MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2254

    ***

    Zondag 7 december

    Tweede adventzondagZon 8u30-16u38

    *.

    *

    Tribale Viriliteit

    Jihadisme of het einde van de Islam….

    *

    INLEIDING

    Hakbijlen en stoere mannetjesdieren die elkaar, net als in Genesis, naar het leven staan om redenen waartoe ze zelfs niet in staat zijn om die te begrijpen… Oerang Oetags kloppen zichzelf op de borst. Deze roepen als in trance, dat zij, sorry, hun Allah, de grootste is. Als ze zelf er het bijltje bij neerleggen, worden zij ‘martelaars’ en krijgen als beloning 72 dag-dagelijks verse maagden om zich ten eeuwigen dage daarmee te verlustigen.

    Het voorgaand stukje van daarnet, blijkt van de hand te zijn van een zekere Boy van Meetelen, mij verder onbekend. Maar wat me verder trof, waren de reacties bij J. Niemöller zelf van zijn eigen lezers. Hieronder vindt U een bloemlezing daaruit, met de nadruk op wat er zoal gedacht wordt over de Islammers. Echt vleiend is het niet….

    Gezonde kost is het in ieder geval. Het is mij zelfs iet of wat op de maag blijven liggen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/ en

    http://joostniemoller.nl/2014/12/ruslandvriend-of-vijand/

    *

    Gedachten over “Rusland, vriend of vijand?”

    Dit klopt als een bus! Recapitulerend: Liever de Russen (ieder voor zich), dan de islamitische invasie van criminelen, koppensnellers, verkrachters, werklozen en gelukzoekers in Europa!

    *

    Daarom zou Nederland er ook goed aan doen om zich neutraal op te stellen richting Rusland, maar ook richting de EU of de Amerikaanse politiek. De Nederlandse handel heeft daar baat bij.

    Nederlandse politici hadden nooit de Nederlandse soevereiniteit op mogen geven, waardoor we nu naar de pijpen van de EU en VS moeten dansen en Rusland moeten haten, kostte wat het kost. In die positie had Nederland niet hoeven zitten, als we als vanouds onze neutraliteit tot de laatste snik behouden hadden, samen met onze soevereiniteit.

    *

    Wat is eigenlijk de bindende kracht van islam? Er bestaat geen religieuze hierarchie en ook geen doorwrochte koran of eensluidende sharia. Er is in intellectueel opzicht geen enkele diepgang bespeurbaar. De meeste moslims hebben ook nog geen letter in de koran gelezen, waarin overigens iedere logica afwezig is. De koran is een concatenatie van magische premissen. Moslims hebben kennelijk genoeg aan hun innerlijke ideologie die zij ‘religie’ noemen: de SM-dyade.

    De kracht van de moslimcultuur ligt daarom allesbehalve in islam. Hij ligt in hun oer-ideologie van incest en inteelt. Islam werd 1400 jaar geleden als kroon op het werk geplaatst op de zeven miljoen jaar oude tribale endogamie, islam was slechts de laatste stap in de schaalvergroting naar religieuze endogamie. De Paradijscultuur van de Homininen heeft daarmee alle demografische cycli doorlopen en is nu uitgebloeid en uitgeëvolueerd.

    Wat betekent dat islam thans als betekenisloze Rode Reus aan het einde van haar leven is gekomen. Haar religieuze endogamie zal spoedig exploderen door gebrek aan diepgang, gebrek aan inhoud, maar voornamelijk door gebrek aan tribale identiteit. Er bestaat nog wel identiteit onder moslims, heel veel zelfs, maar dat heeft niets met islam zelf te maken, dat is de onderliggende oer-identiteit van de incest en inteeltcultuur sinds de Homininen.

    Daarom zal dit ideologische systeem ook niet imploderen in een zwart gat. De paradijscultuur regresseert door devolutie via etnische endogamie simpelweg weer naar tribale endogamie. Het vroegere islam wordt binnenkort weer een lappendeken van tribale entiteiten op zeer kleine schaal, waar men alleen het woord ‘Allah’ nog gebruikt als gezamenlijke mannelijke godsprojectie in het aardse universum. En mogelijk houdt men officieel toch ook nog even vast aan het paralllelle universum met de 72 maagden. Maar islam was, is en wordt een lege huls. De Paradijscultuur keert hiermee terug naar haar grondvormen van tribale endogamie. En dat betekent dat tribal heads, voorheen mannelijke moslims, de totale macht in handen houden zoals thans in de SM-dyade, maar dat zij niet meer bedwongen worden door sharia. En ook dat de seksuele oerdrift van de man in het vervolg direct als projectie van cultuur zal dienen.    Mannen zullen elkaar straks eerst op grote schaal afslachten om islam voorheen weer te decimeren tot etniciteiten. En als het grote werk volbracht is zullen zij het handwerk met zwaarden afmaken. De vroegere islam, de Rode Reus van 1,5 miljard moslims zal uiteenvallen in een lappedeken van family tribes. Zij zullen zich nog wel steeds moslims blijven noemen, maar hebben nog geen letter in de koran gelezen, zij houden zich niet meer aan welke sharia dan ook en slachten overige seksuele rollen naar believen af. De moslimcultuur evolueert terug door devolution, de-evolution or backward evolution.

    Dus als u in Syrië ziet dat daar de sociale structuur vernietigd wordt. Als u ziet dat sharia daar niet meer gehandhaafd wordt en dat daar iedere man zijn eigen sharia heeft bedacht; als u ziet dat mannen elkaar weer als in Genesis met bijlen te lijf gaan, dan ziet u de overgangsvorm van islam naar de paradijscultuur van voor de jaartelling.

    Een dergelijke lappendeken van onontwikkelde en dierlijke mannen is op termijn niet in staat het logistieke antwoord op moderne oorlogsvoering te formuleren. In de volgende en derde wereldoorlog zal het daarom op een vreselijke slachting uitdraaien. De paradijscultuur zal dan met moderne wapens worden gedecimeerd. Dan, zal de evolutie weer opnieuw beginnen.

    *

    Dat zal allemaal wel, maar wat hebben we daar op dit moment aan? De islamieten, die van je betoog geen enkele weet hebben, staan in grote getalen op de drempel van Europa. Velen zijn al binnen en ze vechten hun mannelijke tribale cultuur hier uit.    En dan kom ik terug op het onderwerp: de Russen. Die zijn niet gediend van islamieten. En daar ik de islamitische invasie beschouw als de grootste bedreiger van ons land lijkt het me beter dat we, gezamenlijk met de Russen, ons daartegen verzetten. Dan is het niet zinvol om Poetin aan te spreken op zijn homowetjes of hem de schuld van de crash met MH17 in de schoenen te schuiven. Wie dat toestel ook heeft neergeschoten: het was volgens mij een vergissing, en niet de bedoeling een passagiersvliegtuig neer te halen. Hoewel ik begrip heb voor de nabestaanden, die de preciese toedracht willen weten. We moeten de Russen te vriend houden. Derhalve stel ik voor dat de Koning snel een pilsje gaat drinken met Poetin, en de plooien gladstrijkt.

    *

    Goed idee van dat pilsje. Overigens spreken Alex en Vladimir allebei vloeiend Duits.

    *

    We kunnen onze goede wil eens een keer aan Rusland tonen door hun mooie taal als verplicht vak vanaf de kleuterschool of de crèche te gaan onderwijzen. Geen woorden maar daden, maar dan op z’n Russisch.

    *

    “De Russen hielden zich opmerkelijk stil na de Koude Oorlog toen de westerse landen hun afspraken braken met Rusland en de westerse mogendheden toch naar het oosten uitbreiden met zowel de NAVO als de EU.” Dat is een beetje bezijden de werkelijkheid. Er werd wel degelijk geprotesteerd, maar diplomatiek, zoals het hoort. Ook tegen het schrappen van het ABM vedrag door Bush, maar alles tevergeefs. Rusland werd namelijk tegelijk voorgehouden partner te zijn van de NAVO, wat de protesten binnenskamers hield. Dat Oekraïne een brug te ver zou zijn wist men in de VS al in 2006, toen dat zoveelste NAVO annexeer-idee speelde (Wolfowitz/Brzezinsky doctrine). De Russen hebben zich suf onderhandeld, maar ontdekken langzaamaan dat zij het Westen verkeerd hebben ingeschat. Het Westen blijkt decadent, onbetrouwbaar, leugenachtig en “post civilizational”. De vermeende ratio, diplomatie en menselijke waardigheid is een dubbele tong, hypocrisie van de eerste orde. Natuurlijk willen de Russen graag vriendschappelijke en handels-betrekkingen met het Westen, maar het Westen ziet Rusland als de volgende staat die ontwricht, onderworpen en uitgezogen moet worden. Dat de slotborrel van de G20 in afwezigheid Putin heeft moeten plaatsvinden, is veelzeggend. Rusland is er klaar mee, en weet dat het geen vrienden in het Westen heeft, alleen maar vijanden.

    PS: China begint het ook in de gaten te krijgen, door dat gestook van het Westen in de buurlanden, in Hong Kong, in de molsimgebieden in het Zuid-Oosten. Evenals die zogenaamde Westerse export-democratie die ze ook wel “depocrisy” noemen. “A big bag of arrogance, stuffed to the brim with ignorance”. Ja, dat wordt nog wat met het ooit voorbeeldige Westen.

    Hier nog een interessant artikel van Alfred Vierling

    http://alfredvierling.com/?p=3711

    *

    UITLEIDING

     

    De Slinxe immigranten-industrie zal weer op haar achterpoten dansen. Want wat hier staat, is niet lief genoeg voor hun troetelkindjes.

    Kan best zijn. Stelt zich alleen de vraag wies schuld dat is. Hun kant omdat zij die afschuwelijke wreedheden ginder begaan (en zij die deze hier stilzwijgend goedkeuren of zelfs aanmoedigen), of wij die hen dat kwalijk nemen, maar aan handen en voeten gebonden zijn door de eigen Overheid die om God weet welke redenen, naar de andere kant blijft kijken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    07-12-2014, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2253

    ***

    Zondag 7 december

    Tweede adventzondagZon 8u30-16u38

    H Ambrosius, patr. van de politie

    Sint-Ambroos, patroon van bijen en spreeuwen, houdt van waaien en sneeuwen

    .

    Een woordje recente geschiedenis.

    7/12/1941 : Pearl Harbour, een mondain havenplaatsje op Hawaï, v eilig gewaande ankerplaats van de onoverwinnelijke Amerikaanse oorlogsvloot. Een naam, tezelfdertijd een begrip en meteen het begin van ‘De Totale Oorlog’ toen het nog nooit verslagen Japanse Keizerrijk, de bondgenoot van Nationaal Socialistisch Hitler-Duitsland, in de strijd stapte. Of liever, zich in de strijd invloog….

    In de vroege morgen van 7 December 1941, toen de basis nog half in slaap was, doken de vliegtuigjes van de vele nader geslopen Japanse vliegdekschepen uit de wolken. De wereld schreeuwde moord en brand voor deze laffe daad, die de Jappen, hoe kon het ook anders, duur zouden bekopen als de tijd zou gekomen zijn. De eerste twee atoombom-aanvallen uit de Geschiedenis (6/8/1945) dwongen dat land op 2 September 1945 tot de onvoorwaardelijke overgave. Dat gebeurde wel met één klap die honderdduizenden onschuldige burgers zou doden of verminken. Voor deze misdaad tegen de menselijkheid werd nooit opgetreden. Integendeel : ook wij kropen later onder deze atoombom-veilige paraplu, veilig onder de vleugels van de Overwinnaar. Daarop volgde ‘De Koude Oorlog’, die vanwege het o zo fijne Communisme, het leven op deze planeet bedreigde.

    Japan & Duitsland beheersen ondertussen opnieuw de wereldeconomie (tot spijt van wie ’t benijdt), terwijl Moskou, het voormalig centrum van het wereldcommunisme, krampachtig probeert de opgelopen schade te herstellen, en daarbij dapper in de steek wordt gelaten oor het Westen. Groot Brittannië, het grote wereldrijk en de Grote Redder van onze Vrijheid in de oorlogsjaren, zal na het avontuur met de Euro Verenigde Nazi’s, uiteindelijk teruggevallen op wat het eigenlijk altijd al gewest is : een eiland in volle zee. Grote Broer Amerika probeert ondertussen tevergeefs het Wereldrijk van Groot Brittannië over te nemen. Terwijl de échte wereldmacht (China) op de achtergrond alleen nog de laatste stuiptrekkingen van het Communisme dient af te werpen, om op het toneel te verschijnen.

    Maar dat is allemaal gerekend zonder de waard, de Islam, die grinzennd achter het hoekje, alleen wacht op de gunstige omstandigheden om toe te slaan…

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    O Ja? Bijna vergeten. Een groot verlies in Coburgland: men is daar een van de 3 koninginnen kwijt, maar niemand is schaakmat. Er waren ook twee hoogst belangrijke begrafenissen en in Antwerpen zijn de vorige een troep zatte Mongolen (!) elkaar met messen te lijf gegaan. Door al deze zeer mediamieke zaken, werd er zelf bijna helemaal voorbij gegaan aan het bezoek van het Franse Slinxe mini-presidentje aan Poetin, helemaal n het verre Kremlin. Foto’s van hem met (veel te lange en tveel e dikke) beige bontjas en dito chapka, naast een glunderende Poetin, maken de man onsterfelijk belachelijk in de ogen van al zijn landgenoten. Eigenlijk een meesterlijke zet van die boskabouter, want als aandacht-afleider kon zoiets niet beter gelukt zijn. Niemand spreekt of schrijft over wat hij daar is gaan doen….

    Ja, die Poetin! Bij E.J. Bron vond ik vandaag de perfecte weergave over onze verhouding in het Westen tot het Nieuwe Rusland, en zie, dit is bijna woordelijk hetzelfde als wat U hier al jaren bij ondergetekende kunt lezen. Namelijk, dat men Poetin in de rol van een tweede Hitler wil dwingen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Rusland, vriend of vijand?

    Als je niet al te diep in politiek geïnteresseerd bent, is het de meeste Nederlanders wel duidelijk. Rusland is een gevaar dat geregeerd wordt door een dictator. Hij valt andere landen binnen en is dus uit op oorlog.

    Volgens onze media heeft Rusland waarschijnlijk vlucht MH17 neergeschoten. Dit terwijl hier nog altijd zeer grote onduidelijkheid over is. De Nederlandse media pompt dit simplistische beeld er dagelijks bij de mensen in, dus dat wordt door de minder kritische massa klakkeloos overgenomen.

    Bij veel rechtse politiek geïnteresseerden is Rusland en in het bijzonder Poetin, echter behoorlijk populair. Hij zou volgens velen de nieuwe Karel Martel zijn die de oprukkende radicale islam moet stoppen. Ook zou hij de beschermer van het christendom zijn. En als belangrijkste argument wordt vaak aangedragen dat hij de EU en de VS wat weet in te dammen met zijn tegenwicht.

    Maar in hoeverre zijn deze twee uiterste visies waar? Is Rusland onze vriend of vijand?

    De Ruslandkwestie is te veel complex om in een simpel zwart-wit, goed of slecht beeld neer te zetten.

    Rusland zorgt voor Rusland en dat is haar kernpolitiek. Dat zorgt ervoor dat ze soms onze bondgenoot is en soms ook niet. De Russen vechten met jihadisten in Tsjetsjenië en Dagestan maar deden niets tegen de jihadisten die zich gingen mengen in het conflict van Oost-Oekraïne. Ook hebben de Russen in het verleden Hamas bewapend en werken ze samen met Iran om Iraanse kernreactors te verbeteren. Is Rusland dan een bondgenoot of vijand in de Westerse strijd tegen de radicale islam? Het antwoord is: soms.

    Het Israëlische conflict is een andere kwestie die zeer tegenstrijdige informatie oplevert. Enerzijds werkt Rusland vaak samen met Iran en haar satellieten (Assad-regime en Hamas) maar anderzijds steunt zij ook vaak Israël en leeft er een grote Russische gemeenschap in Israël waardoor er ook een culturele band is.

    De positie van Rusland aangaande de (radicale) islam is dus vaak dubbel. Niet alleen geopolitiek gezien maar ook in eigen land. Zo probeert Rusland haar eigen identiteit te behouden en steunt de regering daar volop de nationale Russisch-orthodoxe Kerk. Maar de regering dient ook rekening te houden met de vele miljoenen moslims die er in het zuiden van Rusland wonen. In demografisch opzicht islamiseert Rusland erg snel. De autochtone Russische bevolking vergrijst en krijgt minder kinderen dan de islamitische Russische staatsburgers. Ook daarin balanceert de Russische regering dus op een dun koord.

    Dan de positie van Rusland versus de Europese Unie en Amerika.

    De Russen hielden zich opmerkelijk stil na de Koude Oorlog toen de westerse landen hun afspraken braken met Rusland en de westerse mogendheden toch naar het oosten uitbreiden met zowel de NAVO als de EU. Dat Rusland uiteindelijk toch getriggerd werd om hierop te reageren lag voor de hand. De VS/EU hielpen mee om een democratisch gekozen staatshoofd omver te werpen in de Oekraïne en Rusland zag haar belangen bedreigd. Is dit genoeg reden om een land binnen te vallen? Dat is uiteraard zeer de vraag, maar het is logisch dat een dergelijke reactie niet eeuwig uit kon blijven als reactie op het imperialisme van de Europese Unie.

    Dat gegeven wil echter totaal niet zeggen dat de Europeanen die fel tegen de EU zijn nu ineens Rusland als bondgenoot moeten gaan beschouwen, puur omdat de EU ons knecht met haar ondemocratische structuur en niet werkende economische model. Het verzet van Rusland tegen de EU heeft namelijk niets te maken met het interne verzet tegen de EU van de Europese bevolkingen. Het is Rusland puur om Rusland te doen. Hoe wij hier leven zal de meeste Russen weinig kunnen schelen. Ook heeft Rusland geen enkele intentie om West-Europa te veroveren of iets dergelijks. Dat is slechts anti-Rusland propaganda. De Russen verkopen ons het liefst hun gas maar dan wel zonder dat de EU en de NAVO zich steeds verder uitbreiden tot hun voordeur en zonder dat het Westen hen de les probeert te lezen.

    De Russen zijn niet onze ‘vijanden’ of ‘bondgenoten’ maar ze zijn veelal een trots land waar mee te onderhandelen valt als je ze respecteert en inziet dat zij als grootmacht slechts zichzelf willen dienen. Soms is dat in ons voordeel en soms niet, dat verschilt per situatie.

    *

    UITLEIDING

     

    We moeten dus vaststellen, dat onze glazen bol werkelijk van een trefzekere kwaliteit is. Dat ook wij in Vlaanderen (en de rest van het land) onze soevereiniteit hebben verkwanseld aan de EU neo nazi’s, is echter wel een punt dat hier te weinig werd belicht.

    Kijk, dat is dan weerom een tegen-waarheid, die een grotere waarheid in twijfel trekt. De Navo spreekt als uit één mond, en toch gaan de bijzonderste lidstaten, zoalas Duitsland en Frankrijk, afzonderlijk onderhandelen met die baarlijke Russische duivel… Moet zoiets nu ons aller petje te boven gaan? Ik denk het niet. Want het past precies in het plaatje dat hier op wereldschaal, iedereen iedereen bedriegt. Daar voelen onze eigen Overheden zich ook het best mee: ze vallen niet uit de toon, en het brengt goed op! Zie Haiku Herman.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    07-12-2014, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2252

    ***

    Zaterdag 6 december

    Zon 8u29-16u38

    Sint-Nikolaas van Myra, patroon van de kinderen, kooplui, schippers

    Sint-Nikolaas lapt het weer aan zijn laars

     

    *

    De jonge goden-dochter Europa

    Geruggesteund door de Zwarte Ongelukskater uit Amerika

    .

    INLEIDING

     

    Het geeft een wee gevoel in de maag te behoren tot het kamp der slechten, zoals er later over os zal geoordeeld worden na de oorlog die er zit aan te komen. Onze Leiders in het Westen hebben gekozen en kiezen nog iedere dag voor de verkeerde vrienden. En er is niets dat we daartegen kunnen doen.

    Afkomstig uit het Ieperse, en daarenboven midden in het hart van daar waar er 4 jaar zonder onderbreken oorlog gewoed heeft, heb ik ooit als kleine amateur-historicus de Oorlog ‘40-’45’ met meer dan gewone belangstelling bestudeerd. Misschien omdat ik als opgroeiende peuter voor een stuk deze verschrikkingen had mee beleefd. In Mei ’40 had ik, samen met broers en zussen, op de vlucht, de gezwollen kadavers van dode paarden en koeien zien liggen in de weiden rondom. Ik had het meegemaakt, dat de mannen, waaronder onze Pa, opgevorderd werden om die ter plaatse te gaan ‘putten’, zodat er geen besmettelijke ziekten zouden uitbreken. Heel de streek zat ineens vol met stuk geschoten oorlogsmateriaal, maar de Duitsers die ernog rondhingen waren, zo werd gezegd, geen ‘strijdende eenheden’ meer. We hoefden nergens bang meer voor te zijn, werd er omgeroepen door de rondrijdende champetter. Toen na korte tijd de Jongensschool weer werd vrijgegeven van ingekwartierde Duitse soldaten, mocht ik zelfs even paardje rijden op de rug van een van hen. Het was een kort geblokt ouder mannetje, met wie ik onze Pa had zien staan een pijpje smoren naast elkaar, met de ellebogen leunend op de poort naar de achterliggende weiden. Allemaal fotografische herinneringen. Die Duitsers spraken wel een raar taaltje, maar heel de tijd van de oorlog leefden zij en de buren, in vrede met leven. Ons Ma, die zich maar al te goed nog de Bezetting ’14-’18 van de Kust en de Duitse taal herinnerde, legde ons uit, dat hun taal voor ons in de Westhoek niet zoveel verschilde van die der St Truidenaars, die in de eerste Meidagen bij ons op de vlucht naar Frankrijk, hadden overnacht. Ik geloof zelfs dat de Duitsers meer schrik hadden van hun Officieren, dan wij van hen. Toen ons Ma later naar de Kommandatur op de Grote Markt om een ‘Ausweis’ moest, nodig om in het ‘Sperrgebiet’ naar haar familie in Het Houtland te mogen reizen, kreeg ik daar van een jonge gast telkens een paar snoepjes. Zo konden de broertjes en de zusjes thuis meteen mee profiteren van deze reizen, want ik was telkens de verplichte reisgezel in die dagen. Neen, echt slechte herinneringen aan die ‘Kommandatur’, de twee tot de tanden gewapende schildwachten aan de deur, en de langwerpige rood-zwarte Swastika-vlag daar boven, boezemden mij toen helemaal geen schrik meer in…. Na de dood van onze Pa op 20 Maart 1943 werd dat wel even anders….

    Hoe konden die Duitsers eigenlijk die slechte mensen zijn, waar er na de Bevrijding zo gemeen werd over gedaan? Ik was nog een peuter, en begreep niet goed hoe mannen van bij ons, buren zelfs, op zekere dag met witte armbanden om, zo geweldig timmerden met hun Engelse mitraillette op de ruggen van hun ‘krijgsgevangenen’. Ik had ze immers samen, tot een paar dagen voordien zien zitten kaarten in St Elooi, de wagenmakerij. Maar onze oudste, ondertussen al 16 jaar geworden, verbood me om daarmee bezig te zijn, en ons Moeder rukte me zeer brutaal weg van tussen de omstaanders, toen diezelfde ’weerstanders’ jonge vrouwen, die ze eerst, tot groot jolijt der kijkers, half hadden ontkleed, de haren afsneden, als op een podium boven op een platte boerenwagen. Hoe dikwijls heb ik toen niet moeten horen, dat kleine potjes geen grote oren nodig hadden…. Toen kwam, rond half Mei 1945, de kampgevangenen terug, en leerden we dat er helemaal geen andere dan ‘slechte Duitsers’ bestonden… Zelfs de in korte broek en op krukken lopende Chiro-jongens, pas terug uit Rusland, hadden geen goed woord meer voor hen. Op school leerden we zelfs de allerlaatste versie van de Brabançonne, want de schoolkinderen moesten de erehaag vormen en staan zwaaien met papieren Belgische vlaggetjes, voor de oorlogsburgemeester, die werd vrijgelaten door de Witte Brigade. Allemaal zeer verwarrend voor iemand van mijn leeftijd….

     

    Het is pas vele jaren later dat ik er terug middenin werd gesmeten. Dat was toen Pater Werenfried Van Straten, de Spekpater met zijn ‘Kapelwagen’ in heel de streek beroep kwam doen op onze liefdadigheid, om die dezelfde Duitsers, die nu ineens allemaal weer brave mensen bleken te zijn geworden, van de hongersnood te redden.

    Ondertussen had ik de Tommies bezig meegemaakt, de Canadezen, de Polen en wat voor ander tuig nog allemaal. Vanaf toen al had ik een afkeer van die kauwgom sjiekende cowboys uit Amerika, die werkelijk smeten met geld en die zelfs de hoofden van mijn anders zo brave zusjes op hol kwamen brengen. Zij smeekten mij en mijn klein broertje om nooit ver uit de buurt te zijn, als die Ami’s er waren, maar een stuk chocolade of een Engelse sigaret ‘Player’ was het verraad rap gebeurd. Dat duurde tot ons Ma, net zoals vele Moeders, hun opgroeiende dochters uit de handen van die vrijers kwamen ‘bevrijden’, gewapend met een stuk hout. Vele jaren later hoorde ik van mijn nog altijd knappe schoonmoeder, dat niet één vrouw ooit lastig gevallen werd door zo een van die Duitse soldaten. Die bleven wel vriendelijk en voorkomend voor alles dat een rok droeg, maar wisten dat ze bij de minste klacht van een vrouw, per direct naar het Oostfront konden…

    Oud en ziek geworden in de jaren ’70, konden wij Meter doen vertellen over de oorlogsjaren, waar ze telkens in tranen vertelde over de ‘jonge goden’ die zich, Mei ’40, ’s morgens lachend en zingend, had zien staan wassen en scheren aan de pomp, midden de hofplaats. Hoogzwanger als ze toen was, hadden sommigen haar zelfs geholpen bij het melken van de koeien. Man en kinderen waren ver weg bij familie, en zij was met de fiets door de linies gekomen. Aan de Leie werd er toen hevig gevochten, want de Duitse stafkaarten hadden geen weet van de rechttrekking daar. Zo kwam de ene na de andere gesloten camion rond 9 uur het hof weer opgereden om de achtergelaten spullen op te laden. Toen die terug wegreden, lekte van iedere camion van het konvooi het bloed zo maar van onder de laadkleppen.

    Op die plaats, aan de overkant der Lie, staat sedert vele jaren een monument(je), ter herinnering aan de vele dappere Ardense Jagers die daar gesneuveld zijn…Maar van de aanvallers niet het minste spooor meer.

    Toen de chiro-jongens van het Oostfront allemaal opgepakt waren, werden velen daarvan geliquideerd voor de geweerlopen van 11 Rijkswachtgeweren. Made in Germania. Merk: Mauser.

    Ja, dat Oostfront brengt me weer bij de werkelijkheid van vandaag. Want ondertussen heb ik geleerd dat er vele kantjes zijn aan de echte waarheid. Iets wat U ook hieronder kunt lezen. Het is wel 70 jaar later, maar geloof me: de raakpunten zijn tè opvallend om niet op die manier te worden belicht.

    Een ding is me nog niet helemaal duidelijk: wanneer werden we nu eigenlijk leugens wijsgemaakt, toen of nu? Toen ging het om Polen, nu om de Oekraïne…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Amerikaans Congres verklaart met nieuwe wet oorlog aan Rusland’

    President Putin: ‘Westen probeert ons net als Hitler ten val te brengen, maar zal falen – De Krim is voor Rusland wat de Tempelberg voor de Joden is’

    Het geduld van de Russische president Putin met het Westen begint langzaam op te raken, maar toch reikt hij opnieuw de verzoenende hand. Washington en Brussel lijken echter vastbesloten op oorlog uit te zijn.

    Volgens de libertariër Ron Paul, teruggetreden uit de landelijke politiek maar nog altijd actief, heeft het Amerikaanse Congres vandaag ‘één van de ergste wetten’ ooit aangenomen, die neerkomt op een oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. President Putin beschuldigde gisteren in een felle TV-toespraak het Westen ervan te streven naar de ondergang van Rusland, maar dat het daar net als Adolf Hitler in zal falen. Hij onderstreepte dat de Krim ‘van enorm belang is voor de Russische natie, net zoals de Tempelberg dit is voor de Joden.’

    16 pagina’s pure oorlogspropaganda waar zelfs de ‘neocons’ van zouden blozen. Zo karakteriseert Ron Paul resolutie 758, waarin het Huis van Afgevaardigden ‘de acties van de Russische Federatie onder president Vladimir Putin, die een agressief beleid voert tegen buurlanden dat gericht is op politieke en economische overheersing, sterk veroordeelt.’

    ‘Congres lokt vernietigende oorlog met Rusland uit’

    Welgeteld 5 Republikeinen en 5 Democraten stemden ‘nee’ tegen wetgeving, die volgens Paul te vergelijken is met de Liberation Act uit 1998, die uiteindelijk de weg vrijmaakte voor de tweede invasie van Irak. ‘Ik stemde niet tegen die wet omdat ik een bewonderaar was van Saddam Hussein –net zoals ik nu geen bewonderaar van Putin of wat voor buitenlandse leider dan ook ben-, maar omdat ik wist dat een nieuwe oorlog in Irak de problemen niet zou oplossen en de zaken waarschijnlijk erger zou maken. Wel, we weten allemaal wat er daarna is gebeurd.’

    ‘Daarom kan ik nauwelijks geloven dat ze er nu weer mee wegkomen, en deze keer zelfs met een nog hogere inzet: het uitlokken van een oorlog met Rusland die tot totale vernietiging kan leiden,’ waarschuwt hij.

    Niet Rusland, maar VS bereidde staatsgreep voor

    Paul wijst erop dat er in de nieuwe wetgeving allerlei beweringen staan waar geen enkel bewijs voor is, zoals het schenden van de Oekraïense soevereiniteit, en zelfs een Russische ‘invasie’ van Oekraïne.

    ‘Maar waarom is het dan geen schending van de Oekraïense soevereiniteit toen de VS in februari deelnam aan het omverwerpen van de gekozen regering van het land?’ vraagt hij zich af. ‘We hebben allemaal de opnames gehoord van de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne, die met officials van het ministerie van Buitenlandse Zaken plannen maakte om de regering ten val te brengen. We hebben gehoord dat assistent-minister van BuZa Victoria Nuland opschepte dat de VS $ 5 miljard voor regimewisseling in Oekraïne had uitgegeven. Waarom is dat oké?’

    ‘Frauduleuze en illegale’ verkiezingen?

    Verder worden de –ook volgens de OVSE eerlijk verlopen- verkiezingen in Oost Oekraïne ‘frauduleus en illegaal’ genoemd. Ron Paul: ‘Waarom worden verkiezingen iedere keer dat ze niet het gewenste resultaat opleveren ‘illegaal en frauduleus’ genoemd? Hebben de mensen in Oost Oekraïne geen recht op zelfbeschikking? Is dat niet een basis mensenrecht?’

    In resolutie 758 wordt geëist dat het Kremlin al zijn troepen terugtrekt uit Oekraïne, ondanks het feit dat er geen enkel bewijs is dat het Russische leger ooit de grens is overgestoken. Bovendien wordt het regime in Kiev aangespoord om de militaire operaties tegen Oost Oekraïne te hervatten.

    Neerhalen MH17, wapens voor Assad

    Ook het drama met vlucht MH17 wordt in de schoenen geschoven van Moskou. Terwijl het onderzoek nog loopt en grotendeels geheim wordt gehouden, concludeert het Congres dat de Maleisische Boeing werd neergeschoten door een raket die werd afgevuurd door de pro-Russische separatisten. Zelfs in het voorlopig onderzoeksrapport werd daar geen melding van gemaakt, noch werd de Russen de schuld gegeven van de ramp.

    In paragraaf 16 wordt Rusland veroordeeld voor het leveren van wapens aan de Syrische president Assad. Er wordt niet bij vermeld dat deze wapens zijn bedoeld om tegen IS(IS) te vechten, waarvan het Witte Huis weliswaar beweert dat dit een vijand van Amerika is, maar waar het via de Syrische rebellen nota bene zélf wapens aan heeft geleverd, aldus Paul.

    ‘Schaamteloze leugens’ over invasie Georgië

    En passant wordt Rusland ook beschuldigd van een invasie van Georgië in 2008. ‘Dat is simpelweg niet waar,’ betoogt Paul. ‘Zelfs de EU –geen vriend van Rusland- concludeerde in zijn onderzoek van de gebeurtenissen in 2008 dat Georgië een ‘ongerechtvaardigde oorlog’ tegen Rusland was begonnen, niet andersom! Hoe kan het Congres wegkomen met zulke schaamteloze leugens? Lezen de leden deze resoluties eigenlijk wel voordat ze er over stemmen?’

    De Russen worden ook veroordeeld voor cyberaanvallen via het internet, illegaal spioneren en het verdraaien van de publieke opinie – allemaal zaken waar juist de VS jaarlijks miljarden dollars aan besteedt.

    Congres wil wapens leveren voor oorlog tegen separatisten

    De Oekraïense president Poroshenko krijgt het groene licht om de militaire operaties tegen de oostelijke provincies te hervatten, en wordt aangespoord om de ‘separatisten en paramilitaire krachten’ te ontwapenen. Deze oorlog zal zonder twijfel nog eens duizenden burgerslachtoffers eisen.

    Dat weerhoudt het Congres er niet van de regering Obama op te roepen om Oekraïne zowel niet-dodelijk als dodelijk defensiematerieel te leveren, alsmede ook andere diensten en trainingen, zodat het land zijn territorium en soevereiniteit kan ‘verdedigen’. Paul: ‘Dat betekent door Amerika getrainde militaire troepen met Amerikaanse wapens een schietoorlog voeren aan de grens met Rusland. Klinkt dit allemaal als een goed idee?’

    Het meest verontrustende aan de nieuwe wetgeving is volgens hem de verklaring dat ‘de militaire interventie door de Russische Federatie in Oekraïne een bedreiging vormt voor de internationale vrede en veiligheid’. ’Dergelijke terminologie is niet per ongeluk, maar de gifpil waarmee in de toekomst nog agressievere resoluties zullen volgen. Want als wordt geaccepteerd dat Rusland een ‘bedreiging’ vormt voor de internationale vrede, hoe kan dat dan genegeerd worden? Dit is een hellend vlak dat tot oorlog zal leiden.’ (1)

    Putin: Westen streeft naar ondergang Rusland, maar zal falen

    Natuurlijk heeft het Kremlin dit ook in de gaten. Hoewel Putin talloze malen geprobeerd heeft toenadering en de dialoog te zoeken, willen de oorlogszuchtige globalisten in Washington en Brussel van geen wijken weten: Rusland zal en moet gedemoniseerd worden, en opnieuw tot ‘vijand’ worden verklaard.

    Dat het geduld van de Russische president langzaam op begint te raken bleek wel uit een TV-toespraak die hij gisteren hield tegen het Russische volk. Daarin haalde hij fel uit naar het Westen, dat volgens streeft naar de ondergang van Rusland, maar daarin zal falen.

    ‘Het Westen wilde een Joegoslavië-scenario in Rusland. Net als Hitler er met zijn misantropische ideeën in faalde om Rusland te vernietigen, moet iedereen bedenken hoe deze zaken eindigen. Ons leger verpletterde de Nazi’s en bevrijdde Europa.’

    De Russische president reikte opnieuw de hand naar het Westen. ‘Ons doel is om zoveel mogelijk betrouwbare partners te hebben, zowel in het Westen als het Oosten.’ Daarom hoeven de banden met Europa en Amerika wat hem betreft niet te worden teruggeschroefd. ‘Wij zullen nooit het pad van zelfisolatie, xenofobie, verdachtmakingen en het zoeken naar vijanden opgaan. Al deze zaken zijn een teken van zwakte, terwijl wij sterk en vol zelfvertrouwen zijn.’

    Tegelijkertijd beschuldigde Putin het Westen van ‘puur cynisme’ in Oekraïne, en zei hij dat de crisis in dat land enkel als voorwendsel wordt gebruikt om te proberen de groeiende Russische economie te vernietigen (3). Hij stelde echter duidelijk dat Rusland niet voor de Amerikaanse en Europese eisen zal buigen. ‘De Krim is van enorm belang voor de Russische natie, net zoals de Tempelberg dit is voor de Joden.’ (2)

    *

    UITLEIDING

    ‘Le premier qui dit la vérité, il doit être exécuté’... Dit lied van een Franse chansonnier was ooit een ware hit. Uiteraard kwam er vanwege geen enkele instantie veel steun, want het geheel was hen niet flatterend genoeg.

    Er kan dus besloten worden, dat alles wat we voorheen zelf beleefd hebben in twee Europese wereldoorlogen, of wat ooit in de Geschiedenisboeken staat opgetekend, klein bier is, in vergelijking met de donkere wolken die uit alle richtingen over het oude ‘Avondland’ trekken. De Eurocraten houden ons met een hoog stemmetje voor, dat het dank zij hen is, dat we al zovele jaren geen oorlog meer gekend hebben. Waarbij ze grandioos vergeten te vertellen, dat het dank zij hen is, dat wij verzeild zijn geraakt in wat de Grootste Oorlog ooit zal blijken te zijn. De situatie daarbij bij ‘de slechten’ te zijn gecatalogeerd, moeten we er maar bij nemen.

    Het wordt dus wel een koers tegen het uurwerk, willen we de huidige criminelen in Bruxellabad vervangen zien door Overheden die deze keer direct door het Volk zijn gekozen, en niet door elkaar op die postjes zijn benoemd. Door mensen in vrije verkiezingen aangesteld dus, die voor het ogenblik reeds in gedachten Geert Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, Tom Vazn Grieken, de Lega Nord, de Catalanen, de Basken, de Schotten enz hebben aangesteld. Op die manier kunnen we ons zelfs reeds in het Post-Islam-tijdperk wanen. In een samenleving die we zonder veel bloedvergieten weer zelf zullen in handen hebben. Dan zal de Navo ondertussen de koers hebben kunnen bijstellen. Om in vrede en samenhorigheid weer dicht bij elkaar tet leven met het Land der Tsaren. Zodat wij in Vlaanderen weer zaken kunnen doen met Soezdal, in De Gouden Driehoek, ver in het Hoge Noorden boven Moskou, zoals onze voorouders in vorige eeuwen deden. Dan zouden onze reisorganisatoren kunnen inzetten op de Stad van Peter de Grote (Sint Petersburg) waar in het Paleis van Katharina de Grote onze Vlaamse Primitieven en zelfs echte Rubens, als gewone prentjes tegen de muren handen…. In het echte authentieke Ruslaznd vinden we de Grieks Orthodoxe Christenen terug, en zeker geen Islamisterij… We vinden er Tolstoï, Dokter Jivaho en Solsjenitschin terug, en gelukkig niks van de nestbevuilers Hermanus Brusselmanus of Thomas Lanoyas. U vint er wel de (vertaalde) werken van G? Gezelle van van Stijn Streuvels.

    In de jaren ’40-’45 hebben wij veel ontberingen geleden. Maar wat het Oekraïens volk thans meemaakt, zonder kolen, zonder Russisch gas, gaat onze verbeelding ver te boven. Het is, naast de uitroeiïng der Christen door de Islammerij overal ter wereld, een gewetensprobleem voor het échte Amerika. Had Colombus in 1492 Amerika maar nooit ontdekt! Dan zou de genocide op de Indianen nooit hebben plaatsgevonden, of zouden de Inca’s, de Maya’s en de Inca’s nog altijd op hun zonnepiramiden misschien in verbinding hebben gestaan met de piramiden-bouwers in Bosnië…

    De Joodse Bijbel der Christenen, die tot 9.000 jaar teruggaat, vertelt nog veel meer. Maar de mens van de 21ste Eeuw is veel te slim om daar nog gelooof aan te hechten….Liever valt hij in zo’n Zwart gat, waarvan er naar ’t schijnt, miljarden voorhanden zijn in het Universum…

    Psst

    Geen waarheid langs de ene kant, of er bestaat een soort ‘tegenwaarheid’ langs de andere kant. Volgens onze Oekraïnische vriend hier, die de situatie in zijn vaderland op de voet volgt (ja, die schotel-antennes, hé) vertelt met ter plaatse net het omgekeerde. Zijn land zou maanden geleden treinladingen kolen hebben gekocht en betaald aan de Russen, maar die laten, gezien de huidige situatie, niets meer de grens passeren. De familie sterft bijna onder de felle vrieskou…. En weet ik wek, dat de roebel, na de speech van Poetin in de Doema, een paar minuten later duizelingwekkend naar beneden is geduikeld? JaJa, volgens hem en zijn hele familie is die Poetin erger dan de baarlijke duivel…. Volgens de Internationale Wetten is Obama en de Navo nu verplicht in de bres te springen voor de Oekraïne….

    In 1939 schreven de kranten precies hetzefde, over in de bres springen voor Polen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    06-12-2014, 18:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    05-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2251

    ***

    Vrijdag 5 december

    Zon 8u28-16u38

    H Sabas

     

    *

     

     

    Het tovermiddel om de Islambeesten te bestrijden….

    .

    Wetschappelijke naam: de Anaconda

    *

    INLEIDING

     

    Noch wereldlijke, noch kerkelijke Overheden komen werkelijk in beweging om de Islamitische Staat-Beesten te stoppen. En als jullie dan toch bezig zijn: wil ook aandringen opdat op dezelfde seconde als onze Overheden als door een Bijbelse atoomkracht van Huerboven getroffen worden, de wapens in de handen van de Islambeesten op slag veranderen in anaconda’s. Dat zijn wurgslangen van minstens 8 meter lang die hun buit, zelfs al is het een leeuw, binnen de minuut ingeslikt hebben.

    Geen twee dingen zonder drie.

    Mits een beetje meeval, steken die beesten dan de Rubicon over, om met z’n allen de Monstersteden van het Kwaad in te slikken.

    Dit zou dan twee enorme reuzenvliegen in één klap zuhb. De Islammerij eindelijk wèg van de Blauwe Planeet, als een r  ket de ruimte in, en de Blauwe Planeet terug in de staat zoals het Mensdom die gekregen heeft van de Schepper. Noteer wel; hier is niet de schepper bedoeld, waarvan Jeroen Meus zo graag spreekt daar waar hij schuimspaan bedelt … En waarmee hij ‘gegaarde’ groenten uit zijn visbouillon vist.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *ISIS onthoofdt christelijke kindjes

    Auteur Frank Verhoef Datum 4 december 2014

    De barbaarsheid van de moslimterroristen van ISIS kent geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, heeft ISIS van christelijke kinderen die nog geen vijftien zijn geëist dat ze zich bekeren tot de islam:

       “Islamic State turned up and said to the children, you say the words that you will follow Mohammed,” White stated. “The children, all under 15, four of them, said ‘No, we love Yesua (the Iraqi name for Jesus), we have always loved Yesua, we have always followed Yesua, Yesua has always been with us.'”

    De kinderen wilden zich niet bekeren. Ze houden van Jezus, zeiden ze, niet van Mohammed. ISIS probeerde toen nog één keer een bekering tot de islam af te dwingen bij de kinderen. Toen ze voor een tweede keer weigerden, werden ze alle vier onthoofd door de terroristen.

    Zo doen de moslimbarbaren dat. Wie het niet met ze eens is of wie niet precies doet wat er van ze wordt verlangd, wordt zonder pardon onthoofd. Het gevolg is dat christenen massaal vluchten uit de gebieden waar ISIS de macht heeft gegrepen:

       White, who has received personal death threats from the Islamic State, currently resides in Israel. He has said that it is “impossible” for Christians to live in Iraq due to the relentless persecution of the religious minority.

     

       More than 250,000 Christians have fled Northern Iraq amid ISIS persecution. These were the last Christians residing in the region, which has been hostile to the religious minority since the beginning of the war.

    Droevig, heel erg droevig. Deze genocide door ISIS moet stoppen. Een grondoorlog tegen het terreurleger van zelfbenoemd kalief Abu Bakr al-Baghdadi is daarbij onvermijdelijk. Met enkel een paar honderd luchtaanvallen vernietig je het ultieme kwaad van deze tijd niet.

    *

    UITLEIDING

     

    Weer is, wat beschreven wordt met die vier onthoofdingen, een ver-van-mijn-bed-show. Niemand heeft dat hier gevoeld, geen moeder heeft een traan gelaten. En de media zwijgen er over, dus is er niets gebeurd….

    Dat is ongeveer hetzelfde als wat gebeurde, toen de Hitlerianen in de jaren ’30-’40 de Vrije Wereld hypnotiseerden. Het weer zou wel klaren zonder blazen. Tot de duikbommenwerpers uit de wolken doken en platgooiden wat hen niet aanstond. Ongeveer hetzelfde scenario als dat wat zich thans aandient met de Euro Verenigde Nazi’s. Dezelfde langzame wurging als in de slangenwereld!

    De dag dat de Jihadisten hun ondergrondse holen verlaten in (bijvoorbeeld) de Vlaamse Bergen om een paar honderd Nieuwpoortse pensionaatsmeisjes als soldatenbruiden te komen kapen, zal iedereen als uit een kwade droom ontwaken. De meerderheid van die blatende geitjes zal in de Arabische wereld als seksslavin worden verkocht, en wie zich niet tot de Islammerij heeft willen ‘bekeren’, zal het einde van de wereld niet meer beleven. Marc Dutroux is nog klein bier in vergelijking met deze Krijgers in de Heilige Oorlog. Dutroux was een eenzaat, en die zit levenslang vast. Maar Jihadisten zijn met vele duizenden, en ze lopen vrij rond….

    Ziet U: als de nood het hoogst is, si de redding nabij. Waken en bidden zal dan voorbij zijn. Dan zullen we hier, van jong tot oud, van Christen tot atheïsten  en zelfs Socialisten en andere ‘Tisten’, de rol der anaconda’s moeten overnemen. On de leuze te bewaarheden:

    “Helpt U zelf, zo helpt U God”.

    Want in plaats van ons met een dode mus op te zadelen met het verhoogde ’cash-plafond’ zou de Regering, die beweert zo vooruitstrevend te zijn, ons een knallende wapenwet teruggeven van vòòr de ingreep van Cruella.

    Wie roept ooit die heks voor deze woordbreuk-staatsgreep ter verantwoording?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    05-12-2014, 16:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2150

    ***

    Vrijdag 5 december

    Zon 8u28-16u38

    H Sabas

    Op de avond van Klaas Kapoen

    legt men wortelen in de klomp en rapen in de schoen

     

    *

     

    *

    De oppositie is zwaar onder de indruk van

    .

    … de zwaartekracht. Die werkt inderdaad slechts in één enkele richting….

    *

    INLEIDING

     

    Het moet me toch van het hart. De Slinxen, iedere keer dat ze ergens niet aan de winnende hand zijn, menen met veel lawijt iets te weten. Namelijk dat ze met twee maten en twee gewichten moeten meten. De wijzers van de klok, maar ook de wereld, draaien rechts: zij zien dat anders, want ze zien alles door een bloedrode bril..

    Deze keer maakt men het in de Praatbarak ook te bont, en op straat wordt er om de haverklap op geklopt. Men maakt er waarlijk een soort Arabische Lente van.. In de respectievelijke Parlementen wordt de vergadering op stelten gezet, door het Brussels serpent (Cruella) of door de Oostendse His Masters Voice. Hun woorden zijn hakmessen om hoofden mee af te kappen en op straat worden (tegen de eigen werkgelegenheid) regelrechte oorlogen gevoerd. Afgekeken van de Jihadisten?

    Het doet denken aan (inderdaad!) verwende kleine kinderen, die omdat hen een stuk speelgoed wordt afgenomen, zij de hele huisraad van hun hardwerkende Vader & Moeder kapot slaan.

    De oorzaak van de laatste rellen? Omdat bij de Franstaligen een zekere JM Le Pen niet alleen in Slinx Frankrijk, maar ook in nog Slinxer Land van WalloBrux, als de baarlijke duivel wordt aangezien. Deze, voortgaande op het stijgend succes van het Front National, predikt de waarheid. En dart schiet beneden de taal-en armoegrens in het verkeerde keelgat. Meer dan 20 jaar geleden was de Nieuwe Allianter Jan Jambon samen met Le Pen op een vergadering. Driewerf schande! Meteen worden de Vlamingen weer bij de haren (maar niet meer met geboeiden polsen) terug gesleept naar de repressie-jaren van nà WO II.

    De Euro Verenigde Nazi’s eisen van Coburgerland bepaalde ‘rechtzettingen’ die kaderen in hun Internationaal Socialisme der Globalisten. Die zijn samen te vatten onder drie scherp gestelde principes: ‘Besparen. Besparen. Besparen’ Maar dat is iets waar de bazen van de syndicaten in naam van hun leden (zeggen ze) tègen zijn. Omdat ze daarmee de centrumrechtse Regering denken te kunnen doen vallen. Die voert inderdaad maar al te graag in het voordeel van de economie en de werkgelegenheid deze instructies uit. Resultaat, alles wordt wekenlang in rep en roer gezet, zodat de economie ‘plat’ ligt. Haantje-de-voorste in deze obstructie, zijn nog altijd de ACWërs, niettegenstaande die met een voet in de Regering zijn mogen meerijden…

    Zoiets heet ‘op elke slak zout leggen’…..

    Ze doen maar. Maar iedere slak is wel, zij het met een slakkengangtje, onder de enerzijdse-anderzijdse aanmondingen van de Nieuwe Alliantërs, onderweg naar het einde van dit kapot geregeerd land…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    en ingekort overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/nieuws/lege-oppositiebanken-worden-wapen-in-politieke-strijd-a2142559/

    *

    Lege oppositiebanken worden wapen in politieke strijd

    *

    Een parlementaire zitting met lege oppositiebanken: verheffend is het beeld niet. Ligt de schuld bij de oppositie die haar plaats niet kent of aan de meerderheid die haar wil doordrijft?

    Daarmee lijkt een nieuwe fase ingetreden in de felle strijd tussen meerderheid en oppositie. Het parlement zelf wordt een instrument in die strijd, die niet alleen met woorden, maar ook met politiek activisme gestreden wordt. Met Laurette Onkelinx en Groen-fractieleider Kristof Calvo als theatrale orkestleiders krijgt het protest van de straat zo een verlengstuk in het democratische hart van de natie.

    Valt er wat te zeggen voor het verwijt dat centrumrechts weinig ruimte voor inspraak toelaat bij haar meerderheidsdenken? Volgens politicoloog Carl Devos (UGent) wel. "Dit is meer een kwestie van attitude. Deze regering verkondigt graag dat zij wel moedig zal zijn in moeilijke tijden, omdat ze door de kiezer gelegitimeerd is. Als je voortdurend roept dat het regeerakkoord zonder omzien moet worden uitgevoerd, moet je niet verbaasd zijn dat je overlegpartners wantrouwig zijn en zich vragen stellen bij de resterende beslissingsmarge. Deze regering wil het, althans in stijl, anders doen dan het gebruikelijke Belgische consensusmodel. Dat is boeiend, maar ook riskant."

    Riskant is het omdat de regering moeite blijft hebben om een eensgezinde toon te vinden, nu weer over de plafonnering van cashbetalingen. Nadat CD&V-Kamerlid Roel Deseyn kritiek had geuit op het voorstel van N-VA-staatssecretaris voor Fraudebestrijding Elke Sleurs werd hij door zijn partij tot discretie aangemaand, maar het kwaad was alweer geschied.

    *

    UITLEIDING

     

    Protest voor deze ‘Indexsprong’: vorige Paarse of Tsjeef-Rode Regeringen hebben ooit jarenlang touwtje gesprongen over de index. Waarom spreekt niemand daar nog over?

    Waarom ook wil niemand, vooral ook niet de Slinxen, horen van minder uitgaven in de vreemdelingen-industrie? Daar liggen vele miljoenen die onze bejaarden, onze zieken en onze ‘beperkte’ medemensen goed zouden kunnen gebruiken.

    Ha neen, hé, tieren de Slinxen die den ABL (Arm Bels Leger) voor een half miljoen Euro op kosten hebben gejaagd, om naar hun Bloedrode Duivels te gaan in de Brésil. Ze vlogen diverse keren heen en terug, met hun derigen, waaronder eenmaal samen met de Sire en zijn Sirin, in een vliegtuig waar plaats was voor 300 man… Très simplissimo, repliceert Olio di Poepo: ik had weer eens goesting in verandering van lucht….

    Ik begrijp ook niet goed hoe niemand in de Praatbarak deze gelegenheid niet aangrijpt, om aan Cruella van de Parti Scandale uitleg te vragen, over een zekere Marokkaanse ‘diplomaat’ die door de douane in Zaventem betrapt werd op drugsmokkel en het zich toemeten van een valse diplomaten-pas. Toen deelde ze nog de lakens met dat heerschap man, maar maakte daarop snel een einde aan deze relatie. Jammer genoeg niet aan haar politieke status… Wel heeft dat Marokkaans individu achteraf een diplomatieke post gekregen in haar kabinet… Jeannet Di Poepo werd ooit betrapt met twee pubers in zijn auto, aan de waterkant, klaar om uit te stappen om… te urineren. Niet de dader werd ontslagen, maar wel de verbaliserende flikken…. Zegt de bevelvoerende commissaris in Mons: we konden toch de carrière van een veelbelovend politicus niet breken, nog voor deze echt begonnen was….

    Waarom schrijven De Schandaard, de DM, La Libre, L’Echo, La Meue, enz, daar nooit over? Is men daar dan zò overtuigd dat de Vlamingen nog even dom zijn als 100 jaar geleden?

    Ja, lieve landgenoten, de tijd van de consensus-democratie bij ons is voorgoed voorbij. Dat is een evidentie à la Martens waaraan jullie toch zullen moeten beginnen aan wenen. Dàt is pas een onderwerp waaraan de hoernalisten van bovenvermelde bladen hun pennen kunnen aan scherpen. Niemand kan tenslotte levenslang zo ver boven zijn stand blijven leven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    05-12-2014, 15:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2149

    Donderdag 4 december

    Zon 8u26-16u39

    H Barbara, patr. v/d brandweer, schutters en mijnwerkers

    Als Sint-Barbara wil, staat de vriezeman stil

     

    *

     

    *

    Doe moordmachines?! We nemen ze gewoon uit onze musea  

    .

    Ze staan daar la jaren ongebruikt, omdat ze niet langer nodig gedacht werden door onze Politiekers….

    *

    INLEIDING

     

    Hieronder vindt U een verschrikkelijk betoog van een NL-collega, die ik volmondig onderschrijf tot in de kleinste details, voor wat betreft de Zuidelijke Nederlanden.

    Ergo, had ik het zelf moeten schrijven, de bliksems zouden door het zwerk gezwaaid hebben. Wij zijn het volk, dat jarenlang getreiterd en geminacht werd. Nu volgt binnenkort de afrekening.

    Neen, mededogen zal dan voor sukkelaars zijn. Echte venten weten waarom.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Geen mededogen

    Nog altijd zijn onze dagen niet gewijd aan strijd en oproer, de helderrood opwaaiende vlam der revolutie is bij lange na nog niet ontbrand. In de steden en dorpen van Nederland heerst nog steeds geen vurig patriottisme. Doch bemerken wij bijna dagelijks angstwekkend vulkanisch gerommel. Een donker dreigende onweerslucht begint zich met de dag scherper af te tekenen. Het is heel misschien nog slechts een korte tijd alvorens er een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd aan onze Vaderlandse Geschiedenis. Dan wordt in onuitwisbaar schrift in het Boek der Mensheid het verhaal neergeschreven van een heldhaftig stoutmoedig volk, dat na jaren van onderdrukking door een gewetenloze regering – die samen zweerde met den vijand en de burger verried voor een misdadige ideologie – zijn ijzeren ketenen verbrak.

    Ja, nog altoos zijn er bewindslieden die collaboreren met den vijand en er gans lustig op los leven. Deze gewetenloze sujetten, verwende doortrapte volksverraders die dagelijks eten uit gouden schalen en leugenpraat rondstrooien om hun proletarisch gedrag te verbloemen, kennen geen enkele schaamte. Het zijn graaiende omhoog gevallen parvenu’s die op zachte met goudbrokaat versierde zetels zitten en drinken uit flonkerend kristal. Maar, let wel, beste lezer, ik zeg het op deze befaamde site van E. J. Bron nog maar eens ronduit: de dagen van die zogenaamd nobele figuren als Bert Koenders, de meest irritante man van Nederland, zijn allang geteld. Niks geen miljoenen zuur verdiend belastinggeld met royale hand weggeven aan zielige negers. Daar is geen sprake meer van. Het schandalige feest der verkwisting is over.

    Wij, Nederlanders, hebben zielige bejaarden, die hoognodig steun behoeven. Oude lieden die door wanbeleid onzer regering verkommeren. Het wordt de hoogste tijd dat wij een ander geschut in stelling brengen. De Nederlandse burger die nog in tweestrijd verkeert tussen Alexander Pechtold en Geert Wilders, het enige lichtbaken in deze duistere tijd, doen er verstandig aan nu eens een keuze te maken.

    Onze couranten die meer en meer gaan lijken op de Völkische Beobachter van het Nationaal Socialistische Duitsland in de jaren dertig berichten ons dagelijks dat het aantal asielzoekers hoger is dan werd verwacht. Maar wij kunnen het onderhoud van al die verloederende individuen uit islamitische contreien niet bekostigen. We gaan eraan failliet. Tandenknarsend zie ik steeds meer vrouwen in mijn woonomgeving die mij met hun domme mongoloïde gezichten vanonder hun hoofddoek aanstaren. Neen, deze bedoeïenenvrouwen verdienen zeker geen schoonheidsprijs.

    Maar, straks, binnen afzienbare tijd, dan zal geen feestmaal meer worden aangericht. Dan is de koek op. Dan is de tijd gekomen dat het dwaze vernielingswerk onzer corrupte amorele regeringslieden aan de kaak wordt gesteld. Want zij hebben het gepresteerd ons eens zo fleurig rijke land al zijn charme en rijkdommen te ontnemen. Alle fijne genoegens zijn aan scherven geslagen. Over de gebogen ruggen van het gedweeë volk hebben zij luisterrijk geleefd. Doch er komt een moment van afrekening. Maar zover is het nog niet. Nog even geduld. Ik geef alvast onze bewindslieden deze waarschuwing mede:

    Weldra zal het hier met je gedaan zijn; en als je denkt van niet, kijk dan maar eens hoe het met je staat. Heden is de mens en morgen vindt men hem niet meer. (Thomas á Kempis)

    Maar – let wel, onverwachts – en dit is niet zomaar een zonderlinge gedachte die in mij opwelt ,onverwachts, wanneer de burger ieder begrip van eerbied voor zijn regering heeft verloren, de argeloze burger die bedot is door koning en regering, wanneer die burger eindelijk ontwaakt uit zijn zware bedompte sluimer, dan, plotsklaps, slaat het verschrikkelijke nietsontziende noodlot voor deze verraderlijke gauwdieven onbarmhartig toe.

    De vrijgekomen krachten welke straks ontketend worden, brengen deze oneerbare figuren twee treden hoger op de wankelhouten trap van het schavot. De duistere kerkers met zware ijzer beslagen deuren waarachter zij worden opgeborgen in afwachting van hun vonnis weergalmen alreeds van hun geweeklaag. Doch zij gaan hun onvermijdelijke einde tegemoet.

    De roep om mededogen, geuit door medelijdende burgers, die met deze verraderlijke bewindslieden toch nog consideratie wensen te tonen, zal worden beantwoord met de kreet uit de kelen van duizenden verbolgen burgers:

    ‘NEEN – GEEN MEDEDOGEN’.

    Weeklagen aan de bloesemblanke borst van vrouwe Justitia zal de verschrikkelijke weg naar het schavot niet doen verkorten. Wanhopig verloren zullen zij smeken om vergiffenis. Edoch, berouw komt na den zonde. Laat dat hier gezegd zijn.

    *

    UITLEIDING

    Is dit nu de lang verhoopte revolutie? Ik mag hopen van niet, want met dat soort nieuwelingen die ons voor de voeten lopen, zijn revoluties altijd veel te bloederig. Zie maar wat ‘stakingen’ onder impuls van de ‘syndicaten’ aan puur materieel verlies veroorzaken.

    De Zuidelijke Nederlanden hebben de twee laatste verkiezingen steeds geler gekleurd. Derde keer, goede keer.

    In 1991 heeft het Volk gesproken en de Sli,xen hebben met verstomming vastgesteld dat ze bijna het einde van de wereld hadden meegemaakt. Ze n noemden het ‘Zwarte Zondag’, omdat het Vlaams Blok toen 25% haalde. Toen heeft ons volk de ‘democratie’ van de verstotenen moeten meemaken. We isoleren ze, steken ze achter prikkeldraad als besmettelijke varkens, was de redenering. Maar het volk liet zich niet doen: het koos de volgende twee keer dan maar voor de kopie van het origineel: de Nieuwe Alliantie der Lauwen.

    Paniek in het kamp der Slinxen, want ze werden compleet buitenspel gezet. Deze Blauwe Regering Michel moet en zal ten val gebracht worden door het land lam te leggen. Door stakingen daarom alles ‘plat’!

    Het staat dus in de sterren geschreven, dat de guillotines straks van stal zullen mogen gehaald worden.

    Mededogen, vraagt U? Daar kunnen we, ruim op voorhand op antwoorden: mededogen is alleen voor wie mededogen verdient. Kandidaturen binnen voor 25 Mei 2015!!!!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    04-12-2014, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2148

    *

    Donderdag 4 december

    Zon 8u26-16u39

    H Barbara, patr. v/d brandweer, schutters en mijnwerkers

    Als Sint-Barbara wil, staat de vriezeman stil

     

    *

     

    *

    Sommige beelden zeggen meer

    .

    Dan de meeste woorden…

    *

    INLEIDING

     

    Als de beste vriend van maar liefst drie inwonende Duitse Herders (7 jaarn dus goed volwassen), drie broers zijn, en van dezelfde moeder en vader, is deze cartoon voor mij de meest duidelijke uitleg aangaande het Sjeikendom. ‘Il tremende’ zegt de ene, en ‘il gigante’ zegt de andere tegen onze Nero. Als U het wantrouwen van dat beest heeft opgewekt (wat niet aangeraden wordt) houdt U zich maar liefst heel stil. Gewoonlijk ligt zijn muil in de richting langs waar ‘het gevaar’ zou kunnen komen, en als hij al veinst te slapen, dan ziet U aan zijn gespitste oren dat hij U maar wat wijsmaakt.

    Net als de beesten van Islamitische Staat, is zijn instinct voldoende om aan te vallen. Ook bij Duitse Herders hoeven er geen bevelen te worden gegeven.

    Maar beter dan bij de IS-beulen, zijn die 3 beesten beter dan schoothondjes voor wie dat ze vertrouwen. Integendeel, hun vriendschap, zelfs voor wildvreemden, gaat zo ver, dat het meteen een contract is, om U te beschermen zelfs ten koste van hun leven….

    Enfin, ik wilde alleen maar aantonen dat er zelfs in de dierenwereld plaats is voor openhartigheid. En dat, beste vrienden, is iets wat nog altijd zwaar ontbreekt in de Noord Atlantisch Verdrag Organisatie.

    Er is, nog niet zo heel lang geleden, een tijd geweest, dat we Perzië kregen voorgeschoteld als een monument van een Westers sprookjesland. Daar stond ee Gentleman Sjah als een filmster aan het hoofd, en de boekskes stonden regelmatig vol met verhalen over Farah Diba, zijn beeldschone vrouw. Tot men in Parijs een getormenteerde Islam-fanaat ineens de vrije teugel gaf, om dat land te gaan besturen. Een paar dagen later waren alle vrouwen op straat weer gesluierd, en werden alle andere bewezen waarheden buiten de uit de duim gezogen ‘wijsheden’ van een woestijnrover van 1400 jaar geleden, de Islam dus, streng verboden. Waarna het land, met medeneming van heel het Midden Oosten, de Weg der Verdwazing opging. Later werd de ene Komeini vervangen door een andere halfgod, maar het feest verbeterde niet…

    Och, leest U hieronder maar verder over de fameuze Barck Houssein Obama, de Zwarte Ongelukskater uit Amerika. Onder zijn kundige leiding komen uit dat meest vooruitstrevende land ter wereld, alleen nog negroïde hersenspinsels. Zodat er bijna mag besloten worden, dat de USA thans (na Maarten Luther King?) de tol betaalt voor de eeuwenlange Zwarte of Latino-slavenhandel. Net zoals het antieke Rome in vorige eeuwen ten gronde verslagen werd door zijn eigen slavenleger…

    Dit neergeschreven zijnde, biedt ondergetekende zijn welgemeende excuses aan, aan alle niet-blanke medemensen, die getuigen van enige menselijke waardigheid.

    Onder deze beledigende negatieve negroïde inspiratie, is de ster van een Hawaïaanse potzenmaker spijtig genoeg snel naar de top gestegen. Wij worden voortdurend om de oren geslagen, dat die ‘de machtigste man van de wereld’ zou zijn… Iets waarnaar hij zich dapper gedraagt, al gaat het hem niet zo goed af, voortgaande op zijn werken. Ja, want aan uitleg is er geen gebrek.

    Hierna volgt een lang opstel, waar de blanke panda-boer Jimmy Carter ten tonele wordt gevoerd. Die zou de wereld Islam hebben mogelijk gemaakt…

    Op gevaar af van weer eens voor ‘Islamofoob’ te worden versleten, verwijs ik alleen naar de cartoon hier bovenaan. Ik heb helemaal niets tegen een vastende en biddende Islammer, voor zover hij/zij maar geen gevaar vormt voor ons eigen bestaan, en vooral voor zover hij zijn ambities beperkt tot zijn eigen achterlijke Moslm-landen. Een Muzelgriezel is even ongevaarlijk als een cobra in haar eigen biotoop.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Barack Obama's beleid in het Midden-Oosten is een puinhoop

    *

    Iran ziet in de Amerikaanse aandacht een bevestiging van de regionale superioriteit

    Wat stond er in de brieven die de Amerikaanse president schreef aan de geestelijk leider van Iran? De buitenlandse politiek van Obama bestaat uit het opschuiven van deadlines en het creëren van misstanden.

    De Amerikaanse president Barack Obama schrijft graag brieven aan de Iraanse leider ayatollah Sayed Ali Khamenei. De brieven worden door een Golfstaat, waarschijnlijk Oman, aan Khamenei overhandigd.

    Wanneer een sjeik, een emir of een sultan uit een Golfstaat naar Teheran reist, weten we zeker dat hij een mondelinge of schriftelijke boodschap van het Witte Huis moet overbrengen. Het zijn de moderne postduiven van het Midden-Oosten.

    Deadlines

    De postduif van president Obama bezorgde in november dit jaar een brief bestemd voor Khamenei in Teheran. Dat was kort voor het einde van de deadline bij de nucleaire onderhandelingen tussen Iran, Amerika, Rusland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Europese Unie.

    De inhoud van de brief is voor ons onbekend, maar iedereen kan raden waarover het ging: het nucleaire project van Iran. De vorige deadline werd niet gehaald. Toch waren de Verenigde Staten bereid het te verlengen. Ook de volgende deadline werd niet gehaald, waarop opnieuw werd verlengd.

    De buitenlandse politiek van Obama bestaat uit verlenging van misstanden.

    Veroordeeld

    Dit was Obama's vierde brief aan Khamenei. De eerste dateert uit mei 2009, toen een hevige strijd woedde tussen president Mahmoud Ahmadinedjad en oppositieleider Mir-Hussein Mousavi. Daarna gingen miljoenen Iraniërs de straat op tegen het regime van Khamenei. Ze keerden zich tegen diens beleid - zowel het binnenlandse als het buitenlandse.

    Volgens Elsevier

    Robbert de Witt: Verzoening uit Teheran? Voorlopig is alleen de toon anders

    De vreedzame demonstraties veranderden in een bloedbad toen Khamenei zijn troepen op de demonstranten afstuurde. Er vielen tientallen doden en gewonden. Duizenden werden gearresteerd en honderden onschuldige burgers werden berecht en veroordeeld.

    Bloedige zomer

    Tijdens deze bloedige zomer schreef Obama een vriendschappelijke brief aan Khamenei. Dat was brief nummer twee.

    Aanvankelijk was Obama niet bereid om zelfs maar een serieuze uitspraak te doen over de demonstranten. Uiteindelijk werd hij onder druk van de media gedwongen om het Iraanse regime te veroordelen.

    Daarop reageerde Khamenei met een zeer authentiek argument: Amerika is niet te vertrouwen omdat de Amerikaanse president ons eerst een vriendelijke brief schrijft, en ons kort daarna aanvalt vanwege de onderdrukking van de pro-westerse demonstraties.

    Grote Duivel

    Khamenei heeft gelijk: de Amerikaanse president voert geen consistent beleid. Amerika - en niet Iran - is in de war. Onder alle omstandigheden beschouwt Khamenei de Verenigde Staten als de Grote Duivel, als vijand nummer-1.

    Dus ook in augustus 2009, terwijl in de Iraanse steden nog steeds werd gedemonstreerd tegen het regime, schreef Obama hem een vriendelijke brief. Toen dit bekend werd, riepen de demonstranten: 'Obama, ben je met ons of met hen?' Met 'hen' werd het regime bedoeld. Deze brief werd kort na de inauguratie van Ahmadinedjad geschreven. Deze antisemitische president vond de Holocaust een sprookje.

    Supermacht

    De derde brief van Obama werd in de winter van 2011 aan Khamenei geschreven. Obama's postduiven hadden het druk.

    Een redacteur van Elsevier vroeg mij wat Khamenei doet met die brieven van Obama. De grote leider van Iran leest die met veel genoegen. Obama's brieven bevestigen zijn analyse dat zijn regime de regionale supermacht is.

    Bovendien versterken deze brieven bij Khamenei het gevoel van religieuze superioriteit en dit is het werk van Allah, denkt Khamenei. Dit bijgeloof is levensgevaarlijk. Het kan immers leiden tot zelfoverschatting en ongelukken. Ook Khamenei archiveert zijn brieven.

    Onzichtbaar

    Indertijd was 'Chamberlain' de bijnaam van Obama bij de actieve delen van het Iraanse verzet. De Iraanse leider Khamenei heeft, voor zover wij weten, geen brief aan de Amerikaanse president geschreven. Obama praat dus met lucht, en schrijft aan een onzichtbare figuur die hem via anderen van een antwoord voorziet.

    De antwoorden van Khamenei worden meestal via Ali Akbar Valayti, oud-minister van Buitenlandse Zaken van Iran en een goede vriend en adviseur van Khamenei, aan de Amerikaanse diplomaten doorgegeven. Dat is het, meer is er niet.

    Unilateraal

    Er bestaan geen schriftelijke antwoorden van de zijde van Khamenei, omdat deze brieven unilateraal worden geschreven. Ze zijn unilateraal, want Khamenei heeft zich nooit bereid verklaard om rechtstreeks in gesprek te treden met Amerika. De Amerikaanse president ontvangt op twee manieren de antwoorden van Khamenei: via zijn vertegenwoordiger en rechtstreeks via zijn openbare toespraken.

    De Verenigde Staten hebben geen Iran-beleid. Weer is de deadline voor een akkoord over het nucleaire project van Iran niet gehaald en Amerika heeft wederom ingestemd met de verlenging ervan.

    Olieprijzen

    Tegelijkertijd heeft Iran 700 miljoen dollar van zijn bevroren geld teruggekregen, terwijl het land per dag door de dalende olieprijzen naar schatting 20 miljoen dollar verliest. Het tekort in de begroting van het regime zal in 2015 verder oplopen.

    Ondanks deze zwakke positie geeft president Obama Khamenei de mogelijkheid om door te gaan met mensenrechtenschendingen, en met het steunen van terrorisme in het Midden-Oosten. Van president Obama mag de islamitische staat van Khamenei in de lucht en op de grond vechten tegen IS.

    Puinhopen

    President Obama treedt in de voetsporen van Jimmy Carter, president van Amerika van 1977 tot 1981. Carter voerde een tegenstrijdig beleid tijdens de Iraanse revolutie. Hij mag als de vroedvrouw van de islamitische revolutie worden beschouwd.

    Opnieuw zijn we getuige van een tegenstrijdig beleid in relatie tot Iran: Assad moet van Obama weg, maar Assads steunpilaar, namelijk Khamenei, mag de vijanden van Assad bestrijden.

    Obama's puinhopen reiken verder dan de grenzeN;

    *

    UITLEIDING

     

    Hier heeft U dat al dikwijls kunnen lezen: Amerika is een onzekere partner in Navo verband. Als niet-historicus is het voor mij onmogelijk om achterhalen, hoe lang dat al zo is, maar ik heb de indruk dat we moeten teruggaan tot Generaal Eisenhower. Wie Kennedy zegt, zegt Marilyn Monroe, en voor Bill Clinton duikt steeds weer de kledij vol sperma op van een zekere Monica Lerwinsky.

    Van Marcus Antonius en Cleopatra vinden we wel schitterende verfilmingen terug, die speelden het spel tenminste eerlijk. De Amerikaanse cowboys, blank of zwart, zijn voor geen haar te vertrouwen. Ze zien het dan ook veel groter. De Romeinen bezaten maar een stukske van de wereld… Amerika denkt zich de pretentie te mogen veroorloven dat ze de hele’ wereld beheersen.

    Maar dat wisten we al, sedert die in volle oorlogstijd (1916-1917) de hongerende Europeanen aan de tutterfles hielpen. Zelfs onze Olio di Poepo speculeert nog daarop, als hij spreekt over zijn zoveelste ‘Marcshall Plan’….

    Net als de Britten, is het nu de beurt voor deleuze: ’Amercia rules the wives’…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    04-12-2014, 15:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2147

    ***

    Donderdag 4 december

    Zon 8u26-16u39

    H Barbara, patr. v/d brandweer, schutters en mijnwerkers

    Als Sint-Barbara wil, staat de vriezeman stil

     

    *

     

    *

    Ziehier wat de Islam denkt over ons…..

    .

    Een taal die we straks allemaal door onze strot zullen geduwd krijgen. Slikken, of strot afgesneden worden!?

    *

    INLEIDING

     

    Van onze correspondent ter plaatse.

    Over de veldslag in Nieuwpoort Bad van deze nacht. 150 doden en ontelbare gekwetsten en gewonden. Dag van Nationale Rouw.

    Volgens de laatst binnengekomen berichten, zou de aanval beëindigd zin tegen 8 uur 30. De aanval, die begon bij jet krieken van de dag, was gericht tegen het politiekantoor, waar er 38 politiemensen het leven lieten, maar er ook 40 van de terroristen sneuvelden. De 4 van wacht zijnde politiemensen werden koelbloedig vermoord aan de tafel, waaraan ze koffie dronken, de speelkaarten nog tussen de vingers. De overige 34 gesneuvelden zijn de collega’s die voor het merendeel hen van buitenshuis ter hulp snelden, terwijl daar inderdaad er door nachtelijke patrouilles voortdurend moet opgetreden worden tegen allerlei geboefte. Gewoonlijk worden de morgen daarop door de Brandweer de lijken opgehaald om verbrand te worden.

    Voor het leger met vliegtuigen en taks kon ingrijpen, was het politiekantoor in brand gezet, en waren de nog levende aanvallers gevlucht. De President van de Republiek Vlaanderen is op dit ogenblik in spoedberaad bijeen met de voltallige regering. Daar de departementen sedert de Onafhankelijkheid uit besparingszin herleid zijn tot slechts 4 stuks, werd de leiding van de 4 kabinetten voor onbepaalde tijd toevertrouwd aan de kabinetchefs. President en Ministers blijven on hold in de zetel (die der Regering), zodat zij op ieder ogenblik paraat zouden zijn voor de gewapende inzet. Alliantianen zijn lijk bomen: ze sterven rechtstaande.

    Uit doorgaans welingelichte bron wordt bevestigd dat op radio en TV voortdurend militaire marsmuziek zal worden gedraaid, zodat de in gedachten medeplichtige hoernalisten via deze kanalen tenminste geen valse geruchten kunnen verspreiden. Zo werden ook alle Slinxe regeringsleiders van de laatste 25 jaar gevankelijk weggevoerd en opgesloten. Moest er, ne als in ’40 met de Vlaams Nationali0siten per bus onderweg naar diep in Frankrijk, iets voorvallen, een fusillade bijvoorbeeld, dan ontkent de Regering bij voorbaat alle verantwoordelijkheid. Zelfs al moesten er geschreven bewijzen van het tegendeel opduiken.

    De President zal in de loop van de dag een perscommunicee verspreiden, waarbij hij de hulp van de ons omringende Naties, met wie we nauwe vriendschapsbanden onderhouden zal bevestigen. Zo is men van meet af aan zeker, dat Madame La Plume, de Présidente voorr-het-leven van Frankrijk het opstandelingen-gebied in Les Monts de Flandre goed omsingeld kan houden, zodat van uit dat bergachtig gebied er geen verder onheil meer kan aangericht worden. Het is pas nadat de Engelsen, onder leiding van Premier Farage de oversteek zullen gedaan hebben, dat er zal worden overgegaan tot de tegen-actie.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/buitenland/156473_meer-dan-150-doden-bij-raid-van-boko-haram.html

    *

    Meer dan 150 doden bij raid van Boko Haram

    Bij een urenlange raid van de islamistische terreurorganisatie Boko Haram op de noordoostelijke Nigeriaanse stad Damaturu zijn maandag meer dan 150 mensen om het leven gekomen. Onder de slachtoffers zijn 38 politieagenten en 6 soldaten.

    Gewapende mannen vielen maandagochtend binnen in Damaturu, de hoofdstad van de deelstaat Yobe. Ze vielen er het politiekantoor aan en staken het gebouw in brand. Leden van anti-Boko Harammilities zeggen dat bij de gevechten meer dan 40 leden van de terreurorganisatie werden gedood.

    Een woordvoerder van de deelstaat liet maandagavond al weten dat de veiligheidstroepen erin geslaagd waren de aanval af te slaan dankzij een ‘lucht- en grondoffensief’.

    *

    UITLEIDING

    Er wordt vanaf deze avond, donderdag 4 December, een dodenwake voorzien in de Sint Pieterskerk in Gent, zodat de bisschoppelijke begrafenisdienst voor de overleden liedjes zinger-zuiper, wiens naam ik maar niet kan onthouden, vervagen wordt door een liturgisch weekend, ter nagedachtenis van de Nieuwpoortse slachtoffers.

    De body bags, met daarin de brokstukken van de 40 dode terroristen, zullen met vrijgeleide per vrachtwagen gereden worden tot boven op de Kasselberg, waar ze per vliegtuig naar hun buitenverblijf ‘Chez Allah’ in de Hemel in alle eeuwen der eeuwen zullen kunnen verder leven met hun 40 x 72 =2.880 meisjes tussen 9 en 99 jaar.

    Kijk, beste lezer, lieve lezeres, Boko Haram, die door de Nato ooit wel eens ten gronde en zonder veel uitleg, zal worden aangepakt, heeft zijn duivels ontbonden in Damaturu, een ons tot hiertoe onbekend stadje in Nigeria. Nieuwpoort Bad, aan de monding van de IJzer, heeft deze nacht de Slaap der Rechtvaardigen geslapen, lijk zoveel andere plaatsjes in wat nog altijd de ‘deelstaat’ Vlaanderen heette zijn.

    Omdat de Vlaamse Bergen, met de Kassel als meest bekende ‘berg’, kruispunt van zovele Romeinse heerwegen, een gedroomde uitvalbasis is voor guerrilla-oorlogen, diende als in inspiratiebron voor mijn bovenstaande fantasie. Neem daarbij nog het moersland met de ‘watergangs’ in De Moeren, en je weet perfect waar een geregeld leger moeilijk kan doordringen.

    U weet natuurlijk ook waar Abraham de mosterd haalt. In dit geval wordt er gewoon een stuk aangebreid aan de fantasie van den Armee Bels, die tijdens de Koude Oorlog in de flanken van de nabijgelegen Kemmelberg (1536 meter hoog) hun ondergronds hoofdkwartier had gebouwd.

    Dit waarlijk indrukwekkend ondergronds fenomeen is heden ten dage vrij toegankelijk. Net als de nabije glazen luchtwaarnemingstoren, die volgens omwonenden, op een bepaalde avond werd afgesloten door de laatst vertrekkende militair PTT en sindsdien overgelaten is aan allerlei kruipend en vliegend ongedierte.

    Ik denk dat we met z’n allen volgende 50 jaar nog altijd zullen afbetalen wat dat daar in Kemel allemaal heeft gekost … Maar het heeft gewerkt: de Russen zijn nooit durven komen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    04-12-2014, 12:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2146

    *

    Woensdag 3 december

    Zon 8u25-16u39

    H Franciscus Xaverius, patroon van de missionarissen

     

    *

     

    *

    Dit zijn de fossiele dingen waarvoor

    .

    De klimaat-klagers warm lopen….

    *

    INLEIDING

     

    Neen, beste lezer, lieve lezeres, ik ga hier geen glazen bol opzetten over de ‘opwarming der aarde’, en zelfs geen zaag spannen over wat Miami te wachten staat. Te oordelen naar de foto’s die we voorgeschoteld krijgen, wonen daar ten eerste geen arme mensen. Tegen de aangekondigde zondvloed liggen er meer dan voldoende poepchieke yachten aangemeerd aan de vele poepchieke kaaien. En alsof dat nog niet volstaat, staat de omgeving vol met hemelhoge wolkenkrabbers, waarin men nog zo rap geen natte voeten krijgt.

    Trouwens, wat hebben wij te zien met Maayamie? Naïeve BV’s kunnen zich daar misszchien op steunen, om een ‘klimaat-klacht’ in te dienen, maar die dient dan alleen om de goegemeente zand in de ogen te strooien. De werkelijke reden is (volgens mij) dat men in die Slinxe middens uiy pure frustratie zout wil leggen op alle slakken. Al zijn het slakken die men zelf gekweekt heeft en nu door wrijft aan de Blauwe Nieuwe Alliantie. Zou hun woordvoerder (Balthazar?) echt nog nooit gehoord hebben over een ’tergend en roekeloos geding’? Dat is zo een beetje de vaste uitdruking voor klagers die op hun bek gaan….

    Maar terzake: over de ijstijd uit mijn titel. Daar kan kort over zijn. Veel korter dan dat die ijstijden gaan duren. De Russische Beer levert ons geen gas. En derhalve zullen wij, de gewone sterveling, op de blaren moeten zitten. In de kou.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Rusland stopt met de bouw van een pijpleiding naar de EU

    *

    Rusland zal de pijpleiding “South Stream”, waardoor gas langs de Oekraïne heen aan Europa geleverd zou moeten worden, niet afbouwen. “Het project is van tafel. Dat was het”, zei de chef van Gazprom, Alexej Miller, maandag. De Russische onderneming was voor 50% opdrachtgever.

    De Russische president Vladimir Poetin gaf de Europese Unie de schuld van het mislukken van het project. De EU zou het project steeds opnieuw scherp bekritiseerd hebben. In juni drong Brussel er bij de Bulgaarse regering op aan om de bouw eerst te staken. Concreet gaf de EU als reden aan dat de bouwopdrachten niet volgens EU-recht zouden zijn vergeven.

    “We zullen andere markten ontsluiten”

    “We zijn ervan overtuigd dat dit tegenstrijdig is aan de Europese economische belangen en schade veroorzaakt”, becommentarieerde Poetin het stoppen van de bouw tijdens een bezoek aan Ankara. Turkije, dat de belangrijkste overslagplaats van de geplande pijpleiding zou moeten worden, bood Poetin als compensatie lagere condities bij de koop van gas aan.

    Tegelijkertijd kondigde Poetin consequenties voor de EU aan: “Rusland zal haar bronnen naar andere regio´s in de wereld transporteren. We zullen andere markten ontsluiten en Europa zal deze hoeveelheden niet krijgen – in ieder geval niet van Rusland.”

    *

    UITLEIDING

     

    Wie er de nodige jaren heeft opzitten, zal zich nog wel het Charlie Chaplin-filmpje herinneren, die parodie op het gedrag van Nonkel Dolf, die jongleerde met de Blauwe Planeet als een luchtballonnetje hoog in de lucht te zwieren, om die telkens met een andere hand weer op te vangen. En toen dat ineens niet meer lukte, hij tierend en spartelend, van razernij in het tapijt beet….

    Er zullen nu wel andere filmmakers zijn, maar ze zullen goed hun inspiratie kunnen vinden in de troïka die in Brxellabad de scepter zwaaien. In dat script zal er gekronkeld worden als door een nest cobra’s die elkaar in de staart bijten om in dat tapijt te mogen bijten. Jongleren met de Blauwe Planeet zal er niet meer inzitten, want druipend van de ijspegels.

    En bovenaan het beeld, de grijnzende snuit van de Russische Beer, terwijl bij het woord ‘Einde’, maar dan in Cyrillisch schrift verschijnt: ‘The winner takes it all’….

    Hoe diep Bruxellabad dan onder de ijskap zal zitten? Dat is een vraag waaraan nu al de ‘klimaat-klagers’ werken.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-12-2014, 17:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2145

    *

    Woensdag 3 december

    Zon 8u25-16u39

    H Franciscus Xaverius, patroon van de missionarissen

     

    *

     

    *

    Overzicht van de door ons betaalde Turkse mosketen

    .

    De Marokkaanse of Arabische zijn voor een andere keer.

    *

    INLEIDING

     

    Gisteren half-en-half naar de overlevende merrie gekeken van Het Brabants Trekpaard. Tot het mij teveel werd. Bij het verhaal dat de man onder twee Koningen ‘gediend’ had. Ja, dat ook nog dacht ik. Maar geen word over, onder zijn ‘Hoge Bescherming’ de dodelijke instroom van al die vreemdelingen. Waar heeft ons Volk die dikke schiften van een lomp ‘trekpaard’ verdiend, daar waar er een koerspaard nodig was? Dat ‘trekpaard’ in De Streekkrant smeet mij op slag in de ruwe ACW    -werkelijkheid.

    Het zal zo wat 70 jaar gelden zijn, dat de Slinxen zowel zij die zich ‘Christelijk’ noemen, als zij die aanleunen bij de Loge-broeders en alles wat daartussen zweeft, de Macht hebben uitgeoefend. Alles tot meerdere eer en glorie van zichzelf. Zie De Os van Vilvord, en zie vooral Haiku Herman als meest in het oog springend specimen.

    De macht werd bedisseld boven het hoofd van de mensen, in donkere achterkamertjes (Poupehan, waar het niet ging om de zoveelste ‘index-sprong’, maar om een echte authentieke devaluatie) ) en klakkeloos aanvaard, ja zelfs bejubeld door de verkochte media. Moest een arbiter op het voetbalveld nog maar voor een tiende ‘verkocht’ zijn, hij zou op staande voet geluncht worden. Maar voor de pulpgazetten en ‘de boekskes’ wordt nog veel, veel te veel, geld uitgegeven.

    Als dan na jaren ‘de beteren’ eindelijk aan de macht komen, wordt het Land op zijn kop gezet. Want Slinxen, het ACW en de Franscouillons als haantje vooruit, kennen geen nederlaag. Net als koppige kinderen, staan ze dan te trappelen van colère, en rusten niet voor alles ‘plat’ ligt.

    Wat niet wegneemt dat, naarmate de Nieuwen de kasten opentrekken, beetje bij beetje hun misdaden bloot komen. Lees hieronder welke klotejob Liz-Bed nog te wachten staat.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2338

    *

    Turrkse religieuze organisaties Diyanet en Milli Görüs: in Nederland "in de gaten gehouden", in Vlaanderen gefinancierd met belastinggeld (400.000 euro/jaar)

    Chris Janssens: “Stop de betoelaging van deze voorposten van het Erdogan-regime!”

    De Nederlandse minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) kondigt aan 4 Turkse religieuze organisaties waaronder Milli Görüs en Diyanet (het Turkse presidium voor Godsdienstzaken) 5 jaar lang in de gaten te houden omdat ze de integratie belemmeren en parallelle samenlevingen in stand houden. De invloed van de Turkse overheid op deze organisaties zou “zeer groot” zijn. Het initiatief kwam er na een onderzoek van het “Nederlandse Sociaal en Cultureel Planbureau”, waaruit blijkt dat de Turkse gemeenschap meer in zichzelf is gekeerd dan andere minderheidsgroepen. Ondertussen leidde de kwestie tot een diplomatiek conflict tussen De Turkse president Erdogan en de Nederlandse regering.

    De plannen van Asscher werden de voorbije dagen druk becommentarieerd in de media. De Turks-Nederlandse schrijver Özcan Akyol legde (in het Algemeen Dagblad) de vinger op de wonde: “Er is segregatie, je reinste apartheid, door al die Turkse scholen en Turkse organisaties. Dát is 30 jaar lang gesubsidieerd en gestimuleerd.”

    Terwijl in Nederland onderzoek wordt gedaan naar de wijze waarop Turkse religieuze organisaties de integratie belemmeren, worden in Vlaanderen moskeeën die onder toezicht en controle staan van deze organisaties (en waarvan de gebouwen zelfs eigendom zijn van deze organisaties) doodleuk met belastinggeld betoelaagd. De voorbije 7 jaar werden door de gewezen ministers van Binnenlands Bestuur Marino Keulen en Geert Bourgeois liefst 16 Turkse Diyanet- en Milli Görüs-moskeeën erkend, waarbij de provincies verplicht werden ze te financieren.

    Uit onderzoek van het Vlaams Belang blijkt dat van de 28 moskeeën die door de Vlaamse regering de voorbije jaren erkend werden er inderdaad maar liefst 13 ressorteren onder de Diyanet (het Turkse presidium voor Godsdienstzaken) dat valt onder de Turkse eerste minister. Het is trouwens de Diyanet die in deze moskeeën de imam aanduidt. In 2013 vloeide zo 342.867 euro Vlaams belastinggeld richting Diyanet-moskeeën. Door deze moskeeën te financieren, financiert Vlaanderen eigenlijk de Turkse staat.

    Drie andere erkende en betoelaagde moskeeën behoren tot de BIF (Belgika IslamFederasyonu), de organisatie die de moskeeën van het radicaal-islamitische Milli Görüs verenigt. Ook deze drie moskeeën worden gefinancierd met belastinggeld. In 2013 ontvingen ze te samen 48.457 euro.

    Chris Janssens, fractievoorzitter van het Vlaams Belang in het Vlaams Parlement vindt de financiering van deze moskeeën met Vlaams belastinggeld totaal ongehoord. Chris Janssens: “Het Vlaams Belang kant zich principieel tegen de financiering van moskeeën met Vlaams belastinggeld. Het is toch al te gek dat met Vlaamse centen voorposten van het islamistische Erdogan-regime worden gefinancierd die de integratie belemmeren en tegenwerken. Ik roep Vlaams minister van Binnenlands Bestuur en Inburgering Liesbeth Homans op een onderzoek te laten uitvoeren naar de integratie van de Turken in Vlaanderen en de invloed van de Turkse moskeeën en organisaties hierop. In afwachting van de resultaten moet de financiering van de betreffende Turkse moskeeën worden geschorst.”

    In bijlage vindt u de volledige lijst van erkende moskeeën, de structuur waartoe ze behoren en de financiering die ze ontvangen.

    Hier vindt u de lijst van in België gevestigde Diyanet-moskeeën:

    *

    UITLEIDING

     

    De Turken? Er is een tijd geweest, zo ’n 10-15 jaar terug, dat er sporadisch berichten opdoken, dat jonge Turken (!) op zekere leeftijd in Turkije hun dienstplicht moesten gaan vervullen. Of zich vrijkopen, mits de ronde som van € 5.000,- Die vormen dus, als puntje bij paaltje komt, een tweede divisie van ‘Jihadisten’.

    En wie kan het hen in feite kwalijk nemen? Vanaf de geboorte zijn ze Turk (en Moslim) van de wieg tot het graf, en er is geen macht op de wereld die hen dat kan verbieden. Ze hebben een dubbele nationaliteit, en staan dus altijd aan de goede kant.

    Niemand spreekt daar nog over. Het is een Wet van Meden en Perzen geworden, dat iedere hond die hier de grens oversteekt, zowel hond blijft, als hij ezel wordt.

    Kijk, niet om gedaan: maar het is een geslaagd beeld; dat van die ezel die altijd klaar staat om te grommen en te bijten….

    Al zijn de ezels in dit verhaal, meer de Vlamingen zelf. Omdat zij opgelegd worden, en dat dan ook klakkeloos doen, om met die soort te verbroederen. Integreren heet dat, want ‘verbroederen’ is een simpel woord, en ‘integreren’ is al voor de meer gevorderden. Voor de Slinxe elite dus. Zoals Geert Hoste zegt: voor de BV’s : de Bekende Vagina’s….

    Toppunt van kuddegeest vind ik dan het opgefokt massa-toerisme naar ‘de Turkse Rivièra’. In eigen land bij ons worden hun samenzwerings-spelonken gefinancierd met ons belastinggeld, en dan gaan dezelfde belastingbetalers nog eens ter plaatse om de horeca daar te onderhouden.

    Hoe dom kan een bende ezels zijn!

    Nog even en we zullen vreemden zijn in eigen land. Tenware natuurlijk dat er meer mensen komen als Vlaams Senator Chris Jansens die het vuur onder de lauwe Nieuwe Alliantie blijven opkoteren.

    Als U mij nog volgende beeldspraak toelaat?

    Het Vlaams Blok/Belang is de turbo onder de motorkap van die Alliantie.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-12-2014, 14:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2144

    *

    Dinsdag 2 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u24-16u40

    Z Jan van Ruusbroec, Grootmeester van de Nederlandstalige mystiek

     

    *

     

    *

    Doorheen de eeuwen bracht de Kerk ons de beschaving tot in de verste uithoeken der wereld

    .

    En dat wil men nu, in naam van diezelfde beschaving, terugschroeven. Of: als niets komt tot iets, dan

    Kent iets zichzelve niet…

    *

     

    INLEIDING

     

    Wie zwak is, en geen divisies soldaten of gesofisticeerd moordtuig ter zijner beschikking heeft, moet durf hebben. En slim zijn. Politici noemen dat ‘in debat gaan’. Die doen quasi niets anders de hele dag, dan ‘in debat gaan’. Tot de verslagen tegenpartij, die de nederlaag maar niet kan verteren, met iets nieuws op de proppen komt, en een ‘klimaatklucht’ bij de Rechtbank indient. Maar bovenal, hij of zij die onmachtig is, moet geduld hebben. Misschien zelfs ondertussen zijn tweede wang aanbieden…..

    Het 11de en voorlopig Laatste Kruisleger diende de aftocht te blazen, na de Val van Akko (Acoz?) in de jaren 1200. Maar de 1ste Kruistocht startte pas in 1096, om 3 jaar later te eindigen met de Val van Jeruzalem. Het hele zaakje tegen de Islammerij heeft dus ruim 200 jaar geduurd, en is ge-eindigd met de totale uiputting van beide partijen. Maar in 1453 waren ze daar terug, en in Istambul verloor de Christenheid opnieuw het geding.

    De fout die men maar bleef maken, was door nooit door te gaan tot het bittere einde, tot het Kwaad met wortel en tak was uitgeroeid. Zachte heelmeesters maken inderdaad stinkende wonden!

    Pleiten dat Rome dit nu maar moet oplossen, is zo naïef als geloven in Sinterklaas. Zelfs de Zwarte Ongelukskater in de VSA is een van hen en die zal zijn Moslimbroederschap geen strobreed i de weg leggen. Er was een reële kans na 9/11, en niemand zou er nu nog over gesproken hebben.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Radeloos in het Vaticaan

    Uitgerekend de paus, de hoogste morele instantie van meer dan 1 miljard rooms-katholieken, vindt gesprekken met een bende losgeslagen, moordende, verkrachtende slavenhandelaars op z´n plaats “wanneer daardoor groter leed vermeden kan worden”.

     

    Dat is goede, oude, beproefde Vaticaan-politiek. Om groter leed te vermijden heeft de stadhouder van God op aarde een overeenkomst met het Derde Rijk gesloten, die tot op de dag van vandaag geldig is, en in ruil daarvoor de andere kant op gekeken en de oren dichtgedaan toen men de Joden te lijf ging. Uiteraard alleen maar om nog groter leed te vermijden. Wie weet wat de nazi´s, behalve de “Endlösung”, nog allemaal meer bedacht hadden.

    Iemand uit het team van de pontifex zou de chef misschien deze link moeten sturen met het verzoek in alle rust de foto eens goed te bekijken. Oké, deze keer waren het niet de Joden, maar dat betekent niet dat men zoiets mag doen.

    Overigens, de foto is nog relatief onschuldig. Op een andere foto, die iets later werd gemaakt, ligt het hoofd van de man in zijn schoot. Maar misschien heeft hij zich alleen maar opgeofferd om groter leed te vermijden.

    Zie ook:

    If you were one of the 3% minority Christians of Pakistan, you would fear for your life every moment among the majority Muslims; any one of them could shout and point at you as the Nazi collaborators did during the Second World War against the Jews. You inevitably would be beaten to death by your fellow countrymen. This month in Pakistan, a Christian couple and their unborn child were burned to death, because of a false accusation of burning pages of a Quran.

    www.gatestoneinstitute.org/4904/pakistan-killing-christians

     

     

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk heeft ook deze Paus vijanden. Ze zijn dat uit een perverse zelfvernietigingssdrang, of uit domheid. Ze kunnen er de Linxen en/of de Muzelmannen (wat zo goed als hetzelfde is) geen groter plezier mee doen! Dat heet zoiets als zelf de tak afzagen, waarop men zit.

    Dit is een nuchtere vaststelling, want de Burgerlijke Overheid, die de opdracht en de plicht heeft, om de eigen bevolking te beschermen tegen de wreedheden die dag na dag op ons worden losgelaten, doet helemaal niets. Integendeel: zij beschermen de beulen.

    En nochtans hebben zij (de Navo) de middelen. Zij beschikken over de nodige divisies en de nodige wapens, vliegtuigen, tanks en schepen. Maar het blijft bij bla-bla-bla hier en bla-bla-bla daar. Het Christelijk Geloof blijft de enige morele borstwering die al eeuwen stand heeft gehouden. Net als het kleine Joodse volk, dat zijn Vrijheid in stand houdt, met wapens in de hand. En die, als het wordt aangevallen, tiendubbel zo hard terugslaat. Zonder kankeren.

    Ben ik nu fanatiek?

    Ik denk het niet. Ik ben gewoon realist. Ik zie wat ik zie. Is men dan vergeten, dat er nog niet zo heel lang geleden, de Kerken vol zaten met bibberendee mensen? Dat was toen de haat van het Nationaal Socialisme hoogtij vierde, en de ‘Vrije Wereld’ daartegen in opstand kwam. De haat werd toen verslagen, en het Geloof kwam er goed uit. Te goed, volgens de Linxse intelligentsia, die wilde leven zonder God noch Gebod…

    Daarom is de aanval in het Avondland op de Kerk niet alleen dom, maar ook misdadig.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    03-12-2014, 10:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2143

    *

    Dinsdag 2 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u24-16u40

    Z Jan van Ruusbroec, Grootmeester van de Nederlandstalige mystiek

     

    *

     

    *

    Wie geeft deze man ongelijk?

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Volgens de afbeelding hierboven weet deze man maar al te goed waaraan hij begint…. Hel wenkt immers, op het einde van zijn Europese loopbaan, dezelfde royale vergoeding die ten deel is gevallen aan Haiku Herman vn het ACW. Volgens Elsevier zou dat 630.000,- bedragen, in éénmaal uitbetaald, en daarna nog jarenlang iets van een slordige € 250.000,- Geloof het of niet: dat is een enorme troost voor de gedupeerden van ARCO…

    Slechter kan hen, nu de Oppertsjeef, het Vogelkoppee, ons verlaat, niet worden. Dus daarmee zitten we wel goed. Zo is Polen wel bij de EU, maar wil, gelukkig voor de Polen zelf, niet naar de Euro en dus weg van de Zloty. Een beetje een contradictie in termini, net zoals de Engelse actuele verse van een ‘Entente Cordiale’. Die hebben de Euro nooit gemoeten, en nu is het zelfs een dubbeltje op zijn kant, of het lidmaatschap zelf wordt geschrapt. Nee, voor de Britten is ‘The Splendid Isolation’ nog altijd de beste verdediging. Ach, lag Vlaanderen ook maar aan de overkant van Het Kanaal….

    Maar… een Pool is zoals Haiku Herman, geen slappe dweil, waar Nigel Farage zich in het Parlement zal moeten over verwonderen waar ze die hebben gevonden. Het is weer iemand die over de hoofden van de kiezers die post heeft ‘gekregen’. Volgens Wikipedia is die Donald Duck al voor een ambtstermijn van twee en een half jaar ‘verkozen’ sinds 30 Augustus jongstleden. Iets over gelezen?

    Bij de top van de Euro Verenigde Nazi’s ‘verkiest’ men zichzelf; al zou ik liever gelezen hebben, dat hij werd ’benoemd’. Wat een betere begripsbepaling zou geweest zijn. Dan werd Hitler tenminste nog ‘verkozen’, en wel door het volk zelf.

    Voor de ‘Anschluss’ van zijn vaderland (Oostenrijk) bij Duitsland, bekwam de man zelf meer dan 96% van de stemmen….

    Besluit: als Hitler dan al een duivel is geweest, zoals wordtt beweerd, wat staat er ons dus nog te wachten met de Brusselse dictatuur?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/-oh-my-god-de-eerste-woorden-van-president-tusk-a2137491/

    *

    "Oh my god": de eerste woorden van president Tusk

    Tusk moet duidelijk nog wennen aan zijn nieuwe functie van voorzitter van de Europese Raad. Meteen nadat Van Rompuy hem de macht had doorgegeven, gaf hij zijn eerste toespraak. Duidelijk onder de indruk opende hij die met "oh my god."

     

       Als jullie wat zenuwachtig zijn over deze wissel... Maak jullie geen zorgen. Ik ben ook wat zenuwachtig, misschien wel meer dan jullie

       Donald Tusk

    Geen voorzittershamer, maar een belletje bezigt de voorzitter van de Europese Raad om de vergaderingen van de Europese leiders op gang te trekken. Na vijf jaar gaf Van Rompuy het maandagochtend door aan Donald Tusk, de eerste politicus uit het voormalige Oostblok die een absolute topfunctie in de Europese Unie in de wacht sleept.

    "Als jullie wat zenuwachtig zijn over deze wissel... Maak jullie geen zorgen. Ik ben ook wat zenuwachtig, misschien wel meer dan jullie", zo richtte Tusk zich tot zijn medewerkers. Het wordt volgens de conservatief-liberale Pool "een hele uitdaging, want het wordt moeilijk om in de voetsporen van Herman Van Rompuy te treden".

    *

    UITLEIDING

     

    Ondergetekende kan zich van de indruk niet ontdoen, dat aan al wat Pools is, een zekere fataliteit kleeft. Hopelijk deze keer niet. In Polen, daar startte WO II, omdat Hitler en zijn Feldgrauen ‘aus Drang nach Osten’, dat land binnenvielen, wat dik tegen de goesting was van Engeland en Frankrijk. Opgevijzeld als die waren door de cowboys uit de Wastobbe (Washing ton) van de overkant der Grote Plas, zat het spel dezelfde dag nog op de wagen. Polen werd ten gronde vernield, alle intellectueel leven werd vernietigd omdat het ‘ein Untervolk’ was en meteen had Duitsland voor altijd zijn ‘Lebensraum’ bemachtigd.

    Jaren later legde de Aartsbisschop van Krakau, een zekere Woytila, zich niet neer bij de communistische geloofsvervolging. Hutje bij mutje werd er samengelegd, en bouwde men in de vrije weekeinds een prachtige nieuwe kathedraal in Novahuta. Later legde een elektrieker, een zekere Lech Walesa, de weg aan voor de ondergang van het communisme, waarvan een zekere Woytila gebruik maakte om in Rome het gezag over te nemen. Een paar jaar nadien viel de Berlijnse Muur.

    Als bij toeval leven wij hier midden een kleine kolonie Poolse hoofdzakelijk jonge mensen. Van alles wat ik hierboven schreef, hebben die zelfs geen benul. Ze leven gewoon om de verloren tijd in te halen. Precies alsof Polen reikt tot aan de einder, en dat dat die einder telkens opschuift naarmate ze zich verplaatsen. Het zijn stuk voor stuk karaktermensen….

    Maar dat de Poolse Premier al lang niet meer een zekere Jarzelki was, daar keken ze toch van op!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    02-12-2014, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2142

    Maandag 1 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u22-16u40

    Sint-Elooi, patroon van landbouwers, (goud-smeden, metaalbewerkers, ontmijners

     

    *

     

    *

    De Klaagmuur in Jeruzalem….

    .

    Iets wat de Vlamingen overal uitvinden….

    *

     

    INLEIDING

     

    Het Seks-& Coburgland is een samenleving waar geen kat meer de juiste dingen kent. Een sociale woning toegewezen krijgen bijvoorbeeld…. Er werden in de Wet ooit eens kaders getrokken, maar die dingen staan al jaren te verroesten in de kelders van de Linxse kabinetten….

    In de Wet zou er staan dat de inburgering verplicht is. De Rode Broederschap heeft deze stelregel totaal vergeten, of minstens tot kort vòòr het Homans-tijdperk, zeer voorzichtig links laten liggen. Homans, de dame met een gezonde Vlaamse reflex, zegt nu “Geen Vlaams, geen centen”.

    De situatie is heel wat ingewikkelder dan dat, maar kom, laat dat volstaan. Nu zegt Chris Janssens, VB-senator in het Vlaams Parlement, maar Homans toch, waarmee bent U toch bezig? De gemiddelde wachttijd voor een sociale woning in 2 jaar en 7 maand. Gebruik die tijd toch om een taalcursus met resultaat-verbintenis verplicht te stellen! Geen Vlaams, geen sociale woning!

    Kijk; zoiets noem ik de rechte weg kiezen. Geen muilentrekkerij, iemand die de moed heeft om hier te komen zijn leven slijten, meestal op kosten van ’t Gemeen, moet ook de moed hebben om zich in de landstaal te uiten.

    In Vlaanderen Vlaams. Wat is daar nu zo moeilijk aan?

    O Ja, en dan die eeuwige Klaagmuur over de georganiseerde diefstal van Vlaamse centen. Dat een bergrivier in Zuid Frankrijk binnen ’n half uur de straen van een stadje drie meter hoog in het water zet, is een natuurramp waartegen geen kruid is gewassen. Maar een volk dat tientallen jaren lang de vruchten van zijn arbeid zo maar laat wegslepen, is noch min noch meer een klootjesvolk.

    En dat danken wij de Tsjeven, die meer dan 60 jaar lang het Land naar de verdoemenis hebben geregeerd. Door altijd maar nieuwe ‘compromissen’ uit te vinden, om toe te geven.

    De BDWërs die nu eindelijk voor het eerst aan de Macht zijn, zouden dit wel willen rechtzetten, maar dat vraagt tijd, zeggen ze. Ze zouden verdorie net hetzelfde doen, om 3 meter water weg te krijgen uit onze straten!

    Daarom zeggen wij hier, samen met de mensen van Het Vlaams Belang: na de diagnose, de behandeling. Alle geldstromen worden stopgezet, en Vlaanderen betaalt vanaf vandaag in de aflossing van de Staatsschuld, alleen nog zijn eigen deel. WalloBrux moet maar de bedelnap opnemen en doen lijk Jean De La Fontaine schreef over De Krekel en de Mier. Ach, in de goede tijd hebt ge gezongen? Welaan dan, ga en dans nu wat….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2334

    *

    “Dit is geen solidariteit meer, dit is georganiseerde diefstal.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op de resultaten van de VIVES-studie waaruit blijkt dat de klassieke miljardentransfers van Vlaanderen naar Wallonië tussen 2007 en 2011 jaarlijks nog steeds 6 miljard euro bedragen.

    Deze studie bevestigt andermaal wat het Vlaams Belang al jaren stelt: de geldstromen zorgen niet alleen voor het afromen van de Vlaamse welvaart, maar zijn ook nefast voor Wallonië. Zo stelt de studie expliciet dat dergelijke “begrotingstransferten de economische groei in de ontvangende regio verminderen en de ongelijkheid tussen regio’s vergroten.” Europees onderzoek wees eerder uit dat grote transfers de economische groei afremmen, werkloosheid in de hand werken en lagere investeringen ressorteren. “De miljardentransfers wiegen Wallonië in een economische slaap”, concludeert Van Grieken.

    Volgens de Vlaams Belang-voorzitter wordt door de gegarandeerde Vlaamse miljarden de noodzaak aan structurele hervormingen niet aangevoeld in Wallonië. “De studie toont andermaal aan dat een vermindering van de transfers zowel voor Vlaanderen als Wallonië winst zou opleveren. Er is dan ook geen enkele reden ze verder in stand te houden,” aldus Van Grieken

    Opmerkelijk is dat in de berekeningen de transfers via de staatsschuld, die vandaag 389 miljard euro bedraagt, niet in rekening gebracht worden. Indien dit in rekenschap wordt genomen zou de totale geldstroom nóg hoger uitvallen. Uit het recentste onderzoek van VIVES bleek de jaarlijkse transfer dan 16 miljard euro te bedragen; of 2.700 euro per Vlaming.

    “Terwijl de Vlaming steeds dieper in de buidel moet tasten door de gecamoufleerde belastingmaatregelen, blijft het Vlaamse miljardeninfuus in de Waalse bloedsomloop onverkort stromen. Wij hebben dit geld broodnodig om de Vlaamse economie aan te zwengelen, onze pensioenen te financieren en de lasten op arbeid te verlagen. Dit is geen solidariteit meer, maar georganiseerde diefstal,” concludeert Van Grieken.

    Met de zesde staatshervorming van Di Rupo zullen deze welvaartsstromen overigens niet verminderen. De bijzondere financieringswet werd zodanig hervormd dat de reeds bestaande transfers nog groter worden.

    Daarom eist het Vlaams Belang:

       De opheffing van de bijzondere financieringswet;

    Volledige fiscale autonomie voor Vlaanderen én Wallonië;

       Volledige splitsing van de sociale zekerheid;

    Volledige splitsing van de staatsschuld, volgens het oorsprongsbeginsel;

    Het stoppen van de welvaartsoverdrachten naar Wallonië.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Laten we ons vooral niet verleiden om ‘volksraadplegingen’ te houden. We zien genoeg hoe dat in andere landen gemanipuleerd wordt. En trouwens, er werden ook geen dergelijke referenda gehouden om het systeem in voege te brengen?

    Van De Panne tot Opgrimbie, vijf minuten politieke moed, meer wordt er niet gevraagd. Een paar deurwaardersexploten waar het aan de ribben houdt, en de volgende morgen ontwaken we voor het eerst in honderden jaren, in ons eigen land.

    Atoma-schriftjes in bankkoffers zijn uit den boze. Het Vlaams Belang strijdt met open vizier en zal, zo gauw het daartoe door het Volk gemachtigd wordt, overgaan tot de daad bij het woord.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    01-12-2014, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2141

    Maandag 1 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u22-16u40

    Sint-Elooi, patroon van landbouwers, (goud-smeden, metaalbewerkers, ontmijners

    Op Sint-Eligius al ijs, dan vraagt de winter een hoge prijs

     

    *

     

    *

    Islammerij is altijd namaak…..

    .

    Deze ‘Blauwe Moskee’ werd in 1600 gebouwd, ruim 1.000 jaar later dan en in de schaduw van de Christelijke Aya Sofia, ooit de oudste en grootste kathedraal ter wereld.

    *

    INLEIDING

     

    Dat uitkomen in snokskes is dezer dagen ook het geval met een Gentse liedjesbruller, enfin, dat zijn toch de gedrochten die bij een rock aanbiddende Linkx denkende maar rechts levende elite als Kunst wordt geprezen. Veel persoonlijke problemen = vrijwillig ‘uit het leven stappen’, was de suggestie van de Gentse burgervader, een paar uur nadien. Niks van, repliceerde ‘de familie’, bij monde van de Parket woordvoerster… Eerst heette het dat op dat ‘werk-appartement’, waar de ‘kunstenaar’ zich als in een atelier terugtrok, ontdekt werd door zijn wettige echtgenote. Even later bleek dat ‘een vriendin’ te zijn geweest. Die dus blijkbaar de huissleutel in haar sacoche had zitten… Doodsoorzaak? Een serie van opeenvolgende inwendige organen die het begeven hadden, en de rest gaat niemand iets aan. Dan blijkt 2 dagen later, dat het koppel al een heel tijdje uit elkaar was, en dat de dode kort daarvoor in erbarmelijke toestand werd opgenomen bij de Spoeddienst van het AZ. Allemaal erg ongemakkelijke leugens die de heiligheid van de overledene teniet doen. Straks moet ik iets zeggen over de Paus in Istambul, maar net als daar, moet ik hier ook eerst mijn wel zeer persoonlijke visie kwijt.

    Die Gentse huilebalk is volgens mij, gestorven zoals P.P. Rubens. Boven op zijn bed, maar bedolven onder een of meerdere ‘vriendinnen’. Van Rubens is niets bekend over een liederlijk leven, van deze wel. En hoe!

    Maar over de doden geen kwaad woord meer. Al zullen er binnenkort wel veel beetjes waarheid loskomen…

    *

    Over de Paus in Istambul, krijgt U een bereide schotel opgediend uit de keuken van vriend Xander. En wel nadat er eerst 2 storende taalfouten uit verbeterd werden.

    Leest U het hele zaakje rustig door, ik geef U alleen een chronologisch overzicht over beide godsdiensten. De Joodse versie is de oudste, en misschien wel vele duizenden jaren oud. Het Christendom is daarop geënt, zoals het ongeveer 2.000 jaar geleden is ontstaan. Mohammed heeft er een eigen wreedaardige versie van gemaakt omstreeks het Jaar 600 nà Christus. Tot daar over de authenticiteit…. Wat inderdaad nog niets bewijst.

    Het is dus juist dat er een zeker verband tussen deze drie bestaat. Een verbad? Zeker. Maar dat is nog geen reden om elkaar het licht in de ogen te misgunnen… De ‘Groten der Aarde’ echter, staan daar boven. Die redeneren zoals Vadertje Stalin, die ooit zei dat één dode, een drama was. Maar 1 miljoen doden, dat was volgens hem een…statistiek.

    Hitler bijvoorbeeld bevocht de Engelsen tot de laatste man, en, wordt gezegd, tezelfdertijd was hij een fervente Anglofiel.. Leo Vindevogel was een fervente Germanofiel (bekende hij voor het Krijgshof) en prompt kreeg hij de dood met de kogel….

    Besluit: de dingen zijn o zo zelfden wat ze beweren te zijn…

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka

    De paus in de Sultan Ahmet ('blauwe') moskee, waar hij tijdens het gebed tot Allah, die volgens een officieel Vaticaans geloofsartikel dezelfde is als de Bijbelse God, zijn hoofd boog.

    Paus Franciscus heeft tijdens zijn bezoek aan de Turkse stad Istanbul in de Blauwe Moskee tijdens het gebed tot Allah zijn hoofd gebogen richting Mekka. Volgens een woordvoerder van het Vaticaan was dit een gezamenlijk ‘moment van stille aanbidding van God’. De paus bevestigde daarmee de verdenkingen van critici dat hij gelooft dat christenen en moslims één en dezelfde Heer hebben.

    Sommigen verdedigden de paus door te zeggen dat hij in de moskee niet tot Allah, maar tot de christelijke Drie-enige God bad. Desondanks is het even opmerkelijk als veelzeggend dat Franciscus zijn hoofd boog toen de Grote Mufti Rahmi Yaran tot Allah en richting Mekka bad.

    Op de site van het Vaticaan is het officiële katholieke geloofsartikel (clausule 16) terug te vinden, waar staat dat ‘het verlossingplan ook degenen die de Schepper erkennen omvat, in die eerste plaats de moslims, die het geloof van Abraham belijden en samen met ons de enige en barmhartige God aanbidden, die op de jongste dag de mensheid zal oordelen.’ (2)

    De islamitische geloofsbelijdenis stelt juist dat ‘er geen god is dan Allah, en Mohammed is zijn profeet’. De kern van de geloofsbelijdenis van de grootste christelijke kerken en met name het geloof in de Drie-eenheid wordt in de islam zelfs als de grootst mogelijke godslastering beschouwd.

    Istanbul heette vroeger Constantinopel en was een christelijke stad, totdat het in 1453 werd veroverd door het islamitische Ottomaanse Rijk. Sultan Mehmet II verwijderde vervolgens alle christelijke symbolen en kruisen uit de beroemde Hagia Sophia kerk, waar de Turken nu officieel een moskee van willen maken.

    *

    UITLEIDING

     

    Volgens Google (zie afbeelding bovenaan) wordt die ‘Blauwe Moskee’ opgesmukt met maar liefst ZES minaretten.

    Nu begrijp ik ineens waarom Erdogan in Duitsland ooit sprak van minaretten als bajonetten. Dat moet bij Paus Franciscus ook zijn opgekomen, temeer daar deze moskeet vlak tegenover de Aya Sofia schijt te staan, de Basiliek der Heilige Wijsheid. We schrijven natuurlijk 2014, maar ik zou toch eens de aangezichten willen zien, van de Christelijke legers die hier in 1453 het onderspit dolven onder de kromzwaarden deer Turken. Hoe zouden die zich voelen, als ze wisten dat de Paus hier zoveel eeuwen later zou komen bidden, precies alsof het allemaal maar ‘om te lachen’ was geweest.

    Over het ‘Hoe’ en et ‘Waarom’ zal de burger nog vele jaren in het donker tasten. Maar eens komt de dag, dat van weerskanten de diepere motieven zullen bloot komen. De Turkeys onderweg naar een nieuw Ottomaanse Rijk, of de Katholieke Kerk die onderweg is, om na Constantinopel, ook Rome als hoofdstad te verliezen?

    Anders gezegd: dode liedjeszangers bestelt men ter aarde, of strooit men uit lijk stof dat wegdwarrelt in de lucht, maar Goden hebben een veel taaier leven…

    Djedesmarranten, wat is het leven simpel, als men noch President noch kerkleider is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    01-12-2014, 14:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!