MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1857 - VAN HET OOSTELIJK FRONT NOG ALTIJD GEEN DEFINITIEF NIEUWS

    *

    Zondag 16 maart

    Zon 6u55-18u49

    H Heribert van Keulen

    *

     

     

    *

    John Kerry (L) en zijn droom (R)

     

    Links en Rechts? Beide kanten zijn toch gewoon inwisselbaar….

    *

    In het Zadel

    Er was ooit een boek over Wereldoorlog I, dat seffens na Wereldoorlog II overal in Europa enorm veel succes kende. Het was getiteld

    ‘Van het Westelijk Front geen Nieuws’

    en was het oorlogsdagboek van een romantische jonge Duitse kunstenaar die ‘per ongeluk’ sneuvelde een paar uur voor 11 November 1918, een paar uur voor om 11 uur de wapens zouden zwijgen. Het boek ging om de zinloosheid van de oorlog en was derhalve pas kunnen verschijnen, toen het ergste van de Nationaal Socialistische waanzin van de jaren ‘30-’40 voorbij was.

    Van ‘Het Westelijk Front geen Nieuws’ was in het oorlogvoerend Duitsland van ’14-’18 jarenlang de openingszin geweest op de radio, die dus bijna dag na dag diende te berichten dat er in het Westen ‘nichts neues’ was omdat de legers daar ter plaatse bleven liggen sneuvelen.

    Over Wereldoorlog II verscheen quasi gelijktijdig de soldatenroman 08/15,tot in het oneindige vertaald en verfilmd, maar beter bekend werd onder de Franse benaming ‘Zéro Huit/Quinze’. Het was een trilogie, met een al even negatieve benadering van het soldatenleven voor, tijdens en na de oorlog van ’40, maar al flink gelardeerd met de moderne accenten die toen al begonnen opgang maken, en borg stonden voor succes: erotiek, heldhaftigheid gemengd met plantrekkerij, avontuur, kameraadschap, enz, maar allemaal in een soort afweerreactie voor de soldateske Rode Heilsleer. Sneuvelen voor het vaderland was goed, blijven leven was beter.

    In al die tijd was Vadertje Stalin ondertussen bezig met de eigen maar vooral de veroverde gebieden tot aan de Rijn, grondig te her-bevolken. Dat ging brutaler dan van arm naar rijk, zoals nu, met emigratie en immigratie op vrijwillige en dus beperkte schaal. In het teken van Hamer en Sikkel, of van de Rode Roos (eerst met doornen, later zonder) werden hele landstreken gedeporteerd en weer opgevuld. Zelfs de huisraad moest blijven voor de nieuwkomers, die op hun beurt ook alles hadden moeten achterlaten. En wie lastig deed kwam in Siberië terecht. De volksverhuizingen die we nu kennen worden met fluwelen handschoenen begeleid, maar toen ging het, opeen getast als vee per veewagon of te voet, want hoe minder volk ter bestemming kwam, hoe gewilliger die waren. De Grote Besnorde Russenleider zei later over deze werkwijze, dat één mens vermoorden een drama was, maar dat één miljoen mensen vermoorden, een statistiek was.

    Voilà, dat is zo wat de wereld waarin wij, maar ook de volgende generaties, de volgende jaren zullen doorbrengen. Want de nakomelingen van al die deportaties in het Oosten zijn ondertussen mondiger geworden. En de Ideologie van een ‘Arbeiderspáradijs’ is al vele jaren niets meer dan een zinloze nachtmerrie gebleken. Nu kijkt iedereen op tegen de realiteit, wat alleen maar verscheurdheid brengt. Wie afstamt van de gebleven ‘originelen’ wil revanche, en wat voortkomt uit de vernieuwde bovenlaag, wil geen verandering. Waarbij iedere strekking haar tussensoort heeft. Dus moeten weer de wapens spreken, want met gezond verstand alleen lost men geen wereldomvattende misdaden op. Vooral niet omdat ondertussen de Halve Maan niet aan het firmament, maar overal op deze wereld is gaan schijnen, en omdat bij ons, in het Vrije Westen, de Rode Roos van geen wijken weten wil.

    Eigenlijk staat hier, in een paar alinea’s, de ‘Vaderlandse Geschiedenis’ geschetst van het stukje Europees vasteland, dat we nu Oekraïne noemen. Wie hierover meer wil weten, raadplege op Google het begrip ‘Köningsbergen’, thans Kalingrad. Of via Google Earth gaat hij eens op sight seeing naar de Karpaten.

    Maar vandaag, dag van het referendum in De Krim, en dus wellicht voor ’t laatst, luidt de titel van een blogbijdrage hier : Van het Oostelijk Front geen Nieuws.

    *

    Oekraïne wil Westers ingrijpen forceren met bericht over Russische inval

    Sturen de 0merikanen (afgebeeld: minister Kerry) en de EU aan op oorlog met Rusland?

    De ongekozen, door het Westen in het zadel geholpen fascistische regering van Oekraïne probeert de VS en de NAVO zover te krijgen een oorlog te beginnen tegen Rusland, en laat daarbij geen middel onbeproefd. Het ministerie van Defensie beweerde vandaag dat Oekraïense vliegtuigen en troepen een ‘Russische inval hebben afgeweerd’. Totaal ongeloofwaardig, want als Rusland echt een invasie was begonnen, dan hadden de Oekraïners geen schijn van kans gehad.

    Oekraïne wil referendum verstoren

    Het bericht over de Russische ‘inval’, die zou hebben plaatsgevonden in de aan de Krim grenzende regio Kherson, kwam nadat de Russische minister van Buitenlandse zaken gisteren nog had benadrukt dat Rusland absoluut geen invasie van plan is.

    Rusland is bovendien absoluut niet gebaat bij een militair treffen, omdat pas morgen het referendum in de Krim wordt gehouden over de aansluiting van het schiereiland bij Rusland. Daarentegen is het regime in Kiev er alles aan gelegen om dit referendum op wat voor wijze dan ook te verstoren. Een zogenaamde Russische ‘inval’ zou daar uitstekend in passen.

     

    Rusland neemt verzoek om bescherming in beraad

     

    Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zei overigens wel een verzoek te overwegen om de burgers in Oekraïne te beschermen. Bewapende neofascistische radicalen zorgden al eerder voor 2 doden bij een pro-Russische demonstratie in Kharkiv. Inmiddels zouden er nog meer relschoppers naar de stad onderweg zijn.

    Dit zouden huurlingen zijn in dienst van de ‘rechtse sector’, wier leiders aankondigden een ‘Oostelijk Front’ tegen Rusland te zullen openen. Minister Lavrov verzocht zijn Amerikaanse collega John Kerry gisteren er alles aan te doen om de invloed van deze ultranationalisten in Kiev te beperken. Dat was hoogstwaarschijnlijk vergeefs, omdat die nu juist dankzij Washington en Brussel aan de macht zijn gekomen.

    VS: Negatief reisadvies voor grensregio's

    Het Amerikaanse geleidewapenfregat USS Truxtun zal als onderdeel van de ‘internationale reactie op de Russische acties in Oekraïne’ deelnemen aan een nieuwe oefening met Roemeense en Bulgaarse marineschepen in de Zwarte Zee, zo meldde commandant Andrew Biehn vanuit een Bulgaarse haven. Tevens heeft de NAVO besloten om met AWACS radarvliegtuigen de Russische militaire bewegingen nauwlettend in de gaten te gaan houden.

    Het Pentagon heeft ontkend dat een Amerikaanse MQ-5B verkenningsdrone gisteren boven Oekraïne is neergehaald door de Russen. De inmiddels beruchte oorlogsenator John McCain pleitte gisteren voor het sturen van onder andere antitankwapens naar Oekraïne. (2)

     

    Sturen de VS en de EU echt aan op oorlog met Rusland? Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft in ieder geval een negatief reisadvies afgegeven voor een aantal aan Oekraïne grenzende regio’s in Rusland, omdat er het risico bestaat op ‘militair geweld’. (1)

    Xander

    *

    De teugels strak aantrekken

    Hier in Centraal landelijk Italië leven horden (volgens hun paspoorten) brave Polen, Oekraïners, Roemenen, Bulgaren enz. Moslims zijn er alleen in de grootsteden, en als men het barre landschap bekijkt, is zulks heel normaal. (*) Iedereen is zeer werkzaam, zeer Katholiek, of zeer Orthodox, en over het algemeen, veel bewuster dan de doorsnee katholieke Italiaan. Eigenlijk zijn het samen met hun kinderen, al lang Italianen onder de Italianen geworden, bij wie de goede kanten van hun vroegere vaderland ten allen tijde moeten benadrukt worden.

    Bij dergelijke gesprekken komt het accent, meestal ongewild, op de melting pot van de Stalin-deportaties, samen met het gevoel een ondeelbaar geheel uit te maken van de andere Europese volkeren. Nazi-sympathieën worden met klem ontkend, buiten de ene maand van 30 dagen, zeggen ze, dat in juni ’40 ze zich laten bedwelmen door de opportuniteit om door Beëlzebub (Hitler) bevrijd te worden van Satan (Stalin).

    In doorsnee kunnen ze leven met de Russische mens. Alleen zijn ze duivels bang dat Poetin zich vroeg of laat zal ontpoppen tot een tweede Stalin. Dus moeten zij hem niet. Of juist wel, omdat hij als ex KGB-er, de weg van de verdrukking kent en dus geen tweede keer over dezelfde steen zal vallen….

    Als ik probeer een beetje – in mijn beste Italiaans!, stel U voor - aan ‘volksopleiding’ te doen door te wijzen op de Vlaamse ‘bandiera’ (vlag) die verduiveld veel gelijkenis vertoont met de zwart-gele vlag in Kiev van de Svoboda (Russisch voor “Vrijheid’) dan is iedereen gevleid, ik zou bijna willen schrijven verbroederd, ware daar niet dat Kaïnsteken, die in de rüne-taal zou verwijzen naar de Swastika. Onmogelijk, zeggen ze, onder luid protest: wie dat beweren zijn vuige lasteraars…. Foto’s van Ministers in de Nieuwe Regering die met gestrekte rechterarm tonen hoe hoog de sneeuw lag, zijn getrickeerd, zweren ze bij hoog en laag. Als ik even vooruit blik, naar wat in Brussel zou verschijnen over BDW, of – de hemel sta me bij – over Filip DeWinter, mest den Cleynen Toeback ooit zijn nederlaag moeten toegeven, dan vrees ik een Zwarte Leeuw te zien met een Rode Haan tussen de tanden. De wereld wil nu eenmaal bedrogen worden, en dat weten de Roden heel goed.

    *

    Zo ziet U maar, dat inderdaad de ene oorlog altijd en overal de kiemen in zich draagt van de volgende. Allemaal de schuld van Adam en Eva!

    En neen, die Maleisische 777 gekaapt en afgeleid naar Kazachstan door middel van nieuwerwetse Russische GSM-speeltjes? Vertel mij liever over die Amerikaanse drone die boven de Krim is neergehaald…

    Ziet U, nog een paar keer slapen, en waarachtig, er zullen weer overal 5de Colonnes opduiken…. Om nog maar te zwijgen over het CGKR en de Staatsvuiligheid.

    *

    (*) Over de ‘te werkstelling’ in een verarmde landbouwstreek hoeft men zich geen begoochelingen te maken. Iedereen, d.i de ouderen, doen hier hun eigen werk op hun eigen veldje op ritme van de jaargetijden. De jeugd na hun schooltijd, is vertrokken naar de grootsteden. Wat daarnaast aan ‘werk’ overschiet is wat niemand wil of kan doen. Nieuwe frisse werkkrachten, op zicht niet te onderscheiden van het ‘Eigen Volk’ (!) zijn dus zeer welkom. Niemand stelt vragen en de criminaliteit scoort niet hoger dan 100-200 jaar geleden. Het dorpje telt twee partijen en twee kerken, waarvan de ene bij iedere dienst tot de nok gevuld is. Eenmaal op pensioen, komen die ‘jongeren’ dan terug naar de voorvaderlijke heuvels, waar, God-zij-dank, de tijd is blijven stilstaan.

    Het is maar hoe U het bekijkt, maar ‘Eigen Volk Eerst’ kan ook met een ruimere blik ingevuld worden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    16-03-2014, 18:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1856 - ONTHUTSENDE BLOEMLEZING OVER DE DIEPERE WAANZINNIGE ACHTERGRONDEN IN ‘DE OEKRAÏNE’

    *

    Zaterdag 15 maart

    Zon 6u57-18u47

    Mirakel van Amsterdam

    Een koekoeksroep half maart is voor de boer een daalder waard

     

    *

     

     

    *

    KIEV vandaag. Goed kijken AUB

     

    Het is niet wat U denkt. Maar daar staan ze erveur,

    en ze moeten erdeur.

    *

    In het Zadel

    Deze JIENAITID STEETS OF AMERICA en onze waterdragers, de EU, hebben in al hun hoogmoed, het smeulend vuurtje in Oekraïne goed opgestookt. En nu zit heel Het Vrije Westen met een lelijke pad in de korf. Met een beetje verbeelding zien we Meester Guido Gezelle daar over zijn gedichtje op papier zetten over de kwajongen die een bie had gevangen en aan het kleine jongetje naast hem vroeg de ogen te sluiten, want hij zou in zijn gevouwen handjes iets moois krijgen. Toen het ventje door die bie werd gestoken, en dus de handjes moest openen, zei het met betraande oogjes wat vandaag voor Oekraïne van toepassing is: ‘het beestje is wel schoon genoeg, maar ’t heeft zulke hete pootjes’.

    Hete pootjes, dàt is waarmee de Nieuwe Wereld Orde ons allemaal heeft opgescheept!

    En alsof dat alles nog niet volstaat, brengt de tam-tam via het Internet uit wat de regime-media verzwijgen: Amerika wringt zich in alle soorten bochten, om de burgers daar onder de ogen van de Russische Beer, van wapens te voorzien… Een provocatie die Hitler zich nooit heeft durven permitteren……

    There is something rotten in the State of Russia en het zal niet lang meer duren, of de verzamelde hyena’s zullen (zie bovenstaande vlaggen) bij de Vlaamse Beweging uitkomen. Een drijvende kracht die tegen abortus is, en die vreemdelingen weg wil, dat moeten toch pure Nazi’s zijn?! Ze hebben het tot op vandaag niet in de mot, dat er een nieuwe stok om de hond te slaan, voor hun neus ligt…. Want het is natuurlijk altijd gemakkelijk zijn eigen naam weg te geven.

    *

    Via de vertrouwde blog van E.J. Bron, altijd goed voor een stevige verrassing, kwam ik terecht bij http://www.express.be/joker/nl/brainflame/de-oekraiense-horrorregering-ultra-liberalen-neo-nazis-en-ander-uitschot/203365.htm

    Zonder te willen vooruitlopen op wat in de sterren staat geschreven, proberen we toch de essentie te snappen. Onder de dekmantel van het woord ‘democratie’ maken we kennis met de haat tegen de vroegere Sovjet-Russische ter ziele gegane USSR en (gedeeltelijk) hun voorliefde voor het volk dat ze ooit (1941) als bevrijders met bloemen hebben ontvingen. Net als nu, liepen de popen rond om de zegen van de Allerhoogste af te smeken voor deze verbetering van hun slavenjuk.

    Enfin, U leest maar. U zult rap zien, dat het geen ver van ons bed show meer is, maar harde brutale realiteit, de Hunnen achterna. Tsaar Poetin, en in de nasleep daarvan, wijzelf, zitten in rare papieren.

    Wat mij betreft: (in aansluiting met de Hete Pootjes van Meester Gezelle) zou ik hier met Faust van Goethe even dramatisch kunnen stellen ‘Das war also des Pudels Kern’: van die boer geen tikkeneitjes meer. Deze keer geen oorlogen meer in onze eigen Vlaamse Velden!

    *

    Wat men u vergat te zeggen over de neo-nazi's en ander uitschot in het 'democratische' Oekraïense horrorkabinet

    © - VIKTOR DRACHEV / AFP

    *

    ‘Fuck the EU’ is de zin die het Westen is bijgebleven van een via YouTube gelekt telefoongesprek dat de Amerikaanse vice-staatssecretaris voor Europese en Euraziatische Zaken Victoria Nuland met de Amerikaanse ambassadeur in Kiev had.  Wie een maand later het gesprek nog eens her beluistert kan enkel vaststellen dat de voorstellen die door Nuland worden gedaan, ondertussen minutieus zijn opgevolgd.

    De Amerikanen zagen « Klitsch » (ex-wereldkampioen boksen Vitali Klitschko) liever niet als premier en hadden een voorkeur voor « Yats » (Arseniy Yatsenyuk). Ook voor de neonazi’s van Svoboda (Vrijheid) en Pravy Sektor - de terroristische arm van de Euromaidanbeweging - moest plaats gemaakt worden in de nieuwe regering.

    De aanstelling van een regering door een coup (wat niets afdoet aan het corrupte karakter van zijn voorganger, noch aan de bewonderingswaardige strijd van de Oekraïense burgers voor meer individuele vrijheid...), die in onze contreien als een democratische overwinning wordt voorgesteld... De bejubeling van een reeks fascisten die in Kiev aan de macht zijn gekomen... Zelfs onze media krijgen het steeds moeilijker om de Oekraïense maskerade aan het volk te verkopen...

    Een kort overzicht van de belangrijkste persoonlijkheden in de nieuwe Oekraïense regering:

    Premier Arseniy Yatsenyuk is een 39-jarige bankier en voorzitter van Batkivchtchina (« Vaderland »), de partij van oligarch Julia Timosjenko. Yatsenyuk is de favoriet van de VS en heeft zowat alle sleutelposten al bekleed: voorzitter van het Parlement, minister van Buitenlandse Zaken, minister van Economie, voorzitter van de centrale bank. Hij staat bekend om zijn pro-Europese koers en zijn onderwerping aan de diktaten van het FMI in ruil voor geld. Tijdens de presidentsverkiezngen van 2010 haalde hij de monsterscore van... 7%. Dat Arseniy Yatsenyuk niet tot een extremistische partij hoort maakt dat hij makkelijker aan het Westen kan worden 'verkocht'.

    Yatsenyuk heeft al aangekondigd de minst populaire premier in de geschiedenis van Oekraïne te zullen worden, omdat zijn regering maatregelen zal moeten treffen die enkel als ‘kamikaze’-missie kunnen worden omschreven. Hij staat dicht bij Duitsland en de EU, waar zijn land al ‘het Griekenland van het Oosten’ wordt genoemd.

    Arseniy Yatsenyuk staat aan het hoofd van een ‘horrorkabinet’ met aan een kant de voorstanders van brutale besparingen, die alles zullen doen om aan de voorwaarden van de EU, het IMF en de VS te voldoen in ruil voor financiële hulp, en aan de andere kant een reeks extremisten, die Oekraïne willen zuiveren van een aantal etnische groepen of minderheden, collaborateurs uit de nazi-periode in eer willen herstellen en Rusland willen blijven provoceren.

    De nieuwe Oekraïense regering telt 4 strekkingen: de pro-Europa/ultra-liberalen, een aantal burgers die rechtstreeks uit het Maidanprotest naar voren zijn gekomen, een groep nazi’s en nog wat krapuul. Het gaat om een ongelijksoortig, maar wel coherent kabinet: bankiers die naar het pijpen van het IMF dansen, in de VS opgeleide zakenlui die hun fortuin maakten op het graf van de USSR en een groep pro-Europese beroepspolitici, die dichtbij de verschillende oligarchen staan, en alle in corruptieschandalen zijn verwikkeld.

    Opmerkelijk genoeg levert de neonazipartij Svoboda - wiens originele logo hierboven staat en voor zichzelf spreekt - 6 van de 19 ministers.

    Onder hen vice-premier Oleksandr Sych, de ideoloog van Svoboda, bekend voor zijn diatribes in het parlement, zijn anti-abortus- en anti-communistische kruistocht. Sinds zijn aanstelling heeft hij een wetsvoorstel ingediend om abortus te verbieden, zelfs wanneer men slachtoffer is van verkrachting. Hij sprak daarbij een zinnetje dat weinig uitleg behoeft:

    ‘Vrouwen zouden er beter aan doen er een levensstijl op na te houden die het risico op verkrachting vermijdt, misschien door geen alcohol te drinken of in slecht gezelschap te vertoeven’

    Minister van Landbouw is Ihor Shvaika. Deze 38-jarige advocaat werd er door zijn derde vrouw van beschuldigd hun zoon te hebben ontvoerd. De Vietnamese gemeenschap in zijn stad Kharkiv heeft hij vergeleken met 'een kwaadaardige tumor die de Oekraïense straten en bedrijven bedreigt.'

    Ook in de kabinetten zit gevaarlijk volk. Zo wordt Dmytro Yarosh kabinetschef van minister van Defensie Andriy Parubiy, zelf een notoir fascist. Yarosh leidde de paramilitaire arm van de fascistische Pravy Sektor bij de rellen op en rond Maidan. In een recent interview met de BBC zei een van de leiders van Pravy Sektor: “De nazi-ideeën zijn populair bij ons. We willen een zuivere natie, niet zoals Hitler,  maar een beetje in die stijl toch...'

    Last but not least is er de voorzitter van Svoboda Oleh Tyahnybok, die hierboven staat afgebeeld. Hoewel deze een ministerpost weigerde - hij richt zijn pijlen op het presidentschap - is hij nu een van 's lands machtigste mensen. In 2004 gaf Tyahnybok een speech bij een herdenkingsplechtigheid voor een gesneuvelde van het Oekraïense Verzetsleger dat met de nazi's collaboreerde en tienduizenden joden, Polen en communisten ombracht.

    Hij riep bij die gelegenheid de Oekraïners op 'de Moskovitisch-joodse maffia' die het land regeert te blijven bekampen. Hij prees ook de collaborateur Stepan Bandera die 'vocht tegen Russen, Duitsers, joden en ander 'uitschot', dat onze Oekraïnese staat wil afnemen.'

    Het eerste wetsvoorstel van Svoboda? Een verbod op de communistische partij van Oekraïne.

    Onder 'het uitschot' bevindt zich de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov. Die staat op een lijst van internationaal gezochte mensen van... Interpol. Hij is veroordeeld voor het onrechtmatig privatiseren van grond en machtsmisbruik. In 2012 vluchtte hij naar Italië. Zijn fortuin wordt op 400 miljoen dollar geschat.

    Tenslotte is de minister voor Sociale Zaken Lioudmila Denisova. Zij is door verschillende ngo's aangeklaagd wegens machtsmisbruik, nepotisme en geldverduistering.

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    Zonder op dit onheilspellend verhaal dieper te willen ingaan (dat is het werk van een beslagen historicus, die dan ook best wacht tot maandagmorgen, als de Verkiezingen in de Krim duidelijkheid hebben gegeven en als tenminste de Olympische Spelen in Soeshi eindelijk helemaal zullen zijn afgelopen) ontwaar ik toch de getormenteerde ziel van een volk dat nu voor de zoveelste keer misleid wordt. Inderdaad, zoals Guvaal een tijdje geleden op zijn blog al schreef, een situatie die een heel klein beetje aan ons eigen Vlaanderen doet denken, maar die door het zogezegde ‘Vrije Westen’ misbruikt wordt. Om Poetin te treiteren, wordt daar gekoesterd wat aan ons, Vlamingen, belet wordt: Vrijheid en Onafhankelijkheid.

    *

    Of de situatie in Oekraïne invloed zal hebben op de verkiezingen in eigen land? Daar zou alles gedaan worden, moest er maar een uitleg zijn om de Oekraïners gelijk te geven, en terzelfdertijd de harde kern van de Vlamingen niet, die toch juist hetzelfde vragen. En in afgeleide termen, de BDW-ers op de achtergrond. U zou de wolven horen huilen, al is hier geen toendra…. En zeggen, dat wij ons zelfs op deze blog vernietigend hebben uitgelaten over de kinder-euthanasie van Zaan Zaak, die al wat niet tijdig kon geaborteerd worden, met een spuitje zeer liberaal naar de andere wereld heeft willen helpen….

    Op slag zullen wij binnenkort (willen we niet voor neo-nazi versleten worden) moeten schrijven, dat alle kerken zonder verder uitstel mogen omgevormd worden tot moskeeën, en dat de leeftijd voor meisjes om te mogen huwen, best verlaagd wordt tot 8 jaar. Dat is één jaar beter dan de Profeet deed met Aïsha…..

    In de veronderstelling dat er rap een link zou kunnen gevonden worden tussen de ‘Neo Nazi’s’ in de aanbeden nieuwe Oekraïense Regering en die van het Vlaams Belang, zullen nu al in Mons en in Laeken de champagnekurken knallen!!!! Gered door de bel, zullen we maar zeggen. Of is het meer iets in de zin van ‘de bedrogen bedrieger’?

    Arme Poetin, ik heb met hem te doen! Die man zal een halve heilige moeten zijn, als hij zonder nucleaire kleerscheuren uit deze dreiging komt. Wat gelijk zou staan met de kernramp waarvan sprake in de ‘Eindtijden’.

    Moge de Hemel hem en ook ons bijstaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

     










    15-03-2014, 17:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1855 DE TERREUR VAN DE BELGISCHE STAAT IN KAASKERKE TEGEN HET EIGEN VOLK ALS BELONING VOOR 4 JAAR FRONT.

    *

    Vrijdag 14 maart

    Zon 6u59-18u45

    H Mathilde

    De eerste donder bromt als Sint-Mathilde komt

    *

     

     

    *

    Hier liggen hun lijken

    Als zaden in ’t zand

    Hoop op den oogst

       O Vlaanderenland.

     

     

     

    *

    In het Zadel

    Dit weekeind zijn er 2 gebeurtenissen die geen enkel rechtschapen Vlaming onverschillig kan laten. En daarom vindt U hier een warme oproep voor de eerstvolgende IJzerwake, de zogezegd alternatieve IJzerbedevaart in Steenstrate naar het graf van de Gebroeders Van Raemdonck. Dat is de IJzerbedevaart voor zij die op de Bedevaartweide niet langer welkom zijn, omdat zij onder geen beding nog meer water in hun wijn willen doen.

    In al het ramptoerisme rond de 100ste Verjaardag van Den Grooten Oorlog herdenken wij op deze blog vooral de eenvoudige Vlaamse jongens van toen, die als kanonnenvlees werden ingezet om te sterven voor een vaderland, dat zoals achteraf gebleken is, nooit het hunne is geweest. Hun grafstenen zijn al honderd jaar misbruikt als fundament voor de goede sier van de Franscouilonse topklasse die aan hun nakomelingen in het heropgebouwde vaderland, het licht van de zon niet gunt. Die hen integendeel terugdringt in een schutkring waarvoor zelfs niet eens een Vlaamse benaming gebruikt wordt. Pour les Flamands, la même chose, dat geldt nog altijd!

    Zelfs de woordbreuk voor gelijkheid in rechten en in feite voor na de oorlog, van hun eigen Vorst, werd tot op de dag van vandaag nooit recht gezet. Net zo min als er ooit ook maar één woord van verzoening kwam voor de dynamitering van het gedenkteken dat hun offer moest vereeuwigen. Van de weerbots kunnen wij dan ook niet anders dat zo’n vaderland uit de grond van ons hart en van onze ziel verachten. En laat achteraf dan ook niemand de zaken precies omgekeerd uitleggen, zoals de media meestal doen.

    Wij herdenken dus in de nacht van 15 op 16 Maart 1946 de aanslag door ‘onbekenden’ op de Eerste IJzertoren, met de woorden ‘Wat haat vernielde, heeft Liefde weer opgebouwd’.

    Dan is er zondag 16 maart het Jaarlijks Zangfeest waar steeds een door ouderdom minderend aantal Vlamingen samen komen, om schouder aan schouder, zinderend van geestdrift, zingend ons geloof in het Eeuwige Vlaanderen te belijden. De jeugd? Die heeft het voorlopig meestal veel te druk met zich te amuseren….

    Dat WO I een ‘vuile oorlog’ is geweest, werd vandaag op de NOS ongevraagd pijnlijk duidelijk, als er vermeld werd dat in Frankrijk namens de nabestaanden van maar eventjes 750 geëxecuteerde ‘vaandelvluchtigen’ een petitie voor eerherstel is op gang gekomen. Op het scherm zaten de aanwezigen als van de hand Gods geslagen: hoe heeft een beschaafde natie zoiets kunnen doen?! Vooral het verhaal van die achterkleinzoon van een wegens landverraad ten onrechte gefusilleerde Franse soldaat die bij een nachtelijke verkenning in het niemandsland 2 dagen later, verdwaasd en uitgehongerd bij een verkeerde eenheid was terecht gekomen. Geen onderzoek, geen uitleg. Alleen een standrechtelijk vonnis van de Krijgsraad te velde zoals dat heet, dat ’n uur later reeds werd voltrokken.

    In het land der Seksen Coburgers echter zijn die dingen nog voor jaren onderdeel van de best bewaarde ‘staatsgeheimen’. Hoeft niemand over verwonderd te zijn; ook De gangsters van de Bende van Nijvel werden - in ‘s Lands belang? – nooit gevonden. Net zoals enkele lagere genie-officieren onder druk van een paar rechtschapen politici, enkele jaren later pro forma voor de Rechter kwamen wegens de schanddaad-in-opdracht, voor de vernietiging van de IJzertoren. Het werd een symbolische straf. Teneinde toch vooral hun latere bevordering niet in gevaar te brengen…

    *

     

    Vlamingen,

     

    Voor de 13de keer reeds zal de IJzerwake plaatsvinden te Steenstrate bij Ieper, aan het monument voor de gebroeders van Raemdonck.

    In augustus 1914 brak de eerste Wereldoorlog uit, nadat “een revolverschot, afgevuurd door een Belgisch FN-pistool in Sarajevo, het oude Europa op zijn grondvesten deed daveren” (In Vlaanderens velden, Jan Huijbrechts, 2013).

     

    IJzerwake wil dit eerste oorlogsjaar – in augustus net 100 jaar geleden begonnen – uitgebreid belichten, en enkele gesneuvelden van dat jaar in beeld brengen. Nu de media volop focussen op de Eerste Wereldoorlog zullen wij een vaak vergeten aspect belichten: de achteruitstelling van de eenvoudige Vlaamse jongens, die wel goed genoeg waren als kannonnenvlees, maar verder werden geminacht en gecommandeerd in een taal die velen onder hen niet eens machtig waren…

     

    Vele jonge mannen in Vlaanderen meldden zich nochtans vrijwillig aan om het Belgische vaderland te dienen tegen de inval van de Duitse agressor. Ook de cultuurflaminganten, die reeds voor de oorlog weinig op hadden met het Franskiljonse België, riepen nu de jonge Vlamingen op om voor België te gaan vechten. En ook de koning riep de Vlamingen en Walen op in hun eigen taal, met de symboliek van hun eigen geschiedenis: “Vlamingen, gedenk de Slag der Gulden Sporen. Walen, gedenk de 600 Franchimontezen”. België had amper enkele tientallen jaren geschiedenis achter de rug, te weinig om op een ‘Belgisch verleden’ beroep te doen blijkbaar…

     

    Eens de Duitse pletwals met veel en vaak onnodig en vreselijk geweld over België getrokken was, stabiliseerde zich het IJzerfront. Op enkele vierkante kilometers zou ‘het vaderland’ nog blijven bestaan. We zijn dan november 1914. In vier jaren van oorlog zullen Vlaamse studenten, aalmoezeniers, brancardiers en gewone Vlaamse piotten elkaar vinden in het bloed en het slijk van een vreselijke en beestachtige stellingenoorlog. De moderne Vlaamse beweging heeft daar, in de weidse vlakte van een kaalgeschoten en vernielde Westhoek, haar wortels van zelfbestuur en identiteitsbesef gevonden.

     

    Wij hopen dan ook, vooral in dit symbolische jaar, op een talrijke opkomst. Een hele ploeg van vrijwilligers staat weerom klaar om u te onthalen temidden van het slagveld. U staat in Steenstrate letterlijk in de eertijdse slagvelden en figuurlijk door de serene sfeer van gedenken en tegelijk vooruit kijken. De verkiezingen van mei 2014 zijn dan al een tijd achter de rug. Wij hopen op een stevig resultaat voor de ‘V-partijen’. Alleen als ze samen sterk worden, en dus kiezers van de onderling inwisselbare traditionele establishment-partijen kunnen overtuigen, zal het ‘uur van Vlaanderen nog eens slaan’, zoals de frontbeweging dat in haar dromen reeds verwoordde.

     

    Tot in Steenstrate!

    *

    De teugels strak aantrekken

    Op het Zangfeest zullen we weer broederlijk naast elkaar zitten om onze liefde voor Vlaanderen luidkeels ten gehore te brengen. Er zal geklonken, gevendeld, gevlag-gezwaaid en getrommeld worden. De TV zal er zelfs 3 à 4 seconden uitzendtijd aan besteden. Zowel de lauwen als de flauwen, de sterken en de vechters, zullen in de handen klappen. De goede voornemens zullen van het spreekgestoelte waaien. Maar eenmaal buiten terug op de parkings, zal het gewone politieke theater herbeginnen. De lauwen, die zich al sinds jaren een goede plaats in het bestel hebben verworven, zullen van hun broodheren weer wat aalmoezen uit de staatsruif worden toegeworpen, zodat de ons ontstolen IJzerweide weer kan opgeknapt worden als kermisplein ten dienste van het drriekleurige vaderland. Terwijl het Cyriel Verschaeve Museum in Alveringhem verder kan staan vervallen. De vurigen en de vechters zullen verder de Goedendag weer opnemen, in de hoop de vuren brandende te kunnen houden tot de oogst, door de dichter beloofd, er aan komt.

    Het IJzerkruis, voorlopig nog altijd met de letters AVV-VVK (niet de Halve Maan!) in top, zou nochtans symbool moeten staan voor Vlaanderens heropstanding. Al is dat slechts met de tussen-oplossing van dat confederalisme die voor dit on-land het begin van het einde zou betekenen. De praktijk heeft het trouwens uitgewezen: een co-ouderschap is het einde van de samenhorigheid. De vraag echter, of de lauwen nu moeten verharden, of de harden moeten verlauwen, is daarmee niet beantwoord. Voer wellicht voor een goede historicus: hoe was de verhouding tussen Pieter Deconinck en Jan Breydel voor de slag op het Groeningje-veld? Mocht blijken dat die twee elkaar niet konden luchten, zoals BDW die de uitgestoken hand van Annemans blijft weigeren, dan zou dat standbeeld op de Brugse Grote Mart best ook hersmeed worden?

    Is er ergens een Smidje van den Woude, die ’t hersmeden kan, want net lijk de stukken van Vaders goede zweerd, is ’t ‘t hersmeden weerd!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    15-03-2014, 09:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1854 IS VLAANDEREN TE SITUEREN IN DE NIEUWE WERELDORDE MAAR AAN WELKE KANT?

    **

    13 maart

    Zon 7u01-18u44

    H Gerald

     

    *

     

     

    *

    Natuurlijk is Vlad gene goeie!

     

    Zo ziet U waarom…..

    *

    In het Zadel

    Als een medestander, veel bekender dan Uzelf, in een ander land en voor andere lezers net hetzelfde schrijft, zonder dat er afgesproken kan zijn, is dat dan toeval? Of vertolken wij gewoon de mening van de zwijgende meerderheid?

    Naar mijn bescheiden mening is dit eerder omdat onze (ongezouten) mening zeer dicht bij de authentieke geschiedkundig verantwoorde waarheid komt. En die is: als er niet dringend iets gebeurt, worden we straks in ons eigen huis, met huid en haar verkocht binst we erbij staan.

    Al het vroegere is niet meer goed genoeg. Linkx-Moslimgedoe is de nieuwe tijd. Daarom past het inderdaad voortaan de term Nieuwe Wereld Orde te gebruiken. Omdat daarmee de associatie opgeroepen wordt aan een andere zeer pijnlijke orde, die in de jaren ’40 De Nieuwe Orde genoemd werd.

    Die was toen zeer plaatselijk, en nog niet eens het begin van een wereldorde. Bij ons in Vlaanderen is er niet één gezin die daar geen nare herinneringen voor of tegen aan heeft overgehouden. Al op gelet dat in Kiev weer uniformen van de Waffe SS zijn opgedoken? Wie kan dit uitleggen?

    Wie kan trouwens uitleggen, dat Amerika, dat nog maar ontdekt werd in 1492, ons naderbij zou zijn dan Moedertje Rusland die al sinds de Neolithicum deel uitmaakt van ons vasteland?

    *

    Vladimir Poetin, de Europese Unie en de Nieuwe Wereld Orde

    *

    (Door: Baron Bodissey)

     

    Essays die Rusland bespreken, al is het ook maar zijdelings, veroorzaken gegarandeerd controverses en nodigen uit tot talrijke “comments” wanneer deze artikelen hier op Gates of Vienna verschijnen. Het artikel dat op zondag over de recente gebeurtenissen in Oekraïne en de Krim verscheen, was geen uitzondering. Weigeren mee te gaan met het verhaal van Poetin-is-slecht-en-een-Russische-imperialist, maak je gegarandeerd geen vrienden mee. Echter, een nauwkeurige kijk op de werkelijkheid van wat er in Oekraïne gebeurt, vereist het loslaten van de laserachtige focus op tsaar Vlad en de Russische Beer.

     

    Een Britse lezer schreef ons vanmiddag om zijn verbijstering te uiten over het zich gedwongen voelen in te stemmen met een aantal van Vladimir Poetin´s standpunten:

     

    De laatste gebeurtenissen in Oekraïne zijn dan ook een beetje surrealistisch geweest. Als ik Poetin bekijk, een man aan wie ik om voor de hand liggende redenen een intense hekel heb, denk ik “zou het niet goed zijn als onze leiders zich op de zelfde manier om onze eigen belangen zouden bekommeren?” Dit somt voor mij echt op hoe slecht de dingen in Europa zijn, wanneer je uiteindelijk akkoord gaat met een man als Poetin, meer dan met onze eigen hopeloze leiders.

     

    Op Skype woedt hierover met tussenpozen een discussie met slechts een handjevol andersdenkenden die bereid zijn af te wijken van een aanhoudende preoccupatie met de gevaren die Rusland vormt voor het Westen. Als een vervolg op mijn eerdere post zou ik graag een aantal van de problemen die ze opwerpen, aanpakken – die niet triviaal zijn en een doordachte overweging verdienen.

     

    1. Rusland is momenteel een strategische tegenstander van de Verenigde Staten. Rusland’s plannen op de lange termijn zijn in strijd zijn met de belangen van zowel de VS als de EU.

     

    Ja, dit is zeker waar. Helaas voor ons zijn de lange termijn plannen van de Verenigde Staten en de Europese Unie ook in strijd met de belangen van de Amerikaanse en Europese volkeren.

     

    Om het denken over het onderwerp te stimuleren, overweeg de volgende vragen:

     

    Wie weerstaat islamisering krachtiger, Angela Merkel of Vladimir Poetin?

     

    Wie importeert miljoenen islamitische immigranten in zijn land, David Cameron of Vladimir Poetin ?

     

    Wie staat toe dat de Moslimbroederschap invloed uitoefent op – zelfs controleert – het binnenlands, militair en buitenlands beleid van z’n land, Barack Obama of Vladimir Poetin?

     

    Het stellen van deze vragen, en ze eerlijk beantwoorden, is het onthullen van de leegheid van de obsessie met wat Rusland doet.

     

    Dit gaat niet over Vladimir Poetin. Poetin is een afgeleide.

     

    Het is niet in het belang van Amerika dat Barack Obama en zijn trawanten onze overheid runnen. Het zijn verraders of ze zijn incompetent, of beide. Zij subsidiëren Al Qaida in Syrië en neonazistische groepen in Oekraïne (die uniformen van de Waffen-SS dragen, in godsnaam).

     

    Dat is het probleem. Degenen die zich richten op Rusland missen de olifant in de kamer: onze eigen leiders zijn de vijanden van hun volk geworden.

     

    De nieuwe Oekraïense premier, Arseniy Yatsenyuk, was vroeger een hoge ambtenaar bij de centrale bank. Hij pleit voor “bezuinigingsmaatregelen”, beleid dat verwant is aan dat van de Europese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds. Yatsenyuk’s taak is vermoedelijk om Oekraïne uit de greep van de Russische Beer te houden en om de Nieuwe Wereld Orde via de EU in te voeren.

     

    2. Er zijn andere keuzes voor Oekraïne naast Rusland en de EUSSR.

     

    Nee, die zijn er niet. Op dit historische moment kan Oekraïne zich ofwel ondergeschikt maken aan Rusland of ondergeschikt zijn aan de Europese Unie. Er zijn geen andere keuzes.

     

    Het zou mooi zijn als Oekraïne een bloeiende, onafhankelijke democratie zou kunnen worden. Maar dat is gewoon niet mogelijk gezien de huidige politieke beperkingen.

     

    De EU heeft besloten Oekraïne te annexeren en is een propagandaoffensief begonnen, wel zo groot als Rusland ooit heeft geproduceerd, om de publieke opinie te mobiliseren ten gunste van het losweken van Oekraïne uit de invloedssfeer van Rusland. Deze trans-Atlantische desinformatiecampagne is ook ontworpen om gebruik te maken van de bereidheid van de Verenigde Staten om de uitkomst met hun militaire macht te garanderen.

     

    De hele situatie is vooropgezet. Het is dwaas om te focussen op Poetin. Iedereen die dat doet, volgt slaafs het script dat geschreven is door Barack Obama, John Kerry, Catherine Ashton, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Jose Barroso en alle andere bobo’s van de Nieuwe Wereld Orde.

     

    3. Maar Rusland heeft niet dezelfde belangen als het Westen!

     

    Is het in het belang van het Westen om Al Qaida in Syrië te bewapenen en financieel te steunen?

     

    Is het in het Amerikaanse belang om Chuck Hagel als minister van Defensie te hebben of een John Kerry die het State Department runt?

     

    Is het in het belang van het Amerikaanse volk om agenten van de Moslimbroederschap, agenten in hoge adviserende functies in de hele federale overheid en op alle niveaus van het Amerikaanse leger, te hebben?

     

    Heeft het Amerikaanse volk er belang bij in federale rechtszaken tegen de staat en lokale overheden om de sharia af te dwingen?

     

    De Russische acties zijn niet in het belang van Amerika. Maar noch zijn dat die van president Obama, minister van Buitenlandse Zaken Kerry, de Franse president François Hollande, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, EU- president Herman Van Rompuy, het Internationaal Monetair Fonds en de Verenigde Naties.

     

    Het feit dat de heer Obama en de heer Kerry en de heer Cameron allen Poetin als de “slechterik no. 1” benoemen, doet me vermoeden dat Poetin tenslotte niet zo slecht kan zijn.

     

    4. Rusland vormt een bedreiging voor de NAVO in de regio van de Zwarte Zee.

     

    Eigenlijk is het beter voor de westerse veiligheidsbelangen dat Rusland de Krim tegenover neo-Ottomaanse expansie behoudt. Turkije mag dan in de NAVO zijn, maar het is geen “bondgenoot”.

     

    Ik herinner me wat Turkije deed in 2003 in de aanloop naar de oorlog in Irak. En niemand zou haar acties ten opzichte van de Mavi Marmara en de “Freedom Flotilla ” vergeten.

     

    De opname van Turkije in de NAVO maakt alles wat de alliantie doet verdacht, omdat de acties van de NAVO tenminste gedeeltelijk aan Turkije worden aangepast om Turkije tegemoet te komen – en dat is een vijand.

     

    En dat niet alleen , er is eigenlijk meer persvrijheid in Rusland dan in Turkije. Nogal een “bondgenoot!”

     

    5. Dus u denkt dat we ons in plaats daarvan moeten verbinden met Rusland!

     

    Helemaal niet. Het punt van dit alles is dat we geen goede strategische reden hebben in welke buitenlandse politiek dan ook om Turkije te appeasen. Ook is er geen argument ten gunste van deze constante demonisering van Rusland – die aantoonbaar meer vrij en democratisch en westers is dan onze “trouwe NAVO-bondgenoot”.

     

    Een nuchtere en realistische kijk op wat er gebeurt in Oekraïne zal ons geen populariteitswedstrijden doen winnen, maar het is van een absolute belang voor het voortbestaan van het Westen.

    Lees ook:
    www.dianawest.net

    Bron:
    http://gatesofvienna.net
    Auteur: Baron Bodissey

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    De teugels strak aantrekken

    Natuurlijk wordt Poetin afgeschilderd als de baarlijke duivel: hij is waarschijnlijk in al zijn zwakte, sterker dan Brusselse krabbenkokers en de tinnen soldaatjes van de Nato, en met de Amerikaanse cowboys samen. Het is daarenboven een beer die grolt van uit zijn eigen hol en die om zijn vijanden te verpletteren daarvoor niet eens op verplaatsing dient te gaan.

    Er wordt nog altijd niet gepraat dat Poetin, die spreekt namens het Russische Volk, diep christelijk is. Wordt hoogst waarschijnlijk achterwege gelaten, om de tegenstelling met de Islam als oorlog stokende ‘godsdienst’ niet te moeten bij betrekken. Hij is dus bij definitie niet politiek-correct, ja zelfs een verwerpelijke ‘islamofoob’. Van hun geliefde Marx of Lenin moet hij – uit ervaring, weet U wel – ook al niets hebben. Hoe kan het Westen dan praten met zo een man?

    Of hij bijgevolg op het wereldtoneel de plaats kan innemen van de VS.A of de VS.EU? Moeilijke vraag, om zonder oorlog, daarop te antwoorden. Zonder oorlog zullen de eersten hun meesterschap nooit willen afstaan, en na een oorlog zal er niets meer overschieten om baas over te spelen.

    Maar eerlijk gesproken, als nà het Moh Bama tijdperk, de Poet de Islam kan stoppen en zelfs terugdringen, dan verdient hij een plaats in de rij der Onsterfelijken. In ieder geval behoort dat stoppen tot zijn mogelijkheden. Hij heeft er de middels en de uitgestrektheid, maar ook de ingesteldheid voor. Wij Westerlingen zijn veel te teerhartig. Of te vergevingsgezind.

    Dat komt waarschijnlijk doordat wij te beschaafd zijn om onze handen vuil te maken.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     






    14-03-2014, 10:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    13-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1853 - MADRID 11 MAART 2004 VERWELKOMING AAN DE GODSDIENST VAN DE WREDE

    *

    Donderdag 13 maart

    Zon 7u01-18u44

    H Gerald

    *

     

     

    *

    *

    In het Zadel

    Terreur onder onze ogen! Het is zo alledaags, dat we het bijna vergeten zijn. Van officiële zijde wordt het dan ook nergens herdacht. De moordenaars zouden zich inderdaad kunnen beledigd voelen door onze opflakkerende woede….

    De doden zijn dus voor niets gestorven…. Ze hoefden daarvoor zelfs niet eens als in het gedicht ‘De Tuinman en de Dood’, naar Ispahan te vluchten. De rijdende trein was hun eindstation.

    De guerrilla-oorlog in Europa van de op verovering uitzijnde Islam is (ogenschijnlijk) al een tijdje stilgevallen. De doden van Madrid op 11 Maart 2004 en Londen 2005 zijn inderdaad bijna vergeten. Of ze verzinken in het niets, in vergelijking met de vele duizenden slachtoffers van onderlinge Moslim-haat in Irak, Afghanistan, Libië of Syrië. De klok van de zelfdestructie tikt ook voor ons onvermijdelijk verder. De gewone tactiek dus van elke geweldenaar... De spanning er in houden. Altijd een beetje de verrassing laten spelen, dat bevestigt hun meerderwaardigheidsgevoel, tegenover een EU-Elite die zichzelf voor geniaal houdt.

    Dat is zowat het verloop vann alle vuile oorlogen ter wereld, waar en hoe ook. Er worden alleen ‘wapenstilstanden’ gesloten, om zich achter de fronten beter te kunnen organiseren. Met de Islam is het niet anders. Alleen wat meer geslepener dan hun vijanden. Al herkent men in dat stramien de normale gang van zaken voor de Moslim expansie drift. Eerst via infiltratie de tegenstrever verzwakken, om zodra die in slaap is gesust en men zich sterk genoeg waant, desnoods met geweld de macht te grijpen.

    Dat, zeer concreet, voor de komende verkiezingen, ondertussen de Linxse Lijsten bulken van de vreemde namen, mag zekerlijk niet verkeerd uitgelegd worden, want het is integendeel het signaal dat de nieuwkomers zich perfect hebben ingeburgerd. Dat snapt U toch!? Wie zoiets anders uitlegt, is een vuile racist. Even vuil als in Duitsland vroeger de Israëliers vuile Joden waren. Ha, ja! Dat is precies de juiste doctrine in het Land der dwazen: wie niet denkt zoals zij, is een vuile Vlaams Belanger. Een racist. Een Islamofoob. Een bacil die moet uitgeroeid worden. Bert Asjovis, bijgenaamd Bert Den Bleiter, die al van alles is geweest, en nu zelfs doctor in de agogiek is geleerd, schreef het deze morgen in De Morgen, het is hier nog slechter dan met de Apartheid in Zuid Afrika. Omdat wij de nieuwkomers hun eigen verhaal niet gunnen.

    *

    Dat juist die protestklanken het later bij het juiste eind zullen gehad hebben, zal niemand nog meemaken want ondertussen ‘over de kling gejaagd’, of als ‘dhimi’s’ in de goot lopend om baan te ruimen voor de haatbaarden op het voetpad.

    *

    Tien jaar later

    De aanslagen in Madrid maakten één zaak duidelijk: de ‘jihad’ manifesteert zich ook in en tégen Europa.

     

    Vandaag is het precies tien jaar geleden dat in Madrid vier forensentreinen tijdens de ochtendspits werden getroffen door bomaanslagen, waarbij 192 mensen om het leven kwamen en bijna 2.000 gewonden vielen. Het was de eerste (grote) aanslag van Al Qaida op Europees grondgebied. Op 7 juli van het daaropvolgende jaar vormde Londen het decor van een nieuwe, groots opgezette terreuraanval van het wereldwijd vertakte islamitische terrorisme.

     

    Verhoogde dreiging

     

    Het gevaar is er ondertussen niet kleiner op geworden, wel integendeel. Het is meer dan symbolisch dat uitgerekend dezer dagen 19 leden van de Al-Shabaab - de Keniaanse en Somalische tak van Al Qaida - voor de Brusselse rechtbank terecht staan.

     

    Recent nog lieten Duitse en Britse veiligheidsdiensten weten rekening te houden met een verhoogde terreurdreiging ten gevolge van de terugkeer van ‘Europese’ jihadi’s die in Syrië gevechtservaring opdeden en er internationale contacten legden.

     

    Tégen Europa

     

    Tien jaar na ‘Madrid’ moet het ondertussen voor zowat iedereen duidelijk zijn geworden dat de jihad zich ook in en tégen Europa manifesteert. Het doel is niet meer of niet minder dan de vernietiging van onze democratie, onze waarden en normen, onze manier van leven, kortom van het vrije Westen.

    Bron: Vlaams Belang.org

    *

    De teugels strak aantrekken

    Stel U ook maar één ogenblik voor, dat opgezweepte Chiro-jongens in Mekka of in Istanbul treinen of een karavaan kamelen zouden gehinderd hebben: Paus Franciscus, vandaag precies één jaar op de troon van Petrus, zou uit het Vaticaan gesleept en gelyncht worden. Moesten er bommen gelegd geweest zijn, de wereld zo in brand gezet geweest zijn.

    Bij voor het omgekeerde, een Moslim-misdaad, wordt de naald op de wijzerplaat van ons alarm-systeem één graadje verhoogd, en de zaak is opgelost. Van ‘Geel’ naar ‘Oranje’. En of er uitgekeken wordt! Op de luchthavens wordt in vier of vijf talen voortdurend afgeroepen, dat verlaten bagage verdacht is, en dat het bijgevolg niet toegelaten is Uw bagage onbeheerd ergens achter te laten.

    Daar staat tegenover dat een stroom reizigers uit de Magreb, net geland in Scharrel Roi, luid taterend als apen zich een weg baant in het voorbijsteken van een andere stroom reizigers uit Rome die in dezelfde richting zich naar de uitgang haast. De laatste groep heeft slechts volgens voorschrijft‘ één stuk handbagage mee. De groep haatbaarden in lange tabbaarden integendeel lijkt op de vlucht naar Egypte, met zwaaiende pakjes gebonden aan andere zwaaiende pakjes. Zij letten niet op de blindenstok van de oude man die daar ook loopt, ze lopen die witte steunstok gewoon onderuitt zonder omkijken. Ach ja, de wereldberoemde ‘Assistance’ voor gehandicapten van Ryanair heeft het in het werkzame Wallonië weer eens laten afweten en de mensen gewoon aan hun lot over gelaten.

    Even verder in de aankomsthal moet de blinde zich een weg banen door een bende lang gerokte kakelende kippen die hem gestoord met veel minachting bekijken. Ach ja, laten we maar den ken, dat is de prijs van de vooruitgang. Ik vlieg voor €22.- van Rome naar hier, en zij voor hetzelfde geld van …? naar dit, hun nieuwe vaderland waar zelfs het ‘Pardon- Posso?’ (Mag ik?) van een ‘oorspsronkelijke’ niet eens gehoord wordt.

    Ja sorryn mensen, het zal nog een tijdje duren voor ik Marokkaans of Turks spreek….Skjoezie….

    JaJa, inderdaad: we mogen het vooral niet te vroeg vergeten: niemand is Sant in eigen land….

    *

    Gelukkig heeft vandaag, vroeg in de namiddag, net de buurman aangebeld, die samen met vrouwlief hun gezamenlijke op de kop getikte ‘batjes’-aankoop is komen thuisbrengen. In de solden: voor elk 4 flessen Chianti van het Huis aan € 2.90 de fles (houdt U vast!) Colli Fiorentini: een echte godendrank, dien U, de naam alleen al!, in de Heimat, zeker voor geen € 50 de fles geserveerd krijgt.

    Voor de prijs van 2 Leffe Bruin kunnen we dus genieten van een onvervalste rode Merlot 2007 afkomstig uit de Florentijnse Heuvels. Zelfs Julius Cesar zou er een straatje voor zijn om gelopen.

    *

    Waarom toch is de mens nooit tevreden? Waarom toch denk ik, bij het sensueel genot van die Chianti, aan dat glas heerlijke witte wijn ‘Entre Deux Monts’ van de ‘Hostellerie’ op de Kemmelberg? Ach ja…

    Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, zeker?

    *

    Juist.

    Maar om door een paar glaasjes ‘vino santo’ de aankomsthal in Charleroi Airport zo maar te vergeten, of de uiteengerukte treinstellen in Madrid: Mama mia; daar moeten we toch nog eens grondig over nadenken .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

    13-03-2014, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1852 - LAAT OP DE TRANSEN DE LEEUWEN DANSEN

    *

    Woensdag 12 maart

    Zon 7u04-18u42

    H Gregorius de Grote

    Is het weer op de naamdag van Sint Gregorius fijn,

    dan zal er de eerste zwaluw zijn

    *

    Paus Gregorius (geboren 540- overleden 12/03/604) werd hij als Perfect van de Stad Rome op latere leeftijd tot Priester gewijd, en als Paus stond hij tegenover de binnenvallende en plunderende Longobarden (De Lange Baarden, Noormannen) onder leiding van de beruchte Barbarosso (Rosse Baard), de wildeman. Dank aan zijn ervaring en vakmanschap kon deze vernietigende stormloop bedwongen worden, en omgebogen tot een algemene vrede, wat later resulteerde in de macht van de Pausen over grote delen van Italië en de Christelijke Wereld..

    Tot op de huidige dag is de Katholieke Eredienst over de hele wereld doordrongen van het Gregoriaans, de Gewijde Liturgische gezangen die de Gelovigen begeleiden van de wieg tot het graf, en die meteen de eenheid van de Kerk symboliseren. Tenminste, dat was zo tot in de jaren ’60 de hervormers dachten de landstaal te moeten inbrengen, om zogezegd dichter bij het volk te staan. Het resultaat daarvan is te zien in de bijna lege kerken.

    Een zeldzame keer dringt de oude verbondenheid nog door, als hier in Italië hetzelfde Gregoriaans klinkt als in onze Gothische kathedralen. Dat is een veel ouder ‘Alle Menschen werden Brüder’ dat veel authentieker klinkt dan wat moet doorgaan als het Europees ‘Volkslied’. Want dan zij geen woorden nodig. Orgeltaal volstaat.

    De Barbarosso van dit verhaal is niet te verwarren met de Portugese volkscommissaris der EU Barosso, en ook niet met de latere Frederik Barbarosso, Keizer van het Heilig Roomse Rijk. Zoek ook geen verband met de Nazi ‘Operatie Barbarosso’, de inval in Sovjet Rusland n juni 1941.

    In Toscane vindt U trouwens verschillende zeer goede landwijnen, die allemaal beweren Barbarosso te heten. Zelfs als de wijnbouwer een Blauwbaard is.

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Hier volgt een warme en vriendschappelijke oproep van een blog-amateurke dat bezeten is door waarheidsliefde. De oproep is vooral gericht aan de aan de échte hoernalisten, mannen met beroepservaring die voor deboekskens en voor de pulpgazetten schrijven. Akkoord jongens, dat jullie ook moeten eten, maar het kan toch niet teveel gevraagd zijn om desondanks de ogen te openen? Wij moeten toch ook dagelijks de vele schrijf- en dt-fouten slikken in Uw epistels? Wij zien aan de slinkende verkochte exemplaren, dat jullie iedere morgen aan het werk gaan, met in het achterhoofd ‘wie zal vandaag ontslagen worden’. Vergeet even jullie aangeboren slaafsheid, en schrijf wat meer met buikgevoel, wat direct uit het hart komt. Dàt is wat de mensen vragen omdat ze al dat geleuter om tegen beter weten in gelijk te willen halen, beu zijn als koude pap. Stop dat linkx gedoe en die slippendragerij voor een Elite die op haar laatste benen loopt... Kom bij ons. Zoek de warmte van het eigen nest.

    Geef desnoods een eigen sluikblad uit, geschreven door allemaal aliassen. Zoek in Uw Gild de medestanders. De tijd is er rijp voor. Doe desnoods een beroep op financiële steun van de machtigsten onder ons. Mits Uw huidige bazen ervoor betaald worden, zullen ze volgaarne hun persen ter beschikking stellen. Geld, weten ze uit ervaring, heeft geen kleur.

    Van op afstand zie ik de dingen misschien duidelijker dan met de neus er boven op. Italië heeft de bocht al genomen en zet dag na dag een neus naar Brussel.

    Veel steden in mijn land hebben resten van hun vroegere verdedigingswerken bewaard. Maar hun vroegere trots is niet meer. Het zijn meestal alleen nog ruïnes of toeristische attracties, maar nergens wappert nog de leeuwenvlag of staan er wachters/vendeliers op de torens. Overal in de steden ‘Vrije Ingang’ en voor dieven en moordenaars zijn we extra breed van gedachten. Dat heet vooruitgang.

    Vlaanderen is inderdaad in de volle betekenis van het woord, een slavenstaat geworden die enerzijds of anderzijds aan alle zijden dus, vast ligt. Het zal hopeloos te laat zijn, om op de transen nog leeuwen te laten dansen. Want de leeuwen liggen verondersteld gekluisterd in de kelders, aan de ketenen van de Waalse cordons sanitaire en bewaakt door Vlaamse verraders onder leiding van Kawouter Beke of Kabouter geen Sjiek Toebak waard. De succesvolle Ruwaard/Hoofdman der Vlamingen is, mager en ziek, overgelopen naar de tegenpartij, en spreekt nu ook in termen van ‘met de dood in het hart’ en ‘voor de allerlaatste maal’. De beloofde onafhankelijkheid is opgeborgen, in ruil voor 30 zilverlingen? De watergeest Lange Wapper stapt verdrietig weg op zijn lange benen, nog wat wijdbeender dan voorheen. Al heeft de halve leeuwenkop wel gebruld, nu kakt hij in zijn broek, in de hoop dat de Vlaams Belangers de boel voor het nageslacht wel zullen blijven klaren.

    *

    ‘Eens komt het uur, gloeiend als vuur’, de zang van vroeger dagen, zou dus moeten slaan op die komende mooie zomerdag, einde Mei. Geen nieuwe beloften, geen grote woorden, maar daden. De vraag is maar of de BDW-ers daartoe in staat zijn, want het zijn ondertussen niet meer (met het oog op de return) dan de Tsjeven-Light. Noch mossel noch vis. Ruggengraatloze weekdieren die zich allemaal dooreen met de ellebogen een weg banen naar waar ze de vleespotten van een rijke carrière verwachten, in loondienst van de verdrukkers van hun eigen volk.

    *

    Het confederale mistgordijn

    “Onafhankelijkheid hoeft niet.” Dat zegt Ben Weyts. Heeft de N-VA de bocht ingezet, of is het alleen maar een bevestiging van de koudwatervrees en de tamme dubbelzinnigheid waaraan de partij lijdt?

     

    N-VA’ers worden aan de overkant van de taalgrens en door de Eric Van Rompuys van deze wereld steevast weggezet als ‘separatisten’. Maar zijn ze dat ook? Zelf doen ze alvast hard hun best om dat tegen te spreken. Een nieuwe staatshervorming, een sociaal-economische herstelregering, ‘alles splitsen’, onafhankelijkheid of confederalisme? Voor elk van die opties is er in dit land wel een partij te vinden, maar bij de N-VA vind je ze allemáál terug. Enerzijds, anderzijds en alles daar tussenin was jarenlang het handelsmerk van de ‘tsjeven’ (CD&V) maar tegenwoordig moeten zij toch de duimen leggen voor de dubbelzinnigheid van de N-VA.

     

    Confederaal eindstation?

    “Het hoeft niet per se onafhankelijkheid te zijn. Het kan best dat het confederalisme de laatste stap is die Vlaanderen nodig heeft.” Dat zegt Ben Weyts, nummer twee van de N-VA en kandidaat partijvoorzitter, in een interview met De Tijd (08.03.2014). Sommige waarnemers suggereren dat de N-VA de grote bocht heeft ingezet en nogal wat Vlaamsgezinde kiezers zullen zich stilaan vertwijfeld afvragen of de N-VA een Volksunie-bis-verhaal aan het breien is. Maar eigenlijk grossiert de partij al een hele tijd in dubbelzinnigheid en pijnlijke spreidstanden. Is al dat mist spuiten niet meer dan een spelletje politieke stratego, of zit het in het DNA van de partij?

    Mietjes of durvers?

    De N-VA doet er alles aan om salonfähig te zijn. En dus klinkt het nu dat confederalisme - noem het maar een ‘België-light’ - wel eens het eindstation zou kunnen zijn. Geef ons dan maar het Vlaams Belang, dat is tenminste duidelijk. “Ik heb geen bijzondere splitsingsdrang,” verklaarde Ben Weyts eerder al in een interview. “Nu, het Vlaams Belang heeft wél een splitsingsdrang,” reageerde Gerolf Annemans op de jongste nieuwjaarsreceptie . Wij willen geen ‘België-light’ of België 2.0. Als confederalisme niets meer is dan een eindstation en dus een manier om België te redden, hoeft het niet voor ons. Wij willen baas zijn in eigen land. Wij willen baas zijn over onze eigen centen, onze eigen grenzen, onze eigen toekomst. Door de systemische fout die België heet, kan dat alleen in een onafhankelijk Vlaanderen.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Politiek is al vele jaren de kunst van de onmogelijkheden die in de mate van het mogelijke mogelijk moeten gemaakt worden. Een spel dus van op eieren lopen. Tenzij men Schots bloed of Catalaans in de aderen heeft. Maar dan bestaat het risico dat de Navo optreedt. Of dat, zoals in Oekraïne, de pippo’s van de Washing Ton (de Wastobbe) tussenbeide komen omdat hun belangen zouden geschaad zijn. Een excuus waarop zelf Hitler is niet op gekomen. Dat ze ondertussen de goudvoorraad (340 Ton) naar hun hol zouden meegesleept hebben, is pure kwaadsprekerij. In Ford Knox ligt geen Duits goud, geen Belgisch goud, geen Frans goud en dus kan dar zekerlijk ook geen Oekraïens goud liggen. Amerikanen stelen niet van arme mensen….

    Tsja, de Onafhankelijkheid is en blijft natuurlijk het eerste doel voor ons, Vlamingen die gekneld zitten in een artificieel ons opgedrongen staatsverband. Maar loebassen en Lamme Goedzakken, als wij allemaal zijn, nemen we hiervoor de tijd. We forceren niks. Daar is zelfs een geleerde theorie over gemaakt, de Baert-doctrine, die zegt dat iedere stap in de goede richting die geen beletsel vormt voor de volgende stap, een goede stap is. Zie de uitdrukking dat men ‘geen lopend paard kan beslaan’.

    Over die beeldspraak kunnen we kort zijn: voortaan zal dat paard om de 5 jaar stil staan omdat er verkiezingen zijn. Goed kijken zal dus de boodschap zijn! Maar wees verzekerd: het Vlaams Belang houdt de nodige ijzers nu al in het vuur!!!!

    Met bijna 1.000 jaar vertraging nemen we onze kop-positie weer in in wat gezegd wordt ‘de vaart der volkeren’ te zijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    12-03-2014, 19:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1851 – DE PROFIONDIS CLAMAVI AT TE DOMINE. WAAROM TOCH LOOPT OOK NU WEER ALLES VERKEERD RONDOM ONS?

    *

    Dinsdag 11 maart 2014

    Buienmaand

    Zon 7u06-18u40

    H Rosina

    *

     

     

    *

    Is dàt wat de nachtelijke uitgangswereld wil?

     

    Poen scheppen en later afvoeren wat tegensloeg?

    *

    In het Zadel

    De afbeelding hierboven zoekt naar de verantwoordelijken die het Gerecht weigert te zoeken. Het zijn niet zozeer de inzittenden van deze ongelukswagen, maar wel zij die dergelijke ritten altijd voort mogelijk maken door niet of verkeerd op te treden.

    Op dat heerlijk stukje Limburg rijden zeven jonge mensen, kinderen bijna nog, zichzelf te pletter om in de door hen veroorzaakte vuurzee, de helle-dood te sterven. Gelovig of niet, daar begon voor hen de Eeuwigheid. Elders verdween een Boeing 777 gewoon zo maar van de aardbol in zee, alsof de duivel ermee gemoeid was. En misschien was het in beide gevallen wel de duivel die er zich mee bemoeid had. In Leopoldsburg de weelde-duivel, en in Maleisië de duivel der Terroristen van de Wrede. In Paradisum, of naar de Grote Leegte begeleiden hen de engelen. Dan draaien we gewoon de bladzijde om. Ja, toch? Want wat betekent dat beetje menselijk verdriet tegenover het feit dat het nachtelijk wallebakken van het uitgangsleven gewoon verder gaat. Laten we dus van het leven genieten, morgen kan het te laat zijn.

    Ook wij zijn ouder en grootouder en ook wij betreuren jonge levens bij de onzen van het eigen volk, geknakt voor het allemaal nog moest beginnen. Ook wij reizen voortdurend rond, per vliegtuig en per auto, omringd door allerlei risico’s, in een vijandige wereld,. En altijd rijdt of vliegt de Man met de Zeis mee. Hij kan ons zelfs een mes in de buik planten in de straten van onze steden, want samen met de ‘diversiteit’ werd ons ongevraagd het achterlijk bijna dierlijk Islam-geweld opgedrongen. Veel gevaarlijker dan het fijn stof in de lucht, want alom tegenwoordig.

    En alsof dat allemaal nog maar een prélude zou zijn, rijden in Centraal Europa op dit ogenblik, vervoerd per trein zoals in de beste Nazi-tijd, de tankcolonnes op elkaar in. Waarbij wij wel moeten weten, dat onze eigen geniale Overheid die we zelf gekozen hebben, daarvoor de boter op het hoofd heeft. De oorlogsstokers deze keer zijn wij zelf. De EVP in de voetsporen van de Nazi-oorlogsmachine voor een Vesting Europa.

    Wat is er dan verkeerd met onze eigen samenleving dat kinderen ieder weekeind bij nacht en ontij ’s nachts in plaats van in hun bed te zijn, ongestraft de dancings mogen afdweilen? Zij sterven bij bosjes door overmoed, drank, drugs en experimentele seks. Ze vernietigen daarenboven meteen de vele levens van hun ouders en familieleden. Wat meer is: de Overheid treedt niet op, tenzij zijdelings door op onze wegen voor iedereen burgertje-pest te spelen op uren waar de jeugd om allerlei redenen nog niet op de baan is. Alohol-controle tijdens de week, vanaf 22 uur tot 24 uur op 25 meter van een befaamd restaurant waar alleen volwassenen komen; dat is schering en inslag. Maar later zijn die wetsdienaars ook naar bed. En zijn de wegen in de weekeinds vrij voor de uitgaande jeugd. De statistieken worden gevuld, vooral met weekeind-slachtoffers, maar aan de liederlijke losbandigheid van de jeugd mag niet worden geraakt. Daar blijft het ‘Verboden te Verbieden’ want de Mei ’68 revolutionairen bevolken nog altijd de ‘Instellingen’. Het is eigen aan de jeugd om te experimenteren om te zien hoe ver en hoe dikwijls men kan te ver gaan. Zeker, altijd en overal treffen de ouders ook schuld, maar het is de Overheid die collectief verantwoordelijk is voor dingen zoals die van zaterdagnacht in Leopoldsburg. Wie de roede spaart, haat zijn kind! Daarom zou het goed zijn, dat minder misbaar wordt gemaakt omwille van deze 7 slachtoffers van politieke onwil, om de uitgangswereld in zogezegd on-christelijke nachtelijke omstandigheden te verbieden. Wat in den donkere moet gebeuren, is het werk van de duivel. Tenzij het natuurlijk de bedoeling is om juist dààr hoge sterftecijfers te halen, zodat er op den duur voor gewoon verkeer niets anders meer zal overblijven dan terug met paard en kar te rijden.

    *

    De mensen van http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/03/wat-hebben-wij-te-zoeken-in-de-oekraine/ pleegden deze morgen onderstaand stukje over de situatie in de Krim. Lees even mee, met in het achterhoofd dezelfde bedenking als hierboven inzake de ‘verkeersveiligheid’. Waarbij de vraag luidt; wat wil men in werkelijkheid bereiken? Waar staan in het bos de bomen?

    *

    Wat hebben wij te zoeken in de Oekraïne?

     

    h oekraine

    Net zoveel als we te zoeken hebben in Afghanistan, Syrië, Irak, Libië en Mali. Afghanistan is al 10 jaar door ons westerlingen bevrijd. Maar er is verzet tegen de bevrijding. Resulterend in een niet aflatende stroom body bags. Mag ik een geheimpje verklappen? Wellicht zijn we daar in de ogen van veel inwoners niets anders dan bezetters?

    De “bevrijding” van Libië noodzaakt ons tot een bevrijding van Mali. De Weapons of Mass Destruction, link met Alquaida, regime change in Irak kostte veel mensenlevens. Alleen al de aanloop, de economische sancties zouden een half miljoen kinderen gedood hebben. Zoals een echte collectivist betaamt is dit een prijs die betaald moet worden:

    Als een half miljoen kinderen een redelijke prijs zijn voor de “bevrijding” van Irak, hoeveel kinderen zijn dan de prijs voor de liberatie van Syrië of de Oekraïne? Ook een half miljoen? Zouden onze vrienden van Baalen en Verhofstadt dit detail ook willen overbrengen aan hun toehoorders? Of ligt de prijs voor de bevrijding van de Oekraïne lager en is dit maar een bescheiden aantal van honderd duizend dode kinderen? (plus natuurlijk 20 miljard euro op te brengen door de belasting slaven der Europese Unie).

     

    Tenenkrommend……..

     

    Het bizarre is dat we thans paspoorten innemen van mogelijke verzetsstrijders in Syrië terwijl we onze troepen zonder aarzeling naar Mali sturen. En we ooit serieus overwogen zij aan zij met de tegenstanders van Assad te gaan strijden. Onze mariniers zouden als helden worden verwelkomd na hun strijd tegen Assad. Prive personen die precies dat doen wat de overheid overwoog worden thans als criminelen behandeld en hun paspoort wordt afgenomen. En ze worden na terugkomst als gevaar voor de samenleving gebrandmerkt. Een beter bewijs voor de newspeak waar de media thans in zijn gevangen is bijna niet te verzinnen.

    Gaan we de Oekraïne ook bevrijden? Gaat de EU daar de “democratie” brengen? Een instituut dat ons Nederlanders na een democratisch luid en duidelijk NEE ondemocratisch door de strot is geduwd? Hoeveel doden mag deze “democratische” regime change wel niet gaan kosten?

    Ook hier een oorverdovende stilte van wat ooit links Nederland was. Linkse media die vanuit hun verstokte dogmatiek iedere scheet die een Israëlier laat betitelen als een chemische aanval gericht op de zielige Palestijnen zien de balk in hun eigen oog niet. Zal de EU net zo succesvol zijn met zijn Oekraïne crisis beleid als met zijn Joegoslavië beleid? Ik betwijfel het, er zijn ruim 40 miljoen inwoners in de Oekraïne. Velen zijn Russisch. Het aantal dood te schieten burgers is vele malen hoger dan in Joegoslavië, als de etnische zuivering geest eenmaal uit de fles is, gaat deze meestal door totdat de kogels op zijn en de kapmessen bot.

    oekraine

    De EU, die zogenaamd democratisch is maar als het haar uitkomt de democratie negeert, zal deze de morele autoriteit zijn die de Oekraïne tot richtsnoer kan zijn? Driewerf neen. De EU heeft niet de militaire macht om de Oekraïne te beschermen. Slechts economische sancties waarbij we onszelf goedkoop gas ontzeggen, en toezien aan de zijlijn hoe de etnische zuiveringen in de Oekraïne plaatsvinden, zijn de beleidsopties voor de eurocraten.

    Het trieste is dat Poetin dit natuurlijk weet. De toekomst van de Oekraïne wordt bepaald in Moskou, Washington en Peking. Achter de schermen wordt wellicht een grand deal gesmeed. Een geopolitiek spelletje waarbij de toekomst van de Oekraïne wisselgeld is. Van Baalen mag keffen in Kiev, maar de militaire macht ligt bij de Verenigde Staten.

    Het meest triest is het echter dat er thans geen enkel land een moreel gids kan zijn voor de Oekraïne. Alle landen zijn slachtoffer van een in meerdere of mindere mate verstikkend collectivisme.

    Wij hebben noch moreel, noch militair en eigenlijk ook niet economisch de Oekraïne iets te bieden. Daarnaast hoop ik dat de Oekraïne zich tijdig bezint op wat er in landen als Irak, Afghanistan, Joegoslavië en Libië is gebeurd. Hoe goed onze jongens in staat waren de inwoners te beschermen…..

    *

    De teugels strak aantrekken

    Eigenlijk denk ik te weten waar de bomen staan die het bos aan onze ogen moeten onttrekken.

    Zowel in het verkeer als in de politiek, de ‘Grote als de ‘Kleine, gaat het om de zeer prozaïsche reden van de eigen carrière en de wisselvallige grootheid ervan. Optreden tegen het nachtelijk wallebakken zou inderdaad het maandinkomen van de politiekers kunnen schaden, door hun achterwerk van de pluche te lichten.

    *

    Ja, boeken toe. Het parket treedt niet op. Iedereen is dood, dus ook de schuldige(n). Mooie democratie, zou ik Pim Fortuyn nazeggen. Een gezamenlijke ‘burgerlijke dienst’ voor drie in de zaal van het crematorium en hier en daar verspreid nog een Kerkelijke Dienst. Dan vlug de grond in, en de Heren Advocaten kunnen nog jarenlang vechten om de brokken.

    Juist, waarde Pim: wat ’n hel van een democratie.

    En die 239 passagiers die, waarschijnlijk zonder het goed te beseffen, daar hoog in de lucht waren, toen de hel losbrak: zullen die op de bodem van de Chinese Zee alleen als voedsel voor de vissen dienen? Hoe lang zal het nog duren voor de eer van deze terreur-daad wordt opgeëist? Allahu Akbar onderweg naar Het Plein van de Hemelse Vrede?

    En als we ons dan toch afvragen wanneer? Hoe? en Waarom? het nu de beurt is aan Oekraïne om uiteengereten te worden, laat ons dan overwegen wie voor dat alles de verantwoordelijkheid draagt. We zien het in eigen V-rangen, waar tweedracht en broedernijd de toon aangeeft.

    By the way: is er al nagedacht wat er in de plaats komt als al die lege kerkgebouwen worden afgebroken omdat het onderhoud niet meer te betalen is? Of komen op die plaats de beloofde flatgebouwen die gratis ter beschikking beloofd zijn aan de binnenstromende horden gelukzoekers? Zeker, het zal allemaal achter onze rug bekokstoofd worden om te worden voorgesteld als een ‘verrijking’.

    Waarbij waarschijnlijk bedoeld wordt een verrijking van de armoede. In minder dan 3 maand moeten wij dus leren het kaf van het koren te onderscheiden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     








    11-03-2014, 14:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1850 – EEN IJZEREN GORDIJN OF EEN STEVIG STALEN PACT: OM HET EVEN DE VOORNAAM, ALS DE FAMILIENAAM MAAR DEZELFDE BLIJFT

    *

    Maandag 10 maart

    Zon 7u08-18u39

    H John Ogilvie

    *

     

     

    *

    De Duitse Iron Lady

     

    Nationaal of Internationaal Socialisme is de naam.

    *

    In het Zadel

    Ooit, lang geleden, was Jungfrau Merkel in de DDR van Honnecker en trouw lid van de Communistische Partij die zonder nadenken opstapte in de partijlijn van het Marxisme. Thans speelt ze, zij het ietwat op de achtergrond, zoals alle Grote Staatslui doen, eerste viool in Bruxellabad. Berlijn als Hoofdstad van Het Vierde Reiche zou als hoofdstad inderdaad ietwat voorbarig zijn. Een ijzeren vuist in een stalen gladde handschoen. Het zal U bekend zijn, dat de EVP, de dada van wijlen Wilfried Martens, vrijdag laatst in Dublin de maskers heeft afgeworpen. Inhoud: alles aan onze eigen verleden is verkeerd, buiten het nieuwbakken Europa. Niemand heeft nog een eigen vaderland, alleen de eenheidsworst Europa telt. De hoofden volstoppen van de Europese Jeugd met alleen nog plaats voor allemaal nieuwe mensen van de Verenigde Staten van Europa en de Noord Atlantische Verdrags Organisatie. Die jeugd moet straks als willoze zombies, gelaarsd, gehelmd en gepakt-geranseld in al onze straten marcheren, zingend dat ze ‘gegen England wollen fahren’. Alles is inderdaad nog maar eens de schuld van het perfide Albion, meer bepaald in de figuur van Nigel Farage.

    Het zal wel een ander soort Englandlied zijn, geschreven in Arabische spaghetti-slierten die iedereen tegen dan zal moeten kennen. De schot-per-schot Mauser-spuiten uit de jaren ’40, zullen wel vervangen zijn door snelvuur FN’s uit Herstel, in heel Europa alleen Waalse wapens, net zoals bij de Nazi’s alleen Krupp-staal hard genoeg was.

    De EU-VS onder Führerfrau Angela hebben geleerd uit de fouten van hun voorgangers, die onderweg naar hun doel, alles veel te haastig hebben willen forceren. De Tsjeven, onder leiding van Junker, zullen over meer tijd beschikken. Voor ze de wereld hun gedachtengoed kunnen opleggen, moeten hun onderdanen van in de wieg tot het graf overtuigd zijn, dat geen enkele andere waarheid bestaat, buiten die van Bruxellabad. Afwijkende meningen moeten overal net als bij ons, via schutkringen uitgesloten worden, gebroodroofd en vervolgd. Maar vooral de mening dat elk volk zijn eigen rechten heeft, moet uitgeroeid worden. Zoiets, onderwijzen ze, leidt tot oorlog onder elkaar.

    Waarbij voor het gemak van redeneren wel even vergeten wordt, dat geld, ideologieën en imperialisme de hoofdredenen zijn van alle oorlogen. Twee hoofdzonden waarin de EU nu al uitblinkt. Of heeft U een ander woord voor de ingevoerde ‘bankencrisissen’, de Islammerij, en voor de annexatie-pogingen van de Oekraïne? Of zelfs van Turkije dat hoognodig bij Europa moet ingelijfd worden?

    *

    Merkel steunt oproep voor EU-lessen op school om de ‘groeiende euroscepsis’ tegen te gaan

    *

    De Duitse bondskanselier wil “EU-onderwijs op de scholen in heel Europa om de volgende generatie voor te bereiden en om een Europese aanpak te bevorderen”. Scholieren moeten in de klas een ‘Europese Unie vorming’ krijgen om ‘onwetendheid’ en de groeiende publieke euroscepsis aan te pakken, volgens een verkiezingsprogramma dat ondertekend is door Angela Merkel en acht andere Europese leiders. De Europese Volkspartij (EVP), de grootste politieke groepering van de EU, is ervan overtuigd dat een dergelijk programma het imago van Brussel, dat nooit slechter is geweest, zou verbeteren.

     

    Het manifest voor de Europese verkiezingen van mei roept op tot de invoering van “EU-onderwijs op scholen in heel Europa om de volgende generatie voor te bereiden op toekomstige uitdagingen en om een Europese aanpak te bevorderen”. “Europa bevindt zich al meer dan vijf jaar in een crisis. Veel mensen, vooral de jongeren, verwachten geen positieve toekomst. De euroscepsis groeit”, werd in het manifest beweerd. “Gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat de jonge mensen met optimisme, hoop en vertrouwen naar de toekomst kijken”.

    Bondskanselier Merkel is een ‘groot voorstander’ van het voorstel, zeiden functionarissen, omdat ze gelooft dat lessen over de EU ‘bijdragen tot een gemeenschappelijke Europese identiteit en kennis over de geschiedenis”.

    De EVP zal, in plaats van de EU terug te draaien, campagne voeren rond een vijfjarig programma, dat is bedoeld om de EU tot ‘een echte politieke unie’ om te vormen.

    De Duitse bondskanselier en de leiders van Ierland, Polen, Spanje, Hongarije, Portugal, Griekenland, Cyprus en Letland lanceerden het manifest toen zij vrijdag in Dublin waren. De roep om een federaal Europa en de schoollessen over Europa zullen de minister-president [van GB] op gespannen voet brengen met de Duitse bondskanselier, die wordt beschouwd als zijn belangrijkste bondgenoot en zal Groot-Brittannië verder isoleren op een moment dat andere EU-landen op zoek zijn naar een nauwere integratie.

    In schril contrast met Duitsland en het blok van EVP-landen, die de ‘politieke unie’ willen, probeert Cameron de bevoegdheden van Brussel terug halen en vorig jaar haalde de regering verwijzingen naar de EU uit het ‘nationaal curriculum’ [nationaal leerplan], omdat de lessen als politiek bevooroordeeld werden gezien.

    Syed Kamall, de leider van de Britse conservatieve afgevaardigden [naar het Europese parlement], zei dat uit het voorstel is gebleken dat de minister-president juist had gehandeld toen hij de Tories [conservatieven] uit de EVP had gehaald en zijn eigen groep had opgericht, toen hij vijf jaar geleden leider van de oppositie was. “Scholen moeten studenten toerusten met de vaardigheden en de kennis die ze nodig hebben om een wereldwijd concurrerend Europa vorm te geven voor de 21e eeuw – niet navelstaren met betrekking tot een visie uit 1950 over wat Europa betekent”, zei hij.

    Jean-Claude Juncker, de voormalige premier van Luxemburg, werd vrijdag door de EVP gekozen als haar topkandidaat tijdens de EU-verkiezingen en als mededinger naar de volgende president van de Europese Commissie in oktober van dit jaar. De heer Juncker, 59 jaar, is een gepassioneerd aanhanger van het idee van een ‘Verenigde Staten van Europa’ en hij zat vergaderingen van de eurozone voor op het hoogtepunt van de schuldencrisis rond de EU-eenheidsmunt, totdat hij terugtrad als leider van Luxemburg vanwege een schandaal over het illegaal aftappen van telefoongesprekken.

    “Ik ben helemaal voorstander [van de EU]. De kennis over Europa moet worden verdiept in schoolprogramma’s”, zei hij. “Er is onwetendheid over de grondbeginselen en dit kwam naar voren tijdens de zogenaamde eurocrisis”.

    In 2011 veroorzaakte de heer Juncker veel controverse toen hij op een video werd betrapt terwijl hij zei dat hij ‘moest liegen’ in zijn rol als voorzitter van de eurozone en dat belangrijke economische beslissingen “alleen konden worden genomen in donkere geheime kamers” .

    “Ik ben erop voorbereid om te worden beledigd dat ik niet democratisch genoeg ben, maar ik wil wel serieus worden genomen”, zei hij op een video die opgenomen was door de website EUobserver. “Als de situatie ernstig wordt, dan moet je liegen”.

    N²…..igel Farage, de leider van UKIP , beschuldigde de alliantie van Europese leiders ervan “de kinderen te willen persen in een ‘one-size-fits-all’ [uniform] denkschema. Nadat zij de nationale economieën hebben vernietigd en het politieke pleit hebben verloren, wil de gedachtepolitie van de EU nu de geest van uw kinderen in handen krijgen”, zei hij.

    Bron:
    www.telegraph.co.uk
    Auteur: Bruno Waterfield

    Vertaald uit het Engels door:
    Wachteres
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    De teugels strak aantrekken

    Merkel en Hitler, twee zeer Pruisisch klinkende namen met precies evenveel lettertekens om in het draaiboek der Geschiedenis ieder vakje te vullen. We zullen er stilaan moeten aan wennen. Deze vrouw heeft geen snor, ze zwaait niet met gebalde vuisten over ‘Deutschland über Alles’ maar weet, wat ze vertegenwoordigt, in feite Gross Deutschland is waarvan Hitler droomde. Van de Noordzee tot de Oeral…..

    Tot op zekere hoogte kon hiermee tot vrijdag geleefd worden. De voordelen (Deutsche Grundlichkeit) overtroffen ruim de nadelen (de Tsjevenwereld), maar nu de maskers van de indoctrinatie afgeworpen zijn, zijn we nog net ontsnapt aan het allerergste.

    Op 25 Mei zal ons antwoord dan ook klaar en duidelijk zijn. Deze politiek van verknechting, ’t zij die der Tsjeven, die der Roden of der Blauwen, heeft afgedaan. Geen halve maatregelen meer.

    De wachtwoorden van Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, het Vlaams Belang, en alle andere vrijheidsstrijders van de Defense Leagues van Noord naar Zuid in de buurlanden, moeten opgevolgd worden. Er is geen andere mogelijkheid, willen we niet voor jaren in de verdrukking gaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     






    10-03-2014, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!