MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3771

    6/765 * - Pietrol en de Ondergang des Abendlandes – Caterpillar personeel neemt wraak - Nieuwe Groene energie? -

    DEEL 5.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

    De twee-armige dief

    Ze boeren zich rijk…. En verwerven daarmee gemakkelijk het slijk der aarde. Om met dat slijk dan de wereld draaiende te houden… Het is zo simpel als de dag voor wie de weg kent.

    Edelsteen, diamant of puur goud? In onze tijd ligt dat wel enigszins anders. Dat vloeibaar goud wordt opgepompt en verdeeld als putwater….

     

    Ze worden ‘de bodemschatten’ genoemd. Het ‘vloeibaar goud’ dat weliswaar stinkt als de pest, maar al slapend maakt het (de slechten) van de Arabische wereld stinkend rijk… En zie wat er dan op ons op ons afkomt.

    Ach en Och! Had ik nu toch maar een goede ouderwetse glazen bol! De wereld om mij heen verandert veel te snel om te blijven volgen. De ‘Groene Energie’ komt wel, maar dat is iets voor 2051, zegt men.

    Voorlopig stort de financiële wereld van het Avondland - geprogrammeerd? - in elkaar en na 20 jaar digitalisering, komt men daar tot de vaststelling dat de schuldige daarvan de…digitalisering moet zijn. Beter laat dan nooit. Dus moet er bezuinigd worden en komen er afdankingen. Het dak moet hersteld worden voor de Winter komt.

    En ja, de voor bankiers vitale bron van alle leven, het kopen en verkopen van papieren geld en de renteverschillen daarop, zit in het slop. Dat is nu eenmaal de gang van zaken, opgelegd door de Europese Centrale Bank, die dat doet, zegt men om via goedkope investeringen de economie weer aan te zwengelen. Al kan het natuurlijk ook zijn, omdat er (ter bevordering van de globalisering?) in die zin instructies de wereld rondvliegen. De armen moeten nu eenmaal ook rijk kunnen worden. Dat is nu eenmaal de gezamenlijke theorie van het Marxisme met de islam. Dat is nu eenmaal wat het is.

    En wat zeg ik, Walter? De wereld doet zijn mond niet open? Weer niet goed opgelet, zeker? Want wat deden die ‘betogers’ gisteren dan in Gosselies, die heel de inboedel van de Patroonband Agoria kort en klein sloegen?! De hadden gezorgd dat Caterpillar, hun job-sinterklaas, er mee stopte en dat moest feestelijk herdacht worden.

    Dus moeten we uit onze doppen kijken. En al de rest is als molenwieken in de ijle lucht….

    GEPLUKT BIJ

    Qatar overweegt belang tot 25 procent in Deutsche Bank"

    Bron: Belga

    *

    De koninklijke familie van Qatar overweegt om zijn belang in Deutsche Bank op te trekken, tot 25 procent. Dat schrijft het financiële persagentschap Bloomberg op basis van bronnen vertrouwd met het dossier.

    De sjeik Hamad Bin Jassim Bin Jabr al-Thani, die eerder nog een ministerambt bekleedde, en de vroegere emir sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani bezitten nu 10 procent van Deutsche Bank. Ze zouden overwegen om dat belang te verhogen, tot 25 procent. De bedoeling daarbij is meer controle te krijgen over het beleid van de bank.

     

    Bij Deutsche Bank wilde men vrijdag geen commentaar kwijt op de geruchten.

    Deutsche Bank is de grootste bank van Duitsland en een van de belangrijkste financiële concerns ter wereld, maar staat zwaar onder druk, onder meer door een mogelijke miljardenboete in de VS. Zorgen over de kapitaalpositie hebben de beurswaarde van Deutsche bank zowat gehalveerd.

     

    De grootste aandeelhouders zijn de koninklijke familie van Qatar, investeringsfonds Blackrock en Norges Bank.

    Hebben wij met A.H. en zijn toenaderingspogingen bij de Arabieren geluk of ongeluk gehad?

    Met de overwinning van vooral de USA op het Nazi-beest zijn we echter van de regen in de drop geraakt. Of is het eerder van de drop in de slagregen?

    En wat doen we, buiten ondergaan, eraan?

    Dag-dagelijks, ook tijdens de weekends, graaft het Avondland, door te zwijgen, zijn eigen graf. Als lijfeigenen in de Middeleeuwen zwichten we voor de Hoge Heren die achter de schermen de touwtjes trekken. Onze Verlichte Grote Verstanden trekken die mee en het Volk, de eigenlijke machthebbers, nemen genoegen met een kruimel boord belegd met de toespijs van heel veel spelen.

    Naderen op dit ogenblik deze spelers dichter bij onze glazen bol: Donald Trump, Poetin, het Front National, de PVV, de Schotten, de Catalanen, het VB, de AfD, de heroplevende Christelijke wereld? Laten wij het met zoveel mogelijk gewone burgers hopen, zodat deze hoop binnenkort mag werkelijkheid worden….

     

    09-10-2016, 19:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3770

    6/979 * - De Tijd: gat RSZ is vanzelf gekomen -

    .

    DEEL 3.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

    *

    Door het bos ziet men zelfs de bomen niet meer…

    Hierna volgt een stukje uit de diepvries, een paar weken geleden gelicht bij De Tijd. Het is vooral belangrijk, niet alleen omdat het de vinger op de wonde legt, maar omdat het de kern is van ‘onze’ Sociale Zekerheid.

    Die is ooit, na WO II, begonnen met afhoudingen rond de 10% van ieders loon (en nog hoger) bijdragen van de kant van de werkgever, om via een verzamelfonds, RSZ genoemd, deze gelden te besteden als ‘sociale zekerheid’: de zekerheid voor het individu van zijn ziektekosten, zijn werkloosheid, zijn pensioen, zijn kindergeld, enz.

    Enfin, al die ‘kassen’ werden jarenlang bestuurd met beheerders (begeerders?) met een groot gat in iedere hand, zodanig dat de werkgeversbijdragen jaar na jaar via een ingewikkeld systeem, dienden te worden verhoogd. Wat weer zorgde voor nieuwe werkverschaffing, want zelfs van de kleinste tot de grootste werkgever diende de diensten van een ‘Sociaal Secretariaat’ in te huren. De ‘loonkosten’ bleven maar stijgen en brachten de positie van onze ondernemingen stilaan in gevaar tegenover de buurlanden. Zelfs in de gouden sixties werden er geen reserves aangelegd, integendeel, de ‘bijdragen’ volstonden niet meer, en stilaan moest de Schatkist met belastinggeld bijspringen met aldoor hogere bedragen...

    Maar zelfs de diepste oceaan kent zijn bodem… En daar zit men nu, niet alleen op die bodem, maar zelfs er diep onder in steeds dieper wordende putten….

    Voilà, nu kunt U zich zonder gevaar voor Uw leven, wagen aan met het Artikel uit de Tijd.

    GEPLUKT BIJ

    Gat in sociale zekerheid van 750 miljoen

     

    N-VA wil extra besparingen in het stelsel. Vicepremier Kris Peeters waarschuwt voor overhaaste conclusies.

    Het tekort in de sociale zekerheid is opgelopen tot 748 miljoen euro. Dat is 229 miljoen euro meer dan bij de begrotingscontrole van april was vastgesteld. De cijfers staan in een rapport van het beheerscomité van de sociale zekerheid dat De Tijd kon inkijken.

    Het groter dan verwachte tekort is geen goed nieuws voor de regering-Michel, die deze zomer voor een zware begrotingsoefening staat. ‘Minister van Sociale Zaken Maggie De Block heeft nog veel werk’, klinkt het in regeringskringen.

     

    Hoeveel er precies moet worden bespaard om de begroting op koers te houden, wordt later deze maand bekendgemaakt door het monitoringcomité, de groep topambtenaren die de begroting opvolgt. Dat hangt niet alleen af van het resultaat in de sociale zekerheid, maar ook van de evolutie van de belastinginkomsten.

     

    Het tegenvallende resultaat in de sociale zekerheid is voor de N-VA alvast een argument om in eerste instantie daar te besparen.

     

    Het groter dan verwachte tekort van het stelsel is vooral een gevolg van tegenvallende inkomsten. De sociale bijdragen en de alternatieve financiering via de roerende voorheffing brengen minder op dan verhoopt. Maar er zijn ook hoger dan verwachte uitgaven voor het brugpensioen. ‘Dat komt doordat de sociale partners sommige hervormingen hebben uitgehold’, zegt N-VA-Kamerlid Jan Spooren.

     

    Volgens Spooren zjin een aantal bijkomende hervormingen noodzakelijk. Daarbij moet de focus liggen op het terug aan het werk helpen van de almaar groeiende groep arbeidsongeschikten. ‘Uit de vooruitzichten blijkt dat het budget voor arbeidsongeschikten tegen 2020 stijgt tot 1,6 miljard euro. Dat is onhoudbaar. Dat is meer dan het totale bedrag dat we besparen door de pensioenhervorming en in de werkloosheid’, zegt het Kamerlid.

     

    Volgens de N-VA’er moet dringend werk worden gemaakt van een verplicht reïntegratietraject voor langdurig zieken en van een responsabiliseringssysteem.

     

    Vicepremier en minister van Werk Kris Peeters (CD&V) is niet te spreken over de analyse van coalitiepartner N-VA. 'Een heel spijtige voorstelling van feiten', reageerde hij.

     

    Het in het voorjaar vastgestelde tekort van 519 miljoen euro kwam er na een 'technische berekening', verduidelijkte Peeters. Dat er nu over 748 miljoen gesproken wordt, is opnieuw 'een technische voorstellingswijze'.

     

    De vicepremier wacht naar eigen zeggen rustig de vergadering van het beheerscomité af. Dat komt vrijdag samen.

     

    'Ik ga ervan uit dat die 519 miljoen euro technisch is gecorrigeerd, maar het is niet zo dat de sociale zekerheid nu met een gat van 748 miljoen euro wordt geconfronteerd. Er is geen reden om nu te gaan inhakken op de sociale zekerheid.' Spreken over een tekort van bijna 750 miljoen, is volgens Peeters 'niet verstandig'.

     

    Tot zo ver de vaststellingen, allemaal omgeven met een waas van politieke geheimdoenderij.

    Geen woord over de exploderende groep ‘genieters’ van over de gehele wereld, die nooit één eurocent hebben afgedragen, maar dapper het eten stelen uit andermans mond. De Openbare Mening, dat de Sociale Zekerheid beschikt over bronnen die spuiten tot in de hemel, moet kost wat kost in stand worden gehouden. Aan dat systeem mag niemand ooit ook maar één seconde twijfelen. Tot de hele santekraam explodeert in ons gezicht.

    Wat er dan gebeurt, hebben we al kunnen zien o.a. in Griekenland. Ik mag er niet aan denken, dat de twee grootste ‘Staatsdragende Partijen’, die ondertussen zichzelf goed in eigen zekerheid hebben kunnen wentelen, hier ongestraft onderuit zouden komen.

    En wat ook erg is, dat Kris Peeters (CVP) hun Minister van Geens Arbeid, de wanhoopspoging van Blauw en NV-A, de twee partijen nota bene die ‘de kant van de patroons hebben gekozen’, zowel Magische Maggie als BDW aanvallen en als de schuldigen aanwijzen.

    Dat is dus de Hoge Politiek in coburgia. Ziet U enig verschil met kleuters in de kleuterschool die ruziën om de gunst van Tante Nonneke die de zak met lekkers draagt?

    Het zich onrechtmatig het goed van anderen toe-eigenen. Vroeger heette dat stelen. Nu is dat een bewijs van solidariteit.

    Ja, ziet U, feiten blijven feiten. Maar in de politiek heet dat ‘begrotingscontrole’.

    09-10-2016, 18:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3769

    9/1488 * - Laatste verwittiging van de Rus aan de islam in Syrië – Beschavingen zijn net als een perpetuum mobile -

    DEEL 2.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

     *

    *

    Op de tenen lopen….

    Eerst even uitleggen dat het VB, Vlaams Belang, misschien wel beter, om vergissingen te voorkomen, de naam van O.B. (Ons Belang) zou aannemen. Omdat de initialen V.B. beter zouden staan voor ‘Verenigde Bedriegers’. Want ….

    De Verenigde Bedotters, d.i. de Leugenpers en de woestijnrovers van zo’n beetje overal spelen een gevaarlijk spel dat ons allemaal binnenkort de kop kan kosten. Ze worden gevaarlijker dan ooit, omdat hun zoveelste invasie op het punt staat te mislukken. Omdat ze deze keer een vastbesloten verzet stoten.

    De rest leest U hieronder. Het is alles te gruwelijk om er plezant mee om te gaan.

    Maar ja, de Overheid en hun slippendragers van de Pets hebben andere zorgen. Er moet gecijferd worden om de putten te vullen, of om dat te kritiseren, er moet zo nodig gestaakt worden tegen zo wat van alles, en in West Vlaanderen is er nu eindelijk een nieuwe Bisschop, zodat er nogmaals lang en breed kan uitgeweid worden over ‘het kindermisbruik in de Kerk’. Overal wordt er, met de spreekwoordelijke balk in de eigen ogen, gezorgd voor stemmingmakerij inzake de splinter in andermans oog. En altijd voort loopt de goegemeente daar in. Op dit uur zijn de blikken al gericht op ‘Halloween’ die andere heidense uit de USA overgewaaide zottigheid. Kerstmis en Het Kindeke Jezus in Vlaanderen zijn wel een achterhaald begrip, maar het Kerstverlof zit er toch maar lekker weer aan te komen. Met, om moslims niet te beledigen, ‘Wintermarkten,’ i.p.v. Kerstmarkten.

    En de Rode Duivels doen het goed, beter, best met hun nieuwe Vlaams onkundige coach. De burgeroorlog tussen moslimmers onderling in Syrië wordt een nachtmerrie, ja dat wel, maar Obama, de Navo, het Europees Parlement beschermen ons tegen alle onheil. Zodat we volkomen veilig zijn als in Abrahams schoot….

    heffen dus het glas met van die heerlijke bubbels, op ons aller toekomst… Meer kunnen we toch niet doen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rusland waarschuwt Amerika: Aanval op Syrië is aanval op ons

    Extra marineschip met kruisraketten richting Russische vlooteenheid bij Syrië – ‘Westen bekommert zich niet om humanitaire situatie in Syrië, maar beschermt Al-Qaeda tegen luchtaanvallen’


    Russische S-400 luchtafweersystemen in Syrië.

    Het Russische ministerie van Defensie heeft in scherpe bewoordingen gereageerd op de Amerikaanse oorlogsdreigementen. Iedere aanval op het Syrische leger zal als een rechtstreekse bedreiging voor de Russische militairen worden gezien, en met militaire middelen worden beantwoord. Ook zullen de S-200, S-300 en S-400 luchtafweerraketten vanaf nu zonder waarschuwing vooraf op ieder vliegtuig worden afgeschoten dat niet in het Syrische luchtruim thuishoort en dat zich niet kan identificeren.

     

    De meeste Russische militairen in Syrië zijn er om humanitaire hulp te verlenen en te proberen een dialoog aan te gaan met de diverse bewapende groepen. Om die reden zal iedere bom of raket die op gebied valt dat door het Syrische leger wordt gecontroleerd, als een agressieve bedreiging voor deze militairen worden opgevat.

    Rusland kon niets anders besluiten nadat de Amerikanen het staakt-het-vuren doorbraken met een provocatieve luchtaanval op het Syrische leger. Volgens de VS was dat een ‘vergissing’, maar buiten Washington en het immer naïeve Europa wordt dat nergens geloofd.

    Luchtafweerraketten staan klaar; extra marineschip met kruisraketten

    Het ministerie vat de uitlatingen en dreigementen van Amerikaanse politici en militairen op als een aankondiging van een militaire interventie in Syrië. Die zal niet door het Kremlin worden geaccepteerd. De defensieve Russische luchtafweersystemen in Syrië zullen daarom zonder waarschuwing op ieder vliegend object worden afgeschoten dat een bedreiging voor de Russische of Syrische strijdkrachten kan vormen.

    Vanuit Sevastopol is vandaag de korvet ‘Mirasj’ vertrokken. Het marineschip, dat kruisraketten aan boord heeft, zal zich voegen bij de Russische vlooteenheid in de wateren bij Syrië.

    ‘Westen bekommert zich niet om humanitaire situatie, maar beschermt Al-Nusra’

    Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde vandaag dat de aanval van Al-Nusra (/Al-Qaeda) op de ambassade in Damascus een direct gevolg is van de Amerikaanse dreigementen tegen Rusland. ‘Het Westen schijnt zich niet om de humanitaire situatie in Syrië te bekommeren. In plaats daarvan beschermt het Westen het Al-Nusra front tegen luchtaanvallen,’ aldus een woordvoerder van het ministerie. (1)

    Kwade genius George Soros uit op oorlog met Rusland

    De kwade genius achter onder andere de Oekraïense staatsgreep, de Westerse agressie tegen Rusland en de moslim migranteninvasie van Europa, de nauw met Brussel samenwerkende ultralinkse miljardair George Soros, beschuldigt president Putin inmiddels van ‘afschuwelijke misdaden tegen de menselijkheid’, omdat die weigert de luchtaanvallen op ISIS, Al-Nusra en andere islamitische terreurgroepen te stoppen.

    Soros beweert weliswaar dat de Russen de burgerbevolking bestoken, maar daar is geen enkel bewijs voor. Waar wél overvloedig bewijs voor is, is dat de Amerikanen er alles aan doen om te voorkomen dat de Russen en Syriërs de radicale islamisten van ISIS, Al-Nusra en het Free Syrian Army vernietigen.

    De top globalist roept Europa en de wereld op om niet werkeloos toe te zien. Hiermee volgt hij hetzelfde scenario als in 2013, toen de regering Assad werd beschuldigd van een chemische aanval in een buitenwijk van Damascus, waarbij zeker 1000 mensen omkwamen. Later werd aangetoond dat het de door het Westen gesteunde rebellen waren die deze ‘false flag’ aanval hadden uitgevoerd met saringas, dat hen met medeweten en actieve hulp van toenmalige minister van BuZa Hillary Clinton werd geleverd.

    Deze keer wel de Derde Wereldoorlog?

    Het zorgde in september 2013 bijna voor een militaire confrontatie tussen Amerika en Rusland. De Amerikaanse vliegtuigen waren (letterlijk!) al aan het warmdraaien voor een aanval op Syrië, toen president Putin het Witte Huis te verstaan gaf dat de Russische vloot voor de kust op alles zou schieten dat zou proberen naar Syrië te vliegen. Uiteindelijk besloot president Obama op het laatste moment om de aanval –en daarmee misschien wel de Derde Wereldoorlog- af te blazen. (2)

    Nu staat hij kort voor zijn aftreden opnieuw voor de keus: luisteren naar de haviken in het Pentagon en in zijn regering, naar George Soros, en het bevel geven voor luchtaanvallen, waarmee een oorlog met de Russen in Syrië een zekerheid wordt, en het risico op een nog veel hevigere oorlog in de regio en daarbuiten, heel groot is; óf er ook deze keer voor zorgen dat het verstand prevaleert, en de mensheid niet wordt blootgesteld aan een conflict dat met een beetje pech op een wereldwijde kernoorlog zou kunnen uitlopen.

     

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Zero Hedge

     

    Om het bijvoorbeeld met de woorden van de beruchte vrijdenker Prof. Etienne Vermeersch te zeggen (onlangs weer bij Van Gils op zijn geliefde praatstoel, de geloofsafval): we mogen niet alles geloven wat er gezegd wordt. Vooral niet als het van op de preekstoel wordt gezegd. Als gewezen Pater Jezuïet weet die daar alles over. En nog meer vooral niemand achter papegaaien. De Bijbel der katholieken is zelfs in tegenspraak met zichzelf. En dat was genoeg om zijn Geloof af te zweren. So what?

     

    Allez, zeg ik dan. Hoe wete da?

     

    Het oudste deel, de religie van Het Uitverkoren, Volk Gods, spreekt van ‘oog om oog, tand om tand’, en het aanhangsel daarvan, de religie van Rome of Het Nieuwe Testament, houdt het bij de andere wang aanbieden, om nog meer klop te krijgen.

    Ja, Mijnheer Vermeersch, ‘k verstaan da wel. Maar ik en kan dat niet samen rijmen met de Evolutie Leer van Darwin, die zegt dat alles in deze wereld evolutie is. Vooral het menselijk vernuft, en dat is toch Uw specialiteit.

    De mensheid, de samenleving, de menselijke geest : alles gaat vooruit. Alles maakt vorderingen. Tot er na een zeker punt van verzadiging, van opnieuw kan gestart worden. Maar 2 +2 zal altijd gelijk zijn aan 4. De wereld is één groot perpetuum mobile.

    Het gevoel van afhankelijk te zijn van een Opperwezen, van een boom, van een heilige berg, om het even voor wat … onbegrijpbaar, is iedere mens aangeboren en is zo oud als de mens zelf. Alleen de progressieve levensgenieter denkt beter te weten. Die wil de slimste van de hele klas te zijn. Wat alleen maar bewijst dat er vele klassen zijn met allemaal de slimsten van de klas. Ze weten het eigenlijk zelf niet meer, maar er komt van Daarboven nooit geen tegenspraak.

    Neen, natuurlijk niet, want die weigeren constant de tekenen te zien. Die zijn momenteel de Euro-pretentie inzake Oekraïne en de bloed-storm die opsteekt in het Midden-Oosten.

    Maar allee, laat ons voorlopig de schuld op de schouders van Obama leggen. Hij is toch al de Zwarte Piet in ons verhaal.

    *

    09-10-2016, 13:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3768

    7/1129 * - Burgerplicht, beroepsgeheim of dikke nekkerij van wie in of rond de vleespotten draait? -

    .

    DEEL 1.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

     

    “Regent het op Sint-Denijs,

    ’t wordt een natte winter met weinig ijs”

    Helder weer op St. Denies,

    meldt gewoonlijk sterke vries.”

    *

     

    Alice en heuren wederhelft liggen te slapen als almetnekeer om twee uur ’s nachts de telefoon gaat. Alice neemt op, luistert even en zegt: “Hoe kan ik dadde nu weten!   Dat is zeker vijfenveertig kilometer van hier!”. Heur ventje wordt wakker en vraagt: “Wa was dadde?” – “ Ho nieten bijzonders,” zegt ze “’t was een vrouwe die wilde weten of de kust veilig was. En ze belt daarvoren naar Schuiferskapelle!”

    *

    *

    *

    Hieronder leest U meer over de mogelijkheden om (in Staatsverband) te sjoemelen die in ‘de privé’ niet eens zouden mogelijk zijn. In de verondersteling dat U de juiste partijkaart van het ogenblik heeft. En bovenal met absolute zekerheid daarbij, dat U kunt zwijgen als een graf.

    Net als in de volmaakte misdaadwereld is het devies Horen, zien en zwijgen. Maar het verdient goed. En er is werkzekerheid.

    Deze indrukken zijn zowat de individuele expressie van mijn aller individueelste emoties. Als U begrijpt wat ik bedoel. Geen de minste deontologie komt daarbij te pas. Deze overtuiging is gewoon de uitdrukking van een hele resem indrukken….

     

    Vergeet vooral niet Mevrouw van de Voorzitter op tijd en stond een tros druiven te bezorgen, als die weer eens in de materniteit is beland terwijl haar vent op de lappen is. Aan U de keus tussen blauwe, groene, rode en gele druiven. Per einde maand zit er dan wel opslag in. Of misschien wel een van die nieuwe gadgets waardoor U dag en nacht zult kunnen beschikbaar zijn voor allerlei afspraakjes.

    *

    *

    Vergeet vooral niet acte de présence te geven bij de minste betoging of staking. U doet er Uw broodheren toch zo’n plezier mee. En weeral: het brengt gegarandeerd op. Help de partij-vergaderingen te organiseren en ga er misschien rond met een natje en een droogje. U zult zien, Uw recup-dagen zullen zienderogen groeien.

    En om ‘’het werk’ zelf hoeft U zich niet te bekommeren. In de coulissen wachten diverse collega’s om Uw job over te nemen. Zodat U veel vlugger op pré-pensioen kunt gaan. Uiteraard met behoud van wedde.

    Dat laatste buiten de boekhouding.

    Maak ook niet te veel reclame voor Uw soort van job. U zou misschien het slachtoffer kunnen worden van de eerste ronde ‘bezuinigingen’….

    *

    GEPLUKT BIJ

    Beroepsgeheim is cruciaal voor OCMW-hulpverlening

    *

    Piet Van Schuylenbergh is directeur bij de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). Nathalie Debast is stafmedewerker.

    *

    Verschillende OCMW-medewerkers verslikten zich gisterenochtend bij het zien van de voorpagina van deze krant: "Beroepsgeheim OCMW's kan vandaag vervallen." Verder in het artikel bleek dat het enkel gaat om het beroepsgeheim bij mogelijke terroristische misdrijven. Aanleiding was een wetsvoorstel van federaal parlementslid Valerie Van Peel dat OCMW's (maar ook andere instellingen van sociale zekerheid!) verplicht informatie door te geven wanneer de procureur des Konings daar in het kader van een terreuronderzoek om verzoekt of wanneer het personeel van het OCMW zelf zaken vaststelt die mogelijk verband houden met een terroristisch misdrijf.

    Nathalie Debast. ©kos

     

    Terreur is maatschappelijk inderdaad zo belangrijk dat ook de OCMW's hun steentje moeten bijdragen aan de bestrijding ervan. Toch moet zo'n uitzondering op de wettelijke geheimhoudingsplicht zeer goed geregeld worden en restrictief worden toegepast. Het beroepsgeheim is voor de OCMW's én hun cliënten cruciaal en kan pas in uitzonderlijke omstandigheden worden opgeheven, namelijk als maatschappelijk aanvaard wordt dat hogere waarden primeren. Dat geldt al voor kindermisbruik en huiselijk geweld en misschien nu ook voor terrorisme.

    Dat de OCMW's zo vasthouden aan het beroepsgeheim heeft alles te maken met hun rol. Zij zijn het laatste vangnet voor wie uit de boot dreigt te vallen. Ze zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft menswaardig te leven. Voor veel kwetsbare mensen is de drempel om hulp te vragen vaak (te) hoog. Ook hulpverlening zelf is geen eenvoudig proces. Een maatschappelijk werker onderzoekt alle financiële en sociale facetten van het leven van de hulpvrager en grijpt in op het persoonlijke leven van zijn cliënt.

    OCMW-hulpverlening is veel meer dan het geven van geld, het gaat om het opnieuw redzaam maken van mensen die dit op eigen kracht niet kunnen. Het zijn vaak lange trajecten, met vallen en opstaan, waarbij onderling vertrouwen cruciaal is. Wie hulp vraagt bij het OCMW moet er op kunnen vertrouwen dat de informatie over zijn persoonlijke levenssfeer niet buiten de muren van het OCMW gaat. Daarom zijn zowel het personeel als de politieke verantwoordelijken gebonden door het beroepsgeheim en kunnen ze gestraft worden wanneer ze de vertrouwensrelatie schenden.

    Iedereen voelt dat potentiële terroristen geen aanspraak moeten kunnen maken op die vertrouwensrelatie. Toch roept het wetsvoorstel ook vraagtekens op. Zo vinden we dat de vraag om inlichtingen te verschaffen enkel van het federaal parket mag komen dat als enige bevoegd is voor terrorismedossiers, en dus niet van de procureur des Konings. Het is ook belangrijk dat het OCMW-personeel niet persoonlijk aansprakelijk kan worden gesteld als ze die informatie niet doorgeven. Het OCMW als instelling moet deze inlichtingen verschaffen.

    Rechtstreekse toegang voor Justitie tot de Kruispuntbank Sociale Zekerheid waarin de gegevens over uitkeringsgerechtigden worden bewaard, zou ook een administratieve vereenvoudiging zijn. Het wetsvoorstel verplicht het OCMW-personeel ook om actief mee te werken aan een terreuronderzoek. Dat legt opnieuw de verantwoordelijkheid bij het personeel. Kunnen zij die inschatting maken? Wat als ze zich vergissen? Hoe moeten ze hun informatie rapporteren? Dit overstijgt de individuele verantwoordelijkheid van het OCMW-personeel. Het is een verantwoordelijkheid van het OCMW als instelling.

    We hopen dan ook dat het parlement omzichtig zal omspringen met nieuwe uitzonderingen op het beroepsgeheim.

    *

    *

    U had waarschijnlijk vroeger al lang alles geraden over de goede werking van onze OCMW’s: het zijn de WC’s van de moderne naastenliefde. Ook daar mag de rechterhand niet weten… waar de linkerhand uithangt. Beroepsgeheim.

    Bij de Pastoor vroeger heette dat ‘Het Biechtgeheim’ en daar zijn zelfs de gebruikelijke Koninklijke moorden tussen vier muren gebleven.

    Maar geef die haarden van geheimdoenerij in handen van Linkx, en de vriendekes van alle slach en soort zijn er welkom. Er zijn zelfs geen scheidsrechters noch Comité P zoals bij de flikken, om toe te kijken.

    En als er al eens gefloten wordt, is dat niet voor een strafschop, maar voor een paar knappe grieten met een donker kleurtje….

     

    Zoals men ooit in Gent zei: “nous nous connons, n’est-ce pas, Madame?” Gent is later dan Termontville geworden, maar dat wist U al…

    *

    *

    09-10-2016, 10:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3767

    5/726 * - Geert Bourgeois in het Europees College in Brugge – Ons glorierijk volk – Toenadering NV-A en VBN -

    .

    DEEL 3.

    ZATERDAG 8 OKTOBER 2016

     

    H. SIMEON, Z. ELIAS VAN KOKSIJDE, H. PELARGIA

    *

    *

    *

    *

    De Geert was meesterlijk. Als ’t goed is, zeggen we dat ook, ook als het over de Nieuwe Vlaamse Arrogantie gaat.

    Hieronder vindt U de speech van die Nieuwe Mens Bourgeois in het oude Europa College in Brugge-die-Scone, ter gelegenheid van het nieuwe Academische Jaar.

    Waarbij ik gaarne opmerk, dat als iemand de wereld wil verbeteren, dat hij dan best begint met zichzelf. Zijn partij, de NV-A, met in de glansrol daarbij, de Burgemeester van Antwerpen, verdient inderdaad alle lof om in dit apenland de Vlaamse Meerderheid terug op de kaart te hebben gezet. Dat ze daarbij een zeer belangrijk deel moest gaan uitmaken van het Francofone Establishment is daar de prijs voor geweest. Akkoord dat men daarbij geen paard kan beslaan dat loopt. Te meer dat politiek ook de kunst is van geven en nemen.

    Dat de hebberige Francofonie dermate verzwakt is, danken we de koekoek. Het is vele jaren te laat. Dat het zonder bloedvergieten is gebeurd, is waarschijnlijk enig in de wereld. Dat danken we niet de koekoek, maar de Lamme Goedzakkerigheid der Vlamingen.

    *

    *

    We kunnen zelfs de Geert volgen in zijn verzuchtingen voor een idealer Europa. Maar dat is nog niet voor morgen. De Europese Hoge Pieten moeten eerst met hun neus op de feiten gedrukt worden. De Vlamingen zouden daarbij volgens de Geert – tussen de lijntjes – zoals in ons glorierijk verleden, een voorname rol kunnen spelen. Maar zoals de droomster-dichteres Alice Nahon 100 jaar geleden al zei: “’t is goed in ’t eigen hert te kijken, s’avonds voor het slapen gaan…”. Daarbij zou de oude leuze ‘Tesaam vereend in vreugd en nood’ – ‘als ‘d’ene sterft, dan is d’andere ook dood’. Met dat ene grote verschil, dat het in de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd, niet gaat om Pietje De dood, maar om de levensvreugde van elke dag.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Bourgeois: "I want my European Union back"

    Redactie - Bron: Belga

    *

    Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) heeft het openingscollege van het nieuwe academiejaar in het Europacollege te Brugge gegeven. Zijn toespraak droeg als titel 'I want my European Union back' en gaf een inkijk van waar hij naartoe wil met de Europese Unie.

    Bourgeois opende met "Plus est en vous", een uitspraak van de humanist Lodewijk van Gruuthuuse, waarmee hij verwijst naar Europa dat momenteel door een moeilijke periode gaat. "We hebben een verhaal nodig dat de Europeanen enthousiast maakt. We hebben een 'New Deal' nodig die zorgt voor het einde aan de existentiële crisis van de Europese Unie", aldus Bourgeois. "De Europese Unie moet een gemeenschap zijn van waarden en principes, een haven van hoop en Verlichting, een voorbeeld voor de wereld." De Vlaamse minister-president benadrukte wel de naties en hun gebruiken en gewoonten te respecteren. Zoals vaker verwees hij in die zin ook naar Schotland en Catalonië. Hij ging ook in op de Brexit, waarvan hij hoopt dat het een zachte Brexit wordt waarbij de goede banden blijven.

    Bourgeois schoof ook drie prioriteiten naar voor waar de Europese Unie werk van moet maken, namelijk een digitale unie, een energie-unie en een transportunie, maar hij brak ook een lans voor een Economisch Monetaire Unie en een Europees Defensiemechanisme. Aan het slot van zijn betoog had hij het over de migratieproblematiek, en sneerde naar enkele EU-landen die hun deel van de last niet dragen. Bourgeois wil ook dat Europa zwaarder doorweegt in "bevroren conflicten" in de achtertuin van Europa en verwees naar het conflict Israël-Palestina.

    De minister-president nam na het college ook nog even de tijd om enkele vragen van studenten te beantwoorden.

    *

     

    *

    *

    De Engel Bewaarders zijn weliswaar uit de tijd, maar het zou kunnen dat er toch ’n paar zijn overgebleven. Hoe legt men anders uit, dat de NV-Aër en oud kameraad (o gruwel voor Laurette Mitraillette) van de Vlaamse Oostfrontstrijders tegen het Goddeloos Communisme, op de TV-schermen zo goed als openlijk de hand reikt naar Filip DeWinter van het Vlaams Belang?

    De weg is nog lang en de tijd dringt. De welvaart is geen Gods Geschenk maar het werk van elke dag.

     

    *

    *

    08-10-2016, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3767

     5/726 * - Geert Bourgeois in het Europees College in Brugge – Ons glorierijk volk – Toenadering NV-A en VBN -

    .

    DEEL 3.

    ZATERDAG 8 OKTOBER 2016

     

    H. SIMEON, Z. ELIAS VAN KOKSIJDE, H. PELARGIA

    *

    3767 - DE OUDE EUROPESE DROOM ALS NIEUW BEGIN VOOR DE 21ste EEUW

     

    *

    *

    *

    De Geert was meesterlijk. Als ’t goed is, zeggen we dat ook, ook als het over de Nieuwe Vlaamse Arrogantie gaat.

    Hieronder vindt U de speech van die Nieuwe Mens Bourgeois in het oude Europa College in Brugge-die-Scone, ter gelegenheid van het nieuwe Academische Jaar.

    Waarbij ik gaarne opmerk, dat als iemand de wereld wil verbeteren, dat hij dan best begint met zichzelf. Zijn partij, de NV-A, met in de glansrol daarbij, de Burgemeester van Antwerpen, verdient inderdaad alle lof om in dit apenland de Vlaamse Meerderheid terug op de kaart te hebben gezet. Dat ze daarbij een zeer belangrijk deel moest gaan uitmaken van het Francofone Establishment is daar de prijs voor geweest. Akkoord dat men daarbij geen paard kan beslaan dat loopt. Te meer dat politiek ook de kunst is van geven en nemen.

    Dat de hebberige Francofonie dermate verzwakt is, danken we de koekoek. Het is vele jaren te laat. Dat het zonder bloedvergieten is gebeurd, is waarschijnlijk enig in de wereld. Dat danken we niet de koekoek, maar de Lamme Goedzakkerigheid der Vlamingen.

    *

    *

    We kunnen zelfs de Geert volgen in zijn verzuchtingen voor een idealer Europa. Maar dat is nog niet voor morgen. De Europese Hoge Pieten moeten eerst met hun neus op de feiten gedrukt worden. De Vlamingen zouden daarbij volgens de Geert – tussen de lijntjes – zoals in ons glorierijk verleden, een voorname rol kunnen spelen. Maar zoals de droomster-dichteres Alice Nahon 100 jaar geleden al zei: “’t is goed in ’t eigen hert te kijken, s’avonds voor het slapen gaan…”. Daarbij zou de oude leuze ‘Tesaam vereend in vreugd en nood’ – ‘als ‘d’ene sterft, dan is d’andere ook dood’. Met dat ene grote verschil, dat het in de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd, niet gaat om Pietje De dood, maar om de levensvreugde van elke dag.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Bourgeois: "I want my European Union back"

    Redactie - Bron: Belga

    *

    Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) heeft het openingscollege van het nieuwe academiejaar in het Europacollege te Brugge gegeven. Zijn toespraak droeg als titel 'I want my European Union back' en gaf een inkijk van waar hij naartoe wil met de Europese Unie.

    Bourgeois opende met "Plus est en vous", een uitspraak van de humanist Lodewijk van Gruuthuuse, waarmee hij verwijst naar Europa dat momenteel door een moeilijke periode gaat. "We hebben een verhaal nodig dat de Europeanen enthousiast maakt. We hebben een 'New Deal' nodig die zorgt voor het einde aan de existentiële crisis van de Europese Unie", aldus Bourgeois. "De Europese Unie moet een gemeenschap zijn van waarden en principes, een haven van hoop en Verlichting, een voorbeeld voor de wereld." De Vlaamse minister-president benadrukte wel de naties en hun gebruiken en gewoonten te respecteren. Zoals vaker verwees hij in die zin ook naar Schotland en Catalonië. Hij ging ook in op de Brexit, waarvan hij hoopt dat het een zachte Brexit wordt waarbij de goede banden blijven.

    Bourgeois schoof ook drie prioriteiten naar voor waar de Europese Unie werk van moet maken, namelijk een digitale unie, een energie-unie en een transportunie, maar hij brak ook een lans voor een Economisch Monetaire Unie en een Europees Defensiemechanisme. Aan het slot van zijn betoog had hij het over de migratieproblematiek, en sneerde naar enkele EU-landen die hun deel van de last niet dragen. Bourgeois wil ook dat Europa zwaarder doorweegt in "bevroren conflicten" in de achtertuin van Europa en verwees naar het conflict Israël-Palestina.

    De minister-president nam na het college ook nog even de tijd om enkele vragen van studenten te beantwoorden.

    *

     

    *

    *

    De Engel Bewaarders zijn weliswaar uit de tijd, maar het zou kunnen dat er toch ’n paar zijn overgebleven. Hoe legt men anders uit, dat de NV-Aër en oud kameraad (o gruwel voor Laurette Mitraillette) van de Vlaamse Oostfrontstrijders tegen het Goddeloos Communisme, op de TV-schermen zo goed als openlijk de hand reikt naar Filip DeWinter van het Vlaams Belang?

    De weg is nog lang en de tijd dringt. De welvaart is geen Gods Geschenk maar het werk van elke dag.

     

    *

    *



















    08-10-2016, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3765

    7/1035 * - Het doek is gevallen over het laatste assisenproces -

     

    DEEL 2.

    ZATERDAG 8 OKTOBER 2016

     

    H. SIMEON, Z. ELIAS VAN KOKSIJDE, H. PELARGIA

     

    *

     

    *

    *

    *

    Zoals iedereen maar al te goed weet, is deze blog geen roddeltante. Familiedrama’s, passionele moorden, spectaculaire ongevallen: dat is voer voor de gazetten die zelfs niet zonder kunnen.

    Maar als het laatste assisenproces van de eeuw op een slecht toneelstuk begint te lijken, dan zal de hele wereld dat moeten weten.

    Och, aan de grond van de zaak ga ik voorbij: man vermoordt vrouw is gewoon de zoveelste titel van het zoveelste horror-verhaal. Maar hier is de ‘plaats delict’ West-Vlaanderen en de stoel van Vrouwe Justitia staat in Di Rupoville…

    Als er vroeger plaatsen delict in Wallonië waren met Vlaamse daders, dan ging het proces gewoon door in Wallonië. Zo werden er ooit Vlamingen tot de doodstraf door verhanging veroordeeld, omdat zij geen snars begrepen van de voertaal. Een zekere Goethals was een van hen, als ik me goed herinner.

    *

    *

    Nu is plaats delict Oostende, het Parket van Brugge voert het onderzoek, maar Meneer de politicus verkiest de Franse taal. Dus het hele dossier moet worden vertaal en overgebracht naar Mons, de woonplaats van de verdachte. Aan de tien maand gerechtvaardigd voorarrest wordt een einde gesteld, de verdachte wordt onder verplichte geheimhouding in volledige vrijheid gesteld. Hij verschijnt drie weken aan een stuk als een vrij man op iedere zitting. Na uitspraak van de jury, bijgestaan door 3 rechters weliswaar zonder stemrecht, verlaat hij als een vrij man het Gerechtshof. Ha ja, hé, er bestaat twijfel, en bij twijfel speelt dat altijd in het voordeel van de beschuldigde

    *

    *

    Het is dus een fabeltje, dat staande de zitting, bij nieuwe elementen of onvoldoend gebleken resultaten van de Onderzoeksrechter, de zitting wordt geschorst tot er volledige opheldering is.

    Is het dan teveel gezegd, dat er emoties losbreken als het doek gevallen is?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vrijspraak Wesphael: "Loeiharde noodkreet om assisen te behouden"

    Douglas De Coninck

    *

    *

    Het is voorbij. Na enkele uren beraadslagen trok de volksjury in Bergen een streep onder een van de laatste grote assisenprocessen. Bernard Wesphael is onschuldig aan doodslag op zijn echtgenote. "Ik kan eindelijk aan de verwerking beginnen."

     

    Het was iets voor halfvijf.

    Hij was gaan zitten, knikte zachtjes nee naar niemand in het bijzonder. Berustend. Hij leek er helemaal niet in te geloven. Sloeg de ogen neer, alsof hij het liefst door de vloer wilde zinken, ver weg van de tot de nok gevulde assisenzaal. Enkele minuten scheidden oud-politicus Bernard Wesphael (58) van het moment waarop hij in hechtenis kon worden genomen en voor een jaar of tien opgesloten.

    "Non." Handen voor het gezicht.

    En toen sprak rechter Philippe Morandini de woorden die, hoezeer ze ook tot de meest elementaire principes van onze rechtspraak behoren, nagenoeg nooit worden uitgesproken in een assisenverdict: "Redelijke twijfel die in het voordeel van de beschuldigde moet spelen."

    Ja, de positie van het lijk, het plastic zakje, de kneuzingen, de door hotelgasten gehoorde geluiden en zijn houding: het waren allemaal elementen die in de motivering werden omschreven als 'troublant'.

    Noodkreet

    Maar daarna volgde een zelden geziene sneer naar het onderzoek zoals het door de politiediensten in Brugge en Oostende na de dood van Véronique Pirotton (42) op 31 oktober 2013 is gevoerd: "Het ontbreken van grondige verificaties van bepaalde aanwijzingen en het onvolledige karakter van de elementen zoals die zijn gepresenteerd in de aanklacht. De op verschillende plaatsen aangetroffen vezel- en biologische sporen laten niet toe de these van de verstikking te ondersteunen. Alle experten zijn unaniem over het feit dat een combinatie van alcohol en geneesmiddelen niet kan worden uitgesloten als doodsoorzaak."

    Hiermee valt het doek over een van de laatste grote assisenprocessen in hun oude vorm. Door de potpourri II-wet van minister Koen Geens (CD&V) kunnen sinds 1 maart alle strafzaken worden doorverwezen naar de correctionele rechtbank. De volksjury lijkt ten dode opgeschreven, maar volgens Wesphaels advocaat Jean-Philippe Mayence kan deze vrijspraak niet anders worden gezien dan als een loeiharde noodkreet om assisen te behouden: "Stel u voor dat dit voor een correctionele rechtbank was verlopen. Wat dan? Dan was er één psychiatrische en één medische expertise aan bod gekomen. Waar zouden we dan hebben gestaan?"

    Omringd door een woud van camera's stapte Wesphael rond vijven de vrije buitenlucht tegemoet. De nachtmerrie is voorbij. Hij heeft tien maanden onschuldig in de gevangenis van Brugge doorgebracht, waar speurders hem herhaaldelijk voorstelden om een bekentenis af te leggen in ruil voor een voorwaardelijke vrijlating.

    De oud-politicus stond er wat onwennig bij. Bevrijd, ook van het verbod om in het openbaar te praten. "Ik kan eindelijk aan de verwerking beginnen. De vrouw van wie ik hield, ligt onder de grond, vergeet dat niet. Haar zoon, voor wie ik een tweede papa was, is al die tijd verteld dat ik haar heb vermoord. Ik heb extreem pijnlijke dingen moeten ondergaan. Het parket van Brugge heeft mij als een smeerlap behandeld. Ik bedank mijn vrienden en ook de aalmoezenier in de gevangenis, zonder wie ik er vandaag niet meer zou zijn."

    *

     

    *

    De Heer Douglas De Coninck van DM pleegde dus een ferm stukje hierover, zoals U kon lezen. Echt nog een pluim meer op diens hoed.

    Wat mij opvalt, is dat Minister Geens van het Acw zonder de minste ruchtbaarheid het karweitje van de Assisen-afschaffing in alle stilte heeft uitgevoerd. Geen rokende verklaringen, geen spetterende debatten, geen dichterlijke protesten. Maar de stilte van de samenzwering om op die manier de regels van onze Rechtsstaat onderuit te halen.

    *

    *

    Wat kennen 12 domme burgers nu van Rechtspraak? Veel te riskant en veel te duur. We leven nu niet meer in de tijd van Napoleon. En daarbij, de man of de vrouw in de straat, dat is toch maar klootjesvolk? Geleerde en duur betaalde kletskoppen in streng habijt: ze houden de dingen van Justitie onder zich als een klokhen haar kuikens.

    *

    *

    Het doek is gevallen over het laatste assisenproces – de moordenaar gaat vrij-uit maar de Rechtstaat is veroordeeld tot levenslang.

    *

    *

    08-10-2016, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3764

    6/693 * - Schitterende vooruitzichten voor een begroting in wankel evenwicht -

    .

    DEEL 1.

    ZATERDAG 8 OKTOBER 2016

    *

    H. SIMEON, Z. ELIAS VAN KOKSIJDE, H. PELARGIA

     

    De Paster vraagt aan Franske of hij iedere dat zijn gebedje leest. “Nink” zegt hij “mijn moeder doet dat an mijn bedde.” – “En wat bidt zie dan, uw moeder?” wil hij weten. “’t is altijd verre ‘tzelfde, mijnhere de paster: God zij gedankt dat hij in zijn bedde zit!”.

     

    *

    *

    Gaten in de begroting? Die zijn er vanzelf gekomen.

    En die zullen dus ook vanzelf weer weggaan….

    ‘woorden van wijlen Guy Mathot, een wijs Waals warhoofd’

    *

    *

    Dat ons land (Coburgia) geregeerd wordt door amateurs en lichtgewichten, weten we al bijna 60 jaar, namelijk de tijd dat we zelf zo ongeveer tot de jaren van verstand zouden moeten gekomen zijn. De opleidingen van vader op zoon in de vele peperdure universiteiten, faculteit, Pol & Soc doet de rest. Hun broodje is rijkelijk gebakken, en besmeerd met de beste boter die ze bij ons kunnen wegritsen.

    *

    *

    De drijvende krachten van die ‘Staatsdragende Partijen’ zijn de Criminele volkspartijen voorheen de christelijke volkspartij, in een dodelijke verstrengeling met de verdwaasde volgelingen van Karl Marx, een Duitse Jood van al meer dan 100 jaar geleden.

    Officieel houden die zich zo ver mogelijk van hun meedogenlozer spitsen, daar die het begin van de crisisjaren een totaal verkeerde naam beginnen te krijgen. Vroeger heetten die allemaal ‘het syndicaat’, geel rood of blauw die het altijd, zelfs tegen beter weten in, zogezegd opnamen voor de werknemers-kiezers van steeds weer dezelfde mandaatdragers.

    *

    *

    Kortom, het bleek de ideale formule te zijn om het land naar de vernieling te rijden. En dan wordt het tijd om lol te trappen.

    U kunt het niet geloven wat ze, in het zicht van de afgrond, uit hun botten slaan. U leest er alles over hieronder.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nakende begrotingsdeadline zorgt voor creativiteit: "Legaliseer prostitutie: 200 miljoen winst"

    *

    KATRIEN STRAGIER - © Wannes Nimmegeers.

    *

    Nu de begrotingsgesprekken een versnelling hoger moeten schakelen, duiken er in meerderheidskringen creatieve pistes op. "Legaliseer sekswerk. Dat levert 200 miljoen op", klinkt het bij Jong VLD. N-VA wil dan weer scherper toezien op buitenlanders die hier komen werken. Mogelijke opbrengst: 1,6 miljard.

    Komend weekend moet de regering-Michel vaart zetten achter de zoektocht naar 4,2 miljard. Dinsdag hoopt de premier het politieke jaar af te trappen met zijn traditionele speech over de staat van het land én een begroting op orde. Uit verscheidene hoeken binnen de meerderheid duiken er in elk geval creatieve voorstellen op om die som bij elkaar te puzzelen. Het opvallendste komt van de jongerenpartij van Open Vld. Die pleit ervoor om prostitutie legaal te maken. Dat moet de schatkist zo'n 200 miljoen per jaar opleveren

    *

     

    *

    Deze vrijdag 7 oktober was dus een dag van weeral staking. Of moet ik eerder zeggen van ‘plaging’? Al die werkonderbrekingen omdat er teveel bespaard moet worden door deze federale regering, omdat de voorgaande belgicistische regeringen het geld langs deuren en vensters hebben buiten gegooid. Of, omdat dat beter paste in hun kraam, het besteed hebben in hun functie van OCMW van de hele wereld. Nieuwe ‘verrijkers’ die haast automatisch stemrecht krijgen, moeten dan zorgen dat die mooie liedjes kunnen blijven duren.

    Deze stakingen lopen allemaal af op een sisser, maar of dat de economie schaadt of niet, op korte termijn zal het wel de werknemers schaden, naarmate er steeds meer ondernemingen er de brui aan geven. Zelfs de Bank van de Rode Sossen, naam???, staat op het punt slagzij te maken? Met personeels afvloeiing, lijk bij de banken der kapitalisten. Waarna iedereen aan de Staatsruif mag gaan aanschuiven….

    Heerlijk landje toch, dat Coburgia van ons!

     

    *

    *

    PS

    Het is weer eens niet opgevallen dat de twee raddraaiers van de syndicaten er met de dag welvarender zijn gaan uitzien. Goed in hun vel, blakend van vechtlust en ‘met ’n muile van lintjes’. Ze leiden een leven als twee blinkende hemellichamen in een baan om de aarde.

    *

    *

    08-10-2016, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3763

    5/728 * Marxisten van onder de taal- en armoegrens spelen TV voor Nieuw Bloed -

    .

    DEEL 1.

    VRIJDAG 7 OKTOBER 2016

     

    O.L.VROUW VAN DE ROZENKRANS: lees vandaag 50 weesgegroetjes en 5 onzevaders, dat is ne volle rozenkrans!

    H. JUSTINA.

    *

    “Op 7 oktober herdenken we de beroemde zeeslag om Lepanto, toen de Christelijke zeemacht de Turkse vloot der Ottomanen versloeg. Volgens de toenmalige Paus Pius V te danken aan de rozenkrans die ze wekenlang voor O.L. Vrouw gebeden hadden. Sindsdien eert de Katholieke Kerk de maand oktober als de Rozenkransmaand.”

     

    Leontientje was lijk zovelen thuisweefster, en zag zwart met heur garen. Entwadde dat lichte vernestelde, ’t was Engels garen. Niet goedkoop omdat het van het verre Engeland kwam. Zo zat Leontientje al ne helen tijd voorzichtig te prutsen met een toefke garen. Meneer de Paster die juste passeerde en heur zag sukkelen vroeg: “Ewel, moederke, is ‘t misschien Engels garen, da je zo sukkelt?” – “Nin ‘t, menere,” gromde Leontientje, “’t is duivels garen!”

    *

    *

    *

    *

    Goede vrienden-strijdmakkers onder elkaar hoeven niet voortdurend elkaar te blijven voorstellen. Wel is het mij vandaag een eer om onderstaand stukje bij GUVAAL te mogen overnemen. Het is naar mijn mening een klein Meesterwerkje dat in zoveel mogelijk huishoudens moet worden gelezen én besproken.

    *

    *

    U leest er, met wat verbeelding, de toekomst van ons land in. Maar opgepast: als U hoort Marx de passie preekt, kleine man, past dan op voor Uw ganzen…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    De slimste Marxist

     

       Vlaanderen gaat binnenkort kennis maken met een rijzende ster aan de Waalse politieke hemel: Raoul Hedebouw, woordvoerder van de Parti des Travailleurs Belges (PTB, de Waalse tegenhanger van de Vlaamse PvdA), voor wie hij, samen met een kompaan, ook als volksvertegenwoordiger in het federale parlement zit. De man is nl uitgenodigd om mee te doen aan de volgende uitzending van ‘De Slimste Mens’ en heeft die uitnodiging aanvaard. Hedebouw is zo goed als perfect tweetalig en dat heeft te maken met zijn Vlaamse afkomst: vader West-Vlaming, moeder uit Limburg. Geen typische Waal dus, want die kan in het beste geval onze taal alleen maar stamelen of radbraken. Wel gerecupereerd door de francofonie, zoals heel wat Waalse politiekers (Cools, Onkelinx, Van Cauwenbergh, Meynders enz…) die blijkbaar moeten laten zien dat ze goed geïntegreerd zijn en daardoor dikwijls fanatieker zijn dan de Walen zelf. Dit laatste is een meer voorkomend gebeuren en niet alleen in dit land. Denk maar aan Hitler, die een Oostenrijker was van geboorte (uit Braunau), geen Duitser en Napoleon, wiens geboorteland Corsica vier jaar vóór zijn geboorte, nog Italiaans was. Of De Gaulle, geboren in Rijsel, wiens Frans-Vlaamse voorvaderen Van de Walle heetten, tot één ervan die naam liet verfransen…

     

       Hoe Hedebouw het in ‘De Slimste Mens’ het ervan gaat afbrengen, moet nog blijken. De man heeft waarschijnlijk wel gesnapt dat ook Bart De Wever dat programma ooit gebruikt heeft als versnelling voor zijn politieke carrière. Hedebouw is een uitgesproken Marxist, die hier wel de passie preekt, maar zich niet schaamt te pleiten voor schurkenstaten zoals Noord-Korea. Het enige voordeel dat zijn politiek voor Vlaanderen kan hebben is dat zijn partij de poten onder de stoel van de PS in Wallonië flink aan het onderuit zagen is. Misschien zal die PS straks daardoor naar het centrum moeten opschuiven en bereid moeten zijn haar linkse doctrine aan te passen.

    *

    *

    *

    Hier past het een oud Vlaams spreekwoord in herinnering te brengen. Rust roest, Arbeid adelt.

    Dat spreekwoord zegt dus niet, dat over arbeid lange redevoeringen houden adelt. Een wereld van verschil die door de politiek maar al te graag misbruikt wordt. Vooral voor zij die aan werken een broertje dood hebben.

    In een volgend stukje maken we kennis met een bevlogen Geert Bourgeois in het spreekgestoelte in het Europa College in Brugge. Ook dàt is een wereld van verschil met sommige belgicistische politieke partijen over de taal- en armoegrens heen.

    *

    *

    In het West-Vlaams bestaat er een schitterend voorbeeld over ‘werken’, dat zegt dat men ‘van Werken een parochie heeft gemaakt, maar dat de honden er op schijten’……

    Ach die West-Vlamingen! Men moet er eerst Godfried van Bouillon heten, voordat men er beroemd kan worden. Zelfs al was de man een zoon van de stad Boonen (Boulogne), thans Vlaanderen-in-Frankrijk..

    *

    *

    07-10-2016, 15:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3762

    7/1104 * - De EU verbiedt de Britten om altijd weer die ene ‘religie’ erbij te betrekken, als er baldadigheden gebeuren -

    .

    DEEL 4.

    .

    DONDERDAG 6 OKTOBER 2016

     

    H. BRUNO: stichter der Kartuizers,

    Z. ISIDOOR DE LOOR: een geliefde figuur in Kortrijk, als pater portier bij de Passionisten heel goed gekend door iedereen die aan de deure belde.

    *

    *

    *

    *

    Ik hoop dat het iedereen begint te dagen die onderstaand stukje uit Xander leest. Natuurlijk is er geen haan in de Leugenpers die er aan raakt. Het ‘‘Hellegat’ aan de Zenne, zoals Donald Trump hun rovershol noemt is nochtans hun tweede thuis. In de dagen van A.H. waren dat soort hoofdkwartieren dan het OKW, das Oberkomando der Wehrmacht’, het zenuwcentrum van Het Beest.

    De pretentie van de Bazen van Het Beest is onnoemelijk. Maanden nà de Brexit, strekt men zijn tentakels uit naar het Verenigd Koninkrijk om dat de wil van de Zwarte moslim-kater op te leggen. Op zichzelf is dat ongehoord, maar even erg is dat de ontvanger van die haat-boodschap het vertikt om hiertegen de stem te verheffen. Eerst en vooral omdat Bruxella-bla-bla niets meer in de pap te brokken heeft, en secundo omdat Engeland niet wenst als lokaas te dienen voor nog meer islam-verdwazing.

    Stel U voor, dat Hitler boodschappen in dezelfde zin zou doorgestuurd hebben naar Winston Churchill! Het kot zou te klein geweest zijn en voor de oorlog minstens hadden de diplomatieke betrekkingen opgeschort geweest .

    *

    Hoofddeksel dat onze Leugenpers beter zou passen….

    *

    Kortom: bij Xander en andere blogs zitten we op een goede wei. Bij hen bestaat er geen bronnengeheim, zoals bij de Leugenpers waar er tegen klippen en bergen kan mee gesjoemeld worden. In onze blogs spreken wij (zolang dat nog mag), ons hart rechtuit. En wat meer is, we doen het zonder het minste winstbejag. En al zeker zonder zijdelingse nevenbedoelingen in zich .

    Wij rijden geen scheve schaats met het doel om barbaarse vreemdelingen stil te laten meestermaken van ons eigen erfgoed.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’

    *

    Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd

    *

    * 
    Moslims mogen niet langer ‘gediscrimineerd’ worden door hun aanslagen en misdaden met de islam in verband te brengen – ook al doen ze dit zelf in 99 van de 100 gevallen altijd wèl.

    De Britse pers bericht dat de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI) de kersverse regering van premier May heeft opgedragen om terroristen niet langer moslims en ‘islamitisch’ te noemen, ondanks het feit dat die moslimterroristen zelf wel altijd verwijzen naar de bevelen van Allah, zijn profeet en de Koran, en 99% van de plegers van aanslagen moslims zijn die dit juist vanwege hun geloof doen. Ongetwijfeld zullen alle andere EU-lidstaten dezelfde richtlijnen uit Brussel hebben ontvangen, waardoor eens te meer wordt aangetoond dat de islam de enige speciaal beschermde religie in Europa is, en de zo vaak geroemde persvrijheid niet meer bestaat.

    In een rapport van de ECRI staat dat er tussen 2009 en maart 2016 steeds meer ‘haatspraak’ en racistisch geweld in het Verenigd Koninkrijk is geconstateerd, zowel in de pers, online als onder politici. De omvangrijke misdaad- en misbruikschandalen van Pakistaanse moslimbendes worden zover bekend echter nergens in het rapport genoemd – immers, de daders behoorden tot de islam, en de slachtoffers waren slechts – soms zeer jonge - blanke meisjes.

    Persvrijheid aan banden, journalisten getraind in politieke correctheid

    Volgens de eurocraten heeft het Brexit referendum de ‘anti-buitenlanders’ stemming in Groot Brittannië verder aangewakkerd. De commissie draagt de regering May daarom op om 23 ‘aanbevelingen’ op te volgen, en de strafwetgeving, de persvrijheid en de gelijke behandeling wetten aan te passen. De persvrijheid moet aan banden worden gelegd door media te verbieden nog langer een verband te leggen tussen aanslagen, misdaden en de islam of moslims, en de journalisten te gaan ‘trainen’ in het gehoorzamen van deze politiek-correcte regels.

    In landen zoals Nederland, Duitsland en Zweden is het al vele jaren zo dat de pers in 9 van de 10 gevallen weigert de etnische of religieuze identiteit van daders van aanslagen en misdaden te vermelden – tenzij het om een blanke autochtone inwoner gaat, en tenzij het aantal slachtoffers dermate hoog is, dat het niet vermelden van de islam teveel zou opvallen. Migranten, vooral van islamitische afkomst, hebben behalve in de politiek ook in onze media een bijzondere, beschermde status.

    Moslimdaders geen moslims, maar ‘verwarde personen’

    Het gevolg is dus dat moslimterroristen en –misdadigers in de reguliere media doorgaans enkel ‘verwarde personen’ met ‘psychische problemen’ worden genoemd. Daar kunnen we inmiddels dagelijks over lezen.

    De Britten hebben de ‘aanbevelingen’ van Brussel van de hand gewezen met de argumentatie dat ‘de regering veel belang hecht aan een vrije en open pers, en niet ingrijpt bij wat de pers doet en publiceert, zolang de pers zich aan de wet houdt.’ Overigens is dat een regelrechte leugen, want ook Groot Brittannië heeft –meestal op last van Brussel- al tal van wetten ingevoerd die ‘haatspraak’ verbieden, en die vooral moslims beschermen. (1)

    Uit Amerika stamt de bekende ‘eendentest’: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck." Omgezet naar de richtlijnen van Brussel voor de Europese pers: ‘’Als iets eruitziet als een moslim, handelt als een moslim, en praat als het een moslim, dan is het géén moslim, maar enkel een verward persoon.’

     

    Xander

    (1) Infowars

    *

     

    *

    Wat niet al lachende kan gezegd worden,

    Is de waarheid niet…..

    *

    Wie het nog niet zou opgevallen zijn: het is heel simpel: de islamitische ‘bedot-reglementen’’ hebben zich al langer meester gemaakt van onze Samenleving. Het is heel lang dat we alleen nog horen, zien en lezen over ‘mannen’ die ‘andere mannen’ vermoorden, of over ‘daders’ die worden opgespoord. Ook de huidskleur wordt verzwegen. Zodanig, dat we door al dat versluieren, we een zeer duidelijk beeld krijgen van de werkelijkheid. Neen, de daders moeten niet ’gestigmatiseerd’ worden: ze lopen zo maar op straat, klaar om toe te slaan.

    *

    *

    Zelfs de video’s worden ‘gebrainwasht’, zodat de woorden Allu Akbar niet meer te horen zijn.

    Het uiteindelijk resultaat zal zijn zoals het zou aflopen met criminelen die van hogerhand zouden ‘beschermd’ worden door ze niet te benoemen. Die zullen dan ook kweken als de muizen in het meel. Met dit éne grote verschil: criminelen hebben daarbij geen heilige ‘bedot-pkicht’ om volgens de Koran de goegemeente in de luren te leggen.

     

    *

    *

    06-10-2016, 20:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3761

    8/1221 * - Via het beroepsgeheim de terreur-maffia in bescherming nemen – Het Flikkenmes in Schaerbeek – CM maakt de specialisten aan, en de Specialisten pakken de CM aan: weeral na decennia van tijdverlies -

    .

    DEEL 3

    *

    DONDERDAG 6 OKTOBER 2016

     

    H. BRUNO: stichter der Kartuizers,

    Z. ISIDOOR DE LOOR: een geliefde figuur in Kortrijk, als pater portier bij de Passionisten heel goed gekend door iedereen die aan de deure belde.

    *

    Er op en er over…..

    *

    *

    Vergis U niet over de exacte bedoeling van de titel hier bovenaan: het is echtig en techtig de glans van de krant De Morgen die hier bedoeld wordt.

    Zeg nu zelf: het zo geroemd en geprezen beroepsgeheim van Overheidsdiensten om islam-terroristen te beschermen wordt hier aangeraakt.

    Alleen in deze van als Linkx bekendstaande krant vond ik dit onderwerp. De andere krantenkoppen (behoudens vergissing) schreven niets in die richting. Waarschijnlijk nog maar eens, zogezegd om de burger niet te verontrusten, maar volgens mij in werkelijkheid om de vriendjes niet in verlegenheid te brengen. Want, na lezing van wat volgt zult U wel merken dat die in grote verlegenheid zouden zijn gebracht.

    Waarlijk De Morgen ontziet geen Heilige Huisjes.

    *

    *

    De Nieuwe Vlaamse Arrogantie heeft er inderdaad de bijl in gezet, en nu beginnen de hoofdverantwoordelijken in de terreurbestrijding eindelijk los te komen.

    Linkx heeft, zoals nu openlijk wordt blootgelegd, decennia lang de terreur de hand niet alleen boven het hoofd gehouden, maar heeft er actief aan meegewerkt door de daders in bescherming te nemen.

    Wat er ondertussen verkeerd gelopen is, moge blijken uit het feit, dat zelfs de broer van de hoofddader van de aanslagen in Parijs, een bezigheids-jobke had gekregen op het Stadhuis van Molenbeek.

    En ja, de NV-A verdient een dikke proficiat voor haar (laattijdige?) aanpak. Waarbij U zich indenken wat het zal worden, de dag dat Het Vlaams Belang mee bestuurt. Weg de muilentrekkerij, de zeemzoetige goedpraterij van een Beke, een Peeters, een Crombez. Hun tijd is voorbij. Nu moeten mannen en vrouwen met haar op hun tanden het roer van het Schip van State overnemen.

    *

    *

    Dàt is het ideaal waarvoor ik al jaren pleit: het behoud van onze eigenheid. Het is de enige manier om de islam-barbarij in te dammen en zelfs terug te schroeven.

     

    Waar zij dan met hun ‘geglobaliseerde’ idealen naartoe moeten, weet ik niet? Misschien naar Mars of Jupiter, tussen al die andere sterren die pinkelen aan het firmament. Van mij moge ze schitteren, maar niet in mijn achtertuin…..

    *

    GEPLUKT BIJ

    Beroepsgeheim OCMW's kan vandaag vervallen

    Terreurcommissie stemt over afschaffing

    *

    De kans is groot dat vandaag een wetsvoorstel wordt goedgekeurd waardoor het beroepsgeheim van medewerkers van OCMW's, vakbonden, ziekenfondsen en ministeries wordt opgeheven als zij aanwijzingen hebben van terrorisme. De aanval in Schaarbeek toont aan dat de terreurdreiging nog niet is geweken.

    Het wetsvoorstel legt sociale organisaties twee verplichtingen op. Eén: de plicht om te antwoorden op vragen van het gerecht. Twee: de plicht om aanwijzingen van terreur uit zichzelf te melden. "Als een maatschappelijk werkster tijdens een huisbezoek signalen opvangt die op terreur wijzen, dan moet ze die melden aan het gerecht", zegt N-VA-Kamerlid Valerie Van Peel, die het wetsvoorstel indient.

    Sommige Brusselse OCMW's weigeren mee te werken aan het onderzoek tegen terreurverdachten. "Ik heb een standaardbrief van het OCMW Brussel-hoofdstad aan het parket, waarin zij weigeren informatie mee te delen", zei Johan Delmulle, Brussels procureur-generaal, maandag in de commissie rond de aanslagen van 22 maart. Hij klaagde de gebrekkige samenwerking ook aan toen jihadstrijders in Syrië onterecht een leefloon kregen.

    "De uitwisseling van informatie is cruciaal in de bestrijding van terrorisme", legt Van Peel uit. Zo bouwen personeelsleden van OCMW's nauwe banden op met de mensen die ze helpen, onder meer via huisbezoeken. Ziekenfondsen, ministeries en vakbonden zouden dan weer over adressen van mogelijke terreurverdachten beschikken.

    Normaal valt die informatie onder het beroepsgeheim, maar daar komt nu een uitzondering op in terreuronderzoeken. De uitzondering, waarover de meerderheid van de regering-Michel een akkoord zou hebben, wordt vanmiddag normaal gezien gestemd in de commissie Terrorismebestrijding van het federaal parlement.

    Strijd tegen apps

     

    De inlichtingendiensten waarschuwen echter dat die maatregel niet volstaat. In de aanslagencommissie van gisteren eiste Jaak Raes, het hoofd van de staatsveiligheid, dubbel zoveel personeel. Inlichtingendiensten in Europa kunnen doorgaans op twee keer zoveel mensen rekenen als de Belgische. Hun budgetten liggen tot vijf keer hoger. "Je kunt de citroen niet blijven uitpersen", waarschuwde Raes.

     

    Ook de militaire inlichtingendienst ADIV eist meer slagkracht. Volgens luitenant-generaal Eddy Testelmans moet de beloofde cyberafdeling er snel komen. Bovendien wil hij dat België binnen de Europese Unie aan de kar trekt voor een marktverbod tegen bedrijven "die apps aanbieden waartoe inlichtingendiensten geen toegang hebben". Daarmee bedoelt hij apps als WhatsApp, Telegram en Viber, die vaak worden misbruikt door terroristen.

    In het been geschoten

    Intussen flakkert de strijd tegen terreur weer op. Gistermiddag viel een 43-jarige man twee agenten aan in Schaarbeek. Eén agent werd daarbij geraakt in de hals, de andere in de buikstreek. Het duo werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zou niet in levensgevaar verkeren. Ook de dader werd afgevoerd nadat die door een derde agent in het been werd geschoten.

    Het zou gaan om een voormalige beroepsmilitair die de Belgische nationaliteit heeft. Hij stond bij het Belgische gerecht bekend omdat hij contacten had met Syrië-strijders. Volgens het federaal parket is het duidelijk dat het om een terreurdaad gaat. "Wij hebben voldoende elementen om daarvan uit te gaan", stelt het parket, dat voorlopig niet meer informatie vrijgeeft.

    *

     

    *

    *

    Het is godgeklaagd dat na al die jaren, de Grote Politiek, die zich in doorsnee op kleine ambachtelijke wijze bezig houdt met bijkomstigheden, de hoofdzaken op hun beloop laat. Tot het zover gekomen is, dat in Schaerbeek die ‘belgische man die zomaar drie Agenten met een beenhouwersmes te lijf ging bekend staat als een goede vader van maar liefst 5 kinderen. Het was een ex-beroepsmilitair, die zich in zijn vrije tijd bezig hield met... kickboksen. En ja, hij was bij de Politie bekend, zoals dat heet.

    En weer komt puntje bij paaltje: beroepsgeheim, geheim van het onderzoek, en de kous is af.

    Hoofdzaak en bijzaak: de Heren Politici verkiezen hun tijd te verdoen aan het gemakkelijkste.

    Ook Geens (CVP en ex-advocaat van het ACW) werkt aan vernieuwing voor de Assisenhoven. Aan de wereldberoemde achterstand van heel het Justitie-Apparaat … raakt hij niet.

    De CM, ziekenfonds en bijhuis van het ACW wil de ‘tarieven’ d.i. de erelonen van de Academici in de Geneeskunde aan banden leggen. Wegens de slechte tijd, ziet U. En nu keren die Academici zich als reactie wel tegen die Ziekenfondsen zeker! Ok-ok wegens diezelfde slechte tijden. Die ziekenfondsen leven van bijna 1.5 miljard staatssteun per jaar en dat moet met de helft verminderd kunnen worden.

    Weeral een probleem zo oud als een oude kasseiweg, dat altijd onder de mat werd geveegd….

    *

    *

    Samengevat: er is echt wel veel werk aan de winkel voor de nieuwe ‘mandaatdragers’ voor na de verkiezingen. In de hoop dat die in de eerste zes maand kort en goed de meeste vuile stallen grondig zullen opkuisen. Om daarna te doen zoals elke paardenliefhebber uit zichzelf doet: dagelijks de stal mesten, zodat de hele boerderij proper blijft.      

    *

    *

    06-10-2016, 20:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3560

    6/685 * Presidentsverkiezingen op komst in het Land van de Moulin Rouge -

    .

    DEEL 2.

    DONDERDAG 6 OKTOBER 2016

     

    H. BRUNO: stichter der Kartuizers,

    Z. ISIDOOR DE LOOR: een geliefde figuur in Kortrijk, als pater portier bij de Passionisten heel goed gekend door iedereen die aan de deure belde.

    *

    *

    *

    Och, U weet het allemaal maar al te goed: het roemrijke Frankrijk dat ooit bekend stond als ‘La fille aînéé de L’Eglise’ is al sinds 1918 serieus op de sukkel. Het kwam met veel bravoure maar erg verarmd uit WI I, verloor door WO II zijn laatste beetje glorie en hinkt sedertdien van het ene been op het andere. Maar onder de asse is het heilig vuur wel blijven smeulen.

    Nu slaan de vlammen terug op. Men maakt ons, tegen beter weten in, dapper wijs, dat Marine La Plume van de Franse Nationalistische Fronters geen schijn van kans maakt. We zullen zien, zei de blinde, en hij had zeven jaar op zee gevaren, en nog geen water gezien.

    Hollande kan alleen nog groot worden, door er de brui aan te geven. Of door vrijwillig ergens in ballingschap te gaan. Liefst op de achterkant van de maan. Wie weet loopt hij daar geen nageslacht tegen het lijf van Neil Armstrong….

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Peiling: Hollande verliest ondersteuning van zijn eigen partij

    *

    De Franse president François Hollande is bij de kiezers zó impopulair, dat het hem volgens een peiling zelfs helemaal niet zou lukken om aan de eerste ronde van de presidentsverkiezingen mee te doen.

     

    Hij zou bij de kandidatenkeuze van zijn socialistische partij verliezen van de voormalige minister van Industrie, Arnaud Montebourg, zoals maandag bleek uit de peiling van BVA-Salesforce. Van de aanhangers van de socialisten sprak zich volgens de peiling 48% uit voor Hollande en 52% voor Montebourg. De als politiek bijzonder links bekend staande Montebourg had pas zondag aangekondigd te willen meedoen aan de voorverkiezingen van de socialisten in januari. Hollande zou ondanks de voor hem al lange tijd desolate resultaten in de peilingen wel eens in december het bijltje er bij neer kunnen leggen.

    De 53-jarige Montebourg heeft als minister van Industrie onder Hollande luidkeels voor het behoud van arbeidsplaatsen in Frankrijk gestreden, kon echter de sluiting van met symboliek beladen grote fabrieken niet verhinderen. Over Hollande heeft hij niet altijd vriendelijk gesproken, veel Fransen herinneren zich nog levendig een uitlating uit het jaar 2007: als woordvoerder van Hollande´s toenmalige partner en voormalige presidentskandidate Segolene Royale zei hij dat ze slechts één fout zou hebben, en dat zou haar levenspartner zijn.

    Tot nu toe bleek uit peilingen al dat de 62-jarige Hollande nauwelijks kans heeft op een tweede ambtstermijn – praktisch onafhankelijk van het feit wie het tegen hem opneemt uit het vijandige kamp. De in twee rondes plaatsvindende presidentsverkiezingen zou uiteindelijk kunnen uitdraaien op een beslissende ronde tussen Marine Le Pen van het “rechts-extreme” Front National en een vertegenwoordiger van midden-rechts – waarschijnlijk de voormalige minister-president Alain Juppé of ex-president Nicolas Sarkozy.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.

    *

     

    *

    Ik herinner mij nog levendig de dag dat hij, het Staatshoofd, op ’n pruttelende mobilette, betrapt werd om ’s nachts het Elysée dievelings te hebben verlaten, om kusjes te gaan wisselen met de maîtresse van de dag. Wat bij hem thuis krijgt diens echtgenote en mede-kandidate voor het Presidentschap Ségolène Royal de meeste stemmen op haar naam. Zijn enige steun is als voetveeg van la Märkelina (Deutschland über Alles) te mogen dienen. En dit dank aan zijn hoge hakken. Mede ook daardoor blijft hij onder de radar van mijn kritiek.

    *

    *

    Zeg, en wat is dat met die Montebourg? Doet U dat geen belletje rinkelen over de Duitse Battenberg-familie, later ver-Engelst tot o.a. Lord Mountbatten? De man, samen met zijn hele gezin op hun koninklijk privé-yacht voor de kust van Wales, ging ooit de lucht in.

    Brrr. Het hele verhaal zou een mooie titel zijn voor een boek: ‘De wraak van Nonkel Dolf’…

    *

    *

    06-10-2016, 11:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3759

    /875 * - schadevergoeding en successierechten na 22/3 – Rode kaart voor DS, GVA en HNB - -

    .

    DEEL 1.

    DONDERDAG 6 OKTOBER 2016

     

    H. BRUNO: stichter der Kartuizers,

    Z. ISIDOOR DE LOOR: een geliefde figuur in Kortrijk, als pater portier bij de Passionisten heel goed gekend door iedereen die aan de deure belde.

     

    In de les van aardrijkskunde vertelt de meester dat de mane zo groot is dat er een miljoen mensen op kunnen. Heel verbouwereerd peinst Lowietje luidop: “Meester, als ‘t halve mane is, dat moet daar nog al een gedrum zijn dan?”

    *

     

    *

    *

    De Europese Hoge Pieten in Brussel regeren al vele jaren overal hun meestal volgzame burgers, echt als angsthazen en met de broek vol van schrik voor de Machtige Heersers van over de Grote Plas.

    .. Of is het eerder de uitdrukking van eerbied voor de vriendschap tussen die gevestigde atoom-macht en de opkomende moslim-macht die ze niet meer kunnen missen? Die twee zijn als de twee beulen, weerskanten van de wachtende guillotine

    *

    *

    We zien deze slaafse houding evenzeer op internationaal als op nationaal vlak on eigen land. Waarom trad in Coburgia de Raad van State niet op toen in het verleden de Francofone bloedzuigers van onder de taal- en armoegrens nog maar eens successie-voordelen kregen die de Vlamingen verboden worden?

    Waarom houdt De Vlaamse Regering inzake de financiële gevolgen van die islam-aanslagen zich bezig met oplossingen zoeken in de verkeerde richting namelijk in de richting van de gevolgen in plaats van de oorzaken?

    Zou het kunnen dat dit reeds het gevolg is van de ‘dhimitude’ waar de islam niet zonder kan? Dat, voor zolang we ons nog als vetgemeste kiekens kunnen voelen….

    *

    *

    Kijk, als U wetens en willens de aandacht van de Stillen op U wilt trekken, dan spuwt U maar luid en klaar Uw mening uit over onderstaand artikel uit DM.

    Te noteren: op deze blog voortaan zowel geen De Standaard, geen Het Nieuwsblad en geen Gazet van Antwerpen meer. Die worden voortaan gemeden als de post en vertikaal geklasseerd als Verboden Lectuur Wegens overdreven te beladen met verzwijgingen, met verdraaiingen, met onwaarheden of regelrechte leugentaal.

    Ziedaar het advies die aan de lezers, op aanraden van mijn hartspecialist wordt gegeven. Met vraag deze mededeling zoveel mogelijk te willen doorgeven aan zoveel mogelijk mensen. Het zijn pulpverkopers die de gezondheid zekerlijk schaden. De Morgen als Het Laatste Nieuws, alle twee even correct als politiek-correct dat toelaat, kunnen voorlopig nog door de beugel. Gewoon omdat die twee de voornaamste (gratis) kranten zijn waarvan iedereen op voorhand de gezindheid weet. Zodat niemand onbedacht in de valstrik van de Leugenpers moet gelokt worden. Als bronvermelding zult U dus alleen nog vinden:

    *

      

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Hoeven nabestaanden van terreurslachtoffers geen erfbelastingen te betalen?

    Bron: Belga via de pen van de enige opiniPerde krant ter wereld

    *

    Nabestaanden van slachtoffers van terreuraanslagen hoeven geen erfbelasting te betalen. Dat vindt de Vlaamse regering die hierover een voorstel klaar heeft. Dat schrijft De Tijd vandaag.

    Aanleiding zijn de aanslagen van 22 maart op de luchthaven van Zaventem en in het metrostation van Maalbeek in Brussel. De ontwerpteksten die De Tijd kon inkijken stellen dat geval per geval moet worden beoordeeld of het gaat om een terreurdaad die recht geeft op de vrijstelling. Ook Brusse’ wil zo een gunstregime invoeren. In het Waals Gewest bestaat een dergelijke regeling al sinds 2013.

     

    Schending van gelijkheidsbeginsel

    De Raad van State heeft zich al negatief uitgesproken over het voorstel. Hoe nobel het doel ook, het onderscheid schendt het gelijkheidsbeginsel, oordeelt het rechtscollege. Eind deze week buigt de Vlaamse ministerraad zich over het voorgestelde gunstregime. "We bekijken of we het voorstel tegen dan zullen aanpassen aan de opmerkingen van de Raad van State", geeft het kabinet van minister van Financiën Bart Tommelein (Open VLD) aan.

    *

     

    *

    *

    Mocht het Internationaal Tribunaal in Den Haag de zaak van de islam-aanslagen mogen ter hand nemen, om de verantwoordelijken (of hun aangestelde, desnoods de ambassadeur van die landen) in de beklaagdenbank te krijgen, dan zouden de slachtoffers en al zekerlijk hun nabestaanden zich daar kunnen wenden.

    Die aanslagen, groot en klein, zijn noch min noch meer vulgaire oorlogsmisdaden, veel groter dan die paar tientallen doden in Aleppo. Die zijn weliswaar de schuld van Poetin (wordt gezegd), maar Poetin komt slechts tussen om de islam-extremisten te verjagen. Moesten die zich koest houden, Aleppo zou niet moeten gebombardeerd worden.

    *

    *

    In het Westen zet men die dingen gewoonlijk op hun kop, daarbij dapper voorbijgaand aan het feit dat de islam gewoonlijk kinderen en vrouwen als eersten in de vuurlinie brengt als afweer. Daarmee, weten ze, halen ze altijd succes bij al die tere zieltjes die moord en brand schreeuwen vanwege de gevolgen, nooit vanwege de oorzaken.

    Me dunkt, moest Den Haag de Koning van Saoedi-Arabië, dat land van de bakermat van de islam, verantwoordelijk stellen, het op slag zou gedaan zijn met wereldwijd aanslagen te plegen.

    Het zit er zelfs dik in, dat niet éne moslim nog één mens zou durven aanvallen, zoals gisteren voormiddag weer in Schaarbeek, deel van de Europese Hoofdstad van Het Kwaad.

    *

    *

    06-10-2016, 10:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3757

    5/719 * - Onze gestolen pensioenfondsen -

    .

     

    DEEL 5.

    WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

    *

    H. PLACIDUS, H. MARIA-FAUSTINA,

    H. BRUNO, bisschop van Grenoble.

    “Vergeet niet te bidden op Sint-Placied, of ’t zal regenen dat het giet”

    *

    *

    *

    *

    Aan de macht blijven. Zich wentelen in de vleespotten. De kaars langs twee kanten branden.

    Van vooral die drie dingen (en vooral van de vrouwtjes) alles weten, is voldoende geweest om in Coburgia te kunnen blijven regeren. Met Staatsgelden kunnen omgaan zoals een goed huisvader, is nooit aan een van hen besteed geweest.

    We weten dat allemaal instinctmatig, maar nu ondervinden we er de brutale gevolgen van. Steve ‘Gratis’ is daar het (verzopen) bewijs van. Zodanig aantrekkelijk dat het gratis de wereld rondreizen nu een E.U.-maatregel moet worden. De veruitwendiging van het regeren met een groot gat in de hand . Een slechte gewoonte van Uiterst Linkx, over Gematigd Linkx tot Extremistisch Linkx, allen om ter rapst die ene Marx achterna. Zo lang als het maar over andermans geld gaat en ze er zelf wel bij varen.

    En nog komt er geen einde aan.

    De pensioenleeftijd werd dus verhoogd van 65 tot 67, uit reden dat we allemaal langer leven. Met onmiddellijk gevolg (zoals U hieronder zult lezen) dat 300.000 ‘jongeren’ meteen drie jaar langer aan den dop staan. Niet op letten: is gewoon ‘colateral damage’. Het hoofddoel is bereikt: twee jaar geen pensioenen moeten uitbetalen.

    Maar erger is, dat de huidige pensioengelden blijken opgebracht te zijn door de huidige bijdragen. Wablief, Meneer? We zijn allemaal toch opgegroeid met de kennis, dat onze afgehouden bijdragen, die steeds maar hoger werden, door de Overheid in onze naam beheerd werden als een soort verplichte spaarrekening, om daar later van te kunnen leven?

    Dus al deze bijdragen van vele generaties ver, zijn ondertussen als rook door de schouw, zo maar verdwenen? Ja Ja, de ‘pre-pensioenen kwamen uit diezelfde ‘kas’ als een soort ‘Gratis’ Openbaar Vervoer à la Steve. Wat hadden we toch goeie politiekers, die zorgden dat werk-onbekwamen zo maar konden genieten van andermans spaargelden….

    Maar schone liedjes duren niet eeuwig. En wie zit er nu op de blaren? Jan en Mie Modaal, die gedwee verder dezelfde soort Leiders blijven kiezen.

    *

    *

     

    *

    Experts waarschuwen: ons pensioenstelsel staat op instorten

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Als er niet drastisch wordt ingegrepen, zullen we nooit het wettelijk pensioen krijgen waar we op hopen. Dat zeggen specialisten Jef Vuchelen (VUB) en Mark Scholliers. Volgens hen doet de overheid te weinig en zijn de prognoses over vergrijzing en pensionering veel te rooskleurig.

     

    Vuchelen en Scholliers deden hun uitspraken in Het Nieuwsblad, naar aanleiding van een boek dat ze over het probleem publiceerden, 'Het Grote Pensioenbedrog'. Volgens hen zal ook de verhoging van de pensioenleeftijd van 65 naar 67 niet de oplossing brengen waarop wordt gehoopt. De pensioenkost wordt daardoor wel verlaagd, maar doordat oudere mensen langer aan het werk zijn, maken ze geen plaats voor jongeren. En dat zou zo'n 300.000 extra werklozen met zich meebrengen.

    Ze wijzen ook op een belangrijke mis-conceptie. Veel mensen zien hun pensioenbijdrage als een soort verzekeringspremie, die ze op het einde van hun carrière zelf kunnen innen. Maar de huidige bijdragen worden gebruikt om de huidige pensioenen te betalen. De pensioenbijdrage over 20 jaar zal betaald worden door de mensen die op dat moment aan de slag zijn. Als er dan minder mensen werken, zal er dus ook minder geld voor de pensioenen zijn. Wat het systeem onder druk zet.

    *

     

    *

    Geen wonder dat vette partijvissen ineens uit de politiek verdwijnen. Namen, noemen is onbegonnen werk. Ingetje Vervotje? De Terminator? Renaat ’t Landuit? Patrick Janssens, enz, allemaal gevlucht voor de verantwoordelijkheid?

    Op de lege plaatsen zijn jonge broekjes gekomen die nu gemakkelijk aan kant zullen kunnen geschoven worden door Jonge Leeuwen.

    Het zal dàt worden, of de opkomst van de Halve Maan. Aan ons, het Volk, de kiezers, om de juiste keuze te maken. Niet wachten op de Overheid, die aan de hand van VRT-materiaal, een multiple choice lijst voor onze ‘jongeren’ op de markt brengt. Geheel objectief, wordt ons verzekerd. Objectiviteit van de kant van de Overheid of van de TV? Zieltjeszwijnerij, ja!!!!

    *

    Wie geraakt daar nog aan uit?

    *

     

    *

    05-10-2016, 20:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3756

    6/687 * - islam onderwijs is een succes geworden – Vaarwel GVA – De E.U. vleesmolen -

    .

    DEEL 4.

    WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

    *

    H. PLACIDUS, H. MARIA-FAUSTINA,

    H. BRUNO, bisschop van Grenoble.

    “Vergeet niet te bidden op Sint-Placied, of ’t zal regenen dat het giet”

    *

     

     

    *islam onderricht volgens GVA

    *

    *

    De GVA (of is het eerder de gvd?) wil vanaf gisteren 4 oktober 2016 mijn privacy niet meer erkennen. Ze willen over mij zeker eerst ’n dossier aanleggen? Willen die nog meer over mij weten dan de Staatsvuiligheid al over mij heeft verzameld? Mijn pseudoniem is Digitalia omdat ik voorlopig nog altijd digitaal van uit dat land mijn mening kwijt wil. Klinke het niet, zo botse het. Het is dus al zo ver gekomen, dat iedereen elke minuut de klop op de deur kan verwachten.

    *

    *

    Het artikel dat mijn aandacht had getrokken, kon ik als slechtziende niet eens lezen. Dus via klembord naar ‘‘word” brengen? Nein, mein Liebe. Geblokkeerd. Eerst ‘aanmelden’.

    En als ex-milicien heb ik al bijna zestig jaar ervaring met ‘aanmelden’. Toen al wist ik dat er klappen zouden vallen.

    Alleen de titel lieten ze los. U vindt hem hieronder. Gevolgd door het veelzeggende puntje, puntje, puntje…

    We hebben dus allemaal het raden naar wat daarna zou gevolgd zijn. Al kunnen we dat best raden.

    Vaarwel dus GVA. Tot nooit meer.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Gazet van Janssens

    *

    Eerste lessenreeks islam aan Thomas More is succes: “Stoelen en banken te weinig”

    *

    ….

    *

     

    *

    Het zoekwerk op Internet naar andere mogelijkheden om dit artikel terug te vinden, gaven als resultaat, dat we nog veel meer ongerust moeten zijn. Ook in Mechelen, de stad van de ex-Vlaming Bart Somers is het al even erg.

    Toch konden we de kans om GVA, de Gazet van Patrick Janssens, ex SP-a Burgemeester van die stad, een laatste keer te roskammen, niet zo maar laten voorbijgaan. Waarlijk, land-en volksverraders van mijn cloten: goede vaart en de wind in ‘t gat. We weten ondertussen, dat het land met de wereldbekende dubbele onderwijsnetten, het ene behoudsgezind, katholiek, vrij en dus aanbevelingswaardig, het andere meegaand met de wind, afgedaan hebben. De islam scholen zijn de scholen van de toekomst. Eerst wordt daar als theorie de Koran gedoceerd, en later de vele toepassingen daarvan….

    Het wordt dus kiezen of delen. Keel , liefst onverdoofd, oversnijden, bomgordels intensiveren, burgers overhoop schieten, verhangen, kop af kappen of in gesloten inrichtingen, martelen tot ze bezwijken. Het leven wordt één groot Offerfeest.

    Tenzij het Kruisvaardersbloed van onze voorvaderen in onze aderen begin te koken. Of, wat realistischer is, tot dat Amerika zijn originele eigenwaarde terug gevonden heeft.

    Misschien zelfs dat het meer zin heeft, om voordien te vragen: in Noord-Amerika: waarvoor de ‘reservaten’ dienen. In Canada waarom daar Engels en Frans gesproken wordt. In Zuid-Amerika, waarom er daar Spaans en Portugees gesproken wordt. Dan zouden we uit deze antwoorden kunnen kiezen, welk van deze opgedrongen veranderingen we kiezen. Uitroeiing of door de gehaktmolen worden gedraaid, versmelten in één grote kookpot tot een hulpeloos allegaartje.

    *

    *

    Nog deze hoopgevende gedachte.

    Guido Gezelle dichtte ooit over Groeninghe 1302 de volgende versregels: ‘de trompe steekt, de boeien los, de banden breekt’….

    JaJa, met in het achterhoofd Donald Trump’ wilde ik het tot slot hebben over diezelfde ‘trompe’ (West-Vlaams voor klaroen, bazuin) die op de slagvelden klonk als oproep om de kamp op leven en dood te beginnen.

    Daar waar bepaalde heemkundigen beweren, dat de stad Vancouver (Canada) haar naam te danken heeft aan de verbastering van de Vlaamse familienaam Van Gaever, moet de familie Trump ooit door deze oer-degeklijke Vlaamse voorouders zijn ingevoerd.

    *

    GVA is door de mand gevallen….

    *

    Zeg dat het niet waar is, dat een robuuste nazaat van die pioniers van de Rad Star Line, binnenkort de wereld zal kunnen redden? En de Clicktons? Die mogen worden opgehangen aan de hoogste boom van heel Amerika. Met rond de hals een plakkaat waarop staat dat ze hun moslim-scholen mogen steken daar waar wij het denken.

    *

    *

    05-10-2016, 17:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3755

    6/818 * - Geen verder tijdverlies meer met Amerikaanse Verkiezingen noch met hun gestook om Poetin eindelijk op stang te krijgen - -

     

     

    DEEL 3.

    WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

    *

    H. PLACIDUS, H. MARIA-FAUSTINA,

    H. BRUNO, bisschop van Grenoble.

    “Vergeet niet te bidden op Sint-Placied, of ’t zal regenen dat het giet”

    *

    *

    Digitalia wil nu ….

    de aandacht even verleggen….

    *

    *

    Even de aandacht verleggen. Gewoon om de verstarring tegen te gaan. Na op deze blog te hebben afgehaakt inzake de Moeder aller Verkiezingen in Amerika, wordt na vandaag ook afgehaakt – en hopelijk voor altijd – van Obama’s gestook om als afscheidsgeschenk de wereld in brand te steken. Die 2 zaken zijn als de twee werelden die een Siamese Tweeling tegen-natuurlijk met elkaar vastgeklonken houden. Obama weg staat immers gelijk aan een solide handdruk (liefst bij Poetin aan huis) tussen Poetin en Trump. Niemand, buiten Amerikanen ‘all over the world’, kan er iets anders aan doen dan ze te ondergaan.

    We zien dus zoals dat heet, met ‘gemengde gevoelens’ uit naar 8 november, en zullen er verder geen tijd meer aan besteden.

    *

    *

    .

    GEPLUKT BIJ

    *

    VS zet gesprekken met Rusland stop: ‘Het geduld is op’

    *

    *

    Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de schorsing van deelname aan ‘bilaterale gesprekken met Rusland’ aangekondigd. Die gesprekken kwamen naar aanleiding van het staakt-het-vuren. De beslissing van de schorsing volgt op de gruwel van de laatste dagen in Syrië. ‘Niemand heeft nog geduld met Rusland’, klinkt het in het Witte Huis.

    Josh Earnest, persverantwoordelijke van het Witte Huis, benadrukt dat niemand nog geduld heeft met Rusland. Daarom worden de gesprekken met Moskou over diplomatieke oplossingen voor het conflict in Syrië stopgezet. Redenen vermeld zijn het niet verlengen van de een week durende wapenstilstand en Moskou's 'onvermogen' om het geweld te beëindigen.

     

    Volgens Earnest heeft Rusland geloofwaardigheid verloren door ‘enkele verplichtingen aan te gaan zonder intentie om zich aan de afspraken te houden.' Verder heeft Rusland volgens Earnest al zeven maanden geen succes bij de strijd tegen Islamitische Staat. ‘Ze gaan enkel lopen met de eer van geslaagde Amerikaanse offensieven.’

    Advertentie

     

    Volgens woordvoerder John Kirby van het State Department hebben de VS 'alles uit de kast gehaald om met Moskou een overeenkomst te bereiken'. Ook de VS deed dat niet, door de beloofde scheiding van de rebellen in 'gematigden' en 'ongematigden', in het bijzonder het al-Qaidafiliaal Jabhat Fateh al-Sham (het vroegere al-Nosrafront), niet door te voeren. Daardoor konden de diverse rebellengroepen zich hergroeperen en herbewapenen om een nieuw offensief te starten.

     

    'Electorale overwegingen'

     

    Moskou 'betreurde' bij monde van woordvoerster Maria Zacharova het Amerikaanse besluit, maar beschuldigde tezelfdertijd Washington ervan de Amerikaanse verantwoordelijkheid voor het Syrie-debacle van zich af te schuiven. Ook electorale overwegingen spelen volgens Rusland een rol.

     

    Het verbreken van de samenwerking komt niet als een verrassing: VS-Buitenlandminister John Kerry heeft daar vorige week dagelijks mee gedreigd. Zacharova van haar kant legde de schuld voor het niet-verlengen van de wapenstilstand en het mislukken van het overleg volledig bij Washington.

     

    VN willen politieke oplossing

     

    De speciale gezant van de Verenigde Naties voor Syrië liet maandagavond weten diep teleurgesteld te zijn over het einde van de Amerikaans-Russische gesprekken, maar blijft vastbesloten om te werken aan een politieke oplossing.

     

    'De VN zullen krachtig blijven aandringen op een politieke oplossing voor het Syrische conflict, ondanks het zeer teleurstellende resultaat van lange en intense discussies tussen belangrijke internationale spelers', klinkt het in een verklaring van het bureau van Staffan de Mistura.

    *

     

    *

    Oorlog stoken en er de macht toe te bezitten is erg. Zeer erg. Maar daaraan medeplichtig zijn, zonder ook maar één tegengeluid te laten horen, is ronduit misdadig.

    Integendeel, zelfs geen woordje kritiek of een allusie op vrees voor de toekomst: heel de Westerse wereld, de Navo op kop, fungeert als schaamlap voor de zinsverbijstering die ook bij de E.U. aanslaat. Het is een complot geworden van allen tegen één met de uitsluitende bedoeling de islam te bevoordeligen.

    Ja, Walter, dat is inderdaad straffe taal. Gewoon even ter herinnering: de grondoorzaak van ‘de crisis’ in Syrië is de wil van Qatar om over Assads grondgebied pijpleidingen te kunnen aanleggen naar Turkije en zo verder naar Europa, dat dus meer en meer van de Arabieren zou afhangen in zijn cruciale energie-behoeften. Kort gezegd: Amerikaanse vriendjes politiek. Assad moet weg en als Rusland dat niet wil, dan krijgt Rusland oorlog met ons…..

    Klein vraagje, waarvoor ik het antwoord reeds ken: heeft iemand over pijpleidingen over Syriës grondgebied nog iets van gehoord of gelezen? We gaan verdorie nog maar eens beroep moeten proberen te doen op Wikileaks!

    Maar ondertussen weten we duidelijk, dat het Obama om te doen is, om het wereldrijk van zijn Profeet zoveel mogelijk te vergemakkelijken.

    *

    *

    Hoeveel keer 72 maagden zou hij daarvoor later ook weer in ruil krijgen?

    *

    *

    05-10-2016, 15:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3754

    6/703 * Wikileaks over het Clinton Wijf – Liever Esperanto dan Amerikaans gebrabbel -

    .

     

    DEEL 2.

    WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

    *

    H. PLACIDUS, H. MARIA-FAUSTINA,

    H. BRUNO, bisschop van Grenoble.

    “Vergeet niet te bidden op Sint-Placied, of ’t zal regenen dat het giet”

    *

    *

    *

    http://nieuws.vtm.be/vmmaplayer/embed?videoUrl=http%3A%2F%2Fapple.news.stream.vmmacdn.be%2Fiphone%2Fiphone.m3u8&imageUrl=http%3A%2F%2Fstatic2.nieuws.vtm.be%2Fsites%2Fnieuws.vtm.be%2Ffiles%2Fstyles%2Fvmmaplayer_big%2Fpublic%2Farticle%2Fimage%2F2016%2F10%2Fassange.jpg%3Fitok%3DGhE7B_FZ&id=209202&title=livestream%20VTMNIEUWS&url=http%3A%2F%2Fnieuws.vtm.be%2Fbuitenland%2F209202-torpedeert-assange-campagne-clinton&program=vtmnieuws&subsiteUrl=http%3A%2F%2Fnieuws.vtm.be%2Fbuitenland%2F209202-torpedeert-assange-campagne-clinton

     

    *

    *

    Ja beste mensen, sorry voor de Amerikaanstalige video hier bovenaan. Is gewoon het rechtstreekse gevolg van de reeds ondergane ver-amerikanisering waarvan we al het slachtoffer van zijn geworden. De leuze op deze blog is immers on-ver-franst, on-verduitst, on ver-engelst, , en al helemaal on-ver-russist.

    Al die anderen moeten maar zorgen – op hun kosten - voor een degelijke vertaling. Liefst in het Esperanto, want dat is de enige taal in onze wereld die in aanmerking komt om niemand te discrimineren. Slechts één vreemde taal naast de eigen Moedertaal, en alle mensen kunnen eindelijk beginnen... échte broeders te worden.

    Verder, zoals gisteren aangekondigd; geen commentaar op onderstaand artikel in De Schand-gazet van Vlaanderen. Let gewoon nog even op de typische onpartijdigheid van die gazet.

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Komt Wikileaks-stichter Assange met 'onthulling over Hillary Clinton'?

    'onthulling over Hillary Clinton'?

    *

     

    Julian Assange, de stichter van de klokkenluiderswebsite Wikileaks.

     

    Julian Assange, de stichter van de klokkenluiderswebsite Wikileaks, houdt dinsdag een videoconferentie in Berlijn. Naar verluidt gaat de Australiër documenten publiceren die het einde zouden kunnen betekenen voor de kandidatuur van Hillary Clinton.

    Volg de persconferentie live:

    Vorige maand vertelde Julian Assange tegenover de Amerikaanse zender Fox dat hij over documenten beschikt die de campagne van de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton schade zouden toebrengen en dat hij weldra enkele ‘teasers’ zou loslaten.

    Maandag heeft de niet altijd even betrouwbare website truepundit.com bericht dat Clinton in november 2010, toen zij nog minister van Buitenlandse Zaken was, op een vergadering met haar staf zou hebben voorgesteld een aanval met een drone op Assange te lanceren. Bedoeling was het te grabbel gooien van de diplomatieke communicatie te voorkomen.

    Eerst werd aangekondigd dat Assange een ‘balkontoespraak’ zou houden in Londen, maar uit veiligheidsoverwegingen vindt de videoconferentie plaats in Berlijn.

    Al eerder mails gelekt

    Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat er door Wikileaks informatie wordt gelekt over Hillary Clinton. In maart werd ook al een e-mail openbaar gemaakt van de presidentskandidate aan een onbekende ontvanger. Daarin zou ze het hebben over het belang om het regime van de Syrische president Bashar Al-Assad omver te werpen.

    Clintion legt in detail uit hoe Israël de 'Iraanse dreiging' kan neutraliseren als het regime-Assad wordt afgezet. Ondanks het akkoord tussen Teheran en de Verenigde Naties over de Iraanse kernenergie, blijft Clinton de 'dreiging' van de islamitische republiek zien in zijn 'nucleaire programma'.

    Later werden nog eens 19.000 mails gelekt waarin bestuurslui van de Amerikaanse Democratische partij bespreken hoe ze Bernie Sanders' campagne kunnen saboteren.

    'Wikileaks niet partijdig'

    Wikileaks houdt vandaag een persconferentie naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de site. In hun persbericht wordt de vraag gesteld of 'Wikileaks een partijdige rol speelt in de Amerikaanse presidentsverkiezingen'. 'Wikileaks is een uitgever. De website biedt klokkenluiders een veilige manier om onthullingen te doen over wandaden begaan door een overheid of een private onderneming', klinkt het antwoord.

    'Als we belangrijke vertrouwelijke informatie hebben over Donald Trump of Hillary Clinton, dan zullen we dat publiceren. Als we informatie hebben over een persoon of partij met veel macht in een belangrijke verkiezingscampagne, dan zullen we dat publiceren.'

    *

    *

    Het motto van (de vroegere?) Larousse, het beroemde Franse woordenboek van alle tijden, had als lijfspreuk ‘’Je sème à tout vent’. Ik zaai bij alle windrichtingen’. Typisch Fransoos dus.

    Hier op deze blog zaait men uitsluitend bij de goede windrichtingen. Toevallig komen die de laatste decennia altijd uit de Rechtse (behoudsgezinde) Hoek. Onder het motto ‘never change a winning team’.

    Voilà, dat is weer eens gesteld in de taal die iedereen wel moet verstaan. Maar dan juist verstaan. In de zin dat een verliezend team zo rap als mogelijk moet aan de kant geschoven worden.

    À bon entendeur, demi mot suffit.

    Zo ziet U maar ziet, dat wij Vlamingen zelfs geen Esperanto nodig hebben om overal verstaanbaar te zijn.

     

    *

    *

    05-10-2016, 12:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..../...

    .*

    *

    Ooit had ik ’n vriend

    Een beteren is er niet

    De trompe stak ten srijd’

    Hij ging aan mijne zijd’.

    In glijken schred en tred …

    *

    Als d’een, moe en uitgeput, de moed begeeft

    Dan werkt d’ander zich in ’t zweet.

    De strijd gaat door tot ’t end

    De glorie of de dood ons wenkt.

    De vaandels hoog, de vijand ligt geveld…

    En alle Ggulden Sporen zijn geteld.

    *

    *

    05-10-2016, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3753

    9/1564 * - De zuiveringstheorie van A.H. is terug van weggeweest voorlopig zonder rassen-zuivering. Maar in Zweden is die al in gang gezet. Tegen ons -

    .

    DEEL 1.

    WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

    *

     

    H. PLACIDUS, H. MARIA-FAUSTINA,

    H. BRUNO, bisschop van Grenoble.

    “Vergeet niet te bidden op Sint-Placied, of ’t zal regenen dat het giet”

     

    Mielten komt thuis van een voordracht over de islam. “Ewel,” dreunt hij tegen zijn vrouw Mathilde, “die islamieten dat zijn me nogal rare kwieten, weie. ’t En is niet te verwonderen dat er alleen mannen in de moskeeën zitten. Weet ge gij dat er bij elke moskee minnaressen staan?”

    *

    Rechts: De sociaal-suïcidale blanke zelfhaat journalist Cecilia Hagen, die net als destijds de Nazi’s alle tegenstanders van haar politieke kleur wil laten vermoorden. Links: de twitter-oproep van ‘Islam is Vrede’ – en die vrede bestaat uit het uitmoorden van iedereen die geen islam wil.

    *

    *

    De geglobaliseerde globe van de toekomst….

    *

    Overal in de Progressieve, in snel tempo, Globaliserende Wereld (ja, inderdaad ze liegen niet: -de wereld is ’n bolronde globe) gaan steeds meer stemmen op voor ras-verbetering door de bevolking te blenden. Blenden, weer een Amerikaans woord, is het vermengen ondereen van diverse kwaliteiten. Zoals men doet met de wol, of met gebrande koffiebonen. Omdat, zegt men, de gemiddelde kwaliteit dan stijgt. Raar, maar echt waar. Voor mensen heet dat ras-verbetering, zoals bij de dieren, maar deze woorden mogen niet gebruikt worden. Het is politiek niet-correct, omdat er geen rassen bij de mensen bestaan. En als er geen rassen bestaan, kan er niet gediscrimineerd worden. Alle mensen zijn immers gelijkwaardig. Allez, dat is toch de theorie voor wat betreft… de mensensoorten. Zelfs de verschillen tussen mannen en vrouwen worden weggewerkt, desnoods met het mes.

    Dat is slechts een schijnbare contradictie, want mensensoorten bestaan officieel niet. Geen blank ras, geen zwart ras, geen geel, rood of groen ras. De kleur, dat is slechts de schil. Wat daaronder zit, dat is wat telt. Heb ik gelijk,, of heb ik gelijk? Het heet wel niet zo, maar het is toch de bedoeling.

    In Zweden, daar zweten ze al lang niet meer van. Want, zoals U weet, en hebt kunnen ervaren met de Duitse Arbeiders Partij der Socialisten van A.H., worden daar mouwen aan gepast. Toen de bevrijde Vrije Wereld (Mei 1945), na de Val van het Derde Rijk, tot de vaststelling kwam hoe men gevangenen had verhongerd, vergast en in ovens opgestookt, kromp iedereen in elkaar, de goeden met de slechten. En bad de Hemel dat zoiets toch nooit meer zou mogen gebeuren. Maar het is bijna weer zover. Cremeren doet men al. Verhongeren ook. Zij het in een minder geforceerde verhouding. Men laat de mensen, om te beginnen het eigen volk eerst, gewoon verhongeren in de straten van de grootsteden. ’n Slechte gewoonte die is overgewaaid uit Congo. Of uit Zuid-Afrika. Of Zelfs uit Noord Amerika. Alle maal landen waar ‘de Marxistische progressiviteit’ heeft toegeslagen, die het verschil tussen arm een heel rijk gewoon heeft doen toenemen.

    En zeggen dat onze Coburger Koning Leopold III daar in Zweden indertijd zijn Astridje is gaan zoeken. Wat heeft men die daar in huis gehaald!

    *

    Het Zweeds bloemenprinsesje, na het ‘ongeluk’ in Küssnacht

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Links Zweden pleit openlijk voor uitroeien van mensen die geen islam willen

     

    Honderdduizenden moslimmigranten in Duitsland krijgen ‘n twitter oproep om spoedig massaal ‘Duitse varkens’ af te slachten – Meerderheid 2e Kamer nam al in mei de motie van D66/PvdA aan, om speciaal de islam in Nederland te beschermen

    *
    Al jaren komen in Zweden de ware kleuren, de echte intenties van ‘links’, waar de ‘goedmensen’ met onze samenleving naar toe willen, het snelst naar de oppervlakte. Cecilia Hagen is één van de bekendste schrijvers, journalisten en columnisten in Zweden, en verwoordt doorgaans hoe er in haar linkse kringen wordt gedacht. In een recente column gooide ze alle maskers van zich af, en pleitte openlijk voor het uitroeien van alle rechtse mensen die tegen de moslim invasie van Zweden en Europa zijn. Als een columnist zoiets over moslims had geschreven, was hij onmiddellijk in de boeien geslagen.

    Hagen verwees naar secretaris-generaal Anne Ramberg van de advocaten vereniging, die anti-immigratie politici ‘bruine ratten’ had genoemd. Hagen haakte daarop in door te stellen dat Stockholm met een hardnekkige ‘rattenplaag’ kampt. ‘Het zijn deze raadsleden, de bruinen, die ik op een beschaafde manier zou willen uitroeien,’ schrijft ze. Dan vraagt ze zich retorisch af hoe Zweden dat op de best mogelijke manier kan doen. Ze suggereert om al deze ‘menselijke bruine ratten’ te vergiftigen. (1)

    De toch al felle discussie rond de islam in Europa begint hiermee een gevaarlijk, moorddadig karakter te krijgen. Gezien het feit dat extreemlinkse groepen in Duitsland regelmatig gewelddadige rellen veroorzaken, rechtse politici met de dood bedreigen, en openlijk oproepen tot de ‘Volkstod’ van de Duitsers door middel van het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten, kan zonder overdrijving worden gesteld dat de échte nieuwe ‘bruinen’ in Europa de linkse groepen en partijen zijn, die klaarblijkelijk niet kunnen wachten om de autochtone Europeanen die hun landen, culturen en samenlevingen willen behouden, en niet willen laten verwoesten door islam, uit te roeien.

    ‘Het bloed komt over de Duitse varkens!’

    Afgaande op Hagen en de pro-islam standpunten van bijna alle linkse partijen in Europa heeft er alle schijn van dat zij binnenkort op hun wenken zullen worden bediend. Honderdduizenden moslimmigranten in Duitsland hebben namelijk een twitter oproep gekregen om massaal de Duitsers, die ‘varkens’ worden genoemd, af te slachten:

    ‘Spoedig is het zover, Broeder. Allah heeft ons dit land beloofd, en hij heeft woord gehouden! Spoedig komt de dag van de afrekening. Het bloed komt over de Duitse varkens!’

    De oproep van ‘Islam Is Vrede’ is beslist geen grap of hoax. En als u denkt dat alleen Duitsland wordt bedoeld: in de islam heeft Allah de moslims de hele wereld beloofd. Ook Nederland is in hun ogen ‘bezet gebied’, totdat het door de moslims ‘bevrijd’ wordt, en totaal wordt geïslamiseerd en onder de racistische Sharia wetten wordt gebracht.

    Grootste genocide ooit in naam van Allah

    En wilt u geen moslim worden, dan wachten u en uw kinderen en familie een gruwelijke dood. De islam begon al in zijn begintijd met het massaal uitroeien van andere volken en religies. In de 10e eeuw vielen Arabieren en Turken India binnen, en slachtten in de 2 eeuwen daarna in totaal zo’n 80 miljoen Hindoes en 35 miljoen boeddhisten af, de grootste en meest bloedige genocide in de menselijke geschiedenis, waar u in onze geschiedenisboekjes tevergeefs naar zult zoeken. Immers: de islam is de enige beschermde religie, waar geen kwaad woord over gehoord mag worden.

    Tweede Kamer besloot in mei om islam in Nederland te beschermen

    Zo besloot ook onze Tweede Kamer in mei van dit jaar. Een motie van D66 en PvdA om de godsdienstvrijheid in Nederland te blijven waarborgen, werd met steun van de SP, GroenLinks, de VVD, het CDA, de ChristenUnie, 50PLUS de Partij voor de Dieren, en nog enkele splinterfracties aangenomen. Tot zover wellicht niets bijzonders, ware het niet dat in de motie specifiek en uitsluitend op de islam werd gewezen. De reden van het indienen van de motie was namelijk de zogenaamde ‘toenemende discriminatie van moslims’ in Nederland.

    ‘Hoeveel Nederlandse vrouwen worden niet voor hoer uitgescholden omdat ze een rokje dragen en waarom dienen de PvdA en D66 daarover geen motie in omdat die vrouwen het wel uit hun hoofd halen om daarover aangifte te doen? Het is immers ‘normaal’ geworden?’ vroeg de bekende blogger Joost Niemöller, ‘De Nieuwe Realist’, zich af.

    ‘De islam, die is zielig in dit land. De islam die overigens helemaal niet in Nederland hoort te zijn, omdat de normen en waarden van de moslimideologie niet overeenkomen met de normen en waarden in dit land, moet van de PvdA en D66 een speciale wettelijke beveiliging krijgen.’ (3)

    En worden daarin dus door bovengenoemde partijen gesteund. Besef dus goed wat u over ons land, onze samenleving en onze toekomst afroept, als u volgend jaar opnieuw uw stem aan één van deze partijen geeft.

    Xander

    (1)                               Friatider (originele column: Expressen) via Shoebat

    (2)                               Michael-Mannheimer

    (3)                               Joost Niemöller (De Nieuwe Realist)

    *

     

    *

    Bij de Noorderburen zouden er dus binnenkort wetten komen, om de islam een beschermd statuut te geven. Bij de Nazi’s kregen dat soort mensen dan automatisch het statuut van ‘Übermensch’. Met alle gevolgen vandien.

    En zo gebeuren er nu rare dingen onderling tussen Flaminganten.

    In een debat op VTM tussen Franken Theo (NV-A) en Fluppe DeWinter (‘VB) twee opmerkelijke zaken on te onthouden.

    1° De hardste keikop van de Partij der Rechtlijnigen lijkt terug welkom te zijn in serieuze middens. Oorzaak?

    2° Franken Theo kwam daar uitleggen dat het woord ‘racist’ meestal te pas en te onpas wordt gebruikt. Woordelijk kwam dan voorwaar, het geforceerde complimentje dat onze Fluppe zeker géén racist was, want ‘die was daarvoor nog nooit veroordeeld’. Racisme, legde hij uit, is inderdaad een strafbaar feit en daar wordt streng op toegezien. We horen onze oren nog tuiten!

    Anders gezegd: hoe kan de waarheid onder woorden brengen, ooit verboden worden? Verwittigen dat er een afgrond voor de voeten van een blinde dreigt, maakt van die verwittiging toch nog geen misdaad? Zijn wel de misdadigers, zij die de afgrond hebben mogelijk gemaakt….

    *

    *

    05-10-2016, 11:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3752

    9/1567 * - De Ondergang van het Avondland? – Het verweer mag om de Liefde Gods niet stilvallen – Up Lace & ontvolking steden - -

    .

    DEEL 1.

    DINSDAG 4 OKTOBER 2016

    WERELDDIERENDAG

    *

    H. FRANCISCUS VAN ASSISI,

    de man die met de vogels kon spreken

    STICHTER VAN DE MINDERBROEDERS

    en hun bijhuizen: de Clarissen, de Kapucijnen , de Recollecten,… .

    Aloïs en Cyriel, twee ijverige groendienstwerkers van ’t stad, zijn in de weer. Cyriel graaft een putje, waarop Aloïs datzelfde putje subiet weer toesmijt. Als de eerste schepen daar toevallig passeert, en die twee zo bezig ziet, wil hij daar ’t fijne van weten: “Ewel,” zegt Aloïs, duidelijk de ploegbaas, “onzen Pierre, die normaal de boomkes plant, is ziek vandage!”

    *

    *

    *

    Ieder dag horen we over bedrijfssluitingen, onze oren tuiten ervan. En nog het meest door zij die niet graag de handen uit de mouwen steken. Het gaat altijd over de gevolgen, en nooit over de oorzaken. Want dan zou men bij onze Grote Verlichte Verstanden uitkomen. Om dat in te zien hoeft niemand daarvoor eerst een opiniërend hoofdredacteur te zijn. Neem als voorbeeld maar gerust de ING-affaire: bij de Noorderburen 200 filialen, bij ons maar liefst 650 (+ meer dan 500 van de Record-bank = ING). Is dat ‘geleide democratie’. Of, voortgaande op de bijna uitsluitend uit aan de kant geschoven politieke personaliteiten in de Raad van Bestuur (Eandis) de fzefilmd werden na de schrapping van het Chinese avontuur, het gevolg van Linkxe zakkenvulling (o.a. L. Vandenbossche, Tobac,…)?

    Neem daarbij nog het fenomeen in de Bankierswereld van de ‘negatieve interest’, opgelegd door de E.C.B., al even progressief als egoïstisch, handelend in opdracht van deze USA, en dan komt U terecht in het verhaal van dat oud vrouwtje dat haar ezeltje iedere dag wat minder eten gaf en die stierf net toen die daaraan gewoon was geraakt.

    Een andere pijler van Het Nieuws is over stijgende criminaliteit. Of over islam-aanvallen op gewone burgers. Of erger, om steeds meer Wetten afgekeken van de Nazi-tijd in te voeren. Voorbeeld: de EU-Verordening voor de verplichte opvang per land van islamitische kamikazes. Hongarije had er de mond van vol, heeft alles geprobeerd om het tij te doen keren maar is teruggefloten, opstoken door de E.U.-Bobo’s in Bruxellabla-bla-bla, door de Linkxe achterban.

    Er moeten dus eerst serieuze klappen vallen vooraleer bij onze Vaderlandse mandaat-dragers de oogschelen zullen vallen. En die zitten, als we de voorbereidingen mogen geloven, er aan te komen. Die zijn dan wel niet ‘Vaderlands’ gezind jegens uitgeleefde staatskundige creaties uit Djezekens Tijd, maar in spontane natuurlijke volksgeboden gemeenschappen. Die roepen niet ‘Anderen eerst’, maar ‘Eigen volk eerst’.

    *

    Vandaag Aleppo, morgen Gent, Antwerpen, Hasselt of Brussel

    Alleen door de schuld van de islam, religie van de Vrede, of de schuld van onze Eigen Leiders…..

    *

    Kortom, de tijden zijn er dus niet naar om op te geven, zelfs al zijn we daarbij nog ouder dan Mathusalem en die was tegen de 800 jaar. Allez, dat zegt toch De Bijbel, maar die wordt beetje-bij-beetje vervangen door De Koran. U weet wel, dat Heilig Boek van de moslims waar er al meer dan 1400 jaar bij herhaling wordt geschreven over ons als ‘Ongelovige Honden’ die ten allen prijze moeten worden vernietigd. Om hun rijkdommen te kunnen stelen, al staat dat daar alleen maar tussen de lijntjes te lezen.

    Maar allez, niemand is onvervangbaar en het kerkhof (of de strooi-weide: (schrappen waar U niet wenst te belanden) ligt vol met mensen die onmisbaar waren. Wat nog altijd niet wil zeggen, dat vaandelvlucht moet aangemoedigd worden.

    Niemand zal ooit tevergeefs geleefd hebben. In vroeger tijden zongen dan ook de Engelen die ons ten Paradijze be-geleidden. Maar nu moet buiten de (lege) Kerk gebeuren, onder de komische supervisie van de ceremonie-meesters. Hoe kan men verwonderd doen, dat de hele samenleving er maar op los leeft? Onze normen en waarden zijn als lege omhulsels in de op het meubilair na, bijna lege kerken blijven liggen….

    Respect? Dat is ouderwets. Een menselijk en geen dierlijk bestaan willen leiden? Is ook ouderwets. Eerlijk en rechtschapen willen zijn? Is ouderwets. Werken in het zweet zijns aanschijns? Is ouderwets en stierlijk stom. Zijn evennaaste beminnen gelijk zichzelf? Laat me niet lachen. We leven immers maar één keer, en dat is kei-tof.

    Leven alsof iedere dag je laatste kan zijn? Da ziede van hier…

    Zich de roem van de voorvaderen blijven herinneren, of beter nog, daarnaar te willen leven? Is al lang niet meer van onze tijd.

    En dan (zie artikel hieronder) is men verwonderd dat het Ongeboren Leven reeds aan drugs en andere genotsmiddelen verslaafd is. Tja, dan maar overschakelen op laboratorium-kinderen, nietwaar? Seks is van nature om te genieten, en niet om het Leven door te geven…. Nog een van die Waarheden die gewoon omgedraaid wordt. De eigen (verboden) pleziertjes ontnemen ter wille van de voortplanting? Da ziede van hier.

    Het beste zou nog zijn, in de geest van A.H. alle ‘onnutte eters’ een spuitje te geven. We zijn er trouwens al dichtbij. Oudjes, dement of ziek, kosten teveel geld. Langdurig zieken, geesteszieken, invaliden: die hebben voor de Samenleving toch geen nut meer? Uit mededelingen aan hun familie, kregen die uit de Nazi-kampen te lezen, dat hun dierbare man, vrouw, kind, broer of zuster daar bezweken was aan de gevolgen van een hartaanval. Met de groeten van A.H., Führer aller Germanen en Leider van de Socialistische Arbeiders Partij.

    En ziedaar: het gezonde deel van de Samenleving kon het er daardoor beter van pakken!

    In Rotterdam (nog net geen sterilisatie) is het al bijna zover. Alleen het kader waarin alles zich zal afspelen, moet nog besproken worden. De Marokkaanse burgervader regelt dat wel.

    De gewone man in de straat, trouwens meestal in datzelfde progressieve beddeke ziek, kan niet verder dan ondergaan, maar de Dames en Heren Burgemeesters, net iets beter geplaatst, roepen moord en brand. Wegens allerlei baldadigheden tegen hen begaan door malcontente medeburgers. Hoe zou dat nu komen? Door de Originals, wegens de nieuwkomers, of nieuwkomers wegens de originelen. Dat gaat dan ook gewoonlijk niet om Pokemon-beestjes of nachtlawaai door armlastige buren. Maar over de grond van de zaak mag niet ‘gecommuniceerd’ worden. Ist Verboten! Führerbefehl!

    *

    Zouden onze Verlichte Grote Verstanden dan nog altijd niet weten, dat wie wind zaait, storm zal oogsten? Dat wie staakt om te staken, riskeert zijn werk voorgoed kwijt te geraken? Dat wie het islam-gevaar bemint, er ook zal door vergaan?

    *

    *

    De USA, die gelukzakken, staan op het punt het geweer van schouder te veranderen. Een onderwerp dat ook Digitalia in alle sereniteit (maar in stilte) voor de rest van de kiesstrijd zal blijven opvolgen. Al hangt hier voor ons allemaal, willen of niet, ook onze eigen toekomst van af.

    Ons eigen Vlaamse potje koken, is ondertussen al lastig genoeg. En door steeds op dezelfde nagel te kloppen, bestaat de hoop dat medemensen, hoe weinig ook, beginnen na te denken. Veel aarde zal het allemaal wel niet meebrengen. Maar wat wilt U? Alle beetjes helpen, zei de mier en se plaste in de zee.

    Hier sta ik. Ik kan niet anders.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    Elk jaar dertig baby’s die afkicken van harddrugs in Antwerpse ziekenhuizen

    Vandaag om 04:45 door Johan Van Baelen

    *

    In Antwerpse ZNA-klinieken moeten jaarlijks dertig pasgeboren baby’s afkicken van de harddrugs die hun moeder nam. Schepen Fons Duchateau wil hierover een maatschappelijk debat, ook omdat Rotterdam kwetsbare ouders gaat verplichten anticonceptiva te nemen.

    “Ik zeg hierover: ‘Neen, maar’”, zegt de Antwerpse schepen Fons Duchateau van Sociale Zaken (N-VA), die als OCMW-voorzitter de problematiek maar al te goed kent van in de ZNA-ziekenhuizen. “Mijn Nederlandse collega start een Rotterdams project om kwetsbare ouders via intensieve gesprekken en met lichte dwang te brengen naar het vrijwillig gebruik van anticonceptiva.”

    “Ik moet zeggen dat ik dat discours kan volgen vanuit wat ik zie in onze ziekenhuizen”, zegt Duchateau. “Zeker als ik de baby’tjes zie van moeders die ook tijdens de zwangerschap, tegen alle adviezen in, drugs zijn blijven gebruiken. Dat zijn baby’s met afkickverschijnselen. Zo hebben we er dertig per jaar. Ze hebben pijn, bewegen zeer verkrampt. En dan weet je nog niet of ze hersenbeschadiging hebben opgelopen.”

    “Maar ik huiver ervoor om hierover grote woorden te spreken. Eerst moet de academische wereld zich hierover moet buigen: ethici, pedagogen, juristen die het best het belang van het ongeboren kind kunnen afwegen tegen de vrijheid van de moeder.”

    Lees er maandag meer over in Gazet van Antwerpen

    *

    *

    Om te eindigen, nog ’n zoethoudertje uit de wei-tas van een zorgzame jager.

    Het gaat over de ‘ontvolking’ van onze steden van al onze Middenstanders.   Ha Ja, al onze politiekers hebben nu eenmaal hun kop laten volpraten met ‘the Ameriacan Way of Life’ Ze zagen in hun verbeelding weidse winkelcentra, met vooral veel parkeermogelijkheden ver buiten de stadskernen. Joepi! Dat was Kassa! Kassa! Kassa! En aan de gevolgen – de leeglopende stadscentra – dachten ze niet eens.

    En nu is het zover. De Middenstand werd weggelokt naar de nieuwe winkelcentra en rap-rap-rap werd de stad auto-loos verklaard. Met verbod of onmogelijk gemaakte parkeergelegenheden. Want, juist, het Openbaar Vervoer moest dringend gepromoot worden.

    Resultaat: kapot gemaakte levens, verloederende ‘Shopping Centers’ (Kortrijk), slachtoffer van de tijd en van de almaar meer grote ‘Centra’ zond de hoofdsteden. Zie ‘Up Lace’, speek uit ‘You Place’, the place to be.

    *

    *

    04-10-2016, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3751

    6/1017 * - Volgens DM mogen we zeker niet leven om te werken -

    .

    DEEL 3.

    MAANDAG 3 OKTOBER 2016

    *

    H. GERARD VAN BRONIUM,

    hij was hoveling van de graaf van Namen en goed tegen de geelzucht.

     

    *

    *

    Neen, Bartje, zwevende bomen….

    Dat zult zelfs U nooit kunnen waarmaken.

    *

    *

    Voor diegenen die denken dat werken moet concurreren tegen het begrip ‘vrije tijd’ is ofwel Beroepsdopper én Socialist, ofwel een onverbeterlijke dromer. Wat maar al te dikwijls op hetzelfde neerkomt.

    Zo zaten vroeger de Kardinalen bijeen om te discussiëren of de Engelen nu mannetjes of wijfjes waren. Ze deden of ze er alles over wisten. Maar het was als water vullen in een wissen paardenmand.

    Enfin, zo ziet U maar wat hoogmoed ook vandaag met zich meebrengt. Voor niets en voor niemand goed, uitgenomen voor de Farmaceutische Industrie.

    Daartegenover zou ik stellen, dat van werk nog nooit niemand is gestorven. Tenzij in de Kampen waar Sociaal Democraten en andere Verlichte Geesten hun vijanden in onderbrengen.

    Werken is gezond. Net zoals voor de liefhebbers nen flinken dreupel of een goed glas rode wijn: alles met mate!

    *

    *

    Als U toevallig deze persoon tegen het lichaam moest lopen (alhoewel U waarschijnlijk niet toeft in diens leefomgeving), hou dan goed Uw zakken toe. Niet omdat hij daar iets uit zou wegnemen, maar iets bijsteken. Iets waarvan U, thuisgekomen, liever kwijt dan rijk zou willen zijn.

    Uw ongeduld werd nu echter genoeg op de proef gesteld. Ga dus vlug naar zijn... opiniestuk, dat voortgaande op de datum, gisteren zondag werd geschreven….

    Voor overwerkt geraken, sè, is dat meteen een goed voorbeeld. Voor Jonge Goden is de 7de Dag voorlopig nog altijd geen… rustdag, zoals voorgetoond in Het Scheppingsverhaal, nog lang vòòr er sprake was van het Aards Paradijs.

    Als voorbeeld kan dat tellen!

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    We moeten weer leren dat we werken om te leven, niet leven om te werken

    *

    Het bijzonder lezenswaardige interview van schrijfster Lize Spit met vakgenote Bregje Hofstede heeft een gevoelige snaar geraakt. Het gesprek gaat over het boek van Hofstede over haar eigen ervaringen met een burn-out. De woorden van Bregje Hofstede worden op grote herkenning onthaald.

     

    Kritiek ontvangt de schrijfster omdat ze durft te bekennen dat een burn-out soms ook wel een beetje als een statussymbool aanvoelt, iets waarmee je in bepaalde kringen je onmisbaarheid kunt aantonen. Dat zal zeker zo zijn, zoals ook niet elk kind dat een adhd-etiket opgespeld krijgt reddeloos verloren is. Toch zou het de zeer reële problemen van velen en de ervaring van Bregje Hofstede zelf tekort doen, om burn-out weg te zetten als louter een modekwaal.

    Dit zijn vermoeiende tijden. Wie het verband ontkent tussen psychische overlast en de druk op werk- en privéleven, ziet het licht van de zon niet. Maar dat verband is complexer dan velen vermoeden.

    Wie kijkt naar het profiel van mensen die langs een burn-out scheren of er middenin zitten, merkt dat het meestal juist niet om uitgebluste professionals gaat. Integendeel lijken geëngageerde of sterk gemotiveerde medewerkers veel kwetsbaarder voor de kwaal dan wie mentaal afgehaakt is. Als de werkomgeving die motivatie dan onvoldoende beantwoordt, of geen rem zet op het engagement, kan het misgaan.

    Daarom verdient het radicaal klinkende voorstel van Bregje Hofstede om de grens tussen werk- en privétijd weer strak te trekken en werknemers ’s avonds niet meer lastig te vallen met opdrachten en e-mails wel degelijk een ernstig debat. We moeten weer leren dat we werken om te leven, niet leven om te werken.

    Maar er is ook de andere kant van het verhaal. We moeten niet alleen naar de uitputtende, veeleisende werkgever kijken, maar ook naar de uitputtende, veeleisende... onszelf. Met zijn allen leggen we de lat in het private deel van ons leven zo hoog, dat we gegarandeerd er ergens onderdoor gaan.

    We willen niet alleen een uitdagende job, maar ook het perfecte gezin dat in welvaart kan baden, hobbykok zijn en alle juiste restaurants bezoeken, mee zijn met de nieuwste boeken, films en mode. En dat moet allemaal ook nog eens meteen gefacebookt en geïnstagramd worden. Van werkelijk ‘vrije tijd’, tijd waarin niets moet, komt bijna niets meer terecht. Ook dat is een recept voor burn-out.

    “Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, zingt Bazart in de hitsingle ‘Goud’. Klinkt erg verleidelijk, maar als maatschappelijk motto is het niet zonder risico.

    *

     

    *

    Nou Moe, ADHD, burn-out: het zijn inderdaad de nieuwste tekenen van welstand. Stuur kinderen met die ‘ziekte’ gewoon naar de boerenbuiten, waar handenarbeid en contact met de natuur de beste heelmeesters zullen blijken te zijn. Want als volwassenen zullen die dan ook niet zo rap opgebrand zijn. Net zoals een stoere eik slechts in het vuur geraakt als hij tot brandhout is verwerkt. Mensen zijn niet beter. Hun opdracht is met de voeten op en niet in de grond te blijven, zodat ze kunnen groeien tot hun hoofd – in de overdrachtelijke zin van het woord - de Hemel raakt.

    *

    *

    Wie eenmaal ’n beetje is ingeburgerd op het Italiaanse platteland, waar de grootste rijkdom van de simpele mensen hun olijfgaard is, begrijpt dat voorbeeld over de boom, symbool voor een vast karakter, misschien beter. De knoestige olijfbomen staan er op dat beetje grond voor verschillende honderden jaren. Ze blijven ’s zomers en ’s winters groen. En we weten – van horen zeggen – dat elke olijfboom die geplant wordt, bestemd is voor de (achter)kleinzoon….. Olijven zijn maar volgroeid en dragen inderdaad soms een volwaardige oogst maar na honderd jaar en meer.

    *

    *

    03-10-2016, 17:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3750

    5/763 * - De belastingfraude van den Donald –Afrekening op 8 november -

    .

    DEEL 2.

     

    MAANDAG 3 OKTOBER 2016

    H. GERARD VAN BRONIUM,

    hij was hoveling van de graaf van Namen en goed tegen de geelzucht.

     *

    *

    De Belastingbrief, de ware versnapering voor elke socialist….

    *

    *

    Zondag om 13 uur hoorde ik de VRT-Tang met luide stem verkondigen dat Donald Trump weigert zijn Belastingaangifte publiek te maken (iets wat iedere Amerikaanse Presidentskandidaat doet) en dat al 18 jaar lang. Haar mondhoeken zakten daarbij bijna tot op haar verlepte vrouwelijke sieraden. Bijna als een Wenende Moeder van Smarten op het punt die schande te bezwijken. Ze haalde haar neus voortdurend op alsof ze in zijn plaats weende van schaamte. De Staat bedriegen: iets wat geen enkele socialist ooit zou durven aan denken!

    Nu even beroepsernstig. Als Donald Trump inderdaad 18 jaar geleden een fantastisch groot bedrag als fiscaal verlies kon aangeven, is het heel normaal dat gezegd verlies ook achteraf volledig wettelijk kan gerecupereerd worden op het latere inkomen. Beschuldiging ongegrond bewezen en de boeken gaan toe.

    Case closed voor serieuze mensen. Niet zo voor rodeltantes.

    Waarbij de ongegronde beschuldiging als een boemerang in het gezicht van het Clinton Wijf terug slaat. En waarbij ook haar voordien al wankele geloofwaardigheid er een ferme deuk bij krijgt.

    Enfin, in afwachting van De Dag des Oordeels op 8 november, vindt U hieronder uit onverwachte hoek een bloemlezing uit nog een andere reeks van Trump-misdaden.

    *


    DS samen met Hitlary komt het water in de mond….

    *

    Men hoort en ziet De Schandaard hiervan smullen en het geheel is bedoeld om iedereen het water in de mond te doen krijgen, ipv in het hoofd…..

    *

     

    *

    Trump zegt dat Clinton 'mogelijk gek is'

    Bron: Reuters

    *

    *GEPLUKT BIJ

    *

    De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn persoonlijke aanvallen op zijn rivaal Hillary Clinton fors opgedreven.

    De campagne van Donald Trump heeft een moeilijke week achter de rug. Zo krijgt hij veel kritiek voor zijn ruzie met de voormalige schoonheidskoningin Alicia Machado. Tijdens het debat zei Clinton dat Trump haar onder meer ‘Miss Piggy’ had genoemd, en sindsdien probeert Trump haar in diskrediet te brengen. Zelf met beschuldigingen van een seksvideo.

    Met het tweede presidentiële debat in zicht probeert Trump met een erg negatieve aanval op zijn tegenstander het tij te keren.

    Op een rally in Pennsylvania zei hij opnieuw dat hij niet gelooft dat Clinton, die met een longontsteking kampte en onwel werd op een herdenking in New York, het presidentschap aankan. Hij somde verschillende wereldproblemen op. ‘Zij zou deze dingen moeten aanpakken, maar ze kan geen 5 meter naar haar auto stappen. Komaan.’

    Maar daar stopte de Republikein niet. Trump zei dat Clinton een slecht temperament heeft, en dat ze zelfs gek zou kunnen zijn. Hij betwijfelt ook dat Clinton haar aanhangers trouw zou zijn. ‘Om eerlijk te zijn, ik denk dat ze Bill zelfs niet trouw is. En waarom zou ze dat moeten zijn, juist? Waarom zou ze dat moeten zijn.’

    Tegen de duizenden aanhangers zei de presidentskandidaat dat Clinton in de gevangenis zou moeten zitten voor het gebruik van een privaat e-mailadres toen ze minister van Buitenlandse Zaken was. Trump waarschuwde ook opnieuw voor kiesfraude ‘in bepaalde delen’ van Pennsylvania, waarmee hij impliciet op Afro-Amerikaanse wijken doelde.

    Terwijl Trump op het podium stond, berichtte de New York Times dat de vastgoedmagnaat mogelijk achttien jaar lang geen inkomensbelasting betaalde.

    *

    *

    Ach ja, den Donald zal wel heel zeker geen onschuldig Paas-lammetje zijn. Daarom loopt hij al veel te lang rond op het ondermaanse. Trouwens, zijn verwezenlijkingen spreken boekdelen. En die zijn niet verworven op basis van onbetrouwbaarheid, zwendel of kazakdraaierij. En nog minder op basis van oneerlijkheid. Allemaal hoedanigheden waar de Clintons meesters in zijn geweest.

    *

    *

    Anders gezegd: aan zijn werken herkent men de stielman. Maar me dunkt, dat met dit palmares Amerika met den Donald beter af zal zijn dan met een warrige oude heks die daarenboven vast gekluisterd is aan de slippen van Lucifer…

    *

    *

    03-10-2016, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!