MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1485 - HET “GEHEIM LEGER” WAS DAT OOIT GEEN SYNONIEM VOOR “WITTE BRIGADE”

    Zondag 14 juli

    Zon 5u45-21u51

    H Camillus de Lellis, patroon van de ziekenverzorgers

    .

    1485 - HET “GEHEIM LEGER” WAS DAT OOIT GEEN SYNONIEM VOOR “WITTE BRIGADE”

    .

    Ondergronders : allemaal

     

    Staan hun handen verkeerd, daarom zijn de sociale kassen nu leeg.

    .

    Gehem Lefger, Witte Brigade. Namen wijzingen immers dermate vlug, dat wat gisteren of de vorige maand nog vergif was, ineens als een ere-titel kan gedragen worden, met recht op een pak blinkende madolles en een levenslange royale uitkering. Al blijft de basistactiek altijd dezelfde : ontwrichten. Wortels afbijten. Ondergronds, alles op een laffe manier. Altijd en overal aanvallen in de rug.

    Of het nu gaat om losgewrikte bouten van een treinwissel in Parijs, of om moedwillige valse beschuldigingen van misbruik door de kinderjuf : de onrust moet tot elke prijs worden levendig gehouden. Bij nacht en ontij auto’s in brand steken, om daarna oorlogje te spelen met de politie : allemaal tekenen aan de wand, die door de Overheid almaardoor weggewuifd worden in plaats van kei-hard bestreden. Door bijvoorbeeld de gekende namen buiten de wet te stellen. Vogelvrij te verklaren. Gangsters die door iedereen, samen met hun aanhang, zomaar op straat mogen afgeknald worden en die dan voor deze weldaad alom gelauwerd worden.  Zelfs al valt er af ten toe een onschuldige. Niet optreden tenzij met wat bla-bla, is koren op de molen van die nieuwe Ondergrondse Witte Brigade, die beter de naam zou krijgen van de Gifgroene Adder-Brigade. Gifgroen is immers de kleur van de Islam.

    *

    In eigen land is de CVP de hoofdschuldige voor de nooit aflatende invasie van armoe zaaiende Islammers. Niet alleen hebben die Heren hun eigen trouwste aanhangers, de 800.000 Arco-spaarders grondig bestolen en opgelicht, ze volharden in de boosheid door de motor te willen spelen van de Europese politiek, onderweg naar een nieuwe Sovjet repressie-apparaat.

    De CVP heeft het compromissen sluiten verheven tot een soort goddelijke deugd. Om de eigen posities veilig te stellen, worden over alle overige posities compromissen gesloten, zelfs met de Duivel en zin Moer. Ook met de meest wrede ideologie ter wereld, wordt vrede gesloten, in de hoop dat ook later met hen zal kunnen onderhandeld worden, eenmaal dat Groene Addergebroed het voor het zeggen heeft.

    Het volstaat om mijn angst te begrijpen of zelfs te delen, om met een open oog te kijken naar wat elders in  de wereld gebeurt, en waar Islam altijd gelijk staat met terreur.

    *

    Even schuldig aan de vernietiging van ons Volk zijn naast die o zo Christelijke Volkspartij, de o zo Christelijke Kerkleiders, die op de dag der wraak, als voedsel voor onze gevederde vriendjes, broederlijk aan dezelfde boom mogen bengelen in de wind.

    *

    Net als de Muur der Schande in Berlijn door het Volk van Oost en West Berlijn gesloopt werd, en niet door de Gezagdragers in West Duitsland, moet de Muur der Schande van het ‘cordon sanitaire’ met geweld door het volk gesloopt worden. De gelijktijdige vernietiging van de hoofdkwartieren van alle binnenlandse dagbladen zou al een goed begin zijn. Het zou volstaan daartoe een paar bedreven Jihad-strijders in te huren….

    *

    Een perfecte aanleiding daartoe zou bijvoorbeeld 21juli in het Parlement kunnen zijn, bij de Eed van Trouw aan de Wetten van het niet eens bestaand Belgisch Volk. Ik stel mij voor (maar dromen zijn bedrog), dat op het ogenblik dat de Troon het achterwerk van le Roi Philippe op zich voelt neerkomen, er 4 raketjes in gang schieten, en dat het hele geval, troon en persoon, aan een reusachtige ballon de lucht ingaan, hoger en hoger, dwars door de even voordien met dat doel geopende koepel. Deze luchtvaarder is een ervaren gevechtspiloot, en kan dus perfect de hemelen bedwingen. Dat alles op de tonen van “Bye Bye, Belgium” … dat ondertussen volgende weeknog moet getoonzet worden.

    Jongens en Meisjes : waarop wachten wij nog? Alle ingrediënten voor een veilige lancering worden deze week en op onze kosten in gereedheid gebracht. De troon wordt klaar gezet, het rollenpatroon is gekend. Op een paar draadjes meer of min zal er niet gelet worden. Gewoon, lijk bij Witse, de springladingen met de GSM bedienen. Wedden dat de volgende dag de hele wereld ons land zal weten liggen?! Om het geheel van de lancering nog aantrekkelijker te maken, zou Blode Mattil als een lappenpop met de voeten omhoog, aan een koord kunnen meegetrokken worden.

    *

    Op BDW moeten we niet rekenen, want die is nu al compromissen aan het smeden met de Tsjeven en de Ouaarde Lanskenoot van bezuiden de Armoegrens.

    We zijn inderdaad weeral verkocht, maar de levering is pas voorzien voor na de verkiezingen.

    .

    Ter zake :

    Opnieuw multicultifeest in Hamburg-Altona

    *

    In Hamburg-Altona is het opnieuw tot onlusten tussen de politie en jongeren gekomen. In de nacht naar vrijdag moest de politie ook al ingrijpen. Nu werden er drie auto´s in brand gestoken en werden de politieagenten met stenen bekogeld. De politie ziet nog geen overeenkomsten met de onlusten in Zweden twee maanden geleden.

    In de nacht naar zaterdag kwam het in Hamburg-Altona tot onlusten tussen 150 meest jonge buurtbewoners en 140 politieagenten. In het verloop van de rellen werden drie auto´s in brand gestoken.

    De inzet van de politie zou geprovoceerd zijn door het aansteken van vuurwerk op een binnenplaats. De woordvoerster van de Hamburger politie, Ulrike Sweden, kondigt nu nog meer politieaanwezigheid aan, bericht de “Hamburger Morgenpost”. Politieagenten zouden met stenen zijn bekogeld.

    Een politiewoordvoerder van de Hamburger politie zei dat de onlusten een voorspel gehad hebben. Sinds 2012 zou er sprake zijn van een groep van ongeveer 30 jongeren, die in het zogenaamde Hamburger “Stolperviertel” meerdere delicten zouden plegen, waaronder het toebrengen van lichamelijk letsel, drugshandel en roof.

    Afgelopen winter zou het dan iets rustiger geworden zijn. Maar in het voorjaar zou het opnieuw tot zulke delicten zijn gekomen. Buurtbewoners zouden steeds opnieuw bij de politie hebben geklaagd. “Ik wil graag benadrukken dat het niet om een cultureel conflict gaat. Onder de mensen met klachten bevinden zich ook ouders die oorspronkelijk uit Turkije afkomstig zijn”, zei de woordvoerder tegen de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.

    Op de vraag of er sprake zou zijn van parallellen met de onlusten in Zweden, zei de woordvoerder dat men “de kerk in het dorp” zou moeten laten. Er zou geen sprake zijn van parallellen, omdat de uitgangsomstandigheden en omstandigheden niet overeen zouden komen. Vorig jaar zouden er ook ambtenaren van jeugdzorg en streetworkers zijn ingezet om jongeren in de wijk te begeleiden. Maar deze maatregelen van de autoriteiten zouden “overwegend” niets uitgehaald hebben.

    Voor volgende week zou er een bijeenkomst gepland zijn tussen buurtbewoners en de politie. Daarbij zullen ook politici aanwezig zijn. Op dit moment bevinden zich 120 politieagenten in de wijk. De politie van Hamburg zou geen belang hebben bij een verdere escalatie. Donderdagavond was het ook al tot onlusten tussen de politie en jongeren gekomen in het “Stolpelviertel”.

    In Zweden was het twee maanden geleden tot zware onlusten tussen buitenlanders en de politie gekomen. Daarop was er in Zweden een discussie losgebrand over de liberale immigratiepolitiek van het land (hier).

    Vertaald uit het Duits door:  E.J. Bron

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    14-07-2013, 12:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1484 - ZO VERKOOPT MEN DE ZIEL VAN EEN VOLK. ZOVEELSTE AFLEVEERING

    .

    Zaterdag 13 juli

    Zon 5u44-21u52

    H Hendrik

    Met Sint-Henricus droog of regen, zeven weken duurt die zegen

    .

    1484 - ZO VERKOOPT MEN DE ZIEL VAN EEN VOLK. ZOVEELSTE AFLEVEERING

    .

    De Tsjeven hebben al die jaren echt goede comproimissen gesloten met de Roden

     

    Zodat beetje bij beetje ons volk kapot werd gecopromist. Maar ze zijn aan de vetpotten  kunnen blijven zitten.

    Wij, Vlaams Nationalisten van de harde lijn, zullen hen gedenken in onze gebeden, op 25 Mei 2014….

    .

    Hoe men in Bruxellabad de doden begraaft, zal mij een zorg zijn. Dat roversnest is mij alleen nog belangrijk voor de prijs die we ervoor kunnen krijgen bij het uiteenvallen van den Belziek. Misschien dat de ‘restwarmte’ van de lijkverbranding nog kan aangewend worden voor de centrale verwarming van de Europa-wijk? ‘Restwarmte’ bij het opstoken van allerlei vuilnis is heden ten dage hèt mode-verschijnsel bij uitstek geworden.

    Het artikel hieronder komt uit de GVA, waar men blijkbaar meer belangstelling heeft voor het reilen en zeilen van dode Ondergrondse Invasie-strijdkrachten dan voor het eerherstel van ten onterechte door datzelfde soort Ondergrondsen, van kindermisbruik beschuldigde kinderjuf. Bij GVA kennen ze hun prioriteiten!

    Het betrokken ‘ordannantie-voorstel’, waarvan zelfs de naam ‘ersatz’ is, is het zoveelste hindernisje dat genomen wordt, in de ontworteling aan zijn Christelijke roots van ons volk. Met dankzegging voor hun lafheid, aan het Kerkelijk Gezag.

    Stelselmatig heeft men de laatste 100 jaar (en langer) ofwel ongemerkt, ofwel met veel tam-tam naast de kwestie, al onze tradities ondermijnd. Want Lynkx wist, dat eenmaal afgesneden van de wortels, de stoerste eik moet vallen. En het Kerkelijk Gezag, nochtans veel meer ontwikkeld en met een eeuwenoude ervaring dan de aanvallers, was alleen begaan om wierook en koniklijke belangstelling. Ging trouwens het algemeen ontwikkelingspeil niet met sprongen omhoog? Een hogere levensstandaard stond bijna automatisch gelijk aan eerst een neutrale houding, later al vlug een spottende ondertoon rond het Instituut met al die vele belemmerende beperkingen. Seks werd een spelletje, en niet langer een Goddelijk Gebod. Het gezin werd omschreven als een achterlijke instelling die de vrije liefde in de weg stond. De Kardinaal ondertussen, stond bijna wekelijks in ‘de boekskens’, in de eerste plaats om er zelf beter van te worden in zijn run naar de Stoel van Sint Pieter, maar in werkelijkheid om er zich in te laten uitlachen

    *

    En zo kom ik ter zake..

    Een laatste rustplaats’ onder de toren werd plotseling als zeer ongezond gedecreteerd, met zo maar ineens afschaffing van de dodencultus. Ergens buiten de agglomeratie moest een boer een stuk weide afstaan, en op de Nieuwe Gemeentelijke Begraafplaats gold voortaan een soort eenheidsworst. Het ‘kerk-hof’ werd ontruimd en heraangelegd als parking : de ‘hof’ was weg, er bleef alleen de ‘kerk’, vereenzaamd en jaar na jaar een beetje leger. Zodra de doden er weg waren, werdden de donkere hoekjes al vlug ontdekt door  de dorphomo’s, de kinderverkrachters, echtbrekers en drugdealers,  die er ongestoord konden gedijen. De politie kwam er toch niet, want bang in het donker.

    En de Kardinaal? Hij pochte voort.

    Toen druppelden er stilaan klachten binnen over de regen en  de wind op al die ‘Gemeentelijke Begraafplaatsen’ Kijk, kijk, er moet dus gezorgd worden voor een dak boven het hoofd. Of die akkers, die nu ‘doden-akkers’ waren geworden, in een recreatiezone, een ambachtelijke of een landbouwzone lagen, er moest aan een dringende nood verholpen worden.  Maar het moest een ‘neutraal’ gebouw worden, hoor, waar kerk en staat goed gescheiden bleven : de tere zieltjes van niet-kerkelijken konden toch niet geconfronteerd worden met kerkelijke symbolen. Trouwens, die onderdak-gevallen waren geen ‘gebedsruimten’, hé : afhankelijk van de bij de Begrafenisondernemer betaalde méérkost voor bepaalde ‘ceremonies’, kon daar voor iedereen nog een laatste ‘bijeenkomst’ met de duurbare afgestorvene belegd worden. De corbillard mocht trouwens – Politie-reglement - niet verder dan de parking voor deze neutrale ruimte. Priester, misdienaars, de eeuwenoude liturgische gezangen, het afscheid aan de boord van het graf : dat alles is gaandeweg helemaal weggevallen want geen pastoors meer.

    Het kerkgebouw, ergens verloren in het centrum, blijftf leeg. Ze hebben geen rol van betekenis meer. Ze kosten teveel geld! Zelfs voor de trouws, buiten voor het nemen van de foto’s, zijn ze een overbodige luxe. De eigenlijke plechtigheid gebeurde immers op het Stadhuis, voor het Ambt (en de dikke buik) van de daartoe aangestelde Schepene, die voor de elfendertigste keer dezelfde mopjes staat te verkondigen. Ja, ik wil, en Ja, ik wil ook en voor het verder verloop verwijzen we naar de Rechtbank van 1ste Aanleg, die mensen moeten ook leven.

    *

    Tien jaar is het nu, sedert we ‘verkast’ zijn naar Centraal Italië. Het leven is er eenvoudig en stil. Vooral met die 2 altijd terugkerende zaken uit het leven die in het Vaderland zo krankzinnig verminkt werden, huwen en sterven, is het verschil schrijnend. Begraafplaatsen zijn hier bij mensengeheugenis altijd gebeurd op een mooi plekje buiten de centra, toen en nu nog altijd ‘Campo Santo’ genoemd, omdat op die plaats de lichamen der Geliefden wachten op het Eeuwig Weerzien.

    Op dat ‘Eeuwig Weerzien’ wordt bijna dagelijks een voorschotje genomen door de levenden, want het is er een gaan en komen van oud en jong. Het Campo Santo ‘leeft’. En de dagelijkse bloemenverkopers aan de ingang doen gouden zaken. Het is bijna een sacraal gebeuren. Met een vers bloempje uit de tuin, of een lichtje om binnen in de grafkapel te laten branden. Hier worden de doden immers bijna nooit in de grond gestopt, maar bovengronds bijgezet in een  soort dodenhuisje waar de status van de familie alle eer worst aangedaan.

    *

    Huwelijken worden meestal in de Kerk en voor de Pastoor gesloten. In veel gevallen de zondag, tijdens de Hoogmis. De Kerkelijke Huwelijksbeloften gelden onveranderlijk voor de Burgerlijke Stand. U moet weten, dat de ‘Code Napoleon’ nooit ingang gevonden heeft in Italië.

    *

    Zeg nu zelf : een traditie-volle dienst in een sfeervol kerkje, of een afgehaspelde formaliteit in een of ander nieuwerwetse glazen schrijn : ziet U nu waar de Moderne Tijd ons voert?

    De vooruitgang immers valt niet te stoppen. Vandaar dat het zelfs praktisch gevonden wordt, dat er naast de ‘strooiweide’ op de Gemeentelijke Begraafplaats stilaan overal crematoria uit de grond schieten. Efficiëntie waarde landgenoten, daar gaat het om. Efficiëntie en grof geld verdienen! En om het gerief van de straathondjes, die aangelokt door de geur, hun pootje komen heffen op de strooiweide.

    *

    O Ja, U zou nu eenmaal de trotse bezitter moete zijn van een protserige villa in een mooi villa-park, met als naaste gebuur de schouw van waaruit rook en roet van de ene na de andere hemelvaarder ten hemel stijgt en weer neervalt binnen een straal van vele kilometer… Dank zij die grizje neerslag hoeft U nooit nog meststof te kopen voor Uw geraniums. U kunt zelf, mits een beetje vooruitziendheid, de hele familie en zelfs de aangetrouwde familie kosteloos van de beste meststof ter wereld voorzien.

    *

    Ja, en on Brxellabad zal men dus binnenkort kunnen overgaan tot begrafenis-rituelenzoals in de meest achterlijke Moslimlanden : de overledene, in doeken gewikkeld, op de schouders door de straten dragen, onder begeleiding van een troep huilende Moslim-wijven, terwijl hun gemaskerde mannen hun schiettuigen in de lucht afschieten.

    Kwestie zal zijn, daar dan niet in de weg te lopen, of er gebeuren ongelukken!

    .

    Ter zake :

    Binnenkort begraving in lijkwade mogelijk in Brussels Gewest?

     12/07 Binnenland Het Brusselse parlement heeft vrijdag een ordonnantie goedgekeurd die in de toekomst de mogelijkheid zou bieden om in een lijkwade begraven te worden. Maar de tekst legt de bal om dit concreet te maken, in het kamp van de regering.

    Het voorstel tot ordonnantie was door Ahmed Mouhssin (Ecolo) ingediend en mede-ondertekend door Eric Tomas (PS), Hamza Fassi-Fihri (cdH), René Coppens (Open Vld), Walter Vandenbossche (CD&V) en Elke Van Den Brandt (Groen). Op papier staat de tekst toe dat een stoffelijk overschot niet in een doodskist maar in een ander omhulsel wordt begraven.

    Een lijkwade is sinds 1998 verboden in het Brusselse gewest voor een begraving. Volgens Ahmed Mouhssin zijn er echter geen bezwaren op het vlak van hygiëne of veiligheid. De tekst werd met een ruime meerderheid goedgekeurd.

    .

     

     

     

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    13-07-2013, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1483 - DE NIEUWE ORDE VAN DE DUITSE PVDA

    .

    Vrijdag 12 juli

    Zon 5u43-21u53

    H Nabor

    .

    1483 - DE NIEUWE ORDE VAN DE DUITSE PVDA

    .

    Kwaadsprekerij over de Grote Rode Roerganger

     

    De Verborgen Verleider van den Cleynen Toeback

    .

    Moest het nog eens zò zijn, dat de Rode Manitou’s zich eens te meer willen herbronnen, dan moeten zijn zekerlijk  ‘Het Plan de Man’ ter hand nemen. Net als hun Grote Roerganger, den Dolf-met-de-Snot die in Duitsland van de Jaren ’30 de Communistische Heilsleer een beetje naar zijn hand heeft gezet, om er het Nationaal Socialisme uit te boetseren, zouden zij in deze tijden kunnen proberen om die andere Heilskeer, de Islam, aan te passen aan de eigen verwachtingen. Iets in de zin van bijvoorbeeld : Leve de Socilo-Islamo Solo Slim..

    Mits een kleine royalty, mag Den Cleynen Toeback als der Grosse Partei Führer altijd deze idee van mij overnemen. Zo mag hij zeker zijn van een ereplaats in de hel aan de rechterhand van het Grote Socialistische Voorbeeld van de Duitse PvdA van weleer.

    *

    Vandaag gaan we terug naar de periode rond de 2 wereldoorlogen, die in ons land toen behehekst werden door de Belgische Werklieden Partij, de BWP. In Duitsland, waar alles veel preciezer is, was de PvdA van Adolf Hitler aan de macht. Deze macht trok natuurlijk ook vele achterlopers aan, en ook het VNV, het Vlaams Nationalistisch Verbond, voelde zich aangetrokken tot deze Nieuwe Orde. Al was dat vooral omdat er op die manier tenminste een einde zou komen aan de Franstalige overheersing. De hel-bloedrode haantjeskraaiers echter, zij het weliswaar met een donker bruin randje, waren sedert Operatie Barbarossa, toen de Legers van de Grootste Socialist Aller Tijden (Adolf Hitler) het land van de Grootste Communist Aller Tijden (Stalin) binnenviel, samen met de Duitse PvdA van toen, uit de gratie van alle salon-socialisten geraakt. Ze zijn er trouwens sindsdien nooit meer binnen gemogen. Meer zelfs, dat de socialisten ooit Hitler in de hemel hadden geprezen, werd sindsdien met klem bestreden. Hendrik De Man, germanofiel en Führer van de Belse Socialisten, werd daar het slachtoffer van. Hij werd zelfs door de Belse Just-is-Just na de oorlog veroordeeld tot 20 jaar gevangenis en 10.000.000 schadevergoeding voor ‘hulp aan den vijand’. Hij ‘verongelukte’, samen met zijn echtgenote, in nooit opgehelderde omstandigheden, met zijn auto onder de trein op 12 juni 1953, in Greng, Zwitserland. Overbodige en uitgediende socialistische voormannen vallen nu eenmaal morsdood uit hun kerselaar, of rijden onder een trein.

    *

    Na deze uitleg moet het iedereen duidelijk zijn, hoe de Linxen zo hard voor belgicist  spelen : zij hopen op deze manier hun verkeerd gebleken sympathieën uit de Jaren ’30 te doen vergeten. Hun grootheidswaanzin echter zijn ze nooit vergeten, en dat legt uit waarom ze heden ten dage zo achter de Islam aanlopen.

    Omdat de Broederschap der Rode Zielen zo gebeten is op deze klaarziende idealist, durf ik voor meer uitleg verwijzen naar Wikipedia, voor een korte levensbeschrijving. De man was, samen met De Brouckère en Emiel Vandevelde, een gedreven belgicist, maar anders dan die twee, heeft hij veel te laat de juiste bocht genomen.

    .

    Ter zake :

    Hendrik de Man

    *

    Op 20 juni was het precies zestig jaar geleden dat de socialistische politicus Hendrik de Man in Zwitserland om het leven kwam (1953), samen met zijn echtgenote. Hun

    wagen werd door een trein gegrepen. Hendrik de Man, van 1938 tot 1940 voorzitter van de Belgische Werkliedenpartij (BWP), leefde in Zwitserland in ballingschap.

    Sinds dat tragische ongeval is hij in de nevelen van de geschiedenis verdwenen.

    Enkel bij aspirant-historici zal de man nog een belletje doen rinkelen. Die Antwerpenaar is één van de belangrijkste socialistische politici van de eerste helft van de 20ste eeuw geweest, maar door zijn omstreden rol tijdens de Tweede Wereldoorlog is hij in de geschiedenisboeken weggemoffeld. De socialisten durven amper over hem spreken.

    Ere wie ere toekomt, het Franstalige weekblad Le Vif haalde De Man een paar weken geleden vanonder het stof. Le Vif wilde nagaan wat de invloed van De Man op de socialistische beweging is geweest. Toen de journalist die het artikel schreef een aantal Waalse socialistische kopstukken contacteerde, kreeg hij bijna overal nul op het rekest. Het lag voor de hand dat aan PS-voorzitter Paul Magnette gevraagd zou worden naar de betekenis van De Man voor de socialistische partij. De burgemeester van Charleroi, een politicoloog en ULB-professor, hield de boot af. Het was volgens hem niet gepast en niet verstandig om zich te buigen over zijn voorganger.

    Rond De Man hangt een taboe, zeker in linkse Waalse kringen. Terwijl hij voor hen een held zou moeten zijn. De Man schreef 8 boeken, 23 brochures en 192 artikels. Hij wou dat het socialisme brak met het marxisme, waardoor hij aan de basis lag van de moderne sociaaldemocratie.

    En zijn Plan-De Man – de nationalisering van de banken en structuurhervormingen – was in 1935 het antwoord op de Grote Depressie.

    Na de Duitse inval in 1940 beging De Man volgens links een onvergeeflijke fout. Hij zag in de Nieuwe Orde-beweging iets revolutionair. Op 28 juni 1940 riep hij op de Duitse overwinning te aanvaarden en de gebeurtenis te zien als een kans om voor sociale vooruitgang te zorgen. De oude liberale en burgerlijke wereld had zijn tijd gehad. De Man, toen dé vertrouwensfiguur van Leopold III, zag wel iets in een regering naar het model van het Vichyregime van Philippe Pétain. In 1941 besefte De Man dat zijn vertrouwen in de Duitse bezetter fout was en hij trok zich terug in de Savoie. In augustus 1944 vond hij met de steun van een socialistische medestander politiek asiel in Zwitserland. Op 12 september 1946 veroordeelde

    de krijgsraad hem bij verstek tot een gevangenisstraf van twintig jaar en tien miljoen frank schadevergoeding voor zijn collaboratie tijdens de oorlog.

    Sindsdien wordt De Man, ook al was hij één van de invloedrijkste socialisten, in Wallonië uit het collectieve linkse geheugen weggegomd. Zegt de Luikse historicus Francis Balace hierover: “Men verwijt De Man dat hij eerder zijn partij heeft verraden dan zijn land.” Balaces

    collega Alain Colignon, één van de auteurs van de “Encyclopedie van de Waalse Beweging”, noemt de houding van De Man “een super-accommodatie met de Europese Nieuwe Orde op een ogenblik dat hij niet meer geloofde in de parlementaire democratie”. Over het feit dat De Man, samen met een groot deel van het socialistische kader, mee de oprichting van de Unie van Hand- en Geestesarbeiders, een eenheidsvakbond van arbeiders en

    bedienden, voorbereidde (aanvankelijk met instemming van de bezetter), zegt Colignon: “Hij zei luidop wat vele anderen stil dachten.” Een dubbelzinnige houding, waar de Waalse socialisten niet graag aan herinnerd worden.

    In Vlaanderen is de houding anders. Ex-socialistisch parlementslid Lode Hancké is voorzitter van de Vereniging Hendrik de Man, die op geregelde tijdstippen voordrachten en lezingen organiseert over de rode voorman. In Le Vif wijst Hancké erop dat de wetenschappelijke aandacht voor De Man groot is. Tijdens een colloquium in 2003 vond wel een anti-De Man-betoging plaats. Herhaaldelijk heeft Hancké de Waalse erfgenamen van de grote syndicalist

    André Renard uitgenodigd om over het gedachtengoed van De Man te debatteren.

    Het antwoord: “De Man? Onbekend.”

    De enige PS’er die er openlijk over wil praten, is senator en historicus Philippe Moureaux:

    “De Man is geen taboe in de partij. Ik praat er over. (...) Het Plan-De Man was geniaal.

    Maar hij heeft zich zwak gedragen tegenover een autoritair regime. (...) Maar dat maakt van De Man nog geen oorlogsmisdadiger. Hergé is door zijn werk veel meer een collaborateur geweest.”

    Picard

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    12-07-2013, 08:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1482 ‘T PALLIETERKE WIL ONS KONINKLIJK PLEZIER BEDERVEN

    .

    1482 ‘T PALLIETERKE  WIL ONS KONINKLIJK PLEZIER BEDERVEN

    .

     .

    ’t Pallieerke raadt af teveel aandacht te besteden aan de patriottische erfopvolging in het Circus van Laeken. En gelijk hebben ze daar. Maar dat wil niet zeggen, dat we deze gelegenheid moeten laten voorbijgaan om ons te amuseren. Het Koninklijk Circus draait dezer dagen op volle toeren en om de haverklap treden er nieuwe clowns op, de ene al lachwekkender dan de andere. Gisteren waren het nog de Ongestelde Lichamen van al die oude mannen, gewezen Premiers van het land, de ene al diefachtiger van aanleg dan de andere. Het is triestig, moest het zo koddig niet zijn. Gegarandeerd sterft elke boom binnen de paar seconden af, zo gauw aan een van zijn takken zo’n zwaargewicht wordt opgehangen.  

    *

    Van 11 tot 21 juli : nog precies 10 dagen, om elke dag een ‘België Barst’-ballon ergens te lande op een symbolische plaats te laten opstijgen. Liefst nadat de wereldpers getipt werd.

    Nog beter zou natuurlijk zijn om iedere dag duizenden kleine ballonnetjes overal in de straten te verdelen, die zo afgesteld zijn dat de tekst-kartonetjes een tiental meter boven de straat blijven bengelen, zodat niet de eerste de beste belgicist ze kan afschieten. Die kartonetjes zelf zouden best een kleine verzamel-waarde hebben, met daarenboven een aangehecht bonnetje dat recht geeft op een biertje van Hoge Goesting. 

    Om de met alle macht opgetrommelde militaire politie te verschalken, zou men om de 10 ballonnen met ‘België Barst eentje kunnen oplaten met ’ La Belgiquen q’elle crève’, zoat de wereld weet dat de Vlamingen hun wereld kennen.

    De climax zou natuurlijk zijn, dat men het spreekgestoelte voor de Eedaflegging discreet zou hebben kunnen ombouwen tot een lanceerplatvorm voor interstellaire reizen. Le Prince Philppe weet drommels goed, dat er in de ruimte geen plaats is voor protocol en dat hij daar als eerste gay-vorst gerust uit de kast mag komen.

    Hier op deze blog zal over de geaardheid van de Nieuwe Koning der Franscouillons voortaan met de nodige eerbied en discretie geschreven worden, als over Philippe le Gay-Gaai Philppe, die, net als de H. Sint Jozef, niet de echte, maar de voerdster-vader is van die hele rits mee-etertjes die we moeten onderhouden.

    *

    Waarde Vrienden m/v van de Staatsvuiligheid die dit leest : voor geval jullie zinnens zijn mij een loer te draaien wegens van alles en nog wat, weet dan dat ik politiek asiel gevraagd en gekregen heb, zo ver mogelijk van h-jullie apen-land. Ik kom daar pas terug na mijn heiligverklaring, om er te komen spoken.

    .

    Ter zake :

    De Opvolging

    Gebruikt Philippe een harde of een zachte tandenborstel? Draagt hij graag een marcelleke? Is hij er klaar voor? U kon het deze week in de “serieuze” gazetten allemaal zéér uitgebreid lezen, in een extra bijlage daar en een extra bijlage ginder. Het kon en kan niet op.

    Daarom, beste lezer, dat we u nog meer blabla er de grote capaciteiten van onze toekomstige koning besparen. Tiens, denken we dan, een maand geleden twijfelde iedereen

    of “hij het kan”, “of hij er klaar voor is”, en vandaag

    worden er katernen volgeschreven over de capaciteiten van Fluppe. Niemand (behalve een aantal mensen met een slecht karakter) twijfelt er nog aan dat hij een “fantastische” koning gaat worden.

    Toch moeten ons enkele zaken van het hart. In alle bescheidenheid, maar het was ’t Pallieterke dat als eerste persmedium duidelijk aangaf dat we dit jaar een nieuwe koning gingen krijgen. Dat artikel verscheen op 14 mei, maar werd twee dagen ervoor geschreven.

    Die zondag 12 mei, toevallig of niet, deelde Albert Deux zijn beslissing mee aan prince Philippe. Bij Le Soir lezen ze ook ’t Pallieterke, en daar brachten ze onze voorspelling als groot nieuws, weliswaar zonder bronvermelding. Het “grote” nieuws van Le Soir werd door de andere media uitgebreid overgenomen.

    In het paleis konden ze er niet mee lachen: het gesprek tussen Albert Deux en prince Philippe, in aanwezigheid van slechts een enkele adviseur, gebeurde immers in het grootste geheim en uiteraard in alle discretie. Het feit

    dat enkele dagen later er over niets anders gesproken werd, gaf de indruk dat er in het paleis een lek was.

    De “serieuze” gazetten pakken nu uit met de ontdekking dat we twee koningen en drie koninginnen gaan krijgen. Tja, dat heeft u ook al kunnen lezen in uw lijfblad, maar dan wel in ons nummer van… 5 juni.

    En dan die mededeling over de keuze om met “Philippe” te tekenen. Het is geen statement tegen de Vlamingen, aldus het paleis.

    De opvolging

    Dat klopt natuurlijk. Het statement om met “Philippe” te tekenen, dateert niet van vandaag.

    Dat “statement” werd exact vijfendertig jaar geleden al genomen bij de geboorteaangifte.

    Philippe bleef dat “statement” trouw. Bij zijn opleiding als gevechtspiloot (Alpha Jet en F-16) stond er op zijn pilotenhelm (in dymo-lettertjes): Philippe de Belgique. En dat “statement” heeft hij zonder problemen kunnen “volhouden” bij de naamgeving van zijn kinderen.

    Tot slot wil ik een oproep doen aan alle republikeinen

    en alle Vlaamse bewegers: hoe moeilijk ook, laat deze tricolore kelk aan u voorbijgaan. Laat u niet vangen aan de kunstmatig gecreëerde hype rond de poppenkast van Laken. Trap niet in de val om de oude en/of de nieuwe koning te gaan uitjouwen. Ik weet het, het kribbelt bij velen om een antiroyalistische stem te laten horen.

    Mij lijkt het echter contraproductief om te gaan roepen en tieren. Als je niet op de sympathie van de bevolking of de steun van de media kunt rekenen, moet je dat soort acties achterwege laten. Er zijn andere en stijlvollere manieren om de republikeinse stem te laten horen.

    Bovendien, zou je kunnen redeneren, is de komst van koning Philippe nog niet zo slecht. Vooral aan Franstalige kant ziet men de toekomst met die stuntelige Philippe somber in.

    Philippe Moureaux (voormalig PS-burgemeester van Molenbeek) verwoordde het op 4 juli zo: “On respecte la décision royale en on croise les doigts pour l’avenir.” Niet dat ik sta te juichen bij de komst van Fluppe, maar misschien – en laten we dat hopen – zal zijn doen en laten het land verder uit elkaar drijven.

    De angst van de Franstaligen is onze hoop.

    KvC

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    11-07-2013, 12:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1481 – ACHTER DE SCHERMEN VAN HET MADAM RAMMEN

    .

    1481 – ACHTER DE SCHERMEN VAN HET MADAM RAMMEN

    .

    Dieet-advies voor Ondergronders

     

    Aanbevolen door Bart De Wever.

    *

    Aandacht : dit is een KNT-verbodteken, want elke verwijzing naar her rammen is … geramd.

    .

    Ik geef het grif toe : mijn vorderingen in de Arabische of Turkse taal zijn la-men-ta-bel.  Ik weet iets over her ram-ma-dammen (het rammen van madammen), maar weet niet war de klepel hangt. Ttz ik weet wel waar de klepel die nodig is bij het rammen zelf, hangt, maar ik weet niet of niet-moslim-ram-madammen dat graag hebben. Al denk ik dat dit eerder een vraag is voor Almacy, of voor Schoon Blum Kherrbache.

    Daarom deze raad in  plaqué-goud : vanaf vandaag (en vanaf morgen voor de Turkeys) opgepast voor de Mo-Slims rammelaars in deze vasten-tijden, waar het risico even groot is voor of na of tijdens de zonsopgang of ondergang. De dames trekken dus best de kuisheidgordel aan, zetten dat op dubbel  slot en gooien de sleutel weg.

    Wij Christenen vasten ook op gezette tijden, maar dat wordt al vele jaren doodgezwogen. Is ouderwets, totaal achterhaald en trouwens zeer slecht voor allerlei lichamelijke prestaties. Christenen vasten met de stille trom en heffen niet eens ’n vingertje in de lucht, als ze een varken zien zwijnen op straat. Houd hem vast en ongeschonden - op boet-en vrijdag vlees ontberen, was trouwens al altijd een matigings-intentie van onze geestelijkheid. Mild zijn in de offerblok, milder dan gewoonlijk, kon helpen voor wie dat wilde, om de hemel te verdienen. Nu is daar de Ziekenkas voor, en die betaalt royaal, ook aan de Ondergronders zelf, want Ziekenkas, dat is nu een mensenrecht.

    Opgelet dus dat niemand in het Openbaar een pintje pakt of een frietje steekt : dat staat gelijk met het uitdagen van de ganse Geheelonthoudende Ondergrondse. En U loopt het risico van een flinke rammeling, of erger, als die Ondergrondenaar een echt Overtuigde is, kan Uw familie een dubbele doodskist voor U bestellen : een voor Uw lichaam, normaal geblokt formaat, en een kleiner, voor het hoofd.

    Mensen met een beetje van een leeftijd, kennen nog de gevaren van de confrontatie met een Ondergrondenaar van tijdens de Bezetting. Als er geen Duitsers in de omtrek waren schoten ze op alles wat bewoog Zelfs op een haas, die zijn oren had laten wapperen boven het maaiveld. Voor iemand die lang genoeg geleefd heeft, weet die dat, eenmaal de Duitsers verdwenen, die Ondergrondenaars de ware helden bleken te zijn geweest. Zo d’Ouden zongen, zo piepen de Jongen….

    .

    Ter zake :

    Vanaf vandaag is het ramadan – het moorden kan beginnen

    Vandaag, dinsdag 9 juli, begint de ramadan 2013 en de wereld mag benieuwd zijn waar het moorden dit jaar het ergst zal zijn. Zoals Mohammed in 624 heeft voorgedaan, toen hij bij Badr de Mekkanen overwon, daar houden de moslims tot op de dag van vandaag nog van. Moorden tijdens de ramadan geldt als bijzonder efficiënt, omdat het op geen enkel moment van het jaar eerzamer is om ongelovigen af te slachten dan in de vastenmaand.

    Vanaf vandaag krijgt de laaghartige islamitische martelaar de beste plek in het paradijs, als hij maar goed genoeg moordt. Wat ook gemakkelijker gaat als men sowieso prikkelbaar is. Want eten, drinken, seks en roken zijn voor zonsondergang verboden. Dan kun je heel gemakkelijk door het lint gaan en een Kafir (“ongelovige”) aan het mes rijgen. Ook al ontbreekt het misschien aan kracht om een hoofd af te snijden, voor een goed geplaatste snee in de halsslagader zal deze nog volstaan.

    “Ramadan is de maand van de heilige oorlog en van de dood voor Allah. Het is een maand voor de strijd tegen de vijanden van Allah en Allahs profeet, zoals tegen de Joden en hun Amerikaanse faciliteerders.”

     

    Auteur: L.S. Gabriel

    Vertaald uit het Duits door: E.J.Bron

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    11-07-2013, 10:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1480 - OVER HET LAND VAN MY SARIE MARAIS

    .

    Donderdag 11 juli

    Zon 5u42-21u53

    Vlaamse Feestdag

    H Benedictus, patroon van Europa

    .

    1480 - OVER HET LAND VAN MY SARIE MARAIS

    .

    Stellenbosch

     

    Waar die Rooineks wier vererg

    .

    Elders op de bevriende blogs wordt er op Vlaanderens Hoogdag gevlaggzwaaid en heimat-lliederen gezongen.  Op deze blog beperk ik mij gewoon tot de realiteit, hoe een welvarend land, vele malen groter dan Vlaanderen, in een minimum van tijd kan verloren gaan. Veel woorden moeten daar niet aan vuilgemaakt worden : Arm Vlaanderen zal geen 100 jaar geduurd hebben van weggeweest te zijn. Geniet dus van de oorlog, de vrede zal verschrikkelijk zijn.

    *

    Onderstaand stukje omgekeerde wierook vanwege de Heer Joost Niemöller bij E.J. Bron, over de Heilige bij Leven, de communistische terrorist Nelson Mandela, is werkelijk balsem op de ziel. Bij Paus Johannes-Paulus II heeft men tenminste nog gewacht tot na zijn hemelvaart, om te roepen ‘Sancto Subito’. Maar Mandele doet het doodgaan af, op dezelfde manier als hij geleefd heeft : in de schijnwerpers.

    *

    Over Zuid Afrika weet ik niet vel. Ben daar amper een par dagen geweest, ergens in de eerste jaren na de Apartheid. Onze plaatselijke vriend, een blanke welstellende zakenman, uiteraard, vond de volgende morgen in JHB zijn auto op straat terug. Op blokken. Zonder stuurwiel en zonder de vier wielen. Totaal leeggeroofd, tot zelfs de kussens toe. Tsja, was zijn laconieke vaststelling : ik had het kunnen weten.

    Een jaar later mailde hij mij over zaken, met zeer tussen haakjes, dat zijn voertuig daar nog altijd stond op dezelfde plaats, maar al een tijdje zonder de blokken. Binnen-in lag alles vol met lege whisky-flessen.

    Misschien heeft iemand van jullie in 2013 dat wrak ook zien staan? Mijn vriend, die wist te vertellen dat zijn voorouders uit Frankrijk tijdens de Godsdienst-oorlogen gevluchte Catharen waren geweest, drijft zijn zaken verder vanuit het buurland Rhodesië, nadat zijn bedrijf ontelbare keren door wilde neger-benden was leeggeroofd.

    Het bedrijf van mijn vriend is een plaatselijke KMO, die een kleine 4.000 zwarten tewerk stelt. Maar daar in Rhodesië draagt hij zijn persoonlijk schiettuig niet meer op zich. Noch thuis, noch in het bedrijf.  Hij verplaatst zich heden ten dage in een open 4 x 4, waar zijn trouwe viervoeter dag en nacht de situatie beheerst : een blinkende pikzwarte Bouvier, met krulhaar en gevaarlijk wit-blikkerende tanden.

    Dat het beest de beste kindervriend is van uren in ’t rond, geloof ik niet. Ik persoonlijk zou daar eerder een zwarte Dobberman in zetten, want die heeft meer de afweer-manieren van een Duitse SS-er, dan een brave kwispelende Vlaamse Koe-hond.

    Verder heeft mijn vriend een vooruitziende natuur. Als hobby kweekt hij nu dat soort Bouviers, tegen de dag dat het ANC weer terug gekropen is in de huid die het altijd al heeft gehad voor het aan de macht kwam : een terroristen-clubje dat eenmaal uitgespuwd, verplicht zal zijn weer in de clandestiniteit te gaan leven.

    *

    Ach ja, ik hoop van My Sarie Marais ooit eens terug te zien. Zij heeft daar onder by die melies, by die Mooi Riviier gewoon, nog voor dat die oorlog hêd begin…...

    *

    Ons sprak alle twee Nederlands toen : U sprak Afrikaans en ik West Vloms : een tolk was er niet eens nodig, daar aan de andere kant van de wereld. Alleen moesten we af en toe met elkaars rare woorden lachen. Met ‘plofstof’ bijvoorbeeld, voor dynamiet. En voor de ‘hijser’ die we kregen toegewezen door de liftboy, toen we vroegen waar de lift was. Op de vlieghaven van JHB sprak de hagelblanke loket-bediende ons in een soort Boers aan, liever dan in English, zei het dametje, en ze lachte daarbij zeer ondeugend toen zij ons eigen taaltje hoorde….

    Acj Mandela, Old Fellow, waarom toch is een van Uw zelfgemaakte bommen vroeger niet af gegaan in Uw eigen handen? Wat velletjes en beentjes, en die kat zou voor altijd zijn ‘gone with the wind’….

    Ter zake :

    Mandela bracht de hel op aarde

    Geplaatst door Joost Niemoller op 9 juli, 2013 - 11:29

    © South Africa The Good News / www.sagoodnews.co.za/Wikipedia

    .

    De wereld eert Mandela en zwijgt over de blankengenocide, nu, in zijn land.

    We worden nog steeds geacht te denken dat de Apartheid in Zuid-Afrika de hel op aarde was. Blanken hadden Zuid-Afrika tot het enige welvarende deel van het Afrikaanse continent gemaakt. Ja, een wereld, waar niet iedereen dezelfde rechten had. Dat is fout. Mensen horen wel dezelfde rechten te hebben. Dat had anders gemoeten. Maar dat het er nu voor iedereen alleen maar heel veel erger op is geworden, daar hoor je dan weer niemand over.

    Mandela wordt in de wereld vereerd als een heilige. Niemand wil weten dat de man een communist was, die toestond dat er ook onder zijn eigen ANC gelederen gemarteld werd voor de 'goede zaak' en dat het oké was om samen te werken met de Oost Duitse Stasi, alles voor het goede doel.

    Nu kan ik daar nog wel mee leven. Oorlog is een smerige zaak, en zeker in de periode van de Koude Oorlog had je je vrienden niet voor het uitzoeken.

    Maar hij was dus geen heilige. Vandaag de dag worden in de media de namen 'Obama' en 'Mandela' gelispeld als de nieuwe heiligennamen, een eindeloos herhaalde mediamantra, zeker nu de man daar in dat ziekenhuis dood ligt te gaan.

    Maar wat voor land laat hij achter? Dankzij deze heilige Mandela is Zuid-Afrika veranderd in de hel op aarde. En het gedweep van de hele westerse wereld heeft daar niets aan kunnen veranderen.

    Elke 17 seconden wordt er in Zuid-Afrika een vrouw verkracht. Een vrouw in Zuid-Afrika loopt een grotere kans verkracht te worden dan een opleiding te krijgen.

    Elke dag worden er in Zuid Afrika 50 mensen vermoord. Dat is een getal wat mijn bevatingsvermogen te boven gaat. Niet elk jaar. Elke dag.

    Met meer dan 15 procent van de bevolking heeft Zuid-Afrika het hoogste AIDS percentage in de wereld.

    Het ANC, kortom slaagde erin om het meest welvarende land van Afrika, te veranderen in de hel op aarde. En het gezicht dat hieraan verbonden wordt is Mandela. Maar we hebben hier het gezicht van een heilige van gemaakt. Dit bewijst alleen maar dat we een totaal verblinde, totaal verziekte, totaal amorele samenleving zijn geworden.

    Nu al wordt in stukken in The New York Times, schaamteloos beweerd dat we Mandela eigenlijk niet verdienen. Dat bewijst alleen maar dat mensen in een multiculturele massapsychose verkeren. Zwart is het mooiste wat er is. Blank is het slechtste wat er is. Zwart aan de macht is vooruitgang, is vrede op aarde. De werkelijkheid is dat Mandela verantwoordelijk is voor een van de grote menselijke destructies in de wereld.

    Hitler. Stalin. Pol Pot. Mao. Mandela.

    We weten het best. We weten dat  de Zuid-Afrikaanse regering niets doet om de AIDS epidemie te stoppen, niets doet aan de moorden, de verkrachtingen. In een normale wereld stel je een regering verantwoordelijk voor dit soort gruwelen. Maar wij leven in een gestoorde wereld. De altijd goedlachse, altijd mild ogende Mandela, we maakten een God van hem. Een multiculti God. We zien Mandela en we denken aan verdraagzaamheid. Wetend hoe Zuid-Afrika ervoor staat. Tot wat voor soort mensen maakt ons dat?

     

    Waar 'we' niet van weten, omdat er niet over bericht wordt, is de genocide op de blanken die er plaats vindt. Er zijn nog maar 4,3 miljoen blanken over in Zuid-Afrika, en zij zijn de meest gehaatte mensen van allemaal. Niet alleen in Zuid-Afrika, ook in de wereld. Ze verdienen het om te sterven in naam van de heilige Mandela.

    Tussen half 2012 en half 2013 alleen al waren er 309 het slachtoffer van een aanval, werden er 170 vermoord. Alleen omdat het blanken waren, geofferd voor 'ons' schuldgevoel.

    Neergestoken, omver gemaaid, door het hoofd geschoten. Oude mensen vaak. Eenvoudige, oude mensen met winkeltjes of boerderijen. Met opvallend Nederlands klinkende namen. Een blank meisje van zestien, gekidnaped en als sekslavin verhandeld. Een troffee, want blank. Een zeventigjarige vrouw en haar tachtigjarige man stonden de tuin te besproeien. Een zwarte overvaller sprong naar binnen, viel de vrouw aan en schreeuwde: "I will fucking kill you white bitch!"

    Dat is het Zuid-Afrika dat de heilige Mandela nalaat. En geen woord van kritiek.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     

     





    11-07-2013, 10:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1479 - WILLEN DE NIET-KERKELIJKEN NU EINDELIJK EENS ZEGGEN WELK SOORT PAUS ZIJ WILLEN?

    .

    1479 - WILLEN DE NIET-KERKELIJKEN NU EINDELIJK EENS ZEGGEN WELK SOORT PAUS ZIJ WILLEN?

    .

    Goed idee : een legertje Copie Conform Pausen


     

    De wereld rondsturen, naar al de raakpunten waar de Islam de Vrede bedreigt….

    .

    Oproer aan alle criticasters die aan de wal staan, om de handen uit de mouwen te steken. Hoe talrijker de Christenheid blijft/wordt, hoe sterker de Leiding zal kunnen  optreden. Ook de democratie is niet perfect, maar ze is wel het beste dat er voorhanden is om de wereld te besturen.

    *

    Die Martien (Martine?) Pennings, wiens schimmel enigszins verwonderlijk de vrije teugels krijgt bij onze vriend E.J. Bron is ofwel eeuwen en eeuwen te laat geboren, ofwel is hij een vurige bewonderaar van Vadertje Stalin, die zich spottend afvroeg wat de Paus wel had kunnen doen, en over hoeveel divisies de man wel beschikte.

    Omdat Pius XII tot voorzichtigheid voor Zijn gelovigen in Duitsland en elders, liever een rol koos als Blode Jan dan dode Jan, werd Hij door de Penningen van die tijd, en trouwens nog altijd, de Hitler-Paus genoemd. Had de Paus samen me Zijn gelovigen openhartiger gepredikt tegen het Nationaal Socialisme, dan was heel Europa misschien in één Openlucht Concentratiekamp veranderd. JaJa, met het Kruis in de vuist, tegen de pantzers van de Socialisten, hadden ze wel gewild!  

    Als Paus Urbanus VI in 1096 de gehele Christenheid ter Kruistocht opriep en  de Muzelmannen met militaire macht in de pan ging hakken om ze daarna een beetje manieren te leren, wordt Hij heden ten dagen nog bijna een oorlogsmisdadiger genoemd. Stel U voor : een Paus die de dialoog, het compromis, verving door het botte zwaard!

    De criticasters van de Christenheid moeten eindelijk eens weten wat ze willen : dat de Paus zijn Zwitserse Wacht uitbouwt tot een Wereldse Macht zodat Hij overal ter wereld Zijn wil kan opleggen, of dat Hij als een rondreizende dorpspastoor overal ter’ wereld het goede voorbeeld gaat prediken? Wat zeg ik, het Goede Voorbeeld?! Ten aanzien van de hele wereld, de vinger op de etterende wonde gaat leggen, ja!

    Lampedusa : reeds bijna 10jaar schrijf ik er op deze blog de schande over. is de Natte Dweil daar al geweest? Heeft de Nato al iets gedaan om aan die menselijke ellende een einde te maken? Hebben de media ooit de vinger op de wonde gelegd, en aangeklaagd bijvoorbeeld waarom die sukkelaars have en goed ontvluchten? Waarom ze niet uitwijken naar de Rijkste Islam-landen waar ze hun traditie van moorden en verkrachten kunnen verder zetten? Heeft iemand zich ooit al afgevraagd waarom er geen gewapende barage met corvetten en mijnenjagers, een soort grenswachters de vlucht weg uit de Tunesische territoriale wateren zou kunnen beletten? Berichtgeving daarover in de arme vlucht-lannden zou zeer ontradend kunnen werken. Maar neen, eerst moet een brave, maar machteloze oude man die sukkelaars met veel sympathie maar met lege handen, ter hulp gaan snellen.

    *

    Hallo, Dames en Heren hoernalisten! Bent U nog daar?

    *

    Nu het ook verder onmogelijk is gebleken, te verbergen, dat Moslims, bij gebrek aan Joden, homo’s of Ongelovige Honden, varkens en schapen, dan maar elkaar de kop afslaan, wil ons een haarfijn uitleggen wat een Soemniet en een Salafist nu in het echt is. Wil daarover zo lang en zoveel schrijven AUB, dat onze ‘Be-Stierders’ van schaamte in de grond zinken. Het Volk zal jullie, na de Wende, dankbaar zijn. Vergeten dat de Muur der Schande ooit gevallen is, en meteen de DDR en even later gans het goddeloze Sovjet Imperium? Ook toen hebben de ‘Be-Stierders’ moeten verbranden wat men aanbeden had, om te aanbidden wat men even voordien verbrand had.

    Ja, natuurlijk, jullie weten opperbest waar de beste stuurlui staan. Wees maar gerust! En reken vooral niet op de zetbazen, of op jullie ‘bescherm-heren’ uit de politiek : die zullen al lang achter de horizon verdwenen zijn, voor de storm is uitgebroken. Hebben we gezien in de Jaren ’40. Het zullen, net als altijd, de kleintjes zijn, en de meelopers, die zullen boeten.

    Ein Prosit, Meine Herrn!

    °°°

    Ter zake :

    De goedkope sentimenten van paus Franciscus, collaborateur

    *

    De eerste vraag is dus: wat deed-ie tijdens de dictatuur van Videla? Daar kan je blijkbaar veel over zeggen, maar niet dat hij een koene verzetsheld was. Het lijkt er meer op dat hij een laffe collaborateur was. In plaats van verzetsheld was Bergoglio altijd al liever groot helper van arme mensen. Niks zo goed voor de zelfverheffing als dat. Zelfs moslims doen het soms als ze niet anders meer kunnen. Maar alleen voor andere moslims. Niet voor ongelovigen en voor Joden . . . . . Jóden . . . !?!

    Als paus heeft Bergoglio  beide lijnen voortgezet: enerzijds laffe collaboratie en anderzijds goedkoop sentimentalisme.

    “Op 28 maart 2013 waste en kuste Franciscus, zover bekend, als eerste paus op Witte Donderdag de voeten van vrouwen en moslims.” Ik geloof Wikipedia meteen. Vertegenwoordigers van een seksueel aangedreven roofmoordenaarsideologie kan je niet nederig genoeg tegemoet treden.

    Vandaag, maandag 8 juli 2013, ging Bergoglio naar Lampedusa, dat kleine Italiaanse eilandje,  waar de bootvluchtelingen (altijd allemaal alleen maar mannen) per bootje uit Eritrea, Ethiopië en Somalië aankomen. Ze gaan niet naar Saoedi-Arabië of Qatar. Nee, zover gaat de broederlijkheid van de multimiljardairs niet. Ze proberen trouwens geen enkel moslimland binnen te komen. Natuurlijk omdat ze precies weten welke wreedheid ze daar kunnen verwachten. Het is trouwens de islam die heeft gezorgd voor de armoede en de oorlog die zij zijn ontvlucht. Maar daar zegt Bergoglio niks van. Net zo min als-ie ooit iets van het regime Videla zei.

    Ik heb geen zin om uit de hoogdravende woorden van heer Paus te citeren  of die van Rob Trip of die van Andrea Vreede, welke laatsten namens het NON-journaal diep-doorvoeld stonden te doen vanwege die dekselse non-conformist van een paus. Wie wil kotsen, moet hier gaan kijken vanaf 08:20.

     

    http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1354893 

     

    Door:

    Martien Pennings

    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    09-07-2013, 13:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1478 - DE POULIN VAN VAN RAMPAAI EN VAN BARACK HOUSEIN MOHBAMA GAAT AF ALS EEN GIETER

     

    .

    1478 - DE POULIN VAN VAN RAMPAAI EN VAN BARACK HOUSEIN MOHBAMA GAAT AF ALS EEN GIETER

    .

    Deze cartoonist is veel te duidelijk




    Hij verdient een behandeling als Theo Van Gogh

    .

    Ja, natuurlijk heb ik het over de Moslim Broederschap, zo hartsgrondig bejubeld door Vrankx en de overige media, die als uit één mond spreken om zodoende in het gevlei te komen van de Plaatselijke Ondergrondse. Het ligt er vingerdik op naar wie hun sympathie gaat. Maar naarmate ze zich meer en meer inspannen, gaan meer en meer de ogen open.

    Elders las ik dat de EU, bij monde van De Natte Dweil, minstens één miljard Euro belastinggeld heeft toegestopt aan de Egyptische Moslim Broeders, en dat dat geld… met de Noorderzon is verdwenen. JaJa, de Tsjeven verwachten veel van de Islam, want daar zijn nog veel (nieuwe) kiezers te rapen.

    *

    Islam will dominate the world, en daar moet de verloren investering van al die ontelbaar vele miljarden Euro’s van Dexia worden terug gewonnen. Dat moet zelfs rap gaan gebeuren, want de dagen van Barack Houssein Mohbama, de tweede valsspelende samenzweerder, zijn geteld…

    Zie ook http://www.youtube.com/watch?v=RWcVguB0GaY

    *

    Naarmate de nederlaag duidelijker wordt, gaat onze media driester te werk. Aanwakkerend belgicoisme, en allen tegen één.

    °°°

    Ter zake :

     

    Woedende Moslim Broederschapsupporters schreeuwen religieuze kreten en zweren de afgezette Morsi te zullen verdedigen.

    De Egyptische minister van Defensie, generaal Abdel Fattah El-Sisi, heeft de eisen van de Amerikaanse regering Obama om zo snel mogelijk de macht over te dragen aan een burgerregering naast zich neergelegd. De legertop bereid inmiddels de arrestatie van duizenden Moslim Broederschapleden voor die vast zullen worden gezet in detentiecentra die op dit moment in gereedheid worden gebracht. El-Sisi treed daarmee in de voetsporen van Gemal Abdul Nasser in de jaren '50 en Anwar Sadat in de jaren '70, die duizenden leden van de Broederschap gevangen hielden.

    Generaal El-Sisi neemt de veroordeling van Obama, die de Moslim Broederschap tot zijn bongenoot had gemaakt, op de koop toe, mede omdat hij wordt gesteund door enkele Arabische Golfstaten, waaronder het Saudische koninklijke huis, dat zoals we al eerder schreven uit was op wraak vanwege Obama's actieve steun voor het afzetten van president Mubarak in 2011. Mubarak is een goede vriend van koning Abdullah.

    Als Obama zijn dreigement waarmaakt de jaarlijkse $ 1,3 miljard militaire hulp aan Egypte stop te zetten, hebben de Golfstaten beloofd financieel in te springen. El-Sisi rekent er overigens op dat Egypte en de pro-Westerse Arabische Golfstaten zich uiteindelijk weer met de Verenigde Staten zullen verzoenen. Het is echter onduidelijk hoe ernstig de huidige breuk is en hoe lang deze gaat duren.

    Verzetscoalitie Broederschap-Salafisten-Al Qaeda-Hamas

    Nadat de Moslim Broederschap is aangepakt wil het leger ook harde maatregelen nemen tegen de circa 10.000 gewapende Salafisten in de Sinaï, waarvan sommigen werken voor Al-Qaeda, dat in Syrië eveneens door Obama wordt gesteund. De generaals in Caïro zijn van mening dat de Moslim Broederschap doelbewust de massale wapensmokkel uit Libië via de Sinaï naar de Palestijnse terreurbeweging Hamas op de Gazastrook heeft toegelaten.

    Daarnaast blijkt de Broederschap het afgelopen jaar in alle stilte een compleet arsenaal wapens te hebben aangelegd -mogelijk gefinancierd met de miljarden van de Europese Unie- om in het geval van een coup tegen hun bewind een 'verzetscentrum' te kunnen oprichten. Dit verzetscentrum is een coalitie aangegaan met de gewapende islamistische bendes in de Sinaï. Salafisten bevestigden de afgelopen 24 uur dat 'de Sinaï het verzetscentrum is tegen de militaire coup die Mohamed Morsi als president heeft afgezet.'

     

    Terreur bedreigt Suezkanaal

     

    De legerleiding beseft dat de islamistische opstand zo snel mogelijk de kop in moet worden gedrukt, voordat deze zich verspreidt naar Caïro en de Suezsteden Port Said, Suez en Ismailia en het internationale scheepvaartverkeer door het Suezkanaal kan worden gesaboteerd. Sinds vrijdag zijn er al enkele aanvallen op Egyptische militaire doelen in de Sinaï uitgevoerd. Hierbij kwamen vijf officieren en een Koptische priester om het leven. Vanochtend bliezen Salafistische bedoeïen de gaspijpleiding naar Jordanië op.

    Dilemma Witte Huis

    De regering Obama staat voor een lastige keuze. Als het bezwaar blijft maken tegen de Egyptische legerleiding, dan bevestigt het Witte Huis zijn steun voor de extremistische islamisten van de Moslim Broederschap, Hamas en Al-Qaeda. Aan de andere kant zal het Egyptische leger het arsenaal wapens dat de Broederschap in de Sinaï heeft aangelegd moeten vernietigen, waardoor Obama's bondgenoot verder zal worden verzwakt.

     

    Leger Egypte en Israël op één lijn

    Bijkomend probleem is dat het Egyptische leger en Israël dezelfde belangen nastreven in de Sinaï. Sowieso was Obama's openlijke steun voor de antisemitische Morsi en de Moslim Broederschap, waarvan talloze officials en geestelijken regelmatig publiekelijk verklaren Israël te willen vernietigen en de Joden te willen uitroeien, een duidelijke stellingname tégen de Joodse staat, wat de Amerikaanse president met zijn steun voor Al-Nusra/Al-Qaeda in Syrië nog eens bevestigde.

    Bovendien zijn massale militaire operaties in de Sinaï volgens de bepalingen in het Vredesverdrag van 1979 alleen met toestemming van Israël uit te voeren. De regering in Jeruzalem zal de Egyptische operatie tegen de islamistische terroristen verwelkomen. Sinds het aantreden van de Broederschap vorig jaar nam het aantal terreuraanslagen in en uit de Sinaï fors toe, waardoor Israël een behoorlijk militair contingent aan de zuidgrens heeft moeten posteren.

    Xander

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    09-07-2013, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1477 - ISLAM IS ONDERWERPING EN DAARMEE DOEF

                              .

    Dinsdag 9 juli 2013

    Zon 5u40-21u55

    HH Martelaren van Gorkum

    .

    1477 - ISLAM IS ONDERWERPING EN DAARMEE DOEF

    .

    Eerst ontkerstend, da onthoofd, maar wel onderworpen





     
    Zeg nu nog dat de Islam niet ordentelijk kan tewerk gaan…..

    .

    Over Christen-vervolging kunnen wij, Katholieken, meespreken. Bij de Oude Romeinen duurde dat martelen en uitmoorden meer dan 300 jaar en wie nu nog als pelgrim het Antieke Rome bezoekt, kan daar in de catacomben komen bidden op heet graf van deze martelaren. De Christen Vervolging on der de Ideologie van de Wrede duurt zowat al 1.000 jaar langer, en duurt, in golven, maar meer en meer gesofistikeerd,  tot op de huidige dag.

    Maar daarover schrijven, is niet ‘in’…. Eerst moet het Katholicisme uitgeroeid zijn, met wortel en tak.

    Om ‘in’ te zijn, moet men daarom al langer dan vandaag ‘anti’ zijn. De keuze is beperkt : men is ofwel ‘Ultra-montaan’ ofwel ‘anti’ Al is iedereen dan een beetje verwonderd dat de ‘Ideologie van de Wrede’ dan het vacuüm komt opvullen…. Specialiteit : de onthoofding.

    Och, zei ons Moeder altijd, “Ons Heerke moet van ieder zijn getal hebben”, waarmee ze in feite wilde zeggen dat iedereen naar zijn eigen geweten moest oordelen. Maar ons Moeder was daarin toch een beetje verkeerd : zij was overtuigd dat ieder ‘redelijk Schepsel Gods’, enfin ik bedoel elk mensenkind, met een geweten geboren was, wat sedert haar tijd al lang niet meer het geval is. Waar zouden ze dat trouwens geleerd hebben?

    Zo moeten zelfs de kindersprookjes worden herschreven. Roodkapje moet een vroegrijp kind-vrouwtje worden, dat topless door het bos huppelt, daarbij vrolijk achterna gezeten door een vriendelijke poedelnaakte Senegalees, de Nationale Klederdracht in zijn thuisland. Sneeuwwitje, uiterst schaars gekleed onder rood en blauw neonlicht, moet achter haar vitrine worden wakker gekieteld door de charmante homo wiens edele delen ondertussen vakkundig gekneed worden door de Premier van een of ander Hottentotten-land. De nieuwmodische schaars verlichte kerststallen worden voortaan bevolkt door drommen Cupido’s die over elkaar rollend de straatstenen vol kotsen.

    JaJa, de Tsjevenstaat wordt, net als het socialisme van God Stevaert, alleen nog maar met de dag plezanter. Het wordt de Kerststal der Volwassenen, Nieuwe Stijl,. Maar voor we zover zijn, moet iedereen daarvoor gepasseerd zijn in het eind-examen Onderwerping.

    Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is de roe.

    .

    Ter zake :

     

    Morsi-aanhang wil christenen verbranden

    Geplaatst door Herman Meijer op 6 juli, 2013 - 19:00

    *

    Wereldwijd vloeit er veel bloed van christenen. Vooral in het Midden-Oosten is het helaas vaak raak. Ook vandaag weer. In Egypte werd een priester vermoord.

    Christen zijn in Egypte was niet altijd even makkelijk. De miljoenen Kopten die dit land aan de Nijl bevolken, weten daar alles van. Na de val van Mubarak is men echter bang geworden. De laatste tijd zijn veel Kopten geëmigreerd uit Egypte. Niet zonder reden. De zorgen groeiden. Na de val van Morsi blijft de situatie angstig.

    Tawadros, de paus van de Kopten, steunde bij de jongste revolutie, die van afgelopen week, de oppositie. Hij sprak openlijk zijn steun uit en was erbij toen het leger het einde van Morsi bekend maakte. Daarmee koos Tawadros positie. Voor (aanhangers van) de Moslimbroederschap reden om deze daad van Tawadros te haten. Veel radicale moslims in Egyte hadden het al niet op christenen, de steun van de Koptische paus aan de oppositie gooide olie op het vuur van deze christenhaters.

    Christenhaat

    Een paar dagen geleden stak men dan ook een kerkje in de brand. De christenen moeten boeten. Vandaag bereikte de christenhaat een nieuw (voorlopig) dieptepunt. In de kustplaats El Arish, in de Sinaï werd vandaag een Koptische priester vermoord. Volgens Reuters maakte de aanslag deel uit van een reeks aan aanslagen door islamitische opstandelingen. Zo zouden ook militaire posten het doelwit zijn geweest.

    Volgens bronnen gaat het om priester Mina Aboud Sharween (Vader Mina). Hij zou zijn vermoord terwijl hij aan het wandelen was.

     

    In brand steken

    Daarmee groeit de spanning tussen Kopten en de moslimbroederschap in Egypte. Veel Kopten vrezen voor meer aanvallen van de moslimbroeders. Niet geheel onterecht. In een filmpje op Youtube is te zien hoe moslims in Egypte oproepen tot geweld. Men is van plan zelfmoordaanslagen te plegen. De hele oppositie moet eraan. Over de christenen is één vrouw heel duidelijk.

     

     

    De volgende spreker is een salafistische vrouw gekleed in volledige niqaab. Zij stelt dat zij geen lid is van de Moslim Broederschap, maar belooft te vechten namens haar collega-islamisten. Ze schreeuwt vol haat: “Ik zeg de christenen één ding: Jullie wonen bij ons in de buurt. Wij zullen jullie in brand steken! Wij zullen jullie in brand steken!”

     

    Lente

    Geen fijn vooruitzicht voor de christenen in Egypte. De toekomst ziet er dreigend uit. Moslims die uit woede talloze aanslagen gaan plegen op het leger, op de oppositie en op minderheden.

     

    Als de 'Arabische Lente' ons één ding heeft geleerd, is het wel dat de islam (religie van de vrede) aanhangers kent die christenen niet kunnen luchten of zien.

     

    Arme christenen. Arm Egypte. Maar ook: arme moordenaars.

     

    U kunt mij ook volgen op twitter onder de naam @MeijerHerman

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    09-07-2013, 12:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1476 – AVB-BVB : :ALLES VOOR BELGOE - BELGIE VOOR BOURGEOIS

    .

    Maandag 8 juli

    Zon 5u39-21u56

    H Amalberga van Temse

    .

    1476 – AVB-BVB  : :ALLES VOOR BELGOE - BELGIE  VOOR BOURGEOIS

    .

    AVV-VVK : wordt straks AVB-BVB ?

     

    Heel de IJzerweide is trouwens al vele jaren in handen van de Volks Unie/ NV-A. Zelfs Cyriel Verschaeve, de Priester-Dichter, ligt in zijn betonnen graf, onder de Hoge Bescherming van de Staatsvuiligheid en de Volksunionisten.

    .

    Hieronder leest U het meteen : de Vlaams Vrije Republiek is een achterhaald begrip. Dixit Geert Burger. Want de Niveanen zijn op-en-top modern en progressief, al gaan ze voor een vermolmde staatsvorm die het Eigen Volk al 183 jaar onderdrukt en leegzuigt. Het vergoten bloed aan de IJzer, moet U weten, dat is geen vergoten bloed voor Vlaanderen, maar voor België. DeWever minacht de Vlaamse Beweging waaruit hij is voortgekomen, en zijn schoothondje zal die minachting in daden omzetten. Voor de ogen van de paar tientallen bedevaarders die nog naar de IJzerbedevaart komen, en in aanwezigheid van Zijne Majesteit Houten Klaas de Verschrikkelijke, zullen in Kaaskerke de letters AVV-VVK vervangen worden door AVB-BVB.

    Dat is dus het op vrijersvoeten lopen (wepel lopen, in  het W.Vl) om via de komende verkiezingen, aan zoveel mogelijk vetbetaalde postjes te geraken. Dat zulks gebeurt over de rug van hun wapenbroeders van het Vlaams Belang, zal hun een zorg wezen. De vriendschap van de Leliaerts en andere collaborateurs rond voormelde Houten Klaas de Verschrikkelijke is hen meer waard. En dat beetje Moslim Broederschap kan er wel bij, in de hoop dat dezen zich niet te veel laten horen. De Niveanen, samen met de Tsjeven, zullen van hen de Gematigde Moslims maken, wat zoveel betekent als een vrouw die gematigd en beetje in verwachting kan zijn.

    *

    Dank zij deze verraders zal Vlaanderens momentum rap voorbij zijn : plat op de buik voor de nieuwe De Châtillon, die in naam van de Franse Zuiderbuur, het voorspoedige Vlaanderen opnieuw komen plunderen. Denk aan Suez/EDF, Fortis/BNP, Dexia en zoveel anderen. Maar ach, Groeninghe is al zo lang geleden, de Vlaamse belastingbetalers zijn nog niet goed wakker. Want ze worden dagdagelijks gehersenspoeld door voetbal, koers, tennis, maar vooral door de zomer-festivals, bedolven onder drugs en oerwoud-gebonk vol scheeuwerige vreemde klanken en  gitaargejank. Kassa Kassa voor de kaviaar-socialisten die handenwrijvend de champagne staan te proeven in de beslotenheid van hun “chambres séparés’.

    *

    Moeder, waar hebben we dàt verdiend?

    *

    TAK en VOORPOST moeten dringend in het geweerverweer komen. Om een Vlaamse Lente in het land te brengen, moet er eerst een stormwind de winterse buien verjagen. De dorre bladeren moeten op een hoop geveegd worden, zodat nieuw leven kan ontstaan.

    Dit is òns land en dat willen we zò houden!

    °°°

    Ter zake :

    N-VA-ballon in veelvoud doorprikt

    Door Bert Deckers • 5 juli 2013  http://rechtsactueel.com

    .

    ballon N-VAMen kan zich dezer dagen als Vlaams-nationalist ergeren aan alle berichtgevingen over de troonswissel. Het Belgische circus zal op volle toeren draaien tot 21 juli, daarna kan u terug de televisie opzetten of naar de radio luisteren, wil u niet om de oren geslagen worden met allerlei belgitudes.

    Wat nog storender is dan het verwachtte simplistische opgeklopte sentiment, zijn de reacties de voorbije dagen van de zogeheten grootste Vlaams-nationalistische partij van Vlaanderen. Een kleine bloemlezing van de afgelopen dagen.

    Voorpost organiseert de Radicale Sporenherdenking in Schilde. De lokale N-VA-burgemeester zegt dat als hij het had geweten, deze bijeenkomst niet had mogen plaatsvinden. Als extraatje laat hij het toe dat de politie alle nummerplaten van de aanwezigen noteert en dat er een politieploeg voor ‘extra toezicht’ zorgde gedurende de herdenking.

    Vlaams Belang Izegem hangt een Vlaamse leeuw op aan het secretariaat. Toegegeven, de vlaggenmast behoort toe aan de gemeente, die bestuurd wordt door zogeheten Vlaams-nationalisten. Toch dreigt de N-VA-burgemeester met een GAS-boete indien de Vlaamse leeuw niet meteen wordt verwijderd.

    We krijgen een nieuwe koning. De N-VA bij monde van Jan Jambon zegt in de Kamer een republikeinse partij te zijn, “maar zolang er geen meerderheid is voor een republiek, leggen we ons neer bij de huidige institutionele situatie.” Ook heeft N-VA-fractieleider Jambon “respect voor de koning”. Als mens weliswaar, want hij is een “goedlachse” man. Naar verluidt was Mussolini ook goedlachs.

    Maar die nieuwe koning wil een toertje maken om zichzelf te tonen aan de slaafse onderdanen, zoals dat gebruikelijk is. Bart De Wever, N-VA-burgemeester van Antwerpen, reageert meteen op zijn N-VA-republikeins: “Filip en Mathilde zijn van harte welkom voor hun Blijde Intrede in Antwerpen”. Misschien gunt De Wever de Vlaams-nationalisten die niét vies zijn van rebellie een verzetje, dat kan natuurlijk ook. Nochtans zal het De Wever zijn die de politietroepen moet aansporen om op die bewuste dag de vele Vlaams-nationalistische actievoerders te arresteren. Zoiets zaligmakend heeft Hugo Schiltz zelfs nooit mogen meemaken, dat hij mensen uit de ‘eigen’ beweging heeft kunnen laten oppakken…

    Tot slot is er Geert Bourgeois die ten lange leste duidelijkheid verschaft in de ideologische denkrichting van de N-VA. Ten slotte heeft hij deze partij opgericht, dus weet hij waarover hij het heeft: “Vlaamse onafhankelijkheid is een voorbijgestreefd begrip geworden. [...] We zullen België niet laten barsten.” Deze uitspraak deed hij zopas in de Humo.

    Moest het allemaal zo ernstig niet zijn, we zouden erom kunnen lachen. Maar helaas! Men moet ze wel nageven dat ze voor een aantal keren eens niet het Vlaams Belang gekopieerd hebben, maar dat het op die manier moest gebeuren…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    08-07-2013, 10:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!