MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500497 – NIKS NIEUWS INHET KREMLIN MAAR IN AMERIKA VALLEN DE MASKERS EN DAT IS GOEDNIEUWS

    .

    ZONDAG 20 MAART 2022

    *

    500497 – NIKS NIEUWS INHET KREMLIN MAAR IN AMERIKA VALLEN DE MASKERS EN DAT IS GOEDNIEUWS

     

    *

    I N H O U D

    Un het onmetelijk groot land der Russcihe Tsaren, zit President voor het Leven de vrij verkozen en Vladimir Poetin, als in steen gebeiteld op de troon. Of we dat nu graag hebben o niet.

    Vriend Guvaal doet (zie hieronder) daarover ’n boekje open met als gevolg dat het Antieke Rome daaruit als een lang vervlogen hrrsenschim ui te voorscjijn komt.

    En zegen dat dergelijk systeem de bais vormt voor onze bloedeigen ‘Democratei’….

    -

    In een tweede bedrage (Doorbraak) wordt dan weer de klemtoon gelegd op de zaken die U hier op dit platform al zo dikwokls kon lezen. Maar deze keer krijgt U naam ern toenaam.

    In Rusland gedragen de Heersers zich als mesen. In Amerika, onder de Liberal Democ Rats, gedrgen ze zich als Goden die de wereld willen herscheppen naar hun eigen beeld en gelijkenis. De gesclachtsloze primaat die het warm water nog moet iotvinden…

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    21-03-2022

    DE OLIGARCHIE *

    *

    Het bestaan van de Russische oligarchen was geen uitvinding van Poetin. Ze waren het gevolg van de al te lakse wetten waarbij, na de val van de Sovjet Unie, zowat alle grote bedrijfstakken van de Russische economie voor een appel en een ei geprivatiseerd werden. De nieuwe eigenaars werden op slag miljardairs en lieten het niet aan hun hart komen. Toen Poetin rond de eeuwwisseling aan de macht kwam, wist hij dat ook en verving hij de meeste van die oligarchen, zoals men ze is gaan noemen, door zijn eigen mannetjes, meestal uit zijn vriendenkring van Sint Petersburg. De belangrijkste voorwaarde om oligarch te worden en te blijven, was dat ze zich niet met politiek zouden bezig houden. Wie dat wél deed, zoals Mikhail Kodorkovski, die kritiek uitte op Poetin en zich kandidaat stelde bij de presidentsverkiezingen, verloor zijn contract met de staat en ging voor tien jaar achter de tralies.

    Door de Russische inval in Oekraïne zijn zowat alle oligarchen hun fortuin buiten Rusland ofwel kwijt gespeeld of is het bevroren zodat ze er voorlopig niet veel meer mee kunnen aanvangen.

    Er is echter één uitzondering en die heet Jevgeni Prigozjin, ook al uit Sint Petersburg. Hij komt uit de georganiseerde misdaad en zat in de jaren 1980 negen jaar in de gevangenis. Toen hij vrij kwam, startte hij een handel in hotdogs en bouwde hij zijn zaak uit tot chique restaurants. In die functie kreeg hij van Poetin bij dienst aanstelling tot president de opdracht de staatsbanketten te verzorgen. Dat leverde hem de naam op van ‘kok van Poetin’, maar hij was meer dan dat en bezorgde het Kremlin een huurlingenleger dat bekend werd onder de naam ‘Wagner-groep’. Die naam heeft te maken met de de facto leider van de groep, een zekere Dimitri Oetkin, 20 jaar actief bij de veiligheidsdienst van het Russische leger, wild van het Derde Rijk van ‘der Adolf’ en van de muziek van Richard Wagner, voor wie diezelfde Adolf een boontje had. In Oetkins nek prijkt een SS-tatoeage. Uitgerekend die man moet de ‘denazificatie’ van Oekraïne mee bewerkstelligen, Sinds zijn aanstelling knapt hij alle vuile werkjes op, waarvan men Poetin beschuldigt maar waar die altijd kan zeggen er niets mee te maken te hebben gehad en dat zowel in Syrië, in verschillende Afrikaanse landen en nu dus ook in Oekraïne.

    *   In een oligarchische regeringsvorm is de rechtsgeldigheid van de wetten gebaseerd op het goeddunken van een gesloten elite. Het woord ‘oligarchie’ komt uit het Oud-Grieks. De filosoof Plato noemde het ‘de slechte variant van aristocratie’.

    MAKEN TRANSGENDERS VROUWENSPORT KAPOT?

    **

    Lia Thomas.

    foto: ©Belga Image

    *

    Hoe lang nog wordt deelname van transgenders aan vrouwencompetities door het publiek gedoogd?

    Analyse - 21/03/2022

     

    De Amerikaanse zwemmer Will Thomas voelde zich een vrouw en veranderde zijn naam in Lia Thomas. Anders gezegd: hij werd transgender. Als man was Will een middelmatige wedstrijdzwemmer, nummer 554 op de lijst van beste zwemmers in Amerika. Maar als vrouw wint Lia alle wedstrijden van de universiteitscompetitie, die in Amerika op zeer hoog niveau staat. Amerikaanse topuniversiteiten wedijveren in het lokken van de beste atleten als student. Die hoeven niet hard te studeren en nauwelijks collegegeld te betalen, als ze maar winnen.

    Twee meter

    Lia Thomas kreeg ‘hormone replacement therapy’ (HRT), dat zijn hormoonbehandelingen om het lichaam vrouwelijker te maken. Volgens de regels van de universitaire zwembond moet een transgender daar minimaal één jaar van achter de rug hebben om aan de vrouwencompetitie mee te mogen doen. Maar desondanks heeft Thomas nog altijd de fysiek van een mannelijke atleet. En met bijna twee meter torent de transgender boven de concurrentie uit.

    Amerikaanse universiteiten zijn dé broedplaats van de woke ideologie – dat is geen nieuws. Ex-president Trump verzette zich daar nogal eens tegen, bijvoorbeeld door geldkranen dicht te draaien als het hem te gek werd. Maar president Biden kondigde onmiddellijk maatregelen af die ‘genderidentiteit’ boven biologisch geslacht stellen. Hij zette daarmee de deur wijd open voor mannen om aan vrouwencompetities deel te nemen.

    Biden heeft de vrouwensport de facto ten grave gedragen, hoor je vaak.

    Transfobie

    Het opvallende gebrek aan protest tegen dat beleid is in de eerste plaats te danken aan hoe zwaar men tilt aan de beschuldiging ‘transfobie’ in Angelsaksische contreien. Die staat er gelijk aan racisme en kan carrières slopen. Schrijfster J.K. Rowling was daar een paar maatjes te groot voor, maar uitlatingen die ze deed over biologische seks als ‘een gegeven’ bezorgden haar toch een onvoorstelbare hoeveelheid haat en praktische narigheid.

    Thomas heeft uiteraard alle recht een eigen identiteit te kiezen en als vrouw door het leven te gaan als zij zich zo voelt. Behalve misschien als dat andere vrouwen schaadt…

    Niet onbelangrijk: het lijkt of het publiek voorzichtig in opstand begint te komen tegen deze bizarre en van boven opgelegde gang van zaken

    Zoals de biologisch vrouwelijke zwemsters die ondanks hun talent en jaren van keihard trainen nooit van Thomas zullen kunnen winnen. Olympisch kampioene Emma Wyant bijvoorbeeld, die afgelopen vrijdag met flink verschil tweede werd achter Thomas op de 500 meter vrije slag. Bij de medaille uitreiking kreeg Wyant luid applaus. Zij was zusterlijk met de nummers drie en vier helemaal rechts op het podium gaan staan, zo ver mogelijk van Thomas. Die moest haar gouden medaille in ijzige stilte in ontvangst nemen. Niet onbelangrijk: het lijkt of het publiek voorzichtig in opstand begint te komen tegen deze bizarre en van boven opgelegde gang van zaken…

    Allemaal trans

    Nog absurder is hoe de liberale pers reageerde. Sportverslaggeefster Sally Jenkins van de Washington Post bijvoorbeeld, hield een wollig verhaal dat de wetenschap er nog lang niet uit is wat iemand tot man of vrouw maakt. ‘Het spijt me dat ik het zeggen moet,’ begint ze haar stuk, ‘maar in zekere zin zijn we allemaal trans…’ Dat u het maar weet.

    Ook citeert ze een hoogleraar van een onbekende Amerikaanse universiteit: ‘Sure, roughly half of us humans are born male – but only a fraction of that fraction grow into men’ – de helft van ons wordt mannelijk geboren, maar slechts een deel daarvan wordt ook echt een man. Deze wijsheid komt overigens niet van een professor in de medicijnen of biologie, maar in de literatuurwetenschappen.

    Ook in weekblad de New Yorker staat een stuk dat overkookt met quasi-wetenschappelijke hele en halve waarheden. De conclusie: er is niets aan de hand en het eind van de vrouwensport is nog lang niet in zicht.

    Hoge prijs

    De oprechtheid van Thomas’ verlangen met de vrouwen te mogen zwemmen, wordt hier en daar betwijfeld. Maar een jaar lang vrouwelijke hormonen slikken, is voor een man een hoge prijs om te betalen. Om nog maar te zwijgen over alle vijandigheid die je op de koop toe moet nemen, ook al staan daar nog zo veel knuffels van de links-liberale elite tegenover.

    Bij de laatste Olympische Spelen was er veel te doen over Laurel Hubbard, de transgender gewichtheffer uit Nieuw-Zeeland. Zij gooide hoge ogen maar liet het uiteindelijk afweten en vertrok zonder medailles. Klaarblijkelijk omdat ze er niet meer tegen kon dat ze door de concurrentie met de nek werd aangekeken.

    Dat gebeurde Lia Thomas ook na de 500 meter, maar die kon zich daar prima voor afsluiten, zoals ze zei in een interview direct na de wedstrijd. ‘It means the world to be here’ had ze er nog aan toegevoegd.

    Transgender terreur

     

    Het is gebleken dat vrouwelijke tegenstanders van Thomas met hun coaches en hun ouders hebben geprobeerd hem uit de competitie te weren. Ze werden door de zwembond en de universiteiten volledig genegeerd. Vrijwel niemand durfde ter plekke met naam en toenaam zijn mening te geven. Men is bang voor transfoob versleten te worden en daar materiële schade van te ondervinden. Bovendien had de universiteit waar deze wedstrijden plaatsvonden potige beveiligers ingehuurd die onmiddellijk iedereen met een protestbord te lijf gingen.

    De transgender terreur lijkt goed te functioneren. Al was het maar omdat iedereen gedwongen wordt tegen beter weten in taal te gebruiken die niet klopt: een man heet ‘zij’ als hij dat wil

    De transgender terreur lijkt goed te functioneren. Al was het maar omdat iedereen gedwongen wordt tegen beter weten in taal te gebruiken die niet klopt: een man heet ‘zij’ als hij dat wil. Of komen er toch scheuren in het vernis? Inmiddels hebben al tien Amerikaanse staten deelname van transgenders aan vrouwen-sportwedstrijden officieel verboden, tegen de wil van de president en zijn kliek in.

    Lia Thomas is niet de dappere dodo die de media van ‘haar’ maken. Ze lijkt vooral behept met een levensgroot egocentrisme

    Interviews met Thomas zijn inwisselbaar: het gaat altijd over hoe zij zich voelt, wat het allemaal voor haar betekent en hoe zwaar het wel niet is voor haar. Nooit één woord van begrip voor degenen die ‘zij’ met groot gemak verslaat, al hebben ze nog zoveel talent en nog zo lang en hard getraind: de biologische vrouwen. Geen greintje medeleven, integendeel: IK ben een vrouw, IK vind het heerlijk om met vrouwen te sporten, IK voel me zo prettig tussen vrouwen…

    Ben jij soms een bioloog?

     

    Dat veel media hierin kritiekloos meegaan, maakt weer eens pijnlijk duidelijk hoezeer ze zijn losgezongen van de gemiddelde burger. Wat overigens evengoed geldt voor de betrokken woke overheden en universiteiten…

    De bekende Engelse feministe Kelly-Jay Keen, oprichter van de actiegroep ‘Standing for women’ – Opkomen voor Vrouwen, zat in het publiek bij de laatste zwemwedstrijd van Lia Thomas. Ze raakte in discussie met de coach van Thomas.

     

    ‘Ik ben een vrouw en dat is geen vrouw,’ zei ze tegen hem, wijzend op Thomas.

    ‘Ben jij soms een bioloog dat je zo precies weet wie wel of niet een vrouw is?’ vroeg de coach.

    ‘Ik ben ook geen dierenarts, toch weet ik hoe een hond eruitziet…’

    Het is in Amerika al op een T-shirt gezet…

     

    Keen is met J.K. Rowling van mening dat de dwang iedere man die zich vrouw voelt ook als vrouw te accepteren, het bestaansrecht bedreigt van vrouwen die als vrouw zijn geboren. Voor hele volksstammen ben je een nazi die transgenders dood wil als je zo denkt.

    Alexander van der Meer

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Hopelijk herwinnen we beiden, zowel Amerika, als Vlaanderen elk op zijn eigen niveau wel te verstaan na de Verrkiezingen van 2024, het juiste evenwict terug.

    Over het Nieuwe Ameriika hoeven we niet te twijfelen. In dat Volk zit vitaliteit genoeg om de voet naat de grootste wxereldleiders te zetten. Niet om die te domineren maar om samen te zorgen voor een beter leven. Wakker, niet woke, want weerklusit en zonder drugs of hormonen.

    Anders is het gesteld met ons spreekwoordelijk Arm Vlaanderen dat in hoofdzaak bevolkt is door Lamme Goedzakken die denken i.i ingestampt

    werden, aleen maar ies te betekenen als ze ’n mondje Frans spreken.

    Ooit werd er gezegd, dat ‘La Belgique sera Latine ou ne ssra pas’…. Nu is het zover. Vlaanderen wordt eindelijk zichzelf en de rest kan –kak of geen kak - de pot op.

     Digithalys

    22-03-2022, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500496 – ZE DRONKEN ‘GLAS, ZE PISTEN ’N PLAS EN ZE LIETEN ALLES ZOALS HET WAS

    .

    ZONDAG 20 MAART 2022

    20 Maart 1943

    (15.45)

    Sterfdatum Pa 39 JAAR JONG

    *

    Begin v/d Astronomische Lente

     

    500496 – ZE DRONKEN ‘GLAS, ZE PISTEN ’N PLAS EN ZE LIETEN ALLES ZOALS HET WAS

    *

    I N H O U D

    Godalmachtig, wat heeft dat jaren aangesleept. Zo wat van serdert de kernramp in Tjernobyln haast een halve eeuw geleden.

    Maar de resultaten mogen er zijn. Er verandert niets. Buiten een begroting die nog schever hangt en de deemstering van het Groene Licht dat nu eens en voor altijd het aansschijn van de wereld ging veranderen….

    Maar ze zijn weg met de ping-ping, iets dat nog maar het begin is. Want aan bood blijven van dezeTrdyjrd Trhrting, zal hipen chantagegeld kosten. Vivdi immers, stat of valt met Almamcy en die vormt op zicjzelfve zl ‘n hele klos.

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    20-03-2022

    DE GROENE KERNAFGANG

    *

    De kernuitstap, de dada van Groen sinds de eeuwwisseling, toen nog Agalev, komt er dus meer dan waarschijnlijk niet. Volgens het akkoord dat de zeven partijen van Paarsgroen+ op 18 maart gesloten hebben, zullen de twee jongste kernreactoren – Tihange 3 en Doel 4 – actief blijven tot 2035, dus tien jaar langer dan eerst voorzien. Als compensatie zullen er wel twee nieuwe gascentrales komen, maar die zullen enkele oude centrales van hetzelfde type mettertijd vervangen en dienen in de eerste plaats om dit land enige zekerheid te bieden tegen mogelijke black-outs, vooral tijdens de winter van 2025/26.

    E.e.a. zal nog moeten worden doorgesproken met uitbater Engie, die vooraf gezegd had dat het niet meer mogelijk zou zijn. Poetins oorlog in Oekraïne heeft de kaarten echter zo geschud, dat men van zijn gas vanaf wil en er dus niets anders op zal zitten. Eén zaak staat wél vast – en dat heb ik hier al enkele keren geschreven – het zal veel extra geld kosten. We zullen waarschijnlijk meer zekerheid van energie hebben, maar de betaalbaarheid ervan is voorlopig nog koffiedik kijken.

    In elk geval zal er verder werk worden gemaakt van een uitbreiding van de duurzame energiemogelijkheden, de verdere ontwikkeling van een moderne versie van de kernenergie en waterstof. Gas, olie en kolen zullen op lange termijn verder worden afgebouwd. Wat dat politiek zal betekenen, valt ook nog af te wachten want tussen vandaag en de verkiezingen van 2024 – als paarsgroen+ het zo lang uithoudt – kan er nog veel gebeuren.

    Tenslotte heeft Groen de 8 miljard euro die het als compensatie vroeg om te investeren in groene energie moeten milderen tot 1,2 miljard. De vraag is maar of Almaci & Co straks bij die volgende verkiezingen niet hetzelfde lot zullen ondergaan van het Agalev van Jos Gijsels & Co in Verhofstadt I en – hopelijk samen met de traditionele partijen – zullen worden weggestemd.

    Hoop doet leven!

    CONNER ROUSSEAU IS PLAYBOYBUNNY MET LOVERBOYALLURES

    **

    **

    België Bananenrepubliek

    20/03/2022

    *

    De lente is in het land en de konijntjes huppelen in de groene weilanden. Ze spitsen hun langoortjes en zetten hun knaagtanden in knalrode wortelen. Maar! Als konijnen fluiten als wortelen en een playboybunny met loverboyallures een partijvoorzitter blijkt, dan weten we het: ‘It ain’t over untill the fat rabbit sings’

    Conner Bunny

     Proficiat Conner, je kan zingen. Van harte gefeliciteerd je kan dansen. Wanneer een Verhulstje straks een K3’tje vogelt en deze gaat vliegen, dan kan je vlot auditie doen voor K3 en vervolgens je politieke boodschappen gecamoufleerd als oorwormen indoctrineren.

     

    Zo kan je als LGBTQ-allumeuse stemmen ronselen voor je politieke ‘beweging’ die door intellectuele armoede in de rode cijfers zit.

    Zo kan je als LGBTQ-allumeuse stemmen ronselen voor je politieke ‘beweging’ die door intellectuele armoede in de rode cijfers zit. Met nummers als: ‘Omicron aan de top’, ‘Liefde gaat vooruit’, ‘Knuffel eens een migrant’, ‘Gooien met belastinggeld’ en last but not least: ‘Corruptie kent geen spijt’, kan je Vlaanderen charmeren en inpalmen. Met een artiestennaam als Conner bunny kan je na de split met K3 een succesvolle solocarrière uitbouwen. In navolging van Sihame El Kaouakibi kan je in Nieuwpoort een zang- en dans atelier voor achtergestelde kinderen opstarten en miljoenen subsidies richting je mondaine schoenen – en t-shirtspaarrekening sturen. Ziezo, je wortel taartje is gebakken. Je bent via een konijnenhol in rood wonderland terecht gekomen.

    Ik vraag me af: kunnen de andere partijvoorzitters zingen? Ik denk dat De Wever en Lachaert een leuk duo zouden vormen: den os en den ezel. Toonvast en met stijgende verbazing van de jury brengen ze dan de duetten: ‘Pastorale’ en ‘Zoutelande’. Meyrem Almaci zie ik als de mol hobbelend en soms rollend over het podium ‘Malle babbe’ en ‘Hopeloos’ te berde brengen. Tom Van Grieken is uiteraard de wezel en brengt de nummers: ‘Je hebt me duizendmaal belogen’ en ‘Als een leeuw in een kooi’. Joachim Coens is dan weer de slak die de jury tot tranen beweegt door compleet onverstaanbaar ‘Hallelujah’ en ‘Dominique -nique -nique’ te zingen. Rest nog Jean Marie Dedecker. De buffel briest onder wild applaus van het publiek de nummers ‘Da da da’ en ‘Ik spring uit een vliegmachien’. Allemaal zonder meer winnaars van the masked singer.

    De groenste uittering ooit

    De ‘groenste’ regering ooit is ook de ‘duurste’ regering ooit. Als Vivaldi nog groener wordt slaan we appelblauwzeegroen uit van kommer en kwel en volgt de groenste uittering ooit. Bedankt voor niets!

    Waar is onze democratie gebleven? Betalen wij de prijs voor liberalen die de sleutel van de Wetstraat 16 machtsgeil op zak staken?

    Groen en Ecolo haalden in 2019 samen 12,2 procent van de stemmen binnen, wat zich vertaalde in 14 procent van de zetels in het federaal parlement. Een dozijn procent Belgen stemden aldus voor een groen beleid en honderd procent van de Belgen krijgt het groenste beleid ooit door de strot en portemonnee geramd. Waar is onze democratie gebleven? Betalen wij de prijs voor liberalen die de sleutel van de Wetstraat 16 machtsgeil op zak staken? Het is duidelijk: de groenen zitten op de wip en bepalen de knip. Intussen worden we met z’n allen collectief armer en wenkt de sociale ondergrens.

    De groenen eisten acht miljard euro van ons belastinggeld voor groene investeringen. Deze acht miljard komt bovenop de +/- 40 miljard euro subsidies van het CRM en de groenestroomcertificaten. Uiteindelijk krijgen de groene schatkistrovers maar 1,2 miljard euro extra. Tinne Vander Straeten belooft met dat geld een versnelling van hernieuwbare energie van 1GW per jaar te realiseren. Goed voor ongeveer 1 kerncentrale. Wat ongeveer 160 nieuwe windmolens of 7 miljoen zonnepanelen per jaar betekent.

    Hoewel. Versnelling? In 2020 werden 1 GW aan zonnepanelen gelegd zonder 1,2 miljard subsidies! O ja, 70% van de zonnepanelen ligt in Vlaanderen, in Wallonië moeten ze daarvoor bossen kappen en de habitat van everzwijnen verstoren. En dat willen de boomknuffelaars niet.

    Slimme oplichting

    We krijgen slimme accijnzen om mensen dom te houden en te paaien met een aalmoes. Het is een politieke oplichting van zeven Vivaldi-dwergen, helaas ingegeven door het Assepoestercomplex van tamme, gemakzuchtige Vlamingen. We krijgen een Dafalgan als de hoofdpijn voorbij is. Een vaccin als de pandemie in de geschiedenisboeken staat. De gas- en elektriciteitsfactuur doet pijn aan mijn hoofd in de winter. In de lente en zomer staat de chauffage niet aan en eet ik meer barbecue dan maaltijden gekookt op mijn gasfornuis. Mijn droogkast draait niet want de was droogt in de zon. Mijn fiets ziet meer asfalt en het licht in de living en de keuken kan 22 uur per dag uit. In deze periode van laag verbruik krijgen we BTW-korting. Potsierlijk is dat.

    Dit was niet op de afbraak:

    Dit weekend besliste Bart De Wever niet alleen over de kernuitstap, maar ook over de Jambon-uitstap. Geen Jambon II, wel een Demir I. In 2024 of eerder komt de guillotine voor Jambon en het hoogste schavot Demir. Is iemand verrast?

    De oplossingen van de Groenen. Dure brandstof: autoloze zondag, duur brood: broodloze maandagen, dure melk: melkloze dinsdagen, duur graan: graanloze woensdagen enz. Ik vind dan weer. Dure regeringen met dure belastingen: groenloze regeringen.

    Gendergelijke Ensors steken de gelijkheid voorbij en discrimineren vrouwen. Onnozele woke-idioten.

    Kabouter Plop is kwaad dat hij geen radiozender krijgt en klaagt en zaagt bij de Raad van State.

    Karine Lalieux, PS-minister van Pensioenen en Sociale Zaken, moet beslissen hoeveel leefloon de Oekraïners krijgen. Als dat maar goed komt.

    Jasmijn Walldorf

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

     *

    En zoals vroeger in elke Parochiezaal, na de Klucht, her Drama. De oorlog.

    U kreeg een wel zeer bijzondere kijk op de voorgeshiedenis die wellicht een juister beeld geeft van de Russiche ziel trn opzichte van ons dispotische Westen ten tijde van Napoleon III.

    Maar al die theoriën verandetren niets; nnch aan de beelden van stervedce kinderen, noh aan de beelden van een Grote Russische Staatsman die het glas heft met Silvio Berlusconi op de Krim of op de sxheren komt met een glunderend e Donald Trump. Of nog het meest sprekend: op bezoek bij Paus Franciscus…Maar ja, dit zijn beelden die nooit door de strot zullen kunnen van onze woke islam-aanbidders die al lang hun ziel aan de Duivel verkocht hebben voor veel dollars.

    Curieus dat rt nu onnes beelde, vrok ggegeven worden van door die smerige
    Russen plat gebombardde moederhuizen waar alleen horden ‘draagmoeders’ verblijven.

    Draagmoeders in bij-beroep?

    Als dàt gen schitterend idee is voor ons Sloefke om zijn VOORUIT in de viirlinie tee plaatsen!!!! Draai ‘, kind ineen onnder het patattenschullen: ’t is in ’t Zwart; niemand weet het en het brengt dubbel zoveel op als stempelen…

     Digithalys

    21-03-2022, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!