MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500516 ONTMUILKORFD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ZATERDAG 24 JULI 2021

    *

    500616

     

     

    I N H O U D

    Het wordt tijd dat we de ware gedaante van de Cowid-Plaag leren inzien. Dat we doorheen de media-berichten van .be waarmee we 24/24 om de oren worden geslagen, door het bos de bomen zien.

    Zeker, overal hangt er, zoals altijd, besmetting in de lucht, vooral door overbevlking van zowel mens als dier. Door al dat gevlieg zijn er dan ook geen grnzen meer.

    Zaak is dus de Gulden Middenweg te zoeken. En die ligt meestal in Gods Vrije Natuur.

    KORT MAAR KRACHTIG

    *

    Marx, Lenin en Stalin vonden het Goddelose Comminisme uit, Hitler het Internationaal Socialisme, deNieuwe Orde geheten, en de wereld daverde op haar grondvesten.

    Na het uitbreken van de Vrede kwamen we terecht in een soort van Niueuwe Wered Orde die ons na verlpop van tijd verplictte onder allerlei voorwendsels,gemuilkorfd door het leven te gaan.

    En de marionetten gaan aan het dansen, anders besmetten wij elkaar met een dodelijk virus datdaarvoor speciaal iit China, het Rode Land bij uitstek, werd ingevoerd. Fat Maggie noemde het eerst een onnozel (griepke’ tot van Overheidswege, na wereldberaad, beslist werd dat Cowid het gedroomde middel was om de Bevolking onder de knoet te houden.

    -

    Zie ik dat juist, of zie ik dat juist?

     

    *

    Cyriel voelt zich al enigen tijd niet in de zijnen haak en trekt naar den dokteur. Den dien bekijkt Cyriel ne keer goed, maar wat er hem direct opvalt, is die endelijkse rode neuze van Cyriel. “Gij hebt zeker dikwijls dorst?” vraagt hij. “Eerlijk gezeid,” zegt Cyriel, “’k en late het zo verre niet komen.”

    *

    Politiek & Economie België Wallonië

    reportage

    ‘Je gaat zoeken op plekken waar een lichaam het meest kans heeft te blijven steken’

    Emmanuel Meers en Sophie Deroux hadden twee maanden geleden hun keuken vernieuwd. Er blijft niets van over. ‘Mais on vit.’

    Rik Van Puymbroeck

    Vandaag om 02:00

     

    36 doden en 11 vermisten: dat was gisteren de, voorlopige, balans van de natuurramp die zich vorige week in België voltrok. Du jamais vu en het zoeken gaat voort. Langs de Vesder, de Ourthe en de Maas. ‘We zoeken ook vandaag nog verder, meer stroomafwaarts.’

    Het is woensdagavond 14 juli, bijna nacht, 23.44 uur. Cédric Halin, de burgemeester van Olne, krijgt een sms: ‘Het is 23 uur voorbij. Onze weg is al in slechte staat en nu komt iemand met een grote quad hem nog wat meer kapotrijden. Hij heeft mijn muurtje geraakt. (…) Ik heb zijn nummerplaat. Ik weet dat er nu grotere zorgen zijn, maar ik wilde het u toch laten weten.’ Halin antwoordt: ‘Misschien was het iemand die zijn naasten wilde helpen. Op dit moment is het een catastrofe op de N61. Blijf goed op het droge.’

     

    Een week later staat Halin aan de oever van de Vesder, nog nét in zijn dorp. ‘De man met zijn quad was, toen het water overal begon te stijgen, inderdaad beginnen rond te rijden om mensen te redden’, vertelt Halin. ‘Blijkbaar is hij zelf verrast door het water. Il est mort. Zijn lichaam is teruggevonden.’

    De man uit Olne is een van de 36 dodelijke slachtoffers van wat de geschiedenis kan ingaan als de ramp van Pepinster. Of van Trooz, Verviers, Chaudfontaine, Nessonvaux, Fraipont. De ramp van de zomer van 2021 waarin water uit de hemel dat van de Ourthe, de Maas en de Vesder liet aanwassen en naast al die materiële schade vooral mensen opeiste. Zeker 36 dus en, gisteren, nog 11 vermisten.

     

    UPDATE: VOORALSNOG NIET LAAGSTE STERFTECIJFER

     

    Gewoon zomer.

    Net als vorig jaar...

     

    Bij het ter perse gaan vorige week lazen we een laagterecord van het aantal Belgische dagdoden eind juni 2021. 204 om precies te zijn op 27 juni. Een week later is dat cijfer bijgesteld naar 221.

    Dat het de zomer met het minst aantal doden in jaren zou zijn, klopt dus strikt genomen niet. Want in 2018 en 2017 overleden er op respectievelijk 17 juni en 20 augustus 209 mensen. Die verschillen zijn miniem op bevolkingsniveau, maar juist is juist. Het aangepaste cijfer voor 27 juni 2021 is te wijten aan een vertraging in de verwerking van gegevens.

    Structureel weinig overlijdens in de zomer

    De conclusies die we in ons artikel vorige week trokken, blijven wel overeind en zijn zelfs versterkt. De mortaliteitscurve in 2021 blijft het gewone sterftepatroon volgen, met structureel weinig overlijdens in de zomer – tenzij een hittegolf roet in het eten gooit. De oversterfte van 2020 viel in pieken tijdens het voor- en najaar, en was ongezien afgemeten tegenover de voorgaande jaren, maar niet ongezien wanneer afgemeten tegenover de totale Belgische bevolking.

    In januari publiceerden we al eens een artikel waarin we uitlegden dat een brutosterftecijfer – het aantal overlijdens per duizend inwoners – alle jaren voor 1987 consequent hoger was dan 11,1. 11,1 is het brutosterftecijfer voor 2020. Tijdens de jaren 1970 en eind jaren 1960 piekte de brutosterfte in België vaak boven de 12.

    Efficiënte vaccins?

    Ook onze vragen in verband met vaccinatie blijven overeind of worden zelfs versterkt. Het officiële narratief verhaalt momenteel over de efficiëntie van vaccinatie, zoals ook dit artikel op de website van de VRT. Dat vaccinatie tegen covid-19 bijdraagt tot minder sterfte door Covid-19, is zeer goed mogelijk. Maar: gezien het normale verloop van de sterftecurve in 2021, kunnen we dat pas met zekerheid zeggen wanneer de zomer voorbij is. Wij voegen er trouwens aan toe dat op 7 juni 2020 en 6 juli 2020 telkens 209 doden vielen, en dat deze cijfers dus ook perfect passen in jarenlang geobserveerde consequent lage zomersterfte, zeker door ademhalings-infectieziekten.

    er is geen enkele degelijke reden op het niveau van volksgezondheid om besmettingen met een virus als criterium te nemen

    Het aangehaalde artikel op de VRT lijkt een aanzet om het aantal ziekenhuisopnames en covid-doden als criterium te gaan hanteren, en niet het aantal besmettingen door de ‘besmettelijkere’ Deltavariant. Een goede evolutie, want er is geen enkele degelijke reden op het niveau van volksgezondheid om besmettingen met een virus als criterium te nemen zonder dat dit virus leidt tot het kraken van de ziekenhuiscapaciteit, of tot (tijdelijk) veel hogere sterfte.

    Psychologische gezondheidspas

    In dat licht moet de haast simultane Europese introductie van de gezondheidspas wellicht gezien worden, zeker hoe deze pas in landen als Frankrijk, Griekenland, het VK en Italië zal gebruikt worden voor dagdagelijkse activiteiten. Het aantal besmettingen blijven meten, wordt nutteloos in tijden van lage sterfte en lage ziekenhuisopnames, beseffen ook machthebbers en ‘experts’. Maar alle maatregelen laten varen durft men niet omdat er nog geen grote zekerheid is over het effect van de vaccins.

    overheden zijn ermee in staat de illusie van controle, van ‘iets doen’ hoog te houden

     

    Bovendien zijn samenlevingen sinds 2020 in een permanente angsttoestand terechtgekomen. Wanneer men dan een van de pijlers van het anti-covidbeleid – besmettingen meten om de situatie in te schatten – laat varen, dan is er een psychologisch ‘merkteken’ nodig om te weten of individuen ‘veilig’ of ‘schoon’ zijn. De gezondheidspas levert die psychologische truc. Mensen zijn er mee in staat om alsnog hun niet-ziek zijn mee aan te tonen, al dan niet tezamen met het consequent blijven dragen van mondmaskers, als signalement dat men ‘inzit’ met de medemens en deze niet wil besmetten. En overheden zijn ermee in staat de illusie van controle, van ‘iets doen’ hoog te houden.

    Want al dan niet besmet of ‘ziek’ zijn, is een psychologisch en moreel criterium geworden, en zal dat waarschijnlijk nog een hele tijd blijven na de covidcrisis. Tot deze hypothese komt alvast neurobioloog en wiskundige Mark Changizi, de lockdowncriticus die Doorbraak begin dit jaar nog interviewde. Voor Changizi ontwikkelt deze evolutie zich als psychologisch gevolg van de massahysterie waarin de wereld zich sinds 2020 bevond.

    Christophe Degreef

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Veel noten op mijn zang, zegt U? Moet dan ook veel tijd inhalen. En hier in het WZC de WIELANT legt men ons op vaste uren de tijd als gesneden kaas tussen de boterham. Ben hier al 14 dagen en begin de draai te kennen.

    Hier is het bijna normaal om 100 jaar te worden en dus vanzelfsprekend om ondertussen de Vlaamse Onafhankelijkheid te beleven.

    Wevers & Grieken, waarop wachten jullie om de hnden ineen te slaan?

    Digithalys

     

     

    24-07-2021, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500514 DE MAALSTROOM VAN HET LEVEN

    VRIJDAG 23 JULI 2021

    *

    500515

     

    I N H O U D

     Stilaan weer naar de realiteit van elke dag. En die is inderdaad niet zo heel veel veranderd. Lege wijdsmoelen klinken nog steeds het luitst, maar de meest nuchtere Vlamingen doen zoals Boer Clercq van de Balliu, ‘die doen stille voort’

    *

    DE MAASLANDSE WATERRAMP.

    Ad die ellende die nu al dagenlng van het scherm druipt, kruipt ook mij diep in de kleren. Vlaams, Waals, Hollands, Duits om het even: verdrinken als ratten in de val en ales verliezen, kortom: een ZONDVLOED zoals in de boekenoude geschriften, hoort thuis in de Bijbelse Tijden, en bij de Barmhartigheid (…. of de wrake Gods,

    en niet in en overbeschaafd en goddeloos ROOD bestuurd land, waar zogezegd alles voor de Kleine Man gedaan wordt als nooiot tevoor.

    ‘Hun’ zakken zijn gevuld tot ze afzakken, maar de straatgrachten worden niet meer uittgekuist en de de dijken niet mer onderhuden. De funderingen onder de bruggen, de wegen de waterlopen, de stormkeringen: dat probleem blijft gewoon ‘op tafel liggen’ om er eeuwig en een dg over te kunnen over bliven parlesanten.

    -

    Neen, liever worden de verplichte verkiezeningen afgeschaft, waarvoor onze voorouders het bloed van onder de nagels gewerkt hebben.

    -

    Voor Het armlastige Waalse Gewest, gelegen over de Taal-Atmoede en Pretntie Grens, is het een enige gelegenhed om alle, maar dan ook alle levenslange beroeps-werklozen, asielgevonderen, steuntrekkers en andere mee-eters de schop in de handen te drukken om de modder te keren en het puin te ruimen. Zo leren ze de boterham terug te VERDIENEN…. Op die manier kunnen de Vlaamse Vrijwillihe Brandweerlieden hen ter plaatse misschien het gebruik van hun armen en benen opnieuw te gebruiken….

    Hallo, Paul Mag- maar Kanniette: pak die vast en geraak op die manier Roi de la Wallonie Libre.

    Maar krijg daarbij niet nog meer Führer allires.

    -

    GOED BESTUUR

    Laat me niet lachen! Dat Vivaldi-Geval gevormd door een samenraaapsel van gebiosde mini partijtjes, is ’n echte nauurramp, alleen al door de Cowid-inentingen niet ALGEMEEN VERPLICHT te stellen. Met   of tegen de zin van Allah of Zoroaster. Had de hele wereld als kind niet ingeënt geweest tegen de POKKEN, dan was iedereen al lang dood en begraven geweest. En wie zou er dan beslstaingen betaald hebben om al die Sires te onderhouden en te voeden?

    -

    Als er één troosdt is in de vergelijking tussen Cowid en de STAATSSCHULD, dan is het dat het einde nog lang niet in zicht is.

    -

    Maar ja, nu na de wateerellende, de Walen eindelijk TERUG zullen hebben leren WERKEN, en zij, dank zij de vele miljarden subsidies, nu 200% iin net nieuw zitten, zal de wereld wel beter draaien. Zodat de TRANSFERS van wele tientallen jaren ver eindelijk zullen kunnen terugbetaald worden.

    -

    Dan kan de beiaard weer spelen en kunnen van alle transen, de Leeiwen dansen….

    *

     

    WIL BART DE WEVER COFFEESHOPS OP DE TURNHOUTSEBBAAN ?

    *

    De burgemeester zorgde andermaal voor een geestige noot op 21 juli.

    Bart De Wever noemde Nederland onlangs nog een narco-staat.

     

    Gijzeldrama beëindigd

     

    Het was een nationale feestdag in mineur, die uiteindelijk toch nog enige luister verkreeg door het nieuws dat de gijzeling van enkele honderden asielzoekers door ‘woke’ militanten afgelopen is. Deze poging om door middel van chantage en groepsdruk open grenzen te forceren past perfect in het verlangen van de nieuwe linkerzijde om de fakkel van de deregulering over te nemen van de ‘neo’-liberalen. Open de grenzen. Geef toe aan de onweerstaanbare drang van fietsers om door het rode licht te rijden. Laat de neutrale kledingcode bij de overheid los, en geef islamisten de mogelijkheid om hun gedachtengoed ook vanuit een overheidsloket te slijten.

    Een plastieken eeuw

    Maar uiteindelijk was het toch weer de burgemeester van Antwerpen die de show stal met zijn conférence over de Zuidelijke Nederlanden. In het diepst van zijn intieme gedachten, zo sprak de burgemeester, leeft de wens om aldaar zijn sterfbed te spreiden. Midden een herenigde Nederlandstalige natie, die in 1585 zo hardvochtig verscheurd werd toen zijn voorganger Filips van Marnix, heer van Sint-Aldegonde, Antwerpen node moest prijsgeven aan de Spaanse agressor.

     

    Een verenigd Rotterdam en Antwerpen vormen immers dé ‘gateway’ tot Noord-West Europa

     

    Die hereniging, aldus de burgemeester, zou namelijk de poort openen naar een al eerder door hem in het vooruitzicht gestelde Gouden Eeuw. Een verenigd Rotterdam en Antwerpen vormen immers dé ‘gateway’ tot Noord-West Europa. (Jazeker: ‘gateway’. De beste remedie tegen de verfransing is tegenwoordig het Engels.) Schatrijk zullen we worden. Dat hij Nederland nog niet zo lang geleden verketterde als een halve narcostaat lijken de dames en heren journalisten ondertussen al lang vergeten.

    Steenkool, staal, petrol en plastiek

    Wie in 1950 in Charleroi zou verkondigd hebben dat de rijkdom van de stad, gebouwd op stevige fundamenten van steenkool en staal, vijfentwintig jaar later in roest zou opgaan, zou op hoongelach zijn onthaald. Wie vandaag in Antwerpen of Rotterdam waarschuwt dat er ook een einde zal komen aan het tijdperk van petroleum en plastiek, valt hetzelfde lot te beurt.

     

    Met 3M hebben wij immers bewezen dat we niet wakker liggen van een ‘brownfield’

    Rotterdam is gemeten in tonnenmaat enkel de grootste haven ter wereld dankzij de miljoenen tonnen ruwe olie die daar jaarlijks binnenstromen. Hoewel, in Rotterdam zijn ze toch al zover dat ze de zwartste pieten van die industrie, zoals INEOS, ondertussen welwillend doorschuiven naar de Scheldestad. Met 3M hebben wij immers bewezen dat we niet wakker liggen van een ‘brownfield’ meer of minder.

    Bergen-op-Zoom, houd u vroom…

     

    Er zijn voor de Lage Landen nochtans maar twee toekomstperspectieven. Ofwel nemen we de strijd tegen de klimaatverandering ernstig, en bouwen we petroleum en plastiek, samen met de intensieve veeteelt in versneld tempo af. En dan moeten we nu eens dringend gaan nadenken over reconversie. Ofwel doen we dat niet. En dan zullen diezelfde Lage Landen al hun dijken moeten bijzetten om uiteindelijk toch nog verzwolgen te worden door de zondvloed. Dat Vlaanderen door een meteorologische speling van het lot op een haar na ontsnapte aan ‘flash floods’, en het water deze keer uit de Ardennen kwam, verandert niets aan deze vaststelling.

    …stuit de Vlaamse scharen

    Overigens is het nog maar de vraag of de Vlamingen en de Nederlanders zo’n hereniging wel zien zitten. Zullen wij Vlamingen aanvaarden dat onze mores in de toekomst gedicteerd worden vanuit Den Haag? Of dat onze fijnbesnaarde Bourgondische eetcultuur vergiftigd dreigt te worden door binnensijpelende zoete mayonaise en broodjes kroket? Wil Bart De Wever de Turnhoutsebaan nieuw leven inblazen door het openen van coffeeshops, zodat de talrijke klanten uit Brussel, Wallonië en het noorden van Frankrijk niet meer helemaal door hoeven te rijden naar Rotterdam om aan hun gerief te raken?

    Nee, zo’n vaart zal het niet lopen. Want de burgemeester pleit voor confederalisme. De installatie van een dergelijk systeem brengt echter een eeuwigdurend gepalaver over bevoegdheidsverdelingen met zich mee. De vraag is dus ook of men daar in Den Haag, waar men de zaakjes staathuishoudkundig toch op orde heeft, op een dergelijk vergiftigd geschenk zit te wachten.

    Erik De Bruyn

    *

    CORONA & CENSUUR

     

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Wie sprak daar ooit weer de gevleugelde woorden, dat elk nadeel se voordeel heb? Zou er daarvan ’n populaire vertaling bestaan in ’t Fransoos?

    Ald die ooit al heeft bestaan, ’t is de momang om het te doen.

    Niet L’UNION FAIT LA FARCE. Maar ARBEID ADELT…

     *

    digithalys

     

    *

     

    23-07-2021, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500514 - Bonjour Ttistesse

    DONDERDAG 22 JULI 2021

    500514

     

    INGOUD

    Gelukkig weerzien na een lange tocht door de woestijn. Waarbij een dichte buur veel beter is dan een verre vriend….

    *

    Bonjour Ttistesse

    Ben dus (voor goed?) terug van even te zijn uitgeteld. Oud worden is tweemaal niks, maar oud zijn, da’s wat anders. Vandaar dat het woord ‘Tristesse’ meer de beteken nis krijgt van ‘leren mee leven’…

    De vroegere levensvreugde ligt alleen wat dieper onder de oppervlakte en is daardoor gefundeerder. Door de jaren wat meer gepatineerd.

    Mijn laatste publicatie is, zoals U ziet, van begin Mei en nu zijn we meer dan hal Juli. Twee en een halve maand onder doktershanden. Voor zowat van alles. Geëindigd op de SPOED op 4 Juli per ziekenwagen en daar opgelapt tot het niveau van ‘Kort Verblijver’ in ’n WZC.

    -

    En daar hebben we weer het TOEVAL ontmoet dat voor de elfendertigste keer mijn partij koos. Uiteindelijk ben ik beland op 1 Km van HET LIJSTERNEST VAN Stijn Streuvels en dus volop tussen het vertrouwde EIGEN VOLK ERST.

    “De Vlamschee Taele is wonderzoet voor n’hem die neur geen geweld en doet”. Guido Gezelle zou likkebaarden en het water in de mond krijgen bij al die sappige samenspraken van al dat geestig (versleten) schoon volk.

    Terwijl ik dit schrijf blikt zijn foto guitig boven mijn scherm. We zijn het dus weeral roerend eens. We schrijven elk 100 jaar later en alhoewel zowel zijn als mijn Vlaanderen doen het een stuk beter dan in zijn tijd.

    Zie o.a. de ‘Verzorging’ in dit Bejaarden Tehuis WIELANT in Ingooigem. Kort gezegd: de Hemel Hierboven kan gerust wachten. Den dezen van hier beneden is even goed en in ieder geval veel zekerder...

    VGisteren, 21/7, Nationale Hoogdag in mineur. In de namiddag getrackteerd met ’n Grenadinneke, maar de gewone Woensdag Namiddag MISVIERING ging niet door. Goed, hé? Dit Land kan inderdaad best voort naar de vaantjes gaan  zonder God noch Gebod.

    -

    Het gewone verloop van de Corona-ramp-Zonder-Eind en de waterramp aan de andere kant van het land werden als in een koortsdroom beleefd. Die verdomde Maas toch! Dan heeft de meer nabije SCHELDE ’n betere opvoeding gehad, durf ik te hopen.

    -

    En over het TOEVAL nog dit. Ooit kwamen we, (van 2002 tot 2017) op goed geluk, in Italië terecht om zo te zeggen op de schoot van Margrietje Vande Ghinste, beter gekend

    als MARGARETHA VAN PARMA, Landvoogdes des Nederlanden etrecht, natuurlijke dochter van Keizer Karel V. Hier in de voormalige Heerlijkheid van Philip WIELANT, (1411-1520) Heer van zo wat de Halve Landstreek hier, van Het Brugse Vrije tot Baikhove, en Raadsheer van o.a. Margaretha van Bourgondië, tante en voorgngster van de latere Maximiliaan van Oostenrijk.

    M.A.W. Filips WIELANT heet het einde van Karel de Stoute, de laatste der Bourgondische Hertogen die gedurende 200 jaar Vlaanderen samen met Bourgondië quasi tot wereldrijk verhieven, meegemaakt, tot en met ht Rijk van Keizer Karel V, n in wiens Rijk, na de ontdekking van Amerika, de zon nooit onderging.

    -

    Meisjes en jongens: wat ligt er weer veel brood op de plank U hoort er later nog wel meer van.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Filips_Wielant rn lees ondertussen vooral de historische werken va Bart Van Loo, over de formidabele tijden van de Bourgondische Hertogen….

    -

    Bij leven en welzijn, tot de volgende.

    CORONA & CENSUURVRIJE COMMENTAAR

    *

    Ik en ben niet van staal noch pinnekensdraad, maar doe toch mijn best om op post te blijben vooraan in de frontlijn om op een eerder bescheiden schaal, Vlaanderen te helpen terug vooraan te geraken in de vaart der volkeren. Wat God bewaart, is wel bewaard.

    *

     

    22-07-2021, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!