MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1938

    *

     

    *

    .

    De nam van dit wondermiddel is KRIM-O-LOGIE en werd voor het eerst proefondervindelijk en met succes toegepast in de Krim. Lees het hieronder in hun eigen woorden!

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/03/na-toetreding-tot-rusland-radicale-islamieten-vluchten-van-de-krim/#more-61347

    *Na toetreding tot Rusland: ¨

    Radicale islamieten vluchten van de Krim

     

    Na de hereniging van de Krim met Rusland hebben talrijke activisten van de radicaalislamitische organisatie Hizb ut-Tahrir het schiereiland in de Zwarte Zee verlaten. Dit deelde Renat Waliullin van de maatschappelijke organisatie “Wereldcongres van de Tataren” mee.

    In Simferopol en op de Krim staan veel moskeeën en organisaties zoals Hizb ut-Tahrir hebben zich de afgelopen jaren enorm uitgebreid, deelde Waliullin op een videoconferentie met RIA Novosti mee. Hij wees erop dat Hizb ut-Tahrir in de Oekraïne niet verboden is. In Rusland echter geldt deze beweging als terroristisch. Na het referendum over de toetreding tot Rusland heeft “een groot aantal aanhangers” van deze radicaalislamitische organisatie de Krim verlaten, aldus Waliullin verder. Concrete aantallen wilde hij niet noemen.

    Hizb ut-Tahrir werd in 1953 in Oost-Jeruzalem opgericht en heeft tot doel een islamitisch-fundamentalistische staat te creëren. De organisatie is in alle Arabische landen en in enkele EU-landen, waaronder ook Duitsland, verboden.

    De Russische president Vladimir Poetin en de regering van de Krim hadden op 18 maart een verdrag over de opname van dit Oekraïense schiereiland in de Zwarte Zee en de stad Sebastopol in de Russische Federatie ondertekend. Twee dagen daarvoor had de bevolking van de Krim zich in een referendum grotendeels uitgesproken voor een afsplitsing van de Oekraïne en een hereniging met de Russische Federatie. De aanleiding voor het referendum was de februari-omwenteling in Kiev, waarbij de oppositie president Viktor Janoekovitsj uit de macht zette en een nieuwe, door nationalisten beïnvloede regering had ingesteld.

    Bron:
    http://de.ria.ru
    Auteur: Valeriy Melnikov

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

    Voor na de Moeder Aller Verkiezingen vraagt de Vrije Republiek Vlaanderen, samen met de Nieuwe Regering in NL, het Lidmaatschap aan bij het Warschaupact, en direct daarna, via een referendum, aansluiting bij de Russische Federatie. 21 Juli wordt vervangen door 25 Mei. Jochij!

    Rechtsreeks gevolg: onze export en dus de tewerkstelling stijgt spectaculair met 1.000 %, 2° om de toevloed van gelukzoekers uit de zuidelijker Socialistische landen te vermijden, wordt de grensbewaking opnieuw ingesteld, 3° aan vluchtende Islammers wordt hun onschendbaarheid opgeheven, 4° De € wordt vervangen door de R.R. de Rolls Royce van de Russiche Roebel en 5° we trachten van de Poet te bekomen, dat hij een plaatsje zoekt op de gewezen strafkampen van Vadertje Stalin, voor al onze vroegere en thans overtollige politici. Transportkosten zullen er niet zijn, want zij gaan per pedes apostolorum… Zij hoeven niet eens aan te komen, want terugkeren is uitgesloten. Wel mogen ze, net als de gewezen ‘Zwartzakkn’, 1 x per maand ’n pakje ontvangen, met schoon ondergoed en stichtende lectuur, zoals hun gebruikelijke porno-blaadjes.

    Het in beslag te nemen familie-fortuin, roerend en onroerend van de vroegere Royalties wordt in beslag genomen ter aanzuivering van de Staatsschuld. Het overschot komt in gelijke delen toe aan de repressie-slachtoffers.

    Het zijn toestanden die, om het in de woorden van Cemo te zeggen, in geel-zwarte wolkjes doen wegdromen. Om hem voor die lieve woorden te bedanken, zal die de rij mogen afsluiten, met een speelgoed tankje aan een koordje, om achter zich te trekken. Want de weg naar Siberië is lang en vervelend….

    Opgepast!!!

    Wie dit bericht over het adequaat terugdringen van de MoslimBroederschap verder verspreidt, pleegt regeringsverraad en kan ingevolge de Uitvoeringswetten zoals in September 1944 in Le Moniteur Belge verschenen, van toepassing met terugwerkende kracht tot 10 Mei 1940, door een Krijgshof te velde veroordeeld worden tot de dood met de kogel of een strafvervangende maatregel van gelijke waarde. Indien niet ernstig, zich onthouden. Maandverbanden of enkelbanen niet toegelaten. Geen compassie met de bulten: ze moeten maar recht groeien!

    Vive le Roi et son Femme!

    EINDE

    *

    04-05-2014, 16:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1937

    *

    Zondag 4 mei

    H Floriaan

    Florian, die Florian, die nog wel een sneeuwhut bouwen kan

    *

    Het dressuur-nummertje van Obama

    Wrong Time, wrong place, wrong Kind of Animal.

    *

    lINMEDING

    Ze zijn dicht bij de 100 jaar en dus maar met weinigen meer die de aanloop naar de voorlopig laatste Wereldoorlog II in levenden lijve hebben beleefd. De intriges die we er over mogen weten, zijn maar ‘van horen zeggen’, en van ‘horen zeggen’ is bijna hetzelfde als ‘van horen liegen’. Verliezers en doden geven nu eenmaal een totaal andere versie van de waarheid, die de waarheid van alleen de overwinnaars is. Historici en boekenwurms, die het kunnen weten, houden meestal wijselijk hun kennis voor zichzelf en vooral voor veel later.

    De feiten van nu die aan toen doen terugdenken? Algemene wereldwijde werkloosheid. Crisis in de geesten. Fanatisme: vroeger Marxisme, nu Islamisme. Huichelarij. Om de haverklap grote Internationale Bijeenkomsten van Wereldleiders. Grote Verdragen die de vrede moeten redden, stuk voor stuk om beurt door alle partijen geschonden. Opgedreven geheime oorlogsindustrie: vroeger tanks en vliegtuigen, nu tanks en drones. Troepenverplaatsingen onder dekzeilen. Neen, alle vijandelijkheden staan onder de Hoge Bescherming van de Conventie van Génève. Geen gifgas (toen) en ook geen atoomwapens (nu). Liefst wordt er enerzijds gevochten (en gemoord) met de blote vuist, maar anderzijds mogen we ons geen gezichtsverlies permitteren….. De aandacht van binnenlandse problemen moet afgewend worden (denk aan Obama en Hollande, de 2 minst gegeerde Presidenten ooit van hun land) en als het stukschieten elders dan thuis gebeurt, is dat toch ideaal?! Het kost hooguit een paar honderdduizend soldatenlevens wier nagedachtenis zeer goed zal onderhouden worden. Vooral omdat ze elders en zonder bijkomende kosten ter aarde zijn besteld….

    Vooral één ding is zeker: de slechterikken, dat zijn de anderen. En sterven voor Vorst en Land is een grote door iedereen te betrachten eer. Denk aan de Onbekende Soldaat met de Eeuwige Vlam. Het geeft ten andere recht op een comfortabel weduwenpensioen voor de loverlevende levenspartner-van-het-ogenblik die het daarvoor dus niet moet laten..

    Net als toen, is er zelfs een derde zich afzijdig houdende hond, die rustig afwacht tot de andere twee uitgevochten zijn, om dan te kunnen weglopen met het been. In casu – Inch Allah – Het Wereld Wijde Web van de Wrede, het w.w.w.w.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Nederlandse pantserwagens richting Oekraïne gefilmd (Oostenrijkse politicus)

    *

    EP-afgevaardigde: ‘Amerika wil oorlog met Rusland, en wel nu’ – Leger Oekraïne bezet Kramatorsk

     

    Links: NAVO-(volgens bronnen ook Nederlands) militair railtransport door Wenen. Rechts: bij de Oekraïense aanval op Kramatorsk kwamen zeker 10 mensen om het leven.

     

    De conservatieve Oostenrijkse Europese afgevaardigde EWALD STADLER heeft een filmpje laten zien van een trein in Wenen met daarop (naar verluid) onder andere Nederlandse pantserwagens. Na navraag werd hem gezegd dat deze op weg waren naar een militaire oefening in Hongarije, dat grenst aan Oekraïne, maar zo’n oefening vindt daar helemaal niet plaats. Stadlers uitleg: de NAVO verplaatst zo onopvallend mogelijk troepen en militair materieel naar Oost Europa, omdat het een oorlog met Rusland wil veroorzaken.

    Op de foto is het niet goed te zien, maar het zou om CV-90 infanterie gevechtsvoertuigen (soort lichte tanks) kunnen gaan. Op alle voertuigen waren de merktekens bedekt, waardoor de afkomst niet vaststaat. Volgens bronnen van het Contra Magazine zou het om onder andere Nederlandse pantserwagens gaan.

    Dat deze in Wenen zijn gefotografeerd is opmerkelijk, aangezien Oostenrijk officieel nog steeds neutraal en geen lid van de NAVO is. Volgens de Oostenrijkse wet mogen andere landen uitsluitend na een resolutie van de VN-Veiligheidsraad oorlogsmaterieel door het land transporteren. Tot nu toe was de enige keer dat dit gebeurde tijdens de Golfoorlog in 1991.

     

    ‘Amerika wil NU oorlog met Rusland’

     

    ‘Maakt u zichzelf niets wijs,’ aldus Stadler tijdens een toespraak. ‘In Amerika zijn er invloedrijke kringen die een oorlog met Rusland willen, en wel nu, niet over 15 jaar, als Rusland sterker is geworden. Rusland is volgens hen al veel te sterk en stabiel geworden, dus willen ze nú die oorlog.’

    Dan laat hij een smartphone video zien van het railtransport van honderden pantserwagens door Wenen. ‘De media zeggen dat het maar om een paar honderd soldaten gaat, maar het gaat om véél grotere troepentransporten. Ook stellen ze raketten op in bijvoorbeeld Polen, zogenaamd tegen Iran. Maar die zijn duidelijk tegen Rusland gericht.’

     

    Stadler uit felle kritiek op de huidige Oostenrijkse regering, die ondanks de neutraliteit meedoet met de Westerse sancties tegen Rusland. ‘Wij hebben helemaal geen conflict met Rusland. Waarom doen we daar dan aan mee?’ vraagt hij zich af. (1)

     

    Geweld in Odessa en Kramatorsk

     

    Gisteren werd het conflict in Oekraïne een stuk gewelddadiger, nadat ‘Euromaidan’ aanhangers van de door het Westen gesteunde regime in Kiev het Handelsuniegebouw in Odessa in brand staken. Hierbij kwamen 39 pro-Russische activisten om het leven. Bij zware onlusten op straat kwamen nog eens 7 anderen om en raakten bijna 200 mensen gewond (2).

    Afgelopen nacht heeft het Oekraïense leger de stad Kramatorsk aangevallen en bezet. Alleen het stadscentrum zou nog in handen zijn van de zelfverdedigingstroepen. Zeker 10 mensen zouden bij de aanval zijn gedood. Volgens een getuige schieten de Oekraïense soldaten ‘op iedereen, inclusief burgers’. (3)

     

    Massale militaire verplaatsingen

     

    De Washington Post drukte gisteren een kaart af met daarop de massale Russische militaire manoeuvres naar de grens met Oekraïne:

    Ook is te zien hoe het Oekraïense leger hetzelfde doet. Met het uitbreken van het grove geweld tegen pro-Russische groepen lijkt er nog maar weinig nodig om een Russische militaire interventie te veroorzaken.

    Xander

    (1) Contra Magazine
    (2) Russia Today
    (3) Russia Today

    *

    UITLEIDING

    Over ‘railtransport’ van pantservoertuigen of van geheime V1/V2-onderdelen weten de mensen in Kortrijk anders ook wel een en ander. We schrijven 21 Juli 1944, bijna 2 maand na de landing in Normandië, en het spoorwegknooppunt van Kortrijk is het geliefkoosd doelwit voor Britse (overdag) en Amerikaanse (‘s nachts) bommenraids. Dat er slordig met die bommen werd omgesprongen, was niet de schuld van die Britse bomfabrikanten, maar van de vliegeniers, die uit onkunde of uit onwil, wie zal het zeggen, meer er naast dan er op mikten. Het desolate maanlandschap van het stationskwartier was daar tot voor kort de stomme getuige van. Het Duitse geheime communocatie-systeem ENIGMA was – ongeweten natuurlijk – gans de oorlog een open boek voor de Britse M17, zodat ieder transport dat Duitsland verliet, op de voet gevolgd werd door de Geallieerden. Die toesloegen waar en wanneer ze dat wilden. Zaak was dat zo weinig mogelijk onderdelen voor de lanceerbasis in Eperleques (Sperleke) of Wizerne in Frans Vlaanderen, gericht op Londen, hun bestemmingen zou bereiken. Die nacht (21 Juli 1944) kwamen 5.000 zware vliegtuigbommen op de binnenstad en de stationsomgeving terecht. Als kind zagen we in Ieper bevend van schrik tegen de donkere hemel, de lichtflitsen oplichten tussen de onafgebroken verre echo’s van de dreunende ontploffingen. Later hoorden we, dat een munitietrein volgens plan in Kortrijk gewisseld had van locomotief in het rangeerstation van Marke en daar, samen met enkele honderden bewakingstroepen van de Luftwaffe, de lucht was ingevlogen. De konvooi-verantwoordelijke had de plannen willen wijzigen voor een stop in Harelbeke, maar dat voornemen was door het OKW weggewimpeld geweest, zeggende dat in Marke gans het konvooi, eenmaal binnengereden in de spoorhallen, van uit de lucht totaal onzichtbaar zou zijn…..

    Kortrijk bleef verweesd achter, half vernield en met een 3-tal neergehaalde Lancasters als oorlogsbuit. En met één (1) dode vliegenier, die men boven op het dak van een vernield appartementsgebouw, bij de afbraak terugvond. Het was een Australische huursoldaat en werd later op een burgerkerkhof eervol begraven. De gedode Luftwaffe-soldaten, allen dienstplichtigen, werden oneervol afgevoerd, Heim ins Reich.

    Dàr moest ik aan denken, toen ik bij Xander las dat Obama oorlog wil met Rusland, en wel NU. Gelukkig bestaat er nu penicilline, want er net nog niet was in 1944? Had dat kleine wondermiddel toen bestaan, dan was ons Ma geen oorlogsweduwe geworden….

    *

    Oorlog zou eigenlijk niet mogen bestaan. Maar na De 7de Dag van vandaag, ben ik er meer dan ooit van overtuigd, dat WIJ t.t.z. onze eigen Grote Verstanden, deze keer de slechterikken zijn. Want hoe kan men anders uitleggen, dat Flip DeWinter van het Vlaams Belang, in debat met Blauwe Mie Toertelbaum, niet één keer mag uitspreken van DeVadder, als hij stelt dat Justitie bij ons meer zorg en aandacht heeft voor de daders, dan voor de slachtoffers.

    Kijk, NOOIT MEER OORLOG, zoals op het IJzerkruis in reuzenletters staat naar de vier windstreken, en aandacht voor de slachtoffers, met bestraffing van de daders, die keuze heeft elk van ons op 25 Mei. We stemmen niet enerzijds en niet anderzijds: we stemmen recht voor de vuist!

    Klinkt het niet, zo botse ‘t!!!!

    EINDE

    *


    04-05-2014, 13:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.• 1936

    *


    *

    Harem? Haram? Halak?

    Of bij ‘de Miekes’ op ’t Schipperskwartier?

    *

    lINMEDING

    Wist U dat er in de Koekestad al Haram’-Rechters aan het werk waren? O Juist, U weet niet wat dat is. Al moeten de berichten over gruwelijke moordbrigades van Boko Haram, voorlopig nog in verre exotische prachtlanden, al een belletje doen rinkelen. Laatst nog de kidnapping van maar liefst 273 jonge Christelijke meisjesstudenten van wie de studies voortaan zullen vervangen worden door op de Islam afgerichte room- en kitchen service. Die Rechter in A’pen weet dus waar naartoe, de dag dat hij op pensioen mag. Ere-Genodiogde bij Boko Haram in een ver tropisch land. Met naakte danseressen bij het laaiend kampvuur.

    Zo’n droom doet al eens de normale rechtsgang vergeten…

    Haram is dus in het Arabisch gewoon het tegenovergestelde van ‘Halal’, goed, OK volgens de Isam-normen. Vier gemakkelijk te vervangen ‘bij-v rouwen’ is daar ook ‘haal’, en voor de meer begoede klasse loopt dat getal op tot tegen de 40, op voorwaarde dat U die allemaal kunt onderhouden. Zou goed zijn voor de politieke topklasse bij ons, niet voor de gewone werkende man of de gewone neringdoender. Om ‘halal’ naar de Miekes te gaan, moeten die simpele luyden een ‘tijdelijk huwelijk’ sluiten bij de Immam, die zijn ereloon dan deelt met het ‘Mieke’ van Dienst. De prijs voor dat soort zeer tijdsgebonden ‘huwelijken’, 1 uur, 5 uur, de voor- of de na-nacht hangt af van de beurs (in beide betekenissen) van de Bruidegom, van de bevalligheid en de jongde van de meid, of nog meest van haar ervaring en bedrevenheid in het minnespel. Islammers hebben, zoals U weet, inderdaad tere zieltjes. Thuis houdt Moeder de Vrouw ondertussen de patatjes warm, zonder daarbij vervelende vragen te stellen.

    Ziezoz, nu weet U wat ‘Haràm’ betekent, maar vergis U niet, er is een hemelsbreed verschil met Harèm. In een harèm geraakt inderdaad alleen de topklasse van dat soort tijdelijke bruidjes, die omdat ze jong, bloedmooi en Westers zijn opgevoed, er fortuinen verdienen van ons pietrol-geld.

    Leest U nu maar gerust over de frustraties van Fluppe DeWinter. Die zal het voortaan wel laten nog ’n Tripel van Westmalle te vragen! And so do I !!!!!

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    *

    Kafka in Westmalle – Rechtbank weigert verdediging Filip Dewinter te aanhoren

    gepubliceerd op 02 mei 2014 om 12:35

    *

    Campagne “bier wiens naam niet genoemd mag worden of halal” blijft verboden

     

    De rechtbank te Antwerpen heeft op eenzijdig verzoekschrift bij vonnis van 29.04.2014 Filip Dewinter verboden zijn “bier wiens naam niet genoemd mag worden of halal”-campagne verder te zetten. Dit gebeurde zonder Filip Dewinter te horen of hem zelfs nog maar uit te nodigen voor de terechtzitting. De censuur in België bestaat dus nog!

     

    Vandaag 2 mei 2014 trachtte Filip Dewinter in kortgeding zijn argumenten uiteen te zetten in een poging om deze onrechtvaardige beslissing ongedaan te maken. De rechter weigerde expliciet de verdediging van Filip Dewinter te aanhoren om reden dat de zaak volgens hem “niet hoogdringend” is. In de praktijk betekent dit dat de “bier wiens naam niet genoemd mag worden of halal” – campagne niet kan verdergezet worden en dat het verdelen van het campagnemateriaal met de slogan “Westmal of halal” verboden blijft op dwangsom van 100€ per overtreding.

     

    Filip Dewinter is niet verbaasd over deze gang van zaken. “Kafkaiaans. Dit staat symbool voor de rechtsgang in ons land. Van twee maten en twee gewichten gesproken …”

     

    Filip Dewinter zal vanaf vandaag campagne voeren met de slogan “stem een Vlaamse Leeuw in de Kamer” met een trippelbier “Vlaamsche Leeuw” in de hand

    *

    UITLEIDING

    Zoals U hebt kunnen bemerken, werd de mosterd deze keer gehaald bij de Jos van Polkum. Daar vindt iedereen trouwens gegarandeerd dagelijks bij de vleet goeie verse mosterd! Die smaakt gewoon naar de trog. Om nog!

    Kijk, maar ten gronde is dat het triestige aan deze zaak: wej kunnen er mee lachen. In andere landen en in andere tijden zou er de volgende dag in die rechtszaal bij die Rechter vuurwerk zijn, of niet met voetzoekers maar met bommen gegooid. Geen ‘hoogdringendheid’ terwijl de kiescampagne nog amper 3 weken duurt en deze ‘cat’ handenvol geld heeft gekost.

    Maar wij,, die Vlaams Extremisten genoemd worden, gebruiken geen geweld. Ik persoonlijk kan alleen hopen, dat de naam van die Haram-Magistraat opgetekend blijft in Het Boek der Vergeldingen. Niet om ook maar één haar op haar/zijn hoofd te krenken, maar wel om te beletten verder dergelijke onzin te verkopen en er dik voor betaald te worden.. Want wat wij hier lazen, is geen rechtspraak, of kromspraak, maar gewoon Linxspraak.

    EINDE

    *

    03-05-2014, 15:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1935

    *

    Zaterdag 3 mei

    HH apostelen Filip en Jacob de Mindere

    Als het op Sint-Philippus regent dan is de oogst gezegend

    ‘t Kan vriezen in de mei tot de IJsheiligen zijn voorbij

    *

    *

    *

    lINMEDING

    Het is een Oud-Griekse wijsheid, dat zij die de Goden willen vernietigen, zij die eerst verdwazen. Dat gezegde zou zelfs uit de Tijd der Meden en Perzen kunnen stammen, zodanig is het waar. Zelfs in onze tijd. Gesteld tenminste, dat Hierboven nog altijd dezelfde ingesteldheid heerst van ‘Ha jullie willen ons verloochenen? – We zullen daar eens gauw iets aan doen, sè’…. En voilà, na de huidige verdwazing via de Islam, is de vernietiging meteen on Oekraïne begonnen!

    Maar als iedereen nu eens voor de eigen deur zou vegen, is straks heel de straat schoon. Op 25 Mei veegt Vlaanderen voor de eigen deur. Met borstel en blik keren we het vuil bijeen tegen de dag dat vuilkar langs komt. Als de buren hetzelfde doen, dan is de ganse Euro-Zone meteen proper en kan er op basis van de opgedane slechte ervaring met deze Linx-Liberale kliek, een Europese Unie der Volkeren opgestart worden.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Moslims Duitsland eisen landelijke invoer dagelijkse 5 gebedsoproepen

    Europees Gerechtshof bepaalt dat immigranten niet langer taal hoeven te leren

    In Stockholm al een feit. Straks ook bij ons?

    *

    Waar de weinige critici al jaren voor waarschuwen begint stap voor stap realiteit te worden. Nu het aantal moslims in Europa snel toeneemt -mede omdat de EU eist dat de grenzen nog verder voor hen open gaan-, beginnen ze steeds hogere eisen te stellen. Moslims in Duitsland zijn nu een petitie gestart om de dagelijkse vijf gebedsoproepen op landelijk niveau te laten invoeren. Enkele van hun argumenten: het is goed voor de integratie, en christelijke kerken mogen ook hun klokken laten luiden. Die doen dat echter maar 2 of 3 x per week.

     

    Omgekeerde integratie gestart

     

    Sinds de integratie van moslimimmigranten in heel Europa zo goed als is mislukt, kwam de Britse premier David Cameron enige jaren geleden als eerste Westerse leider op het idee om het dan maar om te keren. Aangezien de moslims zich weigeren aan onze cultuur aan te passen, moet het maar andersom, stelde hij. In Brussel en andere Europese hoofdsteden nam men het concept dat de autochtone Europeaan zich stapsgewijs zal moeten schikken naar de islam, maar al te graag over.

     

    ‘Ten volle ons geloof belijden’

     

    Mede aangemoedigd door het links-liberale Europese establishment zijn moslims in Duitsland recent een petitie gestart waarin ze eisen dat de islamitische gebedsoproep (adhan), die in hun thuislanden 5 x per dag uit de luidsprekers schalt, per 1 januari 2015 landelijk wordt ingevoerd.

     

    In de petitie, die tot nu toe ruim 11.000 handtekeningen heeft gekregen, wordt gesteld dat de moslims anders niet ten volle hun geloof kunnen uitoefenen. Bovendien moeten ‘de luidsprekers zo worden aangebracht, dat ze het hele stadsdeel bestrijken’. Met andere woorden: alle andere inwoners, of ze nu atheïst, christen of andersdenkend zijn, zullen als het aan de moslims ligt 5 x per dag de heerschappij van Allah over hun levens uitgeroepen horen worden:

     

    ‘.... Allah Akbar (Allah is Groot). Ik getuig dat er geen god is dan Allah. Ik getuig dat Mohammed de boodschapper van god is.’

     

    De moslims beroepen zich op de ‘integratie van diverse culturen’, die bij ‘een open democratie hoort’ – een Westers concept dat door de hoogste moslimgeestelijken doorgaans als ‘duivels’ wordt bestempeld, juist omdat het ruimte laat voor niet-islamitische culturen en denkwijzen. Ook wordt gewezen op het feit dat ‘Duitsland een immigratieland’ is waar inmiddels 5 miljoen moslims wonen.

     

    ‘Bezetting van ons land en vernietiging onze cultuur’

     

    In het online debat worden zowaar ook tegenstanders aan het woord gelaten. Eén van hen schrijft dat ‘het eens genoeg is!!! We zijn weliswaar al een beetje dom in Duitsland, maar zelfs voor mij is dit teveel. Dit heeft niets meer met integratie te maken, maar met het bezetten van ons land en het vernietigen van onze cultuur en religie.’

     

    Turkse verkrachter eist smartengeld

     

    Daarbij krijgen de moslims alle hulp van de gevestigde orde. Doorgaans worden aanhangers van de islam dermate in bescherming genomen door de politiek en rechterlijke macht, dat een 17 jarige Turk die 5 jaar gevangenisstraf kreeg voor het zwaar mishandelen en verkrachten van een 16 jarig meisje, nu smartengeld eist van een disco (waar hij zijn slachtoffer ontmoette), omdat die hem had binnengelaten en hem alcohol had verkocht, en er daardoor schuldig aan zouden zijn dat hij de vrouw verkrachtte (2).

     

    Immigranten hoeven niet langer taal te leren

     

    Het Europese Gerechtshof deed ook een duit in het zakje bij het stimuleren van de omgekeerde integratie, door te bepalen dat buitenlanders in Duitsland niet langer Duits hoeven te kunnen spreken (3). De uitspraak geldt automatisch voor de rest van de EU. De volgende stap laat zich raden: zullen Europese schoolkinderen in de toekomst verplicht Arabisch en Turks moeten leren om de miljoenen moslimimmigranten te kunnen verstaan? (1)

    Xander

    nder

    (1) KOPP
    (2) Berliner Kurier
    (3) Süddeutsche

    *

    UITLEIDING

    Natuurlijk is er een weg terug. De Nationaal Socialisten vernietigden 6 miljoen Joden in Duitsland. Dat is ongeveer, de illegalen meegerekend, hetzelfde aantal als er daar actueel Moslims rondlopen. Het is een onmenselijke gedachte, maar even logisch als in het spreekwoord ieder zijn beurt is niet teveel. Trouwens, de Palestijnen zouden krek hetzelfde willen doen met de in eigen land teruggekeerde Joodse mensen! Waarbij zij vergeten, nooit aan een ander te willeni doen, wat ze zelf niet willen ondergaan.

    En neen, dàt is het niet, wat ‘Europa’ wenst dat er zou gebeuren. Maar is er een andere oplossing, willen we er niet zelf aangaan? Of wordt het bij ons lijk in Amerika en in Zuid Afrika, waar in amper 30-40 jaar tijd het blanke ras, ontzet en afgedankt als Eerste Ragsburgers, geregeerd moet worden door Negro Sopirituals?

    Te oordelen naar de ‘muziek’ op onze eigen zenders, is het al bijna zo ver. De volume-knop op het sterkst en verdwaasd door drugs en alcohol, als lammetjes ter slachtbank gevoerd….

    EINDE

    *



    03-05-2014, 12:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1934

    *

     

    *

    Infanterie greifft an!

    Tactiek: Erwin Rommel, d’r op en d’r over!

    *

    lINMEDING

    Een naam in het rumoerige Oekraïne die Uw achter-kleinkinderen in hun hoofdjes zullen moten prenten, als wij allemaal tenminste deze criminele tijden overleven. Slovjansk is de naam, en het is dààr dat WIJ Wereldoorlog III hebben ingezet. Wat ’n geluk bij een ongeluk, want het is een gemakkelijke Russische naam, waarover onze Grote Leider Herman gemakkelijk een rijmpje kan opzetten.

    *

    2 Mei 2014. Het is 8 dagen te vroeg want nog wel niet 10 Mei, maar verder zijn de gelijkenissen frappant. Twee keer begin van de maand Mei, twee keer iets met cijfer 4: 1940 en 2014. ’t Is alsof de Duivel ermee gemoeid is. En misschien is dat ook wel zo. De Duivel herkent men immers het best aan zijn werken, en hier is de Zwarte Ongelukskater, de Nonkel uit het verarmde Amerika, weer aan het werk.

    Vandaar de woordkeuze die teruggaat naar WO II, waar ‘Angreifen’ jarenlang het codewoord voor de hel is geweest. Het zijn nu wel niet de Arische Ubermenschen met Panzers uit de Krupp-Stahlwerke, maar toch, het zijn deze keer Super Intelligente Technico’s die met Vliegend Alaam de kleine menselijke mieren beneden aanvallen. Deze keer komt, als U wilt, de Hel uit de Hemel…..

    Benieuwd hoe Herman Vogelkopje in Broeksèl dat zal proberen aan de man te brengen. Met de ene hand zalven (17 miljard dollar economische hulp, met de groeten van Christine Lagarde (PS) van het IMF, nog altijd betrokken in een financieel schandaal rond Bernard Tapie) en met de andere hand de vrije burgers van een ‘bevriend land’ in de grond slaan. Dat is Staatsmanskunst van de bovenste plank, en gelukkig voor ons, goed op tijd om de meeste mensen op de Moeder Aller Verkiezingen, deze EUSSR te doen afzweren.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/02/aanval-eu-vs-en-putschisten-schenden-akkoord-van-geneve/#more-61204

    *

     

    ANVAL!: EU, VS en putschisten schenden Akkoord van Genève

    Posted on 2 mei 2014      door E.J. Bron

    (Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Met de aanval op de Oost-Oekraïense stad Slovjansk hebben de putschisten het in Genève ondertekende akkoord geschonden. Vanochtend zijn door de NAVO, de VS en de EU militair en logistiek ondersteunde speciale eenheden begonnen aan een aanval op de federalistische beweging in de stad Slovjansk.

     

    Met deze aanval hebben ze voor de zoveelste keer het Akkoord van Genève geschonden, waarin o.a. wordt geëist dat alle partijen iedere toepassing van geweld, intimidaties en provocaties moeten staken.

    De aanval op de burgerwacht is op dit moment in volle gang. De stad wordt door de pro-Amerikaanse putschisten geblokkeerd. Aan de actie doen in totaal 20 helikopters mee om te vechten tegen de aanhangers van het federalisme.

    Moskou roept Kiev, de VS en de EU ertoe op geen misdadige fouten te begaan.

    Bron:
    www.schweizmagazin.ch

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

    De VRT, altijd beter ingelicht dan de rest van de wereld, beschrijft de hier besproken vijandelijkheden, als zijnde acties van de Westelijke Oekraïne, die zoals daar al voldoende ‘geduid’ werd, de enige goede regering van dat land is. Geen sprake van vreemde hulp. Alles wat deze geweldige Regering zelf doet, doet ze beter. Een fenomeen, dank aan Tsjeef Kris Peeters en diens dressuurkunst, voldoende gekend bij ons in Vlaanderen. De man kan zelfs niet paardrijden, maar hij kan het wel goed uitleggen.

    Dank zij de cocaïne-snuivede Zwarte Homo en Erkend Oud-strijder van de Moslim Broederschap, genieten de Amerikanen nu allemaal, na een vol jaar proefdraaien, de beste zorgverzekering ter wereld: de Obama-Care. Die wil hij nu gaan uitvoeren naar al de bondgenoten van Poetin. Want, bij Allah – gezegend weze zijn naam – die arme Russen leven misschien in ’t algemeen beter dan de doorsnee Amerikaan, maar op gebied van gezellige warmte, daar aan de Noordpool, hebben zij toch maar een arm bestaan. De Obama Care zal daar verbetering in brengen!

    En dat van die olie-boringen op volle zee maar in de Russische Wateren, daar moeten de Groenpiesers nog harder tegen op komen. Want denkt die Rus wel, dat hj zo maar onder Obama’s duiven mag schieten!

    Schaliegas uit de USA is wel schadelijk, maar dat Russisch gas is nog duizend keer gevaarlijker. En dat het juist weer onze Noorderburen moeten zijn, die met de Gele Trui gaan lopen! Die Mark Rutte zal het bij Haiku Herman mogen komen uitleggen. Want Sociaal en Christen Democraten moeten in de eerste plaats solidair kunnen zijn!

    EINDE

    *

    02-05-2014, 14:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1933

     

     

    *

    Topsport sluit de meerderheid der atleten uit

    De Sociaal Demoraten willen die ongelijkheid weg…

    *

    lINMEDING

    Waarom moet het kunnen in onze scholen, en niet op de sportpleinen? In de sport zijn het in elke discipline toch ook maar een paar die slagen, en de rest loopt er maar bij voor spek en bonen. Als de lat eenmaal gewoon op de grond ligt, gaat iedereen er vlot over en wordt niemand benadeeld. Iedereen gelijk, dat is toch het mooiste wat een sociaal bewogen mens kan verlangen! Dat er in de natuur van elke soort ook sterkere en zwakkere exemplaren bestaan, doet er even niet toe. Elke Socialist weet beter!

    Vooraan eindigen, dat heeft niets te zien met afkomst, rijkdom, sociale klasse, enz. Het heeft echter alles te zien met verstand, inzicht, karakter, opvoeding, enz. Een peuter met – van thuis uit een taalachterstand, sleept die mentale of materiele achterstand gewoon mee tot aan zijn dood. Of men het nu graag hoort of niet. Ook dàt is een van de hoofdredenen, waarom het gewoon crimineel is, hier mensen naartoe te slepen, die hier niet thuishoren. Net zoals het ongezond is, dat onze mensen zouden uitwijken naar achterstandslanden, waar ‘godsdienst’ of tradities iedere opwaardering verbieden. Primaire instincten zijn niet met redelijke argumenten te weerleggen.

    Maar dedjù, dat is juist wat de Eurocraten in Broeksèl be-ogen en wat hun soort ‘de Pastoor’ vroeger verweten, ze dom te houden. Arm zijn ze binnenkort so wie so, van Noord tot Zuid. Want ook op gebied van welstand moet de lat gelijk gelegd worden. In Vlaanderen zijn we veel te rijk, en in het Zuiden, dat overwegend LINKX is, is men veelte arm. Dank zij o.a. in Portugal de Anjer Revolutie, en in Spanje en in Griekenland de machtsovername door de Linxen. Het Marxisme is wel dood en begraven, maar het virus leeft onderhuids een tweede leven!

    Heel de herrie en het lawijt over de schoolhervormingen, zijn er het beste bewijs voor. Door de besten te remmen, zullen de overigen meer op gelijke hoogte kunnen eidnigen, de ‘schoolmoeheid’ inbegrepen.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    FRONT TEGEN ONDERWIJSHERVORMING

     

    Afgelopen week gaf een groep leerkrachten en professoren het startschot voor ‘De Werkvloer’. Het initiatief kadert in de strijd tegen de nakende onderwijshervorming.

    Na veel duw- en trekwerk kwam de Vlaamse regering afgelopen zomer op de proppen met een Masterplan voor de hervorming van het secundair onderwijs. Speerpunt van het plan is het afschaffen van de schotten tussen ASO, TSO en BSO. Hoewel uit N-VA-hoek werd gereageerd dat het wegvallen van de schotten een vrijwillige keuze van de school was, zet het Masterplan de scholen die dit niet doen het financiële mes op de keel. Zachte dwang dus.

    ‘Eenheidsworst-hervorming’

    In het Vlaams parlement waarschuwde het Vlaams Belang van bij aanvang voor de nefaste gevolgen op de onderwijskwaliteit van een ‘eenheidsworst-hervorming’. Vlaams parlementslid Wim Van Dijck wees tijdens het plenair onderwijsdebat op de studies van PISA en TIMMS die stellen dat Vlaanderen een topscore haalt op het vlak van sociale gelijkheid. “Dat men dus stopt dus met die zogenaamde ongelijkheid als kapstok te gebruiken voor ongewenste hervormingen. Ook de kloof tussen sterkere en zwakkere leerlingen moet niet worden gedempt, wel moet het onderpresteren worden bestreden. Gelijk presteren bestaat immers niet: die kloof verkleinen leidt tot nivellering en is voornamelijk ten nadele van de sterkere leerlingen,” stelde Van Dijck toen.

    Nekschot voorkomen

    Hoewel het Vlaams Belang tijdens het onderwijsdebat in het parlement alleen stond, blijkt dat alles behalve het geval op het terrein. Het lerareninitiatief ‘De Werkvloer’ is er het levende bewijs van. Via lezingen, symposia en debatten wensen zij een volwaardige stem te laten horen en hopen zij te worden gehoord door de Vlaamse regering. Hert Vlaams Belang juicht het initiatief toe en garandeert de leerkrachten dat onze onderwijsexperts in het Vlaams Parlement dit nekschot voor het traditioneel onderwijs op alle mogelijke manieren zullen trachten te voorkomen.
    Lees meer op onze onderwijswebsite www.mamaisboos.be.

    *

    UITLEIDING

    Hoe het onderwijs er op is vooruitgegaan sedert de schoolplicht tot 18 jaar, zien we aan het niveau van de uitgangsjaren. Naast de velen zonder diploma (en dus zonder werk), zien we dat best aan de resultaten en de uitval voor het 1ste Jaar Hoger Onderwijs. Het is o.a. voor iedereen zichtbaar bij Ben Crabé (Blokken) waar op de meest eenvoudige vragen over Algemene Kennis, door jonge mensen de meest stupide antwoorden worden gegeven. Maar over langharige ongewassen liedjeskwelers en sport- of filmvedetten weten ze alles! Maar vraag hen niet wat de hoofdstad is van Spanje, ze weten het niet, want ze verwarren Spanje met Turkije. Want hun aardrijskunde halen ze uit de reisbrochures van rour-operators.

    En och, slimmer dan Zaan Zaak De Gucht, of Den Cleynen Toeback moet er toch niemand zijn! Leiders als Vande la la, of Den Dike van Diksia, thans feel vermagerd; moet er toch niemand zijn. Niemand beter dan de Hasseltse Hoerenloper om dat oonder woorden te brengen: ze moesten eerst zelf rijk zijn, voor ze rijdom konden verspreiden, en bovenal, zij wisten beter dan de mensen zelf, wat goed was voor de mensen.

    Als ‘Credo’ voor de ‘Staatsdragende’ kleurpartijen, die al meer dan 50 jaar samen met land besturen,   kan dat tellen.

    EINDE

    *

    02-05-2014, 11:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1932

    *

    Donderdag 1 mei

    H Jozef, patroon van de arbeiders

    Op de eerste mei hebben alle vogels een nest of een ei,

    behalve de koekoek en de spriet, die kennen hun nest nog niet

    *


     

    *

    *

    lINMEDING

    1 Mei. Het Feest van de Arbeid (in rust). Het brengt (zie hieronder) blijkbaar heldere gedachten. Als zal blijken wat dat allemaal is, zal ’t niet lang meer duren met deze Hoogdag. Het zal rap gedaan zijn. De Europese Commissie verbiedt het denken. Want klaar als kristal, is de uitleg hieronder over de aan gang zijnde volksverhuizingen. Eenmaal het nationaliteitsgevoel nog wat meer ontwricht en de landen herbevolkt geraken, zal er vanzelf een nieuwe identiteit ontstaan. Zo denkt de 10 man en een paardenkop van de Eurocratische Elite in Broeksèl.

    Daar hoeft niet eens een tekeningetje bij: het proces is al voor een groot gedeelte voltrokken en de Islam zal de rest doen.

    Hallo! Nog meer bedenktijd nodig voor de 25ste dezer maand?

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/01/vaclav-klaus-over-de-immigratie-als-wapen-van-de-eu/#more-61134

    *

    Václav Klaus over de immigratie als wapen van de EU

    Posted on 1 mei 2014      door E.J. Bron

    De voormalige Tsjechische president (2003-2013) Václav Klaus

    (Vertaling: E.J. Bron)

    *

    In een veelzijdig interview dat de voormalige Tsjechische president Václav Klaus met het Zwitserse “WELTWOCHE” had, spreekt hij ook de ongecontroleerde immigratie in de EU aan. Deze is gewild door de EU om de nationale staten op te heffen, om de grenzen te laten verdwijnen en haar eigen dictatuur te bevorderen. Precies zo is het. Asiel, welkome Lampedusa-vluchtelingen, de toetreding van Turkije enz., dat alles is geen toeval. De EU wil Duitsland en de andere landen van Europa weg hebben en Brussel als hoofdstad! De rest is alleen maar leugens en propaganda. Een klein gedeelte uit het interview:

     

    Wat verontrust u op dit moment het meest in de EU?

     

    De steeds slechtere economische cijfers, het tanende respect in de rest van de wereld voor Europa, de versnelde verdieping van democratische tekortkomingen en het toenemen van de frustratie in grote delen van de Europese bevolking krijgen politiek nauwelijks aandacht. Dat maakt me nerveus. Europa is een postdemocratische en postpolitieke instelling. Dat ziet men ook aan de omgang van de EU met het Zwitserse referendum over immigratie. De EU-toppolitici willen ons een continentaal denken opdringen. Ze willen de nationale staat onderdrukken en staatsgrenzen opheffen. Om de samenhang van de huidige naties te verzwakken, propageren ze een massale en onbeperkte migratie.

    De EU beschouwt de vrije vestiging van personen als een van haar fundamentele vrijheden – daar zou u als liberaal toch sympathiek tegenover moeten staan.

    Men moet onderscheid maken tussen de “vrijheden”, die de EU ons belooft, en de vrijheid als politieke en culturele waarde, waarvoor ik als liberaal vecht. De migratiebewegingen over de grenzen van soevereine landen heen, die de afgelopen jaren radicaal toenamen, ondermijnen systematisch de samenhang en de regeerbaarheid van landen. De verzwakking van de individuele landen kan heel gemakkelijk uitdraaien op een antiliberale ontwikkeling, omdat zij namelijk de Europese superstaat sterker maakt, waartoe de EU zich ontwikkelt. Maar de EU is minder democratisch dan welke van haar lidstaten dan ook. Ik heb nooit het immigreren in welk land dan ook als mijn recht beschouwd. Dat de Zwitsers de controle willen houden over de omvang van de immigratie is begrijpelijk. Ik heb het referendum ook niet als een absoluut nee tegen migratie begrepen, maar als een mededeling: “Laten we voorzichtiger en langzamer vormgeven aan de immigratie.”

     

    De EU moet rigoureus bestreden worden!

     

     

    UITLEIDING

    Het voorbije weekeind liepen opnieuw ontelbare wankele bootjes met Afrikaanse gelukzoekers de Mare Nostrum op, met de bedeling door de Italiaanse Kustwacht gered en aan land gebracht te worden. Zulks ingevolge de pertinente opdracht uit Brieksèl. Er zijn er al zoveel ‘gerd’ dit jaar, dat vanf de Alpen de laats van het ganse schiereiland dreigt af te breken, en in zee te verdwijnen.

    De enige die ter plaatse weerwerk zou kunnen leveren, Berlusconi, werd vleugellam gemaakt, en zal vanaf 10 dezer, 10 maand lang in de Sante Famiglia in de omgeving van Milaan, 4 uur per week de Alzheimerpatiënten gaan verzorgen. Als plaatvorm voor de herstart van diens carrière kon men hem geen betere straf geven.

    Alles over volksverhuizingen (en etnische zuiveringen) heeft men van Stalin. Alleen waren deze veel gewelddager en veel bloederiger. Maar wat niet is, kan nog komen. Dictators stoppen maar eenmaal ze opgebaard liggen (Stalin) of als ze met het hoofd in de strop, te bengelen hangen aan een stevige tak.

    EINDE

    *

    02-05-2014, 09:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1935

    *

     

    *

    Deze Graad van Beschaving

    Is een vaste waarde in de Samenleving….

    *

    lINMEDING

    De dagelijkse stroom op grote schaal van misdaden tegen de menselijkheid in de landen zoals beschreven in onderstaand artikel, staan ns ook nog te wachten. Het ontbreekt de Moslims alleen aan het excuus om beginnen. Of eenvoudiger nog, als ze zich op zeker ogenblik niet genoeg gerespecteerd voelen. Want ze achten zich hier thuis? Worden ze zelfs voorgezegd door onze Grote Verstanden. Moslims zijn o.a. beledigd, doordat ze bijvoorbeeld, anders dan de Christenen zeggen ze, geen audiovisuele aankondigen voor hun ‘gebedsdiensten’ mogen hebben. In Duitsland is deze eis momenteel aan de orde van de dag. Één vonkl volstaat, om de hel te doen losbreken. In naam van hun ‘God van de Wrede’….

    *

    En nog dagelijks stromen duizenden van dat soort moordenaars zonder de minste beperking onze van oorsprong Christelijke landen binnen. We zien ze niet, maar in elke straat van elke stad, steken scherp geslepen kromzwaarden op de zolders. En wij, getroffen door de ‘Wapenwet’ van Mama Cruella, mogen zelfs een aardappelschikmesje bezitten, of we vliegen daarvoor voor jaren in den bak.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Christelijke kinderen in Syrië gekruisigd door moslims

    Xander 02-05-2014 15:26

    *

    Islam rukt op in het Westen: Scholen New York krijgen vrij op moslim-feestdagen, op highschool eed van trouw ‘natie onder God’ vervangen door ‘onder Allah’, Britse fastfoodketen doet na eisen van moslims ham in de ban

    De burgeroorlog in Syrië krijgt in de Westerse media nog altijd genoeg aandacht, maar steevast wordt de indruk gewekt dat de bevolking voornamelijk het slachtoffer is van de wrede soldaten van het leger van Assad. Het lot van de christenen in Syrië blijft onderbelicht of wordt compleet genegeerd, zelfs nu christenen behalve onthoofd nu ook worden gekruisigd door moslims, die nog altijd vrijwel ongestoord en zonder kritiek uit het Westen hun uitroeiingsoorlog tegen het christendom kunnen voortzetten.

    Waren moslims het slachtoffer geweest van dit soort ongekende wreedheden, dan hadden het journaal en alle actualiteitenrubrieken er uitgebreid schande van gesproken. Nu het echter christenen zijn die opnieuw het slachtoffer zijn van dezelfde moslimgroepen die het Westen als bondgenoot heeft uitverkoren, blijft het ijselijk stil.

    ‘Islam, of sterf!’

    Onder president Assad leefden beide groepen in vrede met elkaar, maar sinds het Westen, Saudi Arabië en Turkije een burgeroorlog in Syrië hebben veroorzaakt, vinden er onbeschrijflijke wreedheden plaats. Zuster Raghida, voormalig hoofd van een christelijke school in Damascus, verhaalt hoe al veel Syrische christenen van moslims de keus hebben gekregen tussen bekering tot de islam, of de dood.

    Twee kinderen van Raghida’s school werden door moslims gepakt en kregen te horen dat ze hun geloof moesten afzweren, anders zouden ze worden gekruisigd. De jongens weigerden Jezus Christus te verloochenen, en werden vervolgens letterlijk aan een kruis vastgebonden om te sterven. Eén van hun vaders was daarbij aanwezig. Hij werd na afloop eveneens vermoord.

    Ongeboren baby’s aan bomen opgehangen

    In Maloula richtten jihadisten een ware slachting aan. Mannen, vrouwen en kinderen werden vermoord, en vervolgens speelden de moslimstrijders voetbal met hun afgehakte hoofden. Zwangere vrouwen werden opengesneden, waarna hun ongeboren baby’s eruit werden getrokken en aan hun navelstrengen aan boomtakken werden opgehangen. Anderen werden onthoofd. Veel christelijke vrouwen die het overleefden werden tot seksslavinnen gedegradeerd. (1)

    Gekruisigd ‘als de valse Jezus’

    In Raqqa werden twee christelijke mannen in het openbaar gekruisigd. Boven op het kruis werd geschreven dat ‘deze mannen tegen de moslims’ waren, en ‘explosieven’ zouden hebben gebruikt, maar daar was geen enkel bewijs voor. Arabische bronnen (3) bevestigen dat leden van de islamitische terreurbeweging ISIS daarnaast vijf anderen doodschoten. Een moslimverslaggever merkte sadistisch op dat de gekruisigden ‘de nieuwe valse Jezus’ waren geworden. (2)

    Deze meest verachtelijke strijders van Allah en Mohammed krijgen echter nog altijd volop steun van het Westen, Saudi Arabië en Turkije, omdat die vast van plan zijn het regime van Assad, een bondgenoot van Rusland, ten val te brengen, en er net als in Libië een extremistisch moslimregime te installeren.

    Weer slachting in Nigeria

    In veel andere landen waar moslims de baas zijn of willen worden is het al niet anders. In maart werden in Nigeria midden in de nacht enkele dorpjes verrast door moslimstrijders, die tussen de 100 en 150 christenen vermoordden en 200 huizen platbrandden. Niemand werd gespaard, ook vrouwen en kinderen niet. (4).

     

    Doodgemarteld om kruisje

    Ook voor het lot van de christenen in Egypte is geen of nauwelijks aandacht in het Westen. Vrijwel dagelijkse wreedheden zoals in Caïro, waar laatst een jonge christelijke vrouw door moslims uit haar auto werd gesleurd en vervolgens werd doodgemarteld, enkel omdat ze een kruisje aan haar binnenspiegel had hangen, blijven onbelicht (5).

    Amerika ‘natie onder Allah’

    Dezelfde religieuze ideologie die in veel landen waar ze in de meerderheid komt dit soort afschuwelijke wandaden veroorzaakt, krijgt in het Westen steeds meer ruimte en macht. In New York krijgen scholieren voortaan vrij op enkele islamitische feestdagen(6).

    In de staat Colorado werden op een middelbare school de woorden ‘een natie onder God’, onderdeel van de eed van trouw die iedere maandag traditioneel op scholen wordt uitgesproken, vervangen door ‘onder Allah’ (7). In Londen heeft de fastfood keten Subway besloten om in bijna 200 filialen ham in de ban te doen, om daarmee tegemoet te komen aan de eisen van de moslims (8).


    Xander

    (1) American Dream (via Infowars)
    (2) Shoebat
    (3) Vetogate (Arabisch)
    (4) The Right Scoop
    (5) CNS News
    (6) Daily News
    (7) The Daily Dose
    (8) Daily Mail

    *

    UITLEIDING

    Het is wraakroepend, dat noch onze Leidinggevende Grote, Groter & Grootste Verstanden, noch hun vetbetaalde slippendragers (de media, de lobby-isten) daartoe het zwijgen doen. In ’s lands belang waarschijnlijk. En voor wat de Tsjeven betreft heel zeker ‘met de dood in het hart’…. Maarre, als we voor hen stemmen, zal dat rap veranderen. Want zj zijn de ’zullers’ die alles pas zullen doen als we ze maar nogmaals aan de macht helpen.

    De anderen, Het Rode Gevaar en de Riberalen en ook de agnostische godloochenaars, wrijven in het vuistje, omdat zij eindelijk tegen de Zachtmoedige een machtige bondgenoot gevonden hebben. Johan Diabolorum op kop. Want als het Christendom, zelfs in zijn meest gematigde vorm, helemaal vernietigd zal zijn, denken zij aan de macht te kunnen komen. Om zelf in al die Bisschoppelijke Paleizen te kunnen resideren. Misschien zelfs als Paus te regeren in de Rode Kerk der Goddelozen uit Roeping. Alleen stel ik mij de vraag, wat de gevolgen zullen zijn, eenmaal de laatste barricaden tegen de Islam zullen opgeruimd zijn. Als van de Middellandse Zee tot Nova Zembla de weinige overgebleven kathedralen geen kruis meer in top, maar de Halve Maan zullen voeren.

    Misschien zou de redding dan toch uit Moskou komen, gezien Rome (Rome of Moskou, weet U nog?) ondertussen het lot van Constantinopel zal gevolgd zijn en misschien niet Istanbul, maar Bistanbul zal genoemd worden. dank zij de Zwarte Ongelukskater uit de Wastobbe (Washing Ton). Wast witter dan wit, net als Dash.

    Tweedracht zaaien is ook een vorm van ‘spaarzaam omgaan met de waarheid’, een Moslimse graad van intelligentie waarvoor binnenkort een Nobelprijs zal volgen.

    Ach! Moeder waarom leven wij!

    EINDE

    *

    02-05-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1931

    *

    Willokx: Scheef gekeken of Scheef geslagen?

    Ach, maar een échte Socialist merkt het verschil niet.

    *

    lINMEDING

    Ondergetekende wil graag zijn binnenpretjes met iedereen delen. Een Hoge Sossen Baas Ganzendonck die lijk een katje dat in huis gedaan heeft, er met zijn neusje in gedraaid wordt…. Wedden dat de SP-A geweldige content zal zijn met dit Sinterklaas kado…

    Hoe zou Fteffy reageren, moest Geert Wilders roepen of er méér of minder Oost Europeanen moeten zijn?...... Of krijgt het Vlaams Belang er een overloper bij?

    ’n Ideetje van het jaar voor de verkiezingsaffiche: een troepje Bloed Rode Sossen die met de portefeuille in de hand, muntstukken staan uit te wisselen aan hele drommen bont & blauwgekleurde gelukzoekers die allemaal knikken dat ze Sociaal Democratisch zullen kiezen, want ze steken een bordje met Freddu’s foto hoog in de licht….

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

     

    Topsocialist serieus genaaid door Oostblokker

    *

    Socialisten en barmhartigheid, we hebben er nog niet veel van gezien, maar het zou de perfecte combinatie moeten zijn. "Wanneer de socialisten niet met ons delen, nemen we de centen toch zelf?" moet gisteren in Sint-Niklaas een man gedacht hebben. En zo geschiede.

    Freddy Willockx, de door de N-VA verdreven socialistische ex-burgemeester van Sint-Niklaas, heeft afgelopen nacht slecht geslapen. De man werd in één klap 300 euro armer. Voor een kaviaarsocialist als Willockx een peulschil, maar toch, voor Jan met de pet is dat veel geld. We twijfelen er niet aan dat Freddy op weg was om deze centen te gaan verdelen onder de armen die hij langs zijn pad tegenkwam, maar dat draaide anders uit.

    Een man van Oost-Europese afkomst hield de ex-burgemeester staande en vroeg hem om een stuk van twee euro om te wisselen in kleingeld. Willockx, immer bereid om Oost-Europeanen naar Vlaanderen te lokken om ze uit hun minder welvarende landen te halen en ze vervolgens hier een beter leven te beloven, twijfelde geen seconde om deze verrijker van onze maatschappij te helpen.

    Freddy gaf twee euro's in ruil voor het stuk van twee euro. Een eerlijke en correcte deal, zeker voor een socialist, want hij gaf het volledige bedrag terug voor wat hij gekregen had. Maar de Oost-Europeaan was niet blij met de twee eurostukken, hij wilde kleinere muntjes. Onze goedgelovige Willockx had nog steeds niet door dat hij in 't zak werd gezet en grabbelde verder in zijn beurs, waarbij de man zelfs mocht helpen. Is het woord 'goedgelovig' al gevallen? Na een beetje natellen was de deal beslecht, de gelukszoeker was tevreden, hij had wisselgeld genoeg.

    Maar Freddy Willockx, die even later bij de beenhouwer zijn salami en 500 gram champions à la Grecque wilde afrekenen, stond verbaasd te kijken naar zijn portefeuille: alle geld was verdwenen! Nee toch! Weer een cliché bevestigd en dat bij een sos. Dat moet pikken bij Willockx. Hij diende promt klacht in tegen de man, maar of die ooit gaat gevonden worden door de politie betwijfelen we. Willockx en zijn soortgenoten hebben er immers voor gezorgd dat via het Schengenverdrag onze grenzen nog grotere gaten vertonen dan een gerijpte Leerdammer. Hoe zeggen ze dat dan? Eigen schuld... (BD)

     

    UITLEIDING

    Miet Smet;pardon, k bedoel Mevrouw de Weduwe van Wilfried de Evidente, werd ooit bestolen aan huis?! Kort voordien had ze toch op TV verklaard fier te zijn, dat wijlen hare Papa als Senator (?!) aan de vreemdelingen het stemrecht had doen toekennen….. Ze moet dus ook niet zoeken achter de kleur van de inbrekers, noch erover beginnen zagen….. Al moet ze nu een van Wilfrieds mooiste plastrons missen

    Onze Noorderburen hebben ‘gevangenen te weinig, en gevangenissen teveel’. Mie Turtelbaum moest dringend dààr eens op stage gaan! Hier bij ons zitten onze gevangenissen overvol, en het stopt niet. Er zitten daar insgesammt, zegt men, bijna 200 verschillende nationaliteiten, et zoals op de Antwerpse kleuterscholen!

    Ach waar is de tijd, toen Lewie Den Ouden Toebacksjiek van Leuven, over vreemdelingen getuigde dat ze ‘lijk meeuwen opeen stort’ waren… Wat moet hij dan nu zeggen, 30 jaar later? Dat het lijk een van de 10 Plagen van Egypte is, die van die Bijbelse zwermen horizon bedekkende sprinkhanen, die in een paar uur hele zeer vruchtbare landbouwgebieden kunnen kaal vreten?

    Als U de kiezers op 25 Mei monkelend of zelfs schaterlachend de stemburelen ziet verlaten, weet dan dat ze gekozen hebben om het alle Freddy’s ter wereld betaald te zetten.

    EINDE

    *

    30-04-2014, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1930

    *

     

    *

    De cartoonist gebruikt alleen de officiële cijfers door de Waalse Regering zelf toegegeven.

    Daar moet nog ongeveer 5 à 6 miljard bijgeteld worden van ‘vedoken’ transfers, zoals de onterechte verdeling van de opbrengst van verkeersboetes, de lukrake ambtenarij om de ambtenarij, de onverantwoorde uitgaven in de ziekteverzekering, de zorgsector en de werkloosheid, enz….. Allemaal redenen voor de PS, de MR, de CdH, enz, om te weigeren met de BDW-ers samen een regering te vormen.

    *

    lINMEDING

    Dat content zijn over zichzelf is blijkbaar een besmettelijke ziekte geworden die zich onmiddellijk na de Val v/h Goddeloos Communisme bliksemsnel heeft verspreid. Tijdens de Duitse Bezetting luidde dat ‘Anstechliche Krankheid’ en die is blijkbaar overal in de landen terug van weg geweest. Hoe hoger de apen omhoog klimmen, hoe bloter ze hun blote billen tonen dat het niet meer proper is. Denk aan het ACW-Vogelkopje, ook al eens Haiku-Herman genoemd. In de media vallen ze over elkaar heen om te kunnen zeggen hoe slecht die anderen wel zijn. Vooral de BDW-ers zijn nu de slechterikken, wat die bedreigen inderdaad het luilekker leventje van de samenzwerende belgicisten.

    Het volk daarentegen, de zwijgende meerderheid, wordt verketterd en altijd en overal als ‘Extreem Rechts’ en dus te mijden, afgedaan. Waarbij ik mezelf dan afvraag wat er extreem rechts is aan de waarheid. Aan de waarheid past inderdaad geen ‘enerzijds en geen ‘anderzijds’. Aan de waarheid is zelfs geen keerzijde van de medaille, want médailles zijn gewoon des Tsjeefs: ze hebben een voorkant én een achterkant en die kan al eens wisselen van kant…

    Volgens onderstaand artikel ziet het er naar uit, dat ook in Duitsland de geesten in de massa aan het gisten zijn. Het wachten is alleen op een volksmenner, die de mensen weer eens bij de neus neemt. Die beruchte Brandenburger Tor zal in de nabije toekomst nog dikwijls in de media komen. Want, remember: het was ook dààr dat de Berlijnse Muur in November 1989 het eerst sneuvelde en zodoende de val van het Goddeloos maar zeer progressief Communisme inluidde.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/04/29/maandagsdemonstraties-in-duitse-steden-voor-een-vrij-en-soeverein-duitsland/#more-60993

    *

    Maandagdemonstraties in Duitse steden voor een vrij en soeverein Duitsland

    (Vertaling: E.J. Bron)

    *

    25 jaar na de revolutie en de massademonstraties in de voormalige DDR geven steeds meer Duitsers uitdrukking aan hun onvrede met de machthebbers in de hoofdstad Berlijn. Ze zijn er weer, de beroemde maandagdemonstraties in de steden van Duitsland en duizenden burgers gaan nu al de straat op.

     

    De ontwaakte volkswil baant zich zijn weg dwars door alle politieke kampen. Veel mensen roepen tot maandagsdemonstraties op en het zijn niet diegenen die door de Duitse massamedia als “fascistische krachten” worden weggezet. De demonstranten komen o.a. op voor onafhankelijke en vrije media, voor het einde van het rentegeld-systeem, natuurlijke biologische levensmiddelen, voor de vrijheid van meningsuiting en voor de mensenrechten. Wat echter alle mensen met elkaar verenigt, is de gezamenlijke wens naar vrede en het einde van de hetze en oorlogsophitsing in het Berlijnse parlement en in hun massamedia. Dat is leidmotief en de drijfkracht van de nieuwe volksbeweging, die door haar snel toenemende aantal deelnemers steeds meer kracht krijgt.

    In de volgende steden vonden en vinden regelmatig maandagsdemonstraties plaats: Aken, Berlijn, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Dortmund, Dresden, Erfurt, Essen, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Keulen, Leipzig, Magdeburg, Neurenberg, München, Regensburg, Rheine, Saarbrücken, Uelzen, Wilhelmshaven en in andere steden.

    Artsen, bakkers en bankwerkers, postbeambten, bankiers, ambtenaren en bouwvakkers, kleuterleidsters, kunstenaars, soldaten en politieagenten komen bij elkaar om samen voor hun doelen te demonstreren. Ze willen het land veranderen en volgens hun ideeën vormgeven en opbouwen. De mensen komen uit alle lagen van de bevolking, zijn van alle leeftijden en komen bij elkaar om een nieuw en beter Duitsland te creëren. Ieder individu is een druppel in een stroompje en hoe meer mensen zich verenigen, des te eerder kan hieruit een bruisende rivier ontstaan.

    De massamedia onderdrukken de meldingen hierover of belasteren diegenen, die in steeds grotere getale bij elkaar komen. Door de vele gebeurtenissen in het verleden is het bij allen bekend wat er gebeurt als de mening niet meer conform het systeem is. Meerdere malen vond er een openbare mediale jacht op andersdenkenden plaats. Dat gaat van A van AfD tot S van Sarrazin en steeds opnieuw met de inmiddels forcerende en vermoeiende poging om hen in de extreemrechtse hoek te drukken.

    Men zegt dat er momenten zijn geweest waarop de reguliere bewakingscamera´s op straat uitgeschakeld werden, zodat niemand live kon volgen wat er op dat moment in de straten van Duitsland gebeurde.

    “Anonymous” bericht in een Tweet: “In alle grotere steden waarin vanochtend maandagsdemonstraties plaatsvonden, werden de live-webcams op openbare plaatsen uitgeschakeld. Webcam bij het Münchener Stachus: Offline! Webcam bij de Brandenburger Tor: Offline! Ook de livecam van earthtv.com zend uitgerekend vandaag sinds 17.15 uur geen actuele beelden uit van de Brandenburger Tor.”

    Dat zijn beangstigende meldingen uit Duitsland. Zo ziet de pers in Berlijn de demonstranten.

    *

    UITLEIDING

    Het is bij alle dictators op het ondermaanse een van hun voornaamste kenmerken, dat zij anders denken dan het volk waarover ze heersen, en van waaruit ze zelf zijn voortgekomen. Bij primitieve volksstammen (en in Islam-staten) valt dat het best op, omdat alles daar veel brutaler gaat. Want de beschavingen die voorkomen bij meer intelligente bevolkingen, biedt ruime kansen voor het spuien van mist.

    En zo is de kleurenpolitiek van deze natiestaten om zo te zegen, gelijk aan een rookmachine op het theater. Met ook maar het kleinste batterij-haardrogertje wordt de mist een andere richting uit gedreven. Zo ook de volksmassa. Tot die dat mechanisme door heeft….

    De schone schijn verdwijnt het rapst, daar waar er werkloosheid komt, en honger. Dat is, vroeg of laat, het ogenblik waarop in Socialistisch bestuurde Staten het geld van anderen op is, en er nergens meer kan geleend worden. Het mag dan ook niemand verwonderen, dat het in deze Internet-tijden, zeer snel kan gaan. De communicatie is inderdaad wereldwijd herleid tot de grootte van een open plek in het regenwoud, waar tussen de hutten en de strontgracht, onder de dorpelingen beraadslaagd wordt en met handgeklap besloten wordt. De tam-tam doet dan de rest.

    En de Stamhoofden? Wel, die worden met hun ganse familie en met al hun bij-vrouwen, letterlijk de rimboe ingestuurd.

    Hallo Herman, bent U nog dar?

    EINDE

    *

    30-04-2014, 13:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1929

    *

    Woensdag 30 april

    Zon 6u19-21u02

    Z Radolf van Affligem

    Mei-avondregen brengt veel steenfruit

     

    *

    30 April 1945: de Führer aller Germanen, Adolf Hitler, pleegt zelfmoord in de ondergrondse bunker onder de Reichstag in Berlijn, na eerst zijn lieveling herdershond Bloni en zijn kersverse echtgenote, de mooie Eva Braun met cyaankali, te hebben vergiftigd. Hij was geboren op 20 April 1889 en dus amper 56 jaar oud. Betrekkelijk jong dus, en zijn levenstaak, de verovering van Gross Europa, liet hij dus over aan anderen.

    J.F Kennedy, de latere President van Amerika, getuigde van hem, toen deze een paar jaar later Berlijn bezocht (Ich bin ein Berliner, weet U nog?), dat deze A.H de slimste mens ooit was geweest, en dat de wereld, eenmaal de haat was geluwd, voor hem nog veel standbeelden zou oprichten.

    Was J.F. Kennedy dan een helderziende?

    *

     

    *

    Voorname EU-Heren Dictators om in goed gezelschap de sterfdatum (zie hierboven) te gedenken

    Lang zal hij leven in de gloria!

    *

    lINMEDING

    Natuurlijk is ‘Broeksèl’ achterdochtig t.o.v. onze Noorderburen. Die kaaskoppen hebben de EU al eens een loer gedraaid, door radicaal de toetreding te weigeren, de Regering in Den Haag moest toen geforceerd worden om tòch toe te treden. Ze weigerden later eveneens ‘Het verdrag van Lissabon’, samen met de weerbarstige Fransen, en dat werd dan maar achteraf en dievelings onder een andere naam ingevoerd. Zonder ‘Nationale Hymne’ en zonder ‘Grondwet’. Nu zijn die Hollanders bekwaam om de hele ‘verkiezingen’ naar de bliksem te helpen, want die Geert Wilders van de PVV is langs geen kanten te vertrouwen.

    JaJa, Nonkel Dolf uit het schilderachtige Berchtesgaden nabij Lintz in Oostenrijk, mag content zijn. Zijn volgelingen doen het echt schitterend.

    Komt die eigenzinnige Sir Winston Churchill met zijn venijnige opmerking over de hondsdolheid bij Moslims, toch wel weer roet in het eten strooien!!!! Dat terwijl dezen de klaarblijkelijke lievelingen zijn van de EU-potentaten. Goed dat die man die deze politiek-verkeerde uitspraken oprakelde, subiet in de gevangenis werd gezet!

    *

    Toeval of niet, gisterenavond zagen we op Canvas een verfilmde reportage over de gloriedagen van Mussolini en Hitler. Niets nieuws, maar wel huiveringwekkend to the point, en zeer illustratief voor de wens van de EU, om na de verkiezingen (!!!) een Europese Legermacht op de been te brengen. Waarschijnlijk om alleen maar de parade-pas, de ‘Passo Romano’, te lopen op de komende triomfdagen. Onderwijl verloopt de hedendaagse ‘Zaak Oekraïne’ als de heruitgave van de ‘Zaak Sudetenland’ op het verlanglijstje van Hitler. Terwijl ondertussen Mussolini Libië ‘kolonialiseerde’…

    Ongeveer zoals nu: the whole world on the move….

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2784/Verkiezingen/article/detail/3644339/2014/04/29/Brussel-verbiedt-Nederland-verkiezingsuitslag-snel-te-melden.dhtml

     

    *

    Brussel verbiedt Nederland verkiezingsuitslag snel te melden

    Door: Jeroen Visser − 29/04/14, 14:09

    *

    Hoewel Nederland op donderdag 22 mei naar de stembus gaat voor de Europese verkiezingen, komt de uitslag pas op zondag 25 mei, tegen middernacht. De Europese Commissie heeft Nederland verboden de voorlopige uitslag eerder bekend te maken.

    Bij de vorige verkiezingen, op 4 juni 2009, stemde Nederland ook op een donderdag. De meeste andere landen laten hun inwoners echter op zondag naar de stembus gaan. De Europese verkiezingen zijn daarom altijd verspreid over vier dagen. Maar pas als het laatste stemlokaal gesloten is, mogen landen de voorlopig uitslag bekendmaken, zo is afgesproken. Anders kunnen verkiezingen in andere lidstaten worden beïnvloed.

    Geen wonder dat de Europese Commissie geïrriteerd was toen Nederland vijf jaar geleden toestond dat gemeenten op verkiezingsdag de voorlopig uitslag al openbaar maakten. Het ministerie van Binnenlandse Zaken verdedigde destijds de gang van zaken. 'Het gaat tenslotte om voorlopige uitslagen, niet om de officiële', aldus een woordvoerder destijds. 'Bovendien, als je verkiezingen houdt, willen de mensen toch de uitslag weten.'

    Op de vingers getikt

    De Commissie beklaagde zich na de verkiezingen bij Nederland en dreigde met juridische stappen. In het daaropvolgende overleg met Brussel koos Nederland ervoor in het gelid te gaan lopen. Een woordvoerder van de Kiesraad erkent dat Nederland toen 'op de vingers is getikt'. Nederland beloofde de Commissie in het vervolg alle gemeenten op te dragen de tellingen niet meteen bekend te maken.

    Een maand geleden schreef minister Plasterk (Binnenlandse Zaken) aan de burgemeesters: 'Het is niet toegestaan de tellingen voor uw gemeente door te geven aan de media voor zondagavond 25 mei 23.00 uur. Ook is het niet toegestaan om de uitkomsten van de stemming onder embargo door te sturen naar de pers.' Toen persbureau ANP onlangs aanklopte bij de gemeenten kreeg het dan ook nul op het rekest.

    Pas nadat straks op 25 mei om 23.00 uur het laatste - Italiaanse - stembureau de deuren heeft gesloten, mogen de twintig kieskringen de uitslag naar het ANP sturen. Een half uurtje later staat het dan op alle nieuwssites. 'We houden ons aan de Europese afspraken', is nu de toelichting van het ministerie. De instructie van minister Plasterk Open pdf (849,7 kB)

    Exit poll

    Er is maar één manier om al op donderdag een deel van de uitslag te weten te komen. Volgens de wet moet in elk stembureau na het tellen de uitslag hardop worden voorgelezen. Iedereen mag daarbij aanwezig zijn.

    Ook komt de NOS op donderdagavond 21.00 uur met een exit poll op basis van onderzoek onder 40 duizend stemmers. Dat zou een goede indicatie moeten zijn voor de einduitslag, al leert de ervaring dat zo'n peiling altijd afwijkt van de einduitslag. De echte puristen, die alleen vertrouwen op de officiële gecommuniceerde uitslag, moeten geduld hebben tot vrijdag 30 mei. Dan komt de Kiesraad met de definitieve uitslag.

    *

    UITLEIDING

    Ge moogt gerust zijn: de uitslag zal rap door de mazen van het net glippen. Dat is toch ‘gefundes Fressen’ voor de PVV van Geert Wilders! Nederland heeft de EU afgewezen: Vlamingen, Fransen, Duitsers, Engelsen: jullie laten zich toch niet naaien door die hufters uit Broeksèl !!! Kijk, wij vrije Nederlanders hebben die Grote Verstanden gewoon op het potje gezet. Volg ons voorbeeld, de wereld kan er alleen beter door worden!

    Ondertussen geraken de BDW-ers, zoals voorspeld op deze blog, meer en meer in de verdrukking. Vandaag na het veto van de PS, het veto van de MR. De volgende stap zal dus, om het verschil te beklemtonen met Het Vlaams Belang, (dat in eenklein’ cordon sanitaire zit), opgesloten worden in een ‘groot’ cordon sanitaire’.Het land is in de ogen van de Franscouillons maar een klein bijhuis van ‘La Patrie Mère’, waarbij de Vlamingen alleen de lastezels mogen zijn.

    Goed dat er nog een 3-tal weken bedenktijd zijn, zodat het met de dag duidelijker worden kan, dat het land inderdaad onbestuurbaar geworden is, tenzij tègen de Vlaamse meerderheid in.

    Ik denk dat in Laeken nu reeds de koffers gepakt zijn, klaar om bij het minste onraad de vlucht te nemen. BDW zou er dus goed aan doen, om in de kortste keren, bewarend beslag te laten leggen op al hun roerende en onroerende goederen. Dit ter afbetaling van de Staatsschuld, terwijl het overschot zou kunnen verdeeld worden onder de rechthebbende erfgenamen van hun repressie slachtoffers van de jaren ’45 en volgende.

    Want Gods molen maalt langzaam, maar vlijtig.

    EINDE

    *

    30-04-2014, 09:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1928
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

    Toen de dwangidee van de primaire menselijke ontsporing

    Nu het hersenspinsel van de Moslim Nonkel uit Amerika

    *

    lINMEDING

    Terwijl dagelijks (!) duizenden Afrikanen, dank zij het goede weer, Italië binnenstromen via Lampedusa, kijken de Europese Grote Verstanden gewoon de andere kant op. Europa veroveren via de Italiaanse laagvlakten: het is inderdaad geen nieuwe krijgslist, al trok Hannibal met zijn olifanten Italië binnen langs de Alpen. In 1942 toen de Amerikanen samen met de Geallieerden het Europese Vasteland wilden binnenvallen om Nazi-Duitsland te bekampen, kozen zij voor dit land met de duizenden kilometers onverdedigbare stranden, die Eisenhower/Churchill terecht bestempelden als ‘de zachte onderbuik van Europa’.

    Het grote verschil is, dat de moordenaars toen toch min of meer beschaafde lui waren. Nu zijn het in hoofdzaak, met dezelfde woorden als dezelfde Churchill, door Islamitische hondsdolheid besmette Moslims.

    Hieronder zult U bemerken dat ik voor het archiveren van de actuele toestand, de stelling over het nieuwe ‘IJzeren Gordijn’ ontleen bij DM online. Ik doe dat, omdat het ‘t best rijmt met de algemene tendens in de Italiaanse pers. Obama IS de Kwade Geest, de Duivel a.h.w. waardoor Haiku Herman met het Vogelkopje bezeten wordt. Want die Nar wil de Geschiedenis ingaan als oorlogsstoker van luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden. Typisch Tsjeefs dus.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/18241/Onrust-in-Oekraine/article/detail/1868753/2014/04/29/Rusland-Europa-zit-onder-de-knoet-bij-Washington.dhtml

    *

    Rusland: "Europa zit onder de knoet bij Washington"

    29/04/14, 15u14

    "Amerikaanse aanpak is terugkeer naar IJzeren Gordijn"

    *

    Rusland veroordeelt de uitbreiding van Europese en Amerikaanse sancties en noemt de Amerikaanse aanpak een terugkeer naar het tijdperk van het IJzeren Gordijn. De Europese Unie zou zich moeten schamen en "zit onder de knoet bij Washington". Dat heeft de Russische viceminister van Buitenlandse Zaken Sergej Rjabkov vandaag gezegd.

    Als de EU op deze manier de situatie in Oekraïne hoopt te stabiliseren, dan laat ze duidelijk zien niets te begrijpen van de interne politieke toestand van Oekraïne

       Russische viceminvan Buitenlandse Zaken

    De Amerikaanse sancties "betekenen een klap voor onze hi-tech-bedrijven en -industrieën", aldus Rjabkov. Naast het uitvaardigen van sancties trokken de Verenigde Staten immers ook de exportlicenties in "van hoogtechnologische apparatuur die kan bijdragen tot de Russische militaire capaciteiten".

    Moskou is voorts erg ontgoocheld in de Europese Unie en beschuldigt de EU ervan de Amerikanen achterna te hollen. "Als de EU op deze manier de situatie in Oekraïne hoopt te stabiliseren, dan laat ze duidelijk zien niets te begrijpen van de interne politieke toestand van Oekraïne", klinkt het nog.

    De nieuwe ronde Amerikaanse en Europese sancties is er gekomen omdat de Russen in westerse ogen er niet in geslaagd zijn hun verbintenissen na te komen van het internationale akkoord om de crisis in Oekraïne te ontmijnen.

    Oost-Oekraïne

    De zelfbenoemde pro-Russische burgemeester Vjatsjeslav Ponomarjov van de Oost-Oekraïense stad Slovjansk liet aan Interfax weten dat de sancties een dialoog in de weg staan. Hij zei dat de pro-Russische militanten die sinds dit weekend zeven OVSE-waarnemers gijzelen, pas bereid zijn te praten over vrijlating van de waarnemers eens de EU haar uitgevaardigde sancties ongedaan maakt.

    Rusland herhaalde tot slot dat het geen enkele intentie heeft om het oosten van Oekraïne binnen te vallen, zo bericht de BBC. Volgens het Russische persagentschap Interfax heeft Rusland de militaire oefeningen aan de grens met Oekraïne beëindigd en troepen teruggetrokken. De NAVO reageerde evenwel dat het over geen enkele informatie beschikt die dat bericht bevestigt.

    Bro,: De Morgen online

    *

    UITLEIDING

    Ik had het een paar dagen geleden al eens willen hebben over die Westerse ‘waarnemers’ van ons, die zo stom zijn geweest zich te laten oppakken in Oost Oekraïne. Zolang over hen geen volledige opheldering gegeven wordt, mogen deze mensen aanzien worden als spionnen in oorlogstijd in een vijandelijk land. De Conventie van Génève is daarnopens zeer duidelijk: standrechtelijke executie.

    Maar wat wit U: de EU Grote Verstanden zitten in de Wastobbe (de Washing Ton) als kleine jongentjes in een pekelton, bang afwachtend de dag dat ze zullen geofferd worden aan de Oorlogsgod. Hub gevang is geen waston, maar eerder een pekelton, waarvoor ik alleen kan zeggen: ’Eigen schild, dikke bult’, ware het niet dat zij meteen zoveel miljoenen onschuldige Europese burgers mee in de pekel trekken.

    Na het eigen land kapot geregeerd te hebben, doen de Tsjeven van het ACW/ACV nu krek hetzelfde met de geroofde Europese Unie.

    EINDE

    *

     

    29-04-2014, 19:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1327

    *

     

    *

    Islam is net zo gevaarlijk in een man,

    als hondsdolheid in een hond…..

    *

    lINMEDING

    Deze Wijze Staatsman die in de jaren ’40 de wereld hielp veranderen, schreef reeds in 1899 over de toenmalige Islam vernietigende woorden, die toen, toen het nog kon, beter écht moordend waren geweest. Er zou ons veel miserie gespaard gebleven zijn. Zodat wij ons terecht kunnen afvragen, wat de man zou geschreven hebben, moest hij de huidige Islam in zijn eigen land gekend hebben….

    Maar in het piloot-land van de weerstand tegen het Nazisme, waait al een tijdje een heel andere wind. Op kousenvoeten is het Islam Paard van Troye binnengeloodst en het heeft de huidige Leiders zodanig verblind, dat deze geworden zijn waarvoor Churchill heeft gewaarschuwd, namelijk zij die de krokodillen voederen, in de hoop dat e laatst zullen worden opgegeten….

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Leider Britse Vrijheidspartij gearresteerd om citeren Churchill over islam

    Xander 28-04-2014 16:00-

    *

    Paul Weston, de leider van de Britse Vrijheidspartij, is afgelopen zaterdag gearresteerd (foto) omdat hij publiekelijk Churchills opmerkingen over de islam citeerde. Winston Churchill werd ooit als één van de grootste Britten ooit beschouwd, mede omdat hij een van de zeer weinige Europese leiders was die het gevaar van Nazi-Duitsland onderkende. In moderne tijden heeft de regering in London overduidelijk een totaal andere koers ingeslagen, wat moslims en imams die oproepen tot nieuwe aanslagen, de invoering van de Sharia of de vernietiging van de Westerse beschaving, kunnen ongestoord hun gang blijven gaan (2).

     

    ‘De vloeken van de islam zijn vreselijk’

     

    'Individuele moslims kunnen geweldige kwaliteiten bezitten,' schreef Churchill ooit over de islam. ‘Maar de vloeken die het Mohammedanisme zijn aanbidders oplegt zijn vreselijk! Naast de fanatieke waanzin, die bij een mens net zo gevaarlijk is als hondsdolheid bij een hond, is er die afschuwelijke fatalistische apathie, waarvan de effecten in veel landen duidelijk zichtbaar zijn.’

    ‘Zorgeloze gewoonten, slordige landbouwsystemen, trage handelsmethoden, en onzekerheid over bezit bestaan overal waar de volgelingen van de Profeet heersen of leven. Een ontaarde lichtzinnigheid berooft dit leven van zijn gratie en verfijning, en vervolgens van zijn waardigheid en onschendbaarheid. Het feit dat iedere vrouw in de Mohammedaanse wet het absolute bezit van een man moet zijn –als zijn kind, vrouw of bijvrouw- stelt de uiteindelijke uitroeiing van slavernij uit totdat de islam ophoudt een grote macht te zijn.’

    ‘Geen sterkere gedegenereerde kracht’

    ‘Duizenden worden dappere en loyale soldaten van dit geloof; ze weten allemaal hoe te sterven, maar de invloed van deze religie verlamt de sociale ontwikkelingen van zijn volgelingen. In de wereld bestaat er geen sterkere gedegenereerde kracht. Het Mohammedanisme is verre van zieltogend, en is een militant en op bekering gericht geloof.'

    Bedenk dat Churchill dit al in 1899 schreef, dus nog ruim vóórdat er sprake was van de wederoprichting van de Joodse staat Israël (in 1948), laat staan de ‘war on terror’, zaken die excuusexperts nogal eens aanvoeren om het vele geweld, de zware onderdrukking, schrijnende discriminatie en het virulente racisme in de islamitische landen goed te praten.

    Overeenkomsten islam en Nazi-Duitsland

    Churchill onderkende later de vele overeenkomsten tussen de islam en Nazi-Duitsland. Hoe anders is het in 2014, waar het Westen, met Groot Brittannië voorop, dezelfde islam als bondgenoot heeft verkozen boven bijvoorbeeld het orthodoxe Rusland en het Joodse Israël. Gevolg: decennia’s met massale immigratie van veelal niet- of laag opgeleide moslims naar Europa, die voor een buitenproportioneel deel vertegenwoordigd zijn in de sociale zekerheid- en criminaliteit statistieken.

    Kritiek op islam niet politiek-correct

    Zoals bekend wedijvert Groot Brittannië met Zweden voor de titel ‘dhimmi kampioen van Europa’. De arrestatie van Paul Weston, leider van Liberty GB, is een nieuw triest dieptepunt voor Groot Brittannië, waar het niet langer politiek correct is om één van de hoogst gewaardeerde Britten die ooit heeft geleefd te citeren, enkel omdat moslims zich daardoor beledigd zouden kunnen voelen.

    Churchill gaf ook een zeer toepasselijke omschrijving van het huidige Westen, lang voordat er enige sprake was van massale moslimimmigratie:

    'Paaiers zijn als degenen die de krokodillen voeren, hopende dat zij als laatste worden opgegeten.'

    Xander

    (1) Liberty GB (via Shoebat)
    (2) Telegraph

    Zie ook o.a.:

    12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa
    06-04: Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders24 / 100.000tal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen van 9,24 / 100.000 inwoners naar 53,2, op één na hoogste ter wereld – Bijna 8 op de 10 daders zijn moslim)
    17-02: Harde cijfers tonen aan dat massa-immigratie zware last is (/ Essen: 90% criminaliteit gepleegd door buitenlanders)
    09-02: Groot Brittannië opent grenzen voor Moslim Broederschap
    11-01: Driekwart Britten wil halt aan immigratie; Duitsers in 2035 in minderheid

     

    *

    UITLEIDING

    De oplossing? Ha Ja! Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en aan stank is er nu al overvloed. Vergassen is ook geen oplossing, want als Hitler 4 jaar nodig had voor 6 miljoen slachtoffers, dan zouden de eerstvolgende 100 jaren vollen bak nog niet volstaan.

    Er moeten dus meer kordate Leiders gekozen worden en de sluizen richting Land van Herkomst moeten worden wijd open gezet. Maar eerst in de landen die traditioneel Christelijk waren, de Islam buiten de Wet stellen. Vraagt niet eens 5 minuten politieke moed!

    Wie na een korte bedenktijd niet vanzelf verdwenen is, wordt manu militari via de lege bootjes in Lampedusa terug de zee opgestuurd. Lampedusa, the point of no return. Vervolgens komt er een veiligheidsslot op elke grensovergang.

    Als kind kenden we ‘verstoppertje spelen’, en wie na het aftelrijmpje niet verdoken was, die was er aan!

    *

    Zwaar racistische woorden? Ha neen, hé! Ik neem vanzelf en ongevraagd de vrijheid, om iedereen die mij en de mijnen in mijn eigen land verslijt voor ‘Ongelovige Hond’ – ‘Varken’ of ‘Aap’, zelfs met de beste bedoelingen (!), met gelijke munt terug te betalen. Cash.

    De krokodillen gewoon in hun doen laten, en hen zelfs onze poel afstaan, is vragen om opgegeten te worden.

    EINDE

    *

    29-04-2014, 12:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1326

    *

    Dinsdag 29 april 2014

    Grasmaand

    Zon 6u21-21u00

    H Catharina van Siëna, kerklerares, patrones van Italië

    Sint-Katrien draagt de roem van de boomgaard in de bloem

    *

    De dagklapper van iedere dag is overgenomen van ‘tSCHELDT. Een sieraad aan de Vlaamse Kroon.

    Het moet, na Zondag 27/4 met weer 2 nieuwe Heiligen, waarschijnlijk een beetje dringen worden Daarboven. Vandaag staat immers de Beschermheilige van Italië, de H. Catharina van Siëna, op het ere-schavotje. Tot spijt van wie daar liever Philippe Gilbert had zien staan….. Zij was het die de Paus overtuigde om Avignon te verlaten en terug naar Rome (1377) te komen. Op die manier werden de vulgaire manipulaties (1309) van Filips de Schone Koning van Frankrijk, dezelfde die klop kreeg van de Vlamingen in 1302 op de Groeinghekouter, ongedaan gemaakt. Alleen daarom al dient deze mystica met dankbaarheid te worden herdacht.

    Het Italië van de gewone mens is vandaag in feest!

    *

     

    *

     

    Bezoekers van de EO-jongerdag in de Gelredome in Arnhem

    *

    lINMEDING

    d’Er roert entwat! Eindelijk heeft het Geloof der Vaad’ren weer een stem gekregen. Niet dat het Land weer moet vollopen met Paters en Pastoors, maar het werd hoog tijd dat de Christenmens niet meer over zich heen laat lopen. Of dient als pispaal voor gefrustreerde twijfelaars.

    Het experiment van de Liturgie in de volkstaal is mislukt: de mensen zijn de kerken uit gevlucht voor die rijmelarij. De ‘Progressieve Linxe’ media heeft haar kans gezien, om met het ‘kindermisbruik in de Kerk’ de genadeslag toe te dienen. Maar als een jaar of wat later bekend gegeven wordt, dat er ook in sportmiddens en de scholen bijna 7.000 ‘slachtoffers’ zijn, dan blijft dat langs die kant oorverdovend stil. Zijn die 7.000 gevallen ook ‘slachhtoffers’ van de Kerk? Worden hier ‘Overheden’ aangesproken voor schadevergoeding?

    Enfin, men doet maar. Ik lig er niet wakker van, want misbruik is van alle tijden. Het is zelfs een soort ‘beschavingsziekte’! En dat men vooral niet komt janken om zoveel verdriet, want wat had U anders verwacht na de opgedrongen seksuele revolutie van de jaren ’60? Dat het allemaal om te lachen zou blijken?

    Zelfs Koningen en Prinsen gaan niet vrij-uit, en onze politieke leiders zijn verre van voorbeelden voor de jeugd. 50% van de huwelijken houden geen stand, zo blijkt. Gevolg of oorzaak van de zedenverwildering?

    Maar ik geloof, dat met tijd en boterhammen alles weer goed komt. Gewoon uit lijfsbehoud….

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/4/Planbureau-jonge-christenen-zijn-neofundamentalisten-1510565W/

    *

    Planbureau: jonge christenen zijn 'neofundamentalisten'

    *

    door Servaas van der Laan 28 apr 2014

    Jonge christenen zijn steeds conservatiever. Bijna de helft van de christenjongeren noemt het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) zelfs 'neofundamentalist'.

    *

    Het planbureau deed de afgelopen jaren onderzoek naar religie en spiritualiteit in Nederland.

    Conservatief

    Uit het onderzoek komt naar voren dat de groep jonge kerkgangers tussen de 17 en 30 jaar steeds kleiner en steeds conservatiever wordt, schrijft dagblad Trouw.

    Bijna de helft van de christenjongeren vindt dat alle voorschriften van de kerk strikt moeten worden nageleefd. Twintig jaar geleden vond één op de vijfde jongere christenen dat.

    Traditionalisering

    De hertraditionaliseringstrend is volgens het SCP zichtbaar in protestantse maar ook in katholieke kringen. Jongeren zien zichzelf, meer dan hun ouders, als religieus mens. Geloof in hel en duivel zijn hier volgens het planbureau weer helemaal terug.

    De conservatieve trend staat haaks op de ontkerkelijking van de overige jongeren in Nederland. De helft van alle jongeren in Nederland heeft helemaal niets meer met de kerk. Jongeren die af en toe naar de kerk gaan, bestaan volgens het planbureau nagenoeg niet meer. 'Men gaat regelmatig, of men gaat helemaal nooit,' zegt het SCP.

    Bron: Elsevier.nl

    *

    UITLEIDING

    Cluny, Clairvaux: twee namen waar tijdens de ‘Franse Revolutie’ de toenmalige progressieve verruimers hartsgrondig feest hebben gevierd, zijn (desnoods op Google) een bezoekje meer dan over waard. Daar kunt U de viso uzelf overtuigen, dat de verwoestende JIHAD van toen in niets verschilt van de huidige. Daar zijn eeuwenoude gebouwen met inhoud en a, tot op de grond afgebroken en vernield. De ruïnes spreken vandaag de dag nog altijd boekdelen. De ruïnes zijn gebleven, maar de daar gestolen vermogens zijn ondertussen al lang verbrast in Wein, Weib und Gesang.

    JaJa, aan die Franse Revolutie dankt de wereld een enorme vooruitgang, richting afgrond.

    Wat minder gekend is, is dat in de omgeving van Cluny, na WO II een nieuw geloofscentrum, bevolkt door in hoofdzaak enthousiaste jongeren, is ontstaan. De naam? Taizé. Daar wordt meestal in open lucht, gekampeerd, gebeden, gemusiceerd, gezongen, gedanst van de morgen tot de avond, in een soort aflossinfgskoers.

    Wie de jeugd bezit, bezit de toekomst. Een devies die de Tjeven decenniaklang in handen van de Sossen hebben gelaten. Onderwijs en media; daar regeert alleen ‘De Staat’ en daar wordt ‘De Kerk’ angstvallig buitengehouden. Uit vrees dat de manipulatie zou uitkomen of uit schrik voor de Waarheid?

    *

    H. Catharina van Siena, koter Daarboven eens goed O.L.Vrouwke van Vlaanderen op, want als Beschermvrouwe van Vlaanderen heeft Ze het toch wat laten afweten!

    En sorry voor mijn vranke teut, H. Moeder Gods, maar als het om mijn vernederd en veracht Vlaanderen gaat, verlies ik iedere keer een beetje mijn zelfbeheersing.

    EINDE

    *

     

    29-04-2014, 11:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1925

    *

     

    *

    *

    lINMEDING

    Guido van ‘STRIJDEN EEUWIG’ (zie hieronder) doet mij veel dagen aan de kookkunst van mijn vrouw denken. Als ze weer eens moppert omdat ik véél te rap en veel te veel gegeten heb, is mijn verweer altijd een beetje kinderachtig: dat het maar zo goed niet moest zijn….

    Hieronder integraal dus het stukje van vandaag, getiteld: ‘Het te kleine Vlaanderen’. Maar gaat U gerust naar de webside zelf: ook het stukje van gisteren over Koen Geen(s) van zonder financiën is een pareltje van helderheid.

    En zeer tussen haakjes: Guvaal is na een kleine in de ranking terug op zijn vertrouwde plaats, vòòr mij dus, geraakt. Ere aan wie ere toekomt. En mijn excuses, Guido, voor mijn vermetele sprong voorwaarts. Ik kon er echt niets aan doen, en ’t zal nooit meer gebeuren!

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

     

    Het te kleine Vlaanderen

       Uit de laatste rapporten van Eurostat inzake de schulden van de diverse landen uit de Eurozone, blijkt dat het kleine Estland (± anderhalf miljoen inwoners, anderhalve keer de oppervlakte van België) zijn overheidsschuld kan beperken tot 10% van zijn bruto binnenlands product (bbp). Dat is eens wat anders dat het zo overroepen België dat met een staatschuld zit van meer van 100% en dit ondanks allerlei kunstgrepen van nieuwbakken superbelg Geens die blijkbaar op Europa geen indruk maken. En er is meer.

     

       Regelmatig krijgt men vanwege onze jammer genoeg nog talrijke belgicisten te horen dat dit land zo al klein genoeg is en niet verder gesplitst mag worden. Enkele zichzelf belangrijk vindende economen, type De Grauwe, stellen dan regelmatig, dat we daarvan alleen maar armer van zullen worden. Het voorbeeld van Estland bewijst het tegendeel. Een zelfstandig Vlaanderen zal in de E.U. verre van de kleinste lidstaat zijn. Twaalf van de 28 lidstaten hebben minder inwoners dan Vlaanderen. Op wereldvlak hebben een kleine honderd onafhankelijke staten minder inwoners dan Vlaanderen en de meesten ervan doen het absoluut niet slecht. Denk maar aan Denemarken, Finland, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Koeweit, Qatar, Luxemburg, Liechtenstein, Andorra en Singapore, om er enkele te noemen. De tijd dat grotere landen belangrijker waren is voltooid verleden tijd. Dat is het gevolg van de vrijmaking van de wereldhandel, door de digitalisatie en het oprukkende internet. In 2011 had Vlaanderen een bbp van 211,256 miljard euro. Dat was meer dan 165 andere onafhankelijke staten.

       ‘Nederland is een klein land en heeft daarom veel buitenland’, was een uitdrukking van Jozef Luns, een vroegere minister van Buitenlandse Zaken bij onze noorderburen. Dat geldt ook voor Vlaanderen. In de huidige wereldhandel is het niet van belang groter of kleiner te zijn, maar wel productiever en innovatiever. Het grote Frankrijk bv staat er veel slechter voor dan heel wat kleine(re) staten, om maar een recent voorbeeld te geven.

    UITLEIDING

    Volgens mij moet de wereld voortaan, dank zij Guvaal, te klein zijn voor de vergelijking Estland/Vlaanderen. Hoelang zou het duren, denkt U, voor de economen berekend hebben dat, nu we die 15 à 18 MILJARD Euro per jaar niet meer moeten afdragen aan de profiteurs van beneden de taal- en armoegrens,, dat onze Staatsschuld minder dan 10% van het BBP zou bedragen, in plaats van nu >100% Meer zelfs: als Republiek van de Vrije Herenigde Nederlanden zou Vlaanderen in minder dan 10 jaar helemaal zonder staatsschuld kunnen zijn.

    In dit geval, namelijk als de V-partijen daags na op 25 Mei hun programma kunnen doorzetten, weet Vlaanderen dat het de enige juiste keus gemaakt heeft. We stemmen Zwart-geel en maken op die manier de vernedering van de traditionele kleurpartijen tot een blijspel voor heel de wereld en omliggende landen. De Vlamingen staan weer op de wereldkaart, fier in de morgen, fris voor hun taak.

    Deze keer gaat het niet om ‘Het Schoon Verdiep’ of om ’t Stad, maar om geheel het land, van De Panne tot Opglabeek. Wat Wals is, vals is!

    EINDE

    *

    28-04-2014, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1924

    *

    Maandag 28 april

    Zon 6u23-20u59

    H Petrus Chanel

    *

    Het stroomgebied van de Dnjepr.

    *

    lINMEDING

    Odessa, Sebastopol: namen die we reeds bij de wilde verhalen van Napoleon zijn tegen gekomen, samen met o.a. de Berezina waar in de winter van 1812 diens verslagen legers van haveloze en halfdode Sansculotten terug trachtte te ontsnappen over deze bevroren rivier. Daar gaan vele heroïsche verhalen over, o.a. daar vandaan is ook het welbekende volkslied ‘Het Kind van Napoleon de Grote’, waarin onze voorouders het onnoemelijk leed bezongen van de terugkerende conscrits’, Vlamingen die (verplicht) met de Fransen naar Moskou waren opgetrokken om het zogezegd in brand te steken. Links en rechts vonden we in onze (West) Vlaamse landelijke streken hier en daar nog ’n afspanning ‘In Sebastopol’, waar waarschijnlijk een oud-strijder zijn verdere leven had gesleten met ellenlange verhalen aan het haardvuur, over die veldtocht en dat roemloos einde.

    Odessa daarentegen was vooral bekend door de oorlogsverhalen van de Duitse Wehrmacht in 1941, toen de Waffen SS als een mes door de botter triomfantelijk in Rusland binnendrong. Het was de tijd toen Hitlers patsers in Kiev op bloemen, omhelzingen en uitbundig gejuich werden onthaald. Wisten wij toen veel dat dat daar niet Rusland was, maar Oekraïne.

    De Krim moet zowat een landsstreek zijn, die zeer dicht komt bij wat er bij ons aan de IJzer (en aan de Marne) aan oorlogsgeweld is voorbijgekomen.

    Nu gaat het heden ten dage om een strategie afgekeken van de Nazi’s, van eigen volk tegen eigen volk. Odessa doen verhongeren en verdorsten als militair drukkingsmiddel om tegenin alle logica in, het eigen gelijk door te duwen. Het verre Odessa wordt morgen een show dichterbij ons eigen bed….

    Proficiat, Dames en Heren Oorlogsstokers in de Washing Ton en in Broekzèl a/d Zenne. Het wordt stilaan tijd dat jullie voor Adolf de Grote in jullie hoofdsteden weer standbeelden gaan oprichten! En surtout niet vergeten, zijn verjaardagen te vermelden °20/4/1889Berlijn, 30/4/1945). En De Berghof in Berchtesgaden: niet vergeten die met EU-Subsidies weer op te bouwen. Als reliekschrijn en bedevaartsoord. Inkomtickets € 20,- met 10% korting voor leden PS-SP

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    http://ejbron.wordpress.com/2014/04/27/kiev-smoort-de-krim-met-watergebrek-voor-het-laatst-deden-dat-de-nazis/#more-60831

    *

    Kiev smoort de Krim met watergebrek. Voor het laatst deden dat de nazi´s.

    Posted on 27 april 2014   door E.J. Bron

    (Vertaling: E.J. Bron)

     

    De nationaal-radicale autoriteiten in Kiev proberen op de Krim een kunstmatige droogte te creëren en het schiereiland in de letterlijke zin van het woord door dorst te smoren. Precies een week geleden werden de sluizen van het noordelijke Krim-kanaal, dat het schiereiland tot 85% van landbouwwater voorziet, gesloten.

    Vandaag stond het kanaal bijna helemaal droog. Dat gebeurde ondanks het feit dat de Krim stipt op tijd betaalt voor het water uit de Dnjepr. Nu wordt het water gewoon naar de Zwarte Zee afgevoerd. De laatste keer dat dit gebeurde, was tijdens de nationaalsocialistische bezetting gedurende de Tweede Wereldoorlog.

    De autoriteiten in Kiev beweren dat het een zuiver technisch probleem is: de Krim heeft de documenten zogenaamd verkeerd ingevuld. Maar deze werden met het oog op de eisen van het kabinet Jasenjoek al meerdere malen gewijzigd. Maar het kanaal is tot nu toe leeg. Men levert slechts minimaal water – tienmaal minder dan vroeger, opdat de aanleg het technische vermogen niet verliest om “het water vast te houden”. De “waterchantage” van de regering in Kiev kan leiden tot het verlies van fruit- en groenteoogsten op de Krim, waardoor een schade van ongeveer 5 miljard roebel kan ontstaan.

     

    De Krim zal geen storingen in de drinkwatervoorziening hebben. “We hebben voldoende water”, zei de plaatsvervanger van de voorzitter van de ministerraad van de Republiek Krim, Rustam Temirgalyjev. Het probleem ontstaat voor de landbouw, voor de bevloeiing van de grond. Maar daardoor kan men de Krim niet op de knieën dwingen. “We hebben al contact gehad met Russische ondernemingen, bijvoorbeeld met de firma “Roshydro”, die aardlagen onderzoeken op water. Men zal het probleem van de watervoorziening van de Krim de komende tijd oplossen”, zei Temirgalyjev.

     

    “De junta van Kiev – anders kan men het niet noemen – gebruikt bijzonder onmenselijke methodes om zijn politieke ambities te bevredigen. Ze kunnen zich niet neerleggen bij het recht van 97% van de inwoners van de Krim, die op 16 maart deelnamen aan een referendum, om in de Russische Federatie te leven. Deze methodes zijn niet alleen mensenvijandig. Zo handelen alleen fascistische regimes.”

     

    De vicepremier noemde de fascistische methodes niet zomaar. De inwoners van de door droogte bedreigde en waterarme Zwarte Zeegebieden herinneren zich nu nog steeds hoe de nazitroepen in de herfst van 1941 probeerden het belegerde Odessa met dorst te bedwingen. De nazi´s blokkeerden meer dan 70 jaar geleden net zoals de regering Jasenjoek nu het pompstation en het kanaal, dat de stad van water voorzag. De stad bleef 73 dagen zonder water. Er was een heldhaftige operatie nodig om het pompstation enkele uren te bezetten en Odessa de tijd te geven om de waterreservoirs te vullen. Destijds kwamen bijna alle deelnemers aan de actie om het leven. Deze episode werd de basis voor een van de lievelingsfilms in de Sovjet-Unie en Rusland over de oorlogsjaren – “De Dorst”.

     

    “De conflicten rondom de waterbronnen zijn niet nieuw en ze kunnen al door behoorlijk goed uitgewerkte volkerenrechtsnormen geregeld worden”, zei de expert van het Russische instituut voor de GOS-landen, Andrej Grosin. Op dit terrein bestaan er enkele fundamentele conventies die zulke anti-humane handelingen verbieden.

     

    “Ik neem aan dat de regering van de Republiek Krim de noodzakelijke documenten al verzameld heeft en zich hiermee rustig tot internationale gerechtelijke instanties kan wenden. De internationale praktijk is echter dat zulke processen heel lang duren. Voor de partijen is het veel eenvoudiger om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen of een bepaalde scheidsrechter, een internationaal instituut of een derde land, aan te trekken.”

     

    Het noordelijke Krim-kanaal werd van 1961-1971 door de hele Sovjet-Unie gebouwd. De autoriteiten van de Krim werken nu samen met Moskou aan projecten voor de opbouw van bedrijven die zich bezighouden met de ontzilting van zeewater, het doen van nieuwe boringen en een pijpleiding voor het pompen van water uit het Russische Kuban-gebied via de Straat van Kertsj. De Oekraïense “koloniale regering” kan door de drooglegging van de Krim de eigen belangen beïnvloeden: ze zal de betaling voor het transport van water uit de Dnjepr naar het schiereiland kwijtraken.

    Bron:
    http://german.ruvr.ru

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Stel U een ogenblik voor, dat men in Gent de Schelde naar Antwerpen zou afdammen, om de bedding te verleggen via de kortste afstand naar de monding in zee. Een oorlogsverklaring, zegt U?

    Maar pas op! Met die Termont (PS) van Gent, in directe confrontatie met het Weverken van het Schoon Verdiep (NV-A) in Antwerpen, zou dat wel eens het eerste kunnen zijn dat gebeurt, als er na de verkiezingen geen nieuwe regering kan gevormd worden. Sossen immers bevechten de Vlamingen, dixit Den Ouden Toeback, met alle middelen.

    *

    Alle gekheid op een stokje. Wat zeg ik: één stokje maar? Beter zou zijn een hele bos, of een hele boom stokken. Alle gekheid dus den helen boom in! Idem dito de Eu van ACW Haiku-Herman met het vogelkopje den boom in! Hun voornaamste reden van bestaan is, zeggen ze zelf, oorlog vermijden. En wat dan met de Moslilm-invasie onder hun Hoge Bescherming, die onvermijdelijk vroeg of laat zal eindigen in een bloedbad zoals in Syrië en zoals trouwens overal elders waar Moslims zijn? En wat ook met de gebiedsuitbreiding naar het Oosten, de Baltische Staten, Polen en nog zoveel andere vroegere landen van Het Warschaupact? Wat met het ophitsen van Oekraïne en het aanporren van de Russische Beer?

    *

    De EU is zowat de uitvergroting van wat ooit begonnen is als het volksvriendelijke BAC, dat later uitgroeide tot de Diksia dievenbende van het ACW/ACV. Zou dat de reden zijn waarom het in aanbouw zijnde Palais van de Europese Gemeenschap in Briekzèl a/d Zenne en meteen daardoor diepzeehaven, de naam van Wilfried de Evidente moet krijgen?

    EINDE

    *

    28-04-2014, 16:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!