MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4437

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Het zal hopelijk, tegen Mei ’18, d.i.. na kop 50 jaar, grotendeels moeten over zijn met die mensonterende luxe-verdwazing. Dat onze intelligentsia zich daar nu nog altijd mee bezig houdt, spreekt boekdelen.

    *

    Waarlijk, een moment waarop zelfs bij hoge uitzondering, een spontane en totaal boekverbranding zout moeten kunnen.

    Vroeger hen ik hier op dit bescheiden blogje al mijn mening over Johan Diabolorum gegeven, en daar is, spijts al zijn gloriol, niets aan veranderd. Zljn hoog gekwalificeerde talenten helpen de dwingende strijd voor de Vlaamse Onafhankelijkheid niet ver vooruit. Geef mij dan maar diene Hollander, die tenminste weet waarvan hij soreekt.

    *

    Weet U, de Weledele Heer Baader Meinhof ben ik nog altijd niet vergeten. Het was die man van Hoge Frranse Gisting, die in het openbaar er recht en onbevangen voor uit kwam, dat hij graag kleine meisjes op zijn schoot nam om die te vernozelen.

    Ja, Ja, ook dàtt is, naast de Bietels, Mei ’68. Wèg met ons.

    Maar de wereld staat niet stil. En vandaag ziet men inderdaad de gevolgen. Die zijn erger dan een oorlog. Want een oorlog die gaat over. En die vernietigt maar een heel klein beetje van onze Beschaving.

    Mei ’68 is erger dan alle supersonische nieuwe Russische raketten samen. Maar ik laat U eerst over aan Benno…

    Te be or not to be, that’s the question….

    *

    Wie ooit, in Frankrijk, boven de eindeloze velden met ruisend koren, zo ver het oog reikt, de machtige torens van de kathedraal van Chartres heeft zien oprijzen, begrijpt mijn afschuw voor dat soort decadentie.

    *

    Als U mij even toestaat te regenereren volgens de verheven basisregels van de Mei 68ër, is het sensueel realistischer een toilet met de blote handen proper te wrijven, dan de spoeling door te trekken.

    En ze zouden nog wel eens gelijk kunnen krijgen ook. Bij de doorslee islammer bestaat er immers ook geen toilet-papier, maar gebeurt alles met de natte vinger. Het is toch daar dat we naartoe moeten?!

    **

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’

    *

    Benno Barnard en André Gantman op de Mei '68-herdenking van N-VA.

    foto: ©Pieter Paul Moens

    *

    Onlangs zag ik een paar zwart-witte filmpjes op Youtube, mij gestuurd door een vriend die mij graag van het werk houdt. Op het eerste filmpje, dat van 1958 dateerde, was een fragment uit een opera te zien; tegen het einde draaide de camera naar het publiek, en ik zag jacquetten, elegante japonnen, vosjes, glacés… ja, ik staarde naar een vitrine van kledingstukken uit de wereld voor Google, waar omgangsvormen bij hoorden, volzinnen, huwelijken, kerkbezoek… De wereld van mijn ouders, kortom, die in het banale Holland van tegenwoordig zich nog hier en daar onder een vergrootglas schuilhoudt.

     

    De eerste naoorlogse generatie protesteerde; misschien zeiden veel studenten allereerst dat de uiterlijke restauratie van de vooroorlogse wereld schijnheilig was. Waarom gedroegen al die ouders zich alsof er niets gebeurd was, alsof de opera en de baljurk en de mis en de trouwring en noem maar op niet door de grote Europese verschrikking gelouterd moesten worden? Van de verzwegen oorlogstrauma’s begreep die generatie weinig.

     

    De ouders staarden zich blind op de uiterlijke kenmerken van een tegencultuu

     

    Uit baldadigheid identificeerde menige onschuldige post-adolescent zich met een of andere obediëntie van het communisme; daarna stuurde De Gaulle iedereen weer naar de les en recht en orde werden hersteld. Maar in de jaren nadien maakte het establishment – de macht, de bourgeoisie, zoals u het maar wilt noemen – precies dezelfde fout als de studenten. De ouders staarden zich blind op de uiterlijke kenmerken van een tegencultuur: het lange haar, de rockmuziek, de slordigheid als stijlvorm, de vrije liefde (ook een vorm van slordigheid). Dat wekte de nodige ergernis, en inzake de vrije liefde de nodige bezorgdheid, maar van wat daarachter gaande was begrepen de meeste ouders weinig.

     

    Tweede filmpje: een flard polygoonjournaal uit juni 1967. Israël voerde een oorlog voor lijfsbehoud en Nederland steunde de Israëli’s massaal. Ik zag mensen bloed geven; ik zag tientallen keurig geklede mensen in Amsterdam bij het beeld van Anne Frank, waar een grote collectebus stond: ze verdrongen elkaar om te mogen doneren. In Frascati werden schilderijen en tekeningen van bekende kunstenaars geveild ten bate van Israël… En ik hoorde mijn vader helemaal vanuit 1967 roepen: ‘Ze hebben ze de woestijn in gejaagd! Ze hebben ze de woestijn in gejaagd!’ De tranen rolden over zijn wangen; opnieuw waren de nazi’s verslagen – woord en beeld zijn onvergetelijk…

    Advertentie

    Gramsci’s gelijk

     

    Een jaar later zou het gestaalde neomarxistische kader – een kleine minderheid van die revolterende studenten – aan de sloop van de westerse beschaving beginnen, wat voorlopig verborgen bleef achter lang haar, gitaarmuziek en belachelijk veel kralen.

     

    het extreemlinkse denken vrat de burgerij geleidelijk van binnenuit op

     

    Het zou lang duren voordat sommige mensen, van uiteenlopende generaties, begonnen in te zien wat er na mei 1968 gebeurd was. Gramsci had gelijk gekregen, er waren stellingen veroverd, in de pers, in het onderwijs, vooral aan de universiteiten, burgerlijke instituten als kerk en huwelijk werden afgebroken en het extreemlinkse denken vrat de burgerij geleidelijk van binnenuit op. De leerlingen werden leraar; de stencildraaiers journalist; de seminaristen vader van weldra te indoctrineren kinderen…

     

    Een meerderheid van de westerse intelligentsia houdt namelijk niet van intellectuele diversiteit

     

    En zie, in 2009, bij een nieuwe aanval op Israël, bleek ik zowat de enige schrijver die met zijn schamele woorden de Joden verdedigde. Volgens de ene collega beschouwde ik de Palestijnen niet als mensen; volgens de andere moest ik eens een jaar lang mijn mond houden. Een meerderheid van de westerse intelligentsia houdt namelijk niet van intellectuele diversiteit. Zij demoniseert systematisch iedereen die tegenspreekt. Zij schuimbekt.

     

    Ach, ik heb onze intelligentsia vaak doen schuimbekken! Voor de schuimbekkende intelligentsia geldt Ovidius: ‘Video meliora proboque, deteriora sequor’ – wat zoveel betekent als: ‘Ik zie het betere en sta erachter, maar toch volg ik het slechtere.’ Anders gezegd, ik ben voor tolerantie, maar gelieve te zwijgen.

    Niet alles is slecht

     

    het probleem van mei ’68 is niet mei ’68, maar wel dat mei ’68 nu al vijftig jaar duurt

     

    Welnu, staat u mij toe dat ik, door tijdnood daartoe gedwongen, de geschiedenis aldus samenvat: het probleem van mei ’68 is niet mei ’68, maar wel dat mei ’68 nu al vijftig jaar duurt. Anders dan uw en mijn ouders, die niet wisten wat er eigenlijk gebeurde, kunnen u en ik het slagveld overzien – waar ik aan toevoeg dat er ook bloemen bloeien tussen het puin. Niet alle gevolgen van mei ’68 zijn slecht. Er is een grotere vrijheid van debat; de hiërarchische verhoudingen zijn minder vanzelfsprekend; meer kinderen krijgen toegang tot hoger onderwijs; er is een grotere afkeer van racisme; homoseksualiteit is voor de meeste mensen geen probleem meer. Etcetera. Maar laat ik kritisch blijven, want ik ben gekomen om Marx te begraven, niet om hem te prijzen.

     

    De wereld is een gekkengesticht voor schrijvers; uit dat gesticht haal ik enkele recente anekdotes voor u aan.

    Primo. De Britse conservatieve politicus Jacob Rees-Mogg gaf een lezing aan de universiteit van Bristol. Die lezing werd verstoord door vijf actvisten die ‘No platform for Tory scum!’ schreeuwden. Er ontstond een handgemeen. Met benijdenswaardig flegma begon Rees-Mogg de vechtersbazen uit elkaar te halen. Toen men hem na afloop vroeg of hij niet bang was geweest, verklaarde het parlementslid dat een interview met The Guardian een veel beangstigender ervaring was.

    Secundo. De aanvoerder van de extreemlinkse actiegroep De Grauwe Eeuw riep op om Sinterklaas te doden tijdens de intocht in Dokkum. Hij zei op Facebook dat kinderen bedekt moesten worden onder stukken hersens en botsplinters. ‘We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten,’ zei hij. ‘Zo zijn we voorgoed van dat feest af.’

    Tertio. Met een on-Engels gebrek aan ironie stelde een Engelse moeder voor om sprookjes als De schone slaapster van de basisschool te weren; immers, er is in dat infame verhaal sprake van ‘non-consensual kissing’, de prinses heeft op geen enkel moment de prins toestemming gegeven haar lippen met de zijne te beroeren… Dus laten we onze misogynie actief bestrijden, dat walgelijke product van de burgerlijk-kapitalistische maatschappij…

    Narcisme

    U meent dat de victorianen de wereld seksualiseerden door tafelpoten te bedekken (overigens een fabeltje dat door de zichzelf ijverig bevrijdende leden van de Bloomsburygroep is verzonnen); maar ons tijdsgewricht omhelst nu geestdriftig een nieuw puritanisme. Tegelijkertijd durft niemand hardop te zeggen dat het slikken van hormonen en het laten afsnijden van de eigen penis in het kader van het zoeken naar jezelf, ook in die gevallen waarin een echtgenote en kinderen daarmee misschien niet dolgelukkig zijn… dat dit identitaire narcisme nadrukkelijk een bepaald mensbeeld propageert, namelijk dat van de ego-bevrediging ten koste van alles. Wee de reactionaire smeerlap die durft te zeggen dat de bestemming van een mens in de verantwoordelijkheid tegenover anderen ligt!

     

    Dat narcisme is geheel conform de geest van de identiteitspolitiek, die van iedereen een lid van een permanent beledigde minderheid maakt. Ook op deze manier, via de psychologie, infiltreert het neomarxisme in de burgerlijke salon; op de sofa ligt de westerse mens, met een hoofd vol verwarrende noties over zichzelf en de maatschappij, en hij merkt nauwelijks dat de waardevolle spullen waarmee zijn huis was gemeubileerd al naar buiten zijn gedragen en op de container gegooid.

    Universiteiten

     

    Wie de genius van mei ’68 wil ontmoeten kan aan onze universiteiten terecht, de instituten waar het allemaal begonnen is. Bepaalde faculteiten, vooral die van de sociale wetenschappen, zijn broeihaarden van de meest ongelooflijke ideologische onzin. Ik geef één voorbeeld.

     

    heeft de geschiedenis ons niet geleerd dat alle ideologen pogen de taal naar hun hand te zetten

     

    Een assistente aan Laurier University in Canada werd door de universiteit berispt omdat ze tijdens een college over het gebruik van specifieke pronomina voor transgenders ook de mening liet horen van Jordan Peterson, de beroemd en berucht geworden Canadese psycholoog die zich verzette tegen de invoering van een wet die mensen verplichtte genderneutrale, aan universiteiten bedachte woorden als ‘zir’ te gebruiken om naar ‘non-binaire’ medemensen te verwijzen.

    Ik gun elk transgender en genderfluïde schepsel zhers eigen persoonlijk voornaamwoord, maar heeft de geschiedenis ons niet geleerd dat alle ideologen pogen de taal naar hun hand te zetten, en heeft George Orwell ons niet voldoende gewaarschuwd toen hij schreef dat er op het ministerie van Liefde druk wordt gemarteld?

     

    De 20ste eeuw heeft ons begrippenapparaat gebombardeerd. Dwalend tussen de semantische puinhopen van een voorbije beschaving, buk ik me om een scherf van mijn moeders omgangsvormen op te rapen, een brokstuk van mijn vaders esthetica… en ziet u die scheefgezakte zuil van hun ethiek?

    Is het denkbaar dat mensen als u en ik op een dag worden beboet of zelfs gearresteerd omdat ze geloven in verantwoordelijkheidszin, plicht, eergevoel, goede manieren, het huwelijk of andere curiosa uit het verleden? Is dat de uiteindelijke, nu nog ondenkbare consequentie van het ondermijnen van het burgerlijke samenlevingsmodel, dat om te beginnen niet bestand was tegen het geweld van de nazi’s en de communisten?

     

    Hoe verloopt de geschiedenis? Geavanceerde samenlevingen verliezen op den duur hun innerlijke cohesie. Welvaart leidt tot individualisering; tegelijkertijd raken bindingsfactoren als religie en nationalisme op de achtergrond. Daardoor vallen ze ten prooi aan barbaarse stammen die wel een sterke sociale cohesie kennen. In de loop der eeuwen verfijnen de barbaren vervolgens hun samenleving en manieren, waarna ze zelf tot prooi worden. Ad infinitum.

    U meent dat ik Der Untergang des Abendlandes van Oswald Spengler citeer, de bijbel van alle westerse doemprofeten? U vergist zich. Deze woorden zijn afkomstig van de jihadistische filosoof Ibn Khaldun, die van 1332 tot 1406 leefde…

    Christendom

    dat we het ons nog vreselijk zullen beklagen dat we het christendom zo nonchalant van de cafétafel hebben geveegd

     

    Mijn conclusie luidt dat we het ons nog vreselijk zullen beklagen dat we het christendom zo nonchalant van de cafétafel hebben geveegd. Niet dat ik overal aan de horizon barbaarse stammen zie; de toestand is ingewikkelder: de grootste bedreiging komt uit onze eigen decadentie voort. Ik vraag u niet om in God te geloven – wat de meesten van u, gevormd in de mallen van Nietzsche, Sartre en Dawkins, ongetwijfeld te machtig is – maar wel om het volgende in overweging te nemen.

     

    Willen we een contrat social? En hoe moet dat er dan uitzien? Moet de wijsgerige kern ervan niet een verticale verbondenheid van de levenden met de doden en de ongeborenen zijn, wat een bij uitstek christelijk idee is? Of willen we een door Rousseau geïnspireerde, oppervlakkige en vrijblijvende horizontale verbondenheid met iedereen op de globe?

     

    De erfgenamen van mei ’68 zijn erin geslaagd het tweede als de enige moreel aanvaardbare ideologie te verkopen. Tegelijkertijd schilderen ze elk redelijk, op traditie gestoeld alternatief als fascistoïde af – bijvoorbeeld door een kalme rationalist als Jordan Peterson met de teerkwast van Alt-Right te bekladden, ook al verafschuwt Peterson die racisten.

    De premisse van hun ‘horizontale ideologie’ luidt dat de mens anders is dan hij werkelijk is, van nature geneigd tot het goede, zeker in economisch ideale omstandigheden. Tegen die fictie keert T.S. Eliot zich al in 1934, wanneer hij de oppositie tussen de kerk (in zijn geval de anglicaanse) en het marxisme aldus samenvat:

     

    She tells them of Evil and Sin, and other unpleasant facts.

    They constantly try to escape

    From the darkness outside and within

    By dreaming of systems so perfect that no one will need to be good.

     

    Ach, het christendom! Heeft Europa daar nog wel iets aan? Het is ongetwijfeld het punt in mijn betoog waarover u struikelt, zeker als u met een schoenlepel maat 68 uit het grote continuüm van de Europese geschiedenis bent losgewrikt…

    De katholieke essayist G.K. Chesterton verklaart in zijn aanbevelenswaardige boek Orthodoxy dat religie iets monsterlijks is, maar ook iets onuitroeibaars, en dat alles bij elkaar de kerk die duistere kracht het beste heeft getemd. Het is 1908 en over de gevolgen van de vervreemding van het christendom in Europa schrijft deze visionair het navolgende:

     

    ‘Wanneer een religieus schema wordt verbrijzeld, ontsnappen niet alleen de ondeugden. De ondeugden ontsnappen inderdaad en richten schade aan. Maar de deugden ontsnappen ook; en de deugden dwalen in het wilde weg rond, en de deugden richten nog ergere schade aan. De moderne wereld is vol oude christelijke deugden die gek geworden zijn. De deugden zijn gek geworden omdat ze van elkaar geïsoleerd zijn en alleen ronddwalen. Zodoende bekommeren sommige wetenschapsmensen zich om de waarheid; en hun waarheid is genadeloos. Zodoende bekommeren sommige humanitair bevlogen lieden zich enkel om medelijden; en hun medelijden (het spijt me dit te moeten zeggen) is dikwijls onwaarachtig.’

     

    Geen dief, geen roofmoordenaar kan zoveel ellende teweegbrengen als de echte idealist

     

    Ruim honderd jaar geleden beschreef Chesterton ons onontkoombare traject richting mei ’68, richting 21ste eeuw dus al… De losgeslagen goedheid zou erger blijken te zijn dan de door egoïsme ingegeven slechtheid. Geen dief, geen roofmoordenaar kan zoveel ellende teweegbrengen als de echte idealist. Want de rover houdt op met moorden als hij zijn zakken heeft gevuld, maar de idealist stopt pas als het paradijs op aarde is gesticht.

     

    Het komt hierop neer dat het nieuwe verhaal van de postrevolutionaire seculiere wereld de mens van zijn geschiedenis en de verhalen van zijn voorouders vervreemdt. Op de onttakeling van de christelijke wereld zal misschien geen neomarxistische economie volgen, maar wel een cultuur die een ontmoedigende en tegenstrijdige mengeling van neomarxistische, narcistische en islamitische elementen vormt… Ik vraag me af wat Gramsci daarvan gevonden zou hebben.

     

    Ook in afgeschafte toestand lijkt het christendom voorlopig nog wel te functioneren – maar het functioneert in intellectuele kring op de manier die Chesterton beschrijft. De meeste intellectuelen verplaatsen zich op enkele stokpaarden, waarvan de Multiculturele Samenleving, de Klimaatpaniek en het Universele Medelijden de bekendste zijn. Die ideeën hebben een christelijke stamboom: ze vervangen het Nieuwe Jeruzalem, de Apocalyps en het Laat de Kinderen tot Mij Komen. Voorlopig werkt het christelijk geloof dus nog wel door, maar opgepast, het is gek geworden, om niet te zeggen van God los…

    Dames en heren, dank u voor uw aandacht.

    Ik heb dit alles gezegd op gevaar af dat ik zou klinken als Flaubert in zijn Dictionnaire des idées reçues – ‘TIJDPERK (Het onze). Tegen tekeergaan. Klagen dat het onpoëtisch is. Het een tijdperk van overgang noemen, van decadentie.’

     

    *

    Benno Barnard sprak deze tekst uit op de door N-VA georganiseerde herdenking van 50 jaar Leuven Vlaams en mei ’68 op 24 februari jl. Ook N-VA-voorzitter Bart De Wever en historicus prof. Louis Vos spraken op deze herdenkingsnamiddag.

    Doorbraak-medewerker Johan Sanctorum trekt Vlaanderen rond met een mei ’68-lezing. In mei verschijnt zijn boek hierover bij Doorbraak.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Het is ver van mij, om er zelfs maar aan te denken kritiek te hebben op al due Hoge Heren. Heb alleen even m’n gedacht kunnen zeggen.

    En ik wacht al heel lang, op dat tikkeltje Vlaamse strijdvaardigheid. Datik niet heb kunnen vinden…

    Zo had ik graag gelezen, wat BDW daar is komen vertellen. Dat ‘Mei ’68’ heel nefast is geweest voor ons volk? Of juist niet? Is ‘Leuven Vlaams’ dan zo’n mislukking geweest?

    Als ik denk aan al dat langharig werkschuw volk dat ik in die 50 jaar zag, dan weet ik het wel. Als ik terugdenk aan mijn Priester-Leraars die zijn moeten oud worden met het besef dat ze de laatsten geweest zouden zijn van hun generatie, dan weet ik het nog beter.

    En in de eerste plaats weet ik het best, als ik aan de islamisering denk, die overal in de plaats is gekomen.

    Het zijn grote woorden, maar Mei ’68 is nog erger (geweest) dan volksverraad waarop in oorlogstijd zoals nu, de doodstraf staat.

    De vraag is dus: waarom gebeurt dat dan niet?

    Enfin, wat U hierboven werd opgediend, is kost die de meeste mensen nog lang op de maag zal blijven liggen…

    *

    Hemelrijker



    04-03-2018, 17:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44366

     

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Achiel Van Acker, Bruggeling, was ooit de vurige verdediger van de (verplichte) sympathie voor de Waals-Brusselse profiteeurs. Wilde o zo graag in ’t Fransoos kunnen klappen, maar met dat spraakgebrek van hem, sprak die tijdens de kolen-crisis die ‘charbons’ uit als ‘’sabons’. Vandaar Assiel Sarbon. En hij snapte maar niet waarom dar voor de Vlaamse waarnemers van toen zo hilarisch overkwam.

    Dat als inleiding, om maar te zeggen van hoever de Vlaamse man en vrouw in de straat al komen. Wij, Vlamingen zijn al lang geen Socialisten meer, ze spreken onze eigen taal in Bestuurszaken (behoudens in Bruxellabad) en vooral: we zijn allemaal tot het besef gekomen dat dit Apenland vierkant draait.

    Het wachten is alleen tot hun Cent valt, dat het alleen van henzelf afhangt als ze willen geklasseerd blijven als 13 in een dozijn, of de Geschiedenis willen ingaan als ‘Redders des Vaderlands’. Hebben onze Leiders dan lood of bloed in de aderen? Met het verhaal van Catalonië vers in geheugen, dienen ze alleen te kijken naar wat de Lega na vandaag doet aan de Overkant der Alpen.

    Dromen. Denken. Doen. Volharden. Wat lukt in het zakenleven, moet ook lukken in de politiek. Want politiek is slechts het kleine broertje van om het even welk zakenimperium.

    HOOFDSCHOTEL

    *

    VOLK, WORD STAAT

    Fronters en Aktivisten stuurden de Vlaamse Beweging op weg naar zelfbestuur, omdat enkel zelfbestuur garant kan staan voor een welvarend en democratisch bestuurd Vlaanderen.

    Democratisch in de zin van: bestuurd zoals de Vlamingen dat willen, los van alle Belgische of Europese betutteling.

    Die boodschap blijft 100 jaar later nog altijd actueel. De Belgische staatshervormingen geven ons niet de zelfstandigheid die we nodig hebben. We hebben wel een eigen parlement en een eigen regering, maar we staan nog ver af van het zelfbestuur dat de Fronters wilden.

    De miljardentransfers worden niet afgebouwd. Het tegendeel is waar. De nieuw ingevoerde effectentaks zal voor 75 tot 80% door Vlamingen worden betaald. Die taks treft overigens niet de superrijken zoals beweerd wordt, maar wel zelfstandigen en bedrijfsleiders die zelf voor hun pensioen moeten zorgen. Of hoe de communautaire stilte er voor zorgt dat Vlaanderen in alle stilte verder leeggemolken wordt. De communautaire stilte versterkt België en verzwakt Vlaanderen.

    In Brussel worden de Vlamingen politiek verder in de hoek van gedoogde minderheid geduwd. De kinderbijslagregeling wordt er toevertrouwd aan een Brusselse instelling waar de Vlamingen een kleine minderheid vormen - en moeten op die manier een regeling die door anderen beslist werd ondergaan. Het resultaat van de zesde staatsmisvorming.

    Noch de weg van staatshervormingen, noch die van de communautaire stilstand brengen Vlaanderen een stap verder. Het is dus tijd voor een andere keuze. Tijd om te kiezen voor eenzijdige en onomkeerbare stappen naar een zelfstandige Vlaamse staat. Volk, word staat. In de felle gebiedende wijs. Omdat het niet anders kan.

    Tot in Steenstrate, om geworteld in onze traditie de bakens uit te zetten voor Vlaamse onafhankelijkheid.

    *

    17de IJzerwake gaat door op zondag 26 augustus 2018 in Steenstrate

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Ontelbare keren was ik in mijn collegejaren daar langs de IJzer bij het monument van de Gebroeders van Raemdonck. Toen was dat daar nog een halve wildernis en de boer keek maar wantrouwig naar de zeldzame bezoeker die er zijn koeien kwam storen. Toen droomde ik daar tussen de netels en de bramen, nog van een loopbaan in de dagbladwereld.

    *

    Maar tussen droom en daad stonden niet aleen wetten, maar vooral praktische bezwaren in de weg. Toen heettte dat ‘kostwinnende zoon’. En het werd via de spreekwoordelijke ladder, een loopbaan in de zakenwereld. Zelfs grotendeels in de Gentse Fransprekende textielwereld rond Krul DeClercq.….Waar in de comptabiliteit de ‘Creditkant’ geschreven werd met de ‘C’ van ‘Coté Canal’….

    Het vereenzaamd monument in Steenstrate was altijd, in groep of alleen, de vaste hakte, onderweg naar de IJzertoren, toen nog in Kaaskerke. Maar daar waren nadien Vlamingen ineens niet meer welkom. Zoals trouwens ook niet even verderop in Alveringhem, in het Museum Cyriel Verschaeve. Die twee geheiligde plaatsen zijn inderdaad al vele jaren gekaapt door de zakkenvullers-politiek.

    Tja, beste lezers, dat wilde ik maar even kwijt, in afwachting van de komende IJzerwake die vandaag nog wat ver in het verschiet ligt. Waar er voor het 17de Jaar op rij zal gehamerd worden op steeds dezelfde nagel: de Vrijheid. Want ook dàt is een mensenrecht dat in de praktijk van de EU Naziestaat dreigt voorgoed te verdwijnen…

    *

    Hemelrijker

    04-03-2018, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    03-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4435

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Onderstaand overgenomen artikel had inhoudelijk – woordelijk – van mijn hand kunnen zijn. Het is al van vele jaren her, de hoofdtoon op deze blog. Soort bij soort. Ordnung muss sein!!!

    Correctie: dat artikel had feitelijk van iedereen kunnen geweest zijn, want het is de weergave van wat leeft bij ieder normaal functionerend individu. Wie loopt er nu moedwillig met de kop tegen de muue!

    *

    Zelfs de vraag hoe dat toch is gekomen, is irrelevant. Iedereen kan in elk land de schuldigen met de vinger wijzen. Ze horen thuis achter tralies! In de Verenigde Staten van Amerika zijn ze al – straffeloos - aan kant geschoven. Maar de eindoplossing voor het wegsnijden van het kankergezwel, is, na het aansporen van de eigen Overheid, als de val in een afgrijselijke diepte, waar het Volk nu met handen en voeten tegen het hooggebergte moet opklauteren.

    De Verenigde Staten van Europa, als naar gewoonte het schoothondje van Amerika, hebben onder de kundige leiding van de elkaar om de oren geslagen erf-vijanden (Frakrijk en Duitsland), geprobeerd om nog beter te doen. Ze zijn ondertussen grotendeels ge-afrikaniseerd en/of geïslamiseerd. Meestal de twee samen…

    Ezelsoren aannaaien, en vooraan in de klas, op de trede, op de knieën zetten als straf, helpt niet on dit geval. Misschien straks in de Lente, als symbool, alle Merkels ter wereld als dode bladeren aan de bomen hangen?

    Moest het maar zo simpel zijn!

     

    Vraag: de Poet, zou die op relatief zeer korte tijd, ons dan willen voorzien van pietrol en aanverwante producten? En tegen welke prijs?

    Ruilhandel? Één ‘verrijker’ in ruil voo elke liter geleverde energie?

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Angela Merkel erkent op TV bestaan migranten no-go zones in Duitse steden

    *

    Steeds meer CDU’ers uiten openlijk zware kritiek op Merkels massa immigratie - Duitsers proberen in Nederland mislukte vrijwillige vertrekpremie (€ 1000,- per migrant) uit

    Zware kritiek op de CDU Partijdag in Berlijn, waar Angela Merkel ‘het verraden van de christelijke waarden’ werd verweten, en het ‘creëren van een goddeloze samenleving’.

     

    Het werd jarenlang ten stelligste ontkend – en in Nederland is dat nog steeds het geval -, maar bij onze Oosterburen is het hoge woord er eindelijk uit. Bondskanselier Angela Merkel heeft in een vraaggesprek op TV erkend dat er wel degelijk (islamitische) no-go zones bestaan in Duitse steden, waar mensen niet meer zonder grote risico’s kunnen komen.

    *

    Merkel stelde dat het ontoelaatbaar is dat in deze migrantenwijken en stadsdelen zoveel onveiligheid is, en dat er daarom ‘iets aan gedaan moet worden’.

    ‘De staat moet ervoor zorgen dat mensen het recht hebben om elkaar overal in het openbaar te kunnen ontmoeten en daarheen te gaan,’ zei Merkel. ‘Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen no-go zones zijn, dat er geen gebieden zijn waar niemand durft te komen, en die gebieden zijn er. Dat moeten we bij de naam noemen, daar moeten we iets aan doen.’

     

    Tientallen grote, en talloze kleinere no-go zones

     

    Bekende kranten en bladen zoals Bild en het serieuzere Focus hebben vaker geschreven dat er al meer dan 40 no-go zones (‘Problemviertel’) in Duitsland zijn, waarin hoofdzakelijk migranten wonen die niet werken maar van uitkeringen en misdaad leven. Deze snel groeiende islamitische wijken beginnen een parallelle samenleving te worden, waar niet langer de Duitse, maar de Sharia wetten heersen.

    De grootste en gevaarlijkste no-go gebieden zijn Berlin Neukölln, Bremen-Huchting, Duisburg-Marxloh, Dortmund-Nordstadt, Köln-Chorweiler, Hamburg-Eidelstedt, en wijken in Essen, Bremerhaven, Mannheim en Pforzheim. Maar ook in Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Dorsten, Düsseldorf, Euskirchen, Gelsenkirchen, Gladbeck, Hagen, Hamm, Heinsberg, Herne, Iserlohn, Kleve, Lippe, Lüdenscheid, Marl, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen, Remscheid, Solingen, Unna, Witten, Neuss (Rhein-Erft) en Siegburg (Rhein-Sieg) zijn er inmiddels no-go zones. Deze laatste opsomming betreft dan nog enkel steden in Nordrhein-Westfalen, waar de problemen het grootst zijn.

    Rainer Wendt, president van de Duitse politievakbond, trad al vaker in de openbaarheid met onthullingen, bijvoorbeeld dat er in Berlijn of Duisburg wijken zijn ‘waar agenten amper een auto durven aanhouden, omdat ze dan meteen door 40 of 50 (moslim)mannen worden omsingeld. Met deze aanvallen dagen ze doelbewust de autoriteit van de overheid uit, en laten ze duidelijk hun minachting voor onze samenleving zien.’

     

    Multiculti paradijs Duisburg-Marxloh verandert in islamitische nachtmerrie

    *

    was ooit een voorbeeld van een populaire ‘multiculti’ wijk waar iedereen zo goed met elkaar zou omgaan, maar zoals op zoveel plaatsen in de wereld heeft ook hier de meest agressieve en intolerante cultuur, de islam, alle anderen verdreven. Inmiddels zijn veel wijken in de Roerstad – waar zo’n 60.000 voornamelijk Turkse moslims wonen, maar ook enige duizenden Roemenen en Bulgaren - opgedeeld door Libanese misdaadclans. De politiek is er echter nog steeds te ‘correct’ om de problemen zelfs maar bij de naam te noemen, waardoor de ‘nachtmerrie achtige toestanden’ kunnen blijven voortduren.

     

    ‘Terwijl de EU zo ver gaat door Polen, Hongarije en Bulgarije te bekritiseren voor het niet toelaten van migranten, worden in Duitsland eindelijk de no-go zones, die het leven voor Duitse burgers die er durven te komen tot een hel hebben gemaakt, benoemt,’ is de conclusie op Zero Hedge. (1)

     

    CDU’ers beginnen zware kritiek op Merkel te geven

     

    Angela Merkel moet feitelijk wel, want ze krijgt steeds meer openlijke zware kritiek van haar eigen partijleden te verduren. ‘U heeft ons op het altaar van de tijdgeest geofferd,’ zei Eugen Adler op de CDU partijdag in Berlijn. ‘U heeft de christelijke waarden verraden... daar draagt u de verantwoordelijkheid voor.... De immigratie verandert ons land... 80% is islam, en het is naïef te geloven dat zij zich zullen aanpassen. 100 miljoen christenen worden op de wereld vervolgd, de meesten door islam... De islam mag ons voorliegen en bedriegen... U heeft een goddeloze samenleving geschapen’.

     

    Dergelijke ernstige verwijten vanuit haar eigen partij, die jarenlang uitsluitend uit ‘jaknikkers’ leek te bestaan, waren tot voor kort ondenkbaar. De CDU’ers zien echter dat hun populariteit onder het volk langzaam maar zeker verder terugloopt, en de afgelopen jaren al bijna 1/3 van de getrouwe CDU kiezers is weggelopen. Ook zal de opkomst van de anti-immigratie vrijheidspartij AfD –die in enkele officiële peilingen de SPD als tweede partij is voorbij gestreefd- een rol spelen.

     

    Duitsers proberen in Nederland mislukte vertrekpremie uit

    *

    De Duitsers proberen verder een methode uit die in Nederland reeds faliekant is mislukt, namelijk het geven van een vertrekpremie tot € 1000,- per persoon als migranten vrijwillig terugkeren naar hun thuislanden. In Nederland is gebleken dat veel van deze migranten vervolgens na korte tijd met een vals paspoort (en onder een andere naam) weer op de stoep staan, om vervolgens opnieuw zo’n premie mee naar huis te nemen. Op deze wijze zijn er in ons eigen land miljoenen over de balk gesmeten.

    Xander

    1) Zero Hedge
    (2) PI-News

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Angela-Merkel-erkent-op-TV-bestaan-migranten-no-go-zones-in-Duitse-steden

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Na dit overzicht is het besluit dus, dat er niets zal veranderen zolang alles hetzelfde blijft. Merkel hangt, na maanden, nog steeds tussen hangen en wurgen. Waar blijft toch die Alternatieve Witte Ridder om aan dat lijden een einde te maken?!

    *

    In Italië daagt ondertussen de Nieuwe Dageraad. Nog twee keer slapen en dan valt daar een mokerslag die het Oude Avondland op zijn grondvesten zal doen daveren. Net als in de Oudheid, wordt aan de overkant van de Rubicon gewacht om zondagnacht over te steken om Rome te veroveren.

    Vraag: zouden al die oversteek-bootjes nog voorhanden zijn in Lampedusa om die miljoenen mee-etende ‘Verrijkers’ terug te brengen? En zullen er trossen genoeg zijn om de gevallen ‘Globalisten’ op slaaptouw te nemen? Onderweg die lijnen kappen zou nog het beste zijn, want een warm welkom zullen die daar aan de Overkant niet krijgen.

    *

    Binnen twee dagen worden de (gemarkeerde) teerlingen geworpen. Om het even de geworpen ogen, de dapperen van de Lega zullen erbij zijn. Zullen misschien zelfs de lakens mogen uitdelen.

    Wat is daar in ’s hemels naam mis mee, dat zij Italië in de eerste plaats willen voorbehouden aan de Italianen? Nota bene identiek hetzelfde als de V4 in het vroegere Oostblok, en al even identiek als het FN, de PVV en het VB-VV-a willen voor hun eigen Volk.

    *

    Deze vloek is alvast zo goed als voorbij. De rest van het handgeklap zullen we horen van achter de dikke muren van Guatanamo Bay…

    Ja Jan die Trump! Met hem zijn we inderdaad nog niet aan de nieuwe patatjes…

    *

    Hemelrijker

    03-03-2018, 14:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    02-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4434

     IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Neen, ik geloof nooit dat de Poet er iets zou aan hebben in kennis gesteld te worden van wat ondergetekende terzake denkt. En den Donald nog veel minder. Wie er wel iets van zou kunnen van opsteken, dat zijn de Broodschrijvelaars-Hournalisten van de Verkochte Media.

    Dat de Poet, met of zonder reden, zich op de borst klopt: zullen zij dit dan nooit begrijpen? Of hadden ze liever zo van direct een van die Zircon-speelgoedjes voor grote mensen op hun nek gehad? Wat mij dus helemaal niet zou verwonderen, als ‘onze’ bloedeigen Nato zo verder blijft hunkeren naar oorlog met ‘Het Oostfront’. U moet weten, dat wij, op aanstoken van het Pentagon van vòòr Trump, al vele decennia bezig zijn met Rusland het bloed onder de nagels te pesten. Het kind heeft zelfs een naam. ‘Embargo’. Weer een geleerd stadhuiswoord dat boven het begripsvermogen van veel mensen gaat. Ze weten het wel, maar beseffen niet dat daardoor in veel gevallen hun eigen broodwinning op het spel staat.

    Hier dreigen industrieën te verdwijnen, omdat de grenzen naar Rusland voor in- of uitvoer gesloten zijn. Op bevel van Het Pentagon. Maar the Clinton Wife verkoopt wel kant-en-klaar verfrijkt uranium aan Moskou…

    Langs de ene kant ‘Open Grenzen’ om hele (donkere) volksstammen binnen te lokken die onze welstand komen mee opeten, en langs de andere kant ons de welstand uit de handen te slaan door gezegd ‘Embargo’.

    Dat is, met Trump nu hopelijk rap voorbij. Overal ter wereld is het geld rond. Het moet dus veel gemakkelijker kunnen rollen. Het mag vooral niet verdwijnen zoals overal ter wereld, in de zakken van de democrats

    Trouwens, in een ander artikel (bij Xander), lees ik over de erbarmelijke toestand van onze gezamenlijke Europese Legers. Waar minder dan de helft van het oorlogsmateriaal nog zou kunnen ingezet worden. Denkt U dat de Russische Inlichtingendiensten dat niet zouden weten, of minstens voelen aan hun ellebogen .

    *

    En dan nog iets. De enigszins aanmatigende toespraak van Poetin wordt afgekraakt tot in de kleinste botjes. Maar in bewoordingen die die duiend keer zwaarder wegen dan de commentaren rond de vlerk in Noord Korea.

    Het is dus wel duidelijk. Trump is ne slechterik, en zijn vriend Poetin is nog veel slechter. Om er koud van te krijgen. Daar waar er (hopelijk) precies een Warme Vrede op komst is.

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Poetin waarschuwt vijanden: “We hebben nieuwe supersonische raket die niemand kan stoppen”

    *      

    De Russische president Vladimir Poetin heeft in zijn jaarlijkse State of the Union gewaarschuwd voor een nieuw type nucleaire raket dat het land heeft ontwikkeld. De raket is door geen enkel land te stoppen, maakte de president zich sterk, en heeft een “eindeloos bereik”. “Niemand wilde naar Rusland luisteren, hoewel we een nucleaire grootmacht zijn. Wel, luister nu maar naar ons”, klonk het dreigend.

    “Het gaat om nieuwe strategische raketsystemen, die we ontwikkeld hebben als reactie op de eenzijdige uitstap van de Verenigde Staten uit het verdrag over raketafweer en de de facto stationering van zulke systemen op het gebied van de Verenigde Staten en buiten de Amerikaanse grenzen”, zei Poetin. Hij zei dat Rusland de VS had gewaarschuwd niet voort te gaan met antiraketsystemen. “Niemand luisterde toen naar ons.”

    *

    Rusland ontwikkelde een nucleair aandrijfsysteem dat op een kruisraket kan worden geïnstalleerd. Zo zou de raket een reikwijdte hebben die tien keer groter is dan andere. Het nieuwste wapen is eind vorig jaar uitgeprobeerd en kan vrijwel elke plek op de wereld treffen. Poetin liet er vandaag beelden van zien.

    “Een laagvliegende en moeilijk te spotten kruisraket gewapend met een nucleaire lading en met een praktisch onbeperkte reikwijdte, onvoorspelbaar vluchtpad en de capaciteit om bijna alle onderscheppingslijnen binnen te dringen, is onkwetsbaar voor alle bestaande en toekomstige raket- en luchtafweer”, aldus Poetin.

    Poetin liet tijdens de State of the Union beelden van de nieuwe raket zien.

    ‘Zircon’

    Het wapen zal niet ingezet worden om een land als eerste aan te vallen, aldus Poetin, maar enkel als verdedigingsmiddel. Doel van de nieuwe Russische verdedigingslinie is volgens de president om “de wereldvrede te garanderen”. De Amerikaanse wapenontwikkeling noemde hij “verontrustend”, maar zal “in het niets verdwijnen” tegenover de Russische nieuwe wapens.

    Geruchten over een nieuwe raket doen al langer de ronde. Het wapen, vorig jaar Zircon gedoopt, zou zich kunnen voortbewegen met 6.000 tot 7.000 kilometer per uur, vijf tot zes keer de geluidssnelheid. De raketkruisers ‘Admiral Nachimow’ en ‘Pyotr Veliky’ zouden de ‘Zircon 3M22’ als eerste aan boord krijgen. Kostprijs: 1,4 miljard euro per schip.

    *

    Hij stelde ook een onderwaterdrone voor die door onderzeeërs wordt gelanceerd en eveneens met een kernkop kan worden uitgerust. Die drone is volgens hem in staat om onbeperkte afstanden af te leggen op extreme diepte. Rusland zal het westen informatie geven over de nieuwe wapens, zei Poetin nog.

    Armoede halveren

    Rusland moet daarnaast de komende zes jaar de armoedegraad halveren, zo klonk het ook nog. Zes jaar is de duur van een nieuw mandaat als Poetin op 18 maart de presidentsverkiezingen wint.

    “We moeten een van de belangrijkste taken vervullen om een overtuigde, langdurige inkomensgroei van onze burgers te verzekeren en om in zes jaar tijd minstens de armoedegraad te halveren”, aldus Poetin in zijn jaarlijkse toespraak. Hij beklemtoonde dat het aantal mensen getroffen door armoede is gedaald van 42 miljoen in 2000 naar 20 miljoen nu.

     

    “Iedereen is voor ons van belang”, zei de president nog. Hij wil dat de werkgelegenheid wordt opgetrokken. Meetlat voor het beleid moet het welzijn van de burgers zijn. Voor de begeleiding van gezinnen en kinderen moet 40 procent meer worden uitgegeven dan de afgelopen jaren, aldus nog Poetin. Vanaf 2020 moet jaarlijkse nieuwe woonruimte voor vijf miljoen gezinnen geschapen worden. Ook moeten de pensioenen regelmatig boven de inflatie worden verhoogd.

    Vierde mandaat

    Poetin is al bijna twee decennia aan de macht in Rusland. Hij wil deze maand een vierde mandaat als president binnenrijven. Vandaag zei hij dat het land zijn democratische instellingen moet versterken. “Om vooruit te gaan en dynamisch te ontwikkelen, moeten we de vrijheid op alle gebieden uitbreiden, en de democratische instellingen, de lokale regeringen en structuren van de burgermaatschappij en rechtbanken versterken”, zei hij. Volgens hem heeft Rusland zich “stevig gevestigd als een democratische samenleving” die het pad van “vrijheid en onafhankelijkheid” volgt.

     

    Volgens de president is het ook zaak om te reageren op de uitdagingen van de technologische revolutie. “Wie ook tot president wordt verkozen, (...) we moeten allen voelen en begrijpen wat er rondom ons gebeurt.” Hij wil dat Rusland een van de belangrijkste hubs ter wereld wordt op vlak van de opslag en verwerking van ‘big data’. Hij wil meer vooruitgang bij de ontwikkeling van robots en kunstmatige intelligentie. Buitenlanders moeten aangemoedigd worden om in Rusland te studeren als een leidinggevend land op technologievlak.

     

    Volgens Poetin heeft Rusland zich ‘stevig gevestigd als een democratische samenleving, die het pad van vrijheid en onafhankelijkheid volgt’

     

    De Russische staatsleider zei ook nog dat het land omgerekend zowat 160 miljard euro moet uitgeven om het wegennetwerk te verbeteren. “De komende zes jaar is het noodzakelijk om de uitgaven voor de bouw en verbetering van de Russische wegen praktisch te verdubbelen.” Poetin hekelt vaak de afnemende kwaliteit van de wegen, die ook niet breed genoeg zijn voor het moderne verkeer.

     

    Op 18 maart kiest Rusland een nieuwe president. Dat Poetin opnieuw zegeviert, staat zo goed als vast.

    *

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/poetin-waarschuwt-vijanden-we-hebben-nieuwe-supersonische-raket-die-niemand-kan-stoppen~a6616cd4/

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    MEN DEN BOOM

    *

    Heb ik dat goed gelezen, dat de Poet alleen zal terugslaan?

    Wat ik ook raar vind, is dat onze slinxe Media het bestrijden van de armoede niet staan toe te juichen.

    Ja, ook waar! Voor de Clinton Clan Cluub moet dat ‘terigslaan’ wel degelijk bedreigend overkomen. Want die zijn in hun hoofd in de overtuiging de Waarheid in pacht te hebben.

    *

    En dan nog iets. Die schoonzoon van Trump. Raar dat Dady voor hem niet in de brfers springt. Dedju, daar moet de C.C.C. niet goed van zijn….

    Nog zo jong en al zo bedorven!

    *

    PS

    Ergens in mijn onderbewustzijn jagen de woorden ‘Moskou’ of ‘de Rus’ mij nog altijd op stang. Dat stamt nog uit mijn kinderjaren. Maar toen ik halfweg de jaren ’90 als toerist in St Petersburg kwam, leerde ik daar dat de Vlaamse Oostfronsrijders al lang verbroederd waren met oudgedienden van Het Rode Leger. Meer zelfs. Dat zij, die toen het ‘Goddeloos Communisme’ waren gaan bestrijden, de beiaard op die duizelingwekkende klokkentoten grotendeels uit eigen zak hadden betaald. Van dan af leerde ik de ziel van het Russisch volk beter waarderen

    *

    Die klokkentoren staat aan de oevers van de Neva waar er maandenlang en vruchteloos zo hard werd gevochten. Maar toen heette die stad nog Leningrad…

    Hemelrijker

    02-03-2018, 15:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    01-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4433

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Vandaag, om het Heden en vooral de Toekomst beter te begrijpen, weer ’n diepe duik in de Geschiedenis. De zaak van de nieuwe Joodse Tempel in Jeruzalem, die zou herbouwd worden, is het definitieve sluitstuk op de ‘diaspora’, de eeuwenlange dooltocht door het Godsvolk over de ganse wereld. Dit gebeurt niet toevallig alleen omdat er in Washington, de Hoofdstad van het machtigste land ter wereld, ’n échte Staatsman de leiding heeft, maar omdat uiteindelijk altijd alles, lijk door de zwaartekracht, op z’n natuurlijke plaats valt.

    Eerst werd na de onmenselijke Jodenvervolging door de Nazi’s, in 1948, spontaan een miniem deel van hun eeuwenoud Eigen Vaderland teruggegeven door de toenmalige Machthebbers van de Verenigde Naries. Toen bleek namelijk ook dat ‘Rome’ het ‘Godsvolk’ eindelijk kon vergeven wat het misdaan had door de Mensenzoon aan het kruis te hebben gewild. Ook dàt, die inkeer, is ’n voetnota in de Geschiedenis.

    Historische figuren bepalen nu eenmaal de Geschiedenis. En dat President Trump daarvoor in aanmerking komt, wordt o.a. nogmaals bewezen, dat hij, als eerste President in de Amerikaanse Geschiedenis, de ‘onbespreekbare’ Wapenwet wil aanpakken die zou oud is als het land zelf. Van uit deze basis-sstelling is het gemakkelijk om de overstap te maken toot de oorsprong van onze bloedeigen Westerse Beschaving.

    Toiut finit par s’arranger.

    **

    *

    Het begon al met de Profeet Mozes, die zijn Volk wegleidde uit de Egyptische gevangenschap, om het na 30 jaar omzwermen in de woestijn, de Twee Stenen Tafelen te schenken met de Tien Geboden Gods. Dat was, zo leert ons de Bijbel, het begin van de Ark des Verbonds, die opgebaard werd in de Eerste Tempel, in het Heilige der Heligen. Zeg maar de Beste Kamer, die alleen toegankelijk was voor de Hogepriesters.

    Bij de verwoesting van de eerste tempel begon de Babylonische ballingschap.

    Bij de verwoesting van de tweede tempel begon de Joodse ‘diaspora’. Waaraan in 1948 een einde kwam met de Stichting van de Staat Israël als compensatie door de Grote Mogendheden voor de gruwelijkste Jodenvervolging aller tijden.

    De Eerste Tempel mocht niet door Koning David worden gebouwd, omdat die teveel oorlogen had gevoerd, maar door diens zoon, Salomon die geen bloed aan zijn handen had….

    Hallo, President Trump: ook al, net als ik, Wikipedia nagekeken?

    Deze 1ste Tempel werd verwoest (586/585 vóór Chr) door de Babyloniërs, en alleen de huidige Westelijke muur van de funderingen bleef overeind: de Klaagmuur.

    *

    Deze Babylonische ballingschap duurde 46 jaar totdat de Perzen Babylon in 539 v.Chr. veroverden en de Joden van de Perzische koning Cyrus mochten terugkeren. Een soort Wetmatigheid van Meden en Perzen?

    De bouw van de tweede tempel zou gestart zijn op 12 maart 515 v.Chr. Slechts zes jaar na de voltooiing ervan, in het jaar 64, werd in 70 de tempel door de Romeinen onder leiding van Keizer Titus opnieuw verwoest. In Rome staat nog altijd de triomfboog van Titus als herinnering hieraan.

    *

    Sommige fundamentalistische joodse en protestants-christelijke groeperingen streven er echter naar zelf een derde tempel te bouwen, al dan niet met verwijdering van de latere islamitische Al-Aqsamoskee en de Rotskoepel. De Israëlische regering en rechtbanken blokkeren, met het oog op de rechten van de verschillende bevolkingsgroepen in Israël en de staatsveiligheid, regelmatig protestacties van organisaties die zich inzetten voor het oprichten van een tempel.

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Joodse organisaties hopen dat Trump na ambassade ook bouw nieuwe Tempel opstart

    *

    Hoe waarschijnlijk is het dat er een nieuwe Joodse tempel in Jeruzalem wordt gebouwd?

    Op een speciale munt wordt Trump op één lijn gesteld met de Perzische koning Cyrus, die in de oudheid het bevel gaf om de Joodse tempel te laten herbouwen.

    ‘Een geweldige dag voor het Israëlische volk,’ reageerde de Israëlische premier Benyamin Netanyahu op het besluit van president Donald Trump om de Amerikaanse ambassade al in mei naar Jeruzalem te verplaatsen, en wel precies op de dag dat de herboren Joodse staat 70 jaar oud is. Joodse tempelorganisaties zijn dermate verheugd, dat ze een speciale ‘halve shekel’ munt hebben uitgegeven, met aan de ene zijde een dubbele afbeelding van Trump en de Perzische koning Cyrus, en aan de andere zijde een afbeelding van de door deze organisaties zo vurig gewenste herbouw van de tempel in Jeruzalem.

    Tal van politici en kopstukken in Israël toonden zich erg ingenomen met Trumps besluit de nieuwe Amerikaanse ambassade in Jeruzalem al in mei te openen. ‘Dit besluit maakt de viering van de 70e onafhankelijkheidsdag van Israël tot een nog groter feest,’ vervolgde de premier. ‘Dank u voor uw leiderschap en vriendschap, president Trump.’

    Danny Danon,

    de Israëlische ambassadeur bij de VN, riep de andere landen van de wereld op om de VS te volgen, en Jeruzalem als de eeuwige hoofdstad van Israël te erkennen. (1)

    Speciale munt: ‘Proces gestart dat leidt tot bouw derde tempel’

     

    De Joodse organisatie Hamikdash Betzion (De Tempel in Zion) heeft naar aanleiding van Trumps besluit een speciale ‘halve shekel’ munt uitgegeven, met aan de ene kant de ‘kop’ van Trump en daarachter van de Perzische koning Cyrus, en daarboven de inscriptie ‘Cyrus – Balfour – Trump – Verklaring 2018’, en aan de andere kant een afbeelding van de gewenste derde Joodse tempel.

    *

    ‘Het Joodse volk is Trump dankbaar voor zijn historische besluit,’ aldus professor Hillel Weiss, voorzitter van Hamikdash Betzion. Hij is ervan overtuigd dat hiermee tevens het proces is gestart dat zal leiden tot de bouw van die nieuwe tempel in Jeruzalem.

    Hij wees er tevens op dat de munt tegelijkertijd een waarschuwing bevat voor degenen die terugkwamen op dit soort belangrijke besluiten. Koning Cyrus stuitte op zoveel verzet tegen zijn aankondiging om de tempel te laten herbouwen, dat hij de constructie ervan stopzette. Vervolgens moest hij al na 3 jaar het veld ruimen. Op vergelijkbare wijze stortte het Britse wereldrijk pijlsnel in elkaar nadat Londen terugkwam op de Balfour Declaratie, waarin het Joodse recht op de wederoprichting van hun eigen staat op zijn oorspronkelijke plaats werd erkend en aangekondigd.

     

    ‘De Trump Verklaring moet daarom een vervolg vinden met een verklaring over de rol van de Joden bij het oprichten van de tempel. Alleen dan zullen de internationale ambities van president Trump in het Midden Oosten realiteit worden,’ besloot Weiss, die in het verleden paus Benedictus tot ‘persona non grata’ verklaarde, en niet wilde dat de Katholieke leider – die hij vanwege diens verleden in de Duitse Wehrmacht in WO-2 een ‘nazi’ noemde- tot Israël zou worden toegelaten, omdat hij vindt dat het Vaticaan de spil vormt in een internationaal complot tegen het Joodse volk. (2)

    Hoe waarschijnlijk?

    Op enkele orthodoxe splintergroepen na wagen zelfs de meest rechtse politieke partijen in Israël het niet om over een nieuwe tempel te spreken, wetende dat alleen al het besluit tot de bouw ervan – laat staan het slaan van de eerste paal - zo goed als zeker een massale aanval van islamitische landen op Israël zal uitlokken, met vermoedelijk een nieuwe wereldoorlog als gevolg.

     

    De herbouw van de tempel in de eindtijd is verder op niet één letterlijke Bijbeltekst terug te voeren. In zowel het Oude als Nieuwe Testament wordt geprofeteerd dat de tempel zal worden verwoest, en tot de (weder)komst van de Messias niet zal worden herbouwd. In het Nieuwe Testament staan verder tal van teksten waarin duidelijk staat dat ‘de Tempel van God’ niet langer een fysiek gebouw is, maar de geestelijke gemeente van gelovigen.

     

    Xander

    (1) Arutz 7
    (2) Arutz 7

     

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Joodse-organisaties-hopen-dat-Trump-na-ambassade-ook-bouw-nieuwe-Tempel-opstart

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Voortgaande op de wensmunt met President Trump op de voorgrond, lijkt het mij gepast te wijzen op (zie keerzijde) de voorziene colonnades, zo goed als dezelfde als gebouwd door Bernini op het Sint Pietersplein in Rome. Deze machtige zuilenrijen omarmen a.h.w. de hele wereld.

    *

    Ja, inderdaad, deze Derde en hopelijk definitieve Tempel zou de Tempelberg en meteen onze Westerse Beschaving in zijn oude glorie herstellen. Als eenmaal, na het verdwijnen van de usurpatoren, de archeologische opzoekingen kunnen starten…

    De Tempelberg doet mij automatisch denken aan de Tempelridders van de Kruistochten, die hun hoofdzetel hadden gevestigd in de opgekalefaterde ruïnes. Zij beschermden de pelgrims met hun eigen leven en stonden onder het direct bevel van de Paus. De Tempeliers zijn een der roemvolste bladzijden uit onze Vlaamse Geschiedenis, die nauw aansluiten met 1302 en de eeuwigdurende vete met het inhalerige Frankrijk.

    *

    Koning David, goed om weten, was ooit de jonge knaap die met zijn slinger de reus Goliath in het stof deed bijten… En Koning Salomon was de persoon waarvan den Here Jezus ooit zei, dat die in al zijn heerlijkheid, niet gekleed ging als de vogelen des hemels…

     

    Zolas U ziet, allemaal belend volk.

    -

    Ben nu toch even te rade geweest bij

    *

    En vond daar

    De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag zoals verwacht Jeruzalem erkend als hoofdstad van Israël. Trump kreeg veel kritiek van vooral Arabische landen toen hij dinsdag al aankondigde dat te zullen gaan doen, maar hij zette vandaag door.

    U krijgt 5 artikelen van Trouw cadeau. Dit is nummer 1 .

    Onbeperkt onze artikelen lezen? Digitaal Basis € 2.50 per week.

     

    Volgens de Jerusalem Embassy Act uit 1995 is de Amerikaanse president verplicht de ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen. Sinds 1995 heeft iedere president de verhuizing van de ambassade tegengehouden, maar Trump beslist anders en erkent Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Drie vragen en antwoorden over de op handen zijnde verhuizing.

     

    Waarom werd de ambassade tot nu toe nog niet verplaatst, ondanks die wet?

    De Amerikaanse president mag alleen van de verhuizing afzien op veiligheidsgronden en dan voor een duur van zes maanden. Tot nu toe werd op die manier de ambassadeverplaatsing geblokkeerd. Net als de meeste andere landen in de wereld willen zij de status van de stad laten afhangen van de uitkomst van onderhandelingen tussen Palestina en Israël. De erkenning van Jeruzalem kan die onderhandelingen beïnvloeden.

     

    Waarom ligt de verplaatsing zo gevoelig?

    De meeste landen in de wereld hebben hun ambassades in Israël gevestigd in Tel Aviv en niet in Jeruzalem. Dat hangt af van de uitkomst van onderhandelingen tussen Palestina en Israël. Beide beschouwen de stad of delen daarvan als hun hoofdstad: de Palestijnen claimen alleen Oost-Jeruzalem, de Israëliërs zowel West- als Oost-Jeruzalem.

     

    Waarom gaat Trump de ambassade dan toch verplaatsen?

    Trump breekt met het Amerikaanse beleid. Niet eerder durfde een president het aan om te morrelen aan de status van Jeruzalem. Aan de andere kant is hij de eerste president die zijn belofte nakomt. President Obama stelde in 2008 in een toespraak dat Jeruzalem de ‘hoofdstad’ van Israël was en ‘ondeelbaar’ moest blijven, net als Bill Clinton tijdens de verkiezingscampagne in 1992 en George W. Bush in die van 2000.

     

    Bovendien is het ijdele hoop gebleken dat op den duur de Israëli's en de Palestijnen de stad in hun vredesakkoord opnemen. Het vredesproces heeft de afgelopen decennia geen oplossing opgeleverd.

     

    Gaat de verhuizing snel plaatsvinden?

    Als president Trump de verhuizing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem aankondigt, zal hij deze vermoedelijk pas over drie tot vier jaar laten plaatsvinden. De reden daarvan zou een logistieke zijn: verhuizen kost nu eenmaal veel tijd. Maar in Israël geloven ze dat niet, en zijn ze zelfs bereid om met Trump mee te denken. De burgemeester van Jeruzalem zei dat de verhuizing binnen ‘twee minuten’ geregeld kan zijn. Hij hoeft slechts het Amerikaanse consulaat in Jeruzalem tot ambassade uit te roepen.

    *

    Benieuwd wat de slippendragers van de Vuur Rode Televisie (VRT) daar zullen van maken, eenmaal het zover is.

    *

    Wat er allemaal is gebeurd sedert 1947-1948 is best te vergelijken met een torenhoge krabbenmand. Vooral veroorzaakt door de aanslepende Amerikaanse laksheid om van twee walletjes te blijven eten. Het is het logisch gevolg van wat de islammerij over zichzelf dekt.

    *

    “Waar ooit ook maar één islammer de kont heeft geheven om te bidden, behoort voor eeuwig en een dag aan Allah”. Dat is een kloefenkapper redenering erger dan die van 1.000.000 Hitlers in slagorde. Want het komt er op neer dat volgens hen, zij en zij alleen, notabene het primitiefste volk ter wereld, de eigenaars zijn van geheel deze Blauwe Planeet, ja zelfs van het ganse Heelal en Omgeving. Die mening is gebaseerd op de recente pretentie verworven door het geld van hun stinkende pietrol, waaraan wij, Westerlingen, verslaafd zijn geraakt.

    Wij allemaal samen, onder Leiding van mensen als Trump, moeten ze dus leren, dat ze met vele eeuwen tijd en stapels boterhammen, net als ieder ander Volk, recht hebben op een eigen bescheiden deel van de koek.

    Respect? Dat moet iedereen verdienen. In de eerste plaats door rechtvaardigheid. ‘Gij zult niet stelen’ is, zoals U weet, het 5de van de Tien Geboden.

    Niemand wordt geboren met eensoort ‘Eerstgeboorterecht’ om de hals. De Almachtige is er nu eenmaal voor iedereen. Willen of niet.

    *

    Hemelrijker

    01-03-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4431

     

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Ongeloof en bewondering: het is een rare combinatie die iedereen zal bijblijven na het in de geest verwerken van wat nu volgt.

    De volautomatische Mens zonder Begin en zonder Einde, zonder lichaam en zonder ziel, die als gewichtloze stofdeeltjes leven voorkomen in het Heelal. Mooi toch! Het is nog mooier dan de natte droom van elke Godloochenaar….

    Neen, daar bedank ik voor. Hoor in de maand Mei liever de bijen zoemen nabij de veldkapel.

    Ja Ja, het ‘robotisme’ was al langer bezig de Mens op alle mogelijke gebieden behulpzaam te zijn, maar om hem compleet te vervangen, ja zelfs diens plaats in te nemen, dat zou toch de grootst denkbare stupiditeit zijn die ooit uitgedacht kon worden. Erger dan kannibalisme, want dan zou de Mens eindigen met zichzelf naar binnen te spelen.

    Enfin, dit wel zeer modern sprookje begint, daar waar dat van Frankenstein eindigde… Maar als U het mij vraagt, dan verkies ik toch dat vertrouwde Bijbelse Verhaal van Lazarus, die uit de dood werd ‘opgewekt’, zijn bed oppakte en wegging, al prijzend en lovend den Here.

    **

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

     

    Wetenschappers ontwikkelen intelligente robot kopieën van overleden mensen

    *

    Volgende stap?: Mensen krijgen harde schijf met kopie van hun bewustzijn en geheugen in hun hoofd, waarna deze na overlijden in ander lichaam wordt geplaatst

    Zweedse wetenschappers zijn een project gestart waarmee wordt geprobeerd om kunstmatig intelligente robots – ook wel androïden genoemd - te ontwikkelen die exact op overleden mensen lijken. Mocht dit project succesvol zijn, dan lijkt de logische volgende stap het implanteren van mensen met een verwisselbare ‘harde schijf’ waarop je complete bewustzijn en geheugen wordt opgeslagen, zoals in de nieuwe Netflix cyberpunk serie ‘Altered Carbon’.

    Op deze wijze zouden mensen eeuwig kunnen leven, aldus het concept, dat er duidelijk niet vanuit gaat dat mensen (ook) een onzichtbare ‘geest’ of ‘ziel’ hebben, die niet kan worden gekopieerd.

    De wetenschappers gaan onderzoeken hoe er digitale kopieën kunnen worden gemaakt van mensen die reeds overleden zijn. De Zweedse uitvaartonderneming Phoenix zoekt daarom naar vrijwilligers die toestemming willen geven voor het maken van exacte robot kopieën van hun overleden geliefden. De AI (Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie) technologie zou ook de stem van een overleden persoon zo nauwkeurig mogelijk moeten gaan nabootsen, en gelijk in staat moeten zijn om eenvoudige vragen te beantwoorden.

    Tot nu toe hebben mensen enkel foto’s en filmpjes om de herinneringen aan overleden geliefden levend te houden. Met een kunstmatig intelligente robot zouden ze virtueel weer met hen kunnen praten, en mooie herinneringen uit het verleden kunnen ophalen en herbeleven.

    Altered Carbon: ‘Eeuwig’ leven door harde schijf in je nek

     

    In de nieuwe, indrukwekkend uitziende (en peperdure) Netflix sf-cyberpunk serie ‘Altered Carbon’ hebben de meeste mensen een harde schijf in hun nek, die na overlijden door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, misdaad of ouderdom in een ander lichaam kan worden geplaatst, waardoor de overleden persoon gewoon weer verder kan leven, in theorie zelfs eeuwig. In de serie hebben alleen de rijken de beschikking over klonen- dus exacte kopieën - van zichzelf. Anderen komen na hun dood in een ander, veel ouder of juist jonger lichaam terecht, dat ook nog eens van het andere geslacht kan zijn.

    Interessant is dat er in de serie ook ‘neo-katholieken’ zijn die vasthouden aan het ‘oude geloof’ dat mensen een eeuwige ziel (of geest) hebben, en dat het laten plaatsen van zo’n harde schijf een mens voor eeuwig verdoemt. Ook een verzetsgroep strijdt er tegen, maar niet om religieuze redenen. De leden van deze groep constateren dat mensen die op deze wijze ‘eeuwig’ leven steeds minder menselijk worden, omdat ze almaar extremere –gruwelijke- vormen van vermaak opzoeken om hun leven enige ‘zin’ te geven, wat ten koste gaat van andere mensen.

    Christenen en andere gelovigen in een ‘eeuwige ziel’ zouden in de toekomst wetenschappers de vraag kunnen stellen hoe mensen er absoluut zeker van kunnen zijn dat het daadwerkelijk hun ‘eigen ik’ is die in een ander lichaam verder leeft, en niet enkel een kopie. In dat geval lijkt en handelt deze robot-kopie weliswaar exact hetzelfde, maar ben ‘jij’ als persoon en onafhankelijk bewustzijn wel degelijk dood en verdwenen.

     

    AI’s ‘existentiële bedreiging’ voor mensheid?

    Wereldberoemde wetenschappers en techneuten zoals Stephen Hawking en Elon ‘Tesla’ Musk hebben al vaak gewaarschuwd voor de gevaren van het ontwikkelen van AI technologie. Hoewel AI’s in theorie grote menselijke vraagstukken zoals energie, armoede en ziekten zouden kunnen oplossen, zouden ze ook een groot gevaar voor de mensheid kunnen vormen, zo betoogde Hawking op een conferentie in Lissabon. (1)

    Musk, niet bepaald een pessimist, noemde AI’s zelfs ‘de grootste existentiële bedreiging’ voor de mensheid, omdat het risico in zijn ogen heel groot is dat AI’s op zeker moment mensen als overbodig of als een bedreiging voor zichzelf gaan zien, en zouden kunnen besluiten dat wij moeten worden uitgeroeid (‘Terminator’ filmserie) of ons te dwingen als levende ‘batterijen’ te functioneren, terwijl ons brein in een virtual reality omgeving wordt gehouden (‘The Matrix’ filmserie).

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Afbeelding: Michael Coghlan, Flickr (CC BY-SA 2.0).

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Wetenschappers-ontwikkelen-intelligente-robot-kopien-van-overleden-mensen

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Met een beetje heel veel sarcasme, zou men kunnen besluiten, dat aan die vergeten Waarheid van de Mechelse Catechimus teveel eer wordt aangedaan.

    Weet U nog? De Vier uitersten van de Mens?

    De Dood, het Oordeel, de Hel of het Eeuwig Leven.

    De technologie heeft er een hele klus aan gehad om op bijna a hetzelfde uit te komen. Bij mijn weten hebben ‘vaste schijven’ geen zelfstandige Geest. De Ziel o ontbreekt. End dus blijven het intelligente maar levenloze… stenen.

    De oplossing van dit raadsel? De trendsettende crematie, ons bijgebracht door de Duitse Nationaal Socialisten. Daar blijft van het menselijk genie per omgaande gewoon helemaal niets meer dan stof en as over. Iets wat nadrukkelijk herdacht wordt op iedere Aswoensdag…

    Crematie is beter dan in de grond stoppen. Het is vooral goed lijk bij de Oude Egyptenaren, voor de handel in urnen…

    *

    Hemelrijker



    28-02-2018, 14:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4430

     IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Het is inderdaad onvoldoende geweten, dat er in het uiterste Zuiden van Italië, hele dorpen zijn die totaal verlaten, gewoon her-bevolkt zijn geworden door horden avonturiers die leven van de jacht en de visvanst, d.i. van roof en moord. En ja, zolang dat fenomeen beperkt bleef tot de regio zelf, kon dat geen kat schelen wie door woe vermoord werd of moord pleegde. Wetteloosheid troef. Als er maar geen ruchtbaarheid aan werd gegeven. Calabrië was/is de naam, een beladen begrip in de SaxenCoburg-clan.

    *

    We hebben het persoonlijk, crescendo, meegemaakt. Bedelaars overal op de openbare weg, huisvredebreuk. Nachtelijke bezoekers in de jonge meisjeskamers. De jaren dat we daar, zo’n 130 Km ten Noorden van Rome woonden, hadden we onze veiligheid te danken aan onze drie binnen de omheining los lopende Duitse Herders. Die hielden zelfs de wilde zwijnen ver van ons bed…. Buoten de toeristenmaanden Juli en Augustus was het daar kam en leefde iedereen met iedereen. Tot de eigen bevolking stilaan wegbleef van de terrasjes, wegens overbezet door Afrikanen die probeerden overal medelijden op te wekken…. Daar het uitsluitend jonge mannen waren, was dat eerder bedreigend. Niemand begreep, aangezien ze ‘buiten’ woonden, waar het geld vandaan kwam om dag na dag fijn uitgedost te zijn, de duurste GSM’s te hebben en altijd maar in beweging bleven. Richting Zwitserland en Franrijk.

    Het was de Vlucht niet naar Egypte, maar weg van Egypte.

    *

    En alsof het nog niet erg genoeg was, kwam

    het Vogelkoppeke Herman van Rampaai aai als President van de EU, naar Milano om Berlusconi aan de kant te schuiven en e vervangen door Mario Monti de GoldmanSachts Benkier… Berlusconi namelijk was ‘verbrand’ geraakt, door in Broeksèl te komen protesteren tegen al die ‘vluchtelingen’.

    *

    En zo staan we dan op de vooravond van wat ooit in de Geschiedenisboekjes zal vermeld staan als de Tweede Italiaanse Renaissance… Op hoop van zege!

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Islamisering: Stadje bij Napels compleet overgenomen door Nigeriaanse migrantenbendes

    Prominente Italiaanse criminoloog en psychiater waarschuwt op TV dat Italië wordt ‘gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia, voor wie kannibalisme eerder regel dan uitzondering is’ – Twee oppositieleiders beloven bij verkiezingswinst 600.000 illegalen te deporteren

    *

    Met duizenden per week worden ze opgehaald door Europese hulporganisaties.

    *

    Het plaatsje Castel Volturno bij Napels, ooit een kustresort, is volledig overgenomen door Nigeriaanse migranten-bendes. Journalisten die erover willen schrijven, kunnen er alleen met politiebescherming komen. Van de 30.000 inwoners is 20.000 nu Nigeriaan. Drugshandel, diefstal, geweld en prostitutie, ook door kinderen (voor bedragen variërend van € 5,- tot € 15,-) , bepalen het straatbeeld. De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week op TV dan ook dat Italië ‘wordt gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia’. Dat was mede naar aanleiding van de gruwelijke moord op een Italiaans meisje door een Nigeriaanse migrant.

    *

    De huidige Italiaanse regering zet net als in de rest van West Europa nog steeds in op het proberen te ‘integreren’ van migranten, maar overal is zichtbaar dat dit op een totale mislukking uitloopt. Burgemeester Dimitri Russo van Castel Volturno zei dan ook dat de maatregelen van de overheid niet voldoende zullen zijn om de exploderende criminaliteit die wordt veroorzaakt door migrantenbendes te stoppen. Zo belandt zo’n 80% van de Nigeriaanse vrouwen en meisjes in Italië door deze bendes in de prostitutie.

     

    Zelfs Afrikaanse inwoners van het stadje klagen nu over de komst van zoveel criminele ‘land’genoten. ‘We kunnen al die mensen niet blijven accepteren,’ aldus een van hen, genaamd Martin. ‘We hebben niet de middelen om ze op te voeden. We zijn hier niet in Afrika, maar in een beschaafd land, en deze mensen moeten worden opgevoed.’

     

    De kans dat zo’n ‘opvoeding’ slaagt is gezien het vastgestelde gegeven dat 80% van alle migranten niet eens in staat is een simpele taalcursus te volgen, en 95% sowieso rechtstreeks in de bijstand verdwijnt, bijzonder klein.

     

    Twee oppositieleiders willen 600.000 migranten deporteren

     

    Volgens oud premier Silvio Berlusconi leven er al zo’n 600.000 illegale migranten in Italië. Hun aantal neemt dankzij tal van hulporganisaties en de EU met vele duizenden per week toe. Net als Lega Nord leider Matteo Salvini belooft nu ook Berlusconi dat als hij volgende maand de verkiezingen wint, al deze 600.000 illegalen zal laten deporteren.

     

    De toch al hoog opgelopen anti-migrantenstemming in Italië is de laatste tijd fors aangewakkerd door enkele gruwelijke moorden. Zo werd het 18 jarige Italiaanse meisje Pamela Mastropietro door een 29 jarige Nigeriaanse migrant verkracht, vermoord en in stukken gehad, die vervolgens in koffers langs de kant van de straat werden gezet. Later werden nog twee andere Nigerianen gearresteerd wegens vermoedelijke medeplichtigheid. (1)

     

    Criminoloog: Italië gekoloniseerd door Nigeriaanse kannibalistische maffia

     

    De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week in een TV interview dat ‘de Nigeriaanse maffia, de meest meedogenloze ter wereld, Pamela heeft vermoord. Hun groepen koloniseren Italië, en stelen de handel van de traditionele maffia families. Wat er met Pamela is gebeurd is dezelfde methode die de Nigeriaanse maffia systematisch toepast in hun eigen land en elders. Voor hen is het routine om slachtoffers in stukken te hakken en in sommige gevallen deels op te eten.’

     

    Meluzzi zei dat niemand in Italië over de kannibalistische praktijken van Afrikaanse migranten durft te praten, omdat het establishment dan gelijk ‘racisme’ begint te schreeuwen. ‘Dit zijn echter geen uitzonderingen, maar de regel,’ benadrukte hij. ‘We moeten hier dus maar aan wennen, want het is slechts het topje van een ijsberg die nog veel groter gaat worden.


    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Islamisering-Stadje-bij-Napels-compleet-overgenomen-door-Nigeriaanse-migrantenbendes

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Het is natuurlijk als vloeken in de Kerk, maar ik herinner mij nog als was het de dag van gisteren, dat ‘de Poet’ en Il Cavaliere samen aan de Zwarte Zee diep in ’n eeuwenoude wijnkelder, ‘n glas rode wijn tot zich namen, van een paar eeuwen oud Zij deden dat als beste vrienden, nadat de Krim gekozen had voor Onafhankelijkheid en voor Vriendschap met Moedertje Rusland. Hier heet dat de annexatie van de Krim door Rusland.

    *

    Al vliegt de officiële leugen nog zo snel, de simpele waarheid achterhaalt hem wel.

    Men zou in 1957, 12 jaar na het einde van WO II, de E.G.K.S., de Europese Gemeenscha voor Kolen en Staal, een goede economische samenwerking, even ombouwen tot de politieke eenheid van de Verenigde Staten van Europa. Kolen en Staal waren ooit de toverwoorden voor welvaart en rijkdom. Zie Wallonia…. Bleef over Europese Gemeenschap en daar is ondertussen ook een einde aan gekomen. Zie de Brexit en de V4 in de vroegere Oostbloklanden.

    En daar staan ze nu met hun molentjes. Merkel: machteloos. Macron,. blij dat ie leeft. The C.C.C. (De Clinton Clan Club) op de drempel van de gevangenis. De Nato: een werktuig van de Amerikaanse oorlogsindustrie, door Trump als een Vredestichter in bedwang gehouden.

    **

    *

    De enige twee zekerheden + addendum zijn deze drie. Trump, Poetin met in hun slagschaduw het China van de Toekomst.

    De oude ‘Koloniale Rijken’ zijn op serven na dood. Maar ze hebben wel nagelaten hun verantwoordelijkheden na te komen…

     

    *

    Hemelrijker



    27-02-2018, 17:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4432

     

    n.

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    **

    81ste Vlaams Nationaal Zangfeest

     

    Op zondagmiddag 4 maart vindt de 81ste editie plaats van het Vlaams Nationaal Zangfeest.

    Plaats van gebeuren is de ondertussen vertrouwde Lotto Arena in Antwerpen.. Het voorprogramma start om 14.00u , het eigenlijke Zangfeest start om 14.30u .

    Kaarten en info : www.zangfeest.org

    ANZ-secretariaat : 03/237.93.92

     

    Geen zangfeest zonder samenzang en dus staan er naar goede gewoonte heel wat samenzangliederen op het programma : klassiekers, volksliederen, moderne kleinkunst, intieme liedjes, strijdliederen.

    Op naar het honderdste Zangfeest

    Er zijn nu 80 Zangfeesten voorbij, met vaste tred nemen wij de weg naar het honderdste. Met plezier in samenzang, in verbondenheid, met woorden die de Vlaamse bakens uitzetten, met als duidelijke focus een Vlaamse staat waar we al generaties lang aan werken en voor zingen.





    27-02-2018, 09:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4429

     IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Eerst wordt hiernavolgend HLN opgediend. Is anekdotisch maar zeer verhelderend.

    Dan komt er als ‘Ode an die Freude’ de Open Brief aan die ene Rechtsonkundige die de Rechtsttaat misbruikt om zichzelf in de kijker te plaatsen. Allemaal vanwege de zonen van die ene vader, die ooit verklaarde (en gehoord vond) dar zijn betrapte zoon bij het forceren van een soort flipperlast, niet schuldig kòn zijn, want hij was van de soort die zelfs nog geen appel zou stelen die niet van he was.

    ** ** **

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    De braafste van de Abdeslams zit in de cel voor overval: “Hij had affaire met de geldtransporteur”

    Mohamed Abdeslam

    werd verraden door een jaloerse collega, die afwist van de affaire.

    Als ambulancier beroofde hij lijken. Maar voorts leek Mohamed Abdeslam de braafste van de drie broers. Brahim blies zichzelf op in Parijs en Salah wacht nog op zijn veroordeling. Maar nu zit ook Mohamed vast. Voor een gewapende overval op én met zijn vroegere collega’s.

    Na de gewapende overval op een paar bedienden van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek die op 23 januari met 70.000 euro cash over straat wandelden richting bank, was het heel snel duidelijk dat het een inside job was. Het feit dat de federale politie de overval metéén naar zich toetrok, bewijst dat de naam van Mohamed Abdeslam ook vrij snel genoemd werd. Vorige week arresteerde de federale politie vier verdachten.

    Getrouwde vrouw

    Naast Mohamed Abdeslam werden ook drie medewerkers van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek in de boeien geklonken. Onder hen M.A. en N.D - de getrouwde, vrouwelijke geldtransporteur die overvallen werd. De overval werd overigens gefilmd en uit die beelden blijkt dat de vrouw zich niet verzette tegen de gewapende overvaller. Begrijpelijk, maar nu toch wat vreemd, gezien N.D. een getraind judoka is. Bovendien zou ze, zo wordt in de wandelgangen beweerd, een affaire (gehad) hebben met Mohamed Abdeslam, hoofdverdachte nummer één. Een ietwat jaloerse collega die op de hoogte was van zowel de affaire als de overval, heeft de politie getipt.

    Van de vier verdachten werden uiteindelijk twee mannen aangehouden. “Eén van hen is inderdaad Mohamed Abdeslam, broer van...”, aldus het parket. “Hij wordt verdacht van diefstal met geweld in bende en met wapenvertoon.” Welke rol Abdeslam precies had in de overval moet nog uitgeklaard worden. De vrouwelijke bediende en een andere verdachte werden na verhoor vrijgelaten. “Mijn vrouw is slachtoffer in deze zaak”, liet de echtgenoot van de overvallen bediende dit weekend weten. Het geld is vooralsnog onvindbaar.

    ‘Respectvol beroofd’

    De Abdeslams hoeven niet voorgesteld te worden. Oudste broer Brahim (31) blies zichzelf op bij de terreuraanslag in Parijs. Jongste broer Salah (28) werd na een vlucht van vier maanden gearresteerd. Intussen verbleef de middelste broer, Mohamed, thuis bij de ouders in Sint-Jans-Molenbeek. Daar had hij gewerkt tot hij in 2016 ontslagen werd na een ‘vertrouwensbreuk’ en ongepaste uitspraken over zijn broers. Dat hij op dat gemeentehuis, bij burgemeester Philippe Moureaux (PS), sowieso al terechtkon, was verwonderlijk gezien zijn verleden. Als ambulancier had hij immers lijken beroofd van hun bezittingen - geld, goud en juwelen - alvorens de lichamen te transporteren. Hij en een handvol anderen stonden daar in 2005 voor terecht. Eén van de kompanen zei toen dat als ze een gouden ketting van een overleden vrouwtje losrukten, dat ze dat “voorzichtig en met respect voor de menselijke waardigheid deden”. Er kwam een veroordeling, maar het vonnis werd nooit uitgevoerd, waardoor nabestaanden nooit vergoed werden.

     

    Broer van Abdeslam opgepakt in verband met overval in Molenbeek

    **

    *      

    De grote broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is opgepakt in verband met de gewapende overval op ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek op 23 januari. Dat schrijven La Dernière Heure en de kranten van Sudpresse vandaag.

     

    Bij de overval op drie bedienden van de gemeente Molenbeek, die met cash geld op weg waren naar de bank toen ze overvallen werden door een persoon met een mes, werd ongeveer 70.000 euro buit gemaakt. Volgens La Dernière Heure werd Mohamed Abdeslam gisteren samen met een andere verdachte door de onderzoeksrechter aangehouden in de zaak. Momenteel zit hij dus in voorlopige hechtenis.

    Mohamed Abdeslam is een voormalige werknemer van de gemeente. Hij zou recentelijk zijn ontslagen.

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/broer-van-abdeslam-opgepakt-in-verband-met-overval-in-molenbeek~aaef2129/

    *
    Onderwerp: Abdeslam vrij ?

    OPEN  BRIEF  AAN  MEESTER  SVEN  MARY                                                                                          

    Waarde Meester,

     

    U is zeker opgetogen over het onderhoud van de Voorzitters van de Ordes bij premier Michel. Zij steunen U met de verklaring dat “iedere persoon recht heeft op bijstand door een advocaat en dat deze in alle vrijheid en onafhankelijkheid moet verdedigen…”Dat is natuurlijk juist.  Maar U, en uw collega’s, gaan voorbij aan een ander belangrijk rechtsprincipe, dat eenieders vrijheid beperkt is tot de grens waar aan anderen schade wordt berokkend. En dat is nu de kern van het probleem.

     

    U is van oordeel dat Abdeslam vrijuit moet gaan omwille van een kleine fout in de procedure : één enkel document(je) in een “foute” taal. Vraagje : is dat document zo essentieel dat het  de rest van de procedure minderwaardig maakt ?

     

    Als U uw slag thuis haalt, dan berokkent U enorm veel schade aan velen.

     Schade aan de politiemensen die met veel moeite hebben achterhaald waar de misdadigers zich schuil hielden. Tijd en energie verspild.

     Schade aan de leden van de interventie-eenheid, die  hun leven op het spel hebben gezet om die misdadigers aan te houden.

    Schade aan de diensten, die heel veel energie hebben gestoken in  ondervragingen. Zoveel tijd nutteloos besteed.

    Schade aan de gerechtsdienaars, die uit het lijvige dossier de aanklacht formuleerden; U slaagt hen KO!.

    Schade aan ons land voor de transportkosten van Abdeslam van de gevangenis in Frankrijk naar het gerechtsgebouw in Brussel; alles verspild. Zoals ook de uitgebreide zeg “ongeziene” , dus dure veiligheidsmaatregelen in en om dat gerechtsgebouw.

    De lijst is ongetwijfeld nog langer ;  U kan het weten.

    En daarbovenop de immense imagoschade voor ons land in het buitenland ; de internationale belangstelling voor het proces is groot ; haast niemand zal U begrijpen…

                                                                                                                                                          

    En boven alles : een zware crimineel waarvan de misdaden zijn bekend, gaat vrij uit en kan morgen herbeginnen.

    Wil U de gemeenschap daaraan blootstellen ? Nog  meer slachtoffers ?

    Vindt U echt dat dit ene foute documentje zwaarder weegt dan dat allemaal ?

     

    Legt U eens het pluimpje van dat foute documentje  in de balans van de rechtvaardigheid met de loden gewichten van al die schade !

     “Slaat dan de balans niet gewoon tilt” ?

    Een procedure, die strikt verloopt “volgens het boekje”, staat niet altijd borg voor gerechtigheid.

    De kritiek van minister Jambon op uw visie was nog zeer mild; in werkelijkheid zouden veel zwaardere bewoordingen passen.

    Daardoor wordt niet “de rechtsstaat in vraag gesteld” (wat U graag doet geloven), maar wel Uw visie op een (onbeperkte) vrijheid.

    Hopelijk bedenkt U zich nog? Of zou het toch kunnen dat U voor alles Uw eigen glorie zoekt ?

     

    Bewijs het tegendeel ?

    Met vriendelijke groeten.

    ** ** **

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Het zal srraks zowat 100 jaar geleden zijn, dat Albert De Rotsbeklimmer openlijk verklaarde het lot van zijn Koninkrijk te verbinden aan de opgang van het Socialisme. Dat was in de gloriedagen van het Communisme en dat ‘Socialisme’ was noch min noch meer de zachtere vorm daarvan die als gegoten paste op de schedell van De Kleine Man.

    Het is trouwens nog niet zo lang geleden, dat Che Guevara, Nelson Mandela en nog ‘n paar van die terroristen, zo goed als heilige werden verklaard. Ondertussen ween we wel veter.

    Maar dit land, dat al vele decennia vierkant draait, met Brussel als orgelpunt, blijft het maar rekken. Want het is gebouwd op het spreekwoordelijk geduld der Vlamingen.

    De pretentie van dat waterhoofd en krabbenmand Broeksèl groeit zelfs nog met de dag. Vooral nu het zich, bij de gratie van Berlijn, de Hoofdstad van Europa mag en moet noemen.

    Niettegenstaande de vele fouten, is hier en daar, als door een vergrootglas per toeval ontdekt, een of ander goed kantje. Waardoor de mensen blijven zwijgen en knikken. Al loopt de rest nog zo verkeerd.

    En dat blijft maar duren.

    Overal elders in Europa gist en borrelt het. Zondag 4 Maart wordt de succesdag voor Silvio Berlusconi in Italië. Bijzonderste programmapunt: finito met dit Europa en bovenal finito met de overlast van al die vreemdelingen. Meer dan 2.000.000 zouden het akl zijn. Geregistreerd. Maar die zijn maar het tipje van de ijsberg…

    Vergeten we daarbij vooral niet, dat in 1957 ‘Rome’ een van de ‘Founding Fathers’ was van datzelfde Europa.

    België is een schurkenstaat geworden. Ziet war allemaal heeft gemogen in die 17 Baronnen waar meer dan 540 profiteurs nodig zijn om te blijven ‘draaien’.

    Zij betalen zichzelf meer dan vorstelijk, eerst als vast benoemd ‘Ambtenaar’ met daar bovenop het honderdvoudige als ‘Consultant’. Benieuwd wat de Fiscus hierover denkt….

    Molenbeek is niet de uitzondering. Maar het eerste opengebarsten kankergezwel waarvan heel het Zuiden des Lands bezaaid is. De Vorstelijke ‘Beslissing’ om de troon te verbinden met het Socialisme is ten einde. WalloBrux en alles beneden de Taal- en Armoegrens kunnen doen wat ze willen. Das Lued ist ausgsungen! Vlaanderen trekt zich terug.

    *

    Wat we zelf doen, bevrijd van al die mee*eters, doen we beter.

    *

    Hemelrijker



    26-02-2018, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4428

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Neen, hoor! Naar Canossa gaan, da’s niks voor de Elite die overtuigd blijven altijd gelijk te hebben, zelfs gelijk in het ongelijk. Trouwens, de uitvinder van die Canossa-gang is vooral bekend voor ‘nicht nach Canossa gehen’. Daar is zelfs achteraf ’n monument voor opgetrokken.Met ongeveer deelfde betekenis als de ‘hymne’ dat alle mensen ooit wel eens broefers zullen worden.

    Neen, van die vermeende Russische inmenging ten voordele van Trump in de Amerikaanse Verkiezingen gaan we niet veel meer horen. Want geen spaander van waar. Zelfs al moest het Congres daar The Clinton Gate wijd voor openstellen, onze ‘Media’ zullen nog verder de andere kant opkijken. En Trump zal nog veel zaken aanpakken waarmee zij, alle ‘democ’-rats ter wereld, in al hun blinde hoogmoed, niets van begrijpen… Trump namelijk, bestuurt de Staat zoals een ondernemer zijn onderneming leidt. Met verstand en doorzicht.

    Kortim, Trump bestuurt totaal anders dan de Brusselse ratten van de PS.

    Zouden die Breedsmoel-kikkers van de Pers dan niet beseffen, dat zwijgen gelijk staat met schuld bekennen? Achten zij hun publiek dan zo dom, dat Kuurne-Brussel-Kuurne belangrijker moet zijn dan de wereldvrede die dreigt ons te ontglippen? Het is dàt of het dood bombarderen van vrouwen en kinderen in Syrië, wat nog altijd de schuld blijft van Trump.

    Of snaptet nie?

    Dat al die oorlogen begonnen zijn onder Moh Bama, is effe van geen belang. Trump had ze maar moeten voorkomen. Waarmee denkt Europa zich te moeten bemoeien? Toch niet met het Heilige der Heiligen van de ziel van elke Amerikaan, de ‘Wapenwet’…

    Kijk, da’s nu eens ’n kolfje naar hun hand. Ze kunnen hun vuile tong haar gang laten gaan, doe aanslagen op die zovele scholen: da’s toch de schuld van Trump? Die doet daar gewoon niets aan. Want verbrand aan de ‘wapenlobby’ die zijn kiescampagne heeft gekocht… Neen, Hilary treft geen schuld. Spijts dat vele geld van die kant, werd ze niet verkozen. Alhoewel ze méér stemmen had…

    En hun kritiek kan blijven duren: Trump is n-niet bij machte ook maar één komma aan die Wapenwet te wijzigen, want ingeschreven in de Grondwet.

    En de Grondwet in Amerika is niet lijk bij ons, ’n vodje papier.

    **  **   **  **

     

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

    Mueller heeft inderdaad geen enkel bewijs tegen Trump gevonden – Hillary gaf 53 x meer uit dan Russen aan campagne, maar verloor toch – CIA veteranen: Rusland heeft niets verkeerds gedaan, wij bemoeien ons ook altijd met verkiezingen andere landen (‘maar wij hebben de juiste motieven’)

     

    Nu de speciale aanklager

    Robert Mueller

    feitelijk tot de conclusie is gekomen dat er geen enkel bewijs is van een samenzwering tussen president Trump en de Russen (2), heeft Lee Smith van het Hudson Institute gezegd dat ‘alles waar ze Trump van hebben beschuldigd... door de regering Obama werd gedaan.’ Tevens heeft een groep CIA veteranen en researchers in een artikel in

    bevestigd dat Rusland niets verkeerds of vreemds deed, en dat de VS zelf altijd en overal de verkiezingen probeert te beïnvloeden. ‘Maar wij mogen dit, want wij hebben de juiste motieven.’

    Trump-Rusland dossier nu ook officieel een leugen

    Smith beschuldigt de grote Amerikaanse media van hypocrisie, omdat die in alle stilte zijn gestopt met hun berichtgeving over de ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland, nu dit ook officieel puur nepnieuws is gebleken. En ‘nepnieuws’, dat is – overigens ook in Nederland- volgens de massamedia alleen iets dat door de onafhankelijke alternatieve (internet)media kan worden verspreid, en nooit door de zichzelf verklaarde ‘kwaliteitsjournalisten'.

     

    Zoals we van meet af aan hebben geschreven blijkt Muellers onderzoek ‘gebaseerd op de leugens in het Christopher Steele dossier,’ waarmee hij verwijst naar de voormalige Britse MI6 spion, die in opdracht van de Democraten een fake dossier over Trump en Rusland samenstelde. Mueller klaagde wel 13 Russen en Russische bedrijven, en drie instanties aan wegens het voeren van ‘een informatie oorlog’ tegen de Verenigde Staten, omdat ze geprobeerd zouden hebben ‘tweedracht te zaaien’ via berichten op Facebook en Twitter.

     

    Hillary gaf per maand 53 x meer uit, maar verloor toch

    Al eerder werd bekend dat Russen in Rusland daar ‘maar liefst’ $ 1,2 miljoen per maand voor uittrokken – een schijntje, zeker vergeleken met de $ 66 miljoen die Hillary Clinton en de Democraten maandelijks uitgaven voor hun mislukte campagne.

     

    Daar komt bovendien nog bij dat lang niet al het Russische geld voor pro-Trump berichten werd uitgegeven, maar ook voor Hillary’s Democratische tegenstanders Jill Stein en Bernie Sanders (3).

     

    Absoluut obscene campagne van de pers’ om aandacht van Hillary af te leiden

     

    Smith wijst erop dat de grote media en bekende journalisten bewust deelnamen aan een politieke campagne tegen Trump, mede omdat er op dat moment al een geheim FBI onderzoek naar Hillary’s criminele handelingen – zoals het illegaal verkopen van een deel van Amerika’s verrijkte uranium aan Russen - liep. ‘Toen dachten ze: laten we Trump ook onderzoeken, en dat gebeurde, wat op zich al krankzinnig genoeg was.’

     

    ‘En na de verkiezingen werd het zelfs nog erger. Toen werd het een aanval, niet alleen op de president... maar ook op de keuze van de Amerikaanse kiezers, op wie zij als president wilden. Dat was een absoluut obscene campagne van de pers – eerst tegen Trump, daarna tegen het Amerikaanse publiek.’

    Fox kopstuk Laura Ingraham

    pleitte er dan ook openlijk voor dat Mueller een onderzoek opent naar Hillary Clinton, John Kerry, Susan Rice, en mogelijk ook Obama. (4)

     

    Westerse media negeren dat ze weer nepnieuws hebben verspreid

     

    De Amerikaanse, maar ook de Nederlandse media doen nu alsof hun neus bloedt en nooit hebben deelgenomen aan deze schandalig bevooroordeelde campagne vol nepnieuws en leugens.

    ‘Alles waar ze Trump van beschuldigden, werd door de regering Obama gedaan,’ vervolgde Smith. ‘In Oekraïne, in Syrië, of je het nu wel of niet met zijn beleid eens was - ik overigens niet. Plotseling blijken al die bekende journalisten, die vaak intensief en persoonlijk met Obama spraken, op de een of andere manier steeds te negeren wat hij heeft gedaan, en te stellen dat niet hij, maar Trump de krankzinnige leugenaar was... Dat op zich was al een enorme aanwijzing.’ (1)

     

    ‘Russen deden niets verkeerds’

     

    Een groep voormalige CIA veteranen en researchers heeft in een artikel in de New York Times gesteld dat de Russen inderdaad niets bijzonders hebben gedaan. ‘Als je aan iemand van de inlichtingendienst vraagt of de Russen de regels hebben overtreden, of iets bizars hebben gedaan, dan is het antwoord: nee, helemaal niet,’ aldus Steven Hall, die 30 jaar lang bij de CIA werkte, en er tevens op wees dat de VS er nog nooit een probleem van heeft gemaakt om zich met de verkiezingen in andere landen te bemoeien.

     

    VS mag wel bemoeien, want ‘wij hebben de juiste motieven’

     

    Volgens Hall en de andere veteranen en analisten is Amerika in tegenstelling tot Rusland hiertoe gerechtvaardigd, ‘omdat het om de juiste motieven gaat’. Ja, en daarom zijn het niet de Russen, maar de Amerikanen die overal ter wereld oorlogen beginnen, waar alleen al sinds ‘Irak’ naar schatting minimaal één miljoen, maar vermoedelijk een paar miljoen mensen bij zijn omgekomen. Want dat is om de ‘Westerse waarden’ en ‘democratie’ te verspreiden, en dan mag je klaarblijkelijk, zoals Obama deed, straffeloos –en geregeld zonder instemming van de VN Veiligheidsraad en het Amerikaanse Congres- 9 landen laten bombarderen.

    *

     

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Breitbart

     

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Hudson-Instituut-Alles-waar-Trump-valselijk-van-werd-beschuldigd-deed-Obama-echt

    *

     

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Kijk, ik weet het ook niet, wat er ineens in die Amerikaanse jongeren is gevaren. Ik weet het niet, maar het laat zich gemakkelijk raden. Er zijn de drugs. Daar is de zedenverwildering. Er is veel werkloosheid. Er is de sfeer van geweld.

    Er is vooral de islammerij, die geweld in het vaandel voert. Onder Moh Bama is de invasie werkelijk de spuigaten uit binnengelopen. Amerika zal nooit meer het Amerika zijn van vòòr de ongestoorde rooftocht der Moslim Broeders. Het Pentagon is op het nippertje tegen gehouden door het gezond verstand om zelfmoord te plegen. De remedie heet Trump.

    Mij is het niet bekend, of een van die zovele daders van die schoolmoorden ooit naar behoren zijn bestraft. Publiekelijk de doodstaf uitvoeren, met zoveel bombarie als mogelijk. De schandblok is niet meer van onze tijd, maar ik durf er op te wedden dat de ouders van al die vermoorde kinderen dat marteltuig maar al te graag terug zouden zien weer opduiken.

    *

    Het Volk wil bloed zien vloeien, en Trump kan hier tonen dat er met vaste hand moet opgetreden worden. De samenleving is verruwd tot op de rand van het primitieve. En bovenal zijn er de geweldspelletjes op video Daar knalt men er op los en de jongeren zitten er als gebiologeerd met verglaasde ogen naar te staren. De huiskamer zit a.h.w. vol rook. Ze zijn al lang de experimenten op elkaars lichaam ontgroeid. Hebben ze trouwens alles over geleerd in de lessen biologie. En eenmaal 18 zijn er geen grenzen meer. Zeker niet aan het het gebrek aan fatsoen.

    Gezag van ‘Hogerhand’ is er al lang niet meer. Zij, de jeugd, hebben nu ineens alle rechten. Plichten? Da’s voor Pastoors…

    Er moeten gewoon voorbeelden worden gesteld. Exact de toepassing van wie het geweer bemint, zal er aan ten onder gaan. Geen kosten of moeite voor doen. Gewoon standrechtelijke executie…

    Amerikadat is toch het land der Onbegrensde Mogelijkheden?

    *

    Hemelrijker

    26-02-2018, 11:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!