MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5212 DE VAL VAN AACHEN

    .

    **

    VLIEGT DE BLAUWVOET

     

    STORM OP ZEE

    *

    Leiders waarvan de Media 24/24 dagelijks vol lof staan!

    Ze verwerven zich ten minste zekerlijk een paar bladzijden in de Geschiedenisboeken, weten, ze zeker. Het zijn de twee over zichzelf getuigende figuren (dat ze werkelijk de alles en iedereen overtreffende ‘Leidende Figuren’ zijn) die hieronder worden opgevoerd.

    Ze zijn echter, voortgaande op de feiten, ieder voor zichzelf in eigen land, eerder zo goed als dapper onderweg naar de Madame Tussaud-stand in de hen voorbehouden politieke tram-terminal.




    *

    Hun populariteit, gestoeld op een ver verleden, zakt iedere dag zienderogen wat dichter richting o,der nul. Die twee Grote Naties die elkaar de laatste 100 jaar op onmenselijke wijze het licht in elkaars ogen niet hebben gegund, gaan nu beginnen grote delen van elkaars grondgebied op een solidaire manier te gaan besturen. Volgens mij is dat een nieuwe voorstelling van de al-oude fata morgana-droom van wijlen de stamvaders van het wereld-proletariaat.

    Solidariteit, dat andere woord voor Marxisme, Fascisme en Socialisme: dat was immers toch de grondreden voor beide wereldoorlogen? Waarvan de laatste, WO II, niet 35 miljoen slachtoffers heeft geëist, zoals hier onlangs verkeerd geciteerd, maar 75 miljard. Het Nazisme wilde toch, na deze (nog te winnen) Tweede Wereld Oorlog, dat Frankrijk het ideale verlofgangersland van heel Europa zou worden? Een land waar de gebraden kiekens iedereen, arm en rijk, zo maar in de mond zouden vliegen? Zon! Zee! En blauwe lucht vol graadgerief. De machtige Duitse industrie immers zou, (eenmaal de wapens zouden hebben gezwegen), dank zij de voortdurende militair gerichte nieuwigheden, de wereld beheersen en in hun zsak steken.. Om in naam van het Socialisme, in al onze eigen landen, Welstand en Vrede te brengen? Waar de ‘Werkende Klasse’ van     alle veroverde landen elk om beurt zou kunnen voor langere tijd gaan leven onder de Eifeltioren, ‘als God in Frankrijk’?

    Heel dat systeem werd officieel dan ook alras (en om Het Ware Geloof tegemoet te komen?)   in de omgangstaal ontdaan val alle –ismen en alleen nog aangeduid als De Nieuwe Orde… Wijlen Maurice De Wilde en de toenmalige BRT verdienden er zelfs nog ’n flinke boterham aan….

    *

    En zie, eens te meer moeten we vaststellen, dat (net als ondergetekende) de Geschiedenis zichzelf voortdurend herhaalt…. Alleen de jaartallen en de namen der optredende personages verschillen…

     

    Toch zijn ze, de huidige nieuwe personnages, geslepener dan ooit met de moed der waanhoop, om dievelings, ‘in den donkeren en achter onze rug’, samenzwerend met hun naïeve naastliggende buurlanden, ‘ingedekt’ door alle uitgekochte ‘Media’, om om-omkeerbare stappen te zetten richting de ‘Superstaat’ als onderdeel vaneen Geglobaliseerde Nieuwe Wereld Orde.

    Volgens mij is dat een loopje n nemen met de Democratie’ …

    *

    9

    VERDRAG VAN AACHEN: DUITSLAND EN FRANKRIJK BEGINNEN TE FUSEREN NAAR EU-SUPERSTAAT

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Verdrag-van-Aachen-Duitsland-en-Frankrijk-beginnen-te-fuseren-naar-EU-superstaat

    **

    *

    Twee anti-democratische gezichten van de totalitaire EU-superstaat in wording, waar de Nederlanders en Belgen de eerste slachtoffers van dreigen te worden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    *

    Critici: ‘Duits-Franse moloch zal onwillige staten verpletteren’ – Worden Nederland en België als eerste ingelijfd?

    – Parijs: 9e protestweekend Gele Hesjes begonnen

    *

    Bondskanselier Angela Merkel en president Emanuel Macron tekenen vandaag 12 Januari 2019, over tien dagen het Verdrag van Aachen, waarmee Duitsland en Frankrijk op politiek, diplomatiek, militair, economisch en maatschappelijk vlak beginnen te fuseren. Merkel en Macron geloven heilig in de vorming van een EU-superstaat waarin de nationale lidstaten vrijwel niets meer te zeggen hebben. Het Verdrag van Aachen wordt er vooral met het oog op de sterk in opkomst zijnde populistische partijen snel doorgedrukt.

     

     

    Langs de Frans-Duitse grens worden ‘eurodistricten’ opgericht waar de energievoorziening, ziekenhuizen en het openbaar vervoer met elkaar worden samengevoegd. Daarnaast komen er gezamenlijke economische- en klimaatprojecten. The Times schrijft dat ‘sommige officials deze experimenten als een proeftuin voor de integratie van de EU zien’.

     

    Het buitenlandse- en defensiebeleid zal worden gestroomlijnd, Frankrijk gaat zich inzetten voor een permanente zetel van Duitsland in de VN Veiligheidsraad, en de economische- en financiële unie zal verder worden versterkt. De twee leiders willen ook een gemeenschappelijk immigratiebeleid, maar of Frankrijk nu ook de helft van de circa 2 miljoen recent in Duitsland aangekomen moslimmigranten gaat opnemen is onduidelijk.

     

    Worden Nederland en België als eerste ‘ingelijfd’?

     

    Op nieuwjaarsdag verklaarde Angela Merkel dat ze ‘zal opstaan en vechten’ voor het multilateralisme (globalisme), omdat het concept van internationale samenwerking ‘onder druk’ is komen te staan.

     

    Circa een jaar geleden begon ze daarvoor met Macron het Verdrag van Aachen op te stellen, dat op 22 januari zal worden ondertekend. Deze plaats is vermoedelijk niet toevallig gekozen en ligt vlakbij de grens met zowel Nederland als België, de eerste twee landen die vermoedelijk zullen worden ‘ingelijfd’ (al zal dat nooit zo worden genoemd, zeker niet in Den Haag).

     

    ‘Moloch die onwillige staten zal verpletteren’

     

    Sommige EU-landen (vooral Italië) kijken met argusogen naar het Verdrag van Aachen, omdat ze bang zijn dat hiermee ‘een moloch wordt geschapen die in staat is onwillige (staten en leiders) te verpletteren.’ AfD leider Alexander Gauland omschrijft het nieuwe Duits-Franse pact dan ook als ‘een erosie van onze nationale soevereiniteit.’ RN leider Marine Le Pen vindt het verdrag een ‘onevenwichtig Duits decreet’. (1)

     

    9e protestweekend Gele Hesjes

     

    Ondertussen zijn de Gele Hesjes in Parijs aan hun 9e protestweekend begonnen. De versnelde overgave van de Franse soevereiniteit door Macron, die onderdeel is van de vorming van een totalitaire EU-superstaat, zal voor de woedende burgers een extra reden zijn om door te blijven gaan totdat hun stem eindelijk gehoord en serieus genomen wordt. Alle signalen wijzen echter op exact het tegendeel.

    *

    (1) Zero Hedge

    Xander

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    De begeleidende twee voorste gedeelten van wat U vandaag bij Xander te lezen heeft gekregen, lagen inderdaad al een paar dagen in de broedkast. De reden dat ze daar zijn blijven liggen is tweevoudig.

    *

    Daar is, dank zij vek vrijwilligers, na meer dan 10 jaar, mede dank zij de allernieuwste inlees-technieken, opnieuw, via de oorschelpen, het letterlijk verslinden van boeken.

    *

    Uiteraard, stapels disketten als hooibundels leesvoer uit Het Licht van Vroeger Dagen, overgebleven broodkruimels, restanten voor oude knollen. Om zich ’n indigestie te vreten, dat ziet U van hier!

    Deze keer dus niet meer met eigen ogen en via dikke leesbrillen, maar uiteindelijk toch nog opgenomen met eigen oren. De tijd komt misschien nog, dat het me met volle ladingen en zonder met de ogen te kunnen knipperen, ooit tussen de lippen zal ingelepeld worden. In afwachting dat minuscule leesdisketten als millimeter-chips me zouden ingeplantkunnen worden. Er is dus heel, heel veel in te halen! Al is dat ‘inhalen’ wel degelijk afhankelijk, van Het Licht en de Liefde van derden die dit kosteloos en uit…. solidariteit met de getroffen medemens handelen. M.a.w. de goede kant van de solidariteit. Dat zijn dus geen woorden, maar daden! Onmogelijk dus dat ze een politieke gesubsidieerde achtergrond zouden hebben.

    *

    De tweede reden voor deze bedenektijd? Die is de immer   als vluchtige indrukken vastgesteld als uit de Ruimte, van achter een open raam tussen de wolken, de immer rapperder voorbij glijdende actualiteit. Die haast niet meer is bij te houden. Zelfs niet met dee cimputer. Het zijn meestal lamentabele begrippen, over vooral zaken van Hoger maar niet noodzakelijk Vlaams Belag.. Hoe door-en-door slecht diene Trump wel is. Over cyclocross die nu al, om de aandacht af te leiden, 7/7 en 24/24 moet vertoond worden. Over de slechte luim der weergoden die dreigen de titel van hét verkiezings verzinsel van De Opwarming der Aarde te doen omslaan in De Afkoeling van onze Planeet. Zie de aanhoudende tot VIER METER hoge sneeuw in Oostenrijk. Elk begrip warm of koud, met zijn eigen voor- en tegenstanders hebben. Met, net zoals in de Vaderlandsche Praatbarak, de tussensoort. Noch vòòr; noch tegen. Au beau milieu. Als ’t voor Saint Touche maar goed uitvalt per einde maand.

    k Voele mij zo’n bitje lijk Boerke Naes van Grootmeester Gezelle die ’s avonds laat huiswaarts keert, nadat hij twee runderen was gaan verkopen in de stad. Voordien echter had de slimmerik ’n zevenschot gekocht en stak daar kogels in. En zo tieg Boerke Naes, huiswaarts, met stapkens licht en beurze zwaar. Toen hij ineens onraad rook. D’er roerd entwa in ’t struikgewas, en eer dat ’t ventje asem kreeg, daar grepen Naes twee vuisten vast …

    Oudere lezers kennen de rest van het verhaal en voor de jongeren is het de gedroomde gelegenheid om eens te gaan snuisteren bij de bestaande zoekmachines. Wie weet, vinden die daar misschien nog veel meer over de vergeten levenskunsten.

    *

    Denkend aan Vlaanderens toekomst op korte termijn, denk ik daarbij aan de lotgevallen enen welbepaalden Burgervader die zich geroepen voelt om écht helemaal vooraan als spits te gaan staan lopen in De Vaart der Volkeren.

    Ja Ja, van harte. Dezen man valt te volgen! Er zit niets anders op! Zijn jet-stream-locomotief op zilveren rails gaat ne gang. Net ’n roetsjbaan in Plopsaland Rechtuit rechtaan. Op en neer. In ’t gat aan de achterbumper geduwd door den TVG der Volhouders. Zodat er aan een zijspoor opdraaien naar Liinxs of naar ’t Centrum, niet te denken valt.

    En ah, net als op den berg Tabor, gaat het, maar dan zonder loveren gezwaai, gewoon altijd maar verder en hoger berg-op. Tot op den top!

    *

    Donderdag 17 Januari 2019

     

    17-01-2019, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!