Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




20-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbije nacht was warmste van het jaar

Voorbije nacht was warmste van het jaar


http://img34.imageshack.us/img34/8100/warmstenacht.jpg



In Ukkel is het kwik de voorbije nacht niet onder 22,6 graden Celsius gezakt. Dit is de warmste nacht van 2009 en één van de warmste van minstens de voorbije 6 jaar, laat meteoroloog David Dehenauw weten.

Record niet gesneuveld
Het absoluut record van 23,1 graden voor de hoogste minimumtemperatuur in Ukkel, van 2 juli 1952 en 13 juli 1923, is echter niet gesneuveld.

Bevekom
In Bevekom ging het kwik zelfs niet onder 23,7 graden, meteen de warmste plek van het land de voorbije nacht. Het koudst was het in Elsenborn met 13 graden.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frietjes gezondere snack dan chips


Frietjes gezondere snack dan chips


http://img199.imageshack.us/img199/4783/friet.jpg



Chips bevatten 510 calorieën per gram, terwijl dat bij frietjes slechts 350 calorieën per 100 gram is. Ook bevatten chips bijna drie keer zoveel vet.

Geribbeld is beter
Als je zin hebt in een vettige snack, kies je dus beter voor frietjes, zonder saus natuurlijk, dan voor chips. Light chips zijn al een betere optie, maar bevatten nog steeds 450 calorieën en 25 procent vet, dat meldt Bodytalk. Ben je op dieet, dan zijn geribbelde varianten ook beter dan de dunne soorten, want deze nemen minder vet op. Ook aardappelsnacks die in de oven gebakken worden zijn minder vetrijk, maar daar zitten dan wel weer meer suikers in.




» Reageer (0)
19-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden te stinken in Brits pretpark


Verboden te stinken in Brits pretpark

Waar gaan we naartoe...!!! Misschien lopen we binnenkort allemaal met een masker op om de luchtjes te zuiveren...!!!




Wanneer de temperaturen boven de 25 graden komen, verbiedt een Brits pretpark de armen omhoog te houden omdat de lichaamsgeurtjes dan ondraaglijk worden. "We ontvangen dan veel klachten", zegt Mike Vallis, directeur van Thorpe Park aan De Telegraaf. "Onze attracties zijn echt eng en mensen zweten meer door de angst."

Overlast
Vanaf vandaag is het bezoekers van een Brits pretpark verboden met hun armen in de lucht in de achtbaan te zitten. Reden: de directie van pretpark Thorpe Park in Chertsey (Surrey) wil niet langer dat onprettig ruikende mensen hun buren tijdens een ritje tot overlast zijn.

Buiten
Vandaag worden recordtemperaturen bereikt in Engeland. Aangezien er in het park een aantal spannende attracties gedaan kunnen worden, ligt het in de lijn der verwachting dat daarbij flink getranspireerd wordt. Maar met waarschuwingsborden worden bezoekers er nu op gewezen dat het niet op prijs wordt gesteld dat de armen de lucht in gaan. Degenen die de waarschuwingen negeren, worden uit het park verwijderd.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezen maakt vrouwen gelukkiger dan seks


Lezen maakt vrouwen gelukkiger dan seks





Vrouwen lopen negatiever rond dan mannen. Uit een Nederlandse enquête van Psychologie Magazine blijkt dat vrouwen hun positivisme halen uit de partner, kinderen, vrienden en het lezen van een boek.
Seks als geluksbrenger staat bij de dames pas op de elfde plaats.

Te negatief
Wie positief in het leven staat, leeft gezonder en prettiger. De Amerikaanse psycholoog Fredrickson berekende zo dat een gelukkig leven gewaarborgd is als er tegenover drie positieve gevoelens slechts 1 negatief gevoel staat. Die positiviteitsratio lijkt volgens de enquête onder 400 Nederlanders veel te laag. 58 % heeft te weinig positieve gevoelens. Daarbij scoren dames slechter dan mannen. Ook jongeren zijn minder content dan ouderen.

Kinderen
Waar we wel gelukkig van worden, hangt duidelijk af van het geslacht. Mannen krijgen het meest positieve gevoelens van de omgang met de partner (50%). Seks staat op de tweede plaats (47%), muziek beluisteren op de derde plaats. Anders is het met de dames. Niet de seks kan haar het gelukkigst maken, wel de partner en de kinderen. Kinderlozen ervaren daardoor ook duidelijk meer negatieve gevoelens.

Negativisme blijkt een typische 'vrouwenkwaal'. Volgens psychologe Fredrickson komt dat omdat vrouwen hun gevoelens 'extremer' ervaren.

Werken
Vrijwel alle ondervraagden worden ongelukkig van het huishouden (61%), de trip van en naar het werk (47%), werken (37%), omgang met de schoonfamilie (34%) en de krant lezen (33%).




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recreatiedomeinen doen gouden zaken deze zomer


Recreatiedomeinen doen gouden zaken deze zomer


Het Zilvermeer in Mol doet gouden zaken.


Dankzij de goede zomer, en wellicht ook dankzij de crisis, doen de recreatiedomeinen gouden zaken. Ze noteren dit jaar een pak meer zwemmers dan de vorige jaren. Het Zilvermeer in Mol mikt elke zomer op 120.000 bezoekers. "De voorbije jaren hebben we dat aantal niet gehaald", zegt directeur Jean-Pierre Bulens in de Gazet van Antwerpen.

"Maar momenteel hebben we sinds juli al 110.000 zwemmers verwelkomd. Vandaag verwachten we dankzij de hoge temperaturen die ze voorspellen, 8.000 tot 9.000 mensen. Dat betekent dat we deze avond waarschijnlijk onze vooropgestelde 120.000 bezoekers halen."

Ook bij De Nekker in Mechelen, De Ster in Sint-Niklaas en zwemvijver Boekenberg in Deurne gaat het goed. De recreatiedomeinen merken wel dat de mensen iets minder consumeren.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mozart waarschijnlijk gestorven aan een keelontsteking


Mozart waarschijnlijk gestorven aan een keelontsteking




Meer dan 200 jaar na de dood van Wolfgang Amadeus Mozart denken wetenschappers eindelijk te weten waaraan de grootste componist van de 18de eeuw gestorven is.

Volgens de onderzoekers zou een virale keelontsteking de componist op 5 december 1791 fataal zijn geworden. Over de dood van Mozart deden talrijke geruchten de ronde. Zo zou hij bijvoorbeeld vergiftigd zijn geweest of zou hij gestorven zijn aan syfilis.

Na een omvangrijke studie over de dood van Mozart, komt een onderzoeksteam nu tot de conclusie dat hij waarschijnlijk gestorven is aan een keelontsteking. De studie werd vandaag in het vakblad "Annals of Internal Medicine" gepubliceerd.




» Reageer (0)
18-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby's zijn slimmer dan de meeste volwassenen


Baby's zijn slimmer dan de meeste volwassenen



http://img7.imageshack.us/img7/705/babysr.jpg



Kinderen zijn slimmer dan heel wat volwassenen, dat concludeert een Britse psychologe Alison Gopnik uit tal van verschillende onderzoeken in haar nieuwste boek.

Leermechanismen
Baby's en kinderen werden lang gedacht irrationeel, egocentrisch, onlogisch te zijn, ze waren niet in staat logisch te redeneren of iets uit een ander perspectief te bekijken. Maar recent onderzoek bewijst dat op sommige vlakken kinderen slimmer zijn dan volwassenen. Zelfs de jongsten beschikken al over enkele straffe leermechanismen. Het eerste onderzoek van professor Fei Xu, gaf aan een groep baby's van een jaar een doos vol balletjes, 80 procent daarvan waren wit en 20 procent rood. De kinderen waren meer verrast en keken geïnteresseerder wanneer de onderzoeker vier rode ballen na elkaar uit de doos nam (iets wat statistisch gezien onmogelijk is), dan wanneer ze vier witte ballen nam. De baby's concludeerden daar ook uit dat de onderzoeker liever rode ballen had dan witte, want wanneer ze haar hand uitstak, gaven ze eerder een rode bal dan een witte.

Ontdekken
Bij een tweede experiment toonde profesoor Laura Schulz aan kleuters een speelgoedje met twee hendels en een eendje dat tevoorschijn kwam bovenaan. Een groep zag dat wanneer je een hendel indrukte, de eend tevoorschijn kwam en de bij de andere niet. De tweede groep zag dat de eend kwam wanneer beide hendels samen ingedrukt werden. Maar wisten niet wat er gebeurde wanneer dit apart werd gedaan. Toen vrij mochten spelen, kozen ze het vaakst voor het speeltje met het eendje om te ontdekken hoe het werkte. Daaruit leiden de onderzoekers af dat hoewel kinderen spelen ze eigenlijk aan het ontdekken zijn.




http://img12.imageshack.us/img12/9849/babys1.jpg




Ontdekken en experimenteren

Een derde onderzoek toonde aan kleuters dat twee blokken waarschijnlijk, maar niet zeker, een licht deden branden. Hoe groter de kans was dat de blokken dat aanstaken, hoe groter de kans was dat de kinderen ermee speelden. Al deze onderzoeken bewijzen dat kinderen de beginselen van statistiek kennen, ze via experimenten dingen ontdekken en logisch kunnen nadenken vanaf de geboorte. Ook bleek eerder al uit onderzoek dat kinderen het verschil tussen de echte en de fantasiewereld kennen, ze vinden de magische wereld gewoon interessanter.

Minder efficiënt
"Het jonge brein is ontzettend flexibel, het heeft meer neurale verbindingen dan volwassen hersenen. Wat maakt dat kinderen zo goed zijn in het leren van nieuwe dingen. Het nadeel is dat ze minder efficiënt zijn. Met het ouder worden, verdwijnen de verbindingen tussen de hersenen die we niet meer nodig hebben naar de achtergrond, en degene die we veel nodig hebben worden sneller en automatisch. Vele kleine straatjes in de hersenen worden dus vervangen door minder, maar efficiëntere brede lanen. Een baby wordt slimmer en ontdekt zijn mogelijkheden door zijn omgeving te verkennen. Je kunt je kind als ouder stimuleren door eenvoudige dingen uit de volwassen wereld als dozen en potten als speeltje te geven. Maar het meeste leert hij van mensen de rondom hem, dat blijkt uit namelijk onderzoek", besluit de psychologe Alison Gopnik.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte thee is facelift in een kopje


Witte thee is facelift in een kopje


http://img17.imageshack.us/img17/6615/wittethee.jpg


Witte thee voorkomt rimpels omdat het enzymen afbreekt die in de huid elastine en collageen aanvallen.

Jonge huid
Onderzoekers testten de eigenschappen van 21 plant- en kruidenextracten. Daaruit bleek dat het drinken van witte thee het risico op kanker, reuma en zelfs rimpels beperkt. Onderzoeker Declan Naughton: "Met dit onderzoek wilden we plantenextracten ontdekken die de huid beschermen, vooral het effect op elastine en collageen, stoffen die de huid jong houden. Elastine bevordert de natuurlijke elasticiteit die de longen, aders, ligamenten en huid helpen om te functioneren. Het stimuleert ook de herstelling van het weefsel wanneer je wondjes hebt en voorkomt dat de huid gaat hangen. Collageen is een proteïne dat je vindt in de bindweefsels in het lichaam, belangrijk voor de sterkte en de elasticiteit van de huid."

Hoeveelheden
"We hebben heel kleine hoeveelheden getest, kleiner dan dat je normaal in een tas thee zou vinden", aldus de onderzoekers. Witte thee komt van blaadjes die geoogst worden voordat ze volledig opengaan. Het is erg verwant aan groene thee, maar heeft een minder straffe smaak, dit drankje is lichter en zoeter.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen herontdekken de staafmixer


Vrouwen herontdekken de staafmixer





De markt voor huishoudelijke apparatuur beleeft zware tijden, maar er is een lichtpuntje. Staafmixers en keukenmachines gaan vaker over de toonbank, omdat consumenten door de recessie meer thuis eten.

Ook zelf koffie
Dat stelt marktonderzoeksbureau GfK Retail and Technology in Nederland vast. De omzet uit apparatuur voor voedselbereiding, zoals staafmixers en keukenmachines, steeg in de eerste helft van dit jaar met 18 procent. Vooral staafmixers waren in trek, zo blijkt uit het GfK-onderzoek. Maar ook de duurdere keukenmachines vonden vaker hun weg naar de consument, aldus GfK-onderzoeker Niels van Steijn.
GfK legt ook een verband tussen de opkomst van de expressomachine en de neergang van de economie. Consumenten zouden nu meer inspelen op de mogelijkheden om thuis een goede kop koffie te zetten. De detailhandel zette 39 procent meer volautomatische machines af.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstbeen voor olifant die op landmijn trapte

Kunstbeen voor olifant die op landmijn trapte


http://img14.imageshack.us/img14/6092/kunstbeenvoorolifant.jpg



De Thaise olifant Motola heeft haar eerste stappen gezet met haar gloednieuwe kunstbeen. Tien jaar geleden trapte het 48 jaar oude wijfje op een landmijn. Zondag werd haar afgerukte linker voorpoot vervangen door een prothese.

"En Motola stelt het wel", zegt Soraida Salwala van de privé-organisatie Friends of the Asian Elephant. "Haar eerste wandelingetje duurde tien minuten. Ze heeft nog niet haar hele gewicht op het kunstbeen gezet, maar dat zal niet lang meer duren".

Verdoving
Motola was bomen aan het verslepen in het grensgebied met Myanmar toen het ongeval zich in 1999 voordeed. Haar linkervoet moest geamputeerd worden. Het dier werd een dosis verdovingsmiddelen toegediend waarmee je 70 mensen kan laten inslapen.

Spieren versterken
Na het ongeval moest Motola zich behelpen met een tijdelijke prothese. De voorbije drie jaar droeg ze een toestel dat haar spieren en pezen moest versterken. Dit was nodig om haar voor te bereiden op de definitieve prothese. Die werd zondag aangebracht.(br.hln)





» Reageer (0)
17-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jo Leemans maakt haar eigen in memoriam


Jo Leemans maakt haar eigen in memoriam


http://img17.imageshack.us/img17/6397/joleemans.jpg


Jo Leemans (82), vorige zaterdag eregaste op Rimpelrock, heeft voor ‘De rode Loper’ haar eigen in memoriam samengesteld.

“Dat heb ik drie jaar geleden al gedaan,” vertelt ze. Voor alle duidelijkheid: ze is nog gezond en wel, maar had zo haar eigen redenen om haar voorzorgen te nemen.

“Het idee was niet van mij, maar van Rita Van Neygen,” zegt Jo Leemans. “Wat ik op tv zie wanneer oudere Vlaamse artiesten overlijden, is soms om te janken. Toen Jetty Gitari vorig jaar in april overleed, is er niks gebeurd. Als Bobbejaan Schoepen sterft, zullen ze wel beelden hebben van Bobbejaan op zijn paard, maar van de hoogtepunten van zijn carrière hebben ze weinig of niets. Bij het overlijden van Ann Christy, nu 25 jaar geleden, zijn ze beelden moeten gaan kopen in Scandinavië.”





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleng je vakantiegevoel


Verleng je vakantiegevoel


http://img26.imageshack.us/img26/317/vakantiegevoel.jpg


Wie dat heerlijke vakantiegevoel niet graag vaarwel zegt, kan met enkele kleine tips nog nagenieten van de voorbije weken. Niet dat je meteen heimwee moet krijgen, het helpt wel om de eerste weken op kantoor meer ontspannen te beginnen.

Plakboek
Met de komst van de digitale camera, nemen nog weinigen de moeite om de foto's op papier te laten drukken. Het loont nochtans de moeite om de mooiste shots in te plakken in een mooi fotoboek. Laat het zien aan al wie je lief is, zo beleef je de vakantie steeds weer even opnieuw.

Buitenlucht
Op vakantie wordt er volop gewandeld of gefietst. Eenmaal thuis doen we dat te weinig. Het vakantiegevoel kan je verlengen door naar buiten te gaan en te genieten van de omgeving en de natuur. Een dagje naar het strand, een ritje met de fiets of een duik in het zwembad doen wonderen.

Vakantiegeur
Geuren roepen herinneringen op. De zeegeur ben je misschien kwijt, wel kan je jezelf eens douchen met die douchegel uit het hotel waar je verbleef. Of smeer je in met een aftersun crème. Of maak die lekkere cocktail klaar.

Liedjes
Geluiden doen net hetzelfde als geuren. Draai die ene hit waarop je nachten hebt gedanst. Zet wat leuke vakantieliedjes op die je in geen tijd doen terugdenken aan enkele weken geleden.

Reünie
Op vakantie leer je vaak andere mensen kennen. Wonen ze in de buurt, organiseer dan eens een reünie. Praat over toen, bekijk de foto's en maak er opnieuw een leuke vakantiedag van.

Plannen
Ooit komt het moment dat je vooruit moet kijken. Hoe kan dat beter dan een nieuwe vakantie te plannen? Haal vakantieboeken bij het reisbureau en markeer al meteen wat je geweldig lijkt om de zomer door te brengen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnemelk met hoge factor creëert vals gevoel van veiligheid


Zonnemelk met hoge factor creëert vals gevoel van veiligheid





Een factor 60 zonnemelk biedt maar drie procent meer bescherming tegen zonnestralen dan factor 20. Maar het creëert volgens experts wel een vals gevoel van veiligheid, wat je risico op huidkanker verhoogt.

Weinig extra voordelen
Er is weinig bewijs dat we meer voordeel halen uit het smeren van factor 60 dan factor 20", aldus dermatoloog Peter Coburn. "Factor 20 blokkeert 95 procent van de UV-stralen terwijl dat bij factor 60 98 procent is. De prijzen nemen toe naarmate de factor stijgt. Dus ik denk dat mensen veel meer betalen voor slechts weinig extra voordelen." Experts zeggen dat enkel als je zo'n hogere factor juist gebruikt, je er voordeel uit haalt. Een hogere factor vermenigvuldigt enkel de tijd dat je in de zon kan zitten zonder te verbranden. Met je blote huid word je al rood na vijf minuten bij factor 15 is dat 75 minuten.

Regelmatig aanbrengen
Om te verzekeren dat je de juiste bescherming krijgt, moet je zonnecrème regelmatig en overvloedig aanbrengen. Het aangeraden voor een volwassene twee dessertlepels te gebruiken om je hoofd, armen en nek te bedekken en twee eetlepels voor je lichaam. Je moet de crème om de twee uur aanbrengen. "Mensen brengen maar een kwart van de aanbevolen hoeveelheid aan. Maar je kunt niet een dun laagje compenseren met een hoge factor. Een factor 50 is wanneer het slecht is aangebracht slechts evenveel waard als factor drie. Crèmes met een hoge factor zijn namelijk dikker van structuur en moeilijker om aan te brengen", aldus professor Coburn. "Dat betekent dat mensen zich minder vaak gaan insmeren dan nodig. Het is veel belangrijker dat mensen een product vinden dat ze graag gebruiken dan de graad van de factor"

Huidkanker
"Het gevaar van zonnemelk met hoge factor is dat mensen een vals gevoel van veiligheid krijgen. Het is niet omdat je niet verbrandt, dat je geen schade oploopt. We weten niet exact welke stralen van het zonnestelsel kwaadaardige melanomen veroorzaken. Kledij is dus nog de beste bescherming van allemaal", besluit Coburn.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiopresentatrice naakt in studio na weddenschap


Radiopresentatrice naakt in studio na weddenschap


http://img36.imageshack.us/img36/2571/naaktinstudio.jpg


In Pilsen heeft een radiopresentatrice drie uur naakt in de studio gestaan. Dat ziet toch niemand denkt u? Toch wel, want programmadirecteur Mira Hejda liet presentatrice Veronika Nagrova een webcam installeren en alles op internet zetten.

Nagrova stond in haar blootje in de studio omdat ze een weddenschap had verloren. "We verloten elke week een reis. Daarvoor moet een luisteraar drie titels raden", aldus Nagrova. "Als grap zei ik: als niemand in de opdracht slaagt, presenteer ik naakt."

Groene bikini
Dat was buiten programmadirecteur Hejda gerekend. Zij vond het wel een goed plan om de opdracht voor de luisteraar wat moeilijker te maken. "Ik heb de titels wat moeilijker gemaakt. Resultaat? Niemand had de opdracht goed en Veronica had verloren", aldus Hejda.

Een collega was wel zo vriendelijk om net voor de uitzending een groene bikini op het lichaam van Veronica te tekenen. "Ik heb geen probleem met naaktheid, maar tijdens de uitzending was het toch even wennen. Verschillende collega's kwamen een kijkje nemen." (br.hln)

Bekijk hier het filmpje





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyboom in IJsland na financiële crisis


Babyboom in IJsland na financiële crisis


http://img40.imageshack.us/img40/6407/babyboomx.jpg



IJsland ervaart een babyboom na de grote crash van de banken als gevolg van de financiële crisis. Er werden namelijk de laatste maanden 3,5 procent meer baby's geboren.

Troost in de liefde
Deze nieuwe generatie kinderen worden de 'Kreppababy's' genoemd, wat crisis betekent in het IJslands. Deze cijfers suggereren dat koppels die getroffen werden door de crisis troost in hun relatie zochten. Volgens sommigen zou dit komen door de crash in de bankensector tien maanden geleden, een andere theorie is dat de hoge werkloosheidscijfers ervoor zorgen dat veel mensen nu meer tijd omhanden hebben. Alda Sigmundsdottir, een blogster in IJslandn zegt dat er duidelijk meer zwangere vrouwen rondlopen in Reykjavik. "Ik herinner mij dat de emoties hoog opliepen in oktober toen de banken hier failliet gingen. Velen zochten volgens mij dan troost in de liefde."

Te vroeg
Sommige experts zeggen dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken, ook voor Europese andere landen. "Ik betwijfel het of er echt zoveel 'Kreppababy's' zijn geboren", aldus de IJslandse professor Ólöf Garoarsdóttir.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe cosmetische ingreep: perfecte neus in tien minuten


Nieuwe cosmetische ingreep: perfecte neus in tien minuten






Een nieuwe cosmetische procedure waarbij een 'filler' geïnjecteerd wordt in enkele gebieden van de neus, geeft deze een volledig nieuwe vorm. Het is even effecticiënt als een chirurgische ingreep, maar minder pijnlijk, goedkoper en de klus is in tien minuten geklaard.

Bulten weg
Een filler is een opvulmiddel, bijvoorbeeld het niet-permanente hyaluronzuur, het wordt onder de huid geïnjecteerd om zo probleemzones als rimpels op te vullen. De ingreep met fillers in de neus werd zeven jaar geleden ontwikkeld in Brazilië. In Groot-Brittannië werd het nog maar onlangs voor het eerst toegepast, maar vooral na sportongevallen. De procedure helpt mensen die ongelukkig zijn over de vorm van hun neus, maar verandert niets aan de grootte. Artsen kunnen er bulten mee wegwerken of meer vorm aan de neus toevoegen, het helpt dus vooral bij patiënten met een haak- of een extreem platte neus. De resultaten zijn volgens artsen tot nu zijn veelbelovend. Je betaalt ongeveer 350 euro voor de behandeling, een tiende van de prijs van een neusoperatie. Deze fillers hebben wel geen permanent effect, na één tot anderhalf jaar breken je lichaamscellen de stof af.




Fillers worden nu voornamelijk gebruikt voor het opvullen van rimpels.
Fillers worden nu voornamelijk gebruikt voor het opvullen van rimpels.



Veilig?

Een neusoperatie is één van de moeilijkste plastische ingrepen. Het houdt namelijk heel wat risico's in. Bij 18 procent van de gevallen gaat de neus erg bloeden, wordt er littekenweefsel gevormd of komt het kraakbeen los. De Britse plastische chirurg Nigel Mercer heeft zijn twijfels over de veiligheid van deze techniek. "Het is nog een nieuwe procedure, dus patiënten moeten beseffen dat ze proefkonijnen zijn. Omdat hier over fillers gaat, moet deze procedure niet eerst uitgebreid getest worden zoals bij andere medische behandelingen. We weten nog weinig over de lange termijn effecten van deze stoffen. Fillers kunnen de vorming van littekenweefsel veroorzaken, waardoor je een bult krijgt."

Toch kan deze ingreep een neusoperatie niet op alle vlakken vervangen. Het is geen oplossing voor mensen met ademhalingsmoeilijkheden door een obstructie in de neus.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/7/13/media_xl_994048.jpg





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celine Dion - Power of Love

Celine Dion - Power of Love

Om haar te beluisteren druk op de foto








» Reageer (0)
16-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: de oplosbare bikini werkt


Getest: de oplosbare bikini werkt


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/oplosbare-bikini.jpg?t=1250454200



In Duitsland zorgde de oplosbare bikini al voor een fikse rel bij vrouwenrechtenorganisaties. De bewuste bikini lost op als hij in aanraking komt met water. De Belgische site clint.be wilde dit met eigen ogen zien en deed de test.

De fabrikant van het kledingstuk omschrijft de bikini als het ultieme wapen voor mannen die gedumpt zijn door hun vrouw of vriendin. Voor de heren is er overigens ook een oploszwembroek.

Voor de test deed Clint beroep op drie modellen en een onderwater- en bovenwatercamera. En wat blijkt, de oplosbare bikini is geen grap. Bekijk de test op Clint.be.   (br. Het Nieuwsblad)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters: Fantastische week in Cincinnati!


Kim Clijsters: "Fantastische week in Cincinnati!"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kim-clijsters.jpg?t=1250437326



In haar blog blikt Kim Clijsters terug op het toernooi van Cincinnati waar ze deze week haar comeback op het WTA-circuit vierde. De ex-nummer 1 bereikte in Ohio de kwartfinales waarin ze eervol onderuitging tegen Dinara Safina, de huidige nummer 1.

"Wat een fantastische week is dit geweest! Zo veel emoties die terugkwamen. Ik kan niet geloven dat ik vijf dagen op rij (er zat ook een dubbelspel tussen) getennist heb, de titelhouder van Stanford en Roland Garros geklopt heb en uiteindelijk tegen Dinara uitkwam", schrijft Clijsters.

"Het is me nu duidelijk waarom zij de nummer 1 is. Ze speelt voortreffelijk en is fysiek veel sterker geworden. Misschien speelt ze niet heel de match en in alle matchen op haar beste niveau, maar ze is er zeker toe in staat. Ik sta te popelen om opnieuw tegen haar te spelen. Misschien volgende week al in Toronto? Ik hoop het", gaat Clijsters verder.

"Brian, Jada en ik hebben ons goed geamuseerd. Ik was heel benieuwd hoe we het evenwicht tussen het gezinsleven en mijn leven op de Tour zouden kunnen vinden en ik kan zeggen dat dat allemaal snel in de juiste plooi gevallen is", klinkt het nog.

Vanaf maandag is Clijsters aan de slag op het toernooi van Toronto, waar ze de laatste hand legt aan haar voorbereiding op de US Open. In de eerste ronde neemt Clijsters het op tegen een kwalificatiespeelster.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendje in viersterrenhotel voor 1 cent


Weekendje in viersterrenhotel voor 1 cent in de buurt van Venetië


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/venetie.jpg?t=1250422616



Een Italiaans viersterrenhotel in de buurt van Venetië bood per vergissing een wel zeer unieke vakantie aan: een romantisch weekendje in Venetië voor slechts 1 cent. De fout stond maar even op de website, maar lokte meer dan 200 geïnteresseerde romantici. En het lijkt erop dat hun unieke vakantie ook zal plaatsvinden.


Het viersterrenhotel Crowne Plaza in Quarto D'Altino, op zo'n 25 kilometer van Venetië, kreeg op de avond dat het bijzondere tarief op de website stond een heleboel reservaties binnen, samen goed voor 1.400 geboekte nachten, van oktober tot in 2010.

Het hotel dacht eerst dat het lage tarief door een hacker op de website was geplaatst, maar uiteindelijk bleek het om een menselijke fout in het kantoor van Intercontinental Hotels Group, het moederbedrijf van Crowne Plaza, in de Verenigde Staten te gaan.

Op de website had een aanbod voor twee dagen in het hotel aan de helft van de prijs moeten staan. Een nachtje in het viersterrenhotel, waar 151 kamers zijn, kost normaal tussen 90 en 150 euro.

Het tarief aan 1 cent stond maar één avond op de website van het hotel, maar dat was genoeg om een heleboel reservaties binnen te krijgen. Volgens een woordvoerster van het moederbedrijf in de Verenigde Staten boekten meer dan 200 mensen een verblijf in het hotel.

Voor het hotel betekent dat een vergissing van zo'n 90.000 euro want, zo liet de woordvoerster verstaan, alle gemaakte reservaties zijn geldig. "Ondanks de vergissing is Intercontinental Hotels Group verplicht om het tarief van 1 eurocent te hanteren voor mensen die een geldige reservatie hebben."

Zo'n 228 mensen kunnen dus wellicht over enkele maanden een romantisch weekendje in Venetië beleven aan een bespottelijk goedkope prijs.





» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!