MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.965 BELGIE BARST BINNEN DE BABY BOOMERS

    A.D. dinsdag 25 september 2012

    .

    965 BELGIE BARST BINNEN DE BABY BOOMERS

     

    U gelooft er toch ook in?

     




    In waarzeggerij en zwarte magie?

    ***

     

    Onderstaand bericht met ‘gemengde gevoelens’ gelezen.

    Enerzijds opluchting (ik geef U te raden waarvoor…) en anderzijds ergernis omdat deze voorspelling ons gewoon mededeelt, dat we van de regen in de drop zullen komen…..

    Voilà : nu komen we bij de reden waarom waarzeggerij altijd al een reden van bestaan heft gehad : een verwittigd man is er twee waard…. Als er op de kermis voorspeld wordt dat het dak van Uw huis op Uw kap zal vallen, zorgt ge toch dat ge daar weg zijt?

     

    ***

     

    Ter zake :

    De New York Times' ziet België (eindelijk) splitsen

    Door: Sofie Vanlommel − 25/09/12, 06u42  − Bron: De Morgen

    ***

     

    .

    Twintig jaar na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie waagt de krant The New York Times zich aan waarzeggerij: welke nieuwe staten zullen we de komende jaren verwelkomen? België, zo blijkt, zal "eindelijk" uit elkaar vallen, zo schrijft de krant op haar online-opiniepagina's. "Het eens verenigde, door Franstaligen gedomineerde land, stevent al decennia lang op een splitsing af." Zonder Brussel was het er al lang van gekomen, zo zeggen niet nader genoemde 'waarnemers'. Maar deze keer zal Brussel, 'die officieel tweetalige maar voornamelijk Franstalige enclave in het Vlaamstalige noorden', de splitsing zelf faciliteren: "Terwijl Europa verder wordt eengemaakt, zullen nationale grenzen minder belangrijk worden dan culturele en etnische grenzen."

     

    Daarmee past ons landje in de nieuwe geopolitieke tendenzen. Het zal niet langer een groot politiek conflict (zoals de val van de Muur en de Koude Oorlog) of één regio zijn die nieuwe staten baart, 'grenzen zullen verdwijnen zoals kustlijnen eroderen'. Mali, Congo en Somalië kunnen net zoals ons land uit elkaar vallen, Noord- en Zuid-Korea zullen samensmelten, en Jemen en Saoedi-Arabië zullen samen de Arabische Golf Unie vormen. "We staan aan de rand van een nieuwe babyboom, een van nieuwe naties", concludeert de krant. .

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : het is precies alsof The New York Times onder één hoedje speelt met de Smalle d’Anvers : die voorspelt al jaren dat het land vanzelf zal vedampen…

     

    ***

    Bah ja, voor een Amerikaander, die so wie so geen cultuur heeft, kunnen de Verenigde Staten van Europa niet rap genoeg een feit worden. En kijk : er is al een Europese vlag, een Europees volkslied en zowaar een Europees President. Wat er niet is, is een Europees volk, maar daar wordt aan gewerkt. De Europese Grondwet, zegt U? Die heeft een beetje vertraging, maar daar wordt ook aan gewerkt….

    Zelfs de mars-richting is bekend, maar die wordt voorlopig geheim gehouden. Is in Allahs handen, en in de handen van diens Grondtroepen….

     





    25-09-2012, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.964 OVER MARX DE BROER VAN MOHAMMED DE WOESTIJNROVER

    A.D.  dinsdag 25 september 2012

    .

    964 OVER MARX DE BROER VAN MOHAMMED DE WOESTIJNROVER

     

    Is er een verband tussen Willem Tell

     





    en het eiland Utöya ?

    ***

     

    Vandaag wordt een stukje proza opgeiend, die velen rauw op de maag zal blijven liggen….

     

    De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

     

     

    Mar neen, het zijn niet de blog-vrienden die moeten overtuigd worden. Maar zij kunnen wel helpen de boodschap door te geven, naar zij die het schoentje moeten passen en aantrekken : de naïeve dromers die nog altijd alle heil verwachten van de traditionele kleurpartijen…..

    Het zijn trouwens diezelfde partijen (blauw, rood en de tussensoort) die verantwoordelijk zijn geweest voor de twee wereldoorlogen die half Europa hebben ontvolkt….

     

     

    ***

     

    Ter zake :

    Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten

    Posted on 23 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    Oriana Fallaci herkende al vroeg het verwoestende potentieel van de islam op Europa. De beroemde Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci was een van de bekendste islamcritici van Italië en waarschuwde al vroegtijdig – al jaren voor het ontwaken van de wereldwijde islamkritiek – voor het beschavings-ontwrichtende en wereldveroverende karakter van de islam.

    “Moslims nemen de macht in onze landen over. Ze ontwrichten onze waarden, onze wetten en onze culturen” – Oriana Fallaci.

    ***

    Net als alle islamcritici werd ook zij – die als 10-jarig meisje in de ondergrondse tegen Mussolini vocht – door de linkse voorstanders van de islamisering belasterd en met processen wegens zogenaamd racisme en belediging overstelpt. Z|e wendde zich van haar geliefde Italië af en leefde tot haar dood in september 2006 teruggetrokken in New York, waar ze de aanslag op de Twin Towers op 9/11 meemaakte.

     

    De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

     

    Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen. Hun hegemonie in de media, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en in de politiek, hun haat tegen de Europese nationale staten, tegen de christelijk-Joodse wortels van Europa en de Europese burgerstaat is de eigenlijke ziekte, waar ons continent en al die landen aan lijden, die men over het algemeen onder het begrip “westerse wereld” schaart.

    De linksen van nu zijn de eigenlijke primaire infectie van de westerse staatslichamen, als men dit oeroude maatschappijbegrip wil gebruiken. Zij, de linksen, die het Westen niet op de knieën konden krijgen door verwoestende wereldoorlogen of verkiezingen, proberen dit tegenwoordig door de grootste bevolkingsuitwisseling te ensceneren die de geschiedenis ooit heeft gezien.

    Ze proberen hun oorspronkelijke bevolkingen door het binnenhalen van een onvoorstelbaar groot aantal wat betreft cultuur, beschaving en religie niet met het Avondland te verenigen immigranten zo ver “uit te dunnen” (citaat van Joschka Fischer), totdat deze minderheden in hun eigen land geworden zijn en daarmee via verkiezingen door de immigranten-meerderheid van de macht beroofd kunnen worden. Deze tactiek van de linksen is ook de verklaring voor de wereldwijde collaboratie met de islam.

    In deze schandalige collaboratie hebben de linksen een bondgenootschap met de duivel zelf gesloten. De islam haalt immers alles overhoop wat de kern van de linkse ideologie uitmaakt: gelijkheid van alle mensen, gelijkheid van man en vrouw, gelijkheid van alle geslachtelijke oriënteringen, afschaffing van de uitbuiting van de mensen door de mensen – dit alles wordt door de islam bestreden. En desondanks collaboreren linksen met hun ergste vijanden om met hun hulp hun eigen droom van een communistische wereldstaat te realiseren, die ze noch door hun 150-jarige overtuigingsarbeid noch door talloze grote en kleine oorlogen konden bereiken.

     

    De islam is slechts de secundaire infectie

     

    Daarmee is de islamisering van het Westen een door de linksen bewerkstelligde, potentieel dodelijke secundaire infectie, waarachter ze zich heel lang doeltreffend wisten te verbergen. Meer nog: Tegen de terechte kritiek op de islam konden ze zich lange tijd voordoen als schijnbare voorvechters van mensenrechten en beschermers van “religieuze minderheden” en stelden zich beschermend voor mensenrechten-schendingen op, die ze zelf gecreëerd hebben. Erger nog: Schijnheilig gebruikten ze hun misdaden, die voor de opkomst van de islam in de westerse landen nooit in die mate voorkwamen (zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, extreme immigranten-criminaliteit) en schoven deze misdaden in de schoenen van de oorspronkelijke Europeanen met het argument dat deze te weinig zouden doen voor de integratie van de hier naartoe gehaalde moslims en dat ze deze zouden buitensluiten uit de samenleving. Maar het was precies omgekeerd: De islam verbiedt iedere vorm van integratie in niet-islamitische landen. De bewijzen daarvoor zijn verpletterend.

     

    Dit infame spelletje is nu afgelopen. De linksen zijn ontmaskerd als de eigenlijke vernietigers van onze liberale en democratische samenleving. Des te erger woeden ze nu in hun media en vanuit de parlementen tegen alle islamcritici, demoniseren deze als nazi´s en islamhaters – en vergeten daarbij dat Marx zelf een van de grootste islamcritici was. Hij vatte deze politieke religie op typische marxistische wijze samen:

     

    “De koran en de op hem stoelende islamitische wetgeving reduceren geografie en etnografie van de verschillende volkeren tot de simpele en gemakkelijke tweedeling in gelovigen en ongelovigen. De ongelovige is ´harby´, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en schept een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen” – Karl Marx

     

    Linksen werken op westerse staatslichamen als HIV-virussen: Ze verzakken hun immuunsysteem

     

    Linksen werken als HIV-virussen op westerse staatslichamen. Het is hun taak het immuunsysteem van het lichaam via de besmetting van een dodelijke indringer te misleiden en het afweermechanisme niet op deze indringer, maar op zichzelf te richten.

    Deze vergelijking zou vermoedelijk ook de Romeinse politicus Cicero gekozen hebben, mits het bestaan van virussen en die van het lichaamseigen afweersysteem in zijn tijd bekend geweest zouden zijn. Want ook hij was zich meer dan bewust van het vernietigende effect van het “verraad van binnenuit”- zoals hij het noemde – op het voortbestaan van een natie. Hij noemde deze interne verraders terecht “de ware pest”:

    “Een natie kan zijn narren overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.

    Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.

     

    Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”

    De linksen hebben handig van de islam gebruik gemaakt om de aandacht van zichzelf af te leiden. Ook wij islamcritici zijn een tijdlang in hun verstopspel gestonken en hebben onze kritiek in het begin uitsluitend tegen de islam gericht – waarbij opgemerkt dient te worden, dat niets van datgene waarvan wij deze patriarchale en totalitaire ideologie met een genocidale oriëntatie beschuldigingen, ook maar een beetje moet worden teruggenomen.

    De linksen hebben zich handig achter de islam verstopt, wiens aanhangers zichzelf in de orde van grootte van 55 miljoen (55.000.000) immigranten Europa binnengesluisd hadden.

     

    De linksen hebben heel handig al diegenen aangevallen die deze toestanden bekritiseerden ( zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, de invloed van de sharia in de samenleving, extreem hoge immigranten-criminaliteit, Duitser haat van de kant van islamitische immigranten, etc.), die pas bewerkstelligd werden door deze linksen.

    Gemeen schoven ze de door de islam in de westerse landen gecreëerde burgeroorlogachtige toestanden diegenen in de schoenen die deze bekritiseren en leiden daarbij de aandacht af van diegenen die hiervoor eigenlijk verantwoordelijk zijn: zijzelf.

    Overduidelijk wordt dit linkse afleidingsspel aan de hand van de huidige discussie in de door de linksen beheerste media en bij linkse politici m.b.t. het thema van de Mohammed-video uit de Verenigde Staten. Linkse commentatoren en “terreurdeskundigen” beweren immers allemaal serieus, dat diegenen, die zich opstellen tegenover de islamitische terreur, net zo erg zouden zijn als zij, die de terreur in naam van Allah uitoefenen. Daarmee draaien ze oorzaak en gevolg om en maken slachtoffers van daders en daders van slachtoffers.

    Precies zo functioneert het HIV-virus. We weten wat er aan het einde van een HIV-infectie staat: de dood van de patiënt. Daarom:

     

    Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.

     

     

     

    Bron:

     

    http://michael-mannheimer.info/2012/09/23/wer-den-islam-entmachten-will-muss-zuerst-die-linken-entmachten/#more-15215

    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

     

    ***

    Wij kunnen deze tekst voor 99,9999£ onderschrijven, maar vrezen dat Mr Breivik op die manier binnenkort weer komt, en als Europese held zal gevierd moeten worden. Een  soort Wilhem Tell, die de bloem van de socialistische jeugd met één gerichte pijl op het hoofd van zijn  zoontje in twee schoot.

    Maar spijtig genoeg is de toestand niet zo simpel….Maar pijlen en geweerkogels zijn altijd de laatste toevlucht : het kies-hokje is een veel machtoer wapen.

    Op 14 oktober krijgen we een 1ste kans om de partij met het onwrikbaar programma vooruit te helpen, als aanloop naar ‘De Moeder van alle Verkiezingen’ : 2014. Want deze keer gaat het niet om peanuts, mar om ons naakte bestaan.

     





    25-09-2012, 10:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.963 OVER COPYCATS EN PREHISTORISCHE STEDEN

    A.D. maandag 24 september 2012

    .

    963 OVER COPYCATS EN PREHISTORISCHE STEDEN

      




    ***

     

    Op een terras in de Antwerpse Zoölogie zitten een kaketoe, een dolfijn en een krokodil een babbeltje te slaan.

    Ik, zegt de kakatoe, ik ben hier weg : ik kan vliegen, m’n vrouw kan vliegen, m’n kinderen kunnen vliegen : we kuisen hier ons schup af.

    Waarop de dolfijn zegt : ik? Ik ben hier ook weg. Ik kan zwemmen. Mijn vrouw kan zwemen. Mijn kinderen kunnen zwemm : wij ook, we zijn hier weg.

    Waarop de krocodil het woord neemt, met de woorden : ik heb een grote muil. Mijn vrouw heeft een grote muil. Mijn kinderen hebben een grote muil : ik blijf, want ik denk dat we hier op onze plaats zijn….

    ***

    Dolf-met-de-Snor, in betere tijden

     

     



    Een typisch socialistische verkiezings-pose.

    ***

     

    In onze kinderjaren lachten we ons krom met ‘De Dikke en de Dunne’, en nu is die rol overgenomen door de Scherpe d’Anvers, en de Smalle d’Anvers. Een ‘Special’ van Elixir d’Anvers! De tijden zijn veranderd, en iedereen moet mee zijn met zij tijd : dit koppel doet niet meer lachen, maar knarsetanden…..

    Stel U voor : “”Patrick” distribueert zwaar kapitalistisch verkiezings-drukwerk, waar het woord ‘socialisme’ of socialist niet eens meer in voorkomt. Uit eerlijke schaamte?  Anders gezegd : Antwerpen moet hem kiezen, omwille van zijn schone ogen. Enne, o ja, omdat hij ’n kleine op de arm houdt….

     

     

    ***

    Ter zake :

    Als antwoord op de rellen met moslimjongeren in Borgerhout, hield het Vlaams Belang vandaag een ludieke protestactie in Antwerpen-Noord. Het lag vooral in onze bedoeling eindelijk klare wijn te schenken, na de non-discussie die Jansens en De Wever deze week over de wollige stadsslogan ‘’t Stad is van iedereen’ voerden. Het Vlaams Belang wringt zich niet krampachtig in allerhande bochten om toch maar bij iedereen op een goed blaadje te komen, maar definieert duidelijk wat wel en niet kan in Antwerpen.

     

    ***

     

    Antwerpen sharia-vrij

     

    Volgens het Vlaams Belang is Antwerpen inderdaad niet van iedereen. Voor moslimextremisten is er in de Scheldestad, maar ook elders in Vlaanderen, geen plaats. Haatimams (volgens de Staatsveiligheid behoort ook de zogenaamd gematigde Nordin Taouil tot deze groep) en leden van sinistere organisaties zoals Sharia4Belgium, die de sharia in de stedelijke getto’s wensen in te voeren, alsook hun baldadige aanhangers, moeten zonder pardon de deur gewezen worden. Voorts stellen wij voor dat in moskees enkel Nederlands wordt gesproken, opdat de controle op haatprediking waterdicht wordt. Het barbaarse en overigens onwettelijke gebruik van het ritueel slachten dient verboden te worden. Het Vlaams Belang blijft de enige garantie voor een stopzetting van de islamisering.

     

    “’t Stad is niet van iedereen”: van wie niet?

     

    De import van de islam(itische cultuur) is een gevolg van de massa-immigratie en de mislukte multiculturele utopie. Veel meer dan welke andere geïmporteerde cultuur ook, zorgt de islamitische cultuur telkens opnieuw voor steeds meer problemen. Vandaag wordt de niet-islamitische wereld voor de zoveelste keer gegijzeld door de islam: de wereld staat in brand als gevolg van de islam, Europese steden in rep en roer als gevolg van de islam. Het moge duidelijk zijn: als gevolg van de massa-immigratie van moslims en de veranderende demografie, islamiseren onze samenleving en onze cultuur.

     

    Daarom zeggen wij ook ‘’t Stad is niet van iedereen’. Dat zegt het Vlaams Belang immers al jaren, en de moslimrellen in Borgerhout hebben bewezen dat we altijd gelijk hebben gehad. Het stadsbestuur oogst wat ze gezaaid heeft, want als de rellen één ding aantonen, dan is het dat de islam een steeds groter wordend probleem vormt. Zeker, er zijn gematigde mensen die zichzelf moslim noemen, maar er is geen gematigde islam. De fundamentalisten van Sharia4Belgium hebben de bronnen van de islam aan hun kant. De fundamenten van de islam staan haaks op die van onze cultuur, onze samenleving, onze democratische rechtsstaat. Het schreeuwen van “Allah Akbar” (“Allah is de grootste”) en de islamitische vlaggen die steeds meer in het straatbeeld verschijnen, zijn een regelrechte afwijzing van onze normen en waarden.

     

    Partijen die nu schaamteloos onze slogan, ‘’t Stad is niet van iedereen’, kopiëren, voeren zoals steeds de vorige strijd. De traditionele partijen en de N-VA komen met andere woorden telkens opnieuw te laat, met alle nefaste gevolgen van dien. Het Vlaams Belang is echter een partij die wél anticipeert. Wij denken aan wat komen zal, wij denken vooruit. Wij zijn een partij die de koe bij de horens vat, de problemen durft te benoemen en adequate oplossingen voorstelt. ’t Stad is niet van iedereen. Uiteraard niet! Maar daar waar de copycats van deze slogan ophouden, gaat het Vlaams Belang weer een stap verder: wij lanceren een initiatief om duidelijk te maken van wie ’t stad wél is, en van wie níet.

     

    Naar aanleiding van de recente moslimrellen en de steeds terugkerende problemen met de islam, richten wij ons daarbij specifiek op de moslimgemeenschap. Moslims die tot onze gemeenschap willen behoren en in onze stad willen wonen, moeten een verklaring ondertekenen. Deze verklaring is een variant op de St. Petersburgverklaring, onderschreven door Ayaan Hirsi Ali en een tiental (ex-)moslims. Wij doen een oproep aan de moslimgemeenschap en zijn respectievelijke vertegenwoordigers, alsook aan de vele imams en islamitische politici in het bijzonder, om deze verklaring met veel overtuiging en enthousiasme te ondertekenen. Moslims die deze verklaring niet wensen te ondertekenen, horen niet thuis in onze stad: “’t Stad is niet van hen!” Aan hen zeggen wij: “’t Stad is niet van A!” U vindt deze verklaring als bijlage.

     

    Tot slot: in sommige Europese steden waar moslims in de meerderheid zijn, doen shariarechtbanken hun intrede (in Londen: 85 shariarechtbanken!) en ontstaan er hele zones waar meer en meer regels van de sharia van kracht zijn, met alle gevolgen van dien voor vrouwen, homoseksuelen, niet-moslims en iedereen die de vrijheid lief heeft. Om onze afkeer te laten blijken van de sharia en zijn vele ge- en verboden die haaks staan op de onze, zullen wij borden plaatsen die een ‘Sharia Vrije Zone’ aanduiden. Wij pleiten daar mee voor een veilige en islamvrije stad zonder halalwinkels, zonder ritueel slachten, zonder gesluierde vrouwen, zonder de taal van de islam - het Arabisch -, en zonder moskeeën en minaretten.

     

    Als bijlage vindt u de volledige tekst van de persconferentie, alsook de verklaring (variant op de St. Petersburgverklaring) die alle moslims zouden moeten ondertekenen.

     

    ***

    Dat van  die Antwerpse krokodil is de laatste versie van een of andere Antwerpse komiek, die binnenwaaide op mijn mail. Ikzelf vind die eerder ongepast en beledigend voor het hagedissen-volk.

    Maar al lang goed : de eerste keer dat ik daar kom, zal ik beter opletten, om te ontdekken waar het vuur smeult die deze rook heeft veroorzaakt… Ik zoek dus een terrasje op de Grote Markt, van waar Het Schoon Verdiep in optimale omstandigheden kan bestudeerd worden….

     





    25-09-2012, 09:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.962 DIEVENBENDES TEISTEREN MEER EN MEER HET LAND

    A.D. maandag 24 september 2012

    .

    962 DIEVENBENDES TEISTEREN MEER EN MEER HET LAND

     

    Oefening baart kunst 




    En : Wie ’t kleine niet begeert,

    Is ’t grote niet weerd….


    ***

     

    “t Beekske, momenteel maar niet meer voor lang, der Tjeven Führer-Voorzitter, is tot de vaststelling gekomen, dat zijn partij echte Tsjeven zijn : de partij, zegt hij, mist duidelijkheid.

    Wacht eens : is dat geen buiten-gerechtelijke bekentenis van onbekwaamheid? Die gasten zijn potverdorie al meer dan 60 aar in hoofdzaak verantwoordelijk voor ’s Lands bestuur!

     

    ***

     

    Ter zake : och, zullen ze in de achterkamertjes gedacht hebben : als we dit bericht publiek maken, zal iedereen daarbij denken : dat kunnen toch deze keer geen allochtonen Jan-m’n-Klotens zijn, maar doodgewone ‘Oude Belgen’. Juist : de doorsnee NMBS-reiziger is immers een ‘forenser’ die dagellijks van huis moeten om de monden open te houden van ... Juist! Ja! Iedereen wordt dus gevraagd in die richting te denken, dat de forensen elkaar bestelen… En dan komt de clou : de dieven beperken zich tot… het verkeer in de hoofdstad van de criminaliteit (Brussel) of tot de lijnen waar er poen meereist : naar Zee of naar Antwerpen. Besluit : de dieven zullen toch weer geen Jan-m”n-Klotens zijn, zeker?

    En nog iets : hoeveel percent diefstallen of pick-pockets zouden er niet aangegeven worden? En vooral : hoeveel gevallen worden er ‘opgelost’ en worden de dieven gevat? Hoog tijd dus dat er eens een (dure) studie uitbesteed wordt, om dit te onderzoeken…. Misschien zelfs dat er zo’n studies bestaan, maar die mogen niet uitkomen : het zou de mensen aan het denken kunnen zetten…..

    Enfin, ik denk dat diefte op treinen een lucratieve ezigheid moet zijn, met weinig of geen risico’s van het vak. Als er daarbij nog ‘zwart’ kan gereden worden, zijn er geen kosten, en is de opbrengst pure winst.

    ***

    Dievenplaag op de trein

    23/09/12, 05u18  − Bron: belga.be

    ***

    In 2011 liepen er bij de NMBS bijna 2.000 meldingen binnen van gauwdiefstallen op de trein, of meer dan vijf per dag. In vergelijking met het jaar daarvoor gaat het om een stijging met zo'n 20 procent. Dat schrijft De Zondag.

    Senator Guido De Padt vroeg de cijfers op bij minister van Overheidsbedrijven Paul Magnette. De vaakst gebruikte technieken door gauwdieven zijn het laten vallen van voorwerpen in de buurt van het slachtoffer, een tikje op de ruit om de treinpassagier af te leiden en rug aan rug zitten met het slachtoffer. Dat gebeurt vooral wanneer treinen stilstaan in het station.

    De meest gevoelige lijnen zijn de noord-zuidverbinding in Brussel en de treinen vanuit de hoofdstad naar Oostende en Antwerpen.

    ***

    Diagonaal doorlezen : och, die trein-diefstallen, dat zijn maar peanuts. Erger is het met de rondtrekkende benden overvallers, ‘Oostblokkers’ zegt men, die zich per auto verplaatsen en een keer hier, dan weer daar, toeslaan en weer weg zijn.  Burenwachters hepen niet, en burgerwachten mogen niet : dat is het werk van Oom Agent, maar die kunnen niet overal tezelfdertijd zijn…. Als er in de Westhoek in één jaar tijd, meer dan 250 car-jackings en/of ramkraken zijn, komt de Ministerin eens kijken, en haar sympathie betuigen… Eindelijk zullen er maatregelen genomen worden : niet te veel en niet te groot, want het geld is op….. Men heeft nu eindelijk ontdekt dat de daders van over de grens komen : het zullen dus Franse Jan-m’n-Klotens zijn die een spelletje kat-en-muis spelen weerskanten de grens. Er dreigt dus over-werk voor de Advocaten, want de kans om procedure-fouten te maken zit er dik in… In eigen land is het al zo moeilijk om geen fouten te maken, laat staan dat er nu een tweede land bijkomt, met andere wetten en een andere taal….

    Het eenvoudigste zou zijn : elke auto-bezitter en iedere handelaar of ambactsman het recht geven op een riot-gun met bijhorende ammunitie, om naast zijn bed te plaatsen, tussen zijn hoofdkussen en het nachtkastje. Al weet men zeker, dat, moest deze wet worden aangenomen, de PS zal eisen dat het geweer, voor dat het aan de eigenaar overhandigd wordt, onklaar moet gemaakt zijn, zodat er niet mee kan geschoten worden. Ha ja! Deden ze dat niet, zouden ze straks zoveel minder kiezers hebben!

    Besluit : de West Vlamingen helpen de Franse Schatkist uit het rood, want de buit die mee gesleept wordt over de grens, verlicht de noodzaak om Franse burgers te bestelen. Waarom zouden Linxe regeringen (Hololande, Di Jeanetto) ook maar één poot uitsteken om dat soort ‘hervedeling’ van de sociale welvaart te voorkomen?

    ***

     

    Uit de bekentenis van Beke kunnen we ook distilleren, dat ‘zachte heelmeesters stinkende wonden maken’ : men is al jaren veel te laks met alle soorten gespuis. Het mag dan ook niemand verwonderen, dat het van kwaad naar erger gaat. Alles is dan ook in een stroomversnelling gekomen, enerijds door de wilde immigratie, en anderzijds door de plaag van de drugs. Geld, geld en nog eens geld, en dat, houden de Linxen en voor, moet ‘gehaald worden waar het zit’.

    Wie opgegroeid is met ‘la peur du gendarme’ begrijpt wat ik bedoel.

    Enne o ja : nog dit ter attentie van ’t Beekske : waarom zegt die daar niet bij, spijt te hebben dat hij geen Vlaams Blokker geworden is? Die hebben al jàààren, van hoog tot laag, een duidelijk en vast omlijnd programma waarvan niet wordt afgeweken. Men moet trouwens niet eens universitair zijn (het mag) om dit te bevatten en te onthouden : eigen welstand in eigen land houden. Maar als dit in slogans moet verwerkt worden, klinkt dat als :’Eigen volk Eerst’ en ‘Stop de wilde immigratie’.

     





    24-09-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!