MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500683 – IN POLEN, NET ALS IN HONGARIJE ZIT HET SPEL OP DE WAGEN MET DE EUROPESE UNIE. WORDEN DE HERENIGDE LAGE LANDEN STRAKS ‘DER DRITTE IM BUNDE’?

    https://www.anv.nl/

    *

     

    DONDERDAG 23 SEPTEMBER 2021

    *

    500683 – IN POLEN, NET ALS IN HONGARIJE ZIT HET SPEL OP DE WAGEN MET DE EUROPESE UNIE. WORDEN DE HERENIGDE LAGE LANDEN STRAKS ‘DER DRITTE IM BUNDE’?

    *

    *

     

    Hoera, de schoolgaande jeugd kan vanaf 1/10 de mondmaskers af laten. Kunnen die dingen misschien meteen een verdieping lager, in e slipjes, gedragen worden. Gewoon om, binnen het kader van de nieuwe jeugd seks-moraliteit verder onheil te voorkomen?

    *

    Ach, als we dood zijn groeit er gras op onze buik. Gras opnze buik!!!

    En als we groot zijn groeit er haar op onze buik….

    *

    BRAECKE MAAKT BTOKKRN

    *

    *

    I N H O U D

    Zou de Siegried daaraan gedacht hebben? Sommige herinneringen zijn inderdaad beklijvend. Die is toch opgeleid om verder te kijken dan zijn neus lang is.

    Vppr voetveeg doorgaan, en het niet eens meer beseffen.

    Naast de LageLanden met daarin de NVA, zijn er nog andere voorbeelden van versleving. Daar, in de vroegere Oostblok Landen weten ze inderdaad tot diep in de volksziel, uit ondervinding zeer goed wat dictatuur & vrijjeodsberoving betekenen. BDW weet dat ook, maar wil het niet weten.

    Moet die het soms nog verder ondervinden? Verder aan den lijve ervaren, dat bvb voor de Wet in dit Kloteland, de Franse orignele tekst primeert op de Vlaamse Vertaling?

    Waarom blijven de Mediia hierover zwijgen? Uit onwil of uit onwetendheid?

     

    De Oostbloklanden, vooral POLEN:. was het niet Stalin, dan was het het Hitler. Of nog voordien de Russissche Tsaren of de Habsburgse Oostenrijkers.

    Polen zijn namelijk, net als Vlamingen, harde werkers en harde werkers zijn altijd, indien niet van tijd tot tijd, stijdvaardig, goede slaven in dinest van bepaalde toevallige veroveraars..

    Over naar onze eigen jaren. Moeten de Polen deze hedendaagse Nieuwerwetse nooit eerder geziene ‘EU-Zone’ zomaar klakkeloos aanvaarden? Nije, jdankpewel. Ze kunnen de pot op, daar in Broeksèl. Maar allez, toch mercy voor de leiwe centjes….. Als die ùaar omgezet worden in Zloty’s….

    Voor een goed verstaader: laten we maar zeggen: financiële en econmische hulp wortdt, desnoods tegen wil en dank, altijd aancvaard. Poolse mensen zijn niet zot! Maar geen pottenkijkers of moeials. De eigen duur bevichten VRIJHEIED nu al weer opgeven?

    Over my dead body!!!

     

     

    *

    *

     

    DE PARADOX VAN DE N-VA

    *

    Commentaar - 21/09/2021 Siegfried Bracke - Leestijd 6 minuten

     

    ‘Confederalisme is een middel, geen doel,’ zei Lorin Parys. Het was vorige zaterdag op een academische zitting ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de N-VA een opvallend onopvallend zinnetje. Opvallend, omdat dit een aardverschuiving is in het verhaal van de N-VA. Onopvallend, omdat niemand reageerde. Terwijl men er zeker van kan zijn dat minstens tachtig procent van de aanwezigen krek het omgekeerde denkt: het confederalisme is een tussendoel, op de weg naar het einddoel, de Vlaamse onafhankelijkheid. Het is tegelijk de paradox waarin de N-VA gevangen zit.

    Aandringen op het einddoel

    Die ongemakkelijke dubbelzinnigheid is overal in de partij terug te vinden. Vorige vrijdag zei ook (een voor het overige uitstekende) Geert Bourgeois in De Afspraak dat die Vlaamse onafhankelijkheid het einddoel is. Maar alweer opvallend: men moest wel een beetje aandringen om hem dat te laten zeggen.

    Op datzelfde colloquium waren er nog meer interessante zinnetjes. Over wat in de hoofden van de mensen zit bijvoorbeeld. Oppermarketeer Jan Callebaut zei dat een kwart het niet weet, en een ander kwart precies het omgekeerde denkt, maar de helft van de Vlamingen ziet in Vlaanderen als bestuursniveau een meerwaarde. Dat is goed nieuws, zei Jan Jambon, nadat hij terloops had opgemerkt (met hoorbare instemming van de zaal) dat hij maar weinig Belgisch gevoel had.

    En toen kwam het. Callebaut merkte op dat de Vlamingen in grote meerderheid wel iets met België hebben: ze associëren dat – en hou dit even vast; het komt nog terug – met veiligheid, zekerheid, comfort, bescherming.

    veilig en beschermd… uitgerekend door het niveau dat de N-VA bestrijdt

    Dat is voor de N-VA opnieuw iets onoplosbaars. De partij is immers historisch (om zeer begrijpelijke redenen) en tot op vandaag anti-Belgisch. Maar dat staat dus op bepaald gespannen voet met wat de grootste groep kiezers denken. Die voelen zich veilig en beschermd… uitgerekend door het niveau dat de N-VA bestrijdt. Dat is een majeur politiek probleem. Een Catch 22, zoals dat is gaan heten.

    Nestelen in welvaart

    Dat kwam wonderwel terug met CSU-Europarlementslid Monika Hohlmeier, dochter van de iconische leider van de Beierse christen-democraten, Franz Josef Straus. Ze kreeg, ondanks de onvermijdelijke taalbarrière, een staande ovatie. Na een speech zonder papieren maar uit het hart. Over de zin van een regionale partij.

    Haar meest gebruikte woord? Wirtschaft. Economie dus, welvaart. Want alleen binnen een goed draaiende, innoverende economie, zei ze, kan je onze mensen bescherming, veiligheid, zekerheid bieden. En dat dient ook de politieke stabiliteit: angstige mensen zijn te makkelijk te manipuleren, vallen voor extremen. Geef de mensen dus veilig en behoorlijk betaald werk. En ze liet niet na keurig uit te leggen waar het grote verschil zat met het recht op arbeid van de linkerzijde.

    Een regionale partij is een partij die dicht bij de mensen staat, zei ze, en dus de gevoeligheden beter aanvoelt. Want die zijn nu eenmaal regionaal verschillend. Beieren was ooit een achtergesteld gebied, waar de regionale CSU de mensen heeft meegenomen in een verhaal dat naar stabiele welvaart heeft geleid.

    Ze kreeg dus een overdonderend applaus, en dat is opmerkelijk omdat voor Hohlmeier het doel anders is – en zeer duidelijk: zorg dragen voor de mensen via een goed draaiende economie, die door een flinke dosis innovatie (ook de oplossing voor het klimaat probleem, zei ze terloops) welvaart creëert. Helaas, dat is niet het doel van de jarige partij…

    Communicatiestrategie

    De N-VA heeft vooralsnog teveel aan dat middel gedacht, maar niet aan het doel. Dat er verzachtende omstandigheden zijn – alle andere Vlaamse partijen, ook de Open Vld en zelfs het Vlaams Belang, zijn bij nader toezien linkse partijen voor wie de motor van onze welvaart eerder probleem is dan oplossing – is geen excuus. Wie de economische kaart trekt maar er niet altijd aan toevoegt dat dat bij uitstek ook sociale doelen dient, schiet tekort. Het is de (onuitgesproken) les van Hohlmeier. En nog een paradox waar de N-VA mee worstelt.

    Ik moet mezelf hier meteen corrigeren. Ja, die paradoxen passeerden zonder commentaar, maar ze werden wel eventjes aangeraakt. Toen Jan Jambon zei dat ‘Vlaming zijn’ gewoon een identiteit is, die niets met politiek te maken heeft, net zoals je je Schot kunt voelen, maar daarom nog niet tegen Groot-Brittannië hoeft te zijn, merkte Jan Callebaut op dat de N-VA dan wel een probleem had met haar woordenschat.

    Devos: ‘Dan zou ik toch van communicatie veranderen.’

    En Carl Devos (nog altijd onze beste politieke analist) ging nog een stap verder. Hij had overigens als enige de verholen paradigmawijziging van confederalisme als middel en niet als doel, wel opgemerkt. En toen Lorin Parys en Valerie Van Peel het communautaire ook nog eens invulden als een welvaart- en welzijnsverhaal – eigenlijk à la Hohlmeier – zei Devos: ‘Dan zou ik toch van communicatie veranderen.’ Zelden is de nagel zo hard op de pijnlijke kop geslagen.

    Werk aan de winkel

    Maar men liet ook dat passeren. Het was tenslotte een verjaardagsfeestje, en niemand wou dat verknallen. Misschien daarom had Bart De Wever het in zijn slotspeech vooral over Hendrik Conscience. Voor alle zekerheid: bij de achterban van de N-VA horen ze dat graag. Ze zijn daar in grote meerderheid caractériels – zei ooit Karel De Gucht. Ze zijn zowel romantisch als principieel. Een vaak noodlottige combinatie, al heeft die – de hemel zij geprezen – er tegelijk ook voor gezorgd dat het democratisch Vlaams-nationalisme bij ons, en ondanks alles, nog bestaat. Democratisch, jawel: bij de N-VA hebben de nationalisten, anders dan elders, altijd beseft hoe belangrijk een rechtsstaat is. Dat is de allergrootste verdienste van stichter Geert Bourgeois.

    Maar de N-VA heeft dus veel werk. Die verschuiving in het discours zal, als ze wordt bevestigd, de partij onder zware druk zetten: van traditionele flaminganten in eigen rangen, van het Vlaams Belang. Het zal bloed, zweet en tranen kosten om zich, anders dan in 2019, niet te laten opjutten, en ook als partij de eigen verandering waar te maken. Het is – de cijfers zijn overduidelijk – tegelijk de toegangspoort naar de echte volkspartij, de partij van de onderstroom.

    Nu de coronacrisis voorbij is, is zicht- en voelbare verandering de algehele opdracht: de N-VA moet met de Vlaamse Regering het verschil maken. De Vlaamse Regering is daar in de perceptie en in de werkelijkheid nog nooit in geslaagd. Ook niet met een incontournabele N-VA. Het lijstje van bevoegdheden die men evengoed niet zou kunnen hebben, aangezien men nog altijd doet wat men altijd gedaan heeft – de status quo – is indrukwekkend teleurstellend.

    De kracht van verandering

    Al is er ook wel één uitzondering. Het is geen toeval dat in de laatste poppoll Zuhal Demir fors is gestegen. Ze is de enige die de veel genoemde verandering waarmaakt. Ze zit ook op een ministerie waar al tientallen jaren lang de politiek zo vloeibaar is als ijs. In het belang van de Boerenbond. Voorheen de belangenverdediger van de landbouwers, nu alleen nog van de agro-industrie en dus van zichzelf. Demir slaagt erin met een geloofwaardig groen alternatief te komen.

    Een godsgeschenk voor Demir

    Want de ecologische reflex is (gelukkig) ook in Vlaanderen dominant. Normaal moet Groen dat verzilveren, maar dat lukt niet, omdat ze hun ecologische gedachtegoed koppelen aan een extreem-links verhaal (het nageslacht van Jean-Jacques Rousseau wil de wereld redden door het kapitalisme te vernietigen en en passant de gevoeligheden van de Vlamingen te negeren). Een godsgeschenk voor Demir.

    Zo werkt nillens willens de politiek: de zwakte van de een is altijd ook de sterkte van de ander. Maar op zich is dat nooit genoeg. Zelfs als weldra blijkt dat het Vivaldiverhaal niet meer te vertellen valt, zal de federale oppositierol van de N-VA – dat is alweer een paradox, een schijnbare tegenstelling – alleen maar lonen als tegelijk het Vlaamse beleid wordt gezien als anders.

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    *

    Kontfederalisme ipv confederalisme: zou dat geen beter woord zijn voor de zwijnenboel (=varkenspoel) waarin de NVA zich al 20 jaar opperbest in thuis voet?.

    Ja Ja, daar ergens, waar precies daar is niemand in de Top in detail mee bezig, moet er een opstap liggen naar een of ander Land van Belofte. Maar voor de paar hoofden bij die Partijtop die in weelde leven, is dat een zorg voor later. To-mprrow is an other day.

    Maar Sigheil Braecke, ooit oppjeed als krokodil in de hoernalistieke wereld, uit dankbaarheid vanwege BDW persoonlijk, later Kamervoorzitter geworden (Kassa! Kassa! Kassa) is het in zijn bijdrage hierboven aangaande de Partij Verjaardag, om te doen om zowel de kool als de geit te sparen.

    De Heer Braecke nameijk is niet van gisteren of eergisteren. Hij realiseert zich zeer goed wat er in het veld gebeurt. Hij heeft de Latijnse gedaan, dus waarom zou die het Grieks niet begrijpen?

    Er hangt inderdaad verandering in de lucht en misschien wel een verandering met grote ongeziene sociale afspraken speciaal voor beneden de Taal- Armoede- & Pretentiegrens.. Zie Destréé & Cie. Zie Mertens & C°……

    Laat het mij aldus formuleren.

    Het is pas nà de geboorte, dat het zwart op wit bewezen is dat er een bevruchting heeft plaats gevonden.

    Voer, eten en drinken dus voor intimi en/of voor helderzienden….

    *

    VRAAG

    Twee afzonderlijk bestaande ‘confederaties’, vormen die dan zoals voorheen, toch één en dezelfde Staat? Wat is dan het verschil van de differentie?

    En wanneer precies beginnen dan die negen maanden te lopen?

    Maar….. (Zie Annne Vries) Bartje lust geen bruine bonen, weet U nog? Die trok zijn bord weg vanonder de scheplepel van zijne Moemoe en alles kwam op het blote tafelberd terecht. En Bartje naar buiten!!!! Geen spelen met de kikkers in het moeras.

    -

    Men ga dus best even te rade boven de Moderijk. Misschien dat drie meer weten dan twee?

    *

    *

    Wat ik echter wèl weet? Is, dat wie zijn kind haat, de eoede spaart.

     

                                                                                     Digithalys

     




    25-09-2021, 08:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500681 – LOSBANDIGE JEUGD, VERDORVEN OVERHEID MAAR VOORAL PANIEK VANWEGE DE KOMENDE VEERKIEZIGEN DIE DE REGERENDE REST-PARTIJTJES ZULLEN WEGVEEN.

     *

    woensdag 22 september 2021

    *

    500681 – LOSBANDIGE JEUGD, VERDORVEN OVERHEID MAAR VOORAL PANIEK VANWEGE DE KOMENDE VEERKIEZIGEN DIE DE REGERENDE REST-PARTIJTJES ZULLEN WEGVEEN.

    *

    ‘Hoe zere vall’n z’af,

    de zieke zomerblaân’…

    G.GEZELLE

    *

    I N H O U D

    Hoogmoed komt voor de val. Da’s al een heel oud gezegde, dat zijn degelijkheied dus wel al lang bewezen heeft. En Vivldi, dat is al jaren de hoogmoed in het kwdraat. Onder het voorwedsel van die Sacrosante Unité Bzlge, de zuurvederiende rijdom tegenin alle natuurwetten opperwaarts doen stromen, van ade Lage Landen naar de leegloprende zakkenvullers aan de overkant der Taalgrens.

    Dolce far niente, opandermans kosten= zoedaar een directer omschrijgng van dit in elkaar geflansteE Europa der Prfofiteurs, onder de on-kundige leiding van Charles Michel, de mislukte Waalse Premier.

     

    Als dat veel-kleiren clibje, na een bikkelharde maar met zachte hand uitgevoerde Staatsgreep, uiteindelijk ten ontechte aan de Macht geraakte stelletje Onbenullen- Vivaldisten, die (herhaling van de herhaling van een herhaling, bestaat uit een bonte verzameling rest-partijtjes), al niet veel afweten van hoe een Land op goede wegen te leiden, dan is daarnaast hun Alemene Culturele Bagage er niet veel beter aan toe.

    Oef, veel te lange volzin, om maar te zeggen, dat hier nog maar eens een zootje klunzige amateurs aan het werk zijn geweest. Seks à voloné, wat moet je daarnmee. En vorral: waar naartoe met de bloemkolen van weleer, van waaruit de kindjes vroegeer ter wereld kwamen,? Miever spruitjes?

    *

    *

    We gaan er dus op vooruit. Bloemkolen en ander landbouw groentengewassen zijn voer voor de Groenten Veilingen.

    -

    Grensoverschrijdend seksueel gedrag. Van in de Wieg tot in de Kist, onder het goedkeurend oog van de Gerechtelijke Overheid. En tot stand gekomen vanzelsprekend tegen een exorbitant hoge vergeoding die past bij alle Dikke Nekken die Wetten bedenken. Als een kameel door het oog van de naald…

    Agge mô leut êt. Hoe groener, hoe beter.

    *

    *

    Waarom vandaag we het hir hebben over weral ens de Vleselijke Lusten? Het was namelijk gisteren, de Grote Blote Billen Dag precies die dag waarop de HERST wordt geborenn. Oover Liefde en voortplanting wordt toch normaal gesroken en gescjreven in de Lrnte. ’Habben alle voggla nestas êboud hinase Ich ande Du’….

    *

    *

     

    Dat van die ‘hestas’ stond toch, in mijn tijd al in Zuid & Noord van tijdens het Eerste Jaar Humaniora…

    Maar hony soit qui mal y pense: het zit zo.Het hedendaagse Vat kan maar geven wat het inhoudt. Vooral daar het gisteren ook Dementie-Dag was.

    -

    Wij, hard-horige Oudjes, worden in onze Rusthuizen namelijk best wakker gmekaat, ttz ‘verteld’ dat het wser klaar dag is geworden, door ons aan de tenen te trekken.

    Moet men er dan ooknu nog op onze hoge ouderdom, precies nog mee afkomen, dat voortaan alles mag vanaf 14 jaar. Wa hebde daar nu aan als ge zelf haast 100 jaar bent grworden. Mondmasker verplcht tenzij op vertoon van Corona Attest.

    -

    Veel te vroeg geboren zijn we, ja?!!!!!Vroeger hadden de kinderen snotnezuen, nu hebben snotleurzen straks kinderen…

     

     *

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Maar opgepast, brave kindertjes. Kijk naar het vingetje van Sinterklaas0 Het is niet omdat er iets op TEEVEE komt dat alles al in kannen, kruiken en wiegjes is. Neem ondertussen best ’n nieuw Aspirientje. Tussen de knieën klemmen en deze de hele tijd goed samenpersen.

    Sex avant la lettre! O die nnijdigaards!!!!

    -

    Voor hetzelfde geld is deze uitspraak weer een bevlieging van een of andere snoeshaan die denkt dat ie op z’n eentje wetten kan uitdenken. Tja, zo zijn die nu eenmaal!!!! Waarboor zouden die anders rijkelijk betaald moeten worden?

     

    Zie voorheen Somers, die de KIESPLICHT wilde af geschaft zien en dus op TV kwam vertellen dat het al zo ver was. Goeie vent toch, die Somers, hé!!!! Eb zeggen dat zoveel Oudjes voor hem hadden gestemd, blij dat ze eindelijk van die karwei ,af waren….

     

    Zie Beke, met de stopzetting van Kinder Adoptie: ook vals alam want binnen de 12 uur met veel klank herroepen.

     

    NIET VERGETEN

    Dergelijke zaken zijn goed om de aandacht van de Kiezer af te leidgen. Niks in de handen, niks in de mouwen, en HHOPLA: door het stijgend geboortecijfer ktijgt de economie ’n ferme boost, en daalt de werkeloosheid gevoelig.

    Iedereen, van klein tot groot, dient dus Wettelijk Verplicht te besluiten, dat België inderdaad ’n echt goê landje is. Dop à volonté, de Ziekenbond die alles, maar dan ook alles terugbetaalt. Zelfs het herstel van verloren gegane maagdenvliezen….

    PS

    In een volgend artikel wortt, aan de hand van Sigheil Bracke, de nadruk gelegd op deze thematiek die, tegen beter weten in, de Nieuwe Vlaamse Alliantie in leven houdt.

    Vlamingen: houdt de ogen open voor Oilo di Poeppo ze voorgoed sluit.

    *

     

    Digithalys

    *

    23-09-2021, 05:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500680 – PLUKKER-DE- PLUKKER- DE-FLOP. HOPSA EN POEPRDPOEP WEG IS DE POEN WAAR HET ALLEMAAL WAS OM TEDOEN

    DINSDAG 21 SEPTEMBER 2021

    *

    *

    500680 – PLUKKER-DE- PLUKKER-

    DE-FLOP. HOPSA EN POEPRDPOEP WEG IS DE POEN WAAR HET ALLEMAAL WAS OM TEDOEN

     

    I N H O U D

    Was datt al die llange jaren wel degelijk PUKKELPOP, het pop-festival waar de jeugd van heinde en verre op af kwam om – tegen grof geld

    - het beest uit te hangen.

    • Of is het altijd eerder een PLUK FESTIIVAL geweest ten einnde, inn de Gouden Claes-jaren, op tijd rn stond de Linkxe vleespotten op peil te houden? Choikri & Claeys; Nato-Baas en ,Dochter Burgemeester van hasselt… Één grote CONFITUURPOT vol karmijnrode njzm-njzm, npfih om heel het Land rood te doen kleuren.

     

    Gods wegenn en de wegen van gezegde Claes-Dynastie, zijn inderdaad moeilijk te volgen.

    Daar lagen inderdaad, na de vaudeville van de Italiaanse spooktreinen, letterlijk en figuurlijk schatten op zolder bij de Willy. Minstens 2 mio waar zijn vrouiw niks van wist. En nog veel miinder het vriendje Choukri. Want bij Rood of geen Brood is de eigen portemonnee als een verzegelde en vergeten graftombe. Hebbeb is hebben, en krijgen is de kunst.

    Defeiten?

    Waterzieke stervende hoogstammen langs de pukweide die mensenlevens kostten? Ja, en dan? Werkongeval, hé. Niks aan te doen. Fataliteit. Gods wil. Niks rte zien met inrichtings-verantwoordemokljeod.

    Maarhet feesten gaat dor. De geldoogst ook nztuulijk. Tot dat ’n zekr Chinees ‘griepke’ daar stollen voor sdteekt… Stokken in Bilazn-Stockrm…

    Als dat geen voorbestemming is….

    *

    DOSSIER CHOKRI MAHASSINE – PUKKELPOP: 3 TIPS VOOR DE POLITIE

    *

    *

    18 september 2021 Bradamante

    *

    Het was een wonderlijke, heerlijke week voor ‘tScheldt. Elke gesubsidieerde krant, elke gesubsidieerde TV-zender had het over ‘tScheldt in de meest lovende bewoordingen.

    Een bloemlezing:

    t Scheldt heeft geen al te beste reputatie als nieuwsmedium (HLN)

    ‘t Scheldt heeft geen al te beste reputatie als nieuwsmedium (De Morgen)

    ‘tScheldt heeft geen te beste reputatie als nieuwsmedium (De TIJD)

       … een blad met een bedenkelijke reputatie (HBVL)

    ‘t Scheldt, een blad met een bedenkelijke reputatie (Het Nieuwsblad)

       … een satirisch weekblad met toch ja een tegenstrijdige reputatie (HBVL)

    ‘tScheldt heeft niet zo een beste reputatie (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

       … een satirische website van rechtse signatuur (HUMO)

    ‘tScheldt is vrij extreem-rechts van signatuur (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

    tScheldt, een satirische website van rechtse signatuur (De Morgen)

       De bron is niet onomstreden: na klachten bij het gerecht moest ‘t Scheldt eerder al artikels offline halen (HLN)

    Er zijn al meerdere gerechtelijke klachten geweest, waardoor lasterlijke artikels verwijderd moesten worden (HLN)

       … ze hebben dan ook al verschillende artikels offline moeten halen (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

       … er zijn in het verleden al verschillende gerechtelijke onderzoeken geweest (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

       … een website die al meermaals aangeklaagd is voor laster (HBVL)

       … de meeste artikels zijn niet ondertekend of door synoniemen (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

       … en ja ze houden zich niet echt aan de regels (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

       … er is ook geen redactie (VTM, reporter Nathalie Slijck, sorry Dyck)

    De enige gezonde conclusie uit deze bloemlezing is dat er nog maar één gazet en één nieuwsdienst bestaat in Vlaanderen. De ‘Vlaamse media’ is eigenlijk één gesubsidieerde copydienst met verschillende franchisevestigingen respectievelijk in de gebouwen van DPG-Media, Mediahuis en Roularta.

    Het is zelfs voor ‘tScheldt bijzonder om vast te stellen dat de journalisten van de verschillende mediagroepen elkaar letterlijk overpennen, niet alleen binnen de kranten van hun eigen mediagroep, maar cross-border uit de kranten van zogenaamde ‘concurrerende’ mediagroepen.

     

    Wat hebben al deze zogenaamd concurrerende mediagroepen gemeenschappelijk? Subsidies!!!

    De Vlaamse overheid kan onmiddellijk een slordige 500 miljoen euro per jaar besparen door al die elkaar copierende gazetten en nieuwsdiensten te verplichten onder 1 titel en op 1 platform uit te komen.

    Maar we gingen hier het proces van de onmedia niet maken.

    We gingen de politie helpen.

    Dat komt omdat de politie, met name het parket van Limburg aan de basis lag voor de tsunami aan kameraadschappelijke bewierokende bewoordingen voor ‘tScheldt in alle media deze week. Het parket van Limburg zei tegen de haar bevriende pers, TV-Limburg, dat ze geheel uit zichzelf (ambtelijk zoals dat heet) een onderzoek gestart was naar Chokri Mahassine op basis van een artikel over Pukkelpop in ‘tScheldt. Teveel eer voor ‘tScheldt natuurlijk. Je vindt het befaamde artikel HIER.

    Hierbij 3 tips voor de politie in het Pukkelpop dossier. Het zijn geen echte tips, het zijn eerder vragen die elk normaal mens zich stelt als een politicus en zijn vrouw plots schatrijk worden in een omgeving van bier, de socialistische partij, vrijwilligerswerk én…. subsidies…

    TIP 1: de naam Pukkelpop

    De naam Pukkelpop wordt al sinds 1985 gebruikt. Die naam werd gedragen en bekend gemaakt door duizenden ‘vrijwilligers’ die elk jaar het festival organiseerden in de vorm van een sociaal project ingebed in een vzw-structuur (vzw The Factory).

    Plots werd de naam geregistreerd in 1996 onder nummer 874885 via het Benelux Merkenrechten Bureau. Wie werd de houder van de naam? Marie-Martine Peremans! Wie is Marie-Martine? De vrouw van Chokri Mahassine. Dat rijmt nog ook.

    Dat wil zeggen dat de naam ‘Pukkelpop’ sinds 1996 geen eigendom meer is van de toenmalige inrichtende vzw The Factory.

    Vraag: Hoeveel euro’s zijn sinds 1996 door de vzw / VCBA-VSO / BVBA The Factory uitbetaald aan mevr. Peremans, om de naam Pukkelpop te mogen gebruiken voor hun festival?

    De accountant en de revisor die ‘tScheldt raadpleegde stelden dat de naam ‘Pukkelpop’ één van de meest waardevolle activa van het festival is. Zou het niet normaal geweest zijn dat deze naam dan geregistreerd was door vzw The Factory die op het eerste gezicht de rechtmatige eigenaar lijkt te zijn, zeker gezien de vele subsidies die het festival met de gelijknamige naam kreeg?

    Nu dat Pukkelpop werd omgevormd van een VZW tot een BVBA staat niets het koppel Mahassine in de weg om het festival én de naam voor een enorm bedrag te verkopen aan een buitenlandse concert organisator. En laat ons daar nu net al geruchten over hebben ontvangen…

    Trouwens, we kennen nog zo’n constructie. Die constructie heette ‘Let’s Go Urban’. Daar moest de gesubsidieerde vzw LGU elk jaar aan Sihame El Kaouakibi betalen om de eigen naam te mogen gebruiken…

    Terzijde maar verhelderend… indertijd is de echtgenote van de overleden stichter van Janssen Pharmaceutica veroordeeld wegens het niet-aangeven in de nalatenschap van de firmanaam. Dit werd beschouwd als fiscale fraude. Immers: de merknaam was miljoenen waard. De dame is er uiteindelijk op belast.

    TIP 2: dividenden

    Wie de balansen van de onderscheiden vennootschappen rond Chokri opzoekt, merkt dat Mahassine zich al jaren tegoed doet aan het uitkeren van dividenden. Check de ondernemingsnummers: 0458633420 en 0674767632.

    882.353 euro dividend in ‘2010 (volgens Het Nieuwsblad en GvA )

    50.000 euro in ‘2017

    35.714 euro in ‘2018

    35.000 euro in ‘2019

    40.000 euro in ‘2020

     

    Je vindt de balansen van de NBB balanscentrale onderaan het artikel.

    In principe is het zo dat het vennootschapsrechterlijk verboden is om dividenden uit te keren wanneer dit “de liquiditeitspositie” in gevaar zou kunnen brengen… Het lijkt erop, we kiezen onze woorden zorgvuldig, dat Chokri een andere interpretatie hanteerde en eerder dacht aan zijn eigen liquiditeitspositie en niet aan “de liquiditeitspositie” van de vennootschap.

    TIP 3: check het verleden

    Dat Mahassine een eerder alternatieve kijk op boekhouden heeft is niet van vandaag. Een hilarisch stuk in Knack van de hand van de onovertroffen satiricus Koen Meulenaere beschreef al in 2011 in detail hoe Mahassine zijn vennootschappen gebruikte zoals Jan Fabre zijn vrouwelijke dansers, gretig, met volle handen en grensoverschrijdend.

    Klik HIER voor het artikel.

    check het verleden

    Dat Mahassine een eerder alternatieve kijk op boekhouden heeft is niet van vandaag. Een hilarisch stuk in Knack van de hand van de onovertroffen satiricus Koen Meulenaere beschreef al in 2011 in detail hoe Mahassine zijn vennootschappen gebruikte zoals Jan Fabre zijn vrouwelijke dansers, gretig, met volle handen en grensoverschrijdend.

    Knack

    Que Pasa

    30/11/11 om 14:28

    Bron: Knack

    Koen Meulenaere, van 1991 tot 2012 de satiricus van Knack

    Bronnen

    Waarom werd Pukkelpop van vzw plots een bvba? Sterke man Chokri Mahassine in vizier van gerecht

    De Morgen

    Dimitri Thijskens

    16 september 2021, 19:38

    Klik HIER

    **

    Financiën van Pukkelpop en organisator Chokri al eerder onder vuur: “Waarom betalen ze geen deel terug om festival te helpen?”

    Het Nieuwsblad

    Pieter Lesaffer

    18 september 2021, 03:00

    Klik HIER

    **

    Na het onderzoek naar gesjoemel bij Pukkelpop: wat is het verschil tussen vzw en besloten vennootschap?

    Het Nieuwsblad

    16 september 2021, 16:52

    Klik HIER

    **

    Vlaamse regering bevriest terugbetaling aan Pukkelpop in afwachting van resultaat gerechtelijk onderzoek: “Eerst helderheid nodig”

    Het Nieuwsblad

    Bron: BELGA

     

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Vandaag, 21 Septembrt ‘21 dus, is hrt Internationale Dag van de Vrede, een eerder illusoire aansporing van een niet nader genoemde Organisatie om wereldwijd toch hiervoor een inspanning aan te prijzen. Hiervoor moet er wel een goede reden voor zijn, want op de Radio worden we er urenlang mee om de oren geslagen. Doorstoken kaart?

    Vandaag wordt er dus voor één dag kogelvrij gemoord met speelgoedg geweertjes. Maar morgen draait de wereld als voorheen, tenzij de opponenten van de gisteren herkozen Russische President Poutin daar anders over denken…

    Let’s go ORBAn, bijvoorbeeld, want vandaag ook Wereld Altzheimer Dag en daar denken we in rusthuizen beter niet al te veel over na. Zie Poetin. Een ongeluk zit meestal in een aardig klein (rond) gaatje.

     

    NIET VERGETEN.

    Vergeveingsgezindheid à la wijlen Jomme Dockx kan de wereld redden.

    Vergeten we dus maar snel de 5 Mio BEBF die de geldverbrander, de jonge onervaren partijleider der Sossen, thans VOORUIT minister van zowat van alles.

     

    Vergeten we dus ook best het officieel kaboek der Partij van Loios Tobback, met het toendertijd gekregen 1 Mio Zwart Gekd van de Italiaanse Trein-Maffia, in kasso geboekt als 2 x 500000 BEF ‘verkoop van steunkaarten’…

    Kassa klopt. Vrijspraak.

    -

    Zie gisteren, de bijdfrage over Ghelamco in Gent.

    Vraaag: Mter Devers uit Gent, treedt die soms ook op voor de Hasseltse Rechtbanken? Wat in voorkomnd geval haast noraaal blikt te zijn.

     

    Bedriegelijke inschrijvingen in de boekhouding, gedaan in het belang van de Partij, zijn toch volgens hem helemaal OK?

    Het is trouwens deze logica die tot op heden nog altijd primeert in de zwaar gesubsidieerde officiële media. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt….

    -

    Hoelang nog blijven onze Vlaamse volksmensen als een bende blinde mussen staren naar een bende zakkenvullende profiteurs met de juiste (Vivaldi) regenboog partijkaart?

    *

    *

    Één enkele man, op de juiste plaats op het juiste ogenblik, en daar zij wij na bijna 200 jaar, weer aan ZELFBESTUUR toe.

    *

    Digithalys

     

    22-09-2021, 04:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 500679 – HET ZILVERFONDS, DE ZILVEREN VLOOT: ZELFS DE APPELTJES VAN ORANJE ZIJN FAAN VLIEGEN

    18 SEPTEMBER 2021

    *

    *

    500679 – HET ZILVERFONDS, DE ZILVEREN VLOOT: ZELFS DE APPELTJES VAN ORANJE ZIJN FAAN VLIEGEN

     

    I N H O U D

    Vansdaag, Zondag, geen Misvieringen meer uren in den omtrek, en dus is er tijd genoeg om weer eens een oud Vlaams spreeksoord ter sprake te brengen. Het is te laat de put gevuld als zelfs het laatste schaapje verdronken is.

     

    Het Limburgse Pukkelpop gaat eindelijk op de schop, waarschhijnijk met felicitatiesvan de de Jury en met behoud van de j    decennia l  ng gemaakte woeker-buit.

     

    LA     URBANISTA DANSANTE uit de Wecerstad weigerT, zowel poedeL-naakt als deftig gekleed, voor de Rechter te verchijnen. Want veel te druK bezig met feesten en het bedrijven van de Liefde waarvoor er in haar eigen land de doodstraf door steniging op staat.


    En dan is er nog de gewezen Socialistische Voorman & bedgenoot van Betty Homans, die met de zakken vol maar zonder Justitie oo de hielen ergens naar de Limbirg verdere carrière is gaan maken.

     

    Aan de deur gezette Onderwijs-Inspectrice, nadien door BDW als vertrouuwensvpersoon als Stad Dinctrice wserd aangesteld. Omdat ze zodanig koket kan voordoen? Zo maar?

     

    En de Bende van De Wever maar verder willen voorhouden dat ZIJ en ZIJ ALLEEN de grootste hebben in vergelijking met hu wapenbroeders van Het Belang, dieop hun eentje haast 50% van de stemmen halen.

    Wat scheelt er toch met ons Beestje?

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *  

    HET GENERATIECONTRACT

    *

    Over onze pensioenen is het laatste woord nog niet gezegd. Wie hier zijn hele leven officieel gewerkt heeft en veel heeft bijgedragen, krijgt in verhouding een eerder laag pensioen. Wie weinig heeft bijgedragen, moet niet wanhopen, want zal een pensioen krijgen dat in verhouding meer zal bedragen. Reden daarvoor zijn de mee tellende gelijkgestelde periodes zoals bv ziekte en werkloosheid, een soort basispensioen dat sommigen willen terugdraaien en anderen, zoals die Lalieux (PS), willen beschikbaar maken voor iedereen.

    Er zijn landen vergelijkbaar met het onze, zoals bv Denemarken en Nederland waar men al zo’n basispensioen heeft. Et alors? Wel, het verschil met het onze is dat dat basispensioen daar maar ongeveer de helft is van het minimumpensioen dat men hier aan iedereen wil uitkeren. De voorwaarde daar is verder dat men er lang genoeg zal hebben gewoond en/of gewerkt. Bij dat lager basispensioen voor iedereen kan dan nog een bedrijfspensioen, een groepsverzekering of iets dergelijks gevoegd worden, maar ook daarvoor moet men een aantal jaren gewerkt hebben.

    Tenslotte is een pensioenstelsel een contract tussen generaties dat alleen in stand kan worden gehouden als het betaalbaar blijft. Daar waar pensioenen betaald moeten worden uit lopende premieontvangsten, zoals bij ons, kan dat serieuze problemen opleveren bij grotere vergrijzingskosten, wanneer meer werknemers op pensioen gaan dan er nieuwe bijkomen.

     

    FRANCESCO TRAPANI, DE LUXEPAUS DIE SOLVAYBAAS KADRI DE LEVIETEN LEEST

    *

    Francesco Trapani is de erfgenaam en voormalige CEO van het juwelenconcern Bulgari. ©Getty Images for Bulgari

    *

    17 september 2021 16:00

    *

    De beurs was deze week het decor voor een boksmatch tussen twee verrassende tegenstanders, met een stukje Italiaanse kust als inzet.

    Aan de ene kant van de ring: Ilham Kadri (52), een selfmade zakenvrouw van Frans-Marokkaanse afkomst en al 2,5 jaar CEO van de Belgische chemiereus Solvay. Aan de andere kant: Francesco Trapani (64), erfgenaam en voormalig CEO van het juwelenconcern Bulgari, die via meerdere holdings en fondsen actief is als investeerder.

    Bluebell Capital Partners, een Londens hefboomfonds dat Trapani voorzit en mee aanstuurt, verklaarde Kadri de oorlog door in een brief aan de bestuurders van Solvay haar ontslag te eisen. Bluebell verwijt Kadri dat ze haar kop in het zand steekt voor de milieuvervuiling door een sodafabriek van Solvay in het Toscaanse badplaatsje Rosignano.

    Dat plaatsje is in heel Italië bekend voor zijn hagelwitte stranden, de ‘spiagge bianche’. Alleen hebben ze die kleur in de eerste plaats te danken aan decennia van kalklozingen door de nabijgelegen sodafabriek van Solvay. Hoewel de Belgische chemiereus volhoudt dat de lozingen niet toxisch en ongevaarlijk zijn, klagen milieubewegingen al jaren dat mens en natuur vergiftigd worden door sporen van zware metalen.

    Francesco Trapani

    Studie. Zoon van een chirurg en van Lia Bulgari, een kleindochter van Bulgari-stichter Sotirio Bulgari. Studeerde economie aan de universiteit van Napels en haalde een MBA aan New York University.

    Ruzie. Moest als jonge CEO vaak schipperen tussen de eisen van Wall Street en de grillen van zijn twee ooms Nicola en Paolo, die samen zowat de helft van het bedrijf controleerden. Een derde oom, Gianni, verkocht in 1987 zijn aandelen na een aanslepende ruzie met zijn broers.

    Opspraak. Kwam in 2013 in opspraak door een onderzoek naar belastingontduiking door Bulgari via de zogenaamde Ierse route. De zaak werd later geschikt voor 42 miljoen euro.

    Vader. Heeft drie kinderen, van wie twee uit een eerste huwelijk. Zijn huidige partner is de 16 jaar jongere prinses Lorenza van Liechtenstein.

    ‘Nachtmerrie voor CEO’s’ gaat achter Solvay aan

    Verrassend is dat de groene critici nu een bondgenoot vinden in een financieel clubje in de Londense City. Bluebell is actief in het snijvlak van klassiek aandeelhouders activisme en duurzaam beleggen, dat meer en meer een rol speelt in de beslissingen van grote investeerders. Solvay is een soort testcase voor een nieuwe strategie, waarbij Bluebell met maar één aandeel druk probeert uit te oefenen op het management

    Wim De Preter

     

    *

    WORDT KAA GENT VERKOCHT AAN AMERIKAANSE MILJARDAIR?

    *

    foto: ©Belga

    *

    De saga van 'De iIlegale Ghelamco Arena' duurt voort

    Nieuws - 19/09/2021

    -

    Zaterdag 18 september 2021 brengt De Tijd het nieuws dat KAA Gent te koop staat. Twee interne bronnen bevestigen mij dat de potentiële koper Harry Gross is, een Amerikaanse miljardair. De Roemeense Amerikaan maakte zijn fortuin in de textiel. In België is hij echter vooral actief in Knokke-Heist en Gent bij de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten en de uitbating van hotels. Zo is hij onder meer eigenaar van drie hotels te Gent. Marriott op de Korenlei en Holiday Inn en Residence Inn By Marriott beiden naast de Ghelamco Arena gelegen.

    King pin Devers

    Zoals alle dossiers rond de Ghelamco Arena wordt ook dit dossier gestuurd door de king pin achter de schermen: advocaat Patrick Devers. Dhr. Devers vormde een triumviraat met Daniël Termont en Christophe Peeters. Samen waren ze de werkelijke architecten achter alle vuige constructies rond de Ghelamco Arena.

    Hij was advocaat van zowat alles en iedereen onder de socialistische regeerperiode van Daniël Termont

    Dhr. Devers is aandeelhouder van KAA Gent. Hij was advocaat van zowat alles en iedereen onder de socialistische regeerperiode van Daniël Termont. Hij was advocaat van Termont zelf, maar ook van AA Gent, cvba Arteveldestadion, NV Buffalo, SoGent (StadsOntwikkeling Gent), OCMW Gent, Stad Gent… Je hebt het waarschijnlijk begrepen: hij pleitte voor zowat alles verbonden aan de Stad Gent. Kwatongen beweren dat Daniël Termont en zijn hoofd van de juridische dienst (eveneens van socialistische signatuur) de gunstige stroom richting Dhr. Devers verzorgd zouden hebben.

    In mijn boek De Illegale Ghelamco Arena merkte ik al op dat het bijzonder vreemd was dat telkens advocaat Devers al die overheidsopdrachten binnenhaalde. Ik wees in sommige dossiers op een mogelijke belangenvermenging. Naar verluidt zou Devers na het verdwijnen van Daniël Termont en Christophe Peeters uit het schepencollege zijn status van geprivilegieerde advocaat van de stad verloren hebben. Plots haalt hij nauwelijks nog overheidsopdrachten van Stad Gent en gelieerden binnen.

    Coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk

    Op 22 juni 2016 werd in het bijzijn van een notaris een algemene vergadering bijeengeroepen in de perszaal van de Ghelamco Arena. Voornaamste punt op de agenda was de omzetting van een vzw naar een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk. Het maatschappelijk kapitaal zou bestaan uit een vast gedeelte van 10 miljoen euro en verdeeld worden in 10.000 aandelen. Daaronder: 5.500 A1-aandelen; 3.000 A2-aandelen; 1.440 A3-aandelen; 60 P-aandelen. De aandelen van deze verschillende categorieën in het vaste kapitaal werden grátis toebedeeld aan de voormalige leden van de vereniging

    Opvallendste toebedelingen van aandelen waren: Ivan De Witte: 2.500 A1-aandelen (250.000 euro); Michel Louwagie: 1.500 A1-aandelen (150.000 euro); Patrick Devers: 500 A1-aandelen (50.000 euro); Philip De Hulsters: 500 A2-aandelen (50.000 euro); Didier Nachtergaele: 20 A3-aandelen (20.000 euro); nv Buffalo: 370 A3-aandelen (370.000 euro).

    De toebedeling van 500 A1 aandelen aan de heren Devers was een verrassing. Hij was immers ook bestuurder was van cvba Arteveldestadion en/of nv Buffalo en/of SoGent. Ook moest je statutair lid zijn van de vzw KAA Gent om gratis aandelen toebedeeld te krijgen.

    Lokale verankering

    Op verschillende tijdstippen lieten Daniël Termont, Christophe Peeters en Ivan De Witte in de media, maar ook tijdens de Optima/Termont-commissie, noteren dat de nieuwe coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk de verankering met de Stad Gent garandeerde. Fier proclameerden ze dat geen obscure Qatarese oliebaron hun club kon kopen. Ook in de verslagen rondom de recente inkanteling van nv Buffalo in SoGent verklaarde Frank Van Goethem, directeur van SoGent, dat aandelen van de cvba so KAA Gent niet te gelde konden gemaakt worden.

    Ignace Vandewalle

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Na kennisname hierboven van de straaptsen van de Rode Gentse Dievenbende (an dus na even te zijn gaan zitten nadenken over hun aanstaande ‘culbute’), over naar Het Zuiden.

    -

    Solvay dus. Stel U voor. In Zwijndrecht in eigen land verwoest 3M, een Amerikaans bedrijf, ongestraft de hele omgeving, in Italië en voor hetzelfde geld, verbetert een Vlaams bedijf de hele badplaaats-cultuur en dat komt niet eens op de TEEVEE.

    Wat daar n,u weer ondeer zou kunnen

    steeken?

    De vraag stellen iis het antwoord, dat alin de lucht hing, uit het blote vuisje geven.

    De spil die de drie verhalen (Ghelamcp; 3M & Solvay) onlosmaleijk met emlaar verbindt, is het vroegere Oostblok-land Roemrië. Een Roemeen koopt Ghelamco en is meteen de ontsnappingsfroute voor het Getnse rode Gespuis.

    Een tweede Plukker-de Plukker flop, zoals in de Limburg gaande is?

    En zie, als kers op de taart, wat hierboven over de CEO van Solvay stond in De Tijd…

     

    “Ilham Kadri (52), een selfmade zakenvrouw van Frans-Marokkaanse afkomst”

    -

    Aan beide elleboben tezzelfdertijd goed aan te voelen: HET PACT VAN MARARKESH wrkt naar behoren: de Slinkse, Schotse en scheve Schaverdijners die ons land naar de kloten hebben geholpen en schandalighj bestolen, kiezen voor een veilige afgtocht naar de verre onbekende MONDIALITEIT van het GLOBALISME waar het op een paar duizend criminelen meer of minder niet op aan komt.

    *

    Digithalys



    20-09-2021, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!