MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500498 - VERGETEN ANTWOORD VAN MAMA DE CROO OVER DE PRESNETATBILITEITIES GRAAD VAN SLAGERSZONEN

    .

    500498 - VERGETEN ANTWOORD VAN MAMA DE CROO OVER DE PRESNETATBILITEITIES GRAAD VAN SLAGERSZONEN

    ZATERDAG 23 JANUARI 2021


    INHOUD

    MAALT GODS MOLEN AL LANGZAAM, DEZE VAN ONZE VERSLAVING EN OMVOLKING GAAT DES TE SNELLER

    *

    *

    VERGETEN VRAGEN

    foto: ©Belga/Jasper Ja

    Ook de voorbije week werden veel vragen gesteld – en waren er ook vragen die te weinig of helemaal niet gesteld werden. Aan het begin van de nieuwe week kunnen er misschien nog enkele vragen opgeworpen worden. Zoals:

     

    Waar zijn jullie zo bang voor?

    (Aan de linkse zuurpruimen die al bij voorbaat morren omdat de VRT een driedelige documentaire gemaakt heeft over Bart De Wever. Nog voor er één minuut is uitgezonden, hebben politici van Groen en sp.a het al over ‘de politieke druk van rechtse partijen’. Dave Sinardet vreest dat De Wever ‘zijn verklaring voor de mislukte federale gesprekken’ kan geven ‘voor meer dan een miljoen mensen’. Zelfs na al die jaren creëert elke zendtijd voor De Wever veel zenuwachtigheid.)

    Wanneer is de ideologie van een advocaat relevant?

    (Aan Bruno Struys van De Morgen, die de achtergrond van een advocaat soms wel en soms niet relevant vindt. Zo slaat Struys Moeders voor Moeders om de oren met hun vroegere advocaat Pieter Huys, ‘die ooit nog het ultra-conservatieve tijdschrift Nucleus oprichtte, samen met Paul Beliën, echtgenoot van Alexandra Colen’. Huys is ondertussen meer dan 10 jaar dood. In dezelfde editie voerde Struys in een ander artikel advocaat Alexis Deswaef op, om de politie verdacht te maken. Deswaef wordt niet gesitueerd als de linkse activist die hij is. Deswaef staat nochtans springlevend op straat de gemoederen op te hitsen.)

    Wat gebeurt er met een joodse vlag in een moslimbuurt?

    (Aan de allochtone vloggers die met een Palestijnse vlag gingen provoceren in een joodse wijk. Ze kwamen er vanaf met wat kwade blikken en boze reacties achteraf. Het zou een interessant experiment zijn om met een Israëlische vlag en pro-Israëlische slogans door een moslimbuurt te stappen. Hoe lang zou dat duren?)

    Hoeveel vervreemding kan onze maatschappij nog aan?

    (Aan Statbel, dat voor het eerst (!) officiële cijfers geeft over de demografische revolutie: al zeker 3,7 miljoen Belgen hebben geen ‘Belgische achtergrond’. In een stad als Vilvoorde is het aandeel ‘Belgische Belgen’ op amper 10 jaar teruggelopen van meer dan 90% naar amper 40%. Journalisten opiniëren in ongeveer elk artikel, maar deze keer werd de statistiek vrij droog gepresenteerd. De statistiek was trouwens conservatief: ook mensen met een Marokkaanse of Turkse grootouder blijken soms ‘Belg met Belgische achtergrond’ – een nuance die niet alle kranten haalde.)

    Wat is het verschil tussen een Duitser en een Marokkaan?

    (Aan demograaf Patrick Deboosere, die demografie relativeert: ‘Als je ver genoeg teruggaat in de geschiedenis, heeft bijna iedereen buitenlandse roots. Zoals de mensen die tijdens de oorlog uit Duitsland, Oostenrijk of Spanje gevlucht zijn naar hier’. Het getuigt van ondraaglijke lichtheid om te blijven doen alsof elke immigratie hetzelfde is en alsof immigratie in elk tijdperk hetzelfde is. Cultuur telt. Context telt.)

    Wie zit er nu gevangen onder de Vlaamse kerktoren?

    (Aan De Standaard, waar ze op één dag wel drie verschillende opiniestukken afdrukten over de zaak Kaat Bollen: eentje met begrip voor Kaat, eentje met véél begrip en eentje met alle begrip van de wereld. Dat waren alleen de opiniebladzijden: meer vooraan in de krant stonden er dezelfde dag 2 volle bladzijden over deze belangwekkende kwestie. Je kan nog zoveel doen alsof je een kwaliteitskrant bent met een open blik op de wereld: bij het eerste Vlaamse voorvalletje in een smeuïg sexsfeertje gaan ook bij De Standaard alle remmen los.)

    Hoe onfeilbaar zijn erkende journalisten?

    (Aan staatssecretaris Mathieu Michel, die jongeren wil leren hoe ze informatie moeten verifiëren: ‘Door bijvoorbeeld meer geloof te hechten aan wat een erkend journalist schrijft dan een niet te achterhalen bron op het internet’. De regering vraagt dat u blind geloof hecht aan een feilbare beroepsgroep die onder grote druk staat en weinig transparant en vaak incestueus werkt. Hoeveel evoluties hebben al die erkende journalisten gemist het voorbije jaar?)

    Hoeveel inkt vloeit er over Funda Oru of Dany Neudt?

    (Aan de kranten die uitgebreid speculeren over de volgende partij secretaris en ondervoorzitter van N-VA. Er was nooit zoveel drukte over Funda Oru (ondervoorzitter sp.a) of Dany Neudt (ondervoorzitter Groen). Een optimist kan zeggen dat de belangstelling voor N-VA oeverloos blijft, zelfs nu de neergang is ingezet . Een cynicus zal zeggen dat de journalisten wel héél erg willen stoken.)

    Wie heeft inzage in het dossier Kucam?

    (Aan Theo Francken, die doelwit werd van een operatie beschadiging. Het is niet duidelijk wie zo uitgebreid gelekt heeft uit het Kucam-onderzoek. Maar als burgerlijke partijen hadden de Belgische Staat en het Federaal Migratiecentrum Myria in ieder geval toegang tot het dossier. Net twee partijen die wel een motief hebben om Francken te grazen te nemen.)

     

    Hoe laag ligt de lat voor Vivaldi?

    (Aan De Standaard, die kopt: ‘Federale ministers luisteren naar de oppositie’. Er blijken 3 (van de 20) regeringsleden die een handvol aanvullingen van de oppositie hebben toegevoegd aan beleidsnota’s (trouwens pas ná stemming in het parlement). De Standaard stelt het voor als het ontluiken van een nieuwe politieke cultuur.)

    Wat is er gewoon of vrijheidslievend aan de ayatollah?

    (Aan cyberanalist Nathalie Van Raemdonck (VUB), die verklaart waarom Trump wél en ayatollah Khamenei níet van Twitter vliegt: ‘In de rest van de wereld is het minder evident om je te mengen in de binnenlandse politiek. Wie voor het ene kamp een autoritair of corrupt leider is, kan voor het andere een vrijheidsstrijder of gewoon politicus zijn’. En nogmaals: de vraag ging over de ayatollah. Blijkbaar is alleen Trump het absolute kwaad: voor de rest huldigen onze academici het moreel relativisme als nooit tevoren.)

    Hoeveel tolken werken er in de Senaat?

    (Aan Senaatsvoorzitster Stephanie D’Hose, die in zeer houterig Engels een kneuterig briefje schreef aan haar ‘collega’ Mike Pence. Op sociale media werden er veel grappen over gemaakt, en normaal leidt zoiets tot meerdere kranten- artikels. Maar het bleef bij één onlineartikel. Misschien heeft D’Hose wel de juiste partijkaart?)

    Wat voor cultus groeit er rond Kamala Harris?

    (Aan de Vlaamse media die geschokt waren omdat Vogue een ‘verkeerde foto‘ van Kamala Harris op de cover heeft gezet: ‘onprofessioneel en slordig‘. Na meer dan 4 jaar klagen over de diva-maniertjes van Trump, worden de fijngevoeligheden van mevrouw Harris en haar fans plots héél serieus genomen.)

    Hoeveel Waalse vrouwen zijn er zoals uw moeder?

    (Aan Christophe Deborsu, die vertelt over zijn jarige mama: hoe ze als jonge vrouw al neerkeek op het Nederlands (‘een taal van sukkelaars’), hoe ze tijdens haar studies Leuven beschouwde als een Franstalige stad, hoe ze de Vlamingen nog altijd associeert met de collaboratie en hoe ze nu wel foetert op het Frans van Alexander De Croo, omdat hij zo met zijn ‘r’ rolt. Het staat opgeschreven alsof de Vlaamse lezers dat allemaal ook maar normaal en schattig moeten vinden.)

    Hoe is het nog gesteld met het niveau aan de balie?

    (Aan Françoise Desguin, die samen met haar zoon Alexander De Croo geïnterviewd werd. De moeder van de premier sprak ooit schande van slagerszonen die tegenwoordig zomaar advocaat kunnen worden aan de balie, terwijl iedereen weet dat zo’n soort mensen ‘geen manieren’ hebben. Maar goed, ook niet iedereen wordt achtervolgd met oude uitspraken.)

    Dominique Laridon

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

     

    Al bij al vallen er weinig slachtoffers bij deze onze inname en bezetting door deze aller primitiefste overrompeling ooit aan een op het even welke Beschaving overkomen. Weinig of geen bommen of granaten, slechts hier en daar een uit de hand gelopen onthoofding. De aan de gang zijnde bacteriologische oorlogsvoering daargelaten, omdat er geen woorden zijn voor de gevolgen daarvan.

    Maar laten we wel wezen en vooral oog hebben voor de vele aanrukkende Alhambras en de vele weelderige Paleizen van zwoele, wulpse zinnenstrelende Duizend en Één Nacht.

    Wees dus niet verwonderd daar, als Pascha uitgedoste de Grote Baas van De Schandaard aan te treffen, tronend boven een stapel van 72 dagverse maagden uit het Antwerps Hoerenkwartier. Zijn harem, gebouwd langsheen de totale lengte van de voorheen Vlaamse Noordzee kust, waar de protserige hoogbouw van na WO II, de plaats heeft moeten ruimen voor dit ene reusachtig grote luxebordeel, geldt als de zeer nabije springplank voor de invasie van de Overkant. Na meer dan 80 jaar, de natte droom van de Führer Aller Germanen eindelijk verwezenlijkt. Het Vaderlijk Gouden Kalf van de vroegere Hitler Junge staat reeds klaar in de coulissen, samen met de sokkel die voorzien is op de eigenste plaats waar Willem de Veroveraar in 1066 in Hastings ooit voet aan wal zette.

    Thomas Leysen – het kind moet toch een naam hebben – zal zijn mantel uitspreiden, neen, niet voor de voeren van het Paard zijns Vaders, maar er achter, ten einde de gouden keutels tijdig op te vangen n in veiligheid te brengen.

    Waar zich in die dagen Mama De Croo zal bevinden, staat helemaal nog niet vast. Het Schandaard gezin iser namelijk nog altijd net aan uit, om na het Frans in huis, niet teruig over te schakelen naar et Hoog Duits waar het zich beter in thuis denkt te vielen.

    Moraal van dit verhaal.

    Even heeft het er op geleken dat de Vlaamse Kust er weer zoi kunnen bij liggen zoals door God geschapen. Dat was toen de droom van Thomas halverwege was en aan de Bouw van de Alahmbra vesting nog moest worden beginnen. Helaas echter, de helaasheid der dingen.

    De top, kop en schouder uitstekende Hoofd Hoernalist van De Schandaard, Ridder Reynebeau, is noch rein noch beau. Want ‘Bô’ in oer-oud Vlaams, betekent….gestolde menselijke drek.

    -

    Wat ’n beetje etymologie ons toch allemaal kan bijleren….Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST







    23-01-2021, 15:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500499 - EXCUUS TRUUS VOOR DEZE ZESSDAAGSE TOTAAL ONVRIJWILLIGE VERDWIJN TRUUK

    .

    500499 - EXCUUS TRUUS VOOR DEZE ZESSDAAGSE TOTAAL ONVRIJWILLIGE VERDWIJN TRUUK

    VRIJDAG 22 JANUARI 2021

    INHOUD

    EN TOEN, BIJ HET AANGBREKEN VAN DE ZEFVENDAG DAG, DEED HIJ ZIJN MOND OPEN OM TE SPREKEN ZEGGENDE: VOORWAAR, VOORWAAR, HIERSTA IK, EN KAN NIETS ANDERS

    *

    Hallo, dag Triomploos geworden grote lieve wereld van mij. Let maar niet teveel op mijn persoontje en draai dus gerust gewoon Uw rondjes zoals U al veel duizenden jaren gewend bent te doen.

    ‘M is dus terug van even weg geweest te zijn. Niets bijzonders te melden op gebied van gezondheid. De aftakeling gaat gewoon door. Wat ook het Lot is van de gejele mensheid. Dank dus aan de lezer voor deze vraag die zij of hij niet eens had hoeven te stellen.

    -

    Er is echter ondertussen wel, op gebied van het besnuffelen van de vele dagdagelijkse akkefietjes, wel heel wat in te halen. Zie Joe Biden, de nieuwe USA bidsprinkhaan die binnen het uur na zijn verkochte aanstelling, maar liefst 17 van de vooruitstrevende Trumpwetten inzake ’s Lands Bestuur, heeft afgeschaft. Goed begin voor de haattermijn van deze uitgeteerde stemme,vervalser.

    Mijn levenstaak echter is ondertussen danig achterop geraakt. Maar liefst VIER oude klassieke commentatr stukjes die in de startblokken zijn blijven steken!. En die nu vol ongeduld ergens in the clouds wachten om het zonlicht van Uw aller aandacht te mogen genieten. Wat and see dus, want morgen, da’s een andere dag.

    -

    Vandaag echter zijn wi, diep in   de achterlijke onbezette Westhoek, tot nader order, vrij in ons zeggen en spreken. Tenminste zo lang wij ons niet op straat vertonen.

    Vandaar de oproep tot alle familieleden in het door Moslims overweldigde Vilvoorde, om snel, zo lang het nog kan, net als in de Meidagen ‘40, de biezen te pakken.

     

    Vlucht de snelwegen, neem, net als Uw grootouders op de vlucht, de onaanzienlijkste binnenwegen, e, boerenslagen vol karresporen en koeienvlaaien: kom eenmaal aangekomen, bij ons binnen langs de achterdeur. De grendel zal los zitten, maak dus geen licht.

     

    Wis, voor U vertrekt, dit bericht, zodat U geen sporen nalaat.

     

    Onze verdere reis naar de veilige Overkant is al vast gelegd. Paspoorten hoeven niet eens. Onze taal e onze handen volstaan om daar aan de heropbouw te mogen deelnemen.

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Het tweede deel van de her-verschijining van deze Blog volgt in galop. Alvast, voor het geode begrip, deze kleine voorafname….

    Hoeveel vervreemding kan onze maatschappij nog aan?

    (Aan Statbel, dat voor het eerst (!) officiële cijfers geeft over de demografische revolutie: al zeker 3,7 miljoen Belgen hebben geen ‘Belgische achtergrond’. In een stad als Vilvoorde is het aandeel ‘Belgische Belgen’ op amper 10 jaar teruggelopen van meer dan 90% naar amper 40%. Journalisten opiniëren in ongeveer elk artikel, maar deze keer werd de statistiek vrij droog gepresenteerd. De statistiek was trouwens conservatief: ook mensen met een Marokkaanse of Turkse grootouder blijken soms ‘Belg met Belgische achtergrond’ – een nuance die niet alle kranten haalde.) Wat is het verschil tussen een Duitser en een Marokkaan?

    (Aan demograaf Patrick Deboosere, die demografie relativeert: ‘Als je ver genoeg teruggaat in de geschiedenis, heeft bijna iedereen buitenlandse roots. Zoals de mensen die tijdens de oorlog uit Duitsland, Oostenrijk of Spanje gevlucht zijn naar hier’. Het getuigt van ondraaglijke lichtheid om te blijven doen alsof elke immigratie hetzelfde is en alsof immigratie in elk tijdperk hetzelfde is. Cultuur telt. Context telt.)

     

     

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST

    23-01-2021, 12:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!