MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3286

    *

    *

    Lopen maar, zover je land ziet.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Uiteraard vernemen we niets in de Reguliere Leugen Pers, de ontelbaar vele andere ‘Staatsbladen’ als er dag- en weekbladen zijn, over ‘ziektekosten’ die terug betaalbaar zijn over Bol-Limmers die zich in de stiel van het vermoorden van medemensen zijn gaan bekwamen in landen waar de Bom-Lammers onder elkaar vechten om de macht. Dat wij met die landen niet eens in oorlog zijn, omdat het Gezag daar in de juiste handen is, doet even niets ter zake. Linkx wil daar verandering in brengen. Tot het Vlaams Belang er zich mee bemoeit om ook die binnenlandse modderige molenbeek te zuiveren en her aan te leggen.

    Of dat enige aarde aan de dijk zal brengen, buiten tandengeknars , hoon en wat geschreeuw? Net zoals er bij het metro-personeel in Bruxellabad vooruitgeschoven vijandelijke spionnen bij het dagelijks werk aanwezig zijn, zal het antwoord blijven dat deze niet-wettelijke kwalificatie (‘geradicaliseerd’) irrelevant is op een strafblad. En dat de Politie, die ervan op de hoogte is (wegens geseind of zo) gebonden is door het… beroepsgeheim.

    Ja Ja, in ’t Fransoos heeft men daar een echt spreekwoord voor, namelijk ‘les excuses sont faites pour s’en servir’. Een hele wasmand vol, ze liggen er voor ’t grijpen.

    Neen, AUB, er moet geen zand meer zijn. Zand hoort thuis in de Sahara, samen met alle bijhorende woestijnbewoners van daar, uren in het rond.

    Zo worden de krantenberichten ook duidelijker. Bom-Limmers mogen betogen in Antwerpen. Mensen die die valse pretentie niet lusten, en dat dus niet willen, krijgen klop.

    Maar wat wilt U? Ook roken kan de gezondheid schaden! En ook dàt wordt niet verboden.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    Ziekteverzekering draait op voor gewonde jihadi's

    *

    Barbara Pas: "Onze sociale zekerheid mag geen dienst doen als hospitalisatieverzekering van IS"

    Teruggekeerde jihadisten die gewond raakten in Syrië of Irak worden niet alleen verzorgd in onze ziekenhuizen, hun kosten worden ook vergoed door de ziekteverzekering. Dat staat zwart op wit in een schriftelijk antwoord dat Vlaams Belang-kamerlid Barbara Pas ontving van minister van sociale zaken Willy Borsus.

     

    Begin februari pakte de Franstalige krant La Capitale (6/2/2016) uit met een merkwaardig verhaal. Na een sterk staaltje van onderzoeksjournalistiek in het Brusselse, achterhaalde een journalist van de krant dat minstens vier gewonde jihadisten na hun terugkeer werden verzorgd in onze ziekenhuizen en dat de kosten werden verhaald op de sociale zekerheid. Gevraagd naar het waarheidsgehalte van dit artikel kwam het Vlaams Belang-kamerlid nu te weten dat de ziekteverzekering inderdaad de hospitalisatiekosten van teruggekeerde jihadi’s vergoedt.

     

    “Het feit dat geneeskundige verstrekkingen voortvloeien uit een letsel opgelopen in een land dat gewikkeld is in een gewapend conflict, is in het kader van de verplichte ziekteverzekering irrelevant en heeft niet tot gevolg dat geneeskundige verstrekkingen niet voor terugbetaling in aanmerking zouden komen”, aldus minister Borsus in zijn antwoord. Volgens Pas is er dan ook dringend nood aan strengere regels. “Teruggekeerde jihadisten die de gewapende strijd tegen ons aangaan, worden door ons nog eens verzorgd én vergoed. Perverser kan het niet.”

     

    Opmerkelijk: gevraagd naar het exacte aantal teruggekeerde jihadisten die in onze ziekenhuizen werden verzorgd, blijft de minister het antwoord schuldig. “Het RIZIV kent de identiteit van de strijders die naar Syrië vertrekken niet en kan hen bijgevolg niet identificeren onder de sociaal verzekerden”, klinkt het bij minister Borsus.

    Pas heeft het dan ook over verregaande mistoestanden. “Niet alleen worden deze mensen verzorgd en vergoed, men weet schijnbaar zelf niet dat men het doet en bij wie men het doet. Het Belgisch surrealisme heeft opnieuw een nieuw niveau bereikt.”

     

    Volgens het Vlaams Belang-kamerlid moeten de databanken van Syriëstrijders worden opengesteld voor het RIZIV opdat men de uitbetaling kan voorkomen. Pas pleit dan ook voor een wettelijk kader waarbij Syriëstrijders niet langer aanspraak kunnen maken op de terugbetaling van geneeskundige ingegrepen die het gevolg zijn van hun jihadistische strijd. "Wie zich schuldig heeft gemaakt aan de meest gruwelijke oorlogsdaden en tezelfdertijd steun heeft verleend aan een organisatie die onze samenleving verwerpt en ze zelfs actief belaagt, verdient niet de minste steun. Het gaat trouwens niet alleen om de tijdelijke ziekenhuisverzorging maar tevens om een - vaak levenslange - invaliditeitsuitkering", aldus Barbara Pas. "Onze sociale zekerheid mag geen dienst doen als hospitalisatieverzekering van IS", besluit het Vlaams Belangparlementslid.

     

    Bijlage: antwoord van minister Borsus

     

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

     

    Klik hier voor de bijlage. [

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Voor Het Vlaams Belang is Barbara een van de vele schitterende sieraden. Ze is een Grote Dame, zonder vaar noch vrees die zelfs tegen de ferventste groene of rode passionara stand houdt. ’n Debat met Onkelinx zit er jammer genoeg niet in want die is voor de ene helft eentalig Algerijns, en de andere is van ‘ne comprends pas le Flamand’ De vader van Gaston, son Père, was nen authentieke Inwoner van de Kempische Gemeente Jeuk waar men parbleu zelfs geen woordje Frans verstaat, zodanig simpel zijn die mensen daar. Duits daarentegen, de taal van de Bezetter, was de huistaal aan tafel en in het geitenhok bij haar grootvader.

    Ja, mensen, Cruella-la-Grande is de kleindochter van een Duitse (kleine) oorlogsmisdadiger uit de Kempen. Iets dat, sedert dat nieuws aan de grote klok werd gehangen, waarschijnlijk haar haat jegens de Vlamingen dagelijks sterkt.

    Het gezwollen hoofd van deze Cruella breekt in losse onderdelen telkens er een BDWër aan het woord komt. En BDWërs zijn dan nog Vlamingen van de lauwste soort.

    Een Vlaamse Leeuw(in) zou die Brusselse Furie samen met alle Burgemeesters van Bruxellabad van direct levend willen villen. Met dat soort minderwaardige burgers wil ze niet eens spreken, zelfs niet in een van haar drie moedertalen, le Français des Parisiennes du Moulin Rouge (voor het chiek volk), of le Français des Putains (voor huiselijk gebruik) en, last but not least, le Français de la Rue (waar ze best in is).

    Ik had haar gezicht willen zien, toen ze bovenstaand antwoord kon lezen in de Parlementaire Annalen. ‘Mille tonnerres de Brest’, moet ze gedacht hebben in haar beste straat-Frans ‘cette garce dévoile nos sécrets les plus cachés pour recuperer des voix’. Waarna ze in een hoekske gedoken is, om daar onder grote druk een grote plas venijn te stroelen over de trappen van het Parlement.

    Want ze weet, dat haar Partij binnenkort langs die trappen voor altijd door de Kiezer naar de uitgang zal gestemd worden.

    Goed zo, lieve Barbara. U waart al ‘op het schild geheven’, maar nu steken onze handen dat schild tot op duizeling wekkende hoogte naar omhoog. Daar waar geschreven staat: ‘Wij en zullen niet versagen in der Eeuwigheid niet’.

     

    *

    *

     








    03-04-2016, 20:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3285

    *

    Zondag 3 april 2016

    Zon 7u13-20u19

    H Richard van Chichester

    *

    *

    Vlaanderen, o welig huis mijns vaders, waar de dagen trager waren…

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Op de dag dat de karavanen voor Vlaanderens Mooiste als om prijskamp rijden, is heimwee naar de Tijd van Toen als een zachte balsem op de vele welgekomen herinneringen…..

    Wat niet belet dat, waar de karavanen voorbij zijn getrokken, de honden blijven blaffen…. Cervantes, net als Ahasverus, blijven onderweg naar de verre einder. Want….

    Aan elke komedie komt er ooit een einde. En voor de Linkx gedirigeerde publieke show is het einde Goddank nu eindelijk in zicht.

    Tot hiertoe was Linkx niet Rechts, en Rechts was niet Linkx. Er was zelfs een diepe kloof tussen die twee, waar zelfs twee koningskinderen niet overheen konden, omdat het water veel te diep was….

    (Sorry beste mensen, die X van de

    naam Marx speelt mij altijd voort

    lelijke parten…. Een niet eens te

    verwaarlozen natuurlijke spontane

    voorbestemming)

     

    Maar door het danig manipuleren zijn die grenzen nu zodanig vervaagd, dat er geen uitkomen meer aan is. Deze opzettelijke vervaging van de grenzen van eeuwenoude begrippen heeft waarschijnlijk als evenredig gevolg dat de landsgrenzen zich verplicht voelden om als vanzelf open te gaan…. Grenzen open, gezond verstand toe.

    De Leugenpers, want daar heb ik het over, weet niet meer goed van welk hout pijlen maken en dus wordt er maar op los geïmproviseerd. We zien beelden van getaande vreemdelingen, de ‘jongeren’ dus die ten tonele gevoerd worden. We zien geforceerde camera-posities om ‘veel’ of ‘weinig’ ‘betogers’ te suggereren. Van na bij schijnen het er honderden te zijn, van uit de lucht, helicopterbeeld tussen door, zijn het er een handvol.

    De uitgerukte ‘Politiemacht’ bestaat uit enkele zenuwachtig trappelende ruiters, (politie te paard wordt gezegd), close up in beeld. Of ze bestaat uit een falanx zwaar bepantserde zwarte gestalten die een straat afsluiten met hun eigen dreigende verschijning.

    Allez, het lijkt er dus op, dat Bruxellabad ‘leeft’…. Dat er leven is in de brouwerij. Waar de ketels inderdaad overkoken.

    We immigreren tot er burgeroorlog van komt. De uitkomst? Die staat in de sterren geschreven, maar het ziet er naar uit, dat deze aan de gang zijnde Islam Invasie de felste is van alle voorgaanden. Met Poitiers met Karel Martel als Overwinnaar, Lepanto met de Spaanse Onderkoning Jan van Oostenrijk als Overwinnaar, met Het Beleg van Wenen, met het Poolse hulpleger als Overwinnaar, maar vooral met de Reconquista, de herovering van Spanje op de Marokkaanse ‘Moren’ van toen als hoogtepunt.

    Deze aan de gang zijnde invasie in alle landen van het Avondland is de ergste, omdat ze (dixit Erdogan) gevoerd wordt met de buiken van hun vrouwen, en de bajonetten van de moskee-minaretten. Wordt door de massa als minder erg ervaren, want (zeer tijdelijk) onbloedig, op de vele tientallen uitzonderingen na.

    Maar, zei de H. Augustinus, het berouw komt altijd nà de zonde. We zien inderdaad De Westerling maar het goede inzicht krijgt, als het al vele decennia te laat is.

    Al is het besef van bezig te zijn met zondigen, en te volharden in de boosheid, toch wel het toppunt van… verkeerd begrepen politiek leidersverstand eigen aan alle ‘Staatsdragende’ partijen.

    Als die maar ten koste van de Burger, in die kazen kunnen blijven zitten. Zie als voorbeeld daarvan ‘Crootje’ vandaag, op kop in de feestvierende Ronde van Vlaanderen, gereden in een …gouden carrosserie. Die zal wel niet, zoals iedereen buiten die wagen, tot in de broekzakken gecontroleerd zijn door metaal-detectors, nadat ze urenlang in de rij hebben gestaan om hun broodzakjes voor onderweg op bomgordels of Kalsjnikovs hebben moeten met het vergrootglas nazien.

    Of zegt U dat niets? Er was zelfs geen tijd de dag voor De 7de Dag (oef, is dat even opgelucht ademen voor de O.O.: tegen volgende zondag zal alles wel wat afgekoeld zijn), want ‘Vlaanderens Mooiste’ moest in de bloemetjes worden gezet. Er is, dank zij deze Regering, Brood, dus moeten er ook Spelen kunnen? Alles is goed om de aandacht af te leiden van bomgordels en andere springtuigen van Bom-Lim origine.

    Sedert de heilloze Franse Revolutie weten we toch als ‘redelijke schepselen Gods’ nochtans duidelijk, dat ‘ce sont les idés qui gouvernent le monde’ en toch laten we de 1400 jaar oude barbaarse leefregels toe als mede-leidraad in onze Samenleving. Wel wetende dat daar de Bom-Lam heerst met maar slechts één vinger in de pap, dat spoedig zal eindigen met hele handen, hele armen en zelfs onze hoofden afhakken. Of, na een les Koran, in puur Antwerps dialect, een kogel in de kop te krijgen. Want, niet te vergeten, de vijand is al lang binnen de poorten…. Op 22 Maart was die zelfs, met maar 3 man, in Maelbeek en in Zaventem.

    En als dan betoond wordt, dat we de Leiders hebben die we verdienen (en dus daar iets moeten aan doen) dan worden we weggezet als ‘racisten’, ‘vreemdelingenhaters’, ‘extreem rechtse Nazi’s’. Nog net niet als Vlaams Blokkers. Maar dat komt nog. Als eenmaal de grond onder hun voeten nog hèter wordt…

    Ha ja, want die O.O. gaan voor in alles waar Linkx voor staat. Zolang we dat niet doorzien, gaat de ondergang en de ‘Onderwerping’ met reuzenschreden verder.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Politie arresteert antiracisme-betogers aan Brusselse Beurs

    *

    De Brusselse politie heeft zaterdagmiddag aan de Beurs in Brussel verschillende mensen gearresteerd die wilden deelnemen aan een antiracisme-betoging. Minstens een twintigtal personen zijn in de boeien geslagen, onder wie de voorzitter van de Ligue des Droits de l’Homme, Alexis Deswaef. Volgens getuigen ging de politie soms hardhandig te werk bij haar arrestaties.

     

    Eerder deze week hadden verscheidene groepen, waaronder het extreemrechtse Franse Génération Identitaire, opgeroepen massaal te betogen in Sint-Jans-Molenbeek. Die oproepen werden echter ingetrokken nadat de Brusselse autoriteiten alle manifestaties in Brussel hadden verboden en hadden aangekondigd streng te zullen optreden tegen eventuele betogers. Ondanks dat verbod hadden een aantal linkse organisaties opgeroepen tot een tegenbetoging op het Beursplein.

     

    Die manifestanten hadden zich rond 13 uur verzameld op het plein, maar toen de politie hen in de gaten kreeg, trad ze meteen op en begon ze mensen op te pakken. Daarbij kwam het herhaaldelijk tot trek- en duwwerk tussen de politie, de arrestanten en omstaanders.

     

    Rond 14 uur was aan de Beurs een relatieve rust weergekeerd, maar was wel een grootscheepse politiemacht aanwezig, met onder meer politie te paard en met honden. Iedereen die zich nog op het plein bevond, werd aangemaand de plek te verlaten, en wie daaraan geen gehoor wilde geven, werd opgepakt.

     

    Anti-islambetogers

     

    Een dertigtal anti-islambetogers had zaterdagvoormiddag ook korte protestacties gehouden in Dilbeek, Sint-Jans-Molenbeek en Brussel. Ze protesteerden tegen de terreuraanslagen van 22 maart en tegen het verbod op alle protestbetogingen dit weekend in Brussel. “We maken gebruik van ons grondwettelijk recht om onze woede over de aanslagen te uiten”, zegt deelnemer Rob Verreycken.

     

    De manifestanten hadden zich verzameld aan het cultureel centrum Westrand, in de Vlaams-Brabantse gemeente Dilbeek, en trokken vandaar naar Sint-Jans-Molenbeek. Daar ontplooiden ze een spandoek en scandeerden ze enkele slogans. Na een vijftiental minuten vertrok de groep opnieuw, om de actie te herhalen aan de voet van het Atomium in Brussel.

     

    “Wij zijn net zoals vele mensen woedend na de aanslagen van 22 maart”, zegt Rob Verreycken. “De overheid probeert de gevoelens na de aanslagen onschuldig en braaf te houden met wakes, het neerleggen van bloemen en het aansteken van kaarsen, maar wij vinden dat woede even terecht is en dat we evengoed het recht hebben die woede op straat te uiten. Daarom vinden we het ook onaanvaardbaar dat de burgemeesters van Brussel en Sint-Jans-Molenbeek elke manifestatie verbieden omdat ze het niet eens zijn met de geuite meningen.” *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    En ja, buiten zingen de merels en roepen de koekoeken in de beboste hellingen. Sedert een paar dagen is dit Landelijk Midden Italië op zijn best. Vooral als onze gedachten weer ‘thuis’ in de Vlaamse Ardennen vertoeven, bij dit volksfeest. We voelen ons thuis op de Patersberg, in dat gezellig landelijk eethuisje ‘daar bij die mooie molen’, d.i. aan de watermolen waar we zoveel gezellige uurtjes met vrienden sleten.

    Maar de woorden ‘beek’, ‘molen’, Maele’ zullen nooit meer klinken als voorheen. Ze zijn eerder een Bommenbeek, en een Maelbloedbeek geworden. Waar er, ipv gewerkt, Frans-Arabisch wordt gepraat.

    Maar als de Parti Socialiste daar in Bruxellabad vroeg of laat de vlag zal gestreken hebben, wie of wat zal daar dan de moed hebben om vanaf het nulpunt te herbeginnen?

    Of moet er, zoals op deze blog al zoveel keer gesuggereerd, die schandvlek op Vlaamse bodem per Amerikaans Opbod verkocht worden aan de meest-biedende? Om het even of dat nu Poetin is of Trump, als die twee maar de handen in elkaar slaan, om al die nieuwerwetse wereldverbeteraars aan de galg te helpen.

    Ps 1

    Op TV in het middagjournaal beelden gezien van de 1ste vlucht (naar Faro Portugal) van op de luchthaven van Zaventem. Hallucinerend. Hoe ons Land de uitverkoop illustreert? Let daarbij de eigen hoernalisten die (uit voorzorg?) op afstand gehouden worden. Nog hallucinanter is de Portugese bijdrage, over de Molenbeekse buurman die wegens waterinsijpeling uit het appartement van ‘de bombers’ die druk bezig waren, na langdurig aankloppen, niet binnen mochten. Wel roken ze daar ’n vuile chemische lucht. O toch, die snullen van die Nullen! Om 14 dagen na datum de getuigenissen van eigen landgenoten voor vreemde buitenlandse camera’s heruit te zenden…. Uit wraak, of als erkenning van de eigen vooringenomenheid?

    PS 2

    Gaan de rijke pietrol-landen, als ondersteunende Grootmachten van de Islammerij, nu in hun bankrekening schieten om de aangerichte schade te helpen vergoeden? Gaat de Moslim Executieve, naast hun dubbelzinnig mede midden, nu een deel van hun subsidies terugstorten, als hulp van de slachtoffers van hun Moslim Broeders?

    Of moeten wij gewoon onze eigen wonden likken, dankbaar zijnde dat het maar zo erg is geweest?

     

    *

    *

     

     








    03-04-2016, 17:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3284

    *

    *

     

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De ‘Parlesantte Onderzoeks Commissie’, ze komt er aan. Nadat er in achterkamertjes de eerste plaats werd overeengekomen wat er niet mag onderzocht worden. En dat vooral de Vlaamse Vlaminghater DeWael er de baas mag spelen. Geen bezwaar tegen lapmiddeltjes, als daar maar op voorhand ‘consensus’ over bestaat. Er wordt ’n heel klein beetje geluisterd (hé hé, da’s nieuw) naar mensen op ’t veld die het kunnen weten, maar de Politie moet nu niet beginnen denken dat ze weer Rijkswacht-manieren moeten bij krijgen. Want, ‘zij’, de Parlesantters, hebben nog altijd in alles met hun gezessen onder Francofone dominantie, het laatste woord. De Burgers van dit land willen namelijk geen Politiestaat waar eigen Wetten dienen te worden nageleefd, maar een kweekbassin voor internationale strookrovers. Mits die zich, of course, gedragen. En vooral niet raken aan de Goden op de Olympus van de Parlementaire Heiligdommen.

    Van wie anders dan van Geens Sanderszijds in De Schandaard zou anders deze uitspraak zijn:

    "Het is nu niet verstandig en bovendien ongepast om schuldigen aan te wijzen, of aan steekvlampolitiek te doen”

    Op slag werd duidelijk dat ik nog maar eens de bekoring niet zou kunnen weerstaan, om over het muurtje te kijken. Deze keer bij http://blog.seniorennet.be/guvaal/,

    die met dodelijke preciesheid en nuchter als altijd, de vinger op de zere wonde legt. De afbeelding hierboven is daarvan een goede illustratie.

    Had men toen in de nasleep van de Zaak Dutroux, maar geluisterd, of beter nog, samengewerkt met de enige opbouwende politieke partij die opkomt voor de Waarheid, dan was het land nu niet enerzijds ondergesneeuwd in ontelbare geseponeerde verkrachtingszaken, en was anderzijds Vlaanderen nu al lang onderweg om een Tweede Zwitserland te zijn. Een welvarende enclave met gezonde lucht en eindeloze vergezichten…

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    Het begon bij Verhofstadt

    *

       Ik herinner me niet meteen wie het gezegd heeft, maar de parlementaire onderzoekscommissie die de aanslagen in Brussel en Zaventem gaat onderzoeken zou zich niet beperken tot het uitspitten van de oorzaken van alleen de recentste gebeurtenissen en dat is maar goed ook. Dat het zo ver is kunnen komen, is door de grote nalatigheden die er op gebied van veiligheid en openbare orde vroeger al zijn geweest in het Brusselse. E.e.a. blijkt uit een verklaring van Marc Verwilghen, ooit voorzitter van de commissie Dutroux en minister van Justitie in de eerste regering Verhofstadt. Als we Verwilghen mogen geloven – en dat moeten we redelijkerwijs, de man is zes jaar geleden gedegouteerd uit de politiek gestapt – werd hij tijdens zijn ministerschap al door de politie gewaarschuwd over ernstige radicaliseringsproblemen in Brussel. Laurette Onkelinx noemde hem toen een populist en Philippe Moureaux zelfs een racist, dezelfde beschuldiging die hij recentelijk nog geuit heeft t.o.v. Theo Francken. Di Rupo, op dat moment voorzitter van de PS, verhinderde dat hij, Verwilghen, als minister van Justitie maatregelen ter zake zou nemen. Premier Verhofstadt, partijgenoot van Verwilghen, vroeg hem de zaak te laten rusten. Als Verwilghen gelijk heeft – en dat zal wel, de gevolgen bewijzen dat – zou men niet alleen Flup Moustache in beschuldiging moeten stellen, zoals ik al enkele keren heb geïnsinueerd, maar ook La Onkelinx, Di Rupo én Verhofstadt, deze laatste o.w.v. schuldig verzuim. Vergeten we trouwens nooit, dat het onder Verhofstadt was dat de snel-Belg-wet en het stemrecht voor vreemdelingen werden ingevoerd.

     

       Tenslotte even opmerken dat er ook francofone politici zijn die wél toegeven dat hun partijen gefaald hebben. Zo is er Brussels minister van Werk, Didier Gosuin (DéFI, het vroegere FDF) die in een interview met Brussel Deze Week toegaf dat men blind is geweest voor een hele groep jongeren die zich van de samenleving had afgekeerd en dat er onvoldoende geïnvesteerd werd in het Franstalig onderwijs. De kwaliteit van dat laatste is zo ondermaats dat het in de ranglijst van Europese regio’s niet eens bij de eerste 25 staat (Het Nederlandstalige bij de eerste vijf!). Ik schrijf hier ook al jaren dat Brussel wel geld heeft voor feesten en grote prestigeprojecten (denk maar aan dat voetbalstadion) en dat het voor de rest alleen maar vraagt dat Vlaanderen zou bijpassen, wat met de zesde staatshervorming nog maar eens gebeurd is, met dank aan de traditionele partijen (plus Groen).

     

       De huidige regering heeft nu de kans e.e.a. recht te trekken, zonder dat de linkse partijen, PS op kop, stokken in de wielen kunnen steken, zoals dat ten tijde van Verhofstadt I is gebeurd en maken ze er nu werk van..

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Vriend Guvaal is niet alleen een eerlijk man, recht voor de vuist, maar hij is, volgens mij, voorzien van een veel te goed hart bovenop een goed karakter. Ikzelf ben uit hetzelfde hout gesneden, maar bij mij zijn de harde kantjes er nog niet zo van afgesleten. Jammer dat Broeder Ezel (dixit St Franciscus bij Felix Timmermans) door de hoge leeftijd zo’n stramme pootjes heeft gekregen, dan stond ik nu vooraan in het Kruisleger dat Vlaanderen gewapenderhand weer schoon veegt. Om te beginnen bij de O.O. (Openbare Omroepen, de dubbele nullen). Om, samen met Geert Burger (in de boeien geklonken) de uitleg te krijgen waarom dode begrafenisdiensten voor Bom-Limmer-doden uitvoeriger belicht worden dan dode slachtoffers-landgenoten. Dat waren, buiten de (Franstalige) Dame van het Europarlement, allemaal blijkbaar niet-kerkelijken. Vooral de reden voor dat niet meer kerkelijk zijn, zou in de Parlesantte Onderzoekscommissie minstens moeten mee onderzocht worden.

    Al weet ik het antwoord op voorhand: ontkerkelijkt uit gebrek aan priesters, en gebrek aan priesters uit gebrek aan belangstelling. En gebrek aan belangstelling omdat die uitgelokt werd, omdat het Christelijk Geloof de Islamisering al te zeer gehinderd zou hebben. Het is een werk van lange adem geweest, dat nu zijn wrange vruchten afwerpt.

    Ja (zie nogmaals afbeelding hierboven): de cirkel is rond. Al jaren en onder onze ogen elkaars rug krabben, zodat ze allen vrij zijn van jeuk.

    Tot de kruik barst.

    En dat is, Mijne Dierbaren, wat er door die Onderzoekscommissie met alle middelen moet voorkomen worden. Want de Waarheid heeft geen nood aan ‘commissies’ die vooral het ‘Staatsbelang’ dienen: de Waarheid heeft genoeg aan zichzelf.

    PS

    In gezegde Commissie is Cruella Onkelinks aangesteld als bedienaar van de Parlementaire rem.  

     

    *

    *

     

     

     

     

     








    02-04-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3283

    5/972 * - betogingsverbod in Molenbeek voor alles wat niet Linkx is – het ghetto van Warschau maar omgekeerd -

    *

    *

    Het ghetto van Molenbeek

    De toekomst voor de oorspronkelijke bewoners.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    In de kazernes van de Bom-Lammers kan de pret niet op.

    Hoe wij, de overwonnen ons moeten voelen, horen en lezen we in de Buitenlandse Pers. Van groter belang is de eerste dag van de ‘kilometerheffing’. Alle mensen, wat zijn die buitenlanders toch stom. Overal aan de grenzen staan verdeel-automaten voor die meters, al-dan-niet toevallig in panne, bemand of bevrouwd met ‘helpers’ in beide landstalen, en –onwettelijk – zelfs in het Engels. Maar dan bieden zich daar dan toevallig vooral Roemenen, Bulgaren, en Oekraïners aan die alleen … Russisch begrijpen….

    Me dunkt een April-grap die maar matig gesmaakt wordt.

    En net zoals alles in Coburgia, loopt alles in het 200. Nog daar gelaten dat het eeuwen en eeuwen te laat is. Ja, want die autosnelwegen liggen er al 50 jaar en meer. En al die tijd zaten die barstenvol, in hoofdzaak met buitenlanders die alles gratis en voor niks in gruizelementen mochten reden.

    Laat me nu niet het Franse wegennet tot voorbeeld stellen, alhoewel… Hier in Italië sakkeren wij ook. Vlamingen sakkeren altijd en overal. Maar… slimme camera’s registreren ondertussen nu al Uw passage, en bij elke uitrit wordt U de rekening gepresenteerd. Maar U genoot voor die (kleine) prijs dan ook van autosnelwegen die er winters-zomers als biljardlakens bij liggen. Zacht zoemend glijden we van de ene naar de andere poepchiecke ‘koffie-bar’, waar het sanitair erbij ligt te blinken als thuis. U kunt eten van de vloer, de service is er meer dan voortreffelijk en de kwaliteit, ja de kwaliteit… wel, die is recht evenredig met de hoge prijs.

    En neen, die kleerkasten van venten hier en daar, dat zijn geen hooligans, maar ‘stewards’ die er gewoon hun werk doen, namelijk de mensen een gevoel van veiligheid geven.

    Ja Ja, al rijden de treinen ook hier verre van in tijd zoals onder Mussolini, toen ze dat wèl deden, alleen al aan de Spoorwegpolitie merkt men dat ‘het fascisme’ zoals men in Coburgia orde en netheid noemt, nooit ver weg is.

    Natuurlijk moogt U ‘fascisme’ niet verwarren met de nagestreefde orde en regelmaat. En dat, beste mensen, is toch voor elke Zuiderling een beetje tegennatuurlijk. Het doet me denken aan Il Cavaliere, en aan het gemak waarmee die met Poetin in de Krim om de ‘Heim ins Reich’ aldaar te vieren, een 200-jaar oud flesje Krim-wijn mocht kraken. Noblesse oblige zoals men weet.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    De Franse moederorganisatie van de Identitaire Beweging, Génération Identitaire, had voor aanstaande zaterdag in het radicaalislamitische bolwerk, het Brusselse stadsdeel Molenbeek, een demonstratie tegen de islamitische terreur aangekondigd. Zoals de minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Rudi Vervoort, nu bekendmaakte, werd de manifestatie op initiatief van de Molenbeekse burgemeester Françoise Schepmans (PS) verboden.

     

    De reden was dat de burgemeester zou vrezen dat de islamitische bevolking zich geprovoceerd zou kunnen voelen door slogans als “Radicale islamieten uitwijzen!”.

     

    Vermoedelijk om andere rechterlijke beslissingen te omzeilen, kondigde minister van Binnenlandse Zaken Jambon woensdag toen een algeheel demonstratieverbod voor komend weekend af in het hele hoofdstedelijke gebied. Daarop trokken de Identitairen hun oproep om te demonstreren in en noemden de beslissing “laf”. Maar ze is meer dan dat, ze is het wijken voor islamitisch geweld, een bevestiging van de terreur en zijn effectiviteit en een verdere stap naar het einde van de vrije westerse samenleving van Europa.

    Bron:

    www.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Hoe het nu verder moet met die vuile beek daar aan die oude vervallen molen?

    Kijk, wat het wordt is ‘que sera sera’ – wat zijn moet dat zal zo zijn. Ik kan er niet aan doen, maar een eindje geleden hadden we hier Poolse vrienden (nu zijn die terug naar hun land – omdat, zeiden ze, de dag van vandaag ze daar met hun Zloty’s veel meer konden doen dan met onze Europese Euro’s – hadden, we het dus soms af en toe tussen pot en pint, over de Poolse ‘jongens’ die (September 1944) samen met meestal de luidruchtige Canadezen, onze streek hielpen zuiveren van de Bezetters. Een ‘bezetter’ van de soort die nu geëvolueerd is tot de rijke welgedane toerist, eigenaars van al die nieuwste Mercedessen op de Gemeentelijke Parkings. Daar kwam dan ook hun wereldberoemde Poolse hoofdstad Warchau, hun geboortestad, vaak in voor. En neen, over Het Ghetto van Warchau onder de Nazi’s, daar spraken ze liever niet over. Want dat was voor veel Joodse mensen het begin van hun lijdensweg, en zij als Polen, kwamen er breed voor uit, dat hun land cultureel veel te danken heeft gehad aan datzelfde Joodse volk.

    Ik haal dit hier alleen aan, omdat ik deze Nazi-methode maar eerder vrijwillige ghetto-vorming nu vaststel in onze bloedeigen steden. Onder de oorlog reden de trams dagelijks vele keren ongehinderd heen en weer dwarsdoor dat ghetto. De mensen daar, op de tram maar meestal er buiten, kenden hun grenzen, want ingegeven door doodservaringen. Iemand die nog maar durfde naar buiten te kijken, was een Kind des Doods, wat nog duizend keer erger was voor wie de tram alleen maar langs buiten mocht zien.

    Nu zijn het in onze steden geen mensenschuwe ‘Untermenschen’ die met doodsangst in de ogen naar binnen in de tram kijken, maar alle oorspronkelijke inwoners van dit land. De ‘Übermenschen’ zitten nu binnen in de tram, waar ze met doodsverachting in hun ogen naar het gewriemel op straat kijken.

    Ja Ja, ’t kan verkeren, zei Bredero…..

     

    *

    *

     

     








    02-04-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3275

    6/910 * - hulplijn voor coran-moordenaars

    *

    *

    Imam Khalid Benhaddou zal samen met andere deskundigen de vragen beantwoorden. Foto: Geertje

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Zittend op de leuning voeten op de bank, geeft deze ‘imam’ het goede voorbeeld. Die “bal” naast hem geeft zijn ware bedoeling weer: hij lacht ons uit, zoekt naar een GAS-boete die men hem toch niet zal durven aansmeren, en die “bal”… ze kan, voor hetzelfde geld, gewoon een ‘booby trap’ voorstellen.

    Voilà, daar heeft U al een paar vragen om telefonisch contact op te nemen met dat ‘Centrum’.

    *

    Nu nog beter met vrouw Homans: ons zuurverdiend belastinggeld uitgeven om kandidaat massa-moordenaars op het goede spoor te houden. De Meesters Bom-Lammers gaan die, op ons kosten, de juiste voorlichting geven. Inbegrepen waarschijnlijk een snelcursus om bommen ineen te frutselen. Of ‘Hoe draai ik de Flikken een rad voor de ogen’. Bij iemand die een beetje nadenkt, komt het over als, aan moordenaars te leren hoe ze hun moment beter moeten afwachten. ‘Tous ensemble’, als het waren.

    Die tegen de muur zetten zou heel wat eenvoudiger zijn. Goedkoper en heel wat efficiënter. Want net als een beroepsdrinker of een heroïnesnuiver, is remediëren aan de symptomen van een adder geen oplossing. Opgegroeid voor galg en rad en iedereen tot last, zelfs hun eigen vaders en moeders, is pamperen geen optie.

    Ik zeg dat, met het beetje ervaring die ik ondertussen heb van de Coburger politiek. Kersen eten met zulke ‘Heren’, komt altijd neer op misbruik. U zag het op voorgaand stukje, in de video van Geert Wilders. Die legt uit, dat de grensbewaking vroeger wèl kon, en krijgt tot 5 x toe als repliek dat hij… geen voorstellen doet.

    En ja, die ‘Identitairen’, inderdaad. Na zaterdag in Molenbeek zullen we dan pas goed weten welk vlees we in de kuip hebben. Dat ze in hun leuzes, teruggrijpen naar Sparta, de grote verliezers in de Punische Oorlogen, bewijst dat het geen uils zijn. Het moet wel goed beredeneerd zijn, want met ‘dapperheid’ alleen tegen de Wijsheid zal het niet gaan. Daar tegenover zou ik liever over Ronceval gehoord hebben, zoals beschreven in het Roelantslied. Al ware het alleen al voor de uiteindelijke overwinning van de Goeden op de Slechten.

    Maar Dame Homans voelt zich mans genoeg, om de hedendaagse ‘Slechten’ te ‘ontslechten’. We weten voordien wat het zal geven, maar ondertussen zijn we weer een paar maanden en een paar aanslagen verder.

    Wat me verwondert, is dat op woensdag avond, amper twee dagen voordien, de Media nog altijd (met de dood in het hart?) de andere kant opkijken. Kop goed onderduwen in het zand, dan ziet niemand dat, is hun redenering.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    Hulplijn tegen radicalisering gaat sneller van start

     

    Imam Khalid Benhaddou zal samen met andere deskundigen de vragen beantwoorden. Foto: Geertje De Waegeneer

     

    De Vlaamse tak van de Moslimexecutieve heeft een gratis infonummer voor wie vragen heeft over islam en radicalisering. Normaal zou die op 30 april van start gaan, maar dat is nu vervroegd naar 30 maart.

     

    Vanaf vandaag, 30 maart, kan iedereen die met vragen over de islam zit, bellen naar een gratis infonummer. Het is een initiatief waarmee de Vlaamse tak van de Moslimexecutieve radicalisering onder jongeren de pas wil afsnijden. Het kadert in het actieplan deradicalisering van Vlaams minister Liesbeth Homans (N-VA). Zij subsidieert het project met 60.000 euro.

     

    Een veel gehoorde analyse over de radicalisering van moslimjongeren is dat hun kennis over het geloof te wensen overlaat, waardoor ze makkelijk vatbaar zijn voor extremistisch gedachtegoed. ‘Daar willen wij met deze infolijn iets aan doen’, zegt Mohamed Achaïbi, de voorzitter van het Nederlandstalig college van de Moslimexecutieve.

     

    Deskundigen beantwoorden uw vraag

     

    Het project van de infolijn sluit aan op een ander deradicaliseringsinitiatief van de executieve: het Netwerk Tegendiscours van imam Khalid Benhaddou. Hij leidt een netwerk van vrijwilligers, die scholen bezoeken om bij signalen van radicalisering vragen over de islam te beantwoorden.

     

    Benhaddou zal samen met andere deskundigen, onder meer imam Taher Toujani, een van de mensen die de back office van de infolijn zullen bemannen.

     

    De infolijn zal soms niet onmiddellijk antwoord kunnen geven, maar de vraag voorleggen aan één van de deskundigen. De vragen kunnen vanaf 30 maart per telefoon worden gesteld op 0800/200.98, of per e-mail op infolijn.islam@embnet.be. Dat kan in het Nederlands en het Arabisch. De bedoeling is dat er ook een website komt met antwoorden op de meest gestelde vragen.

     

    De doelgroep bestaat vooral uit jongeren ‘die op zoek zijn naar hun islamitische identiteitsontwikkeling’. Maar ook ouders, kennissen en vrienden kunnen er een beroep op doen om bij ontluikende radicalisering voldoende tegenargumenten te kunnen aandragen. Ook hulpverleners kunnen vragen stellen aan de infolijn.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het ligt er dus vingerdik op: de achterban van de Bom Lammers trekt zich even terug om op adem te komen. In ’t Fransoos heet dat ‘reculer pour mieux sauter’.

    Mij volstaat het, te weten, dat één van de voornaamste dogma’s van de Bom-Lammerij is, dat wie het ‘geloof’ verlaat, gekozen heeft voor de dood.

    Maar dat mag dus duidelijk niet gezegd worden. Nee, hoor want de ‘gematigde gekken’ zijn inderdaad niet zo… gek. In de geneeskunde zou dat iets zijn als vrouwen die maar een heel klein beetje zwanger zijn.

    Wie denken ze nog lang voor de gek te kunnen houden?

     

    *

    *

     










    30-03-2016, 18:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3274

    8/1484 * - de georganiseerde onverantwoordelijkheid – Wilders als de Prins op een Wit Paard -

    *

    *

    De Linkxe Parijse wijze om de aandacht af te leiden….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Helemaal onderaan vindt U een lange video van Geert Wilders in de Tweede Kamer in Nederland. – Voor wanneer een dergelijke striemende discussie in het Brussels Parlement? Met bvb Patrick DeWael in de hoofdrol? Na Maxima, die ooit beweerde dat ‘de’ Nederlander eigenlijk niet bestond, nu de vraag Wilders waarom de bestuurlijke elite wil dat er de Nederlandse cultuur eigenlijk ook niet bestaat….jan nooit bestaan heeft.

    *

    De donder gromt en het morrend volk blaast verzamelen. In Frankrijk willen die zelfs niet van Marine La Plume weten. Ze noemen zichzelf ‘De georganiseerde onverantwoordelijkheid’. En toch spreken ze me aan. Want als de vlam in de pan slaat, duikt het ongedierte onder tafel.

    Ook in eigen land zijn sinds verleden week dinsdag 22 Maart honderden gezinnen ofwel uiteengerafeld, ofwel voor generaties lang getraumatiseerd. Honderden levens zijn verwoest, of moeten met geschonden ledematen hun verder leven zien door te komen. Neem daarbij de rampzalige financiële gevolgen voor elk van hen, en iedereen zal begrijpen, dat de maat vol is. ‘Genoeg is genoeg’, zoals de Geert zegt. Al jarenlang kunnen we niet meer rustig de trein, de tram, het vliegtuig nemen, of zelfs naar de voetbal of de koers gaan, of we worden gecontroleerd tot zelfs in onze broekzakken. Ja wij als brave burgers wel, maar criminelen en bom-moordenaars kennen de truckjes. Die hebben overal hun mannetjes zitten, want overal zitten hun medeplichtigen in de veiligheidsorganen en dus lekker in de kaas.

    We zijn zodanig ‘verrijkt’ geworden door die armoezaaiers, dat het haar door onze klak groeit en we zelf bijna tot de bedelstaf zijn gedegradeerd. En dan bijten die monsters nog in de hand die hen geholpen heeft. De maat is niet alleen vol. Ze loopt over. Al waren we tot hiertoe tot machteloosheid gedoemd.

    Het is verdorie nog de Leugenpers zelf die gisteren de sluier wegtrok over die voorheen eerder onbekende beweging van Spartaans bezielde vechtlustige ‘jongeren’ die ‘Poitiers 732’ op het schild voeren. Een in Europa al lang verdrongen begrip uit de nevelen der Geschiedenis. De ‘Identitairen’, een generatie die nu na verloop van tijd ons gezamenlijk verleden niet vergeten blijkt te zijn.

    Niet te verwarren met de voetbalsupporters die op hun manier (wordt gezegd) zijn komen rouwen zonder daartoe uitgenodigd te zijn.

    Hieronder leest U het opstelletje van ene Maarten Goethals, die beter zijn nek eens zou uitsteken in de schoolatlassen die hij blijkbaar vergeten is. Hij ‘schrijft’ in Het Nieuwsblad en dus schrijft hij alleen zaken die Evangelie-waar zijn.

    Dat Poitiers ten Noorden van Bordeaux (onder Nantes, Frankrijk, beste Maarten) zou liggen, weet zelfs Google. Poitiers, een wereld van waarschuwend begrip in de Westerse Beschaving! Want tot daar waren bij een eerste poging, de Krijgsheren van Mohammed in een zee van bloed reeds doorgedrongen, in de onderwerping van het Westen, minder dan 100 jaar na diens dood. Karel Martel, de Frankische Koning van toen, ‘hakte ze daar in de pan’. En hoe! Ze zouden dergelijk ‘Ontvangstcomité’ niet vlug vergeten! Het zou dan ook duren tot Lepanto (1571) voor ze zich hersteld hadden, en nogmaals probeerden in een der grootste zeeslagen der Geschiedenis, waar weer, hardleers als Bom-Lammers zijn, het onderspit moesten delven tegen de legers van Jan van Oostenrijk, de bastaardzoon van Keizer Karel V. Een leger die het onderspit moet delven op zee, is dan niet meteen weer boven water, want de Turken probeerden het voor de derde en laatste keer in 1783, maar dienden ook daar voor de Poorten van Wenen, te lopen om hun leven te redden. Nu zijn de Bom-Lammers dus bezig aan hun vierde en hopelijk laatste poging het Westen te vernietigen. Deze keer minder door het zwaard (buiten de bom-terreur), maar door list en bedrog. Via de ‘Vrijheid van Religie’ zijn ze er namelijk in geslaagd onze democratische samenleving te vergiftigen.

    Hieronder leest U het verhaal van deze georganiseerde verantwoordelijkheid’. En, o wonder boven wonder, die ‘jongeren’ behoren tot geen enkele politieke partij. Ze hebben bijgevolg mijn bewondering. Ook al zijn ze onderdanen van Franske den Hollander. Noch Linkx, noch Rechts, maar gewoon recht door zee.

    Jongens, wat moeten al die meelopers nu ijzer vreten! Zaterdag zal Molenbeek beven, en de Media kunnen er geen kleur op plaken….

    Het wordt dus zaterdag ‘’Hard tegen Onzacht’. Mayeur krijgt de kans onsterfelijk te worden, door de nakomelingen van Kartel Martel in het stof te doen bijten. Er zal veel volk komen kijken.

    Misschien is dit wel het begin van het einde van Coburgia. En, zoals de Dichter René Declercq het bijna 100 jaar geleden dichtte: ‘Er ligt een Staat op sterven. Ik zal op d’uitvaart zijn’.

    Oog voor oog, tand voor tand.

    Na zaterdag zal Molenbeek nooit meer Molenbeek zijn, alle Moureaux ten spijt.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    Radicale jongeren gaan manifesteren in Molenbeek: “Een oorlogsverklaring”

     

    Vandaag om 14:51 door Maarten Goethals

    Radicale jongeren gaan manifesteren in Molenbeek: “Een oorlogsverklaring”

    Een afdeling van Génération Identitaire, een radicale jongerenorganisatie uit Frankrijk, gaat zaterdag in Molenbeek manifesteren tegen de Islam. “Hun actiemethodes? Vrij spectaculair”, aldus Filip Dewinter.

     

    "Vergis u niet. Het gaat niet om een manifest, het gaat om een oorlogsverklaring." Met die forse uitspraak eindigt het oprichtingspamflet van Génération Identitaire, de Frans-Europese beweging die zaterdag in Molenbeek tegen de Islam wil betogen.

     

    Dat belooft weinig goeds. De beweging ruikt namelijk een uitgesproken kans om zich internationaal op de kaart te zetten, nu alle ogen strak op Brussel gericht staan. De burgemeester van de geviseerde gemeente, Françoise Schepmans (MR), verbood de manifestatie, maar de aanhang groeit op Facebook en Twitter, nu ook andere splinter- en haatgroepen de oproep ondersteunen en massaal verspreiden.

     

    Extra beveiligingsmaatregelen lijken noodzakelijk.

     

    Spartaans leger

     

    Génération Identitaire werd in 2012 opgericht na een reorganisatie van verschillende kleinere extreemrechtse organisaties, en trekt vooral ontgoochelde jongeren aan.

     

    Hun gedeelde bekommernis? De verloedering van Europa en de Westerse waarden, het verlies aan "traditie, kennis en autoriteit op school", de vrees van een sociale onzekerheid "die veel te genereus is voor vreemdelingen maar te weinig voor de onzen".

     

    De beweging gelooft ook niet dat "Kader onze broeder kan zijn, onze planeet ons dorp en de mensheid onze familie. We hebben ontdekt dat we wortels hebben en voorouders, en dat betekent onze toekomst", luidens het manifest op de professioneel ogende website.

     

    En de grote schuldigen van dat alles? De generatie van mei "68, de babyboomers, de politici, de multiculturele samenleving, de Islam. In de communicatie kiest de beweging daarom niet toevallig voor twee veelzeggende, terugkerende symbolen: het cijfer 732, dat verwijst naar de slag van Poitiers, waarbij de Frankische hofmeier Karel Martel een moslimleger in Spanje staande hield, en op de gele vlaggen prijkt ook telkens een omgekeerde V, de Griekse letter Lambda, die ook de schilden van het Spartaanse leger versierden, in de Grieks oudheid gevreesd voor zijn discipline en slagkracht.

     

    Moskee bezetten

     

    Omdat Génération Identitaire niet gelooft in de parlementaire weg (ook niet in een alliantie met het FN van Marie Le Pen) kiest het daarentegen voor concrete acties. Het noemt zichzelf daarbij "de eerste lijn van het verzet" en gaat "geen enkel gevecht" uit de weg. Het bezette al eens een moskee, en begin deze maand blokkeerde de organisatie de bruggen die van het vluchtelingenkamp in Calais naar het stadscentrum leiden.

     

    Génération Identitaire kent ook aftakkingen in Nederland en Duitsland.

     

    Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter noemt de acties "telkens goed voorbereid en vrij spectaculair". "Er gaan vaak maanden werk aan vooraf, wat me charmeert – ik noem ze daarom wel eens de Greenpeace onder de radicalen."

     

    Wat de manifestatie van zaterdag betreft, denkt hij dat het vooral om "kleinere rechts-radicale groepjes gaat, die de naam van Génération Identitaire accapareren. "Want België kent, voor zover ik weet, geen lokale afdeling".

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het Communisme gevallen, samen met de Berlijnse Muur? Ik moet mezelf nog dikwijls knijpen om te controleren dat ik niet droom. Kon dat toch maar nu herhaald worden met de SD, de Sociaal Democraten, zijnde de ‘ Staatsdragende Partijen’ die ons land naar de knoppen geregeerd hebben.

    Mag ik dan ook even aandringen, om via deze link te luisteren naar het geschut van ‘allen tegen één’ bij onze Noorderburen.

    https://youtu.be/kEnD800JGNU

    Vrij vertaald; de tijd van ‘armen gekruist’, zwijgen en luisteren is voorbij. Onze ‘Leiders’ zijn de grootste zielepoten die er bestaan en ikzelf sta vooraan tussen het volk om ze zien hangen.

    Meer dan Geert Wilders, kopman van de Vrijheidslievende Nederlanders, zeg ik: ‘Genoeg is genoeg’, na 186 jaar vernederingen te hebben ondergaan, grijpen wij de Islammerij Crisis aan om schoon schip te maken. Klinkt het niet, zo botse het. In Vlaanderen zijn wij er thuis!

     

    *

    *

     








    30-03-2016, 13:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3273

    9/786 * - de Identitairen aan de Beurs: versie van Rechts Actueel.

    *

    Woensdag 30 maart

    Zon 7u22-20u12

    H Johannes Climacus

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Wie stookt, bekomt uiteindelijk vuur.

    Onze Verlichte Grote Verstanden, in koor met de E.U.-Potentaten en gedirigeerd door de aanhang van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, slaan de maat, en onze volkeren moeten dansen. Allemaal op de maat van één-twee-drie, met de ogen toe.

    En ja, daar komt gegarandeerd narigheid van. Kloptd’rop tegen Voeldetnie. Een gemeenschappelijk front tegen IS-Bommers en Bom-Slimmers. Onderwijl volle aandacht voor wie de eerste vuile bom trekt.

    Is het, sedert de tijd van de Woestijn Pedofiel, nu 1400 jaar geleden, ooit anders geweest?

    Juist. Dit is een vraag waarmee U de Lotto kunt winnen! Noem het land waar er Islammerij is, en geen oorlog….

    Ja, met onszelf, dus Identitair te zijn, kunnen wij hen weerstaan. Vade retro, Satano!

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    *

    Casuals Against Terrorism’: een legitiem protest tegen de vijanden die ons bedreigen

    door BERT DECKERS • 28 MAART 2016

    *

    Ware aanslagen in eigen land, links politiek geregisseerde naïviteit alom, een dreigvideo aan het adres van Vlaanderen, Brussel en Wallonië, … allemaal geen enkel probleem: een kaarsenwake aan het Beursplein in Brussel zal het wel verdringen. Maar wanneer er een 500-tal voetbalsupporters de straat op komen is het paniek! “Hooligans”, “racisme”, “Hitler-groeten”, …

     

    We gaan er niet veel doekjes om winden: de actie gisteren onder de noemer ‘Casuals Against Terrorism‘ was legitiem. Ook de plaats waar men actie voerde was legitiem. Punt.

     

    Op een moment dat het land wordt aangevallen door religieuze fanatiekelingen helpt het allerminst om de kop in het zand te steken. Het moge herhaald, maar brandende kaarsjes, liedjes en knuffelsessies gaan geen zier helpen. IS-terroristen willen Europa in de ziel raken. Hard terugslaan is dan ook de enige correcte manier om daarop te reageren. En dat hebben de fanatieke voetbalsupporters die gisteren naar Brussel trokken goed begrepen.

     

    Bijna iedere dag van de afgelopen week kwam er wel een nieuwsfeit naar boven waaruit bleek dat onze politici en de betrokken veiligheidsdiensten op veel vlakken zwaar gefaald hebben. Logisch dat de bevolking het beu is en boos wordt. Logisch dus dat die bevolking op straat komt. Het nuchtere, rationele en realistische deel van de bevolking alleszins…

     

    Het moge herhaald, maar brandende kaarsjes, liedjes en knuffelsessies gaan geen zier helpen. IS-terroristen willen Europa in de ziel raken. Hard terugslaan is dan ook de enige correcte manier om daarop te reageren.

    Maar goed, enkele zaken die de betogers van gisteren zelf al perfect rechtzetten, maar waar de media geen oren naar hebben:

     

    het was geen extreem-rechts gebeuren, ook vreemdelingen stapten mee op, waaronder zelfs een aantal moslims

    er werden geen Hitler-groeten gebracht; in de voetbalstadions worden bij regelmaat de armen beiden(!) gestrekt de lucht ingehouden; het is een gekend gebaar voor wie van tijd tot tijd eens naar het voetbal kijkt; ook de media weten dit maar al te goed overigens!

    wie toch bewust iets deed dat op een Hitler-groet leek, werd meteen aangepakt door de andere betogers

    een zatte bende? dat is nieuws brengen met twee maten en twee gewichten; nog nooit hebben we de media weten schrijven over ‘junkies die de G5 aanvallen’

    er werd “On est chez nous” gescandeerd en dit werd weggezet door de media als ‘racisme’. Waar zijn we dan? In het buitenland?

    het bloemenperk werd betreden? Ja, door Casuals, politie, media, hippies en vooral… door moslims die het niet kunnen verdragen dat er Israëlische vlaggen liggen lagen, aangezien ze werden vervangen door een Palestijnse vlag (nog geen artikel over verschenen op de linkse microblogs)

    Aanstaande zaterdag trekt Génération Identitaire naar Molenbeek. Ook Vlaanderen Identitair roept op om hier aanwezig te zijn. Ook nu kunnen we de verontwaardigde reacties van de media al voorspellen. Maar wat maakt het uit? Wie zijn zij: de media? Wie zijn zij: de collaborateurs van IS en van de andere islamterroristen die kinderparken opblazen? Laat ze maar schrijven!

     

    Als mensen willen betogen tegen terrorisme dan is dat hun goed recht. Geen naïeve hippie die hen dat kan verbieden! *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Vraag: gaat de aangekondigde betoging op zaterdag 2 April in Molenbeek nog wel door want ondertussen is Molenbeek ‘gekuist’ met de Kärcher waarvan Sarkozy ooit sprak inzake de banlieues van Parijs. Die liggen er namelijk nog smeriger bij dan weleer….

    Maar ja het zijn volgens de PS (Mayeur), de Vlamingen die Brussel vervuilen…. Dat was toch nooit bedoeld op de Vlamingen hun geld?

    Enfin, trek aan de riemen, wij varen. Fris op de maat van ons lied….

     

    *

    *

     










    30-03-2016, 09:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3272

    8/1834 * - volksverlakkerij – Hollandse familievader aan de Beurs –de ‘”Casuals’ – Barbara over het pamperen van de Islam -

    *

    *

    The Casuals?

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    http://fenixx.org/2016/03/28/een-ooggetuige-verslag-van-uit-brussel/

    *

    Ik heb U al uiteengelegd dat mijn ellebogen werken als antennes. Het lag er dan volgens mijn ellebogen dik op, dat op Pasen die ‘hooligans’ aan de Beurs in Broekselabad die naam kregen opgespeld door de Media, omdat die, radeloos zijnde, op slag niets anders konden verzinnen. Net zoals de spreekkoren op de voetbaltribunes, noch uitgesproken Rechts, nog verstoken Slinkx of iets dat ze konden thuiswijzen zijn. Ze zijn gewoon de stem van de man in de straat. Met het begrip ‘Casuals’ konden ze nog gene weg, want de violen waren nog niet gestemd. Omdat ze niet eens weten (of durven toegeven) niets meer af te weten van wat er leeft onder het volk. Dus werd dan maar voorlopig gekozen voor bij ‘hooligans’ omdat dat fenomeen voor het eerst bij de voetbal naar voor kwam. Waar niet-blanken, omdat die niet in de smaak vielen, dan maar voor ‘Makaks’ werden uitgescholden.

    Dieper ingaan op dat nieuwe fenomeen zou inderdaad, net als roken, wel eens hun gezondheid kunnen schaden. En, ze wisten het zeker, het was ook schadelijk voor de opwarming van de aarde.

    *

    Enfin en contre-enfin, de getuigenis van een onafhankelijke buitenlandse getuige moet dus klaarheid brengen. Al moeten we er rekening mee houden, dat bepaalde ‘onderzoekshoernalisten’ nu de man tot op het bot gaan natrekken….

    Het is een beetje zoals ‘één tegen allen’ en dan nog een enkeling tegen de verzamelde legers van Overheid en hun slippendragers samen.

    Volgens mij is het eerder het zoveelste bewijs dat de leugen altijd, al vliegt die nog zo snel, achterhaald wordt door de simpele waarheid.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Een ooggetuige verslag van uit Brussel

    *

    “Brussel, 27 maart 2016. Een aantal dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel, besluit ik om met mijn zoontje van 8 jaar naar de rouwplaats aan het Beursplein te gaan. Dit om onze steun te betuigen en om mijn zoontje meer uitleg te geven over het hoe en wat van de laatste dagen… Want zeg nu zelf, hoe leg je al deze terreur uit aan een kind van zo jonge leeftijd die al met moeilijke vragen durft af te komen? Vragen gelijk “papa, waarom doen die mensen dat?” En toegegeven, als vader zie ik de toekomst somber in.

     

    Na een uurtje rijden en twee lekkere Brusselse wafels later, komen we bij het plein aan. Er zijn honderden rouwenden aanwezig, de stilte die er heerst is pakkend. Ik zie overal vlaggen hangen van diverse landen, gaande van België tot Marokko. Her en der zingt er iemand liederen van hoop, tussen de massale aanwezigheid van neergelegde bloemen. Wat mij wel al meteen opvalt, is een bepaald groepje dat op de trappen rechtsboven staat. In het begin lijken het me mensen met positieve boodschappen zoals ‘Stop de haat’ en ‘Verenigd zijn we sterk’. Maar al snel wordt me duidelijk, helaas, dat ze er ook staan om hun propaganda te verspreiden, in de zin van extreem-linkse ideologie. Ikzelf ben een links ingesteld persoon, maar kan er niet tegen dat mensen zo’n drama proberen te gebruiken voor hun politiek programma, links of rechts! Ik negeer ze verder.

     

    Na ongeveer een half uur gerouwd te hebben, vind ik dat het tijd is om terug huiswaarts te keren, de kleine begint zich bovendien ook te vervelen en wilt thuis op de playstation spelen. Maar ineens, komende van het station Brussel-Noord, horen we veel lawaai. Ik pak mijn zoontje op de schouders en besluit, langs de kant, om te kijken wat er gaande is. Wat ik zie, is een indrukwekkend schouwspel. Een leger van minstens 600, de meesten in het zwart geklede, mannen trekken richting het Beursplein. Her en der worden er onderweg fakkels aan gestoken. Vele mensen rond me weten, net als ik, niet wat er gaande is. Komen ze hier ruzie maken? Komen ze hier de boel op stelten zetten? Vanwaar deze zeer opvallende betoging? En was het niet verboden om te protesteren vandaag? Het valt me meteen op dat het echte ‘hooligan types’ zijn. Groot, breed, luidruchtig, de meesten kaal geschoren. Je kent het wel.

     

    Net voor ze aankomen aan het plein, passeert deze bende een groepje militairen die instaan voor onze veiligheid. Meteen beginnen al de hooligans massaal te applaudisseren. Dit als teken van respect. Iets wat door de militairen zichtbaar geapprecieerd wordt. Mijn eerste mening begint al bij te draaien en al zeker als ik zie dat wanneer ze aankomen aan het plein zelf, ze allemaal meteen muisstil zijn. Het valt onmiddellijk op, ze komen duidelijk om te rouwen. Niet om ruzie te maken, niet om ‘politieke’ standpunten aan te halen. Neen, vanaf het begin is iedereen van deze opvallende groepering stil en willen ze mee rouwen, juist zoals de rest van ons. Het enige verschil is dat deze mensen geen ‘zondagskledij’ dragen, zeg maar.

     

    Vooraan wordt een spandoek zichtbaar gemaakt… ‘Casuals against terrorism’. De stilte wordt doorbroken met luid gezang. “We hate ISIS” galmt loeihard door de straten van Brussel. Velen van ons die er rond staan, zijn onder de indruk en kijken het schouwspel toe. Een oud koppel vlak langs ons begint te klappen voor hun. Mijn zoontje weet niet wat er gaande is maar kijkt met de mond open toe. Maar dan ineens verandert de situatie. Een bepaald persoon met bril op, volgens mij duidelijk onder invloed van drugs, probeert het spandoek te verwijderen die de hooligans tonen. Deze persoon wordt eerst nog rustig weg geduwd, maar nadat hij nogmaals het spandoek probeert te verwijderen of scheuren, krijgt hij een klap en valt hij op de grond. Ik keur geweld nooit goed, maar deze persoon heeft er echt wel zelf om gevraagd.

     

    Maar dan begint het. Het groepje links radicalen dat rechtsboven aan de trappen staat, begint de hele bende hooligans te provoceren en zingt liederen tegen hun, ment noemt ze racisten en fascisten. Wat extreem belachelijk is, het valt immers op dat er ook gasten met ‘een bruin tintje’ rondlopen tussen deze groep. Uiteraard volgt er reactie en na enkele minuten besluiten de hooligans om ze op een kordate, maar geweldloze manier van de trappen te verdrijven (een beetje lomp wel dat enkelingen over de bloemen lopen). De politie komt tussen beide en evacueert de extreem linksen voor hun eigen veiligheid en de hooligans zijn ‘baas van de trappen’. Helaas is het hek van dam. Mensen die pas zijn aangekomen beginnen te geloven dat het om een actie van extreem-rechts gaat, mede doordat de links radicalen die ondertussen onder het pas aangekomen volk deze boodschap verspreiden. Ik probeer tussenbeide te komen en zeg dat dat helemaal niet klopt, maar krijg ineens van langszij een klap tegen het gezicht. Mijn zoontje begint te wenen. Ik draai me maar zie niemand… Een laffe daad en waarom?! Omdat ik de waarheid zeg?! Een tv ploeg van de VRT, die nota bene amper op drie meter van me staat, heeft deze scene duidelijk gezien maar ze verkiezen het om de hooligans te blijven filmen.

     

    Ik besluit naar huis te gaan, mijn zoontje heeft bang. Op de radio hoor ik hoe de media melding maakt van ‘extreem rechtse betogers’ die de boel op stelten zetten. Maar ik heb zelf gezien dat dat helemaal niet waar is. De provocatie kwam duidelijk van extreem linkse hoek. Ongelofelijk dat de politie dan ingaat tegen het eigen volk dat opkomt voor ons land en normen en waarden. Deze actie had niets te maken met racisme. Dat was duidelijk! Mijn maag draait er dan ook van om om te zien hoe de media de massa voorliegt en dit protest probeert te marginaliseren en demoniseren. Dan zijn er eens mensen die opkomen voor het land, en dan kraakt men ze af. Hooligans die elkaar normaal kunnen verscheuren, die nu broederlijk samen komen en opkomen voor het vaderland. Het zou een mooi verhaal kunnen zijn en een positieve boodschap, maar helaas besef ik eens te meer, dat we leven in een zevermaatschappij. Zonde! Enkel teleurstelling heerst, maar ik wil nogmaals mijn respect betuigen aan deze ‘Casuals against terrorism’. En dank u! De volgende keer loop ik met jullie mee.

     

    Hoogachtend, Rudy S.”

     

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ondertussen heb ik, als een rots in de vijandige branding, ons Barbaraatje in De 7de Dag bezig gehoord en gezien. Dat was wel voor de gebeurtenissen van even later op het Beursplein. Met karbonklels van ogen blies ze van zich af, dat ook daar aan tafel het woord ‘Islam’ niet mocht vernoemd worden. En ja in Vilvoorde werkten de Bom-Lammers goed mee, zoals Hans Bonte (SP-a) wist in het midden te brengen. Natuurlijk, wist ons Barbaraatje te vertellen, omdat ze in alles worden toegegeven. O.a. in het gescheiden zwemmen, m.a.w. door onze normen en waarden aan hen ondergeschikt te maken. Ja, volgens mij zag de zwaarlijvige Bonte op dat ogenblik alle hoeken van de studio, heen en weer geslingerd door dat frêle ding van het VB. Naar goede slinkxe gewoonte, mag ze hiervoor nog de factuur verwachten….

    Maar allez, de Pauwels zag zich al-bij-al verplicht dat Barbaraatje meer dan vroeger aan het woord te laten. Gevolg van de stijgende peilingen?

    We gaan dus stilaan naar de tijd van toen, tijdens de Duitse bezetting. Waar een breuklijn liep zelfs tussen de leden van eenzelfde gezin. Ook toen was men ‘Duits gezind’ (nu zou dat extreem-zacht zijn) als men de voorgeschreven mening niet deelde. Die was, zolang de Duitse Wehrmacht on-overwinnelijk leek, d.i. tot na Stalingrad, januari 1942, de Duitse en de Vlaamse proletariërs de handen in elkaar moesten slaan. (Zie Plan DeMan). Nadien kwamen er de ‘werkweigeraars’, de ‘verplicht tewerkgestelden’, en ineens moesten de Duitse munitiefabrieken maar zichzelf behelpen.

    Maar daar bovenop was men, met het oog op de postjes na de oorlog, in het ‘verzet’, bij de ‘Witte Brigade, of bij de ‘Weerstand’. Wat achteraf de zaken veel vereenvoudigde, want wie verkeerde sympathieën had gehad, om welke redenen dan ook, waar of niet waar, viel naast de prijzen. Het woord ‘broodroof’ kwam officieel nergens over de lippen, maar als de vrijer een Nonkel had bij de Witte Brigade, dan was Uw broodje gebakken.

    En die tijden gaan nu dus weer terugkomen, sè. Uw Chef op ’t Werk kritiek gehad op het systeem van bel-kaarten ‘pay and go’? Op ’t gepaste moment kunt U zijn plaats (en zijn wedde) krijgen. Maar als zijn knap dochtertje de bullebak die Uw zoon is, wil trouwen, dan blijft de zaak blauw-blauw.

    Voor bemiddeling; zich wenden tot de bevoegde Imaam.

    Allez, ik wil maar zeggen, we gaan straks leven in een wereld waar twee broers elkaar als twee duivels bevechten.

    Maar zoals nogmaals in De 7de Dag gezegd, zal daarbij nergens gewezen worden naar de Religie van de dood.

     

    *

    *

     








    29-03-2016, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3271

    6/1141 * - Hooligans of Brigands? – het gordijn gaat op: de vertoning kan beginnen – Jonas in de buik van de walvis.

     

    *

    Dinsdag 29 maart 2016

    Zon 7u25-20u11

    H Jonas

    Op Sint-Jonas komt dikwijls vuur van pas

    *

    *

    Zie (L): Fuck ISIS

    Bron: VRT? “Casuals”’ = Extreem Rechts…..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De schaamte voorbij, las ik ergens, en het ging over ongewenst en dus met de minuut hardhandiger protest tegen de vreselijke gebeurtenissen van Dinsdag 22 Maart. Daartegen maakt men geen vuist, verzint men geen vergelding, maar rouwt men omwille van (vriend en vijand) de doden.

    Op het Beursplein, voor de camera’s zien we deelnemers en we horen hen zeggen dat die 450 mannen zeker niet ‘RECHTS’ zijn. Na de montage in Het Journaal, krijgt de kijker hiervan de ‘bevestiging’, als besluit dat deze ongewenste betogers blijkbaar zeer duidelijk … rechts zijn….

    Pardon, dat was/is voor dat soort loopjongens hun gewone manier van doen, hun roeping a.h.w. om aan de domme kijker de dingen te duiden…. Stel U voor dat deze zou begrepen hebben dat die ‘hooligans’ tegen de bommenleggende ‘verrijkers’ waren geweest. Nee, nee, dat soort betogers denken niet zoals de Overheid het wil, dus worden ze in de hoek van het Vlaams Belang getrapt.

    Tiens, verdorie, die partij schijnt bij de Media van de aardbodem te zijn weggeveegd: de ‘Vlaams Extremisten’ komt niet voor op de lijst hieronder van al de zich distantiërende politieke regerings- en oppositiepartijen. BDW wordt, merkwaardig genoeg de eer gegund een eigen mening te hebben.

    O, ik zie het al: het initiatief voor dit optreden lag bij Mandoline Rutten, het vriendinnetje van Konijnentand. Oef, zullen die Blauwkousen gezucht hebben, we krijgen gegarandeerd felicitaties van Erdogan en van de Zwarte Ongeluks Kater in Amerika, die samen met de Bom Lammers van Europa, ook de toetreding van ‘Die Joekreen’ en de winning van schaliegas uit de Krim niet in gevaar willen brengen.

    Het gordijn gaat stilaan naar omhoog, en we zien dat alle dingen met elkaar verweven zijn. Een Nieuwe Wereld Orde, het heruitvinden van een ‘gematigde Wereld Islam’, de vinger in de pap van Amerika, de opkomst der SD, Sociaal Democraten, zijnde de mix van onze vroegere ‘Staatsdragende Partijen’.

    In één woord: de lijnen van het kader waar onze eigenste eigenheid totaal wordt uitgesloten. Oude gevoelens van soevereiniteit, Vrijheid en Liefde voor de Eigen hard (nationalisme) zijn gewoon niet politiek-correct, maar ‘Extreem Rechts’. Of, zoals Mayeur zegt, het is Vlaanderen die Brussel BEVUILT.

    *

    Een goed hart en een slecht karakter. Men heeft dat of men heeft dat niet.

    Weet U, naast die twee diep-menselijke Pallieter-kwaliteiten, zijn er ook nog mensen met gezond verstand en met ijzeren vuisten. De Media reageren daarop met de klassieke Slinkxe remedie: ze worden apart behandeld en uitgesloten. Geen ‘racistische spreekkoren’ meer op de voetbaltribunes. Tumult maken tegen het RAS der IS-Bommers is ruziemaken door hooligans…

    Op eigen tamelijk duidelijke manier naar het Beursplein afzakken, om, naast de hypocrisie, ook woede te tonen = wat gaat het buitenland daar van zeggen?

    *

    Weet U nog? Toen ‘onze jongens’ na de Franse Revolutie de zegeningen van ‘de ‘seculiere maatschappij’ niet zomaar wilden aanvaarden, en Voor OUTER EN HEERD grepen naar Vaders geweer, noemende het Establishment hen (naar de mode van de tijd met een Frans woord) de Brigands, de bandieten. Nu echter is de mode Amerikaans, en nu is de uitdrukking dus engelstalig: Wie, net als toen, naar zijn geweer wil grijpen, zijn… Hooligans.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

     

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Partijvoorzitters veroordelen samen betoging, maar N-VA doet niet mee

    (zo 27/03/2016 - 16:13 Fabian Lefevere)*

    De Vlaamse partijen, behalve de N-VA, doen iets heel ongewoons: ze verstuurden samen een mededeling om de vertoning op het Beursplein te veroordelen. En Charles Michel, die is ook boos.

     

    De beelden van de vertoning op het Beursplein - waar enkele honderden hooligans de rouwplechtigheid kwamen verstoren - gaan de wereld rond. Niet goed voor Belgiës imago, en kwetsend voor de nabestaanden.

    Gezamenlijke veroordeling

     

    In die context gebeurde iets zeldzaams: de voorzitters van de Vlaamse partijen - meerderheid én oppositie - stuurden een gezamenlijke persmededeling om de gebeurtenissen te veroordelen, op initiatief van Gwendolyn Rutten (Open VLD).

     

    Opvallend: N-VA-voorzitter Bart De Wever was daar niét bij. "We zien er de meerwaarde niet van in", zo gaat de verklaring. "Na de aanslagen kwam er géén gezamenlijke mededeling, en nu wel? Dat is een fout perspectief. Hooligans hebben de psychologie van een kind: hoe meer aandacht je hen geeft, hoe interessanter ze zich voelen. Dit is met een kanon op een mug schieten."

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    In Nederland is hun Gulden al gevallen….

    *

    We zien, samen met dat gordijn dat omhoog gaat, ook veel losse eindjes. De Is-Bomlammers doen dat uit frustratie. Het zijn arme kansloze jongeren. We moeten hen dus beter vertroetelen en nog meer in de watten leggen.

    En als dan uitkomt dat de Molenbeekse ‘bom-jongeren’ zich gingen amuseren in het uitgangsleven van de Louizalaan bij de Brusselse jet set, en dat de vliegtuig-crashsers van de Twen Towers universitairen waren die in hun vrije tijd het “piloteren” van lijnvliegtuigen hadden eigen gemaakt: gaat dan nog geen lichtje branden?

    Nog rapper dan om een hond te slaan men stokken vindt, vindt men schijn-argumenten (de armoede) om de Bom-Lammers te strelen.

    En maatregelen dat men neemt! Ongelofelijk! Hulpdiensten worden speciaal verwittigd hun voertuigen, hun uitrustingen en hun uniformen beter te bewaken, want… In Molenbeek vliegen de invitaties om ‘Westerlingen’ altijd en overal aan te vallen, per GSM door de lucht. Kunnen we niets aan doen, zegt de Overheid: dat bericht werd verstuurd vanaf een anonieme ‘pay and go-kaart’

    Maar verdomme God-nog-aan-toe, waarom duldt de Overheid dat systeem al jaren? Zelfs in een zogezegd maffia-land als Italië wijst men voor zoiets met een draaiende vinger naar het eigen voorhoofd. Is gewoon de opstap voor elke crimineel, wordt gezegd. Maar in Coburgia vindt men dat juist heel fijn…. Want het stelt de draadloze telefonie ter hand aan elke minstbedeelde.

    Ja Ja we staan d’er veur en we moeten d’er deur. Dat was vroeger zo. Maar nu staan we d’er veur en morgen zitten we d’er allemaal onderdeur.

    PS:

    Volgens de Dagklapper is het vandaag de Feestdag van Jonas in de buik van we walvis. De precieze omstandigheden herinner ik me ook niet meer, maar het is het verhaal van iemand die zich het leven kon redden, door met huid en haar opgeslokt te worden door een reuzenvis, die daarna wegzwom van de plaats delict. Maar de vis spoelde ergens anders aan, werd daar gevangen genomen en open gesneden. Einde goed, alles goed, want het leven des mans was gered.

    Ik denk dat we binnenkort hele vloten levende walvissen voor onze kusten zullen nodig hebben….

     

    *

    *

     










    29-03-2016, 12:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3270

    6/988 * - Lahore bomgordel tegen moeders met kinderen op Pasen

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De Islamitische Republiek Pakistan, op het Indische Schiereiland….(Oei).

    Het grenst o.a. aan het Iran van de Ayatollahs. (Oei Oei) En een van de grootsteden daar is Lahore. (Ha ja)? Goed zo.

    Ogenblikje. Er staat Lahore, en niet Tagore. Gelieve dus bij de pinken te blijven. Want er volgen nog verrassingen. Rabidrnath Tagore was jaren geleden een zeer erudiet Indisch filosoof en dichter. Lagore daarentegen is een totaal verbom-iseerde terreurstad, in hoofdzaak door Bol Slimmers, met een kleine minderheid van een Christelijke Gemeenschap. (Oei Oei Amaai). Daar komt vuurwerk van!

    Enfin, de vergelijking tussen Pakistan en Coburgia is nooit ver af. Alleen al in de naam van de Hoofdstad: daar Islamabad, hier Broeksellabad…..

    De landsvlag echter is voorlopig nog goed herkenbaar: daar het motief van de (krimpende) Halve Maan. Hier een Rood veld als blokkerend eindpunt van de Vlaamse kleuren

    Zeer tussen haakjes.

    Weten onze maandeskundigen dat nog wel? “La lune ment”: ‘de maan liegt’, want de C van ‘croître is het juist niet. Zelfs voor Erdogan is er dus werk aan de winkel. Er moet dringend werk gemaakt worden, om de maan om te draaien, als zinnebeeld van de Wassende Maan.

    (Dit gratis ezelsbruggetje voor de maankwartieren, net zoals de VRT-Tanghe ons gisteren dat gratis ezelsbruggetje meegaf om vooruit of achteruit van de zomer- en wintertijd te duiden. Voorjaar à vooruit.  Nájaar à achteruit.

    Vlag van Pakistan.

    De kleur van de Bom Lam blijkt inderdaad gifgroen te zijn…..

    Maar ‘retournons à nos moutons’, zoals men in ’t Fransoos zegt.

     

    Bij deze breng ik U dus een Sprookje uit Duizend en één Nacht uit de verre Oosterse landen waar het leven rustig voortkabbelt onder de Indische zon. De mensen leven er arm, maar proper vuil. Westerse ‘muziek’ is daar verboden, net als in Cuba tot een paar dagen geleden. We grenzen daar aan China (Oei) en aan de Arabische Zee (Aai) en dus zijn we een land dat rijk is aan conflicten.

    Op Paasdag (de Bom Slimmers lopen altijd iets of wat achter) hebben ze daar Goede Vrijdag gespeeld in de kindertuin. Dat bericht werd zelfs tersluiks vermeld op de TV-schermen, in de marge van de gebeurtenissen op het Beursplein.

    Ziet U nu, het was alsof men wilde zeggen: het kan altijd nog wat erger. Hier ‘betoogt’ men en blijft het bij woorden, onder het beheer van Bom Slims knalt het van alle duivels. Hier zijn het woorden maar geen daden (uitgenomen zeer uitzonderlijk door voetbalhooligans), en daar zijn het daden waarvoor geen woorden bestaan.

    Kijk Kijk, weeral een toevallig en zeer verstaanbare uitleg tussen Islammerij en Islammerij.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    ‘Aanslag in Lahore is weerzinwekkende daad van terrorisme’

    *

    De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon, reageert vol afkeer op de zelfmoordaanslag aan een Pakistaanse speeltuin, waarbij minstens 70 mensen om het leven kwamen. Ook Federica Mogherini heeft haar medeleven betuigd.

     

    ‘De zelfmoordaanslag die zondag in de Pakistaanse stad Lahore heeft plaatsgevonden, is een weerzinwekkende daad van terrorisme’, zei Ban Ki-moon in een VN-verklaring. ‘Wij roepen op om de daders van deze verschrikkelijke terroristische daad snel te berechten. Tegelijkertijd vragen wij de Pakistaanse overheid om uiterste te doen om extra beschermingsmaatregelen te nemen zodat de veiligheid van haar burgers verzekerd is. Zeker de veiligheid van religieuze minderheden.’

     

    Ook Federica Mogherini, de Hoge Vertegenwoordiger voor het Europees buitenlands beleid, veroordeelde de aanslagen. ‘Ik betuig mijn medeleven aan de bevolking en de regering van Pakistan en bevestig de volledige steun van de Europese Unie in het bestrijden van terrorisme en het bevorderen van onze gemeenschappelijke waarden, met name vrijheid, vrede en diversiteit’

     

    Pasen

     

    Vlak na de aanslag eiste een splintergroep van de Pakistaanse taliban de gruweldaad op en benadrukte ze dat de plaats van de terreurdaad bewust gekozen was. ‘Het draait om zo veel mogelijk christenen treffen op Pasen’, klonk het zondag al. 'Al was het vooral de bedoeling om mannen te treffen, geen vrouwen en kinderen.'

     

    De politie kon de 25-jarige zelfmoordterrorist, die zich op enkele meters van de speeltuin opblies, identificeren aan de hand van zijn hoofd en een van zijn benen, die op de plaats delict werden teruggevonden.

     

    In het Het Gulshan Iqbal-park vielen minstens 70 doden (van wie 40 kinderen) en 280 gewonden. Het leeuwendeel van de slachtoffers is - ondanks de antichristelijke opeising van de taliban - moslim. De dodentol zal vermoedelijk nog oplopen ‘omdat de omstandigheden in de ziekenhuizen niet optimaal zijn’, melden verschillende correspondenten.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ja, U heeft het goed gelezen: zelfs in de Lügenpresse kan men er niet onderuit: de daders waren Bom Slimmers en de slachtoffers ware,… kinderen met hun moeders.

    Heeft U al iets vernomen over kaarsjes, bloemen en knuffels om ‘solidair’ te zijn met dit verdriet, om te tonen dat we gene bang hebben? Wapperen op Coburger ‘Gebedshuizen’ nu ook de vlaggen van hun thuislanden (met Turkse Halve Manen) als teken van medeleven, of eerder als teken van lichte spot?

    In Lahore gebeurde die gruweldaad (bijna als een post scriptum) op hetzelfde ogenblik als de zegen ‘Urbi et Orbi’ in Rome. In Jumet (Scharrelroi) vlogen die nacht Molotovcoctails in de huizen, en gruwelden de blogs over de dreigende sabotage in de nucleaire centrales. Niks daarvan in de media. Wel enkele dagen voordien dat er jodium-pillen zouden uitgedeeld worden aan de bevolking. Voor geval dat.

    *

    Niet ‘Amaai mijn armen’ deze keer, maar om het niet meer te voelen, zijn mijn ellebogen totaal omzwachteld, zodat er geen onheilsberichten meer kunnen doorkomen. Mijn grote teen echter laat zich niet zomaar uitschakelen.

    Ik zal dus wat meer moeten luisteren naar de voetbaluitslagen. Om te weten wat er op de tribunes gescandeerd wordt.

    *

    Weerzinwekkende daad van terrorisme…..

    *

    *

     










    28-03-2016, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3269

    5/897 * - Ontmoëting met oude kennissen -Schaliegas – Kiev en De Krim – De Helaasheid der Dingen -

    *

    Maandag 28 maart

    Zon 7u27-20u09

    H Gontram

    Brengt Sint-Gontram storm en wind, de sikkel is de boer welgezind

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Wie had dat gedacht, dat die kwibus mij na 30 jaar en meer, opnieuw voor de voeten zou lopen.

    Over wie ik het heb?

    Over de grootste Gemene Deler van alle Kwibusen ter wereld: Konijnentand. De Gentse Blauwe Moskee uit de tijd van Krul Declercq. En Mter Fazzi, zijn halve trouwboek. Beroepsmatig kwam ik daar ’n beetje dichter bij (omdat ze me nodig hadden) want de wereld van de Textielbaronnen liep ten einde.

    En, eenmaal dat wij in Italië de rust hadden gevonden, liepen die kwibussen toch wel weer voor onze voeten. Maar ze konden de link niet leggen. Ik wel.

    Enfin, lees eerst waarmee Konijnentand nu schijnt bezig te zijn in ... die Joekreen. U ontmoet er sommige goed gekende (Franssprekende) families van Goeden Huise. U krijgt (een beetje) inzage in de Generale van vroeger, in Suez, in Etienne Davignon, in … en in …. Met als klap op de vuurpijl Kiëv en de Krim en de Toetreding van Oekraïne tot de E.U.

    “Fasten seatbell’, en… daar gaan we.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Verhofstadt persoonlijke belangen in Oekraïne?

    Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk €190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar Schaliegas willen boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidiëerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken.

     

    Bij deze rücksichtlose uitbreiding wordt er niet op mensenrechten of criminaliteitsbestrijding beoordeeld. Ook als we een land aantreffen waar een maffiabankier zijn land leegrooft, dan doen we daar niet moeilijk over. In het handelsverdrag waarmee fracking overal in Europa is toegestaan speelt Open VLD een frappante rol: bij de verkiezingen is de partij hier omwille van het milieu kritisch over, maar in EU-Brussel wordt het recht om fracking op eigen grondgebied te verbieden juist bij de nationale parlementen weggehaald.

     

    Zo reageerde Verhofstadt, leider van de Europese liberalen (in België zijn dat Open VLD), toen hij hoorde dat een Grexit eraan zit te komen. In een toespraak in het Europees parlement schreeuwde hij zelfs naar de Griekse president Alexis Tsipras dat Griekenland ‘nog nooit een serieus hervormingsvormingsvoorstel heeft ingediend’. Maar waarom reageert de beste man zo extreem emotioneel? Er zijn wel meer tegenstanders van een Grexit te vinden, maar geen van hen reageert zo fel als Verhofstadt. Maar geen van hen heeft dan ook zo’n groot financieel belang als deze Verhofstadt.

     

    Griekenland op zich kunnen missen als kiespijn. Het betreft minder dan twee procent van de Europese economie, het land ligt samen met Cyprus geïsoleerd van de andere lidstaten en na acht jaar crisis is er nog steeds geen uitweg zichtbaar. Terwijl we praten over Grexit, werd de deur voor Moldavië opengezet. Het grotere plan is dat we de hele Balkan en vervolgens Oekraïne opnemen, dat staat dus haaks op een eventuele Grexit. We gaan niet eerst de nog zwakkere staten Moldavië en Oekraïne toelaten om vervolgens de Grieken te laten gaan. Varoufakis wist dat hij het hard kon spelen, want de wens voor een grotere muntunie is immens.

     

    Het enige wat er in dit gebied te halen valt (in keiharde, monetaire zin) is Schaliegas. Met name in het oosten van Oekraïne, net dat stukje waar nu een opstand aan de gang is, zitten grote hoeveelheden Schaliegas in de grond (groene blokje). Dat gas zouden we met fracking kunnen winnen, door afkoeling vloeibaar maken en vervolgens via grote tankerschepen exporteren. Daarbij moeten we langs de Krim en de Bosporus, dus het is wel zo prettig als die gebieden onder onze controle zijn.

     

    Twee Europese bedrijven zouden hierin een hoofdrol kunnen spelen. De eerste is Exmar, een reder die over de grootste vloot LNG-schepen ter wereld beschikt. Liquid Natural Gas (LNG dus) is een vloeibaar gemaakt gas. Door het tot extreem lage temperaturen te laten afkoelen wordt het meer dan honderd keer zo klein en kan het makkelijker vervoerd worden. De tweede is Suez, waarover later meer.

     

    Exmar is in bezit van de familie Saverys, de op zeven na rijkste van België met een geschat vermogen van ruim €1 miljard. Op de lijst met bestuurders zien we pa Nicolas en zijn twee dochters. Commissarissen krijgen €60.000 per jaar voor hun tijd.

     

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het uittreksel hierboven is niet volledig. Ga dus ook naar http://www.msn.com/it-it/?redirfallthru=http%3a%2f%2fwww.msn.it%2f%3f&AR=6

    *

    Als U dan van Uw verbazing bekomen bent, herneem dan vooral de video van de Man op de Barricades in de vrieskou.

    https://youtu.be/Vg_xPrbSh_c

    *

    Hoe ik me daarbij voel? Precies als de uitbater van een kippenhok gedurende de ‘dioxine-crisis”: niet kunnen geloven wat er zich voor Uw ogen afspeelt.

    Het gordijn gaat kort open en dicht, en daar zien we, voor de slotscène, de Poet in de coulissen staan wachten. Met Erdogan, bij de ingang van de Bosforus.

    De dag neigt ter kimme. De slag der Gladiatoren kan beginnen….

     

    *

    *

     








    28-03-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!