Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




22-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen niet zelfzeker genoeg voor bikini


Vrouwen niet zelfzeker genoeg voor bikini





8 op 10 Britse vrouwen dragen liever geen bikini omdat ze zich onzeker voelen over hun lichaam. In tegenstelling tot wat je zou denken hebben jonge vrouwen er het meeste problemen mee, bij 18- tot 24-jarigen kiest 9 op 10 liever voor een badpak dan een bikini. Dat blijkt uit een Brits onderzoek.

Plastische chirurg
Bijna de helft van de vrouwen gaat op dieet voor ze op vakantie vertrekt. Een kwart van de vrouwen zou liefst nog wat verder gaan en een bezoekje aan de plastische chirurg brengen voor ze zich op strand blootgeeft.  Een kwart van hen slikt voor de zomer dieetpillen. Toch betekent dit niet dat vrouwen geen bikini's in hun kast hebben, een  op vier vrouwen heeft er minstens  drie

Angsten overwinnen
De Engelse actrice Denise Van Outen wil dat vrouwen hun angsten overwinnen. "Vrouwen worden onder druk gezet om slank te zijn en er perfect uit te zien. Er is geen enkele vrouw die ik ken, die helemaal tevreden is over haar lichaam. Naarmate je ouder wordt, krijg je wel meer zelfvertrouwen, denk ik. Maar dat betekent niet dat je je daarom op je gemak voelt in een bikini."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geroosterde krieltjes met gegrilde lente-uitjes

Geroosterde krieltjes met gegrilde lente-uitjes, gepocheerd eitje en kervelpesto





Ingrediënten
800 g jonge aardappeltjes, schoongeboend
3 koffielepeltjes grof zeezout
Olijfolie
2 bosjes lente-uitjes of jonge preitjes, schoongemaakt en 2 minuten gestoomd
Olijfolie
Peper en zout
4 eieren
Water

Voor de kervelpesto:
1 grote bos kervel
Olijfolie
50 g pecorinokaas
Peper en zout

Bereiding
Doe de aardappeltjes in een ovenschaal met het zeezout en besprenkel ze met olijfolie. Hussel alles goed door elkaar en rooster de aardappeltjes 20 à 25 minuten op 200 °C in een voorverwarmde oven. Pureer alle ingrediënten voor de pesto. Kwast de lente-uitjes heel lichtjes in met olijfolie en gril ze op een hete grillplaat. Kruid met peper en zout. Breek de eitjes stuk voor stuk in een kopje, laat ze telkens elk afzonderlijk in kokend water glijden en pocheer ze 2 à 3 minuten. Neem ze met een schuimspaan uit het water en laat uitlekken op een handdoek. Serveer de eitjes samen met de aardappeltjes, uitjes en pesto.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnen kan je leven verlengen


Zonnen kan je leven verlengen


http://img41.imageshack.us/img41/9679/monh.jpg



Een zonnebad vermindert het risico op hartproblemen en diabetes. Nieuw onderzoek toont dat aan. Zonnen kan, net als gezonde voeding, langer doen leven.

Vitamine D
Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine beschermt onder meer tegen aandoeningen die kunnen leiden tot hart-en vaatziekten en diabetes.

De onderzoekers van de Warwick Medical School merkten dat als ouderen meer tijd in de zon doorbrachten, de huid er beter in slaagde meer vitamine D aan te maken. "We adviseren aan ouderen om tweemaal per week, 5 tot 30 minuten, in de zon te zitten", aldus de vorsers. "Zo bereik je het gewenste effect".

Bescherming
Zonnecrème mag daarbij zeker gebruikt worden. De invloed van zonlicht is steeds hetzelfde na gebruik van een beschermingscrème met minstens factor 8. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames stel je eens voor dat je een man bent...



De afbeelding “http://img169.imageshack.us/img169/8676/toiletym6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Dames stel je eens voor dat je een man bent...
zouden jullie hier op je gemak  een plasje kunnen doen ???



» Reageer (0)
21-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Magritte Museum officieel geopend in Brussel


Magritte Museum officieel geopend in Brussel





Het Magritte Museum aan het Brusselse Koningsplein is woensdag officieel geopend in aanwezigheid van koning Albert en koningin Paola. Op 2 juni 2009 gaan de deuren open voor het grote publiek.

Het is het eerste museum van een dergelijke omvang dat aan de kunstenaar wordt gewijd, en het is ook de plaats waar 's werelds grootste collectie van Magritte voor het eerst wordt getoond. Dat verklaarde Michel Draguet, de algemeen directeur van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB), vandaag tijdens een persconferentie.

250 werken
Het museum heeft een oppervlakte van 2.500 vierkante meter en telt vijf niveaus. Volgens Draguet worden er 250 werken en uitzonderlijke archieven voor het eerst als één geheel aan het publiek getoond. Ze worden met elkaar in verband gebracht via verschillende niveaus van chronologische en thematische lezingen.

Samen met de Magritte Stichting bezitten de KMSKB een verzameling die het volledige oeuvre van Magritte overspant. Ze omvat verschillende meesterwerken, zoals "Het Rijk der Lichten" en "De Terugkeer", en diverse technieken en kunstvormen, en ze bestrijkt alle periodes uit het leven van de kunstenaar.

De tentoongestelde werken zijn voornamelijk afkomstig van het legaat Irène Hamoir-Scutenaire, van het legaat Georgette Magritte en van opeenvolgende aankopen door de KMSKB, aangevuld met nooit eerder vertoonde schenkingen en private bruiklenen.

Naar het voorbeeld van onder andere het Van Gogh Museum in Amsterdam wil men het Museum laten uitgroeien tot het belangrijkste internationale kenniscentrum voor de studie, het denken en het werk van René Magritte.

Het Musée Magritte Museum kwam tot stand dankzij een samenwerking tussen de KMSKB, de Regie der Gebouwen en het Federaal Wetenschapsbeleid, en heeft de steun van de Stichting Magritte en GDF-Suez.

Het museum zal, vanaf 2 juni, van dinsdag tot zondag geopend zijn van 10 tot 17 uur en op woensdag tot 20 uur. Op zaterdag 30 mei is het museum uitzonderlijk gratis open van 10 tot 22 uur.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooier naakt zonder gêne


Mooier naakt zonder gêne


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sexy-1.jpg?t=1242481250



Vrouwen hebben complexen over hun lichaam. Zelfs als ze naakt voor hun liefste moeten verschijnen, slaat regelmatig de twijfel toe. Om zelfzekerder voor de dag te komen, sprokkelden we twaalf tips die beter naakt doen voelen.

Tip 1: Een peeling is onontbeerlijk voor een zacht en glanzend lichaam. Vooral tijdens de zomer is het belangrijk om de dode huidcellen weg te boenen en stralend voor de dag te komen.

Tip 2: Een zelfzekerder gevoel krijg je door een kleurtje. Een gebronsde huid geeft een slankere indruk zonder te diëten. Zo vallen ook andere imperfecties minder op als spataders of geboortestriemen.

Tip 3: Make-up kan helpen, maar is niet te gebruiken op je hele lichaam. Opteer voor een olievrije glanzende moisturizer die je huid doet stralen. Vaak bevatten ze lichtweerkaatsende effecten die je een sensuele look geven.

Tip 4: Gebruik gekleurde lakens. Deze geven je uiterlijk een warmere gloed, zelfs zonder een bruin kleurtje.

Tip 5: Er goed uitzien kan niet zonder een lekker geurtje. Besprenkel je decolleté en polsen lichtjes en gebruik een warme, kruidige geur.

Tip 6: Je haar stylen lukt beter bij niet pas gewassen haar. Vergeet ook niet dat warrig haar best wel sexy kan zijn.

Tip 7: Vergeet je onderste haren niet. Waarom je bikinilijn niet in een speelse vorm waxen? Ga je liever 'au naturel', maakt een snelle trimbeurt al een heel verschil.

Tip 8: Sexy heeft niet alleen met je lichaam te maken. Een zacht schemerlichtje helpt je figuur te flatteren. Tracht scherp licht te vermijden, opteer voor kaarsen en vloerlampjes.

Tip 9: Hou de temperatuur in de gaten. Te warm doet je teveel zweten, koude geeft je rillingen en doet op het verkeerde moment wat met je tepels.

Tip 10: Onderschat de kracht niet van een simpele mani- of pedicure.

Tip 11: Eet een lichte maaltijd voordat je straks naakt verschijnt. Je wil er niet opgeblazen uitzien.

Tip 12: Het is niet omdat je naakt bent, dat je geen accessoires aan kan. Hoge hakken zijn sexy en maken je benen slanker. Ook juwelen kunnen mooi staan op een naakt lichaam.

Tip 13: Last but not least: geniet. Wie zich sexy en geweldig voelt, ziet er ook zo uit.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ooievaar krijgt valse bek


Ooievaar krijgt valse bek


Ontwerper-tandtechnicus Tamas Kothay past de nieuwe snavel.


Een Hongaars vogelopvangcentrum heeft voor een opmerkelijke stunt gezorgd door een gewonde ooievaar te voorzien van een snavelprothese. De bek van de ooievaar was verbrijzeld nadat het dier tegen een muur was gevlogen. Dat meldt de Britse omproep BBC.

Vier uur op operatietafel
Het huzarenstukje komt op naam van Tamas Kothay, een specialist in tandprotheses. Hij vervaardigde de kunstbek in synthetisch hars. Dierenarts Deri Janos, op zijn beurt, bevestigde de prothese. Hiervoor moest de ooievaar een vier uur durende operatie ondergaan.







Weer vrij
Dankzij de nieuwe snavel kan de ooievaar zich weer zelfstandig voeden. Het dier wordt eerlang weer losgelaten in de vrije natuur. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.als woorden konden praten...



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/monica-bellucci1.jpg?t=1242852950


mijn gedachten schieten losse flarden
zomaar in het rond
wegdromen en denken
aan het geluk dat eens bestond

mijn ogen kijken in het niets
ze zien meer dan dat ik zou willen
zoeken troost
niet in staat mijn angsten te stillen

mijn hart dat klopt en klopt
zonder dat ik moeite doe
kloppend hart...
Word jij nooit eens moe

mijn woorden zoeken vaste grond
geschreven... achtergelaten
op een zee van wit papier
als woorden konden praten...





» Reageer (0)
20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zie mijn man liever dan mijn kinderen


"Ik zie mijn man liever dan mijn kinderen"


 



"Ik zie mijn man liever dan mijn kinderen", dankzij deze uitspraak werd de Amerikaanse schrijfster Ayelet Waldman plots gehaat door miljoenen moeders. "Maar de tijden zijn veranderd, tegenwoordig is het trendy om een slechte moeder te zijn."

Druk om perfect te zijn
In 2005 schreef Waldman in The New York Times dat ze meer hield van haar man dan van haar kinderen, als reactie ontving ze ontzettend veel haatbrieven. Maar ze maakte van deze slechte publiciteit een nieuwe carrièreopportuniteit. Ze schreef een boek over slecht moederschap dat vrouwen moet bevrijden van de druk om steeds perfect te zijn.



Britney Spears werd veroordeeld tot slechte moeder.
Britney Spears werd veroordeeld tot slechte moeder.



Trendy
Waldman: "Ik kon niet geloven hoeveel vrouwen me haatten. Zoveel moeders die alles opgaven om voor hun kind te zorgen waren boos op me. Gewoon omdat ik zei dat ik mijn partner nog steeds even belangrijk vond als voor mijn moederschap was ik een slechte mama. Maar nu zijn slechte moederschapkwaliteiten trendy, het staat chic."

Britney Spears
Met haar boek wil de vroegere advocate duidelijk maken dat het tijd is om te stoppen dat moeders streven naar perfectie en komaf te maken met het schuldgevoel dat daarmee gepaard gaat. "Er zijn heel wat slechte moeders, maar onze cultuur veroordeelt hen. Kijk maar naar hoe Britney Spears behandeld werd. Moeders zijn zo bang dat ze zelf gaan falen, dat ze met de vinger naar iemand anders wijzen om zichzelf beter te voelen. Ze spelen de 'slechte-moeder-politie. Moeders moeten zichzelf en elkaar leren te vergeven. We moeten onze dagen met onze kinderen zo goed mogelijk proberen door te brengen", besluit Waldman.  (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kai-Mook bijna vertrappeld na trap van Dumbo


Kai-Mook bijna vertrappeld na trap van Dumbo

De verzorgers hebben de letter H vergeten...Khai-Mook


http://img198.imageshack.us/img198/5383/kaimooky.jpg



In de Antwerpse zoo hielden bezoekers gisteren even hun adem in toen het inmiddels beroemde baby-olifantje Kai-Mook een stamp kreeg van een volwassen dier. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Olifant Dumbo gaf Kai-Mook een fikse trap, waardoor die enkele meters ver rolde. Piepend lag het kalfje op zijn rug, terwijl moeder Phyo Phyo, tante Yu Yu Yin en zus May Tagu paniekerig poogden het kleine dier af te schermen van Dumbo. Kai-Mook werd net niet vertrappeld.

Na een paar minuten kon de kleine ongedeerd weer rechtstaan.



Het pasgeboren Antwerpse baby-olifantje gaat voortaan zoals bekend door het leven als Kai-Mook door het leven. Dat betekent 'parel' in het Thais. Althans, dat zeggen de olifantenverzorgers van de Antwerpse Zoo.

'H' vergeten

Kai-Mook is echter Thais voor 'kip', zo ontdekte het Radio 1-programma 'Feyten of Fillet'. Bij de naamkeuze hebben de verzorgers de letter 'h' vergeten toe te voegen. Khai-Mook is de correcte schrijfwijze van 'parel'.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Amsterdam verbiedt eendjes voederen


Amsterdam verbiedt eendjes voederen






In Amsterdam is het bestuur van het stadsdeel Noord een actie begonnen om kleine kinderen en hun ouders duidelijk te maken dat ze de eenden in de vijvers niet mogen voederen.

Eenden die brood krijgen, hoeven zelf geen eten meer te zoeken. Ze vervelen zich, worden agressief en gaan veel eerder dood dan eenden die niet worden gevoederd. Daarnaast trekt het brood in de vijvers ratten aan. "Hoe leuk het voeren ook is, het is niet goed"', luidt het.



http://img190.imageshack.us/img190/5796/eendjes1.jpg






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lottowinnaar heeft nog 1 dag om miljoenen op te halen


Lottowinnaar heeft nog 1 dag om miljoenen op te halen




Vandaag is de laatste dag waarop de persoon die op 31 december met de Lotto 1.166.702,50 euro won, zijn prijs kan claimen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Het winnende formulier werd gevalideerd bij dagbladhandel 'Patje' aan de Moerkerkse Steenweg in Sint-Kruis Brugge. De winnaar had twintig weken om zich te melden. De lottocomputer weet dat het een speler is die altijd voor 7 euro speelt en altijd dezelfde cijfers - 11, 13, 14, 16, 25, 33 (reservegetal was 17) - aankruist.

"Tot het laatste moment blijf ik hopen dat de winnaar alsnog opdaagt", zegt Patricia Mellaerts, uitbaatster van de bewuste dagbladhandel, in de krant.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indisch eten helpt je afvallen


Indisch eten helpt je afvallen


 


Kurkuma of geelkruid, een ingrediënt vaak gebruikt in Indisch eten, heeft een actief element dat overgewicht tegengaat. Onderzoekers ontdekten namelijk dat je minder bijkomt van een maaltijd met dit bestanddeel dan wanneer je dezelfde ingrediënten eet zonder het kruid.



Kurkuma
Kurkuma



Muizen

De onderzoekers bestudeerden twee groepen muizen. Ze aten beide exact hetzelfde, maar de eerste groep kregen 500 milligram kurkuma bij elke maaltijd. Na twaalf weken bleek dat de eerste groep muizen minder woog dan de tweede. Kurkuma bevat de chemische stof 'curcumine', die het lichaam snel opneemt. Tests in het laboratorium met menselijke cellen bevestigden de resultaten. Ook bleek dat kurkuma het effectiefst is om niet te verdikken wanneer het gebruikt wordt in vette maaltijd. Omdat de resultaten van het onderzoek veelbelovend zijn, willen de onderzoekers binnenkort beginnen met tests op mensen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Groene thee beschermt tegen aids


Groene thee beschermt tegen aids





Een stof in groene thee beschermt vrouwen tegen aids omdat het voorkomt dat sperma de gezonde cellen infecteert. Uit recent Duits onderzoek blijkt dat het bestanddeel in vaginale gels gebruikt kan worden.

Groene thee
De onderzoekers toonden aan dat sperma een proteïne bevat dat hiv helpt te transporteren en gezonde lichaamscellen binnen te dringen. Nu blijkt dat een stof in groene thee, EGCG, dit proteïne aanvalt. Volgens de onderzoekers betekent dit het bestanddeel beschermt tegen een infectie. De moleculen zorgen dat het sperma de cellen niet infecteert en ze brengen ook geen schade aan het lichaam toe.

Derde wereld
Wetenschappers onderzoeken al jaren naar een vaginale gel die vrouwen beschermt tegen een hiv-infectie tijdens seks. Deze zou vooral gebruikt worden in derde wereldlanden omdat vrouwen daar vaak hun man niet durven te verplichten om een condoom te dragen. Uit tests blijkt dat medicatie in combinatie met een gel op basis van EGCG tegen aids beschermen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichtenland,



img169/808/vandaag500kg0.jpg



Gedichtenland,
land van mijn dromen
land waar ieder aan zijn trekken kan komen
gedichtjes één uit duizenden
is dat van jou of van mij
gedichtjes met rijmen of in strofen
je kan er alles in beloven
gedichtenland is het een droom of is het echt
het is zoals jij het zegt
gedichtenland,
laat het maar stromen
al die letters in woorden
pationele zinnen, gevoelens en bezinnen
gedichtenland,
land van mijn dromen
laat ons voor eeuwig erbij horen !




» Reageer (0)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke mensen zijn dikwijls beschaamd


Dikke mensen zijn dikwijls beschaamd om in het openbaar te eten


http://img145.imageshack.us/img145/1573/overgewicht.jpg



Bijna de helft van de dikke mensen schaamt zich om te eten in het openbaar, een kwart van hen doet het daarom stiekem. Dit blijkt uit een Nederlandse enquête bij mensen met overgewicht.

Openbaar
Bijna tweederde van de deelnemers aan de enquête zegt soms afkeurende blikken te krijgen tijdens het eten van iets ongezonds. Bij 49 procent zorgt dit voor schaamtegevoelens. 34 procent wordt ook aangestaard als ze iets gezond eten. Toch trekt meer dan de helft van de dikke mensen zich hier niets van aan, ondanks het feit dat ze zich schamen en ze het vervelend vinden. Een kwart gaat wel ergens eten waar niemand ze kan zien en 20 procent waagt zich alleen nog maar aan gezonde dingen in het openbaar.

Schelden of roepen
Op restaurant storen mensen met overgewicht zich minder aan starende blikken. 80 procent van de deelnemers trekt zich hier niets van aan en eet waar hij of zij zin in hebben. De meeste dikkerds willen wel reageren op deze mensen door te roepen of te schelden, maar dat durft haast niemand. 255 personen met overgewicht die lid zijn van de afslankwebsite valtaf.nl namen deel aan de enquête.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blije uitstraling geeft beste indruk

Blije uitstraling geeft beste indruk






Wil je sier maken op een eerste date, zet dan een vriendelijk gezicht op. Ook geur en stem zijn belangrijk voor een goede eerste indruk. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek onder vrijgezellen door datingsite Lexamore en staat te lezen op nu.nl.

Internationaal
6.000 vrijgezellen uit acht Europese landen werden naar hun voorkeuren gevraagd. Een vriendelijk gezicht en een gelukkige uitstraling maken de meeste indruk. Zowel in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland, werd die vraag gesteld. Bedoeling was een aantal verschillen in geur, smaak en muziek te ontdekken.

Blij gezicht
Een vriendelijk gezicht doet de meesten smelten. Een eerste goede indruk maakt een tweede afspraak mogelijk, dat geldt voor meer dan de helft van alle vrijgezellen. Verschillen zijn er echter wel in de geur- en muziekkeuze. Nederlanders, Fransen en Engelsen, vinden de geur van baby-olie en propere was, erg aangenaam. Zwitsers en Italianen gaan voor zwaardere geuren, de Spanjaarden voor zachte en fruitige luchtjes.

Pianomuziek
Wat de muziekkeuze betreft om in de stemming te komen, kiezen de meeste Europese singles voor pianomuziek en saxofoon. Enkel de Nederlanders opteren voor drums en elektrische gitaar.

Chocolade
Idem met de smaakpupillen. Terwijl de meesten kiezen voor zoetigheden als chocolade, kiezen de Nederlanders voor zure smaken. Ook kruidige en hartige hapjes doen het goed. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterie Neanderthalers opgelost: we aten ze op


Mysterie Neanderthalers opgelost: we aten ze op





Eén van de grootste mysteries uit de geschiedenis - waarom de Neanderthalers verdwenen van de aardbol - lijkt opgelost: de 'moderne' mens heeft hen opgegeten.

Dat moet blijken uit een studie die gepubliceerd is in het Journal of Anthropological Sciences. De Neanderthalers verdwenen 30.000 jaar geleden, toevallig net het tijdstip waarop onze voorouders de oversteek vanuit Afrika naar Europa maakten.

Ketting van tanden
Fernando Rozzi van het Franse Centre National de la Récherche Scientifique baseert zijn conclusies ondermeer op een kaakbeen van een Neanderthaler dat werd opgegraven in Les Rois, in de Provence.
Daarop vond hij sporen die erop wijzen dat moderne mensen de Neanderthalers slachtten en opaten: de kaak is op dezelfde manier bewerkt met hetzelfde gereedschap zoals ze dat met herten en andere dieren deden. De tanden zijn uit de kaak verwijderd, volgens Rozzi om er een halsketting van te maken. (br.hln)



Wie waren de Neanderthalers


De Neanderthaler (zowel Homo sapiens neanderthalensis als Homo neanderthalensis zijn als wetenschappelijke namen in zwang) is een uitgestorven mensensoort die leefde tussen 150.000 en 30.000 jaar geleden verspreid over Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. In deze periode maakten de Neanderthalers minstens twee IJstijden mee. Algemeen wordt aangenomen dat zij niet de directe voorouders van de moderne mens zijn. De Neanderthalers leefden geruime tijd naast de Cro-Magnonmens, die geldt als eerste moderne mens en dienovereenkomstig wordt aangeduid als Homo sapiens sapiens. Het is onwaarschijnlijk dat de Neanderthaler zich met de moderne mens (waarmee hij 99,8 % van zijn genoom gemeen heeft) heeft vermengd.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kai-Mook heet ons olifantje


 Kai-Mook heet ons olifantje


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kai-Mook.jpg?t=1242730405


De baby-olifant die zondagmorgen in de Antwerpse Zoo geboren werd  heet Kai-Mook. Dat betekent  parel  in het Thais . Het olifantje heeft  vandaag ook haar eerste stapjes buiten gezet.


Kai-Mook werd in het geboorteregister ingeschreven door Antwerps burgmeester Patrick Janssens. Peter en meter zijn Vlaams minister-president Kris Peeters en Vlaams minister  Patricia Ceyssens.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roodharigen gratis naar Walibi op 30 mei


Roodharigen  gratis naar Walibi op 30 mei


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/roodharig.jpg?t=1242734871



Op zaterdag 30 mei kunnen alle roodharigen gratis het pretpark Walibi binnen en dat ter ere van de roodharige Far-West legende Calamity Jane en de attractie Calamity Mine die naar haar is genoemd. Dat meldt Walibi Belgium.

140.000 roodharigen in België
Alle roodharigen - niet alleen de echte maar ook de gekleurde roodharigen en mensen met een roodharige pruik - kunnen zich inschrijven op de website www.walibi.be. Ze worden op de dag van de roodharigen onthaald door een "jury van de roodharigen" die zal bestaan uit de Walibi-kangoeroe, Robbedoes, Calamity Jane en een professionele kapper.

Het pretpark geeft nog mee dat er volgens schattingen maar ongeveer 140.000 roodharige personen zijn in België. Wereldwijd zou maar 1 procent van de bevolking roodharig zijn.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!