MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4152

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Rutten en Crombez op ramkoers:

    *

    "Weglopen, schelden en tieren is in strijd met onze waarden"

    Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten is niet te spreken over uitspraken van John Crombez in onze krant. De sp.a-voorzitter noemde Open Vld "laffe boeren". Dat deed hij naar aanleiding van de aanstelling van de nieuwe Brusselse burgemeester Philippe Close (PS). "Zijn woordgebruik is nooit gezien. Nieuwe politiek bereik je niet door te schelden, maar wel door zelf het goede voorbeeld te geven", reageert Rutten.

    Na het ontslag van Yvan Mayveur als Brussels burgemeester, zaten de Brusselse meerderheidspartijen om de tafel om een opvolger aan te duiden. Terwijl sp.a-schepen Ans Persoons uit het ­college stapte - of moést stappen, volgens Crombez - bleef de ­liberale schepen Els Ampe (Open Vld) wél aan de onder­handelingstafel zitten.

    Gieren, die stelen als de raven…

    *

    "Ik ben blij dat ik niet meer tot de club hoor", reageert Crombez op de breuk met PS. Maar Open Vld moet het in het interview ook ontgelden omdat de partij in de meerderheid bleef. "Ik heb zelfs een heel ander beeld gekregen van Open Vld: het zijn laffe boeren, die hun rol hebben gespeeld met als enige doel om de bevoegdheden van Ans Persoons onder hen te verdelen".

    Rutten: "Ongezien"

    "Zijn woordgebruik is nooit gezien", zegt Rutten. "Nieuwe politiek bereik je niet door te schelden, maar wel door zelf het goede voorbeeld te geven. Wie zo wild om zich heen slaat, zou beter in eigen hart kijken. Je kan niet twee keer kwaad weglopen en daarna woedend zijn als anderen wel verantwoor

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Hou ze vast, anders gebeuren er ongelukken!

    ja, dat is wat moeten geloven van die twee kopstukken die nu zogezegd vechtend over de straat rollen. Larie en apekool! De waarheid is, dat beiden met zicht op de naderende verkiezingen, op stemmenjacht zijn bij hun slinkende achterban.

    Gewwiin negeren dus, is de boodschap.

    Wat er uit dit verhaal wèl te onthouden valt, is dat de Vlaamse Sossen in ruzie liggen met hun Franssprekende collega’s van de Parti Scandale van Olio di Jeanetto. Zelfs al dit maar voor de schone schijn zou zijn (Met wie men verkeert, wordt men vereerd…), is dit hoopgevend voor de toekomst van Vlaanderen. Maar het is wel slecht nieuws voor de ‘Monarchie’ on Laken, die meteen haar bewonderaars ziet wegsmelten als sneeuw voor de zon. Vandaar dat, door de schuld van Crombeen, Koning Wijdbeen er verleden week ziek van werd….

    *

    (Digitalia)

    11-06-2017, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4151

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Na de quasi-heiligverklaring van Mayeur door Close : nieuwe burgemeester Brussel is het vertrouwen niet waard.

    *

    De persconferentie die Brussels kandidaat-burgemeester Close en de rest van schepencollege vandaag gaf, is voor het Vlaams Belang niet meteen van dien aard om vol vertrouwen de rest van de legislatuur tegemoet te kijken. En wel om twee redenen.

     

    Ten eerste stelt het Vlaams Belang vast dat de heer Close wel bijzonder licht gaat over de financiële verrijking en het gesjoemel van zijn voorganger Mayeur.

    Vanaf een bepaalde trede op de sociale ladder is stelen net langer strafbaar maar wordt beloond met sereniteit

    *

    Zo werd tot tweemaal toe herhaald dat we respect moeten hebben voor de geste (het ontslag nemen) van Mayeur voor “de stad waar hij van houdt”, en dat Mayeur nu sereniteit verdient. Tussen de regels door: zowel pers als parket moeten de man nu maar eens gerust laten. Ook wist Close nog te melden dat Mayeur een geëngageerd man is, die respect verdient voor het feit dat hij zijn leven in dienst heeft gesteld van de “action publique”.

    Brussels Vlaams Belang fractievoorzitter Dominiek Lootens:

    *

    “Het is toch al te kras dat een man die gelden van een daklozenorganisatie in zijn zak heeft gestoken nu wordt voorgesteld als een halve heilige die dan ook nog eens ons respect zou verdienen omdat hij opstapt wanneer hij met zijn vingers in de kassa is betrapt. De quasi-heiligverklaring door zijn opvolger Close is dan ook bijzonder wansmakelijk te noemen!”

    Ten tweede merken we op dat door het gesjoemel van de PS’ers (Mayeur, Peraita) niet de PS een schepen inlevert in het stadsbestuur, maar dat het net één van de twee Vlaamse schepenen is die verdwijnt. Alhoewel de beide Vlaamse schepenen Persoons en Ampe in hun hele carrière nooit enige blijk van ook maar enige Vlaamsvoelendheid hebben gegeven, is het wel symbolisch dat de ontslagnemende Vlaamse schepen (Persoons) niét wordt vervangen.

    Kortom: het Vlaams Belang vreest er voor dat het met Close en zijn bestuur gewoon meer van hetzelfde zal zijn. Een kandidaat-burgemeester die zo licht gaat over het stelen van gelden, en die de dader daarenboven nog eens op een voetstuk plaatst, is het vertrouwen van de bevolking helaas niet waard.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Het is een Wet van Meden en Perzen, dat slangen en ander kruipend ongedierte, op hun buik kruipend door het leven moeten gaan.

    Ergo; het is de door de Schepper opgelegde straf die dateert uit de Paradijselijke Geschiedenis van het Begin der Tijden.

    Elio di Jeanetto

    *

    Dat de Coburger PS-ërs, als klein onderdeeltje van het Nationaal en later het Internationaal Socialisme, tot die soort behoren, staat sedert de Franse Revolutie in de sterren geschreven.

    In het vocabularium van ons Ma – God hebbe haar godvruchtige ziel – was dat allemaal zonder ook maar één uitzondering, ‘riftje-raftje’-gepeupel: tuig van de onderste richel. En haar minachting groeide naarmate die soort hoger op de maatschappelijke ladder stond. Postuum zou ik dus aan 81 jaar op ons moeder moeten roepen… Om ’n beetje toelichting te krijgen waarom dat allemaal zo lang kan blijven duren.

    Broekzele, het keuterboerendorp van weleer is nog altijd het land der vervuile ‘beken’, de Schaar- of Molenbeek, en van moerasgronden (o.a. de Rue du Marais) is niet alleen de Hoofdstad geworden van het Nieuwe Derde Rijk, maar die taart is ondertussen verdeeld onder de 19 elkaar het Licht van de Zon niet gunnende Gemeentebesturen. Die als om prijs, onze Vlaamse belastinggelden er doordraaien. Met, inderdaad; de nodige minachting voor onze Taal, onze Tradities en ons Glorierijk Verleden.

    Er is echter voor de gedupeerden meteen een kleine troost, dat, als de Islam toeslaat en Poetin het voor ons opneemt, dat Bruxellabad als eerste het lot van ht plat gebombardeerde Berlijn zal ondergaan.

    *

    (Digitalia)

    11-06-2017, 07:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    10-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4150

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    OPMERKING VOORAF

    *

    Wie zijn de ware schuldigen op dezee afbeelding: zij die de bom met brandende lont hebben gelegd, of zij die – met de verkeerde middelen – het vuur blijken te willen doven?

    Alleen intelligente mensen mogen antwoorden.

    *

    Hackers nagelen haatzaaiers op Facebook aan schandpaal

    *

    De Facebookgroep Vlaamse Verdedigings Liga werd vorig jaar afgesloten door Gunther Vleminx (45), na de stortvloed van kritiek op de racistische commentaren in de groep. Ondertussen lijkt de site te zijn gehackt door zijn ‘tegenstrevers’.

     

    “Ik heb er niets meer mee te maken”, zo verklaarde Gunther Vleminx, de beheerder van de omstreden Facebookgroep Vlaamse Verdedigings Liga. Vleminx liet de groep vorige zomer afsluiten, naar aanleiding van het schandaal na de dood van

    de 15-jarige Ramzi Kaddouri.

    Zie https://www.demorgen.be/binnenland/politiek-noemt-reacties-op-overlijden-ramzi-kaddouri-weerzinwekkend-racisme-bf62e7b4/

    *

    Aan de schandpaal

    Vandaag is de Facebookgroep opnieuw bereikbaar, maar ze lijkt te zijn gehackt door ‘tegenstanders’ van Vleminx en Co. Binnen de groep wordt vooral de draak gestoken met het racisme van de Vlamingen. De groep legt bovendien een link naar een pagina op tumbler, waar haatzaaiers genadeloos ontmaskerd worden. . Wie de link welkominvlaanderen.tumblr.com aanklikt, komt op een pagina komt op een pagina waar tientallen mensen ongenadig mét foto aan de schandpaal worden genageld, omdat ze op sociale media racistische uitlatingen zouden hebben gedaan over moslims.

    Zoals Steven S. die schreef: “Het begin van een burgeroorlog. Knal die apen neer wand (sic) ze zijn ziek”. Of Dave C., die ervoor pleit om “al dat vreemd gespuis op te hangen”. Michel C. schrijft dat het “hoog tijd is om die bruin apen een op hun bakkes te slaan”. En Chantal H. over de vluchtelingenproblematiek in het Middellandse Zeegebied: “Laat ze toch verzuipen, die hoeven toch niet gered te worden”.

    De fans van de Vlaamse Verdedigings Liga geven af en toe ook stemadvies. “Die bruine smeerlappen afmaken en allen stemmen op het Vlaams Belang.”

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Stemmen op het Vlaams Belang is een. Er zich met klasse ernar gedragen is een ander paar mouwen

    *

    De Frut (GVA) heeft dit weekeinde nog maar eens inspiratie op haar eingen niveau: het uit de wind willen zetten van de aan de gang zijnde Islan-invasie met de meest doorzichtige argumentatie. Die Genkse ‘jongere’ (die zich in zijn thuisland Marokko op vakantie te pletter reed met een squad) was de aanleiding om deze volgens Sven Gatz ‘weerzinwekkende scheldpartij’ nieuw leven in te blazen.

    Waarbij er maar weer eens moedwillig verwarring wordt gezaaid door de ‘Reliegie’ van de Wrede een ras te noemen. Daar waar er sinds jaar en dag hoog van de toren wordt geblazen, dat er helemaal geen ‘rassen’ bestaan.

    Het slinkend aantal lezers van de Frut bewijst de rest…. Want wat er dagelijks te lezen staat, is meestal leugen en bedrog die zelfs een boreling afstompt.

    omdat ze op sociale media racistische uitlatingen zouden hebben gedaan over moslims.

     

    Overal ter wereld en in alle mogelijke variaties en huidskleuren van het Mensdom komen er Moslims voor. De ene al moorddadiger fan de andere. Maar Moslims die deze naam waardig (sic) willen zijn, hebben volgens hun Heilig Boek als voornaamste reden van bestaan, het doden van ‘Ongelovige Honden’, Jooden en Christenen. Ze doen, naar het voorbeeld van hun vereerde ‘Stichter’, aan pedofilie en vrouwen mishandeling. Of hoe legt U anders uit, dat de ‘Profeet’ op hoge ouderdom het 6-jarig kind Aïsa officieel huwde en dat dit huwelijk 3 jaar later effectief ‘geconsumeerd’ werd, iedere keer dat het meisje van haar poppen werd weggerukt?

    Die comedy om aan de Macht t te blijven duurt al meer dan 1400 jaar en zou ons in Het Westen eigenlijk niet mogen aangaan. Ware daar niet de wilde en ongecontroleerde maar uitgelokte invasie van die aan de gang zijnde Europese volkeren. Die niet alleen onze welvaart komt op souperen, maar ons verder gewoon naar het leven staat. De immer talrijker voorkomende moorddadige aanslagen zijn daar het beste bewijs voor.

    *

    Eigenlijk een fameuze lapsus, dat nu al, zoals in Syrië, de aan de gang zijnde Moslim-invasie als ‘burgeroorlog’ wordt voorgesteld. Wij, Burgers van dit land en dit werelddeel, willen geen oorlog. Maar die wordt ons opgedrongen door de Islamitische Gemeenschap. Die niet allen, zoals de CVP, in het midden van het bed wil liggen, maar er alle oorspronkelijke gebruikers van wil uitkieperen of onderdrukken of doden.

    Wie zich dat nog altijd niet realiseert, is medeplichtig aan schuldig verzuim. En zal nog in dit leven ter verantwoording worden geroepen.

     

    Een Beschaving die zichzelf niet wil redden, maar integendeel moedwillig en hardnekkig kiest voor de ondergang en de onderwerping aan de Islam, is op termijn ten dode opgeschreven.

    De profundis clamavi ad te, Domine;

    Domine exaudi vocem meam.

    *

    Uit de diepten aanroep ik U, o Heer. Verhoor onze smeekbeden en stuur ons de twee machtigste engelen, Trump en Poetin, waarover U heden ten dage gelukkig beschikt. Zij zijn bij machte om, op ee teken van hun hand, Satan terug ter Helle te drijven.

    Om zodoende onze en ook hun Beschaving ter hulp te snellen voor het telaat is.

    PS

    Als toemaatje een filmpje overgenomen van bij http://www.golfbrekers.be/, getiteld ‘Frankrijk is Frankrij niet meer’. Het illusrtreert op treffende wijze hoever de aftakeling van Europa reeds is gevorderd.

    En ja, het is afschuwelijk om deze ‘jongeren’ als uitschot of erger te betitelen. Het zijn per solt van rekening onze’ verrijkers’

     

    Zie https://youtu.be/7R93qttPmHs

    (Digitalia)

    10-06-2017, 14:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4149

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    *

    DE wAArHEID OVEr OMRAN

    *

    U kunt zich ongetwijfeld de kleine Omran herinneren, het driejarige Syrische jongetje dat met bebloed hoofd in een ambulance zat, nadat hij gewond was geraakt door bombardementen op Oost-Aleppo in augustus vorig jaar. De foto van Omran ging de wereld rond en moest illustreren hoe wreed het Syrische regime in Aleppo tekeerging, samen met de Russische bondgenoot. Niet lang nadat het jongetje wereldnieuws werd, viel Oost-Aleppo in handen van Assad.

    Begin deze week dook de jongen gezond en wel weer op, in een reportage op een Libanese tv-zender. De zender sprak ook met zijn vader. De familie van Omran woont nog steeds in Aleppo, maar in een minder door de oorlog getroffen stadsdeel. Het blijken vurige Assad-supporters te zijn. Dat waren ze al ten tijde van het beleg van Oost-Aleppo, zoals wel meer inwoners van dat door rebellen gecontroleerde deel van de stad. De vader vertelt in het interview allesbehalve gelukkig te zijn geweest met het gebruik (door de rebellen en de westerse media) van het iconische beeld van zijn zoontje. Hij beweert ook verschillende keren benaderd geweest te zijn om een interview te geven waarin hij dan Assad de schuld zou geven van het lot van zijn zoon. Er werden hem zelfs grote sommen geld beloofd, maar hij heeft steeds geweigerd.

    *

    Sommige media doen dit verhaal af als ‘propaganda’ van het Syrische regime, maar de doorgaans goed ingelichte Arabische journaliste Jenan Moussa bevestigt het verhaal van de vader. Zij ontdekte al eerder wat de politieke voorkeur van het gezin was (het werd haar bevestigd door bronnen uit de oppositie), en ook aan haar weigerde de vader vorig jaar een interview te geven.

    Het ganse verhaal van Omran Daqnish doet nog maar eens denken aan de beroemde boutade van de Griekse antieke schrijver Aischylos: ‘In oorlogen sneuvelt de waarheid als eerste.’

    Het Syrische kluwen en de verslaggeving ervan in onze media, vormen daarop helaas geen uitzondering.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    De Waarheid is het kostelijkste bezit van zowel een normaal functionerende Samenleving als van elk individueel gezond verstand.

    De Waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de Waarheid. Zo helpe mij God Almachtig, zoals vroeger de Rechters eisten van de getuigen. Maar sedert God dood is verklaard, is deze formule ingekort. Straks zal ze, onder Minister van Justitie en Imam Ken Geens (CVP), misschien vervangen worden door het veel kortere ‘Inch Allah’ en zal de Waarheid meteen van geen tel meer zijn. Als elke getuigenis maar in het voordeel van de Islam is, zoals de Koran voorschrijft onder het begrip ‘Taqyilla’, d.w.z. nooit iets veruitwendigen dat de Islam als geheel zou kunnen schaden.

    Dan zou, op voordracht van partijvoorzitster Mandoline Rutten (Riberaal), misschien het getuigengeld in verhouding komen te staan tot de Waarheid van het ogenblik. Een soort ‘Waarheid’ die van dag tot dag verandert, al naar gelang de luien van de plaatselijke Sultan.

    *

    ‘Zeg me met wier U verkeert en ik zal zeggen wie U bent’. Nooit kwam een spreekwoord dichter bij de Waarheid. De politieke wereld boven ons is verworden tot één groot verrot slangennest waar allen zakkervulderij en niet het Algemeen Belang de Wet stelt.

    Gaat met zo’n soldaten maar naar de oorlog!

    *

    (Digitalia)

    10-06-2017, 12:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4148

    .DAKVENSTER OP DE WERELD

    Dood en vergeten

    *

    De imams van Londen zijn niet bereid de derde verdachte te begraven van de terreuraanslag bij London Bridge, de man van Marokkaans-Italiaanse afkomst (niet omgekeerd zoals het in de media staat: zijn vader was Marokkaan, zijn moeder had waarschijnlijk niets te vertellen).

    *

    Die andere twee gaan ze die dan wél begraven?

    Ik vind dat het tijd wordt dat men álle terroristen die er het leven bij laten, gewoon cremeert en de as ergens buiten de begraafplaatsen uitstrooit (op e.o.a. stort bv). Dat zou bij kandidaat terroristen wel eens meer afradend kunnen zijn dan na elke aanslag bloemen, kaarsen en teddybeertjes te gaan neerleggen en te staan roepen en zingen niet bang te zijn, maar tegelijk het woord ‘islam’ nooit durven uitspreken. Terroristen lachen daar mee.

     

       Verder zou men de namen van die kerels niet meer mogen publiceren en hun foto’s nog minder. Voor wie gezocht wordt, is het wenselijk de foto’s te tonen. Voor wie er het hachje bij ingeschoten heeft niet. Als men ziet dat men de dag van vandaag bij reportages over terrorisme steeds opnieuw de foto’s van die gangsters te zien krijgt (o.m. bij reportages over de aanslagen van Parijs en Brussel van een jaar en meer geleden), dan speelt men alleen in de kaart van simpele zielen die daar naar uitkijken en misschien straks zo op andere gedachten zouden kunnen gebracht worden.

     

       Laten we die moordenaars doodzwijgen en vergeten. Men is pas echt dood als men vergeten is.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Zoals U weet, is ons aller vriend Guvaal een zeer bedachtzaam man. Wat ik hem gaarne toegeef en wat trouwens bewezen wordt door zijn leescijfers.

    Dat we tot jaren na de feiten om de oren geslagen worden met namen en afbeeldingen van dat soort moordenaars, is inderdaad totaal onvergefelijk. Het is sadisme van de hoogste graad voor onze voeten gooien,, om in de gratie te blijven van dat uitschot. Straks gaan er nog petities rond om hun treurende familieleden financieel te ondersteunen, nu hun steuntrekker op het veld van eer is gevallen….

    Begrijpe wie kan.

    Waar de Grote Verlichte Geesten echter niet aan gedacht hebben (of misschien juist wel: op hun sadisme staat geen rem), is dat elke Burger dagelijks dezelfde tronies in onze straten, ja zelfs op de beeldschermen, onder ogen krijgt. Het krioelt er letterlijk van zodat het een wonder mag heten dat er niet méér verkrachtingen, inbraken, carjackings, overvallen, terreurdaden en God-bewa       re-ons, aanslagen op grote massa’s gebeuren.

    Als eenmaal het uur ‘U’ luidt, zullen de maskers vallen, want wanneer eenmaal die vriendelijke donkere buurjongen (op wie veel meisjes stiekem verliefd zijn) dood en vernieling zaaiend zich een weg baant door zijn eigen straat zullen veel dode ogen, wijd open van het verschieten, met veel vraagtekens, de Eeuwigheid ingaan.

    *

    (Digitalia)

    09-06-2017, 21:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4147

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    Zeker 30 doden na IS-aan

    slag door vrouw in Irak

    Het Rammen door Madammen Anno 2017

    *

    9/06/17 - 13u58 IS deed een oproep de aanvallen op ongelovigen tijdens de islamitische vasten op te drijven, een periode waarin de beloningen in de hemel voor jihadi's volgens IS worden vermenigvuldigd. © Alwaght / Twitter.

    *

    Minstens 30 doden zijn er gevallen bij een zelfmoordaanslag in de buurt van Karbala, ten zuiden van de Iraakse hoofdstad Bagdad. De aanslag is opgeëist door terreurgroepering IS, die de strijd tegen sjiieten in Irak opvoert.

    Een vrouw die explosieven onder haar nikab had verborgen, blies zichzelf op in Musayab, vlak bij de heilige sjietische stad Karbala. Er vielen ook 35 gewonden, zo melden de Iraakse autoriteiten.

    Onze politici zijn druk doende met inoefenen van het zich opblazen, onbloedig. Uiteraard.

    *

    Vorige maand vielen 25 burgerdoden bij een IS-aanslag op een ijssalon in Bagdad. De aanslag van vandaag is de vijfde die door IS wordt opgeëist sinds de ramadan op 27 mei begon. IS deed een oproep de aanvallen op ongevoligen tijdens de islamitische vasten op te drijven, een periode waarin de beloningen in de hemel voor jihadi's volgens IS worden vermenigvuldigd.

    Als in Abrahams schoot

    *

    De jongste tijd drijft IS, dat radicaal-soennitisch geïnspireerd is, de aanval tegen sjiieten in Irak op. Tegen de terreurorganisatie is een grootschalige operatie aan de gang in Mosoel, in het noorden van Irak.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Badad, in het Twee Stromen Gebied van Tigris en Eufraat. Volgens de Joods-Christelijke bijbel bevond zich daar ooit de Tuin van Eden, ht ards Paradijs. Waat Adam en Eva uit v erjaagd werden, omdat ze Gode gelijk wilden zijn.

    We moeten dus wel aannemen, dat niet alleen de berwoners, maar he thele land vervloekt is….

     

    Nu valt het dus beter te berrijpen, waarom Bush Jr en Tony Blair onder valse voorwendsels daar op die plaats Sadam Houssein hebben weg gekregen. De beelden van zijn dood door de strop zijn (dank zij CNN) de wereld rond gegaan…. Die ‘massa-moordenaar’ beschikte volgens hen en de Media over ‘massa-vernietigings wapens’, ietts dat ze achteraf toegaven slechts en voorwendsel te zijn geweest. Maar ondertussen was het land Irak één grote puinhoop geworden. Wat dus klaarblijkelijk de bedoeling was.

    De Geschiedenis zal vroeg of laat uitwijzen wat de werkelijke redenen zijn geweest om een vreedzaam (wreedzaam?) vreemd land op Hileriaanse wijze zomaar binnen te vallen. Soms is het nuttig, de mensen er aan herinnerd worden, dat alleen Gos wegen on-naspeurbaar zijn. En daarom duren tot in alle eewuen der eeuwen.

    Wat Bush en Blair als ‘Brothers in Crime’ ook moge bezield hebben, het resultaat is duidelijk: sedertdien is het hek van de dam en wordt Europa overspoeld door ‘oorlogsvluchtelingen’ uit alle mogelijke Moslim-laden?….

    Met alle gevolgen vandien. Wat geen toeval kan zijn. Noch Irak noch Lybië voen zich voldoende hersteld om terug het vredespad te volgen. Alleen Assad (Syrië) roept zijn burgers op om terug te keren, nu het Barbaars Geweld daar bijna is teruggedrongen en het land kan heropgebouwd worden.

    Ongetwijfeld vragen veel mensen zich af, of dat wat in verre vreemde landen gebeurt, wel voldoende nieuwswaarde heeft om er zich in dit deel van de wereld over ongerust te maken.

    *

    Het antwoord is zeer eenvvoudig, en de feiten vab gisteren in het Britse Parlement bewijzen het: de globalisten zijn zich dank zij het landverraad van de Media, aan het herpakken van hun afgang. Het oer-oude Britse conservatisme haalde met moeite genoeg stemmen olm de Brexit af te handelen. Wat er op wijst, dat de hang naar de Vernietiging, wat een ander woord is voor Internationaal Socialisme weer terrein wint.

    De tijd dringt.

    Digitalia)

    09-06-2017, 17:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4146

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    Jhadleger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

    *

    Een overgrote meerderheid Europeanen wijst immigratie aan als oorzaak voor fors gestegen aantal terreuraanslagen

    Dankzij het open-grenzen / massa immigratie / islamiserings beleid van de EU en zijn westelijke lidstaten is het leger islamitische jihadisten in Europa inmiddels gegroeid tot 66.000 potentiële terroristen, groter dan de strijdmachten van Nederland (44.000), Portugal (38.000) en Oostenrijk (26.000). Dat leger groeit snel, omdat Europese hulporganisaties en NGO’s met goedkeuring en hulp van ‘Brussel’ voor de kust van Libië dagelijks nieuwe islamisten ophalen, en daarbij samenwerken met criminele mensensmokkelaars. Het is wachten op ‘Dag X’ of ‘Uur U’, wanneer aanslagen zoals we in Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Stockholm, Manchester en Nice hebben gezien, in tienduizendvoud zullen plaatsvinden, ook in de Nederlanden.

    Tienduizenden islamisten bereid tot oorlog tegen Europeanen

     

    De Britse geheime dienst bevestigde onlangs dat er al 23.000 islamitische extremisten en daarmee potentiële terroristen in het land zijn. Met 15.000 tot 20.000 jihadisten staat Frankrijk er niet veel beter voor. In België is het aantal moslims dat op de terroristenlijst staat gestegen van 1875 in 2010 naar 18.884 dit jaar. Alleen al in de beruchte Brusselse wijk Molenbeek, ‘klein Marokko’, volgt de politie 6168 islamisten. Het Belgische leger kan daar slechts 30.000 man tegenover stellen.

    In Duitsland verdrievoudigde het aantal tot geweld voor hun religie bereid zijnde moslims van 3800 in 2011 tot zo’n 10.000. De Europese reguliere media zijn door hun eenzijdige positieve berichtgeving over de migrantentoestroom en de islam –en het negeren van de hiermee rechtstreeks in verband staande criminaliteitsexplosie- mede schuldig aan het feit dat islamisten vrijwel ongehinderd een terroristennetwerk kunnen opbouwen. Eerder bleek al dat het merendeel van de moskeeën in Europa – ook de zogenaamd ‘gematigde’- hierbij centraal staat.

    *

    Moslims scheiden zich overal af van samenleving

    Overal zijn islamisten begonnen met het afscheiden van moslimgemeenschappen van de samenleving. In vele honderden moslimwijken en ‘no go’ zones kunnen ze volledig ongestoord volgens hun eigen fundamentalistische (Sharia) wetten leven. Berucht zijn de Tower Hamlets ‘Taliban’ in het oosten van Londen, de Franse voorsteden (teveel om op te noemen), en natuurlijk het ‘minikalifaat’ in Den Haag, de ‘Sharia driehoek’ in Nederland.

    *

    Deze islamisten kunnen zonder problemen wapens importeren uit de Balkanstaten, die worden gefinancierd via hun moskeeën, die op hun beurt door Saudi Arabië, Qatar, Turkije en andere moslimdictaturen worden ondersteund. De EU werkt willens en wetens volop aan mee aan het importeren van nieuwe extremisten door te eisen dat de lidstaten hun grenzen volledig voor hen openhouden.

    Politici die geweldsexplosie willen stoppen van de macht gehouden

    Dat een islamistisch jihadleger een massale terreuroorlog tegen de weerloze Europese bevolking begint is al lang niet meer een ondenkbaar scenario. Generaal Anders Brännström van het Zweedse leger waarschuwde zijn manschappen hier de afgelopen jaren al voor. De enige politici die deze explosie van terreur en geweld willen voorkomen, zoals Geert Wilders en Marine Le Pen, zijn door cordons sanitaires van de gevestigde orde, gepaard met schaamteloze propaganda en belasteringen door de media, met succes van de macht afgehouden.

     

    Europa nu al onstabiel door ‘slechts’ enkele tientallen aanslagen

    Uit de Global Peace Index 2016 van de organisatie Vison of Humanity blijkt dat de bevolking van bijna alle Europese landen (terecht) de massa immigratie aanwijst als belangrijkste oorzaak van het sterk toegenomen aantal terreuraanslagen (3). In deze index is Nederland overigens gezakt naar de 21e plaats. Deze naar verhouding lage score komt vooral tot stand door de grote wapenexporten van ons land. Binnenlands zijn er toenemende zorgen over de veiligheid van politieagenten en het aantal geweldsdelicten (2).

    Het is de islam de afgelopen jaren met ‘slechts’ enkele tientallen terreuraanslagen en honderden slachtoffers inderdaad gelukt om Europa onveilig en onstabiel te maken, en de chaos van het Midden Oosten en Afrika naar onze straten te exporteren. Het establishment reageert hierop met het inperken van de vrijheid van meningsuiting – van autochtonen en politici die zich openlijk verzetten tégen de islam en tégen de massa immigratie, wel te verstaan.

    Nu al wordt de helft van alle inzetbare Franse soldaten in eigen land ingezet. In Italië probeert al meer dan de helft van het leger om de bevolking enige veiligheid op straat te geven. Na 9/11 besloot de VS om de islamisten in hun eigen landen te bestrijden, niet in Manhattan. Europa heeft voor exact het tegendeel gekozen, door de terroristen juist hierheen te halen en van harte te verwelkomen.

    Afghanistan en Irak tactieken

    *

    Zeker als partijen zoals GroenLinks en D66 (en in Coburgia de Sossen en ded Tjeven) hun zin krijgen en de grenzen nog veel verder worden opengezet, zullen eerst onze grotere, en later ook onze kleinere steden in een nieuw Mosul veranderen. Zolang de heersende Europese politici niet bereid zijn om de vijand te vernietigen, zelfs niet bereid zijn om de vijand zelfs maar te benoemen en te erkennen, stevenen we met zevenmijlslaarzen op een Afghanistan-scenario af, waarbij islamisten vanuit de door hen gecontroleerde wijken en gebieden steeds meer terreuraanslagen op steden en dorpen zullen plegen, met het doel om op deze wijze stapsgewijs onze landen kunnen overnemen.

    Datzelfde scenario gebruikte ISIS met succes in Irak, waar het moslim terreurleger slechts een derde van het land hoefde te bezetten om het hele land te kunnen beheersen.

    Wat doen de miljoenen ‘gematigde’ moslims?

    De grote vraag is wat de vele miljoenen ‘gematigde’ moslims doen zodra de jihadisten zich aaneensluiten en hun terreuroorlog tegen de autochtone bevolking beginnen. Zullen ze de samenleving die hen opving en zo goed verzorgde verdedigen, of zich bij hun geloofsbroeders aansluiten? (1) Tal van onderzoeken hebben al uitgewezen dat de kans op het laatste verreweg het grootst is.

    Brussels gedroomde scenario

    Voor de EU is dit het gedroomde scenario. Een grote meerderheid van de Europese bevolking is mordicus tegen hun gedroomde federale Europese Superstaat. Door de sociale systemen en binnenlandse veiligheid met massa immigratie en de komende terreuroorlog compleet te laten instorten, hopen de eurocraten zich als ‘redders in de nood’ te kunnen presenteren, en de ontstane chaos en ellende aan te grijpen om de Europese volken over te halen akkoord te gaan met het overdragen van alle macht aan Brussel.

    Xander

    (1) Anonymous
    (2) Vision of Humanity / Global Peace Index
    (3) Nachtwächter

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Hier valt weinig aan toe te voegen om dezelfde situatie te beschrijven in Coburgia, het on-land waartoe mijn Vlaanderen immers nog altijd niet van is los geraakt. In de Nazi-periode konden, voor wie dat wilde, de mensen nog vluchten over Het Kanaal. Waarbij onze dappere politici bij de eersten waren toen de grond te heet onder hun voeten was geworden. Maar heden ten dage is het land van Winston Churchill geen redding, maar eerder een gevaar.

    Waarbij dus dient te worden opgemerkt, dat de facto de Jihad reeds heeft overwonnen…. Wat volgt is dus alleen enerzijds nog maar een kwestie van tijd, en anderzijds de eind-afwerking van de ontkerkelijking.

    Het Establishment heeft langzaam maar zeker de ‘Scheiding van Kerk en Staat’ doorgevoerd, door de Kerk te elimineren. Zulks onder de stilzwijgende goedkeuring e of medewerking van de Kerkelijke Overheid, waarvan de Leden dus al die jaren ‘als een lam ter slachtbank’ werd gevoerd. Het Kerkelijk Patrimonium dat na de Franse Revolutie is overgebleven, staat te verkommeren. Want leeg en onbewoond. Zelfs de ‘Godslampen’, die de aanwezigheid van de Heer symboliseerden, zijn verdwenen.

    Het onderhoud kost stukken van mensen en zal dus moeten worden opgeheven. In de plaats zijn er toch die o zovele en ontelbare moskee-gebedshuizen gekomen die handenvol geld kosten. En er moet bespaard worden, zodat de Bevolking met bekwame spoed Het Gouden Kalf kan gaan aanbidden.

    Naasrt het ‘hergebruik’ van deze heiligdommen, zal er dus spoedig besloten worden tot de afbraak. Want die zovele begerenswaardige plekjes in de steden en dorpen zijn een aantrekkelijke buit. Om er “festval weiden’ van te maken. Of peesparkjes waar er na schooltijd ongestoord (en onder toezicht) kan gesekst worden.

    In de sportwereld is er ook voor onze stedelingen een aanzienlijk tekort voor voetbalstadions en wielerpistes, al-dan-niet gekoppeld aan ‘winkelcentra’.

    Tenslotte is al dat Gotisch gedoe een verstoring van de moderne sky-line van onze steden en dorpen.

    *

    De Basiliek van Koekelberg is de perfecte locatie om als gedrocht (die ze ook is) te worden her aangekleed tot Grote Moskee van Bruxellabad s/ Zenne. Geflaneerd door het nodige aantal minaretten, zal deze, hoger en mooier gelegen dan de Aya Sofia in Istanbul (de stad van Constantijn de Grote) de heerlijkheid van de Islam uitstralen. En wat rest van de Christenheid, kan terug de catacomben in.

    Werkelijk: aan de ‘Voorruitgang’ van de definitieve achteruitgang komt er geen einde…

    *

    (Digitalia)

    09-06-2017, 15:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4145

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    Ook scheepvaartverkeer van en naar Qatar geblokkeerd

    *

    Heel wat olie- en containerhavens in het Midden-Oosten hebben schepen van en naar Qatar de toegang geweigerd. Maersk, de grootste containerrederij ter wereld, zegt dat het hierdoor niet meer kan leveren aan Qatar. Eerder raakte al bekend dat ook het vliegverkeer uit de Golfstaten naar Qatar is stilgelegd. In het land probeert de regering de bevolking gerust te stellen over de voedselvoorraad. Qatar is voor een groot deel afhankelijk van voedselimport.

    Delicaat goedje om lang te stockeren…

    .

    De autoriteiten van Saoedi-Arabië en Bahrein hebben al hun havens afgesloten voor schepen die varen onder de vlag van Qatar. Ook de olie- en containerterminals in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) zijn gesloten voor scheepvaartverkeer van en naar Qatar.

    Diplomatieke banden

    De drie Golfstaten hebben samen met Egypte de diplomatieke banden met Qatar verbroken en de grenzen met het land gesloten omdat dat terroristen in Syrië en Jemen zou steunen. Twee golfstaten -Saoedi-Arabië en VAE- zijn belangrijke olie-exporteurs, terwijl Qatar de grootste leverancier van vloeibaar aardgas (LNG) ter wereld is. Het transport gebeurt over zee en dus dreigt de hinder in de scheepvaart grote gevolgen te hebben.

    Voedselimport

    Ook voor voedsel dreigt er een probleem, want Qatar is voor bijna de helft afhankelijk van import uit Saoedi-Arabië en de Emiraten. In een video aan de bevolking liet het Qatarese ministerie van Economie en Handel dinsdag zien dat de rekken in de supermarkten nog goed gevuld zijn. "Er is een uitgebreide strategische reserve beschikbaar. De prijzen zijn en blijven stabiel", luidde het. De regering wees erop dat de havens en luchthavens van Qatar nog steeds open zijn voor alle landen die niet deelnemen aan de boycot.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Het leest als een gecompliceerd kruiswoordraadsel als U

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Qatar

    overloopt. Kop noch staart aan e krijgen. Net zo ingewikkeld als om van dat mini-staatje een duidelijke landkaart met de precieze ligging op het scherm te toveren….

    Uit de sporadische berichtgeving in de Media weten we al dat de Arabische Wereld in oorlog is met Jemen in een ingewikkeld kluwen van onderlinge Islam-moordpartijen. De ene keer als vurige supporters van de wereld-Islamitische Staat (als die aan de winnende hand zijn), en de dag daarop als tegenstanders, van zodra de situatie anders uitvalt. Met meestal de Poet als spelbreker. die daarom Vijand Numero Uno is van Obamika en het Internationaal Socialisme.

    Kortom, het ziet er naar uit, dat Assad in het zadel blijft. Dat de invasie van Zuid-Europa via Lybië naar Sicilië dus niet doorgaat, en dat Poetin (met de medewerking van Trump) zijn invloed op het Westen zal zien toenemen. Wat, over de rug van Mutti Merkel, de nieuwe Führer Aller Germanen, een zegen zou zijn voor de Westerse Beschaving.

    .Want niet alleen heeft Moedertje Rusland Marx en ‘het goddeloos communisme’ overleefd, het heeft ook de kern van onze Beschaving van de ondergang gered. Wat een hele prestatie is in vergelijking met het decadente Westen.

    Iets dat al lang vooral ‘The Donald’ is opgevallen, en samen met hen (en de zijnen) het Westen weer hoop geeft.

    Nog even doorbijten in het schenken van klare wijn in de ons opgedrongen Islam-invasie, om, na het wegvegen van de de aardbodem van de Wieg v/h Kwaad, het Mensdom te redden van de ‘onderwerping’ aan de wetten van de vernietiging….

    Neen, het Einde der Tijden zit er nog bijlange niet aan te komen.

    .

    (Digitalia)

     

    09-06-2017, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4143

    *

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    *

    Vijf doden bij schietpartij in Orlando, geen link met terreur"

    zon en zee: toegegeven, een gedroomd vakantieland voor Moslims…

    *

    Er zouden zonet verscheidene doden gevallen zijn bij een schietpartij in een bedrijf in Orlando, Florida. Dat melden Amerikaanse nieuwszenders en is bevestigd door de politie. De situatie zou intussen wel onder controle zijn. Nieuwszender CNN (bekend voor zijn landverradende nep-beruchtenb) spreekt over vijf doden en zegt dat er volgens politiebronnen geen link is met terreur.

    *

    De schietpartij gebeurde even voor 9 uur plaatselijke tijd (15 uur bij ons) aan (zeer gedetailleerd mzr vihzibderheden die er niets toe doen) Forsyth Road in Orange County, vlakbij Full Sail University. De politie heeft verzameld op de parking van een magazijn en zou de situatie intussen naar eigen zeggen onder controle hebben. Volgens ‘de media’ (elk zegge het voort) speelden de feiten zich af op terrein van een bedrijf dat (zeer belangrijk) onderdelen voor mobilhomes maakt. De politie spreekt van "verscheidene doden". (volgens nieuwszender CNN zou het om vijf doden gaan, waaronder ook de schutter, (die er verder het zwijgen toe zal doen…..) De zender meldt verder uit politiebronnen dat er geen link zou zijn met terreur, maar dat het om een werk-gerelateerd incident gaat.

    Channel 9

    sprak met Shelley Adams, die vertelt dat ze een telefoontje kreeg van haar zus Sheila McIntyre (dus ‘van horen zeggen’), die in het bewuste gebouw was. "Ze zei de hele tijd dat ze oké was en dat haar baas dood was", klinkt het. "Ze was net naar het toilet gegaan en toen ze buitenkwam, zag ze iemand op de grond liggen."

    Wat ’n kei van een getuigenverslag! Helemaal de smaak van onnze eiigen leugenpers….

    De schietpartij roept herinneringen op aan de dodelijke raid op (Ay Ay) nachtclub Pulse in Orlando. Volgende week is het exact één jaar geleden dat moslimterrorist Omar Mateen de homo-discotheek binnendrong en er 49 mensen doodschoot.

    Te noteren: dat was geen eindelijke Moslim terreurdaad, maar eerder een strafexpeditie tegen misplaatst seksueel gedrag….

    *

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Voilà hoe er ‘nieuws’ gemaakt wordt.

    *

    Christoffel Colombus ontdekte (1492) Amerika en een paar eeuwen later werd het door de Moslim Broeder Barack Obama en de zogezegde ‘Democraten’ in de vernieling gereden. En dat in amper 8 jaar tijd.

    Ooit was dat land her Rijk der schietgrage cowboys nadat de oorspronkelijke bevolking grondig was uitgemoord. Wat daarvan overbleef werd in reservaten gestopt onder toezicht van avonturiers van over de hele wereld. Deze Nieuwe Wereld kon het dus af zonder cultuur of eruditie, want het beschikte over de formidabele rijkdommen van het Wilde Westen. Vanaf dan werd het beschaafde Europa het Avondland genoemd omdat in het Westen sedert het Begin der Tijden de zon onderging. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. De Franse Revolutie (1789) deed de rest. En binnen een klein aantal jaren zullen onze vrouwen en dichters in lopen gehhuld in kleine groepjes als vormloze vuilniszakken door de straten dwalen.

    *

    Dat zijn de feiten. Tot begin van dit jaa, tot afgrijzen van de hele ‘vooruitstrevende’ wereld, de teugels in handen kwamen van een beslagen ‘rradesman’ die, spijts alle verdachtmakingen, recht in zijn schoenen blijkt te staan.

    Maar dat hij niet gelooft in valse Obama-sprookjes (zoals de Klimaat-hype) wordt hem extra kwalijk genomen. Want achter het hele verzinsel over de ‘opwarming van de aarde’ waart het Moslimspook zo goed als ongemerkt over alle deelnemende landen.

    Obamika zou dus een beter passende naam zijn voor dat werelddeel, waaraan nu gewerkt wordt door The Donald. Voor de tijd die hem nog rest…

    Want als The Dep State zelfs een ‘democratische’ president als J.F Keenedy uit de weg kan ruimen omdat die begon een hen onaangename koers te varen, hoelang is een republikeins kandidaat dan gegeven, die daarenboven met Rusland, de genomineerde oorlogsvijand Numero Uno van de ‘democraten’ vriendschappeliojke en vooral zakelijke belangen schijnt te hebben…

    (Digitalia)

    08-06-2017, 14:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    06-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4.44

     

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    *

    Gruwel tijdens zware gevechten in Mosoel: ISIS-extremisten schieten burgers op de vlucht dood

    De JU 88 – de schrik van Mei ‘45

    *

    In het Iraakse ISIS-bolwerk Mosoel hebben zware gevechten plaatsgevonden tussen het Iraaks leger en de terreurorganisatie Islamitische Staat. Een twintigtal burgers zou door de extremisten doodgeschoten zijn, toen ze probeerden te vluchten uit een omsingelde wijk, klinkt het maandag in Iraakse veiligheidskringen. Het Iraaks leger tracht met een nieuw offensief de jihadisten uit de stad te verdrijven.

    De gevechten zijn afmattend en moeilijk, omdat de straten tussen de gebouwen erg nauw zijn. De extremisten gebruiken de burgers ook als menselijk schild.

    Hie weerlozer, hoe gewilliger

    *

    Sinds het begin van de gevechten in oktober zijn al 750.000 mensen uit Mosoel gevlucht. De VN-Vluchtelingenorganisatie (UNHCR) houdt er rekening mee dat nog eens tienduizenden mensen uit het westelijke deel van de stad proberen te ontkomen. Daar bevindt zich onder andere het historische centrum van de Iraakse grootstad waar de jihadisten zich verschanst hebben. Volgens VN-cijfers zitten in het dichtbebouwde gebied nog ongeveer 400.000 burgers ingesloten.

     

    Mosoel is het laatste bolwerk van de IS in Irak. Grote delen van de voormalige miljoenenstad in Noord-Irak zijn door de offensieven tegen de IS verwoest.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Is het U ook opgevallen, dat de gazettenbazen zoals bij http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170605_02912297 in de formulering van de de horror, ineens beginnen spreken van “de terreurorganisatie Islamitische Staat”, waarbij er op sublieme wijze onderscheid wordt gemaakt tussen IS en de Moslimwereld? De barbaarsheid die bij de Islam-wreedheid hoort valt niet langer te ontkennen, maar zeker niet bij alle Moslims, die daarom allemaal als ‘gematigd’ omschreven worden. Wijlen Doctor Joseph Goebbels, Hitlers bloedbroeder en Minister van Propaganda zou het niet beter hebben kunnen bedenken.

    Och ja, ook waar. Ik zou het hier vandaag hebben over afknallen van vluchtelingen, daar waar de aanvallende (Nationaal) Socialisten van Hitler bij de Luftwaffe de stromen vluchtelingen van de wegen maaiden om plaats te maken voor de oprukkende pantsers op de grond. Het zijn gruwelbeelden die ik aks vierjarige op mijn netvliezen gebrand kreeg. U vindt ze af en toe terug bij oorlogsverhalen of dito films met oude oorlogsherinneringen over Mei ’40.

    Als er toen, 18 dagen later na de capitulatie weer rust heerste, kon ik vaststellen, dat al die Feldgreauen in dat vreselijk uniform, ook menselijke kenmerken hadden: ze deelden graag en gul hun droge soldatenkoekjes uit… Met tussen-in al eens ’n stuk chocolade.

    Ziet U enig verschil tussen deze gebeurtenissen, en de wereldwijde opmars van de Islam? Het is zelfs zo erg, dat onze vrouwelijke jeugd hals over kop verliefd geraakt op een van die brave ‘gematigde’ bootvluchtelingen die hier binnengesmokkeld worden. En die op die manier meteen kunnen ‘integreren’ en al vlug nakomelingen kunnen verwekken die dan even later via de politieke ezelsbruggetjes de Macht zullen overnemen. Vier op de vijf kleuters in de Antwerpse scholen zijn nu al van vreemde origine. Dat schrijven haast triomferend de meeste landverradende gazetten…

    Het is trouwens de toegepaste en door Erdfogan bejubelde techniek: via de buiken van hun vrouwen en de als bajonetten even spotse toppen van hun (door ons gesubsidieerde) minaretten. Wat ’n heel groot verschil uitmaakt met de kromzwaarden die ze vroeger gebruikten…. De verslagen legermassa’s va, de ‘Wassende Halve Maan’ voor de Poorten van Wenen (1783) lieten ons spottender wijze de ‘Croissant’ na, maar dat verband wordt sindsdien angstvallig verzwegen. Vooral nadat de Islam opnieuw zelfs binnen r de poorten van al onze steden staat. Islam is immers het Arabisch woord voor onderwerping….

    Vooral in de Moslimslanden zelf woedt er voortdurend de bittere strijd van “Moslim Broeders’ onder elkaar. En dat meestal wegens (verzwegen) bijbedoelingen, waar de uitbaters-eigenaars van Mekka en Medina de hand in hebben.

    Een pijplijn voor brandstoffen van Qatar naar Europa over Turkije, bijvoorbeeld, over Iraaks grondgebied, waar Assad niet wil van weten. Omdat die ondertussen platte broodjes bakt met Poetin, die deze brandstoffen zelf maar al te graag wil leveren…

    Dat alles gaat niet om God, maar om… geld. Geld die Macht genereert. Macht voor de Arabische wereld veroveraars en hun Amerikaanse vriendjes…

    Denk daarbij vooral niet aan de Bin Ladens, de Arabische aannemersfamilie in de USA, die ‘Nine Eleven’ die toch een blauw-blauw gebleven ‘oorlogsdaad’   is, op haar geweten heeft.

    Welke klaarziende filosoof zei daar ooit weer, dat de wereld wil bedrogen worden?

    (Digitalia)

    06-06-2017, 13:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    05-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4142


    DAKVENSTER OP DE WERELD

    *

    Theo Francken: "Ik voel woede en vechtlust"

    *

    Terwijl regeringsleiders van over de hele wereld hun steun en medeleven betuigen, kiest staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken voor een andere aanpak. In een Facebook-post zegt hij dat hij "geen gelatenheid, 'pray for', kumbaya of kaarsjesmoment" meer voelt opkomen, maar "woede, vechtlust en vastberadenheid". Waarna hij - zonder evenwel expliciet naar de (3de) aanslag in Londen te verwijzen - "onze strengere wet" inzake "criminele vluchtelingen" looft en verder focust op haatimams, syriëstrijders en de gedaalde asielinstroom.

    "Deze week trok ik de 20ste Syriëstrijder zijn verblijfskaart in. Er zullen er nog volgen", zegt Francken.

    In 1945 werden teruggekeerde Vlaamse Oostfronrters zonder meer tegen de muur gezet en a      afgeknald.

    *

    "Met onze strengere vreemdelingenwet kunnen we nu ook criminele vreemdelingen die hier geboren zijn of voor hun 12 jaar toegekomen, het land uitzetten of buiten houden. Hieronder ook Syriëstrijders en andere salafisten", gaat hij door.

     

    "Ik zette voor het eerst ooit een haatimam die hier al heel lang woonde, het land uit. Er zullen er nog volgen". Francken maakt zich voorts sterk: "We breken alle records als het gaat om het uitzetten van criminele vreemdelingen".

    En hij besluit: "Ik begrijp jullie ongeduld, frustratie en bezorgdheid, maar onderschat onze vastberadenheid nooit. We zullen winnen. Niet zij. Wij". Franckens post werd inmiddels al meer dan duizend keer gedeeld. Uit politieke hoek kwam er nog geen reactie.

    Pascal Smet: "Life goes on. En zo moet het ook"

    Met losse handjes…

     

    Wie ook via Facebook reageert op de aanslag, is Brussels minister van Mobiliteit (Homo) Pascal Smet (sp.a). Hij woonde gisteravond in Londen een musical bij. Smet beschrijft hoe vanochtend in de wijk Shoreditch het leven hernam. "Life goes on. En zo moet het ook", luidt het.

    "We zullen vandaag wandelen, de metro nemen en doen wat we willen doen. We zullen ongetwijfeld wat extra attent zijn. Maar we zullen leven. En we zullen diep in ons hart wenen voor wie de avond voor altijd geëindigd is en meeleven met wie vol angst wacht op het nieuws van hun (zwaar) gewonde geliefden in het ziekenhuis. Maar we zullen leven. We laten ons niet doen", aldus de minister.

    *

     

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Het gaat met de Islam van kwaad naar en voortdurend venijnige aanvallen op erger. Aan de ene kant bloedige aanslagen aan de lopende band en aan de andere kant aanvallen op Trump, die na acht jaar Obama, de Moslim Broeder, eindelijk probeert orde op zaken te stellen.

    Het houdt maar niet op.

    De media? Die huilen gewoon mee met de wolven in het bos, verlekkerd als die zijn op het overheidsmanna dat hen in leven houdt. Alleen Theo Francken van het Lauwe Flaminganten Clubje slaat eindelijk een andere toon aan. Iets waarvoor hem straks misschien wel het Presidentschap van de Eerste Herenigde Republiek der Vrije Nederlanden zal opleveren. Naast en met Geert Wilders, uiteraard. Zulks tot grote ergernis van Zurkeltrien Angela Merkel, die de vernieuwde vriendschapsbanden tussen de Lage Landen het fiere Albion met lede ogen zal bezien… De Nationaal Sopcialistische nieuwe Fuhrer aller Gemanen van de Partei met de verhullende naam van CDU, de Christen Democratische Unie.

    Maar het zijn en blijven vanwege Francken, woorden in de wind. Aan daden is die nog niet aan toe. Hou dus die man tegen, anders gebeuren er ongelukken… En dus zal de schande van de ontwrichting van onze samenleving voort woekeren.

    Hoelang moeten wij dus nog wachten op de vergelding van de ene oorlogsdaad door een andere? De Islam slaat toe naar believen, en al wat er gebeurt is wenen en klagen. Nooit is er sprake van vergelding of van vergoeding voor de geleden schade voor het ondergane leed. De Moslimwereld lacht wereldwijd in zijn vuistje… Want de enige taal die tot hen doordringt, is hun eigen taal: die van het dodelijk geweld. Het is en blijft al 1400 jaar een constante in de wereldgeschiedenis.

    Zo   lang de ‘gematigde Islam’ hun openlijke goedkeuring blijft veruitwendigen dus zonder protest mee geniet van al die ‘terreur daden, eigen aan de IKslam, zal er niets veranderen. Echte leiders van bij ons zouden dus best, na waarschuwing, in al onze steden, een pantser-raid organiseren doorheen bepaalde immigrantenwijken, om alles wat voor de wielen komt te verpletteren. Met daarbij de waarschuwing, dat, voor geval er nog aanslagen volgen, er de volgende keer geen 10, maar 100 pantsers zullen uitrukken.

    *

    Kort en goed. To the point. Excuses kunnen later altijd. Na de opvoedkundige les in Moslim-bestrijding.

     

    *

    Tijdelijk zou dat toch ’n beetje helpen. Maar zolang Mekka en Medina, net als Sodama en Gomorra, zb Hirochima en Nafgasaki, niet van de aardbodem zullen zijn weggeveegd, komt er geen definitieve vrede. Het Westen moet dus zijn ‘Macht’ gebruiken, terwijl het daartoe nog in staat is. Waardoor de tijd dus dringt.

    *

    De naam voor deze vergelding zou best de Tiende (en laatste) Kruistocht kunnen genoemd worden. Met vooral het einde van de Arabische pretentie en hun vriendschap met Amerika.…

    Het wordt dàt, of voor het Christelijke esten, terug de caracomben induiken….

    Want wat er ondertussen gebeurt, is precies wat in de Koran beschreven wordt: bedonder iedereen rond U, als de Islam er maar beter door wordt….

    *

    PS:

    Ben zolang uit beeld gebleven, omdat de werkzaamheden in de Tuin van Heden mij volledig in beslag hebben genomen. En zie: al die tijd is zonder mijn bemoeienissen, de wereld blijven voortdraaien. Wonderbaarlijk.

    Bijna even verwonderlijk als de groei van mijn radijsjes en mijn tomatenplantjes die net zo hard groeien in de Vaderlandse bodem als in het warme Zuiden.

    Oost West, thuis best.

    *

    (Digitalia)

    05-06-2017, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!