MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1576 - WILFRIED MARTENS IS DOOD EN BEGRAVEN : ZAND ER OVER!

    .

    1576 - WILFRIED MARTENS IS DOOD EN BEGRAVEN : ZAND ER OVER!

    .

    Prototype van vliegmotor

     

    Geschikt voor individueel personenvervoer van Ongewenste Vreemdelingen op de terugvlucht.

    (Meer uitleg onderaan)

    .

    I) INLEIDING

    Zo dood als een pier. De man is, laat daar geen twijfel over bestaaan, inderdaad goed en wel dood. Zand erover! En machtig veel blauwsteen boven dat zand! Want voor een Verrijzenis in regel is het nog veel te vroeg. Hij is er anders, als een bijna Bijbelse figuur, wel de figuur voor : Koning Herodes blijft in de collectieve herinnering de kundermoordenaar van Bethlehem, en Wilfried Martens is de kindermoordenaar in de schoot  van ontelbare Vlaamse moeders. Wilfried Martens is de Koning van de vruchtafdrijvers!

    En dan die Gentse St Baafs, een levend geworden schilderij vol lichtende Vlaamse gothiek. Met het Lam Gods aan de binnenkant, en aan de buitenant de harde kern van de Gentse socialisten.

    Een staatsbegrafenis in deze Gentse kathedraal van Boer Bavo, U weet wel die van die vele katjes in het donker, symbolischer kan niet.  Dat brengt mij op die andere ere-titel die de Vlamingen Wilfried Martens voor eeuwig verschuldigd zijn : de ontuchtvolle veelwijverij zoals binnenkort door de Islam algemeen zal worden ingevoerd. Neen, ik bedoel niet sommige opeenvolgende slaapvriendinnetjes, maar amourettes via geheimgehouden aanhouderij. Dat geeft de nodige ervaring om, eenmaal oud en grijs geworden, op TV de nodige bloemrijke beschrijvingen te demonstreren over het hoe en het waarom van het voortplantingsritueel. Rauw, maar duidelijk. Voor die ene keer : recht voor de raap! Anders dan in de politiek : geen compromissen, geen ‘enerzijds’ en geen ‘anderzijds’ : recht er op en er over!

    De verfilming van de kerkelijke dienst was voor mij als het binnen gluren in de dor body guards gepantserde luchtbel van de verzamelde Europese megalomanie. Meer gewichtige potentaten dan gelovige stalen zinder waarde. Meer pose dan realiteit. Dank zij de Vlaamse basis (en de Vlaamse financiën), uit oogverblinding overgoten met een Christelijk sausje en veel bombast, toonden de Euro-borsten hun beste zondagse façade. Glimlachend als Plechtige Communicantjes voor de foto. Maar snel en gehaast. Voor het vele weekeind-werk dat (ruggelings?) ligt te wachten.

    *

    En toch zijn er, onnadenkend misschien, een paar maskers gevallen. Onthouden we vooral de uitspraak van Kris Peeters, die zei ‘dat  hij alles aan hèm te danken heeft’. Dat belooft voor na de verkiezingen!

    Misschien dat, als we met z’n allen niet goed opletten, dat we de nukken van Wilfried Martens sneller zien verrijzen dan de man zelf….Want met Tsjeven weet men altijd waar het begint, maar nooit waar men eindigt!

    .

    II MIDDEN

    Rechtse alliantie groeit: FN, VB en SD in Stockholm (Zweden)

    Bron : http://www.bloggen.be/roeland/

    *

     

    De Eurofielen zien de Europese verkiezingen van volgend jaar met klamme handjes tegemoet.  De chaos die veroorzaakt werd door de EU-massa-immigratie, de Euro en het ‘vrije verkeer van personen’ zorgt ervoor dat overal in Europa eurosceptische partijen in de lift zitten.  Met het oog op het vormen van een rechts-nationalistische fractie in het Europees Parlement worden momenteel volop contacten gelegd.  In de Zweedse hoofdstad Stockholm ontmoetten Marine Le Pen van het Franse FN, Franz Obermayer van de Oostenrijkse FPO en Philip Claeys van Vlaams Belang voor het eerst Jimmie Akkesson, de voorzitter van de Zweedse Democraten (SD).  Tijdens een informeel gesprek werd afgesproken na de verkiezingen front te vormen, en de demoniseringstechnieken van het regime en de linkse media eensgezind te bestrijden en af te wijzen.  ‘Het failliet van deze EU wordt voor iedereen duidelijk, de rechts-nationale krachten die soevereine landen vreedzaam willen laten samenwerken hebben de toekomst’, zo klonk het.  Op de bijeenkomst waren geen journalisten uitgenodigd, wij van RechtsActueel hebben voor jou exclusief de foto’s!  (Overname en gebruik van deze foto’s is verboden zonder toestemming voor links en klassieke media.)

    *

    III SLOT

    Samengevat : Nationalisten aller landen : verenigt U.

    Maar laat mij eerst en vooral voorop stekken, dat hiermee positief nationalisme bedoeld wordt, en dat is nationalisme die eindigt waar andermans territorium begint.

    Net zoals er maar één God is, zou er maar één Artikel Eén aan al onze statuten mogen zijn, en dat zou meten luiden :

    draag Uw grondgebied, groot of klein, aan Uw kleikinderen over zoals U het van Uw voorvaderen hebt geërfd.

     

    Uiteraard, qua technologie, aangepast aan de vooruitgang. Integendeel : het is ieders plicht zoveel mogelijk aan de top van die vooruitgang te staan.

    Nu op deze manier het vreemdelingenprobleem van de kaart is afgevoerd, zou Art 2 kunnen luiden : we maken met ieder die als Stichtend Lid erkend wordt, de staturen van de Nieuwe EU en de Nieuwe Euro op. Want de Onbenullen die de Eerste EU in elkaar geknutseld hebben, hadden niet eens een Art 1 of 2 : ze dachten dat zoiets wel vanzelf zou komen, eenmaal ze de vette postjes in handen hadden.

    Ze wisten niet dat de munt van een land is als een kom warme wintersoep : het resultaat van een hele boel elementen die allemaal van het ene land bij het andere van elkaar verschillen als water en vuur. Daarom moet iedereen die wil toetreden, eerst de gelijkschakeling aanvaarden van levensstandaard, lonen, loonlasten, directe en indirecte belastingen, werkloosheid, medische verzorging en tutti quant. Geen gezaag achteraf.

    Art 3 en verder kunnen dan gaan over Het Dagelijks Bestuur, de Binnenlandse Ordediensten en de bijdrage van elk land aan de Internationale Veiligheid. Er is alleen één Eurparlement met een beperkt aantal ministers, en elke afzonderlijk  lid heeft maar één ‘Wethouder’, zodat er een minimum is aan overheidskosten, boven de Administraties, die toch alle doen. Ministers dienen alleen om in de weg te lopen, en om lintjes te knippen. Koningen? Ja, die zijn er nog, maarU vindt ze alleen in de musea….

    De Media (Pers en TV) krijgen een apart artikel die hen Vrijheid en Verschil van Meningsuiting OPLEGT, onder controle van een Internationale Adviesraad die erover moet waken dat er geen enkele band ontstaat, noch moreel noch financieel met de enige Wethouder die het Land rijk is.

    Ook ‘Onderwijs’ wordt apart voorzien. En deze keer wel onder leiding van ervaringsdeskundigen die uit de praktijk komen. Er is nog één ‘Net’ waar de onderscheiden belangrijke ‘erediensten’ aan bod komen. Islam (moest die nog sporadisch voorkomen) is geen eredienst maar een politieke ideologie,, net als ‘Neutreel’ Gemeenschapsonderwijs, die dus volledig uitgesloten worden op de schoolbanken. Neutraal onderwijs bestaat nu eenmaal niet, en de resultaten daarvan kan men best zien in Noorwegen, waar Andras Breivik de overtallen is beginnen afknallen..

    Wat volwassenen later doen, behoort tot de privé-$sfeer, zolang het binnenskamers blijft. Aangezien de Katholieke Eredienst echter van ouds in onze contreien de volks-godsdienst is geweest, wordt deze voor zover als mogelijk, in ere hersteld. Enige ‘onverdraagzaamheid’ terzake in hun voordeel kan best goed zijn voor de nationale eenheid.

    Wetgeving.

    Iedere nationale Wet is bekrachtigd door de EU New Style, en iedere ER-Richtlijn is voordien door alle nationale parlementen bekrachtigd. Er is geen wetgeving buiten deze twee. Vaarwel ‘Romins Recht’ – Vaarwel ‘Code Napoleon’ etc, etc : er wordt bestudeerd wat de Geschiedenis voor goeds in ieder land heeft gehad, met het oog op herinvoering.  We behouden wat in het verleden goed gewerkt heeft en/of heeft bijgedragen tot de roem van Onze Gewesten.

    O, zegt U : en wat doet U met de grenzen? O, grenzen! Goed dat U het zegt. Wel : die worden, zelfs op de gewestwegen en de smokkelpaadjes, her-ingericht met alles erop en eraan. Al is dat meer symbolisch, en ge weet maar nooit. Op drukke wegen, en met het doel om betere close up-foto’s van de inzittende te flitsen, zal er aan de kant van de weg doorlopend amusement voorzien worden met schaars gekledestrptiseuses, Mada in China.

    Maar in het dagelijks leven volstaat camera-bewaking met rijplaat-identificatie en vingerafdrukken. Verder staat in iedere logeer- of hotelkamer waar niet-ingeschreven burgers eventueel kunnen verblijven, een apparaatje dat paspoorten+vingerafdrukken leest en doorgeeft. Wie zich daaraan onttrekt, of medeplichtig is, wordt als crimineel  behandeld en zal het geweten hebben.

    De bedoeling is, dat eenieder weer ongestoord ’s avonds laat met de handen in de broekzakken met ’t Lief door de straten kan verdwalen.

    Vreemdelingen zijn ofwel gewenst ofwel ongewenst. Ongewentsten krijgen een draaiende vliegtuigschroef op hun achterste met automatische piloot die hen terugbrengt naar het land van herkomst. Greetings from Fiansdra. With love…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    20-10-2013, 17:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1575 - DE ISLAM VOOR DUMMIES DOOR ISLAMOIOOG HANS JANSEN

    ***

    Zaterdag 19 oktober

    Zon 8u12-18u42

    H Paulus van het Kruis

    .

    1575 - DE ISLAM VOOR DUMMIES DOOR ISLAMOIOOG HANS JANSEN,

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Naast al het reeds gekende, staat er ons nog een hele lading nieuwe volkeren te wachten. Laat mij beginnen met Albanië, het land hier in Italië aan de overkant van de Adriatische Zee, de kant dus van Triëste en van Venetië. Heeft altijd tot het Romeinse Rijk behoord, tot in hun glorietijd, de Ottomanen/Turken het onder de voet liepen. Na een reeks vreemde wederwaardigheden in de nasleep van De Grote Oorlog ’14-’18, werd het land zelfstandig, tot het van 1939 tot 1944 deel ging uitmaken van het Koninkrijk & Moederland Italië. Het land is heden ten dage voor 80% Moslim, al is de Staat er “seculier” zoals dat heet : noch mossel noch vis, maar toch met het hemdeke dichter dan ’t rokske. In het voordeel van dat land is wel dat ze na WO II al jarenlang degelijk kennis hebben gemaakt met de geneugten van het communisme, en dat er tot 1990 geen mosketen en zeker geen kerken mochten zijn.

    Als ik ooit eens 5 minuten tijd heb, zoals dat heet, zoek ik het hele zaakje wel eens verder uit. Want er is iets dat mij intrigeert in het Albanese verhaal en de banden tussen dat land en het Italiaanse vasteland. Montenegro is dan weer een totaal ander verhaal, met Tito en zo, maar met de Italiaanse terugtrekking uit Albanië, dat is bijna zoiets als met het VNV en Frans Vlaanderen bij ons na 1944 : een ondergeduwd verhaal dat pas bij onze achter-achterkleinkinderen duidelijk zal mogen worden.

    *

    In ieder geval : met Albanië zullen we er weer een paar miljoen Soemieten bijkrijgen, en kan Perfesser Hans Jansen ook daar zijn kennis gaan uitbreiden.

    .

    II MIDDEN

    Hans Jansen - Jihad is geen terreur

     

    hj.jpg‘En toen zei die ene sheikh dat terrorisme verboden was en dat kwam in de krant en iedereen was blij maar toen zei die andere sheikh dat terreur inderdaad dan wel verboden was, maar dat jihad tegen de ongelovigen géén terrorisme was want terrorisme is slecht en jihad is meestal wel goed, maar dat begrepen die kafirs niet, dus daarover kwam alleen een klein stukje op internet. En toen zei die ene sheikh weer dat in de koran staat dat als je één mens dood maakt, dan heb je alle mensen dood gemaakt, raar natuurlijk, want kijk, zo snel gaat doodmaken niet. Maar toen kwam dus die doctorandus en die zei dat dat helemaal niet in de koran stond maar dat de koran zegt dat Allah vroeger zoiets tegen de joden gezegd heeft en dat je reuze moet oppassen met die dingen en toen dacht ik: nou wil ik wel eens weten of die sheikh wel een sheikh is, maar dat was niet nodig want die andere sheikhs zeiden dat die ene sheikh echt een hele goeie en geleerde sheikh was want hij had ontdekt dat vrouwen van God niet mogen autorijden, dat een man zijn vrouw mag slaan en dat alle kerken in Arabië afgebroken moeten worden.’

    Dat klinkt allemaal behoorlijk dom. Als je leest of hoort wat moslims voor westerse consumptie zeggen en schrijven, tot in het debat in De Balie toe, krijg je haast het idee dat ‘ze’ echt denken dat ‘wij’ peilloos dom zijn en het geheugen hebben van een garnaal. Maar westerlingen zijn niet dom. Hun probleem is dat ze weinig tactisch inzicht hebben, en het verschil niet kunnen horen tussen de volgende twee zinnen: (1) ‘De koran is een license to kill' en (2) ‘Er zijn moslims die de koran als license to kill beschouwen’. Uitspraak 1 is een zuivere geloofsuitspraak die oncontroleerbaar is, net als ‘De hemelen verkondigen Gods eer’. Wie zal het zeggen, misschien wel, misschien niet, geen enkele waarneming kan uitsluitsel geven. Uitspraak 2 is een waarneming. Natellen en ondervragen kan wel degelijk uitsluitsel geven over de vraag of die waarneming juist is. Indien een minipromillage van alle moslims uitspraak 1 voor waar houdt, dan is uitspraak 2 waar, hoe onwelkom dat ook is.

    Het westen is niet dom, het westen is bang. Niet bang voor de islam, maar voor de maatschappelijke gevolgen van het beleid van de EU en van Obama. Een kind kan zien dat er in Washington en Brussel iets niet pluis is. Het euro-experiment en de massa-immigratie leiden tot zorg over alle aspecten van de toekomst. Obama’s plannen met de Amerikaanse daalder en de verplichte volkverzekering zijn rommelig en grijpen diep in in ieders huishoud-portemonnee. Omdat Koran 8:60 voorschrijft dat wie geen moslim is, de islam zal vrezen, hopen vooraanstaande moslims dat de angst die ze door de straten van Europa en Amerika zien rondwaren, ‘islamofobie’ is, maar daarin hebben ze het mis, hoe vaak ze elkaar daarmee ook feliciteren, en hoe vaak ze het ook gebruiken om de slachtofferrol te claimen. En om ons te intimideren: ‘u bent bang, dus u bent schuldig aan islamofobie, en islamofobie is strafbaar.’

    Europa heeft niet veel belangstelling of achting voor de islam; en de emotie over de islam (en andere godsdiensten) die je bij de westerse elite het meest aantreft is niet angst maar iets tussen ergernis en dedain in. Alleen, de westerse elite is daar niet eerlijk over, doet alsof het niet zo is, en beweert dat ze de islam een minstens even schone zaak vindt als alle andere religies, ‘of als het atheïsme’, zullen ze daar politiek-correct gehaast aan toevoegen.

    Maar nee, de islam is niet even mooi als andere religies of als de seculiere maatschappij. Dat heeft een structurele oorzaak: de islam wijst het principe af dat bij ons bekend staat als de Gouden Regel: ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’. Modern gezegd: de islam ontkent het principe dat alle mensen gelijke rechten horen te hebben. Er zijn weinig moslims die daar eerlijk voor uitkomen. Maar de rector van de islamitische ‘universiteit’ in Rotterdam is een eerlijk man, en heeft weer eens er op gewezen hoe het allemaal zit: Dialoog en integratie zijn overbodig, en koran 4:34 staat toe dat een man zijn vrouw slaat. Allemaal al wat langer bekend, maar ‘willen wij dat wel, samen met elkaar hier in dit land’?

    Nee, dat willen wij niet. Maar de elite die we gekozen hebben om ons te regeren, die wil dat wel. Lastig. Heel lastig!

    *

    III SLOT

    Dit werkstukje van de hand van Hans Jansen kwalm tot U, via E.J. Bron, die het had van GeenStijl.nl. U hoeft dus niet langer elders te zoeken om te weten wat U reeds wist : we hebben er niet om gevraagd, en kunnen hem dus missen als de pest.

    Moeten we dringend iets aan doen. Volgend jaar in Mei.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    20-10-2013, 10:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1574 – IS DE EXODUS VAN DE SHARIA-LOVERS INGEZET IN HET VERENIGD KONINGRIJK? ECHT?

     

    ***

    Vrijdag 18 oktober

    Zon 8u11-18u44

    H Lucas, evangelist. Patroon van dokters, schilders, drukkers

    Zaai met Sint-Lucas koren, dan oogst je zeker naar behoren

    .

    1574 – IS DE EXODUS VAN DE SHARIA-LOVERS INGEZET IN HET VERENIGD KONINGRIJK? ECHT?

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    May Dayè May Day!  

    Lees : S.O.S. – S.O.S. Save our Souls….Red gauw onze zieltjes!

    Yprval bestaat niet. Dus moeten we nu echt weer gaan geloven in de Goddelijke Voorzienigheid?! Als de nood het hoogst is, en zo…. Waarom zou de Britse Minister BiZa dan Theresa May heten, m.a.w. de pap in de mond geven om de internationale nood-opoep in werking te stellen? Dat ze daarenboven dezelfde naam draagt als Moeder Théresa is toch een duidelijk teken….

    We moeten toch attentie geven, zeker! en die zielen gaan redden. Is het nu The English Defense Legue, of de noodhoorn van Andras Breivik die over de golven tot in Good Old England is geraakt, mij om het even : dit zijn de eerste tekenen dat de Engelse nuchterheid back is van gone away. Ze mogen eindelijk eens laten blijken dat ze meer kunnen dan allen Hitler en de Nationaal Socialisten in de pan te hakken!

    Engeland aan de Engelsen, Spanje aan de Spanjaarden, Italia aan de Italianen, Vlaanderen aan de Vlamingen, en op Sint Anneke mosselen….. Zo is het altijd geweest, en zo moet het weer worden.

    .

    II MIDDEN

    Britse regering vraagt migranten via sms het land te verlaten

    18/10/13, 15u55  − Bron: Belga

    *

    © reuters.  De Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May

    dm UPDATE Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft duizenden migranten per sms gevraagd het land te verlaten. "Bericht van het Britse Grensagentschap. U wordt gevraagd Groot-Brittannië te verlaten, aangezien u niet langer recht heeft hier te verblijven", stond in de sms. Al meer dan honderd mensen dienden een klacht in, maar premier David Cameron zegt de actie te steunen. .

    De sms is in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken verstuurd door het bedrijf Capita. 58.000 mensen zouden het bericht ontvangen hebben, zegt een woordvoerster van Capita aan persagentschap DPA.

    Onder hen ook inwoners die al heel hun leven de Britse nationaliteit hebben, zoals de bekende Britse antiracisme-activist Suresh Grover. "Ik ben in 1966 naar hier gekomen met mijn ouders. Ik ben in Oost-Afrika geboren, maar heb altijd een Brits paspoort gehad. Het is schandalig dat de regering zulke sms'en stuurt, zonder dat ze weet wie de berichten ontvangt."

    Cameron steunt actie

     Een Britse adviseur immigratie bij een advocatenbureau meldt aan de krant The Independent dat hij volgens Capita de sms kreeg omdat hij onlangs een aanvraag heeft ingediend bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. "Maar dat moet zeker 30 jaar geleden zijn", zegt hij, "en ik had toen geen gsm."

    De Britse premier David Cameron heeft laten weten de sms-campagne te steunen, hoewel sommige berichten naar de verkeerde mensen zijn gestuurd, aldus de BBC. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken waren slechts 14 van de in totaal 58.800 sms'jes onterecht. Een vertegenwoordiging van de ontvangers zegt echter dat dat aantal veel hoger ligt. Verlaten de migranten eenmaal het land, dan krijgen ze nog een sms'je waarin hen een goede reis wordt toegewenst.

    *

    III SLOT

    De Exodus inzetten met een SMS is goed. Het is in ieder geval een begin. Wat beter zou zijn, is een terugkeer-ticket per post aan huis gebracht. Afvaart voor die dag, dat uur. Alleen persoonlijke bagage meebrengen. Gezinnen bij elkaar blijven. Geen huisdieren. Speciën beperkt tot 10 briefjes van 10 £ p.p. wegens gewichtsbesparing. Bestemming te kiezen onderweg. Geen terugkeer voorzien. Voor Moslimadepten vervolgens : Betreten verboten. Ansteckliche Krankheit! Es wird geschossen! Dergelijke plakaatjes uit de tijd van ‘Festung Europa’ moeten nog ergens te vinden zijn in de musea.

    Wie niet vertrekt zoals aangeboden, is recidivist en zal aangesproken worden voor gedwongen repatriëring per U-Boot. Na Kerstmis zal iedereen die niet weg is, aangezien worden voor weigeraar van een Koninklijk Bevelschrift en als dusdanig behandeld worden. Die moeten te voet en mèt duikersbril de Noordzee in.

    Alle onroerende en roerende goederen behoren aan de Britse Belastingbetaler tot aanzuivering van de gehele Staatsschuld. Eventuele tekorten zullen nagevorderd worden in de thuislanden.

    *

    Voilà. Is dat nu zò moeilijk? Nog een Koninklijk Zegel daar onder en met de wind van achter : God Save The Queen! Opgekuist staat zeer proper!

    PSSSST I

    Het woord ‘Exodus’ heeft mettertijd haast een negatieve bijklank gekregen, vooral wanneer het onjuist gebruikt wordt zoals hier.  Voor het Volk van Israël was het eerder de bevrijding uit de verdrukking in het Land der Farao’s’. Om vervolgens, geleid door een Lichtende Wolk, 40 jaar lang ergens dood van honger en dorst door de woestijn te zwerven. Zoiets mogen wij die arme bloeikes van Kontopstekers zeker niet aandoen, hé. Ze  zijn hier in hoofdzaak vrijwillig naartoe gekomen, en vrijwillig zullen ze weer moeten weg gaan. Mê hiel Aaantwaarpe mor nie mê maa!

     

    PSSST II

    La Douce France! Bijna vergeten het belangrijkste nieuws in deze retour-materie. Jullie hebben dat toch ook gehoord, dat er trammelant is met de Kontopstekers aldaar omdat de gedwongen uitwijzingen eindelijk zijn begonnen. Onder druk zegt men van het succes van Marine Le Pen van het Front National. Hollande zou het in zijn broek zijn beginnen doen van de schrik en wil op die manier La Pen de wind uit de zeilen nemen.

    Vaststelling terzake : Ons bloedeigen Super Maggieblokske veroorzaakt nogal wat turbulenties waar haar reputatie doordringt….

    PSSSST III

    Bij ons in Vlaanderen zouden de zaken wel eens rap in een stroomversnelling kunnen geraken. Naar het schijnt is Mevrouw BDW ernstig en ongeneeslijk ziek, wat de man zelf zekerlijk zwaar zal tekenen. Want hij is toch ook maar ’n mens en zijn vijanden zuilen hem niet sparen.. De media hebben met een sadistisch genoegen deze berichten uit de privé verspreid en aangedikt. Alle, maar dan ook alle middelen zijn goed, dat was toch de stelling indertijd van den Ouden Toebackzak?!

    Elk huisje heeft zijn kruisje. De draagbalk van het kruis dat BDW draagt is zijn voorzitterschap. De dwarsbalk is het burgemeesterschap van de grootste stad van Vlaanderen. De doornenkroon op zijn hoofd is de wetenschap dat het Vlaams Belang hem steeds dichter op de hielen komt te zitten…… Maar de weg naar Golgotha is nog lang….

    De domme massa van meelopers, tegenstrevers zowel als volgelingen zullen stilaan veranderen in een monster dat bloed ruikt. Er zal, gewoon bij leven, gevochten worden voor de erfenis. Dat is een Wet van de Jungle en dus eigen aan de menselijke natuur.

    De meeste Vlamingen zullen BDW blijven eren voor wat hij (geweest) is, en overgaan tot de orde van de dag. Zij  spreekwoordelijke lafheid in het zicht van de overwinning echter, kan hem nooit vergeven worden. BDW heeft voor altijd de ramp van deze en volgende Di Jeanetto op zijn geweten. Al moet toegegeven worden, dat hij niet zover is gegaan als W. Martens (R.I.P. precies vandaag)  of Y. Leterme (nog niet R.I.P.), die hun succes ten gelde hebben gemaakt door voor een bord linzensoep, meid te gaan spelen bij de Franscouillons.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    19-10-2013, 18:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1573 -DE EU-MOLEN MAALT LANGZAAM MAAR ZEKER

    .

    1573  -DE EU-MOLEN MAALT LANGZAAM MAAR ZEKER

    .

    Via de Bosforus willen wij ‘nach Oosten fahren’…

     

    .

    I) INLEIDING

    Het spreekwoord dat U gemutileerd in de titel hierboven vindt, luidt eigenlijk, zoals elkendeen nog wel weet : ‘Gods molen maalt langzaam maar zeker’.

    Maar in deze uitzonderlijke tijden gelden uitzonderlijke maatregelen. En daar hoort Gode niet meer bij. We leven in een frisse gezonde holebi-wereld en we hebben ons daarnaar te gedragen. Net zoals de Eu-potentaten dat zelf ook doen, maar dan op het meer prozaïsche gedeelte van de zelfkant van het leven, de kant waar de winst wordt geïncasseerd..

    Zoals U ziet : elk nadeel heb se voordeel.

    Gewoon hun zin geven, dus. Tot wij ze met pek en veren bekleed, op zekere dag ofwel de keel zullen oversnijden (geleerd bij de schapen-doders) ofwel de woestijn zullen insturen waar vandaan die schapen-doders komen.

    Tenzij U natuurlijk zelf verkiest bij U thuis te leven zoals de echte schapen-doders leven, het mes of de Kalashnikov altijd in de aanslag. Want om te overleven, moeten er elke dag offers worden gebracht. En bij uitputting van de slachtschapen, wordt er dan noodgedwongen overgegaan tot het slachten van honden zoals in de Koran bedoeld….

    .

    II MIDDEN

     

    EU wil versnelde toetreding Turkije

    Geplaatst op DDS door trias politica op 17 oktober, 2013

    *

    Gisteren werd bekend dat de EU versneld vaart wil maken met de toetreding van Turkije bij de EU. Ook wil Brussel dat Albanië en Macedonië tot de Unie toegelaten worden.

    Terwijl de tent in de fik staat gaat Brussel gewoon door met de uitbreiding van de Unie. Alsof er niets aan de hand is. Deze plannen zijn om meerdere redenen een slecht idee. Ondanks het feit dat Turkije recent heeft aangegeven niet langer geïnteresseerd te zijn om tot de EU toe te treden, denk ik dat ze dat heimelijk maar al te graag willen en ik denk dat Erdogan een sluw spelletje speelt, zeker nu Cyprus afgelopen juli het voorzitterschap van de EU heeft overgedragen aan Litouwen (op 1 januari zijn de Grieken aan de beurt).  Maar het is natuurlijk een gotspé om überhaupt de toetreding van Turkije tot de Europese Unie zelfs maar te overwegen.

    Het betreft hier een door-en-door islamitisch land, dat steeds verder opschuift richting islamitisch fundamentalisme. Onlangs werd een televisie presentatrice ontslagen, omdat ze 'te sexy' gekleed zou zijn. Maar veel erger is nog het ronduit anti-democratische schrikbewind van premier Erdogan zelf. Journalisten die onwelgevallige zaken schrijven over zijn beleid worden achter slot en grendel gezet, of erger. Leger en politie worden 'gezuiverd' van andersdenkenden, en de bevolking geterroriseerd. Dat bleek afgelopen zomer nog bij de rellen in diverse Turkse steden.

    Volgens Erdogan is er maar één Islam. In 2007 mochten we uit diens mond optekenen:

     

     

    ”De naam ’gematigde islam’ is heel hatelijk, die is aanstootgevend en een belediging van onze religie. Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het".

    Andere uitspraken van Erdogan laten ook zien dat deze rare kwiebus niets met democratie te maken wil hebben en al helemaal niets wil weten van integratie van de Turkse staatsburgers in de EU-gastlanden. Enkele citaten:

    - "Assimilatie van Turken is een misdaad tegen de menselijkheid.” (Keulen, 10 febr 2008)

    - "Democratie is als een tram, je rijdt ermee tot je jouw einddoel hebt bereikt en dan stap je af." (toen hij burgemeester van Istanbul was)

    - "Ons voorbeeld is Sultan Arp Arslan" (30 sept 2012 tijdens kroningsrede bij diens herverkiezing)

     

    Zijn doel lijkt te zijn om de halve maan te laten wapperen over heel Europa. De hervestiging van een Groot Turks Rijk. De man is er gek genoeg voor en de benaming 'total freak' is nog zacht uitgedrukt. En dit Turkije, dat mensenrechten op alle mogelijke manieren met voeten treedt, wil Brussel bij de Unie halen. Versneld nog wel. Vergeten is de bezetting van Cyprus, de omstreden genocide op de Armeense bevolking, de onderdrukking van de Koerdische minderheid in het land, de onwil om te hervormen, genoemd schrikbewind jegens andersdenkenden. De lijst is eindeloos. Recep Tayyip Erdogan wil de baas zijn. Niet alleen over Turkije, maar overal daar waar Turken wonen.

    Maar volgens CDA-politica Ria Oomen-Ruijten, EP-rapporteur over Turkije, behoeft dit alles geen beletsel te zijn voor een Turkse toetreding. Oomen, die recent nog misgreep voor de post 'Europese Ombudsman', is positief over de hervormingen en stappen richting democratisering. Zij wijst erop dat de betrokkenheid van de oppositie en het maatschappelijk middenveld voor de ontwikkeling van Turkije van groot belang is. Mon dieu, hoe naïef kun je zijn? Of zou het komen omdat deze beroepspolitica nog nooit iets anders heeft gezien dat politieke vergaderkamertjes? Vanuit de schoolbankjes (Mulo en analistenopleiding) direct de politiek in en al vanaf 1989 (!) lid van het Europees parlement. Dat is bijna een kwart eeuw. Hier kan Toine Manders van de VVD nog een puntje aan zuigen. Ex VVD moet ik zeggen trouwens.

     

    Dan de verantwoordelijke eurocommissaris, Stéfan Füle, ook al zo'n beroeps bureaucraat. Füle zei gisteren in een toespraak voor het Europees Parlement dat de EU de economieën van Turkije en de westelijke Balkanlanden zal versterken. Ik citeer:

     

     

    "..we set out concrete proposals that will help the countries of the Western Balkans and Turkey to strengthen their economic governance. Over the last three years, the European Union has radically changed and strengthened its economic governance through the European Semester so it is important to help the candidate countries to pass through what we might call a "touch of the European Semester" so that they can adapt their own governance to the changing European model and at the same time ensure that structural reforms can help improve their competiveness and the economy".

     

    Nogal wiedes dat die economieën versterkt zullen worden, want er heerst massa werkloosheid op de balkan en tegenover de Turkse groei (grotendeels gefinancierd met Europees geld, maar dat terzijde) staat een gierend hoge inflatie. Je vraagt je af waar het gezonde boereverstand zit bij dit soort beroepsbureaucraten. Füle wil zelfs een aparte 'Roma faciliteit' in het leven roepen om die arme stakkers te helpen. Wie de recente Brandpunt documentaire heeft gezien over wat er met de gelden gebeurt en wie daarvan profiteren hoef ik verder niets uit te leggen. Tenenkrommend.

     

    Verder wil de EU dat ook Albanië toetreedt, met in haar kielzog Macedonië. Volgens Füle vertoont het schurkenstaatje 'significant progress in the follow up of the December Council conclusions' Merkwaardig. Twee armlastige, corrupte landen, die werkelijk geen enkele toegevoegde waarde zullen hebben, behalve dan een forse bijdrage aan criminaliteit en corruptie, iets wat toch al een toenemend probleem begint te worden binnen de huidige unie.

     

    Het is dan ook van een volstrekte verdwazing dat de EU gewoon door blijft gaan met haar megalomane plannen, zeker gelet op de deplorabele staat waarin veel van haar economieën zich thans bevinden ten gevolge van dat andere mislukte experiment: de one-size-fits-none-euro.

     

    Wanneer zeggen we 'stop' tegen deze idioterie?

    *

     

    III SLOT

    Of er ooit echte Turkse kromzwaarden in de handel komen? Dat is moeilijk te voorspellen. Gekromde dolken zijn handiger, naar het schijnt. Maar even efficiënt waarschijnlijk. Zullen we, uit wettelijke zelfverdediging, in geschoold moeten worden via volwassenenonderwijs.

    *

    Maar kom, laten we de zaken stellen zoals ze zijn : er zijn eeuwenlang oorlogen gevoerd om de Bosforus ‘Turkije) onder Westerse hegemonie te krijgen. Tot in de late Middeleeuwen was het de rijkdom van de Venetianen, die via deze watergang hun handel met het Oosten op peil hielden. Volgens ‘Schengen’ zou de Bosforus dus na de eenmaking evengoed onze broekzak zijn, als die van Ahmed. Daar valt wat voor te zeggen…..

    Hoe Verhofstadt nog niet op deze idee is gekomen, mag Joost weten, want als Riberaal moet die toch in de eerste plaats bekommerd zijn om het welzijn van de handel, boven het welzijn van de Ideologie. En Walter, als ik eens iets mag zeggen : ik geloof niet dat die Turken zo slim zijn om dat te doorzien. Zij bij ons een beetje waterpijpen komen roken, en met hun kont omhoog zitten, en wij met onze marchandise tolvrij en kosten besparend langs de kortste weg naar China. Lees er maar eens de avonturen van Marco Polo op na!

    Amerika is nu wel al ontdekt, langs die kant dus geen vernieuwing meer, maar in het Oosten ligt de weg open tot helemaal boven op de Mount Everest. Daar ontmoeten wij zelfs een Beschaving, die dubbel zo oud is als de onze. Als Vlaming zijn wer er zelfs een beetje thuis, dank zij Mandarijn-Pater Verbiest.

    Dat we daarvoor onze ziel moeten verkopen : who cares! Zieltjes verkopen, da’s iets voor Pastoors, en die zijn er bijkans nie meer! Daarbij, later kunnen we nog altijd zeggen; das haben wir nicht gewusst’….

    Willen de Turken Rome ‘pakken’, dan pakken wij Constantinopel-Istembul terug en zorgen wij dat op onze eigendom daar, de Aya Sofia, net als vroeger, weer een kruisbeeld pronkt.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    18-10-2013, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1572 - OVER DE VERBORGEN AGENDA VAN DE WESTERSE EN ANDERE EU POTENTANTEN

    .

    1572 - OVER DE VERBORGEN AGENDA VAN DE WESTERSE EN ANDERE EU POTENTANTEN

    .

    Interest is het smeer van de kandeleer….

     

    Opbrengst is in de Wiskunde de uitkomst van de inkomsten-formule

    .

    I) INLEIDING

    ‘Verborgen Agenda’ (zie titel), dat is maar bij manier van spreken, nietwaar. Want ondertussen weet het kleinste kind waar we daarmee naartoe gaan : naar de zandbak waar het ooit allemaal begon. En dat van die zandbak is NIET bij manier van spreken !!!!

    We zakken stilaan terug af naar de woestijn-cultuur, en in plaats van met onze rijdende fijnstof-machines door de straten te razen, zullen de meesten van ons zich weldra verplaatsen per milieu-vriendelijke kameel. Dat voor de beteren onder on s. Want voor de gewone man in de straat zullen er alleen ezeltjes haalbaar zijn. Terwijl er een onderklasse zich zal dienen te bukken om die de straten proper houdt, en om daarvan te voorzien in hun levensonderhoud.

    Ook dàt is een herverdeling der Aardse Rijkdommen.

    .

    II MIDDEN

    EU ontkent licht van de zon

    De Europese Commissie heeft gesproken: er bestaat geen sociaal toerisme, de aarde is plat en de zon draait rond de aarde.

     Geruime tijd reeds kreunen verschillende Duitse steden en gemeenten onder de toevloed van immigranten uit Roemenië en Bulgarije (veelal Roma-zigeuners) die aanspraak maken op allerhande sociale voorzieningen. In steden zoals Berlijn en München steeg het aantal uitkeringstrekkers uit voornoemde landen in nauwelijks één jaar tijd met respectievelijk 40 en 60 procent. Tendens: stijgend. Alleen al een stad zoals Duisburg rekent voor volgend jaar op een sociale meerkost van liefst 15 miljoen euro.

     

     Aangezien dit probleem alleen nog maar groter dreigt te worden wanneer vanaf 1 januari 2014 de grenzen met Roemenië en Bulgarije volledig opengaan, vroeg de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich - samen met zijn collega’s uit Nederland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk - de Europese commissie om paal en perk te stellen aan het sociaal toerisme binnen de Europese Unie.

    Opvallende afwezige

     Ondanks het feit dat ook verschillende Vlaamse steden de voorbije jaren werden geconfronteerd met een aanzienlijke instroom van Roma-zigeuners, achtte de Belgische minister van Binnenlandse Zaken het onnodig om zich bij de oproep van zijn collega’s aan te sluiten, zoals bleek uit het antwoord op een parlementaire vraag van Vlaams Belang-Kamerfractieleidster Barbara Pas. Echt verbazend is dat natuurlijk niet, want de Belgische politiek is altijd al goed geweest in het ontkennen en negeren van problemen.

     

    Negationisme

     In dat soort negationisme lijkt de Belgische politiek ondertussen evenwel haar meerdere te hebben gevonden in de Europese Commissie. Die liet ‘na grondige studie’ immers weten dat er eigenlijk helemaal geen probleem van uitkeringstoerisme bestaat en doortastende maatregelen dan ook niet nodig zijn. EU-commissaris Reding ging nog verder en achtte het zelfs nodig de Duitse minister van Binnenlandse Zaken te beschuldigen van “biertent-uitspraken”. Deze manifeste negatie van de prangende problemen waarmee heel wat steden en gemeenten worden geconfronteerd, zorgt bij onze oosterburen voor verontwaardiging: zélfs socialistische lokale beleidsvoerders stellen dat het onmogelijk is (geworden) om over de harde feiten heen te zien.

     Maar vanuit een ivoren toren in Brussel, Straatsburg of Luxemburg lukt dat kennelijk wél. Met haar onvoorstelbare optreden heeft de Europese Commissie dan ook nog eens één zaak duidelijk gemaakt: deze EU is een wereldvreemd instituut dat de problemen niet oplost, maar ze alleen nog vergroot.

    *

    III SLOT

    Maar die EU-potentaten wèten alles over zowel het zonlicht, als over de ronddraaiende aarde. Dat is juist het geniale van de toestand : de mensen doen denken dat ze het niet weten en daardoor TWIJFEL doen ontstaan. Altijd zullen er, naast  goedgelovigen,  betweters zijn, zoals ondergetekende, die beweren slecht bestuurd te worden. Dat is een perfecte vorm van overheersen via verdeling. De Oude Romeinen hebben dat uitgevonden : divide et impera, dus is dat niets nieuws.

    Het tovermiddel die alle deuren opent is : virtueel manna uit de hemel laten neerdalen. Manna, dat uiteraard met altijd nieuw vers gedrukt geld betaald wordt. Al moet ik zeggen, dat er bij dat ‘drukken’ zelfs geen papaier of inkt aan te pas komt. Het is zelfs best te vergelijken met ‘Scheppen’, dwz iets uit het niets tot stand brngen.

    Dat is nu juist de vooruitgang van deze jubel-tijden, waar het geld in harde valuta op zichzelf voorbij gestreefd is. Nu toont men als het ware de afbelding van een vel papieren geld, en vervolgens verkoopt men die afbeeldingen in altijd maar meer kleinere schijfjes, die op hun beurt verhandelbaar zijn.

    Zo’n systeem noemt men dan de beurs. Al zou ik dat eerder een soort nietdingske met een gouden strikje rond, willen noemen….

    Zeker dat het is, dat men met zo’n nietdiongskes altijd maar voort mee-eters ter tafel kan uitnodigen om dat manna tot zich te nemen. Op de manier waarop het mondje van de simpele zielen zo maar open valt va bewondering.  Als de positie van de potentaten maar stoelvast blijkt te zijn! Jezus Christus toen Hij op aarde leefde vermenigvuldigde om de menigte te spijzigen, volgens de Bijbel, brood en vissen. Nu hebben de Westerse Wereld-potentaten noch brood noch vis vandoen, zelfs geen mandjes meer, ze dienen gewoon illusies op die ze eerst aan zichzelf ondereen verhandeld hebben.

    Met een ‘deeltjes-versneller’ kunnen ze er zelfs, indien gewenst, een ‘massa’ aan geven. Of nog beter, met een 3D-printer maken ze er ooit weer écht geld!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    18-10-2013, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1571 - DE HEMEL IS OPEN GEGAAN BOVEN DE AMERILAANSE WASTOBBE

    ***

    Donderdag 17 oktober

    Zon 8u09-18u46

    H Rudolf

    .

    1571 - DE HEMEL IS OPEN GEGAAN BOVEN DE AMERILAANSE WASTOBBE

    .

    Obama promuove l'Italia: "Insieme per crescere

    (Obama feliciteert Italië : samenwerken om te groeien)

     

    Het is een Ere Doctoraat voor gans Italië waardoor ‘Brusel’ het hoofd zal moeten buigen. Letta, het nieuwe Obama-vriendje wordt voortaan in Brussel een PRIMUS INTER PARES !!!!

    .

    I) INLEIDING

    Groot nieuw uit Amerika (over de shutdown) en nog groter nieuws van daar over Letta de Grote, Premier van Italia. Bijna niet mogelijk dat de wereld is blijven draaien !

    Een washing ton !!!  Hoe hebben we daar ooit kunnen aan twijfelen! : dat is toch een wastobbe in het Engels?

    Een wastobbe, het woord zegt het zelf, is een tobbe om wasgoed in te wassen, maar ze kan ook gebruikt worden, om er zelfmoord in te plegen. Heel simpel : men houde het hoofd onder water tot men omver valt. En dat is precies wat de Verenigde Staten van Amerika al  vele tientallen jaren doen : ze steken hun hoofd zodanig in de schulden, tot ze erbij zullen omver vallen. Daarna zal Washington nog wel bestaan (mogen we hopen) maar er zal een ander wasvrouw moeten komen. Met proper water en met een nieuwe soort Dash.

    Het Oude Avondland, wij dus, die als springbokken dansen naar de pijpen van De Nieuwe Wereld, zal dan niet alleen de wasvrouw en het hele waswater, maar de hele wastobbe zelf dienen te vervangen. Dat zal veel geween, tandengeknars en weerspannigheid veroorzaken.

    *

    Gezond boerenverstand, zegt U? Nee, man, dat lukt nooit. Want dan zouden er zo geen hòpen vet betaalde postjes beschikbaar zijn voor de vrienden. Hoe meer vriendjes met het hoofd onder water in de ‘melting pot’, hoe rapper het zal gedaan zijn. Dat is de goede kant van de zaak.

    Het is niet toevallig, dat de Italiaanse Pers vandaag bloklettert : Letta incassa la fiducia di Obama. Vertaling zal wel niet nodig zijn, zeker?!

    .

    II MIDDEN

    Obama: "Het volk is Washington helemaal beu"

    De politieke impasse in de Verenigde Staten van de afgelopen weken kent geen winnaars, heeft onnodige economische schade veroorzaakt en het vertrouwen van de bevolking in de politiek verder verminderd. Dat heeft de Amerikaanse president Barack Obama vanmiddag (lokale tijd) gezegd. "Het volk is Washington helemaal beu", zei Obama. .

    Het Congres moet volgens hem "doen waar het voor aangenomen is": economische groei bevorderen, zorgen voor goed onderwijs en het "gebroken immigratiestelsel" hervormen. Tegelijkertijd onderschreef Obama het belang van begrotingsdiscipline. "We moeten uitgaven aan zaken die we niet nodig hebben schrappen, zoals mazen in de belastingwet die niet voor groei zorgen."

    Economie

    Volgens Obama moeten politici hun oren minder laten hangen "naar lobbyisten, bloggers en pratende hoofden". Volgens hem zijn economische groei en een verantwoorde begroting goed verenigbaar.

     "Niets heeft onze economie de laatste drie jaar meer beschadigd dan het soort tactieken dat deze gearrangeerde crisissen creëert", stelt Obama. De crisis heeft ervoor gezorgd dat de kosten voor de VS om te lenen zijn gestegen, wat het begrotingsdeficiet alleen maar groter maakt.

    De president reageerde voor het eerst in het openbaar op het akkoord over de verhoging van het schuldenplafond, waar hij gisteren zijn handtekening onder zette. Hoewel de staatsschuld blijft oplopen, benadrukte hij juist dat het de goede kant opgaat met de overheidsfinanciën. "Het begrotingstekort wordt niet groter, maar kleiner. Het is nu nog maar de helft van wat het geweest is."

     

    Dollar

    Het Amerikaanse staatspapier is vandaag door het einde van de shutdown en het afwenden van de schuldencrisis opnieuw gestegen. Omgekeerd daalt dan de rente die de VS moeten betalen om geld te lenen. Ook de Amerikaanse dollar zakte fors in waarde: een daling met 1 procent is de grootste deze maand.

    Eén Amerikaanse dollar kostte vanmiddag tot 1,3670 euro. Dat is het laagste peil dit jaar. De rente op Amerikaans staatspapier zakte met zeven basispunten tot 2,6 procent. Een lagere rente maakt het voor de VS goedkoper om zich te herfinancieren.

    Analisten wijzen als verklaring naar de verwachting dat de Amerikaanse centrale bank haar stimulusbeleid zal moeten handhaven. .

    *

    III SLOT

    Enrico Letta, de Italiaanse Premier die er eindelijk is in geslaagd om Berlusconi (tijdelijk) uit het zadel te lichten, was gisteren, enkele uren na de Overwinning van Obama op de onverlaten van de Tea Party, in Washington  te gast bij de Zwarte Ongelukskater.

    Daar mocht hij, Letta, van hem vernemen, dat in Brussel de stoel van de Natte Dweil voor hem, letta, wordt warm gehouden, en dat hij, Letta, dan maar zijn best moest doen voor wat betreft de opvang in Lampedusa.

    Zouden er dan toch Bazen boven Baas bestaan? Of zou het dan toch waar zijn, dat Europa aan het handje van Amerika loopt? Mogen we dat eigenlijk wel weten? Hier in Italië is dat groot nieuws, maar heeft de Vaderlandsche Pers daarover ook bericht?

    Hallo! Is daar nog iemand?

    *

    O Ja, ht gaat dus weer goed met de Dollar. De koorts is gezakt, en de beurzen zijn, wereldwijd, in hun  normale doen geraakt. Dat het dansen is op de rand van een vulkaan die op uitbarsten staat, daar denkt geen mens aan. Ooit moeten al die schulden in een Zwart Gat eindigen!

    Al is het, in deze supertijden, best mogelijk, dat noch de Satan, noch de Zwarte Gaten echt bestaan. We hebben die nooit wetenschappelijk kunnen bewijzen, dus bestaan ze niet.

    Wat mezelf betreft, ik zie vooral Pompeï, zoals het 2.000 jaar later van onder de metersdikke laag as werd teruggevonden : als een verstilde snapshot van lege straten in een dode stad, waar alle leven plotsklaps is stilgevallen. Zelfs de immigranten die er toen ook al zullen geweest zijn, zijn weg en verdwenen….

    Zouden er in Pompeï toen ook al wastobben hebben bestaan?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    18-10-2013, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1570 - KOMT HET LICHT UIT VROEGER DAGEN DAN WERKELIJK UIT HET HOGE NOORDEN

    .

    1570 - KOMT HET LICHT UIT VROEGER DAGEN DAN WERKELIJK UIT HET HOGE NOORDEN

    .

    Het Noorderlicht

     

    .

    I) INLEIDING

    Na de verkiezingen in Noorwegen zijn de slagen geteld. Van de 19 ‘portefeuilles’ zijn er 8 toegekend aan de (ongeveer) gelijkgezinden van Andras Breivik. Voilà, daar heeft U de nodige uitleg gekregen voor de zinspeling in mijn titel op het ‘Noorderlicht’.

    In ’t Fransoos zou men zeggen : ‘Le choc des idés jaillit la lumière’.

    Het wordt dan ook zo stilaan tijd, dat er op deze blog wat meer positieve geluiden te lezen vallen. De indruk mocht wel eens gewekt zijn, dat hier een verdroogde zuurpruim aan het woord is die overal donkere krochten ziet. Tja, Hoe zou ik dat zeggen?

    Het leven is NIET triest; noch gecompliceerd. Het leven is gewoon adembenemend. Tot de dood de ogen sluit en het gedaan is met ademen.

    Ziedaar de twee uitersten waartussen we allemaal leven. Zonder uit het oog te verliezen, dat er overal meer positieve dan negatieve geluiden te horen vallen. Voorbeeld : de 400-jarige herdenking van de nauwe vriendschapsbanden tussen de Lage Nederlanden en het Rusland van de Tsaren. De Vlaamse media staan daar boven, da’s zeker – maar daarom moeten wij van de vrije Ongebonden Pers, des te meer attentie doen. Onze media hebben het alleen over Hollandse Grienpisers die in Rusland de orde verstoren, schade berokkenen en oproer kraaien, en daarom door Poetin opgepakt worden, in plaats van te worden gefeliciteerd.

    Ook uit Noorwegen bereiken ons zoals U ziet, positieve geluiden, waarover dezelfde officiële maar uitgekochte pers, in alle talen zwijgt. De mensen mogen vooral niet beginnen nadenken. Breivik is en blijft een massa-moordenaar, en Obama is een halve, wat zeg ik? een hele heilige. Deze nacht heeft hij eindelijk eens een handtekening onder iets gezet, en meteen is niet Amerika, maar de hele wereld  gered. Halleluja! Alla, toch voor enkele maanden. Dat de redding bestaat uit nog meer schulden maken, wordt ook weeral zedig verzwegen als niet ter zake doende. De wereld hangt af van de H. Dollar, en dat moet liefst zo blijven!  Samen uit, samen thuis!  

    Leven op de poef, individueel of in groep, dat is de natte droom van alle Linkxen ter wereld. Maaien zonder te zaaien! Zij huldigen namelijk altijd en overal de theorie dat ze maar één keer leven, dan de oven in gaan, en dat hoe dan ook, de zondvloed tòch komt. Anders gezegd, HOOP kennen ze niet. Ze ‘consommeren’ alles direct op voorhand. In plaats van twee keer te profiteren : een keer van de tastbare realiteit, en een tweede keer van de hoopvolle verwachting.

    Deze laatste alinea is de Leer van de Zachtmoedige, uiteengezet op het profane niveau van de Verlichting. Of, als U het verkiest, op het niveau van de Muzelmannerij, waar staat dat iedereen moet pakken wat hij kan krijgen..

    II MIDDEN

    rechtspopulisten krijgen 8 van de in totaal 19 ministeries

    *

    Terwijl Duitsland nog met de falende partijen onderhandelt, heeft Noorwegen al een nieuwe regering. En het is een duidelijke triomf voor de rechtspopulisten, niet alleen in Noorwegen, maar in heel Europa. Heel anders dan Mark Rutte enkele jaren geleden, toen hij zich tegen zijn zin en tandenknarsend met de gedoogregering d.m.v. het bondgenootschap met de PVV van Geert Wilders had ingelaten, verkondigde Erna Solberg vandaag glimlachend zich te verheugen op de samenwerking met de cheffin van de rechtspopulisten (eigenlijk rechts-conservatieve Vooruitgangspartij), Siv Jensen. En de rechts-conservatieven krijgen 8 ministeries, waaronder het belangrijkste, het ministerie voor Olie, de belangrijkste bron van inkomsten voor Noorwegen:

    Rechtspopuliste Jensen wordt minister van Financiën

    De omstreden cheffin van de rechtspopulisten, Siv Jensen, wordt minister van Financiën in het kabinet van Erna Stolberg. “Ik verheug me op de nauwe samenwerking met Siv Jensen”, zei de nieuwe minister-president tijdens de presentatie van de ministersposten.

    De Vooruitgangspartij levert met Robert Eriksson ook de minister van Werkgelegenheid en met Tord Lien de minister van Olie en Energie in de toekomstige regering. De nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, Børge Brende, die volgens Stolberg over een “sterk internationaal netwerk van contacten” beschikt, komt daarentegen van de Høyre.

    Mittelbayerische Nachrichten

    Hoe de Duitse journalisten eronder lijden dit nieuws te moeten verkondigen! Temeer, omdat de nieuwe regering van conservatieven en rechtspopulisten de roodgroene falende kliek van Stoltenberg aflost!

    Overigens, de cynicus zou nu knalhard moeten zeggen: dat hier is het beste bewijs dat terreur altijd loont, ook de rechtse terreur, niet alleen de linkse of islamitische terreur. Zonder Breiviks aanslag zou het hiertoe niet gekomen zijn, net zoals in Duitsland in de jaren-80 de Groenen en de roden niet zonder de stenengooiers op gympen en de rode RAF-leden zoveel politieke macht hadden kunnen krijgen. En ook de islam heeft zijn huidige positie zeer zeker niet verworven door preken. Alleen door terreur en het zwaard.

     

    Bron:

    http://www.kybeline.com/2013/10/16/norwegen-rechtspopulisten-bekommen-8-aus-insgesamt-19-ministerien/#more-49516
    Auteur: Kybeline

    Vertaald en bewerkt uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpress.com)

    *

    III SLOT

    Kent U het verhaal van die eindelijk door de mensheid  ontdekte deeltjes die de ‘massa’ van alle andere deeltjes mogelijk maken? Zegt het ene deeltje tegen dat andere : worde gij een olifant of een luis, en ben ik dan verplicht het andere te kiezen? Wat zal mijn Syndicaat daarvan zeggen? En de ‘Mensenrechten’?

    Dat is dus de taak van een volgende Nobeprijs-winnaar, deze keer liefst een Nederlandsudige : Wie? Wat? Waar? Waarom? bepaalt of er uit een bepaald deeltje een olifant, een luis of een mens groeit?

    Eigenlijk is dat geen groot geheim, weet U. We weten het allemaal, omdat het met een eeuwigdurend merkteken in de ziel van elke mens, zelfs van een primitieve volksstam, geschreven staat. Maar sedert de Verlichting is dat onderwerp taboe. Verlicht of niet Verlicht : thaty’s the question!

    *

    Is de Noorse Oplossing de uitweg voor heel Europa?

    Laten we realist zijn : er zouden zich thans 50 miljoen Muzel-Griezels in Europa bevinden. Een normale demografische ontwikkeling, inclusief de ononderbroken immigratie, voorspelt dat dat cijfer na één generatie met 50% zal aangroeien.

    Ik stel deze redenering voorop, gewoon om iedereen de verantwoordelijkheid van onze ‘Grote Geesten’ nu reeds zou kunnen inschatten. Als er niet dringend iets gebeurt in Mei volgend jaar, is deze ramp onafwendbaar.

    Philips III van Spanje heeft weliswaar ergens einde de jaren 1500 begin 1600 in de discussie met de VOC in Nederland, geprobeerd om alle beschikbare schepen in te zetten om de in Europa levende Moslimmers verplicht terug naar hun prachtlanden te brengen. Deze episode wordt evenwel in onze dagen doodgezwegen, zelfs op Wikipedia. Ik las er ooit iets over op een Isalm Watch webside, maar blijkbaar zijn er consignes om daarover niets te berichten, om toch maar niemand op slechte gedachten te brengen.

    Om al die miljoenen ongewenste vreemdelingen ter bestemming te brengen, zouden wij eigenlijk nu moeten beschikken over ruimteschepen, die de dienst verzekeren, twee maal daags, tussen de Aarde en Mars. Zo zouden we direct weten, of Mars bewoonbaar is. Tenminste voor zij die zich daaraan interesseren….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    17-10-2013, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1569 - OVER DE GOD VAN HET GELD

     

    .

    1569 - OVER DE GOD VAN HET GELD

    .

    In Bijbelse Tijden was dat het Gouden Kalf

    Nu is dat Christine Lagarde van het IMF

    .

    I) INLEIDING

    Onze vriend Xander had bijna 2.000 woorden nodig om over de dreigende wereld-bankencrisis te schrijven. Zijn uitleg is dan ook zeer verhelderend om de huidige financiële crisis in de USA, en bij uitbreiding  bij ons, te begrijpen.

    In de Lagere Gemeenteschool hebben wij echter allemaal kennis gemaakt met  de ASSIGNATEN ten tijde van de ‘Bevrijding van het Klerikalisme’ na de Franse Revolutie van 1798. Het was de tijd van de ‘sansculotten’, van ‘de Boerenkrijg’, van de strijd ‘Voor Outer en Heerd’, van ‘De Verlichting’ en van de vernietiging van de Abdijen van Cluny en Clairvaux, omdat die de centra van de bestaande Beschaving waren.

    Assignaten waren zo goed als waardeloze papieren certificaten gedrukt door de Staat, die naar believen bijgedrukt konden worden, waardoor de Goudstandaard vervangen werd door een paar goedkopere handtekeningen.

    Wat vroeger alleen mogelijk was daar waar de grijpgrage klauw van Parijs invloed had, wordt nu mondiaal en met veel meer ijver toegepast. Met als gevolg, bijna rekenkundig te voorspellen, dat  hierdoor wat overgebleven was van onze Christelijke Beschaving, binnen afzienbare tijd ook zal vernietigd worden.

    .

    II MIDDEN

    Bankenunie: EU-ministers besluiten vandaag over grootste roof en crash ooit

    'Armageddon plundermachine': Megabanken zullen met behulp van politiek complete landen leegroven

    *

    Vandaag besluiten de EU-ministers van Financiën over de volgende stap naar een Europese bankenunie. Daarmee zullen ze de weg vrijmaken voor de grote zelfvernietiging van het wereldwijde financiële systeem, waar de internationale megabanken enorm van zullen profiteren. De klanten van de banken en de belastingbetalers zullen opnieuw de rekening moeten betalen. De EU-ministers gaan ervoor zorgen dat deze massale, wereldwijde onteigening -de grootste roof uit de menselijke geschiedenis- volledig legaal kan worden uitgevoerd.

    Het internationale geldsysteem is in de afgelopen tientallen jaren veranderd in een wereldwijd casino, een gigantisch gokspel. Geld hoeft niet meer gebaseerd te zijn op zaken van echte waarde, maar op stukjes papier waarop staat dat deze geld waard zijn. Vroeger hadden we de goudstandaard, maar die was een blok aan de been van de grote financiële spelers, die niet alleen meer en meer winst wilden, maar ook totale controle over de geldstromen wilden krijgen.

     

    Subprime-crisis en derivaten

     

    President Bill Clinton en FED-topman Alan Greenspan stonden in de jaren '90 met hun beleid aan de basis van de subprime-crisis in 2008. Amerikaanse banken bleken voor miljarden aan kredieten te hebben verstrekt aan mensen die zich die totaal niet konden veroorloven. De banken hadden deze kredieten zo vaak opnieuw gebundeld en doorverkocht, dat niemand meer wist of deze schulden ooit nog zouden kunnen worden terugbetaald.

     

    Dit soort bundels noemde men derivaten. Mega-investeerder Warren Buffett waarschuwde al dat dit 'financiële massavernietigingswapens' zijn. Iedere keer als een bundel opnieuw werd ingepakt en doorverkocht, werden er opnieuw rente en vergoedingen over berekend. Hierdoor blies de derivatenhandel zichzelf gigantisch op, volgens sommige schattingen tot wel $ 1,5 biljard ($ 1.500.000.000.000.000).

     

    Om zoveel mogelijk van dit soort bundels te kunnen kopen, leenden de banken geld bij andere banken. Dat gebeurde door zogenaamde terugkoopovereenkomsten, repo's genoemd: Bank A verkoopt derivaten aan Bank B. Bank A krijgt daarvoor krediet, en betaalt dit na korte tijd aan Bank B terug.  Zodra dit krediet met rente is afbetaald, krijgt Bank A zijn waardepapier terug.

     

    Crisis in 2008 was gepland

     

    Repo's werden gebruikt om snel hoge winsten te behalen. De kopers kregen snel geld om daarmee te speculeren, en de verkopers incasseerden de rente. Dat ging lang goed, totdat sommige spelers de andere banken niet meer vertrouwden en hun geld terug wilden. Dat hadden die banken echter niet meer. Als zo'n eis om terugbetaling -een 'margin call'- plotseling op tafel wordt gelegd, dan wordt het moeilijk: of de bank heeft voldoende eigen kapitaal en betaalt het bedrag terug, of de bank gaat failliet.

     

    Dat overkwam Lehman Brothers en Bear Stearns in 2008. Overkwam, of was het doelbewust? Het wordt steeds duidelijker dat het omvallen van deze banken een geplande test was. Toen Bear Stearns instortte, was JP Morgan Chase de grote winnaar. Het Britse Barclays, het Japanse  Nomura en -natuurlijk- Goldman Sachs profiteerden het meest van het omvallen van Lehman.

     

    'Armageddon plundermachine'

     

    Documentairemaker David Malone noemt dit systeem, waarmee de banken met behulp van derivaten en repo's het basisprincipe van geld zonder tegenwaarde geperfectioneerd hebben, 'de machine die aan het eind op de brutaalste rooftocht aller tijden zal uitlopen' (lett. 'Armageddon Looting Machine').

     

    Het belangrijkste wat de 'too big to fail' megabanken van de crisis leerden is dat zij vrijwel zonder risico's onbeperkt konden doorgaan met hun extreem risicovolle speculaties, wetende dat de politiek hen uiteindelijk toch wel overeind zou houden, en de rekening daarvan op de belastingbetalers zou afwentelen.

     

    Duivels plan geslaagd: Staatsgaranties voor derivaten

     

    Om het spel te laten doorgaan, stuurde Goldman zijn beste man naar het Amerikaanse ministerie van Financiën, Hank Paulson. Hij beloofde dat de overheid haar geld met winst zou terugkrijgen. Voorwaarde was dat de banken gewoon konden blijven speculeren met derivaten en repo's, waarmee er onvoorstelbare hoeveelheid 'nieuw' geld konden worden geschapen.

     

    Dat was een aanbod wat Washington niet kon weigeren. Immers, ze zouden het aan de banken gegeven geld met winst weer terugkrijgen. De banken ging vervolgens verder met hun duivelse plan, dat verbijsterend genoeg nauwelijks werd opgemerkt: ze dwongen de politiek staatsgaranties voor hun derivaten te geven. Deze derivaten werden tot 'veilige havens' verklaard.

     

    Om dit te bereiken werden de faillissementsregels voor de banken veranderd. Voortaan kregen banken een voorkeursbehandeling bij het bankroet van een tegenpartij, iets dat onder de klassieke regels was verboden. De klanten van de bank, de belastingdienst en de normale aandeelhouders hebben het nakijken, en verliezen hun geld. Dit is niets anders dan een volledig gelegaliseerde onteigening.

     

    Beleggers door lage rente in derivaten gelokt

     

    De deal: de banken verkopen derivaten met naar verhouding weinig rente aan beleggers en investeerders. Het motto: 'een veilige investering - lage rente'. Omdat de centrale banken de rente naar bijna nul terugschroefden, werden beleggers rechtstreeks in de derivatenhandel gelokt.

     

    En voor de banken geldt: wie derivaten heeft, wint, want zo wordt niet alleen het eigendom van de schuldenaren in beslag genomen, maar wordt dit vervolgens ook nog eens met winst doorverkocht. Het spel gaat dus gewoon verder.

     

    MF Global: ook gewone klanten onteigend

     

    Na het omvallen van Lehman kwam er -ondanks de belofte het geld met rente terug te betalen- steeds meer weerstand tegen het redden van de banken met belastinggeld. Toen werd het tijd voor de volgende test: MF Global. In tegenstelling tot de investeringsbanken Bear Stearns en Lehman -die enkel met andere banken, ondernemingen en grootaandeelhouders werken- beheerde MF Global ook geld van gewone klanten.

     

    MF Global kreeg 'liquiditeitsproblemen', omdat de andere banken de benodigde repo-kredieten weigerden. Van het ene op het andere moment werden de beleggers onteigend. Dankzij de 'safe haven' regels belandden de derivaten legaal bij andere banken. $ 1,2 miljard was verdwenen, maar uiteindelijk werd niemand daar verantwoordelijk voor gesteld. Het is niet te bewijzen, maar men vermoedt dat het geld in de vorm van derivaten bij JP Morgan terecht is gekomen.

     

    Bankenwereld geeft niets om echte economie

     

    Na het omvallen van MF Global werden de kleinere financiële spelers bang dat ze het volgende slachtoffer van de megabanken zouden worden, en wilden stoppen met het repo-spel. Oud Goldman Sachs bankier Mario Draghi verklaarde vervolgens, in zijn functie als president van de ECB, dat 'de interbancaire markt niet functioneert. De banken lenen elkaar geen geld meer.' Ook beklaagde hij zich erover de banken geen geld meer uitleenden aan de 'echte economie'.

     

    Dat is een andere belangrijke peiler van het perverse financiële systeem: de echte economie zal de banken een worst wezen. Het geld wordt gebruikt voor de winstgevende derivatenhandel. Na de huizenmarktcrisis werden de banken enorm creatief in het vinden van nieuwe vormen derivaten: studentenleningen, goud, grondstoffen, levensmiddelen, ondernemingen. Dankzij deze 'Asset Backed Securities' kon de 'Armageddon-machine' van de banken op volle snelheid blijven doordraaien.

     

    Omdat al dit geld niet in de echte economie terecht komt, is de inflatie laag. De ECB noemt dat echter een verdienste van zichzelf. Het geld mág deze gesloten kringloop niet eens verlaten, want anders zou de inflatie exploderen.

     

    Derivatenhouders kregen bevoorrechte status

     

    Nadat de interbancaire markt was ingestort, begonnen de ECB, de FED en de andere belangrijke centrale banken massaal geld bij te drukken. De Fed koopt maandelijks voor $ 85 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties op. In het permanente Europese noodfonds ESM zit € 700 miljard. Al dit geld wordt gedekt door de belastingbetalers.

     

    Ondertussen liep de Europese staatsschuldencrisis volledig uit de hand. De banken bijten echter niet in de handen van hun weldoeners in de politiek, dus blijven ze -met het nieuwe geld van de centrale banken- staatsobligaties opkopen.

     

    Door twee geheime EU-richtlijnen kregen de derivatenhouders ook in Europa een bevoorrechte status. Dat maakte de weg vrij voor het volgende experiment: Cyprus. Hier werd voor het eerst besloten tot een gedwongen bijdrage van aandeel- en bankrekeninghouders, een 'bail-in'. De derivatenbezitters bleven buiten schot, want zij hadden van de politiek de status van bevoorrechte schuldeisers gekregen.

     

    Geraffineerde misleiding door schaduwbankensysteem

     

    Om de schijn op te houden dat de politici geleerd hadden van het uitbreken van de financiële crisis in 2008, voerde de EU nieuwe bankenregulering in. Volgens advocaat en financieel criticus Ellen Brown zijn deze regels een zeer geraffineerde misleiding van de aandeelhouders en belastingbetalers. De derivatenhandel werd namelijk verplaatst naar een schaduwbankensysteem, die volgens persbureau Reuters zo'n $ 60 biljoen groot is. De profiteurs zijn dezelfde megabanken, die tegenover het publiek doen alsof ze zich aan de nieuwe regels onderwerpen.

     

    Met behulp van Hedgefondsen, Private Equity firma's en andere creatieve middelen werden de enorme risico's die de banken bleven nemen verhuld, zodat de officiële balansen er opeens een stuk gezonder uitzagen. Dit systeem werd met volledige en uitdrukkelijke toestemming van de machtigste bank ter wereld opgezet, de Bank for International Settlements (BIS), die de belangen van de grote centrale banken vertegenwoordigt.

     

    Belastingbetalers en klanten hebben nog steeds niets door

     

    Als de EU-ministers van Financiën vandaag met veel vertoon aankondigen dat de bankenunie op de goede weg is, betekent dit in werkelijkheid dat de eindstrijd, het beruchte 'End Game', van de financiële haaien om Europa is begonnen. Banken zullen op basis van de zorgvuldig in elkaar gedraaide 'stresstesten' failliet worden verklaard. De daarop volgende crash zal in etappes plaatsvinden. Iedere keer zal er in Europa een nieuwe Bear Stearns, Lehman of Dexia zijn - banken die omvallen, ook als ze -zoals het Frans-Belgische Dexia- in eerdere stresstesten voor 'gezond' werden verklaard.

     

    Bizar genoeg hebben degenen die uiteindelijk totaal zullen worden onteigend, de belastingbetalers, de aandeelhouders, de spaarders en de bankenklanten, nog altijd niets in de gaten. Die zullen 'verrast' worden door het plotselinge failliet van hun banken. Op een dag zullen burgers, als ze geld willen pinnen, merken dat hun geld 'plotseling' verdwenen is, net als de klanten van MF Global moesten ondervinden.

     

    Bankrun op lege pinautomaten

     

    Er zal een bankrun ontstaan, maar de kassen en pinautomaten zullen leeg zijn. Het geld zal namelijk volledig legaal naar de zakken van de derivatenbezitters zijn verplaatst, zodat die vrolijk door kunnen blijven gaan met hun grote gokspel.

     

    Klagen en rechtszaken zullen niet helpen, want de grote spelers met het geld hebben van de politiek een veel betere rechtspositie gekregen dan degenen van wie het geld eigenlijk is. Of beter gezegd: was. De compleet uitgeplunderde, radeloze belastingbetalers, spaarders en aandeelhouders zullen echter nooit te weten komen waar hun geld gebleven is.

     

    Megabanken zullen landen compleet leegroven

     

    Wanneer dit precies gaat gebeuren, weet niemand. Malone schrijft dat dit 'Plan B' van de megabanken niet enkel bedoeld is om de kwetsbare banken in zwakkere landen te vernietigen, maar ook om de landen zélf leeg te roven. Deze rooftocht hoeft geen maanden te duren, maar kan in enkele uren en zelfs minuten worden voltooid.

     

    De politiek heeft ervoor gezorgd, dat niet één bankier hier ooit voor terecht zal hoeven staan. Het enige wat er nog hoeft te gebeuren is een 'trigger' voor de volgende crash, die de megabanken nodig hebben om enkele van hun kleinere tegenstanders te verpletteren.

     

    Dat bevel kan in Washington, maar ook in Beijing worden gegeven. Het slachtoffer kan een grote bank zijn, maar ook een aantal kleinere. Er zullen hoe dan ook veel verliezers zijn, die gegarandeerd te laat zullen komen en alles zullen kwijtraken. Vandaag maken de Europese ministers van Financiën opnieuw een stukje zekerder, dat de megabanken als de grote overwinnaars uit de chaos tevoorschijn zullen komen.

     Xander

    *

    III SLOT

    De Boerenkrijg herdenken, die notabene veel erger geweest is in het Franse binnenland dan bij ons, is al lang ‘not done’ meer. Het zou immers de progressieve Geesten storen, die ons immers nu naar een heruitgave leiden.

    De bankencrisis in Cyprus is slechts een voorspel geweest, een proefballonnetje om de te volgen werkwijze te verfijnen. Hebben de ‘sociaal-democraten’ nog onthouden van hun leermeesters, de Duitse Nationaal Socialisten, die ook eerst met uitlaatgassen van camions hebben ge-experimenteerd alvorens het procedé industrieel toe te passen.

    *

    Of daartegen dan werkelijk geen kruid is gewassen? Toch wel : als iedereen in eigen land de valse profeten wilde wegstemmen, waren wij er in één stemronde van af. Zowel in Europa als in de USA. Eén enkele stem is, net als één druppel water, niet bij machte om verandering te brengen. Maar veel druppels water samen zijn een oceaan!

    Wij zouden een niet mis te verstaan signaal kunnen geven, reeds volgend voorjaar in Mei. Als we de raddraaiers er uit konden krijgen, kunnen de meelopers misschien nog tot inkeer komen. Want het beeld van de aan de bomen bengelende lichamen zal wel voldoende inspirerend werken.

    Wij moeten namelijk niet wachten tot deze revolutie ook weer haar eigen kinderen zal verslinden (denk aan Robespiere), we moet die miserabele afloop gewoon voor zijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    16-10-2013, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1568 - WAAR IS DE KAREL MARTEL NUMMER TWEE

    .

    1568 - WAAR IS DE KAREL MARTEL NUMMER TWEE

    .

    Sfeerbeeld van de streek tussen Tours en Poitiers.

     

    Er zouden onder Hollande plannen zijn, om daar waar nu de kerk staat, een moskeet te bouwen….

    .

    I) INLEIDING

    De Slag bij Poitiers, ergens in de bossen tussen Tours en Poitiers, bij Bordeaux, was een onderonsje tussen Arabische moordenaarsbenden te paard, en de brave inwoners van die streek van toen. We schrijven oktober 732, Spanje is al onder de voet gelopen door de volgelingen van de Profeet van de Wrede, en nu is het de beurt aan het Frankische Rijk. Bordeaux was kort voordien geplunderd tot op de graat, en toen Karel Martel een hardere noot bleek dan verwacht, waardoor de geroofde buit uit Bordeaux dreigde verloren te gaan, trokken de Arabieren zonder boe of ba, na een paar dagen strijd, zich terug over de Pyrenën.

    Voilà, dis al.

    Nieks erg, schrijven de hedendaagse geschiedschrijvers, alleen was dit het begin van het einde van de Islammerij strooptochten. Want zonder roofbuit (zegt Wikipedia) stortte hun economie in elkaar  en moesten er altijd maar hogere belastingen geheven worden.

    Waar hebben we dat nog gehoord?

    We moeten het ze nageven, niewaar, die Islammers! Het zijn taaie knapen, die altijd maar voort proberen. In de hoop ooit te slagen. En nu is het zover. De tekenen des tijds bedriegen niet….

    *

    Over naar vandaag. OP TV mos Lim-burg gehoord ivm de naweeën van Meuleberg. ’n Cameraploeg ter plaatse voor een na-verslag krijgt de boodschap : binnen 5 minuten  hier wegwezen of er zwaait wat. De helden van de TV geven toe, ze vluchten maar worden achtervolgd door de lieverdjes, die langszij rijdend, door het open raam van hun auto de ploeg met een serieus (nep)-wapen bedreigen. HaHa! Die Kalashnikov was ondertussen al lang verwisseld voor een speelgoed-ding…. Wat ’n mop! Brr. Nu schakelen we over naar de schapenslacht met beelden die niets aan de verbeelding over laten. Bloed en gemekker alom. Een kermis voor de jeugd! Iedereen viert mee, maar de vrouwen zitten wel thuis…. Erg, hé!

    Zo’n offerdier kost al gauw 250 Euro en daar komt nog eens 30 of 40 Euro slachttaksen bij. Nee, volgend jaar zijn die mensen verplicht daar een meer creatieve oplossing aan te geven….

    Allez : in Meuleberg een mini-vertoning ongeveer zoals in Poitiers…. Waar de aanvallers, uit vrees hun roofbuit te verliezen, stilletjes afdruipen. Maar wees gerust, als ze met genoeg zullen zijn, komen ze terug!

    Maar een Karel Martel op niveau? Niet gezien. Wel zal de Overheid, om herhaling te voorkomen, in de toekomst beter opletten. De Gouverneur zal hooqst persoonlijk de acties leiden. Afhankelijk een beetje van wat het Comité P ontdekt dat de Flikken verkeerd zouden gedaan hebben tegen die onschuldige schapenfretters…

    .

    II MIDDEN

    BEKNOPTE HISTORIE: In het jaar 732 stopte Karel Martel de opmars van de moslims (+ video)

    *

    In het jaar 732 redde Karel Martel Midden- en Noord-Europa van de oprukkende islamitische hordes, die vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika via de Straat van Gibraltar Spanje waren binnengedrongen en het land onderworpen hadden onder islamitisch recht.

    De hoofdzakelijk christelijke en joodse bevolking had daarbij slechts de keuze van bekering tot de islam of leven als dhimmi´s, dus een belasting voor niet-moslims te betalen en leven als derderangs burgers.

    Daarna trokken de islamitische legers naar het noorden, naar het huidige Frankrijk, en konden daar pas gestopt worden. Na enkele zware veldslagen werden de islamitische hordes verslagen door een leger dat aangevoerd werd door Karel Martel. De laatste en beslissende slag vond plaats op 11 oktober 732, honderd jaar na de dood van Mohammed.

    Bron:
    http Bron:
    http://europenews.dk/de/node/72791

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpress.com

    ://europenews.dk/de/node/72791

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpress.com

     

    III SLOT

    Nee, Moslim-wijven kwamen niet in beeld. Die blijven liefst zo ver mogelijk weg van de orgies waar hun mannen, bedwelmd door bloed en drek, voor zichzelf niet zouden kunnen instaan.

    Wat ’n verschil met het Rechterlijk bevel om een boutinnen-fabrikant te ontzien op bepaalde onschuldige affiches, zonder dat er zelfs maar aan gedacht wordt om de dierenbescherming in te schakelen om die barbabij te stoppen. Gaia zelf zou moeten aangeklaagd worden voor lafheid in het zicht van de vijand.

    Toppunt is ook, dat een verklede hansworst in Limburg in het Frans mag komen uitleggen hoe gelukkig de Moslimmers wel zijn  met dit slachtfeest. Allah Akbar in groep in vervoering doen zingen, zonder te beseffen dat dit dezelfde woorden zijn, die weerklinken op de slachtvelden waar de Jihadstrijders  hun vreugde uitjubelen, telkens ze weer een wegvluchtende Christen hebben afgeknald.

    Er moest een Wet komen, die deze verschrikkelijke woorden in alle omstandigheden bestraft met eeuwige verbanning uit de beschaafde wereld.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    16-10-2013, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1567 - OBAMA MOET DE KORAN NEERLEGGEN ROEPT AMERIKA

    .

    Woensdag 16 oktober

    Zon 8u07-18u48

    H Hedwig

    .

    1567 - OBAMA MOET DE KORAN NEERLEGGEN ROEPT AMERIKA

    .

    Houssein Barack Obama op de Air Force N° One

     

    Heeft zijn landingsmaneuver reeds ingezet….

    .

    I) INLEIDING

    Obama aan het spit! Obama heeft Amerika om zeep geholpen! In de ‘kwaliteits-media’ zoals die zichzelf noemen, heb ik daar nog niet zoveel over gelezen of gehoord. Nee, natuurlijk niet, want die weten ook : wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht. Obama de Amerikaanse Zwarte Kater die ongeluk brengt waar ook hij vliegt of komt, is hun vriendje. Maar Amerika zelf geraakt stilaan  de Half God beu. Ik denk dat de meeste Amerikanen nu langzamehand wel tot de verbijsterende ontdekking zijn gekomen dat de ‘dream” van Martin Luther King in feite niets meer dan één grote nachtmerrie is geweest. Net is in Congo of Zuid Afrika,  zijn de Blanken hun meesterschap kwijt geraakt, in het voordeel van de meestal nog half wilde zwarten. Voor deze uitspraak heb ik mij niet gewaagd op het ijs van één nacht, maar heb mij gesteund op jarenlange onloochenbare vaststaande feiten. De Zwarte Medemens was voor 90% beter af onder Blank Bestuur. Spijtig om zeggen, maar het is wel zo.

    Hoort U mij nu zeggen dat de Zwartjes minderwaardig zijn?

    Helemaal niet. Binnen zo’n kleine 2.000 jaar zullen er wel enkele exemplaren zijn die niveau halen…. Als wij inderdaad onze eigen Geschiedenis er op nalezen, zijn ij niet beter. Integendeel. Tot bijna einde van de jaren 1950 werden vijanden immers ook nog altijd gehangen door Amerikaanse GI’s, voor de kop geschoten door de Belgische Rijkswacht, of tot ze van uitputting stierven, opgesloten in Middeleeuwse omstandigheden. Laat Rudolf Hess in de Berlijn se Spandau-Gevangenis, daarvan het laatste trieste voorbeeld zijn.

    Het beste bewijs overigens is, dat wij onze hoogstaande Beschaving domweg laten naar beneden halen door massa-immigratie van nieuwe halve wilden toe te laten. Bij het ‘Offerfeest’ van gisteren, vandaag en morgen, bijvoorbeeld deden de scherpe messen der primitieven (als waarschuwing?) weer hun dodelijk werk….

    O sorry, dat is in hoofdzaak niet de schuld van de Zwarte Medemens, maar van de Bruine.

    Van Zwart over Bruin naar Blank : het mensdom is goe bezig! Rood mogen wij overslaan, want die hebben de Amerikaanse Aartsvaders voordien, dus tijdig, uit de wereld geholpen om hun gebieden te kunnen inpalmen.

    .

    II MIDDEN

    Shutdown

    Eerste relletjes en plunderingen supermarkten in VS

    *

    Rellenpolitie Washington ingezet tegen soms stokoude en gehandicapte oorlogsveteranen - Oproep tot 'niet-gewelddadige revolutie' tegen 'moslimpresident Obama'

    De rellenpolitie moest eraan te pas komen tegen oorlogsveteranen, die woedend waren omdat Obama de monumenten precies tijdens de jaarlijkse herdenkingen had laten afsluiten.

    Eergisteren vonden in de VS de eerste 'mini-rellen' en supermarktplunderingen plaats, nadat burgers in 17 staten enige uren hun EBT-pasjes -'digitale voedselbonnen'- niet meer konden gebruiken. Als de Democraten en Republikeinen het over 3 dagen nog altijd niet eens zijn geworden over de begroting en de verhoging van het schuldenplafond, dan dreigen dit soort rellen en plunderingen op massale schaal uit te breken. (1)

    Sinds het aantreden van Obama is het aantal Amerikanen dat afhankelijk is van voedselbonnen bijna verdubbeld. 50 miljoen arme Amerikanen zijn inmiddels de 'trotse' bezitters van EBT-pasjes. Toen het systeem afgelopen zaterdag in 17 staten blokkeerde, konden talloze mensen hun boodschappen niet meer afrekenen. In een Wal-Mart (grote Amerikaanse supermarktketen) in Philadelphia (Mississippi) brak hierdoor een 'mini-rel' uit, waardoor de winkel gesloten moest worden.

    Misbruik en plunderingen

    In Springhill en Mansfield (Louisiana) werden lokale Wal-Marts zelfs geplunderd. Wat bleek: de EBT-pasjeshouders hadden door de storing plotseling een onbeperkte limiet gekregen. Daar maakten velen ogenblikkelijk misbruik van door hun karretjes vol met zoveel mogelijk boodschappen te gooien. Eén vrouw probeerde op deze manier voor $ 700 te stelen, terwijl ze nog maar $ 0,49 op haar kaart had staan. (2)

     

    Het probleem werd pas 's avonds weer opgelost. Velen vroegen zich af waarom de overheid uitgerekend tijdens de winkel'spits' op zaterdag onderhoud aan het systeem moest plegen. Sommigen vermoeden dat het een doelbewuste test was in het kader van de 'shutdown'.

     

    'Steden in VS na 72 uur in chaos'

     

    Als de politiek het op 17 oktober nog altijd niet eens is geworden en Amerika bankroet gaat over zijn schulden, dan dreigt het digitale voedselbonnensysteem namelijk in het hele land in te storten. Volgens Mike Adams ('Natural News') zal iedere Amerikaanse stad in totale chaos worden gestort als de EBT-kaarten 72 uur land niet meer werken.

     

    Truckersprotest

     

    De onrust onder de Amerikaanse bevolking neemt van dag tot dag toe. Het afgelopen weekend protesteerden enkele duizenden truckers in Washington tegen de 'shutdown' en tegen de sterk gestegen dieselprijzen, die inmiddels ruim 20% van de transportkosten uitmaken (3). Recent liep de Amerikaanse hoofdstad helemaal vol met bijna een miljoen 'bikers', die eveneens protesteerden tegen het afbraakbeleid van de regering Obama.

     

    Rellenpolitie tegen oorlogsveteranen

     

    Veel Amerikanen reageerden verontwaardigd toen de rellenpolitie in Washington gisteren hard ingreep tegen soms stokoude en gehandicapte oorlogsveteranen, die woedend waren omdat Obama de oorlogsmonumenten precies tijdens de jaarlijkse herdenkingen had laten afsluiten. (4) Zo'n 1000 veteranen pikten het niet en duwden de hekken omver, met als doel de monumenten te 'bevrijden' (5). Eén van de sprekers op het podium riep de Amerikanen op een 'niet gewelddadige revolutie' te beginnen tegen 'moslimpresident' Obama, en te eisen dat hij 'de Koran neerlegt' en vertrekt uit het Witte Huis. (6)

    Xander

    1) Infowars
    (2)
    Natural News
    (3)
    Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4)
    Infowars / YouTube
    (5)
    Infowars
    (6)
    Breitbart

    Zie ook o.a.:

    11-10: 'Obama kan shutdown gebruiken om absolute macht te grijpen'
    04-10:
    Banken VS vrezen bankrun en activeren noodplannen
    03-10:
    Wall Street banken waarschuwen Obama voor staatsbankroet
    28-09:
    Ook oud-FED topman Greenspan waarschuwt voor nieuwe, nog grotere crash
    19-09:
    Machtigste bank ter wereld kondigt wereldwijde financiële crash aan
    12-09:
    Gigantisch anti-Obama protest in VS genegeerd door media

    $

     

    III SLOT

    Als onze voorouders met de Red Star Lina emigreerden naar Amerika, moesten ze als slechtvee medisch worden gekeurd. Ze mochten eens luizen hebben, of een besmettelijke ziekte!

    Alles wat wegstroomt uit Donker Afrika komt ter plaatse, overal over de gehele wereld, zoals ze geboren zijn. Ze verspreiden achterlijkheid en besmettelijke zieken, erger als vee….

    Het is beschamend dat te moeten schrijven, want het zou anders moeten, mochten die mensen, ook onze broeders en zusters, zich in eigen land kunnen ontwikkelen, Berber, Bantoe of Kut-Marokkaan zoals ze ter wereld zijn gekomen. Maar het is daar dat alles verkeerd begint te lopen.

    Wiens opzet dat is?

    Gewoon onze eigen persoonlijke schuld, omdat wij altijd maar weer dezelfde verkeerde Leiders aanvaarden die ons worden opgedrongen. Die, zoals de Zwarte Moslim-kater Obama, de doorsnee Amerikaan in de maling neemt in de verkiezingsstrijd. Of zoals de EU Commissarissen, aangevoerd door Zijne Hovaardige Excellentie de Roestige Vastheid, die aan de lopende band wetten fabriceren waardoor ze vooral zichzelf en hun vriendjes begunstigen.

    Net zoals sde Zwarte Mosim-kater zich noodgedwongen voorbereidt op een crash-landing, zo zouden de EU-potentaten die nu al vliegen op automatische piloot, zich via de schietstoel moeten losmaken, vooraleer ze met man en muis, pardon, met heks en bezem, te pletter storten.

    Als we dan toch iets van de Ottomanen zouden kunnen overnemen, is het misschien het gebruik, om aan de gebuisden een zwarte halsdoek in geschenkverpakking, toe te sturen. Die halsdoek stond voor het bevel om zichzelf van kant te helpen door zich op het eigen zwaard te storten…..

    Mooi gebruik moet ik zeggen. Helemaal in stijl en aangepast aan de omstandighedens!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    16-10-2013, 15:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.156§ - IN DE HITTE VAN DE STRIJD

    Dinsdag 15 oktober 2013

    Zaaimaand

    Zon 8u06-18u50

    H Theresia van Avila, kerklerares

    Met Sint-Treze vallen de leste beze

    .

    156§ - IN DE HITTE VAN DE STRIJD

    .

    Hier liggen hun lijken

    Als zaden in ’t zand

    Hoop op de oogst, O Vlaanderenland.

     

     

    100 jaar nadien, op 25 mei 2014, kan misschien eindelijk een eerste oogst worden binnen gehaald… En belangrijk : zodat het onkruid in de oven kan verbrand worden..

    I) INLEIDING

    Wees Vlaming dien God U Vlaming schiep!

    *

    Elders las ik gisteren op een bevriende blog een eerder negatieve benadering van wat er gaande is in ons arme verdrukte Vlaanderen. Gaat, dacht ik, met zulke soldaten naar de oorlog! Gelukkig zag de man naar het einde toe de vergissingen zijns weegs in en herpakte hij zich een beetje. Om erbij te huilen. Mijn herdershond (Césare, deze keer) toonde het mij voor : door er een poot op te leggen, baasje, beduidde hij en hij legde zich een eindje verder, mij strak in het oog houdend. Doet hij het, of doet hij het niet, stond in zijn trouwe ogen te lezen, en dus deed ik het maar. Te paard en vierklauwens in volle galop naar Kortrijk in de beelden. Daar wordt het pleit beslecht. Daar gaapt het graf voor vreemden of voor ons recht….

    *

    Juist : de gemaakte vaststellingen zijn inderdaad de alom gekende feiten : de Rode Potstampers gaan naar Brazilië, maar er is hoop dat ze rapper zullen terug zijn dan ze er geraken. Er is inderdaad een spiksplinternieuwe Koning (alla, de man is een stuk de 50 gepasseerd, zo spiksplinternieuw is die ook niet meer) en de 6 ‘Regeringen‘ die ons land rijk is, blijven maar geld ‘vinden’ om hun begrotingen te doen kloppen.  Papier is inderdaad geduldig en de memorie van de mensen is kort. De Super-Tsjeef Kris Peeters die in de politiek gestapt is zonder ooi verkozen te zijn (later werd hij dat wel) doet het wondergoed., althans volgens de eigen Propaganda Staffel. Onder zijn wijze leiding zullen we ons dus probleemloos ‘laten strikken’ voor een volgende stropers-regering. Wallonia steekt ons voorbij : volgens de geruchtenmolen reeds in 2075.

    De teerlingen geworpen? Integendeel, beste vriend. Als het najaarsweer U mistroostig maakt, weet dan dat de tegenpartij net hetzelfde ondergaat. De pietjesbak staat nog hoog op het schab want de teerlingen zijn nog onderweg om vervalst te worden.

    Als ik mijn oor te luisteren leg bij de gewone mens, kan ik zo los voor de vuist hun commentaar als volgt samenvatten : ‘zijn die zo stom, dat ze blijven denken dat we hun leugens altijd voort zullen blijven geloven?’ Meisjes en jongens : één zo’n uitspraak per maand en mijn hele jaar is goed!

    Acht maanden nog te gaan, en dat is een eeuwigheid in de rottigheid van de gevoerde politiek. Het volstaat dat nog een paar ‘onlusten’ uitbreken genre Meuleberg, of dat nog een paar buschauffeurs afgeklopt worden, en het spel zit op de wagen. Hoog op de gele wa-a-gen, rijdend door berg en dal….. De Muzel-Griezels worden steeds driester en het verzet daartegen klinkt steeds luider. En ruimt de baan, alwaar wij gaan, wij zonen van die helden, die hielden vrij van slavernij, hun veie Vlaamse velden…. Hoezee! Hoezee! En vliegt de blauwvoet, vliegt de blauwvoet : storm op zee….

    Allez, het klinkt al iets beter, maar dan liefst in alle stilte, om niet als ‘Extreem Rechts Blokker’ te worden afgeschilderd om vervolgens gebroodroofd of als paria door het leven te moeten.  Als lans op het Veld van Eer zal zonder bloedvergieten, het Rode Stem-Potlood moeten dienen!

    Een vlugge berekening zal ondertussen aan het licht brengen, dat de Tsjeven, en de Roden, de zogezegde ‘Staat dragende Partijen’ nog alleen beschikken over de stemmen van hun eigen mandatarissen en hun personeel, met daarnaast een deel familieleden en meelopers. We  kunnen moeilijk van deze mensen verlangen, dat ze tegen hun eigen mensen zouden stemmen. Samen vertegenwoordigen ze ongeveer 40% van de kiezers, wat wil zeggen, dat een comfortabele meerderheid van 60% langs onze kant staat, of voorlopig onbeslist is. De zwijgende meerderheid dus, die met leugens en met veel werkwoorden gebaseerd op het hulpwerkwoord ‘zullen’ aan het lijntje gehouden worden. Peeters ZAL dit. DeWerver ZAL dat, altijd alles in de toekomende belovende tijd.

    Hun gedram is altijd en overal te herleiden tot ‘Morgen scheert men gratis’.

    *

    Ach, en over de vrienden van onze vriend De Wever… Het moet gezegd en gezwegen, ten eeuwigen dage moet Vlaanderen hem daarvoor dankbaar zijn : niemand als BDW heeft ooit het land zoveel hoop gegeven, nooit de vijand zo hard doen schrikken, als hij. Maar ook als nooit in de Geschiedenis is deze bevlieging zo vlug overgegaan. Zijn succes heeft gewerkt als een magneet, die de meeste Vlaamsgezinden aantrok. Maar spijtig voor hem, en gelukkig voor Vlaanderen, vlogen er ook bedriegers in zijn netten. Sieg Heil, bijvoorbeeld, is wel de nagel van zijn doodskist gebleken…..

    Nu zien de vele vrienden, die het Vlaams Belang hadden verlaten voor de Niveanen, dat zij een valse Profeet zijn achterna gelopen, en komen ze bij bosjes terug naar het origineel.

    De prijzen worden maar uitgedeeld aan de meet. En wie op voorhand victorie kraait, moet het dikwijls bij kraaien allen laten.

    Ja, ik weet het. En hoop dat de vrienden het ook weten : als het nu niet lukt, zal het nooit meer lukken. Tenzij er een generatie Rechtlijnigen komt die NIET als W. Martens of Y Leterme de Vlamingen hoop geeft, om dan de zege te gebruiken om hun kiezers in de rug te schieten, maar een generatie die hand in hand met buitenlandse gelijkgezinden, de strijd verder zetten. Niet met woorden, maar met daden.

    Wij zullen niet versagen of ten onder gaan. Vlaanderen blijft eeuwig, eeuwig ons huis. Want wij moeten de jeugd blijven bezielen door te verwijzen naar ons glorierijk verleden. Want, zo zingen wij, we zijn een volk van heiligen en helden. Een volk van adel en moed.

    De politiek moet zijn eigen boontjes doppen, en zich niet willen bemoeien met het bedrijfsleven. Van bedrijven hebben de politiekers niet het minste verstand. Omdat zij denken, dat een bedrijf ‘werkt’ zoals een overheidsdienst : op basis van onbekwaamheid maar met de juiste partij-kaart. Bedrijven hebben alleen de ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen, geen stiefmoederlijke bemoeizieke schoonmoeders die met de ene hand graaien en met de andere hand met mondjesmaat terug geven.. Werkgever en werknemer moeten kunnen aan hetzelfde zeel trekken, omdat ze ervan moeten leven, zonder eeuwig en altijd te moeten afdragen voor alle soorten ‘solidarité’ voor anderen. Altijd voor anderen, en nooit voor henzelf. Want dan is het van ‘Chacun pour soi, et Dieu pour tous’.

    Dat is niet voor niets een spreekwoord met Franse roots! Alla, ik wel zeggen met Brusselse Franse roots.

    Het spreekwoord van een succesvolle Vlaamse textielondernemer die men niet klein heeft gekregen, zelfs niet door de Fiscus hem te doen uitkleden, was : zere (rap) voortdoen. En als men hem wilde ‘pakken’ met het succes van zijn ondernemingen, was zijn antwoord gewoon :’ we tjolen wieder voort, hé.

    Aan politiek hadden hij en zijn mensen meer dan één broertje dood, maar ze hadden een hart voor mens en rond hen.

    West Vlaanderen verloor eerst ‘het vlas’, daarna ‘de textiel’. Aan de Scheldeboorden verloor men de scheepswerven. In de Kempen verloor men ‘de mijnen’, en achteraf ook ‘Ford Genk’. Als we dus alles aan Brussel overlaten, geraken wij straks blut. Er is geen één stadsring in  Vlaanderen, tenzij  bij uitzondering, gesloten. Geen geld. Geen geld voor de ontsluiting van de Antwerpse haven en blijvend getalm voor de Ijzeren Rijn… Daarom moeten wij het heft in eigen handen nemen! Wat we zelf doen, doen we beter! Het was een mooie slogan. Maar het is bij een slogan gebleven.

    Wij betonen de mensen onder de armoe-grens geen dienst door hen blijvend als bedelaars te behandelen. Niemand die rapper leert zwemmen, dan hij die in het water terecht komt. Laat ons dat geen zorg zijn : wie de handen niet uit de mouwen steekt, is niet waar dat hij leeft!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    15-10-2013, 18:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1565 - ANKE VEEG DAAR UW BOUTINNEN AAN

    .

    1565 - ANKE VEEG DAAR UW BOUTINNEN AAN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Hoge naaldhakken met bloedrode voetzolen van dat genre zijn inderdaad volgens mij kledingstukken (!) om achter rode neonramen mee te pronken door meisjes met fel aangezette rode lippen.  Eenheid van uitstraling, heet zo iets, en het schijnt goed te zijn voor de commerce. Rode lippen en rode schoenzolen, en al wat daartussen zit, is zò aan de man gebracht!

    Eigenlijk heeft de Rechter gelijk door dat soort stiletto’s te verbieden voor het Vlaams Belang, dat nergens ROOD in zijn logo heeft, maar GEEL en ZWART. Zie nieuwe afbeelding hierboven. Persoonlijk zie ik ook deze affiche liever : wat heeft een gezonde man nu aan een koppel verticale gesloten mooie vrouwenbenen die meer verbergen dan ze bloot geven?!

    Psss : mag ik even Uw aandacht, Mevrouw? Zeg aan Meneer Uw man dat die affiche niet dient om hem te laten wegdromen bij een koppel mooie vrouwenbenen, maar om de aandacht te vestigen op http://www.vrouwentegenislamisering.org/  en de geneugten van de Islammerij.

    Ik geloof niet dat er een aanplakverbod bestaat om  reclamepanelen in de buurt van mosketen af te huren. Gegarandeerd zouden de opposite sexe Muzel-Griezels bij het zien van al die heerlijkheden, beginnen nadenken. To be or not to be : ze zouden best eens op Shakespeare in plaats van on op de Koran kunnen overschakelen.

    .

    II MIDDEN

    Van dermeersch krijgt ongelijk in zaak-Louboutin

    11:35 Binnenland De vereniging Vrouwen tegen Islamisering van VB-politica Anke Van dermeersch moet binnen de 24 uur stoppen met het gebruik van het campagnemateriaal waarop duidelijk Louboutinschoenen met rode zolen te zien zijn. Dat heeft de Antwerpse rechtbank van koophandel maandag beslist na een kortgeding vanwege de Franse schoenenontwerper. Het vonnis is onmiddellijk uitvoerbaar.

    Van dermeersch kondigde kort na de uitspraak aan al nieuwe, licht gewijzigde affiches klaar te hebben met daarop schijnbaar identieke schoenen met weliswaar gele zolen. Ze noemt de beslissing van de rechter een "politiek vonnis, ingegeven door angst". Of ze in beroep gaat, heeft ze naar eigen zeggen nog niet beslist.

    Pumps

    De zaak draait rond de campagne 'Vrijheid of islam' van Vrouwen Tegen Islamisering. Op de affiche poseert Van dermeersch (Vlaams Belang) in een kort rokje met op haar benen streepjes die een schaal van waardeoordelen aanduiden van 'sharia-conform' tot 'steniging'. Ze draagt ook torenhoge Louboutin-pumps met de kenmerkende rode zool.

    De campagne schoot bij Christian Louboutin in het verkeerde keelgat; hij vindt dat zijn merk geschaad wordt en eiste de onmiddellijke stopzetting en de vernietiging van al het materiaal op straffe van een dwangsom van 1.000 euro per inbreuk.

    Ook de Canadese Rosea Lake spande een rechtszaak in tegen de Vlaams Belang-senator. De studente, die speciaal is overgekomen vanuit Canada, zegt dat Van dermeersch het idee voor de campagne 'Vrijheid of islam' van haar gestolen heeft. Haar zaak wordt morgen/dinsdag behandeld.

     

     

    III SLOT

    De Zagreb-ianen verloren met 1 tegen 2 van de Rode Potstampers. In deze match verliezen de Rode Boutinen met  de gevreesde forfait-cijfers, 5 tegen zero.

    Ben benieuwd hoe de helden van De 7de Dag dii verhaal gaan brengen volgende week. Die gaan toch nooit ons Anke zoals ze op de affiche staat, ten tonele voeren? Het zou enerzijds goed zijn voor de kijkcijfers, maar zo dopo op de begrafenis van W. Martens zou daar wel eens uit puur geluk, een Tweede Zwarte Zondag kunnen van komen.

    In afwachting krijgen we ondertussen Het Grote Nieuws wel te horen op Het Nieuws. Ha ja! Want zo’n veroordeling brengt het Vlaams Belang weer in een negatief daglicht. Onmensen zijn het, die met blote benen de goede reputatie van hard werkende Rode Zolen naar de bliksem willen helpen!

    Pssst

     Om een beetje ludiek te zijn, zouden al de mandatarissen van het Vlaams Belang voortaan moeten verschijnen in merkloze kledij, mitsgader aangepast schoeisel. Daarom deze vrijblijvende suggestie : neem een lege wijnton zonder bodem, met schouderriempjes en draag holleblokken : jullie komen gegarandeerd positief  wereldpers!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    14-10-2013, 16:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1564 - MIJN VRIEND DE RUSSISCHE BEER

     

    .

    1564 - MIJN VRIEND DE RUSSISCHE BEER

    Twee beren die broodjes smeren

     

    Betere leveranciers dan die pietrol-boeren uit de Iskal-landen!

    I) INLEIDING

    In plaats van te vissen om de Turken, die niet eens tot Europa behoren, als een scheurend net vol vraatzuchtige piranha’s aan boord te hijsen van de Europese Unie, zou men beter de uitgestoken vriendenhand van Moskou aanvaarden. Geografisch en geschiedkundig loopt Europa tot aan de Oeral. Sint Petersburg is een van de meest waardevolle Europese steden. Catharina en Peter de Grote waren monumenten in de Europese cultuur-geschiedenis. Dus waar zijn de problemen?

    Er is natuurlijk één nadeel : hun wortels liggen eveneens als de onze, in het Christendom en niet in de Islam. Was  Mohammed de Woestijnprofeet maar in Moermansk aan de Noordpool geboren, het zou al lang in de sacoche geweest zijn!

    Was het maar zo ver, dat wij Europeanen de Russen van de reservebank Kunnen halen! En wij gelijk De Natte Dweil va  n de o zo EVP eens goed in een emmer spoelwater uitwringen, om die vervolgens te drogen te hangen aan ergens een stuk rustige roestheid. De Linxse progressieven zouden dan voorwaar meteen hun oude droom bewaarheid zien worden. Er zou niet eens meer moeten gekozen worden tussen Rome of Moskou, het zou een dubbel lotje uit de Loterij geweest zijn….

    Of Rusland die taak van motor van Europa zou aankunnen? Is een eerder domme vraag, want een volk dat het communisme heeft overleefd, is een moreel sterk volk.

    .

    II MIDDEN

    Poetin: excessen van politieke correctheid leiden tot verval van het Westen

    (Door: Michael Mannheimer)

    *

    Homo-lobby gestopt; Greenpeace opgesloten; interventie in Syrië geblokkeerd: steeds vaker is te zien dat uitgerekend Rusland het laatste bolwerk bij het behouden van de Europese cultuur is. De Russische president Vladimir Poetin geselde tijdens het Valdai-Forum het waardeverval van het Westen in aan duidelijkheid niets te wensen overlatende bewoordingen.

    De Russische president Vladimir Poetin heeft de voor enkele westerse landen typische pogingen bekritiseerd om hetero- en homohuwelijken juridisch gelijk te stellen.

    “We zien hoe veel euro-Atlantische landen in feite de weg zijn ingeslagen van de afwijzing van de eigen wortels, waaronder die van de christelijke waarden, die het fundament van de westerse civilisatie vormen”, zei hij donderdag op de vergadering van de internationale discussieclub Valdai. “Afgewezen worden de morele basis en ook iedere traditionele identiteit – de nationale, de culturele, de religieuze en zelfs de juridische.”

    “Er wordt een politiek bedreven die een kinderrijke familie gelijkstelt aan een homoseksueel partnerschap, het geloof in God aan dat in Satan”, aldus Poetin.

    “De excessen van de politieke correctheid gaan zelfs zó ver, dat een registratie van partijen die de propaganda van pedofilie als doelstelling hebben, serieus behandeld wordt”, benadrukte hij. “Mensen in veel Europese landen schamen zich en zijn bang om over hun religieuze lidmaatschap te praten. Zelfs feesten worden afgeschaft respectievelijk krijgen een andere naam, waarmee het wezen van het feest beschaamd verborgen wordt.”

     

    Dit zou

     

    “een rechtstreekse weg tot verval en tot primitiviteit evenals tot een diepe demografische en morele crisis zijn”,

     

    zei Poetin. In Nederland werd enkele jaren geleden de poging ondernomen om een “pedofielenpartij” te registreren. De partij kon echter niet de nodige handtekeningen verzamelen.

     

    Bron:

    http://michael-mannheimer.info/2013/10/12/putin-exzesse-von-politkorrektheit-fuehren-westen-zum-verfall/#more-24961
    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpres

     

    III SLOT

    Wat mij ook hier van het hart moet, is de stilte rondom deze thematiek die vriend Pietin hier open gooit. De huidige potentaten van dit ontspoord Europa draaien hooghartig hun hoofden weg, als er een wereldleider met klasse opstaat, die een andere waarheid, de echte!, aanhangt, die niet overeenstemt met hun waandenkbeelden van de Linxe multiculti.

    Zij maken van onze mooie Europese Beschaving een karikatuur, een schilderij als een Picasso met verwrongen ledematen en met het hoofd waar de ogen de plaats van de mond innemen, onder de armen. Mooi! Roepen ze in koor, omdat ze met dezelfde ontspoorde hersenen als Picasso naar de wereld rond hen kijken. Moesten er in Gods wijde natuur dergelijke wezens rondlopen, ze zouden door hun eigen lotgenoten onder elkaar de strot worden afgebeten. Zelfs aan de slechte smaak zijn er grenzen!

    Na WO II moest voor het volk de neger-muziek zowel de lichte als de klassieke muziek vervangen. Nu zijn we zelfs bij het ‘rappen’ beland, d.i. het quasi onverstaanbaar uitstoten van monotone klanken die dan algemeen als ‘kunstgenre’ wordt erkend. Dat Rusland, tot kort voor de ramp van het Bolsjewisme, een van de grootste sterkhouders was van de superieure Europese cultuur, wordt daarbij gemakshalve onder tafel geveegd.

    Natuurlijk moeten we aan de idee wennen van ‘Rusland, Uw vriend’. Vladimir Poetin was per slot van rekening een van de laatste bazen van de KGB. Die weet dus waarover hij spreekt!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …



    14-10-2013, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1563 - HUN BLOED KOME OVER HEN EN OVER HUN KINDEREN

    Maandag 14 oktober

    Zon 8u04-18u52

    H Donatianus

    ***

    Hangen in oktober aan de bomen nog blaân, ’t duidt een strenge winter aan

    .

    1563 - HUN BLOED KOME OVER HEN EN OVER HUN KINDEREN

    .

    MSN-Foto van de Guardia Costiera Italiane na de fusillade

    .

    Voor de kust van Malta en Lampedusa

    *

    I) INLEIDING

    Laat er geen twijfel over bestaan wie bedoeld wordt met het bloed van hun slachtoffers op hun hoofd krijgen. Mij staat die Hongaarse Graaf, toen nog President bij onze Zuiderburen; wiens Mirages al boven Tripoli waren, nog vòòr de UNO het licht op groen had gezet. Hij, Sarkozy, stond, om zijn binnenlandse problemen te verdoezelen, als een gek te razen en te tieren voor de camera dat Kolonel Khadafi van si en van la, maar liefst zo vlug mogelijk uit het zadel diende te worden gewipt. En zo geschiedde, zelfs met de medeplichtigheid van de Belgische humanitaire Luftwaffe.

    Dat was NIET zich niet mengen in de binnenlandse politiek van een andere Natie. Nee, geen sprake van dat de schuldigen moesten verschijnen voor het Oorlogstribunaal in Den Haag : de Kolonel was in een paar weken tijd van bozemvriend tot vijand Nr EEN geworden, en hij moest en zou fysiek geliquideerd worden. Leitùotief : doden klappen niet meer uit de biecht.

    Nu is Khadafi weg, en weg is ook de orde en de (relatieve) rust.in dat land. Khadafi werd, voor het oog van de camera en in close up, afgeknald als een schurftige woestijnhond. Einde verhaal : het Westen was getuige van hoe een onmens aan zijn einde kwam.. Maar toen begon het pas.

    Vandaag circuleerden hier vanaf de eerste klaarte, de beelden van het allernieuwste drama : na de fussilade in de Libische wateren pikte de Maltese en de Italiaanse kunstwacht enkele drenkelingen uit zee…. De berichten zijn onsamenhangend en de exacte omstandigheden zullen wellicht nooit meer opgeklaard worden.

    De geredde bootvluchtelingen zijn niet meer te tellen dit jaar alleen al. Wie was er Christen? Wie was Jood? Wie was soemniet of juist niet? Daar wordt bij aankomst geen commentaar bij gegeven. Europa zal op de blaren moeten zitten. Monsieur Sarkozy en zijn vriendjes hebben hun buit binnen gehaald. Daar wordt echter niets over geschreven….. En ondertussen gaart iedereen over tot de orde van de dag….

    Veel Korans in de bagage, als er überhaupt wel veel bagage is geweest, hebben we niets gezien. Wel zagen we de bagage in  de ronde buiken van de jonge zwarte of bruine moedertjes. Die zullen dus kunnen leven van het kiendjesgeld, in afwachting van de ‘gezinshereniging waarop ze recht hebben, boven op het loon om in leven te blijven, het zogezegde leefloon.

    Helleborussen of gewone Russen, we zullen binnenkort moeten kiezen….

    Pssst

    De media in het verre Vaderland hebben over de schietpartij bij het vertrek in Libië een volledig embargo opgezet. Als ze er niets over berichten, is het ook niet gebeurd.

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    14-10-2013, 09:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!