MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5087

     

    Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    Ne mens moet weten wanneer hij beter niets zegt en zijn mond houdt. Ik heb namelijk de klokken horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Is het, net als in Rome, een stap in de richting van een Geglobaliseerde Wereld?

    Dat is enerzijds.

    Anderzijds moet ik toegeven, dat bepaalde Klokken somtijds wel Paa    s-Eieren kunnen brengen. Tenminste als die uit Rome komen. Over de Klokken van Mekka heb ik nooit van z’n leven iets goeds vernomen. Maar wat niet is, kan nog komen. Stel U voor dat Georges Sorros hiier onder zit?

    De Saoudi’s zijn toch nooit geen Bijhuis van de Clinton Clan Club met Mohbama op de achtergrond?

    Het is net of ik het in Keulen hoor donderen. Al zou dat gezegde van nu voort beter veranderd worden. De vredesklokken horen luiden in Mekka. En dat voor het eerst in méé dan 1400 jaar. De Profeet moest dàt nog eens beleefd kunnen hebben! Op staande voet kwam er een bewerkte en herziene uitgave van de Koran. Met voorwoord van Donald Trump.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Ruïne in Saoedi-Arabië zet ban Christendom op de helling

    16 augustus 2018 Pieter Bauwens

    *

    Het Midden-Oosten met centraal het Arabische schiereiland, met ergens verborgen, de ruïnes van een christelijk klooster.

    Liggen er ruïnes van een christelijk klooster uit de 7de eeuw in de Saoedische woestijn, verborgen achter slot en grendel omdat de aanwezigheid niet past in de officiële wahabitische leer en geschiedenis? Volgens The Economist wel.

    Ongwenste feiten

    De ruïnes zouden al lange tijd geleden gevonden zijn, maar er werd besloten de vondst niet publiek te maken. De reden daarvoor is, dat het christelijke klooster er tijdens en na het leven van de profeet Mohammed zou hebben gestaan. Als dat zo is, dan valt de grond weg om christelijke kerken en kloosters in Saoedi-Arabië te verbieden. Die ban is namelijk gebaseerd op de uitspraak van Mohammed dat twee ‘dins’ of religies niet kunnen op het Arabische schiereiland. Maar wat blijft daarvan over als blijkt dat hijzelf een klooster liet bestaan? En dus blijven de ruïnes, als ongewenste feiten, veilig afgesloten voor het publiek of onderzoekers.

    Maar kan je de realiteit blijven ontlopen? Dat klooster is niet de enige aanwijzing (of bewijs) dat de ban op andere religies niet zo definitief was als vandaag wel wordt beweerd. Zo zou er in het jaar 676 een synode geweest zijn in de buurt van de huidige stad

    Jubail

    aan de Perzische Golf. Dat is 40 jaar na de dood van de profeet.

    Onze Lieve Vrouw van Arabië

    https://kerkinnood.nl/actueel/bahrein-koning-schenkt-grond-voor-de-bouw-van-kathedraa

    *

    Alle zes de andere landen op het Arabische schiereiland passen de ban op openbare beleving van het christendoem niet toe. In Bahrein wordt op dit moment zelfs een nieuwe grote kathedraal gebouwd: Onze Lieve Vrouw van Arabië, in Awali. De grond is klaar de plannen zijn getekend.

    *

    Saoedi-Arabië staat twaalfde op de Ranglijst Christenvervolging van Open Doors

    Maar Bahrein is Saoedi-Arabië niet. Saoedi-Arabië staat twaalfde op de Ranglijst Christenvervolging van Open Doors. Bahrein op de 48ste. Toch zijn er zo’n 1,4 miljoen christenen in Saoedi-Arabië. Zij mogen hun religie niet beoefenen in het openbaar, mannen en vrouwen mogen niet samen de dienst bijwonen en … een eucharistieviering is moeilijk in een land waar wijn verboden is. Al zijn er wel missen, in bijgebouwen van sommige ambassades bijvoorbeeld.

    Grenzen aan nieuwe openheid

    Saoedi-Arabië komt deze dagen in het nieuws met een nieuwe ‘openheid’ door het regime. Vrouwen mogen er autorijden en Prins Mohammed wil dat zijn land ‘open staat voor elke religie, traditie en mensen van over de hele wereld’. De prins ontving christelijke leiders bij hem thuis. Op de Saoedische televisie was te zien hoe, onder andere de maronitische patriarch en, de onlangs overleden, kardinaal Tauran, in hun kledij als religieus leider, inclusief een borstkruis, door de Saoedische koning ontvangen werden. Maar van een openheid naar christenen merkt bisschop Camillo Ballin, die werkt vanuit Bahrein, niets. Hij vergelijkt de situatie van de eerste christenen die ook te maken hadden met vervolgingen.

    Er zijn ondertussen islamtheologen die de traditionele ban op de tweede ‘din’ een historische fout vinden. Volgens hen is de huidige interpretatie een foute vertaling. Din zou zowel religie als religieuze autoriteit kunnen betekenen. Daarmee bedoelen ze dat de profeet nooit een complete ban op niet-islamitische godsdiensten in gedachten zou hebben gehad. Ze verwijzen daarbij dan ook naar de ‘verklaring van Medina’ die het samenleven met joden in de stad regelde. Dat zou een samenlevingsmodel kunnen zijn, stellen de geleerden.

    Afwachten waarheen het gaat in Saoedi-Arabië. Het is maar de vraag of de tolerantie die prins Mohammed er met de zweep wil installeren een toekomst heeft. Vraag dat maar aan Canada dat keihard werd aangepakt na kritiek op de opsluiting van Saoedische dissidenten.

    Maar ach, misschien wordt Saoedi-Arabië wel cool als het investeert in Tesla.

    Prins Mohammed van Saoudi Arabia…

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ne mens en valt niet om als hij wil. Onze Lieve Vrouw van Vlaanderen heeft zo te zin wèl een bijhus in Saoudi Arabië. Wie had da ooit kunnen denken!

    Benieuwd of er nu onderhandelingen mogelijk zijn, (In Turkistan) om de Aya Sofia ‘De Heilige Wijsheid’ te ont-mosketen, en om die terug te geven aan de H Constantijn…

    Ja Ja, Jezus Christus was, in Zijnen tijd, de allereerste Communist die opkwam voor de Kleine Man en de Overspelige Vrouw

    Niet wanhopen, Maria Cristina. Aan alles kom een eind. Zelfs aan de kat haar staart en die is zo lang…

    **

    Digitaliaanse Hemelrijker




    19-08-2018, 10:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5086

     

    Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    en bedreigd met uitroeiing: het duurt al duizenden jaren. Van de Tien Plagen van Egypte, over de Romeinse Heerschappij tot over de Holocaust, tot en met ‘Hamas’, Hezbollah en de rest, wat een andere naam is voor dood en vernieling uit der hoek der gebiedsrovers. Die dat allemaal vooral alleen maar doen, omdat hun Allah dat zo wil.

    Joodse mensen zijn altijd en overal de Kop van Jut. Ze trekken de wreedheid aan. Is dat alleen omdat ze in doorsnee superieur intelligent zijn? Of toch zo ervaren worden, zelfs al is het onjuist. Het aantal Joodse Nobelprijs-winnaars zegt de rest Vooral tegenover die ene in Arabische handen.

    Milieu-zwakkelingen en ‘Gutmenschen’ eisen voor roofdieren, vissen in de zee, vogels in de lucht, ja zelfs voor allerlei ongedierte, levende wezens die met uitsterving bedreigd zouden zijn, politiebescherming. Zelfs de kleinburgerlijke show voor de jacht is verboden. Maar Joden zijn een vervloekte soort, die vooral de islammerij dwars zitten en dus goed zijn voor de slacht.

    Ja, inderdaad, intelligentie is, naast muziek, allerlei kunstvormen, ja zelfs de vrolijkheid en het genieten van het leven, haaks op de gewone islammerij. Hun eigen ‘Elite’ achter gesloten deuren daarentegen hebben een totaal andere zienswijze. Daar is het ‘Carpe diem’, maar dan op z’n Arabisch. Met opgepropte ‘Harems’ vol seks-slavinnen, de mooiste ter wereld, Arabische ‘Volbloeden’ en afgerichte jachtvalken voor het amusement. Ze hebben daar hun eigen privé-jets en vliegen olm de haverklap naar de kwiekste naaktstranden wAar ze zich, ameen vooral, als geboren mondaine Westerlingen gedragen die zwemmen in de olie-dollars..

    Het is gewoon volkse primitieve achterlijkheid die het best tot uiting komt in de konthefferij bij het ‘bidden’.. Die woestijncultuur loopt gewoon, met vallen en opstaan, bijna 10.000 jaar achter op de Joodse en dus ook ònze Beschaving. Wij in het Westen zijn ondertussen al een flinke stap genaderd…

    Gewoon even als voorbeeld Het Hooglied van Koning Salomon in evidentie stellen.

    Tijd:  8e-6e eeuw v.Chr.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Hooglied#Thema,_interpretatie_en_boodschap

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Opnieuw rennen Joodse mannen, vrouwen en kinderen naar de schuilkelders; hoelang nog?

    Plaatje hierboven: Joodse mannen, vrouwen en kinderen rennen naar de schuilkelders telkens wanneer het Rood Alarm afgaat dat waarschuwt voor inkomende raketten en of mortiergranaten die vanuit de Gazastrook worden afgevuurd door Hamas en Co naar willekeurige burgerdoelwitten in zuidelijk Israël [beeldbron: Xinhua]

    *

    Alweer. Ja, nogmaals, moesten Israëlische Joden (Arabieren zijn geen doelwit) zich verbergen en schrikken zich stijf in de schuilkelders.

    Sinds Israël (Sharon en zijn corrupte bende) zo briljant en met succes duizenden Joden uit hun huizen in Gush Katif sleepten en Gaza ‘Judenrein‘ maakte, heeft Hamas de bevoegdheid om te beslissen wanneer en hoe lang ze de Joden ondergronds zullen laten rond rennen. Zij bepalen de shots (geen bedoelde woordspeling).

    Dit is de derde ‘ronde’ of was het de vierde? Een mens verliest de tel hierbij. Wat zeker is, is dat ze elke ronde hebben gewonnen. Als een terreurorganisatie een confrontatie overleeft, is het een overwinning. Voor een land, vooral iemand die zo machtig is als Israël om een bestand overeen te komen, is het een enorme nederlaag en een grotere schande.

    We zullen deze ‘ronde’ ook verliezen omdat de huidige leiders geen vertrouwen hebben in onze eigen gerechtigheid om het probleem op te lossen, om alles te doen om haar burgers te beschermen. We hebben geprobeerd ze op ons te laten lijken. We hebben tienduizend modelburgers brutaal verdreven en hun huizen (en synagogen en begraafplaatsen) aan Hamas geschonken. We dachten dat de wereld ons recht eindelijk zou begrijpen om onszelf te verdedigen …

    We staan de families van de aartterroristen toe om de beste medische behandeling in Israël ontvangen. We dachten dat ze onze humanitaire gebaren zouden waarderen. We laten dagelijks duizenden vrachtwagens met materieel en goederen Gaza binnen, zelfs als ze de grensovergangen afbranden. Wij bieden ze water en elektriciteit aan.

    Egypte zou dit kunnen doen vanaf hun Rafiah-grensovergang, maar weigert. Wij doen dat omdat we aardige jongens zijn en geloven in de menselijke geest … Egypte is niet het voorwerp van Gaza’s haat. Weet Egypte iets dat wij niet weten? Zeker weten. Hallo? Dus er zal een nieuwe ronde zijn, of een ‘staakt-het-vuren’ waarvan Hamas kan beweren dat ze die het machtige Israël hebben opgedrongen. Ze zullen correct zijn.

    Wat te doen? Elimineer het voltallige leiderschap van Hamas. Als ze ervoor kiezen zich achter hun familie te verschuilen, helpt het niet. Bottom line. In Gaza en in het moslim – Joodse conflict in Eretz Yisrael in het algemeen – is de enige manier waarop ze zullen ophouden ons proberen te vermoorden, wanneer de prijs te hoog wordt.

    Ik weet dat het een primitieve benadering is, maar ik geloof dat het de enige is. Het leiderschap is niet degene die de hekken beklimmen om Israël aan te vallen, noch zijn of hun familieleden. Die studeren waarschijnlijk aan een universiteit in het Westen.

    De nooit eindigende oorlog van de islam met de rest van de wereld houdt op zolang ze beseffen dat ze niet kunnen winnen en dat het te veel pijn doet. Het veroorzaken van ontbering aan de eenvoudige ingezetene van Gaza die leeft onder de tirannie van Hamas, zal het leiderschap niet afschrikken. Integendeel, ze houden van de bloederige en met tranen bedekte foto’s om deze aan het goedgelovige en anti-Israëlische publiek over de hele wereld te tonen.

    Het was een misdaad om onze soldaten te laten sterven in gevechten die we niet van plan waren te winnen. Laten we ze niet blijven gebruiken als politieke pionnen in een nooit eindigend spel dat onze leiders niet willen winnen. Zonder volledig geloof in onze gerechtigheid, kunnen ze ons niet naar de overwinning leiden – alleen naar een periode van ‘rust’ – tot de volgende ronde.

    Ik bid dat we het niet nog een keer doen. Nog een ronde drie (of vier) is precies wat onze vijand wil. Dat is de reden van hun bestaan. Soms is het Joodse leven belangrijker dan wat de NY Times te zeggen heeft.

    door Shalom Pollack

    *

    Plaatje hieronder: De meeste raketten en mortiergranaten van Hamas en Co exploderen in onbewoond gebied of worden tijdig neergehaald door het Iron Dome anti-raketsys

    *

    Op 15 november 2012, tijdens Operation Pillar of Defense, kreeg een residentieel gebouw in Kiryat Malachi een directe hit te verwerken. Kiryat Malachi is gelegen ten oosten van Ashkelon halfweg naar Ashdod waar zowat 22.000 mensen wonen [beeldbron: David Katz/The Israel Project (TIP)]

    Drie mensen kwamen om het leven waaronder de 24-jarige Itzik Amsalem, de 49-jarige Aharon Smadja en de 25-jarige Mirah Scharf, een moeder van drie kinderen en op dat ogenblik zwanger van een 4de. Haar 4-jarig zoontje raakte zwaar gewond en ook haar twee dochtertjes, 2 jaar oud en het jongste van 8 maanden, dienden te worden gehospitaliseerd.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Persoonlijke Noot

    Over dat ‘naar de kelder vluchten’ weet ik inderdaad nog een en ander uit mijn vroegste jeugd. Mei ’40, ieder vierkante centimeter weg, baan of veldwegel, vol ‘vluchtelingen’ samengeperst in de uithoek van West-Vlaanderen, met uit de wolken duikelend, de verblindende zon in hun rug, de Stuka’s met ratelende mitrailleurs en jankende sirenes. De grachten vol achtergelaten bagage met hier en daar een verstijfd menselijk lichaamsdeel. Met overal dood vee met opgezwollen buiken in de weiden. Mijn klein kinderverstand kon dat allemaal niet bevatten, vooral niet omdat Vader en Moeder erbij liepen met een zakdoek tegen hun ogen gedrukt.

    Of rond 4 September 1944, de bulderende kanonnen achter hoek of kant, die vruchteloos probeerden de stormloop van het oprukkende Poolse bevrijdingsleger te stoppen. Ja, dat benepen keldertje was tijdens die bange uren beter dn de Hemel die op ons hing te wachten. Ontoegankelijk want vol hangend deze keer met Spitfires die rondom dood en vernieling zaaiden.

    Toen waren dat in die tijd jachtvliegtuigen of zware ‘bombardiers’ met maximum snelheid van 25 à 300 Km per uur. Ze vlogen dikwijls zo laag, dat men ze bijna uit de lucht kon plukken. Nu halen die raket-dingen supersonische snelheden. En waar er vroeger kleine kraters werden geslagen, zijn die nu zo diep als een huis van vier verdiepingen.

    *

    En dan was wereldwijd de oorlog opeens voorbij. Als een soort van morele schade-vergoeding voor de Holocaust, werd gezegd, kreeg het Joodse Volk van de Gevestigde Grootmachten een stukje land terug dat hen eeuwen voordien was ontstolen door andere Grootmachten. Het Godsvolk was inderdaad over de ganse wereld, die ze de ‘Diaspora’ hadden genoemd, vrtspreid. Het was het einde van hun ballingschap als ‘straf’ voor wat zij De Zoon Gods hadden aangedaan.

    Allez, dat was toch de Leer van de Kerk die we allemaal werden ingehamerd van op de schoolbanken. Denk aan Shakespeare en De Koopman van Venetië die ten voeten uit de omgeving van elke Jood uittekent.

    Zij kregen als ‘eerherstel’ hooguit nog geen 10% van hun eigen Land terug, met de Jordaan als Westelijke grens. Vandaar de Westbank, als ze die later overschreden om hun eigen land verder terug te winnen. Om het weer vruchtbaar te maken, zoals in Bijbelse Tijden. Overlopend van melk en honing…

    Hoe ooit dat conflict daar zal eindigen, hangt in de nevelen der tijden. Maar één ding is zeker: dank zij de vriendschap van het machtige Amerika en vooral dank zij hun eigen wijsheid en de kennis van de moderne bewapening, staat de uiskag zo goed als vast.

    Dat de terugkeer naar het Beloofde Land in Katholieke omgeving dikwijls gelijk gesteld werd met Het Einde der Tijden, nemen we er maar op de koop toe bij.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker






    17-08-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    16-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5085

     

    Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    In dit apenland is er al enkele dagen groot tumult over een (blote) B.B.C. in de bossen van Langemark-Poelkapelle in West-Vlaanderen. Dat had op die warme zomeravond niets om het lijf en had ook niets te zien met dorpspolitiek, maar alles met De Vrije Liefde. Wie kan daar nu tegen zijn?!!! Het is modern en het kost niets. Laar het draaide echter precies andersom uit. Die Tsjeven-Schepene die daarvoor uit de P (Partij) blijkt te worden gezet, reageerde lijk Donald Trump, kort op den bal en op Twitter, liefst in zo groot mogelijke letters,. Dan zou hij, zo zei die, een Nieuwe P oprichten. De M.P.E…. ‘Mijn Piemel Eerst’

    Moest ik aan denken, toen onderstaand artikel over die Rotschild mij onder ogen kwam. Alles voor Alexander en niets voor een ander.

    Maar volgens mij zegt die man niet iets teveel: dat hij bang is voor het wereldwijde ‘populisme’ dat inderdaad in volle optocht is. Als dat geen goed nieuws is!

    Het deed mij, echt waar, een enorm groot plezier om dat uit diens mond als uit een roeptoeter, te mogen horen.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

    Xander 10-08-2018 17:10

    *

    Hier leest u in de media vrijwel niets over: ‘Schulden-niveau eurozone tot potentieel verwoestende hoogte gestegen’ – Turkse dictator Erdogan over lira-crisis: ‘Jullie hebben dollars, maar wij hebben Allah’

    Lord Jacob Rothschild, van de roemruchte – of moeten we zeggen gehate? - bankiersfamilie, waarschuwt dat het wereldwijde economische en geopolitieke systeem dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgebouwd in gevaar is. Daar waar de wereldmachten in 2008 nog samenwerkten om in de financiële crisis aan te pakken, verloopt die samen

    Jacob Rothschild

    *

    Rothschild ziet de handelsoorlog tussen de VS en China, en de crisis in de eurozone – die overal in de wereld als een crisis wordt gezien, behalve in de EU - als de meest acute problemen die de stabiliteit van de economische orde bedreigen.

    In 2014 noemde Lord Rothschild de ‘geopolitieke situatie het gevaarlijkst sinds de Tweede Wereldoorlog’, en een jaar later waarschuwde hij tegen de gevolgen van ‘wat ongetwijfeld het grootste experiment in monetair beleid in de wereldgeschiedenis is’. Een jaar geleden uitte hij zijn grote zorgen over de naar onvoorstelbare hoogte gestegen aandelen-koersen, terwijl de economische groei bijna overal afgezwakt of nihil is.

    Later zei Rothschild dat deze periode van monetair beleid (‘quantitative easing’ = het uit het niets creëren van honderden miljarden dollars en euro’s) op zijn einde loopt, mede omdat de geopolitieke spanningen op de wereld blijven oplopen, en steeds moeilijker op te lossen zijn. En ‘natuurlijk’ noemde de NWO-sleutelfiguur ook het zich verspreidende ‘populisme’ een van de oorzaken – wat niets anders is dan dat volken in opstand beginnen te komen tegen deze elite, en tegen hun open grenzen, welvaart- en cultuur-afbraak, en superstaten met geforceerde ‘diversiteit’ en islamisering.

    ‘Schulden-niveau eurozone verwoestend hoog’

    Die spanningen worden voor een aanzienlijk deel veroorzaakt door de EU en eurozone, waar ‘het schuldenniveau tot potentieel verwoestende hoogten’ is gestegen. Denk echter maar niet dat u daar ook maar één serieuze waarschuwing in de reguliere Nederlandse en Europese media over leest. Iedereen, ook journalisten en zelfs politici, lijken te geloven dat je onbeperkt geld kan blijven ‘bijdrukken’, wat ook nog eens vrijwel uitsluitend ten goede komt van een klein eliteclubje.

    Het commentaar op Rothschilds jongste waarschuwing is niet mals, want ‘als een van de mensen die overvloedig geprofiteerd heeft van de ‘wereldorde na de oorlog’ waarschuwt dat die orde op zijn laatste benen loopt, wordt het wellicht tijd om je zorgen te maken’, aldus Tyler Durden (Zero Hedge). En inderdaad, de Rothschilds hebben hun risicovolle posities fors afgebouwd, een teken dat ze verwachten dat de markten over hun top heen zijn.

    De wereldwijd snelle groei van het ‘populisme’ laat zien dat veel mensen vinden dat er niet snel genoeg een einde kan komen aan de ‘Nieuwe Wereld Orde’ van de Rothschilds, Rockefellers, Bushes, Clintons, Obama’s, het Amerikaanse MIC (militair industriële complex), de EU en het Vaticaan.

    Turkije steekt wereld aan

    Signalen van een wankelende ‘NWO’ en nieuwe financiële crisis zijn er genoeg, zoals de scherpe daling van de Turkse lira (35% in een jaar, nog sneller dan de val van de Argentijnse peso), die ondanks ‘geruststellingen’ van dictator Recep Tayyip Erdogan dat ‘zij dan dollars mogen hebben, maar wij Allah’, inmiddels wereldwijde consequenties begint te hebben. Financiële markten zijn bang dat Europa, dat grote belangen in Turkije heeft, wordt aangestoken. ‘Het lijkt op een complete crash (van de lira), dus ze moeten nu iets doen. De lira zal blijven dalen als ze de rente niet vandaag laten stijgen,’ verklaarde een analist. (2)(3)

    En anders kan Erdogan altijd nog één van zijn al zo vaak aangekondigde imperialistische islamitische oorlogen beginnen tegen Griekenland, Cyprus, Israël en/of Egypte, of een begin maken met het herstel van het Ottomaanse Rijk door een militaire aanval op de Balkan. Ook in dit opzicht lijkt zijn opkomst, retoriek en totalitaire machtsgreep als twee druppels water op die van een andere dictator in de jaren ’30 van de vorige eeuw. We weten allemaal hoe dat is afgelopen, en dat dreigt nu opnieuw te gebeuren.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Zero Hedge
    (3) Zero Hedge
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    Betere viaducten aan de Bosphorus dan in Genua? Da zal wel. Want betaald door Broeksèl met òns belastinggeld. Die viaducten zijn, net als indertijd Antwerpen onder Napoleon, als een pistool gericht opp het hart van de EU

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Hetgeen dat deze Hooggeplaatste ‘Lord’ van de daken schreeuwt is net dezelfde boodschap als deze van de Drie G’s die de wereld regeren. Het klinkt wat brutaal, maar zoals de mensen van Langemark-Poelkapelle onlangs nog meemaakten, de brutaliteit regeert de wereld. Want wat dààr gebeurde, was de intieme illustratie van die Drie G’s: God, Geld, Gat.

    Die drie zijn eigen aan het Mensdom. In alle Eeuwen der Eeuwen. Amen. Het enige verschil is, dat er voortdurend naar gelang de tijden, met aanpassing van de zeden en de gewoonten rekening wordt gehouden. God is onveranderlijk, want onbereikbaar. Geld wijzigt om de minuut in goed geld of slechte Franks, Lire’s of Lira’s, ja zelfs in Euro’’s die in het niets verdwijnen omdat ze uit het niets voortkomen, want gewon van de persen gerold. Voor Euro’s moeten de Euro-tiekers niet voor werken, ze moeten ze alleen maar leren drukken.

    En voor wat de Vrouw betreft: de dag van vandaag mag men op niets meer vertrouwen, u weet niet meer wat u ziet. Zijn dat nu transgenders of transmigranten?

    *

    Ps

    Sorry, Dames, dat ik hier geen ‘blote madams’ toon. Wij moeten er ons leren aan wennen, dat straks iedereen man of vrouw, zelfs de tussensoort, in lange rokken rondloopt, van kop tot kleine teen. Is goed voor de textielbranche en, belangrijk, voor de verboden wapendracht of de gewone ‘dracht’ onontbeerlijk voor de reproductie aan de lopende band.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    16-08-2018, 17:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    15-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5084

    Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Wie was er nu eerst? De kip of het ei?

    Als halve Italiaan (heb daar, zoals U weet 15 jaar aan één stuk ‘betaald verlof’ genoten) toen iedereen nog de mond vol had over Lire, meervoud van de Lira, want die Euro’s voelden precies aan als niet echt, vreemd en ja, onbetrouwbaar. Net zoals bij ons, rekenden de mensen eerst eens acteruit om in Frankskes tot het besef van de juiste prijs te komen. Eerst van Eerst naar Lire, en dan van Lire naar Franken.

    Maar de vraagstelling van daareven over de kipperij, kreeg nog geen antwoord. Wie was er het eerst, de Lire uit Turkije of de Lira uit Italië?

    Mijn rechter grote teen zegt dat de Romeinse Beschaving de oudste is. Maar we weten allemaal dat dat twee begrippen (isalmmer zijn en tegelijkertijd beschaafd zijn) zijn, die niet samengaan. Ergo, ze is ‘n .. contradictie in terminis: doorleefde beschaving’ en ’n Turkey in menselijke verschijning. Dakanie! In geen duzend joar.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Merkel: ‘Welvarend Turkije ook in ons belang’

    Gisteren 13/8 om 19:24 door km | Bron: BELGA

     

    De Europese Commissie volgt de crisis van de Turkse lira, en meer bepaald de mogelijke impact ervan op de Europese banken, van nabij op.

    *

    De lira neemt een diepe duik. De Turkse valutacrisis loopt helemaal uit de hand. Dat is niet alleen slecht nieuws voor Erdogan, maar ook voor Europa. Volgens Commissiewoordvoerder Christian Spahr volgt Europa de evoluties op de Turkse financiële markten van nabij op.

    ‘We zijn ons bewust van de mogelijke impact op Europese banken’, luidde het. Op de vraag of deze crisis ook gevolgen kan hebben voor het akkoord dat de EU en Turkije hebben afgesloten rond migratie, wilde de woordvoerder niet ingaan. ‘We gaan ons niet inlaten met speculaties over wat er zal gebeuren op migratievlak.’

    Duits kanselier Merkel benadrukt op ’dat niemand baat heeft bij een economische destabilisering van Turkije’. Ze benadrukte dat haar land ‘een economisch welvarend Turkije wil’. ‘Dat is ook in ons belang.’

    Lira

    De lira zakte maandag opnieuw 6 procent tegenover vrijdag. Het dagverlies voor de lira diepte vrijdag uit tot maar liefst 19 procent. De lira verloor al een kwart van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar, nadat de Verenigde Staten sancties tegen het land hadden ingesteld.

    De diplomatieke relatie tussen de VS en Turkije, nochtans partners in de NAVO, verslechtert zienderogen. Turkije houdt al twee jaar een Amerikaanse dominee in hechtenis, op beschuldiging van spionage en terrorisme. Maar ook over andere kwesties, zoals de uitlevering van

    Gülen,

    *

    de oorlog in Syrië en de relatie met Rusland, zijn beide landen het grondig oneens. Sinds maandag hebben de VS de importheffing op Turks staal en aluminium zelfs verdubbeld.

    o-o-o-o-o-oo

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Over (£) Turken spreken als over ‘Turkeys’ (kalkoenen) is een vondst van de Stavros, diene ‘Vouile Griek’ uit de serie Lily & Marleen, zaliger gedachtenis.. Toen voor de TV vond iedereen dat leuk van den Abchaar, maar nu zou dat wel als ‘zwaar racistisch’ aangerekend worden.

    Hoe het ook moge komen, ons Ma (°1902) sprak (in het Ieperse) over ‘Turkse Tarwe’ als ze het over de maïs had die ze voor de kippen strooide. Een verkeerde wrong aan de jeugdherinneringen van toen ze als jong ding in ’14-‘18 bij den boer werkte, de boerenfamilie waarmee ze later me verhuisde naar de streek van onze Pa in ‘Bachten de Kupe’. In het kroostrijke gezin van Meetje van Eernegem was er toen (zoals overal in Arm Vlaanderen) geen luxe, en bij den boer waar ze ‘werkte’ (de koeien hoeden!) kwam er tenminste voldoende eten op tafel.

    Als kind vonden wij dat raar, die soort ‘tarwe’, maar meer uitleg kon ons Ma niet geven. Ze was immers ‘van ’t zèètje’ en daar was dat woord algemeen in gebruik. Vandaag, zoveel jaren later, heeft Wikipedia mij geholpen om een tipje van de sluier op te lichten. Zie onderstaande afbeelding. Waarbij U moet toegeven dat er veel gelijkenis bestaat met de maïskolven die wij nu kennen.

    Benieuwd hoe de vork hier aan de steel is geraakt… Maïs telen op ambachtelijke schaal is geen intensief werkje. Turkije, een land van maïsteelt? Was het maar waar, dan zat Erdogan nu niet zo diep in de shit…

     

    Ja, maar deze keer is er iets serieus aan de gang. Ik vrees voor de Kerstkalkoenen van alle Europese Christenen, Atheïsten of alle niet-Mô Slimmerds. Ofwel krijgen w straks miljoenen ’vluchtelingen’ meer te onderhouden, ofwel begint de uittocht van die soort terug naar de Heimat. Is al eens gebeurd in 1683, toen de Ottomanen hals–over-kop Wenen dienden te ontvluchten. Reden waarom er op CROISSANTS in Turkije een ’fatwa’ (banvloek) rust.

    *

    Ssssst! Niet antwoorden wat U desgevallend verkiest, de eerste of de tweede optie. Want wat U denkt, zou wel eens kunnen niet politiek-correct zijn. En moest dat van Erdogan afhangen, dan kon U best beginnen denken om zelf uit te wijken… Liefst, zoals 100 jaar geleden, toen hele gezinnen uit ‘Am Vlaanderen als leeuwen vocht om te overleven, ineens naar Amerika trokken…

    *

    Ditaliaanse Hemelrijker

    15-08-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    14-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5084

    Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Wie was er nu eerst? De kip of het ei?

    Als halve Italiaan (heb daar, zoals U weet 15 jaar aan één stuk ‘betaald verlof’ genoten) toen iedereen nog de mond vol had over Lire, meervoud van de Lira, want die Euro’s voelden precies aan als niet echt, vreemd en ja, onbetrouwbaar. Net zoals bij ons, rekenden de mensen eerst eens acteruit om in Frankskes tot het besef van de juiste prijs te komen. Eerst van Eerst naar Lire, en dan van Lire naar Franken.

    Maar de vraagstelling van daareven over de kipperij, kreeg nog geen antwoord. Wie was er het eerst, de Lire uit Turkije of de Lira uit Italië?

    Mijn rechter grote teen zegt dat de Romeinse Beschaving de oudste is. Maar we weten allemaal dat dat twee begrippen (isalmmer zijn en tegelijkertijd beschaafd zijn) zijn, die niet samengaan. Ergo, ze is ‘n .. contradictie in terminis: doorleefde beschaving’ en ’n Turkey in menselijke verschijning. Dakanie! In geen duzend joar.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Merkel: ‘Welvarend Turkije ook in ons belang’

    Gisteren 13/8 om 19:24 door km | Bron: BELGA

     

    De Europese Commissie volgt de crisis van de Turkse lira, en meer bepaald de mogelijke impact ervan op de Europese banken, van nabij op.

    *

    De lira neemt een diepe duik. De Turkse valutacrisis loopt helemaal uit de hand. Dat is niet alleen slecht nieuws voor Erdogan, maar ook voor Europa. Volgens Commissiewoordvoerder Christian Spahr volgt Europa de evoluties op de Turkse financiële markten van nabij op.

    ‘We zijn ons bewust van de mogelijke impact op Europese banken’, luidde het. Op de vraag of deze crisis ook gevolgen kan hebben voor het akkoord dat de EU en Turkije hebben afgesloten rond migratie, wilde de woordvoerder niet ingaan. ‘We gaan ons niet inlaten met speculaties over wat er zal gebeuren op migratievlak.’

    Duits kanselier Merkel benadrukt op ’dat niemand baat heeft bij een economische destabilisering van Turkije’. Ze benadrukte dat haar land ‘een economisch welvarend Turkije wil’. ‘Dat is ook in ons belang.’

    Lira

    De lira zakte maandag opnieuw 6 procent tegenover vrijdag. Het dagverlies voor de lira diepte vrijdag uit tot maar liefst 19 procent. De lira verloor al een kwart van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar, nadat de Verenigde Staten sancties tegen het land hadden ingesteld.

    De diplomatieke relatie tussen de VS en Turkije, nochtans partners in de NAVO, verslechtert zienderogen. Turkije houdt al twee jaar een Amerikaanse dominee in hechtenis, op beschuldiging van spionage en terrorisme. Maar ook over andere kwesties, zoals de uitlevering van

    Gülen,

    *

    de oorlog in Syrië en de relatie met Rusland, zijn beide landen het grondig oneens. Sinds maandag hebben de VS de importheffing op Turks staal en aluminium zelfs verdubbeld.

    o-o-o-o-o-oo

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Over (£) Turken spreken als over ‘Turkeys’ (kalkoenen) is een vondst van de Stavros, diene ‘Vouile Griek’ uit de serie Lily & Marleen, zaliger gedachtenis.. Toen voor de TV vond iedereen dat leuk van den Abchaar, maar nu zou dat wel als ‘zwaar racistisch’ aangerekend worden.

    Hoe het ook moge komen, ons Ma (°1902) sprak (in het Ieperse) over ‘Turkse Tarwe’ als ze het over de maïs had die ze voor de kippen strooide. Een verkeerde wrong aan de jeugdherinneringen van toen ze als jong ding in ’14-‘18 bij den boer werkte, de boerenfamilie waarmee ze later me verhuisde naar de streek van onze Pa in ‘Bachten de Kupe’. In het kroostrijke gezin van Meetje van Eernegem was er toen (zoals overal in Arm Vlaanderen) geen luxe, en bij den boer waar ze ‘werkte’ (de koeien hoeden!) kwam er tenminste voldoende eten op tafel.

    Als kind vonden wij dat raar, die soort ‘tarwe’, maar meer uitleg kon ons Ma niet geven. Ze was immers ‘van ’t zèètje’ en daar was dat woord algemeen in gebruik. Vandaag, zoveel jaren later, heeft Wikipedia mij geholpen om een tipje van de sluier op te lichten. Zie onderstaande afbeelding. Waarbij U moet toegeven dat er veel gelijkenis bestaat met de maïskolven die wij nu kennen.

    Benieuwd hoe de vork hier aan de steel is geraakt… Maïs telen op ambachtelijke schaal is geen intensief werkje. Turkije, een land van maïsteelt? Was het maar waar, dan zat Erdogan nu niet zo diep in de shit…

     

    Ja, maar deze keer is er iets serieus aan de gang. Ik vrees voor de Kerstkalkoenen van alle Europese Christenen, Atheïsten of alle niet-Mô Slimmerds. Ofwel krijgen w straks miljoenen ’vluchtelingen’ meer te onderhouden, ofwel begint de uittocht van die soort terug naar de Heimat. Is al eens gebeurd in 1683, toen de Ottomanen hals–over-kop Wenen dienden te ontvluchten. Reden waarom er op CROISSANTS in Turkije een ’fatwa’ (banvloek) rust.

    *

    Ssssst! Niet antwoorden wat U desgevallend verkiest, de eerste of de tweede optie. Want wat U denkt, zou wel eens kunnen niet politiek-correct zijn. En moest dat van Erdogan afhangen, dan kon U best beginnen denken om zelf uit te wijken… Liefst, zoals 100 jaar geleden, toen hele gezinnen uit ‘Am Vlaanderen als leeuwen vocht om te overleven, ineens naar Amerika trokken…

    *

    Ditaliaanse Hemelrijker

    14-08-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5083

    Neen, wat U hieronder vindt is echt geen kattepis. En toch stinkt het. Tegen klippen en bergen zelfs. Als U het mij vraagt, dan denk ik dat het ruikt naar de lompe lage schouwen van de crematoria in de Natie Nazi doodskampen. Of is da de doodsgeur die uitgaat van het Genntse Liegebeest? Ik geloof waarachtig, buiten in die énige ware God, dat Trump in Amerika de President van de laatste kans is gewest.

    Kijk, Beste Lezer en Lieve Lezeres, ik zal er niet veel woorden aan vuil maken. In een tijd waar men zelfs de menselijke piss en kak, o sorry, de menselijke urine en de stoelgang, kan valideren, zullen al die scheve toeren à la Clinton (stom, hé, maar dat klonk al AllahClinton. Louter toevallig, ik zweer het!) in een of ander laboratorium waar vergift geanalyseerd wordt, uit de wereld worden geholpen. Net zoals men van die menselijke piss terug mineraal water maakt en de zwaardere bestanddelen daarvan hergebruikt in de landbouw als meststof.

    Heerlijk!

    Nog fantastischer is, dat bepaalde personen met de juiste bacteriën in hun stielgang, die stront als zoete broodjes zullen kunnen verkopen. Denk daarbij aan het ‘doneren’ van bloed waarmee door Het Rode Kruis vele mensenlevens proefondervindelijk kunnen gered worden.

    Die ene soort resultaten van dat laatste onderzoek interesseren mij nu eenmaal persoonlijjk. Aan mijn ouderdom is het begin van dementie inderdaad niet ongewoon. En juist die ene soort ‘enzymen’ uit afval is goed voor de memorie!

    Doet mij een beetje denken aaa het ‘Assekruisje’ op Aswoensdag. Memento homo, dat ge van stof en as zijt. En naar daar zult U wederkeren…

    Als goede raad geef ik iedereen toch ter bedenking nog mee om goed in he te zien wat er op Uw bord komt. Meelwormen en pieren schijnen heel voedzaam te zijn. En naar het schijnt, smaken die naar garnalen….

    Gepelde garnalen zijn inderdaad een echte delicatesse, maar levend zien dier er iintegendeel ok niet echt zo smakelijk uit…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen

    Xander 08-08-2018

    (Afbeelding: Getty Images (4)).

    *

    Paul Craig Roberts: YouTube, Facebook, Google, Twitter, Apple onderdrukken de waarheid en vrijheid van meningsuiting, dwingen meer censuur af dan de Gestapo en Stalin

    Uit een gelekte memo die onder Democratische senatoren in Amerika rondgaat blijkt dat de partij van de Clintons en Obama’s verregaande autoritaire maatregelen wil nemen om politiek incorrecte berichten en opinies permanent van het internet te halen.

    Dat zal worden gedaan onder het mom van het bestrijden van ‘nepnieuws’ en ‘Russische trollen’, precies de termen die ook de reguliere nieuwsmedia in Nederland constant gebruiken in hun verwoede pogingen om hun misleidende propaganda over bijna alle belangrijke onderwerpen geloofwaardig te houden. Kortom: progressief-links staat op het punt het internet totaal over te nemen.  Deze week werd daar in de VS de eerste stap toe genomen met het bannen van Infowars door grote tech giganten.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Yellow_journalism

    *

    De Democratische senatoren willen volgens eigen zeggen de vrije pers en democratie ‘redden’, maar die is nu juist dankzij hen en de door hen gecontroleerde media zo goed als volledig afgebroken. Wat ze in werkelijkheid willen redden is zichzelf, hun eigen machtspositie en het globalisme.

    In de door senator Mark Warner opgestelde memo wordt beweerd dat het internet en de sociale media platforms ‘bijna ontworpen lijken te zijn voor Russische desinformatie technieken’. Dat is de waarheid, met één belangrijk verschil: de tech giganten en hun sociale media hebben het internet volledig opengesteld voor onbeperkte controle en manipulatie door de Amerikaanse inlichtingendiensten, zoals bijvoorbeeld Edward ‘NSA’ Snowden met duizenden documenten heeft aangetoond.

    Gebruikers mogen niet langer anoniem zijn

    In het plan van de senator staat onder meer dat social media en providers moeten worden gedwongen om de locatie van alle gebruikers openbaar te maken. Die accounts moeten in het vervolg worden geverifieerd als zijnde ‘authentiek’. Ook moeten er meer mogelijkheden komen om de identiteit mensen met bepaalde politieke opmerkingen en standpunten te achterhalen.

    Een autoritair – om niet te zeggen totalitair - voorstel is om de grote tech platforms te dwingen om al hun (gebruikers)gegevens over te geven aan ‘onafhankelijke researchers’, die ‘voor het algemeen belang' gaan’ bepalen of artikelen en reacties potentieel schadelijk zijn voor de samenleving. Platforms en media die niet meewerken aan het op deze wijze terugdringen en blokkeren van ‘desinformatie’ en ‘nepnieuws’ –i ets waarvan wordt erkend dat dit heel lastig is-, kunnen daarvoor strafmaatregelen zoals boetes worden opgelegd. (1)

    ‘Meer censuur dan Gestapo en Stalin’

    Het zal niemand hoeven worden uitgelegd dat deze maatregelen met koeienletters CENSUUR schreeuwen, maar het wordt op typerende Orwelliaanse wijze uitgelegd als het ‘beschermen van de waarheid’. En als dit eenmaal in de VS is doorgevoerd, zal het niet lang duren voordat de EU –dat al jaren vergelijkbare plannen heeft- zal volgen. De linkse globalisten willen hoe dan ook de opinievorming volledig naar hun eigen hand zetten, en al het conservatieve, onafhankelijke en rechtse tegengeluid de mond snoeren.

    Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy, schrijft dat Apple, Google, YouTube, Facebook, Spotify en Twitter de grondwet, vrijheid van meningsuiting, en ook de algemene vrijheid afbreken met hun aanval op Infowars. ‘Het is al het bewijs wat we nodig hebben dat... deze machtige bedrijven, die aan niemand verantwoording schuldig zijn, meer censuur kunnen afdwingen -niet alleen in Amerika, maar ook in Washingtons vazalstaten (in o.a. de EU)- dan de Nazi Gestapo of Stalins NKVD ooit hebben kunnen doen.’

    Roberts wijst erop dat zowel de digitale wereld als de geschreven en TV-media dankzij het globalisme voor 90% in handen is van 5 of 6 giganten, die over de hele wereld hun takken en blindelingse napraters en ‘naschrijvers’ hebben (zoals voor bijna alle reguliere media in Nederland geldt. Eén van de grootste ‘nieuws’verstrekkers aan ‘onze’ media is de New York Times, die zojuist redacteur Sarah Jeong heeft aangenomen, die openlijk haat zaait tegen blanken en letterlijk heeft getwitterd dat blanken wat haar betreft onder de grond moeten worden gestopt. Bizar: Een zwarte conservatief verving in Jeongs tweets demonstratief het woord ‘blanken’ door ‘zwarten’ en ‘Joden’, en kreeg vervolgens wèl een ban. (3)).

    Anno 2018 is de waarheid ‘haatspraak’

    Kopman Alex Jones van Infowars is slechts het begin, waarschuwt Roberts. ‘Hij is heel direct en gaat soms over het randje. Maar hij zet zaken in de schijnwerpers die de heersende machten in de schaduw willen houden. Dit, en enkel dit, is de reden dat de elite probeert hem af te sluiten. De ‘haatspraak’ aanklacht is een belachelijk verzinsel.’

    ‘Wat Apple, Facebook en de rest van de Amerikaanse Gestapo bedoelen is dat de waarheid haatspraak (/ haat zaaien) is. Dit komt rechtstreeks uit George Orwells 1984. Echte journalisten zijn overal ontslagen’ (niet alleen in de VS, ook in Nederland). Als Infowars eenmaal is verdwenen, dan zullen er veel meer volgen, ‘totdat iedere brenger van de waarheid de mond is gesnoerd. Dat is slechts een kwestie van tijd.’

    *

    Diversiteitsbeleid = geïnstitutionaliseerde haat tegen de blanken

    Eén van de belangrijkste voorwendselen waaronder er over niet al te lange tijd totale censuur in het Westen heerst is het ‘diversiteitsbeleid’, waaronder iedere minderheidsgroep die zich ‘slachtoffer’ voelt van ‘de blanke man’, zich met onbeperkte haat tegen hen kan keren, en met medewerking van de elite in media en politiek de vrijheid van meningsuiting van die ‘blanke man’ tot op de grond toe kan afbreken.

     

    ‘In Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid’

     

    ‘De heersende elite is namelijk bang dat hun bedenksels zo doorzichtig zijn, dat als de waarheid verspreid mag blijven worden, zelfs degenen die zijn gehersenspoeld op een keer het licht zien (door de onafhankelijke alternatieve media),’ vervolgt Roberts. ‘In het Westen wordt niets zo bedreigd als de waarheid. Geen enkel openbaar of privaat (overheids)instituut heeft nog enig respect voor de waarheid. In de Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid... en de presstitutes (de slaafse massamedia) dienen hun verborgen agenda’s, niet de waarheid.’

     

    ‘Wat we kunnen doen? Nooit meer iets van Apple kopen. Ga van YouTube, Facebook, Twitter en Spotify af. Delete je Google accounts, gebruik nooit meer hun zoekmachine. Want deze bedrijven zijn Nazi Gestapo firma’s. Ze verdienen onze veroordeling. Het zijn verachtelijke bedrijven die moeten worden genationaliseerd of opgeheven, of gearresteerd voor het deelnemen aan het complot om de president van de VS af te zetten.’

    Roberts vraag zich af of de Amerikanen –en met hen de Europeanen- inderdaad zo dom en onbenullig zijn dat ze niet kunnen zien wat er nu gaande is, dat ze niet beseffen dat ook zijzelf op een keer aan de beurt zijn. In dit opzicht haalt hij een beroemde tekst van de Duitse Lutherse voorganger Marin Niemöller aan, die tijdens het Nazi bewind het volgende schreef:

    ‘Eerst kwamen ze voor de socialisten, en ik zei niets, omdat ik geen socialist was.

    Toen kwamen ze voor de vakbondsleden, en ik zei niets, omdat ik geen lid van een vakbond was.

    Daarna kwamen ze voor de Joden, en ik zei niets, want ik was geen Jood.

    En toen kwamen ze voor mij – en was er niemand over om het voor mij op te nemen.’

    ‘Binnenkort zijn wij allemaal aan de beurt,’ waarschuwt Roberts. In Amerika en Europa wordt de vrijheid van meningsuiting onder het mom van ‘de waarheid’ en het ‘bestrijden van nepnieuws’ of ‘Russische trollen’ systematisch vernietigd. Wij leven dan ook nog enkel in naam in een vrije democratie. In werkelijkheid is die al lang overgenomen door linkse globalistische ideologen, die nu stap voor stap hun machtsgreep naar een totalitaire onderdrukkende dictatuur verrichten.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Paul Craig Roberts
    (3) Zero Hedge
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    De klop op de deur…

    Zelfs de (Gewone) Gestapo kon na 22 uur en vòòr 05 uur in de morgen niemands prové binnenvallen. Wat alleen maar bewijst dart die ‘Globalisten’ nu al nog veel erger zijn dan de Socialisten van 13 in een dozijn…

    Dit stuk behoeft dan ook geen commentaar.

    Tenzij misschien ondergetekende al heel z’n leven ’n raar gevoel heeft bij al die vele ‘schuilnamen’ zoals men vroeger zei. Thans zijn dat allemaal ‘pseudoniemen’ geworden of zelfs, om helemaal exotisch aan te voelen, ‘alias’. Het woord zelf is al een soort masker voor wat er achter allemaal steekt.

    De mensen die onder hun echte naam & identiteit op de Sociale Media schrijven zijn – om begrijpelijke redenen – eerder zeldzaam.

    Een ongeluk komt dikwijls uit een klein rond gaatje. Of, als onze Maatschappij terug glijdt naar het niveau van de Koewachters (wapenwet genoemd) dan zal dat maar alleen zijn vanaf de dag dat de islammerij het àl te bont maakt. De Media zullen dan niet meer kunnen schrijven over de zegeningen van dat Midden-Oosten systeem, maar over de burgeroorlog zoals het Amerika van de Clintons in het échte Midden-Oosten heben bewerkstelligd. Met als gevolg het op gang komen van de immigratie-chaos.

    *

    Andere kijk op het gebruik van schuilnamen. Grootmeesters, zoals Hendrik Conscience, Ernest Claes, Félix Timmermans, Guido Gezelle, Godfried Bomans, enz, enz, hadden dat niet nodig. Die stonden veilig onder de beschutting van hun eigen scaduw. Ziedaar het vraagje dat ik bij gelegenheid zou willen stellen aan Herman Brusselmans, of Tom Lanoye. Die hadden voor hun eigen veiligheid dan wel liefst toch schuilnamen gebruikt. wet Wilde weten waarom? Waarvoor, is voor een andere keer. Dat volstaat voor vandaag.

    Pleased to meet you.


    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    14-08-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    13-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5082
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    t

    met de vele schiet-incidenten, zijn er dus inderdaad ook nog altijd de steek-incidenten en de vele uit de hand gelopen ‘grens overschrijdend seksueel gedrag’.

    Zijn die laatste ‘daden’ wel degelijk correct weergegeven? Uit de hand gelopen: moet dat niet eerder zijn: uit de penis gelopen? Er mag toch worden aangenomen, dat iedereen nu stilletjes aan weet hoe de kinnekens gemaakt worden. Is een manier lijk een ander om de integratie te bevorderen. Dieper kan die niet gaan!

    Wat zal Francken Theo hier met dit geval weer moeten aanvangen? Uitwijzen en terugsturen naar het Land van Herkomst (Libië) is voor de Sociaal Democraten van alle kleuren van de regenboog (Geel, Groen, Rood, Blauw) inhumaan en onmenselijk hard. Ge zilt het zien. Maar anderzijds naar een of andere ‘Penitentiaire Instelling’ zenden, (in den ‘bak’ steken zou Filip De Winter zeggen), kost aan de Belastingbetaler stukken van mensen.

    *

    Wat ikzelf erover denk? Als voorbeeld voor iedereen die het schoentje moet passen: ophangen, aan de hoogste boom van héél Broeksèl. Met liefst zoveel mogelijk tam-tam erbij en er rond. Dan zou deze Strijder van Allah het ogenblik daarna kunnen gaan beginnen voor de rest van de Eeuwigheid genieten en profiteren van de hem persoonlijk voorbehouden dagverse 72 maagden per dag.   Onder de goedkeurende blikken van de Mô. Plaats van het gebeuren bij voorkeur in Broeksèl ergens in de Europese Wijk, liefst vlak voor het EU- Hoofdkwartier.

    Daar zou veel volk komen naar kijken. Meer zelfs dan in A’pen naar die Gay Pride van gisteren…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    VROUW NEERGESTOKEN IN TORHOUT

    09/08/2018

    *

    Torhout

    Deze middag is in bakkerij Devriendt in Torhout een verkoopster neergestoken. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.

    De 34-jarige verkoopster werd neergestoken door haar 37-jarige partner van Libische afkomst. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen afgevoerd. De dader werd opgepakt, maar zijn motief is nog niet duidelijk. Tijdens de steekpartij was enkel het driejarige dochtertje van de Torhoutse in de winkel aanwezig. De vrouw is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhus.

    0-0-0-0-0-0-0-

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Die islammerij, dat is algemeen geweten maar het mag niet gezegd worden, is nu eenmaal een onmenselijk wreed ondier-achtig systeem. Overal elders ter wereld waar de soort ietwat beter is ‘ingeburgerd’, heb ik gehoord, zijn een tiental verwaarloosde kinderen tussen 5 en 15 jaar door de politie teruggevonden. Ze waren daar ‘op pensionnat en in opleiding om aanslagen te plegen in de scholen der burgerij. Inch Allah..

    Ho maar, zeggen onze Gutmenschen.

    Die daders waren IS-beulen. Juist ja. En wie was hun opdrachtgever? Toch nooit de Paus van Rome?!

    Wat de moordpoging in Torhout betreft: die gebeurde voor de ogen van een driejarig kind. Ik mag er niet aan denken wat dat klein meisje zal overhouden aan dat trauma. Waarbij ik dan bijna automatisch denk aan de vele verwijten die Theo Francken weer naar de kop geslingerd krijgt omdat hij illegaal in ons apenland verblijvende kinderen wil huisvesten in ‘een ‘Gesloten Inrichting’ met adequate verzorging. Dat is dus niet ‘Opsluiten’ met alles erop en eraan. Kinderfen sluit men niet op! Vooral net als het kleine islammertjes zijn!

    Ja? Het zijn de kinderen van in ons apenland binnen gesmokkelde gewetenloze ouders die hier aan hun lot werden overgelaten. Terugsturen is een probleem, en hier houden is er nog een groter…

    De islammerij betitelen als een onmenselijk roofdier is enerzijds dicht bij de Waarheid, maar anderzijds is het verre van ‘politiek correct’.

    Vraag: moet een mens zijn goed hart tonen tegenover onmensen? Ja Ja, dat is ongeveer hetzelfde als zou de brave huisvader voor zijn eigen kinderen een razend brousse-wild dier in zijn huis onderdak geven.

    De ’Gematigde Islammerij’?? D’er is er maar éne, en dat is die volgens de Koran en de Hadith, waarin tot tientallen keren opgedragen wordt, iedereen te vermoorden die zich niet ‘onderwerpt’.

    Ik denk dat er heel wat werk wacht, om de Grondwet van dit apenland aan te passen aan de tijd! Indertijd werd De Bende van Baeckelandt (*)’ voor heel wat minder erge feiten op 20 Augustus 1803 op het schavot op de Grote Markt van Brugge gebracht. Een-en-twintig mannen en 3 vrouwen. Toen beleefden onze Vlaamse voorouders de periode waarop het gezegde ‘Arm Vlaanderen’ is ontstaan. ‘Arm Vlaanderen’ in de meest letterlijke zin van het begrip ‘arm zijn’. Het is wel niet zeer netjes dit heden ten dage nog onder de aandacht te brengen. Want het is de Francofonese gewoonte om precies dàn de ‘omgekeerde transfers’ van Wallonië naar Vlaanderen te berde te brengen. Een verhaal waarvan de historici nog nooit ook maar één Belga van hebben terug gevonden…

    (*) Ludovicus Baeckelandt (1774-1803) was een West-Vlaming uit Lendelede die in de crisisjaren uit puur levensbehoud, terwijl de mensen dood van de honger stierven op straat, ging stelen bij de rijke boeren… En va het ene kwam het andere… Is natuurlijk nooit goed te parten. En toch is het veel minder dan wat de islammerij nu doet in ons apenland. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Ludovicus_Baekelandt

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    13-08-2018, 08:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!