MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.872 – OM WAT NOG REST VAN DEZE BESCHAVING TE REDDEN ZIJN ER MEER DAN EEN PAAR NONNEN NODIG…

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    MAANDAG 5 SEPTEMBER 2022

    *
    5/9 MOE

    1910-1979

    **

     

    872 – OM WAT NOG REST VAN DEZE BESCHAVING TE REDDEN ZIJN ER MEER DAN EEN PAAR NONNEN NODIG…

    *

    I N H O U D

    Heilig verklaard worden, dat is iets voor een vergeeld bidprentje uit Grootmoeders naaimandje, dat eerder onverwacht op zolder werd teruggevonden…. Even de nieuwsgierigheid voldaan, wat gerommel in de rest van al die al lang vergeten dingen, maar alles gaat meteen naar de Ruimdienst. Want vanaf vandaag wortdt die zoder een ‘loft’, die voor een solide winstgevende bijverdienste moet zorgen.

    Ach, die ouwe rommel toch. Dat zoiets precies vanda   ag moest gebeuren! En dat, op de koop toe, voor ‘n ouwe non uit het verre, nph meer van honger dan wij, omkomende Calcutta. Mar ja, Oma spaarde nu eenmaal geen Greta Carbo’s, die iit de kleren gingen. Daar is Grootmoe nu in de Heme voor. Maar begot d’er is geen kat meer die daar nog iets om geeft….

    En die ‘loft’ die nu zal moeten ‘opbrengen’, is er nodig om te overleven. Heel ons leven hard gewerkt, maar de spaarboekes zjn kaal geplukt en heet leven wordt aldoor maar nòg duurder. Maar nu, door die ‘lof’ en de maandellijks opp voorhand te betalen hhur, stijgen onze ovelmevingskansen   Tenminste tot zoalng de nieuwsoortige ‘gebruikers’ – uit noodeakelijkheids dss Gebods, zoals binnekort zal blijken – geen bloed beginnen te ruiken. Iets waarvoor ze in werkelijkjheid

    gfekomen zijn maar dat door Onze genale Leiders, ten stelligdte swordt ontkend.

    Het ‘intrekken’ op onze zolder is eigenlijk al een heel tijdeke bezig. De ruwe plankenvloer ligt al lang bezaaid met stinkende matrassen, want méér meubulair konden ze niet dragen. Twee mannen, vier vrouwen en ’n hele resem nageslacht. Goede vooruitzichten voor de tewerstelling, volgens de TV…. Als r tegen dan nog wel fabreieken zukken draaien, wordt er niet beijgezegd.

    Na deze inmeiding, kan de lezer gerust overgaan tot de eigenlijke lectuur van wat er vandaag van hoern zeggen bijeen in huis is gekomen.

    Meteen is iedereen gewaarschuwd, dat ondergetekende niet iemand is die zich zo maar laat doen. Wees maar gerust.

    En als ik U een vriendeisnt mag aanrprijzen? Begin dan stilaan te denken, zoals de meerderheid der Vlamingen.

     

    *

    6-09-2022

    *

    ONLY IN BELGIUM (UPDATE)

    *

    In deze woelige tijden, die ook onze buurlanden teisteren, moet men er wel rekening mee houden dat België een geval apart is, waar in de wetgeving zoveel uitzonderingen en achterpoortjes zijn en waar situaties bestaan die men in onze buurlanden niet eens kent. Ik probeer die ‘Only in Belgium’ – lijst bij te houden en die ziet er voorlopig ongeveer zo uit:

    ‘Only in Belgium’:

    De automatische index. (Die bestaat ook in Luxemburg, Malta en Cyprus, maar die kunnen we bezwaarlijk echte landen noemen).

    De vastgelegde koopjesperiodes, met daaraan verbonden de sperperiode en de koppelverkoop.

     

    -       De kiesplicht voor het federaal en Europees niveau (samen met Griekenland en Luxemburg).

     

    -       De werkloosheidsuitkeringen zonder beperking in de tijd. Meer nog: tijdens de werkloosheid kan men in België pensioenrechten blijven opbouwen, de zo genoemde ‘gelijkgestelde periode(s)’.

    -       Het bestaan van een kabinet voor elke minister, zowel federaal als regionaal en zelfs voor burgemeesters. In een normaal land heeft alleen de eerste minister een kabinet.

     -       Het bestaan van een alternatieve gewestelijke regering (zgz van de Franse Gemeenschap), die grondwettelijk niet eens bestaat, maar wel een extra minister-president, een regering en een parlement heeft die allemaal door de staat betaald worden.

    -       Het recupereren van feestdagen die tijdens het weekeinde vallen.

     -       Het verbod van opkomst voor onafhankelijken bij sociale- of bedrijfsverkiezingen (zoals bv de ondernemingsraden).

    -       Het cordon sanitair rond een politieke partij, die echter wel mag meedoen aan verkiezingen en zelfs subsidies krijgt in verhouding tot het aantal stemmen dat ze haalt.

    -       De bedrijfswagens. Nergens rijden er meer en dit als compensatie voor loonsverhogingen die men niet geven kan wegens allerlei akkoorden tussen werkgevers en vakbonden i.v.m. de index en de loonnorm, het risico van verhoogde belastingen (we hebben al de hoogste ter wereld) en het verlies van concurrentiekracht t.o.v. de buurlanden, volgens een wet van 1996..

    -       Het afschaffen van de Rijkswacht, wat in geen enkel ander Europees land gebeurd is (gendarmes, marechaussees, guardia civil, carabinieri zijn blijven bestaan), waardoor bij rampen en aanslagen geen Plan B meer voorhanden is, ook al omdat de dienstplicht eveneens werd afgeschaft.

    -       De nationale sociale loonakkoorden (elders bestaan die ook, maar zijn ze sectorieel).

    -       Het uitbetalen van de werkloosheidsvergoedingen via de vakbonden aan hun leden, niettegenstaande een Nationale Hulpkas die het zelfde doet voor de niet gesyndikeerde leden,

    --

     Hier zijn dan nog geen maatregelen bij die genomen zijn na de coronacrisis, laat staan nu bij de huidige energiecrisis. Men blijft maar miljarden uitdelen zonder zich daarbij vragen te stellen, stiekem hopend dat Europa ter hulp zal komen...

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    *

    VLAAMSE REGIME PROPAGANDA MACHINE FAALT

    1 september 2022 Satierie Sus

    FEKT-TJEK MAGAZINE KNACK: (28/02/2022)

    “Met een rist financiële sancties bemoeilijken de VS en hun westerse bondgenoten de toegang van Rusland tot het mondiale financiële systeem. De bevriezing van de buitenlandse activa maakt het bijna onmogelijk om de oorlog in Oekraïne te financieren, en zal de Russische economie destabiliseren.

    **

    **

    REALITEIT: (31/08/2022)

    Het Russische gasbedrijf Gazprom heeft tijdens het eerste semester van 2022 een recordwinst van 41,6 miljard € gemaakt, de grootste winst uit zijn geschiedenis. Dit ondanks de westerse sancties en de opschortingen van leveringen aan westerse landen. Van deze winst gaat er 20 miljard naar de Russische staatskas.

    *

    Er is inderdaad ooit eens ‘n tijd geweest dat de ‘Nack’ zijn geld waard was. Maar, als ik me niet vergis, dateert dat nogh uit de tijd dat de dieren nog konden spreken.

    De canaille die het ondeertussen daar voor het zeggen heeft: net als hun subisdies zijn hun dagen geteld. Na de volgende Veerkiezingen wenkt het faiissement en de gedwongen werkloosheid voor de vele gatlikkers die daar nu de hoge toon voeren.

    Want inderdaad, aan alles komt ’n eind. Ook aan het geld en de Macht.

    Persoonlijk wens ik hen ’n zachte dood. Mededogen in naam van de oorspronkelijke eigenaars die uit heel ander hout waren gesneden.

    Er is inderdaad één grote troost voor al wie hen heeft helpen rijk maken. Aan hun lijkwagen past geen aanhangwagen….

    GROEN WORDT EEN SHE-HULK MET REGENBOOGPANTY’S

    *

    Satire - 28/08/2022 Jasmijn Walldorf *

    Groen wordt kleurrijker om ons nog meer kleurpotloden door de neus te boren. Ze wordt een SHE-HULk met regenboogpanty’s en een pluim in haar gat. Ze wordt de woke-partij bij uitstek.

    Bij de lijstvorming maken autochtone, mannelijke cisgenders geen kans meer, tenzij ze verwijfd zijn of door een gender blender gecastreerd werden. De wokies verziekten ons onderwijs en schreeuwen nu moord en brand omdat leerkrachten vluchten voor de morele guillotine. Ik stel voor dat alle Groen-parlementsleden eens een maand lesgeven in een van de Brusselse shitholes. Ze zullen gegarandeerd hun woke-kap over de haag zwieren.

    Pedagogische schietschijven

    Nadat de wokies en de poco-scherpslijpers van onze leerkrachten pedagogische schietschijven maakten. Sedert ze met hun emotioneel gemekker de leerkrachten ontwapenden en elk moreel gezag ontnamen. Nadat ze een multiculturele mix van tienerkrapuul als maar meer wapens gaf om leerkrachten te pesten. Sinds woke gebrainwashte helikopterouders als een roedel hyena’s meesmuilend de leerkrachten bestoken met mijn-kind-best-kind-klachten. Nadat rechters steeds vaker de negatieve deliberatie van leerlingen overrulen. Wel na dit alles verlaten de leerkrachten moegetergd de klas en gaan ze op zoek naar een job die hen voldoening geeft. Kan je het hen kwalijk nemen? Ik alvast niet. Want als men ganse dagen op je kop schijt, helpt een douche niet meer.

    Hangmat van de zwakte

    Toen ik school liep en weleens klaagde over de leerkracht, zei mijn vader zaliger keer op keer: ‘de leerkracht heeft altijd gelijk’. Toen ik met een straf thuiskwam, kreeg ik er nog een bovenop van mijn pa. Nu is leerlingen bestraffen een morele wandaad. Als ik slechte punten had, kon dat nooit de fout van de leerkracht zijn, maar was het steeds en onherroepelijk omdat ik niet goed gestudeerd had. Nu krijgen ze geen punten want dat is demotiverend voor zij die te lui zijn om te studeren. Nu is de leerkracht altijd de pineut en wordt een of ander woke geleuter de matrak van het onderwijs.

    Het is onze taak om leerlingen klaar te stomen voor de harde realiteit van de volwassen maatschappij. Niet om hen met een pamper van zwakheid op de wereld los te laten. Het gevolg is een explosie van psychologische excuus-ziekten zoals: burn-out, bore-out, chronisch vermoeidheidssyndroom, en allerhande vormen van depressies. De woke-pamper en excuus-maatschappij zorgen via het onderwijs langzaam maar zeker voor een verstoring van de arbeidsethos en het arbeidsklimaat. De nieuwe generatie jongeren zakt weg in een moeras van woke gekwijl. Ze krijgen geen harnas mee voor een harde strijd in de maatschappij en wentelen zich daarom in een hangmat van de zwakte.

    Jobstudenten voor studenten

    Ironisch zijn het de kampioenen van de pampermaatschappij, de groene sandaalridders, die de uitstroom van de leerkrachten bij Ben Weyts aanklagen. Babyface Weyts wil nu flexi-jobbers inschakelen om op hun kop te laten schijten in de klas. En als dat niet lukt zal er wel een of andere disfunctionerende parlementair afkomen met een voorstel om jobstudenten les te laten geven. In het tranendal van het onderwijs biedt een zakdoek lang geen oplossing meer. Er moet een herstel komen van het respect voor de job van onderwijzer. Zolang dat dit er niet komt dweilen we met de kraan open.

    Als de groene troefkaart verkloot is

    De groenen profileren zich niet meer als milieupartij, klimaatpartij, vredespartij of partij voor sociale rechtvaardigheid, neen voortaan ligt de nadruk op de regenboog ideologie van met lingerie paraderende enerzijds-anderzijds-mensjes. Goede politieke marketing voor de verkiezingen van eind dit jaar of volgend voorjaar.

    *

    Co-voorzitters Nadia Naji en Jeremie Vaneeckhout beseffen dat Groen de groene troefkaart verkloot heeft en nu noodgedwongen uit een ander vaatje moeten tappen om stemmen te ronselen.

    Geen perceptie meer van groen maar van appelblauwzeegroen

    Tja, als je vervuilende gascentrales en straaljagermotoren gaat subsidiëren, kerncentrales langer moet openhouden, oorlogstaal spreekt door wapens te leveren voor de oorlog tegen Rusland en meer armoede creëert met je utopisch energiebeleid dan ooit tevoren, moet je wel een ander masker opzetten om stemmen te halen. Alle groene dromen die in hun aangezicht ontploften moeten weg van het voorplan. Geen perceptie meer van groen maar van appelblauwzeegroen. Als je moet hopen op een versnelling van de klimaatopwarming om met een zachte winter onze economie te redden en aan een armoede-tsunami te ontsnappen, voer je best geen campagne meer rond energiebeleid.

    *

    Anuna De Wever en Greta Thunberg moeten de volgende campagne in de kast blijven, want hoe warmer deze winter hoe beter.

    Enerzijds-anderzijds-mensjes

    Net als de enerzijds-anderzijds-mensjes heeft Groen een identiteitscrisis. Ze weet niet meer wat ze is en beslist dan maar om alle kleuren van de regenboog te zijn. Ze wordt geen schizofrene partij maar het summum van de hypocrisie en het klatergoud van gelaagdheid. Ze wordt een non-binaire Hydra. Een slang met meerdere hoofden, dodelijke adem en giftig bloed. Beste regenboogvrienden, denkt je nu echt dat door jullie regenboog geleuter Vlaanderen zal vergeten dat het gekke energiebeleid van waanzinnige Tinne hun spaarboekjes leegrooft? Goed geprobeerd, nu ernstig aub.

    Dit was niet op de afbraak:

       Frank Vandenbroucke blijft de labo’s van zijn vroegere en zonder twijfel toekomstige werkgevers, 500.000 euro per maand toestoppen om zalig niets te doen.

       Het egocentrisme van Conner Rousseau doet de spiegel van het socialisme kraken. In zijn luchtledig hoofd van intellectuele armoede zingt hij voor een publiek van één toeschouwer: zijn ego. Als politieke influencer haalt hij alles uit de kast om erin te blijven, en zichzelf te aaien.

    *

    Alles is duurder geworden omdat alles plots van Oekraïne komt. Had ik dat nu eens eerder geweten.

    Voor ons tien moeilijke winters voor Open VLD tien moeilijke verkiezingen.

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Jeremy , Jeremy , voici l’heure de payer….

    Ach ja, de nieuwe halve opvolger van de volumineuze Myriam Almacy moet dringend iets doen aan zijn soortelijk gewicht.

    En liefst ‘ns dringend binnenwippen bij de Burgerlijke Stand. Voor ’n habbekrats is de naam Van Groenhout geworden.

    Want als halve partijvoorzitter met de stoere naam van een eik, is dat

    geen al te best gelukte naam vooor ’n deemsterende bonte bende wokende weremdverbeteraaars .

    En dat ‘boven die ‘Regenboog’ is nog het ergste. Van ouds is de regenboog het symbool van betere tijden. De natuur- eelementen zijn tot rust gekomen en de mensen mogen weer reekenen op betere tijden.

    Hoe dat te rijmen walt met GROEN, is een mysterie die ons pas zal geopenbaard worden in het Hiernamaals….

    **

    **

    Om tijd te winnen voor dr lezer, hier nog vlug aan toegevoegd wat aan ondertgetele, de al lang op de maag ligt, namelijk dat DE SCHANDAAARD, de subsidie-pikker en Vlaanderens levende schande van elke dag, nog altijd net verplicht werd de boeken neer te leggen.

       Column

    *

    DE ULTIEME DROEFENIS DIE VALERIE DROEVEN IS

    *

    6 september 2022 D. De Bekbroeder

    *

    Wij weten dat de gemiddelde ‘tScheldt-lezer niet te onderschatten is als het op actua-weetjes aankomt. Maar de volgende vraag lijkt ons toch een moeilijke…. Weet U wie Valerie Droeven is?

    De stilte in de zaal wijst erop dat geen kat Valerie Droeven kent. En dat zou eigenlijk het best zo blijven. Alleen moeten we voor de goede zaak toch Valerie haar 15 minuten ‘fame’ bezorgen.

    Droeven is een geblondineerde schrijfster van de meest weerzinwekkende stijfselkrant in Vlaanderen, De Standaard. Vroeger was De Standaard een krant, nu is het een propagandablad voor Woke.

    In normale omstandigheden zouden we geen woord vuil maken aan Droeven. Maar nu moeten we wel want Droeven schreef een stuk over “De Tafel Van Vier”, de nieuwe ‘talkshow’ van Gert Verhulst op Play4.

    Zoals het woord Droeven laat uitschijnen is het artikel van Valerie van een extreme droefenis.

    “De Studio100-baas viel daarbij helemaal uit zijn rol als talkshowhost. Door platitudes over veranderende gevoeligheden te brommen, nam hij zelf deel aan de discussie. Een goeie host stelt provocerende vragen, maar laat de antwoorden aan zijn gasten”, schreef Droeven in haar zwaar gesubsidieerde pulpgazet.

    Het moet zijn dat Valerie Droeven nog nooit naar een Amerikaanse talkshow gekeken heeft, anders had ze zo’n dommigheden zoals hierboven niet aan het papier toevertrouwd.

    “Maar deze aflevering had om meerdere redenen bijzonder veel weg van een oefenmatch in derde provinciale”, schreef Droeven als een jaloerse bitch die rectaal werd genomen op het moment van schrijven.

    De reden waarom Valerie Droeven Gert Verhulst geen digitale tongkus wil geven ligt voor de hand. Ze vindt Gertje een heel vieze man die dringend zijn mond moet gaan wassen, want als uitwerpselen drijven er verboden woorden rond in zijn gelaatsbidet.

    Gert Verhulst en zijn gast Margriet Hermans bezigden het woord ‘NEGER’. Zeer eerlijk vertelden de host en zijn gaste dat ze niet begrepen wat het probleem was met dat woord. Een zekere Raf Njotea mocht aanschuiven om over ‘woke’ en het ‘n-woord’ te praten. Verhulst en de zijnen haalden twee briljante tv-fragmenten boven om het probleem van het n-woord aan te kaarten. Een lied van Isabelle A met het woord ‘n’ in, en een fragment uit Samsom en Gert waarin de burgemeester een zwarte speelde. (oei, snel cancelen die handel).

    Valerie Droeven is zo geconstipeerd woke dat ze niet meer tegen deze woorden kan. Vermoedelijk gleden de darmen haar spontaan uit het lijf toen een andere gast, misdaadjournalist John van den Heuvel, de woorden ‘Zwarte Piet’ durfde uit te spreken.

    “Het was een van de meest tenenkrullende tv-momenten van het jaar”, blijft Droeven uithalen naar het programma.

    De waarheid is dat “De Tafel van Vier” een leuke talkshow was die aan serieux zal winnen de komende weken en maanden omdat de meeste politici de kat uit de boom kijken vooraleer geslachtofferd te willen worden.

    Nu was vaste gast Margriet Hermans. Zij speelde haar rol nagenoeg perfect. Een goedlachse slimme spontane vrouw. Wat wil Droeven nog meer?

    **

    Illustratie: Schrijfster Valerie Droeven in betere tijden. Door haar gezaag verliet haar man haar in 2021. Door haar geitenwollensokkenbrein vroegen haar kinderen asiel aan op de plaatselijke kinderboerderij. Haar ouders kwamen om het leven toen Droeven explodeerde in het ouderlijke huis nadat haar moeder een doos negerinnetetten van de Colruyt had meegebracht.

     Digithalys

     

    08-09-2022, 18:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.871 – HET LAND WAARIN WE OUD WORDEN: IS DIT NOG WEL HET ONZE?

    https://outlook.live.com/mail/0/deleteditems/id/AQQkADAwATY3ZmYAZS05Yzc0LTg2YzAtMDACLTAwCgAQAE3W1AaJVjtLo5JG4wEGib0%3D/sxs/AQMkADAwATY3ZmYAZS05Yzc0LTg2YzAtMDACLTAwCgBGAAADphAE69OkxkGTNaIOtbIu0gcAs%2Bc0eysFEUuFiUl8jQVrJgAAAgEKAAAAHqG%2BfUW%2F6UmpsT%2FOp5RJKAAE3XvEXQAAAAESABAAe5zr0ltZckujS9CFmdS98w%3D%3D

    *

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2022

    *

    Morgen VIER SEPTEMBER herdenken wij in Zuid West-Vlaanderen in 1944 – in het Ieperse - de zlom gelauwerde Bevrijging van ‘diene smerigen Duits’ en de Intocht van het kleine maardappere Poolse Bevrijdfingsleger. Allemaal docjt bij elkaar hop de hielen, in hun kleine zeer wendbare 2persoons tankjes die haast bezweken onder die reusachtige mitraulleur die ze af en toe eens lieten ratelen.

    De paar schaars bemande opgestelde Duitse kanonnen, verdekt opgesteld tussen de huizen, waren er al vandoor en alles rondom was als uitgemoord, zo stil.

    Diep verborgen angst voor wat nu moest volgen, angst of blijdschap, oude vestes die zouden bovenkomen… Vooral het jong vrouwvolk dat met nen Duitse vrijer had gelopen, zat, nagelbijtend, met de kloppers…

    Ik ws toen ACHT jaar, maar de emoties van de volwassenen, angst en blijdschap, voor en tegen, waren toen dermate excessief, dat ze tot op de dag van vandaag nog altijd niet uit het gegeugen zijn verdwenen. Brave buren waren ineens halve wilden geworden en het beste was voor enkele dagen diep onder de grond te verdwijnen. Zoals heel ons (vaderloos geworden) gezinnetje, een jonge moeder met 5 kleine kinderen die daar overleefde in een bietenkeldertje achter het huis, tot de meegebrachte mondvoorraad was opgebruikt. De nachhtemmer deed goede dienst en de enge die zich buiten riskeerde was Grote Broer, 16 jaar, die tegen de grond van onder de haag ons straatje afloerde en vertelde over de ingekwartierde Duitse soldaten, goede bekenden, die als bange hazen samentroepten, om dan, het geweer schietensklaar aan de heup, door de velden te vluchten. Recht in de muil van de oprukkende tanks probeerden weg te komen..

    En toen was alles ineens voorbij en kon de verschrikkelijke repressie beginnen door de ineens overal opduikende goede Vaderlanders va, de Witte Brigade. Voorhoofden van dmes, oid en jong, en blotte vroouwenborsten met brandendee hakenkruisen beteerd. Zelfs kinderen werden gedwongen toe te kijken en in de handen te klappen.

    Van toen af was het gepeupel de baas in het land en dat is ondertussen nog altijd niet veranderd….

    871 – HET LAND WAARIN WE OUD WORDEN: IS DIT NOG WEL HET ONZE?

    *

    I N H O U D

    We horen en zien van alles, maar niets is nog wat het lijkt. Zelfs al is een land in oorlog, de nationale voetbalcompetitie gaat gewoon door. Even de schietgewweren terzijde leggen, en aanleggen met de voet… Ja Ja, voetballen zij even rond als kogels, dat wel…. Maar ze raken het hart niet….

    Het moet kunnen, want zo verloopt het in Die Joekrien tegenwoordig.

    -

    De inflatie, wat een ander meer moddern woord is voor armoede, slaat toe en wat doet men? Men vergadert daarover. Met alle ZES regeringen die dit land rijk arm is…

    Resultaat? Ze – op onze kosten - dronken ’n gals, plasten ’n plas en lieten vervolgens alles zoals het was…

    Of er dan geen verandring in de lucht hangt?

    Jawel hoor.

    Wait and see, zei ooit de beroemde Franse filmacteur toen die ’n vriend voor even verstopte in een kleerkast…

    En ja hoor. Ewemgoed op TV als op de VRT horen we niets anders, mar telkens met andere woorden. Zelfs met weerbedricht hangt met haken en ogen aan ekaar. Morgen hoort U er alles over, ocer de dingen die U al weet omdat ge het zelf hebt grzien. Allemaal de schuld van de Opwarming der Aarde.

    Moeten wij dat dan vesstaan alsof de aarde stilaan even heet wordt als de Hel?

    Anders gezegd: is er leven na de dood? Of weten we dat antwoord al, en is het alleen nog wachten op de knop onder de vingers van de Bidscprinkhaan?

     

    03-09-2022

    GREEDFLATION (2)

    Ik kom even terug op mijn blog van gisteren over het onnodig opjagen van de elektriciteitsprijs. Die blijkt nl in de praktijk tot nu toe steeds bepaald te zijn geweest door de laatste eenheid energie die men nodig heeft om een stabiel net te garanderen. Dat is nu de elektriciteit uit de dure gascentrales, waarvan Groen er nog meer wilde installeren. Alle andere producenten van elektriciteit, zoals hernieuwbare energie en kernenergie, mogen dan diezelfde hoge prijs aanrekenen, ook al bedragen hun productiekosten momenteel maar een fractie van die van het gas. Dat terwijl een gemiddelde prijs van alle energieën veel logischer zou zijn, zoals ik in mijn vorige blog ook stelde.

    We kunnen alleen maar hopen dat de besprekingen op Europees vlak van volgende week aan dit absurde systeem een einde zullen maken. Daar de hernieuwbare energie uit windmolens en zonnepanelen nooit gegarandeerd is, doet men er best die aan te rekenen op maximaal 20% van het totaal (nu is dat in België nog maar 18%). Zo’n 30% wordt daarenboven momenteel thermisch opgewekt, o.a. met gas en de rest - 50% a.u.b. - via de kerncentrales, die geen last hebben van klimaatveranderingen en geen CO2 uitstoten. Een reden te meer om die laatsten open te houden.

    ---

    En dat nog dit:

    In Oekraïne is de voetbalcompetitie weer gestart, dat terwijl het land nog voor deel bezet is en gebombardeerd wordt. De situatie heeft voor de jongere Oekraïense spelers alvast één voordeel opgeleverd: alle – meestal dure – buitenlandse spelers zijn vertrokken en de voetballende jeugd krijgt er nu de kans van haar leven.

    Voor mij persoonlijk moet al die rond-de-pot-deaaierij van het hart. Noem een kat gewoon een kat en een stinkdier gewoon een stinkdier. Zo zouden oinze gazetten kunnen herleid worden tot 10% van wat er heden ten dage in verwoord wordt.

    Die gas-centarles zijn een pest voor het land. Een PEST veel erger dan wijlen de P.V.V….. Veel te duur en veel te milieu-vervuilend. Net als de politieke partij, de ranzigheid in persoon, die daar aan de basis van ligt, namelijk GROEN. In oorsprong, als ANDERS GAAN LEVEN, met Jos Gheysels, de vetbeaalde uitvinder van het corodon sanitaire, die een ereplaays dubbel en dik ward is aan de galg. Een partij die graag haar eigen ingesteldheid als Neo Nazi aan anderen toebedeelt, maar waarvan de jongeren nu al pleiten om opnieuw vernietigingskampen te organiseren voor hun tegenstanders.

    Als er ooit in die Kloteland rechtvaardigheid zou heersen, bijvoorbeeld na de eerstvolgende Vrije Verkiezingenn die er ooit wel zullen komen, dan zullen de aanstokers van al die geldverspillingen strafrechtelijk moeten vrvolgd worden. Gewoon in toepassing van het spreekwoord ‘Potje breek, potje betaal’….

    -

    Voor al wie dit leest: herbekijk eens de link bovenaan, met De Dikke en den Dunne (Laurèl & Hardy) en U zult begrijpen dat wij in dit land ons thans GROEN lachen om de bittere rnst….

    Get. DIGITALIA

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Vlaams Belang West-Vlaanderen email@vlaamsbelang.org

    Activiteiten West-Vlaanderen

     

    Vlaams Belang Wielsbeke - Gespreksavond met Chris Janssens en Wouter Vermeersch

    Vrijdag 9 september om 19:00 Zaal Den Aert (Sint Bavostraat 23, 8710 Wielsbeke)

    -

    Vlaams Belang Zwevegem – Stand op de braderie

    Zaterdag 10 september en zondag 11 september

    -

    Vlaams Belang Kuurne – Barbecue met Stefaan Sintobin

     

    Zondag 11 september om 11:00

    Hoeve Vandewalle (Boomgaardstraat 168, 8520 Kuurne)

    -

    Vlaams Belang Harelbeke – Stand op de braderie

     

    Zaterdag 17 en zondag 18 september

     

    Centrum Harelbeke

    -

     

    Seniorenforum – Aan weerskanten van de schreve

    Vrijdag 30 september 2022

     

    Contact: Mark Vandenberghe (0477 21 61 85) en Arlette Temperman (0486 92 99 49)

    -

    Waregem- Boekvoorstelling Filip Dewinter

     

    Zondag 9 oktober 2022 om 10u

    Lokaal de Vlaamsche Leeuwen (Leenakkerstraat 9, 8791 Waregem)

    -

    Seniorenforum Leie-Schelde – Ronse, smaakmaker van de Vlaamse Ardennen

     

    Woensdag 19 oktober om 14:30

    Hoge Mote, De Biesestraat 2, 9600 Ronse

    Contact: Mark Vandenberghe (0477 216 185)

     

    Seniorenforum West-Vlaanderen – Herfstaperitief

    Zondag 23 oktober om 11:00

    Provinciaal secretariaat (Kachtemsplein 5, 8870 Kachtem)

    Contact: Johan Desender (0498 845 126)

    -

    Vlaams belang Izegem – Hutsepotfestijn met Barbara Pas

    Vrijdag 28 oktober om 20:00

    ’t Oud Gebinte (Beiaardstraat 99, 8870 Izegem)

     

     

    -

    Vlaams Belang Lendelede – Voorstelling bestuur met Tom Van Grieken

     

    Vrijdag 25 novermber om 19:00

    Zaal Den Tap (Pastoor de beirstraat 1, 8860 Lendelede)

    GROEN WORDT EEN SHE-HULK MET REGENBOOGPANTY’S

    *

    Satire - 28/08/2022 Jasmijn Walldorf *

    Groen wordt kleurrijker om ons nog meer kleurpotloden door de neus te boren. Ze wordt een SHE-HULk met regenboogpanty’s en een pluim in haar gat. Ze wordt de woke-partij bij uitstek.

    Bij de lijstvorming maken autochtone, mannelijke cisgenders geen kans meer, tenzij ze verwijfd zijn of door een gender blender gecastreerd werden. De wokies verziekten ons onderwijs en schreeuwen nu moord en brand omdat leerkrachten vluchten voor de morele guillotine. Ik stel voor dat alle Groen-parlementsleden eens een maand lesgeven in een van de Brusselse shitholes. Ze zullen gegarandeerd hun woke-kap over de haag zwieren.

    Pedagogische schietschijven

    Nadat de wokies en de poco-scherpslijpers van onze leerkrachten pedagogische schietschijven maakten. Sedert ze met hun emotioneel gemekker de leerkrachten ontwapenden en elk moreel gezag ontnamen. Nadat ze een multiculturele mix van tienerkrapuul als maar meer wapens gaf om leerkrachten te pesten. Sinds woke gebrainwashte helikopterouders als een roedel hyena’s meesmuilend de leerkrachten bestoken met mijn-kind-best-kind-klachten. Nadat rechters steeds vaker de negatieve deliberatie van leerlingen overrulen. Wel na dit alles verlaten de leerkrachten moegetergd de klas en gaan ze op zoek naar een job die hen voldoening geeft. Kan je het hen kwalijk nemen? Ik alvast niet. Want als men ganse dagen op je kop schijt, helpt een douche niet meer.

    Hangmat van de zwakte

    Toen ik school liep en weleens klaagde over de leerkracht, zei mijn vader zaliger keer op keer: ‘de leerkracht heeft altijd gelijk’. Toen ik met een straf thuiskwam, kreeg ik er nog een bovenop van mijn pa. Nu is leerlingen bestraffen een morele wandaad. Als ik slechte punten had, kon dat nooit de fout van de leerkracht zijn, maar was het steeds en onherroepelijk omdat ik niet goed gestudeerd had. Nu krijgen ze geen punten want dat is demotiverend voor zij die te lui zijn om te studeren. Nu is de leerkracht altijd de pineut en wordt een of ander woke geleuter de matrak van het onderwijs.

    Het is onze taak om leerlingen klaar te stomen voor de harde realiteit van de volwassen maatschappij. Niet om hen met een pamper van zwakheid op de wereld los te laten. Het gevolg is een explosie van psychologische excuusziekten zoals: burn-out, bore-out, chronisch vermoeidheidssyndroom, en allerhande vormen van depressies. De woke-pamper en excuus-maatschappij zorgen via het onderwijs langzaam maar zeker voor een verstoring van de arbeidsethos en het arbeidsklimaat. De nieuwe generatie jongeren zakt weg in een moeras van woke gekwijl. Ze krijgen geen harnas mee voor een harde strijd in de maatschappij en wentelen zich daarom in een hangmat van de zwakte.

    Jobstudenten voor studenten

    Ironisch zijn het de kampioenen van de pampermaatschappij, de groene sandaalridders, die de uitstroom van de leerkrachten bij Ben Weyts aanklagen. Babyface Weyts wil nu flexi-jobbers inschakelen om op hun kop te laten schijten in de klas. En als dat niet lukt zal er wel een of andere disfunctionerende parlementair afkomen met een voorstel om jobstudenten les te laten geven. In het tranendal van het onderwijs biedt een zakdoek lang geen oplossing meer. Er moet een herstel komen van het respect voor de job van onderwijzer. Zolang dat dit er niet komt dweilen we met de kraan open.

    Als de groene troefkaart verkloot is

    De groenen profileren zich niet meer als milieupartij, klimaatpartij, vredespartij of partij voor sociale rechtvaardigheid, neen voortaan ligt de nadruk op de regenboog ideologie van met lingerie paraderende enerzijds-anderzijds-mensjes. Goede politieke marketing voor de verkiezingen van eind dit jaar of volgend voorjaar.

    *

    Covoorzitters Nadia Naji en Jeremie Vaneeckhout beseffen dat Groen de groene troefkaart verkloot heeft en nu noodgedwongen uit een ander vaatje moeten tappen om stemmen te ronselen.

    Geen perceptie meer van groen maar van appelblauwzeegroen

    Tja, als je vervuilende gascentrales en straaljagermotoren gaat subsidiëren, kerncentrales langer moet openhouden, oorlogstaal spreekt door wapens te leveren voor de oorlog tegen Rusland en meer armoede creëert met je utopisch energiebeleid dan ooit tevoren, moet je wel een ander masker opzetten om stemmen te halen. Alle groene dromen die in hun aangezicht ontploften moeten weg van het voorplan. Geen perceptie meer van groen maar van appelblauwzeegroen. Als je moet hopen op een versnelling van de klimaatopwarming om met een zachte winter onze economie te redden en aan een armoede-tsunami te ontsnappen, voer je best geen campagne meer rond energiebeleid. Anuna De Wever en Greta Thunberg moeten de volgende campagne in de kast blijven, want hoe warmer deze winter hoe beter.

    Enerzijds-anderzijds-mensjes

    Net als de enerzijds-anderzijds-mensjes heeft Groen een identiteitscrisis. Ze weet niet meer wat ze is en beslist dan maar om alle kleuren van de regenboog te zijn. Ze wordt geen schizofrene partij maar het summum van de hypocrisie en het klatergoud van gelaagdheid. Ze wordt een non-binaire Hydra. Een slang met meerdere hoofden, dodelijke adem en giftig bloed. Beste regenboogvrienden, denkt je nu echt dat door jullie regenboog geleuter Vlaanderen zal vergeten dat het gekke energiebeleid van waanzinnige Tinne hun spaarboekjes leegrooft? Goed geprobeerd, nu ernstig aub.

    Dit was niet op de afbraak:

       Frank Vandenbroucke blijft de labo’s van zijn vroegere en zonder twijfel toekomstige werkgevers, 500.000 euro per maand toestoppen om zalig niets te doen.

       Het egocentrisme van Conner Rousseau doet de spiegel van het socialisme kraken. In zijn luchtledig hoofd van intellectuele armoede zingt hij voor een publiek van één toeschouwer: zijn ego. Als politieke influencer haalt hij alles uit de kast om erin te blijven, en zichzelf te aaien.

    *

    Alles is duurder geworden omdat alles plots van Oekraïne komt. Had ik dat nu eens eerder geweten.

    Voor ons tien moeilijke winters voor Open VLD tien moeilijke verkiezingen.

    *

    HOE KOUDER DE WINTER, HOE WARMER DE WINTER

    *

     

     

     

    We beleven een perfecte storm met de energiecrisis en de inflatiecrisis. Die storm is perfect door eerdere politieke beslissingen. De gevolgen voor mens en samenleving zullen groot zijn. En elke electorale onderbouw voor klimaat maatregelen zal verdwijnen.Dikketruien winter

    Sinds 16 februari 2005 is er elk jaar in Vlaanderen ‘Dikketruiendag’. Dat is de dag dat het Kyoto protocol in werking trad. Het protocol dat de uitstoot van broeikasgassen met 5,2% moest verminderen. Op Dikketruiendag werd, één dag maar, de verwarming op scholen en overheidsgebouwen enkele graden lager gezet. Niet om te besparen, maar om aandacht te vragen en te sensibiliseren voor de klimaatverandering. De dikke trui staat symbool voor de kleine inspanning die iedereen thuis, op school of op het werk kan doen om de broeikas gassen zo snel mogelijk te verminderen.

    Volgende winter wordt een Dikketruienwinter. In overheidsgebouwen zal het maximum 19°C zijn. Dikketruientemperatuur. De trui zal zo symbool zijn van de storm waarin we terecht gekomen zijn. Symbool van de politieke onmacht of van de prijs die de bevolking moet betalen voor ondoordachte voluntaristische politiek.

    Koude klassen/bureaus

    Ook op menige personeelsvergadering op school klonk al dat er geen investeringen in materiaal mogelijk zijn dit jaar. Het budget gaat grotendeels naar verwarming. Veel scholen stoken op gas. Daarbij komt dat veel schoolgebouwen oud zijn, slecht geïsoleerd en soms heeft de verwarming enkel een aan/uit knop. We betalen voor de nalatigheid, voor de voorbije decennia slecht bestuur. Een beter onderhoud van schoolgebouwen en infrastructuur had nu veel kunnen opleveren.

    Covid was al de crisis teveel. De crisis die we ons niet konden veroorloven

    Het is een voorbeeld van de perfecte storm waarin we ons bevinden. ‘Perfecte storm’ is een term uit de economie en betekent dat verschillende gebeurtenissen samenvallen die elk een negatief effect hebbe

    Hoge energieprijzen, inflatie en een overheid die niets kan doen. Covid was al de crisis teveel. De crisis die we ons niet konden veroorloven. We maakten toen al extra schulden aan een tempo dat zeer ongezond is.

    emand moet de crisis betalen

    Nu komt daar de energiecrisis bovenop. Na jarenlang onder investeren, te hoge begrotingstekorten en dus een te hoge staatsschuld. Het zou misdadig zijn om nog eens de schuldopbouw te versnellen, terwijl de rente begint te stijgen. Maar dat is wat er gebeurt. Booswichten verwijzen dan naar de inflatie. Die maakt geld minder waard en dus verkleint op die manier de schuld. Zo heeft elke crisis profeten die pleiten voor meer schulden. Helaas volgt de Belgische politiek altijd net die profeten.

    Het is het culminatie-punt van politieke voluntaristische besluiten. Zijn we vergeten dat het politici waren die onze energie in Franse handen lieten vallen. Die de kerncentrales in Franse handen speelden. Ook toen al werden daar bedenkingen over gemaakt.

    Groene stroom is duur

    Misschien zijn we vergeten hoe gul de overheid is voor producenten van groene stroom. Met groenestroomcertificaten die dan maar betaald worden door de burger via heffingen op de elektriciteitsfactuur. We geven miljoenen uit aan groene stroom, enkelen worden daar beter van. Maar we komen nog niet in de buurt van de droom van volledig hernieuwbare energie. In 2021 kwam 7,3% van de energie van offshore windmolens, 4,3% van windmolens op land, 5,1% van zonnepanelen, en 2,2% van biogas. Nucleair was goed voor 52, 4%, gas voor 24,8% (www.Energie-Vergelijker.be/blog/energiemix-in-belgie/). In vergelijking met 2020 is het aandeel nucleair in de mix gestegen. Ook het aandeel van de windmolens stijgt lichtjes.

    De prijszetting van de elektriciteit – dat blijkt een aparte vorm van hogere wiskunde te zijn – werd aan de noden van de groene stroom aangepast

    Is het een goed idee om in deze tijd alle nucleaire energie te vervangen door gas? Tja, gas bepaalt nu al de prijs van onze elektriciteit. De prijszetting van de elektriciteit – dat blijkt een aparte vorm van hogere wiskunde te zijn – werd aan de noden van de groene stroom aangepast. Gas moet groene stroom-dallen opvangen. Om dat rendabel te maken werd de prijs van het gas normerend voor de prijs van de elektriciteit. Vandaar de overwinsten want nucleair of wind zijn niet duurder, ze krijgen een hogere prijs voor iets dat even duur blijft. En ze noemen dat vrije markt. Dat is het gevolg van voluntaristische politiek. Het idee dat de realiteit de politiek moet volgen.

    Het einde van de klimaat-politiek

    Vele politieke beslissingen maken die perfecte storm mogelijk. Nog niet zo lang geleden werd huisverwarming met ‘mazout’ verboden in Vlaanderen. Vanaf 2023 zal verwarmen op gas in een nieuwbouw verboden worden. Bij burgers ontstaat de indruk dat de overheid de keuze ontneemt en ze zo in de armen gedreven worden van geldwolven en uitzuigers. Een houtkachel is nog net niet verboden… politici raden het wel af in de media, want het is slecht voor het milieu. Alsof iemand dat advies zal volgen als het straks echt koud wordt.

    Ook hier is perceptie realiteit. De oorzaak van de hoge rekeningen zal voor velen de klimaatpolitiek zijn. Groene jongens beseffen maar beter dat deze crisis de bodem wegslaat onder het geloof in klimaatmaatregelen. Elke electorale aantrekkingskracht verdwijnt van het klimaatthema. Enkel een harde kern blijft over. Dat zijn die overtuigden die ervoor pleiten om gas niet te subsidiëren omdat burgers moeten leren minder te verbruiken.

    Warmte of brood?

    Geen mazout, geen hout, duur gas, dure elektriciteit… het wordt gezien als oorzaak van het kwaad en ingegeven door klimaatpolitiek. En ook hier is perceptie realiteit. De politiek is te voortvarend geweest. Het is voluntaristische politiek die niet bestand blijkt tegen de realiteit. Maar blijkbaar is de realiteit ontkennen interessanter dan onze levensstijl te redden. We zitten vast en er blijkt geen uitgang te zijn.

    De enige boodschap die we krijgen van de politici is dat we moeten leren om minder te verbruiken. ‘De goedkoopste energie is de energie die je niet gebruikt’. De overheid die de crisis aanwendt om … ja om wat eigenlijk? We zullen straks toch niet verwonderd zijn als er mensen op straat komen omdat ze moeten kiezen tussen verwarming of brood?

    Warme winter

    Niet iedereen woont in een goed geïsoleerde, energieneutrale loft. Wandel eens rond in enkele steden of gemeenten. Neem de trein en kijk uit het raam. Er zijn nog veel oude huizen, bewoond door wie geen geld heeft voor isolatie of zonnepanelen, laat staan een warmtepomp. Als er nog isolatie, zonnepanelen of warmtepompen te vinden zijn voor de winter of aan een betaalbare prijs.

    Een perfecte storm dus.

    Het lijkt wel of elke gebeurtenis het enkel erger maakt. En de winter is nog niet begonnen. Het enige wat we kunnen doen is de storm uitzitten en dan de schade opmeten. Die schade zal aanzienlijk zijn, voor gezinnen, het geloof in de samenleving en het vertrouwen in de politiek. Hoe kouder de winter, hoe warmer de winter.

    Pieter Bauwens

    BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    We zullen straks toch niet verwonderd zijn als er mensen op straat komen omdat ze moeten kiezen tussen verwarming of brood?

    Hebben we dat met zijn allen wel degelijk goed gelezen? Pieter Bauwens van DOORBAAK is toch geen beginneling in dit soort zaken!!!!

    De winter staat voor de deur en de doorsnee burger moet zich dus klaar houden om straks op straat dood te vriezen….

    Erger dus dan in de Hongerjaren, toen de Pest woedde in Europa….

    De huidige ‘Pest’ begint inderdaad met het Gentsche Liegebeest, Giy Verhofstadt van de Pest voor Vlaanderen, die zijn Vaderland net als Judas uit de Bijbel, verkocht voor 30 zilverlingen….

    Bij VRHfSDT ùoet dat heel wat meer zijn geweest, want sindsdien heeft die als ontspanning in Italië (Toscane) een luxe wijnbedrijf van verschillende hectaren die hem, met beide handen in de broekzakken, jaarlijks fortuinen opbrengt…

    Het zijn deze hectaren die mij op het idee van die galg brachten.

    Want als een Leider zijn eifen Volk op straat laat sterven, is de enige plaats die hem ter ere strekt, om hoog boven het plebs uit tte kunnen kijken….

    -

    Chapeau dus voor dit Kloteland, dat, voortgaande op zijn werkkracht, een der riujkste ter wereld had moeten zijn….

    *

     

    Digithalys

    05-09-2022, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!