MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.990 GOLDMAN SACHS HEEFT DE EU IN EEN WURGGREEP

    Bijeengesprokkeld en laten sudderen op 30 oktober 2012.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Op het publiek losgelaten op zaterdag 3 november 2012

    .

     

    990 GOLDMAN SACHS HEEFT DE EU IN EEN WURGGREEP

     

    Europa

     

    Zoek de 7 verschillen….

    ***

     

    Hierboven vindt U een – door wie? - opgelaten vliegertje. Ik kan verkeerd zijn, maar het wordt m.i. de Kerst-Ster die we straks 365/365  zullen voorgeschoteld krijgen. U heeft toch de ‘Hamer en Sikkel’ niet geteld die in deze afbeelding voorkomen? Maar dat was helemaal niet de bedoeling! U vertoont reactionair gedrag! Herbegin onmiddellijk de lezing van onderhavig artikel, en gedraag U! “Feind hört mit”!

    Waarop U ook niet had moeten letten, is dat de getekende slogan hierboven een zachte imitatie is van SHARIA4BELGIUM. Dat valt minder op door de schitterende EURO STAR op een blauwe achtergrond. Mamma mia!, de vroegere vlag met de vele kleine sterretjes, een voor elk lid, klopt al lang niet meer, en dus wordt men creatief. De Founding Fathers zijn foetsie : de samenstellende staatjes zijn verdwenen in die ene maakbare ‘melting pot’  : de EURO-SD (*).

     

    ***

    Ja beste mensen, de ‘Ergernis van de Dag’ was vandaag die EURO STAR van hierboven, maar mij moet anderzijds nog iets hoopvoller van het hart, toevallig gevonden in ’t Pallieterke van verleden week, dat al bijna in het archief was beland. U vindt twee zinsneden daaruit onderaan, want ik wil eerst de V°RT tegenspreken, als zou Berlusconi in Milaan veroordeeld zijn voor belastingsfraude tot 4 jaar cel.

    De Omroep Marxisten-Maoïsten zullen het hem nooit vergeven dat hij hun socialistische vrienden ad vitam eternam van de macht heeft verdreven. Om de Italianen te treffen  : geen goed woord meer over Italië. Maar over Spanje kunnen ze niet zwijgen! Want daar zijn er socialisten aan het bewind en dus moet het Spaans toerisme bevorderd worden!

    Ze doen maar, zonder daarbij te vergeten, dat Italië grenst aan Zwitserland, het grote Europees voorbeeld, en dat Italië het 3de grootste industrieland van het continent is. Als een van die zogezegd armoedige Zuiderse landen is Italië een der besten – maar van nu voort zal dat wel te danken zijn aan…Mario Monti.

    Het is dan ook met diepe vreugde, dat ik de ‘No Monty Day’ in Rome, voornamelijk gesteund door de …socialisten, onder Uw aandacht breng…. En, last but not least, verkneukel U met mij in de tegen-aanval van Berlusconi op de Italiaanse (Linxe) Justitie, die, net als in België, nog gesteund is op Che en op Marx en Lenin….

    ***

    Berlusconi blijft in de politiek om 'Italiaanse justitie te hervormen'

    zaterdag 27 oktober 2012 om 15u12

    ***

     

    De veroordeling van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi verplicht hem politiek actief te blijven.

    Berlusconi: 'Vonnis is ontoelaatbare uitspraak'

    Nu hij tot vier jaar cel werd veroordeeld wegens fraude, voelt Berlusconi zich "verplicht" in de politiek te blijven "om de planeet justitie" te hervormen. Dat zei hij op TG5, een van zijn televisiezenders.

    Niet onpartijdig

    De celstraf van Berlusconi werd vrijdag onmiddellijk verlaagd tot één jaar. Omdat hij bovendien nog tweemaal in beroep kan gaan, is het niet duidelijk of hij ooit echt in de cel zal vliegen.

    Woensdag, dus nog voor zijn veroordeling, zei Berlusconi (76) al dat hij zich in de lente van 2013 niet meer kandidaat zal stellen bij de volgende parlementsverkiezingen. Hij zei wel dat hij jonge politici zou blijven begeleiden.

    Berlusconi blijft dus evenwel ook zelf actief aan politiek doen. Hij haalde al snoeihard uit naar de rechters die hem veroordeeld hebben en die volgens hem niet onpartijdig zouden zijn, en voegde er nu aan toe dat hij zich wil blijven inzetten om de Italiaanse justitie te hervormen. "Sommige mensen begrijpen niet wat mij overkomen is", klaagde hij op de televisie.

    No Monti Day

    Ondertussen wordt in Rome geprotesteerd tegen de huidige eerste minister, de technocraat Mario Monti. Met hun "No Monti Day" geven duizenden, vooral linkse actievoerders uiting aan hun ongenoegen over de besparingen en hervormingen die de regering-Monti de voorbije maanden doorvoerde.

    Volgens de organisatoren kan het aantal deelnemers in de loop van de dag aanzwellen tot "tienduizenden mensen van elke regio van het land". (Belga/TE)

    ***

     

    Ter zake : voor ik het vergeet : dit stukje ging in feite over Godman Sachs, de Manhattan-Bankier, vader én moeder tegelijk van de Euro Union. Dat consortium van Bankiers is de moderne versie van de voorhistorische hemafrodiet. (**). Om ons aller geheugen op te frissen, ben ik voordien even langs geweest op hun website. Hierna vindt U, open en bloot, de tenoren die in onze dagen bezig zijn het aanschijn van Gods Schepping te veranderen. Waarbij niet gezegd is dat ze dit aanschijn daarmee meteen verbeteren…. Ze doen het ook niet voor het geldgewin, maar uit pure onbaatzuchtige naastenliefde, zoals het Amerikaanse Staatslieden met Joods bloed past.

    Niemand komt ter wereld zonder vader en moeder, Filips de Taaie uitgezonderd. Die heeft, voor de Koninklijke Procreatie, samen met zijn Matilleke d’Hoedegem d’Accoz

    (Hallo lieve Moslim-Broeders : moet er hier geen lief klein bommetje tegenaan gegooid worden, of zijn jullie parbleu vergeten dat de stad Accoz ooit in het Oosten het laatste bolwerk was van die door Allah vervloekte Kruisridders?)

    genoeg aan een blaaspijp, zoals een spuiter ergens neerschreef. De Euro heeft als vader en moeder tegelijk het bankiers-geslacht Goldman Sachs. Europa is dus een godenkind, een kind van de Goden man/vrouw in één en dezelfde persoon. Alleen God doet beter : die is 3 goddelijke personen in één : de Vader, de Zoon en de H. Geest. Zeg dus nooit dat er 3 goden zijn : God, Allah en Goldman Sahs : dat is godslastering en daarvoor gaat U, na steniging of onthoofding, naar d hel.

    Volgens de Bijbel was er ten tijde van de Aartsvader Mozes ook zoiets te zien, toen de man met de ‘Tien Geboden Gods’ op de zware twee stenen tafels in zijn armen van de berg afdaalde. De gewone mensen beneden vereerden een beeld, waaraan ze, al dansend en al copulerend, goud en edelstenen offerden. Mozes walgde van dat Gouden Kalf en sindsdien (vooral sedert de moderne mens al die fabeltjes doorziet), gelooft geen kat dat nog.

    De hermafrodieten van Goldman Sachs weten ook wel beter! Net als Steve Stevaert, weten die ‘wat goed is voor de mensen’, en net als Steve Stevaert handelen ze daar naar….

    ***

     

    Bekende alumni van Goldman Sachs.

    Joshua Bolten, ex-Stafchef van het Witte Huis

    Mario Draghi, President Europese Centrale Bank

    Mario Monti, Premier van Italië

    Loukas Papadimos, Premier van Griekenland en ex-vicepresident van de Europese Centrale Bank

    Romano Prodi, ex-voorzitter van de Europese Commissie en ex-premier van Italië

    Robert Zoellick, voorzitter van de Wereldbank

     

    ***

    Over naar ’t Pallieterke, dat op onnavolgbare manier de media typeert, met o.a; deze twee zinnen. De media zullen ze vanzelfsprekend onder de mat vegen, maar wij, nationalisten/traditionalisten, zouden ze met brandende letters bovenaan onze blogs moeten schrijven, zodat ons volk het nooit meer vergeet!

     

    Vlaanderen kleurde geel op 14 oktober….

    om volledig te doen doordringen dat in Vlaanderen de geest uit de fles is en als fenomeen onomkeerbaar.

     

    Sarcasme en misprijzen streden om voorrang in opmerkingen zoals ze opborrelden uit de pen van een “harde kern” belgicisten, genre Luc van der Kelen. “Op geschenken moet de veroveraar van Vlaanderen niet rekenen. Op veel loyale ambtenaren in de steden ook niet. En zijn partij mist kaders om belangrijke steden en gemeenten te besturen”, schreef het politieke orakel van Het Laatste Nieuws

    ***

    (*) De ‘CconTfederale Maatschappij’’ is ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

    (**) Hemafrodiet : is een effectief bestaand menselijk specimen dat tegelijk man en vrouw is (niemand moet hierbij  direct aan Di Jeanetto denken!). Niet dat ondergetekende zo slim is, of zo bekend in die wereld. U moet horen.  Bij De Slegte vond ik jaren terug een boekje over Sutri : De Neus van Pasquale. Toen ik het ter inzage in mijn handen had, was ik meteen verkocht. Want Sutri is een ingeslapen oud Romeins stadje, op onze weg als we niet via de A1, maar via de gewone weg, de S.S. Cassia naar Rome/Ciampino rijden. Het heet de vaderstad te zijn van ene Pontius Pilatus, een aan lager wal geraakt Romeins veldheertje uit Christus’ tijd. Daar leeft op de huidige dag zo’n hemafrodiet, wordt er verteld. Het zou de garagist zijn van het benzine-station aan de voet van de rots waarop het stadje is gebouwd …..Pas op : deze persoon is niet gediend van teveel aandacht!  Zoals de Italianen zeggen : ‘Si non è vero, è ben trovato’…

    ***







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!