Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




26-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driejarig meisje opgevoed door hond


Driejarig meisje opgevoed door hond



Hulpverleners hebben in Rusland hebben een nare ontdekking gedaan: een driejarig meisje bleek opgevoed te zijn door de hond. Madina werd naakt op de grond naast de hond aangetroffen met een hondenbot in haar mond. Verontruste buren hadden de hulpdiensten verwittigd. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.

Warmte en aandacht
Het driejarig meisje leefde samen met haar 23-jarige moeder in een flatje. De vader van Madina verliet het gezinnetje vlak na de geboorte. Mama Anna keek nauwelijks om naar haar dochtertje en was soms een paar dagen spoorloos. Madina zocht dan maar aandacht en warmte bij de hond.

Toen het meisje gevonden werd, kon ze alleen maar ja en neen zeggen. Ze speelde ook nauwelijks met andere kinderen omdat ze die letterlijk van zich afsloeg. De honden bleken Madina's beste vrienden. De peuter nam dan ook hun gewoontes over en gromde als er mensen te dicht in haar buurt kwamen.

Fysiek en mentaal in orde
Mama Anna zorgde er ook niet voor dat het meisje een normale opvoeding kreeg. Zo at Madina vaak van de grond samen met de honden, terwijl Anna zelf aan tafel zat. Ondanks alle onthutsende feiten houdt Anna vol dat ze goed voor haar dochter zorgde.

Madina is ondanks haar verwaarlozing fysiek en mentaal wel in orde en werd inmiddels opgevangen door de kinderbescherming. (br.hln)




» Reageer (0)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het decolleté van de eeuw


Dit is het "decolleté van de eeuw"


http://www.hitzonly.com/wp-content/uploads/2007/04/scarlet-johanson-with-a-new-boyfriend.jpg


Deze decolleté van actrice Scarlett Johansson is tot "decolleté van de eeuw" uitgeroepen.


De foto's werden gemaakt tijdens de Golden Globe Awards van 2006. Johansson droeg er een vrij simpele, knalrode outfit, die tegelijk (of net daardoor?) de borsten van de actrice in de schijnwerpers zette.

De kijkers van tv-zender VH1 konden de outfit van sexy Scarlett wel smaken en verkozen het decolleté tot opwindendste ooit. (br.Gazet van Antwerpen)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op drie draagt langer dan vier dagen zelfde beha


Een op drie draagt langer dan vier dagen zelfde beha


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/MarliesDekkers3.jpg


Amper een op de tien vrouwen draagt dagelijks een frisse beha. Dat blijkt uit een Nederlands onderzoek onder tweeduizend vrouwen. Lingeriefabrikanten noemen het vies, maar uit medische hoek klinken veel minder bezwaren. 'Overdreven hygiëne is een ziekte van deze tijd.' Eline Bergmans

Maar liefst 59 procent van de vrouwen draagt een beha twee tot drie dagen lang. Achttien procent doet vier tot vijf dagen met hetzelfde kledingstuk. Veertien procent - vooral tieners - neemt het helemaal niet zo nauw met de frisheid van lingerie en draagt de beha langer dan zes dagen voor hij in de wasmand belandt. Vrouwen in de vijftig zijn dan weer hygiënischer: ongeveer dertien procent trekt elke dag een schoon exemplaar aan, zo blijkt uit een bevraging van 2.000 vrouwen door het Nederlandse onderzoeksbureau Gfk in opdracht van het modevakblad Textilia .

'Vies', vindt Marijke d'Exelle, communicatieverantwoordelijke in België voor lingerieketen Hunkemöller. Twee tot drie dagen is volgens haar een goed gemiddelde. 'Natuurlijk is het verversen afhankelijk van het huidtype en de hoeveelheid zweet die iemand produceert. Ook het seizoen speelt een rol,' zegt d'Excelle. Ook Anne Van Coppernolle van lingerieproducent Van De Velde (van ondermeer Marie Jo) vindt dat het verversen van je beha van persoon tot persoon afhangt. 'Vergelijk het met je haren wassen,' zegt Van Coppernolle. 'De ene vrouw doet het iedere dag terwijl iemand anders twee keer per week voldoende vindt. Maar een keer in de zes dagen van beha wisselen, vind ik aan de krappe kant.'

Bij Hunkemöller worden per beha gemiddeld twee à drie slipjes verkocht. 'De meeste vrouwen houden van setjes, dus kopen ze enkele onderbroekjes op reserve', zegt Marijke d' Exelle. 'Onze verkoopsters raden klanten aan om elke drie dagen van bustier te wisselen. Dat is ook ideaal voor de kwaliteit van de lingerie.' In tegenstelling tot wat vele vrouwen geloven, is vaak wassen niet slecht voor de levensduur van je beha's. 'Het is wel belangrijk om een beha op de juiste manier te wassen: liefst een korte handwas met een klein beetje wasmiddel in lauwwarm water.'

Opvallend in het Nederlandse onderzoek is dat hoogopgeleide vrouwen het minder nauw nemen met behahygiëne dan vrouwen met een lagere opleiding. Van de hogeropgeleiden doet 40 procent vier dagen of langer met dezelfde beha, tegen 23 procent van de lageropgeleiden. Ook dat aspect hangt volgens Anne Van Coppernolle van Van De Velde samen met het persoonlijke aspect. 'Lageropgeleiden hebben vaker een fysieke job en vervangen daarom sneller hun beha,' zegt Van Coppernolle.

Vanuit medische hoek is er weinig bezwaar tegen het niet dagelijks verversen van je beha. Volgens Frank Van Laer, verpleegkundige en ziekenhuishygiënist in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen, hangt het er in de eerste plaats van af hoe je hygiëne definieert. 'Sociale redenen zoals geurtjes vermijden, zijn de hoofdzaak om regelmatig van beha te wisselen. Je kunt er moeilijk een algemene regel op plakken, maar iedere dag je beha verversen is alleszins verkwistend. Het is geen zone waar je veel last hebt van transpiratie en aan een onfrisse beha zijn ook geen gezondheidsrisico's verbonden. overdreven hygiëne wel een ziekte van deze tijd.' (br.het Nieuwsblad)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorgeefstokjes


Doorgeefstokjes


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/stokjes.jpg


Ik heb het doorgeef stokje gekregen van
 Swiepke , Kathleen , Brigitte, Mieke, Alix , Marro ...waarvoor mijn dank



Het is de bedoeling om dit stokje aan 4 personen door te geven ...ik denk dat zowat iedere blogger van skynet, seniorennet en bloggen  de revue gepasseerd is ...ik wil ook geen onderscheid maken  omdat jullie allemaal mijn vrienden zijn... de personen die nog geen stokje hebben gekregen en er ook graag eentje hebben mogen hem meenemen.

Het is de bedoeling dat jullie naar de 4de map met afbeeldingen gaan op jullie pc, en dan daaruit de 4de foto op jullie blog plaatsen.



Bij mij is het deze foto


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/gegroet.jpg


ware vriendschap is moeilijk te omschrijven
ware vriendschap is een uniek gevoel
een gevoel die je hele leven bij zult blijven
en belandt niet in een modderpoel

ware vriendschap kan niet zomaar verzanden
ook niet bij ruzie of een misverstand
ware vriendschap zal daar nimmer op stranden
vergiffenis houdt de overhand

ware vriendschap zit diep van binnen
koester het als een ruwe diamand
ware vriendschap kan je niet slijpen of ontginnen
zo mooi en fijn als zuiver zilverzand

ware vriendschap is puur en wederzijds
is niet gebonden aan een grens
ware vriendschap overleefd de tand des tijds
bij ware vriendschap ben je een rijk mens




» Reageer (0)
24-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend bij celebs: afvallen met hypnose


Trend bij celebs: afvallen met hypnose




Lily Allen ging van maatje 42 naar 36 dankzij hypnose.
Lily Allen ging van maatje 42 naar 36 dankzij hypnose.




De Britse zangeres Lily Allen ging van maatje 42 naar 36 dankzij hypnose. Maar ook talloze WAG's en andere celebs danken hun slanke lijn aan deze nieuwe therapie, het zou de dieettrend van 2009 worden. De Britse hypnotherapeute Susan Hepburn zegt dat het in 98 procent van de gevallen succesvol is.

Onderbewuste
Susan Hepburn begeleidt heel wat celebs bij het afvallen. "Het gebeurt allemaal via mond-aan-mond reclame. Maar ik mag geen namen noemen. Zelf haat ik diëten, ze werken gewoon niet. Wat ik doe, lijkt er helemaal niet op. Het is een manier om een bepaalde gedachte in iemands hoofd te stoppen. Als je meer wil sporten of gezondere keuzes maken, stop ik dat in je onderbewuste. Ik doe je geloven dat je kan afvallen."

Slechte gewoonten verwijderen
Hepburn verwijdert 'bestanden' in je onderbewuste, bijvoorbeeld slechte eetgewoonten die je in je jeugd ontwikkelde. "Mijn techniek werkt bij bijna alles. Ik help ook voetbalploegen beter presteren en heb zelfs iemand genezen van een banaanfobie." Tijdens een sessie van een uur praat ze over je eet- en sportgewoonten. Maar Hepburn geeft je ook tips over hoe je je metabolisme een boost kunt geven. "Je kunt bijvoorbeeld met je armen zwaaien als je wandelt. Het maakt ze steviger. Of snij je kaas in heel dunne sneetjes. Zo heb je dezelfde smaak, maar neem je minder calorieën op."

Droomlichaam
Tijdens de sessie helpt ze je eerst te ontspannen, waardoor je het gevoel krijgt dat je gaat zweven. Vervolgens prent ze je in dat je alleen zult eten wanneer je honger hebt, te stoppen wanneer je voldaan bent en te genieten van sport. Op voorhand moet je ook een voorbeeld geven van je droomlichaam, tijdens de sessie prent de therapeute het beeld van deze persoon bij je in.

Jezelf hypnotiseren
Vervolgens krijg je ook instructies hoe je jezelf kunt hypnotiseren. Thuis moet je dan dagelijks een kwartiertje relaxatieoefeningen doen waarbij je je droomlichaam visualiseert. Je krijgt ook een lijst met tips: bijvoorbeeld het schrappen van alcohol en het verwijderen van alle weegschalen in huis. Als laatste hou je een eetdagboek bij waarin je alles noteert wat je eet. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Saint Laurents : Veiling van de eeuw


Yves Saint Laurents 'Veiling van de eeuw' begint met record





De sculptuur Madame L.R  van de Roemeen Brancusi.
De sculptuur Madame L.R van de Roemeen Brancusi.


Op de openingsavond van de driedaagse "veiling van de eeuw", de veiling van de kunstverzameling van wijlen de modekoning Yves Saint Laurent, is meteen een record gevestigd: een sculptuur van de Roemeense modernist Constantin Brancusi (1876-1957), Madame L.R (gemaakt tussen 1914 en 1917), werd afgeklopt op meer dan 29 miljoen euro.

Ook een werk van Matisse bereikte, met 32 miljoen euro, een recordprijs. Meteen daarna volgde evenwel een anticlimax. Een ander topwerk uit de collectie, het schilderij Instruments de musique sur un guéridon (Muziekinstrumenten op een pronktafeltje) van Pablo Picasso, vond geen koper omdat het minimumbedrag van 25 miljoen euro niet werd bereikt.

Christie's
De veilingavonden in het Grand Palais in Parijs worden georganiseerd door het Britse Christie's. Yves Saint Laurent en zijn levensgezel Pierre Bergé vergaarden zich op een halve eeuw tijd een 730 artefacten tellende kunstcollectie die een geschatte waarde heeft van zo'n 300 miljoen euro.

Onder het aanbod zit schilderwerk van onder anderen Edouard Manet, Paul Cézanne, Henri Matisse en Picasso, maar ook exclusieve wandtapijten, designmeubelen en zelfs vergulde zilveren bokalen uit het bezit van het voormalige (Britse) koningshuis van Hannover. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks omelet als ontbijt verlaagt je cholesterol


Dagelijks omelet als ontbijt verlaagt je cholesterol




Door elke dag te starten met een ei, verhoogt je cholesterol niet, maar daalt hij net. Onderzoekers beweren namelijk dat eieren hetzelfde effect hebben als bloeddrukverlagende pillen.

Omelet
Onderzoekers ontdekten dat eieren tijdens de vertering proteïnen produceren die hetzelfde effect hebben als krachtige bloeddrukverlagende medicijnen. Enkele weken geleden bleek nog dat eieren helemaal niet het risico op hartaanvallen verhogen, iets wat lang gedacht werd. Nu blijkt dat ze goed zijn voor je hart en bloeddruk. Vooral een omelet is volgens de wetenschappers succesvol bij het verlagen van je cholesterol. De onderzoekers zeggen wel dat er nog meer onderzoek moet gebeuren.

Ook kaas is goed
Verder blijkt nog uit een ander onderzoek dat het eten van kaas en andere calciumrijke producten het risico op darm- en andere kankers aan verteringsstelsel kan beperken. Vrouwen die het meeste calcium opnamen, hadden 23 procent minder kans op darm- en maagkanker dan degenen die het minst van de stof aten. Bij mannen was het effect minder merkbaar, bij hen beperkte het eten van calcium het risico op de ziekte met slechts 16 procent. Deze personen aten meer dan 1.500 milligram per dag. Een stuk kaas van 100 gram bevat ongeveer 720 milligram calcium. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen geen kaart kunnen lezen


Waarom vrouwen geen kaart kunnen lezen

Ik wel ...!




De clichéverschillen tussen de geslachten werden nogmaals bevestigd door nieuw onderzoek. Het ontdekte namelijk waarom vrouwen geen kaart kunnen lezen en mannen meer kans hebben dingen te verliezen.

Hersenhelften
De onderzoekers toonden aan mannen en vrouwen foto's met kunst. Zo ontdekten ze dat wanneer iemand een beeld apprecieert, een bepaald gebied in de hersenen geactiveerd wordt. Maar bij vrouwen en mannen is dat deel verschillend. Bij mannen wordt slechts de rechterhersenhelft geactiveerd, bij vrouwen beide. De linkerkant van de hersenen controleert gedetailleerde, gesloten observatie. Terwijl de rechter beter is in het coördineren. Daarmee ondersteunt dit onderzoek dat mannen beter zijn in oriëntatie, terwijl vrouwen zich meer bewust zijn van de objecten rond hen.

Mannen- en vrouwenwerk
De onderzoekers speculeren dat deze verschillen in de hersenen ontstaan zijn in de vroege evolutie van de mens. Jagen is traditioneel een mannenwerk, het vergt coördinerende vaardigheden om dieren te lokaliseren. Vrouwen hadden vroeger de taak fruit te verzamelen, daarvoor moesten ze zich heel bewust zijn van hun omgeving. (br.hln)




» Reageer (0)
23-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mannen niet kunnen weerstaan


Wat mannen niet kunnen weerstaan


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sexy.jpg



Lang haar is altijd onweerstaanbaar voor mannen: losjes gedragen, proper gewassen. Klaar!


Draag wat je flatteert, en je kan niks fout doen.

Lingerie scoort altijd, zeker als je je er goed en sexy in voelt.


http://www.fashion.nl/getImage.aspx?imageid=315cc4fb-9641-4f84-922c-c93959b99b1b
Hoge hakken verlegt de aandacht naar de benen.


"Mannen zijn niet zo moeilijk, want ze denken maar aan een ding." Een veel gehoorde en even vaak bevestigde uitspraak. Maar mannen zijn niet de domhoofdige bonobo's waarvoor ze versleten worden, en sommige dingen maken wel degelijk het verschil. Je (toekomstige) geliefde zal het misschien niet (onmiddellijk) bewust opmerken, maar de onbewuste effecten zijn minstens zo belangrijk. Dus, wat merken mannen wél op?

Steve Santagati schreef er een boek (The Manual, een handleiding tot mannen) vol over. "De eerste indruk is nog altijd de eerste indruk. Met je persoonlijkheid zal je hem niet aantrekken als er ook geen verzorgd plaatje bij hoort."

1) Lingerie
Het hoeft niet duur te zijn, zolang het niet doet denken aan oma's of in pakketjes verkocht wordt. Hij vindt het sexy, zeker als jij het sexy draagt. Vele vrouwen voelen zich anders als ze mooie lingerie dragen, en zeggen zelfs met meer zelfvertrouwen rond te lopen. Dát effect toont dat je lingerie bij je past. Voor mannen maakt het niet zoveel uit wát je draagt, al zijn ze minder fan van beha's met veel kant.

2) Schoenen
Eigenlijk gaat het niet om de schoenen zélf, behalve als het om (hoge) hakken gaat. Mannen zijn er wild van omdat het je benen én kont sexy toont. Voor de rest zien ze echt niet welk merk je draagt, en hoe elegant de lijn is? ze zien echter wél wat je houding is en wat je uitstraalt, en dat is uiteindelijk deels afhankelijk van de schoenen die je draagt.

3) Je kapsel
Ze merken misschien nauwelijks dat het geknipt is, maar dat betekent niet dat ze er niet om geven. Integendeel. Kleur en coupe zijn echter niet belangrijk, wel dat het proper is. Liefst lang, en een beetje warrig. Simpel is goed genoeg, al moet je saai (en kort) absoluut vermijden.

4) Jurken
Eén gouden regel: kies er eentje dat je 'troeven' accentueert. Wie klein is, focust op hakken; wie wat kilootjes te verbergen heeft, kiest voor iets losser zodat niet elk detail duidelijk is zonder de vormen volledig te verstoppen. Ook een hit: jurken waarin je kont niet 'vast' zit. Wie groot is, zou voldoende huid moeten bedekken én gaat beter voor langere jurken.

5) Sexy boven- en ondergoed
Topjes die wat decolleté tonen, slips of strings die onweerstaanbaar zijn: elke vrouw zou er minstens een paar van in huis moeten hebben.

6) Bril
In een modieus exemplaar, waarin je ogen goed te zien zijn en dat goed onderhouden is, ben je sexy. Punt.

De rest kan mannen niet schelen. Het merk, het mode-kleur of net niet, de snit... dat speelt allemaal geen rol. Netjes, verzorgd en een tikje (of twee) sexy, meer moet dat niet zijn.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hond op fiets steelt harten van Japanners


Hond op fiets steelt harten van Japanners


"Kijk daar, een hond op een fiets!" De Japanners vinden het te gek en ook op YouTube is de fietsende dalmatiër populair.

De hond voerde zijn kunstje op voor een Japanse televisiezender. Dotty kruipt gewoon op een kinderfietsje en duwt op de trappers. De hond heeft wel steunwieltjes nodig maar doet het fantastisch. De viervoeter op twee wielen rijdt vrolijk door de straten en krijgt het gezelschap van andere fietsers en dolenthousiaste kinderen. (br.hln)




» Reageer (0)
22-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefeningen voor een mooiere kont

Oefeningen voor een mooiere kont


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kont.jpg





Veel vrouwen dromen van goed gevormde billen, maar velen zijn onzeker over dit lichaamsdeel. We geven je enkele oefeningen zodat je een mooi gevormde kont krijgt waar iedereen jaloers op is. Goed nieuws: ze nemen helemaal niet veel tijd in beslag.

Consequent
Verschillende spieren vormen je kont, maar de belangrijkste is de 'gluteus maximum'. Je kan verschillende types van oefeningen uitvoeren, het belangrijkste is dat je hiermee consequent bent. Je moet ze niet elke dag doen, maar wel minstens drie keer per week. Je kan de oefeningen ook combineren met andere, zodat je ondertussen je hele lichaam traint.

Oefeningen
- Ga op je handen en knieën op de grond zitten, hou je rug recht. Strek één been volledig en hef het met gestrekte tenen naar achter. Ga hierbij een beetje hoger dan je ruggengraat. Wanneer je het hoogste punt bereikte, laat je je been rustig zakken naar je startpositie. Herhaal dit minstens 12 keer, verwissel dan van been.

- Deze oefening lijkt erg op de vorige, maar je voert hem met een gebogen knie uit. Wissel weer na 12 keer van been.

- Vertrek weer van dezelfde houding, met je handen en knieën op de grond. Deze keer hef je je been met gebogen knie langs de zijkant omhoog. Je moet de beweging traag uitvoeren. Herhaal dit minstens 12 keer en wissel dan van been.

- Vertrek vanuit een staande positie, recht je rug en zoek met je handen steun bij een muur of reling. Hou één been recht en span je bilspieren op. Vervolgens doe je je been naar achter terwijl je het gestrekt houdt. Je bovenlichaam mag niet bewegen en je tenen moeten gestrekt zijn. Herhaal dit 12 keer en wissel dan van been.

Voor een meer complexe workout kun je deze oefeningen combineren en telkens twee of drie sets ervan uitvoeren. Na afloop krijg je een brandend gevoel in je bilspieren. Maar dat is niet erg, het is zelfs een bewijs dat je goed bezig bent. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alaaf




http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/carnaval-6.jpg



alaaf

ik knijp de katjes in het donker
want  het is alaaf en carnaval
nu mag ik mijn arm om anderen slaan
het hele jaar niets van dit al

 
Ik huppel en dans de hele avond
draai in ’t café mijn rondje
en knijp zo stiekem zacht
in menig strak mannen kontje

 
verdwaast loer ik dan om me heen
zing hard lang leve de leut
mijn stem wordt langzaam schor
en ik word een klein beetje teut

 
gezelligheid zonder horloge of tijd
de zorgen opzij en even alleen pret
mij zien ze niet voor een uurof zes
dan ga ik pas naar bed




» Reageer (0)
21-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson bereidt terugkeer voor


Michael Jackson bereidt terugkeer voor


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/michael-jackson.jpg


De zelfverklaarde King of Pop Michael Jackson bereidt met een reeks concerten in Londen zijn terugkeer op de muziekbühne voor, meldden zaterdag Britse media.

Voor in totaal een dertigtal optredens in de Londense 02-arena zou Wacko Jacko, wiens financiële toestand niet al te bijster florissant is, zo’n 45 miljoen pond (50 miljoen euro) opstrijken, schrijft The Telegraph.

De kranten The Times, The Sun en de Daily Mail hebben het over anderhalf miljoen pond (1,7 miljoen euro) per concert (en als er dat inderdaad dertig worden, heb je 45 miljoen). Alle kranten geven aan dat de deal het resultaat is van 'maandenlang geheim overleg' met organisatoren.

Geheel in de stijl van de nu 50-jarige zanger van wereldsuccessen als Thriller wordt de concertenreeks, die vermoedelijk in juli wordt afgetrapt, de Greatest Comeback in History genoemd.

Jackson zou voor Groot-Brittannië in plaats van de Amerikaanse heimat kiezen omdat hij in Europa nog steeds zeer populair is.

Met 30 concerten in de O2 zou Jackson het record van Prince (ex-Tafkap), 21 concerten, breken. Wacko Jacko zou ook het record voor de toegangsprijzen breken: dat ligt momenteel op 500 pond, bedrag dat mensen bereid waren op te hoesten voor niemand minder/meer dan Barbra Streisand.

De laatste concertenreeks van Jackson in Groot-Brittannië dateert van 1997 - de History Tour.

Voorlopig is deze Grootste Terugkeer Ooit nog officieus. Over enkele weken zou officieel met het voor velen heuglijke nieuws worden uitgepakt. (br.het Nieuwsblad)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Celsius: werkt het echt?


Nieuw vermageringsdrankje Celsius: werkt het echt?



Katie Holmes ontvangt van haar bodyguard een flesje Celsius.
Katie Holmes ontvangt van haar bodyguard een flesje Celsius.


Amerikaanse celebs zijn er dol op: Katie Holmes en Lindsay Lohan werden gespot met een blikje Celsius in hun hand. Dit drankje belooft je lichaam te stimuleren om 100 calorieën extra te verbranden. Maar werkt dit zogenaamde wondermiddeltje ook echt?

Hoe werkt het?
Het nieuwe vermageringsdrankje Celsius is niet meteen goedkoop. Je betaalt ongeveer 40 euro voor een kratje van 24 blikjes. In tegenstelling tot andere vermageringsdrankjes, zou Celsius je metabolisme stimuleren. Celsius bevat groene thee, gember, cafeïne, taurine, guarana en vitamines. Het helpt je in de eerste drie uur nadat je het dronk 100 calorieën extra te verbranden. Als je in combinatie met drankje sport, zou het nog meer effect hebben.

Bijwerkingen
Je moet er wel enkele bijwerkingen bij nemen, aldus de Britse journaliste Charlotte Martin die Celsius uittestte. "Meteen nadat ik het blikje op had, begon ik te beven. Na een uurtje werden mijn benen slap. Mijn handen beefden zo dat ik niet langer kon typen, werken ging dus niet meer. Vervolgens kreeg ik het ontzettend warm en een benauwd gevoel, gevolgd door hartkloppingen en kortademigheid. Ook mijn humeur veranderde, ik had weinig weinig geduld en vond het moeilijk me te concentreren. Zelfs 's avonds voelde ik de effecten nog, slechts om 3 uur 's ochtends raakte ik in slaap. Terwijl ik om 11 uur 's ochtends Celsius had gedronken. Ik vind diëten en minder snoepen minder een kwelling dan dit drankje."

Niet zonder sport
Huisarts Carol Cooper: "Ik had de bijwerkingen niet verwacht die Charlotte voelde. Maar dit kan komen doordat ze gevoeliger is voor cafeïne dan andere mensen. Maar zowel cafeïne en guarana stimuleren je metabolisme en geven je meer energie. Ik vrees wel dat het drankje zijn beloftes niet zal kunnen inlossen. Je zult volgens mij niet vermageren van Celsius als je het niet combineert met sport."

Stimulerende stoffen
Diëtiste Amanda Ursell: "Dit product belooft je meer energie en alertheid te geven. Het bevat 200 mg cafeïne, dat is behoorlijk wat, Red Bull bevat 'slechts' 80 mg. Guarana behoort tot dezelfde familie als cafeïne, wat maakt dat je wel heel veel stimulerende stoffen in één drankje hebt. Het kan je helpen te vermageren omdat je hart er sneller van gaat slaan. Maar Celsius is alles behalve gezond, ik raad het af. Zeker als je meerdere blikjes op één dag drinkt, loop je veel risico's."



  http://img16.imageshack.us/img16/4001/celsius.jpg


Meer informatie over het drankje vind je op www.celsius.com (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.140 jaar oude kreeft mag terug naar oceaan


140 jaar oude kreeft mag terug naar oceaan


http://img25.imageshack.us/img25/3171/kreeftc.jpg



Een 140 jaar oude kreeft die onlangs van de pot werd gered in een New Yorks restaurant, keert terug naar de Atlantische Oceaan.

Craig, zoals de kreeft werd gedoopt, werd tot dusver in een aquarium te kijk gezet voor de klanten van het Halu Japanse Restaurant & Grill in Brooklyn.

Het negen kilo wegende schaaldier wordt in de Atlantische Oceaan gezet in de staat Maine, in het noordoosten van de VS. (br.hln)



» Reageer (0)
20-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appels bestrijden borstkanker


Appels bestrijden borstkanker


http://img407.imageshack.us/img407/4860/appels1le0.jpg


Eén appeltje per dag houdt niet enkel de dokter weg, maar ook borstkanker. Onderzoek aan de universiteit van New York bewijst dat appels de groei van borsttumoren, doen vertragen.

Onderzoek
De proefdieren die één appel per dag kregen, zagen hun tumor minder snel groeien. Bij de groep die er geen kreeg, nam de groei met 81 % toe. Hoe meer appels er werden toegediend aan de ratten, hoe minder snel tumors doorbraken. Met een dagelijkse inname van 6 appels per dag, ontwikkelden slechts 23 procent een tumor.

Antioxidanten
"Niet alleen treden er minder tumors op", besluit Professor Rui Hai Liu. "De kwaadaardige cellen groeien minder snel, zijn ook kleiner en minder kwaadaardig. Appels bevatten enorme hoeveelheden flavonoïden. Deze antioxidanten zijn uiterst belangrijk, dat toont ook deze studie aan".

Fruit
Naast appels, zitten deze stoffen ook in appelsienen, druiven, aardbeien, pruimen en bananen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelse chocolademelk

Hemelse chocolademelk




Ingrediënten voor 2 koppen:

180 ml volle melk
40 ml room (40%)
80 g fondantchocolade, in stukjes gesneden

Bereidingswijze:
Kook de melk op met de room. Doe er de chocolade bij en roer tot alle stukjes opgelost zijn.

Schenk de chocolademelk in vanaf een hoogte zodat er lucht in de melk komt. Dat komt de smaak ten goede.

Tip:
Wil je een extra smaakje, dan kun je kaneelstokjes, gember, chili, kardemom of steranijs laten meekoken in de melk. Die moet je wel verwijderen voor je de chocolade toevoegt.  (br.nina)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alles en iedereen schiet ik voorbij






alles en iedereen schiet ik voorbij
op dat stalen ros van mij
rond en rond gaan de pedalen
om alles en iedereen in te halen
auto's, trams of pizzakoerier
ik passeer ze snel en met veel plezier
links voorbij, rechts voorbij, was dat 'n rood ?
ik heb nog nooit in m'n leven zoveel gevaar gesticht
over de stoep... door het plantsoen
ik kan er ook echt niets aan doen
oeps, 'n tram die gaat niet voor me opzij
ach, ik ben er al weer voorbij...
ik voel m'n hart in m'n keel kloppen
want ik kan echt niet meer stoppen
dit is het einde van het lied
want m'n remmen doen het niet!



» Reageer (0)
19-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen lopen gemiddeld 51 jaar op hoge hakken

Vrouwen lopen gemiddeld 51 jaar op hoge hakken


http://img171.imageshack.us/img171/7797/64611533tv6.jpg


Een vrouw wandelt gemiddeld 51 jaar op stiletto's, dat blijkt uit een recent Brits onderzoek. Ze begint ermee op haar 12de en bergt haar hoge hakken pas op wanneer ze 63 is.

Evolutie hakken
De gemiddelde vrouw begint met haar eerste paar hoge hakken op 12 jaar. Wanneer comfort begint te primeren, dit gebeurt meestal op haar 63ste, dan pas bergt ze haar stiletto's voorgoed op. De meeste vrouwen starten met een laag hakje van 2,5 centimeter. Als ze 23 is, stijgt de hoogte van haar stiletto's tot 10 centimeter. Deze daalt wanneer een vrouw tussen de luiers zit, omdat ze dan achter haar jonge kinderen moet hollen, om daarna terug te stijgen. Eens ze bijna de kaap van 50 bereikt, zakt de hoogte van haar hakken voorgoed tot 5 centimeter.

Grote impact
De liefde tussen vrouwen en stiletto's komt tot een einde door ouderdom en broosheid van de botten. Onderzoeker Ed Watson: "De beslissing om je hoge hakken voor goed op te bergen, kan een zelfde psychologische impact hebben op vrouwen als het pensioen op mannen heeft. Het is een moment waarop ze moet toegeven dat ze ouder wordt. Vrouwen willen dit zo lang mogelijk uitstellen, dat is vanzelfsprekend. Maar bij iedereen komt een tijd waarop je moet toegeven dat je niet meer zo stevig op je benen staat als vroeger." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celine Dion -Titanic



Celine Dion -Titanic

Om haar te beluisteren druk op de foto







» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!