MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1001 ZOU HET RODE SPROOKJE DAN UIT ZIJN?

    zondag 4 november 2012

    .

    1001 ZOU HET RODE SPROOKJE DAN UIT ZIJN?

     

    Toon mij Uw gezicht, en ik zal zeggen wat ge zijt

     

    ***

     

     

    Dit stukje zal over het voor-historische Rode Hoernalistje, Hugo Cmaps, gaan, maar vooraf wil ik een voorsmaakje opdienen over gewezen (voltooid verleden tijd gewezen) Rode Excellenties, die van uit hun laatste rustplaats toeteren overtuigd te zijn, dat ze het nu veel beter zouden doen. Bedoelde fenomenaliteiten zijn met name ‘Brouckie’ en ’t Vuil Blad uit Mechelen. Dat die twee nu elkaars tegenpool zijn  in verstandelijke vermogens doet er even niet toe, afgedankt als ’n oude schoen zin ze allebei.

     

     

    ***

    Ter zake :

    De militarisering van Voka, VBO en andere Unizo's is al een tijdje aan de gang

    OPINIE − 03/11/12, 08u19

    ***

    Duizenden ondernemers zijn op straat gekomen. Virtueel dan, aangestookt door Unizo. Een betoging van ondernemers is, hoe dan ook, een historische primeur. Laat ze er nu nog in slagen, petitiegewijs, Astrid Bryan in te huren, en heel Vlaanderen gaat plat. Het luchtledige wicht is tenslotte ook middenstander, en niet van de minste.

    Ondernemers op oorlogspad: het is een aderbreuk in het sociaal overlegmodel met patina van eeuwen. Allicht deden zij vroeger ook aan politiek, maar altijd in achterkamertjes, of bij een exquis diner in driester renrestaurants.

    Cognacje, sigaartje, meisje: stiekem verenigde werelden, onder een paraplu van pudeur en geoefende onzichtbaarheid.

    De ondraaglijke lichtheid van verzuiling.

    Ineens zijn ondernemers los. Wat heet: F-side van wild onbehagen. Luc Bertrand jongleert schaamteloos met publieke vijandbeelden. Deze vermogensschraper kent geen enkele gêne in zijn stoottroepenmoraal tegen Di Rupo.

    Koppensneller.

    Rechts pakken, links moraliseren - die doortrapte lafheid.

    De militarisering van Voka, VBO en andere Unizo's is al een tijdje aan de gang. Met de crisis als kogelvrije vest? Baron Buysse als aristocratisch wimpel? Astrid Bryan als strik van wanhoop, wie weet?

    Laatst stonden twee bloedmooie Marokkaanse meisjes met rode foulard aan de fabriekspoorten van Ford. Silhouetten in een striemende kou.

    Niks signeersessie, schimmige website, wellicht.

    Wel echte adel van verzet.

    Hugo Camps

    ***

    Diagonaal doorlezen : deze oud-strijder dient zich dringend te laten verzorgen. Of beter : zich dringend laten opnemen in een psychiatrische kliniek, want hij slaat gevaarlijke wartaal uit. Ik neem nu wel aan, dat hij het allemaal niet meer zo goed snapt, maar begrijpt hij dan niet dat hij als een laffe hond bijt in de hand die hem zijn eetbakje brengt? Het kan natuurlijk altijd, dat Camps overtuigd is, dat werkgevers er zijn voor de werknemers, en niet omgekeerd.

    Kijk, en dat is verkeerd aan het Marxisme-Socialisme-Islamisme : zij zouden willen dat de appels de appelaars voortbrengen (en in stand houden), al weten ze pertinent goed, dat er eerst appelaars moeten zijn om appels te hebben. Er is zelfs méér dan dat : appelaars moeten verzorgd en gesnoeid worden, bemest. Er moeten bijen zijn voor de bloesems, en als het dorre hout in het vuur gaat, dient het nog voor de verwarming.

    Ik zal de levensloop van ’n appel in de cyclus van de menselijke consumptie, inzonderheid eenmaal de transit-zone voorbij, maar niet schetsen, zeker?

    Mijn excuses natuurlijk aan alle appels ter wereld : zowel de Golden Delicious als de Boscoppen : het was alleen mijn bedoeling de Heer (?) Camps met gelijke munt terug te betalen…..

    Ziezo. Dat lucht op. Zonder dat er mooie meiden aan te pas kwamen. Wat niet wegneemt, dat ik van op deze stoel alle werkgeverss, groot of klein, in Vlaanderen en elders veel succes toewens. Zowel in zaken als familiaal Omdat die twee werelden voor hen altijd als een Siamese tweeling zijn. Zij vliegen namelijk op eigen kracht in de vrije ruimte, zonder vangnet….

    ***

     

    Van mij zullen ze ’t niet vernemen, maar om hun vrije val te stoppen van de werknemers bij De Morgen, zou men niet alleen moeten nalaten foto’s te verspreiden van hun coryfeeën (Camps, Genez, de 2 Tobakken), maar het zou dringend moeten doordringen dat er iets on-omkeerbaar is gebeurd in de geesten van hun lezers. Men kan de Vlaamse Bewustwording nu eenmaal toejuichen, verketteren of knarsetand bestrijden, de werkelijkheid kan niet terug gedraaid worden.

    AUB dit verhaal zoveel mogelijk voortvertellen, mensen, maar mondje toe naar de belanghebbenden zelf. Ondergetekende speculeert er namelijk nog altijd op, na hun faillissement de activa voor een appel en ei te kunnen (door anderen doen) overnemen, nadat die anderen (en beteren dan hemzelf), de idee van een rechts dagblad met alleen maar de waarheid, geheel de waarheid en niets dan de waarheid, zouden hebben over genomen.

    Waarom ik mijn boontjes te weken leg op De Morgen? Mensen toch, dat is toch de evidentie zelf! Die jongens hebben ervaring in het failliet gaan (vragen naar Goossens en/of Desmet) en ze staan er weer het dichtst bij, voortgaande op hun dalende oplage. De titel, mensen, die is evenzeer van goudwaarde : de opkomende zon boven een glooiend veld vol bloeiende zonnebloemen. Zo’n ‘kop’ iedere morgen bij de ontbijt-koffie en de dag kan niet meer stuk!

    Gebouwen, infrastructuur, drukpersen, complete redactie-lokalen bovenop de titel : Linx is Knack-out en in hun val slepen ze de rest van het journaille mee. Tenzij die de tekenen des tijds bijtijds herkennen….

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voorstellen, in de richting van Mekka biddend op hun knieën, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    04-11-2012, 13:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1000 DE EURO-ZWARTE WEDUWE HEEFT MOHBAAMA AL LANG HERKOZEN

    A.D. zaterdag 3 november 2012

    .

    1000 DE EURO-ZWARTE WEDUWE HEEFT MOHBAAMA AL LANG HERKOZEN

     

    Mascotte voor de Brusselse Eurocraten

     

    De Zwarte Weduwe

    ***

     

    Dit stukje gaat over de hoofd-redacteur van De Morgen, en over diens bijna goddelijke inspiratie van vandaag gisteren.

    Opgepast deze keer voor de verf, want het zwart van bovenstaande Zwarte Weduwe gaat af, en voor U er erg in hebt, bent U er geweest! Persoonlijk vind ik het een mooie vondst voor de Brussels olie-vlek. De eer hiervoor komt toe aan E.J. Blog, via een inwoner uit de nog Lagere Landen die problemen heeft met de PVDA, en nog meer met hun veroordeelde crimineel Samsom. Het zijn criminele feite ivm Greenpies en dus te vergeven (!). Rutte daarentegen is ’n echte Beëlzebub, die naar omhoog streelt, en naar beneden krabt. Hij doet dapper zijn best om bij de Zwarte Weduwe aangenomen te worden als lijwacht van de bazin zelf.

    Een beetje welwillende aandacht ook, voor de nummering van mijn stukjes. Rond dit cijfer 1000 staan hier ‘ten huize van’  een dozijn kaarsjes te branden. Is goed voor het milieu, en voor tegen de opwarming van de aarde, zodat Mohbama niet meer alleen staat voor de redding van deze planeet.

    Ik wil verder niemand afhouden van het genot om van de intellectuele uitwerpselen van Wouterke Verschelden van De Morgen te genieten. Ze zijn van hetzelfde kaliber als die van de Brusselse Zwarte Weduwe : Amerika ziet Europa nog niet wikkelen, en dat zullen ze geweten hebben! Beide kandidaten onderweg naar Het Witte Huis zijn het doodslaan (met een houten hamer) niet eens waard, al kan Mohbama in zijn tweede en laatste zit gerust heel de wereld en inzonderheid zijn eigen kiezers, ruimschoots bij den bok zetten.

    Veel leesgenot!

     

    ***

    Ter zake :

    'Socialist' Obama

    OPINIE − 03/11/12, 07u29

    ***

    De huidige Amerikaanse president is lang niet geweldig maar zijn ideeën zijn tenminste de onze. Presidentskandidaat Mitt Romney oogstte tijdens zijn conventiespeech eind augustus het meeste applaus met één memorabele quote: "President Obama beloofde de stijging van de oceanen tegen te gaan en de planeet te helen. Mijn belofte is u en uw familie te helpen."

    Twee maanden en de doortocht van orkaan Sandy later klinkt de Republikeinse minimalisering van de opwarming van de aarde extra pijnlijk. Het was voor Mike Bloomberg, de Daniël Termont van New York, zelfs dé reden om zich achter Obama te scharen. Obama is dan wel niet geweldig geweest in zijn eerste ambtstermijn, hij heeft tenminste oog voor de grote problemen, waaronder global warming, was de argumentatie van Bloomberg.

     

    De New Yorkse burgemeester vat goed samen hoe vanuit Europa de Amerikaanse verkiezingen het best bekeken worden: de huidige president is lang niet geweldig maar zijn ideeën zijn ten minste de onze. De Republikeinen van Romney zijn nauwelijks in staat om met de moderne wetenschap om te gaan: klimaatopwarming is een fabeltje en het vrouwelijk lichaam is in staat om na verkrachting zelf een zwangerschap tegen te houden. Mentaal staat Europa veel dichter bij Obama dan bij Romney, en duimt bijna iedereen er voor de Democraat. Omgekeerd noemen de Republikeinen Obama 'een socialist die een Europese verzorgingsstaat wil invoeren'.

    De waarheid kan nauwelijks verder af liggen. Obama beloofde na acht jaar George W. Bush een hernieuwd en fris wereldleiderschap. Vier jaar later is zijn palmares mager: de Amerikanen zijn vooral bezig geweest met voor zichzelf te rijden. Internationale politiek is altijd al gedreven geweest door eigenbelang, maar Washington doet tegenwoordig geen enkele moeite om dat te verbloemen. Amerika reageert met een harde realpolitik, van socialistische principes zoals herverdeling of zorg voor de zwakke is geen sprake.

    Symptomatisch was het derde en laatste presidentiële debat, over het Amerikaanse buitenlands beleid. Romney vernoemde niet één keer Europa. Obama deed niet beter. Dat zegt alles over hoe hoog het oude continent op de agenda van de volgende president zal staan. De Democraat mag in zijn speeches en campagne bezig zijn met de klimaatopwarming of met mensenrechten, Romney kondigt weinig aan dat hij echt anders wil doen dan de vier jaar buitenlands beleid onder Obama.

    En toch moeten we hard hopen dat de man uit Chicago opnieuw wint. Want pas in de tweede termijn heeft een Amerikaans president de handen echt vrij; hij hoeft immers nooit meer de kleine maar cruciale groep twijfelaars in enkele swing states te overtuigen. Dus kan een ontketende Obama deze keer potentieel een veel sterkere vierjarenrit rijden, waarbij hij zijn stempel echt drukt en zijn Nobelprijs ook verdient. Hope and Change, er is ook in dat opzicht niet veel veranderd in vier jaar.

     

    Wouter Verschelden

    Hoofdredacteur .

    ***

     

    Is het U ook een beetje duidelijker geworden waarom deze gazet achteruit boert? Wel, ik zal het zeggen, Walter!

    Mijn schoonmoeder is al een eindeke naar de Hemel, gelukkig maar, anders zou ze het besterven, moest ze bij het schillen van haar patatjes, dit artikel onder ogen gehad hebben.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***





     

    04-11-2012, 12:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.995 IS DIT DE NIEUWE KNACK STER?

    Bijeengesprokkeld en laten sudderen op een klein vuurtje, donderdag 1 november 2012

    Op het publiek losgelaten op zaterdag 3 november 2012

    .

    995 IS DIT DE NIEUWE KNACK STER?

     

    Vraag aan de ‘Nack’ : Kennen Sie Goethe

     

    Kennst du das Lad wo die Bananen blühen,

    in dunklen Laub die Goldorangen glühen?

    ***

     

     

    Wie doet wat hij kan is een eerlijk man : ziedaar een eerder ongemakkelijk spreekwoord als het gaat om de ‘Nack’, wellnown by the Pat. Maar vermits het ingebakken zit in iedere trouwe Pallieter-lezer, als ’t goed is zeggen ze ’t daar ook.

    De man namelijk die onderstaand artikeltje pleegde, een zekere Ewald Pironet – onthou die naam, en vergis U niet : het is Pironet en niet Pinochet – noemt, zondaar daarvoor op staande voet zijn C4 te hebben gekregen, een koe een koe. Hij is dus een kenner van gewone koeien, niet van Heilige Koeien, maar of hij dat ook is van bazen, zal nog moeten blijken. Enfin, lees maar mee, en ga dan gerust slapen deze avond op Uw best : de ‘Nack’ doet de rest!

     

    *** :

    'Onze regering lijdt aan pathologisch uitstelgedrag'

    woensdag 31 oktober 2012 om 06u03

    ***

    Snel een vraagje vooraf. Stel: u rijdt op de snelweg en… Oké, u kunt zich dat moeilijk voorstellen want u staat er tegenwoordig voortdurend in de file, maar stél. U rijdt op de snelweg – of u in een Renault, een Volkswagen, een Opel of een Ford rijdt doet er even niet toe – en de brandstofmeter staat al een tijdje in het rood. Vraag: hoeveel benzinestations rijdt u voorbij voor u gaat tanken?

    Het leven is soms cynisch. Dag op dag vijftig jaar na de eerstesteenlegging werd vorige week bekendgemaakt dat Ford Genk in de loop van 2014 de deuren sluit. 4264 werknemers staan op straat, nog eens zoveel indirecte jobs zijn in gevaar. Terwijl iedereen nog aan het bekomen was van die dreun kwamen de sociaaleconomische belangengroepen met de voorspelbare reacties. De werkgeversorganisaties Voka en VBO hadden het onmiddellijk over de te hoge loonkosten – terwijl de loonkosten bij Ford Genk iets lager liggen dan in Duitsland en niet doorslaggevend zijn in een autofabriek. De werknemersorganisaties ACV en ABVV drongen aan op brugpensioen vanaf 50 jaar – terwijl de werkzaamheidsgraad bij 50-plussers al zeer laag ligt en we ons die brugpensioenen niet langer kunnen permitteren. Vicepremier Steven Vanackere verklaarde dat de sluiting van Ford Genk niet definitief is – hoe wereldvreemd kun je zijn? Van premier Elio Di Rupo hoorden we weinig – en toch vond het ABVV Luik dat hij zich te veel bezighield met de sociale problemen van de Vlamingen. Tja.

    Vijftien jaar geleden werd Renault Vilvoorde gesloten. Toen al schreven we in een voorwoord: ‘We moeten ons geen illusie maken. Elke actie die nu nog ondernomen wordt, komt te laat voor de duizenden jobs die al verloren zijn. En eer het roer is omgegooid en er echt iets verandert, zijn we weer enkele sluitingen en duizenden ontslagen verder. De vraag is: wie volgt na Renault?’ Het antwoord daarop kennen we ondertussen: Volkswagen Vorst in 2006, Opel Antwerpen in 2010 en nu dus Ford Genk. Tussendoor verdween nog een hele reeks andere industriële bedrijven uit België. Het verdwijnen van de industrie en bijbehorende jobs is dus niet nieuw, maar de voorbije decennia werd nauwelijks iets structureels gedaan om industriële bedrijven te houden of nieuwe aan te trekken. De regeringen ontwikkelden geen toekomstplan en de sociale partners bleven steken in hun slogans. Pappen en nathouden. Hoogstens een ‘taskforce’ voor werkgelegenheid oprichten als het kwaad geschied is, zoals de Vlaamse regering nu aankondigde – het enige verschil met vijftien jaar geleden is dat het toen nog gewoon een ‘werkgroep’ heette.

    Het lijkt een constante in levensbelangrijke dossiers. Er wordt al meer dan tien jaar gewaarschuwd voor de kosten van de vergrijzing. Niet op geanticipeerd. Sinds mensenheugenis moeten we onze overheidsfinanciën op orde stellen. Steeds weer vindt onze regering een reden om dat niet te doen, tenzij Europa ons ertoe verplicht – en dan nog. De files groeien dagelijks aan, maar het blijft wachten op een mobiliteitsbeleid met een langetermijnvisie. Enzovoort. In de geneeskunde bestaat daar een term voor, procrastinatie: pathologisch uitstelgedrag van zaken die men beter zou doen. Zo gaat een toekomst verloren.

    Oh ja, en wat doet u als u op de snelweg rijdt en de brandstofmeter staat al een tijdje in het rood? Hoeveel tankstations rijdt u fluitend voorbij? Geen enkel? U gaat zo vlug mogelijk tanken, net als zowat alle andere autobestuurders? Logisch. Als we zouden reageren zoals de bestuurders van ons land, dan zouden we die vervelende brandstofmeter negeren en rustig voortrijden, tot we zonder benzine op de pechstrook staan. En dan in lange stoet, met jerrycans in de hand, over de pechstrook naar het dichtstbijzijnde tankstation. Ja, het fileprobleem zou eindelijk opgelost zijn. Maar we zouden nergens komen.

    Ewald Pironet

    **

     

     

    Mooi stukje, vindt U niet? Ikke wel. Ware het niet dat de nieuwe nog te lauweren scribent, vergeet te vermelden dat er cash (met gereed geld) of met de bankkaart moet betaald worden aan de pomp. Het klinkt een beetje papegaai-achtig, maar stel, ik zeg stèl dat je getankt hebt, veel of weiing doeterniettoe, wat zegt U dan van de gauwdief, als U vaststelt dat UW portemonnee, nee, niet verdwenen is, die zit er nog altijd, maar dat die onderweg, binst het file-rijden, is leeggeroofd, zonder dat U dat gemerkt hebt…... Misschien dat U dan, als een lichtstraal uit de Hemel, plotsklaps begrijpt waarom er geen schot zat in het verkeer….

    Kijk, mijn beste Nack-broodschrijver, dàt is juist ‘des Pudels Kern’. De Strik-Regerink voert uit wat waarvoor ze staat : ze strikt mensen. Ze doet dat op dezelfde doortrapte manier als de beroeps-dief : langzaam maar zeker. Ze gaat omzichtig te werk. Ze bruuskeert niet. Niemand mag merken hoe? wat? Waarom? Met welke middelen? Achteruitstellen is de ID (*) manier van onderhandelen met de Vlamingen : bla, bla, bla maar ondertussen zit zijn hand waar hij niet moet zitten : hopelijk niet in Uw broek maar slechts in Uw portemonnee!

    Natuurlijk kunnen broodschrijvers het niet over deze boeg gooien, anders vliegen ze zelf. Met een wijde boog de voordeur uit en de straat op!

    Rutte II in Nederland kan, wil hij ooit een deftige regering hebben, niet anders dan brutale hold-ups toepassen. Die kijkt op geen geintje, want de Goldman Sachs-boys zitten op zijn vingers te kijken : Ne touche pas à mon pôte, weet U nog?

    Maar deze Heilige Koe pakt Nack niet bij de horens!  In NL zijn die pôte’ dezelfde Heilige Koeïen als bij ons, namelijk ‘Ontwikkelingshulp’ en ‘Immigrtie-steun’; nee, geen ontwikkelingshulp voor eigen mensen om zich te ontwikkelen , en al zeker geen immigratie-steun om de eigen oudjes te begeleiden in hun immigratie naar een veilig onderkomen, nee, daarvoor is geen geld, want alles is al opgebruikt om de hele aarde te financieren. Typisch een socialistische dada : het geld van anderen uitdelen om er zelf beter van te worden!

    Kunnen ze die zwartjes verdorie dan niet in Afrika laten? De bananen groeien daar aan de bomen!

    ***

    Links en rechts wordt gezocht naar een humane oplossing voor de wilde immigratie. Niemand durft het aan om het eerste woord te zeggen. Het gezond verstand zegt overal hetzelfde, maar iedereen zwijgt uit schrik voor de Rode Gesel Gods.

    Allez, zal ik het zeggen, Walter?

    Wat is er inhumaan om mensen op een super comfortabele TGV te zetten (met eet en slaapwagons) en deze te rijden tot waar het ooit allemaal begon? Wie niet te lui en/of te stom is geweest, zal hier geleerd hebben zijn dagelijks brood te verdienen in het zweet zijns aanschijns, lijk wij allemaal doen of deden. Stel, ik zeg wel stel, dat wij Vlamingen dat als eersten in uitvoering zouden brengen : worden wij dan toegejuicht en na gedaan, of integendeel worden wij bezet door de UNO?

    Kijk, iemand moet ooit eens zijn nek uitsteken. Van twee zaken één : de boot kan die overbevolking niet dragen. Ofwel doen we iets, ofwel verzuipen we samen.

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     

     





    03-11-2012, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.990 GOLDMAN SACHS HEEFT DE EU IN EEN WURGGREEP

    Bijeengesprokkeld en laten sudderen op 30 oktober 2012.

    Op het publiek losgelaten op zaterdag 3 november 2012

    .

     

    990 GOLDMAN SACHS HEEFT DE EU IN EEN WURGGREEP

     

    Europa

     

    Zoek de 7 verschillen….

    ***

     

    Hierboven vindt U een – door wie? - opgelaten vliegertje. Ik kan verkeerd zijn, maar het wordt m.i. de Kerst-Ster die we straks 365/365  zullen voorgeschoteld krijgen. U heeft toch de ‘Hamer en Sikkel’ niet geteld die in deze afbeelding voorkomen? Maar dat was helemaal niet de bedoeling! U vertoont reactionair gedrag! Herbegin onmiddellijk de lezing van onderhavig artikel, en gedraag U! “Feind hört mit”!

    Waarop U ook niet had moeten letten, is dat de getekende slogan hierboven een zachte imitatie is van SHARIA4BELGIUM. Dat valt minder op door de schitterende EURO STAR op een blauwe achtergrond. Mamma mia!, de vroegere vlag met de vele kleine sterretjes, een voor elk lid, klopt al lang niet meer, en dus wordt men creatief. De Founding Fathers zijn foetsie : de samenstellende staatjes zijn verdwenen in die ene maakbare ‘melting pot’  : de EURO-SD (*).

     

    ***

    Ja beste mensen, de ‘Ergernis van de Dag’ was vandaag die EURO STAR van hierboven, maar mij moet anderzijds nog iets hoopvoller van het hart, toevallig gevonden in ’t Pallieterke van verleden week, dat al bijna in het archief was beland. U vindt twee zinsneden daaruit onderaan, want ik wil eerst de V°RT tegenspreken, als zou Berlusconi in Milaan veroordeeld zijn voor belastingsfraude tot 4 jaar cel.

    De Omroep Marxisten-Maoïsten zullen het hem nooit vergeven dat hij hun socialistische vrienden ad vitam eternam van de macht heeft verdreven. Om de Italianen te treffen  : geen goed woord meer over Italië. Maar over Spanje kunnen ze niet zwijgen! Want daar zijn er socialisten aan het bewind en dus moet het Spaans toerisme bevorderd worden!

    Ze doen maar, zonder daarbij te vergeten, dat Italië grenst aan Zwitserland, het grote Europees voorbeeld, en dat Italië het 3de grootste industrieland van het continent is. Als een van die zogezegd armoedige Zuiderse landen is Italië een der besten – maar van nu voort zal dat wel te danken zijn aan…Mario Monti.

    Het is dan ook met diepe vreugde, dat ik de ‘No Monty Day’ in Rome, voornamelijk gesteund door de …socialisten, onder Uw aandacht breng…. En, last but not least, verkneukel U met mij in de tegen-aanval van Berlusconi op de Italiaanse (Linxe) Justitie, die, net als in België, nog gesteund is op Che en op Marx en Lenin….

    ***

    Berlusconi blijft in de politiek om 'Italiaanse justitie te hervormen'

    zaterdag 27 oktober 2012 om 15u12

    ***

     

    De veroordeling van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi verplicht hem politiek actief te blijven.

    Berlusconi: 'Vonnis is ontoelaatbare uitspraak'

    Nu hij tot vier jaar cel werd veroordeeld wegens fraude, voelt Berlusconi zich "verplicht" in de politiek te blijven "om de planeet justitie" te hervormen. Dat zei hij op TG5, een van zijn televisiezenders.

    Niet onpartijdig

    De celstraf van Berlusconi werd vrijdag onmiddellijk verlaagd tot één jaar. Omdat hij bovendien nog tweemaal in beroep kan gaan, is het niet duidelijk of hij ooit echt in de cel zal vliegen.

    Woensdag, dus nog voor zijn veroordeling, zei Berlusconi (76) al dat hij zich in de lente van 2013 niet meer kandidaat zal stellen bij de volgende parlementsverkiezingen. Hij zei wel dat hij jonge politici zou blijven begeleiden.

    Berlusconi blijft dus evenwel ook zelf actief aan politiek doen. Hij haalde al snoeihard uit naar de rechters die hem veroordeeld hebben en die volgens hem niet onpartijdig zouden zijn, en voegde er nu aan toe dat hij zich wil blijven inzetten om de Italiaanse justitie te hervormen. "Sommige mensen begrijpen niet wat mij overkomen is", klaagde hij op de televisie.

    No Monti Day

    Ondertussen wordt in Rome geprotesteerd tegen de huidige eerste minister, de technocraat Mario Monti. Met hun "No Monti Day" geven duizenden, vooral linkse actievoerders uiting aan hun ongenoegen over de besparingen en hervormingen die de regering-Monti de voorbije maanden doorvoerde.

    Volgens de organisatoren kan het aantal deelnemers in de loop van de dag aanzwellen tot "tienduizenden mensen van elke regio van het land". (Belga/TE)

    ***

     

    Ter zake : voor ik het vergeet : dit stukje ging in feite over Godman Sachs, de Manhattan-Bankier, vader én moeder tegelijk van de Euro Union. Dat consortium van Bankiers is de moderne versie van de voorhistorische hemafrodiet. (**). Om ons aller geheugen op te frissen, ben ik voordien even langs geweest op hun website. Hierna vindt U, open en bloot, de tenoren die in onze dagen bezig zijn het aanschijn van Gods Schepping te veranderen. Waarbij niet gezegd is dat ze dit aanschijn daarmee meteen verbeteren…. Ze doen het ook niet voor het geldgewin, maar uit pure onbaatzuchtige naastenliefde, zoals het Amerikaanse Staatslieden met Joods bloed past.

    Niemand komt ter wereld zonder vader en moeder, Filips de Taaie uitgezonderd. Die heeft, voor de Koninklijke Procreatie, samen met zijn Matilleke d’Hoedegem d’Accoz

    (Hallo lieve Moslim-Broeders : moet er hier geen lief klein bommetje tegenaan gegooid worden, of zijn jullie parbleu vergeten dat de stad Accoz ooit in het Oosten het laatste bolwerk was van die door Allah vervloekte Kruisridders?)

    genoeg aan een blaaspijp, zoals een spuiter ergens neerschreef. De Euro heeft als vader en moeder tegelijk het bankiers-geslacht Goldman Sachs. Europa is dus een godenkind, een kind van de Goden man/vrouw in één en dezelfde persoon. Alleen God doet beter : die is 3 goddelijke personen in één : de Vader, de Zoon en de H. Geest. Zeg dus nooit dat er 3 goden zijn : God, Allah en Goldman Sahs : dat is godslastering en daarvoor gaat U, na steniging of onthoofding, naar d hel.

    Volgens de Bijbel was er ten tijde van de Aartsvader Mozes ook zoiets te zien, toen de man met de ‘Tien Geboden Gods’ op de zware twee stenen tafels in zijn armen van de berg afdaalde. De gewone mensen beneden vereerden een beeld, waaraan ze, al dansend en al copulerend, goud en edelstenen offerden. Mozes walgde van dat Gouden Kalf en sindsdien (vooral sedert de moderne mens al die fabeltjes doorziet), gelooft geen kat dat nog.

    De hermafrodieten van Goldman Sachs weten ook wel beter! Net als Steve Stevaert, weten die ‘wat goed is voor de mensen’, en net als Steve Stevaert handelen ze daar naar….

    ***

     

    Bekende alumni van Goldman Sachs.

    Joshua Bolten, ex-Stafchef van het Witte Huis

    Mario Draghi, President Europese Centrale Bank

    Mario Monti, Premier van Italië

    Loukas Papadimos, Premier van Griekenland en ex-vicepresident van de Europese Centrale Bank

    Romano Prodi, ex-voorzitter van de Europese Commissie en ex-premier van Italië

    Robert Zoellick, voorzitter van de Wereldbank

     

    ***

    Over naar ’t Pallieterke, dat op onnavolgbare manier de media typeert, met o.a; deze twee zinnen. De media zullen ze vanzelfsprekend onder de mat vegen, maar wij, nationalisten/traditionalisten, zouden ze met brandende letters bovenaan onze blogs moeten schrijven, zodat ons volk het nooit meer vergeet!

     

    Vlaanderen kleurde geel op 14 oktober….

    om volledig te doen doordringen dat in Vlaanderen de geest uit de fles is en als fenomeen onomkeerbaar.

     

    Sarcasme en misprijzen streden om voorrang in opmerkingen zoals ze opborrelden uit de pen van een “harde kern” belgicisten, genre Luc van der Kelen. “Op geschenken moet de veroveraar van Vlaanderen niet rekenen. Op veel loyale ambtenaren in de steden ook niet. En zijn partij mist kaders om belangrijke steden en gemeenten te besturen”, schreef het politieke orakel van Het Laatste Nieuws

    ***

    (*) De ‘CconTfederale Maatschappij’’ is ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

    (**) Hemafrodiet : is een effectief bestaand menselijk specimen dat tegelijk man en vrouw is (niemand moet hierbij  direct aan Di Jeanetto denken!). Niet dat ondergetekende zo slim is, of zo bekend in die wereld. U moet horen.  Bij De Slegte vond ik jaren terug een boekje over Sutri : De Neus van Pasquale. Toen ik het ter inzage in mijn handen had, was ik meteen verkocht. Want Sutri is een ingeslapen oud Romeins stadje, op onze weg als we niet via de A1, maar via de gewone weg, de S.S. Cassia naar Rome/Ciampino rijden. Het heet de vaderstad te zijn van ene Pontius Pilatus, een aan lager wal geraakt Romeins veldheertje uit Christus’ tijd. Daar leeft op de huidige dag zo’n hemafrodiet, wordt er verteld. Het zou de garagist zijn van het benzine-station aan de voet van de rots waarop het stadje is gebouwd …..Pas op : deze persoon is niet gediend van teveel aandacht!  Zoals de Italianen zeggen : ‘Si non è vero, è ben trovato’…

    ***





    03-11-2012, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.999 BREVETEER AUB DE NOBELE BEGRIPPEN : VLAAMS – VLAMING - VLAANDEREN

    A.D. zaterdag 3 november 2012

    .

    999 BREVETEER AUB DE NOBELE BEGRIPPEN  : VLAAMS – VLAMING - VLAANDEREN

     

    Opsporing verzocht.

     

    Opgepast : deze valsaard is gevaarlijk, tot tranens toe!

    ***

     

    Moesten de Grote Geesten van de Vlaamse Parochieraad, Meneerke Peeters (niet de stripfiguur) op kop, met voor zijn knieën de Limburgse boskabouter, ook maar het minste ietsiepietsie lef hebben, zij zouden al lang een patent genomen hebben op, om te beginnen, het bijvoeglijk naamwoord ‘Vlaams’. Het is per slot van rekening een ere-titel, en niet zo maar een merk van witte pensen.

    Nu kan iedereen van zichzelf beweren ‘Vlaams’ te zijn, daar waar hij alleen een soort saucissen-fabrikant is die de suggestie van eerlijk vlees oproept, om zijn smeerlapperij verkocht te krijgen.

    In het artikeltje hieronder komt men terug op een zekere Tom Cochon. Niet om die als saucissen-farikant te prijzen, maar om de aandacht te vestigen op de VB Jongeren en de op til zijnde vernieuwing in de strategie van de Partij Vlaams Belang. Maar eerst moet mij dat van het hart, dat het kwaliteits-label ‘Vlaams’ mettertijd te situeren valt in de omgeving van vergronde badkamer-toiletten in de uitverkoop, d.i. zo smerig mogelijk. Hier volgt een opsomming, verre van volledig, van dat soort misbruiken :

    - Vlaamse Kust : wordt ‘Goudkust’ wegens het verkwanselen van duinen en stranden voor hoogbouw zonder maat of getal.

    - Nieuwe Vlaamse Alliantie : wordt vervangen door Nieuwe Europese Alliantie, wegens de hang naar meer Europa

    - De Vlaamse Volks Beweging : wordt Nieuwe Europese Beweging, wegens de hang nar de Nieuwe Europese Beweging van hierboven.

    - De Vlaamse Regering wordt de Tweede Viool Regering, om redenen die niet hoeven uitgelegd te worden.

    Het voornaamwoord ‘Vlaams’ moet (wettelijk beschermd) voorbehouden blijven aan nobele doelstellingen die onlosmakelijk verbonden zijn met de eigen volksaard en ons eigen glorierijk verleden. ‘Vlaams Theater’ kan ook niet, omdat dergelijk theater gewoonlijk alles behalve Vlaams is. “Vlaamse Primitieven’ kan dan weer wel, omdat de kwaliteit van de doeken afdruipt, en niet de verf, zoals bij de modernisten.

    Er moet dringend iets gedaan worden, anders devalueert dat woord evenzeer als het begrip ‘Koninklijk’, dat nog dateert van uit de tijd dat ‘Koninklijk’ synoniem was van edel, nobel, hoogstaand. Voorbeeld: de ‘Koninklijke Kruisboogschutters’. Het klinkt zo een beetje uit de tijd dat de dieren spraken. Want nu hebt U ‘De Koninklijke Flierefluiters’, de ‘Koninklijke Potstampers’ en dies meer. Alles is, de dag van vandaag, ‘Koninklijk’ geworden. Zie : de Koninklijke Scheve Schaatsers.

    In dezelfde zin zie ik het voornaamwoord ‘Belgisch’ synoniem worden van ‘inferieur’, ‘lachwekkend’, ‘kleingeestig’, enfin de indruk die ons gegeven wordt door de Internationale Pers.

    Om mijn idee nog duidelijker te maken, wil ik verwijzen naar wat de Grieken is overkomen. Het volstaat te denken aan de Griekse knoeiboel van de laatste 50 jaar, ttz. sedert de Marxisten daar aan het bewind zijn  gekomen, met in Uw achterhoofd de ‘glorie van de Griekse Oudheid’. Ik hoop voor U dat het plaatje overkomt.

    Heb ik mezelf duidelijk gemaakt? Of heeft U het liever wat modernder? In ’t Amerikaans bijvoorbeeld? Did I make myself clear? Vertaald als: Heb ik mezelf klaar gemaakt?

    Spreek dan in ’t vervolg niet meer van ‘Bullshit’, maar van ‘Stierenstront’. Dat ‘plakt’ beter in het oor, omdat het langer is, en daar hoeft tenminste geen tekeningetje bij!

     

    *** 

    Ter zake :

    ‘Apache’ lekt VBJ-nota, VBJ reageert: ‘VB blijft nodig’

    Posted on 26 oktober 2012 by RechtsActueel

    ***

    Naar aanleiding van het nieuwste artikel van Tom Cochez op ‘Apache’, genaamd ‘Vlaams Belang Jongeren openen keiharde aanval op Filip Dewinter’, en verdere berichtgeving hieromtrent in de klassieke media, heeft het VBJ-bestuur vandaag een bericht verstuurd om de puntjes op de ‘i’ te zetten. We citeren: ‘Om te beginnen bevestigen de Vlaams Belang Jongeren de authenticiteit van de nota waarover Cochez het in zijn artikel heeft. Maar daar houdt de juistheid van het verhaal meteen op. De nota werd vorige week inderdaad op de partijraad verdeeld en in alle openheid en sereniteit besproken. Een en ander kadert in de analyse en het interne debat dat daags na 14 oktober door het nationale partijbestuur van het Vlaams Belang werd aangekondigd.’

    ‘Deze nota, die het werk is van het ganse VBJ-bestuur, is niets meer of niets minder dan een bijdrage aan dit interne debat dat zonder taboes moet kunnen gevoerd worden. Een dergelijk debat hoeft echter geenszins te betekenen dat ‘messen in de rug worden geplant’.

     

    Het is voor sommigen trouwens ook nooit goed. Enerzijds zijn zij er steeds als de kippen bij om onze partij een gebrek aan interne democratie aan te wrijven. Anderzijds zijn zij de eersten om, wanneer een dergelijk debat in alle openheid wordt gevoerd, berichten over interne afrekeningen de wereld in te sturen. Hoe men het ook draait of keert: na een dergelijke nederlaag géén analyse maken, zou pas fout zijn.

     

    Het is trouwens opvallend dat de heer Cochez ‘vergeet’ te vermelden dat de Vlaams Belang Jongeren er in hun nota geen twijfel over laten bestaan dat het Vlaams Belang meer dan ooit nodig is. In de bedoelde nota staat letterlijk te lezen: “Onze droom en innige overtuiging is dat het onze taak is de toekomst voor te bereiden en het Vlaams Belang weer een essentiële rol te laten spelen.” Wie iets anders suggereert, is te kwader trouw of neemt zijn wensen voor werkelijkheid.’

     

    Kandidaturen voor het VB-voorzitterschap worden ingewacht tot 9 november, daarna kiest de Vlaams Belang-partijraad op 1 december een kandidaat die op 15 of 16 december wordt voorgelegd aan een Congres.  De inzet is groot: meer van hetzelfde of een koerswijziging.

    ***

    Ja! Goed geraden! Ik heb inderdaad slecht geslapen, en ben bovendien ‘mit falschem Bein aus Bett getreten”. Dat komt in hoofdzaak door Cruello, de man wiens afbeelding bovenaan dit stukje voorkomt. Ik dacht dat die sedert 14 oktober net als lang geleden Jean Pierre Coopman, als een kapot kanariepietje, klein en geel in een hoekje van de boksring lag. Maar verdorie neen, die man, een dichte collaborateur van de ID (*) loopt nog altijd vrij rond!

    Geen wonder! Jean Pierre Coopman werd toen verslagen door een echte wereldkampioen : de zwarte negerbokser Mohamed Ali,.

    Cruello had als tegenstrever dus een minus habens van de Euro-SD (*). Altijd goed om weten voor de naamsverandering van NV-A in NE-A : de Nieuwe Europese Alliantie. Beschermheilige : Godman Sachs!

     

    ***

    (¨) De ‘CconTfederale Maatschappij’’ is ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     





    03-11-2012, 11:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.998 WIE HEEFT NAAM VOOR DE BAKKER VAN DE ANTWERPSE PLATTE BROODJES?

    A.D. vrijdag 2 november 2012

    .

    998 WIE HEEFT NAAM VOOR DE BAKKER VAN DE ANTWERPSE PLATTE BROODJES?

     

    Parochiekerk St Jan-Hoge-Zieken

     



    ***

     

    Het Laatste Nieuws (was ’t maar waar!) titelt vandaag om 17 uur : de Smalle d’Anvers is er klaar voor. Nog even de adem inhouden, en dan is ’t zo ver, dan zullen we zien wat we zulen zien….

    Het is ook vandaag een beetje stil op alle fronten. Gisteren en vandaag hebben de doden voorrang, maar morgen gaat het er weer tegenaan! Ook wij zijn met onze gedachten bij onze geliefden. Bij zowel de zeer geliefden, als bij de anderen. Dat is het voordeel van niet ter plaatse te wonen, maar een goede verbeelding te hebben. Enfin, ik bedoel een normale verbeelding die nog zeer goed werkt.

    Ik zie zò de zwarte steen waaronder zij die mij op deze wereld gezet hebben, liggen te wachten op de Dag van ons weerzien. Ik zie zò de zee van bloemen op en rond hun graf. Ik zie zò elk ruwe baksten in die muur waar tegen ze liggen, net zoals ik zo als kleine gast ons Moeder met beweend vertrokken gelaat zag naar staren naar diezelfde bakstenen, zonder iets te zien, toen in dat oorlogsjaar ’43 de eerste aardkluiten op de kist vielen. Ik hoor nog het ‘In Paradisum te ducant te angeliï’ waar ik die keer niet als misdienaar bij moest zijn, maar als direct betrokkene, hand in hand met grote broer en de 3 kleine zusjes. Het kakkkernest lag thuis, ziek te bed.

    In 1981 stond ik daar weer, toen Moeders lijkkist in de kelder bij vader werd geschoven : tesaam vereend in vreugd’ en nood, als d’eeen sterft is d’ander ook dood…. Het was wel niet helemaal juist, maar toch klopte het vor mij.

    Als kind al dacht ik mij, diep onder de dekens, al bevoorrecht boven de vriendjes : de ene seconde wist ik mij ergens op het strand, van een onbewoond eiland, de andere seconde was ik aan de voet van de piramiden, zonder ook maar één vinger te bewegen. Ik dacht : nu wil ik op een hoge berg diep onder mij de arenden, onderweg naar een andere berg, zien zweven, en kijk; ; ik zag ze. Ze waren net zo indrukwekkend als op de ‘chromo’s” van Kwatta die we bijeen spaarden. Al die verhalen wist ik nog de volgende morgen, en het kon mij niet schelen dat de vriendjes mij niet geloofden, als ik op de speelplaats vertelde dat het kasteel van Sneeuwwitje echt bestond : ik was er de nacht tevoor nog geweest!

    Die dromen zijn maar gestopt toen Pater Smetje van de Bruine Paters mij is komen ‘belezen’. Het hielp, want ik had direct begrepen : beter de ogen goed dichtknijpen, en achteraf al die dingen voor mezelf  houden.

    Neen, ik heb het echt niet nodig 1450 Km te rijden, om daar te zijn. En trouwens, het is niet omdat we nu 1 of 2  november zijn, dat ik me niet in gedachten kan verplaatsen : ik doe het met de dag meer en meer. Al weet ik pertinent niet waar, wanneer of hoe : de eeuwigheid zal wel lang zijn, denk ik…..

    Maar hebben we niet allemaal al de tijd van de wereld, als het zover is?

     

    ***

     

    Ter zake :

     

    De Wever heeft nota klaar voor coalitie

     

    Antwerps 'formateur' Bart De Wever (N-VA) heeft een nota klaar voor de vorming van een coalitie in Antwerpen, meldt het VRT-journaal. De Wever toetst nu nog enkele punten uit de nota af met de mogelijke partners van de Stadslijst van huidig burgemeester Janssens, Groen en Open Vld. De gesprekken staan volgende week op de planning.

    ***

    Dat het hier vandaag, vanaf de middag, half donker is geworden, wijst er op dat ook in het warme Zuiden Koning Winter is ingetreden.

    Deze voormiddag was het zomerweer : zo vlug kan het hier gaan.

     

    ***





    02-11-2012, 18:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.994 DE “DEUX CHEVAUX” VAN CITROËN OP HET PODIUM IN NL

    Bijeen gesprokkeld op donderdag 1 november 2012, Hoogdag van Allerheiligen




    Op het publiek losgelaten op 2 november 2012, Allerzielendag.

    .

    994 DE “DEUX CHEVAUX” VAN CITROËN OP HET PODIUM IN NL

     

    Wat was/is er mis mee

     

    met het Franse Lelijke Eendje, of zelfs met de Italiaanse Fiat 500? Dat soort voertuigen is potverdorie dè oplossing voor het file-probleem!

    ***

     

     

    De Zwödse dagbladen schreven onlangs, toen Geert Wilders daar was en een prachtige redevoering afstak (die U nog tegoed hebt!), dat de man een ‘lozer’ was.

    Hieronder vindt U een speechke bij het Verslag van de Informateurs van het nieuwe kabinet Rutte II, waar met de VVD zowel als met de bina-premier, de vloer van de Tweede Kamer wordt aangeveegd.

    Kijk, het is juist : als Vlaming kan ik niet fier zijn op mijn land, omdat de bevolking maar blijft de verkeerde kerels als leider kiezen, of omdat ze deze zo verdraagzaam mogelijk, blijft aanvaarden,  zoals ze Di Jenetto als Premier aanvaarden. Al is die een schurkachtige struikrover die zich van zodra de gelegenheid zich voordeed de macht over Vlaanderen via een staatsgreep heeft toegeëigend. De simpele landbouwstreek in Midden Italië, waar wij al meer dan 10 jaar in een soort vrijwillige ballingschap leven, is, met de miserie daar in het achterhoofd, ons zonnetje in huis, letterlijk en figuurlijk. Dan vergeten wij de regen en de 16 miljard per jaar transfers, maar Leiders zoals Geert Wilders doen mij verlangen naar meer Nederland.

     

     

    ***

     

    Ter zake :

    Voorzitter (Vz), Dallas komt terug op de televisie. Citroen brengt de deux-chevaux opnieuw op de markt

    En ook de Nederlandse politiek gaat terug in de tijd. We gaan terug naar de jaren negentig en we doen alsof Pim Fortuyn een boze droom is geweest die we weer snel willen vergeten. We gaan terug met dit retro-kabinet terug in de tijd. Terug naar de tijd van Paars. De puinhopen van paars zijn voorbij en na Paars 1 en Paars 2 komt Paars 3 er nu aan. En zelfs de sociale partners komen onder het stof vandaan en juichen bij de terugkeer van….. het poldermodel. Alles wordt weer net als vroeger – hoopt Paars.

    Vz, Er is geen twijfel mogelijk. Rutte 2 is één grote aanval op de middenklasse. Dit kabinet heeft dringend geld nodig voor haar Griekse hobby en waar kun je dat geld beter halen dan bij de ruggengraat van werkend Nederland, de mensen die elke dag vroeg op staan, in de file staan, de mensen die dit land aan de gang houden, die hopen op een klein beetje meer geld in hun portemonnee, iets meer tijd om door te brengen met hun gezin. Oftewel, de Nederlandse middenklasse.

    Vz, ik moet het ze nageven: creatief zijn ze wel. Zet een paar mannen aan het werk in een bijzaaltje van de Tweede Kamer en geef ze als opdracht: pers Henk en Ingrid zo veel mogelijk uit. En dit is waar ze mee komen. Een onwaarschijnlijke hoeveelheid nieuwe belastingen, nieuwe lastenverhogingen, nieuwe maatregelen – allemaal bedoeld om de middenklasse nog verder te treiteren.

    Het eerste briljante idee van die mannen in dat kamertje is de handhaving van al het sloopwerk van Kunduz. Dat betekent verhoging van de BTW, de loonbelasting, de verzekeringsbelasting, de kolenbelasting, de frisdrankenbelasting, de leidingwaterbelasting, de alcoholaccijnzen, de tabaksaccijnzen, de energiebelasting, en last but not least een enorme verhoging van het eigen risico in de zorg.

    Dat allemaal onder het VVD-motto: ‘werkend Nederland verdient belastingverlaging’. Niemand die de VVD nu nog vertrouwt.

    Maar dit was alleen nog maar het begin. Het voorprogramma. De hoofdact kregen we maandag.

    En kijk eens aan: ze hebben nog een hele nieuwe serie nieuwe maatregelen verzonnen in hun frontale aanval op de middenklasse. Want dat is het: Als ik het regeerakkoord in één woord mag definiëren: een frontale aanval op de middenklasse. We krijgen de huurbelasting. Huren gaan structureel met tien procent omhoog, rekent het CPB uit.

     

    De hypotheekrenteaftrek wordt beperkt. Ook voor bestaande gevallen, ondanks de beloften van de VVD.

    Het kabinet voert de grootste nivelleringsoperatie ooit door. De hypotheekrenteaftrek, zorgpremie, het eigen risico, de huurstijging. De heer Rutte schiet totaal door en steekt Den Uyl naar de kroon. Dit is een kabinet waar de bijstandstrekkers de vingers bij aflikken. De zorg wordt met een inkomensafhankelijke premie bijna helemaal gratis voor de bijstandstrekkers, terwijl het peperduur wordt voor heel veel hardwerkende Nederlanders. Dat is onacceptabel!

    Wat ook onbegrijpelijk is, is dat dit kabinet meteen buigt voor Brussel en de Hedwigepolder onder water zet; opnieuw een teken van onderdanigheid aan de EU. We zullen er ons met hand en tand tegen verzetten.

    Er komt een kinderpardon. De naam is misleidend. Het zijn de ouders, die ondanks afgewezen asielaanvragen toch met hun kinderen in Nederland bleven, die beloond worden ondanks hun leugens met een verblijfsvergunning. Dit is gewoon het zoveelste generaal pardon van het zoveelste slappe kabinet.

    Deze pardonregeling zorgt er voor dat geen enkele afgewezen vreemdeling meer naar het land van herkomst terugkeert. Waarom zou je dat doen? Neem een kind, laat het hier opgroeien, ga in de illegaliteit en je kan een verblijfsvergunning krijgen. Leuk voor de zieligheidsindustrie en de islamknuffelaars, maar de Nederlandse burger mag het gaan betalen.

    ‘Bruggen slaan’ luidt het motto. Dat snap ik en ik weet wel wie er via die bruggen zich hier in Nederland komen melden voor een uitkering.

    De schade voor een Nederlands gezin is groot. Een gezin met twee werkende ouders en drie kinderen op school wordt zwaar getroffen door Rutte2.

     

    De studiefinanciering weg, de schoolboeken niet meer gratis, OV-jaarkaart weg, BTW omhoog, accijnzen omhoog, de hypotheekrente er aan, verzekeringen fors duurder, aftrek pensioenpremie beperkt, kinderbijslag versoberd, kinderopvang duurder, langer wachten op de AOW,  partnertoeslag weg. En als je de pech hebt om als hardwerkende Nederlander werkloos te worden, dan krijg je een WW van slechts een jaar, daarna een jaar gekoppeld aan het minimum loon – daarna mag je in de bijstand en je huis verkopen.

    Er wordt 5 miljard bezuinigd op zieken en bejaarden. Verblijf in het verzorgingshuis wordt voor belangrijke groepen geschrapt, o.a. voor onder meer dementerenden die veel hulp nodig hebben bij de dagelijkse verzorging zoals wassen, aankleden, in en uit bed gaan, toiletgang. Dit is een beschaafde samenleving onwaardig. 90% van het budget van de huishoudelijke hulp wordt geschrapt! De dagbesteding geschrapt! Het recht op zorg geschrapt! 60.000 minder handen aan het bed!

    Vz, het werd de Partij voor de Vrijheid ingewreven dat wij zouden zijn weggelopen uit het Catshuis. We hebben het de hele verkiezingscampagne moeten horen. Vandaag moeten we vaststellen dat het niet de PVV was die vertrok. De complete VVD is weggelopen. Weg van alle stoere praatjes van voor de verkiezingen. Weg van alle garanties over de hypotheekrente-aftrek. Weg van alle vrome geluiden over de middenklasse. Weg van alle peperdure billboards die riepen ‘werkend Nederland verdient belastingverlaging’. Weg van alle eurosceptische geluiden. Weg van de harde geluiden over de massa-immigratie. Weg van alle liberale principes.

    Rennen. Rennen, dat is wat ze doen bij de VVD. In de armen van de socialisten, de geur van pluche in de neusgaten, richting de linkse lente, naar het land van EU-heilstaat, naar de eeuwige jachtvelden van de gelijke kansen en gelijke inkomens. Iedereen hetzelfde, zegt de VVD nu, iedereen hetzelfde inkomen, iedereen gelijk. De overwinning van het socialisme is compleet. Het lijkt alsof Marx gewonnen heeft. De middenklasse wordt gesloopt. En daar zitten ze, de VVD, die daarvoor verantwoordelijk is.

    Vz, Mark Rutte herinnerde zich ooit in een debat Joop den Uyl. Die stond met dat priemende vingertje en zei: “dat tweede kabinet Den Uyl dat komt er toch.” Vz, Joop den Uyl, hij leeft niet meer maar hij zou tevreden zijn. Spreiding van inkomen is in goede handen bij Mark Rutte. Vz, dit is niet het tweede kabinet Rutte. Dit is het tweede kabinet Den Uyl.

     

    Vz, mag ik tenslotte nog even reclame maken voor een website. Het is er een van de VVD, dus ik preek heus niet voor eigen parochie. Ik roep iedereen op – hier in de zaal en ook de mensen die thuis kijken – naar die website te gaan. Het is redjehypotheek.nl en is nog steeds in de lucht. Er staat tot de dag van vandaag met koeienletters op: Bij wie is de hypotheekrente-aftrek veilig? Het antwoord luidt: bij de VVD. Dat blijkt een grote leugen te zijn.

     

    Vz, dit is een kabinet van de verkeerde keuzes, een kabinet zonder ambities. Het kan anders. Dat bewees ons verkiezingsprogramma. Dat leverde groei op, banen, minder werklozen, een begrotingstekort in 2017 dat lager is dan dat van het nieuwe kabinet, en koopkrachtplaatjes die er – behalve voor uitkeringsgerechtigden – veel beter uitzien dan de vijf jaar krimp en ellende die dit aankomende kabinet presenteert. Het is een destructief kabinet met heel veel verkeerde plannen. En al die plannen zullen wij met 15 mannen en vrouwen met veel verve, kracht en passie bestrijden.

    ***

    Meer Nederland, schreef ik daarjuist….De hereniging van volkeren uit een en hetzelfde taalgebied zal wel voor altijd een utopie blijven….een verre droom die de kaart van de wereld op slag zou hertekenen. Naar het voorbeeld zoals het was … in den Beginne.

    Weet U, als men met de computer miljarden jaren kan teruggaan, om de tastbare werkelijkheid van de Big Bang voor onze ogen, op het scherm te toveren, waarom zou dan hetzelfde niet kunnen geprobeerd worden met de taalgebieden? Doen, zou ik zo zeggen, nadat alle heersers der aarde (wegens onbetrouwbaar) voor de gelegenheid ergens in verzekerde bewaring zouden zijn gesteld.! Geef die volkeren meteen een referendum om te kiezen : die ongemakkelijke staatsgrenzen van nu, bevochten met onmenselijke middelen in vorige eeuwen, of een samenlevingsvorm ‘onder ons’, met de bindende verplichting om voor eeuwig het verdorven imperialisme af te zweren….

    Foei, zegt mijn Engelbewaarder op mijn rechterschouder : dat is de Hitler-vrom van het VB-programma : juist voor zoiets werd het cordon sanitaire in het leven geroepen!  

    Maar het blijft een waarheid zo groot als een hele bende koeien  : de Schepping zat o zo goed ge-evalueerd in elkaar, voor het mensDOM er zich mee begon te bemoeien!

    ***

    Laten we ondertussen toch maar even praktisch denken, nu we toch bezig zijn onze wensen voor werkelijkheid aan te nemen : seffens valt het deksel op onze neus! Waarom na de hervorming niet aan alle volkeren ter wereld de kennis van een tweede taal opleggen, slechts één, met verbod zich elkaars taal eigen te maken : het Esperanto. Dan zouden alle aardwormen van de een op de andere dag, niet alleen met elkaar maar ook onderling, kunnen communiceren. Zij zouden een God zijn in ’t diepst van hun gedachten!

    ***

    JaJa, allemaal goed en wel, maar waarom gemakkelijk maken als het ook moeilijk kan?

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     

     





    02-11-2012, 14:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.997 REGEREN = SPELEN MET DE BLOKKENDOOS

    A.D. vrijdag 2 november 2012

    .

    997 REGEREN = SPELEN MET DE BLOKKENDOOS

     

    Met Di Jeanetto in de speeltuin v/h Parlement

     

    Wordt gespeeld met de blokkendoos, als men tenminste niet bezig is in elkaars luiers te scharrelen….

    ***

     

    Het stukje stichtende lectuur hieronder (uit Le Matin, Edition Néerlandaise – Nederlandsche Edition), belicht op een onverwachte manier het knoeiwerk van deze regering. Och! Niet erg! Het gaat maar over Justitie, Afdeling Flamande. Di Jeanetto I heeft, als U mij de vergelijking niet kwalijk neemt, meer weg van een marionetten-spel, waar een deel van de verstoten kleutertjes samenklitten om de voorkeur-kleuteretjes, democratisch verkozen door het volk, van het blokkendoos-spel af te houden. Uiteraard : met de zegen van : het Hof, de Moslim Raad en de Kerk.

    Niet dat die andere kleutertjes kwalitatief zoveel beter zouden zijn, maar als de niet-verkozen hansworsten hun leugens en onwaarheden spreken en schrijven 1° verstaan noch begrijpen we ze niet – wat niet hetzelfde is – en maken ze zichzelf onsterfelijk belachelijk, maar 2° zou hun verschijning  tenminste min of meer een streling voor het oog kunnen zijn. Wat niet kan gezegd worden van de meeste van hen, in volgorde van onbelangrijkheid: Tante Laurette d’Algerie, Pippo di Jeanetto aus Italien, Zoeëlle Milkette (uit de broek geschud van een of andere onbekende kater), Zuster Harmonica ut Brugghe, Troela Toertelbaum, met t Verwilderd Strukgewas op haren kop, Signore Vanacre Il Magnifico aus Flandern, en de Gebrilde Slangenkop, de Zeerover heemaal van ’t Oost Ende.

    Misschien dat ’t zal beteren, als binnen zeer korte tijd de volgende koning wat meer gevoel voor lichamelijke schoonheid zal ten toon spreiden. Voortgaande op wat we nu al gepresenteerd krijgen, weet die man te kiezen : Matilleke mag er zijn, ook voor de reporoductie en dat is wat daar telt in die regionen, en de Vrienden des Huizes, Graaf X, Y en Z : ze mogen er ook wezen. Dat die favorieten ondertussen uitsluitend de taal der Franse Imperialisten spreken, kan als ’t er werkelijk op aankomt, zelfs een voordeel zijn. Paris is tenslotte, lijk Lily Marlèe, ganz aus Liebe eingesteld…

    Hier op deze blogs gaat de voorkeur uit naar gentlemen zoals Geert Wilders, Filip DeWinter, Gerolf Annemans, enz, niet alleen omdat ze altijd als uit een doosje komen, maar omdat ze verdorie de taal van ons hart spreken. Die we verstaan, en direct begrijpen. Met zo’n bestuurders aan het hoofd van een deftige regering, lopen de schuinsmarcheerders van Laeken er in de toekomst maar bij voor spek en bonen…

    Maar er is meer. De ‘Regerink’ Di Jeanetto I worst wereldwijd alleen maar in Marxistische kringen min of meer gerespecteerd, voor zover dat niet plichtmatig en meer voor de vorm is. De overheersende toon is (laten  we beleefd blijven) hilariteit met een vleugje nieuwsgierigheid : is die vent inderdaad een regelmatige klant van alle homo-bars overal ter wereld waar die komt, zoals gezegd wordt? Waar haalt die al dat geld? Bij de maffia, zegt U? Nee toch! Hoekandanaa?!

    Geen wonder dat er (en dan nog direct in ’t Fransoos!) boeken verschijnen over de Laekense scheve schaatsrijders! Trek gewoon de lijn door van Marc Dutroux  over de Coburgers naar Di Jeanetto, en U komt verdorie terecht bij… Stout Rogeetje ut Brugghe. JaJa, met wie men verkeert, wordt men vereerd….. en wie bij de Waalse hond slaapt, krijgt zijn vlooien….

    Dat de ID-landgenoten (*) er belachelijk uitkomen, des te beter! Maar de onzedelijkheid en het sansfoutisme straalt ook af op ons, en dat kost ons banen!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Brussels gerecht loopt leeg door hervorming BHV

    Bewerkt door: redactie − 02/11/12, 05u41  − Bron: belga.be

    ***

     

    Nederlandstalige magistraten vluchten weg uit Brussel-Halle-Vilvoorde. Ze vrezen de effecten van de hervorming van hun gerechtelijk arrondissement: te weinig personeel, moeilijke samenwerking en uren pendelen tussen de verschillende locaties. Dat schrijven de Coreliokranten. .

    Wij voeren enkel uit wat de partijvoorzitters in hun vergaderingen over de staatshervorming beslissen"Een miskleun", zo vatten Nederlandstalige Brusselse magistraten het akkoord over de hervorming van Brussel-Halle-Vilvoorde samen. De praktische uitwerking ervan dreigt een pak problemen met zich mee te brengen.

    "Het akkoord over de hervorming bewijst dat de beleidsmakers de werking van het gerecht totaal niet kennen", klinkt het bij het parket.

    "De onderzoeksrechters blijven in centrum- Brussel, terwijl het Nederlandstalig parket naar de rand verhuist. Ik kan nu al garanderen dat het niet meer zal lukken om criminelen binnen de 24 uur voor een onderzoeksrechter te leiden, waardoor ze worden vrijgelaten. Met verplaatsingen voor zittingen zullen we ook veel tijd verliezen."

    Zelfs over de precieze locatie van het parket Halle-Vilvoorde is nog niet beslist.

    Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) is zich bewust van de onzekerheid die de hervorming meebrengt. "Maar wij voeren alleen uit wat de partijvoorzitters in hun vergaderingen over de staatshervorming beslissen", zegt haar woordvoerster. "Telkens wanneer we daaruit informatie krijgen, spelen we die door aan de magistratuur." .

    ***

    De ‘heidenen’ die, net als een ander, ook deel uitmaken van het Vlaams Blok/Belang, moeten Alexandra Coolen niet, de echtgenote van de Buiten Categorie Flamingant Paul Beliën.  Ze is te katholiek en in die hoedanigheid, samen met haar Vlaamse overtuiging, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Daar weet zelfs, in de rand van de pedofilie in de Kerk, Ex-Kardinaal Danneels van mee te spreken. Het is (natuurlijk!) niet genoeg bekend geraakt in de media, maar Danneels heeft zijn buis in Rome te danken aan deze furie. Wat! Heeft ze gezegd : ik onderricht mijn dochtertjes aan huis, om ze weg te houden van de onzedelijkheid in het Katholiek Onderwijs, hier zijn de bewijzen, Monseigneur! Na enkele pogingen, en na, samen met andere moeders, door de Gendarmerie met het waterkanon weggespoten te zijn voor de deur van de Nuntius in Brussel, is ze naar de Paus getiegd (getogen?) in Rome. Ze deed dat zonder subsidies en dus op eigen kosten. Ze werd er ontvangen door Paus Woytilla, toen nog in  gezelschap van Kardinaal Ratzinger….met de nodige uitsluiting tot gevolg. Danneels was na het concilie voor de nieuwe Paus razend, en weigerde zelfs Ratzinger te feliciteren! Rome zei die, kan ontploffen en stapte meteen op het eerste vliegtuig het gereedste naar Bruksèl. Waardoor hij later de hoofdverdachte werd in de Operatie ‘Kelk’ : als Paus was hij ‘onschendbaar’ geweest en zouden alleen zijn ondergeschikten in beeld zijn gekomen…

    Ja Ma, ik ben het niet vergeten! God borgt, maar scheldt niet kwijte!

    ***

    La Coolen, deze felle dame is (was?) Senator in de Belgische Praatbarak en zou, wat mij betreft, beter als curator aangesteld worden voor de failliete boel, die België toch is. Alle blokkendozen van tafel, enkele flinke ‘Goedendag-zwaaiers’ rond haar heen, de ID-charlatans (*) uitgeschakeld, hoe? speelt gene rol als er maar goed werk geleverd is. Denk aan Groeninge.

    En dan kan er begonnen worden met onderhandelen, terwijl ons Bartje, met een schotel bruine bonen op de schoot, mag toekijken, maar alleen als waarnemer., zonder interventie-recht. Van zodra die gebarsten zal zijn (van nijd) : aan kant schuiven, bij zijn soort, die voordien via de Goedendag geproefd hebben van de Vlaamse gulhartigheid!

    En Laeken, vraagt U? Wel, daar maken we een luxe bordeel van voor gevorderden, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de in zorgen verkerende Zorgsector.

    ·            Ja, bijna vergeten! Nu de werkelijke feiten bekend raken, wat een klein onderdeel van de splitsing va BHV in feite betekent, kunnen we kort zijn voor wat betreft de toekomst : de PS, maar vooral de CD&V moeten verboden en buiten de wet gesteld worden. Alle activa komen ten goede aan voornoemde Zorgcentra, terwijl hun passiva worden verhaald op de mandatarissen en de vrijgestelden.  

    De kandidaturen voor de nieuwe voorzitter staan nog open? Mijn raad: neem er ineens twee, dan kunnen we tegen het verlies. Ik stel voor : 1° Paul Beliën en 2° zijn wederhalft Alexandra Coolen.

    In deze hoop, geloof en liefde wil ik leven en sterven!

     

    ***

    (*) GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd worden in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     





    02-11-2012, 12:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.996 ONDERWEG NAAR LIZ A BED

     

    A.D. vrijdag 2 november 2012.

    .

    996 ONDERWEG NAAR LIZ A BED

     

    De Smalle d’Anvers volgens ‘tSCHELDT

     



     

    Let wel : de gele vloeistof in het glaasje is géén fruitsap zoals de tekenaaar het weergeeft, maar de godendrank, Elexir d’Anvers . Het is de belofte hoe dit straks gratis zal zijn voor iedere Antwerpenaar die zweert voor hem te hebben gestemd.

    Volgens ons heeft de tekenaar wonderwel de bedriegerij rond BDW willen weergeven : geel : Vlaamse overtuiging, maar dat soort geel is noch fruitsap, noch Elexir : het is gewoon ’n glaasje NV-Averehcts bedriegerij als slaapmiddel…..

     

    ***

     

    Nota van de redactie :

    Alle (niet-gefilterde) lezers-reacties zullen dagelijks samengevat en gecommentarieerd, uitgezonden worden op de wereldberoemde plaatselijkke TV-Zender van ATV. Ze zullen achteraf gebundeld worden op DVD, die, volgens de Voorzitter van de Vlaamsche Parochieraad, gratis zal toegestuurd worden naar alle NV-Averechts kieezers op kosten van de Begroting.

     

    ***

     





    02-11-2012, 09:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.993 U MET “N GOEDENDAG “N ZALIGE HOOGDAG GEWENST

    A.D. Hoogdag van Allerheiligen.

    donderdag 1 november 2012

    .

    993 U MET “N GOEDENDAG “N ZALIGE HOOGDAG GEWENST

     

    Redt de polders! Geef ons palmenboom-eilanden voor de Vlaamse kust

     

    Dank zij het vruchtbaar slib uit de Schelde en de bagger-boten van Meneer De Nul.!

    ***

     

    Met ’n goeie ouderwetse op zijn degelijkheid geteste ‘Goedendag’ ’n ouderwetse op zijn degelijkheid geteste Hoogdag gewenst. En meer zeg ik daar niet over!

    Het zal wel een van de laatste keren zijn, dat we dat reactionaire feest mogen vieren. Want staan klaar in de coulissen, gereed om op te treden :  het Offerfeesst, het Suikerfeest, het Lentefeest, het Feest van de Arbeid, de Hoogdag der Stakers, enz.

    Zeg nu zelf : als er geen hemel is, wat doen we dan met die Allerheiligen? Weer typisch LINKX gereageerd : we lachen er mee, we geloven er niet in, we propageren de afbraak, maar we behouden wel de lusten van de twee vrije BETAALDE dagen en een verlengd weekeind! Stel U voor dat ge bij de SNCF/NMBS werkt, dan komen daar nog eens een paar BETAALDE stakingsdagen bij. Wij zijn dus de goeien, en de bazen zijn allemaal de smeerlappen! A bas la calotte!

     

    ***

     

    Ter zake : het eigenlijke doel van dit stukje is een boom opzetten over de Hedwige-polder, die Rutte nu eindelijk wil onderspuiten. Maar eerst valt er iets anders onder te spuiten! Want die laatste uitdrukking van ‘A bas la culotte’ ipv calotte bracht mij op de wereldwijde AIDS-epidemie. Daarjuist stond op BVN een geleerde reportage op, waarin gesteld werd dat het bewezen is, dat pedofilie, net als homoseksualiteit, een aangeboren erfelijkheid is die niet te genezen valt. De geleerde Perfesser draaide zo wat rond de pot over ‘Oude en Oosterse Beschavingen’, maar vermeed het angstvallig te spreken over de Islam en de daar ingewortelde ‘afwijkingen’, eigen aan de cultuur. De inspirator van de Koran, de woestijnschurk uit Mekka (Jaar 632) raadt het nochtans ten zeerste aan bij zijn volgelingen : hij gaf zelf het voorbeeld, door tot aan zijn dood seks af te dwingen bij de kinderen van gezegde volgelingen. Het 6jarig meisje Aïsha zal wel niet de enige zijn geweest.

    Juist. Maar als een pater jaren geleden zijn poten niet kan thuishouden wordt die maanden, zo niet jaren aan een stuk , aan het kruis genageld door de Linxe media.

    Het enige verschil? Islammers zijn de nieuwe vriendjes, daar waar de Christelijken de Vijand N°1 zijn van de Westerse Marxisten!

    Daarom is het hoog tijd, dat we hen met gelijke munt terugbetalen. Niet door er links of rechts wat over te blèren, maar door te doen lijk onze voorouders deden in 1302 : ze eerst doodslaan, en pas dan beginnen te onderhandelen. Sè; mensen! was me dat een gehuil in heel de beschaafde wereld van die dagen! Met de op het slagveld van hun paard gevallen ridders diende men te onderhandelen, maar de Vlamingen wisten wel beter! Onderhandelen met ID-mensen (zie geheugensteuntje onderaan) is zich op voorhand verloren geven! Een tik met de oude vertrouwde ‘Goedendag’ integendeel, doet wonderen.

    Hier op onze blogs vindt men de meest betrouwbare modellen van zo’n tuigen. Ze zijn allemaal, van de eerste tot de laatste, voorzien van een mooi goudgeel strikje met daarop, mooi in beeld gebracht, een klauwende Zwarte Leeuw. Voor het bloed aan zijn tong en aan zijn nagels moet U echter zelf zorgen! Zeg gewoon, op dagen lijk vandaag :’Een Zalige Hoogdag gewenst’, en klopt er dan op. Doe dat in eer en deugd, de Paster heê gezeid daje meugt!

    ***

     

    Crèche geëvacueerd na ontdekking van bom

    woensdag 31 oktober 2012, 18u41

    Bron: Belga

    ***

    Arbeiders hebben woensdag rond 13.30 uur een bom uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt op een werf in Waltzing bij Aarlen. Dat is vernomen van de brandweer van Aarlen. Een tiental buurtbewoners en een crèche werden geëvacueerd en er werd een veiligheidszone ingesteld.

     

     .De arbeiders ontdekten het tuig toen ze fundamenten van de voormalige school van het dorp aan het afbreken waren. De brandweer en de ontmijners zijn nog steeds bezig met het onschadelijk maken van de bom

    ***

    Diagonaal doorlezen : het artikel over die bom in de kindercrèche  was maar de vonk voor de inspiratie van dit stukje : een uit het oog verloren gevallen Amerikaanse bom uit ’44 is toch no-news! Denkt U dat men daar in Amerika wakker van ligt? Ja, Mobama zou misschien tot hier gevlogen gekomen zijn, moest heel het dorpje in de lucht zijn gevlogen – maar nu heeft die man andere zorgen aan zijn zwarte kop.

    Eigenlijk feitelijk had ik willen berichten over de stupiditeit van de moderne ‘Bestuurders’ van onze Westerse landen. Denk aan ‘de opwarming v/d aarde’ en aan het ‘teruggeven aan de natuur van de Hedwige-polder’…. Ze gooien maar raak in de eerste de beste oorlog met bommen, zonder daarvan een boekhouding bij te houden : zoveel stuks geproduceerd minus nog zoveel stuks over = zoveel stuks gegooid. Trek hiervan af de exemplaren die gedaan hebben waarvoor ze gemaakt werden (ontploffen), dan komt men automatisch uit op het aantal die ergens, vroeg of laat, een enorme niet-verantwoorde schade kunnen aanrichten. Voilè : ik ben er. Wijlen Godfried Bomans had het met zijn Pa Pinkelman beter gekund. Da’s waar. Maar die man is dood, en ik leef! 

    Eigenlijk een lange inleiding, om te komen tot ‘het teruggeven aan de natuur’ van de Hedwige-polder in Zeeuws Vlaanderen. Ik krijg de reutemdteut van zo’n toneel! De redenering die daar achter steekt, is even zinloos als de boekhouding van de bommen-productie bij oorlogvoerende generaals.

    Dat men, om te beginnen, begint met een kat een kat te noemen. En die kat is : uit gemakzucht (na winstbejag : het uitdiepen van de Schelde voor zwaarder zee-vervoer op Antwerpen) onmetelijke oppervlakten landbouwgrond te vernietigen door deze gedeeltelijk op te spuiten met het opgebaggerd slib uit de rivier-bedding, en voor het ander deel prijs te geven aan het zoute zee-water. Daarvoor worden de dijken afgegraven, die onze voorouders daar met zweet, bloed en tranen hebben gelegd, om land te winnen op de zee.

    Landbouwgrond, zegt U? Maar die is er toch helemaal niet meer nodig! Landbouw in onze streken is verlieslatend! Is ouderwets! Veel amusanter is het – met volle maag, uiteraard - uitzicht te hebben op wildparken, broedgebieden en speciale fauna en flora. Voedsel voor de bevolking? Sukkelaar toch! Die kopen we immers in het buitenland, zoveel we willen!  We kopen, en betalen op krediet. Met geleend geld. The sky is the limit, weet U! we trekken massaal naar Rock Werchter en naar Pokkelpup, we blowen en we snuiven, we fucken alles onderste boven, en als we dood zijn groeit er gras op onze buik, gras op onze buik….

    Maar Allez! Als ’t nog lang duurt zal ’t rap gedaan zijn! Over naar de Hedwige-polder! We zijn per slot van rekening geen Chnezen! Onze Noorderburen echter! : dat zijn de specialisten inzake water-huishouding. Bij de petrol-boeren in het Nabije Oosten spuiten die in zee brede nieuwe continenten op met hun baggerboten. Is immens veel geld mee te verdienen!, wat dacht U. Maar een verband leggen met het uitdiepen van de Schelde? Nooit aan gedacht! Die baggeraars beheren hele vloten schepen, waarvan zeggen ze, de bodem openklapt eenmaal ter bestemming. Is een fluitje van een cent! Hop! Men zuigt de specie in de buik van het schip naar binnen, vermengd met zeewater. Vervolgens pompt men dat zeewater terug in zee, om eenmaal ter bestemming, de specie netjes op het gewenste plekje te deponeren.

    Laatst zagen we zo’n bagger-kapitein aan het werk bij de uitbreiding in volle zee van de haven van Rotterdam. Ons Bea en Prins Bier stonden er op te kijken met ogen van wat hebbe we nou. Voor de gelegenheid was dat schip geladen met enorme rotsblokken, want op die plaats stond er veel stroming, legde de kapitein uit aan de camera : straks ben ik aan de beurt om ter plaatse aan te schuiven voor het lossen, en 5 minuutjes later ben ik dan ribbedebie met dit bootje full speed naar de Oliesjeiks. Die zitten met hun mokkerls en met hun ping-ping op me n te wachten, zo zeit ie, en wreef zijn duim en wijsvinger over elkaar in de internationale taal voor ‘money, money, money’….…

    De Schelde-monding uitbaggeren, de baggerspecie lossen op een van de vele voor de kust liggende zandbanken (zie afbeelding bovenaan) zou op korte en middel-lange termijn veel lucratiever zijn!. Door bvb ieder toekomstig vierkant metertje grond nu al te verkopen op plan, zoals men doet bij hoogbouw.

    Wat gij, Meneerke Peeters van de Vlaamsche Parochieraad?

     

    ***

     

    Hebben jullie het ook gehoord hoe Vanacre (Minister van de Lege Schatkist waar geen Eurocent bijkan, omdat ze boordevol Schulden zit) zijn uiterste best gaat doen om inzake Diksia de belastingbetaler te sparen?  Heeft er niet bij gezegd, dat dit ‘ontzien’ in hoofdzaak erin zal bestaan door hem voor te liegen. In navolging van Leterminator, Reynders en de Dikke van Diksia. Heeft U het ook al gezien, dat, eenmaal Brussel (het waterhoofd van de Euro-SD) en Antwerpen (de haven) er rijp voor zullen zijn, het hele land de weg van Dexia zal opgaan, linea recta naar Parijs? U had toch niet gedacht dat het Franse Imperialisme (HOEZO?) dood en begraven was?

    Maar we mogen Vanacre, diene o zo Christelijke mens vandaag en morgen niet teveel lastig vallen. Hem, en de ganse ‘Regerink’ moet neem de verplikte rus. JaJa, iedereen! Met uitzondering van het Spook uit Algerije, die inzake de index-binding dringend een telefoontje moet plegen met die bazin van het IMF, de champetter LaGarde. Het mens LaGarce, zegt Onkelinx moet leren hare smoel houden. Wij, Belgiekenaars, willen geen ‘inmengink’ in onze foefelaarderij. Wat we zelf doen, doen we beter!

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

    01-11-2012, 16:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.987 VOOR WANNEER DE MORGEN IN HET ARABISCH?

    .

    Bijeen gesprokkeld op maandag 28 oktober 2012

    Op het publiek losgelaten op woensdag 31 oktober 2012

    .

    987 VOOR WANNEER DE MORGEN IN HET ARABISCH?

     

    DÀÀR ZIT DE DIEF!

     

    ***

     

    Geef toe : het heeft lang geduurd, maar het gat in de markt is gevonden! Met het ballonnetje dat (zie hieronder) wordt opgelaten, is het De Morgen echt gelukt een schot in de roos te schieten!

    Wat mij hierbij persoonlijk een groot plezier doet, is dat de geleerde columnist NU ineens met bepaalde vaststellingen verschijnt die het Vlaams Blok/Belang al tientallen jaren doet, en juist daarvoor in de politiek-kerkelijke ban werd geslagen. Of zou er nog een andere reden zijn? Niemand van ons heeft ooit beweerd dat Philips de Taaie een homo is….

    Het zou natuurlijk ook kunnen, dat De Morgen als van ouds een dubbele agenda heeft, waarmee ik bedoel dat het alleen gaat om een opgelaten vliegertje, die de temperatuur moet meten in de hogere regionen. Curieus ook  het tijdstip waarop dit verschijnt : het leidt de aandacht af van Patrick, de Scherpe dAnvers! En het leidt ook de aandacht af van hun stilte ivm de tienduizenden gesneuvelde banen van de voorbije week. Want voor dergelijk sociaal drama moet men bij de Linxen de hand in eigen boezem van hun politieke leiders steken…

    ***

     

    Ter zake :

    Waarom geen Arabisch in De Morgen?

    OPINIE − 28/10/12, 07u57

    ***

    Column Jan Callebaut is communicatieadviseur en marktonderzoeker. Hij kijkt tweewekelijks naar mens, samenleving, media en politiek. "We kunnen het ons niet veroorloven generaties migranten te zien ontsporen. We moeten de problemen benoemen", schrijf hij. .

    ***

    In een vroege aflevering van De kruitfabriek op VIER besprak Tom Lenaerts met Luckas Vander Taelen zijn jongste boek, Berichten uit Brussel, over het niet ingrijpen op toenemende, ingrijpende samenlevingsproblemen in de hoofdstad. Ik heb mij nooit erg verwant gevoeld met de man, maar het viel mij op dat Vander Taelen zich moest uitputten om een gedachtegoed te verdedigen dat allang acquis hoort te zijn: problemen los je maar op als je eerst het lef hebt ze te benoemen.

     

    Het was lange tijd politiek incorrect om samenlevingsproblemen die het gevolg zijn van etnische verschillen - in het geval van Brussel een groep rebels without a cause - bij naam te noemen. Dat doen heette 'rechts' te zijn. Dat is het evenwel niet. Het komt erop aan hoe je omgaat met die observatie. Pas dan wordt het 'links' of 'rechts', dwingende oplossingen uitwerken of kiezen voor repressie. Het is een gevaarlijke misvatting dat die eerste stap - de erkenning - wat dan ook met links of rechts te maken heeft. Gevaarlijk, doordat het niet erkennen lijdt (*) tot blindheid en valse tolerantie.

    Een significante groep jongeren van allochtone afkomst - lang niet allemaal - voelt zich systematisch verongelijkt, tekortgedaan. Ze zijn voor niets verantwoordelijk, alles is de schuld van de overheid, van de racistische Belgen die hun ouders gebruikt hebben, ook wel van hun ouders die het hebben laten gebeuren, ouders die het gezag over hun kinderen zijn kwijtgespeeld. Ze spelen grove spelletjes met de politie, die dikwijls voor joker staat. Persoonlijke verantwoordelijkheid wijzen ze af. Hun identiteit berust bij wrok. Het is onaangenaam om dat onder ogen te zien, maar dat is wel wat we moeten doen.

    En dat is nu net wat men in Brussel niet doet. Voor de burgemeester van Brussel gaat het om "faits-divers". De Vlamingen, vindt hij, overdrijven de criminaliteit in Brussel. Ze doen dat met opzet en uit electorale overwegingen. Het kiesresultaat van 14 oktober geeft aan dat de burgemeester garen spint uit zijn discours. Het discours van de burgemeester is nochtans perfide. Electorale overwegingen zijn voor de PS in Brussel net de belangrijkste overweging voor de myopie van de partij ten aanzien van de samenlevingsproblemen. Ze steken hun kop in het zand. Ze willen hun kiespubliek niet voor het hoofd stoten.

    Een frappant voorbeeld is de recente undercoverreportage van de RTBF over de preek van een imam in een Anderlechtse moskee en vooral de reactie van Philippe Moureaux, uittredend burgemeester van Molenbeek, daarop. De preek is ontluisterend. De imam roept dat de Wereldvrouwendag een Joodse uitvinding is, waar vulgaire vrouwen aan deelnemen. De reportage laat ook jongeren aan het woord over de gelijkheid tussen man en vrouw. De tegenstelling met de ingesteldheid achter de eerste moslimbeurs in Brussel, die burgerschap bepleit, is enorm.

    Moureaux reageerde furieus: "Zoals nu sommigen de moslims aanvallen, zo heeft Goebbels ook de Joden proberen aan te vallen." Ook dit is perfide. Het mag gaan over een beperkte groep, de problemen verdienen het benoemd te worden. Niemand pleit voor repressie. Maar een babbel met de imam en waakzaamheid in functie van de waarden van de samenleving zijn allicht gepast. Het is heilzaam dat een man als Moureaux burgemeester af is. Alleen een krachtige veroordeling van zijn als etnisch altruïsme gecamoufleerde, finaal voor een samenleving destructieve politiek is op zijn plaats.

     

    Vander Taelen waait ook vanwege Groen een bedenkelijke wind tegemoet. Zijn partijgenoot Pataer schreef dat de "veralgemeningen" van Vander Taelen "gevaarlijk dicht in de buurt van raciale vooroordelen komen". Meyrem Almaci vindt dat Vander Taelen met het "culturaliseren" van het Maghrebijnse gedrag "uit de bocht gaat". Het is ontkengedrag. De politiek van het gedogen, de gelatenheid ten aanzien van een tweedeling van een stad heeft de grenzen al overschreden. Integratie is meer uitzondering dan regel. Het is inmiddels geen teken van openheid voorbij te gaan aan harde waarnemingen met een makkelijk intellectueel pleidooi voor de multiculturele samenleving. Die is inmiddels al als een kaartenhuisje ineengestort. Dit blijven ontkennen is om wraak roepen.

     

    "Een samenleving die zichzelf verloochent heeft nieuwkomers niets te bieden", schreef Paul Scheffer in 2000. "En wie niet begrijpt wat er wordt genomen, die heeft ook weinig te geven." We kunnen het ons niet veroorloven generaties migranten te zien mislukken en ontsporen. We moeten de moeilijkheden benoemen en tegengaan. Dat zou De Morgen kunnen doen door het gesprek aan te gaan en regelmatig een bladzijde voor te behouden aan de stem van wie hieraan wil meewerken. Waarom niet in het Arabisch? .

    (*) Echt waar : deze dagbladschrijver LIJDt ons van het ene misverstand naar het andere…..

    ***

    Wel Wel Wel!

    Volgens Almaci is het een misdaad de criminaliteit in de (groot)steden te culturaliseren. Ze steelt daarmee de intellectuele eigendom van Fluppe DeWinter, die sprak van ‘geboren worden met een mes in de pampers’.

    Nadat we eindelijk samen met Groene! Lucas Van derTaelen de problemen met het bruin gespuis bij naam en toenaam zouden mogen benoemen, wordt er meteen een nieuwe kunstgreep toegepast : de media moeten ver-abiseren…..

    Als de dieven wegens tal van redenen niet meer kunnen opgepakt worden, moeten wij daarom allemaal onze voordeuren laten open staan?  

    Jongens, ik krijg het een beetje benauwd.  We zijn al in de hogere regionen van Europa ‘gebelgiceerd’, we worden nu daarbij in de Vlaanders sedert Di Jeanetto ‘gewalloniseerd’, en, over alles overheen, als kneusjes van de zalm, nog…’ver-arabiseerd’.  Om daar nog van onder onderuit te komen, van  onder die twee lagen gewoon beton en één laag gewapend beton (de laatste), zullen wij nog veel bôkes moeten eten.

    Waar deze ‘columnist’ mij  vooral bevreesd voor maakt, is zijn persoonlijke visie op het probleem. We mogen, zegt hij, niet nog een generatie van dat soort luyden zien ontsporen. Dat kan tellen als bekentenis. Die van het Vlaams Blok zouden het niet beter kunnen zeggen! Spijts de fortuinen die eraan besteed zijn, is de integratie niet alleen mislukt, ze is ook ontspoord. Men zal dus ‘opnieuw moeten proberen’ met ander en beter tafelschuimers BTK-D’s, terwijl men deze, de mislukte generaties, zal opleggen in Beck-bokalen.

    Ach waarom bekennen ze het niet? Die gasten lopen hier dank zij de recessie, gewoon op overschot en zouden dus best zo vlug mogelijk ‘Terug naar Afzender’ gestuurd worden, voor er hier een burger-oorlog uitbreekt.

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     

     





    31-10-2012, 16:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.882 LINKX - LINKXER - LINXT

    . A.D. woensdag 31 oktober 2012

     

    882 LINKX - LINKXER - LINXT

     

    Moeten alle trein-controleurs en alle herdershonden in een cordon sanitaire zitten…

     

    Pas dan kunnen bommen, drugs, zwartrijders en illegalen ongestoord op het Openbaar Vervoer.

    ***

    Voor wie hier te lande in een woestijn leeft met alleen maar zand en geen mensen van vlees en bloed rond zich, zal wat volgt wel groot nieuws zijn. Het groot hart van onze Leiders-Grote-Geesten is dermate groot voor hun eigen portemonnee het proletariaat van de hele aarde, dat hier straks meer vreemdelingen (al-dan-niet illegaal) dan eigen burgers zullen rondlopen.

    Wat meer is : een appelgroene bleekblauwe neger die hier geboren is, hier op kosten van ’t gemeen leeft en goede sier maakt, mag ongestoord verkondigen dat dit ZIJN land is altijd geweest is, en altijd zijn land zal blijven. Dat hij daarmee de eigen oudjes, de zieken, de gehandicapten, de werklozen  van hun stoel dringt, laat hem Siberisch koud. Hij kleedt zich daarnaar!

    Zo’n land is, in Bijbelse termen gesproken, voor hen een land dat overvloeit van melk en honing… Dat het onze melk is, en onze honing die wij nu moeten missen, raakt hun koude kleren niet.

    Ik heb het dus over de ‘onkreukbaren’ die denken dat het Openbaar Vervoer er is speciaal voor hen.

     

    ***

    Ter zake : niet alleen in Termontstad rijden ze naar wijd en zijd zonder betalen, maar ook in Claesstad, en Beulemanstad : ze worden er via het Internet aangespoord om op kosten van het OCMW toch goed voor hun kostelijke gezondheid te zorgen : dokter, genecoloog, vroedvrouw, opticien, dentist, psychiater, geriater, chirurg, schoonheids specialist en maagdenvlies-hersteller : het volstaat een briefje te ondertekenen bij het buitengaan en de N.V. Termont  betaalt, zij het met portemonnee van alle werkende Gentenaren die ooit geboren werden, of die nog ooit moeten geboren worden….….

    U leest er alles over op http://www.bloggen.be/roeland/  

    ***

    Nu denkt U : dat is toch wat overdreven – kijk maar naar Mark Ruttte II bij de Noorderburen : daar mag voortaan geen Eurocent bijstandsgeld meer uitbetaald worden aan personen met een gezichtsbedekkende sluier.

    ***

    Ieder normaal denkend mens zou, bij het lezen van onderstaand artikel uit HLN, toch denken : die trein-flikken deden toch maar hun werk… Maar neen : van de 37 ingestuurde lezers-reacties (om 12 uur), niet één normale reactie over de illegalen en de zwart-rijders, maar quasi unaniem zwaar agressief tov de onmenselijke honden-expert. De boventoon gaat zelfs zover, dat ‘men’ oproept om wraak te nemen….

    Hallo : illegaal = wetsovertreder. Ja toch! Zwart-rijden = wetsovertreding. Ja toch! Of moeten wij nu verstaan, dat het allemaal mag? Waarom dan nog met Stalinistisch ijver de snelheids-beperkingen opleggen? Laat de burger toch vrij om zijn eigen veiligheid te verkwanselen! Idem voor het rookverbod in de horeca : als U er niet tegen kunt, blijf dan weg daar: er zal vroeg of laat wel een natuurlijke selectie gebeuren.

    Ja, en als ’t zo zit : waarom nog al die belastingen en sociale afhoudingen betalen? Waarom mogen we allemaal niet doen lijk de illegalen : alles voor Alexander en niks voor een ander?

    ***

     

     

    Agent spoorwegpolitie ontsnapt aan schorsing omdat hij "onmisbaar" is

    31/10/12 - 05u02  Bron: belga.be

    ***

    Een agent van de spoorwegpolitie die terechtstaat voor de mishandeling van daklozen, mag voorlopig toch aan de slag blijven. Hij is de enige die de bomhonden van de afdeling kan begeleiden. Dat schrijft de krant De Morgen . Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) reageert geschokt.

    Het CGKR had zichzelf burgerlijke partij gesteld in een rechtszaak tegen de agent. Eind juni mondde die uit in de doorverwijzing van dertien agenten naar de strafrechter. De agenten zouden hun boekje zwaar te buiten gegaan zijn tijdens hun diensturen.

    Hechte band

    De inspecteur trok met zijn advocaat echter naar de Raad van State om zijn schorsing aan te vechten. Hij is de enige gediplomeerde begeleider voor de twee explosievenhonden bij de spoorwegpolitie. Zowel de honden als de inspecteur zijn getraind door de Londense politie. "Ze volgen regelmatig cursussen en hebben een zeer hechte band", zegt Patrick Pelegrin (ACV Openbare Diensten) van de metrobrigade.

    Dankzij de honden kon de inspecteur een hoogdringende procedure aanspannen bij de Raad. De argumentatie: als de man geschorst wordt, zouden zowel hij als de honden cruciale opleidingen moeten missen. Dat zou nefast zijn voor hun band, en de honden zouden hun topconditie verliezen.

    Tevreden collega's

    De Raad van State is akkoord gegaan met die redenering. De collega's van de betrokkene bij de spoorwegpolitie reageren alvast positief. Na afloop van de feiten zou de inspecteur zich niet meer misdragen hebben.

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : Lap! Daar vergis ik me weer! HLN is de best verkochte gazet van het ogenblik, en de geniale Luc Van der Kelen  wil dat ook zo houden. Dus de reactie-filter staat op ‘100% toe’ voor kritische geluiden, en 200% open voor de voorgeschreven mening.

    Man! Man! Man! Ik wou ik was een halve eeuw jonger! Om eindelijk! de string te trekken voor een eerlijk niet-linx dagblad, met inhoud genre ’t Pallieterke, en liefst onder de auspiciën van een tiental ELVEEBEE’s, om nog maar van die Mark Grammens-sen te zwijgen, die liever hun toetsenbord opeten dan er scheven praat uit te slaan. Misschien dat Rik Van Cauwelaert en Koen Meulenaere ergens een mecenas kunnen strikken die brood ziet in een vuurtoren-dagblad?

    Als blogger moet men ondertussen niet alleen de muren oprijden, maar de hele plaats van onder naar boven en van boven nar onder blijven rondbizzen, lijk de koeien in de wei in de maand Mei…

    De Vlaamse Reus

     

    Het grootste landkonijn ter wereld : minstens 65 cm lang, weegt tot 6 Kgr, met oren tot 20 cm…..

     

    ***

    Besluit van de dag :

    Is er iemand die zich nog herinnert voor welke Heilige men vroeger ging ‘gaan dienen’ voor hopeloze zaken? Als mijn geheugen mij niet bedriegt, was dat de H. Rita. Maar, gezien de ernst van de situatie, moeten wij zeker spelen. We kunnen het ons namelijk niet permitteren bij de vekeerde aan te kloppen. Dat zou dramtisch zijn, want misschien het einde van het Vlaams Belang zou betekenen.

    Probleemstelling : Bruno Valkeniers ontslagnemend, en Fluppe DeWinter niet eens kandidaat….

    Heilige Rita : hier branden 9 dagen na-een wel 20 kaarsjes voor Uw beeld : zend AUB een of andere postduif om de geesten te verlichten, zodat er een degelijk Wit Konijn tevoorschijn wordt getoverd. En, lieve H. Rita, laat het AUB een reuzen-exemplaar zin, met haar op zijn tanden. Liefst van de soort der Vlaamse Reuzen…

    In voorkomend geval zullen wij U eeuwig dankbaar zijn! In het andere geval wordt U gedraaid met Uw gezicht naar de muur!

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

    31-10-2012, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.991 BLIK UIT DE WOLKEN OP ONZE GEDOMINEERDE SAMENLEVING

    A.D.woensdag 31 oktober 2012

    .

    991 BLIK UIT DE WOLKEN OP ONZE GEDOMINEERDE SAMENLEVING

     

    Goed ingeburgerde conTfederalisten

     

    Die ons met de kont omhoog hun respect betuigen…

    ***

     

    Er is een tijd geweest, dat we als broekventjes van onze ouders hoorden L ‘Zorg dat ge goed Uw Frans kent, dan geraakt ge ver in het leven’ . Nu zou dat eerder klinken als ‘Zorg dat ge U als een flinke Marxist-Maoïst voordoet, dan geraakt ge ver in het leven’….

    Beide adviezen zijn, behalve de basis voor een vervalst en on-echt leven, uiterst geschikt om in alle eeuwen der eeuwen te worden gedomineerd door zelfs een roedel honden met een hoed op. Der oud’ren fierheid, vraagt U? Die zit verborgen in een klein naadje van onze portemonnee…

     

    ***

     

    Ter zake :

    Traditionele partijen zien ledenaantal wegsmelten

    31/10/12 - 05u10  Bron: belga.be

    ***

    De PS en CD&V zijn nog steeds sterk verankerd in de maatschappij. Maar hun ledenaantal is tanende. Dat bericht de krant De Standaard op basis van onderzoek van de ULB.

     

     

    De onderzoekers bestudeerden de evolutie van het ledenaantal van de 'dominante' partijen van de vier belangrijkste politieke families: christendemocraten, liberalen, socialisten en de groene partijen. Het dalende ledenaantal van de Belgische partijen is geen uniek fenomeen. Ook andere Europese landen hebben ermee te kampen. In België betreft het vooral de verzuilde partijen, waarvan CD&V en de PS de prototypes zijn. CD&V zag zijn ledenaantal in de laatste twintig jaar dalen van iets meer dan 131.000 naar 71.000, bij de sp.a is sprake van een halvering. Het ledenaantal van Open Vld en de MR is vrij contant gebleven. Vlaams Belang zag zijn leden tussen 2007 en 2010 met twintig procent verminderen.

    Partijleden blijken nog altijd in een verzuilde wereld te leven. Van de 71.000 CD&V-leden is 95,7 procent lid van het ACV en 91,6 procent van de christelijke mutualiteit. Gelijkaardige cijfers zijn terug te vinden bij de PS. Daar behoort 91,8 procent van de leden tot het FGTB, de socialistische vakbond. 77 procent is aangesloten bij de socialistische mutualiteit.

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : ze wankelen, de oude krokodillen met grote muilen en scharrelpoten, maar ze zijn taai als in een bad vol ondeugden geweekt leder. En de ‘Smalle d’Anvers’ , Informateur bij de gratie Gos en die van Janssens, probeert er op zijn manier iets aan te doen. Door een nieuw soort Beaujolais op te dienen, zonder te beseffen dat in vroeger dagen het dialiectwoord is geweest voor beer, aal, stront. Er wordt gewerkt aan een confederalimse, maar dan zeker niet tussen een Onafhankelijk Vlaanderen en bvb Zwitserland, alle twee bewoond door werkzame ordentelijke volkeren. Vandaar dat de term conTfederalimse beter past bij de politiek van de Smalle d’Ancvers..

    ***

    De meest historische vergissing die de burgers van dit land de laatste decennia begaan hebben, is de Marxisten Leerling Tovenaars het monopolie te hebben toevertrouwd van de publieke omroep, en van daar uit, op de media. Stompzinnger had er niet kunnen ‘bestuurd’ worden, en nu zitten we met de gebroken Euro-potten. Want Ach! en Och! dat onze bankwereld, samen met de energie-wereld, aan Parijs verkwanseld werden, is, klein bier in vergelijking met de ver-Linxing van het Europese mensDOM.

    Na het debacle van de USSR, zijn we gewoon dapper onderweg om hetzelfde lot over de EU-SSR en over onze kop te trekken.

    De Oude Grieken hebben het nochtans voorspeld : ‘Zij die de Goden willen verdelgen, verdwazen ze eerst’….

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     

    31-10-2012, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.985 A BON ENTENDEUR DEMI MOT SUFFIT

    .   

     Bijeen gesprokkeld op 25 oktober 2012

    Op het peubliek losgelaten op dinsdag 30 oktober 2012

    .

    985 A BON ENTENDEUR DEMI MOT SUFFIT

     

    De leefwereld van Mia Doornaert

     

    Op duizenden lichtjaren van de on-ontkoombare waarheid

    ***

     

    Weer die trezebees van Le Soir! Madame La Baronne denkt dat ze iets weet. Het mens is immers gewend aan en bedorven door succes, dus wil ze in de zaak van BDW voor de Waaltjes en de Internationale Pers ook ‘prendre les devants’…..

    Deze Franstalige uitdrukking wordt hier gebruikt in de zin van de voorste aap in zijn kl*ten bijten…

    Dat ze (door onoplettendheid?) in het vuur van haar betoog op dezelfde golflengte zou geraken als Bruno Valkeniers is wel een verrassing. Ik heb haar zin hieronder, in de taal van de I.D. (Inheemse Domineerders, zie helemaal onderaan) dikkement en in ’t rood gezet.  Als U die leest, denk dan aan de uitspraak van Valkeniers van het Vlaams Belang, na de laatste désastreuze verkiezingen. De NV-A vaart gelukzalig in de ijsvrije geul, die het VB als ijsbreker voor haar heeft getrokken, maar ze vergeet dat het ijs achter haar weer toevriest….

     

    ***

     

    Ter zake : Mia Doornaert heeft een mooi warm wolletje aaneen gebreid. Ze mag tevreden zijn. Maar of haar lezers dat ook zullen zijn? Enfin, laten we maar denken dat alle begin moeilijk is. De H.Augustinus, Kerkleraar en filosoof, wist het al eeuwen en eeuwen geleden : ‘het besef van de zonde is het begin van het berouw’.

    Volgende keer beter, Barones des Konings?

    Kijk, U krijgt van mij nu gratis een resem onderwerpen die U nog moet/kunt behandelen.

    Ø Cijfer-materiaal verstrekken + de historiek over ‘de transfers’ en deze beredeneren in vergelijking met de EU-hulp aan Griekenland, enz.

    Ø De on-democratische behandeling van het VB uitleggen, en de argumenten aanreiken waarvoor deze partij ‘xenofoob’ wordt genoemd, terwijl de leden behandeld worden als melaatsen.

    Ø De Geschiedenis v/d Vl. Beweging schetsen door deze in te delen in de perioden : het positief ‘Belg-gevoel’ van 1830 tot 1918, zijnde de dag dat de Vlamingen moesten vaststellen, dat Koning Albert zijn woord gebroken had, door de gelijkberechtiging van de Waal en de Vlaming te verloochenen. Gevolg: De Front-beweging.

    Tweede periode : de opkomst van het VNV (Vlaams Nationaal Verbond), met de politieke collaboratie van WO II, omdat van de Duitsers verwacht werd, wat België altijd geweigerd heeft : aan de Vlamingen de plaats gunnen die hen toekomt. Gevolg : de épuratie ten gronde, in de zekerheid daarmee de Vl. Beweging definitief te hebben vermorzeld.

     

    Derde periode : de opkomst van wijlen de Volksunie, en het verraad van H. Schiltz, de verre voorloper van Y. Leterme, die dank zij de Vlaamse stemmen, na te zijn verkozen te zijn, de kaap weer richt op het unitaire België. De afscheuring van de mensen van de harde lijn, onder Karel Dillen met o.a. Filip DeWinter e.a., de Stichter en Bezieler van het VB.

    Ø De opstelling van het (al lang voorbij gestreefde) 70-puntenpkan, in toepassing van de Wet van Actie en Reactie. Resultaat : de PS en haar kleuren-aanhang zien daarin het schaamlapje voor de politieke en mediatieke uitsluiting. Die vinden nl. in de massa-immigratie een enorme kweekvijver van kiezers, terwijl het VB de focus richt op de gevaren.

    Ø Tot spijt van wie ’t benijdt : de Vlamingen beseffen het intuïtief, de ID’ers ontgeven het zich : beiden kijken met grote ogen naar Catalonië, Baskenland, Schotland, Bretagne en nu laatst de Stad-Staat Venetië, zonder te beseffen, dat eenmaal er scheurtjes zijn in de dam, deze vroeg of laat moet instorten.

    Ø Misschien dat ze een goede historicus moet raadplegen, maar na de feodaliteit en de Steden en Gemeenten, is Vlaanderen slechts voorspoedig geweest, als deel uitmakend van de Lage Landen. Wat ooit was, moet opnieuw kunnen.

    Ø De ‘wafelijzer-politiek’ heeft altijd contra-productief gewerkt en was altijd in het nadeel van Vlaanderen.

    Als Madame La Baronne het wenst, kan ik zo nog uren doorgaan, want ik zou het nog willen hebben over de hersenspoelingen die de Vlamingen moeten ondergaan door de tendentieuze media, die op een Stalinistische wijze de neuzen wil draaien naar de voorgeschreven mening….

    Maar…”hier stopp’ik, dichte nu een ander voort’, zoals Boerke Naes zei. Als ‘die ander’ maar geen BDW is, want die is slechts de Voorloper, de Johannes De Doper, die het niet waardig is de schoenriem van Hem die na hem komt, te ontbinden….

    ***

     

    Non, le succès de Bart De Wever n’est pas dû à « la crise »

    22-10-2012 - Mia Doornaert - Le Soir

    ------

    Vouloir l’indépendance de la Catalogne, de l’Écosse, de la Flandre (ou de la Wallonie) peut paraître une bêtise à beaucoup d’Européens. Mais cela fait partie de la liberté d’opinion. Les partis qui militent, de façon démocratique, pour cette indépendance ne sont donc pas pour autant des partis d’extrême droite. Les mettre sur le même banc avec des partis xénophobes, des partis d’extrême droite, des populistes, c’est faire un amalgame qui est faux sur le plan intellectuel et dangereux sur le plan politique. C’est pourtant ce qu’ont fait un nombre de dirigeants européens, dont Mr. Di Rupo, après leur sommet fin de la semaine dernière à Bruxelles. Et pour comble de simplisme, ils ont imputé le succès grandissant de nombre de ces partis radicaux différents à ‘la crise économique’. C’est dommage, car ces différents phénomènes nécessitent des analyses beaucoup plus fines.

    En ce qui concerne le succès du N-VA de Bart De Wever dans les récentes élections communales et provinciales, un nombre d’amis européens m’avaient demandé comment je l’expliquais. J’ai essayé de leur répondre le plus honnêtement possible, en leur expliquant des perceptions et des sentiments qui existent en Flandre, perceptions et sentiments que je ne partage pas nécessairement, mais qu’il faut connaître et essayer de comprendre pour pouvoir après y répondre. Voici ma ‘liste’ qui ne prétend pas être exhaustive.

    1

    .Bart De Wever continue à récolter ce que les partis politiques francophones ont semé après les élections de 2007, en refusant de négocier sérieusement avec Yves Leterme et les partis néerlandophones classiques – à ce moment, le N-VA n’était que le cinquième parti en Flandre ! Ils n’ont pas voulu voir que l’acceptation de certaines vieilles revendications flamandes, comme la scission de Bruxelles-Halle-Vilvorde, était une condition sine qua non pour apaiser les relations communautaire. Résultat des déboires du formateur et premier ministre Yves Leterme : colère flamande, déception des électeurs envers le CD&V et les autres partis « mous », et transfert de voix vers le N-VA lors d’élections successives, avec la victoire du N-VA lors des élections législatives de 2010. Après la longue crise, et sous l’impulsion d’Elio di Rupo qui s’était enfin rendu compte de l’état d’esprit au nord du pays, des blocages tenaces ont enfin été levés. Mais les électeurs flamands n’en ont pas su gré aux partis flamands au gouvernement. Beaucoup en ont tiré une autre leçon : c’est grâce à Bart De Wever que les autres partis flamands cette fois-ci ont tenu bon et sont venu à bout de l’intransigeance francophone. Donc, pour faire respecter la Flandre, il faut renforcer le N-VA. 2

     

    Même si Elio Di Rupo est considéré comme un homme plutôt sympathique en Flandre, il ne faut pas oublier l’incompréhension ou l’irritation de beaucoup de Flamands qu’un homme aussi intelligent et cultivé, et qui en plus a des ambitions nationales, ait de si piètres notions du néerlandais, la langue de la majorité des Belges. Ils y voient le énième signe de mépris de la part de beaucoup de Wallons pour leur langue et leur communauté. Et ils se disent que l’on ne peut pas prétendre vouloir la survie de la Belgique fédérale et en même temps ignorer la langue de majorité des Belges.

    3

    Ce qui est considéré comme un mépris envers la langue en culture flamande suscite d’autant plus d’incompréhension ou de colère que depuis moult années, il y a des transferts budgétaires massifs de la Flandre vers la Wallonie. D’où un sentiment : nous sommes juste bons à payer, mais pour le reste on nous dédaigne.

    4

    Nous voilà arrivés à la situation économique de la Wallonie et les transferts. La plupart des Flamands trouvent normal qu’il y ait une solidarité entre les parties différentes du pays. Ce qui les inquiète et irrite c’est que les transferts vers la Wallonie semblent disparaître dans un puits sans fond. La perception persiste que, sauf au Brabant Wallon, on ne voit pas une politique dynamique visant à moderniser les moeurs politiques, syndicales, sociales et à créer un environnement dynamique pour la création d’emplois. L’impression persiste que le PS utilise les transferts pour des allocations sociales très généreuses qui installent les gens dans une « culture » de chômage et de dépendance, en qui plombent encore plus l’économie wallonne. Alors, le sentiment en Flandre est que l’on veut bien payer pour aider la Wallonie à se relever, mais pas pour continuer une politique archaïque qui manifestement ne marche pas, et qui en fait ressemble plutôt à une politique de clientélisme du PS. D’où l’argument très porteur de De Wever (et pas seulement de lui) que, si la Wallonie veut suivre une politique économique et sociale fondamentalement différente de celle de la Flandre, elle doit en assumer les responsabilités et les coûts, la solidarité ne pouvant pas venir d’un seul côté.

    5

    La crise européenne aidant, Bart De Wever compare cette frontière ‘culturelle’ en Belgique avec celle qui en Europe sépare les pays du sud dits irresponsables et dépensiers des pays sérieux du nord qui, eux, ont eu le courage de prendre en temps utile des mesures impopulaires pour préserver l’avenir. Vu la Grèce, qui s’est mise elle-même dans le pétrin où elle se trouve mais où la presse et certains partis traitent maintenant Angela Merkel de tous les noms parce qu’elle ne veut signer un chèque en blanc, cet argument-là ne porte pas mal auprès de l’opinion publique flamande. Beaucoup de Flamands en effet nu supportent plus de s’entendre reprocher, chaque fois qu’ils critiquent certaines politiques économiques et sociales en Wallonie, que ces critiques ne sont que des prétextes et qu’en fait, ils veulent tout simplement garder leurs richesses pour eux et refusent la solidarité avec le sud du pays.

    6

    Il ne faut pas oublier que le succès de De Wever est dû aussi au fait qu’il a attiré une grande partie des voix qui auparavant allaient au Vlaams Blok/Vlaams Belang. Vu son caractère xénophobe, il y avait un cordon sanitaire autour du VB. Ses blocs d’élus étaient ‘gelés’ et les voix pour le VB étaient en fait des voix perdues. Alors, beaucoup d’électeurs du VB – qui ne sont pas tous des racistes d’extrême droite, loin de là – préfèrent transférer leur vote protestataire vers le N-VA pour voter utile. Ceci enlève une ‘rente’ politique aux partis flamands classiques. En effet, comme le Vlaams Blok était isolé, il fallait souvent une tripartite pour avoir une majorité flamande à la Chambre et ces partis étaient donc presque assurés d’être continuellement au gouvernement. Les partis n’ont pas assez bien compris que le VB n’était pas seulement la fièvre mais aussi le thermomètre, et n’ont pas fait assez pour convaincre et reconquérir son électorat.

    7

    Il y une place en Flandre pour un grand parti centre-droit, un parti qui dit que ceux qui travaillent doivent gagner plus que ceux qui vivent d’une allocation, qu’il n’y a pas seulement des droits citoyens mais aussi des devoirs, un parti à l’image de la CDU en Allemagne ou de l’UMP en France. C’est sur cette base-là qu’Yves Leterme avait fait son alliance avec le N-VA qui, à ce moment, était le petit parti d’appoint. Le VLD de Guy Verhofstadt avait lui aussi l’ambition de devenir le grand parti populaire en Flandre. Mais le CD&V et le VLD n’ont jamais voulu dire clairement qu’ils étaient de (centre-) droite, et ont trop cultivé une image de ‘gauche’, le CD&V à cause de son aile syndicaliste (ACV) en gauchiste (ACW), le VLD avec ses positions en pointe sur les questions éthiques. Résultat : c’est le N-VA qui est en train de devenir ce parti populaire. Il n’attire pas seulement beaucoup d’anciens électeurs démo-chrétiens, mais risque aussi de laminer le VLD car son programme économique et social est le plus libéral de tous les partis néerlandophones. Bart De Wever est très populaire auprès des entrepreneurs et indépendants qui ne critiquent pas seulement la politique belge, mais sont de plus en plus excédés par la manie de réglementation de la part du gouvernement et de l’administration flamandes. L’électorat du N-VA est divers et différents électeurs veulent différentes choses : plus de libéralisme économique, moins de tracasseries bureaucratiques et de charges sur les entreprises, plus d’autonomie flamande, des politiques plus actives pour défendre le néerlandais et arrêter la ‘tache d’huile’ francophone autour de Bruxelles etc. Il est frappant aussi de constater que la majorité des électeurs N-VA ne veut pas d’un point important du programme de ce parti, c’est-à-dire la scission de la Belgique. Tous les sondages sont là pour le montrer. La meilleure façon de contrer les arguments de Mr. De Wever contre la Belgique, n’est donc pas de le mettre dans le coin des gens infréquentables – il ne l’est pas. C’est de démontrer, aux électeurs du nord et du sud du pays, que la Belgique a une plus-value et est une plus-value. Cela passe par l’écoute, l’ouverture d’esprit, le refus des schémas ‘eux contre nous’, le respect, le dialogue. C’est tout le contraire des simplismes et amalgames dont semblaient se contenter nos dirigeant européens, Mr. Di Rupo inclus.

     

    Mia Doornaert, ex-éditorialiste au « Standaard » ancienne collaboratrice indépendante au cabinet d’Yves Leterme.

     

     

     

     

     

     

    ***

    Diagonaal doorlezen :

    Nieuws op vlaamsbelang.org

    België heeft mirakel nodig

    21 oktober 2012 • 14.22u

    ***

     Van alle mogelijke toekomstscenario’s blijft er aan het einde van de rit maar één over: Vlaamse onafhankelijkheid. Tot die klare en hoopgevende slotsom komt Vives, een economische denktank van de KU Leuven.

     

    De eerste mogelijkheid is dat Vlaanderen en Wallonië een akkoord zouden bereiken over een nieuwe staatshervorming, maar de Franstaligen zitten er niet op te wachten en de slaagkansen zijn uiterst gering. Ook nu weer zou elk Belgisch compromis niet ver genoeg gaan om tegemoet te komen aan de Vlaamse eisen en noden, en veel te ver gaan voor de Franstaligen. En omgekeerd: elke schijnbare toegeving van de Franstaligen zou – andermaal - betaald moeten worden met échte, loodzware toegevingen van de Vlamingen. Hoe diep de kloof tussen de publieke opinie in Vlaanderen en Wallonië is geworden, werd op 14 oktober nog maar eens duidelijk.

    Confederalisme? Heeft weinig zin

    Een tweede mogelijkheid is confederalisme. Dat is wat de N-VA wil, al laat Bart De Wever zich daar erg vaag over uit. “Zoek het maar eens op in het woordenboek”, klinkt het dan. Eric Faucompret – hoogleraar emeritus van de Universiteit Antwerpen – ziet weinig heil in die confederale piste. “Dat heeft weinig zin, want confederalisme betekent per definitie dat België eerst gesplitst moet worden.” Is dat het scenario dat Bart De Wever voor ogen heeft? Is er iemand die het weet?

    Derde mogelijk scenario is Vlaamse onafhankelijkheid. Volgens Faucompret moet Vlaanderen nu al aftastende gesprekken beginnen. Niet alleen met de Franstaligen, maar ook met de internationale gemeenschap, om te zien hoe Vlaanderen onafhankelijk kan worden. Verder pleit hij ook voor academisch onderzoek naar mogelijkheden om de sociale zekerheid te splitsen en een kosten-batenanalyse van een eventuele splitsing van het land. Nu tracht men de Vlamingen heel vaak angst in te boezemen over de kostprijs van de boedelscheiding, maar het zou wel eens kunnen – wij zijn er zeker van – dat die kosten veel lager zijn dan het in standhouden van België…

    Vives besluit dat de splitsing van België “onafwendbaar” is. Alleen een mirakel kan dit gedwongen en onwerkbare huwelijk nog redden. Een schietgebedje en een voetbalmirakel zullen niet volstaan…

    ***

    Was ik bijna vergeten : de Barones is ooit kabinet-medewerkster geweest van Yveke, thans residerend op de Place Pigalle…. Als intimus kan ze dus van veel rare zaken op de hooge zijn geweest.

     

    ***

    P.S. uit reden van de grote hoeveelheid leesvoer die op elke lezer uitgestort wordt (meestal ook door mij), zullen op deze blog een tijd lang de begrippen ‘INHEEMSE DOMINEERDERS’, de  ID  verschijnen, waar op een beleefde en vriendelijke wijze gewezen wordt op de eeuwenoude arrogante Francofone overheersing van ons volk, daartoe dapper bijgestaan door Vlamingen die zich inspannen voor onze Wallonisering.

    De tweede soort is dan noodzakelijkerwijze de BTK-DOMINEERDERS (Born to kill), voor de imperialistische ideologie van deze vreemde en barbaarse cultuur.

    Had ik me daar bijna de EURO Sovjet-Domineerders bijna vergeten, die eigenlijk feitelijk helemaal bovenaan het lijstje hadden moeten staan. Enfin : ook zonder veel uitleg had iedereen begrepen, dat dàt soort als de EURO SD zal afgekort worden. 

    Het is niet toevallig dat hierbij de terminologie van de Nat. Socialisten van Hitler boven water komt : de ‘SD’  ofte de SICHERHEITZSDIENST’

    ***





    30-10-2012, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.984 HET ALGEMEEN BELANG IN DE BEWEGINGSOORLOG

    .
    Bijeen gesprokkeld op zondag 21 oktober 2012

    Op het publiek losgelaten op dinsdag 30 oktober 2012

     

    .

    984 HET ALGEMEEN BELANG IN DE BEWEGINGSOORLOG

     

     

    Met de groeten van ’t Pallieterke…

    ***

     

    In deze duistere en troebele tijden

    -     De Gemeenteraadsverkiezingen zijn ofwel een ramp, ofwel een bobbyrtrap geworden. Een ramp voor het Vlaams Belang en een boobytrap voor De Smalle d’Anvers, die, keelvast in een wurggreep der Linxen, nu al niet meer als toekomstig burgemeester van Antwerpen, maar als… informateur ten tonele wordt gevoerd. Het is bijna voor hem een suggestie om het nogmaals af te trappen, net als in 2010, toen hij de eer liet aan Di Jeanetto.

    -     Bij de Grote Jongens van het Federale Werk van den Arme loopt het stilaan maar definitief verkeerd af…. Nu is vooral gebleken, dat ergens ‘burgemeester’ worden, ’t zij Waal als Vlaam, belangrijker (en profijtiger?) is dan het land helpen besturen. Gelukkig maar. Zo geraakt het federale landschap stilaan meer en meer gesplitst in…Eigen Volk Eerst, deze keer niet met woorden, maar met daden….

    -     De federale poppenkast blijkt meer en meer een doorgeef-luik te zijn voor vele Vlaamse miljarden Euro naar het Zuiden. Nu spreken van het Griekenland aan de Maas, met waterhoofd Bruksèl, is misschien wel een leuk eufemisme, maar het maakt toch wel dat onze oudjes, op elkaar getast in hun ‘zorg-centrum’, gewoon de ganse dag met een volle pamper mogen rondlopen. Omdat er geen geld is. De ‘transfers’ zouden nu 16 miljard per jaar bedragen : een hoop pampers, als U het mij vraagt.

    -     We mogen vooral de BTK-domineerders niet vergeten te vermelden, die van die 16 miljard per jaar een ruime hap nemen en ons daarbij nog in het gezicht spuwen.

    Neen, het is oneerlijk op deze blog te spreken namens het Vlaams Belang. Mijn lief vrouwtje en ik hebben de zaak ter stemming gebracht. De democratische uitslag is, dat er voortaan alleen nog zal geschreven worden over Het Algemeen Belang. Dit is het volksbelang binnen de staatsgrenzen van… het KonTfederalisme.

    Een slimme geestesgenoot heeft mij voorgerekend op zijn blog, dat de NV-Avereachts 37% van de stemmen behaalt in Antwerpen, waarvan 23% gevormd zijn door de verlaters van het VB, die met zelfde 23% gezakt zijn. Anders gezegd : 2/3 van de NV-Averechts stemmen zijn deze keer afkomstig van het VB….

    De Smalle d’Anvers kan dus best weer wat aandikken, want anders zal die in 2014 inderdaad na de A, ook de B aan zijn firma-naam mogen toevoegen : de NV A zal dus de NV A & B worden. Iedereen Inbegrepen!

    O Ja, en met de economie gaat het slechter en slechter, dank zij de ‘delocatie’ van onze bedrijven. De Oostblok-landen kunnen er maar wel bij varen. Straks kan de Euro Commissie, naast de Nobelpreis van de Vrede, nog de Nobelpreis voor de Herverdeing der Welvaart in ontvangst nemen.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Brief van de dag: De afschaffing van België

    OPINIE − 19/10/12, 08u13

    ***.

     

    Opvallend was dat Bart De Wever in het voorzittersdebat op de verkiezingsdag 14 oktober 2012 op één steevast naar voren schoof dat hij eigenlijk streefde naar een "confederale hervorming", hetzij "confederalisme". Wat natuurlijk ook de N-VA-kiezers doet veronderstellen dat hij wel een onafhankelijk Vlaanderen wil, maar dat dan binnen een confederatie België. Zodat van de huidige staatsvorm een soort van vermagerde, maar bestaande visgraat met nog altijd een federale overheid en een voortbestaan van België onder één of andere vorm een voldoende tevredenstellende doelstelling van de N-VA is, en dus van haar Voorzitter Bart De Wever.

     

    Leest men echter de statuten van de N-VA onder '1. Doelstelling en lidmaatschap', en 'A. Doelstelling en grondslag', dan leest men onder 1.1. helemaal niets over confederalisme, maar wel: "... kiest de N-VA logischerwijs voor de onafhankelijke republiek Vlaanderen", en, men notere goed: "Het Vlaanderen van de N-VA stelt zich open voor internationale samenwerking en kijkt hiervoor in de eerste plaats naar Nederland."

    Wanneer men de onmiddellijke en agressieve frontale aanval op de federale regering, die in dezelfde adem werd gelanceerd, met als kop van Jut, onverdiend, de arme Di Rupo, dan moeten de kiezers gewaarschuwd worden dat België, wanneer de doelstelling en de grondslag van de N-VA worden gerealiseerd, helemaal niet meer zal bestaan en er zelfs geen sprake meer van zal zijn.

    Een paar maanden terug bleek het overgrote deel van ook de Vlaamse bevolking (die op dat moment dankbaar was dat zij net uit de crisis waren gekropen onder andere dankzij de regering Di Rupo) helemaal niet te vinden te zijn voor de afschaffing van België, om meerdere redenen, zakelijke en zelfs zacht-emotionele.

    Bart De Wever probeert de, voor zelfs een groot deel van zijn eigen kiespubliek veel te hard overkomende, doelstelling nu in al haar radicaliteit niet te benoemen, en heeft het braaf over een "confederale hervorming". Naar mijn mening denkt geen haar op zijn hoofd, en noch op dat van de hoofden van al wie het voor het zeggen heeft bij N-VA, aan het maken van een alliantie, zelfs tussen zelfstandige staten (heel kleine staatjes dan... ) in de zin van een 'confederatie België'.

    Ik vrees dat Bart De Wever zich nu zeer verdraagzaam en zachtmoedig zal opstellen, om de kiezers het vertrouwen te geven om zijn grote plan uit te voeren. Dat is met name, de republiek Vlaanderen zonder meer, met oplossing van alle oude structuren rond alles wat Belgisch is of was, de burger wellicht wat verweesd achterlatend, die dan zal beseffen dat hij het eigenlijk nu ook niet zo bedoeld had. Ik denk dat de man zich tot de verkiezingen 2014 strategisch zal koest houden, om niet te laten beseffen wat hij en zijn partij eigenlijk van plan zijn: één keer het vertrouwen van de kiezer verworven, en de stemmen bij de verkiezingen van 2014 'binnen', zullen wij denk ik een ander liedje horen, en ook een andere Bart De Wever zien, zoals nu reeds zichtbaar werd.

    Ik denk dat vele Vlamingen dat helemaal niet beseffen, of daar onvoldoende omtrent ingelicht zijn, of de gevolgen van hun stem niet beseffen.

    We zullen in de eerstkomende maanden te maken hebben met een campagne 'hoe zet ik bevolkingsgroepen tegen mekaar op"'.

    Wat zal de N-VA ons in de plaats bieden? Ik vrees, niets: alleen maar achteruitgang, op elk gebied.

    Leest men trouwens niet in de N-VA-statuten dat men een soort van aanhechting met Nederland propageert of daar minstens eventueel een verdere samenwerking mee wil: is dat de wens van de Vlaming? Ik heb de eer om daaraan te twijfelen, maar ik heb de vrees dat vele goedmenende Vlamingen eigenlijk niet goed beseffen wat er aan het gebeuren is. Ik hoop dat de Vlaming goed weet in welke ijskoude richting hij/zij wordt gestuurd.

    Jan Van Eeckhaut is advocaat in Gent .

    ***

    Dat is me wat met die ‘Eeckhouten’ uit Gent! Maar alla : zo vader zo zoon!

    Maar van ‘eeck’ zijn die gasten niet! Het zal eerder van veel zachter populieren-hout zijn. Geeft niets. Vandepopuliere is ook een mooie naam, en voor dat soort Vlamingen is die veel beer geschikt!

     

     

     

     

    ***

    P.S. uit reden van de grote hoeveelheid leesvoer die op elke lezer uitgestort wordt (meestal ook door mij), zullen op deze blog een tijd lang de begrippen ‘INHEEMSE DOMINEERDERS’, de  ID  verschijnen, waar op een beleefde en vriendelijke wijze gewezen wordt op de eeuwenoude arrogante Francofone overheersing van ons volk, daartoe dapper bijgestaan door Vlamingen die zich inspannen voor onze Wallonisering.

    De tweede soort is dan noodzakelijkerwijze de BTK-DOMINEERDERS (Born to kill), voor de imperialistische ideologie van deze vreemde en barbaarse cultuur.

    Had ik me daar bijna de EURO Sovjet-Domineerders bijna vergeten, die eigenlijk feitelijk helemaal bovenaan het lijstje hadden moeten staan. Enfin : ook zonder veel uitleg had iedereen begrepen, dat dàt soort als de EURO SD zal afgekort worden. 

    Het is niet toevallig dat hierbij de terminologie van de Nat. Socialisten van Hitler boven water komt : de ‘SD’  ofte de SICHERHEITZSDIENST’





    30-10-2012, 15:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    29-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.988 BEN ER EVEN NIET GEWEST

    A.D. maandag 29 oktober 2012

    .

    988 BEN ER EVEN NIET GEWEST

     

    ====Noordzee=====

     

    ***

    Voel mij schuldig omdat ik er even niet ben geweest. En wat erger is, het was wetens en willens, wat het zoveel erger maakt.

    A. De harde schijf in mijn verstand sloeg tilt door de overdaad aan gebeurtenissen, waarvan niet de minste was : de belgicist BDW lanceert de euthanasie voor de Vlaamse Beweging; men rammelt met zijn voeten dat het niet mooi meer is;de kikkerbilletjes van de Vlaming worden afgesneden, o.a. de linker bil in en rond Genk en de verantwoordelijken schuiven de schuld in elkaars schoenen….

    B. Heel die lange tijd (10 dagen van 12 à 14 uur schrijven) was ik als gefascineerd bezig met het ‘Oorlogsverhaal’ van onze (schoon)pa, die voor het eerst uitgebreid laat kijken in het boek van zijn grote liefde : de zee.

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : zijn verhaal sleept mij nog altijd mee naar Het Concilie van Trente (1545-1565) waar voor het eerst in de Christelijke wereld de ‘Paroche-Registers’ ingesteld worden. Daar kan men op de digitale samenvattingen vanaf die datum, mits een beetje zoekwerk, de voorouders van alle West Vlamingen terugvinden. Het is meeslepend! De generaties worden er geboren, ze trouwen, ze krijgen kinderen, ze sterven : het is alsof men erbij geweest is! Duizenden erfenis-regelingen liggen open en bloot : de beschrijvingen van de hovekes zijn lijk kleine Brueghel-schilderijtjes, haarfijn uitgetekend. Zelfs of ze met pannen, dan met stroy zijn gedekt… Of het woonhuys met platte bricken is gebouwd, dan wel met ‘brd’. U leest er dat een ‘gemet’ ongeveer 1,4 Ha is en dat het ruwe vissersvolk in die dagen niet vies was van…zee-roverij….zoals in (Wal)Raversyde of in Odinkerke, waar de Germaanse god Odin werd vereerd, en die later als vanzelf… Adinkerke is geworden.

    Via de alles verwoestende storm van 1421 werd de kustlijn tot diep in het binnenland  ‘hertekend’ en verzande in één nacht de ‘yde’ (inham) die tot dan voor de stad Lombardsyde in directe verbinding stond met de zee. Nogmaals: het is een meeslepend verhaal! Brugge bracht het er beter van af en behield Het Zwin. Meer : in 1909 kreeg dat het Kanaal naar Zeebrugge, terwijl Lombardsyde het moest stellen met …en getijden-kreek (’t Geleed) die alleen met een vergrootglas terug te vinden is in het schottengebied naast de nieuwe VVW jachthaven…..

    Al die oude verhalen zijn dermate fascinerend, dat ze honger en dorst doen vergeten! Zo wordt U uitgelegd, dat een ‘Lòmbaard’, een rijkr Brugse (?) bankier was, helemaal uit de streek van Milaan, in Lombardije, eeuwen voordien de yde kocht van de Graaf van Vlaanderen en er zijn naam aan gaf.. Via O.L. Vrouw-ter-Streep (Mariakerke) komt men bij het eiland Testerep (Ter Streep) dat voor de kust moet hebben bestaan, met aan het Oost Ende en aan het West ende twee dorpjes die we nu nog kenen, zij het lichtjes groter geworden. In het midden tussen die twee lag… Middelkerken en daar waar in die tijd de duinenrij een zuidelijke wending maakte, aan de toenmalige IJzer-monding, lag.. Wend Dune

    In een wijde bocht omheen het verre verleden leidde de weg naar Wereld Oorlog I en Nieuwpoort met de onder water-zetting vanaf de ‘Ganzenpoot-sluizen  tot diep in het binnenland, waarbij het arme Lombardsyde, net als mijn vaderstad Ieper, even grondig vernield werd door vier jaar heen en weer gaand oorlogsgeweld. Vele IJzer-jonens verrezen uit hun graf, waaronder de enkele ‘sans floches’ van de familie. Ze waren ontsnapt aan de conscriptie (‘Loting’) maar zaten daar als vrijwilliger! De loting werd afgeschaft in 1909, maar vervangen in 1913 door de algemene militaire dienstplicht van één zoon per gezin….

    Een van die 2 vrijwilligers, Pir, de oudste was op zeker ogenblik ‘s nacht zonder toelating de loopgraven verlaten om zijn jongere broer Livin te zoeken die niet was teruggekeerd van een opdracht in het niemandsland. Het vroor dat het kraakte en de sukkelaar lag daar dood te vriezen. Bij de terugkeer in de tranchées, werd Pier uitgekafferd voor al wat schoon en lelijk was, maar vermits dat hij, net als de officier, ook Franstalig was, kon hij hem zo rap als tellen van repliek dienen. Geen compassie : Pier kwam op ’t rapport en tegen hem werd de enig mogelijke degradatie van een gewone piot gevorderd : hem de ‘floche’ van zijn pet afsnijden in het aan schijn van de gehele compagnie. ’n Piot waarvan de floche weg was, was meteen voor ieder hoger geplaatste het beijs met een slecht soldaat te maken te hebben. Die kreeg dan altijd de vuilste karweitjes. Maar ipv van ‘ge-deflocheerd’ te worden, v eremerkte hem de commandant wegens zijn heldhaftig gedrag….

    Nee, noch Pier noch Livin zijn begraven onder de IJertoren : ze overleefden de oorlog tot in lengte van jaren, en trokken jarenlang hun ‘frontstrepen’, ttz. evenveel frank in 1920 als in 1960. Livin had daarmee, wist hij in 1920 genoeg voor 25 pinten, en in 1960 nog niet genoeg voor ½ pint.

    Ja, wat zei ik : fascinerend!

    In de vele stambomen die passeerden kwamen bijna uitsluitend oer-degelijke voornamen, eigen aan de streek, terug, altijd dezelfde en ze keerden generaties lang terug : pas na 1920 klinken de namen meer…driekleurig. Aangepast aan de tijd dus.

    In het hallucinant ‘Oorlogsverhaal’ dat onze Pa vertelde (over de Mei-dagen ’40) wist hij niet te preciseren waarom de familie absoluut, de kust volgend, van Heist over De  Panne en Duinkerke, helemaal tot Dieppe wilde geraken.  Wat was er dan speciaal aan die Franse havenstad? Niemand die het wist. Tot de ‘routeplanner’ er bij werd gehaald, om te tonen, dat, eenmaal gestrand in Grevelingen wegens De Slag om Duinkerke, waarbij het gezelschap, op de vlucht voor het gevaar, precies terecht kwam op de gevaarlijkste plaats van de hele wereld. Toen zagen we het ineens : Dieppe, dat was de havenstad van Amiens, en precies naar Amiens was de halve provincie gevlucht in ’14-’18. Wegens hun goede kwaliteiten waren de Vlamingen daar welkom geweest… Amiens als veilige ankerplaats zat dus rotsvast in het collectief geheugen van de West Vlamingen. Geen wonder dat mijn eigen vader een soort ingelijst Plechtige Communie-diploma van hem uit 1917, met de mooie kathedraal van Amiens in reliëf, uitgereikt door de Bisschop, zo lang in ere had gehouden.

    Ik denk dat daar het zaad ontkiemd is, van mijn nooit aflatende bewondering voor de Gothische sacrale bouwkunst die mee Vlaanderens grootheid uitmaakt.

     

    ***

     

     

     

     

    ***

    P.S. uit reden van de grote hoeveelheid leesvoer die op elke lezer uitgestort wordt (meestal ook door mij), zullen op deze blog een tijd lang de begrippen ‘INHEEMSE DOMINEERDERS’, de  ID  verschijnen, waar op een beleefde en vriendelijke wijze gewezen wordt op de eeuwenoude arrogante Francofone overheersing van ons volk, daartoe dapper bijgestaan door Vlamingen die zich inspannen voor onze Wallonisering.

    De tweede soort is dan noodzakelijkerwijze de BTK-DOMINEERDERS (Born to kill), voor de imperialistische ideologie van deze vreemde en barbaarse cultuur.

    Had ik me daar bijna de EURO Sovjet-Domineerders bijna vergeten, die eigenlijk feitelijk helemaal bovenaan het lijstje hadden moeten staan. Enfin : ook zonder veel uitleg had iedereen begrepen, dat dàt soort als de EURO SD zal afgekort worden. 

    Het is niet toevallig dat hierbij de terminologie van de Nat. Socialisten van Hitler boven water komt : de ‘SD’  ofte de SICHERHEITZSDIENST’

     

    ***

    29-10-2012, 18:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!