MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VROEGER OOIT DE RODE VAN VLAANDEREN GENAAMD…

    .

    ZATERDAG 2 APRIL 2022

    Politieke bijverdienste?????

    *

        501 – HET VERKANT VAN VLAAMS QUATAR, VROEGER OOIT DE RODE VAN VLAANDEREN GENAAMD

     

     *

    I N H O U D

    Onder de sluipende druk van de onmetelijk rijk door de Staat gesubusudueerde Regime Media – en in weerwil van de bescheiden Verweer- middelen bij de Sociale Media door de gewone Burger, gaat de ver-Mekkala miserie gestaag veder. Bijna onder de Hoge Bescherling van de inmiddles zieltogengende CVP. Wordt die eerstdaags de NVP (Nieuwe Volks Partij) om da even later te eindigena ls IVP (Islamitische volkspartij), eenmaal Erdogan tot Sulaan is aangestgeld, met Bisscho Bonny aks kaerdienaar….

    De dag bvan vandaag is zelfs de Koers een uitgekocht boerebedrog…

    Vive le Vélo

    Na 106 jaar, serdert de uitvinding van de iets zo te zegen, is deze wielerklassieker hét hoogepunr van ons Vlaamse sportbegeberen als Vollsvermaak.

    Voortaan, als de Vlaamse Beweging de eeerstgvolgende verkiezingen NIET wint – een onmetelijk drama op zichzelf - zullen er geen vrouwen meer in beeld komen. Zelfs niet infgepakt met bourkini fassos tot over beide oren en met mondmaskers voor tot boven de ogen.

    Komen dus alleen nog in beld: op de kniën kruipende gestalten, mannelijke kont omhoog en met het voorhoofd tot tegen de grond. Elk op zijn eigen individueel met gouddraad bestikt bidmatje, het geheel nar Mekka gericht.

    Want onze ‘weiden als wiegende zeeën’ zullen ondertuusen weelerig bedekt zijn geworden met woestijnzand uit de streken van derwaarts.

    Er is iondertussen een enorme rulhandel ontstaan: zand en pietrol naar hier, krom gewroete werkershanden of genaal verstand aar daar…

    Het stilaan vulgair dus onnutt geworden DAG ALLEMAAL van dezze week – zie hieronder -gef reeds de aanzet. Door oud politiek gespuis op een peedante manier in de kijker te plaatsen. Top of the bill: het gaat dan nog wel om Yves Leterme, een vroegere Stadsgenoot, wereldbekend door de Branbançonne in het Frans te staan zingen op de trappen van der Sinte Gudule.

    Maar SSSSSTTT. Geen namen noemen want de Staatsvuiligheid luistert mee….

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    03-04-2022

    'ONZE' INDEX (VERVOLGVERHAAL)

    *

    Met alle miserie die we de dag van vandaag meemaken, is het geen verrassing dat de laatste update van de Nationale Bank (NBB) voorspelt dat de inflatie dit jaar zal stijgen met 7,4%. Daarmee zit de NBB nog onder het gemiddelde dat de media vertellen en dat reeds meer dan 8% zou zijn. Door onze automatische loonindex zal dat voor overheden en werkgevers een aderlating worden van zo’n 20 miljard euro op drie jaar tijd. Daar deze indexering praktisch alleen in België automatisch gebeurt*, betekent dat voor onze bedrijven een serieus concurrentie verlies tegenover de buurlanden van zo’n 13%. Dit is niets nieuw, maar is nooit zo erg geweest.

    In de buurlanden, maar ook elders, worden de lonen in zo’n situatie ook aangepast, maar per sector en niet automatisch, waarbij men vaststelt welke bedrijven er voor loonsverhoging in aanmerking komen, om te vermijden dat minder goed draaiende zaken daardoor over de kop zouden gaan. Die kunnen nl een zwakkere economische groei hebben, tragere banencreatie, ontwrichte overheidsfinanciën en tekorten op de handelsbalans. Zoiets hebben we in de jaren 1970 al eens mee gemaakt en dat dreigt nu weer te gebeuren. Daarbij komt ook nog dat dit landje met een staatsschuld zit om U tegen te zeggen, terwijl buurlanden – zoals bv Nederland – wel een hogere inflatie aankunnen doordat ze die schuld niét of veel minder hebben.

    * Dat gebeurt ook in Luxemburg, Malta en Cyprus, voor zover ge dat 'echte' landen wil noemen.

     


    DE DAG ALLEMAAL DE DE WAARHEID LIET VERKRACHTEN

    **

    2 april 2022 Johan Stee

    *

    Deze week bracht het inmiddels iets minder populair geworden weekblad Dag Allemaal een artikel over ene Saïda Boujdaine die beweert in 2007 te zijn verkracht door ex-premier Yves Leterme. Zo pijnlijk dat een niet zo standvastige vrouw deze wankele en eenzijdige tribune krijgt aangeboden.

    Onderzoeksjournalistiek gespit werpt een ietwat ander licht op de situatie. Over het ‘slachtoffer’ werd ooit een boekje bijeen gepend door Tom Naegels. In ‘Het boek Saïda’ uit 2006 gaat het uiteraard over een Marokkaanse die het niet makkelijk had. U kent dergelijke uithuwelijkslectuur wel. Daardoor belandde ‘het meisje’ in het vizier van toenmalig Antwerps CD&V-Cultuurschepen Philip Heylen. Op diens kabinet mocht ze ijverig administratieve taken verrichten. Kwatongen beweren dat een volgende collega het klassement mocht overdoen, maar ditmaal in alfabetische volgorde. De hitsige hengst Yves Leterme was ooit een brave jongen die stoute dingen deed, eens de macht zijn testosteron naar ongekende hoogten opzweepte. Dat is intussen algemeen geweten door zijn slordig verzonden sms-sliert. Een christendemocraat die de roede niet spaart was dan ook Gefundenes Fressen voor een hem onvriendelijke pers. Hoe doet ie het, vroegen vele politici zich af.

    Ettelijke getuigen bevestigen dat de jonge deerne zich bijna voor Letermes voeten gooide tijdens een receptie. Dat de man door lust werd verteerd mag niet verbazen als je de toenmalige boezem van ‘het meisje’ in ogenschouw nam. De konijntjes zaten steeds bijzonder dicht bij de draad, zoals de Antwerpse uitdrukking een prominente décolleté omschrijft. Van het een kwam het ander. Zo werd er duchtig gevogeld in de Van de Wervestraat nabij het Antwerpse Sint-Jansplein. Trots liet ‘het meisje’ de hete sms’jes lezen aan al wie wou in de kroegen nabij het Stadhuis. ‘Heb je je rode string aan?’ was zo’n klassieker, maar niet echt een verkrachting van dit vrijwillig bloemenmeisje dus.

    Later luwde de liefde en het leven kabbelde voort. ‘Het meisje’ legde het een tijdje aan met de uitgever van Dyab Abou JahJah (die getrouwd is met haar zus). Leterme ging internationaal en ‘het meisje’ ging bergaf met flink wat psychische problemen. Bijzonder betreurenswaardig allemaal maar menselijk. Toen vorig jaar de verkrachtings beschuldiging op de sociale media terecht kwam, stierf het verhaal gelukkig een vlugge dood. Dat het inmiddels niet meer zo populaire weekblad met dit onding uitpakt is jammer voor alle betrokkenen. Moge het verdwijnen in de plooien der vergankelijkheid.

    **

    Als ‘tScheldt nu zelfs Dag Allemaal moet controleren…. ‘t is ver gekomen. Dag Allemaal wordt dan ook overladen met subsidies. ‘tScheldt doet het gewoon met abonnementen. Klik hieronder:


    Breaking News

     

    WOUTER BEKE NEEMT ONTSLAG

    **

     

    **

    1 april 2022 BV

    Het kon niet blijven duren. De lijdensweg van Wouter Beke als minister komt ten einde. ‘Markske’ zoals Wouter Beke intern genoemd wordt wegens zijn gelijkenis met Markske van de Kampioenen, heeft vannacht om 05 uur de stekker uit zijn ministerloopbaan getrokken.

    Aanleiding was het voornemen van het Vlaams Parlement om een onderzoekscommissie op te starten die zich moet buigen over de malversaties in de Vlaamse Kinderopvang.

    De overheid besliste afgelopen week dat de onderzoekscommissie de naam “Onderzoekscommissie naar de veiligheid in de kinderopvang” zal dragen. De commissie had voor hetzelfde geld de “hoe klop ik kleine Vlaamse kinderen in elkaar zonder sporen na te laten in mijn kinderopvang” kunnen heten.

    De commissie zal 15 vaste leden tellen en 1 toegevoegd lid van de PVDA.

    N-VA vaardigt de volgende leden af: Kathleen Krekels, Lorin Parys, Annabel Tavernier en Tine Van der Vloet. Koen Daniëls zal de commissie vermoedelijk voorzitten. Vlaams Belang stuurt Immanuel De Reuse, Ilse Malfroot en Suzy Wouters het veld in. CD&V brengt Maaike De Rudder en Katrien Schryvers aan. Open Vld doet het met Freya Saeys en Maurits Vande Reyde. Bij Groen zien we Celia Groothedde en Björn Rzoska. Vooruit moet het doen met Hannes Anaf die recent en tot voldoening van velen de onderzoekscommissie PFOS-PFAS voorzat. Lise Vandecasteele mag de kleuren van de PVDA verdedigen als toegevoegd lid.

    Er wordt nu al cynisch gedaan over de resultaten van de “Onderzoekscommissie naar de veiligheid in de kinderopvang”, omdat de onderzoekscommissie PFOS-PFAS stelde dat de Overheid zwaar geflaterd had, maar dat er van de overheid niemand verantwoordelijk kon worden gesteld. Indien men dezelfde retoriek doortrekt zal in het kinderopvang-debacle gezegd worden dat de overheid faalde maar dat Wouter Beke er niet aan kon doen.

    Wouter Beke kan nooit nergens aan doen. Zijn communicantenuiterlijk geeft hem voorsprong omdat mensen geneigd zijn hem te geloven op basis van zijn baby-face. Achter dat schattige snoetje schuilt echter een tomeloos ambitieus man die over lijken gaat, bij voorkeur messentrekkend vanachter deuren en kieren, steevast messenstekend in ruggen van wakkere of tussen de ogen van slapende mensen.

    Nadat Beke eigenhandig de CD&V de vernieling in reed als partijvoorzitter bij de laatste verkiezingen, manipuleerde hij zich een weg doorheen de mangroves van de Vlaamse politiek om het ministerschap van Werk weg te kapen. Nog geen jaar later gaf hij de functie door aan oude getrouwe Hilde Crevits, evengoed verantwoordelijk voor het falen van de CD&V bij de verkiezingen. Dat komt doorgaans omdat de Bekes en Crevitsen van deze wereld al zo lang in de tsjevenpolitiek zitten dat hun geesten gecorrumpeerd raakten zonder dat ze het zelf beseften. Beke werd Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding, een uitbolfunctie vlak voor een in zijn ogen verdiend politiek pensioen.

    De werkelijkheid in het Vlaamse kinderopvanglaboratorium bleek echter ruwer dan het hoogpolig tapijt waar Beke in gewend was zich te wentelen op de 8ste verdieping van de Wetstraat van waaruit Beke zijn messen lanceerde als partijvoorzitter. Zijn aangeboren schuchter- en onzekerheid maakten overigens dat Beke ten allen tijde zijn interventies als commentator op TV in een schaduwstudio grondig voorbereidde. Zijn acolieten speelden telkens een rollenspel om Beke zoveel mogelijk te ‘preppen‘ voor lastige vragen.

    Nadat Beke voor zijn beurt sprak de afgelopen week en suggereerde dat de Vlaamse vrouw maar beter terug achter de kookpotten zou kruipen in plaats van te gaan werken, gingen de poppen aan het dansen. Beke deed de uitspraak in HUMO dat ondertussen zodanig naar links is afgegleden dat alleen nog zeloten als Michael De Cock klaarkomen op de foto’s in het Gat van de Wereld.

    Joachim Coens corrigeerde zijn minister met de grove middelen. Hij charterde een éénpersoonsvliegtuig met een grote banner aan de staart waarop te lezen stond “Beke houdt u kop”, niet beseffende dat hij in al zijn colère de letter ‘w’ vergat door te geven aan de vliegtuigbannerbouwer. Coens en Beke waren zelf verbaasd dat ze tegenover elkaar stonden in een jaaroverzicht. De door de CD&V actief ingezette en ondersteunde omvolking van Vlaanderen moet een goede kinderopvang hebben want anders zou de import van nieuwe kiezers voor de CD&V op een sisser uit draaien. Vandaar dat Beke zich roert als een geschoren cavia in een wijwatervat. Kinderopvang moet en zal onder zijn hoede blijven! Het is de enige kans voor Beke om ooit gerehabiliteerd te worden door de partij die hem uitspuwde maar die hem nog steeds nauw aan het hart ligt. Het quotum voor Beke is minstens elk jaar het aantal plaatsen in de kinderopvang te doen verdubbelen en dit zonder zelf kinderen bij te maken bij andere parlementsleden die we hier niet bij naam zullen noemen.

    Beke zal vannamiddag tijdens een conferentie meer tekst en uitleg geven. Joachim Coens en Hilde Crevits zullen er garnaal- en kaaskroketjes uitdelen.

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    En wj, op Vlaanderens Hoogdag, maar Hoempa-Hoempa doen, terwijl in die Joekrien de kapot geschoten kadvers op straat liggen te verrotten…

    ‘T hee gene naam, zoals men in Antwerpen zoi zegen tegen al te strak

    toegeregen BH’s….

    Of het ooit nog goed komt met Il Terminatire? Ik mag hopen van niet. Anders wordt die nog Ereburger van mijn bloedeigen

    ’t Kan vriezen of dooien. Zullen we straks weten als er, als start voor de verjiezings aanloop van 2024, kersen op tafel komen.

    ¨S

    Ook gezien dat sommige renners deze keer doorheen de Vlaamse Bergen reden op sneeuwbanden?

    *

     

    Digithalys

    03-04-2022, 17:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500 – DE NEUWE DETENTIE HUIZEN: ALLEMAAL IN HET TEKJEN VAN DE HALVE MAAN? TEKEN AAN DE WAND… *

    .

    ZATERDAG 2 APRIL 2022

    *

        500 – DE NEUWE DETENTIE HUIZEN: ALLEMAAL IN HET TEKJEN VAN DE HALVE MAAN? TEKEN AAN DE WAND

    *

    I N H O U D

    Begrijpe wie kan: Jan met de Pet en zijn Lisa kreunen onder de onùenselijk gestegen levensduurte, Amerika schiet ons ter hulp, totaal belangloos – toch brave mensen dien Yankees, nietwaar? – maar volgens De Tijd, specialisten ter zake, zijn de bederijfswinsten in ons land, in Vlaanderen dus, nog noot zo groot geweest.

    En wij, die dar dagelijks 48/48 via de Regime Media wijsgemaakt worden, dat ooolrog, waar ook ter wered, voor niemand goed is.

    Raar vollje, die Vlamingen toch!!!!

    Zal men in Die Joekrien graag horen. Of is het eerder, dat d’een zijn dood altijd goed is voor iemand anders zijn brood?

    Waarom dus mcht wijlen He Derde Rijk (1933-1945) dan ineens niet meer verder bestaan?

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    2-04-2022

    OOST WEST, WEST BEST

    *

    Om de torenhoge gasprijzen te counteren, wacht Europa niet tot het najaar, maar legt het nu al gasreserves aan en gaat dat proberen via groepsaankopen. Dat zal nodig zijn, zeker als er geen oplossing komt vanuit Rusland en men de bevoorrading vanuit dat land met 2/3 wil verminderen tegen het einde van dit jaar. Er zou een grotere bevoorrading komen uit Amerika en het Midden-Oosten, met wel als gevolg een nog hogere gasprijs.

    Verder weigeren de G7 de levering van Russisch gas voortaan in roebels te betalen, zoals Poetin dat eiste. Die zou als reactie daarop de gaspijplijn kunnen sluiten, maar krijgt dan ook geen geld meer binnen en zal het proces om van dat gas vanaf te geraken nog sneller moeten worden. Veel betekenend is dat, ondanks de bedreiging van Poetin de gastoevoer af te sluiten bij niet betaling in roebels, Gazprom -- de gasleverancier zelf – daar geen oren naar heeft en blijft leveren. Of ‘Audi-Kanzler’ Schröder, pas nog in functie verhoogd binnen Gazprom, daar voor iets tussen zit, is niet bekend.

    ---

    Tenslotte nog wat over de NATO, die volgens sommigen aan de oorsprong zou liggen van de oorlog in Oekraïne. De NATO is een defensieve organisatie die nog nooit een land heeft aangevallen. De uitbreiding van de NATO naar centraal- en Oost-Europa was in de eerste plaats niet het gevolg van druk vanwege de NATO, maar een vrije beslissing van democratisch verkozen regeringen. Als die straks de NATO willen verlaten, kunnen ze dat meteen doen. Die zal daarvoor geen oorlog beginnen zoals Rusland in Oekraïne. Na 40 jaar Russische overheersing was het niet de NATO die naar het Oosten trok, maar de Centraal- en Oost-Europese landen die naar het Westen wilden. Met een Poetin die heimwee heeft naar dat Sovjet tijdperk willen zij niets meer te maken hebben.

    MIJMERINGEN OVER EEN SLUIMERENDE ISLAMISERING

    **

    **

    Tandengeknars

    *

    30 maart 2022 Spietse De Vleeschouwer

    Openlijke Islamisering

    Dat onze samenleving aan een razend tempo islamiseert, is iedereen met een stevig koppel kijkers in de kop al wel opgevallen! De knieval voor de islam verbrijzelt zowaar de meniscus van onze beschaving! Straks is het immers weer ramadam, het vreetfestijn bij nacht en ontij. Het valt nu al met een meer dan meteorologische zekerheid te voorspellen dat de kranten flink zullen aandikken met allerlei artikels die het schransen van duiding moeten voorzien; schoolhoofden zullen zich voor de camera’s vertrappelen met aankondigingen van privileges voor moslimkindjes die ’s morgens, tomeloos volgevreten en stijf van de suiker, niet bij de les kunnen blijven; politici van schier alle partijen zullen zich alweer voor diezelfde camera’s uitsloven om geen iftar te moeten missen en hun ‘solidariteit’ met de geveinsd uitgehongerde islamitische gemeenschappen te betuigen en de complete culturele sector zal alle acteer-talent weer uit de kast moeten halen om die ene traan over hun bolle wangen te laten rollen als bewijs van een gluiperig mededogen met zoveel religieuze opoffering.

    De knieval voor de islam verbrijzelt zowaar de meniscus van onze beschaving!

    Maar als er ergens, meestal besmuikt in een hoekje, een ‘obsolete’ katholiek zijn geestelijke vasten houdt, zullen diezelfde overgesubsidieerde artistieke acrobaten, met eenzelfde meteorologische zekerheid, alles in het werk stellen om het gammele geweer met zwier van schouder te veranderen en de verder voor niemand overlast bezorgende katholiek te honen en belachelijk te maken met zijn pseudo-seculiere levenshouding. Ach, wat weten ze het toch allemaal zoveel beter in hun door het klootjesvolk betaalde tempels van cultuuur marxistische pezenweverij!

    Even openlijk verscheen er, naar aanleiding van de publicatie van het boek ‘Boeh’ (Baas Over Eigen Hoofd), een artikel in De Standaard Weekblad van 26 maart dat voor de elfendertigste keer de uier van het hoofddoekenverbod tot een vacuüm getrokken vleeszak uitmelkte. Aan het woord komt Samira Azabar, sociologe en ‘onderzoekster’ aan de UA, die in de rivier der jammerklachten – of is het al een oceaan? – een steentje wil verleggen met de uitspraak: “Als vrouw met een hoofddoek mag ik geen maatschappijkritiek geven, maar wel poetsvrouw zijn.” Het vergt een door DPG-Media geformatteerd journalistenbrein om hier een graat in te zien. Wie zich tooit met een vrouwelijkheid beteugelende hoofddoek, zet zich immers ‘buiten de samenleving”, steekt er onverbloemd de middelvinger naar op en heeft niks te zeggen; wie zich echter, zelfs als een ten onrechte gebagatelliseerde poetsvrouw, inspant en meewerkt aan de samenleving, heeft natuurlijk ook iets in de pap te brokken. Nochtans krijgt Azabar bijval van Ida Dequeecker (78), eveneens lid van Boeh en ‘Dolle Mina’ van het eerste uur, die ongetwijfeld decennia geleden haar BH verbrandde om haar borsten de vrije loop te laten maar nu het hoofd gewillig wikkelt in het nauwsluitende textiel van de oppressie. Betere beschrijving, tevens ridiculisering, van het onsamenhangend feministisch gezwets is moeilijk denkbaar!

    Sluimerende islamisering

    Maar er is ook een veel minder opzichtige kant van de stellige islamisering. Veel meer verdoken, ja zelfs bijna clandestien! Laten we, met uw permissie, toch even bij de ‘vrouwenborst’ blijven. In november van vorig jaar verscheen bij uitgeverij Borgerhoff en Lamberigts het nieuwe vuistdikke boek “Dit is Europa” van de verfomfaaide professor Hendrik Vos, zoeteliefje van de openbare omroep en klaarblijkelijk ‘enige stem’ als het over de EU moet gaan. Op de kaft prijkt het schilderij van Erasmus Quellinus II (1607-1678), “de Verkrachting van Europa”; in volle glorie te zien in het Prado te Madrid. Quelllinus is geen onbekende! Hij was leerling, later naaste medewerker, van ‘onze’ onovertroffen Pieter Paul Rubens, meester van de Antwerpse Sint-Lucasgilde en telg uit een bekende artistieke familie.

    Op het doek ziet men de stevige Fenicische prinses, in al haar barokke zwaarte, gezeten op de ietwat zelfingenomen witte stier, waarin Zeus zich had veranderd om nader tot haar te komen zonder dat zijn jaloerse eega, Hera, dit door had. Quellinus schildert Europa met ontblote borst, waarop, van in het midden, een knoertharde, bolle tepel je uitnodigend in de ogen kijkt! En net daar heeft de uitgeverij, op de kaft van het boek, een sterretje geplaatst, ongetwijfeld een referentie naar de ‘sterren’ van EU. Edoch, ik heb het boek met overtuiging niet gekocht. Omdat dat sterretje, net op die frivole maar kwetsbare plek, meer zegt over de huidige EU, dan Vos zelfs met een splijtende pen had kunnen beschrijven. De lectuur van het boek scheen plots volslagen overbodig!

    Kleinigheidje zegt U? Mogelijk. Maar dan is er de reclame van het beddenbedrijf Magnitude, Handmade Bedding. Iedereen kent de publiciteit van dit bedrijf wel: een vrouw ligt lang uitgerekt en genietend te slapen op de fluwelen vacht van tientallen wolven (vroeger zelfs negers, als ik me niet vergis) die zich in een ondersteunend imbroglio hebben gewenteld. Eertijds was de vrouw naakt tot het middel; ‘l’origine du monde’ kuis bedekt door een warme wolvenkop. Nu werd de vrouw een babydolletje aangemeten; gewis om de tere moslimhartjes – tenminste als het op bloot aankomt – niet te kwetsen.

    En dan is ook nog die fameuze SPA-reclame! Het water, voor alle duidelijkheid, niet de opgeheven naam van de (alles behalve nog) socialistische partij van Vlaanderen. Drie zwart-wit foto’s van Linda Deplacie prijken onder of naast elkaar, de borsten ontbloot (althans in de ‘boekskes’). Op openbare plaatsen werden de foto’s reeds pudiek boven de tepelhof afgeknipt. Echt veel verschil tussen de drie foto’s, op de wat doffere ogen na, is er niet. Linda, nu 61, werd al eens op dezelfde manier gefotografeerd in 1985 en 2002; die foto’s staan nu zusterlijk naast elkaar geprojecteerd. De boodschap is duidelijk: wie SPA drinkt, blijft eeuwig jong! Nochtans, zelfs tegen de gecastigeerde openbare campagne kwam protest, volgens GVA, van ‘verschillende groepen jongeren’. Jongeren … waarvan ondertussen iedereen weet wat dat woord in journalistieke code betekent! Toch?

    Net als 37 jaar geleden poseert Linda (61) naakt, maar daar zie je nu minder van: “Ik was ooit het Spa-meisje, nu ben ik de Spa-tante” | Het Nieuwsblad Mobile

    Sluimerende Islamisering overal en “tout court”!

    Tot hiertoe ging het over de sluimerende islamisering in de bedrijfswereld: een uitgeverij, een beddenbedrijf, een fabrikant van water. Wie, zoals vanouds, de bedrijfswereld nu nog als “rechts” verslijt, heeft de laatste jaren op Mars gewoond – op Venus heerst de laatste tijd sowieso al een verstikkend zuurstoftekort! Rechts is de mercantiele sector echter geenszins nog! Eerder nog likken de handelshuizen, gretig en wars van elke culturele eigenheid, het grootste globalistische gat waaruit het meeste geld gutst: de ‘homo economicus’ in al zijn glorie! Maar ook elders is die sluimerende islamisering merkbaar! Neem Suzanne (pseudoniem, naam bekend bij de redactie), een kleuterjuf met een hart. Ze leek voor de job in de wieg gelegd; tot haar collega (niet in dezelfde school), juf Magalie van de Blokkendoos, door drieste islamitische ouders onterecht en zonder enige grond werd beschuldigd van kindermisbruik. Juf Magalie werd vrijgesproken, bewijzen ontbraken volledig, en toch kunnen de moslimvrouwen het mekkerend islamitisch gejodel ten gehore brengen op hun overwinningsfeest, want de juf zal voor het leven getekend blijven. Deze gruwelijke zaak zal haar blijven achtervolgen. Sindsdien censureert Suzanne zich, houdt dossiers bij, voelt elke spontaneïteit vlieden. Altijd waakzaam, ook waar het niet zou hoeven!

    Een andere collega (in weer een andere school) had een hele poos geleden de jaarlijkse attractie “soep maken met de kleuters” al afgevoerd omdat de vader van een eenkennig kind, een Indische moslimfundamentalist, stennis had gemaakt toen de juf geen bevredigend antwoord bij elkaar wist te verzinnen op de vraag of de kip, in het kippenbouillonblokje, wel halal geslacht was … (Nee, we vinden dit echt niet ter plekke uit!)

    Op een willekeurige bouwwerf in Antwerpen dan. De sfeer is voortreffelijk tussen de uitsluitend Vlaamse bouwvakkers: er wordt hard gewerkt maar ook gelachen, gezongen, althans verwoede pogingen daartoe ondernomen, bijwijlen warempel een Antwerpse schone “op haar retour” nagefloten die zich, heel toevallig, de niet meer verhoopte aandacht alleszins laat welgevallen en haar pas zelfs even matigt om de genieting te rekken. En ook de buren zijn tevreden: de bouwvakkers doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Tot de afwerking van het gebouw nadert en de Vlaamse metsers bijstand krijgen van vreemde “chef d’oeuvres”. De bouwwerf metamorfoseert spoorslags tot een Babel waar de eertijdse spontaneïteit razendsnel uitkookt tot een rechten en plichten-discours over miskende (witte) privileges en de vanzelfsprekendheid verteerd wordt tot het ruïneuze residu van collisie en conflict.

     

    Subtiele, sluimerende, welhaast onzichtbare islamisering is overal om ons heen. Misschien dat het hoog tijd wordt om toch eens na te denken over welke wereld we aan onze kinderen en kleinkinderen willen achterlaten.

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Sedert de zogezegd ‘Russiche-Orthodoxe’ dictator Poetin zijn duivels heeft ontbonden daar in het toch overwegend Christelijke Oosten, zit ondergetekende namens de gehele Westerse Beschaving, de Navo en de Europese Unie, met een geweldig reuzengroot gewetensprobleem.

    Om er radeloos van verdrieet door te worden. Namelijk…

    Waarom worden ‘Oorlogsvlucht elingen’, uit de Moslimlanden, meestal in de volksmond ‘Gelukzoekers’ genaamd, behandeld als ASIELZOEKERS met de daaraan verbonden schier onuitputtelijke voordelen? Gratis ‘Leefloon’ ad € 6500 per mand, gratis luxewoning, wettelijk recht op ‘Gezinshereniging’, onafgezien de aantallen neefjes en nichtjes, gratis kindeergeld, enz, enz….

     

    Terwijl echte onvervalste ‘Oorlogsvluchtelingen uit Christelijke Gebieden zoals Oekraïne, gewoon ‘vluchtelingen’ zijn, in de meest brede zin van het woord, aangewezen, niet op Overheidshulp, maar op de Open Harten en de open portemonnee vfan Jan met de Pet en zijn Lisa?

    Honden daarneteen die maar ddieren zijn, kunnen altijd en overal terecht in een ruim door de Overheid gesubsidieerd dierenasiel…

    Mag niet eens denken aan de eventuele verdere gevogen bij al die Nieuwkomers. Alleen nog maaar – voor de blijvers dan - met in het ahcterhoofd de werklust van beide groepen. Dan schud ik bedenelijk het hoofd. RABOTE heet dat iin her Russiceh… Maar dat woord in het Arabiers is nog altijd even onbekend als de spreekwoordelijke witte raaf.

    Isamisering of her-verchstelijking: to be or not to be, thats the qusetion.

    -

    En dat alles terwijl MECHELEN - niet met t Somerke, deze keer in de hoofddrol – in     alles er het zwijgen tpe doet? Is dot bij gebrek aan ‘Heders’ voor de schaapjes, of eerder uit schrik uit de gunst van de Poensscheppers te geraken?

    Maar dat is geen vraag voor de gewone lezer, eerder ene coor Monseigneur Bonny die alles altijd zo goed kan uitleggen.

    -

    Ach, met waken en bidden komt men er niet. De handen in elkaar slaan voor de Verkiezingen die er straks zitten aan tge komen.

    Op straat komen…. Als Zwijgende Meerderheid, overtuigd van de komende Verandering ten Goede.

    *

    Digithalys

    03-04-2022, 05:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500499 - NA EEN PAAR DAGEN VAN APPELFLAUWTE: TERUG VAN NOOIT WEGGEWEEST

    .

    VRIJDAG 1 APRIL 2022

    Deze man samen met zijn….. sterfdatum

    01/04/2011

    JEF BURM

    ONVEERGETELIJK VOOR HET NAGESLACHT TOT IN ALLE EEUWEN D ER EEUWEN. AMEN

    *

     

    500499 - NA EEN PAAR DAGEN VAN APPELFLAUWTE: TERUG VAN NOOIT WEGGEWEEST

    *

    I N H O U D

    Een April: na vandaag, deze Vrijdag 1 April 2022, nog onvergetelijer meer dan ooit, om in Vlaanderen vanuit alle transen, de leeuwen te laten dansen.

    Niemand beter dan vriend Guvaal - zie hieronder -- had heet beter onder woorden kunnen brengen.

    Om nog maar te zwijgen over TSCJELDT die op de eigen onnavolgbare wijze ( laten wij zegen à la Jef Burm) de bijzetting van GROEN ter hare neemt.

    Daar kan ondertetekende alleen aan toevoegen, ‘dat zij rusten in vrede’. Zodat ook de rest van de bevolking verdler in vrede kan leven.

    Dat Erdogan zelf het nu maar verder oplosse!

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    Na het terugdraaien van de kernuitstap, waardoor Doel 4 kan blijven werken en de goedkeuring van de fusie van de havens van Antwerpen en Zeebrugge, is er deze week nog een derde belangrijke beslissing getroffen in de Koekenstad: Via een akkoord tussen liefst 13 belangengroepen, kan de havenuitbreiding met een tweede getijdedok doorgaan, zal het dorp Doel blijven bestaan, zullen 665 hectaren landbouwgrond omgevormd worden tot natuurgebied en zal 200 hectaren landbouwgebied behouden blijven.

    Van doorslaggevende aard voor dit akkoord was de bemiddeling van Freddy Aerts, topambtenaar en bouwingenieur, die 4 jaar aan het dossier gewerkt had en daarvoor speciaal terugkeerde uit zijn pensioen. De actiegroepen die ondertussen al een procedure hadden lopen bij de Raad van State, hebben deze stopgezet en daarenboven beloofd geen nieuwe procedures te zullen opstarten.

    Dat alles maakt dat het fusiebedrijf Antwerpen/Zeebrugge meer dan ooit de draaischijf zal worden van de Vlaamse economie en de nummer één van de Vlaamse tewerkstelling. Nu maar hopen dat de werken aan de Oosterweelverbinding en de Ring niet langer zullen worden gehinderd door Greenpeace, BBL, Grondrecht en andere groenen die ook nog een procedure hebben lopen bij de Raad van State en dat men de Pfos/Pfas vervuiling, die er inderdaad is, afzonderlijk zal blijven behandelen, zeker nu er na meer dan 20 jaar zich nog altijd een eerste slachtoffer van enige besmetting ter zake zich moet melden.

    *

    BREAKING NEWS

     

    Geveld door de zwaartekracht: de val van Meyrem

    24 maart 2022 Mo Vanelders

    Print Friendly, PDF & Email

     

    Na een uitstap met de kern van haar partij is Meyrem Almaci Groen-voorzitter af. Game over! Met amper een 53 procent-score bij haar voorzittersverkiezing waggelde ze wankelend door de begroeide gangen van de macht bij Groen. De kleine brulboei is nimmer een aardig bolleke wol geweest. Neen, ze straalde continu de charme uit van een kwaadaardige kobold. Nijdig en nors. Het gelijk aan haar kant etalerende. Rauwe lachsalvo’s uit het niets deden de stengels om haar heen daveren van schrik. Het was telkens weer amusant, zij het op cynische wijze, het haar te zien opnemen voor de dunne hongerlijders. Haar ‘skills’ als ‘people manager’ vormden altijd een overtreffende trap van humor.

     

       Meyrem, de kleine brulboei, is nimmer een aardig bolleke wol geweest…

     

    Ze wil meer tijd doorbrengen met haar gezin, zo luidt de officiële smoes bij haar vertrek. Ze vond het zo fijn bij haar familie op vakantie in Turkije. Ze zou er vaker heen moeten. Ondanks die dolle pret werd ze daar toch telkens gestoord door die ecosufferdjes thuis. Konden die verdomme zelf hun plan niet trekken, of wat? Pas op: het kan ook zijn dat Meyrem echt dichter bij haar gezin wil zijn, want die kinderen van haar hangen het wel uit. Dat horen we toch al lang van mensen wier kinderen of kleinkinderen op school zitten bij de Almacitjes. Aangezien een kwaad woord over kinderen niet mag van de kinderrechtencommissaris, moeten we noodgedwongen de schuld op de ouders steken, nietwaar? Was ze een afwezige moeder die anderen te voltijds koeioneerde met utopisch gedram? Of een moeder wier ouderlijke liefde niet volstond om het fraaie rolmodel te spelen? Mama Meyrem was in elk geval geen lieve voorzitster voor haar fragiele achterban. Ze kon hun existentiële angsten niet uitdrijven. Ze kon hun kernvrije dromen niet realiseren. Haar boezem bevatte ongetwijfeld een beukend hart voor het behoud van ‘The Green Planet’, maar de drassigheid van haar politieke flair verzwolg het electoraal enthousiasme.

     

    Gaan de Calvonista’s nu de boel overnemen? Of komt er met Jeremie Vaneeckhout eens een normale voorzitter? Alsjeblief niet de hatelijke Wouter De Vriendt, hè. Petra De Sutter wil niet en Björn Rzoska heeft zijn kans al gehad. Nu Tinne Van der Straeten om reden van tegenovergestelde principes tot verbijstering van de ‘die hard’-partijraad als de nieuwe heldin van Groen wordt geprezen, moet Almaci’s opvolger tegen 2024 de kiesdrempel flink vegen.

     

    **

     

    Illustratie: Meyrem Almaci uitzinnig van vreugde nu ze meer tijd heeft voor haar plus-size modellencarrière

     

    **

    TE KOOP: passend T-Shirt voor de kiezers van Groen

     

    **

    Meyrem Almaci komt aan de Hemelpoort. Nog voor ze kan aankloppen vliegt de deur open en stormt Sint-Pieter naar buiten. Hij vliegt Meyrem Almaci om de hals. “Maar schatteke, schatteke toch, ‘t is toch nog veel te vroeg voor U?” “Ik heb het gehad Sint-Pieter”, antwoordt Meyrem, “ik wil er even tussenuit!” “Ja, maar, schatteke, dat is hier wel voor altijd hé…” “Tut, tut, tut Sint-Pieter, ik weet hoe dat hier werkt. Als ik voldoende stroop aan Uw baard smeer en laat zien dat ik abonnee ben van ‘tScheldt kan ik hier vragen wat ik wil!” Sint-Pieter onttrok zich van haar boezem en keek haar peinzend aan. “Oei, het klopt dus toch dat Gij eigenlijk een bitchke zijt. Hé wel, ik heb een idee… steek Uw abonnement waar de zon niet schijnt en maak als de wiedeweerga dat Ge pension gaat zoeken in het Vagevuur!”

     

    Wees niet als Meyrem, misbruik Uw abonnement op ‘tScheldt niet!

    Steun ‘tScheldt met een abonnementje:

    *

     

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Maar om op de actualiteit van vandaag terug te komen, die ‘voetnota in de Hedendaagse samenleving, aan de door het Westen aangestookte burgeroorlog tussen het immese Rusland en et het piepkleine Oekraïne is er nog altijd geen einde gekomen. Vlamingen en Oekrainiës hebben veel gemeen, namelijk dat zij doorheen de Geschiedeis door hun machtsgeile buren als melkkoe zijn gebruikt. Zo deden het de machtige Tsarenrijken en hun Opmvolgers, wij Vlamingen door de Zuiderburen, die we eerst, in de Vroege Middeleeuwen, zelf eerst hebben rijk gemaakt. Of vergeet men liestn dat de Stichter van het Feankische Rijk, een zekere CLOVIS? AFKOMSOT CAS CAN Doornik en gejuwd met de Boergondische Orinces Clothildis, woonachti aan de Leiboorden tussen Ooiorem en Desselgem, daar w   ar nog laokt jdt zoegenaamde Kasteel van Ooigem staat…

    Als Niets komt tot Iets, dan kent Niets immers zichzelve niet..

    Anders gezegd: wij beide Voleren stonden tot hiertoe aan de Verkeerde Kant van de Geschiedeis. Voor Vlaanderen komt daar in 2024, dank zij de Vrije Verkiezingen van de Eeuw, ’n einde aan. Het lot van de Oekraïne echter, onder jun Slavische Lotsbestemming, hangt vollediog af

    van het Politiek Doorzicht van Het Kremlin.

    Hopelijk is daar de Geest van Peter de Grote terug van even te zijn ondergedoken….

    *

    Digithalys

    02-04-2022, 06:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500498 - NOG EEN GELUK DAT DE MEESTE HEILIGEN VAN DEE KALENDR IJN AFGEVOEERD, ZO IS ER PLAATS VRIJGEKOMEN OM REGELMATIG ONZE VELE RAMPEN TE HERDENKEN

    DINSDAG 22 MAART 2022

    STREPY SCHEEPSLIFT

    *

    22/3/2016 Aanslagen Zaentem

    *

    500498 - NOG EEN GELUK DAT DE MEESTE HEILIGEN VAN DEE KALENDR IJN AFGEVOEERD, ZO IS ER PLAATS VRIJGEKOMEN OM REGELMATIG ONZE VELE RAMPEN TE HERDENKEN

     *

     

    *

    I N H O U D

    Dat Strépy bij LA Louvrière juist op Carnaval, het Feest der Zotheid, op die manier in het wereldnieuws moest komen, tart de verbeelding. En er was al zo weinig reden tot feesten in heel Francofonia. Jaren geleden werd geregeld met geld gesmeten voor die beruchte ‘’Métro Léger’ van Scharel Roi, die alhoewel compleet ingericht met giochetten en toiletten, nooit gewerkt heeft. Wegens niet toegankelijkheid. Vervolgens dienden we de adem in te houden, want er zou in Roncquière een HELLEND VLAK gebwoid worden voor zwaar scheepsvervoer. En, als top of the bill, zou de SCHEEPSLIFT van Strépy er komen die volle vrachtschepen vol met Het Zwarte Goud als vrachtvliegtuigen ter bestemming zouden vliegen. De Vliegende Hollander zou er niets an gehad hebben. Want dat was ’n spookschip dat nog onder zeil voer. Maar toen vielen na het Staal, ook de Kolen en weg was de E.G.K.S…

    Het vlieghaventje van Gosselies werd 10 Km verplatst en omgetoverd tot Brussels South, maar buiten de Ierse Luchtvaattmaatechappij zag daar niemand brood in….

    Het Vlaams belastinggeld vloeide rijkrlijk, de jaren gingen stiller en sneller verder, de ene na de andere Begroting viel al faliekenter uit dan de andere. Het e’e Marchall Plan volgde het andere op, telkens tot de voorziene krdieten opgesoupeerd waren.

    En toen kwam ISLAMITISCHE STAAT de boel op sdtelten zetten in Zaventem & Maelbroek, precies aslof de Waalse Regering daartoe de moed ontbtak… Ja ja, wie weet hoe important BX South had kunnen worden zonden dat boeren-gedoe daar in Zaventrm dat toch alleen maar op de zenuwen werkte van de Brueelaars, die gestoord in hun nachtrust, niets beter hadden gewenst.

    In heel Francofonia, onder de deskundige Leiding van Rood of geen Brood, is de fut, samen met de Big Money, er uit. Zie de afvalbeergen aan ‘Terrils’, die maar niet opgeruimd geraken. In Engeland daarentetgen... Maar ja, Engelsen dat zijn ’n soort Geermaen rn die weten van aanpakken.Latijnen echter…. Die kunnen het geod zeggen, maar zijn liever lui dan moe. Magniette en kan niete: dar zijn precies de juuiste kwaliteiten om Baas boven Baas te spelen…

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    22-03-2022

    EN NU, KIEV ?

    *

    In de waanzin van de oorlog in Oekraïne is het de vraag of Poetins ‘bevrijdingsleger’ het zal aandurven het historisch centrum van Kiev plat te bombarderen, zoals dat gebeurd is in Charkov en Marioepol. Kiev betekent nl voor zowel Russen als Oekraïeners de bakermat van hun beschaving, een beetje te vergelijken met wat Rome is voor West- en Zuid-Europa..

    Ik schreef reeds dat Kiev al bestond als stad, toen Moskou nog een boerengat was. Ze ontstond aan de rivier de Dnjepr, aan de handelsroute van de Varjagen naar Constantinopel. Wanneer de stad gesticht werd, is onduidelijk. Volgens de Nestorkroniek is het in of vóór de negende eeuw ontstaan door de komst van de Varjagen of Roes. Het omliggende gebied benoemden zij tot Kiev-Roes. De stad zelf werd Kiev genoemd. In die tijd leefden in de omgeving van Kiev de Slavische Poljanen. Uit Roes ontstond later de naam Rusland.

    Kiev beleefde zijn bloeitijd tussen 882 en 1169, toen het de hoofdstad van het Oost-Slavische Kievse Rijk was. Uit die periode, waarin de Slaven overgingen op het (oosterse) christendom, dateren de belangrijkste monumenten in de stad, de Sint-Sofiakathedraal en het Holenklooster. Als Poetins leger verder doet zoals het nu bezig is met zijn terreur op burgerdoelen in andere Oekraïense steden, bestaat het risico dat er ook van die historische monumenten in Kiev niet veel meer zal overblijven.

    Poetins beslissing om Oekraïne binnen te vallen was gebaseerd op drie veronderstellingen:

    -       Dat Zelensky een schertsfiguur was en zijn regering snel zou vallen.

     

    -       Dat het Oekraïense leger niets voorstelde t.o.v. het Russische en het hoogstens een week zou stand houden.

    *

     

    -       Dat het Westen te zwak en te verdeeld was om te reageren.

    Hij heeft zich daarbij serieus vergist, op alle punten. Zoals ik reeds schreef in mijn blog van 17 februari (‘Het wilde oosten’) was de annexatie van de Krim en de opstand van de door Rusland gesteunde Donbas wat té vlot verlopen en leek het Westen erin te berusten. Dat was niet meer het geval bij de haast getelefoneerde inval van 24 februari. Poetin heeft zich toen vreselijk misrekend en de ramp is, dat hij nu blijkbaar niet meer terug kan. Veel zal afhangen van de vraag hoelang zijn leugens t.o.v. zijn eigen volk zullen stand houden.

    *

    Wie is Volodimir Zelenski?

    22/03/2022 boekenteam -

    *

     

    Iedereen kent ondertussen de president van Oekraïne: Volodimir Zelenski. De man die in zijn land bekend werd als tv-komiek en stand-upcomedian. En ondertussen een voorbeeld werd voor zijn bevolking, vanwege zijn standvastige en vastberaden houding als staatshoofd tegenover de agressor. Wie is verdorie die man?

    Toen de Amerikanen hem aanboden om Oekraïne te ontvluchten, zei hij dat hij geen lift nodig had, maar munitie

    Vrijwel de hele wereld is in shock na de Russische invasie van Oekraïne. En vol bewondering voor de jonge, betrekkelijk onervaren president Volodimir Zelenski. Toen de Amerikanen hem aanboden om Oekraïne te ontvluchten, zei hij dat hij geen lift nodig had, maar munitie.

    En toen stond de wereld op zijn kop

    Geboren uit Joodse ouders in een stad gesticht door de Kozakken was Zelenski jarenlang vooral een vertrouwde komiek op televisie, zeker ook in Rusland. Op het witte doek was hij te zien in romantische filmkomedies waarin hij één enkele keer luchtig de draak stak met Russische oligarchen.

    Wie is deze dienaar van het volk? Waar komt hij vandaan? Wat maakt hem zoals hij is?

    Zelenski van auteur Don Croonenberg is een biografie over een gesjeesd rechtenstudent, acteur, schrijver en satiricus die als president van een gekweld land hoopt het laatst te lachen in de strijd tegen een dol doorgedraaide tsaar.

     

    Croonenberg baseerde deze biografische schets op publieke informatie afkomstig van binnen- en buitenlandse media en besteedde tegelijk veel aandacht aan de man achter de politicus. Emeritus hoogleraar en Koude Oorlogsspecialist Yvan Van Den Berghe adviseerde en bracht nieuwe observaties aan.

    Dit is een eerste gezamenlijke project van Uitgeverij Doorbraak en zusterfirma Willems Uitgevers en wordt mee ondersteund door Boeken.cafe waar het boek ook te koop is.

    We hebben het boek laaggeprijsd (€19,95) omdat we geen munt willen slaan uit een dramatisch oorlogsgebeuren, maar toch ons publiek willen informeren over een politicus die een voorbeeld is voor zijn bevolking.

    Wie is die man toch?

     

    Zelensky is deze week ons boek van de week: leveringen vanaf 28 maart 2022

    (wie nu bestelt betaalt GEEN verzendkosten.)

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

     *

    Als Kroon op het Werk – of is het eerder de zotskap van een Nar? – is morgen de Bidsprinkhaan, helemaal fris gewassen en geschoren,uit de Wastobbe DC en met groot gevolg, in onze Hoofdstad. Om wat te doen? Sterven kan men toch overal?!!!

    Tja, wat doen bidsprinkhanen zoal?

    Enfin alles is voorgekauwd en staat de dag voordien reeds in geuren en in kleuren in de Regime-Media. De Poet? Die moet inbinden of anders krijgt die, met harde woorden en al, op z’n donder tot die odder de grod kruipt van schaamte. Wegens niet voordien alles met de Joe te hebben doorpraat.. Gedeelde eer immers is altijd dubbele eer…

    H uitende van dit intriestig verhaal? Bloed, zweet en tranen. Maar de Poet trekt aan het langste eind. Want daar bij Moedertje Rusland is er maar één eind en die gaat via ’n grote omweg ver het Westen voorbij.

    *

    Digithalys

    01-04-2022, 11:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!