MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5125 VERBETERD

    **

    Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Opmerking vooraf

    Bennen jullie in de eigen straat er al aan uit, aan de nieuwe wijzerplaat-combinatie op jullie uurwerken? Hier bij de buren in mijn eigen vertrouwde omgeving laait de discussie al wekenlang hoog op. De mensen slapen er niet meer van. De rechterkant van onze straat kiest voor het Winteruur, en de linkerkant voor het Zomeruur. Wij hadden allemaal samen solidair gedacht dat de Informele Top in Merkel’s achtertuin, der Europeër Groten der Aarde, de knoop wel op een formele manier zouden doorhakken. Maar niets is minder waar. Het enige woord dat we gehoord hebben, is dat we solidair moeten zijn met de mensen die het momenteel wat minder breed hebben dan wij en die het dus, net als wij allemaal, zo breed mogelijk willen kunnen laten hangen….

    Solidair zijn. Iets wat dictator Orban en zeker diene Salvini niet willen van horen en daarom slechterikken zijn. Allez, toch volgens onze Federale Eerste Sjarel bij zijn terugkeer uit het sprookjesachtige Sissi-land.

    Het ziet er dus naar uit, dat het Presidentieel Paleis van de Verenigde Europese Staten in Broeksèl-OKW, zoals naar gewoonte, ex cathedra zal moeten beslissen. De ‘Verordnung’ ligt trouwens al sinds maanden geleden klaar in Berlijn, in de onderste schuif van de commode bij Frau Merkel in haar privé-slaapkamer. Waar Russische spionnen anders dan de CIA van Clown Obama, zekerlijk geen vlotte toegang toe hebben.

    Derhalve is gans mijn straat, in afwachting, de ene kant in hongerstaking gegaan, en de andere kant in dorst-staking. Ikzelf heb me als ervarings-deskundige neutraal opgesteld. Omdat ik vertrouwen heb in ook dezen Donald (Tusk), omdat die, zonder met de ogen te knipperen, zo mooi kan staan liegen… Inderdaad, een waardige opvolger van ons CVP Vogelkoppeke German.

    Deze lange haast nutteloze inleiding om te vermijden dat de lezer vroegtijdig afhaakt. Want het bijzonderste moet nog komen. Namelijk dat wat er informeel geldt als de toekomst van ons Avondland. Chaos en Syrische toestanden. Met al die Syrië-striders in het land kan dat bijna niet anders. En dan zijn we voor vele jaren lang vertrokken. Assad weet er alles van.

    Maar meest U eerst hieronder de kapstok waaraan mijn hoogst persoonlijke bedenkingen zijn opgehangen, lezen..

    Als U deze ontboezemingen naast de resultaten van Salzburg legt, begrijpt U meteen waarom de informele EP-Leiders nood hadden aan een vlucht vooruit, recht in de armen van de vele knappe Sissi’s aldaar. De boog namelijk kan niet altijd gespannen zijn. Af en toe een ontlading nastreven kan wonderen doen….

    Bewijs: de ontspannen speech van onze Premier op TV.

    *

    *

    Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Duitse-politicus-zegt-tegen-bekende-Britse-journalist-dat-er-burgeroorlog-in-Europa-komt

    *

    ‘AfD gaat Duitsland en Europa niet redden, omdat geen enkele andere partij met hen wil samenwerken’ – ‘Zaken zullen in Europa eerst nog veel slechter worden, voordat het beter gaat’. Gewone burgers die protesteren tegen de massa immigratie, islamisering en het vele migrantengeweld worden door de media steevast ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ activisten genoemd.

    (Afbeelding: Getty Images (2)).

     

    Een Duitse politicus heeft tegen de bekende conservatieve Britse journalist James Delingpole gezegd dat er burgeroorlog komt in Europa. Zijn opmerkingen waren strikt off-the-record en dus moet hij anoniem blijven, anders wachten hem onmiddellijk ontslag en strenge sancties door de regering in Berlijn. ‘Maar hij herhaalt wat heel veel andere mensen in privé gesprekken zeiden toen ik daar de laatste paar weken was om in het kader van Angela Merkels open uitnodiging aan wellicht zo’n 3 miljoen immigranten – de meesten van hen strijdbare mannen uit moslimlanden - de atmosfeer te proeven, mensen te bekijken, en de stemming van het publiek te peilen,’ aldus Delingpole.

    Drie miljoen is veel hoger dan de officiële 1,5 miljoen, dat volgens tal van bronnen opzettelijk veel lager wordt gehouden dan het werkelijke aantal moslimmigranten dat naar Duitsland werd gehaald. Ettelijke honderdduizenden illegale moslims zijn de afgelopen jaren compleet van de radar verdwenen. Het is zo goed als zeker dat zij zich hebben aangesloten bij de vele criminele bendes die de Duitse steden almaar onveiliger maken, en vermoedelijk ook bij terroristische groepen.

     

    Grootste probleem in steden zoals Frankfurt, waar Delingpole verbleef, is dat moslims er weigeren te integreren, zich vijandig opstellen tegenover de autochtone bevolking, en hun eigen discriminerende en onderdrukkende islamitische wetten erdoor proberen te drukken. Veel jonge migranten hangen al rokend rond in winkelcentra, parken, op pleinen en in Shisha lounges en kebab bars, waar er snel steeds meer van komen. ‘De instinctief beleefde Duitsers doen alsof ze het niet zien.... ze steken hun kop liever in het zand en doen alsof er niets aan de hand is.’

     

    ‘AfD gaat ons niet redden’

    De opkomst van de door de manipulatieve media ‘extreemrechts’ genoemde AfD blijft vooralsnog hangen op zo’n 16%, alhoewel de anti-immigratiepartij volgens recente peilingen in de voormalige DDR bondsstaten met 25% inmiddels de grootste zou worden, net een half procent boven het CDU/CSU van Angela Merkel. De andere partijen hebben echter een antidemocratisch ‘cordon sanitaire’ tegen de AfD gesloten, net als in Nederland is gebeurd met de PVV en in Zweden met de Zweden Democraten.

    ‘Dus mocht u hopen dat de AfD Duitsland (en Europa) gaat redden van de gevolgen van Merkels zelf toegebrachte ramp – niet doen. De zaken zullen nog veel erger worden voordat het weer beter gaat. Vandaar de burgeroorlog die door deze Duitse politicus werd genoemd. En laat me benadrukken dat hij daar niet enthousiast van werd... Het was meer een gelaten zucht over het onvermijdelijke.’

     

    Waarom doet Duitsland dit zichzelf en Europa aan?

     

    Waarom Duitsland dit zichzelf en Europa aandoet, behalve het bekende en ‘uitgewoonde’ argument van collectief schuldgevoel over de Holocaust?

     

    Sommige economen zeggen dat er gezien de lage geboortecijfers ‘vers bloed’ van buiten nodig is om de verouderende bevolking te vervangen, maar dit soort kulargumenten zijn door onder meer Douglas Murray in zijn recente boek ‘The Strange Death of Europe’ compleet ontkracht. Zo blijken 9 van de 10 moslimmigranten in West Europa jarenlang, een vaak permanent, aan het uitkeringsinfuus te hangen, omdat ze niet willen en/of niet kunnen werken.

     

    Links wil blanken doen verdwijnen en ‘multiculti’ ras creëren

     

    Dan is er nog het aan een religieuze ideologie grenzende absurde wereldbeeld van links, met kopstukken zoals ‘Nieuwe Wereld Orde’ miljardair-globalist George Soros, die serieus van mening zijn dat het importeren van miljoenen mensen uit een totaal andere en op de meeste vlakken vijandige cultuur Europa ten goede zal komen, en een einde zal maken aan het overigens amper nog bestaande ‘privilege’ van de door hen zo gehate autochtone blanke bevolking. Grenzen en nationale identiteiten worden door deze linkse cultuur-nihilisten verafschuwd. Ze hopen dan ook op een vermenging van de nieuwkomers met de bestaande volken, zodat er een soort ‘multiculti’ ras in een multiculti EU-‘superstaat’ ontstaat.

    Delingpole wijst erop dat het denken en streven van deze extreemlinkse globalistische elite is overgenomen door alle Westerse regeringen, op zowel hoog als lager niveau, en tevens door de meeste maatschappelijke instellingen, bedrijven, rechtbanken, et cetera. ‘Ze slikken allemaal het idee dat massa immigratie en de vorming van parallelle samenlevingen van niet geïntegreerde moslims onvermijdelijk is, en daarom niet te hard moet worden tegengegaan.’

     

    Er is weliswaar een tegenbeweging op gang gekomen - kijk naar Donald Trump, het Brexit, Matteo Salvini in Italië en Viktor Orban in Hongarije-, maar vooralsnog zijn het de globalisten die in de rest van Europa de koers bepalen. En die koers lijdt ons uiteindelijk naar een burgeroorlog.

     

    Huidige elite in politiek en media staan aan kant islam, tegen het volk

     

    Dat de islam ons wil veroveren en onderwerpen is al jaren geen geheim meer, en wordt niet alleen door ISIS en andere islamitische terreurgroepen, maar ook openlijk door ‘bevriende’ dictators zoals de Turkse president Erdogan nagestreefd. Delingpole waarschuwt dat de huidige heersende politieke (en media) elite niet noodzakelijk aan de kant van het volk staan. Integendeel, alles en iedereen die openlijk kritiek heeft op de massa immigratie en islamisering wordt meteen in ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ hoek geplaatst en verketterd.

    Kijk bijvoorbeeld hoe de autoriteiten en media reageerden op de moorden op twee Duitsers door migranten in Chemnitz. Niet de moord werd veroordeeld, maar de boze reactie van de bevolking hierop. TV-teams zetten zelfs complete ‘jachten op buitenlanders’ in scene. Duitse nieuwszenders en kranten weigeren te berichten over de exploderende migrantencriminaliteit, en bestoken de bevolking met officieel Berlijns nepnieuws over een zogenaamd ‘steeds veiliger wordend’ Duitsland.

    ‘In plaats van hun koers aanpassen en deze zaken aanpakken, keren de elites zich tegen de boodschappers. Ze drukken mensen die openlijk de verkrachtingsbendes, de moorden, de zuur-aanvallen en het anti-sociale gedrag aan de kaak stellen de kop in en bestraffen hèn, en niet de daders.’

     

    Geen happy ending voor Europa

     

    Delingpole schrijft dat het establishment de waarschuwingen over een komende burgeroorlog in Europa wel weer belachelijk zal maken als een ‘paranoïde rechtse complottheorie’. Ze proberen daarmee iedere oppositie tegen het immigratie/islamisering beleid monddood te maken, zodat de verandering van Europa in Eurabia/Eurafrika al binnen enkele jaren onomkeerbaar is, en onze (klein)kinderen een zeer onzekere en vooral onveilige en armere toekomst tegemoet gaan.

     

    De journalist besluit: ‘Nu er zo’n enorme en groeiende kloof is tussen hoe onze heersende globalistische elites over islam en immigratie denken, en wat de gewone man van islam en immigratie vindt, hoe kan er dan ooit nog een ‘happy ending’ mogelijk zijn?’

    Xander

    (1) Breitbart

    (1) Breitbart
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Jan juist. Apcalypsen zijn van alle tijden. Ze maken, zo te zeggen, integraal deel uit van het MENSDOM. Daar kan geen enkele intelligentie tegenop. Tenzij misschien recentelijk de artificiële intelligentie. Maar ook dat valt te bezien, afhankelijk van de programmatie en de tijdsdruk.

    Kon daar maar tenminste openlijk over gepraat worden door al die anonimiteit af te leggen. Want wat U gelezen heeft bij Xander, is noch min noch meer ineen geflanst als met melk en kiendjespap. Dat is iets zeggen, zonder iets te zeggen. Wie is die Duitse Allesweter? Waarom komt die niet, in het belang van ons allemaal, naar voor recht voor de raap? Met naam en toenaam. Dan zou tenminste zowel de Poet als den Donald uit de States de eer krijgen die hen toekomst als Vredes-Engelen.. Of moet er begonnen worden met het begin?

    *

    Maar terzake. Het Hoge Woord is er uit:

    FINITO LA DEMOCRATIA!

     

    Als eenmaal op heel ons Continent, het in Coburgia uitgevonden, aanstekelijk-besmettelijk

    ‘cordon sanitaire’ ‘

    wordt toegepast door de aan de Macht geraakte Partijen, dan is Europa eindelijk rijp voor Het Absolutisme en de Dictatuur. Slinx-Riberale maar vooral Anti-Christelijke ‘kameraden-commissarissen’ ondereen kunnen dan samenzweerderig, de niet-gewendste oppositie monddood maken. Eerst gewoon mond-dood, later dan echt en gemeend effectief dood. Te koelen gelegd. Om verstookt te worden in de vele crematoria die er nu ook al ’t allenkante bestaan voor privaat-burgerlijk gebruik.

    De voorbeelden hoe die dingen allemaal werken, zijn als hoogwaardige relikwieën bewaard in de voormalige Nazi-kampen dat maar niet vergeten geraken. En waar de Eurocraten gevaarlijke natte dromen van krijgen.

    *

    O ja, en dan, in verband met de vermaledijde islammerij-scholen die er nu eenmaal kunnen komen dank zij der Heilige Coburger Grondwet, waar nu eenmaal in illo tempore de vrijheid van Godsdienst staat geboekstaafd. Die Grondwet dateert uit de sprookjestijd, toen de dieren nog konden spreken en de IJslammerij een verhaal was van Duizend en Één Nacht of de tijd van Ali Baba en de Veertig Rovers.

    In 1830 werd voornamelijk toegegeven, door de Vaders des Vaderlands, dat de Staat, naast de eigen scholen, ook de Christelijke Overtuiging de vrijheid wilde garanderen.

    De Joodse Eredienst kon daarbij ook gerekend worden, want noch toen noch hedendaags zijn Joodse mensen bij ons oorlog komen voeren om ons te annexeren. Idem dito met het Boeddhisme, het Sanskriet of hoe heten die dingen verder nog allemaal. Slagersmessen, kromzwaarden, Allah noch de pedofiele woestijnrover zijn daar ooit bij gerekend… Weeral een voorbeeld hoe onze verdraagzame Beschaving tegen onszelf wordt misbruikt.

     

    Maar wat trekt een zelfmood-continent zich daar nu eenmaal van aan! Ik ga meer zeggen, Walter. De NGO zelfmoord-hulplijn 1813 kan ook niet helpen, want daar loopt de wachtlijst al op tot 2 à 3 maanden….

     

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

     

    21-09-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    20-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5124

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘La Blegique d’abord’, laat het duidelijk zijn. En naarmate dat hachelijker wordt, gaat de Overheid driester drastischer tewerk.

    Maar bij mij komt het over, als vindt men nog altijd niets strafbaars – omdat er niets strafbaars is – maar als men de zaak warm wil houden tot na 14/10, moet er wel verder gekoterd worden. Niet het vinden is belangrijk, wel het koteren,!

    ou het ‘cordon sanitaire’ van de gewezen Agalevver Joske Ghysels dan al uitgewerkt zijn? U houdt het niet voor mogelijk, maar het is alle hens aan dek, met Pano van de Onderduimse Ondermaatse Openbare Omroep, de 4-dubbele zéro’s, in de hoofddrol…

    *

    Daar moet in de Reyerslaan dringend, bij voorrang,, na de eerstvolgende Verkiezingen, schoon schip gemaakt worden. Onder de leuze ‘Wie niet voor ons is, is tegen ons’. Dat is nog een gezegde van ‘de anderen’ uit progressieve betere tijden, toen Slinx door de mensen nog niet zo grondig doorzien was.

    Ha ja, ook hier op deze blog moet ik uit mijn doppen kijken, of de ene huiszoeking zal volgen op de andere. Mijn GSM, kostprijs € 16.- mogen ze houden, mijn PC is tot op den draad versleten, en als ze me meenemen zullen ze me eten moeten geven. Dan vraag ik een van die vele honderden werkloze Advocaten, om Pro Deo en dus op kosten van de Overheid, mijn verdediging eindeloos te rekken.

    Gelukkig heb ik vanmorgen op de radio gehoord van de NV-A halfronde voorman wiens naam ik maar niet kan onthouden, dat alle ‘illegalen’ volgens hem in den bak thuishoren. Eindelijk, zou ik zeggen, iemand die onze Wetten wil doen respecteren. Iets wat volgens Geens niet kan. Maar Geens is ’n ACWër en dus bij definitie onbetrouwbaar.

    Persoonlijk denk ik echter dat het beterkoop zou uitvallen, van direct tralies te zetten aan onze landsgrenzen, zodanig dat ons land één grote gevangenis wordt. Met ‘Iederean is gelijk voor de Wet’…..

    Merde! Ook al niet goed, want dan kunnen er geen ‘Verrijkers’ meer binnen en zal ons Land dezelfde hoon vangen als Hongarije, Italia en Polen, die ook werken met gesloten toegangen en dus de kop van Jut zijn voor de EU-Poteentaten…

    *

    **

    Vijftien huiszoekingen in onderzoek naar Schild & Vrienden

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180919_03765367

    Gisteren 19/10/2018 om 22:37 door myde, rrln | Bron: Het Nieuwsblad

    *

    In het onderzoek naar de extreemrechtse jongerenorganisatie Schild & Vrienden (S&V) zijn woensdag circa vijftien huiszoekingen uitgevoerd. Oprichter Dries Van Langenhove haalt ondertussen in een filmpje uit naar de VRT.

    Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigt de huiszoekingen aan Het Nieuwsblad. Er werden onder meer gsm’s en computers in beslag genomen. ‘Naar verluidt’ vond een deel van de huiszoekingen plaats bij studenten.

    De huiszoekingen komen er twee weken nadat een Pano-reportage aan het licht bracht hoe S&V in besloten groepen racistische beelden verspreidde en becommentarieerde. Sindsdien hebben ‘vele politici’ afstand genomen van de organisatie. Jongeren die lid waren van S&V stonden verplicht of gedwongen hun plaats af op lokale kieslijsten.

     

    Het parket opende daags na de reportage een onderzoek naar de jongerenorganisatie, waarna er een huiszoeking plaatsvond bij oprichter Van Langenhove.

    ‘Leugens en manipulatie’

    Ondertussen heeft Van Langenhove woensdag in een filmpje op Facebook en Twitter uitgehaald naar de VRT. Volgens hem heeft de Vlaamse openbare omroep ‘een trial by media’ gevoerd tegen zijn organisatie. Daarbij zou de VRT ‘leugens en manipulatie’ gebruikt hebben. De openbare omroep zou volgens hem ‘bovenal een politieke agenda hebben’.

    ‘De VRT is steeds op zoek naar bewijs om aan te kunnen tonen dat de Vlamingen racisten zijn. En als ze dat bewijs niet vinden, dan zullen ze wel liegen en manipuleren om toch die conclusie te kunnen forceren’, klinkt het.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Uit de beginjaren van dit artificiële apenland (uitdrukking over apen, overgenomen van den Cleynen Eyskens) de Francofone uitdrukking ‘Que la Blegique sera Latine ou ne sera pas’. Volgens Google, voor zover we die nog kunnen betrouwen, is deze uitspraak van de uitvinder van het Brusselse Rogierplein, een zekere Charles Latour Rogier (1800-1885), Fransman van origine, want geboren in Saint-Quentin. Zowel de woorden als de man zelf zijn ruim ouderwets, als U het mij vraagt.

    *

    En kijk, deze voorspelling is aan het uitkomen. Wat zeker NIET de bedoeling was van deze uitspraak…

    En deze wijziging ten goede danken wij niet de koekoek, maar aan realisten zoals de jeugd van Schild en Vrienden.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker








    20-09-2018, 15:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    19-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5023

    **

    Een Antwerpenaar komt als 'wielertoerist' naar de Vlaamse Ardennen. Hij stopt met zijn fiets aan een benzinestation in Oudenaarde en vraagt om ’n glas water. Daarbij vraagt hij aan de pompbediende: "Wilde gaai ne keer baaitanken?". De bediende laat zich niet uit zijn lood slaan en doet glimlachend alsof of de fiets voltankt. "En wilde gaai ne keer maan oole controleren?" De pompbediende knikt glimlachend en speelt het spel mee.

    De Antwerpenaar, krom van het lachen, springt op z'n fiets en maakt aanstalten om te vertrekken. Op dat moment geeft de pompbediende hem een daverende klap tegen zijn oren.

    "Wa doede gaa naa?" panikeert de Antwerpenaar.

    De bediende antwoordt al lachend héél beleefd: "Uw deur was ni goe dicht!"

    *

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Zo, meteen bent U mee in de welles-niets opbiedingen van de binnenlandse Verkiezings-strijd van straks, 14 Oktober. Er is geen minuut tijd, en vooral geen geld, om in de slippendrager-meia aandacht te besteden aan de zware dreigende buitenlandse situaties aan onze achterdeur. Die binnenlandse machtsstrijd wordt, zo hoop ik met vele Himalaya-hoge hopen, dat het de lang verwachte aardverschuiving wordt die liefst heel veel aarde aan den dijk brengt. Wij staan namelijk op het punt te verzuipen in de vele nevenkwesties die de politiekers zichzelf aandoen. Dit Europa is zich hopeloos aan het vastrijden tussen de open grenzen, en onze binnenlandse Verlichte Grote Verstanden zitten – tenzij zij doen als Orban en Salvini, met de gebakken peren.

    En meer zeg ik niet. U hoeft niet aan te dringen want dan zult U van mij weer denken dat ik ’n extremist-populist’ ben. Iets dat ik maar al te graag volmondig toegeef dat te zijn. Recht voor de vuist met open blikken naar het klaar gehouden opgeheven slagersmes van de IJslammerij.

    *

    Ik ga zelfs meer zeggen: net zoals ‘onze jongens’ tijdens de Boerenkrijg het scheldwoord ‘Brigand’ als een ere-ttiel omdraaiden, ben ik fier op die Vlaamse Overtuiging, en ook om de Nieuwe Tijden mee in te mogen luiden.

    ‘Voor Outer en Heerd’: het klinkt geweldig ouderwets, maar die leuze uit 1798 is nog nooit zo brandend actueel geweest. De ‘Outers’ staan meestal in totaal leeg gelopen kerken, hier en daar als verstopt tussen de vele onkruid en mos-keeën die als met belastinggeld betaalde paddenstoelen uit ede grond rijzen. Het is daar in die besloten kringen waar de samenzweringen tegen onze Cultuur iedere dag geniepig ten hemel stijgen bij het ‘bidden’.

    Aan het vuur in onze ‘Haarden’ warmen in hoofdzaak de vele miljoenen ‘illegalen’, transmigranten en gewone ‘migranten’, allemaal uitgestuurde ‘vluchtelingen’, die op onze kap komen leven. Zonder natuurlijk tegen-natuurlijk de handen uit de mouwen te steken.

    Dit oude Avondland is dus dringend aan een ‘Reveil’ toe, want wat er op ons afkomt, is de totale mislukking, ja zelfs de totale ineenstorting van deze gloriol ‘Verenigde Staten van Europa’. Waar de meeste Lidstaten geen uitweg meer zien en zich te pletter lopen tegen allerlei tegensttrijdige ‘Dictaten’ van de tweeling-hoofdzetel Berlijn-Broeksèl..

    De bevoegde Staats -Secretatis Theo Francken moet criminele veroordeelde illegalen (die in de gevangenissen thuishoren) vrijlaten, omdat hij verplicht zou zijn honderden illegale transmigranten te huisvesten. In afwachting van, ja van wat? Van hun vrijlating. Want hij heeft geen poot om op te staan. Hen uitwijzen kan niet, omdat hun Advocaten maar altijd voort de procedures rekken… Zie maar eens hoe verbolgen die zijn, omdat ze ondertussen geen inreis-visum meer krijgen voor de USA….

    Dit als illustratie hoe wij hier in het Westen reeds ge-islamiseerd zijn zonder dat te beseffen.

    En zeggen dat de ‘Reconquista’ nog niet voor morgen is…

    Ondertussen sluiten de dappere CVP-Burgemeesters op een tergende manier de snelweg-parkings af, omdat er geen geld is voor de veiligheid van de truckers tegenover de mensensmokkelaars die hun illegale clientèle illegaal naar Overzee willen versassen. De totale illegaliteit als oorlogswapen tegen ons eigen Land der Vaderen.…. Het is de ‘kleine politiek’ die de ‘grote politiek’ van Broeksèl via chantage wil ov overheersen. Niet Het Eigen Volk Eerst primeert, maar gewoon het eigenbelang van die omhoog gevallen nietwits.. Want de Regering met die harde Vlaams Nationalisten (met op kop de Waalse Sjarel de Eerste), komt daardoor in de problemen. En die problemen komen in de aan de gang zijnde kiesstrijd, de Tsjeven best ten goede. Want der Tsjeven Kopstukken kijken met knikkende knieën naar die komende fatale verkiezingsdag van 14 Oktober 2018. Want die dag is ook voor hen de Guilllotine-dag, ten gevolge van het ARCO-schandaal. Met daar bovenop, de stoelgang-afgang van Meneerke Peeters in de Koekestad… Krisje Peeters kan dan als wielertoerist langs komen in de Vlaamse Ardennen om bij te tanken….

    *

    Goed. Als U Uw kalmte intussen hebt hervonden, kunnen we nu overgaan naar serieuze zaken. Zijnde de na-weeën in Centraal Europa van de Regering van clown Obama helemaal in Amerika.. De puinhopen van het Midden-Oosten laten we daarom even voor wat ze zijn. Trump zal deze ter gelegener tijd wel oplossen.

    Clown Obama en het onderhand machteloos geworden Clinton Clan Clubje hebben in de tegen Rusland opkomende West-Oekraïnërs het welkome excuus gevonden om – hand in hand met de Amerikaanse wapen-hobby – het vuur aan de schenen te leggen van de machtige Poetin. In de hoop dat die op zijn gewone manier zou terugslaan zoals zij dat willen.. Dat ze daarbij over het hoofd hebben gezien, dat dezelfde Poetin sedertdien bekend gemaakt heeft dat hij beschikt over het machtigste atoom-raketwapen ter wereld, stelt voor hen niets voor. De 3de en laatste wereld-oorlog, die er volgens hen zit aan te komen – zo hopen ze met hòpen hoop - zal immers toch worden uitgevochten op de klassieke Europese slagvelden… Of op de oceanen, maar in ieder geval ver weg van de eigen bodem.

    En als Europa nogmaals voor de derde keer op rij volkomen plat ligt, kunnen ze meteen als reddende engelen, hun gedroomde dictaten – globalisatie en islammerij – opdringen. Met daarbij, vergeet het niet, de morele, militaire en daadwerkelijke hulp van de Noord Atlantisch Verdrags Organisatie, de NAVO van wijlen Willy Claesken.

    Ja Ja, de Groen-Slinxe wereldverbeteraars verspreid over de ganse Planeet, hebben altijd sedert 1957 en het Verdrag van Rome, op onze gedwongen (geldelijke) hulp en misdadige bijstand kunnen rekenen.

    En daar zijn dan den Trump samen met de Poet, om orde op zaken te stellen. ‘America First’ is niet alleen zowat hetzelfde als ‘Eigen volk Eerst’, maar ook als ‘Voor Outer en Heerd’.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Oekraïne stevent in Zee van Azov af op oorlog met Rusland’

    Xander 17-09-2018 13:25

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Oekrane-stevent-in-Zee-van-Azov-af-op-oorlog-met-Rusland

    *

    ‘Verenigde Staten lijken maar op één ding uit te zijn: een gewa

    Een Oekraïens patrouilleschip in de Zee van Azov. Amerika overweegt serieus om het regime in Kiev moderne raketten te leveren om Russische schepen aan te vallen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    *

    Het enkele jaren geleden door een illegale, door de EU gesteunde CIA-staatsgreep aan de macht gekomen Oekraïense neonazi-marionettenregime probeert voor de zoveelste keer oorlog met Rusland uit te lokken. Westerse media staan er amper bij stil dat de spanningen in en rond

    de Zee van Azov,

    die grenst aan Rusland en het oosten van Oekraïne, gevaarlijk is opgelopen, en de VS serieus nadenkt over het leveren van raketten, marineschepen en andere wapens aan het regime in Kiev, dat zelf al enkele artillerie-schepen naar de regio heeft gestuurd en Russische visserboten en vrachtschepen heeft geënterd.

    In 2003 sloten Rusland en Oekraïne een verdrag over de Zee van Azov en de straat van Kerch die naar de Zwarte Zee leidt. Beide landen mogen deze wateren sindsdien vrijelijk gebruiken, omdat ze tot zowel Rusland als Oekraïne behoren.

    Provocaties van regime in Kiev

     

    Probleem is dat het nieuwe regime in Kiev de Russische rechten niet meer erkent. De aanleiding hiervoor was de democratische aansluiting van De Krim bij Rusland, die door de Westerse media en politici steevast valselijk een ‘annexatie’ wordt genoemd. Oekraïne eist bovendien het recht op om ieder schip dat zonder toestemming naar of van De Krim vaart vast te houden. Ook pleit Kiev voor internationale sancties tegen de Russische havens aan de Zwarte Zee, als vergelding voor een zogenaamde Russische ‘blokkade’ van de Zee van Azov.

    Op 24 maart enterde de Oekraïense kustwacht een Russische vissersboot. De bemanning werd vastgezet, ondervraagd en mishandeld. Uiteindelijk werden de zeelieden zonder paspoorten naar De Krim teruggestuurd. Hiermee schond Oekraïne tal van internationale verdragen. Het was tevens de start van een nieuwe serie provocaties. Zo werd vorige maand een Russisch tanker in de Oekraïense haven Kherson aan de ketting gelegd. Moskou vergeleek deze actie met de piraten die de wateren bij Somalië onveilig maken.

     

    Mogelijk moderne raketten voor Oekraïne

     

    Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken moedigt Kiev aan in het opzoeken van confrontaties met Rusland, dat in de Westerse media automatisch van zo ongeveer alles de schuld krijgt. De VS wil dat de NAVO de Zee van Azov gaat ‘beschermen’ en er mogelijk zelfs mijnen gaat leggen. Ook wordt gesuggereerd dat de Oekraïense marine kleine snelle aanvalsboten kan gaan gebruiken om grote Russische schepen te omcirkelen.

    Officials van de American Foreign Policy Council, de Atlantische Raad en het Institute for World Policy pleiten voor het leveren van diverse moderne raketten, radarsystemen en kustwachtschepen aan Oekraïne, bedoeld om de Russische marine te kunnen aanvallen.

    Oekraïense bevolking lijdt, maar VS lijkt maar één ding te willen: oorlog

     

    Ondertussen is het leven voor de Oekraïense bevolking er bepaald niet beter op geworden. De economie en financiële huishouding liggen in puin, en de corruptie loopt de spuigaten uit. In maart 2019 zijn er nieuwe presidentsverkiezingen, en dan is het voor de huidige machthebbers heel handig om de schuld van alle ellende gewoon weer aan ‘boeman’ Vladimir Putin te kunnen geven.

    Analist Peter Korzun van The Strategic Culture Foundation hoopt dat Oekraïne de Amerikaanse druk negeert en weer om de tafel gaat zitten met Rusland om een vreedzame oplossing te vinden, zoals ook het 2003 gesloten verdrag bepaalt in het geval van meningsverschillen. Helaas lijkt Amerika echter maar één ding voor ogen te hebben, en dat is een gewapend conflict tussen beide landen veroorzaken, dat even makkelijk als snel in een veel grotere oorlog tussen West en Oost kan ontaarden.

    ‘Het is jammer dat de VS zo’n destructieve rol speelt,’ besluit Korzun. ‘Het is tijd dat Russische en Oekraïense experts en officials hun verschillen opzij zetten en beginnen met het vinden van een vreedzame oplossing voor dit urgente probleem.’

    Xander

    (1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Laten we vooral niet vergeten, dat in KIEV, tijdens de on-overwinnelijke SS-opmars in Polen (1 September 1939) en verder onderweg richting Moskou, in Oekraïne (winter 1941), dat de Duitse Legers van ‘Festung Europa’ (toen al) door de Bevolking met karrevrachten kussen en bloemen werden omhangen. In de straten werd zelfs voor de’ ‘Bevrijders’ accordeon-muziek ten dans gespeeld.

    Wat ik bij Google raar vind, is dat de afbeeldingen van wuivend vrouwvolk in tossen bijeen getast op de SS-Pantsers in de straten van Kiev, vandaag niet meer te vinden zijn. Zo’n 10 jaar geleden stonden die nog vooraan.

    Is volgens mij een veelbetekenend signaal van bepaalde oorlogszuchtige zielen, over wat wij, Europeanen, maar meer over de Oekrainiërs beginnen te denken.

    Het is namelijk zò, dat ondergetekende in Italia, via zijn Oekraïnse tuinman (een bovenste beste kerel), tamelijk goed kan inschatten wat er daar in het Westen in ‘Die Joekreen’ leeft. Oostelijk Oekraïne, grotendeels bewoond door import-russen uit vroeger tijden, is Russisch georiënteerd en steekt dat niet onder stoelen of banken. In het Noord-Oosten is De Krim zelfs vrijwillig en democratisch gaan kiezen voor de algehele aansluiting met Rusland. Dat feit wordt in onze Westerse Media bedrieglijk voorgesteld als een agressieve annexatie door Rusland. Iets wat pertinent in tegenspraak is met de feiten. Namelijk één groot verlangen van West-Oekraïne om aan te sluiten bij het ‘rijke’ Westen. Want het keiharde maar verpauperend Sovjet Systeem is bijlange nog niet vergeten of verteerd…

    Heb hem uitgelegd in ons gezamenlijk kolderr-Italiaans, dat ze dus kiezen, weg van de pest, recht in de armen van de Nazi-cholera. De man, een legale ‘vluchteling’ en serieuze intellectueel, zit inderdaad nog altijd met een serieus Siberië-syndroom in zijn maag. Als Orthodox Katholiek, is hij er namelijk van overtuigd, dat Coburgia voor hem en voor zijn gezin, het gedroomde Aards Paradijs is. Hij vond het alleen zeer jammer, dat hier reeds zoveel van die pas uitgevonden ‘Nieuwe’ Coburgers wonen.

    De Nieuwe Belgen zijn juist lijk de Oude Belgen…

    Ze leven van de krijg

    en ze drinken met ons gewoon mede…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    19-09-2018, 14:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    17-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5122

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De prestigieuze ‘Regeringswijk’ in Broeksèl en die in Berlijn zijn als twee drupppels water gekijk aan ekaar. Het zijn een Siamese Tweeling die in hun spiegelbeeld kijken. Het EP in ons eigen Coburgia dat daarmee naast zijn schoenen loopt, is echter maar façade. Net als onder het Nazisme is Berlijn, naast het ware brein, ook de armen en de benen van de lemen Nieuwe ‘Superstaar’: de Verenigde Staten van Europa. Het is in wezen de tijd van ‘Gross Deutschland, met grenzen zoals de Nazis in de jaren ’33-’45 dat zouden hebben gewild. ‘Festung Europa’…

    Komt, volgens ons aller ervaring, de hoogmoed nu juist vòòr de val, of pas daarna? ‘Rien ne va plus’ – ‘Les jeux de pietrolle sont faits’….

    En wat U hieronder over Maagdenburg te lezen krijgt is daar alleen maar de bevestiging van. Meer zeg ik niet.

    *

    **

    Met het wapen van de Globalisering of dat van de ijslammerij…

    ALTIJD PRIJS !!!!!!!!!

    *

    Waarom wil het Mensdom altijd de oorspronkelijke Schepping overdoen? Het begon al in het Aards Paradijs, met Adam en Eva, die van de Verboden Vrucht, de Boom van Kennis van Goed en Kwaad, niet konden afblijven. Ja, ik weet het: dat zijn weer de dwaas bevonden woorden van de Joods –Christelijke Bijbel. Die worden, net als de vaderlijke vermaningen voor de jeugd, slechts met een misprijzend schouderophalen beloond.

    Of moet ik eerder zeggen, dat op dergelijke wijsheden en menselijke ervaringen doorheen de eeuwen, met kinderlijke eenvoud vervat in deze Bijbel, slechts de uitdrukking past van ‘ce n’est que la vérité qui blesse’…

    Maar al-met-al was toen toch op staande voet het Aards Paradijs voor altijd door onze neus geboord…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Chemnitz en Köthen: repetities voor de burgeroorlog?

    Geplaatst op 16 september 2018  door E.J. Bron

    https://ejbron.wordpress.com/2018/09/16/chemnitz-en-kothen-repetities-voor-de-burgeroorlog/#more-197287

    *

    Chemnitz en Köthen zijn de actuele bewijzen voor de explosieve situatie in Duitsland. Duitsers worden door asielzoekers vermoord of, zoals nu in de mainstream media wordt verbreid, net zo lang geslagen tot een hartaanval optreedt. De regering in Berlijn stuurde daarop een martiaal bewapende politiemacht naar de steden, die echter niet tegen de moordenaars werd ingezet, maar tegen de protesterende bevolking.

    Terwijl de bevolking via alle kanalen wordt gebombardeerd met een enorme mediacampagne dat “Duitsland veiliger geworden zou zijn”, zoals minister van Binnenlandse Zaken

    Horst Seehofer

    durfde te verkondigen, bleven de burgers in het werkelijke leven het staatsverval van hun land.

    Exact deze scenario´s heeft de veiligheidsdeskundige Stefan Schubert in zijn actuele “Spiegel”-bestseller “De destabilisering van Duitsland – het verlies van de binnenlandse en buitenlandse veiligheid” voorspeld.

     

    Duitsland ver weg van de sprookjeswereld van de Berlijnse regeringswijk

    Het boek documenteert een Duitsland, ver weg van de leugenachtige wereld van de Berlijnse regeringswijk. Het zijn trefwoorden zoals: de capitulatie van de rechtstaat, controleverlies, falen van de machtenscheiding, twee-klassen justitie, No-Go-Areas, criminele Arabische clans, door de staat gesubsidieerd links-extremisme, verzwegen delicten en manipulatie van statistieken, die door de politiek op bijna elk terrein gebruikt worden om de soeverein van dit land met opzet te misleiden en in slaap te wiegen. De manipulaties van de statistiek bij de criminaliteit, de vluchtelingenkosten en immigratiecijfers zijn slechts een deel van de onthullingen in het boek.

    https://nageltjes.be/wp/?p=30256

    *

    Een zeer gefundeerde boekbespreking in het kritische beleggerstijdschrift “Smart Investor” resumeert de inhoud van de publicatie als volgt:

    “Deze trefwoorden maken duidelijk dat het bij dit boek gaat om zware kost, temeer daar ze niet emotioneel, maar nuchter gepresenteerd worden. Zodoende wordt het de lezer heel moeilijk gemaakt om in zijn goed beschermde comfortzone te blijven.”

    “Ook de conclusie van de recensie is een treffende weerspiegeling van het boek: ”Een zonder twijfel somber boek, dat je beklemd, zelfs ontsteld achterlaat. Vol monsterachtige zaken en absurditeiten, die in ieder geval verklaren waarom de kloof tussen de politiek en het volk nauwelijks meer te dichten is.”

     

    De Duitse regering bestrijdt niet het staatsverval, maar diegenen die dit bekritiseren

    En het is ook helemaal niet meer de bedoeling om deze kloof tussen de Merkel-regering, hààr media en een groot deel van de bevolking te dichten. Dit hebben de gebeurtenissen van Chemnitz en Köthen op schrikbarende wijze duidelijk gemaakt. De Duitse regering bestrijdt niet meer het voortschrijdende staatsverval en de geweldepidemie door vluchtelingen, maar de vrijheid van meningsuiting en de critici van deze toestanden.

     

    Zo volstaan een handjevol provocateurs met opgeheven arm om het protest van tienduizenden in diskrediet te brengen. Over de brute moord door asielzoekers, over hun islamitische en geweldverheerlijkende socialisatie in d landen van herkomst berichten de “kwaliteitsmedia” daarentegen niet. De “journalisten” zijn veel te veel bezig met hun eigen klopjacht om individuele mensen aan de schandpaal te nagelen om zodoende de terechte woede en verontwaardiging in de bevolking in de kiem te smoren.

    *

    Vertrouwensmannen, die de Hitlergroet laten zien en daartoe door de staat gestimuleerd worden

     

    Overigens, voor vertrouwensmannen is het niet alleen niet strafbaar om de Hitlergroet te tonen, dit “scene-typisch gedrag” wordt door de staat zelfs gestimuleerd. De reputatie van de vertrouwensmannen in het milieu zou zodoende vergroot worden, motiveert de staat dit perfide gedrag. Hier dient herinnerd te worden aan het krakend mislukte verbod op de NPD.

     

    Destijds was een groot deel van de ophitsende toespraken en citaten, die de staat in het proces aanvoerde, van de staatsdienaren zelf – van betaalde vertrouwensmannen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst – afkomstig. Eén beslissende vraag hebben de mainstream media om deze reden helemaal niet gesteld. Hoeveel betaalde vertrouwensmannen werden er in Chemnitz en Köthen ingezet? Hadden ze van hun meerderen de opdracht gekregen om het terechte burgerprotest door provocatief gedrag in diskrediet te brengen?

    Eén ding klopt echter op dit moment zeer bedenkelijk: noch in de politiek, noch in de massamedia heeft er sinds de seksmeute van Keulen een omslag in het denken plaatsgevonden. En dat, ondanks openbare blijken van het tegendeel. In Oudejaarsnacht naar 2016 vond er een echte klopjacht in Duitsland plaats.

     

    Een horde van 1500 voornamelijk Noord-Afrikaanse mannen joeg vrouwen door Keulen en pleegden op meer dan 660 jonge vrouwen seksueel geweld. De beschamende balans van deze nacht: 1222 aangiftes, waarvan 513 met een seksuele achtergrond. 1310 slachtoffers, waarvan 662 seksueel gerelateerd en 28 gepoogde of gepleegde verkrachtingen.

    Media- de strategie van de minder belangrijke oorlogstonelen

     

    Gemeten naar het grote aantal daders vonden er zo goed als geen veroordelingen, arrestaties of uitzettingen wegens deze delicten plaats. Integendeel. De oude partijen en hun media probeerden deze duizendvoudige klopjacht op jonge vrouwen dagenlang in de doofpot te stoppen en te verzwijgen. Pas de druk uit de sociale en vrije media doorbrak dit sinds decennia gepraktiseerde zwijgkartel.

    De Maagdenburgse bedrogen jonge dochter met het duivelskind der zonde..

    *

    In plaats van begrip en spijt te tonen, startte de mainstream echter onmiddellijk een afleidend debat over het interne politiebegrip “Nafri” – de Noord-Afrikaanse veelpleger. Linkse ideologen uit de politiek, de vakbonden, de kerken en de NGO´s van de asielindustrie ondersteunden direct de belasteringscampagne tegen critici van deze toestanden en brandmerkten de politie-afkorting als racistisch.

    Dit optreden van de linkse mainstream heeft zich ook in Chemnitz en Köthen voor de zoveelste keer herhaald. Slechts één ding is er nu veranderd. Miljoenen mensen hebben intussen dit leugenachtige systeem de rug toegekeerd en bieden verzet. Of het alleen maar is door desbetreffende artikelen en meningen te plaatsen op de sociale netwerken of door hun stem te geven aan de AfD of door demonstraties op straat.

     

    Het verzet neemt toe en zal met iedere brute misdaad door een “bij de politie bekende, al eerder veroordeelde en uit te zetten ´vluchteling´” verder toenemen. Een escalatie op straat en het uit elkaar breken van de samenleving vanwege deze koppige Merkel-politiek schijnt onvermijdelijk.

     

    Voorbereidingen op de burgeroorlog door de “elites”

     

    Een van de meest zorgwekkende hoofdstukken in het boek van Stefan Schubert gaat erover hoe concreet en hoever de voorbereidingen voor een burgeroorlog door de elites al gevorderd zijn. Voor de poorten van

    Magdeburg

    heeft het Duitse leger de modernste gevechtsstad van Europa laten bouwen. Regeringsdocumenten laten zien dat de kosten daarvoor in plaats van de officieel geraamde € 140 miljoen in totaal € 1 miljard belastinggeld bedroegen.

     

    In de stad trainen het leger en de politie huis aan huis gevechten, nadrukkelijk ook om op burgeroorlog gelijkende toestanden in het land zelf neer te slaan. Nu stelt de schrijver de beslissende vraag. “Welke plannen volgt de regering? Welke scenario´s worden er achter gesloten deuren doorgespeeld?”

     

    De desbetreffende antwoorden daarop levert de schrijver in de daaropvolgende hoofdstukken.

     

    Wie op de scenario´s van de toekomst voorbereid wil zijn, is het boek “De destabilisering van Duitsland” dringend aan te bevelen.

    Je kunt alleen maar hopen dat de schrijver geen gelijk krijgt met alle voorspelde ontwikkelingen. Maar precies hiervoor ben ik bang.

    Bron:
    https://philosophia-perennis.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Volgens mij moet er dus geen zand meer zijn. Zand is er al ruimschoots genoeg. Gevallen van de voetzoen en uit de lange gewaden der binnen gehaalde woestijn-bewoners. Zand heeft nalelijk de slechte eigenschap om overal door te dringen, zelfs tot tussen de toespijs van Uw boterham.

    Wat in Maagdenburg zich voordoet, is de proef op de som: Europa staat op het punt zelfmoord te plegen, genre Irak of Syrië.

    Vrede en IJslammerij gaan namelijk nooit samen. En het eerste wat de Berlijnse zelf verklaarde Super ’Elite’ doet, is in hun onmiddellijke omgeving zorgen voor een indrukwekkende legermacht, om zichzelf te beschermen als straks het vuur aan de lont gaat.

    *

    Ondertussen zijn onze bloedeigen Verlichte Grote Verstanden in Coburgia, samen met hun slippendragers van de Pers, zichzelf en vooral de Tsjeven-kiezers en ARCO-Spaarders aan het overtuigen dat er intussen in ieder geval kans is, dat ze hun spaarentjes (gedeeltelijk) van ons allemaal zullen terugkrijgen. Via belastinggeld. Want zò is overeengekomen in ‘Het Zomerakkoord’ dat nodig was om in de kaas te kunnen kruipen..

    Dat moet lukken, als temminste tussen nu en dan, niet alle mussen in volle vlucht dood zouden zijn. Zodat die goedgelovigen zelfs niet eens meer blij zullen kunnen zijn, elk met een dode mus…

    Kijk, beste lezer, het spijt mij onzeggelijk op deze mooie zomerdag voor ongeluksbode te moeten spelen. Terwijl de officiële ‘Media’ zich onledig houden (en er nog dik voor betaald worden ook) met beuzelarijen.

    Als de bom dan gevallen zal zijn, kunnen die Deutschen weeral zeggen, dat ze ‘das nicht gewusst haben’.

    Gelukkig is 25 Mei 2019 niet meer zo heel ver af. Al wordt het wel, met alles wat dagelijks voorvalt en verdrongen wordt, zoals politie-mensen aanvallen uit op voorhand geweten niet-terroristische motieven, een koers tegen het uurwerk is.

    Moge de Hemel ons genadig zijn. Of wat had U gedacht?!

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    17-09-2018, 16:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5121


    Maar toegegeven, een hersenoperatie is inderdaad meestal zeer risici-vol. Voor de patiënt, niet voor de chirurgen…

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Gisteren voerde ik hier op deze blog nog De Dodendans van Saint Saëns op als vergelijking met de dodentocht van deze vreemde Meesters in het land die we niet gevraagd hebben, maar die toch bij ons de wetten zjn komen stellen.

    Terecht kunnen we stellen QUO VADIS, o zo jeugdige Godin, dochter van Zeus, de Oppergod… Die blijkt nu een gewone straatmadelief te zijn geworden, die voortdurend zichzelf maar vooral ons allemaal verkoopt voor de klassieke 30 Zilverlingen.

    Van diene boer dus geen eieren!

     

    Ik vraag me vooral af, wie of wat die NGO’s zijn. En vooral: wie financiert die? Hebben die, zoals de ongevaarlijke ‘Vlaamse Nationalisrten’ ook een dossier bij de Staatsvuiligheid? Hebben die mensen een fiscaal dossier dat 100% OK is? Wat is hun rechtspersoon? Het zijn tocj nooit geen VZW’s, Winstgevende Verenigingen zonder Doel? Wat is hun échte bedoeling?

    Is daar nog nooit ‘n ‘onderzoekshoernalist’ achteraan gegaan? Is Pano niet dringend door Onafhankelijke Experts aan een ontmaskerende reportage toe? Durven die van VTM & van VRT de boeken beerputten open doen?

    Allemaal vragen, en zo zoveel meer, die iedereen voo zichzelf het antwoord moet proberen te achterhalen vóór 25 Mei 2019, De Dag van Het Laatste Oordeel, voor hen, of voor ons allemaal.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang

    Xander 15-09-2018 14:37

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Volken-willen-hun-landen-terug-EU-versnelt-met-aanval-op-Hongarije-eigen-ondergang

    *

    Oost Europese landen weigeren mee te werken met Merkel/Soros immigratieplan om islam, chaos en onrust in alle uithoeken van de EU te importeren.

    De ‘Opperste Sovjet’ van de EU heeft zonder het te beseffen een grote stap gezet naar zijn eigen uiteindelijke ontmanteling.

    *

    Met de politieke aanval op Hongarije, dat weigert zijn grenzen te openen voor massa immigratie en islam, heeft de EU een grote stap gezet naar zijn eigen ondergang, schrijft journalist-analist Tom Luongo. Hij vergelijkt het Europese Parlement met een ouder die de bekende cruciale fout maakt door volledig door het lint te gaan tegen een ongehoorzaam en opstandig kind. De schade die zo’n woede uitbarsting veroorzaakt – door Luongo de ‘nucleaire optie’ genoemd- is vaak permanent en veroorzaakt littekens die achteraf niet met ‘sorry’s’ kunnen worden gerepareerd. En dat moet je al helemaal niet doen met een volk dat nog maar kort geleden decennialang onder een ander totalitair regime heeft gezucht en gekreund.

    ‘De EU heeft nu tegen Hongarije zijn eigen versie van de nucleaire optie in gang gezet, omdat het land weigert migranten te accepteren als onderdeel van het

    Soros/Merkel

    plan om chaos en onrust in alle uithoeken van de Europese Unie te importeren,’ schrijft Luongo. De Hongaarse premier Viktor Orban ‘is politiek direct achter George Soros aangegaan door een krachtige anti-NGO wet aan te nemen die vergelijkbaar is met president Putins in Rusland aangenomen wet.’

     

    ‘EU is fundamenteel anti-democratisch’

     

    Orbans weigering om migranten op te nemen is ‘waar het rubber van nationale soevereiniteit de weg van het globalisme tegenkomt,’ vervolgt de analist. Orban weet precies wat hij doet en waarom. De reactie van Brussel is dan ook ‘een symptoom van een veel dieper en hardnekkig probleem dat wordt veroorzaakt door de fundamenteel anti-democratische structuur van de EU. Met een vernisje van democratie werd besloten over een tendentieus rapport (van een extreemlinkse Nederlandse GL politica, die letterlijk op de beruchte ‘loon’lijst van miljardair-globalist George Soros staat), en stemden 487 parlementariërs voor het afpakken van het stemrecht van Hongarije, het uiteindelijke gevolg van een artikel-7 procedure.’

    Dit is allemaal het gevolg van een anti-democratisch besluit van de Duitse kanselier Angela Merkel, die het Duitse parlement oversloeg en de wil van Brussel uitvoerde door de grenzen van haar land en Europa wagenwijd open te zetten voor miljoenen moslimmigranten.

    ‘Met andere woorden: deze nucleaire optie zat er altijd al aan te komen. Vanaf het moment dat Orban ‘nee’ zei en er tegen in verzet kwam werd artikel-7 in de pers genoemd. Dus vergis u niet, dit was altijd al het plan.

    Het probleem van de EU technocraten is alleen dat de volken hun landen terug willen, zoals met het Brexit en met de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging is gebleken.’

     

    Europese burgers hebben nergens een stem in gehad, en dat wreekt zich

     

    De Europeanen hebben nooit een stem gehad in het opzetten van het monstrueuze bureaucratische systeem in Brussel, dat zich bemoeit met zelfs de kleinste en futielste nationale wetten en gebruiken. De Europese burgers werd eveneens niets gevraagd toen hun nationale munten werden ingeruild voor de euro, noch over de honderden miljarden euro’s kostende welvaartsverplaatsing van Noord naar Zuid. Viktor Orban en zijn Italiaanse collega Matteo Salvini doorzien dat Duitsland de voor hen veel te zwakke euro misbruikt om nog rijker te worden, en tegelijkertijd de zuidelijke schuldenlanden onder druk zet om zich vanwege de transferbetalingen aan de strenge begrotingsregels te houden.

     

    Daarom willen Salvini en Orban een ‘Liga van liga’s’ van populistische (dus volks-)partijen die weer gaat uitvoeren wat de burgers willen, en niet zoals het Europese (schijn)parlement enkel de belangen van een machtig clubje globalisten en financiers en hun politieke spreekpoppen zoals Angela Merkel, Emanuel Macron en Jean-Claude Juncker behartigt.

     

    In de media wordt het beeld geschetst alsof Hongarije, Polen en Italië ‘wel de lusten maar niet de lasten’ willen, en veel mensen trappen daar in. ‘Maar dat is exact het beoogde effect: mensen verdelen over geld dat onder dwang wordt afgepakt (de welvaartsverplaatsingen van Noord naar Zuid), en vervolgens wordt gebruikt als politiek wapen.’ Volgens Luongo zijn beide systemen fout, zowel de transferbetalingen als de unilaterale bevelen van een Duitse kanselier die inmiddels van amper 30% van haar eigen volk de goedkeuring kan wegdragen, maar de facto wel de scepter zwaait in heel de EU.

     

    Een kleine 80 jaar geleden probeerde een beruchte voorganger van haar met militaire middelen te doen wat Merkel met financiële en politieke chantage nu wel gelukt is, namelijk dictator worden van bijna heel Europa.

     

    ‘Dit wordt een nachtmerrie voor Merkel en al die huichelachtige EP’ers’

     

    De nucleaire Artikel-7 optie gaat echter een nachtmerrie voor haar en haar kompanen Macron, Juncker en ‘de rest van alle 226 huichelachtige, zelfingenomen onderkruipers op Soros’ loonlijst in het Europese Parlement’ worden, zo stelt de journalist. En op die lijst staat namens GroenLinks ook Judith Sargentini, die het genoemde leugenachtige rapport over Hongarije opstelde.

    ‘Want niet de Franse poedel Emmanuel Macron of Angela Merkel, wier ‘dierlijke kracht’ een kakkerlak is, maar Orban en Salvini zijn de toekomst van Europa,’ vervolgt Luongo. ‘Zij weten wie hun vijanden zijn, en noemen hen bij hun naam. Beide mannen weten dat ze ‘nee!’ moeten blijven zeggen en iedereen die hun nationale soevereiniteit wil afbreken op een afstand moeten houden.’

    Het Europese Parlement heeft de leiders van Hongarije, Polen en Italië juist nieuwe munitie gegeven. Ze kunnen nu tegen hun kiezers zeggen: zie je wel dat we gelijk hadden? Artikel-7 maatregelen zullen Orban en Salvini in eigen land vermoedelijk alleen maar populairder en krachtiger maken.

    Ondertussen wordt Merkel in eigen land door steeds meer mensen, ook bekende en hoog geplaatste, zelfs van haar eigen partij, letterlijk een verrader genoemd, en is de anti-immigratie partij AfD aan een opmars bezig die, indien deze in hetzelfde tempo doorgaat, Merkels CDU al in 2021 kan achterhalen.

     

    EP heeft onwetend grote stap gezet naar einde EU

     

    Het zwaar door links gedomineerde EP (immers, de christendemocraten en ook veel liberalen zijn er nauwelijks meer te onderscheiden van de linksgroenen, en zeker niet van de sociaaldemocraten) heeft zichzelf daarom in de voet geschoten met de aanval op Hongarije, ook al wordt het in Brussel nu gevierd als een overwinning. Je kunt leiders die door hun eigen volk zijn gekozen namelijk niet zo vernederen en schandalig behandelen als nu wordt gedaan, zonder dat dit ernstige en blijvende schade veroorzaakt.

    Wat wordt de volgende stap? Hongarije, Polen en misschien wel Italië uit de EU zetten? Dat zal nooit worden gedaan, want dat zal de ‘populisten’ nog meer voer geven, waarop zal de hele Unie uit elkaar spatten. En misschien is dat ook wel de minst slechte optie, gelet op het feit dat het EP en de EU anno 2018 als twee druppels water lijken op de voormalige Opperste Sovjet en het dictatoriale Politbureau, en de maatregelen die alle lidstaten in één grote grenzen-loze en geïslamiseerde dwangbuis moeten persen, almaar harder en dwingender worden.

     

    ‘Deze berisping is als een ouder die zegt: ‘Niet zolang jij onder mijn dak woont!’ Waarop het kind op zijn 18e verjaardag wegloopt en daarna zelden nog iets van zich laat horen,’ besluit Luongo.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Een slimme zet van The Märkelina Wife is geweest, de hoofdzetel van de EU deze ker van meet af aan niet in Berlijn te vestigen. Deed Pilatus ook, toen hij zijn handen in onschuld waste.

    En onze hooghartige Coburg-bendeleiders, die de kans schoon zagen hun zakken goed te vullen, hapten gretig toe. Brussel sedertdien veranderde totaal van aanschijn, tot groot genoegen van de immob-lobby.

    Stel U even voor, dat waar ook U kritiek op de EU leest of hoort, er daaraan zou moten toegevoegd worden ‘Het EU-Parlemetn in Berlijn’..

    De link met de voorgaande wereld-drama’s zou onmiddellijk duidelijk zijn geweest.

    Vandaar dat ondergetekenden de term OKW gebruikt. Het Oberkomando der Wehrmacht. Allen de swasika mankeert er aan, maar die zit verborgen onder de Wassende Halve Maan die rijst aan de horizon…

    Ja, die Swastika. Zou dat de reden kunnen zijn, waarom Slinx altijd hub antipoden voor Nazi uitmaken? Om verkeerdelijk de schijn te wekken, dat ZIJ zelf dat zeker NIET zijn…

    En zeggen dat de Partij van het Vogelkoppeke zowel enerzijds als anderzijds in de wolken was met de keuze van Het Hellegat als OKW van hun gammele constructie met het opschrift ‘Grenzeloze Vrije Toegng’. U betaalt en wij voeren het commando.

    *

    PS

    (om bij Pano te vermijden dat ze mij dezelfde poets bakken als Schild & Vrienden)…

    Versta dus dit schipperke hieronder AUB niet verkeerd. Hij toont allen met gestrekte rechter arm hoe hoog de sneeuw ligt, daar waar ze naartoe varen…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker






    17-09-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!