MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5238 DE VERSOKANT VAN DE ONDOCTRINATIE

    zijn (hoopgevende) geruchten dat in de USA de Clinton Clan Club de (CCC) naar het voorbeeld van de Cellules Communiste Combattants finaal zullen opgeofferd worden. Een wanhoopspoging van de

    *

    om in extremis hun eigen hoogst persoonlijke toekomst te redden. Een nakende goed beredeneerde verkiezingsstunt van den Donald? Ondergetekende, samen met alle goed menende voortrekkers van de welmenenede wereld, mag het hopen. Ook binnen de nieuwe EU Natie Staat (*)in het Brusselse voortijdse Berlijnse OKW wordt het buigen of barsten. Aan de Brexit namelijk komt geen einde dak zij de Slinxe touwtrekkerij weerszij de stranden van het Nauw van Calais. Dat duurt tot men door het bos de bomen niet meer zal zien en naar het voorbeeld van de spreekwoordelijke Baron von Münckhausen naar de overkant wordt geschoten.

    *

    Voor geval er ondertussen geen nieuwe Derde Wereld Oorlog van komt, ziet het er wel goed uit voor onze Nederlanden, zinde dat hele kustgebied tussen de Oost- en de Noordzee. Van IJsland tot de monding van de Somme. Net als ooit in de Gouden 17de Eeuw van ‘’Hollands Glorie’. Toen echter bleef Vlaanderen, onder de misdadige harde politiek-kekelijke vuist van Rome, daarvan spijtig genoeg, verstoken…

    *

    Thierry Baudet, het jonge NL natuurtalent dat zich klaar stoomt om (samen met Geert Wilders en Tom TVG?) de Lage Landen byder See terugop te stoten tot helemaal vooraan in de Vaart der Volkeren, komt er aan.

    Nog vóór de Verkiezingen van 26 Mei a.s. moet er klaarheid komen.

    BDW wil wel, maar kan niet. Is teveel begaan met de Nationale Instellingen. Dus is aller hoop gevestigd op Francken Theo. Die is, net als de Partij van Filip DeWinter, uit het juiste hout gesneden. Het blaffen is over. Nu moet er gebeten worden.

    *

    *

    (*) ‘de nieuwe EU Natie Staat’: spreek uit Europese Nazi Staat.

    Nederlands Pallieterke?

    Geplaatst op 22/03/2019 door http://nageltjes.be/wp/

     

    NEDERLANDS PALLIETERKE?

    De strijd om de instituties vergt nieuwe instituties.

     

    In alle vreugde van deze dag zijn er ook veel zorgen om de #lavendolutie uit te bouwen en te verankeren. Een politieke partij kan zijn electoraat tot op zekere hoogte zelf bereiken, mits er genoeg onvrede is. Maar met stemmen alleen zal er niks gebeuren. De regering van Trump laat zien hoe zwaar de strijd tegen de macht van de instituties is.

     

    Waarom die zorgen? Wel, de Europese beschaving is gebouwd op instituties. En dat lijkt nu een nadeel omdat deze worden aangestuurd door de machten die we bestrijden. Toch zijn de instituties nog steeds de voornaamste bron en kracht van Europa. Wie ze af wil breken zal geen Europa overhouden. Essentieel zijn niet alleen de transcendente instituties als huwelijk, gezin en kerk, maar ook de staatsrechtelijke instituties en maatschappelijke instituties als media en kleinbedrijf. Op al die vlakken zal een revolutie of herstel plaats moeten vinden en al deze herstelde instituties zullen elkaar moeten gaan versterken. In Epoque nr. 2 schreef de Brusselse filosoof David Engels al iets dergelijks over de reële overlevingsmogelijkheden van Europa.

    Mediamacht

     

    Mij baart met name het onderdeel media grote zorgen. Als uitgever weet ik als geen ander hoe enorm zwaar en ongelofelijk omvangrijk de macht is die links-liberale media hebben in hun steun aan links-liberale opiniemakers, instanties, ambtenaren en politici. Papier en televisie zijn beide veel en veel omvangrijker dan de online alternatieve initiatieven en dat zal zo blijven. Een of meer verkiezingsoverwinningen breken hun macht niet. Sterker nog: het CDA heeft geen eigen media en gaat er langzaam aan ten onder en de enige reden dat de PVV in zichzelf zit opgesloten is het gebrek aan welke minieme invloed dan ook op instituties, met name de media (maar niet alleen de media).Blijf op de hoogte van nieuws, opinie en achtergronden: Volg Novini!

     

    Ik wens dat proces het FvD en Thierry Baudet niet toe. Ook invloedrijke en toch eeuwig kwakkelende weblogs of schitterende kwartaalglossy’s kunnen partijen niet tegen de druk van de media beschermen, en binnen FvD zijn er mensen die precies deze druk dag in dag uit voelen en er ooit aan onderdoor gaan. Tom Staal is een verademing op het binnenhof, maar de honderden politiek verslaggevers van het kartel en al hun redacties zetten de anti-systeempartijen permanent onder druk.

    Verandering in het institutioneel medialandschap

     

    Wij willen alles doen om een verandering in het institutioneel medialandschap te bewerkstelligen in offensieve zin. De potentie is enorm. Daarvoor moeten we de massa bereiken, fondsen werven, van een kwartaalblad een weekblad maken en het omroepbestel binnentreden. Eén programma van Jensen is niet genoeg en kan er zo uitgedrukt worden.

     

    Wie wil er samen met ons actief meewerken aan de versterking van het maatschappelijk middenveld vanuit het Nederlandse belang? We kunnen niet redeneren vanuit harnassen als nationale grenzen of hedonisme, maar vanuit onze bronnen: het belang van goede gezinnen, ondernemingen, goede rechtspraak, dominees, priesters en professoren. Het belang van een hervonden verleden en geen distantie ervan. Dit middenveld van de menselijke maat is altijd onze kracht geweest, maar is door de macht van Big Money en Big Government geperverteerd tot kleingeestigheid, kleinburgerlijkheid, haat, nijd en jaloezie, bestuurlijke eigengereidheid op alle vlakken, van basisscholen, gemeentes en buurtcentra, tot landelijke media, belastingdienst en andere overheden.

    Niet alleen onvrede

     

    Een nieuw medium boort niet alleen de onvrede aan, want daarop overleeft de beweging als geheel niet op de lange termijn. Een nieuw medium brengt het leven terug, het plezier, de menselijke maat, de verknochtheid aan elkaar en aan onze geschiedenis. Dit alles zit in Epoque Magazine, maar zoals gezegd zal een kwartaalblad niets veranderen. Het moet een weekblad, ja, een dagblad worden. Er moet een omroep komen waar niet alleen Jensen ondergebracht wordt, maar het hele spectrum hierboven aan de orde komt met debatshows, actualiteiten, achtergronden, reportages over het hart van Europa, haar denken, haar metafysica, haar geschiedenis en kunst en cultuur. In alle postmoderne woestenij is er zo gemakkelijk een oase aan rust, vrede, rechtvaardigheid en schoonheid te creëren.

     

    Help de beweging uit te bouwen: bijvoorbeeld door (contact met) fondsen, mensen met capaciteiten en plezier. We kunnen die broodnodige instituties vormen en de beweging blijvend vitaliseren.

    Tom Zwitser

    Sedert meer dan ’n maand geleden de kladversie van onderhavig stukje het daglicht zag, is er vooral, buiten al wat verborgen diende te blijven, vooral veel, heel veel bla-bla-bla verschenen. Waarbij vooral het verborgene als een zware voorjaarsmist in de ijle lucht is blijven zweven. Op die manier dringt het beetje-bij-beetje door tot in onze hersenpan. Zo weten we ondertussen, als hersdenpanvulling,stilletjes-aan alles wat er ooit te weten zal valllen over de het kindersprookje van de opwarming der aarde, de ondergang van het milieu en de verloedering der stratosfeer, over de rauwe mens-aap en zoon van vader Bloemibol als nieuwe koning van Shrilanka, enz, enz, enz…. Maar over wat de mensen het meest aan het hart ligt, de gevaren van de alles overweldigende vooruitgang van de IJslamisering: geen woord. Tenzij, voor wie het opvalt, hier en daar, als tussen de lijntjes, een of andere ongelukkige verspreking. De groei met maar liefst 45.000 eenheden bij de schoolbevolking. Of de spectaculaire achteruitgang over gans de lijn van het Onderwijs, in hoofdzaak te wijten aan heet gebrek aan kennis van het Nederlands.

    O Ja, we mogen zonder daarbij vooral niet na te denken wel weten dat de hoofdoorzaak hiervoor de ‘thuistaal’ is van de bevolkings- aangroeigërs…

    En in Venezuela, aan de andere kant van de aarde, is er weer grote ambras en dat wordt ons uitgelegd met man en macht. Met diverse reporters ter plaatse die allemaal hetzelfde weten te vertellen, namelijk dat er in dat land grote ambras heerst. Zo brengen onze TV-programma’s geen nieuwsberichten, maar, naast reclameblokken, vooal veel hersenspoeling.

    Enne ook waar: er is vooral… veel brood met veel sportspelen, dat is ook waar. Voetbal, veel zaalsport en nog meer lang en breed uitgesponnen koerscoureurs. Zelfs wordt de nieuwe rage, een mixte van een paar afgezaagde oude spelen, van naaldje tot draadje besproken. Knikkeren met tennisballen.

     

    Dat alles, voor zover we nog niet verloren zijn gelopen in de zovele keuzes van de nieuwe lang verwachte Grote Verlichte Verstanden die ons de volgende jaen weer flink onder de duim beloven te houden….

    En toch is het waar: zo lang er leven is, is er hoop.

    *

    Dinsdag 7 Mei 27 Maart 2019

     

    08-05-2019, 05:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    06-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5239 - MEE ZIJN MET ZIJN TIJD

     

    Goede Lezer(s), Betere Lezer (s), Beste Lezer(s) en vooral mijn Allerbeste lezer(s),

     

    Kunnen jullie zich voorstellen hoe het voelt om na 40 dagen op te duiken uit een diep dal, terug in de wereld van elke dag? Zo moet Jules Verne zich gevoeld hebben na zijn ‘Tachtig Mijlen onder Zee’, dubbel zo diep als ik mijlen onderweg was. Ook ik heb zo wat de diepzeeën en alle landen van de hele wereld rondgereisd, gedragen op de golven van vele donkere tijden.

    In gewone mensentaal wil dit zeggen, dat de boeken van ‘De Luisterbibliotheek’ (gratis voor slechtzienden, via de Post aan huis gebracht) mij via ’n stortvloed van CD’s helemaal hebben teruggebracht naar de wondere wereld der Letteren. Een wereld die al vele jaren achter slot en grendel stak….

    *

    Dank zij de leeswereld van de Brailleliga vertoefde ik al die tijd a.h.w. in het ‘Het Land van de Glimlach’, mijn enige ware Thuisland der Verbeelding. Het is dan ook geen wonder dat ik, zonder te letten op de Tijd, helemaal heb laten meeslepen. Zeer tot ongenoegen van mijn omgeving.

     

    Eenmaal terug aan de oppervlakte, stel ik vandaag echter vast dat alles bij het oude is gebleven. Al onze ‘van Hogerhands’, van Groot naar Klein blinken nog altijd, zoals voorheen, uit in onbenulligheid. Je pure volksverlakkerij. Ja, zelfs, in het zicht van de nakende verkiezingen, neigt de graad van onbenulligheid te zijn gestegen tot het niveau van evenvele giganteske bakkeleiende Bewaarscholen. De BDWërs vorderen nu zelfs het Mysterie van Onderwijs op, zonder te beseffen dat ze misschien niet eens deel zullen uitmaken van deze zoveelste ‘Federale’ Regering. En ik, die dacht, dat dit zo verwaarloosde Mysterie er een was van 3 à 4 Gewestregeringen…

     

    Één troost. Deze vaststelling geeft mij de zekerheid, via mijn ‘columns’ op Tinternet voor mijn medeburgers nog altijd nuttig werk te kunnen verrichten door die spreekwoordelijke Grote Verstanden regelmatig te commentariëren.

    Baat het niet, zo schaadt het niet.

    Weet U, er is niet veel veranderd sedert Richard Llewelyn (1906-1983) in 1939, dit is 80 jaar geleden (ik was toen net begonnen aan het Bewaarschooltje) zijn boek ‘Hoe groen was mijn Dal’ uitgaf. Veel is er sindsdien niet veranderd.

    Integendeel. Dicht in de omgeving van “Horseville, waar ik na 16 jaar Italië thans woon) zijn er zelfs hobbyboeren met maar liefst 600 melkkoeien-dikbil op één en hetzelfde bedrijf, die door hun achteruit-winduitstoot op een ongehoorde manier het milieu helpen verpesten. Méér wind uit dan in! Of hoe de Landbouw, wiens voornaamste taak erin bestaat ons in leven te houden, het voortouw heeft genomen om ons allemaal om zeep te helpen.

    Waar is de tijd van de H. Augustinus (354-430) - De civitate Dei – die ooit beweerde dat ‘mest geen ‘heyligheyd’ en is, naar wel de ziel der landbouw’….

    Jong geleerd is oud gedaan, zou men zo zeggen…

    Tot de volgende.

    Net zoals, in vroeger lang vervlogen dagen, na wat toen ‘een goede biecht werd genoemd, voel ik mij opgelucht na bovenstaande bekentenissen. Vooral in de hoop dat de meesten mij vergiffenis kunnen of willen schenken.

    Waarna ik afsluit met de belofte van ‘nooit meer te zondigen’ en om beter mijn best te doen om voortaan zelfs betere paden te bewandelen dan aldoor maar te ‘metteren’ op alles wat vierkant draait in die ene grote wereld van ons.

    Inderdaad, binnen 17 jaar word ik er 100 en dan is het beste er af…

    *

    Maandag 6 Mei 2019

     

     

    06-05-2019, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!