MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500715 – ALS EEN TROEP UIITGEHONGERDE RADELOZE KATROLS OP EEN HEET ZINKEN DAK

    .

        Donderdag 28 oktober 2021

    Op deze dag in 1492 ontdekte Christoflfel Colombus Amerika, en maakte aldus van onze KARRL V de eerste Keizer ter wereld ‘in wiens Rijk de zon nooit onderging’

    *

     

    **

    REGIME, PULP-PRS EN JANK-TEEVEE, TROUWE VOLGEMIGEN VAN

    DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE VERNIETIGONG…..

    *

     

    INLEIDING: EIGEN MENING.

    OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

    INSPIRATIE- BRONNEN

    *

    500715 – ALS EEN TROEP UIITGEHONGERDE RADELOZE KATROLS OP EEN HEET ZINKEN DAK

    *

    I N H O U D

    De kwstie is: gaan ze binnen (kleine) drie jaar, dus na MEI 2024. nog muizen d.i. poen kunnen vangen?

    *

    Van de vele Heilige Huisjes, de Parrtij Hoofdkwartieren van de Vergane Glorie; blijven alleen nog rest-artijtjes over, die met een laatste krachtinspanning proberen Dame Fortina aan hunn kant te krijgen. De Zomese Maneblusser schaftte op z’n eentje maar zeer samenzweerderig, de vWettelijke Stemplicht af. Het werk van der zoveelste Leeerling Tovenaar? En met welke bedriegelijke verwachtingen?

     

    Drie keer raden.

     

    De bonte verzameling der Getnse Stroppendragers, de Maffia van alle mogelijke politieke vijanden-totter-dood, sluiten vroegtijdig een soort van Godsvrede. Vooruuitziende als ze altijd waren, altijd zijn en altijd zullen zijn, keennn ze op voorhand hun eigen konkelfoezerij om de wetgeving aan te passen inzake bestaanszekerheid op hun toekomstige werkvloer.

    *

    Allemaal luizestreken, nog geleerd bij ‘Pol & Soc’ over de groeiperiode van het Sovjet Systeem.

    -

    Qiockie, net als en nieuwe Roi Soleil, in Kortrijk, daarentegen pakt het veel plaatselijker aan. Hij verandert met één enkele vingerknip een rustuge woonbuurt in een ‘PENITEIENITE CETRNUM’, waar tussen de villa’s van de welstellende brave hardwerkende burgers, voortaan ‘lcihte criminelen’ met straffen tot 3 jaar, hun dagen in leidheid zullen kunnen slijten. Noodzakelijkheied van niet anders kunnen, zegt Quicki, want de Gevangenissen zitten overvol met de zware gevallen en er moest dringend iets gedaan worden om dat klootjesvolk, al dan-niet- rondlopend met enkelband, van de straat te halen. Waar ze gewoon zo maar rondlopen bij gebrek aan sluiteende celduren.

    Tje, je bent nu eenmaal ’n Liberal Democ Rat of je bent het niet.

    -

    Het Gezond Verstand? Da’s nie mee met zijn tijd. Zet bij Wet ‘niewelingen’ (liever kwijt dan rijk) die zich misdragen, gewoon de grens over en van de vele toentallen bestaande ‘Penientiaire Inrichtingen’ kunnen er gewoon speeltuinnen van gelaakt worden. Of de cellen kunnen verhuiird worden als weekeiind- gastenverblijven. De weinige overgebleven eigen inlnadse criminelen kringen dn een apart vleugeltjr ter beschkking….

    Maar dat is niet humaan genoeg, hé Walter. En trouwens, wie wijst er nu zijn eigen kiezers-aanhangers de deur?

     

    O ja, voor ik het vergeet: daar is nu ineens, als uit het Niets opgedoken, weer Der Vierte im Bunde, het Svnnneeke Gattekes uit de Deelstaat Broeksèl. Naast Quicke, ’t Zomerke en Bart Stommelein van ’t Oostènds Vistraptje, de 4de der kzakdraaiers der gewezen Volks Unie, die om de poen de schoenzolen van ’t Gentse Liegebeest gingen likken, toen ze vreesden geen carrière meer te kunnen maklen als Vlaams Nationaloisten.

    Met een ietwat helderder blik op de toelomst, en met méér werkzekerheid, hadden ze BDW in de sterren on,tdekt, of, beter nog, Den Tom van Grieken.

    Maar ja, alle kazakdraiers hebben nu eenmaal als Erfzonde de aangeboren kortzichtheid. Kzaakdraaieers zijn dan ook nooit en in geen enkele omstandigheid ooit nog te vertrouwen.

    Emigreren is de boodschap.

    -

    Met Zieama El Magniepikkiemagniepakkie ie (Open VLD - Koekestad) zit er dus officieeel echt héél veel bruin aan haar knikkrs. Die ze trouwens niet eens heeft, want z’is ’n b-glotte die liever eierstokken ziet dan ballen. Maar de Donkerblauwe Louis Michel (MR OUVERT) staat als Marokkanse achter haar, gezien het Allerheiligste Pact van Marrakesh waartoe deze mislukkeling ons gedwongen heeft. Wat meteen op termijn het einde van dit Kloteland betekent…

    Welnu, ’t Svenneke Gatteke en die Ziame El Magookniks gingen in het zelfde Euro-beddeke tussen de lakens. De ene gaf, de andere nam en zo was toendertijd iedereen tevreden….

    Enu dus komt Boontje om zijn Loontje. Eindafreekeniing en Neerlegging der Boeken in Mei 2024. Niet Boven De Wolken (BDW) maar vuist en voet de vLeeuw omtrent.

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    DE WET VAN KOOLE

    *

    Ik kom even terug op dat verhaal over Mathias Declerq in Gent. Het ziet er nl naar uit dat dit gewoon het gevolg is van het nieuwe decreet dat zegt dat hij/zij die bij de volgende gemeentelijke verkiezingen de meeste stemmen zal halen bij de grootste partij, automatisch burgemeester zal worden. Dat decreet is geen uitvinding van Bartje Somers, die er in Vlaanderen mee afkwam, want in Wallonië bestaat het al sinds 2006. Het resultaat is daar dat de traditionele centrumpartijen meestal samen opkomen en daarmee hun benaming opgeven om hun achteruitgang trachten te compenseren. In Nederland noemt men dat ‘de wet van Koole’. Ruud Koole was een oud-voorzitter van de Nederlandse PvdA die stelde dat in de politiek samenwerking en fusies alleen tot stand komen als alle betrokken partijen achteruitgaan. Een kartel van verliezers, zeg maar. Dat past uitstekend bij onze drie traditionele partijen die nationaal apart geen 12% meer halen en a.h.w. gedoemd zijn tot het vormen van zo’n kartel. Er is wel een verschil met vroeger. Het kartel moet er zijn vóór de verkiezingen en er zullen geen achterkamertjesdiscussies meer zijn over wie er burgemeester zal worden. Komt daar nog bij dat bij onze volgende gemeentelijke verkiezingen geen stemplicht meer zal zijn en het dus nog moeilijker zal worden enige voorspelling te doen, zeker op plaatsen waar geen populaire figuur boven de rest uitsteekt. In Blankenberge en De Panne kregen we daarvan reeds een voorsmaakje.

    Concreet komen er in Vlaanderen waarschijnlijk kartels van christen-democraten met socialisten en/of liberalen, misschien hier en daar wat Groen en zullen die proberen de Vlaamsnationalisten eraf te rijden. Een reden temeer voor N-VA en VB om niet in de eerste plaats tegen elkaar te ageren, maar te trachten samen te werken, desnoods ook via een kartel. Op gemeentelijk vlak gaat dat misschien iets vlotter dan regionaal of federaal. Tenslotte heeft men nog bijna drie jaar om er iets aan te doen.

         CEO SOLVAY: 'INFLATIE IS IDEAAL OM STERKTE VAN BEDRIJF TE TESTEN'

    Ilham Kadri, de CEO van Solvay. ©AFP

    *

    Vandaag om 14:46

     

    145 miljoen euro extra kosten voor grondstoffen en energie, en toch boekte Solvay in het voorbije kwartaal meer winst dan vorig jaar én dan voor de pandemie. Het bedrijf profiteert volop van de e-auto's en de bouw van nieuwe chipfabrieken.

    ‘Periodes als deze, met een hoge kosten inflatie, zijn een ideaal moment om de sterkte van het businessmodel van een bedrijf te testen’, zegt Ilham Kadri, die intussen drie jaar aan het hoofd van het chemiebedrijf Solvay staat. ‘Ik denk dat we die test met Solvay goed doorstaan.’

     

    Dat bewijzen ook de cijfers over het derde kwartaal. Solvay ontsnapte niet aan de stijgende prijzen van energie, grondstoffen en transport. Dat leidde tot een extra factuur van 145 miljoen euro. Maar het bedrijf wist die extra kosten zo goed als allemaal door te rekenen aan de klanten. Op die manier recupereerde het 139 miljoen euro, een duidelijk teken dat Solvay hightech producten produceert die cruciaal zijn voor de klanten en waarvoor Solvay prijszettings-macht heeft.

    Daarbij komt nog dat de verkoop volumes stevig in de lift zaten en dat Solvay volop bezig is met een rondje besparingen, dat tussen 2019 en 2024 zowat een half miljard euro moet opleveren. ‘We zitten op schema. Dit jaar zullen we al afklokken op 375 miljoen euro’, luidt het.

    Dat alles resulteerde het voorbije kwartaal in een bruto bedrijfswinst (ebitda) van 599 miljoen euro, 31 procent meer dan vorig jaar en 7 procent meer dan in het jaar voor de pandemie. Netto herstelde de winst met ruim de helft naar 273 miljoen euro.

    Jan De Schamphelaere

     

    *

     

    *DIE ANUNA TOCH…..

     

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

     

    Wat heb ik nu gehoord? Dat Karel de Klicht, de Steel & Lies Black van het Veurnse Gerechtgebouw – in ’t wart, da’s nogal wiedes-   regelmatig HLN uit de Antwerpse hoerenbuurt, zal teisteren met zijn gejank, gezaag en zelfstoef. want iets anders an janken als een tam geslagen kettinghond kan die man niet…… Ik zie hem ng, jaren geledeen, voor het oog van de     camera’s, in tranen uitbarsten toen hi opeens géén partijvoorzitter meer kon zijn..

    Hoe had die anders ooit Minister kunnen worden, ja zelfs EUSSR-Commissaris voor Internationale Betrekkingen?

    Die lange vervelende winterdagen worden, voor de weinigen die HLN nog zwaar gesubsidieerd toegestuurd krijgen, nog lastiger om overleven te worden.

    Zelfs ratten weten automatisch wanneer ze ’n zinkend schip moeten verlaten…..

    Wanneer dus zal het LAATSTE NieuwS nu eindelijk eens woord houden en er mee ophouden? Stoppen met voor veel geld nonsens te verkopen.

    -

    POlen en de EUSSR

    Voor wie zich nog Lech Walesa (Gdansk, het vroegere Dantzig en onmiddellijke aanleiding voor WO II) herinnert: deze tijden zijn terug van nooit weggeweest. En wel in de persoon van de huidige Poolse Premier

    Mateusz Morawiecki.

    Geboren    20 juni 1968

    *

    De Derde Wereld Oorlog is gestart!!!!

    Het waren de woorden van deze man, die op de radio (eenalig) te horen waren enkele minuten nadat Het Europees Hof van Justitie zijn land, Polen, veroordeeld had tot maar liefst ¤ 5 Mio boete per dag, omdat Polen de eigen soevereiniteit blijft eisen boven de Europerse regelnaverij. Waarbij het zeer specifiek gaat om het van in de wieg, al-dan-niet ‘genderen’ van de jeugd. Polen wil zijn jongeren, tot hun meerdrjarigheid, vrijwaren voor het modeverschijnsel der seksuele afwijkingen die de EUSSR juist wil aufkricken.

    Tableau + windstilte + consternatie.

    Inderdaad, sinds de Polakki Lid zijn geworden van de EUSSR is de vroegere Revolutionaire Beweging tegen de USSR, Solidarność, van het toneel verdwenen.

    Maar de digitale media hebben een beter geheurgen dan de papieren pulp-kwebbelaaars. Bij Wikipedia   a vinden we alles terug zoals het hoort over Solidarność….

    Zo gaat het gerucht, dat de huidige Premier als knaap de standrechtelijke executie van zijn beide ouders verplicht diende bij te wonen, daar de vader Kornel Morawiecki die in de jaren 1982-1992 leider was van de ondergrondse beweging Strijdende Solidariteit (Solidarność Walcząca). Voordien was betrokkene zelfs regelmatig deelnemer geweest aan de Peredisdents-Verkiezingen….

    *

    *

    En dan hebben we de twee Vlaamse Solidariteits-Partijen, die alle twee als voornaamste Statutair Doel hebben, het ZELFBESTUUR voornamelijk voor Het Eigen Volk Eerst.

     

    Kijken die zolang de kat nuit de boom, of wachten ze tot die er als vanzelf uitvalt? Of kijken ze naar elkaar in de valse hoop dat zij dan ook maar best ’n soort tijdelijke coalitie vormen?

    En met zo’n ‘Leiders’ moet Vlaanderen naar de Eindoverwinning geleid worden?

    Pas op! Confederalsme, het stopwoord van BDW, wil gewoon zeggen ‘vortoden zoals we als bijna 200 jaar bezig zijn andermans voetvegen en rijkmakers te spelen. Met dec vulgairste minachting als enige dankbaarheid.

    -

    Benieuwd hoe Jan Breydel en Pieter De Coninck daarover in 1302 zouden gedacht hebben. In ieder geval hebben ze er een gezamenlijk standbeeld + eeuwige dankbaarheid aan over gehouden…..

    *

    Digithalys

    *

    05-11-2021, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!