwens zijn echte naam )Bassist/ZANGER

RUTH speelde in diverse groepjes tot in 1978 de échte internationale doorbraak kwam.Met de eerste hitsingle,ROCKING IN THE STREET..die veelvuldig GOUD werdt, en een monsterverkoop van vele honderduizenden exemplaren(origineel op het Monopole-label)doormaakte, opende dit de deuren voor een reeks van Nationale en Internationale successen!!!

Via de Nederlandse Tros top50, Avro's Top-pop,Veronica, Kro-Radio&T.V gingen de deuren open voor Ruthmc kenny in Duitsland,Frankrijk, England(Top of the pops)en zo verder de wereld rond,ontmoette o.a Boney M, Mike Egan, Engelbert Humperdinck,The Pointer SISTERS, Barry Gibb , Andre Hazes, Lee Towers,Blue Diamonds en werkte samen met zowat alle artiesten van de Benelux ontmoet bij één of ander optreden waar ook te landen....




» Reageer (0)
09-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen beginnen nu al te diëten voor de feestdagen

Vrouwen beginnen nu al te diëten voor de feestdagen


http://img94.imageshack.us/img94/2793/dieettips.jpg



Vandaag is de dag dat vrouwen officieel starten met een vermageringskuur voor de feestdagen, dat blijkt uit Brits onderzoek. Zes op de tien vrouwen beginnen al hun lichaam klaar te stomen voor hun feestoutfit.

Te kleine outfit
Een enquête bij 3.000 vrouwen onthulde dat 58 procent van de vrouwen plant om af te vallen om er op de feestrecepties er op hun best uit te zien. 14 procent koopt zelfs haar feestoutfit te klein in de hoop dat ze er in zullen passen tegen de feestdagen. De helft van hen moet zich toch nog een noodoutfit aanschaffen omdat ze er niet in slaagden. De gemiddelde vrouw wil 4,5 kilo verliezen voor van de feestdagen. Ondanks hun harde werk zegt 21 procent na nieuwjaar evenveel gewicht als voordien terug te zijn bijgekomen. De meerderheid van wil zich met het dieet zekerder voelen over haar uiterlijk, 56 procent wil sowieso afvallen en vindt dat Kerstmis een goed doel is. Meer dan één op de tien vrouwen gaat op dieet om een man te imponeren.







Receptie op het werk
Daarmee verklaarden de onderzoekers vandaag als het begin van het dieetseizoen voor de feestdagen. "De kerstreceptie is één van de grootste events van het jaar geworden. Vooral die op het werk is belangrijk. Het is een gelegenheid waarop vrouwen hun mannelijke collega's willen imponeren en de vrouwen jaloers maken. Januari wordt traditioneel als de maand gezien waarop vrouwen de schade van de feestdagen voor hun gewicht proberen te beperken. Maar deze enquête toont aan dat ze ook voor de feestdagen diëten", aldus de onderzoekers.

Tips
"Alleen door minder te eten, ga je niet afvallen. De beste manier om slanker te worden is door verstandig te eten en drie evenwichtige maaltijden per dag te eten. Vooral het ontbijt is belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat eieren je een voller gevoel geven en daardoor als ontbijt helpen om je gewicht onder controle te houden", raden de onderzoekers aan. 71 procent wil met een gezond eetpatroon afvallen, één op de tien plant om maaltijden over te slaan.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsmaar meer aangiften van kindermisbruik door vrouwen

Alsmaar meer aangiften van kindermisbruik door vrouwen



Het aantal aangiftes van seksueel kindermisbruik door vrouwen is de laatste vijf jaar in Engeland flink gestegen. De noodlijn van ChildLine constateerde in die periode een toename van 132 procent van de klachten over aanrandingen van minderjarigen door vrouwen tegenover een stijging van 'maar' 27 procent van seksueel misbruik van kinderen door mannen. Dat meldt skynews.


De nieuwe gegevens werden vrijgegeven na het losbarsten van de zaak van de kinderverzorgster Vanessa George, die kinderen onder haar hoede in de crèche seksueel zou misbruikt hebben, pornografische foto's van hen zou geschoten hebben én die de wereld zou hebben rondgestuurd.

Ook moeders
Het afgelopen jaar vertelden meer dan 2.100 kinderen aan het Britse ChildLine dat ze werden verkracht door een vrouw. Dat is ongeveer eenvierde van alle telefoontjes die binnenliepen waarbij het geslacht van de aanrander kon worden vastgesteld. Van meer dan de helft van deze aangiftes (1.311) was de dader ook de moeder van de kinderen.

Volgens het onderzoek melden jongetjes sneller dat ze aangerand werden door een vrouw dan door een man. Meisjes rapporteerden dan weer tien keer vlugger dat ze door een man misbruikt werden dan door een vrouw.

Meisjes én jongens
"Dit verslag maakt komaf met enkele mythes over seksueel misbruik van kinderen", zegt Esther Rantzen, directrice van ChildLine. "Het komt niet alleen voor bij meisjes, zoals vaak aangenomen, maar ook bij jongens. En ook moeders misbruiken soms hun eigen zonen. Bovendien toont het rapport aan dat seksueel misbruikte meisjes meestal slachtoffer zijn van hun eigen biologische vader, en niet van hun stiefvader, zoals velen geloven."

Eerder onderzoek wees uit dat vrouwen in één op twintig gevallen van kinderverkrachtingen de dader zijn.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!