MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1408 - OVER HET CURRICULUM VITAE VAN DE EU

    ***

    Zondag 2 juni

    Zon 5u34-21u48

    H Erasmus, patroon van de zeelieden en vissers op de Middellandse Zee.

    De juni mank, de zomer krank

    Deel II

    1408 - OVER HET CURRICULUM VITAE VAN DE EU

    °°°

    L’Oeiil de Moscou?

     

    L’oeil de Bruksèl, ja!

    °°°

    Vanwege een goede vriend die nog liever Kareltje ziet dan ondergetekende, kreeg ik vandaag volgend bericht binnen :

    “Wilt u wel eens een wijntje van Karel De Gucht proeven? Dan kan dat sinds vandaag. Na Rik Daems en Guy Verhofstadt komt nu ook de Open VLD-politicus op de proppen met een eigen wijn.

    De wijn Chianti Classico is afkomstig van het Toscaanse landgoed van Karel en Mireille. Voor een fles van de biologische wijn tel je 24,99 euro neer. Een rosé heb je al voor 17,99 euro. De wijn is vandaag en morgen te proeven bij de invoerder Châteaux Vini in Ternat”

    *

    Het beste dat we kunnen doen, is daar de hele voorraad opkopen, en doen afleveren op een fictief adres. Dat is zowat dezelfde toer als een van de vele die de PVV ons dagelijks lapt.

    U vindt deze wine tasting op http://www.winetasting.be/nl/WineShops/a/Wijnwinkel_Ch%C3%A2teaux/7

    Wie Frans tatert en er met een Waalse Haan aan de autospiegel het erf oprijdt, krijgt een on voor een gratis verblijf op het wijnkasteel van het beroemde echtpaar.. Uiteraard tegen betaling.

    *

    Het gerucht dat Kareltje varkensboer zou worden, fin de carrière klopt dus niet. Kan ook moeilijk, want een man van zijn kaliber is zo’n milieu  na zoveel jaren hartsgrondig beur. Als Euro-Commissaris kan hij nu zijn voorkennis gebruiken om de arme wijboeren in Toscane de duivel aan te doen. Deze zaak krijgt nog een staartje!

    *

    Wat ook nog een staartje krijgt, is de onrust die Filip DeWinter zaait door de aandacht te trekken op sommige straten in Antwerpen, die kamerbreed bezet worden door biddende Muzelmannen, Muzelvrouwen en Muzelkindjes.  En wij die dachten dat DeWever al dat scorremorrie zou wegvegen! Maar ipv wegvegen, heeft hij ze juist bij elkaar geveegd. Klaar voor deportatie per vrachtboot?

    Benieuwd welke beelden de TV daarover zal verspreiden…

    Ik zou zeggen : Turkey’s die dat niet meer mogen van Erdogan in Turkije zelf : kom naar ’t Stad, die is toch van iedereen. Minstens nog tot 25 Mei 2014….

    °°°

    Ter zake :

    Eén volk, één rijk, één leider…

     

    Posted on 1 juni 2013door E.J. Bron

    *

    (Door: Prof. Bob Smalhout)

     

    Steeds meer mensen weten niet meer hoe ze financieel het einde van de maand moeten halen. Er is een crisis. Voedselbanken krijgen steeds meer klanten. De bouw ligt voor een deel stil. Kleine zaken gaan failliet. Dokters moeten weer hun eigen studie gaan betalen en de cultuur wordt ernstig bedreigd. Pensioengerechtigden moeten jaren langer doorwerken en de zorg wordt geleidelijk onbetaalbaar. Spanje en Griekenland moeten mede door ons overeind gehouden worden. De internationale criminaliteit tiert welig omdat binnen de EU alle grenscontroles zijn opgeheven.

     

    Al deze ellende vindt zijn oorsprong in de toenemende spanningen binnen de Europese Unie. De thans tien jaar in gebruik zijnde euro, die het symbool moest zijn van het EU-ideaal, is nooit populair geworden. Meer dan 70 procent van de Nederlanders wil het liefst onze 700 jaar oude, stabiele, handige en klassieke gulden terug. Al met al een goede aanleiding de historie van de Europese Unie en de euro nog eens te bestuderen. Bij het systematisch doorlezen van mijn eigen EU-archief wordt het duidelijk dat het hele EU-gebeuren gebaseerd is op bedrog, hele en halve onwaarheden, valse voorlichting en het smijten met geld. Vooral door sterk overschatte politici.

     

    Alleen het allereerste begin was gebaseerd op een mooie naoorlogse droom, namelijk het voorkómen van een derde, allesverwoestende wereldoorlog, door het reguleren van de belangrijkste economische en industriële middelen. Zo ontstond in 1951 de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal. In 1967 werd daaruit de Europese Gemeenschap (de EG) gevormd, die in 1992 te Maastricht leidde tot de vorming van de huidige Europese Unie, de EU. Die zou garant staan voor blijvende vrede en welvaart.

    Verhuizingen

    Het Centrale Bestuur van de EU werd te Brussel gevestigd in een vergaderpaleis dat destijds al 1 miljard euro kostte. Het secretariaat kwam in Luxemburg en het parlement in Straatsburg terecht. Elke maand reizen 626 EU-parlementariërs op en neer van Brussel naar Straatsburg om te vergaderen. Ze worden gevolgd door twintig immense vrachtwagens vol met dossiers. Die absurde verhuizingen kostten tien jaar geleden al meer dan 1 miljoen euro per dag. Er werken in Brussel ruim 50.000 ambtenaren die ieder tussen de 10.000 en 21.000 euro per maand verdienen. Nog afgezien van speciale, ruime vergoedingen en soepele belastingtarieven. Brussel is de ultieme toekomstdroom geworden van alle in Nederland uitgerangeerde politici.

    Al in 1970 kwam de Luxemburgse oud-premier Pierre Werner met het idee van een Europese eenheidsmunt, de latere euro, die de Europese eenheid en economie zou bevorderen. Een van de grote voorstanders van die euro was de toenmalige machtige Duitse bondskanselier Helmut Kohl. Vanaf die tijd werd de euro een soort heilig, religieus dogma. Als je er niet in geloofde, was je een ketter die meewerkte aan de ondergang van Europa. Als Nederland die euro niet accepteerde, dan zou ons land terugvallen naar het niveau van een ontwikkelingsland. Dan ging bij ons „het licht uit”, zei onze toenmalige minister van Economische Zaken Laurens Jan Brinkhorst. Hij zei geen woord over andere kleine landen die de euro afwezen, zoals Denemarken en Zwitserland, die evenwel nergens last van hadden en hebben.

    Euro of oorlog

    Kohl kreeg in februari 1996 voor zijn EU-propaganda een eredoctoraat van de Katholieke Universiteit te Leuven. In zijn dankrede zei hij: „ Entweder der Euro, oder Krieg ”: dus we konden kiezen tussen de euro of weer een oorlog. Het was een schaamteloze vorm van demagogie en chantage. In ons land waren de meest fanatieke eurodrammers: Wim Kok (PvdA), destijds premier, (wijlen) Wim Duisenberg, destijds president van De Nederlandsche Bank, en Gerrit Zalm (destijds VVD-minister van Financiën), die ons bijna dagelijks via de televisie de euro opdrongen. Dat deden ze zelfs schaamteloos via kinderprogramma’s.

    In ons parlement werd over zoiets extreem belangrijks als het overgaan op een geheel ander monetair systeem, slechts twintig minuten gepraat. Alsof het ging om iets onbenulligs. Zo gehersenspoeld waren onze volksvertegenwoordigers. Ze realiseerden zich kennelijk niet dat afschaffing van de nationale munteenheid (dus de gulden) een aanpassing van onze grondwet vereiste. Daarvoor waren dan nieuwe verkiezingen noodzakelijk geworden. Maar daar werd met geen woord over gerept. De euro was heilig verklaard.

     

    Presidentieel paleis EU

    Op 1 januari 2002 werd de gulden door de euro vervangen. De overheid maakte er een soort volksfeest van, hoewel 70 procent van de Nederlanders die euro helemaal niet zag zitten. De onkosten van de gigantische geldomwisseling bleken voor ons land alleen al 10 miljard euro te bedragen. Dat bedrag moest vrijwel geheel door onze middenstand worden opgebracht. Maar ons nationale lachebekje, Gerrit Zalm, verklaarde toen dat de onkosten binnen één jaar zouden zijn terugverdiend door de grote economische voordelen van de euro. Dat was pure luchtfietserij. De geldwisseling leverde de gemiddelde Nederlander ongeveer 33.000 euro verlies aan koopkracht op. Sindsdien zijn de prijzen van ons levensonderhoud continu gestegen.

    Superstaat

    Inmiddels ontwikkelde de EU zich tot een soort superstaat die alle Europese landen zijn wil oplegde. De meeste van onze wetten komen thans uit Brussel en niet meer uit Den Haag. De zogenaamde euro-elite, bestaande uit toppolitici en hoge ambtenaren, stuurt aan op de vorming van een superstaat met een eigen president, een eigen regering, een volkslied, een EU-vlag, een eigen krijgsmacht, een grondwet en verder alles wat een normaal land een eigen identiteit verschaft.

     

    Het basale probleem is echter dat Europa helemáál geen land is. Het is een lappendeken van tientallen nationaliteiten en bevolkingsgroepen die ieder hun eigen taal, tradities, mentaliteit, levensstijl en geschiedenis hebben. De in dit verband door verblinde eurofielen vaak gebruikte vergelijking met de Verenigde Staten van Amerika gaat dan ook beslist niet op.

    °°°

    Had ik dat nog niet gezegd? Prof. Bob Smalhout vindt U iedere week in ‘tSCHELDT, en telkens wordt het hout in het hoenderhok gegooid!

    Natuurlijk klit Amerika beter bij elkaar : hun Geschiedenis begin daar maar een stuk in de 16e Eeuw, en ze start met een toestroom van vele jaren van honderden verschillende volkeren. Amerika is, m.a.w. een zootje volksverhuizers ondereen, die van meet af aan, allemaal van de eigen moedertaal zijn moeten overschakelen op het Engels. Dat alleen al geeft een samenhorigheidsgevoel.

    Na één Burgeroorlog is men daar dan ook slimmer geworden en gaat men ergens anders om te vechten…. Buiten Pearl Harbour en 9/11 heeft Uncle Sam nog geen slaag gekregen op het eigen erf. N a Pearl Harbor sloeg men hard terug. Na 9/11 werd er geen risico genomen : liever blode Jan, dan dode Jan?

    En wij maar op de blaren zitten!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    02-06-2013, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1407 - REVOLUTIE IN DE KIESWET GEWENST

    ***

    Zondag 2 juni

    Zon 5u34-21u48

    H Erasmus, patroon van de zeelieden en vissers op de Middellandse Zee.

    De juni mank, de zomer krank

    .

    1407 - REVOLUTIE IN DE KIESWET GEWENST

    °°°

    Oer Christelijk, zegt U toch?

     

    Nu nog niet, binnenkort wel!

    °°°

    Het on-land België was een der eersten ter wereld om het homo-huwelijk wettelijk te bezegelen. Meteen werd het gepropageerd dat de stukken eraf vlogen! En zie : de bedoening vond weerklank overal waar de seksuele revolutie dat toeliet. En nu, na enkele decennia van aarzelend toehappen, worden  de hetero-kpppels die het jaren uithouden, algemeen aanzien als abnormalen. Gelukkig zal de wereld nog niet uitsterven, want er is de in vitro fertilisatie.

    Of we dat allemaal lijdzaam moeten ondergaan? Onze mond houden?

    *

    Waarom stellen wij niet voor om Nieuwe Kerkleider te kiezen?

    Het zal wel – heel toepasselijk – bij een vrome wens blijven, maar zo kan het niet verder. Net als in de politiek, zijn de Kerkleiders een andere kant opgegaan dan het volk dat ze leiden. Als straks in 2014 er politieke verkiezingen komen, zoude er lijsten moeten bestaan waar de kerkgangers en de gelovigen, (wat niet noodzakelijker wijze hetzelfde is) kunnen kiezen wie ze als Kerkleiders willen. Namen horen daar niet peersé bij. Voor de meeste mensen mag de keuze beperkt blijven tot ‘Rome of Moskou’, waar ‘Rome’ staat voor de traditie, en Moskou voor àl het andere. Wijlen Ray Debouvrie  van Angeltjes op SeniorenNet zou, in die zin, weer spreken van ‘tramontana-gezindheid’, waarbij hij wel het gezond verstand  onderschat ten nadele van de gezonde berglucht

    Lees hieronder wat de 2 hoogste kerkvorsten nu weer uit hun botten hebben geslagen. Zij hebben een verduiveld mooie kans gemist om te zwijgen!

    °°°

    Ter zake :

    Danneels verdedigt homohuwelijk, Léonard treedt hem bij

    /06/13 - 04u31  Bron: De Tijd; L'Echo © belga.

    *

    In een interview met 'De Tijd' en 'L'Echo' neemt kardinaal Godfried Danneels het vrij openlijk op voor het homohuwelijk. "Ik vind het een positieve evolutie dat staten vrij zijn het burgerlijk huwelijk voor homo's open te stellen als ze dat willen", klinkt het. Opmerkelijk: aartsbisschop Léonard treedt Danneels bij.

    Danneels voegt er wel aan toe dat het voor de kerk niet om het echte huwelijk gaat zoals dat tussen man en vrouw. "Dus moet je een andere naam in het woordenboek plaatsen", zegt hij. "Maar dat men het wettelijk legitiem kan doen, daar heeft de kerk niets over te zeggen."

     Volgens Danneels denkt de Kerk tegenwoordig genuanceerder, zonder zich nog blind te staren op morele principes. "Je mag een mens toch niet vereenzelvigen met zijn geaardheid? Ik denk dat er binnen het denken van de Kerk een duidelijke evolutie is. Ook tegenover mensen die zelfmoord plegen bijvoorbeeld."

    "Term ligt gevoelig"

     Opvallend is dat aartsbisschop André-Joseph Léonard kardinaal Danneels bijtreedt. Volgens Jeroen Moens, de woordvoerder van het aartsbisdom, heeft Léonard geen enkel bezwaar tegen de wettelijke verbintenis tussen homo's.

    "Maar hij wil het geen huwelijk noemen", laat hij weten. Wat gevoelig ligt, is de term. Voor de kerk is het huwelijk namelijk enkel en alleen bedoeld voor een man en een vrouw, en niet voor twee mensen van hetzelfde geslacht. Laat ons zeggen dat Léonard een homoverbintenis onderschrijft", aldus Moens.

     

    °°°

    Ondergetekende is zeker geen kerkpilaar, maar beschikt wel over een tamelijk goed geheugen. De werkelijk belangrijke gedeeltes uit de lessen over de ‘Sacramenten’ van onze Moeder de H. Kerk zitten er nog altijd zeer diep in. Vooral als ze noch min noch meer tegemoet komen aan de natuurwetten. Het Huwelijk, zoals het daar stond, was automatisch iets tussen een ‘hij’ en een ‘zij’ : dat stond er zelfs maar halvelings bij, want tussen wie anders? Maar daar kwam wel bij, in de pastoors-taal, : ’met de betrachting om kinderen tot Gods meerdere eer en glorie op de wereld te zetten’. Enne, ook niet mis te verstaan werd daar keer op keer telkens aan toegevoegd : “Wat Gode verbonden heeft, dat scheidde geen mes’”

    Vooral dat laatste heb ik nog nooit gehoord op een Burgerlijke Plechtigheid. Precies of het huwelijk vogelvrij is. Tot een van de partners naar elders wil vliegen.

    Hebben  jullie deze twee principiële zaken van een huwelijk (voortplanting & trouw) gelezen bij de Hoogste Kerkvorsten, de Oude en de Nieuwe?

    Ach, die kiendjes! Agge mo leut êt! En over bij elkaar blij en, in goede en in kade dagen?!  Mens klets toch niet! Dat is toch niet meer van deze tijd!  We leven maar één keer, en als we dood zijn groeit er gras op onze buik! Wat we niet zelf doen, doet niemand in onze plaats!

    *

    Eigenlijk, als men het goed nagaat, is trouwen helemaal voor niks nodig. Huisje tuintje en veel plezier : is dat niet veel beter? Je hokt bij elkaar, zo lang het nieuwe er niet af is, zo lang de verliefdheid duurt. En dan herbegin je gewoonweg. Geen  contracten, geen kleine lettertjes, en al zekerlijk geen tamtam daarrond. Men is modern of men is het niet!

    En daar kom ik dan een beetje boven de radar der genotzoekers. Met plezier kom ik terug op de nefaste werking van de Scheiding tussen Kerk en Staat. Ongeveer sedert de Fanse Revolutie heeft men de macht van de Pastoors gebroken, en moest de registratie van elk huwelijk door de Burgerlijke Overheid gebeuren. Daar werden geen vragen gesteld over het aantal Goden en ov er de Zondagsplicht. Het kostte zoveel en zoveel,  en daarmee DOEF! Ja, voor de simpelen van geest mocht de Pastoor ook nog wel zijn ding doen, maar dan altijd op de tweede plaats en altijd zonder de minste feitelijke gevolgen. Precies alsof het een troostprijs was. De hoofdzaak werd stilaan bijzaak.

    *

    Maar er zijn uitzonderingen. In landen waar de Christelijke moraal zijn plaats behouden heeft. Het zal U heel zeker verwonderen, maar in Italië trouwt men nog altijd voor de Pastoor. Niet verplicht, uiteraard, iedereen heeft de vrije keuze. Wat de Pastoor verbonden heeft, is meteen ook verbonden voor de Burgerlijke Autoriteiten.

    Merkt U ook het verschil tussen een land bestuurd door   flierefluiters (België, Frankrijk) en een land dat bestuurd is door ruimdenkende maar traditie-getrouwe Geesten?

    *

    Weeral een reden voor afhaking van het karretje der witgekalkte graven, vertegenwoordigd door Kris P, de Scheet in een Netzak.Zo’n mensen zijn een schande voor de brave Vlaamse mensen. Woe wil vernieuwen en ’zijn geld terugeist’ van de dieven, denke er aan in het kieshokje :  bij Het Eigen Volk Eerst, wordt men, net als bij de Paus van Rome, niet bedrogen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    02-06-2013, 10:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1406 - DE RUBICON OVER DE BOSFORUS?

    ***

    Zaterdag 1 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u35-21u47

    H Koenraad van Trier

    Eerste juni, kil en wak brengt veel koren in de zak

     

    1406 - DE RUBICON OVER DE BOSFORUS?

    °°°

    Zoekplaatje naar Gallipoli van de TV

     

    Om duidelijk te maken dat de Turken via een overstapje in Bulgarije, in een wip in Griekenland en van daar in Italië zitten…

    °°°

    Toen op 29 Mei 1453, waarschijnlijk door lafheid en onvermogen, de Beschaafde Westerse Wereld het hoofd diende te buigen voor het kromzwaard die door list en geweld de Oostelijke helft van het Wereldrijk inpalmde, begon een Nieuw Tijdperk. Want het zou nooit meer worden zoals voorheen, dat het Duizendjarig Romeinse Rijk, gekerstend weliswaar, de Beschaving zou koesteren en uitdragen naar de gehele mensheid Integendeel, de verovering van het Dar-al-Islam (Land v/d Islam) over de gehele wereld werd ingezet. Het duurde tot ze (de Turken) voor de poorten van Wenen definitief werden teruggeslagen op 12 September 1683. Toen, na precies 250 jaar, werd een voorlopig einde gemaakt aan hun rooftochten. In 2013 is dat precies 330 jaar geleden : ze zijn dus over tijd om officieel weerwraak te nemen, al is hun 5de Colonne als een paar decennia ingezet  ….

    U herinnert zich ongetwijfeld nog de woorden van de Turkse Regeringsleider, uitgesproken t.a.v. zijn landgenoten die al in Duitsland leven : zijn soldaten waren de buiken van de Turkse vrouwen, en de vele minaretten in Duitsland waren zijn bajonetten…

    Hun schaduw gaat hen dus vooraf. Want ze weten dat de tijd in hun voordeel werkt en dat er trouwens al langer veel betere en bredere bruggen liggen van Europa naar bij hen.

    Zich dat realiseren en regelmatig voor de geest halen, is geen racisme, maar realiteit in de militaire zin van het woord. Want in de wereld draait alles om macht, en macht, dat is iets dat wij al lang niet meer weten wat het is. Wij kunnen alleen naar het militante Israël kijken, en even slikken.

    Hieronder leest U iets over de hernieuwde veroveringszucht van Erdogan, waarbij een 3de brug over de Bosporus, van Turkije in Azië helemaal naar Europa, wordt op poten gezet. Het ding over De Poort van Europa naar Het Verre Oosten (denk aan Marco Polo), ooit gedomineerd door de handelsschepen van de Dogenstad Venetië, wordt meer dan 1.000 meter lang, en moet zeeschepen doorlaten naar de Zwarte Zee. Dat de inhuldiging van de 1ste Steen van die brug precies nu door Erdogan in de verf wordt gezet, met de 460ste herdenking aan de nederlaag van de Christenen in 1483, getuigt klaar en duidelijk van de bedoeling der Turken.

    JaJa, als het ooit zo ver is, zullen we op z”n Tsjeefs, compromissen moeten sluiten. Om te beginnen van uit een verloren positie….

    °°°

    Ter zake :

    Tijdperk van verlichting

    ® Bron Vlaams Belang

    *

    Ter gelegenheid van de eerstesteenlegging van een nieuwe brug over de Bosporus die eergisteren - op de 460ste verjaardag van de val van Constantinopel - plaatsvond, bestempelde de Turkse premier Erdogan de christelijke periode in de regio als “een donker kapittel” uit de geschiedenis. Met de verovering van de stad door sultan Mehmet II werd, volgens Erdogan, een “tijdperk van verlichting” ingezet.

    Het kan geen kwaad eraan te herinneren dat na de islamitische verovering van Constantinopel een ware hel losbrak. In een orgie van plundering, brandstichting, verkrachting en moord – die drie dagen en nachten duurde – ging het voormalige bolwerk van het oosterse christendom letterlijk ten onder. De laatste christelijke overlevenden die een toevlucht hadden gezocht in de Hagio Sofia werden afgemaakt of als slaaf weggevoerd. Ontelbare kunstschatten en bronnen van kennis gingen voorgoed verloren. Als aanzet tot “een tijdperk van verlichting” kan dat in ieder geval tellen…

     Het is nauwelijks te geloven dat er in Europa en de Verenigde Staten nog altijd naïeve zielen rondlopen die Turkije beschouwen als ‘een brug tussen Europa en de islamitische wereld’ en Erdogan als een ‘gematigde’ moslim met wie zaken zijn te doen. In de praktijk blijkt immers bij zowat iedere gelegenheid dat hij een onversneden islamist is gebleven die zijn droom van een nieuw Groot-Ottomaans Rijk nog altijd niet heeft opgegeven. De nieuwe Turkse sultan is dan ook het levende bewijs dat Turkije geen Europees land is en ook nooit zal zijn.

    ‘Fatih’

    Voor de volledigheid nog dit. Heel wat moskeeën die tegenwoordig in Europa als paddestoelen uit de grond rijzen, zijn genoemd naar de fanatieke christenhater en bloeddorstige veroveraar (‘fatih’) van Constantinopel. Maar wellicht interpreteren we ook dat best als een vertrouwenwekkend initiatief, een uitnodigend gebaar, en een onmiskenbare blijk van integratie.

    °°°

    O, dat waren we bijna vergeten! Turkije is de bondgenoot van Amerika in alle mogelijke en onmogelijke conflicten. Ook Saoud  Arabië is verder nog een trouwe bondgenoot van Amerika. M.a.w. wij zijn vleugellam tegenover de kernlanden van de Islam.

    O ja : in WO I vocht Turkije aan de zijde van de Duits-Oostenrijks-Hongaarse strijdkrachten tegen de rest van de Westerse Wereld. Denk aan de landing op Gallipôli diewe onlangs met veel sympathie voor de Turken voorgeschoteld kregen op de TV. In WO II bleef men neutraal, tot in  februari 1945 de keuze niet meer moeilijk was.

    Dat wil dus zeggen dat er eerst veel zal gepaverd worden, de dag dat de Turken met concrete eisen op de proppen komen. Ondertussen zullen de geesten bij ons door de Eurocraten in een recordtempo binnenste buiten gedraaid zijn, en komt de dag, dat het maken, het verhandelen en het eten van croissants zal verboden worden, op straffe van onthoofding. Want de croissant ‘de wassende Halve Maan- was de spot van de Westerse Wereld met de nederlaag van de Turken voor de poorten van Wenen.

    Ps Istambul is in feite aan zijn 3de leven toe. Eerst was het een Griekse kolonie, tot in 350 n.Chr door Keizer Constantijn de Grote de naam Byzantium vervangen werd door Constantinopel, De Stad van Constantijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    01-06-2013, 10:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    31-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1405 - WIPPEN ALS DE KONIJNEN, ZEI U?

    ***

    Vrijdag 31 mei

    Zon 5u35-21u46

    H Petronella, martelares

    Op Sinte-Petronella heet of wak, het geld smelt in uwen zak

     

    Deel IIi

    .

    1405 - WIPPEN ALS DE KONIJNEN, ZEI U?

    °°°

     

    °°°

    Konijntjes in de wei, in Mei, van mij : liefelijk beeld toch?! GesteLd dat men door de konijntjes nog het gras ziet. Want het is met konijnen lijk met bomen in het bos : door de vele bomen ziet men het bos niet meer.

    Maar het is…wippen om zelf niet gewipt te worden!

    Hieronder leest U een commentaarstukje op die verfoeilijke Meneer Keynes, de uitvinder van al die geleerde uiteenzettingen over kopen en verkopen met het doel winst te verwezenlijken. Hij heeft daar zoveel over geschreven, dat ook hij het bos niet meer zag staan door de bomen. En was het maar bij die ene theorie gebleven. Maar ‘en passant’ trok hij ook nog eens alle registers open over hoe slecht de Schepping wel in mekaar stak. Vandaar mijn vergelijking met het wippen van de konijnen, daar waar hij het heeft over de wereldbevolking. De theorie over het gericht geld verdienen, toegepast op het wippen! der konijnen. De moderne en zeer vooruitstrevende economen van onze tijd kunnen nog altijd niet hoog genoeg oplopen met de naam Keynes, vooral als ze zelf vastzitten. De man leefde echter zowat 100 jaar geleden : zo ovenvers zullen zijn theorieën dus ook weer niet zijn. De wetenschappers zitten pal op de absolute kennis van de economie, maar bijziende als ze zijn, zien ze dat niet. Ze voelen zelfs niet hoe , dank zij genieën als Keynes, de poten van onder hun stoelen wegrotten…. Of heeft U misschien een ander en beter gedacht over de huidige ‘geleide democratie’?

    Ondergetekende, een flut blogschrijverke, moet dus weer eens de kooltjes uit het vuur halen, met (U weet het onderhand ook wel), dat er maar één wet is in de economie, en dat is de Wet van Vraag en Aanbond. Uit die hoofdwet komen trouwens alle andere wetjes voort. Of dat ook opgaat voor de menselijke reproductie, weet ik echter niet zo goed, daarvoor is mijn horizon te beperkt en ben ik ook geen Piet Konijn.

    Wat ik wel weet heb ik in de Geschiedenisboeken aan mezelf geleerd : de wereld heeft nood aan, bestaat bij de gratie van op regelmatige tijdstippen een frisse gezonde oorlog, die het overtal wegveegt. Dat klinkt wreed en onbarmhartig, maar daarin moet ik Vadertje Stalin gelijk geven : één dode is een verschrikking, een miljoen doden, dat is een statistiek.

    *

    U worden al deze onmenselijke benaderingen in verband met de wereldbevolking opgediend, vòòr U de kans gekregen hebt onderstaand opstel te lezen. Sorry hoor. Ik had die kans niet Het tijdschrift ‘TSCHELDT diende ze mij op als een bord rauwe groen ten. Vandaar mijn cynisme terzake. Ik voel mezelf nu als een beetje als de vaste bezoeker 24/24 aan een van die Nazi uitroeiïngskampen : als het verdriet en het medelijden zodanig groot is geworden, is het enige dat men menselijkerwijze nog kan, is lachen…. Dat is nog altijd beter dan die Keynesianen te lijf te gaan…..

    °°°

    Ter zake :

    De wonderbaarlijke vermenigvuldiging

    ® TSCHELDT

    E-post: redactie@tscheldt.com

    Web: www.tscheldt

     

    Wij kennen de Britse econoom John Maynard Keynes (1883-1946) als de grote denker over werkgelegenheid, geld en rente. Sinds de bankencrisis is Keynes helemaal terug van weg geweest.

    Zo is de Vlaamse econoom Paul de Grauwe, die dertig jaar geleden radicaal tégen Keynes gekant was, een overtuigd keynesiaan geworden. ‘De regeringen moeten geld uitgeven om de winkel draaiende te houden’, is de boodschap.

    Persoonlijk vind ik dat niet zo een goed idee wanneer dat met geleend geld gebeurt (ook Karel de Gucht vindt dat geen goed idee). Maar nu even iets heel anders over Keynes. In de Britse krant The Telegraph is een discussie losgebarsten over diens ‘eugenetica’. Wij kennen dat woord tegenwoordig vooral van de racistische en onmenselijke Duitse toepassing onder het nazi-schrikbewind, en het is daarom nog altijd taboe.

     

    Van 1937 tot 1944 was Keynes directeur van de Britse Eugenics Society. Volgens de vereniging was Europa overbevolkt, - toen al. De Society pleitte sterk voor contraceptie. Citaat: ‘het is het armste en minst intelligente deel van de bevolking dat zich het snelst vermenigvuldigt’. Keynes geloofde dat dit ‘enorme problemen’ zou veroorzaken, net als Thomas Malthus (1766-1834) dat honderd jaar eerder dacht.

    Het pessimistische maar progressieve standpunt was dat wetenschap en vooruitgang eraan konden verhelpen. Keynes vertolkte daarmee gewoon de opvatting die in niet-katholieke milieus heerste.

     

    Naast Duitsland kenden niet-katholieke landen zoals de Verenigde Staten, Canada en de Scandinavische landen allerlei sterilisatieprogramma's, al dan niet gedwongen. Men kan zeggen dat dit toen de ‘linkse’ opvatting was en de eugenitica was inderdaad algemeen verspreid in liberale en socialistische kringen. Malthus zag de teller van de wereldbevolking over het miljard gaan; Keynes zag hem over de twee miljard tikken; intussen zijn we met zeven miljard. De Chinezen, het meest bevolkte land ter wereld, hebben zich ook verzevenvoudigd.

    Als onze vaderen even hard hun best gedaan hadden, waren wij van 4 naar 28 miljoen Belgenlanders gegaan. Te gek, denkt u? De Nederlanders hebben het ook gedaan: van 2,3 naar 16 miljoen. Maal zeven. Waar wat te denken van die aan de overkant van de Middellandse Zee?

     Hier volgen wat cijfers: Algerije van 2 naar 40, Marokko van 3 naar 40, Egypte van 4 naar 75; alle andere Arabische landen: van minder dan één miljoen naar respectievelijk 5 (Libanon), 7 (Jordanië), 10 (Tunesië), 25 (Jemen), 30 (Syrië), 34 (Saoedi-Arabië) en 35 (Irak); allemaal samen van 15 naar 315. Maal éénentwintig.

     

    In dezelfde periode maakten de Verenigde Staten precies dezelfde sprong, maar dat was dan ook een groot immigratieland.

    Als Malthus en Keynes terugkwamen, ze zouden niet weten wat ze zagen. De bezorgdheid om die wonderbare vermeningvuldiging is geen ‘linkse’ opvatting meer, behalve dan bij een enkeling als professor Etienne Vermeersch. Maar ook ‘rechts’ durft het niet aan om al was het maar het kroostrijke kindergeld in vraag te stellen.

    De cijfers in dit stuk zijn afgerond; volledige statistieken zijn te vinden op http://www.populstat.info/

    °°°

    Waarin Meneer Keynes ook niet in heeft uitgeblonken, is in aardrijkskunde. Hij beschikte natuurlijk niet als wij, over Google Maps, en al zeker niet over Wikipedia. Hij was dus aangewezen als de eerste de beste neger op de parate kennis van eigen controleerbare waarnemingen. Niet de geschikte basis dus om geleerde theorieën op te baseren, wegens te gemakkelijk controleerbaar.

    Zou hij bijvoorbeeld niet geweten hebben, dat er zeeën van beschikbare plaatsen bestonden in het Amazone-Gebied en in andere tropische regenwouden? In de Russische toendra? In de onmetelijke ijsvlakten van de Zuidpool? Om nog maar van de Noordpool te zwijgen, en al die andere ijskappen die nu vanzelf smelten zodat wij ook van die kant bedreigingen moeten ondergaan? Zouden al die immigranten die geweldige open ruimten ook niet kennen? Waarom toch wil de mensheid allemaal op mekaars schoot kruipen?

    Er zijn hele gebieden met niet één bewoner per Km², waar de grond smeekt om te worden bedricht. Lijk de Bijbel zegt : in het zweet zins aanschijns. Men zegt (waarnemingen van uit de ruimte) dat de woestijnen dooraderd zijn met onderaardse waterlopen : hoog tijd dus om die aan de oppervlakte te brengen. In het zweet zijns aanshijns. Naarmate het poolijs smelt, komt land bloot, met de sporen van landbouw en misschien wel van menselijke bewoning. Plaats zat dus om de Magreb te hervestigen en om aan de buffels de Koran te gaan onderwijzen. Ook die moeten het woord van Allah leren kennen. Want nu ontstaat de indruk, dat voormeld Woord zeer selectief werkt, aangetrokken om zo te zeggen door de veiligheid van andermans weelde….

    Wij, we hebben er onze bekomst van! Als we nu stoppen met de ongeboren kinderen te aborteren, ze daarvoor desnoods een GAS-boete uit te schrijven, zullen we onze bevolking juist op peil kunnen houden zonder vreemde import. Iets wat al zoveel eeuwen voordien met succes en met Gods zegen werd toegepast.

    Wetewa? De ‘Besierders’ die ons dat gelapt hebben, sturen we mee met de Volksverhuizers naar het Hoge Noorden. Met hun diploma van konijnenwipper rond de hals, ter informatie voor de buffels…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    31-05-2013, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1404 - NIEUWS UIT ZUID FRANKRIJK DAT NIET OVER VOETBAL GAAT

     

    ***

    Vrijdag 31 mei

    Zon 5u35-21u46

    H Petronella, martelares

    Op Sinte-Petronella heet of wak, het geld smelt in uwen zak

     

    Deel II

    .

    1404 - NIEUWS UIT ZUID FRANKRIJK DAT NIET OVER VOETBAL GAAT

    °°°

    Antibes, aan de Azurenkust

     

    Een schelp in de palm van Allahs hand?

    °°°

    Bij de Zuiderburen is er niet alleen Marine Le Pen, de Jeanne d’Arc van deze tijd, maar er is ook de Zwijgende Meerderheid, die bij monde van de Burgervader van Antibes, de penalty zuiver binnentrapt in de goal van de Moslims in heel Europa.

    Dergelijke taal komt waarschijnlijk niet overal even sympathiek aan, maar ze heeft wel het voordeel van duidelijk te zijn.

    Tip voor Gerolf Annemans : maak die man ere-lid van het Vlaams Belang. Het is wel niet uw noch mijn stijl : misschien zit er zelfs een (gratis) verblijf in in dat mooie Antibes. Kunnen de kleurpartijen U dan daarop afrekenen, misschien, in de mening dat U niet beter bent dan henzelf, een dikke profiteur. U, als Voorzitter van het Vlaams Belang, moet hen gemakkelijk uit hun tent kunnen lokken. Wedden dat ze in de val trappen, zodat de brief groot en duidelijk in beeld komt in de Vaderlandsche Pers….

    We zien er naar uit.

    °°°

    Ter zake :

     

     

    Antibes geeft moslims lik op stuk

    ® TSCHELDT

    E-post: redactie@tscheldt.com

    Web: www.tscheldt

    *

    Het duurt blijkbaar even voor niet voetbal gerelateerd nieuws uit het zuiden van Frankrijk onze contreien bereikt, maar dit enigszins belegen bericht uit Antibes willen we u toch niet onthouden.

    Ouders van moslimleerlingen in dit fraaie oord aan de Azurenkust hadden een verzoek ingediend om varkensvlees te bannen uit de schoolkantines. Burgemeester Jean Léonetti heeft daar meteen korte metten mee gemaakt. Alle ouders ontvingen een brief met tekst en uitleg op de hamvraag van het waarom van de weigering. Hierbij enkele paragrafen uit het epistel dat hier te lande hoogstwaarschijnlijk de toorn en de banbliksems van het CGKR had geoogst. Of - God verhoede! - erger…

    ‘Aan de moslims die zich storen aan onze laïcité (scheiding van Kerk en Staat, red.) en die zich niet goed voelen in Frankrijk wil ik herinneren dat de wereld 57 prachtige moslimlanden telt, de meeste heel dun bevolkt en bereid om hen met open armen te ontvangen met respect voor halal en de sharia. Men spreekt er hun taal, er hoeven geen nieuwe moskeeën te worden gebouwd. Moslims worden daar niet gediscrimineerd, niemand maakt er één pot nat van terrorisme en islam, er is geen islamofobie. Een boerka dragen is er niet verboden, de moslimvrouwen kunnen er zich compleet ontplooien, de maatschappij is er niet verloederd door de Westerse zeden en de mannen worden er niet verleid door het aanzien van perverse vrouwen in uitdagende kleding. Geen enkele kerk, geen enkel kruis, geen kerstboom of christelijk feest zal hen daar choqueren. En het voedsel is er halal.

     

    Indien u uw landen hebt verlaten om naar Frankrijk te komen en niet naar een ander moslimland, dan bent u van mening dat het beter leven is in Frankrijk dan elders. Stel uzelf dan ook voor één keer de vraag: waarom is het in Frankrijk beter leven dan daar waar u vandaan komt? De schoolrefter met varkensvlees maakt deel uit van het antwoord.”

    Pour la petite histoire: Jean Léonetti (64) is geen voormalige slager-worstendraaier die het in de politiek ver heeft geschopt met populistische praat. Op zijn 29ste was hij al diensthoofd van de afdeling cardiologie van het ziekenhuis van Antibes, als Afgevaardigde laat hij zich geregeld opmerken met tussenkomsten in de Assemblée en hij schreef diverse boeken rond ethische kwesties.

     

     

    °°°

    Zoals U ziet, is het satirisch weekblad ‘TSCHELDT deze week zeer goed geïnformeerd. Het is mij een waar genoegen U enkele ‘aitems’ hieruit de kunnen serveren. Al kunt U voor 5 Euro per maand het blad zelf per E-mail binnenkrijgen.

    Ik zou nu niet precies stellen dat ‘TSCHELDT ee neven-afdeling is van het Vlaams Belang, al heeft het wel een paar punten van overeenkomst : rechtlijnigheid, recht voor de vuist, geen ‘enerzijds, anderzijds’ maar kloek en fier om Vlaming te zijn. Nadeel : op en top Aantwaarps. Maar wat had U gedacht, van een man die zijn blad ‘TSCHEKLDT noemt?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    31-05-2013, 11:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1403 - HET NET VAN DE ONDERWERPING (= ISLAM) SLUIT ZICH

    ***

    Vrijdag 31 mei

    Zon 5u35-21u46

    H Petronella, martelares

    Op Sinte-Petronella heet of wak, het geld smelt in uwen zak

     

    Deel I

    1403 - HET NET VAN DE ONDERWERPING (= ISLAM) SLUIT ZICH

    °°°

    Val d’Orcia, Italië

     

    Ook daar zijn Marokkanen gesneuveld. Dus behoort Italië aan de Marokkanen!

    °°°

    Stilaan worden we ingestampt dat de rust van het graf ook niet alles is in het leven. Hebben wij Vlamingen in eigen land onze eigen doden ofwel (bij manier van spreken) onder de kerktoren, of, voor de meer gevorderden onder ons, onder heldenzerkjes in de IJzervlakte, vreemdelingen van over de hele wereld hebben dat recht ook. Iedereen heeft het recht zijn doden te eren, zelfs de belgicisten, maar dat vreemdelingen de gelegenheid te baat nemen, om de Geschiedenis te vervalsen, is een brug te ver. Des te erger, als men die futiele gevallen gebruikt om niet bestaande rechten op te eisen, op kap van het eigen volk. Dat is geen brug te ver, maar de hele nog te bouwen Oosterweelverbinding.

    Over het sollen met lijken van 3 (drie) in 1944 gesneuvelde Marokkanen die de eer genieten op het Schoonselhof te zijn begraven werd veel positieve ophef gemaakt in de media, voornamelijk om het gevlei, te komen van de Antwerpse socialisten. Die worden toch, Schoon Bloem Kerrbache op kop, zo gecouilloneerd door Bart DeWever, dat er alleen nog troost kan komen van de 3 doden.

    Maar is het niet zo, dat de Geallieerde Legers die Dolf-met-de-Snor in het zand deden bijten, in hoofdzaak samengesteld waren uit een samenraapsel van uit alle uithoeken van de wereld? In het Ieperse, waar er meer Engelse en Franse begraafplaatsen liggen dan er mensen wonen, werden we op 6 September ’44 ‘Bevrijd’ door Canadezen en Polen,  terwijl de Tommies en de Yankees de achterhoede vormden..

    *

    In het kleine vriendelijke Italiaans plattelandsdorpje waar wij wonen, ligt de ’Campo Santo’ (Rustplaats der Geheiligden) een stuk buiten de bewoonde wereld, verscholen in wat een uitzondering is in de streek, een bos van hoogstammige bladverliezende loofbomen.

    Komt waarschijnlijk omdat een zekere Francesco Navone,  (1750) landschapsingenieur, van Paus Clemens XIV, naar het voorbeeld van de Stad Kopenhagen, zijn revolutionaire plannen goedgekeurd kreeg. Want het was de Paus die de grond schonk, en verder ook instond voor alle kosten., op voorwaarde dat iedereen goed bad maar ook de handen uit de mouwen stak. De latere Paus (Pius VI) voltooide (1772) de modernste urbanisatie-ideeën van die dagen, korte tijd voor hij er in een van de ‘Palazo’s’ door Napoleon Bonaparte gevangen werd gezet; wat de arme man niet overleefde.

    Wegens de heersende malaria diende het voorhistorisch dorpje van een par honderd zielen te worden opgegeven en mocht iedereen verhuizen naar de 500 meter hoger gelegen hoogvlakte. Het nieuwe dorp zal waarschijnlijk het enige zijn in Centraal Italië, geklemd tussen Toscane en Umbrië, met brede, rechte straten en om de hoek altijd die gezellige open binnenpleintjes, waar zodra de dag in de lucht hangt, de dorpelingen zo gaarne vertoeven, liever dan in hun dompige huiskamers.

    Het dorp leeft van landbouw en huisvlijt, en wordt, sedert de tijd van het fascisme, Centrum-Links bestuurd. Er wordt beweerd, dat toen de Duitsers ein de ’43 zijn moeten gaan lopen op het einde van het bondgenootschap Hitler/Mussolini, dat ze op de hielen gezeten werden door een afdeling van het toen nog Ongeregeld Frans Leger, waaronder een afdeling getulbande Noord Afrikanen. De eigen fascisten waren, in tegenstelling tot deze halve wilden, een ware zegen geweest. Wat daarbij ook verteld wordt, dat hier minder doden vielen dan bij de ‘bevrijding’ van de naburige dorpen, omdat het drop bijna niet te vinden was in de uitgestrekte wildernis.

    *

    Deze lange inleiding omdat aan de overkant van de lange kronkelige dreef naar het kerkhof, er een scheefgezakte grafsteen ligt te verkommeren, waarop een paar Arabisch uitziende namen staan, naast de vergane Halve Maan met wat spaghetti-slierten. Omdat daar veel landbouwvoertuigen het land moeten opdraaien, ligt het geheel, na al die jaren van verwaarlozing, verstopt onder het onkruid dat welig tiert tussen en over de resten van wat eens een soldatengraf moet geweest zijn. De eigen autoriteiten hebben er geen belangstelling voor en er is verder geen kat die het nog weet liggen. Met een beetje geduld, kan er ontcijferd worden, dat daar 2 Franse soldaten liggen, van Marokkaanse nationaliteit, gesneuveld in een oorlog waar men hier liever niet meer aan herinnerd wordt.

    Jaren geelden hebben wij een foto met de nodige details gestuurd naar de Franse Ambassade in Rome, met als enig gevolg, dat het onkruid er sedertdien

    *nog hoger staat. Akkoord : ik heb het niet zo voor Marokkanen, maar hebben die 2 jongens dan geen recht op een fatsoenlijk graf? Natuurlijk wel.

    *

    Maar na lezing van onderstaande geschiedenis, gebracht door TCHELDT, zal ik mij in ’t vervolg onthouden van enig commentaar terzake….

    °°°

    Ter zake :

    De Nieuwe Bevrijders

    ® TSCHELDT

    E-post: redactie@tscheldt.com

    Web: www.tscheldt

     

    *

    In de nacht van 9 op 10 mei 1940 zweefden Duitse transportvliegtuigjes, uitgerust met holle ladingen, boven het fort van Eben Emael. Onhoorbaar voor de Belgische soldaten, tot de eerste explosies “de reus onder de forten” uit een slaperige qui-vive haalden.  De schermeroorlog was voorbij; Operatie Fall Gelb of de inval in de Lage Landen begonnen.

    18 dagen later stonden de Belgische troepen, samen met de Fransen en de Engelsen, met de rug tegen de zee gedrukt.  Op 24 mei beval Hitler de opmars naar Duinkerken te staken; de 28ste, na de Leieslag, capituleerde Leopold III.

    Zaterdag laatst (11 mei ) vond er op het Schoonselhof een plechtigheid plaats, de eerste van een jaarlijks terugkerende - zo is de bedoeling - ter herdenking van de Marokkaanse gesneuvelden tijdens de achttiendaagse veldtocht. Reden? Na goed 70 jaar waren enkele Marokkaanse organisaties plots over 3 Marokkaanse graven tussen een overvloed aan Franse kruisen gestruikeld.

    Buiten de Marokkaanse consul en commissaris voor oud-strijders, waren op de ceremonie aanwezig: Nahima Lanjri (CD&V), Yasmine Kherbache (sp.a), Zuhal Demir en Nabilla Ait Daoud (beiden N-VA). En natuurlijk een stuk of wat Marokkanen, waaronder Hajar Hadra (studente geschiedenis die rijkelijk werd geïnterviewd door Marc Reynebeau: toeval bestaat niet!) en sp.a districtraadslid (Wilrijk) Hicham El Mzairh.

    Nu staat het buiten kijf dat Marokkaanse divisies mee hebben gestreden in Wereldoorlogen, maar enige nuance is hier toch op zijn plaats. Ten eerste gaat het om troepen uit de toenmalige Franse koloniën. Er vochten, buiten Marokkaanse troepen, ook Algerijnse, Tunesische, Senegalese en zelfs Malagaskische (uit Madagaskar: 102e Vestingdivisie van het 9e Leger) divisies mee.

    Bovendien was hun optreden in ons land niet echt succesvol. Uitgestuurd als verkenningseenheid in de zuidelijke Ardennen werden de spahis (te paard) op 11 mei slachtoffer van hun te snelle aftocht waardoor de Duitse blitz de Semois kon oversteken en de Fransen in de rug aanvallen. Dat versnelde aanzienlijk de opmars van de vijand naar Sedan (Frankrijk).

     

    Op 14 en 15 mei 1940 lagen Marokkaanse en Algerijnse tirailleurs onder leiding van generaal Mellier (een oud-koloniaal) tussen Leuven en Namen dan weer precies te doen wat de Duitsers wilden: wegblijven uit de Ardennen en Frankrijk. Op die manier konden de tanks van Heinz Guderian het lot van de Fransen beslechten. De goums (stammen-politie in de Atlas) deden het in operatie Torch (Noord-Afrika) en bij de slag om Montecassino (Italië) dan weer een stuk beter. Daarom blijft er rond heel de plechtigheid toch een muf geurtje van recuperatie hangen.

    Beweren dat de Marokkanen mee hebben gevochten tegen fascisme en vóór democratie (zoals Hajar Hadra doet) weegt wat zwaar op de hand. Pleiten om de geschiedenislessen op school in die zin aan te passen, valt al helemaal als een rotsblok op de maag.

    Maar de hoofdvogel werd toch afgeschoten door El Mzairh. Hij krijgt kippenvel van partijen (lees de N-VA en Vlaams Belang) die collaborateurs wil rehabiliteren.

    Excuseer!?

    El Mzairh werd in 1976 geboren in Agadir (Marokko) en bleef daar zijn ding doen tot 1998, om dan de oversteek naar Vlaanderen te maken. Is die man dan wel goedgeplaatst om op de kap van 3 gesneuvelde landgenoten politieke stellingen te komen verkondigen over een in oorzaak zuiver Europees militair treffen?

    Na het openen van paletten volgestouwd met blikken Nieuwe Belgen, toch maar beter opletten met die conserven Nieuwe Bevrijders!

     

    °°°

    Niet te vergeten : hier is het verloop van Wereldoorlog II  een veel ingewikkelder situatie dan in de rest van Europa.Italië, die al jaren (voorspoedig) leefde onder de Fascisti van Benito Mussolini, was de bondgenoot van Hitler-Duitsland  en als dusdanig in oorlog met Amerika.

    Natuurlijk waren er ook de Anto-Fascisiti, maar ook en vooral de..comunisti.

    Hoe de ‘Bevrijdingsdagen’ hier verliepen, met daarbij in het Noorden de guerillastrijd op leven en dood tegen Tito, de zogenaamde Held der Karpaten, is een verhaal dat totaal afwijkt van wij weten over die dagen. De ‘Goeden’ kenden diverse onderafdelingen, die elkaar dapper bevochten, net zoals de ‘Slechten’ dat onderling ook deden. Met boven de partijen, de Paus-gezinden, een soort die zelfs voorkwam bij de hardste communisten. Enfin, Don Camillo in ’t groot

    Voor wie nader in de streek geïnteresseerd mocht zijn : er is dat in het Engels geschreven verhaal van die Engelse Gravin, die het bevrijdings-verhaal van Val d’Orcia beschrijft, de streek vanaf hier hoger naar het rijkere Noorden. Daar schijnen de Marokkanen zich beestachtig dapper te hebben gedragen. Iets waarvan de burgerbevolking in de eerste plaats het slachtoffer werd. Verschiet niet, want in het schip van de kerk daar, vindt U de sobere tombe van een Oranje, gestorven van ontbering bij de terugtocht van een of ander veldtocht op zoek naar rijke buit.

    Als Koning Willem Alexander en zijn Proxima nu maar niet op de idee komen, om die verre voorzaat te aanroepen met de eis dat Italië de facto aan de Oranjes behoort.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    31-05-2013, 10:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1402 - DE WEG NAAR DE HEL IS GEPLAVEID MET GOEDE VOORNEMENS

    ***

    Donderdag 30 mei

    Zon 5u36-21u45

    H Jeanne d’Arc

     

    Deel II

     

    1402 - DE WEG NAAR DE HEL IS GEPLAVEID MET GOEDE VOORNEMENS

    °°°

    Zo lang we nog kunnen leven als God in Frankrijk….

     

    Ziet een vet varken niet dat een mager varken honger heeft….

    °°°

    De Verenigde Staten van Europa onder Duitse hegemonie, zoals ‘Herr Hitler (zoals Winston Churchill hem noemde tot mei “40) dat wilde, zijn er uiteindelijk niet gekomen omdat de Godin van de Vrijheid dat niet heeft gewild. Het Verenigd Europa zoals we dat nu kennen gaat dezelfde weg op. Bij “Herr Hitler’ plaatste men  de tegenwringers tegen zijn Führer-Principe in ‘Schutzhaft’, in verzekerde bewaring in ‘werkkampen’ zoals dat toen heette. Nationaal Socialisten van de Duitse PvdA waren inderdaad specialisten in eufemismen : die werkkampen waren daar alleen maar voor hun eigen goed, om hen te beschermen tegen de volkswoede, al moesten de getroffenen daar wel verblijven tot de dood er op volgde. De Eurocraten hebben voorlopig nog geen van dergelijke wekkampen, maar ze hebben wel geheel het Europese grondgebied in één groot werkkamp herschapen. Met de Jihadisten en hun aanhang van Zwijgende Meerderheid als kapbewakers. Het is goed om weten, dat de getroffenen er ook zullen blijven, tot de dood er  op volgt, zodat alleen de bewakers nog zichzelf zullen moeten bewaken.

    *

    Veel varkens maken de spoeling dun. En nog meer varkens maken dat er zal gevochten worden : ze zullen elkaar uit de bak bijten. Net hetzelfde als de mensen straks zullen doen omwille van de lege sociale kassen.

    Maar zie : ineens valt daar het woord ‘zaaien naar de zak’ d.i. besparen  tot de uitgaven in evenwicht zijn met de ontvangsten, of daar zijn de 3 kleurpartijen van Progressieve Linkxen daar met hogere en/of andere belastingen. Ineens is men ‘verbijsterd’ over de eigen Europese Richtlijnen en de daar gevorderde maatregelen. Dus weer veel bla-bla en babbelorum en vooral subiet en zonder dralen de verwachte economische groei van 1.2% van volgend jaar nu al in uitgaven omzetten.

    Och ja, die Euro-bonobo’s hebben het nog altijd niet door, dat ze van die mooie droom die ‘Europa’ was, een groot België hebben gemaakt. Waar er veel te weinig gewerkt wordtooù toe te laten dat zovelen er van profiteren. Zonder werken.

    °°°

    Ter zake :

    Duitse MinFin waarschuwt voor revolutie

    *

    Schäuble: 'Er bestaat geen snelle oplossing en geen groot plan - Gevecht om eenheid Europa dreigt te worden verloren'

    De politieke en financiële machtselite houdt onverkort vast aan de euro, waardoor de Europese verzorgingsstaat in vlammen opgaat.

    De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble heeft op een congres in Parijs gewaarschuwd voor een revolutie in de Europa als de sociale verzorgingsstaat verder wordt afgebroken. De torenhoge jeugdwerkloosheid, de massale bezuinigingen en pijlsnel oplopende lasten in Europa tonen echter duidelijk aan dat die verzorgingsstaat nu al ontmanteld wordt. Er is dan ook reeds een revolutie gaande, maar niet één van het volk, maar tegen het volk, uitgevoerd door de machtselite in de banken en de politiek.

     

     

     

    Op de 'Europe: Next Steps' conferentie van de denktank van mega investeerder Nicolas Berggruen waarschuwde minister Schäuble voor Amerikaanse toestanden als de welvaartsstaat verder wordt uitgehold. Daar is hij rijkelijk laat mee, aangezien de jeugdwerkloosheid in Spanje al 50% bedraagt, in Portugal 40% en in Griekenland 64%. 'We moeten een hele generatie bange jonge mensen redden,' zei de Italiaanse minister van Arbeid Enrico Giovanni. 'We zetten de best opgeleide generatie in de wachtkamer. Dat is niet acceptabel.'

     

    In zijn openingstoespraak waarschuwde de Franse premier Francois Hollande voor de gevolgen. 'Stelt u zich alle haat en woede voor. Het gaat echter niet alleen om woede, maar om een totaal verlies van de Europese identiteit. Het is het idee van Europa dat nu ter discussie wordt gesteld.'

     

    'Gevecht om eenheid Europa dreigt verloren te worden'

     

    De bijdrage van minister Schäuble was het meest opmerkelijk. 'Als we eerlijk zijn dan bestaat er geen snelle oplossing en geen groot plan,' gaf hij toe. 'Bij de strijd tegen de jeugdwerkloosheid moeten we meer resultaten boeken, anders zullen het gevecht om de eenheid van Europa verliezen.'

     

    Hij waarschuwde echter dat niet de fout moet worden gemaakt Europa de veramerikaniseren. Als Europa dezelfde sociale standaard als de VS gaat hanteren, dan 'zouden we een revolutie krijgen, niet morgen, maar nog op dezelfde dag.' Niet alles wat de VS te bieden heeft is goud, betoogde de minister.

     

    Europese werknemer speelbal

     

    Schäubles pleitbezorging voor de sociale verzorgingsstaat was nogal ironisch gezien het feit dat hij op een conferentie van de denktank van Duits-Amerikaanse miljardair en mega investeerder Nicolas Berggruen sprak. Berggruen redde in 2010 het warenhuis Karstadt van de ondergang en werd daarvoor toegejuicht, maar inmiddels is besloten om 2000 van de 24.000 werknemers te ontslaan. Karstadt staat model voor steeds meer ondernemingen in Europa, die op deze wijze een speelbal worden voor wereldwijde investeerders die over de rug van tienduizenden werknemers nog rijker proberen te worden.

     

    Revolutie van boven

     

    De euro vernietigt Europa - overal om ons heen en inmiddels ook in eigen land zien we de harde realiteit van deze door eurofielen zo vaak weggehoonde voorspelling. Over de 'revolutie van boven' sprak Schäuble echter niet, en dat is niet zo vreemd aangezien hij zelf tot de Europese machtselite behoort.

     

    De Zuid Europese 'haat, woede en angst' van het volk waar Hollande en Giovanni over spraken is inmiddels overgeslagen op kernlanden zoals Duitsland en Nederland. Steeds meer burgers kunnen het dan ook niet langer aanzien hoe onze economie en samenleving kapot wordt gemaakt omdat politici, banken en multinationals enkel voor eigen gewin willen vasthouden aan de voor de gewone man desastreuze Europese eenheidsmunt.

    Xander

    °°°

    En toch mogen we niet klagen. Gewoon de voorgeschotelde spoeling doorslikken! Gewoon de zinnen op iets anders zetten. Op kijken en opgaan in ‘Thuis’ of in ‘Familie’? Doorgaan met ons vergapen aan elke week een andere Ronde van een of ander land. Of aan de voetbal en het napluizen van de tennishelden op Roland Garos. Met als uitschieter de voorstelling van ‘De scheet in een netzak door Kris Peeters’. Of een bezoek ‘Ten huize van’, door een jonge freule, bij de eenzaam en alleen wonende Elio di Jeanetto (gij gelooft dat toch ook?), met de vraag of ze bij hem mag overnachten, zeker als ze is van stuk en haar veiligheid. We moeten ons rot-ergeren aan de uiterlijke kenmerken ten toon gespreid door onze ‘Kampbewakers’, waarbij die voorrang krijgen op onze eigen religieuze gevoeligheden. Om de haverklap een opfrissing van ‘de schandalen in de Kerk’ en de dagen van de Grote Beslissing naderen bijna ongemerkt. Eerst nog de soap van de GAS-boetes voor 10-jarigen…. Si or No! Het weer valt danig tegen, en de benzine wordt duurder met dag… Dat komt door de gestegen transportkosten, die het vervoer van benzine duurder maken door de gestegen brandstofprijzen! !

    *

    De dagen naar 25 Mei 2014 tellen af, en daar mag zo weinig mogelijk ver gesproken worden : dat geeft de mensen maar valse hoop dat er beterschap in de lucht hangt. En beroering teweeg brengen, met affiches dat de Vlamingen ‘hun geld terugvragen’ : dat is toch puur populisme! Nog even de Vlaamse Feestdag van 11 juli zoveel mogelijk onopgemerkt laten voorbijgaan, en dan Hop! naar 21 Juli, naar de Fête National en naar de speech van de geliefde Vorst op het punt van aftreden. Met de vraag; doet ‘m het, of doet het ‘m niet?

    Op eenzame hoogte zweeft de koningsarend en ziet met arendsoog wat er in de diepte aan gekonkel beweegt. De klok tikt. Het uur ‘U’ nadert. Kom, sluit aan. Het is nog niet te laat om he tij te keren!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    30-05-2013, 13:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1402 - WAR ON TERROR

    ***

    Donderdag 30 mei

    Zon 5u36-21u45

    H Jeanne d’Arc

    .

    Deel I

    1402  - WAR ON TERROR

    °°°

    O zo’n klein dweiltje

     En met die kraan op volle kracht opengedraaid….

    °°°

    Als er ooit een Oorlogstribunaal komt die over deze tijd moet oordelen, hoop ik dat de verantwoordelijken gezocht worden met terugwerkende kracht tot de dag van 9/11,

    Als er dan maar, anders dan in Neurenberg, het onderscheid gemaakt wordt tussen oorzaak en gevolg.

    Hieronder leest U, hoe de verdwazing toeslaat. Me geeft aan de criminelen daders evenveel rechten als aan de slachtoffers. Om toch maar niet te moeten toegeven, dat aan een barbaarse ideologie die over gans de wereld uitzwermt met het doel alles en iedereen te onderwerpen, geen ‘rechten’ kunnen kleven. Tenminste, niet zolang hun eerste en hun laatste betrachting de bloeddorstigheid omwille van de bloeddorstigheid blijft. Het is al lang geleden dat onze eigen voorouders elkaar op die manier de kop insloegen. Wij zijn geëvolueerd van mens-apen tot redelijke Schepsels Gods. Of als U dat liever hoort, tot wezens met normen en waarden. Wat niet belet, dat de geest die ons allemaal wil ‘onderwerpen’, uit de fles is. Vergeet AUB niet dat ‘Islam’ het Arabisch woord is voor ‘onderwerping’.

    En dat is de fout van die o zo alwetende Amerikanen. Zij hebben gedacht, dat door geen wraak te nemen na 9/11, dat de terreur vanzelf zou stoppen. Wat misschien wel het geval geweest zou zijn met normale mensen, wat Moslims niet zijn.

    De enige taal die zij begrijpen, zijn de woorden zoals die gedropt weren uit de Enola Gay. Een of twee atoombommetjes op Mekka en Medina, hadden het kwaad met wortel en tak uitgeroeid. Nu blijft het… dweilen met de kraan open.

    °°°

    Ter zake :

    'Britten hebben zelf ook schuld aan Woolwich'

    ® De Schandaard.

    Eén week na de moord op een Britse soldaat in de Londense wijk Woolwich, schrijft The Guardian-journalist Seumas Milne dat de Britten ook de hand in eigen boezem moeten steken.

    In zijn opiniestuk hekelt Milne het feit dat in de nasleep van de moord iedereen de mond vol had over moslimextremisme, maar dat niemand scheen te luisteren naar de daders. Die vertelden onmiddellijk na de moord dat de Britse aanwezigheid in Irak en Afghanistan hen tot de gruweldaad had aangezet.

    Volgens Milne is het geen verrassing dat de 'War on terror' zorgt voor vergeldingsacties. Dat werd voorspeld door zowat alle inlichtingendiensten wereldwijd. Na elke aanslag in het westen, wijzen de daders steevast naar de oorlog tegen terreur, aldus nog Milne.

     

    'Voor 9/11 waren er bijna geen terreuraanslagen in ons land', schijft Milne. 'Maar de oorlog (tegen terreur) die ons land veiliger moest maken, blijkt een omgekeerd effect gehad te hebben,' aldus de journalist. 'Het is een wonder dat er niet meer aanslagen zijn gepleegd.'

    'Diegenen die de moord in Woolwich hebben gepleegd zijn uiteraard schuldig,' besluit Milne, 'Maar diegenen die de voorbije 10 jaar Britse soldaten naar oorlogen in de islamitische wereld hebben gestuurd delen in de schuld

    °°°

    Altijd dat verder denken dan z’n neus lang is! Het wordt op den duur een tweede natuur. Zo ook het nadenken waarom de grote massa Moslims er het zijgen toe doet. En dan komt men als vanzelf bij de dierenwereld terecht, waar het recht van de sterkste heerst, daar waar het gaat om overleven.

    Als men de macht heeft, moet men die ook beredeneerd durven tonen. Het klinkt meedogenloos en dat is het ook. Want wat denkt U dat er zou gebeuren als de Islam op een mooie dag opeens de atoombom (of erger) zou hebben?

    Eerst was ik zinnens Machiavelli erbij te slepen, maar dat blijkt niet eens nodig te zijn. Macht onder de korenmaat houden, is in militaire termen geredeneerd, het bewijs van zwakte., van onmacht. Zelf een roofdier in de jungle weet dat het, in die omstandigheden ogenblikkelijk langs alle kanten zal aangevallen worden. Gulliver waande zich ook sterk genoeg om nooit vastgebonden te worden met een nietig koordje, tot hij buiten adem machteloos op de grond lag, vastgesnoerd door honderden van die nietige koordjes.

    O, zegt U, men heeft mensenlevens willen sparen…. Ja zeker, schuldige mensenlevens, en precies door die halve maatregelen, zullen er uiteindelijk over vele jaren gespreid, veel meer onschuldige slechtoffers vallen. De indruk blijft, dat die Nieuwe Wereld van Christoffel Colombus tot op de huidige dag niet weet wat er in de wereld gebeurd is, vò

    òr ze in 1492 ontdekt werden. Ze spelen daar nog altijd cowboy en Indiaantje, in de overtuiging dat ‘de slechte’ vroeg of laat in het zand zal bijten, lijk in Hollywood.

    Ze hebben in 2 wereldoorlogen in het door broedermoord uitgeputte Europa hun ding kunnen doen – nu teren ze op deze lauwerkransen. In de mening dat er aan die schone liedjes nooit een einde kan komen.

    Een  flauwe troost is het, dat wij in Europa, meteen in datzelfde bdje ziek zijn. “Samen uit, samen thuis”.  Maar met een halve Moslim als Mohbama aan de knoppen, is dat nog niet voor morgen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    30-05-2013, 08:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    29-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1401 - GEEF ONS GELD TERUG

    ***

    Woensdag 29 mei

    Zon 5u37-21u44

    H Maximinus van Trier

     

    Deel III

    Vandaag herdenken we ook De Val van Constantinopel op 29 Mei 1483 waarbij het Oostelijk deel van het Romeinse Rijk van Constantijn de Grote, laatste Keizer van het Oude Roomse Rijk, door onenigheid onder de Christenen, in handen viel van de Turken, en de stad aan de Bosforus, de hoofdstad van dat Romeinse Rijk, de poort tussen de Westelijke en de Oostelijke wereld, voortaan de Geschiedenis zou ingaan als Istanbul. De mooiste en de oudste Kerk der Oude Christenheid, de Heilige Wijsheid (Aya Sofia) werd ontheiligd en omgevormd tot moskee. De bibliotheek van Constantijn de Grote, met, zegt men, alle wijsheid der mensen sedert het begin der tijden, werd opgestookt in de verwarmingsketels van de overwinnaars, omdat, zegde de Sultan, daar niets kon in staan dat ook niet in de Koran stond. En de dingen die misschien niet in de Koran stonden, dan ook niet het minste belang hadden.

    Vanaf die datum bestond alleen nog het Westelijk Rijk, met zetel in Rome en het is over de Sint Pieter, dat de Islam voorhoudt dat binnenkort ook daar de Halve Maan zal wapperen boven op de koepel van Michelangelo.

    Het is dus hoog tijd dat we de (morele?) wapens opnemen, om binnenkort niet wakker te worden in het Sultanaat dat tot op die datum Rome heette…..

    29 Mei 1483 : een mooie datum om op de banieren te staan die voorop gaan, als integendeel de dag komt dat aan Keizer Constantijn eindelijk terug gegeven wordt wat aan Keizer Constantijn toekomt. Met wat in Kleine Brogel in voorraad ligt, zou dat een kleine moeite zijn. Achteraf, onderweg naar Jeruzalem, kan men nog altijd excuses aanbieden….

    Want als wij niet naar de Turken gaan, zullen de Turken naar ons komen…..

    *

    1401 - GEEF ONS GELD TERUG

    °°°

     

    °°°

    Dit gezin betaalt per jaar maar liefst, man  en vrouw als afzonderlijke belastingplichtige, 13.400 Euro (2 x 6.700) aan de Bende van Di Jeanetto. Als binnenkort de 3 kinderen op hun beurt een belastingbrief zullen moeten invullen, wordt dat dan 5 x 6.700, zijnde 34.500 Euro per jaar, wat neerkomt op 1.340.000 Bef. Niemand kan weigeren te betalen, want het wordt afgehouden aan de bron.

    Zelfs al moest er in bovenstaande theoretische berekeningen een of ander rekenfoutje zitten, dan nog is alleen nog maar de idee verbijsterend, om op die manier door de eigen ‘Bestierders’ jaar na jaar bestolen te worden.

    Het is natuurlijk de bedoeling, dat bovenstaande affiche zodanig populair wordt, dat ze in ieder stemlokaal in alle kieshokjes aangeplakt wordt. Indien niet, gelieve elk ze in zijn of haar fotografisch geheugen op te slaan, zodat hun handen op automatische piloot terecht  komen op de lijst van Het Vlaams Belang. De enige partij die haar stichting spreekt zonder gespleten tong en daarom door de anderen geweerd wordt.

    *

    Ons geld effectief terugkrijgen, zit er wel niet in. Maar de diefstal stopzetten wel.

    °°°

    Ter zake :

    De nieuwe VB pre-campagne!

    *

     

    "Via de hele nomenclatuur van belastingen betaalde elke belastingplichtige Vlaming het afgelopen jaar 6702 euro aan de gevolgen van de massa- immigratie, de eurocrisis, en de transfers naar Wallonië. Indien we ook de redding van 'bad bank' Dexia in rekening brengen loopt dit bedrag zelfs op tot 12.002 euro. De Vlaming verwordt hiermee hoe langer hoe meer tot een melkkoe. Daarom trekt het Vlaams Belang met de campagne 'Genoeg Gemolken – Geef ons geld terug' aan de politieke noodrem en kiest het met deze vier beleidspijlers resoluut voor een koerswijziging," lichtte Gerolf Annemans toe tijdens de persconferentie.

    Filip Dewinter wees erop dat het Vlaams Belang zich met deze vier thema's meer dan ooit opwerpt als dé verdediger van de kleine man, de gewone Vlamingen in tijden van financiële en economische crisissen. "Hoewel zij geen geld hebben geparkeerd in belastingparadijzen, niet hebben gekozen voor het lakse immigratiebeleid, niet verantwoordelijk zijn voor de eurocrisis en allerminst baat hebben bij de geldstroom naar Wallonië moeten ze er toch mee voor opdraaien. Via (miserie)-taksen, accijnzen, retributies, roerende voorheffing, successierechten, belastingen,… wordt de som die de Vlaming jaarlijks moet ophoesten steeds hoger," aldus Filip Dewinter.

    Dat deze enorme aanslag steeds wordt verkocht onder de noemer 'solidariteit' is niet alleen misplaatst, het is bovendien incorrect. In elk van de vier aangehaalde beleidsaspecten is 'solidariteit' immers het codewoord geworden voor georganiseerde diefstal, zonder enige vorm van wederkerigheid, laat staan een resultaatsverbintenis.

     

    °°°

    Ja, ik weet het : ik ben in herhaling gevallen. Het moet wel. Want uur na uur wordt de tegenpartij  arroganter in het propageren van ‘the Belgian ilness’.

    Straks gaan  de ‘festiviteiten’ aan de gang ter herdenking van De Grote Oorlog. Ben benieuwd of de koninklijke Beloftes van Albert I aan de Vlamingen, als die AUB maar wilden voor hem vechten, zullen boven water komen. Want precies toen is de Vlaamse Beweging geboren en begon de achteruitstelling. Ere-Gouverneur Breyne van de Tsjeven organiseert de herdenking en dat potje zal wel gedekt blijven. Wij echter, Vlamingen van de harde lijn, zullen de feiten laten spreken.

    JaJa! In  het vooruitzicht van 25 Mei 2014 zal het een hete zomer worden!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    29-05-2013, 17:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1400 - GAS VAN DE PIETROLBOEREN OF VAN DE RUS : WIE S GOEDKOOPST?

    ***

    Woensdag 29 mei

    Zon 5u37-21u44

    H Maximinus van Trier

    .

    1400  - GAS VAN DE PIETROLBOEREN OF VAN DE RUS : WIE S GOEDKOOPST?

    °°°

    Van Quatar (onderaan) naar Turkije (Bovenaan)

     

    De Arabische pijpleiding voor gas, waar wij op liggen te wachten….

    °°°

    Voor wie verder kijkt dan zijn neus lang is, is het al langer dan vandaag duidelijk, dat elke oorlog gaat om geld of macht, of om alle twee ineens. Homs en Aleppo in Syrie zijn de laatste 2 jaar niet weg te slaan uit het Nieuws, en op bovenstaand kaartje zien we waarom. Is eveneens duidelijk dat Israël daar zeer ongelegen ligt te liggen : in een haai en een draai is het pijplijntje naar de pijpen, als het er op aankomt!

    Voor het welslagen van de gehele onderneming wordt er ondertussen niet gekeken op een paar honderd hectoliter eigen Moslimbloed. Allah heeft zijn kinderen allemaal even lief, en zoals de Christenhonden leren : er gaan miljoenen zieltjes schuil op één enkele speldenknop.

    Voilà, de keus van Het Westen is meteen gemaakt : wij leveren onszelf, de handen op de rug gebonden, over aan de Islamitische olie-sjeiks.

    Bij de Jos op http://blog.seniorennet.be/polkun/ stond gisteren een opstelletje en een video met Marine Le Pen, over hetzelfde onderwerp. Vooral die video werkt heel verhelderend, omdat François Hollande er ongenadig afgeslacht wordt. Nestel U echter voordien rustig in Uw zetel, want het geval duurt bijna een half uur. Om duimen, vingers en zelfs de hele hand van af te likken!

    °°°

    Ter zake :

    Strijd Syrië gaat om aardgas en monopoliepositie Gazprom

    *

    Als de Nabucco pijpleiding via Jordanië en Syrië naar Turkije realiteit wordt krijgt Gazprom er een geduchte concurrent bij in Europa.

    Ondanks weerstand van Nederland, Israël en enkele andere landen heeft de EU besloten om per 1 juni het wapenembargo tegen Syrië op te heffen, zodat de islamistische rebellen die tegen het regime Assad vechten kunnen worden bewapend. Mosterd na de maaltijd, aangezien deze rebellen al maanden in het 'geheim' via Turkije en Jordanië enorme hoeveelheden Westerse wapens geleverd krijgen. Alleen al het Arabische oliestaatje Qatar -met het hoogste inkomen per inwoner ter wereld- investeerde reeds $ 3 miljard dollar in de oorlog. De reden: het wil via een nieuwe pijpleiding door Syrië aardgas aan Europa gaan leveren. Daar is Gazpromia (Rusland) echter helemaal niet blij mee.

    Het gaat weer om gas, olie, geld en macht

    De reguliere media en politici in het Westen doen alsof het om 'democratie' en 'vrijheid' gaat en sommige alternatieve media geven natuurlijk weer Israël en het Zionisme de schuld. Beide verklaringen zijn even naïef als onbenullig en misleidend, aangezien de burgeroorlog in Syrië net als de oorlogen in Irak en tegen Libië zoals gebruikelijk om olie / gas gaat en daarmee om geld en macht.

     

    De werkelijke strijdende partijen in Syrië zijn aan de ene kant het Westen en de Arabische Golfstaten en aan de andere kant Rusland. Assad is net zozeer een 'proxy', een schaakstuk, van Rusland als de islamistische Al-Qaeda rebellen dat zijn van Amerika, Europa en Arabië. Inzet: een geplande aardgaspijpleiding die vanaf de Jordaanse havenstad Aqaba naar Syrië en Turkije en de Libanese hoofdstad Tripoli moet gaan lopen. In eerste instantie moet er een aftakking worden gebouwd van Aqaba naar de Egyptische havenstad Arish.

    Monopolie Gazprom in Europa ondermijnd

    Qatar beschikt over de op twee na grootste aardgasvoorraad ter wereld en wil via deze pijpleiding naar Europa gaan exporteren. Probleem: Syrië, een bondgenoot van Rusland, staat in de weg. De Russische gasgigant Gazprom wil koste wat het kost voorkomen dat er op de Europese markt, waar het nu vrijwel een monopolie heeft, een grote concurrent bijkomt. Dat is de werkelijke reden waarom het Kremlin Assad onverkort blijft steunen en heeft gezegd Westers militair ingrijpen niet te zullen tolereren.

    Om de pijpleiding mogelijk te maken en daarmee een einde te maken aan het monopolie van Gazprom steunt de EU de Moslim Broederschap en Al-Qaeda in Syrië, zodat daar een Soennitisch bewind komt dat Qatar en de andere Arabische Golfstaten vriendelijk gezind zal zijn. Nadat er al tussen de 80.000 en 100.000 doden in de Syrische burgeroorlog zijn gevallen heeft Europa besloten dat het nu tijd is om de rebellen verder te bewapenen, waardoor de strijd nog bloediger dreigt te worden, aangezien ook Rusland en Iran doorgaan met het leveren van grote hoeveelheden wapens aan Assad en Hezbollah.

    Vergeet dus de Westerse drogredenen 'vrijheid' en 'democratie'. In werkelijkheid gaat het de EU, dat 1/3 van zijn ruwe olie uit Rusland en 3/4 van zijn gas uit Rusland, Noorwegen of Algerije importeert, om goedkoop Arabisch gas en daarmee het verminderen van de krachtige strategische hefboom die het Kremlin nu over Europa heeft. (2)

    Xander

    °°°

    Heel het verhaal over de ‘jongeren’ van bij ons, de Jihadisten, maar ook de nu pas goed loskomende wapenleveringen aan de rebellen’ komen nu voortaan in het juiste daglicht te staan. Ook voor wat betreft de Russische oorlogsvloot, uitgestuurd om Assad te helpen. En de al even dubieuze rol die het Westen speelt in die hoek van het Nabije Oosten, waar de Arabische Lente maar niet wil doorbreken.

    Amerika, Saoud Arabia, op de achtergrond als lachende derde. En wij maar gemarteld worden, om in onze portemonnee te schieten, om het lijden van die arme Syrische kiendjes te verlichten! En weer zoveel sukkelaars van immigranten bij, om op onze kosten te komen leven als in een Aards Paradijs.

    *

    Marie Le Pen voornoemd gooit in voormelde video haar ondervragers in het gezicht, dat ze goed moeten weten, dat de wapens die ‘de rebellen’ thans mogen geleverd krijgen van Europa, in de toekomst zullen dienen om tegen ons gebruikt te worden. Huiveringwekkende stilte!  Mag het trouwens ook opgemerkt worden, dat Europa zoveel mogelijk de integriteit van de 27 afzonderlijke  lidstaten wil afnemen om aldus uit één mond te spreken, als het er op aankomt om uit één mond te spreken, de handdoek meteen in de ring gooit? Dan is het ineesn weer elk voor zich, de grootsmoelen op kop. Zoals Witse zou zeggen : zoek uit wie een motief heeft, en ge vindt de dader….

    Misschien komt er zelfs nog een tijd, dat iedere huisvrouw (of huisman) in de keuken 2 kraantjes voor gas zal hebben : een rood voor Russisch gas, en een groen voor Arabisch gas. Net zoals er twee-weg kranen bestaan voor warm en koud water. Niemand zal vanaf dan nog ter stembus moeten tiegen : de stand van hun meters zal voldoen de zijn.

    *

    Ook al ergens gelezen dat dit pietluttig maar door pietrol en gas schatrijk geworden olie-staatje doorheen Europa alles financiert dat er maar te financieren valt? Uiteraard, voor de vrienden, tegen zeer gunstige voorwaarden. Als de Islam er maar met sprongen door kan vooruitgaan. François Hollande en zijn PS schijnen daar uitgebreid gebruik van te maken. We weten ook vanouds, dat als het regent in Parijs, het druppelt in Brussel.

    Werk aan de winkel dus voor de geniën van de Staatsvuiligheid. In de eerste plaats om Arabich te leren, zodat ze uit de eerste hand kunnen optekenen wat de haatpredikers i de moskeeten vertellen. Als ze het bespioneren van het Eigen Volk Eerst stopzetten, zullen ze zelfs effectieven teveel hebben!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    29-05-2013, 13:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1399 - WIJ DEFINITIEF VOORGOED TEGEN AL DE OVERIGEN

    ***

    Dinsdag 28 mei 2013

    Bloeimaand

    Zon 5u38-21u42

    Z Pieter van Ter Duinen

    Deel II

    .

    1399 - WIJ DEFINITIEF VOORGOED TEGEN AL DE OVERIGEN

    °°°

    De Landing in Normandië, ‘De Langste Dag”

     

    Het staat ons nog zo helder voor de geest…

    °°°

    De ‘Overigen’ dat zijn de “demandeurs de rien” van een tijdje terug, en hun Noord-Belgische collaborateurs.

    Zo. De krijtlijnen zijn getrokken : wij, de zogezegde V-partijen zijn zo maar tussen de krijtlijnen terecht geduwd, die anderen getrokken hebben. Die ‘anderen’, dat zijn de Coburgers, het Franssprekend grootkapitaal, de artiestenwereld die leeft van subsidies,  de kleursyndicaten, en vooral niet te vergeten : de Hogere Clerus. De herdersjongen David tegen de reus Goliath…

    *

    Het is een illusie ooit ook maar een beetje de Vlaamse reflex te hebben gezien bij de Tsjeven. Die werd alleen even, zeer kort, boven gehaald ‘pour les besoins de la cause’. Bij de regelmatige stembusgangen, bijvoorbeeld. Zo dat de indruk kon ontstaan dat die buiksjerp van hun vele burgemeesters maar ‘om te lachen’ was. Bij de Roden en de Blauwen lag dat enigszins duidelijker : die kkwmen er ronduit voor uit, dat ze gewoon met minachting neerkeken op dat ‘klootjesvolk’, zij het om tegengestelde redenen.

    Dat ze alle drie daarbij het eigen volk in de tang namen en te grazen hadden, was hen geen zorg : “nous nous conons” en om vast in het zadel te blijven, hadden ze alleen de Franscouillons nodig, het Hof/La Cour en de Hogere Clerus. Al waren ze alle drie de laatste 20-30 jaar bezig met voetje per voetje hun kiezers te vervangen door import van vreemd gespuis.

    Zo ver staan we dus nu.

    Maar mag ik het woord geven aan Prof. Bart Maddens, die toch enigszins beter geplaatst is dan ondergetekende om de uitgezette bakens te herkennen, zelfs waar deze nog onder het maaiveld zitten.°°°

    Ter zake :

     

    De toekomst van de staatshervorming 

    Bart Maddens

    *

    De breuklijn tussen de staatshervormers en de demandeurs de rien heeft zich verlegd. Dat was aanvankelijk grotendeels een communautaire breuklijn : de Vlamingen vroegen veel, de Franstaligen niets. Maar langs Vlaamse kant zijn de traditionele partijen van kamp veranderd. Het gevolg is dat de kloof nu loopt tussen de zogenaamde V-partijen (N-VA, Vlaams Belang en LDD) en al de rest. Dit wordt deels bevestigd door het interessante onderzoek waarmee mijn collega Dave Sinardet begin deze week uitpakte. Op basis van een anonieme bevraging van parlementsleden toonde hij aan dat de vraag naar een zeer verregaande staatshervorming vooral leeft bij N-VA en Vlaams Belang, terwijl de andere partijen meer neigen naar het communautaire status quo.

     

    Tot eind vorig jaar waren er nog redenen om te denken dat CD&V met één been in het V-kamp stond. Vooral Kris Peeters toonde zich maar een koele minnaar van de zesde staatshervorming. Zijn honger naar een Copernicaanse omwenteling leek nog lang niet gestild. Er werd zelfs gespeculeerd over een geheim akkoord tussen hem en Bart De Wever. In januari maakte CD&V echter een einde aan die speculaties. De partij zegt nu duidelijk geen vragende partij te zijn voor een nieuwe staatshervorming tijdens de volgende legislatuur. Sindsdien staan de V-partijen helemaal geïsoleerd en gaapt er een quasi onoverbrugbare kloof tussen de radicale hervormers en de voorstanders van het institutionele status quo.

     

    "Vlaamse zinsverbijstering"

     

    Dit is het eindpunt van een geleidelijke evolutie. Het politieke draagvlak voor de vijf Vlaamse resoluties (van 1999) is in de voorbije veertien jaar beetje bij beetje weggesmolten. Tijdens de hoogdagen van paars bewezen liberalen en socialisten hoogstens nog lippendienst aan de resoluties. Veel paarse politici blikten toen wat beschaamd terug op wat werd beschouwd als een vlaag van Vlaamse zinsverbijstering.

    CD&V hield veel langer vast aan de resoluties, onder meer omdat die vanaf 2004 het cement vormden van het kartel CD&V-N-VA. In 2010 vormde de octopusnota (die op de resoluties was gebaseerd) het gemeenschappelijke referentiepunt van de as N-VA-CD&V tijdens de regeringsonderhandelingen. Maar de Vlaamsgezinde vleugel van CD&V bleek uiteindelijk te zwak om de partij op die koers te kunnen houden.

    Schrikkelnota

    Vandaag beweert CD&V dat er met de zesde staatshervorming uitvoering is gegeven aan de vijf resoluties (zie hierover bijvoorbeeld de blog van Eric Van Rompuy op 27 januari). Dit klopt natuurlijk niet. Deze staatshervorming is maar klein bier in vergelijking met wat in de resoluties werd gevraagd Het Vlaams Parlement eiste onder meer de volledige overheveling van de personenbelasting en de ziekteverzekering. Sterker nog, de zesde staatshervorming staat in bepaalde opzichten haaks op de vijf resoluties. Daarin werd gepleit voor een meer ondergeschikt statuut voor Brussel, terwijl het Brussels Gewest nu juist enorm wordt versterkt, zowel financieel als institutioneel.

    Hoe dan ook, door de resoluties officieel voor ‘uitgevoerd’ te verklaren zet CD&V definitief een punt achter die geschiedenis. Maar dit betekent meteen ook dat het denkwerk over een toekomstige zevende staatshervorming from scratch moet herbeginnen. Kris Peeters heeft overigens al aangegeven dat dit denkwerk tijdens de volgende legislatuur al kan worden aangevat in de hervormde Senaat. En Wouter Beke liet reeds doorschemeren welke timing hij in gedachten heeft voor een zevende staatshervorming. “Er is nu geen draagvlak voor een nieuwe communautaire ronde”, zo verklaarde hij in De Standaard (19 maart). “Ik vind dat we die nieuwe hervorming grondig moeten voorbereiden. De zesde staatshervorming wordt nu uitgevoerd, maar begon bijna twintig jaar geleden, in 1995, met een Schrikkelnota van Luc Van den Brande en Johan Sauwens.”

    De tijd gaat snel!

    Als het van Wouter Beke afhangt komt de zevende staatshervorming er dus over twintig jaar, in 2033. Dit lijkt me eerlijk gezegd een behoorlijk realistische timing. De kans dat de N-VA incontournable wordt in 2014 is kleinen en daarna is het momentum van die partij wellicht voorbij,. De traditionele partijen zeggen nu al dat ze zich van 2014 tot 2019 vooral zullen toeleggen op de uitvoering van de huidige staatshervorming. Het is goed mogelijk dat het denkwerk over een nieuwe staatshervorming pas echt op dreef zal komen tijdens de daaropvolgende legislatuur, van 2019 tot 2024.

     

    Het is pas na de verkiezingen van 2024 dat er enige sense of urgency zal ontstaan rond de staatshervorming. Rond 2024 komt een einde aan de overgangsperiode in de financieringswet waarbij de solidariteitsbijdrage aan het Waals en Brussels Gewest nominaal constant blijft. Daarna begint een periode van tien jaar, tot 2034, waarbij die solidariteitsbijdrage geleidelijk aan daalt naar 80%. Het lijkt waarschijnlijk dat de Franstaligen vanaf 2024 zullen aansturen op een verlenging van die overgangsperiode.

    Vlak vóór de verkiezingen van 2029 krijgen we dan het gebakkelei over de verklaring tot herziening van de Grondwet (en uiteraard ook over de vraag of er een meer ceremoniële monarchie moet komen). Daarna gaan we de laatste rechte lijn in naar de staatshervorming van 2033. Wat gaat de tijd snel !

     

     

    De druk van V-partijen

    Maar wat voor staatshervorming zal dat dan zijn ? Nu de vijf resoluties definitief zijn gearchiveerd bestaat er geen breed gedragen institutioneel project meer in Vlaanderen. Of het toekomstige denkwerk tot een nieuwe consensus zal leiden lijkt twijfelachtig. Het onderzoek van Dave Sinardet toont aan dat het animo nu al niet zo groot is bij de traditionele partijen om de autonomie van de deelstaten fors uit te breiden. Wie weet gaat de slinger tegen 2033 helemaal de andere richting uit en zullen de gevestigde partijen eerder aansturen op een versterking van het Belgische niveau.

    Maar is het ooit anders geweest ? Als de traditionele partijen in het verleden bevoegdheden hebben overgeheveld naar Vlaanderen, dan was dat niet zozeer uit overtuiging, maar wel omdat ze onder druk stonden van de Vlaams-nationale partijen. Het was de opmars van de Volksunie in de jaren zestig die aan de basis lag van de staatshervormingen in de jaren zeventig en tachtig. Vanaf de jaren negentig stelden de traditionele partijen zich Vlaamsgezind op om zoveel mogelijk brokstukken van diezelfde Volksunie te kunnen binnenrijven. En als de zesde staatshervorming België verder uitkleedt, dan is dat enkel en alleen omdat de onderhandelaars de hete adem van de N-VA in de nek voelden.

    De conclusie is dus duidelijk : welke richting het zal uitgaan met de staatshervorming van 2033 zal afhangen van de sterkte van de Vlaams-nationale partijen op dat moment. Maar het zijn evengoed diezelfde Vlaams-nationale partijen die de timing van Wouter Beke voordien al in de war kunnen sturen

    °°°

    Zoiets, bneste Meneer Maddens, is de Vlamingen met een kluitje in het riet sturen. U stelt dat zeer goed, dat de kleurpartijen altijd de Vlaamse Beweging gebruikt hebben om er zelf beter van te worden, vooral rond e implosie van wijlen de Volkls Unie. U veremdt heel goed, dat ze de laatste jaren verder gedaan hebben, onder druk van de Nieuwe Vklaamse Alliantie. Alleen is het spijtig, dat U daarbij (diplomatisch) de druk van het Vlaams Belang op de N-VA verzwijgt….

    Anders gezegd : zonder het Vlaams Belang was de N-VA al lang weer een fusie-partij van de Tjeven geworden…. En als ze stand houdt in  de Vlaamsgezindheid, is dit voor een groot deel te danken aan de ‘ovelopers’ van datzelfde Vlaams Belang.

    *

    Maar al-bijal, beste Meneer Maddens, geeft U de kiezer de pap in de mond : het ’monomentum’ van 2014 mag niet voorbijgaan, anders zitten we voor de volgende 100 à 200 jaar opgezadeld met nog meer België, en dus met nog meer immigratie. Alleen als de N-VA samen met het Vlaams Belang en LDD de absolute meerderheid haalt, en daarbij voet bij stek houdt, (nietwaar BDW), kan er van uit een machtspositie onderhandeld worden. Dan kan de Vlaamse Parochieraad loepzuiver en ongestoord aan de slag, meerderheid tegen minderheid, en kan, mits te werken naar de boedelscheiding, het federale niveau in de juiste plooit leggen.

    *

    Kawouter Beke op kop, moeten de kleurpartijen vanaf nu zichzelf te pletter rijden op hun eigen grenzen. Voor ons mag dat tegen de kreukelpalen zijn van de omheining zijn waar ze hun rouwdienst voor het ACW zullen houden. Zodat wij in lengte van jaren ons kunnen verlustigen in hun zwanenzang.

    *

    Hoe zou ’t met Rosa zijn, en met Jacobus zijn? Beter da me Dexia of met de coöperanten-w

    aarborg? En dat onderzoek van de Bijzondere Belastings Inspectie : Alles afgehandeld ‘onder vrienden’? Of mogen we rekenen op een woordje uitleg, net zoals de media blijven mekkeren over ‘het misbruik in de Kerk’?

    Naschrift

    VTM, na het nieuws : de 3 clowns van de ‘deel-regeringen’, Kris Peeters, Rudy Demotte en Karl Heinz Lambertz oefenen voor de lol (de drol?) hun West Vlaamse uitspraak. Zielig hoe ons fijn getimberd dialect de nek wordt omgewrongen, alles tot meerdere eer en glorie van de Union de la Patrie. Anderzijds is weer een beetje duidelijker geworden, dat het Werst Vlaams een wereldtaal is, want zelfs die drie nitwieten kunnen er iets door bijleren. Wist U bijvoorbeeld dat het Engelse Tettegem (Tutteham) Vlaamse roots heeft? Maar al-bij-al ben ik VTM dankbaar voor het gebrachte spektakel, want nu heb ik voor deze blog de definitieve lapjesnaam voor Mr Proper van de Vlaamse Deelregering gevonden. Eerst speelde ik met de idee dat het ‘slunsepiet’ (voddenmarchand) zou worden, maar dat was toch ietwat te gecompliceerd voor deze eenvoudige man. De definitieve inspiratie kwam bij het uitspreken van volgende fijnzinnige uitdrukking in authentiek West Vlaams : “een scheet in een Netzak”. Voilà, dàt is het, waarop gans Vlaanderen zat te wachten : een ranzig nietig iets in een verfrommelde boodschappentas.

    *

    Maar ook iets ernstigs.  Deze keer als afsluiter op de VRT. De invasie gezien van de Fans sprekende amfibie-landing op de stranden van Koksijde? De landing van 6 juni 1944 nagespeeld door het ABL, het Arm Belgisch Leger. De in te oefenen landings-operatie was de test, verklaarde een Waals militair, om het vliegveld van Lombardsyde te veroveren, zodat van daaruit de C130’s konden opstijgen met 250 te evacueren landgenoten aan boord.

    Momentje, Fiston! Is Pieter Crembo niet de Minister van Oorlog en behoort Pieter Crembo niet tot de partij der Noord Belse collaborateurs  van de demandeurs de rien? Alorsse! Die man wil gewoon op alles voorbereid zijn! De partij van De Scheet in een Netzak (Kris Peeters) oefent zich gewoon voor de herovering van onze Vlaamse Gewesten, voor de tijd na de Verkiezingen van 25 Mei 2014!

    Ge moet niet vragen hoe ze met de poepers zitten!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    29-05-2013, 09:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1398 - WIJ WILLEN IN DIT CIRCUS NIET MEER MEESPELEN : WE WILLEN ONZE MARBELS TERUG

    ***

    Dinsdag 28 mei 2013

    Bloeimaand

    Zon 5u38-21u42

    Z Pieter van Ter Duinen

    .

    (Dagklapper overgenomen van ® ‘tSCHELDT) 

    1398 - WIJ WILLEN IN DIT CIRCUS NIET MEER MEESPELEN : WE WILLEN ONZE MARBELS TERUG

    °°°

    Als de spelregels bij het knikkeren (*) vervalst worden

     

    Komt er gewis herrie in het straatje.

    °°°

    (*) In West Vlaanderen spelen de ‘joengens’ met de marbels. In de rest van het land zijn dat de ‘kadeeën’ die spelen met de ‘knikkers’. Dat zijn 2 werelden van verschil! Zou dat misschien de reden zijn, waarom de West Vlamingen gewoonlijk stiefmoederlijker behandeld worden?

    De licht spottende ondertoon (!) in bovenstaande hoofding is maar pose. Inwendig gloeit ondergetekende van trots om de dreun die de Partij hiermee totaal onverwacht uitdeelt aan de verzuurde profiteurs van de kleurenpartijen. Wie het schoentje past, die trekke het aan, zelfs al is het een maatje te klein of te groot.

    Naar verluidt, zou de slogan “Wij willen ons geld terug” straks onze straten een volle maand lang sieren. Of men zijn poten van de borden zal kunnen afhouden, is maar de vraag, want de waarheid kwetst. Dat ondertussen La Libre gisteren schreef, dat 1/5 van de ondervraagde personen ten Zuiden van de ‘zorggrens’ na 25 mei 2014 het einde van la Belgique à Papa ziet is hoopgevend. Samen met de spectaculaire achteruitgang van de Partij van Di Jeanetto in de peilingen, moet dat de Vlamingen vleugels geven.

    Wat leuk is, dat er (ongevraagd) front gevormd wordt met de collega’s van die andere C.C.-partij (Copie Conforme) van de belijd-Vlamingen, die de liefde voor Vlaanderen wel belijden met de mond, maar niet in daden. Burgemeester DeWever zou wel van een groot kalf moeten gegeten hebben, om de uitgestoken hand te weigeren, of erger, zoals vroeger, er in te spuwen. Maar DeWever IS geen Groot Kalf. Te hoogste een klein kalfje, een ‘platte mutte’ zoals heel Antwerpen en omstreken zegt. Al kan er over afmetingen die Moeder Natuur kwistig bedeelt, niet gediscussieerd worden.

    Elders publiceert Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, dat een Waalse zieke aan zorg € 125 per jaar méér kost dan een Vlaamse, en gemiddeld 21.73 dagen afwezig is op het werk wegens ‘ziekre’, tegenover een Vlaming slechts  17.18 dagen. Wat eigenlijk niet kan, want ‘gefingeerde’ dagen ziekte, zijn dagen van loondiefstal uit de zakken van de zwaksten onder ons.

    *

    GENOEG GEMOLKEN – GEEF ONS GELD TERUG

    Dat is, zeer toepasselijk, een koe een koe noemen. Want Vlaanderen is het land van de weiden als wiegende zeeën die groenen langs stroom en rivier. Ons land is ook het Land van de Lamme Goedzakken die doorheen de eeuwen, bijeengedreven werden door slechte herders, om als runderen gemolken te worden. Het land werd doorheen de Geschiedenis dan ook regelmatig afgestroopt door Vreemde Heersers, waarvan de voorlopig laatst in Laeken achter veilige tralies, angstvallig de gebeurtenissen blijft volgen. Zijn oudste koter, Filips de Taaie, (bij de gratie van Mattil van Hoedegem en nog iets), overleeft  als bij wonder een soort stratenloop in de hoofdstad, in de overtuiging daarmee indruk te maken als voorbereiding op de dag dat hij werkelijk moet gaan lopen.

    “Wij willen ons geld terug”…. Veel reactie van de kant van ‘de melkers’ zal er niet komen, want dieven houden zich liefst van al gedeisd, zonder de aandacht te trekken. Want dat zou schuld bekennen zijn. Alleen een hooghartig zwijgen zal volgen. En tandengeknars, binnenskamers. De vroegere consignes zullen weer opgefrist worden : van het Vlaams Belang berichten we helemaal niets, tenzij als iets negatiefs kan verteld en uitgesponnen worden. Dat ze de vreemdelingen naar de crematoria willen. Dat ze al de Waalse werkers willen uithongeren. De Linkx-Progressieven zijn niet voor niets adepten van de Propagandastaffel van Dr. Joseph Goebels, Nazi’s (Nationaal Socialisten) onder elkaar.

    Wat wèl een feit is, is dat de gewone man/vrouw in de straat zal beginnen nadenken. en zien ook dat de kleurpartijen, die meer dan 70 jaar het Land bestuurd hebben, er alleen zelf beter zijn van geworden. Zij zelf, zij die werken, hebben meer en meer moeite om rond te komen. En zij die rustig van hun oude dag willen genieten, vrezen voor de toekomst. Voor hen zijn er barre tijden op komst.

    Alhoewel volledig ondergesneeuwd door fantoom-begrippen  zoals BBP en zo, begrijpt de gewone mens alleen dat er steeds dieper putten moeten gemaakt worden om de vorige te vullen. Dat is ‘budgeteren’ volgens Linkse begrippen! En het geld halen waar het zit. Bij mensen die werken en zorgzaam leven en veel sparen.

    °°°

    Ter zake :

    Genoeg Gemolken – Geef ons geld terug

    *

     

     Onder de noemer 'Genoeg gemolken, geef ons geld terug' lanceerde het Vlaams Belang vanmorgen een opvallende campagne die de komende maand in het straatbeeld zal verschijnen.

    "Via de hele nomenclatuur van belastingen betaalde elke belastingplichtige Vlaming het afgelopen jaar 6702 euro aan de gevolgen van de massa- immigratie, de eurocrisis, en de transfers naar Wallonië. Indien we ook de redding van 'bad bank' Dexia in rekening brengen loopt dit bedrag zelfs op tot 12.002 euro. De Vlaming verwordt hiermee hoe langer hoe meer tot een melkkoe. Daarom trekt het Vlaams Belang met de campagne 'Genoeg Gemolken – Geef ons geld terug' aan de politieke noodrem en kiest het met deze vier beleidspijlers resoluut voor een koerswijziging" lichtte Gerolf Annemans toe tijdens de persconferentie.

    Filip Dewinter wees erop dat het Vlaams Belang zich met deze vier thema's meer dan ooit opwerpt als dé verdediger van de kleine man, de gewone Vlamingen in tijden van financiële en economische crisissen. "Hoewel zij geen geld hebben geparkeerd in belastingparadijzen, niet hebben gekozen voor het lakse immigratiebeleid, niet verantwoordelijk zijn voor de eurocrisis en allerminst baat hebben bij de geldstroom naar Wallonië moeten ze er toch mee voor opdraaien. Via (miserie)-taksen, accijnzen, retributies, roerende voorheffing, successierechten, belastingen,… wordt de som die de Vlaming jaarlijks moet ophoesten steeds hoger," aldus Filip Dewinter.

    Dat deze enorme aanslag steeds wordt verkocht onder de noemer 'solidariteit' is niet alleen misplaatst, het is bovendien incorrect. In elk van de vier aangehaalde beleidsaspecten is 'solidariteit' immers het codewoord geworden voor georganiseerde diefstal, zonder enige vorm van wederkerigheid, laat staan een resultaatsverbintenis.

     

    °°°

    Dezelfde geldstroom doet zich voor in Italië, van Noord naar Zuid, naar ik heb ondervonden door hier te komen leven. Maar in het Zuiden heeft men tenminste het excuus van de ondragelijke hitte om minder te werken. Ten zuiden van de armoegrens bij ons heeft men alleen het socialisme als excuus, dat de mensen heeft wijsgemaakt, dat men recht heeft op zo veel mogelijk gebraden kiekens die iedereen in de mond moeten vliegen. Als reden opgeven, dat beroepsziekten als stoflong enz, als eeuwigdurende uitvlucht zullen aanvaard worden, is volksbedrog.

    Aan de Brabantse Omwenteling van 1830 dient dringend een einde te komen. Wij leven al meer dan 100 jaar als kat en hond in dit opgelegd en gedwongen huwelijk. Reeds in 1914 had Albert I gelijkheid in rechte en in feite beloofd aan de Vlamingen, als ze maar  AUB goed vochten voor hem. Iets dat iedereen rats vergat nadien. Nu, naast al die nieuwerwetse ‘ethische verworvenheden’ waarmee Progressief Linkx ons al die jaren heeft opgezadeld, zijn er meer huwelijken die op de klippen lopen dan stand houden. Een echtscheiding meer of min, tussen twee totaal verschillende volkeren zal dan ook geen groot opzien meer baren. Gewoon een paar formaliteiten  op papier en ieder kan voortaan in vrede naast elkaar leven. Waarbij natuurlijk elke partij de eigen boontjes dopt….

    *

    Ook op de TV ‘t Schoorsteenvliegje bezig gehoord over de subsidies aan de kunstwereld? Ze verdedigde met vuur haar gebaar voor die ene filmclub 1 miljoen Euro subsidies te hebben toebedeeld. “Ze hadden”, zei ze, “toch geld genoeg. Wel 240 miljoen Euro voor de culturele opwaardering van het (klootjes)volk”. En dat terwijl in de rusthuizen de pampers meer en meer gerantsoeneerd worden, want we moeten sparen…. In Amerika hoorde ik kort tevoren een museum-directeur verklaren, dat voor het zoveelste jaar op rij zijn boetiek ‘sekf supporting’ was en indien ze dat geweldig aantal betalende bezoekers niet haalden, ze niet waard waren dat ze leefden. Van ‘vrijkaarten’ voor Hoge Pieten of subsidies had de man nog nooit gehoord.

    Om “artiest’ te zijn in Coburg-land, volstaat een koperen plaat aan de voordeur, en een partijkaart. Of men nu schildert, schrijft, fietst , tegen een bal stampt of schouwspel maakt : om het even en om het even de kwaliteit, als het maar de voorgeschreven eenheids-gedachte dient. Steve Stunt bracht het ooit zò onder woorden dat zij weten en dus voorschrijven wat goed is voor de mensen. Hij zei het trouwens zeer traag, opdat het goed zou doordringen.

    Die wijsheid haalt hij bij zijn goede vriend Castro op Cuba, waar geen één auto rijdt die niet minstens 70 jaar oud is. Waar zoiets naartoe leidt, bracht die gepensioneerde flik in Griekenland onder woorden, toen hij norsweg de deur toesloeg voor de neus van de VRT-reporter in ‘Ten Oorlog’ van Nieuwpoort tot Galipoli, vo or de poorten van Constantinopel Istanbul. Dank zij ‘Brussel’ had hij zijn Staats-pensioentje van € 1.250;- zien herleid worden tot € 500,-, en, nee, EU-gezind was die nooit geweest! Haiku-Herman heeft meer nodig per maand alleen voor zijn champagne…..

    Mooi vooruitzicht; nietwaar Heren Graaiers? Hoe gaat het met Uw kleinkindjes? Hebben die ook zo’n goeie vooruitzichten als de onze? Carrière maken in de politiek, zegt U? Allez zeg, hoe zou dat nu komen, denkt U?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    28-05-2013, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1397 - DIT IS DE PRELUDE VAN DE ASSYMETRISCHE OORLOG TEGEN ONS

    Maandag 27 mei

    Zon 5u39-21u41

    H Augustinus van Kantelberg (Canterbury)

    Op Sint-Augustijn zullen de winters over zijn

    Deel II.

    1397 - DIT IS DE PRELUDE VAN DE ASSYMETRISCHE OORLOG TEGEN ONS

    °°°

    Voor wie leeft zonder achteruitkijkspiegels….

     

     

    Recht-toe recht-aan  en zonder omkijken…

    °°°

    In mijn voorgaand stukje (N° 1396) had ik het over het 1ste Hoofdstuk, 1ste Toneel, van het Arabisch Meesterwerk ‘Elck syn Lijck’’,  wat toen (deze morgen pas) louter sarcastisch bedoeld was. Maar zie, enkele uren later ben ik al door de actualiteit achterhaald, ja zelfs op Linkx voorbij gestoken, en moet ik al van datzelfde Eerste Hoofdstuk al een 2de Toneel schrijven. Het ziet er zelfs naar uit, dat het een lange hete zomer zal worden waar wij als een kat op een heet zinken dak over heen moeten..

    Het wordt zelfs een heuse éénmans-oorlog, een gevecht van man-tegen-man, op klaarlichte dag en met het blanke wapen in de gebalde vuist. Hetzelfde blanke wapen waarmee op gezette tijden, volgens de Koran, in de straten van onze steden schapen de keel worden overgesneden en daarna, zonder om te kijken nar het bloed in de straatgoot, na het proper vegen van het scherpe lemmet aan de pels van het dier, terug in de schede wordt gestopt. Klaar voor hergebruik tegen mens of dier  op de minste wenk van de inwendige stem van Allah.

    Ach, zo erg is dat allemaal niet. We moeten er alleen leren mee leven. Zonder bij het minste voorval moord en brand te schreeuwen. Het moet voelen als een kleine bloed-afname bij U : een prikje en het is zò voorbij.

    Als de kruik echter lang genoeg te water is gegaan, breekt ze, en  houdt men alleen nog potscherven over….. Dat is nu eenmaal het lot van kruiken.

    Erger is het, als na het breken van de kruik, het gestorte bloed moet gewroken worden…

     

    °°°

    Ter zake :

    En opnieuw een man in Woolwich neergestoken

    ® E.J. Bron

    Zojuist meldde het nieuws dat er nog een moslim heeft toegestoken , precies daar, waar 3 dagen geleden de Britse soldaat Lee Rigby door twee andere moslims werd onthoofd.

    Een nieuwe mes-aanval in Woolwich, op het moment dat een moslim zou worden gearresteerd in verband met de onthoofding van de Britse soldaat.

    Minister-president David Cameron kan zijn leugenachtige verrijkingstoespraak m.b.t. tot zijn verbond met de islamitische onderdanen weer uit de kast halen.

    De mes-aanval vond 300 meter verder dan de eerste moord plaats, waar bloemen en rouwkaarten werden achtergelaten ter herinnering aan de vermoorde Britse soldaat Rigby.

    Een politiebron en getuigen bevestigden tegenover Sky News dat er iemand werd neergestoken. Het is nog niet duidelijk of er een verband bestaat met de eerste moord.

    Daarvoor had de familie van Lee Rigby een bezoek gebracht aan de plaats delict, op het moment dat hij in het hele land werd herdacht.

    *

    We leven in het tijdperk van de privé-Jihad

    *

    “Iedere moslim moet terrorist zijn”, is van de kant van enkele haatpredikers te horen. We hebben intussen de vreselijke zekerheid wat deze strijd van de barbarij tegen de civilisatie betekent.

    Nadat ze de jonge Britse militaire muzikant Lee Rigby met vleesmessen dood hadden gehakt, liepen zijn moordenaars de drukke straat op en neer en riepen radicaal-islamitische leuzen. De scene werd vanuit bussen en auto´s met mobiele telefoons opgenomen. De foto´s en filmpjes stonden binnen enkele minuten online. Zo werken primitieve wapens en geavanceerde communicatietechnologie samen om een nieuwe ronde in de asymmetrische oorlog in te luiden: het tijdperk van de zelf in elkaar geknutselde terreur.

    De aanval in de Zuid-Londense voorstad Woolwich is niet de eerste terreuraanval waarbij de daders – in ieder geval volgens de jongste stand van zaken in het onderzoek – na een incubatietijd van zelfradicalisering zonder waarschuwing en zonder bevel, zonder contacten tot een terreurnetwerk en onder de radar van de veiligheidsautoriteiten toesloegen. Dat was ook zo bij de Tsjetsjeense broers Tsarnajev, die met zelf gebouwde spijkerbommen de marathon van Boston in een bloedbad veranderden. En ook bij de Algerijn Mohammed Merah, die drie soldaten en daarna drie kinderen en een rabbi van een joodse school in Toulouse vermoordde.

    Beide vaststellingen – dat de daders alleen handelden en dat de veiligheids-autoriteiten niets in de gaten hadden – moeten echter onmiddellijk begrensd worden. In alle drie de gevallen hadden de daders contacten tot radicaalislamitische organisaties en individuen; en in alle drie gevallen waren ze de politie of de geheime dienst – of allebei – al opgevallen.

    De mannen zijn tikkende tijdbommen

    Overigens is er zowel bij Merah als bij Tamerlan Tsarnajev en minstens bij een van de moordenaars van Woolwich sprake van een voorgeschiedenis van geweldscriminaliteit, van relaties met drugs en bendes. Men mag aannemen dat de massamoord in de naam van de islam ook de perverse poging vormde om de eigen gewelddadige neigingen tegelijkertijd uit te leven en heilig te maken, door ze in dienst te stellen van de Jihad.

    Bij Michael Adebowale, een van de moordenaars van Woolwich, komt daar nog bij dat hij zelf vijf jaar geleden als drugsdealer het slachtoffer werd van een mesaanval. Een Engelse racist stormde op Adebowale en twee Afghaanse vrienden af en beschuldigde hen ervan leden van Al Qaida te zijn “die mijn land willen opblazen”. Een van de Afghanen werd letterlijk in stukken gesneden; Adebowale raakte gewond. Daarna schijnt de christelijk opgevoede jonge man zich tot de radicale islam hebben gekeerd.

    Terecht wordt dus nu in Groot-Brittannië, net als daarvoor al in de VS en in Frankrijk, gevraagd hoe het mogelijk was dat deze tikkende tijdbommen niet beter in de gaten werden gehouden. De ongemakkelijke waarheid is waarschijnlijk dat er gewoon teveel woedende jonge mannen in het milieu rondom radicale islamitische predikers zijn; wie van hen wanneer besluit om zijn privé-Jihad te beginnen, is nauwelijks te voorspellen.

    We moeten alerter zijn

    Het probleem bestaat ook in Duitsland. Enkele dagen geleden heeft de islamitische godsdienstlerares Lamya Kaddor op Facebook gepost dat vier van haar leerlingen vanuit Dinslaken naar Syrië zouden zijn vertrokken om deel te nemen aan de strijd tegen het Assad-regime. Kaddor is onthutst. In haar onderwijs bestrijdt ze immers de parolen, die haar halfvolwassen leerlingen uit de Koranschool meebrengen. Wat is het punt waarop een radicale spreuk meer verraadt dan jeugdige lust tot provocatie? Als argumenten niet meer helpen, maar de politie moet ingrijpen?

    Vast staat dat de instituten universiteit, school en moskee, de vrienden en de familie een grote verantwoordelijkheid toekomt. Als de terreur democratiseert, moet ook de waakzaamheid democratiseren. Ongeveer honderd vooraanstaande Britse imams hebben de moord op Rigby veroordeeld. Dat is goed en overigens vanzelfsprekend. Maar het is niet voldoende; het is niet eens de hoofdzaak.

    De beide moordenaars bezochten de universiteit van Greenwich en bewogen zich daar in de kringen van een islamitisch centrum. Zowel in dit centrum als aan de universiteit mochten haatpredikers optreden, die in naam van de islam Osama bin Laden verdedigden, Hamas prezen en tot geweld tegen “perverse personen” opriepen. Eentje van hen wordt geciteerd met de woorden: “Iedere moslim moet terrorist zijn.” De vrijheid van meningsuiting is een groot goed. De vrijheid van haatpropaganda niet.

    “Jullie zullen verliezen”

    “We willen de oorlog naar de straten van Londen brengen”, riep een van de moordenaars in de mobiele telefoons. De Jihadisten volgden daarmee een oude Europese strategie: de “propaganda van de daad”. Wat ze willen, is de “oorlog van de culturen”. Maar de strijd tegen de terreur is geen oorlog van de culturen, maar een strijd van de civilisatie tegen de barbarij.

    Daarvan getuigen niet alleen de woorden van alle verantwoordelijke Britse politici die de islam in bescherming namen. Daarvan getuigen ook de reacties van de vrouwen, die de stervende Rigby te hulp kwamen en zijn moordenaars ter verantwoording riepen. “Jullie zullen verliezen”, zei de ongewapende Ingrid Loyau Kennett tegen de man met het vleesmes in de hand. Ze heeft gelijk. Maar het zal een lange strijd zijn; en er zullen nog meer slachtoffers vallen.

    Alan Posener.

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    °°°

    Laat het dus duidelijk zijn : de voorlaatste fase van de Verovering van Europa door de Islam, nu ze denken voldoende in aantal te zijn, is ingezet : geen vragen meer, maar eisen, door bloed onderstreept. De gezelligheid van de terreur. Brandende auto’s, bange brandweer lui, bange ambulanciers, bange politie. Straatcriminaliteit. Groepsverkrachting. Vermoorde Christenen. De vrijheid van de teruggedrongen seculiere maatschappij. Naam : de laatste en definitieve fase is de macht grijpen en de Dar-al-Islam vestigen : het Land van de Islam. De Sharia-rechtsspraak met de hand aan het kromzwaard is gevestigd en duisternis daalt over onze gewesten. Alle wetenschap wordt verboden, daar alles wat de mens moet weten, staat in de Koran en de Koran is het woord van Allah.

    En onze ‘Bestierders’ blijven ondertussen maar volharden in de boosheid, in de mening dat ze deze bloeddorstige ideologie zullen kunnen matigen op de maat van de democratie.

    *

    Het meest aangewezen verweer daar tegen, zonder revolutie te plegen, is deze ‘Besierders’ tot hun ware proportie, namelijk deze van profiteur, te herleiden. De verkiezingen van 25 Mei 2014 zijn daartoe de gedroomde opportuniteit. Onderstaand voorstel zou meteen de Begroting van de volgende 100 jaar niet alleen kunnen doen kloppen, maar doen  overslaan tot een bonus waarvoor de hele wereld zou verstomd staan en zich afvragen hoer wij dat geflikt hebben. Noem het gerust Het Ei van Colombus, heruitgevonden.

    De Eurocraten, de ministers, de syndicaten, de magistratuur, de adel, Het Hof/La Cour en alle ‘Bestierders’ van het hoogste tot het laagst niveau, zullen zich voortaan als gewone burgers moeten gedragen en onder het volk komen. Eigenlijk iedere ‘grootverdiener’ van >1.500 Euro per maand die niet in de productie, maar in de secondaire of tertiaire sector actief of meestal niet-actief is.

    Dit behelst : gedaan met de dure limousines + chauffeur op onze kosten, gedaan met alle privileges en prebenden : ze gebruiken voortaan het Openbaar Vervoer, de trein, de tram, de bus. Gedaan de vele bodyguards en de pakjesdragers : ze komen op straat zoals elkendeen, desnoods te voet. Doen ze dat niet vrijwillig, dan verliezen ze hun job, of komen zelfs terecht in een van de overvolle gevangenissen waar ze de cellen kunnen proper houden en de toiletemmers ledigen.

    Eenmaal dat systeem ingevoerd : wedden dat het geen 3 tellen duurt vooraleer de immigratie, de criminaliteit en alle andere synoniemen van dezelfde kwaal, binnen de kortste keren zullen aangepakt én opgelost zijn. Want voormelde grootverdieners zullen nu het eerst in de vizieren van  de criminelen komen en dus het eerst ‘bediend’ worden. Eindelijk zullen die ook ondergaan wat de man in de straat als decennia lang ondergaat.

    *

    Nu krijgt voorlopig elke vreemde medemens het volste recht om ons één voor één af te slachten. Er zijn wel wetten om dat te beletten, maar die blijven in de schuif. Er is daar boven al, de zo geliefde ‘godsdienstvrijheid, naast de vele maar verrijkende culturen. Er zijn de ‘Mensenrechten’ voor elke wereldburger, maar niet voor het Eigen Volk. De ‘Mensenplichten’ moeten nog altijd uitgevonden worden, maar ‘er wordt aan gewerkt’. Het scheelde niet veel, of de EU had zelfs dat reglement over de merk-olijfolieflesjes erdoor gekregen!

    Later, voor wie dan nog leeft, zal er met heimwee terug gedacht worden aan  de heerlijke oorlogsjaren ’40-45, waar de Bezetting al-bij-al nog zo slecht niet is geweest, in vergelijking met het leven onder de Islamitische Sharia. Toen droegen de meisjes nog kleedjes tot boven de knie, dan zullen ze over de grond slepen maar toegeknoopt zijn boven het hoofd. Op in ’t geheim alcohol stoken stond toen een zware boete, resp. een verplicht verblijf in een van die gezellige Duitse kampen, dan zal de straf voor hetzelfde vergrijp gewoon de onthoofding zijn. Toen werd een soldaat van de Bezettende Overheid met losse handjes, zwaar bestraft, in bepaalde gevallen tegen de muur gezet, dan zullen de Bezetters de enige mannen zijn die niet tot eunuchen besneden zijn. De mannen en vrouwen die desondanks nog ‘van de verkeerde kant’ zouden zijn, zullen bij bosjes van de torengebouwen geworpen worden, om voor een paar seconden hun (vlieg)kunsten te demonstreren. Magere vrouwspersonen zullen lijk Hansje en Grietje van het sprookje, vergemest worden tot Rubensiaanse rondingen, om hen in overeenstemming te brengen met de Oosterse cultuur. Stout Rogeeetje zal in ere hersteld worden, en gemijterd en al, aangesteld worden over een school voor jonge knapen, om hen te specialiseren in de ‘Herenliefde’, zodat de paleizen van de Nieuwe Bestierders nooit meer ontbreken aan vers vlees.

    *

    Kortom, de Westerse Beschaving is klaar voor de Tweede Reformatie, ja zelfs voor een nieuwe Verlichting. Deze keer zal de lamp van deze ‘Verlichting’ echter branden met…. pietrol.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    27-05-2013, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1396 - AAN DE VOET VAN HET BRUSSELS JUSTITIEPALEIS HEEFT HIJ ZIJN LEVEN GEGEVEN VOOR DE VOORUITGANG

    Maandag 27 mei

    Zon 5u39-21u41

    H Augustinus van Kantelberg (Canterbury)

    Op Sint-Augustijn zullen de winters over zijn

    .

    1396 - AAN DE VOET VAN HET BRUSSELS JUSTITIEPALEIS HEEFT HIJ ZIJN LEVEN GEGEVEN VOOR DE VOORUITGANG

    °°°

    Toekomstbeeld : patroullerende agent met bijhrend EU-rijbeest

     

    Merk : de helm-camera

    °°°

    De feiten.

    Een politiepatrouille, toevallig aanwezig op die plaats, zijnde  op een van de meest prestigieuze plekjes van de Europese Hoofdstad, voorkwam een hold up op een eenzame dame, maar als de dader daarop ook Oom Agent bedreigde met zijn pennemes, wordt die, na een waarschuwingsschot in  de lucht, van op korte afstand neergeschoten en strot dodelijk getroffen neer.

    1ste Interpretatie.

    Een haveloze illegale, zonder middelen van bestaan, wil de handtas mèt inhoud, en de IPhone van een rijke toeriste bij klaarlichte dag stelen in de eerder gezellige Marolenwijk onder bedreiging van het  mes dat buitenlandse avonturiers met dat doel altijd bij zich dragen. De toesriste, met langs de ene kant het oog op haar juwelen, en langs de andere kant op har goed gevulde bankrekening en de desbetreffende batterij kredietkaarten, verzette zich hevig en met doorslaande argumenten. Toen daardoor de rollen dreigden om te draaien (want de overvallerj had  juist een katje zonder handschoenen uitgekozen) wilde hij haar neersteken, door boven op haar te gaan neerliggen. Maar het bleef bij een diepe snee in haar hand., zodat er van seksuele intimiteiten geen sprake meer kon zijn. Waarop een toevallig voorbijkomende combi de dame ter hulp, en de dader dood schoot.  Het Parket heeft de zaak en het lijk dat zich in de frigo van het het dodenhuisje bevindt, tot zich getrokken, zodat er, in opdracht van de Heer Thielemans, de Burgervader, van Gross Brüssel, over dit akkefietje niets meer uitlekt. Het zou dus wel eens kunnen, dat de schietgrage Flik met zijn flikken en zijn flakken aan de deur wordt gezet. Want De Schouw must go on, zoals die zegt.

    2de Interpretatie

    Een onnadenkende illegale medeburger, legaal verblijf houdende in de sloppenwijken van de Europese Hoofdstad, was toevallig in gesprek geraakt met een fraaie blanke toeriste, die hem opeens en zonder reden, te lijf wilde gaan. Daarop riep de verschrikte man de hulp in van een met dat doel daar langs rijdende politiewagen, die 2 schoten nodig had om de man uit te schakelen.

    De vaderlandloze vacantieganger overleed later in de kliniek en laat een bloeiend gezin in armoede achter. Het Parket weigert de Pers te woord te staan, maar heeft als voorzorgsmaatregel en op last van Pee Kriekemans, de agent die geschoten heeft, naar Siberië verbannen.

    3de Interpretatie : zie hieronder.

    °°°

    Ter zake :

    Man neergeschoten door politie in de Marollen

    ® Een Vandaag.be

    *

     De man die zaterdagnamiddag doodgeschoten werd door de politie in de Brusselse Marollen dreigde met een mes. Voordien had hij een toeriste overvallen en messteken toegediend in haar hand. Dat bevestigt procureur des Konings Bruno Bulthé.

     De man, over wie verder nog geen gegevens bekend zijn, wilde een toeriste aan de Brusselse Kapellekerk beroven van haar handtas en iPhone. Zij gaf zich niet zomaar gewonnen en gaf hem een trap, waarna hij haar verwondde aan haar handpalm met zijn mes.

     Een politiepatrouille die toevallig voorbijkwam, beval de man zijn wapen af te geven, maar in plaats daarvan stapte hij met zijn mes recht op de politie af. Die loste volgens Bulthé een eerste waarschuwingsschot af, maar toen de dader nog dichter kwam, was de patrouille genoodzaakt hem neer te schieten.

     

     De dader werd overgebracht naar het ziekenhuis en is daar overleden aan zijn verwondingen. Hij is niet afkomstig uit de buurt.

    °°°

    O Ja! Bijna vergeten. Elke flik zal voortaan, benevens zijn verstand, ook nog een mini-cameraatje in zijn hoofddeksel meedragen. De flik van piket op den buro zal dus draadloos kunnen volgen wat zijn collega’s op straat meemaken. Het is volstrekt onwaar dat de thuiszittende echtgenote, om man-lief in de gaten te houden, zou kunnen meekijken.

    Het flikken-syndicaat staat er op, dat gezegde camera’s niet, ik herhaal NIET binnenskamers zullen mogen opgezet worden, zulks om misplaatste nieuwsgierigheid en het meelezen van de Playboy door de dienstoverste te voorkomen. Geconfronteerd met de collegiale na-ijver bij het ‘intern toezicht’ van de buitendiensten op de Rosse Buurten, heeft de brainstorming tussen de korpsoversten uitgewezen, dat per categorie van optreden, een terzake gespecialiseerd agent de camera-bewaking zal superviseren. Bij drugdelecten, een drugverslaafde agent. Bij seksdelicten, een seksverslaafde agent. Bij diefte, een uit de gevangenis gedelegeerde beroepsdief. Enz. Enz. De camera-bewaking/controle van de controle op straatmadelieven en op de goede zeden binnen de peeskamertjes in de Rosse Buurt, zal iedere dag in ieder korps bij Ameriaaks Opbod uitgeloot worden tussen de meestbiedende van de collega’s.

    Ter bescherming van de privacy van de klanten, maar vooral om reden van budgettaire aard, zullen de opnames niet mogen bewaard worden. Wel wordt overwogen om het bekijken van de binnenkomende straatbeelden, door 2 onafhankelijke getuigen onder eed te laten bevestigen

    De Inspecteur, helemaal onderaan de hiërarchische ladder, die het voorstel opperde om heel dat camera-gedoe te vervangen door een derde man bij elk agenten-paar dat patrouilleert, werd op staande voet ontslagen wegens insubordinatie. Ook zo de Commissaris die beweerde dat iemand die zich door zijn crimineel gedrag, buiten de Wet stelt, meteen ook verzaakt heeft aan alle wettelijke rechten in zijn voordeel, werd ontslagen, nadat in zijn “locker’ affiches van het Vlaams Belang weden ontdekt. Een ander voorstel van Bert den Bleiter, om naast elke burger op straat minstens 4 bodyguards te plaatsen, werd ingehouden, wegens het gebrek aan fondsen. Preventief de boeven in de boeien slaan kan ook al niet, wegens het gebrek aan voldoende boeien voorzien van het EU-keurmerk..

    (Wordt vervolgd).

    1ste Bedrijf, 1ste Toeel : Op de Place Pigalle, dicht bij de werkplaats waar Leterminatorzich te pletter werkt, werd een Franse militair in de rug met een mes aangevallen door een ‘voortvluchtige jongeman’. Hij (de militair) werd verschillende malen gestoken in de nek, maar is buiten levensgevaar. Hollande is onmiddellijk komen verklaren op TV dat alle, maar dan ook alle pistes zullen worden onderzocht, maar dat nu al vaststaat dat deze feiten niets te zien hebben met ‘Londen’, en ook met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niets te zien hebben met godsdienstige motieven. Waardoor kan besloten worden, dat de feiten gepleegd werden dor een vrome Rooms Katholieke kerkganger.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     

    27-05-2013, 08:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!