MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1458 - NIGEL FARAGE FOR PRESIDENT

    .

    1458 - NIGEL FARAGE FOR PRESIDENT

    .

     

    .

    INLEIDIsNG

    Beiden, Nigel Farage, de droge Brit, harder dan  geslepen diamant, maar ook de Jos van http://blog.seniorennet.be/polkun/ zijn, elk op de plaats die God hen gegeven heeft, fantastische vrienden. Hai, Nigel, how are you? Dag Jos, hoesest? (Gelet op de superioriteit van het West Vlaams op het Engels?)

    Op deze doordeweekse zondag, een week dag op dag voor we de wachtwoorden vernemen van de IJzerwake over Schotland, Catalonië en ons eigen Vlaamse vadergrond, komt E.J. Bron met een Britse fata morgana waarvan wij alleen maar kunnen dromen. Ware daar niet ene Nigel Farage.

    Stel U even voor : verward in het islam-schandaal, het Dexia-misdaad de steen rond de nek van de Tsjeven-partij, en nu hun Natte Dweil (liefst gewelddadig!) aan kant gezet en vervangen door die droge komiek die het vogelkopje bedacht heeft met die eeuwig belachelijke naam.

    I love it!

    .

    II MIDDEN

    GEWELDADIGE REVOLUTIE ?

    Ik laat het volgende artikel voor rekening van Nigel Farage. Zelf heb ik er ook een mening over. Ik laat de lezer en vooral de gluurdertjes raden. Maar Farage denkt , willen de PIGS-landen hun democratie nog redden , er niets anders meer op zit dan een revolutie tegen de machthebbers van de EUSSR te ontketenen. Ik vraag me af of Nigel, hoewel hij de toestand met de tijd van Hitler vergelijkt,  zich de revolutie voorstelt zoals deze toen de Berlijnse muur werd gesloopt in 1989. Maar nu de Brusselse ?  Bij de berlijnse revolutie stond daar een heuse muur die meter voor meter werd neergehaald.  De landen onder de sovjetknoet waren de dictatuur meer dan moe. Er brak in die landen een ware revolutie uit, nadat de poolse paus een bezoek aan "zijn vaderland"  had gebracht.  Lech Walessa had zijn boodschap begrepen. De revolutie was gestart.   De ene na de andere Sovjetstaat ging voor de bijl.

    In brussel staat geen betonnen muur, wel een denkbeeldige. Daarom niet minder bedreigend. Ze hebben de les uit het verleden, die van de USSR, begrepen. Vandaar hun afkeer tegen het nationalisme. Vandaar hun haat tegen Nigel Farage, Geert Wilders, Filip De Winter , Marine Le Pen en iedereen en alles wat naar nationalisme ruikt. Leg Walessa was een man die voor "vaderland en volk" vocht, een nationalist van het zuiverste water.

     Wanneer nu terug het nationalisme , in de personen van Farage e.a...de kop opsteekt, zullen alle middelen goed zijn om te beletten dat de geschiedenis zich herhaalt.  We zullen dus zolang het enigszins mogelijk is de rekening van de PIGS-landen mee betalen.   Intussen zal men met allerlei "muilkorfwetten" trachten nationalisten als Farage...de mond te snoeren.   Maar als ik vaststel dat in die landen de armoede met de dag toeneemt, zal het mij niet verwonderen wanneer Nigel Farage wel eens gelijk zou kunnen krijgen en dat de geschiedenis zich herhaalt, ...met de val van de 'brusselse muur' ! Hoop doet leven .

    Nigel Farage suggereert dat een ‘gewelddadige’ revolutie tegen Brussel de enig manier voor de koppige EU-landen zou kunnen zijn om hun democratie te redden.

    Posted on 18 augustus 2013   door E.J. Bron   

     De UKIP leider zegt dat het lijden in het gebied rond de Middellandse Zee een ‘kritiek punt´  heeft bereikt. Hij vergelijkt de krachten die de problemen moeten oplossen en die zijn aangenomen door de EU leiders met het Duitsland van Hitler Hij zegt dit in een interview met de controversiële radiopresentator Alex Jones

    Nigel Farage was gisteravond het middelpunt van een conflict, nadat bleek dat hij gesuggereerd had dat ‘geweld’ gerechtvaardigd kon zijn om de EU bureaucraten ten val te brengen. De UKIP- leider waarschuwde dat de EU afkoerste op een ‘revolutie’ en zei dat gewelddadig protest de enige weg zou kunnen zijn voor de Zuid-Europese naties om hun democratie te redden. Hij voegde eraan toe:  “Ik zie dat het lijden van de mensen in Zuid-Europa een echt kritiek punt bereikt en ik denk dat het gevaar dat Zuid-Europa bedreigt een vuurtje is en dat vuur zou kunnen leiden tot iets dat op de een of andere manier kan leiden tot een  gewelddadige revolutie.

     

    III SLOT

    Het ‘Wonder van Berlijn’ heeft vele vaders, maar de rol van het Poolse duo Lech Walessa/Paus Woytilla is wel iets meer dan ‘the right men on the right place on the right time’. Volgens mij gaf het wel de doorslag, dat precies het moe-getergde katholieke patriottische Polen de nagel aan de doodskist bleek te zijn van het communisme.

    Ook in de goddeloze EU-SSR vindt men die 2 eigenschappen terug : Vlaanderen (het VB), Schotland, Catalonië. Marine Le Pen in Frankrijk. Silvio Berluscoi in Italië. enz. Er ontbreekt alleen tot hiertoe … de Leider.

    *

    De crypto-communisten hebben sinds 1945 overal de macht gegrepen. Ze zullen zich niet met woorden alleen laten verdrijven.

    Vergeten we trouwens niet, dat revoluties altijd gedragen worden door een kleine vastberaden minderheid. Meestal na veel bloedvergieten.

    Wat er deze keer hoopvol aan is, is het voorbeeld van ‘Berlijn’, dat zelfs vatbaar moet zijn voor verbetering. Er hoeft geen schot te worden gelost, want de Euro-potentaten  hebben het niet eens nodig geacht zichzelf te beschermen achter hoge muren. Een paar 100 ongewapende maar vastberaden aanvallers naar de Euro City, met een afvaardiging naar de Navo, de Ryerslaan en de Wetstraat, en klaar is Kees. Vooral zorgen voor een berg plastic binders voor de kopstukken, en voor hier en daar een zeldzame Oom Agent die dacht de held te moeten uithangen. Laeken laat men de eerste dagen  gewoon liggen waar dat volk graag ligt : links. Wij weten trouwens uit 2 wereldoorlogen, dat ze achteraf altijd de winnaars achterna lopen als schoothondjes.

    *

    Waarom dus de zaken moeilijk maken, als gemakkelijk ook kan? Maar, voor alle zekerheid, eerst goede afspraken maken met Nigel Farage. Want we weten dat Good Old England alleen de strijd aanbindt, als het zeker is van de overwinning.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    18-08-2013, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1457 - ARABIEREN ZIJN PEUTERNEUKERS

    .

    1457 - ARABIEREN ZIJN PEUTERNEUKERS

    .

    Once, Upon a time, in Mozambique

     

    http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67738

    .

    I) INLEIDING

    Wat tegenslag dat we nog altijd geen Heel-Nederlandse staatsburgers zijn, dan kon ik met gerust geweten een neus zetten naar alle islam-aanhangerrs ter wereld. Zelfs ‘kontenbonkers’ (let U AUB op dat koninklijk meervoud) mag daar voortaan ongestraft. Vraag : bonken tegen elkaars kont : is dat al een Olympische Discipline?

    Ondergetekende riskeert zich wat verder dan een doorsnee blogger, omdat hij in Berlusconi-land wat meer ongrijpbaar is voor de Staatsvuiligheid dan de meeste collega’s. Maar de voorzichtigheid blijft toch de moeder van de porseleinkast. U weet maar nooit. Vandaar mijn 3 gedrilde Duitse Herders, de afsluiting onder 220 volt en het snelvuurkanon onder de nok.

    .

    II MIDDEN

    Niet strafbaar: 'Arabieren zijn fervent kontenbonkers!'

    Geplaatst door Frank Verhoef op 15 augustus, 2013 - 20:30 De dagelijkse Standaard.

    Een ware overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.

    *

    We hebben er al vaker over geschreven: Robert de Jonge stond voor de rechter omdat hij iets verkeerd zou hebben gezegd in een VPRO-programma en aan 'groepsbelediging' zou hebben gedaan. Het leek in bepaalde opzichten een beetje op het Geert Wilders-proces (want: net zo belachelijk en net zo onterecht). Maar De Jonge is vrijgesproken. Voor iedereen die het proces niet helemaal heeft gevolgd; wat hij heeft gezegd en wat - godzijdank - niet strafbaar is:

     

     

    "Geert is groter dan Mohammed, de kleuterneuker. En Geert is groter dan Allah, de halvemaandemon. En, zoals iedereen weet zijn Arabieren fervent kontenbonkers. En ze neuken kleine jongetjes, dat is normaal in hun cultuur."

    Arabieren zijn fervent kontenbonkers. Niks mis mee, aldus de rechter, die stelde dat De Jonge helemaal geen boete van 500 euro verdient, zoals het Openbaar Ministerie eiste: "Alle kritiek, dus ook felle kritiek, op opvattingen en gedragingen van een groep – in welke vorm ook – valt buiten het bereik van de strafbare belediging." Zoals Michael ook schrijft; dit is een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.

    Niet dat ik Arabieren fervent kontenbonkers zou noemen, maar daar gaat het niet om. Dat het OM slechts een klein bedrag eiste als straf, maakt niet uit. Het gaat om het principe. Het OM wilde De Jonge dus de mond snoeren. En dat is onacceptabel. Laat de uitspraak van de rechter in de zaak-De Jonge een wijze les zijn voor iedereen. De Jonge is niet - ik herhaal, niet - strafbaar voor 'groepsbelediging' (wat dat ook moge zijn).

    De vrijheid van meningsuiting is een heilig goed en daar blijf je met je poten vanaf. We gaan hier in Nederland niet mensen met onwelgevallige meningen voor de rechter slepen, puur omdat ze die mening hebben - of beter gezegd, omdat ze iets hebben gezegd dat zomaar 'objectief' beledigend zou kunnen zijn voor sommige mensen. Aan censuur doen we niet in Nederland. Zijn we nou helemaal gek geworden

    III SLOT

    De zomer loopt ten einde en dus lopen de overtochtjes van Donker Afrika van al die hoopjes ellende naar het Europees Vasteland stilaan ten einde. Het zijn allemaal uitstapjes met geen ‘reour-ticket’ waarvoor vele families generaties lang nog zullen moeten afdragen. Want de ‘overtocht’ kost per persoon meer dan diens gewicht in goud… Mensenhandel dus op grote schaal waarbij ook in Europa veel bloed aan de handen blijft kleven.

    En dan lees ik elders dat het een schande was, dat Spanje na de Reconquista muzelmannen die zich niet wilden bekeren tot het katholicisme op gammele bootjes gezet werden, richting Noord Afrika. Wat waren die daar komen doen? Toch niet de Spanjaarden hun land afnemen, Analus, bijvoorbeeld, Granada en Cordoba…

    *

    Heel Europa zit ondertussen met de gebakken peren. Definitief, zo te horen, want onze media pleiten om ter hardt dat de extreme islammers toch moeten winnen overal waar ze de vlam in de pan hebben doen slaan. Op buitenlandse zenders klinkt dat wel heel anders, maar de ‘Omertà’ wordt niet doorbroken. De islam-gangs zijn en blijven de goeie.

    En dan denk ik onwillekeurig aan het oude gezegde in de misdaad-wereld :  bij wie komt het ten goede?

    En dan komen we, ook voor wat betreft de baten van de mensensmokkel over de Middellandse Zee, bij onze socialistisch-liberale machtshebbers en hun slaafjes, de Tsjeven-collaborateurs terecht. Moesten die de stemmen van de zoveel miljoenen immigranten niet hebben, dan waren die partijen al lang verschrompeld tot onder hun eigen kiesdrempel.

    *

    De situatie rechtzetten? Hoe? Wanneer? Met welke middelen?

    Ha, hoor ik bij de VRT om 13 uur : Europa zal er zich mee bemoeien. Nee, niet in Europa, maar in Egypte. Die ‘Broederschap’ misdraagt zich blijkbaar ietwat een beetje teveel en al die Orthodoxe Christenen die ze vermoorden : das haben wir nicht gewusst en dus moet dat gedaan zijn : we moeten eens praten.

    Praten met kontenbonkers en kleuterneukers? Hen en hun Europese medeplichtigen onzacht aan de kant schuiven, ja!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    18-08-2013, 16:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1456 - OVER HEMELVAART SHUTLES EN ANDERE DOMMERIKKEN

    .

    1456 - OVER HEMELVAART SHUTLES EN ANDERE DOMMERIKKEN


    Onder het genot van een heerlijk glas patersbier…

    .

    Er 6 binnengesmokkeld in Italia voor speciale gelegenheden, en/of voor ’n goede Senior-vriend die sterk is in interstellaire reizen…

    .

    I) INLEIDING

    Als West Vlaming heb ik een héél grote boon voor de Abdij van West Vleteren. En dat niet alleen omdat daar het beste bier ter wereld wordt gebrouwen.

    Heel uit de verte en ultramontaan (over de bergen) zoals Ray X mij ooit als vermeende kerkpilaar in de belangstelling schreef) heb ik enkele tijd terug de promotie-stunt mee beleefd, dat de Paters, om zware verbouwingskosten aan hun eeuwenoude gebouwen te financieren, zeer tijdelijk extra-brouwsels in geschenk-verpakking in de Colruyt verkochten. Kerkelijk of niet, in een mum van tijd was alles uitverkocht en de paterkes konden beginnen verbouwen.

    *

    Gisteren in de vooravond werd hier zowat gewonnen-verloren gezapt op de TV, tot er ineens op een NL-zender, van uit een prachtig modern kerk-interieur de sonore zang en tegenzang van een Gregoriaanse samenspraak de kamer vulde. We wilden graag dit momentum bewaren, maar van waar in ’s hemelsnaam vertrokken die beelden?

    Toen verscheen ineens het verlossend beeld : uitzending vanuit de vernieuwde St Sixtus Abdij van West Vleteren. Met vermelding van de www http://www.braambos.be/

    *

    Geen truut. Geen zever in pakskes. Ik pleit dan ook voor niets en niemedal. Maar wie smijt er nu wetens en willens een gevonden schat zo maar weg?

    .

    II MIDDEN

     

    Uitzending: 15-08-2013 op Radio 1 om 20.03u

    Wij vieren vandaag het feest van de Tenhemelopneming van Maria. Het is een feest met wortels in de oosterse kerk en in apocriefe verhalen, en dat zijn dan weer verhalen die niet in de bijbel staan. Al van in de achtste eeuw wordt het feest de   Tenhemelopneming van Maria  genoemd. Het wijst er op dat de band tussen jezus en zijn moeder zo hecht is, dat hij niet door de dood kan doorbroken worden. Die innige band is ook Dries De Bakker niet ontgaan. Zijn causerie bij deze feestdag voert hem langs talloze Mariakapelletjes en eindigt met spaghetti en propere ramen

    *

     U hebt de uitdrukking vast al wel eens horen vallen op Radio 1: "U kan nu luisteren naar een gastprogramma." Op zondagavond is die eer steevast voor het Braambos. Na het nieuws van 20 u.. Braambos is volgens officiële termen een 'katholieke levensbeschouwelijke uitzending'. In de praktijk vertaalt zich dat in 25 minuten radio over het reilen en zeilen van de kerk in Vlaanderen. Verlies daarbij vooral niet uit het oog dat de kerk veel meer is dan hiërarchische structuren. Maar misschien moet u gewoon eens luisteren om dat te ontdekken!

    III SLOT0

    Architectuur voor de volgende 1.000 jaar, oude tradities, oude wijsheden, dikwijls in de verkeerde woorden gegoten, die wij met ons groot verstand niet kunnen of niet willen doorgronden : neen, tussen het gebonk en gejank van al onze feestelijkheden en exotische bestemmingen, is daar geen tijd voor.

    Op tijd en stond een goed glas schuimend bier en een goed gesprek zou daar mirakels kunnen voor doen. West Vleteren is trouwens niet eens zo moeilijk te vinden….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    18-08-2013, 12:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1455 - ER ONDERUIT GERAKEN ZONDER KRUISTOCHTEN ?

     .

    Zondag 18 augustus

    Zon 6u35-20u57

    Einde van de Hondsdagen

    H Helena

    Regent het op Helenadag, men een dure tijd verwachten mag

    .

    1455 - ER ONDERUIT GERAKEN ZONDER KRUISTOCHTEN ?

    .

    De Kruistochten….

     

    Waarom toch heeft men zich toen beperkt tot alleen Jeruzalem? Waarom, als de islam nog in de kinderschoenen stond, de etter niet ineens uit de wonde gesneden in heel het Oosten?

    .

    I) INLEIDING

    Voor U verzameld bij DDS. Dat mag wel. Want vandaag beleven we, samen met het einde van De Pop voor Pukkels, als U de ‘Dagklapper’ hierboven goed gelezen heeft, het einde van de hondsdagen. Dat laatste is een reliek uit de zalige tijd, dat de wereld het nog moest doen zonder Frank Debossere en zijn onnozel TV-weerpraatje.

    Dus : terug naar DDS. Een raak standpunt op maat van de moslim-gangs van overal ter wereld. De verwijzing naar de afrekening voor het bestiaal gedrag der Nazi’s is, zoals U zult lezen,  ronduit treffend. Het probleem is alleen  dat er, net als in Nürnberg, geen supermachtige Grote Broer de dans leidt.

    Op Sadam Houssein Barack Obama moet de Vrije Wereld niet rekenen. En God weet wie Merkel in Duitsland straks zal opvolgen. Misschien wel een klein Obamaatje?

    .

    II MIDDEN

    Merkel heeft weinig geleerd van WOII en wil in Egypte dezelfde fouten maken

    Geplaatst door Tim Engelbart op 16 augustus, 2013

    *

    Bondskanselier Merkel: "We kunnen de landen helpen, maar de juiste weg kunnen ze slechts alleen vinden." Hoopvolle woorden, maar schone schijn.

     

    Kijk eens aan. Eindelijk begint het linkse en neokolonialistische idee dat het Westen eigenhandig hele dictatuurstaten in gezonde en rendabele democratieën kan transformeren, af te brokkelen. Bij monde van verreweg het belangrijkste land van Europa en de EU - Duitsland - konden we vandaag deze woorden optekenen:

    Bondskanselier Merkel vindt dat Egypte en andere Arabische landen hun weg naar verandering grotendeels alleen moeten zoeken. Voor het buitenland is daarbij maar een beperkte rol weggelegd, zegt Merkel in een interview met de Frankfurter Allgemeine.

    Dit zijn natuurlijk hele terechte woorden. Een land kan uiteindelijk alleen een duurzame democratie en rechtstaat worden als de veranderingen van binnenuit komen. Je kan immers televisies of varkensvlees exporteren, maar geen mensenrechten en principes. Denken dat je als Brussel of afzonderlijke EU-lidstaat wel eventjes een ontspoord land weer op de rails kan zetten, is pijnlijke zelfoverschatting. Het leidt alleen maar tot bedrog, teleurstellingen en vooral heel veel over de balk gesmeten ontwikkelingshulp-euro's.

    Goed dus dat Merkel een wat realistischer beleid jegens conflictregio's voorstaat! Of is het toch schone schijn? Frau Angela verkondigt in hetzelfde interview namelijk ook dit:

    Merkel zegt dat de Europese Unie zich vanaf het begin van de Arabische Lente in 2011 met de ontwikkelingen bemoeid heeft, door bijvoorbeeld extra financiële steun beschikbaar te stellen. Het geld werd gegeven om het democratisch proces en hervormingen te ondersteunen. "We kunnen de landen helpen, maar de juiste weg kunnen ze slechts alleen vinden", zegt Merkel.

    Kortom: Merkel verandert van koers zonder ook maar een seconde zelfreflectie te plegen. Dit is hoe dat overkomt: 'Ja, we gaan vanaf nu vooral Egypte zichzelf laten emanciperen en laten evolueren tot een puike staat, maar toch nemen wij geen afstand van ons eerdere beleid wat haaks staat op ons nieuwe inzicht.' Huh? Geen bemoeienis is geen bemoeienis, mevrouw de bondskanselier, dus ook geen financiële steun voor Mubarak, Morsi, Al-Sisi of wie er dan ook momenteel voor farao speelt.

    Dat Merkel er in werkelijkheid dus helemaal niet zoveel van begrepen heeft, blijkt ook wel uit een ander stukje naïef commentaar:

    Een oplossing in Egypte is volgens Merkel alleen mogelijk als het land de weg vindt naar een vreedzame dialoog waarbij geen enkele partij mag worden uitgesloten.

    Vandaar dat de NSDAP (Nationaal Socialistische Duitse Arbeids Partij0, om ze niet te vernoemen) ook terugkeerde in de Bondsdag nadat de Russen en de Geallieerden Berlijn veroverden in 1945? Oh nee, wacht. De leiders werden gevangengezet of opgehangen, de organisatie is tot op de dag van vandaag veboden en iedereen met fascistische sympathieën mag geen politieke functie bekleden. Een heel pakket wetten en zelfs bepalingen in de Duitse federale Grondwet moeten er voor zorgen dat een nieuwe Hitler of Goebbels nooit zal kunnen opstaan. (Neo)nazi's worden in Duitsland gewoon als partij uitgesloten van welke vorm van dialoog dan ook.

    Is dat erg? Nee hoor. Sommige groeperingen zijn nu eenmaal zo extreem; die moet je niet aan de knoppen laten zitten. Met man en macht zorg je ervoor dat zij nooit verder zullen komen dan een margegroepering. Terug naar Egypte: de Moslimbroeders doen qua geweldsfantasieën tegenover Joden niet onder voor de nazi's van weleer. Daarnaast hebben ze de afgelopen weken laten zien graag te 'Kristalnachten' in Koptische wijken en kerken. Dit zijn geen figuren om binnen te laten in het landsbestuur; dit zijn lieden om te verjagen en zonodig gevangen te zetten. Precies zoals er tachtig jaar geleden in Duitsland met de nazi's had moeten gebeuren.

    Merkel lijkt dus in eerste instantie hoopvolle woorden te spreken over Egypte, maar in werkelijkheid snapt ze er niks van. Ze snapt ook geen biet van de geschiedenis van haar eigen land. Gelukkig zijn er in september verkiezingen bij de Oosterburen: een uitgelezen moment om deze naïeve mevrouw te vervangen door iemand die wél de juiste toon weet aan te slaan wanneer het gaat om buitenlands beleid

     

    III SLOT

    Het Belgisch Establishment zou dat nooit doen, eigen landgenoten zo discrimineren.  Ons land is dan ook een échte ‘consessus-democratie’ waarvan er zo maar ene bestaat in heel de wereld. Het is een ander woord voor de dictatuur va n de francofile minderheid.

    Bij de Italianen die nieuwsgierig zijn, waarom wij hier liever als ‘Fiaminhi’ (Vlamingen) worden aangesproken, zien we de vraagtekens in hun ogen met de minuut groeien. En dat ligt bepaald niet allemaal aan onze beperkte taalvaardigheid in de welluidende taal van Dante Allighieri.

    Bijna met ¾ in de meerderheid zijn en dik tegen de goesting de wurgende poliep-armen van de francofonie moeten dulden?! Madonna! (=GVD) Maar dat is noch min noch meer slavendom! Ofwel, zegt er ene die meteen wegwandelt in gezelschap van zijn lastdier, zijn jullie Leiders compleet ‘mato’ (getikt) en zijn jullie Vlamingen nog stommer dan het achterste van dit hier, mijn ezel!

    En er is bij ons ook een soort Lega Nord, een harde kern die desnoods over lijken gaat en die daarom hier niet zo erg gegeerd wordt, buiten in het rijke Noorden. Ha!Ha! grinnikt een andere, en waarom weten wij dat hier niet? Waarom wordt dat doodgezwegen? Hoe is de naam weer van jullie hardliners? Mama Mia! Un Blocco per la Fiandra. Mai sentito! (Nooit van gehoord!)

    Ons antwoord is de druppel die de beker doet overlopen : de politieke bijscholing en meteen ook het hele terras loopt leeg. Zoiets achten ze niet mogelijk! Die harde kern is door een soort Tenda di Ferro (IJzeren Gordijn) monddood gemaakt en is overal uitgesloten als schurftige honden. Onafgezien van het aantal stemmen, wordt er vooraf afgesproken en alom bekend gemaakt dat ze in geen enkel bestuur zullen opgenomen worden. Zelfs niet in de boekenclub. Hun uitgaven worden verboden (nee, niet openlijk) en neen : als er geweld valt, is het altijd tègen hen, en nooit door hen. Zo kunnen de media telkens opnieuw ‘geweld’ vermelden….

    Zo”n volk, zegt Alessandro, de schaapherder, wordt dus net als mijn kudde gratis geschoren, en zonder blaten naar de slachtbank geleid.

    *

    Ik heb geknikt, en bij mezelf gedacht dat Düren een mooie stad is. Zoals de zaken in het land der Pharao’s  thans verlopen, moet ik daar voorlopig over zwijgen. Wacht maar tot de dag dat om middernacht de dieren weer kunnen spreken!  

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    18-08-2013, 10:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1455 - ER ONDERUIT GERAKEN ZONDER KRUISTOCHTEN ?

     .

    Zondag 18 augustus

    Zon 6u35-20u57

    Einde van de Hondsdagen

    H Helena

    Regent het op Helenadag, men een dure tijd verwachten mag

    .

    1455 - ER ONDERUIT GERAKEN ZONDER KRUISTOCHTEN ?

    .

    De Kruistochten….

     

    Waarom toch heeft men zich toen beperkt tot alleen Jeruzalem? Waarom, als de islam nog in de kinderschoenen stond, de etter niet ineens uit de wonde gesneden in heel het Oosten?

    .

    I) INLEIDING

    Voor U verzameld bij DDS. Dat mag wel. Want vandaag beleven we, samen met het einde van De Pop voor Pukkels, als U de ‘Dagklapper’ hierboven goed gelezen heeft, het einde van de hondsdagen. Dat laatste is een reliek uit de zalige tijd, dat de wereld het nog moest doen zonder Frank Debossere en zijn onnozel TV-weerpraatje.

    Dus : terug naar DDS. Een raak standpunt op maat van de moslim-gangs van overal ter wereld. De verwijzing naar de afrekening voor het bestiaal gedrag der Nazi’s is, zoals U zult lezen,  ronduit treffend. Het probleem is alleen  dat er, net als in Nürnberg, geen supermachtige Grote Broer de dans leidt.

    Op Sadam Houssein Barack Obama moet de Vrije Wereld niet rekenen. En God weet wie Merkel in Duitsland straks zal opvolgen. Misschien wel een klein Obamaatje?

    .

    II MIDDEN

    Merkel heeft weinig geleerd van WOII en wil in Egypte dezelfde fouten maken

    Geplaatst door Tim Engelbart op 16 augustus, 2013

    *

    Bondskanselier Merkel: "We kunnen de landen helpen, maar de juiste weg kunnen ze slechts alleen vinden." Hoopvolle woorden, maar schone schijn.

     

    Kijk eens aan. Eindelijk begint het linkse en neokolonialistische idee dat het Westen eigenhandig hele dictatuurstaten in gezonde en rendabele democratieën kan transformeren, af te brokkelen. Bij monde van verreweg het belangrijkste land van Europa en de EU - Duitsland - konden we vandaag deze woorden optekenen:

    Bondskanselier Merkel vindt dat Egypte en andere Arabische landen hun weg naar verandering grotendeels alleen moeten zoeken. Voor het buitenland is daarbij maar een beperkte rol weggelegd, zegt Merkel in een interview met de Frankfurter Allgemeine.

    Dit zijn natuurlijk hele terechte woorden. Een land kan uiteindelijk alleen een duurzame democratie en rechtstaat worden als de veranderingen van binnenuit komen. Je kan immers televisies of varkensvlees exporteren, maar geen mensenrechten en principes. Denken dat je als Brussel of afzonderlijke EU-lidstaat wel eventjes een ontspoord land weer op de rails kan zetten, is pijnlijke zelfoverschatting. Het leidt alleen maar tot bedrog, teleurstellingen en vooral heel veel over de balk gesmeten ontwikkelingshulp-euro's.

    Goed dus dat Merkel een wat realistischer beleid jegens conflictregio's voorstaat! Of is het toch schone schijn? Frau Angela verkondigt in hetzelfde interview namelijk ook dit:

    Merkel zegt dat de Europese Unie zich vanaf het begin van de Arabische Lente in 2011 met de ontwikkelingen bemoeid heeft, door bijvoorbeeld extra financiële steun beschikbaar te stellen. Het geld werd gegeven om het democratisch proces en hervormingen te ondersteunen. "We kunnen de landen helpen, maar de juiste weg kunnen ze slechts alleen vinden", zegt Merkel.

    Kortom: Merkel verandert van koers zonder ook maar een seconde zelfreflectie te plegen. Dit is hoe dat overkomt: 'Ja, we gaan vanaf nu vooral Egypte zichzelf laten emanciperen en laten evolueren tot een puike staat, maar toch nemen wij geen afstand van ons eerdere beleid wat haaks staat op ons nieuwe inzicht.' Huh? Geen bemoeienis is geen bemoeienis, mevrouw de bondskanselier, dus ook geen financiële steun voor Mubarak, Morsi, Al-Sisi of wie er dan ook momenteel voor farao speelt.

    Dat Merkel er in werkelijkheid dus helemaal niet zoveel van begrepen heeft, blijkt ook wel uit een ander stukje naïef commentaar:

    Een oplossing in Egypte is volgens Merkel alleen mogelijk als het land de weg vindt naar een vreedzame dialoog waarbij geen enkele partij mag worden uitgesloten.

    Vandaar dat de NSDAP (Nationaal Socialistische Duitse Arbeids Partij0, om ze niet te vernoemen) ook terugkeerde in de Bondsdag nadat de Russen en de Geallieerden Berlijn veroverden in 1945? Oh nee, wacht. De leiders werden gevangengezet of opgehangen, de organisatie is tot op de dag van vandaag veboden en iedereen met fascistische sympathieën mag geen politieke functie bekleden. Een heel pakket wetten en zelfs bepalingen in de Duitse federale Grondwet moeten er voor zorgen dat een nieuwe Hitler of Goebbels nooit zal kunnen opstaan. (Neo)nazi's worden in Duitsland gewoon als partij uitgesloten van welke vorm van dialoog dan ook.

    Is dat erg? Nee hoor. Sommige groeperingen zijn nu eenmaal zo extreem; die moet je niet aan de knoppen laten zitten. Met man en macht zorg je ervoor dat zij nooit verder zullen komen dan een margegroepering. Terug naar Egypte: de Moslimbroeders doen qua geweldsfantasieën tegenover Joden niet onder voor de nazi's van weleer. Daarnaast hebben ze de afgelopen weken laten zien graag te 'Kristalnachten' in Koptische wijken en kerken. Dit zijn geen figuren om binnen te laten in het landsbestuur; dit zijn lieden om te verjagen en zonodig gevangen te zetten. Precies zoals er tachtig jaar geleden in Duitsland met de nazi's had moeten gebeuren.

    Merkel lijkt dus in eerste instantie hoopvolle woorden te spreken over Egypte, maar in werkelijkheid snapt ze er niks van. Ze snapt ook geen biet van de geschiedenis van haar eigen land. Gelukkig zijn er in september verkiezingen bij de Oosterburen: een uitgelezen moment om deze naïeve mevrouw te vervangen door iemand die wél de juiste toon weet aan te slaan wanneer het gaat om buitenlands beleid

     

    III SLOT

    Het Belgisch Establishment zou dat nooit doen, eigen landgenoten zo discrimineren.  Ons land is dan ook een échte ‘consessus-democratie’ waarvan er zo maar ene bestaat in heel de wereld. Het is een ander woord voor de dictatuur va n de francofile minderheid.

    Bij de Italianen die nieuwsgierig zijn, waarom wij hier liever als ‘Fiaminhi’ (Vlamingen) worden aangesproken, zien we de vraagtekens in hun ogen met de minuut groeien. En dat ligt bepaald niet allemaal aan onze beperkte taalvaardigheid in de welluidende taal van Dante Allighieri.

    Bijna met ¾ in de meerderheid zijn en dik tegen de goesting de wurgende poliep-armen van de francofonie moeten dulden?! Madonna! (=GVD) Maar dat is noch min noch meer slavendom! Ofwel, zegt er ene die meteen wegwandelt in gezelschap van zijn lastdier, zijn jullie Leiders compleet ‘mato’ (getikt) en zijn jullie Vlamingen nog stommer dan het achterste van dit hier, mijn ezel!

    En er is bij ons ook een soort Lega Nord, een harde kern die desnoods over lijken gaat en die daarom hier niet zo erg gegeerd wordt, buiten in het rijke Noorden. Ha!Ha! grinnikt een andere, en waarom weten wij dat hier niet? Waarom wordt dat doodgezwegen? Hoe is de naam weer van jullie hardliners? Mama Mia! Un Blocco per la Fiandra. Mai sentito! (Nooit van gehoord!)

    Ons antwoord is de druppel die de beker doet overlopen : de politieke bijscholing en meteen ook het hele terras loopt leeg. Zoiets achten ze niet mogelijk! Die harde kern is door een soort Tenda di Ferro (IJzeren Gordijn) monddood gemaakt en is overal uitgesloten als schurftige honden. Onafgezien van het aantal stemmen, wordt er vooraf afgesproken en alom bekend gemaakt dat ze in geen enkel bestuur zullen opgenomen worden. Zelfs niet in de boekenclub. Hun uitgaven worden verboden (nee, niet openlijk) en neen : als er geweld valt, is het altijd tègen hen, en nooit door hen. Zo kunnen de media telkens opnieuw ‘geweld’ vermelden….

    Zo”n volk, zegt Alessandro, de schaapherder, wordt dus net als mijn kudde gratis geschoren, en zonder blaten naar de slachtbank geleid.

    *

    Ik heb geknikt, en bij mezelf gedacht dat Düren een mooie stad is. Zoals de zaken in het land der Pharao’s  thans verlopen, moet ik daar voorlopig over zwijgen. Wacht maar tot de dag dat om middernacht de dieren weer kunnen spreken!  

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    18-08-2013, 10:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1454 - NAGELTJES MET KOPPEN

    .

    1454 - NAGELTJES MET KOPPEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Bij http://nageltjes.be/wp/?p=7003#more-7003 een ontmoeting gehad met Lucky9. Hieronder een paar flitsen die het waard zijn  om verder verteld te worden.

    .

    II MIDDEN

     

    Echte nageltjes zijn op vele fronten actief.

    *

     Een zwart, necrofiel, fascistisch en zo goed als nazistisch gordijn, is verticaal neergedaald over heel Europa.

    De moordenaars hebben sluiks en in het geniep de macht gegrepen via de openlijk beleden en nauwelijks verhulde dreiging van de islamieten en hun gesubsidieerde plaatsvervangende jihad-barende islam-tieten gehuld in boerka nikab en jilbab.

    De islamitische invasie is niet alleen begonnen, ze is strategisch zo goed als voltooid, tenzij we met “z’ n allen” (cfr. Joop Riessen) simultaan wakker worden en het islamitisch gespuis democratisch maar ongenadig uit ons territorium verdrijven met de boodschap om nooit meer terug te keren!

    Het spreekt voor zich dat ik de weledelachtbare heer gewezen politie-commissaris van A’dam de allerfijnste ‘streng’ nylon-koordjes toewens aan de galg. Zo kennen we onze maffia: met ‘n kanon schieten op een bewuste mug, maar telkens massaal in de broek doen (plassen en poepen) telkens als een islamitisch roofdier zijn bek open doet. Om te gapen, te plassen of tijdens zijn (of haar) islamitisch gevoeg te doen!

    III SLOT

    Vooral die ene zin over dat verticaal neergedaald necrofiel gordijn heeft mij getroffen. “Is neergedaald’ : in de voltooid tegenwoordige tijd! !!!!!

    De Engelse grammatica heeft voor dat soort zaken een benadering die klopt tot op de seconde. Daar zegt men “is going to …”, is bezig met….

    Juist, Lucky9, het onnoemelijke is nog bezig met gebeuren, maar we kunnen er met z’n allen (!) een einde aan maken, door op 25 Mei 2014 het juiste bolletje zwart te maken. Een salvo, uit miljoenen potloden, recht in de roos.

    Ik had bijna geschreven ‘recht in het hart’ maar ik mag van mijn Ma niet aansporen tot moord en doodslag. U ziet, hé Ma, dat ik dat ook niet doe, aansporen. Maar op 25 Mei 2014 eenmaal op de barricaden, en in het vuur van de strijd? Ik zal mijn best doen, Ma !!!!!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    17-08-2013, 17:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1453 - GROTE KUIS OP ‘T SCHOON VERDIEP

    .

    Zaterdag 17 augustus

    Zon 6u33-20u59

    H Jeroen van Noordwijk

    .

    17/8/1585 : Val v. Antwerpen na door Staten Generaal der Beide Nederlanden : Akte van Verlaetinghe (Gent) t.o.v. Philips II van Spanje. De veldheer die ons dat lapte was Alexander Farnèse, de zoon van Margaretha van Parma, die met haar C4 als Landvoogdes der Beide Nederlanden, uitgeweken was naar Bolsena, 100 Km ten N. van Rome. Dat Margrietje was het kleindochtertje van een thuiswever (Vande Ghinste) uit Nukerke bij Oudenaarde. Zij was aldaar verwekt  in de bossen, dank zij een korte romance tussen haar moeder en… de jonge Keizer Karel, alsdan 23 jaar jong. Ze was, voortgaande op de vele schilderijen en wandtapijten in de burcht van Bolsena, een bloedmooie vrouw. De onbekende schilder moet op haar stervens-veriefd geweest zijn, want we treffen er tientallen ‘gelaat-studies’ aan. In close-up, in profiel, in kikvorsperspectief, in vogelperspectief : hele zalen wol, tussen edelgestrenge mannen in stalen harnassen, waaronder de Hertog van Alva, de Bloedhond, die we nog herkennen vanuit ons leerboek ‘Vaderlandsche Geschiedenis’.

     Alexander groeide op aan de oevers van het Lago di Bolsena, in een streek waar hoog boven elk bergdorpje in de wijde omtrek nog altijd een sombere on-inneembare Farnèse-burcht troont. Die zijn nu ingericht als museum, of als meer-gezins appartementen. Ruim waren ze, in ieder geval. Want de Hertogen, ja zelfs Pausen van dat roemrijke geslacht, reden zelfs met de koets de sleeptrappen op tot het 3de of 4de verdep.

    Vanaf die datum verloor Antwerpen dus niet alleen zijn welvaart (de rijkste Lutherse inwoners trokken massaal naar Het Noord!), maar werden de Zuidelijke Nederlanden met geweld katholiek gehouden door de Koning van Spanje.

    Nog altijd is Antwerpen die vernedering niet te boven gekomen. In onze dagen laat het de kaas van tussen zijn boterham pikken door Rotterdam. Is de haven beter bereikbaar, dan is Antwerpen de enige havenstad ter wereld zonder Ring of vlotte snelweg-verbinding met het hinterlland. Wat wil zeggen, dat het letterlijk verstikt in de aangevoerde goederen.

    Antwerpen wordt gewurgd, wetens en willens gewurgd, door Bruxellabad, maar het heeft wel zijn wereldberoemde Gay Pride….

    Ja, dat ‘Pistool op het hart van Engeland’ !!! Tijdens de Franse Overheersing (Napoleon) was vanaf 1796 de Schelde vrij, maar na Waterloo, en vooral na 1830, speelde Zeeland het hard en eiste tol voor iedere passage.

    Dat duurde tot 12 mei 1863, toen de Brabantse Omwentelaars de ronde som van 17.141.640 gulden overeenkwamen als afkoopsom, de ze maar voor 1/3de betaalden en voor de andere 2/3den door Engeland en door 24 andere landen betaald werden. Het eerste schip dat tol-vrij op 1 Augustus 1883 uitvoer, was de Marnix van St Aldegonde. Vandaar de viering van 150ste verjaring voor het eerst in 2013….

    .

    1453 - GROTE KUIS OP ‘T SCHOON VERDIEP

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Dat van die “Grote Kuis” op het Antwerps Stadnhuis moogt U zowel letterlijk als figuurlijk opnemen. Hoog tijd, na bijna 100 jaar socialistisch bestuur! Dat wij daar over kunnen berichten, danken wij vooral BDW, maar in onderhavig geval gaat de eer naar ‘tSCHELDT, het satirisch weekblad waarvan U de ‘Dagklapper’ dagelijks bovenaan mijn stukjes vindt.

    .

    II MIDDEN

    EXCLUSIEF

    Antwerp Headquarters : ’t Scheldt krijgt gelijk

    *

     Aangezien het Stadsbestuur kennelijk aarzelt in haar communicatie doen wij het maar. De vzw Antwerp Headquarter, opgericht door Luc Luwel (Kamer van Koophandel) en Dirk Diels (Directeur Werk en Economie) , werd zoals wij zo dikwijls gevraagd hebben doorgelicht.

    De resultaten zijn hard aangekomen. De voorbije vijf jaar heeft de Antwerpse belastingbetaler meer dan 1 miljoen euro opgehoest om deze oplichterij te financieren. Reken daarbij nog 1 miljoen euro van de sponsors, en je komt uit aan een onwaarschijnlijk hoog bedrag.

     

    Men heeft datgene vastgesteld dat wij reeds zo dikwijls ( 11 artikels, ... zucht ...) verkondigd hebben ; ze liegen daar ieder jaar een Jaarverslag bij elkaar dat bulkt van onwaarheden.

    Bepaalde ‘binnengehaalde buitenlandse bedrijven’ zitten hier niet eens, blijkt nu.  Deze v.z.w. sluist bovendien  behoorlijke sommen door naar de Kamer van Koophandel (Luc Luwel mest zich vet met een ‘huishuur’ die over de voorbije vijf jaar in de buurt van de 100 000 euro zou komen, ook voor iedere 'dienst' die 'zijn' personeel aan AHQ levert volgde er een gepeperde factuur).

    Eindelijk is de frank gevallen, daar op 't Stadhuis.

     

    Wat is er beslist door het Antwerpse stadsbestuur  ?

     

    1) De verhuis van AHQ naar het havenhuis (is reeds gebeurd, zie www.antwerpheadquarters.be , onder 'contact' ). Vreemd dat dit zelfs niet gecommuniceerd werd...

    2) Luc Luwel wordt 'ontheven van zijn functie'. Uitermate pijnlijk: de man die zich voordeed als de grote uitvinder / bezieler / leider ligt eruit.

    Je merkt het al aan 'Ondernemers', zijn propagandaboekske van VOKA-Antwerpen. Daar is sinds enkele maanden de maandelijkse lieg-rubriek 'Antwerp Headquarters' plots verdwenen... De schade aan zijn imago onder de leden van VOKA - Kamer van Koophandel is gigantisch. Baas Ganzendonk op zijn plaats gezet.

    3) Er komt een nieuwe naam. Aangezien men geen enkel hoofdkwartier naar hier heeft gehaald is dit onvermijdelijk. Er wordt nog gezocht naar een passende naam; alle suggesties welkom!

     

    Wie ogenschijnlijk de dans ontspringt is Dirk Diels, de donkerrode salonsocialist die directeur Werk & Economie van de Stad is. Een arrogant heerschap dat zich jarenlang  heeft laten rollen door Luwel en co. De  oerdomme hardnekkigheid waarmee hij AHQ is blijven verdedigen werd op het einde gênant. Tot men daar in het kabinet Heylen (inderdaad! in ieder mens zit iets goeds!) hem de feiten (leugens in de jaarrapporten, niet-bestaande investeringen, een rommelboekhouding, ...) onder de neus duwde. Toen zweeg de niet door enige vorm van economische studies gehinderde Directeur Werk en Economie. Een kleine potentaat die overigens  een record heeft wat betreft 'gaan en komen' van personeelsleden op zijn dienst.

    Misschien kan dhr. Heylen zijn team daar eens een overzichtje van vragen, en de vertrokken personeelsleden eens polsen waarom ze het afgestapt zijn. Dit boeltje eens doorlichten.  Nu ze bij 't Stad toch aan het opkuisen zijn....

     Pim Luks, opgelucht

    III SLOT

    Ondergetekende is van Antwerpen noch van BDW geen verstokte bewonderaar. Dat heeft zo zijn redenen. Men zit daar al eeuwen ‘hoog boven ’t Vlaamse land’ met de helft van een tweeling-OLVtoren, met het voorhistorisch fortuinen kostend fenomeen van een ‘zoologie’ met gefrustreerde wilde dieren die al lang achterhaald is door adembenemende documentaires van hun soortgenoten in hun natuurlijke biotoop, met een wereldhaven die al 183 jaar verdraagt door ‘Brusse’ te worden gesaboteerd en verstikt, en nog pakt deze Stad niet het voortouw om de Brabantse Omwenteling van 1830 vooruit te draaien tot het jaar 2013 na Jezus Christus.

    Ja, OK. Er komt een nieuw couchke verf op ’t Schoon Verdiep, en er wordt gekuist in de wildgroei van socialistische aangroei-mossels. Maar zonder ‘tSCHELDT zou dit laatste binnenshuis gebleven zijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    17-08-2013, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1452 - OVER DE UITZICHTLOOSHEID VAN DE ISLAM

    .

    1452 - OVER DE UITZICHTLOOSHEID VAN DE ISLAM

    .

    Het vruchtvlies beschermt ongeboren leven

     

    .

    I) INLEIDING

    Ik kan verkeerd zijn, maar me dunkt de islam is als een vruchtvlies die na het ter wereld komen, niemand nog kwijtraakt. De ongelukkigen die daarmee rondlopen zien, horen; voelen noch ruiken iets van wat buiten dat vlies in de wereld is. Ze ervaren alleen wat er aan de binnenkant overheerst.

    Wie dat vruchtvlies wil schenden om ook maar iets van de buitenwereld te kunnen ervaren, loopt met zijn kop tegen de muur.

    Er moet dus net zo lang tegen die muur door zoveel koppen gelopen worden, tot die muur het begeeft. En dan is achter die muur geen ‘Arabische lente’ om in te leven, maar de Beschaving van de Vrijheid. Wij, uit het Christelijk Avondland, noemen die overkant de innerlijke hoopgevende bevrijding van de ziel.

    .

    II MIDDEN

    Weiger Egypte op te geven

    Betekent de escalatie van geweld in Egypte het definitieve einde van de Arabische Lente? Gezaghebbende commentatoren reageren verdeeld. Volgens Mona Eltahawy is de revolutie niet dood. Mona Eltahawy is een Egyptisch-Amerikaanse commentator over kwesties in de Arabische wereld. .

    Egypte is groter dan het paradigma van het leger en de Moslimbroederschap.

     

    Ik ben een koppige optimist. Niet dwaas; koppig. Onze revolutie in Egypte is springlevend. Ze heeft klappen gekregen en is vaker voor dood achtergelaten dan je kunt tellen, maar ze blijft springlevend.

    Onze revolutie vroeg geen militair bewind en geen islamistisch Egypte. Ze vroeg brood, vrijheid, sociale rechtvaardigheid en waardigheid. Ik schrijf dit in Caïro, waar net als in dertien andere provincies een avondklok is ingesteld, terwijl een nationale noodtoestand is uitgeroepen, na een dag van bloedvergieten - de bloedigste sinds onze revolutie - een dag waarop ten minste twintig kerken werden platgebrand.

    Onze revolutie is niet dood, ze brengt Egypte weer tot leven en doet dat pijnlijk en chaotisch. Egypte is als een huis dat meer dan zestig jaar afgesloten is geweest, met alle deuren, alle vensters dicht. De revolutie heeft ze allemaal opengeschopt en de stank is niet te harden. Maar wij houden vol. Mijn bewijs? Egypte is veranderd, voorgoed.

    Onze brutale ordediensten, die erop los slaan en die schieten om te doden, merken keer op keer dat de Egyptenaren weerstand bieden. Ze kunnen ons niet allemaal doden. Het leger en zijn leider, minister van Defensie generaal El Sissi, weten dat wij ons hebben verzet tegen de militaire junta die het land regeerde nadat Hosni Moebarak moest vertrekken. Onze protesten maakten een einde aan meer dan zes decennia militair bewind. De gruwelen van woensdag herinneren aan het perverse paradigma dat Egypte zestig jaar lang werd opgedrongen: ofwel een autoritair militair regime, ofwel een autoritair bestuur door de Moslimbroederschap. Maar onze revolutie vroeg geen militair bewind en geen islamistisch Egypte. Ze vroeg brood, vrijheid, sociale rechtvaardigheid en waardigheid.

    De militanten en de betogers die massaal tegen de militaire junta en daarna tegen de autoritaire Morsi demonstreerden, beginnen te beseffen dat vrijheid meer is dan de romantische idee van een 'revolutie zonder leider'. We leren de beperkingen van protesten kennen.

    Spreek me niet van aantallen, van meerderheid en minderheid. Revoluties worden begonnen en in leven gehouden door bevlogen minderheden. Egypte is groter dan het paradigma van het leger en de Moslimbroederschap. In deze fase, nu we de stank verdragen en het huis uitluchten, is er geen enkele politieke groep die niet heeft geleden, geen beminden heeft verloren, niet met geweld is aangepakt. Wijze mensen in Egypte, mensen die het hoofd koel houden, moeten ons daaraan herinneren. Zij moeten de massamoorden en het afbranden van kerken overstijgen en zeggen: 'genoeg'.

    Onze revolutie is vaak dood verklaard. De massamoorden, de protesten en de brutaliteit van de ordediensten doen veel mensen zeggen dat wij gedoemd zijn om eeuwig in een tirannie te leven en dat wij eigenlijk niet vrij kunnen zijn.

    Ik weiger Egypte op te geven

     

    III SLOT

    Onze media hebben niet eens de durf om de zaken in Egypte objectief te beschrijven. Hun voorkeur voorde moslimsbroederschap ligt er vingerdik op. Een mens zou zich beginnen afvragen waarom? De NOS (Nl) is op dat punt heel anders, en durft zijn correspondent ter plaatse laten zeggen, dat de politie die kampen van de harde moslimkernen heeft opgeruimd, omdat die bekend stonden als ‘haarden van terreur’.

    Volgens mij is de zon achter de (spijts alles dreigende islam-)wolken van die ‘Arabische Lente’  gewoon de vrije Westerse Beschaving die via het Internet kan worden binnen gehaald. Maar of die Beschaving kan, voor een samenleving die gevangen zit in de cocon van de islam (het vruchtvlies)? Dat is een experiment die nog eeuwen kan duren en gepaard gaat met generatie na generatie die zal moeten overleven mits “zweet, bloed en tranen’.

    *

    Halt! Nu zie ik U denken ‘Is de Westerse Beschaving’ dan dermate superieur? Dat zou ik zo niet durven zeggen. Ze is alleen eeuwen en eeuwen voorop op de islam.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    16-08-2013, 18:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1451 - NEO NAZISME BIJ DE WAALSE “DEELREGERING”

    .

    Vrijdag 16 augustus

    Zon 6u32-21u01

    H Arnold van Tiegem, patroon van de brouwers

    .

    1451 - NEO NAZISME BIJ DE WAALSE “DEELREGERING”

    .

    In Gosselies

     

    Ergens te velde,

    in de omgeving van Scharrelroi

    .

    I) INLEIDING

    Met “Waalse Deelregering” wordt hier bedoeld een pro forma onderdeeltje van de Grote Belgische Regering, zonder dewelke er niet eens een Belgische Regering zou zijn. Meer nog : zonder deze Schone Schijn zou België zelf niet eens kunnen bestaan. Waaruit nog maar eens mag blijken dat Vlaanderen gewoon als kolonie en wingewest in dat systeem behandeld wordt. Met medeplichtigheid van de Vlaamse ‘staatsdragende’ kleurpartijen.

    .

    II MIDDEN

    Nieuwe vermoedens van staatssteun aan Charleroi Airport

    *

    De Europese Commissie heeft de luchthaven van Charleroi weer in het vizier. Volgens L'Echo stuurde de DG Concurrentie eind juli een brief aan de regionale autoriteiten met de vraag om hun tussenkomst te verantwoorden bij de financiering van nieuwe investeringen. De Commissie vermoedt dat het om staatssteun zou kunnen gaan. .

    De nieuwe investeringen moeten het voor de luchthaven mogelijk maken operationeel te blijven bij slechte zichtbaarheid, maar ook de capaciteit helpen verhogen tot 9 miljoen passagiers. Het gaat om ruim 78 miljoen euro. De werken moeten in het voorjaar van 2014 van start gaan.

     De DG Concurrentie is echter niet enkel geïnteresseerd in Charleroi. Ze heeft de Waalse autoriteiten om alle details gevraagd van de verschillende operaties waarbij het Waalse Sowaer betrokken is. Blijken die niet te stroken met de Europese regels, dan dreigt het hele Waalse financieringsmechanisme via Sowaer op de helling te komen, aldus L'Echo.

     

    III SLOT

    O Ja, ik zou het over neo-nazisme gehad hebben. Maar socialisten die reglementen maken die alleen voor andere gelden, en die uit dat systeem daarenboven persoonlijke profijtjes puren : hoe kan men dat anders noemen?

    Heel dat ‘Brussels South-gedoe ’ is één grote staats-ruif die spijts allerhande verborgen trucs niet levensvatbaar is. Iets dat krampachtig verborgen moet blijven. Tot, male dictum, de Europese spitsbroeders het deksel van de beerput willen lichten. Stel U voor! Van de vrienden moet men het hebben!

     

    Naschrift.

    De briefdrager is laat vandaag, omdat er, onder het motto van ‘Pluk de Dag’, hopen tomaten moesten ‘ingelegd’ worden. Mij hulp was dus onontbeerlijk. Het zit zo. Moeder-de-Vrouw is een knappe tuinierster en dit jaar gloeit ze van trots met haar tomaten-oogst.  Emmers vol met gasten van ½ kg ’t stuk. Mooi glanzend, hemels geurend, en strak in het vel. Je bijt er in tot het sap je tussen de tenen staat. Alles (slechts de oogst van 3-4 dagen) moet netjes in kleine stukjes gesneden, en in zakjes van 0.5 kg in de diepvries gedaan worden. Zo halen we deze winter iedere dag de zomer in huis: ‘Penne al Pomodore’ – Penne al Carbonare – Penne all’ Arabiata – Spaghetti al Bolognese – Tomatensoep-met-Balletjes –Polo al Cacciatore – Coregone al Pescatore, enz.

    Die gerechten zijn ... zeer smakelijk, maar onvertaalbaar. ‘Penne’ is een soort deegwaren. Polo is gebakken kip. Coregone is meer-taling, de vis waarvan de helft van de plaatselijke bevolking leeft. Alles heerlijk voedzaam. Maar vooral… spotgoedkoop. Want de ‘Mama Italiana’ heeft al honderden jaren geleden geleerd het lekkerste te bereiden met… half gesloten portemonnee. Wij hebben ons gevoegd naar de plaatselijke gebruiken : eten wat de pot kookt en wat, volgens de seizoenen, op het land groeit.

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    16-08-2013, 18:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1450 – NIGERIA, DE BOKO HARAM (*) DOOR DE OGEN VAN EEN MOSLIM LIGHT

    .

    1450 – NIGERIA, DE BOKO HARAM (*) DOOR DE OGEN VAN EEN MOSLIM LIGHT

    .

    Een ding is zeker

     

    Hun lot staat vast.

    .

    I) INLEIDING

    Ik denk dat we hetzelfde denken : heeft het wel zin dat wij, de Beschaafde Westerse Wereld, de wereld willen verbeteren, zonder bij onszelf te beginnen?

    Och, lees en huiver mee.

    .

    II MIDDEN

    We horen er weinig over, maar Nigeriaanse christenen worden stelselmatig uitgemoord.

    'We drinken het bloed van onze christelijke slachtoffers'

    Geplaatst door Michael van der Galien op 12 augustus, 2013 - 15:14

    .

    Eerder vandaag verscheen er een extreem zorgwekkend stuk op de website JihadWatch.org. Het onderwerp van het artikel is de vervolging van christenen in Nigeria. In het westen horen we daar bar weinig over - en als er al een artikel over verschijnt heeft het betrekking op de radicaal-islamitische Boko Haram terreurgroep - maar er vinden daar bijzonder veel misdaden tegen de menselijkheid plaats. En ja, keer op keer worden die misdaden gepleegd door extremistische moslims die geloven dat het hun 'heilige opdracht' is om onschuldige mensen die een ander concept van God hebben af te slachten.

    Een voornaam (oud-) lid (genaamd Nasir Isiaku) van een groep van Nigeriaanse radicale moslims - anders dan de meeste mensen denken heeft Nigeria niet alleen last van Boko Haram, maar ook van veel andere soortgelijke haatclubs - legt uit hoe ze te werk gaan:

    'I can’t recall the number of people I have killed. I don’t use gun most times. We usually use guns to shoot people on the leg. If we ask a victim: “Will you become a Muslim or not? And he or she refuses, we slaughter the victim like a goat. And after killing the victim, we collect his or her blood in a very small cup and then drink it. After drinking the blood, the victim’s ghost could not hunt us in dreams. That is what our leaders told us. And indeed, once we taste the blood of people we kill, we will not see them in our dreams.'

    Hij vertelt daar volkomen relaxt bij dat, als er geen bekers voor handen zijn, ze hun handen in het bloed van hun slachtoffers baden om ze daarna nauwgezet af te likken. Ook dan houd je 'de zielen van de slachtoffers' namelijk op afstand. Ofzoiets.

    Vervolgens legt hij uit dat deze groepen vrijelijk kunnen opereren in Nigeria omdat ze gesteund worden door bijzonder machtige en welvarende individuen:

    'The leaders of our group and the sponsors are many. Our sponsors are wealthy Nigerians. They are in government, and many are past Nigerian leaders. If I mention their names, you would think I am just telling lies. We have governors, senators who sponsor us heavily. Our sponsors are many (Names mentioned are withheld). You wouldn’t believe some of them are really part of us. We usually invite them to the graduation of the students in the school. That is when many know them as part of us.'

    Boko Haram en in dit geval 'Shitte' (dat is de naam van zijn groep zegt Isiaku)  worden gedreven door een dodelijke combinatie van de extremistische islam en oud Afrikaans (strijders-) bijgeloof. Zie bijvoorbeeld ook dit citaat:

    'We had vowed to first kill all Christians in Kaduna before dealing with others in the north. Whenever we take the spiritual water, we become more daring to do any evil. It makes us more dangerous and if we were annoyed at such moment, we could kill. The water also fortifies us against gunshots. When we have taken it, bullets will not harm us. Also, we get mystery ring from our leaders. About eight of us were selected for the ring, and that ring provides almost anything we asked from it. It is like a personal power for us.'

    Wat me bijna gek maakt van woede is dat Europa en Amerika pretenderen dat hun buitenlands beleid wordt ingegeven door 'mensenrechten', maar dat ze Nigeria en andere Afrikaanse landen al jaren keihard links liggen. Daar kunnen radicale moslims christenen en andere andersdenkenden ongestraft afmaken; geen haan die ernaar kraait. Het is immers Afrika maar. Niemand in de ivoren torens van deze wereld die zich daar druk om kan maken.

    Die houding is zowel bijzonder immoreel als onnozel. Het is namelijk niet alleen vanuit humaan oogpunt belangrijk dat er iets aan wordt gedaan, maar ook vanwege onze nationale belangen. We hebben op 9/11 gezien wat er gebeurt als extremisten een heel land in handen krijgen. Ze zullen dat dan gebruiken als trainings- en als uitvalsbasis voor (toekomstige) terroristen, die niet alleen 'ongelovigen' (of 'anders-gelovigen') uit de regio afslachten, maar zich uiteindelijk altijd op het westen richten, waar ze vervolgens bij massale aanvallen zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers proberen te maken.

    Het westen kan het zich daarom niet veroorloven om Nigeria - of zelfs maar delen van het land - toe te laten vallen aan deze Afrikaanse haatbaarden. Er moet militair worden ingegrepen om christenen én niet-radicale moslims te beschermen - het liefst vandaag nog. Daar is geen grootscheepse invasie voor nodig, maar wel een paar troepen die bliksemacties kunnen uitvoeren en, hoe kan het ook anders, luchtaanvallen. Al zouden er nu eerst maar op grote schaal drones worden ingezet: ook dat zou al een hele vooruitgang zijn.

     

     Lezen er een paar Kamerleden mee of zijn die vandaag toevallig andere dingen aan het doen?

    Klik echt even op de link naar JihadWatch. U moet dit lezen. Wat er in Nigeria gebeurt, verdient namelijk veel meer aandacht dan het op dit moment krijgt. Als u alleen het hele verhaal wil lezen waar JW naar linkt en citeert, klik dan hier.

     

    III SLOT

    Onwillekeurig denk ik terug aan Mei ’40, toen de Wehrmacht de verslagen ‘Verbondenen’ voor zich uit dreef, tot voorbij de frontstreek van WO I, en iedereen, burgers en soldaten, met de rug tegen de zee stond. Ik was veel te jong om alles te beseffen, en heb er dus alleen maar flarden van herinnering aan bewaard. Overal waar gevochten werd, bleven alleen maar ‘de onzen’ liggen waar ze gevallen waren. Desnoods met delen van hun lichamen in de bomen. De ‘Dutsche’ waren altijd spoorloos verdwenen, buiten een enkeling die nog moest opgehaald worden. Die lag, in afwachting, aan de klant van de weg, netjes ongeschonden op de rug, met de sthahlhelm over het gezicht, de armen netjes gekruist over de borst, bajonet en geweer omgekeerd in de grond. Het werd ’s avonds, mannen ondereen, ik aan de hand van onze Pa, honderd maal verder verteld. Bij zodanig dat ik die ganse ‘Krieg’ al-bij-al als peuter nog een proper verhaal vond. Een beetje avontuurlijk zelfs.

    *

    Toen waren dat maar in onze streek de grootvaders van de Duitse Nationaal Socialisten, die die hele oorlog maar een ‘Scheisskrieg’ vonden (later leerde ik dat de jonge vurige SS op datzelfde ogenblik, verder weg, druk bezig was de Engelsen de pas af te snijden rond Duinkerken, maar al die heroïsche verhalen moesten toen nog geboren worden) en de meeste burgers, vooral de vrouwen, vonden hen, nadat het schieten gestopt was, heel wat gezelliger dan die Fransen en Engelse nietsnutten die ondertussen waren gaan lopen, maar hun handen niet konden thuishouden. Die gooiden met geld, maar de ‘Dutsche’ kochten en betaalden hun patatten bij de boer, en ze kookten zelf hun potje op de speelkoer van de gemeentelijke jongensschool, waardoor wij de gelukkigen waren, want geen school….

    Kunnen wij er aan doen, dat zelfs elkaar doden, bij ons toen een propere karwei was? We zijn er ondertussen zelfs op vooruit gegaan, en onze legers nemen alleen nog deel aan ‘Vredes-missies’ in verre laden……

    En dan is er verder om dit verhaal af te sluiten, de geschiedenis van de Draak met Zeven koppen, die onze Leiders ondertussen in huis hebben gehaald, en waarover we geen kwaad woord mogen schrijven. Omdat we surtout hun tere zieltjes niet mogen kwetsen. Zodat ze ongehinderd ons ‘Eerstgeboorterecht’ kunnen  inpalmen.

    (*) Boko Haram is Arabisch en wil zeggen dat alles wat zweemt naar ‘Westers’, dan ook bij definitie ‘haram’ (slecht) is, en dat het dus op de uitdrukkelijk wens van Allah, van de aardbodem moet verwijderd worden. Of dat nu een meisjesschool is waar er  onderwijs verstrekt wordt, of een boek of een film of een toerist : Allah Akbar en als U mij doodt, kom ik voor de eeuwigheid terecht bij Allah in zijn bordeel.

    Bij de beesten af! Maar wel typisch Islam.

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    15-08-2013, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1448 - DE PRAAGSE LENTE

    .

    1448 - DE PRAAGSE LENTE

    .

    Navo of Warschau Pact :

    .

    Pantzers zijn ook maar mensen van binnen

    .

    I)          INLEIDING

    Hieronder een stukje pure zelf beleefde nostalgie, overgenomen van http://www.golfbrekers.be/

    .

    II MIDDEN

    De Praagse Lente

     

    De opstand van 1953 in Berlijn was spontaan gegroeid vanuit het protest van arbeiders tegen de communistische dictatuur. De Praagse Lente was merkwaardig genoeg begonnen aan de top van de partijhiërarchie.

     

    In 1945 werd Tsjecho-Slowakije door het Rode Leger bezet, maar pas in 1948 pleegden de communisten met steun van de Sovjets een staatsgreep. Het land werd een stalinistische éénpartijstaat en een satelliet van de USSR. De destalinisering, die in de Sovjetunie al in 1956 begon, werd in Tsjecho-Slowakije pas in de jaren ’60 ingezet, en dan nog zeer langzaam. De echte liberalisering begon pas in 1967, in de hoogste regionen van de communistische partij. De hervormer Alexander Dubček trachtte de oude stalinistische partijsecretaris Novotny tot een voorzichtige liberalisering te bewegen. Novotny riep de hulp in van de Sovjetunie, maar Breznjev, toen de sterke man in het Kremlin, verklaarde dat hij zich niet met interne partijtwisten wilde bemoeien. Het is nog steeds niet duidelijk waarom.

    Novotny moest aftreden en Dubček voerde hervormingen door, die al snel “de Praagse Lente” genoemd werden. De communisten bleven aan de macht, Tsjecho-Slowakije bleef lid van de Comecon en het Warschaupact en Dubček bleef lippendienst bewijzen aan de marxistische ideologie. Hij was overigens nog steeds een echte marxist. Maar de censuur werd afgeschaft en – oude gewoonten sterven slechts langzaam – de media werden nu ingeschakeld om propaganda te maken voor de hervormingen. Er werd “een nieuw socialistisch model” voorgesteld, dat democratisch en “nationaal” moest worden. Daarmee nam men afstand van de internationalistische retoriek van het leninisme en van het extreme centralisme waarin het bestaan van Tsjechië en Slowakije als afzonderlijke entiteiten gewoon werd ontkend. Eerst was dit een interne omwenteling geweest binnen de communistische partij, maar nu kreeg de hervormingsbeweging in heel de maatschappij de wind in de zeilen.

    De vrijheid van vereniging en de vrijheid van meningsuiting werden in de grondwet verankerd. Er kwam veel meer culturele vrijheid en de contacten met het westen werden soepeler. Het stalinisme werd veroordeeld en de regering kondigde een pragmatischer economisch beleid aan, al bleef men officieel heel voorzichtig binnen de marxistische krijtlijnen. Er werden wetten voorbereid om het land in federale zin te hervormen. Het land leefde in een euforie van vrijheid. Maar voor de Sovjets en de harde communisten in Tsjecho-Slowakije gingen zelfs deze voorzichtige veranderingen al veel te ver.

    III SLOT

    Met mijn  goed hart en slecht karakter, vandaag een goede reden gevonden om het archief van de maand juli bij Golfbrekers te doorlopen. Om zeker niets van het verhaal verloren te laten gaan. En waarachtig : daar stond het; de gecondenseerde weergave van wat iedereen die oud genoeg is, toen dagelijks beleefd heeft. Namen uit een ver en toch zo dichtbij verleden. Ik heb het verhaal doorgenomen, met in het achterhoofd de ontbinding van het Euro-gedrocht. Hopelijk kan de Eu uit deze ervaringen veel bijleren. Behouden dus wat goed is, snoeien wat verkeerd gegroeid is. Enfin, net hetzelfde als U leert op de Tuinbouscool over het snoeien van fruitbomen…

    Pietje Precies als ik altijd al geweest ben, is een omschrijving als ‘De Lente van 1968’ is bijlange niet voldoende. Verjaardagen, concrete verjaardagen, haast met vermelding van het uur daarbij, daar zit ik op te azen! Echt waar. Maar dan ontgaat mij dikwijls de hele context. Een mens kan niet de twee hebben : veel boter en een mollig stalmeisje.

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    15-08-2013, 13:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1449 - DE STRAPATSEN VAN EEN KOBOLD

    .

    Donderdag 15 augustus

    Zon 6u30-21u03

    Tenhemelopneming van Maria

    Antwerpen: Moederdag

    H Maria

    Der Lieve vrouwe zonneschijn voorspelt de landman goede wijn

    .

    1449 - DE STRAPATSEN VAN EEN KOBOLD

    .

    Bert Anciaux !!!!!

     

    Er zijn mensen die aan zo’n beest denken. Nikke nie !!!. Zou niet durven !!!!

    .

    I) INLEIDING

    Hier is Bert-den-Bleiter weer eens. Een beetje over tijd. Maar wat wilt U. De verkiezingen naderen ! Ho, ik snap er niets meer van. Als wij vreemde volksvreemde inwijkelingen waarvan de meesten gekomen zijn met slechte, of in ieder geval met bijbedoelingen, ons volgens hun ‘Geloof’ waar ze mordicus blijven bij zweren, moeten behandelen als ongelovige honden, apen en varkens, dan zouden er wetten onderweg zijn met de verplichting om dat lijdzaam te ondergaan. Vooral geen onvertogen woord, hen vreedzaam laten uitzwermen door onze eigen mensen door hen te laten verdringen, tot ze zich sterk genoeg voelen om ons de keel over te snijden. Zwans niet, dat staat letterlijk in hun Heilige Voorschriften. Het is trouwens de techniek die al 1400 jaar wordt toegepast en waar in Egypte in onze dagen de laatste hand wordt aan gelegd. Er woedt daar een burgeroorlog tussen de soorten  islammers, maar de Christenen zijn ondertussen wel de pineut. Ze worden bij bosjes vermoord en hun heiligdommen worden verwoest. En dat in een land waar elk onderhoud van die gebouwen verboden is, en zekerlijk de weder-opbouw.

    .

    II MIDDEN

    België wil islamkritiek vervolgen als haatzaaien en discriminatie

    (Door: Martien Pennings) – (*)

    .

    Dit is de kop boven een bericht uit België: “Cyberhaat bestrijden wordt prioriteit voor justitie”.

    De openings-alinea luidt aldus:

    “Het College van procureurs-generaal, dat bevoegd is voor de uitwerking en de coördinatie van het strafrechtelijk beleid, maakt van het bestrijden van cyberhaat een prioriteit. Dat blijkt uit een omzendbrief rond het opsporings- en vervolgingsbeleid van discriminatie en haatmisdrijven. “Er zal bijzondere aandacht uitgaan naar de criminaliteit die op het internet en de sociale netwerken wordt gepleegd”, zo schrijft de omzendbrief voor.”

     

    De belangrijkste alinea uit het stuk is deze:

    “De omzendbrief legt ook procedures vast bij het ontdekken van misdrijven op het internet. “Het begrip ‘cyberhaat’ heeft betrekking op haatdragende uitdrukkingen (stalking, pesterijen, beledigingen, discriminerende uitlatingen) op het internet tegen personen omwille van hun huidskleur, hun zogenaamd ras, hun herkomst, hun geslacht, hun seksuele geaardheid, hun filosofische of religieuze overtuigingen, hun handicap, hun ziekte, hun leeftijd”, zegt de omzendbrief.”

    De belangrijkste woorden uit deze alinea luiden: “filosofische of religieuze overtuigingen”.

     

    Hier is dus diezelfde starnakelse gekte aan de gang die in Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet zit:

     

    “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

    Ook hier staan AANGEBOREN DAN WEL NATUURLIJKE EIGENSCHAPPEN (ras, geslacht) nevenschikkend naast ZELF GEKOZEN IDEOLOGIEËN (godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid).

    Nu wordt gekte op elk gebied de laatste decennia steeds meer de norm, dat weet ik ook wel, maar het minste wat je kan doen is er telkens op wijzen. Dus nogmaals: dit is krankzinnig! In deze vorm moet dat artikel 1 dan ook weg!

     

    Er is al een geschiedenis van pogingen van twee CDA-mongolen, die Donner en die Hirsch-Ballin, om godsdienst-kritiek strafbaar te stellen. Dat is puur een dienst aan de islam. Na de moord op Theo van Gogh was leipenist Donner er als de kippen bij om dat te agenderen. Enfin, dat hele bavianen-zootje van het CDA heeft zich inmiddels aan de islam verkocht. Ik heb zelfs geen zin en geen tijd meer om op te zoeken waar ik het laatste Congres van ze beschreven heb, waarop dat overduidelijk gemaakt werd. Joost Niemöller heeft er in 2012 over geschreven: “CDA werkt hard door aan ont-Nederlandsing”.

    Diezelfde Niemöller heeft recent een stuk geschreven over de voorbereidingen die ook in Nederland getroffen worden om “Islamofobie” strafbaar te stellen. Joost zijn stuk betreft een zeker Ineke van der Valk, een UVA-medewerkster die zelf ook geestelijk gehandicapt is en die  een heel boek schreef over deze vreselijke hersenziekte. Ook mejuffrouw Nanninga van Geen Stijl besteedde  aandacht aan Van der Valk onder de titel: “Islamofascistisch liegen met Ineke van der Valk”.

     

    Ook in België zijn de onderhuidse en minder onderhuidse voorbereidingen om islamkritiek buiten de wet te stellen in volle gang onder leiding van een gelobotomiseerde die de naam draag van Bert Anciaux. Ik heb daar al een paar keer over geschreven: hier en hier.

    Als de leipenisten dat verbod op “islamofobie” erdoor krijgen dan wordt het dus mogelijk om de oudste manifestatie van een nazi-mentaliteit die de wereld kent, namelijk de islam, van kritiek te vrijwaren. Nee, Pennings! Je mag niet tot geweld oproepen! Doe.dat.nou.niet!!!

    III SLOT

    Ik geef toe, beste mensen, dat Den Bleiter serveren als voorgerecht op Moederdag, een beetje teveel van het goede is. Als overtuigd West Vlaanderaar echter vieren wij Maria de tweede zondag van Mei, de bloemenmaan, zodat het vergrijp heel wat minder erg overkomt. Bertje is aldus het einde van de wereld niet, vooral niet als iemand voor de Hoogmis van Maria Hemelvaart terecht kan in de Notre Dame van Parijs. Tot de nok gevuld want men vierde er de 850ste verjaardag van dit schoolvoorbeeld van de gothische kathedralen-bouw. Prachtige liturgie, prachtige gezangen, prachtige homilie van Mgr André de 23ste  (geen familie) die wegens zijn taalgebruik waarschijnlijk morgen direct op het Elysee zal moeten komen om uitleg te geven.  Ik zie Leonard nog geen 10% durven van wat de Parijzenaar naar de koppen van de politiekers zwierde. Een fan van La Pen?

    Ach! ‘La fille aînée de l’Église’… met die horden zwetende Moslm-achtersten omhoog in de straten van de Franse steden en dorpen! Koning Louis XIII wijdde in 1683 de Nptre Dame toe aan OLVrouw ‘daans le haut du ciel’, die sedertdien als beschermvrouwe van Frankrijk wordt vereerd. Moet leuk overkomen bij de vele miljoenen Nieuwe Fransen!

    *

    Na 15/8 stroomt Italië leeg tot een bijna winters volume. De toeristen blijven weg. Bij mondjesmaat. Hun Euro’s zullen de Italianen toelaten te overleven…. Ze krijgen de wind van achter, zelfs van de weergoden. Want het weer is deze nacht omgeslagen. Van bloedheet, tot schuilen voor de huilende ‘tramontana’….

    Het normale leven herneemt. De scholen herbeginnen straks. Op het Lago di Bolsena zien we straks, net als alle jaren, alleen nog oude knoken met grijze haren die thuis kunnen gemist worden, omdat de kleinkinderen ook al zijn uitgevlogen. De politiek schiet weer in gang. Zelfs de recessie schijnt tot ieders verwondering, ondertussen bedwongen te zijn. Geen kat die het begrijpt. Maar er wordt wel erg veel uitleg gegeven. Om de hoop aan te wakkeren?…..

    *

    ALS DE ZIELE LUISTERT

    Als de ziele luistert

    spreekt het al een taal dat leeft,

    't lijzigste gefluister

    ook een taal en teken heeft:

    blaren van de bomen

    kouten met malkaar gezwind,

    baren in de stromen

    klappen luide en welgezind,

    wind en wee en wolken,

    wegelen van Gods heiligen voet,

    talen en vertolken

    't diep gedoken Woord zo zoet...

    als de ziele luistert

    G. Gezelle

     

    (*) Martien Penings. Mea culpa. Mea Culpa. Mea maxima culpa. Gisteren noemde ik deze robuuste manspersoon een ‘Troela’. Maar ondertussen heb ik hem beter tegen het licht gehouden. Ontegensprekelijk! Het is geen ‘Martine’, maar een ‘Martin’… Die Hollanders toch, om op de meest onverwachte momenten een woordje Frans te spreken. Of om minstens de naam ‘Martin’ met de verkeerde klemtoon uit’ te spreken. NU begrijp ik beter die gespierde taal!

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    15-08-2013, 13:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 03 1447 NIGEL FARAGE BIJ DE TEGENVOETERS

    .

    14 03 1447 NIGEL FARAGE BIJ DE TEGENVOETERS

    .

    Op de Gentse Vrijdagmarkt,

     

    Jacob Van Artevelde, met gesterkte rechter arm beschudigend wijzend naar De Vooruit. Hij bracht o.a. de Engelse wolnijverheid naar Gant.

    .

    I) INLEIDING

    Geloof me gerust, beste mensen, doorheen de Geschiedenis bestaat er een soort onzichtbare band tussen Vlaanderen en Gret Old Britain, elk aan zijn eigen kant van Het Kanaal. Dateert heel zeker nog van uit de tijd van de Slag bij Hastings, (1066) want die Willem de Normandiër was een graag geziene gast aan het Hof van de Graaf van Vlaanderen. Die steunden mekaar door dik en dun. Al eens gelet hoeveel ver-Vlaamste namen van steden Zuid-Engeland kent?

    Later werden onze wevers rijk, door de wol die ze uit Engeland en Schotland betrokken, bij zodanig dat de Eilandbewoers ons doorheen de Geschiedenis altijd militair zijn komen bijstaan. Denk aan Jeannne D’Ard, waar de soldeniers-helpers van de Engelse Koning, o.a. de Heer van Wakken was die de Maagd van Orleans op de brandstapel bracht.

    Onnodig de laatste 2 Wereldoorlogen in herinnering te brengen, die ons, Vlamingen, de verkeerde keuzes deden maken. Vooral in WO II, waar we, om uit de kettingen van de belgicisten te  geraken, noodgedwongen de partij kozen voor Engelands vijanden….

    .

    II MIDDEN

     

    http://youtu.be/9SxKUAMCw5Q

     

     

    III SLOT

    Ik weet het, het is niet realistisch, maar moesten we kunnen, we kozen Mr Farage for President. Niet van de UK, maar van EUK. God save the Queen!

    *

    Oh, mien hert’ is droef, want er scheelt blijkbaar wat bij Polkum (http://blog.seniorennet.be/polkun/) en aan de beknoptheid van de boodschap te zien, is het geen simpel ding.

    Jos, we leven allen met U mee en hopen dat onze vriendschap voor U een steun kan zijn in moeilijke momenten. Van wijlen M.R Morel, al lang geen Heilige meer, kreeg ik jaren geleden deze persoonlijke boodschap : “alles wat ons niet kapot krijgt, maakt ons sterker’. Het stond zelfs lange tijd bovenaan haar blog, in gelukkiger tijden.

    Jos, we zijn met velen die onze en Uw vlag ondertussen hoog houden. Rust gij nu wat. Uw plaatsje aan Vlaanderens rijk gedekte tafelen blijven we warm houden. ’t Beste, man!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    14-08-2013, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1445 - ORDE OP ZAKEN NAAR HET RECEPT OBAMA

    .

    Woensdag 14 augustus

    Zon 6u29-21u05

    H Maximiliaan Kolbe

    .

    ‘Lei non a capito nulla della vita’, en ‘l’odio serve a niente. Solo l’aurore crea’ : dat zijn de laatste woorden in zijn beste Italiaans van de Fransciskaner Pater Kolbe, die in 1941 in Auschwitz stierf boven op de stapel brandende lichamen waarop de SS hem wierp. Het was de straf voor de ontsnapping, waarvoor 10 gevangenen de hongerdood dienden te sterven , 10 dagen in de honger-en dorst bunker. Pater Kolbe had vrijwillig de plaats ingenomen van een van de tien, door de SS  aangeduide slachtoffers, vader van drie kinderen.

    Vertaling: Jullie (de SS) hebben niets begrepen van het leven. Deze reuk (de walm) betekent niets. Alleen de dageraad schept leven.

    1445 - ORDE OP ZAKEN NAAR HET RECEPT OBAMA

    .

    De ware aard van het beestje

     

    Toeval bestaat niet, maar het is wel de verjaardag van de dood in Auschwitz van Massimiliao Maria Kolbe, Frasciscaan.  

    *.

    I) INLEIDING

    Op de vigilie, de avond voor de Hoogdag van Maria Assumta, met de marteldood van die Rooms Katholiek Priester in het achterhoofd, een kort overzicht van bepaalde toestanden in het Midden Oosten, die sterke gelijkenis vertonen met de toestand rond begin 1939 in Danzig (Gdansk) in Polen en Hitler-Duitsland. Ondertussen weten we, dat Islam en Nationaal Socialisme tweelingbroeders zijn van elkaar. Ribbentrop had voor Hitler met Molotov voor de USSR, het wederzijds Niet-Aanvalspact geslotenn waarbij Polen tussen de twee werd verdeeld. Toen Hitler dat verdrag nakwam, en zijn pantzers op 1 september 1939 ‘zijn’ helft van Polen liet platwalsen, was dat reden voor Daladier (Franklrijk) en Chamberlain (Engeland) om de Tweede Wereldoorlog te ontketenen. Hadden zij verdorie in een vlaag van zinsverbijstering de neutraliteit van Polen gewaarborgd. Maar van Stalin bleven ze af….

    *

    Hebben jullie er al een idee over, voor als het weer zover komt (zie hieronder) aan welke kant Europa zou staan? Zoals al de vorige keren, zeker, kiezen wat ons best uitkomt. Wil AUB zo goed zijn, om de 5de Colonne in al onze steden mee te betrekken in Uw berekening. Evenals het feit dat ZIJ wapens en granaten hebben, en WIJ niet….

    Och ja, maar dat dan even terzijde, veel van die Jihadisten hebben ‘oorlogs-ervaring’ opgedaan. Meestal in partizanen-gevechten, met het mes tussen de tanden. Onze jongeren echter zijn alleen getraind in het overleven in de vele zomer-festivals….

    Hitler bijvoorbeeld, had ook, net als de Islam nu, de beschikking over de aanstormende jeugd : de ‘Hitler-Junge. Maar Mr André Leysen van eerst Agfa Gevaert en later baas van Het Nieuwblad/De Schandaard, enz, weert daar meer over. Pas op : sedertdien spreekt hij thuis Frans, terwijl de zoon, Christiaan Leysen een van de vuilste tegenstanders is van BDW in Antwerpen.

    Toen, net als nu, is het kazak-draaien zeer lonend. Let op m’n woorden!

    .

    II MIDDEN

     

    De hoogste Amerikaanse militair, stafchef generaal Martin Dempsey, is deze dagen in Israël en Jordanië om de laatste voorbereidingen te treffen voor een 'gelimiteerde' Amerikaanse militaire interventie in Syrië. Naast de VS, Israël en Jordanië zullen naar verwachting ook Groot Brittannië, Frankrijk, Saudi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en mogelijk Turkije aan de operatie deelnemen.

    Het plan behelst een no-fly zone boven centraal en zuid Syrië, van de grenzen met Israël en Jordanië tot en met Damascus. Toestellen van de Amerikaanse, Britse, Franse, Saudische en Emiratenluchtmacht gaan deze zone afdwingen. Op de grond ontstaat hier een 40 kilometer diepe bufferzone, waar Jordaanse special forces en 3000 door Amerika getrainde rebellenstrijders, waaronder ook een eenheid Druzen, zullen worden ingezet. Zij zullen worden beschermd door een artillerieparaplu en vanuit de lucht door de Israëlische luchtmacht.

    President Obama heeft besloten geen Amerikaanse troepen op Syrische bodem in te zetten. Het reeds operationeel zijnde Amerikaanse commandocentrum voor de aanstaande aanval op Syrië bevindt zich in de Jordaanse hoofdstad Amman en wordt geleid door brigadier-generaal Jon Wright, een veteraan uit de oorlogen in Afghanistan, Irak en Libië. In Jordanië bevindt zich tevens een enorm Amerikaans trainingskamp voor de rebellenmacht die zuidelijk Syrië moet gaan bezetten.

    Tijdens de interventie zullen Amerikaanse troepen in het Midden Oosten en met name Jordanië en Israël klaarstaan om te reageren op eventuele Syrische vergeldingsaanvallen op Amerikaanse, Israëlische, Jordaanse en/of Turkse doelen.

    Veel onafhankelijke analisten waarschuwen al langere tijd dat een Westerse interventie in Syrië een directe confrontatie met Rusland, Iran en Hezbollah kan opleveren, en daardoor een nieuwe grote Midden-Oostenoorlog, mogelijk zelfs uitlopend op een wereldoorlog.

    Xander

    III SLOT

    Aansluitend op de actualiteit, kan ik zeggen, dat onze jongeren zelfs in de sport  maar een tam figuur slaan. Mijn oren tuiten van de steunbetuigingen aan de Gebrs Borlé in de 4x400. Mislukt, dedju! Aan de subsidies kan het niet liggen, da’s zeker!

    *

    O Ja! De actuele actualiteit. Gisteren een leuke ontmoeting gehad met een getrouwd stel vriendelijke Noorderburen. Zeer veel gezond verstand, joie de vivre  en Hollandse nuchterheid. Men komt al 50 jaar met verlof naar hetzelfde adres hier in de buurt. Nog verliefder op Italië dan wij al zijn. Ze zaten in zak en as wegens hun jammerlijk overleden Prins Friso en wat wij, als ‘Pelgen’ dachten over onze respectieve koningshuizen.

    Voilà, de vriendschap was meteen gesloten. Ook een beetje dank zij dat lekker wit wijntje als dégestief, dat hier zo gezellig fris kan geserveerd worden, voor 2 x geen geld. Noblesse oblige en dus kwam het gesprek al gauw op de Europese knoeiboel in Bruxellabad, en op ons gezamenlijk verleden die nog altijd doorklinkt in ‘De Nederlanden (Les Pays Bas, Die Niederlände, The Netherlands). Nooit enkelvoud! Enfin, moest het van ons groepje hebben afgehangen, waren we diezelfde namiddag nog opnieuw verenigd onder één vlag, Noord en Zuid.

    Als Vlamingen konden wij toch nog hun ver- en bewondering wekken, dat wij er op stonden, als kers op de taart, bij die éénmaking ook terug de Pas de Calais verder dan Duinkerke en tot Valenciennes erbij te betrekken. De rijkste streek van heel Frankrijk! Asjemenou! Wij spraken wel van ‘Vlaanderen in Frankrijk’ maar dat vonden ze pas helemaal vreemd. Hadden ze zelfs nog nooit van gehoord! Notabene van het Verdrag van Urecht (1579) waarbij Louis Quatorze die gebieden had ingepalmd als afscheidscadeau (!) bij het beëindigen van de Spaanse Sucessie-oorlog met Oosterijk.. Grote ogen, dat hadden ze, toen ze hoorden van dat fantastisch huwelijkscadeau dat de Vlamingen zouden willen meebrengen. Wedden dat de teleoonlijnen naar Den Haag vandaag roodgloeiend staan?!

    De rest van de ‘Eenmaking’ zal voor een volgende keer zijn. Maar om dat soort Hollanders in te ruilen met Walen, stel ik een verhouding van 1/100 voor.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    14-08-2013, 15:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1446 - ONDERWEG MET MO WEGWIJS WEZEN

    .

    1446 - ONDERWEG MET MO WEGWIJS WEZEN

    .

    Lichte terechtwijziging voor een bekeerling

     

    Michel Vander Gallen, Islamist en medewerker bij ‘Neerlands Hoop’, de DDS

     

    .

    I) INLEIDING

    Wie de Goden willen verdelgen, verdwazen ze eerst. Het is een oude bijna vergeten wijsheid uit de antieke literatuur, die na het afschaffen van de Goden, zeker niet door een Islammer kan opgeroepen worden. Waarschijnlijk met alle gevolgen vandien.

    Hieronder vindt U een onverzettelijke Tante aan het woord, die de Islam afschreept tot op het bot. En die daarna lillebaardend ook nog eens het mes aflikt. Een Troela, zegt U? Ja, akkoord! Maar wat ’n Troela!

    .

    II MIDDEN

     

    (Door: Martien Pennings) gedeeltelijk overgenomen van de weblog van vrienden van boven de Moerdijk wier naam ik niet wens te vernoemen, uit reden van veiligheid. Men weet maar nooit wanneer de troepen van Sadam Houssein Obama meeluisteren. Wie wil er nu al op zo jeugdige leeftijd en dan nog in-eerval, sterven!

    *

     

    Nikolaas de Jonge bestrijkt een iets langere periode, namelijk de 1400 jaar dat het Geloof van de Vrede inmiddels zijn zegeningen verspreidt. De Jonge meent dat de islam het volstrekte en barbaarse tegendeel is van al wat het Westen wil zijn. De suggestie van verwantschap door de termen  “de monotheïstische” of de “de Abrahamitische” godsdiensten voor Jodendom, christendom en islam miskent volgens hem elke historische en actuele waarheid.

    “Islamisme” bestaat niet. Dat wat westerlingen graag zo noemen om zichzelf gerust te stellen, is gewoon islam. In de woorden van de grootse kenner van  de islam die ooit geleefd heeft, Bernard Lewis: “Er zijn gematigde moslims, maar de islam is niet gematigd.” In de islam hebben de “fundamentalisten” en “extremisten” en “salafisten” niet alleen de beste papieren, maar de enige papieren. Hoort u mij? De enige! Islam is islam is islam.

    Wat Nikolaas de Jonge nalaat is een beetje uitgewerkt aangeven waarom die islam nou zo barbaars is. Maar gelukkig heb ik dat zelf in het verleden al regelmatig uitgelegd zowel uitgebreid, als kort en als nog korter. Mijn vaste lezers hebben mijn uitleg waarom de islam de oudste manifestatie is van wat wij een nazi-mentaliteit noemen tot vervelens toe onder de neus gewreven gekregen. Maar er is niks aan te doen: het zal herhaald moeten worden tot Westerse narcistische hedonisten deze harde waarheid onder ogen leren zien.  Ik citeer dus mezelf maar weer eens:

    Het Mohammedanisme is puur nazistisch in de Jodenhaat, in de expansieve oorlogszucht compleet met Blut-und-Boden-Prinzip (grond die eenmaal islamitisch is geweest moet altijd islamitisch blijven), in het Führer-principe (Mohammed, een massamoordenaar, sluipmoordenaar, roofmoordenaar, slavenhaler en kleuterneuker geldt als dé voorbeeldige mens die nagevolgd moet worden), in het racisme tegen vrouwen,  in de principiële gewelddadigheid, in de superioriteitswaan ( Übermenschen-waan) die net als in het nazisme  gepaard gaat met ziekelijke angst in de vorm van  xenofobie,  conspirisme (verslaving aan complotdenken) en  slachtoffergedrag/rancunisme, dus het voortdurend wijzen naar de “vijand” als oorzaak van de eigen ellende.

    De islam is net als het nazisme meer algemeen totalitair in twee opzichten: de leefregels voor het gehele leven gelden tot in de absurde details en de Koran waarop die leefregels zijn gebaseerd zijn het eeuwige en onveranderlijke woord van God zelf.  Dat onveranderlijke woord is vol materialistische platheid, haat en gewelddadigheid. De inhoud van de Koran is voorts irrationeel geordend, zodanig dat de priesterkaste van de islam over de inhoud kan liegen (“Taqiyya”) en de islam als een “geloof van de vrede” kan voorstellen om de “ongelovigen” te misleiden. Dat liegen, die “Taqiyya”, is verplicht in de islam. Het individu heeft geen gewetensvrijheid: zelf denken over moraal is hoogverraad aan de islam. De Koranmoraal geldt bindend voor ieder, op straffe van de dood.  Het individu mag niet zelf denken over morele vraagstukken, maar ook niet over de stoffelijk wereld buiten het individu:  het gebruik van de Rede is  hoogverraad aan de islam. De islam brengt daarom geen wetenschap voort, maar steelt en gebruikt slechts de prestaties van de volken die zij onder het kromzwaard brengen. Wat eenmaal door de “oelema” (de “wetenden”, de priesterkaste) is overeengekomen kan niet meer veranderd worden: dit heet “het principe van de consensus”. In de islam wordt wel vaak de “oemma” (alle Mohammedanen) aangeroepen, het “volk” dus,  maar de “oemma” heeft niks te zeggen. Sinds het jaar 900 is er niets wezenlijks meer veranderd in de leer, alleen de papieren massa waarin dit is vastgelegd is gegroeid tot oceanische proporties. Op deze basis kunnen we veel beter de door mij verrijkte en herstructurende  samenvatting van het stuk van Nikolaas de Jonge op waarde schatten:

    Bovenbeschreven barbaarse islam is onhervormbaar. De meest recente bewijzen stapelen zich nu op rond de “Arabische Lente”. De islamitische wereld heeft niet het innerlijk potentieel om op het Westen te gaan lijken. Ga maar eens zoeken naar een positief concept in de islam rond hetwelk zo’n hervorming zou moeten clusteren. Als je dat vindt – bijvoorbeeld in de Koran: “er is geen dwang in godsdienst” – dan is er altijd de directe context van zo’n vermeend positieve zin die de positieve inhoud logenstraft en anders is er altijd het principe van de “abrogatie”: latere verzen in de Koran gaan boven vroegere verzen. De latere, zogenaamde “Medinese” verzen zijn altijd de wrede. De vroegere zogenaamde “Mekkaanse  verzen altijd de quasi-positieve. Er zit geen ontwikkeling in de islam. Fascisme en communisme worden nu veroordeeld in het Westen, maar “de historische moslim”, dus de gemiddelde moslim uit14 eeuwen islam, zou de daden en ideeën van de hedendaagse terroristen als goed-islamitisch prijzen.

    Bovenbeschreven  barbaarse islam is onhervormbaar. Westerse waarden zijn het product van een eeuwenlange zeer specifieke ontwikkeling van het Westen en volkomen vreemd aan de islamitische cultuur Ze kunnen niet zomaar worden geïnjecteerd in de islam, in het oudste totalitaire systeem van de wereld: 14 eeuwen! 14 eeuwen! 14 eeuwen! Dit totalitaire systeem kan alleen maar volledige instorten, niet hervormen, net zoals het communisme.  Maar die kans is vele malen geringer dan bij het communisme.

    Bovenbeschreven barbaarse islam is onhervormbaar. De Koran is het rechtstreekse en onveranderlijk woord van Allah zelf en dat woord is wreed, agressief en racistisch. De Soenna, de overgeleverde wrede woorden en wrede daden van de mythische Mohammed in het “gewone” leven – dus als hij niet bezig was naar Allah zelf te luisteren via de engel Gabriël –  zijn nauwelijks minder gezaghebbend en dus onveranderbaar.

    Bovenbeschreven barbaarse islam is onhervormbaar. Maakt niks uit hoeveel bewijzen westerlingen leveren van de historische, morele en intellectuele onhoudbaarheid van de islam. Je kan bewijzen dat de profeet Mohammed niet heeft bestaan en dat de Koran en de Soenna alleen verzinsels waren, een tribale mythologie die moest dienen om een veroverd imperium bij elkaar te houden en via goddelijke zegen te legitimeren.  Dat imperium dus dat ontstond door die uiterst bloedige veroveringen van Spanje tot Afghanistan van plusminus 632 -732. Maar dat vinden de moslims niet interessant – als ze er al kennis van nemen! – want de islam is een ethisch systeem en een manier van leven geworden.

    Bovenbeschreven  barbaarse islam is onhervormbaar. De islam is een vorm van tribalisme: alles gaat in de islam om het onderscheid tussen de gelovigen (de oemma) en de ongelovigen: in tribale ethiek is er geen menselijke waardigheid buiten de stam en het enige doel dat de stamleden leren is  uitbreiding en voortbestaan van de stam. In de islam is geen universele ethiek. De “menselijke” regels gelden alleen voor mede-moslims, in tegenstelling tot het christendom waarin die regels universeel zijn. Wat christenen doodzonden noemen mogen moslims tegenover niet-moslims vrij bedrijven: moord, (seks) slavernij, afpersing, diefstal, zijn allemaal toegestaan als de slachtoffers niet-moslims zijn. De islam is uniek in de wereldgeschiedenis: een hele beschaving met de ethiek van een primitieve stam.

     

    Bovenbeschreven  barbaarse islam is onhervormbaar. Het Westen kent de scheiding van kerk en staat, dus de scheiding van een steeds humaner geworden christendom  en de staatsmacht anderzijds. In islamitische gebieden is die scheiding ondenkbaar, dat wil dus zeggen dat de staatsmacht per definitie in handen is van een primitieve en tribale cultuur die per definitie de buitenwereld haat. In het Westen schijnt men echter de kosmische crucialiteit van dit punt niet te beseffen. Anti-rationaliteit, anti-humanisme, discriminatie van vrouwen en oorlog tegen de ongelovigen is voor de islam net zo wezenlijk als het omgekeerde voor het Westen.

     

    Ja maar, ja maar, ja maar! Was er dan geen Gouden Eeuw in de islam? Jawel, maar die Gouden Eeuw kenmerkte zich juist door onderdrukking van de globaal tussen 632 en 732 bloedig onder het kromzwaard gebrachte bevolkingen. Prestaties op het gebied van kunst, intellectueel leven en bestuurlijke vermogen waren het werk van christelijke en joodse dhimmi’s. De economische voorspoed berustte op het veroverde potentieel van die andere culturen en op het feit dat aan de concurrent, de christelijke wereld, de Middellandse zeehandel en de doorgang naar het verre Oosten was ontzegd. Er is in Westers-geestelijke zin nooit een Gouden Eeuw in de islam geweest.

     

    Ja maar, ja maar, ja maar! In de 20ste eeuw waren er toch pogingen tot secularisering van de islamitische samenleving? Zie het Kemalisme (Turkije), Baathisme (Irak)en het Nasserisme (Egypte). Zeker! En die pogingen zijn dan ook grandioos mislukt! Inclusief de meest diepgaande, die van het Kemalisme in Turkije. De islam was toen niet zachter of toleranter, maar zwakker en het Westen was juist relatief sterk: ideologisch, demografisch en economisch. Toch namen alleen een deel van de islamitische elites ogenschijnlijk Westerse waarden over. De massa van de bevolking bleef precies wat zij al 14 eeuwen was. Zelfs in Turkije was er ook nooit een echte aanval op de heilige teksten van de islam zelf. En toen de islam na 1945 weer op krachten kwam – door de olie – werd de islam weer gewoon wat zij al die eeuwen al was geweest: jihadistisch.

     

    Ja maar, ja maar, ja maar! Is het “islamisme” dan geen reactie op “ons” kolonialisme-en-imperialisme? Nee! De islam had gewoon weer de kracht om te zijn wat hij al 14 eeuwen was, met die korte onderbreking vanaf plusminus 1880 tot 1945. Toen was de islam eventjes een poosje zwakker en daarna ging hij gewoon weer in de aanval.

     

    Ja maar, ja maar, ja maar! Zo’n visie op de islam als onveranderlijk  is “essentialistisch”! En dat is tegen alle postmoderne en relativistische principes! Je mag je niet alleen maar baseren op de islamitische heilige dogma’s bij het verklaren van de daden van moslims ! Want moslims hebben universeel “menselijke” motieven en ze gebruiken “islam” alleen maar als rechtvaardiging!

     

    Het antwoord luidt: nee, gewoon nee! De ideologie van de islam is nu juist de veroorzaker van de gewelddadigheid, de repressiviteit en de onmogelijkheid van ontwikkeling in de islam. Het is één pakket van elkaar versterkende factoren. Als er iets misgaat in de islam is het antwoord altijd hetzelfde: méér islam, strengere islam, méér onderdrukking van afwijkende meningen, méér oorlog naar buiten, méér onderdrukking van ongelovigen en vrouwen. De islam is niet een bijkomende factor, maar een Grote Veroorzaker: een utopie die in het hier en nu nagejaagd wordt, zoals het communisme en het fascisme. In het Westen zijn deze fenomenen tijdelijk geweest, een geestelijke crisis die overwonnen is. Maar de islam heeft nooit iets anders gekend dan het najagen van deze utopie met alsmaar méér islam. Er is niks spiritueels in die islam-utopie: zelfs het Hiernamaals is een hoerenkast als beloning voor krijgers en zelfmoordaanslag-plegers.

     

    Misschien moeten we leren accepteren dat de Westerse waarden uniek zijn. Misschien moeten we ophouden met projecteren van Westerse denkwijzen in de islam. Misschien is de mentaliteit van het Westen wel de uitzondering, een toeval zo men wil, en niet de universele regel.  Misschien moesten we die toevallig  hoogste prestaties van de mensheid in onze eigen landen maar eens gaan verdedigen. Daarna kunnen we altijd nog gaan kijken of we bepaalde delen van wereld moeten gaan rekoloniseren met de Rechten van de Mens in de hand.

     

    Oh ja! Vergeet ik bijna die Michael van der Galien. Hij is met een Turkse getrouwd en in plaats dat hij en zij er onder Erdogan – (“Islam is islam. Er is maar één islam!”) – extra van doordrongen zijn geraakt dat Ataturk gelijk had toen hij zei dat de islam een rottend kadaver is, hebben de illusionisten zich tot een zogenaamde “liberale” variant van de islam bekend. Te weten: het Soefisme. Behalve dat deze Zoevies als het erop aan komt net zo hard weggevaagd zullen worden als de Amadya-ja-ja-joepies, is het natuurlijk idioot om je te bekennen tot welke variant dan ook van een tribaal-totalitair quasi-geloof dat al 1400 jaar voornamelijk gigantische stilstaande poelen van verschrikkelijk lijden creëert.

     

    En zullen we eens iets verklappen over de “liberaliteit” van de Grote Grondlegger van de Zoef-Zoef-beweging, Zweefmeester al-Ghazali?

     

    Luister, kinderen! In de islam is er nauwelijks strijd geweest over de vraag of Rede dan wel de “Openbaring” op de eerste plaats kwam. Voor zover die strijd er geweest is, was die in de tiende eeuw al beslecht met het werk van al-Ashari (dood in 935 A.D). Liberalen-kampioen Ghazali (1058 -1111) was degene die een definitief einde maakte aan de zwakke pogingen in de islam de Rede te gebruiken. Hij stelde het redeneren via “oorzaken”, dus de Rede zelf, uitsluitend in dienst van het begrijpen van de “Openbaring”. Al-Ghazali vond dat, als er natuurwetten zouden bestaan, Allah’s handen dan gebonden zouden zijn. Dat is natuurlijk onbestaanbaar. Allah kan alles! Wat een vrijdenker! (Ja, ik bedoel Ghazali.)

     

    In lijn hiermee verbrandden in 1194 de “oelema” (“de wetenden”) van Córdoba (gelegen in het mythische “el-Andaloes”, waar volgens de mythe de cultuur zo tolerant bloeide) dan ook alle wetenschappelijke en medische teksten. Daarom brengt het islamitisch cultuurgebied ook in onze dagen inzake fundamenteel wetenschappelijk onderzoek nog steeds niks van enig belang voort.

    En nog eens wat over die Soefi-zweefmeester, al-Ghazali. Andrew Bostom citeert hem in zijn “Legacy of Islamic Jihad” inzake de manier waarop de dhimmie behandeld moet worden:

     

    “De dhimmi is verplicht om te vermijden de naam van Allah of zijn Afgezant te noemen ( . . .). Joden, Christenen ( . . .) moeten de jizya betalen ( . . .) bij het aanbieden van de jizya, moet de dhimmi zijn hoofd laten hangen, terwijl de [islamitische] ambtenaar zijn baard pakt en hem op het vooruitstekende bot beneden zijn oor slaat [op de mandible] ( . . .) Het is hen niet toegestaan hun wijn of kerkklokken opzichtig te tonen ( . . .) hun huizen mogen niet hoger zijn dan die van moslims, ongeacht hoe laag die zijn. De dhimmi mag niet op een elegant paard of muilezel rijden; hij mag op een ezel rijden, maar alleen als het zadel van hout is. Hij mag niet aan de goede kant van de straat lopen. Zij [de dhimmi’s] moeten een onderscheidend lapje stof dragen, zelfs vrouwen en zelfs in het publieke bad ( . . .) hun mond houden. “

     

    De islamitische orthodoxie in de negen á tien eeuwen na plusminus het jaar 1000 heeft geen splinter Rede of Vrijheid meer toegelaten in de islam. Luister naar de “grote” Ibn Khaldun (1332 -1406):

     

    “Ons is bevolen om uit te bannen en te onderdrukken elke speculatie over [oorzaken] en ons te richten op de Veroorzaker van alle oorzaken, zo dat de ziel krachtig gekleurd zal worden door de eenheid van God. Een man die zich houdt bij oorzaken is gefrustreerd. Hij wordt terecht een ongelovige genoemd ( . . .) daarom is ons door Mohammed verboden om oorzaken te bestuderen.”

    Ja, het zijn domme klootzakken, allemaal. Inclusief die halve gare Michael van der Galien. En dat verzoek om weer op de site van DDS te mogen, is hierbij ingetrokken. Val toch dood, stelletje imbecielen!

     

    III SLOT

    Het is haast onbegonnen werk om daar een woord tussen te krijgen. Hadden we haar gisteren bij Canvas maar kunnen zien, naast Michel Vander Cloot en Johan Van Overtveld (Trends), om samen onze vaandelvluchtige Leterminator te vierendelen. Het is nog te vroeg. Maar eens komt de dag dat de Vlamingen Heel-Nederlanders, versterking krijgen uit het Noorden.

    *

    Ja en nee : ik ben het volmondig eens met die Grote Dame, en nee, ik heb geen opmerkingen. Integendeel : we moeten dankbaar zijn voor de aangebrachte kennis. Laat het mij zo stellen : voorlopig houden  we deze woordenvloed bij, als ons persoonlijk vademecum op dit tranendal.

    Zo weten we op ieder moment wat ons, door de schuldige nalatigheid van onze Leiders, te wachten staat.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …





    14-08-2013, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1444 - GEEN VIJF MINUTEN POLITIEKE MOED MAAR VIJF EEUWEN

    .

    1444 - GEEN VIJF MINUTEN POLITIEKE MOED MAAR VIJF EEUWEN

    .

    De ene schuinsmarcheerder

    Legt het uit met handen en voeten

    .

    I) INLEIDING

    De man achter die ‘5 minuten politieke moed’ hoef ik aan niemand hier te lande meer voor te stellen : het Iepers kalf kent onderhand wel iedereen.

    .

    II MIDDEN

    Wie gelooft hem nog?

    13 augustus 2013 • 11.55u

    www.vlaamsbelang.org

    *

    Een man van stand moet blijkbaar neerkijken op het kleine land waaraan hij alles te danken heeft. Yves Leterme, voormalig premier, man van 800.000 stemmen en de grote Vlaamse held voor wie vijf minuten politieke moed toch net iets te veel gevraagd was, heeft laten weten dat hij zijn OESO-tobjob in 2014 niet zal laten staan voor een zitje in het Europees parlement, laat staan dat hij zich nog met de Vlaamse politiek zal inlaten. Zelfs een steunbetuiging als lijstduwer is hem te veel gevraagd. Deze verklaring staat nochtans haaks op wat hij voor enige tijd beweerde. Maar dat we Leterme niet meer op zijn woord hoeven te nemen, weten we al langer.

     

    Springplank

     Een job als Europees commissaris zou voor Leterme echter wel kunnen. Natuurlijk wil het voormalige boegbeeld van CD&V niet onderdoen voor rivaal Karel De Gucht, die momenteel nog in de Europese Commissie zetelt. Er wordt zelfs beweerd dat Leterme De Gucht in 2014 als EU-commissaris wil wippen. Deze verborgen ambitie toont aan dat Leterme, net zoals De Gucht en Verhofstadt, Vlaanderen schaamteloos heeft misbruikt als springplank naar een vet betaald internationaal postje. Hoe het de Vlaming, alsook hun respectievelijke partijen ondertussen vergaat, zal hen worst wezen. Dat CD&V-voorzitter Wouter Beke zegt niet “verrast te zijn” zegt genoeg over de opvattingen binnen de hogere echelons van de traditionele partijen. Het eigen volk in de steek laten voor een plaats tussen de sterren lijkt blijkbaar de normaalste zaak van de wereld.

    Beloften

     Net zoals Verhofstadt het hem voordeed, behaalde Leterme in Vlaanderen ooit een monsterscore dankzij een rijk gevulde beloften-trommel. De bekendste was uiteraard de onvoorwaardelijke splitsing van BHV. Dit zou slechts vijf minuten duren. Het waren uiteindelijk zijn opvolgers die BHV, mits een heel aantal onaanvaardbare toegevingen aan de Franstaligen, ontdubbelden. Vlaanderen heeft niks aan deze man gehad, terwijl hij zich als premier bij de Franstaligen en in het buitenland zeer geliefd maakte. Aan zijn internationale carrière, waarvan hij nu openlijk zegt dat ze voor hem de enige prioriteit is, heeft hij altijd al in stilte gewerkt.

     

    III SLOT

    U waart toch niet vergeten, dat Yves-de-Tsjeef een rasechte Tsjeef is? Hij is een roterend rolmodel die als een alternenerd vuurtorenlicht voortdurend andere standpunten verkondigt. De ene keer is hij ’n revolutionair Flamingant, de andere keer ’n overtuigde Belgicist, al naar gelang les besoins de la cause.

    Tsjeef zijn in ons land wil vooral zeggen, ‘met de dood in het hart’, en ‘voor de allerlaatste keer’ plat op de buik gaan voor de Francofone Meesters. Niemand kan dat beter dan ons ‘Iefke’ want hij komt als boreling uit de buik van zijn Vlaamse moeder, uit de broek van zijn Waalse vader. Hij is, om zo te zeggen, geconcipieerd al op de rug liggend.

    Natuurlijk verkiest hij de madeliefjes van de goot op Place Pigalle. Lichaamstaal en spreektaal immers vormen daar één geheel. Daar valt een dienstwagen met chauffeur meer of min niet op. Het zijn lange werkdagen, en van de werkplek in Parijs naar de slaapplek in  de Groenestraat in  St Jan-bij-Ieper is minstens 2 uur ver, zonder dat de TGV vertraging heeft, of dat een mens in de file kan staan.

    En trouwens, in de Westhoek is het niet abnormaal, als de kostwinner in den vreemde, hetzij in de koolmijnen, hetzij in de metallurgie, hetzij in de horecoa als bordenwassers, de ganse week uithuizig blijft om reden van werkdruk. Of uit profijtigheid. De maandagmorgen trok men op, net als de andere helft van het dorp, m de vrijdagavond thuis te komen, beurze zwaar en stapkes licht… Moeder de vrouw kreeg haar deel, en de zaterdag dienden de kinderen lang te slapen, want vader was thuis.

    JaJa, ons Iefke kent zijn devoren! Zelfs van benkieren weet ie iets af. Maar dat is ie al lang vergeten, want het zou hem wel eens in nauwe schoentjes kunnen brengen.

    Laat hem los maar zorg dat hij de Christelijke naastenliefde voor het zwakke geslacht niet al te veel in toepassing kan brengen. Overdaad schaadt!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    13-08-2013, 19:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1442 - DIESEL WINMIOLENNPARKEN TER ZEE TE LAND EN IN DE LUCHT

    .

    1442 - DIESEL WINMIOLENNPARKEN TER ZEE TE LAND EN IN DE LUCHT

    .

    Binst de oorlog hat men hier viel geschossen.

     

    Nu schiet men er alleen kemels….

    .

    I) INLEIDING

    Boven Friesland, zowat half boven Duitsland en half-en-half tussen Noord- en Oostzee, werd er in beide wereldoorlogen hard gevochten tussen de oorlogvoerende naties. En het was niet met stenen dat gegooid werd.  Heel wat van die speeltuigen kwam op de zeebodem terecht. En laat het nu precies daar, op die plek, zijn, dat de plannenmakers van de ‘Groene Stroom’ hun windmolenpark  hebben gebouwd. Met alle vooruitziendheid hen eigen.

    Waarschijnlijk was het de bedoeling, om de opgewekte stroom per containerschip aan de wal te brengen, want voor onderzeese kabels = dat varkentje zouden ze later el wassen…..

    De zee is diep, de zee is wijd, maar dieper nog, d’Oneindigheid. Nee, de exacte locatie heb ik niet opgezocht. Daar ergens moet het liggen : U kunt er niet naast ruiken…..

    .

    II MIDDEN

     

    Offshore windmolens draaien op subsidie? Nu ook op diesel!

    .

    De windmolens van het omstreden Duitse offshore windmolenpark Riffgat ten noordoosten van Schiermonnikoog draaien letterlijk op diesel.

    "Derzeit stellt sich die Situation also so dar: Für eine regenerative Stromerzeugung, die keinen Strom erzeugt, wird eine endliche Ressource verbraucht."

    In een recordtijd van 14 maanden zijn daar voor zo'n 450 miljoen euro 30 windmolens met op papier een totaal vermogen van 108 Megawatt uit de zeebodem gestampt. Groene stroom leveren ze echter niet. Integendeel zelfs; het enige wat deze schoorstenen van de klimaatindustrie verwaaien zijn fossiele dieseldampen van stroomaggregaten.

    Windpark Riffgat produziert nur heiße Luft: Statt Energie zu produzieren, verbrauchen die Anlagen jetzt erst einmal Diesel."

    Maandelijks verbranden ze zo 22.000 liter diesel om gevoelige computerapparatuur gaande te houden, te koelen en de motoren te laten draaien om vastroesten door de vijandige zoute omgeving te voorkomen. De reden is net zo eenvoudig als ongelooflijk: er ligt geen stroomkabel naar het vasteland om de windmolens aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk. Dat gaat volgens de laatste berichten pas op zijn vroegst ergens in 2014 gebeuren:

    "Bis dahin würden pro Monat rund 22.000 Liter Diesel in Stromaggregaten verfeuert, um die Anlagen in Betrieb zu halten, zu kühlen und vor Rost zu schützen. Produziert werden also zunächst Abgase - heiße Luft - statt umweltfreundlichen Stroms."

     

    Verantwoordelijk voor het ontbreken van de laatste 15 kilometer stroomkabel is het Nederlandse staatsbedrijf Tennet, dat zich heeft laten verrassen door het onderzeese bommenkerkhof in dat deel van de Noordzee. Stelt Tennet dat de huidige vertraging niet was te voorzien, experts zijn een andere mening toegedaan:

    "Experten warnen dagegen schon lange vor den tödlichen Gefahren auf dem Meeresboden von Nord- und Ostsee. Nach dem Bericht einer Bund-Länder-Arbeitsgruppe sollen dort bis zu 1,3 Millionen Tonnen konventioneller und chemischer Munition verrotten. Allein vor der niedersächsischen Küste sollen 300 000 Tonnen Munitionsreste liegen, schätzt der Meeresbiologe Stefan Nehring."

    Ondertussen mag de burger betalen voor de extra miljoenen voor dit staaltje mislukt projectmanagement van Tennet en niet geleverde stroom via de "Lex Tennet", een snelle wetswijziging om kosten op de burger af te wentelen:

    "Schließlich hat die Bundesregierung im vergangenen Herbst ein Gesetz beschlossen, nach dem Netzbetreiber die Kosten für einen verspäteten Anschluss von Offshore-Anlagen auf die Verbraucher abwälzen können."

    De belastingbetaler - niet alleen de Duitse maar ook de Nederlandse via staatsbedrijf Tennet - betaalt dus voor windmolens, waarvan de wieken enkel blijven draaien op subsidie en fossiele brandstof, diesel. Dat u het weet als u de "gratis" wind voelt waaien

    III SLOT

    Als ik mij goed herinner, heeft ‘onze’ Minister van de Noordzee en van Winderigheid krek hetzelfde voor gehad. In zijn begroting was het kabeltje ook vergeten, en dat bleek later zo maar eventjes duurder te kosten dan de windmolens zelf. Zeer typisch voor een Minister van o.a. de Socialistische Voouitziende Vrouwen.

    Het windmolenpark op zee heeft hem persoonlijk geen windeieren gelegd.

    Om niet herkend te worden, is hij nadien wat vermagerd, is hij kaler en kleiner geworden, en  draagt hij nu een bril. U kunt hem regelmatig vinden aan het ‘Vistraptje’ in de haven van Oostende, waar hij de vissen koestert en controleert, terwijl hij de munitie telt, meet en weegt die daar dus tot in der eeuwigheid moet blijven liggen.

    Dat het de huidige sterkmakers zijn van de EU (Duitsland, Engeland) die zouden moeten opdraaien voor het opruimen : als vrienden onder elkaar hebben we wel wat anders te doen. Of zouden ze de zaken op hun beloop laten, tot ze die dingen een tweede keer tegen, elkaar kunnen gebruiken?

    *

    En verder klotst de zee in eindeloze deining. Slapen we dus allen gerust de slaap der rechtvaardigen. Geleerde bollen als de Kleine Keizer van Oostende waken over ons, over onze groene stroom en over onze zielezaligheid.. Hij houdt van zijn job, en hij wordt er nog goed voor betaald ook.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    13-08-2013, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1241 - TOCH EEN BEETJE MIJMEREN WAAROM WAT VOOR IEDEREEN GOED IS MOET VERVANGEN WORDEN

    .

    Dinsdag 13 augustus 2013

    Oogstmaand

    Zon 6u27-21u07

    H Hippolytus, patroon van paarden en cipiers

    .

    1241 - TOCH EEN BEETJE MIJMEREN WAAROM WAT VOOR IEDEREEN GOED IS MOET VERVANGEN WORDEN

    .

     

    Verzint eer ge begint? Nooit van gehoord!

    .

    I) INLEIDING

    Ieder land een eigen leven laten leiden, moet na duizenden jaren ineens zo maar botsbollig veranderd worden. De ‘Federale Staten van Europa’, oftewel ‘Federaal Europa’ (wat neerkomt op een soort uitvergroot ‘Federaal België’), is de zoveelste poging van de kikker in de gracht om zichzelf op te blazen om even groot te worden als de koe aan de overkant van de prikkeldraad. Of, in mensentaal gezegd, om op dezelfde graad van belangrijkheid te komen als de Verenigde Staten van Amerika. Napoleon heeft het geprobeerd en nadien ook Dolf-met-de-Snor, maar ze waren beiden een maatje te klein. Dit is nu de 3de en hopelijk de laatste poging, die hopelijk binnenkort weer falieklant zal uitlopen. Tegen een kostprijs van weer eens zoveel miljoenen mensenlevens. De reden? Omdat het Avondland geen smeltkroes is, maar een verzameling van vrije volkeren. Amerika kon ooit onder één noemer gevangen worden, omdat iedereen van overal daar nieuw was. Grieken zijn mensen, net zoals de Zweden, en alles wat daar tussen ligt, maar ze verhouden zich als de sterren aan het firmament, elk in hun eigen universum.

    Dat is al zo, met vallen en opstaan, sedert het begin der tijden, waarover de Geschriften vertellen, dat God (let op het spraakgebrek) Zijn verken bezag, en zag dat het al vel was.

    .

    II MIDDEN

     

    Waarom? Daarom!

    Geplaatst door trias politica op 10 augustus, 2013

    De Dagelijkse Standaard

    *

    Ons wordt voortdurend verteld dat de euro zo goed is voor 'Europa'. Ons wordt wijsgemaakt dat 'het licht uitgaat' als we de euro afschaffen. Ons wordt beloofd dat het 'morgen' allemaal beter zal gaan. Ons wordt voorgehouden dat het ergste van de crisis over is. Ons worden meningen als feiten gepresenteerd.

    Het begint zo langzamerhand eentonig te worden. De gevestigde euro-orde beweegt hemel en aarde om de goegemeente te laten geloven in het hiernamaals. De eurofiele medemens wordt gewatteerd, de euro-realist verketterd. Keer op keer op keer. En alle media doen eraan mee: op de radio, op de televisie, in dag- en weekblad. Waag het niet om kritiek op de euro of 'Europa' (waar steevast de EU mee bedoeld wordt) te hebben: uw afwijkende mening zal worden geridiculiseerd. Maar als je vervolgens vraagt naar de argumenten, dan komt men niet veel verder dan de vroegere schoolplein wijsheid: Waarom? Daarom!

    Want wie kijkt naar de feiten, die kan voor zichzelf nuchter vaststellen, dat het simpelweg overal kommer en kwel is in Europa en vooral in de eurozone landen. Juist in de eurozone landen. Ik zal alle ellende niet herhalen, dat weten we nu wel. Maar ik wil in deze korte column ook nog op een ander aspect wijzen, dat vaak in de 'economische' discussie onderbelicht blijft.

    Want laten we wel wezen, de euro-realisten hebben het gelijk voor honderd procent aan hun zijde. De euro is gewoon een mislukt monetair experiment. Een bewuste politieke zet om een federaal Europa stapje voor stapje dichterbij te brengen. Maar naast de 'verelendung', die deze politiek met zich meebrengt voor honderden miljoenen burgers, is het verlies van onze vrijheid ten gevolge van het streven naar een federaal verband misschien wel het grootste offer dat van ons gevraagd wordt. Een onaanvaardbaar offer, want vrijheid is niet te koop. Zij is onbetaalbaar.

     

     

    III SLOT

    Nog even terugkomen op die Hoge Duitse Dominus Vobiscum van gisteren, met zijn lofzang op de Eur Unie, meer bedoeld als Uier Unie. Waarschijnlijk is die man ook een fervent voorstander van het afschaffen van de Liturgie, om deze te vervangen door een soort beat & andere brol. Om nog meer mensen de kerk uit te jagen, omdat alles zo kleinschalig is geworden. Vroeger was het Gregoriaans en het Latin over de hele wereld hetzelfde, zodat de Griek en de Zweed en alles wat daar tussen lag, zich in geloof verenigd wist. Het schiep een band, net als het tinkelen van dat klokje in dat stadje in de heuvels, dat te horen was lang voor de reiziger de haven binnenvoer.

    En daar hebben we het weer : het nabootsen van iets goeds, om dat te gebruiken voor eigen doel. De EU wil een betere ‘kerk’ vormen, met eigen hovaardigheidsbekleders, eigen gezagdragers, eigen Ge- en Verboden’.

    Het grote verschil? Napoleon, Hitler : ze gebruikten geweld om hun burgers te dwingen. Zo de EU-Unie. De eerste twee deden dat met bruut geweld, de laatste doet dat met geraffineerd geweld. Voorbeeld : de Islamfobie wordt uitgevonden, wat later de homofobie, enz. en dan worden de mensen de mond gesnoerd, want het CGKR waakt en slaat. Wij betalen ons arm aan belastingen, maar iedereen zwijgt. Ons spaargeld is veilig. Tot € 100.000. Daarboven dus niet. En wat als met één pennetrek die 100.000 herleid wordt tot 10.000? Vroeger was het ‘Juden raus’ en nu is het ‘Islam herein’.

    De Euro parlementsleden zijn in hoofdzaak de gebuisde nationale tribune-spelers, waar de bekwaamheid zò van afloopt. Cfrt de 2 liberale grootheden Verhofstadt en De Gucht. En zo’n charlatans moeten Europa besturen? Of bestaat dat ‘besturen’ er eerder in, de bevelen uit te voeren van de respectievelijke ‘cabinetards’ die achter de sc hermen alles regelen? Zie de ‘Europese Grondwet’ van Lissabon vol met verborgen bedoelingen, die op een gegeven ogenblik kracht van ‘Mensenrecht’ blijken te hebben…

    Geen enkel plaatselijke potentaat durft zich vragen te stellen. De kleurpartijen sluiten de rangen. De media huilen met de wolven in het bos en schrijven artikels vol met nieuwe zelfgemaakte woorden die allemaal uitgespuwd worden richting die ene Partij der Rechtlijningen die al dat geschipper durft aanklagen.

    *

    De schijnheiligen hebben ons wijsgemaakt dat er een Europa zou komen, die welstand zou brengen, en we geloven nog altijd dat zoiets zou kunnen. Maar dan moest men de zaken anders aangepakt hebben, en niet op z’n Belgisch, door van de lappendeken der landen, een groot openlucht-kamp te maken waar de hypochrisie hoogtij viert. Eén voorbeeld slechts die Berlusconi probeert uit te leggen aan de Italianen. Het schandaal der ‘Huizenbelasting’ bij ons beter bekend als de Onroerende Voorheffing. Bij zijn aantreden, jaren geleden, had hij die afgeschaft, maar toen hij, in opdracht van de EU, door de GoldmanSachs-boy Monti werd vervangen, kregen de Italianen die opnieuw in de maag gespitst. Il Cavaliere wil die nu met terugwerkende kracht, opnieuw afschaffen. Kan niet, zegt de flut-regering, dat brengt 8 miljard op, en wij hebben dat geld hard nodig. Juist, zegt Berlusconi, maar laat ons datzelfde bedrag afhouden van wxat wij jaarlijks aan ‘Brussel’ moeten betalen, ook 8 miljard. Want voor ik aan de macht kwam, hebben jullie, solciaal-democraten e.a. Linxen, ervoor gezorgd dat IOtalië een netto-betaler aan de EU is van 8 miljard. Italë draagtinderdaad aan Europa 9 miljard meer bij, dan het van Europa ‘krijgt’.

    Ooit al iets daarover gehoord in de media daar?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    13-08-2013, 10:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1240 - WEET IEMAND MIJ TE ZEGGEN WAAR HEDEN TEN DAGE HET NOOREN LIGT ?

    .

    Maandag 12 augustus

    Zon 6u26-21u09

    H Gorik

    .

    1240 - WEET IEMAND MIJ TE ZEGGEN WAAR HEDEN  TEN DAGE HET NOOREN LIGT ?

    .

    Als zelfs de Noordpool al niet meer in het Noorden ligt

     

    Hoe weten wij dan nog waar het Noorden ligt?

    .

    I) INLEIDING

    Nee, voor mij, en samen met mij voor ieder mens met 2 rechter haren, rechtgeaard dus, is da niet nodig. Een goeie schipper vindt zò altijd de weg naar huis terug. Wij hebben, door onze oer-degelijke opvoeding, een ingebouwd kompas met hoogstens een paar minieme afwijkingen. Het spreken niet waard.

    Nu weer een hoge Geestelijke in Duitsland, die volgende maand, september, de verkiezingskoorts niet de baas kan. Hij misbruikt zijn doctrinair leergezag om nonsens te verkopen. Nihil Obstat.

    Vraag : als het Vaticaan de EU steunt, en hoogst waarschijnlijk ook wil leiden, wat doen we dan met de Natte Dweil, en met Barbarosso? Marx als Paus benoemen?

    .

    II MIDDEN

    Katholieke Kerk wijst onafhankelijke nationale staten Europa af

    *

    Net als Brussel droomt ook het Vaticaan van een verenigd Europa waarin de verschillende volken niets meer te zeggen hebben over hun eigen, dan opgeheven landen.

    Een hooggeplaatste Katholieke geestelijke, de voorzitter van de Duitse bisschopsconferentie Robert Zollitsch, heeft zich op ongewoon directe wijze uitgesproken tegen mensen en partijen die streven naar een 'terugkeer naar de nationale staten'. Volgens hem is er geen alternatief voor de euro, die 'de Europeanen dwingt om verder bij elkaar te komen.' Uit Zollitsch' uitspraken blijkt dat de leiders van de Katholieke Kerk 'in de tas' van de euroglobalisten zitten en volop meewerken aan het beëindigen van de democratie en het zelfbeschikkingsrecht in Europa.

    De veelgeprezen scheiding van kerk en staat bestaat al lang niet meer in Europa. Aan de ene kant heeft de gevestigde Europese orde ervoor gekozen één specifieke religie, de islam, te beschermen, en een andere, het christendom, vogelvrij te verklaren. Aan de andere kant bemoeien met name Katholieke leiders zich steeds vaker met de politiek.

    'Euro dwingt ons verder samen te komen'

     'Het is de grote taak om verder aan Europa te bouwen,' stelt aartsbisschop Zollitsch. Hij vindt dat we de schuld van de financiële crisis niet alleen bij Brussel moeten neerleggen, omdat veel landen aan de crisis hebben bijgedragen. 'We moeten de landen die hulp nodig hebben werkelijk helpen, maar zij ook tot zelfhulp verplichten. Ik zie geen alternatief voor de euro, want die dwingt ons verder samen te komen. Ik ben blij dat de Baltische staten zeggen dat hun toekomst in de euro ligt.'

    'Stem niet op eurokritische partij'

    Zollitsch ziet dan ook helemaal niets in een terugkeer naar de Duitse mark en andere nationale valuta, zoals de nieuwe eurokritische partij Alternative für Deutschland heeft gesuggereerd. 'Nee, onze toekomst ligt in Europa en niet in een terugkeer naar de nationale staten. Ik hoop dat wij deze vraag permanent overwonnen hebben, en dat het slechts een paar nostalgica zijn die niet de Bondsdag zullen komen.'

    Met een dergelijk 'advies' breekt de Katholieke Kerk met een ander taboe, namelijk de mensen adviseren op welke partij ze -in dit geval niet- moeten stemmen. De aartsbisschop maakt de AfD, die nochtans met democratische middelen is opgericht, zelfs belachelijk, iets dat normaal gesproken absoluut ontoelaatbaar is voor een kerkleider.

    'Waarom niet de Groenen of de Piratenpartij aangevallen?'

    Bovendien zijn veel AfD leiders klassieke conservatieve mensen die al hun hele leven getrouwd zijn en vaak trouwe en praktiserende katholieken zijn. Daarom vraagt Beatrix von Storch in een brief aan Zollitsch waarom hij niet de Groenen of de Piratenpartij aanvalt, die het traditionele vader-moeder-kinderen gezin niet meer als de basis van de samenleving willen.

    'Miljarden aan Servië geven'

    Tevens geeft de hoogste katholieke geestelijke in Duitsland blijk van politieke onbenulligheid door de eurocrisis op 'een paar landen' die geen goed beleid hebben gevoerd af te schuiven. In Zollitsch visioen moet bijvoorbeeld een land als Servië bij de EU komen, omdat het geen miljarden meer uit Rusland ontvangt en de jeugd daarom geen perspectieven meer zou hebben. Met andere woorden: de Russen willen hun miljarden niet meer kwijt aan Servië, dus moet de EU die taak overnemen.

    Blinde trouw aan Brusselse ideologie

    En daar komt de oersocialistische euro-ideologie van de gevestigde orde bovendrijven. De blinde trouw aan Brussel en de afkeer van democratie, onafhankelijkheid en zelfbeschikkingsrecht is een hardnekkig en kwaadaardig virus dat ook in de hoogste regionen van de Katholieke Kerk blijkt te zijn doorgedrongen.

    Manipulatie van miljoenen katholieken

    Natuurlijk mogen kerkleiders zich in het politieke debat mengen, maar het openlijk afschrijven van één specifieke partij en het pleiten voor het opheffen van de democratie is een ontoelaatbare poging tot manipulatie van de miljoenen katholieken in Duitsland en Europa. Gezien de dubieuze rol van het Vaticaan in de Tweede Wereldoorlog, toen de Katholieke Kerk uitgerekend met Hitlers Nazipartij nauwe banden onderhield, is het Babylonische streven van de Duitse aartsbisschop extra wrang en ontluisterend.

    Xander

    III SLOT

    Een ander heikel punt in Duitsland is de energie-voorziening. Kern-energie of ‘hernieuwbare energie’ : that’s the question voor na de veerkiezingen, als eenmaal de teerlingen zullen geworpen zijn. Dan komt het gezond verstand wel weer boven. Zo ook de liefdes-verklaring van Eminentie Éénoog. Trouwens, zoals Xander zelf zegt, heeft ‘Rome’ altijd de verkeerde kant gekozen, die van het afgaand Gezag, omdat de Grote Baas hen geleerd heeft, eerst aan Cesar te geven wat aan Cesar toekomt, en laatst aan God wat aan God toekomt. God komt altijd op de laatste plaats.

    Waarschijnlijk droomt deze Eminentie Eénoog nog altijd van ‘Ein Volk, Ein Reich, ein Führer. Wij, nationalisten, we dromen ook van een eengemaakt Europa, maar dan van een Overkoepelende Natie die alle andere Naties verenigt en bindt in een band van samenhorigherid Waar de ene niet veel of minder gelijk is dan de andere. Aan één slechte ervaring hebben wij, Vlamingen, genoeg. Macht maakt een dracht, en niet omgekeerd.

    *

    Wat mij ook van het hart moet, is dat er daar in Duitsland, toch een beetje het gids-land in Europa, weer zo’ stomme gezagdragers rondlopen. Stom zijn, kan iedereen overkomen, iets stoms te vertellen is dan heel gewoon, maar dan wordt men in een normaal land toch direct afgeschoten!?

    Nee, nee : het gaat wel over.

    Hieronder nog een klein addendum, om Mgr Eenoog te plezieren.

     

    EU bestrijdt ‘islamofobie’

     

    Wie denkt dat de inquisitie van weleer volledig tot het rijk der geschiedenisboeken behoort, vergist zich schromelijk. De hedendaagse multiculturele heilsleer, waarvan vooral de wereldvreemde EU de absolute sterkhouder wil blijven, kan zich kennelijk enkel nog staande houden door middel van intimidatie en vervolging. De EU-bonzen moeten echter aanzien hoe het draagvlak voor dit heilloze concept in de verschillende Europese samenlevingen afkalft. In plaats van de EU-onderdanen serieus te nemen, troffen ze naar goede gewoonte een maatregel, die de zaken enkel nog erger dreigt te maken.

     

    Hatespeech

     Recent raakte bekend dat de EU het OIC, de ‘Organization of Islamic Cooperation’, de toelating heeft gegeven om in Brussel een kantoor op te richten dat de ‘islamofobie’ in Europa dient te bestrijden. Er zouden ook gesprekken zijn geweest over het opstellen van een wet die zogenaamde ‘hatespeech’ tegen moslims moet verbieden. Deze wet zou moeten bepalen wat 500 miljoen EU-burgers, inclusief hun democratisch verkozen vertegenwoordigers, wel en niet mogen zeggen over het islamitische geloof.

     OIC-secretaris Ekmeleddin Ihsanoglu verklaarde onlangs op Al Jazeera dat voor hem de bestrijding van de ‘islamofobie’ in het Westen een topprioriteit is. Het zou mooi zijn om bij wijze van tegenprestatie in de lidstaten van de OIC aan te dringen op meer respect voor de westerse levenswijze. Maar dat zien we niet onmiddellijk gebeuren. Ihsanoglu, voor wie het heel normaal schijnt dat de liefde van één kant komt, weet bovendien goed genoeg dat het schier onmogelijk is om pakweg de extremistische Moslimbroeders tot enige verdraagzaamheid aan te zetten. Anti-Westerse ‘hatespeech’ moet dus kunnen, terwijl hier één verkeerd woord over de islam zou moeten worden bestraft. Het is te gek om los te lopen.

     

    Plat op de buik

     Het is verontrustend en onaanvaardbaar dat de OIC een permanente afvaardiging krijgt bij de EU. De OIC wordt gesponsord door 27 islamitische landen, waarvan men weet dat ze het niet al te nauw nemen met de mensenrechten en de democratische spelregels. De overkoepelende islamitische organisatie stelde ooit haar eigen versie van de mensenrechten op conform de Koran. Het hoeft geen betoog dat die versie diametraal staat op de normen en waarden van het Westen, die de EU naar eigen zeggen ook hoog in het vaandel draagt. Met de toelating om hier in Europa een beetje de inquisiteur te komen uithangen, gaat de EU niet alleen plat op de buik voor de islamitische arrogantie, ze toont andermaal hoe hypocriet en wereldvreemd ze wel is.

     

     Er is één lichtpuntje: volgend jaar krijgen de Europeanen de kans om het huidige regime in Brussel en Straatsburg weg te stemmen. Er zijn in de EU genoeg eurokritische partijen die hier een einde aan willen stellen. In Vlaanderen kunt u hiervoor vanzelfsprekend rekenen op het Vlaams Belang.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    12-08-2013, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!