MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1937

    *

    Zondag 27 juli

    H Christiana

    *

     

     

    *

    De mislukte bomber wegens slipgevaar…

    .

    Farouk Abdulmutallab Umar

    *

     

    INLEIDING

    Ter Attentie van Joseph DeWitte, op deze blog steevast aangesproken als Seppl Weiss v/h CGKR wegens de straffe gelijkenis van diens Staatsgodsdienst met Hitlers Gestapo: over vuile negers weet ondergetekende alles. En wel omdat hij bijna dagelijks het verschil kan zien met propere Zwarte Pieten. Want mijn lieve schoonzoon is er zo ene. Maar die is, zoals gezegd, een propere beleefde en intelligente jongeman, helemaal ingeburgerd in de familie. De Mo, want zo heet die, is er in zekere zin zelfs de Zwarte Parel van.

    Seppl Weiss zou voor hem zelfs een standbeeld mogen oprichten, want het is de Mo zijn ultieme bedoeling, om de verworven kennis aan te wenden om zijn lotgenoten in Gambia zo vlug mogelijk tot een betere levensstandaard te kunnen helpen. Voor hetzelfde geld zou hij dus best ’n Vlaams Belanger kunnen zijn, die de Gambiaanse Medemens als ‘Eigen Volk Eerst’ wil.

    Onderstaand stukje heb ik (met intens genot) afgekeken bij A. Griffon, van de vrienden van “Nageltjers”. U weet wel, de tegenvoeters van ‘Angeltjes’, de klepper die maanden na zijn overlijden maar niet weg te branden is als kooploper bij SeniorenNet.be via ee, directe lijn met het Hiernamaals. Dat laatste voor al wie twijfelt of er leven is na de dood…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/

    *

    Tijd om nog eens te lachen

    Geplaatst op 27/07/2014 door a. griffon

     

    Je acht het allemaal niet voor mogelijk wat er zoal gebeurt. Onderstaande artikel van vr 25 jul 2014, 19:31 in De Telegraaf, wou ik de lezers en liefhebbers van islamkolder niet onthouden, want ik veronderstel dat er geen enkele belgische krant dit zal overnemen.

    Bomterrorist faalde vanwege zijn vieze onderbroek

    De Nigeriaan die zich in 2009 probeerde op te blazen in een van Schiphol opgestegen vliegtuig, faalde daarin omdat hij zijn onderbroek – waarin de bom zat – te lang had gedragen. Umar Farouk Abdulmutallab droeg zijn explosieve slip liefst veertien dagen achtereen, waardoor de bom niet meer goed functioneerde.

    Dat heeft een Amerikaanse veiligheidsbeambte verklaard. ”Hij droeg het explosief onophoudelijk gedurende twee weken”, aldus John Pistole in The Telegraph. ”De doeltreffendheid van het explosief was daardoor aangetast.”

    Abdulmutallab (25) had op een vlucht van Northwest Airlines naar Detroit een explosief in zijn onderbroek verstopt. De bom ontplofte niet, maar vloog in brand, waardoor Abdulmutallab brandwonden opliep. De Nederlander Jasper Schuringa wist hem daarna te overmeesteren. Hij werd later in Amerikaanse betiteld als ‘Dutch Hero’. Het vliegtuig had 289 mensen aan boord.

    Abdulmutallab bekende in oktober schuld. Hij kreeg in januari in hoger beroep nul op het rekest. De rechters besloten dat hij terecht tot levenslang is veroordeeld.

    *

    UITLEIDING

    Dat is kolder van holder-de-bolder op de zolder met zijn bek vol mensenvlees..

    Vooral dat onze eigen middelmatige media (het woord zegt het zelf. In Italiano is ‘de Pers’ gewoon La Stampa en daar kan men met een goed gemikte trap alle kanten mee uit) niet kan lachen met de tegenslag en de vernederingen van dat ongelukkig door tegenslag achtervolgd negertje. Och Here! Levenslang het licht van de zon ontzegd, en ondertussen zonder ook maar één van de ham beloofde 72 maagden!

    Als er bij ons al iets gebeurt, dan zal het de nodige subsidies aanvragen zijn, om dat stichtend leven met bijhorende geur-fragmenten te verfilmen, ten einde te kunnen mededingen bij de eerstvolgende Oscar-nominaties. Titel van het stuk zou bijvoorbeeld kunnen zijn ‘Hoe groen was mijn dal’…..want het oog wil ook wat.

    Nu Wilde Maggie straks de Federale Premier I, II en III wordt, mogen onze onder-vertegenwoordigde Rode Broeders en Zusters er op rekenen, langs die kant aan het langste eind te zullen kunnen trekken. In wat een Lilliput-landeke groot kan zijn!

    Laten wij in afwachting het hoofd buigen voor Koning Kukuleku, die op de Vasderlandsche Defilee de persfotografen opdracht schijnt gegeven te hebben, hem en zijn Mattil in beeld te brengen, met de Waalse Haan meer dan overtuigend in beeld. Waarmee de zaken weer zijn recht gezet: ook deze Coburger is de Koning an het Kiekenkot.

     

    EINDE

    *



    27-07-2014, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1936

    *

    Zaterdag 26 juli

    H Anna, patrones van de huismoeders en van de bejaarden

    Werken met Sint-Anna de mieren dan zult ge een lange winter vieren

    *

     

     

    *

    Toekomstbeeld van de Vlaamse Velden

    Als het graaiveld, leeg geroofd, ingelijfd zal zijn in het Rijke Arabische Cultuurleven…..

    *

     

    INLEIDING

    De Zwarte Leeuw op Geluw Veld werd de dag zelf van de eedaflegging van de nieuwe ‘Vlaamse Regering’ met de staart tussen de poten (ook op deze blog) in de coulissen gejaagd. Komt in zijn plaats in afwachting van beter dagen, de ‘Bouvier’, hier en daar nog een beetje gekend als ‘Vlaamse Koehond’. Dat beest is minstens even sterk als de Vlaamse Leeuw, maar minder impressionant. De Bouvier verstaat dan ook beter de taal van onze onderdrukkers, het Frans, en is van nature meer geschikt om koeien en vaarzen te bewaken, en om daarbij pootjes te geven. Één groot verschil: de Bouvier moet niet meer getemd worden, hij is het al. Hij ziet er vervaarlijk uit, maar past in elke sacoche die groot genoeg is.

    *

    Alle Zwar-Geel wat bij de verkiezingen van 25/5 nog boven het maaiveld uitkwam, is nu waarschijnlijk voor ten minste 5 jaar onthoofd door de Eurofiele Alliantie Islamo Nazificatie Maaimachine. Letterlijk en figuurlijk, onthoofd tot en met de grote teen. Net als na de militaire nederlaag (na WO II) kan de Beziekse Repressie én de Belziekse broodroof nu herbeginnen. Waar ooit de Leeuwenvlag uit de ramen hing, wappert (door de voetbalgekte?), nu de driekleur. Maar dat belet niet, dat de adressen gekend zijn.

    Al wie zich Vlaming weet en daarvoor uitkomt, gaat nu best ondergronds. Om alles wat bovengronds is, als g r a a i v e l d aan de kazakdraaiers over te laten.

    Wat het wordt als niemand iets doet, ziet U op de afbeelding van de Fata Morgana hierboven.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10813

    *

    "Centrum-rechtse Vlaamse regering is noch Vlaams, noch rechts"

    Met een scherpe tussenkomst ter gelegenheid van het debat over de regeringsverklaring maakte Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens vandaag in het Vlaams Parlement duidelijk dat de Vlaams-nationale oppositie onmogelijk zijn vertrouwen kan geven aan de nieuwe Vlaamse regering van CD&V, N-VA en Open VLD. Over één zaak liet hij weten wél tevreden te zijn: “In elk geval is het een regering zonder socialisten.” “Daarmee is het meeste positieve dan wel gezegd.”, vulde hij zichzelf echter onmiddellijk aan.

    Chris Janssens had het ook over de paradox van deze meerderheid: “Nog nooit was een Vlaams-nationale partij zo groot in het parlement, nog nooit was er een Vlaams-nationale minister-president en toch is elke communautaire ambitie afwezig. Loyale uitvoering van de voor Vlaanderen nadelige zesde staatshervorming blijkt nu bij de N-VA in de plaats te komen van Vlaamse staatsvorming.” Het is inderdaad een feit dat het nieuwe regeerakkoord geen communautaire passage bevat. Terwijl het regeerakkoord van de vorige Vlaamse regering nog een reeks communautaire eisen bevatte, is er in het huidige akkoord geen enkele Vlaamse eis opgenomen. “Is dat nu de kracht van verandering en voortuitgang?”, vroeg Janssens aan de aanwezige parlementsleden van N-VA.

    Gecamoufleerde belastingverhoging

    De Vlaams Belang-fractievoorzitter had ook geen genade voor wat wél in het bestuursakkoord staat. Er worden inderdaad geen belastingen verhoogd. “Maar uiteindelijk komen het duurdere water, de verlaging van de kinderbijslag, de verhoging van de inschrijvingsgelden aan de universiteit en vooral de vermindering van de belastingvermindering die de Woonbonus is, neer op een vorm van gecamoufleerde belastingverhoging.”, betoogde Janssens. Een andere in het regeerakkoord opgenomen maatregel die niet op goedkeuring van het Vlaams Belang moet rekenen, is de invoering van het rekeningrijden. Chris Janssens: “De werkende Vlaming zal hier de dupe van zijn.”

    “Ook betreffende andere beleidsdomeinen kan het Vlaams Belang allerminst tevreden zijn.”, zo liet Jansens weten, “Zo voerde de N-VA campagne voor een verhoging van het budget voor Welzijn met 1,3 miljard in 2019 om de wachtlijsten in de gehandicaptensector weg te werken. Uiteindelijk wordt er maar 500 miljoen voorzien.” Voor het Vlaamse inburgeringsbeleid had Janssens eveneens geen goed woord over: “De Vlaamse regering beweert de inspanningsverbintenis te vervangen door een resultaatsverbintenis, zoals voorzien in het decreet van 2013. Welnu, van een echte resultaatsverbintenis is geen sprake. Immigranten zullen nog steeds geen verplichte proef moeten afleggen en er wordt geen koppeling voorzien met de federale verblijfswetgeving. Van een krachtig inburgeringsbeleid zal ook met deze regering geen sprake zijn.”

    Chris Janssens besloot zijn tussenkomst: “Het uitgangspunt van dit regeerakkoord is niet de kracht van verandering, wel die van de continuïteit van de macht. Onze ambities voor Vlaanderen reiken heel wat verder. Daarom kan, mag, wil en zal mijn fractie u het vertrouwen vandaag niet geven.” Zoals verwacht, gaf het parlement meerderheid tegen oppositie zijn vertrouwen aan de nieuwe regering. Het Vlaams Belang maakt zich al klaar voor stevig oppositiewerk tegen deze allesbehalve Vlaamse en rechtse “centrum-rechtse” regering.

    *

    UITLEIDING

    Vandaag staan op de torenspitsen van onze kerken nog de voorvaderlijke kruisen. Maar die zijn, dat weet onderhand het kleinste kid, zwaar beledigend voor de Moslimmers onder ons. De dag breekt aan, dat die dus beetje-bij-beetje zullen vervangen worden door Halve Manen. Net als bij de EU-reglementering die bij bio-eieren verbiedt dat deze in kistjes te kop worden aangeboden, beschilderd in frisse kleuren, geen kat reageert, zo zal er dan ook niemand reageren.

    Art 1 van de Statuten bij de Alliantie schrift voor, dat het eerste doel van de onderneming de zelfstandigheid is van Vlaanderen. Maar net als met de Halve Maan op onze kerken, reageert er niemand als er, omwille van het smeer, juist tegenovergesteld geregeerd wordt.

    Inderdaad, de grootste overwinning ooit voor de Vlamingen…

     

    EINDE

    *

    26-07-2014, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1935

    *

     

    *

    Hierna werd door de 3 samen de Brabançonne gezongen

    .

    In ’t Frans….

    *

     

    INLEIDING

    Ze staat daar nu dus, de 5de en voorlaatste van de 6 ‘Regeringen’ die ons Hottentot-landje rijk is. Heb zelfs de eedaflegging van Geert I duidelijk gezien, die ‘Getrouwheid zweert aan de Grondwet, aan de Koning en aan de Wette van het Belgisch Volk. Om weg te kruipen van schaamte!

    De geweldigste van mijn 3 Duitse Herdershonden gaf een geweldig bas, omdat hij niet verstond waarom die krakende vloek van achter Baasjes computerscherm kwam. Ik liet het hem zien: de zwerende rechterarm omhoog met nogmaals de eed van trouw door een ‘Vlaams Nationalist’ aan alles wat tègen het Vlaams Nationalisme is. De nekharen van dat beest kwamen omhoog. Kijk, jongen, zeik ik, ‘en daar hebben wij dan voor gevochten’!!!!

    Mijn “herders’ zijn pur sang van inlandse origine. Het zijn 3 broers uit hetzelfde nest, waarvan de vader waarschijnlijk een fascistische achtergrond moet hebben gehad. Want tegen al wat vreemd is, straalt de moordlust hen uit de ogen. Tegen ons en al wie welkom is bij ons zijn ze poeslief en doen ze niets liever dan een voor een, de vier poten omhoog, op de rug te gaan liggen, om over hun borst en buik gestreeld/gekamd te worden. Maar o wee, als de bel aan de poort klingelt. Dan stormen ze, woest blaffend, naar hun geliefde uitkijkpost, de voorpoten op het muurtje, ‘n 5-tam meter achteruit van de straat maar minstens even hoog boven de bezoeker uitkijkend. Meestal gaat hun woede over in janken van blijdschap, want met hun olifanten-memorie herkennen ze feilloos iedereen die ooit als vriend is weggegaan. Als daarentegen hun woede aanhoudt, is dat omdat de facteur daar is (die weer aan baasjes brievenbus rammelt), of een ongewenste wildvreemde. En dan begin hun oorlogsspel, gebaseerd op het stemgeluid van de baasjes. Blijkt de confrontatie niet gewelddadig te zullen worden, trekt de een na de andere zich terug, klaar om op ieder oment tussenbeide te komen.

    Ze hebben nog nooit ’n vlieg kwaad gedaan. Hun verschijning alleen spreekt boekdelen….

    *

    Waarom in ’s hemelsnaam zouden wij hen niet leren af te vliegen op alles en iedereen die deel uitmaakt van die 6 flut-regeringen?! In minder dan 3 minuten, 30 seconden per ‘regering’ zou de klus geklaard zijn. De beelden zouden de wereld kunnen rondgaan: die meer dan 600 Hovaardigheidsbekleders die huilend van de pijn hun gescherde broeken beschermend met de handen, de straat op vluchten om de pluche over te laten aan de opkopers.

    Die honden hoeven aan niemand trouw te zweren. Het is hun instinct om te zorgen voor het Eigen Volk eerst.

    Waarom hebben wij, Vlaams Volk, ook niet een heel klein beetje van dat levens reddende instinct?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20140725_01191530/bourgeois-legt-eed-af-bij-koning-filip

    *

    N-VA’er Geert Bourgeois heeft bij koning Filip - en in aanwezigheid van ontslagnemend premier Elio Di Rupo - de eed afgelegd als kersvers Vlaams minister-president. Het was meteen de eerste keer dat een Belgisch staatshoofd een Vlaams-nationalistische regeringsleider over de vloer kreeg.

     

    Eerder vrijdag legde de negenkoppige Vlaamse regering al de eed af voor het Vlaams Parlement.

    *

    UITLEIDING

    Ach, het is buziness as usual, alleen deze keer zonder de Rode Randdebielen.

    Op ’t Paleis kunnen de klokken weer lustig beieren bij de vele seksspelletjes: het gevaar is geweken, want netjes gebetonneerd. Het valt zelfs niemand op, dat dit het zoveelste kiezersbedrog is door BDW uit onmacht in gang gezet. Vlaanderen heeft Geel-Zwart gestemd, maar krijgt er het verwarrende voorzetsel bij van ‘Koninklijk’. Net als de eerste de beste biljardclub. De Leeuwenvlag, het Vlaamse Volkslied, De Vlaamse Beweging? Die zullen verdwijnen, net zoals het IJzerkruis ons door de VU ontstolen werd, samen met de morzel heilige grond waarvoor onze voorouders moesten sterven, in opdracht van een Vaderland dat de overlevenden nadien in het cachot zou werpen.

    Misschien dat nu voor de weinige overgebleven getrouwen, de klop op de deur om 5 uur in de morgen te wachten staat. Met de handboeien en geblinddoekt afgevoerd worden naar Breendonk III, om er aan pianosnaren te worden opgehangen… Of om laffelijk in de rug geschoten, beschuldigd te worden te hebben willen ontsnappen.

    Bij Breendonk II heeft het Belgisch Monster de trukendoos van Breendonk I ten volle kunnen toepassen. Nu kan, op aangeven van de BDWërs, de saldo-slacht beginnen, nadat de Partij verboden werd.

    O Wapenbroeders, zullen wij ons dat lot zo maar laten opdringen? Adieu de droom van zelfstandigheid. Er bestaat geen Vlaams Volk meer, alleen nog een ‘Belzieks’, dat dan ook maar liefst zo vlug mogelijk met de kont omhoog en de kop in ’t zand, neervalt voor de Nieuwe Meesters. Het voorvaderlijk Geloof vernietigd, de kerken ontwijd, onderdanig aan de nieuwe Leer der Wrede, zullen wij voortaan als zombies door het leven gaan.

    Tenzij ergens onverwacht toch nog de stormklok luidt…

     

    EINDE

    *




    25-07-2014, 17:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1934

    *

    Vrijdag 25 juli

    H Jacob de Meerdere

    Als Sint-Jacob zijn kap in het droog draagt, dan drinken de polderboeren wijn

    *

     

     

    *

    Links de verbeterde versie van Nonkel Dolf,

    .

    Rechts de verbeterde versie van Vadertje Stalin….

    *

     

    INLEIDING

    Nu weet ik zeker dat er een God is, die de wereld bestuurt als een liefhebbende Vader. Hoe zou anders een herziene en verbeterde uitgave mogelijk zijn van de twee heerschappen die in de jaren ’40 elkaar het licht van de zon wilde betwisten? Deze bedenking is geen zinsbegoocheling, maar een les in Geschiedenis….die net op tijd komt om de Islammerij te weerstaan.

     

    En nee, beste lezers, U bent hier niet terecht gekomen op een heimwee-site. Alhoewel! Maar toegegeven, de berichten bij vriend Xander over de groeiende ‘vriendschap’ tussen het Nieuwe Duitsland en het Rusland van nà het Communisme, werkt vertederend. Warbij vooral het eigenbelang niet mag verwaarloosd worden.

    Weeral iets dat Hitler en de Internationaal Socialisten met tanks en granaten hebben willen binnenhalen. Het verkeerde tijdstip, de verkeerde mensen, het verkeerde patroon. Eindelijk geen bloedige vijandschap meer lijk bij primairen of bij de Wrede-brengers van Allah, die heden ten dage gesponsord door de USA van Houssein Barack Obama, hun kansen schoon zien, om de wereld te vuur en te zwaard te onderwerpen. Wat zonder de Poet een makkie zou zijn, en reden is waarom Obama wel diens bloed kan drinken.

    Deze USA heeft sedert WO I, nu 100 jaar geleden, onder allerlei voorwendsels willen doorgaan als de verkeersleider van de hele wereld, maar is er alleen in geslaagd om wereldwijd overal oorlog te brengen. Deels omdat zij zich indenken Übermeschen te zijn en deels omdat zij de zich de meest verschrikkelijke wapens van Nonkel Dolf wederrechtelijk hebben kunne toe-eigenen. Zie Wikipedia, onder de trefwoorden Hiroshima en Nagasaki. De Sovjets hebben, als brothers in crime, dezelfde wapens gestolen, maar die hebben tenminste de elementaire beleefdheid gehad, die nergens in te zetten, maar alleen als een dreiging achter de hand te houden. Ondertussen spioneert Amerika wereldwijd vriend en vijand, om op die manier overal een voet tussen de deur te hebben….Of om er hun humbug-samenmeving te promoten.

    Tijd dus om onze ‘vriendschap’ te herbekijken, in toepassing van het gezegde, dat het hemdeke nader is dan het rokske….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    *

     

    Financieel analist: Duitsland ruilt VS-NAVO in voor BRICS landen

    Xander 24-07-2014 14:13- in Economie, EU, NWO-Complot, Rusland, VS

     

    ‘Duitsers willen Russen helpen om dollar te laten vallen’ – ‘VS wil EU betrekken in oorlog tegen Rusland’

     

    De Amerikanen vinden de goede banden tussen Merkel en Putin maar niets, en proberen via Oekraïne een breuk tussen Berlijn en Moskou te forceren.

    Volgens financieel analist en statisticus Jim Willie bereidt Duitsland in alle stilte een radicale politieke koerswijziging voor. Berlijn zou het Westerse, door Amerika beheerste NAVO-blok willen verlaten, en zich aansluiten bij de BRICS landen: Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika. Dit zou de ware reden geweest zijn dat de Amerikaanse NSA de Duitse leiders, inclusief bondskanselier Angela Merkel, bespioneerde.

    De Verenigde Staten zijn erg benauwd dat Europa toenadering zoekt tot Rusland. Een nieuwe combinatie tussen de superieure Duitse technologische en industriële kennis en de Russische rijkdom aan grondstoffen en militaire macht zou in een klap het sterkste machtsblok ter wereld kunnen worden en Amerika naar de kroon steken.

     

    ‘Duitsers willen Russen helpen dollar te laten vallen’

     

    Volgens Willie zoeken de Duitsers naar manieren om Rusland te helpen de dollar als internationale reservemunt te laten vallen. Eerder deze maand besloten de BRICS om met $ 100 miljard een alternatief voor het door het Westen beheerste IMF op te zetten. Rusland wordt de voorzitter van deze nieuwe financiële instelling, die Shanghai als thuisbasis krijgt.

     

    President Vladimir Putin was duidelijk over de reden: ‘Het nieuwe systeem helpt voorkomen dat landen die het niet eens zijn met sommige buitenlandse besluiten die de VS en zijn bondgenoten maken, lastig worden gevallen.’ Met andere woorden: Rusland en China zijn volop bezig met het opzetten van een politiek, economisch en financieel systeem dat buiten het Westen om moet gaan functioneren.

     

    ‘Rusland heeft NWO verraden’

     

    De op globalisering en het uitwissen van grenzen en soevereiniteit gerichte Westerse gevestigde orde beschouwt Rusland dan ook in toenemende mate als een ‘afvallige’ en onvoorspelbare staat, die een spaak in het wiel steekt van de in de maak zijnde ‘Nieuwe Wereld Orde’. Oud VS-ambassadeur voor Irak Christopher Hill zei in april zelfs dat Rusland deze NWO, waar het 25 jaar lang onderdeel van is geweest, heeft ‘verraden’.

     

    De BRICS zijn ook bezig met het opzetten van een eigen internetsysteem waarvan de verbindingen niet langer via Amerika lopen. Hierdoor wordt het voor de NSA veel moeilijker om het buitenlandse internet te bespioneren.

     

    Neerhalen Boeing ‘geschenk uit de hemel’

     

    De fascistische staatsgreep in Oekraïne en de daarop volgende chaos werd door het Westen en met name de VS gefinancierd, voorbereid en gesteund om Rusland te verzwakken, de vorming van de Euraziatische Unie te voorkomen, en vooral om de weggeëbde vijandigheid tegen Rusland in Europa nieuw leven in te blazen. Het neerschieten van de Maleisische Boeing 777, met hoofdzakelijke Europese passagiers aan boord, was wrang gezegd een ‘geschenk uit de hemel’ voor de Amerikanen, en werd niet alleen dankbaar aangegrepen voor dit doel, maar was volgens boze tongen zelfs een vooropgezette false-flag aanslag.

     

    Tevens hoopt Washington de EU zover te krijgen hardere sancties tegen Rusland in te stellen. Dat probeert de regering Obama al maanden, maar Europa wilde daar tot frustratie van de Amerikanen niet aan meewerken, omdat dit grote gevolgen zou kunnen hebben voor de toch al in forse problemen verkerende Europese economie. Na de crash van vlucht MH-17 lijkt Europa inderdaad ‘om’, en zal de EU aanstaande donderdag nieuwe sancties tegen Rusland instellen (2).

     

    ‘VS zet Europa voor het blok: doe mee met onze oorlog’

     

    ‘Dit heeft enorme gevolgen,’ aldus Willie. ‘Feitelijk zegt de VS tegen Europa dat het twee keuzes heeft: doe met ons mee met de oorlog tegen Rusland, met de sancties tegen Rusland, en met de constante oorlogen en conflicten, de isolatie en vernietiging van jullie economie, het loslaten van jullie energievoorziening (uit Rusland) en het annuleren van (energie)contracten. Steun deze oorlog en sancties, want wij willen graag jullie hulp om het dollarregime overeind te houden.’

     

    ‘Wij zetten Duitsland onder druk. Maak je geen zorgen over Frankrijk en Engeland, maar over Duitsland. Duitsland heeft 3000 bedrijven die zaken doen (met de Russen). Zij gaan absoluut niet meedoen met sancties.’ (1)

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

     

    UITLEIDING

    Wat het grootste ongemak is bij het maken van goede vrienden of van slechte vijanden, is dat er altijd tussen droom en daad, wetten in de weg staan, maar vooral praktische bezwaren. Daarbij denk ik speciaal aan Het Verenigd Koninkrijk, aan de overkant van Het Kanaal, waarmee Vlaanderen doorheen de Geschiedenis altijd in de beste verhoudingen heeft geleefd. Maar die zijn de laatste 100 jaar twee handen op één buik geweest met Uncle Sam…. Daar waar ze (De Grote Mogendheden) ons na de val van Napoleon Bonaparte toch maar netjes aan het Parijse gepeupel hebben overgeleverd, via de Belgische artificiële constructie.

    En daar staan we dan: hunkerend naar de beste verhoudingen met de Poet, maar anderzijds gebonden aan handen en voeten aan het oorlogszuchtige Amerika…

    Het wordt dus kiezen met de kiezen op elkaar en met de blik ver vooruit. D.w.z. door ons lot te verbinden aan dat van de overige Nederlanden… waarbij onze Grote Verstanden moeten leren besturen aan de hand van verrekijkers. Zodat ze verder zien dan hun neus of die zes regeringen lang is.

    Met de huidige Hottentottenclub zullen we niet ver geraken. Hoogstens wat gesleutel in de marge van het kiendjesgeld en het oprichten van kind-hotels, zodat de aangespoelde lieverdjes de handen vrij krijgen om heel de dag te lanterfanten. Of om zich in de kaas te wriemelen, in naam van de sacro-sante dimitude die ons te wachten staat.

    En zo zijn we terug bij het begin van dit artikel, dat Poetin en het Moedertje Rusland van de Tsaren onze beste bondgenoten zijn tegen de Leer van de Wrede…..

     

    EINDE

    *

    25-07-2014, 11:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1933

    *

    Donderdag 24 juli

     

    Z Kristina de Wonderbare van Brustem

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    In de titel hierboven leest U ‘regen’ en denkt daarbij automatisch aan levenbrengende regen, die dan vroeg of laat moet gevolgd worden door levenwekkend zonlicht. Is dat niet het geval, dan is De Eindtijd aangebroken. Wat zich in mijn gedachten afspeelt, is nog veel erger, want daar zijn de donkere onweerswolken van de Islammerij, de wereldbeheersende Leer van, kont omhoog, kop in het zand, de Leer van de Wrede. Hieronder leest U hoe men vandaag de dag, in Noorwegen, het op de Islam verzotte land helemaal aan de Noordpool, ieder ogenblik verwacht dat de Jihad, de H. Oorlog, losbreekt. Waarop ik alleen kan zeggen, dat wie het gevaar bemint, er ook door zal vergaan.

    Vroeger beschikte de mens over ‘Profeten’ die konden waarschuwen voor wat de gewone mens niet wilde zien. Hun woorden stonden op papier, zodat later niemand kon zeggen, dat ze er in geluisd werden. Nu zijn er de ‘bloggers’, de ‘colmisten’ en ander schoon volk, al-dan-niet met talent om zonder fouten te schrijven, hun waarschuwingen op het www kunnen verspreiden. Waar ze stante pede van verwijderd worden, als ze te dicht bij de waarheid komen.

    Zo is de uitspraak van een NL-collega zeker en vast een doorn in het oog van de altijd en overal tegen de eigen Burgerij samenzwerende Overheid. De man geeft daar onverschrokken open bloot de raad van nergens nog in een vliegtuig te stappen waar er Islamisten in de cockpit kunnen zitten. Ik ga zelfs nog een stapje verder, en raad iedereen af nooit meer naar Islamitische landen te vliegen, naar welke landen dan ook. Niet om te zwansen, zoals Lois Michel deed met Oostenrijk, want Oostenrijkers blazen al jaren niets meer op, noch doen ze iemand opblazen, Jörg Haider uitgezonderd dan.

    Pas als we zelf die landen mijden als de pest, hebben we reden om dat soort pestverspreiders bij ons te verbieden.

    Vliegtuigen dwarrelen als zieke zomerbladen uit de bomen. De eigen Zeemacht in Italië wordt gedwongen om invallers veilig aan land te brengen, in plaats van deze te verjagen, wat hun echte reden van bestaan is. Gent is vergeven van de Turkeys, maar 5 families katholieke Roma’s werden begin van dit jaar, uitgedreeven…..

    Wij zijn vreemden geworden op onze eigen geboortegrond, en onderling ruziënd daarover zakken we steeds verder weg in het moeras, dat eigenlijk als ‘shit’ moet geschreven worden om verstaanbaar te zijn voor al die festival-bewonderaars.

    Infantiele sportcommentaren op TV, politieke spelletjes voor en door randdebielen, met verslagen van ‘reporters ter plaatse’ die opgenomen zijn in de eigen studio’s: het kan allemaal en nog veel meer, want het domme kiezerspubliek kiest toch altijd weer voor de verkeerden.

    Mij is het opgevallen, dat ‘de Moren’, een verbloemende verzamelnaam voor Moslimmers uit Marokko, in de jaren 740 Spanje pas binnenvielen, als de daar heersende popteentaten onderling zowel blut als in harde onderlinge ruzie leefden. Net dezelfde toestand als straks in de Ero-zone, waar het ene na het andere land op de rand van de socilaistische afgrond bengelt.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1957111/2014/07/24/Onrust-in-Noorwegen-over-mogelijke-aanslag.dhtml

    *

    e politie in Noorwegen heeft gewaarschuwd voor een mogelijke aanslag door een groep radicale moslims. De groep zou banden hebben met Syrië, zei Benedicte Björnland, hoofd van de Noorse politieveiligheidsdienst PST vandaag.

     

    "De PST heeft informatie gekregen dat personen die banden hebben met een extreme (islamitische) groep in Syrië mogelijk een terreurdaad in Noorwegen voorbereiden", zei Björnland tegen journalisten.

     

    "Zij kunnen de aanslag binnen een korte tijd, waarschijnlijk binnen een paar dagen, plegen. Maar we weten niet hoe, wanneer en op welke manier", zei zij.

     

    *

    UITLEIDING

    Deze nooit geziene volksverhuizing leidt ons recht naar de Apocalyps. Niet alleen wegens de gigantische getallen, maar vooral door de aangekleefde woeste Leer van de Wrede.

    Net als bij de politieke Hovaardigheidsbekleders die in deze uren de laatste der 6 regeringen moeten vormen die ons Lilliputter landeke rijk is, redeneren van ‘Na ons de zondvloed’, zo speelt de Euro-mallemolen net als het orkest op de zinkende Titanic.

    Moeten wij hen vergeven, Vader, omdat ze niet weten wat ze doen? Of moeten wij gelijk erin vliegen, liever vandaag dan morgen?

    EINDE

    *

    24-07-2014, 17:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!