MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.806 DE STORMKLOK UIT HET NOORDEN

    A.D. zaterdag 30 juni 2012

    806 DE STORMKLOK UIT HET NOORDEN


    ***

     

    Het doet me plezier, dat op zoveel bevriende sites, meer en meer de teksten van Geert Wilders verschijnen. Vermolmde staatsgrenzen houden inderdaad het tempen van de noodklok voor een volk niet tegen.

    In vroeger tijden liepen de burgers dan te wapen. Maar geloof me : stilaan komt dat terug. Hongarije, dat het langst gekneld lag onder de ijzeren vuist van het communisme, toont de weg. Gelukkig maar. En ergens anders las ik over Europa dat is als een afgereven schip, dat wel binnenkort de wal zal raken….

     

    Kroniekje over :

    Soms, dames en heren, als ik zwaar getafeld heb, stel ik me weleens voor wat er gebeurt als Nederland na de verkiezingen opnieuw in handen zou vallen van de eurofielen en de geldweggevers.

    Ik schrik dan zwetend wakker, omdat ik Mark Rutte weer in het torentje zie zitten. Bij de voordeur hangt een pinautomaat. Een flappentap van de Staat die ons Nederlandse geld uitspuugt. Ernaast hangt een groot bord met de volgende tekst in het Grieks, Portugees en Spaans. “Pin hier voor gratis geld, alstublieft en veel plezier ermee. Mark”

     

    Voorzitter, het euro-project is mislukt. Maar de Brusselse ondemocratische elite weet van geen ophouden. Nog luider dan voorheen krijsen ze: Meer Europa!

    Daar komt minister Schäuble met een plan voor een Europese regering.

    Daar komt de heer Van Rompuy met een plan om landen te verplichten hun pensioenstelsels te hervormen.

    Daar komt de Bende van Vier – Barroso, Van Rompuy, Juncker, Draghi – met een masterplan voor een bankenunie en een begrotingsunie.

    Daar komt mevrouw Merkel die in Bondsdag, het Duitse parlement, letterlijk zegt: “Méér Europa, niet minder Europa.”

    En daar komt minister-president Rutte die één dag later zegt: Merkel zegt hetzelfde als ik: Als Merkel zegt méér Europa, bedoelt ze net als ik minder Europa.

     

    Vz, die gekkigheid, die schizofrenie moet stoppen. Wij willen de Nederlandse soevereiniteit niet in de uitverkoop doen. Wij leveren ons land niet uit aan Brussel. Niet rechtstreeks en niet via Berlijn, niet nu en ook niet in stapjes binnen 10 jaar.

    Alles wordt beslist in onderonsjes. Maar, wat gek, Nederland zit nooit aan tafel. Niet op de top in Rome vorige week vrijdag van Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje, niet op de ontmoeting van de ministers van financiën van diezelfde vier landen gisteravond. En ook niet vanavond bij het gesprek tussen Duitsland en Frankrijk. Het gaat steeds op de een of andere manier over bevoegdheden en geld, maar Rutte wordt nooit uitgenodigd, behalve als hij zijn handtekening onder een cheque moet zetten. Dan is hij van harte welkom. Ons geld willen ze wel, maar een uitnodiging zit er niet in.

    Premier Rutte is een man met twee gezichten. Hij is de politicus die eerder naar de kiezer ging met de slogan “Wij werken hard voor Europa, laten we dat eens omdraaien.” En tegelijk is hij de politicus die nu de sleutel van onze schatkist aan Brussel geeft. Door het ESM te aanvaarden, schrijft hij de grootste overdracht van Nederlandse soevereiniteit ooit op zijn conto.

    Hij is de minister-president die in zijn regeerakkoord zei: geen bevoegdheidsoverdracht. En tegelijk is hij de minister-president die 40 miljard euro – 2500 euro per Nederlander – toezegt aan het ESM-noodfonds zonder dat Nederland in noodgevallen – het zijn altijd noodgevallen – zeggenschap heeft over de besteding van dat geld. De premier zegt A en de premier doet B.

     

    Vz, ik heb een nieuwtje. Er is weer een concept van een campagneposter van de VVD uitgelekt. Vraag me niet hoe ik eraan kwam, maar hij lag opeens op mijn bureau, één van de nieuwe conceptposters van de VVD. VZ, hier is ie: “Wij houden van Europa, laten we nog meer betalen.”  Het zou zomaar een echte poster van de VVD kunnen zijn, dan zou ik het wel waarderen dat ze deze keer wel eerlijk zijn over de inzet van deze campagne.

     

    Vz,

    Vijf landen hangen inmiddels al aan de flappentap. Bijna 1 op de 3 eurolanden leven nu van ons geld. Griekenland is er nog erger aan toe dan twee jaar geleden. Het lapt alle afspraken aan zijn laars, heeft nog altijd evenveel ambtenaren als voorheen, maar wij betalen de salarissen.

    Inmiddels heeft ook Cyprus noodhulp nodig. Spanje staat op omvallen. Straks volgt wellicht Italië. En wij maar betalen. De Europese transferunie verscheept miljarden van noord naar zuid. Premier Rutte is daarvoor medeverantwoordelijk.

    Wij hebben het eerder gezegd, mijn collega Van Dijck heeft het eerder gezegd, het ESM is nog eerder leeg dan het van kracht is geworden.

    Spanje heeft twee weken geleden 100 miljard toegezegd gekregen. Dat geld moet uit het ESM komen. Nog geen halve dag later schoten de Spaanse rentes omhoog. Het helpt allemaal niet. Wij mogen straks via het ESM heel Europa overeind houden.

    En daarom roep ik de minister-president nogmaals op, ik ga door tot het bittere einde: Kom tot bezinning. Teken de ratificatie van het ESM-verdrag niet voor 12 september.

    Ik hoop dat de minister-president de beleefdheid heeft nog even te wachten en op die vraag van ons in te gaan.

    Terwijl Duitsland, Frankrijk en Italië een veto hebben, heeft Nederland dat niet. Weer hebben we niets te zeggen. Wij kunnen verplicht worden om, tegen onze wil in, miljarden in een bodemloze put te storten. Weg, Nederlands veto. Weg, Nederlandse zeggenschap over ons eigen geld. Weg, soevereiniteit.

     

    Vz, terwijl die transferunie volop draait, hopen de eurofielen morgen met de bankenunie en de begrotingsunie nieuwe stappen te kunnen zetten naar hun einddoel: een politieke unie. De Franse president Hollande wil meer geld voor het zuiden, en de Duitse kanselier Merkel wil in ruil daarvoor, als we de kranten mogen geloven, meer bevoegdheidsoverdracht naar Brussel.

    En wij, de Nederlandse burgers, zijn straks dus twee keer de klos: wij betalen twee keer.

    Eén keer met geld aan het zuiden; en nog één keer met bevoegdheden voor Brussel.

    Europa zuigt ons alsmaar dieper en dieper het moeras in. We raken als het zo doorgaat de bevoegdheid over onze begroting en banken totaal kwijt. Terwijl de kern van het probleem – de euro – niet wordt aangepakt: Landen die in de euro zitten en niets kunnen doen met hun munt of de foute dingen doen met hun munt.

    De mening van de burgers wordt nooit gevraagd. En als dat bij wijze van hoge uitzondering tóch gebeurt, dan wordt dit genegeerd. Zoals na het referendum over de Europese Grondwet in 2005. De kiezer wil niet meer Europa. De kiezer wil minder Europa.

    Wat zijn de feiten? Griekenland hangt intussen al aan het infuus voor 240 miljard euro, Ierland voor bijna 70 miljard euro, Portugal voor bijna 80 miljard euro, Spanje krijgt binnenkort 100 miljard euro.

    En terwijl Frankrijk de pensioenleeftijd vrolijk verlaagt van 62 naar 60 jaar, wordt in ons land de pensioenleeftijd verhoogd. Terwijl de mensen in Zuid-Europa met een wijntje in de zon mogen gaan zitten, moeten Nederlanders van het kabinet langer werken tot ze erbij neervallen – met het vriendelijke doch dringende verzoek – het moet tenslotte ook allemaal betaald worden, dat geld aan Griekenland, Spanje en Portugal – om ook de reiskosten voor woon-werkverkeer zelf te betalen! De BTW wordt verhoogd, de rollator uit het basispakket gehaald, het eigen risico gaat naar 350 euro, men morrelt aan de WW en het ontslagrecht, en schaft de verzorgingstehuizen af. Allemaal om maar te kunnen betalen aan Griekenland, Spanje en Portugal.

     

    Vz, de Partij voor de Vrijheid zegt: Nee tegen dit alles.

    Nee tegen de transferunie.

    Nee tegen hier bezuinigen en mensen in hun portemonnee raken en ondertussen betalen voor landen die hun broek niet zelf kunnen ophouden en de boel voor de gek hebben gehouden.

    Nee, wij laten de hardwerkende Nederlander niet bloeden voor Brussel, Athene, Lissabon, Madrid of Nicosia.

    De PVV zegt: Wij moeten een soeverein land blijven. Geen geld naar de EU of welk fonds dan ook. We hebben ons geld nodig in Nederland.

    De EU is verantwoordelijk voor de crisis. Niet Nederland.

     

    Vz, Nederland kan deze crisis overleven. Maar alléén als het zich losmaakt van Brussel.

    In zijn zogenaamde State of the Union zei commissievoorzitter Barroso eerder dit jaar over de unie: We zwemmen samen of we verdrinken afzonderlijk.

    Maar de realiteit is natuurlijk net omgekeerd; Samen verdrinken of afzonderlijk zwemmen.

    Dát is de keuze op 12 september.

    En een sterk en soeverein Nederland overhouden, dat is waar de PVV voor kiest, en waar de kiezer zich op 12 september voor uitspreekt

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ben altijd een beetje afgunstig heweest op de PVV en daarom zou ik gewenst hebben, dat er bij ons een zuster-partij had bestaan, met een V-anders daarbij : de Partij voor Vlaamse Vrijheid afgekort PVV.

    Direct na de stichting zou het VB dan een stille dood sterven, en voulà : het ‘cordon sanitaire’ zou dan kunnen mee begraven worden. Het Vlaams Blok/Belang is des duivels? Weg ermee en leve de PVV! An zijn wij en partij als een ander en niemand zal de Grote Leider (Geert Wilders) durven verketteren. Want wij hebben, weerskanten van de Staatsgrens, hetzelfde programma : twee autonome republieken, waar ieder baas is in eigen land.

    En ‘Brussel’ en ’t Belziekske? Verkocht aan de meestbiedende, desnoods aan de Gok-Chinees : als we maar kunnen scheiden in vrede…. Desnoods geven we die toe, bij een pak zeeppoeder.

    ***

    01-07-2012, 08:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.805 BART MOET STOPPEN MET AFSCHRIJVEN

    A.D. zaterdag 30 juni 2012

    805 BART MOET STOPPEN MET AFSCHRIJVEN

     

    De ideeëndief

     

    Is er rap mee weg…

    ***

     

    Het is mij waarachtig niet meer overkomen sedert de Lagere School, dat iemand over mijn schouder naar mijn lei was komen loeren om af te schrijven en met de goede punten te gaan lopen. Als Bart van de 4 Weverkes (die man kan op z’n eentje Laurel & Hardy spelen) deze blog leest, geen probleem, maar wat met auteursrechten?  De vergelijking dat Europa een soort Belziek extra large is geworden ® is MIJN IDEE van jaren geleden al.

    De vergelijking gaat des te meer op, daar zelfs in het uiteenvallen, Europa het spiegelbeeld is van het kleine Belziekske.

     

    Kroniekje over :

    '

    Europa is België XL aan het worden'

    donderdag 28 juni 2012, 08u46

    ***

    .N-VA-voorzitter Bart De Wever gelooft niet dat de Europese top in Brussel, die vandaag begint, veel zoden aan de dijk zal brengen. 'De voortekenen zijn slecht.' Eurocommissaris Karel De Gucht (Open VLD) meent dat de Europese legitimiteit uitgebouwd moet worden. Dat verklaarden ze in een debat in De Ochtend op Radio 1.

    'De voortekenen voor de Europese top zijn slecht', aldus De Wever. 'Links is in opmars in Europa, met bijvoorbeeld Hollande in Frankrijk, en bij de socialisten wordt de realiteit nog altijd niet onder ogen gezien'.

     

    Volgens de partijvoorzitter willen de socialisten 'wel bepalen, maar niet betalen. Men wil wel solidariteit, maar geen responsabiliteit'. 'Europa is een beetje België extra large aan het worden', klinkt het.

     

    Ook De Gucht liet zich kritisch uit over de socialisten, en haalde uit naar de Franse president, die tijdens zijn korte ambtsperiode het minimumloon al heeft verhoogd en de pensioenleeftijd verlaagd. 'De verschillende logica's', die nu bij de Europese leiders over het oplossen van de eurocrisis de ronde doen, 'zijn niet altijd verzoenbaar'.

     

    'Enerzijds zijn er diegenen die eerst alles op orde willen zetten, voor we verder gaan, anderzijds zijn er diegenen die willen groeien en willen blijven doen wat we doen, zodat de crisis zichzelf zou oplossen. Maar die twee zijn niet verzoenbaar', aldus De Gucht.

     

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : socialisten kunnen beste goede mensen zijn, maar ze mogen nooit dicht bij de Schatkist kunnen komen. Voorbeeld is weer de nieuwe Sabena, Brussels Airlines. Na amper een paar jaar met Staatssteun weer op de been geholpen te zijn, kijkt men daar weer tegen een afgrond van 30 miljoen Euro. Als dat geen bewijs is van ‘goed bestuur’, weet ik het ook niet meer.

    Ook de Gemeenten zijn zowat allemaal in hetzelfde beddeke ziek : zwart van de schulden en geen hoop op beterschap.

    Och God ja! Ik zou het over Bart hebben… Als over een varkentje met een lange snuit en het vertelselke is uit.

    ***

    30-06-2012, 09:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.804 KRONIEK VAN EEN AANGEKOPNDIGDE ONDERGANG

    A.D. vrijdag 29 juni 2012

    804 KRONIEK VAN EEN AANGEKOPNDIGDE ONDERGANG

     

     

    ***

    Wat in Zweden gebeurt, dat moet de menselijke variant zijn van de lamming-ziekte. Ik ben wel ’n mens van den buiten, en ken dus een en ander over de natuur. De praktijk dus, en niet alleen de theorie zoals de Groenen. Anders gezegd : ik ben een doe-mense en heb m’n hele leven geantwoord aaan stadsmensen die schimpten op den buiten omdat het daar soms stinkt naar mest, dat ze daarin gelijk hebben : een paar dagen in het  jaar kan er een al te sterke reuk hangen van afval en verderfelijkheid, maar is dat in de stand niet elke dag zo?

    Over lemmingen echter moet ik voortgaan op van horen zeggen. Om schijnbaar niet te achterhalen redenen storten die zich als complete legerscharen van de rotsen in zee, om te verdrinken. Enfin, ik moet het U niet uitleggen, in Zweden (en elders) doet zich hetzelfde fenomeen voor. Een soort van universele verdwazing die aanstekelijk werkt.

     

    Kroniekje over :

    Zweden ontploft

    Posted on 27 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

    De Zweden worden een groot volk. Onlangs steeg  haar bevolking tot over de 9,5 miljoen. Gedurende  de afgelopen zeven jaar met 500.000 personen, onder wie bijna 400.000 immigranten, vooral Somaliërs, Afghanen en Irakezen. De bevolkingsexplosie gaat maar door. Een nieuwe Zweedse wetgeving houdt in dat de immigratie- en familiehereniging aanzienlijk worden vergemakkelijkt. Tot nu toe konden de autoriteiten asielzoekers zonder papieren weigeren, maar een nieuw vonnis verbiedt dat, omdat het voor mensen in chaotische omstandigheden misschien moeilijk is om voldoende waarmerking te verkrijgen.

     

    Jonge padvinders

     

    Asielzoekers hebben de neiging om kinderen zonder toezicht vooruit te sturen naar Zweden. Voor zover zij jonger zijn dan 18 jaar hebben ze een wettelijk recht op huisvesting en een nieuw leven in Zweden. De autoriteiten proberen uit te zoeken welke bedriegers er waarschijnlijk 18-20 jaar oud zijn en daarom meteen zouden moeten worden afgewezen, maar de exacte bepaling van hun leeftijd is lastig zonder papieren. De Zweden hebben hun claim te accepteren. Vertrouwen is beter dan controle.  De ondersteuning van deze jongeren in instellingen kost tot 5.000 Zweedse Kronen (± € 570,-) per dag. De gemeenten krijgen de gemaakte  kosten van de staat terug, maar kunnen niet weigeren om de “kinderen” te accepteren.

     

    In de volgende fase volgen de families van de grotere kinderen uit bijvoorbeeld Somalië om gezinshereniging te verkrijgen in Zweden. En dergelijke familiereünies zullen naar verwachting jaarlijks toenemen met 15.000 personen, wat het totaal brengt op 50.000 tot 60.000 per jaar.

     

    Alles stijgt

     

    De kosten voor de Zweedse belastingbetaler voor al hun nieuwe landgenoten uit warmere landen zijn stijgende. Alleen al de kosten voor voedsel, huisvesting, administratie etc. totdat ze asiel hebben gekregen, zullen in 2012 tot acht miljard Zweedse Kronen bedragen. De royale Zweedse subsidietarieven en sabbaticals voor gezinnen zijn ook op zichzelf duur en ze waren niet bedoeld voor asielzoekers zonder werk, maar met veel kinderen.

     

    “De dagelijkse verzorging voor een asielzoeker kost Zweden tot 5.000 SKr. per dag “

     

    De totale instroom van asielzoekers zal naar verwachting 90.000 personen per jaar zijn. De prognoses worden constant aangepast, vooral omdat geruchten in bijvoorbeeld Somalië en Afghanistan nu zeggen dat Zweed worden eenvoudig is. Men hoeft zelfs niet te werken, wat de helft van hen sowieso toch al niet doet.

     

     

     

    Kritiek verboden

     

    Zo ongelooflijk als het is, maar de enorme immigratie uit verre landen van over de hele wereld heeft niet geleid tot enig Zweeds debat dat de moeite van het vermelden waard is. Onder politici wordt het beschouwd als racistisch en ongepast om zorgen te uiten, laat staan om de snelle transformatie van Zweden te bekritiseren in proportioneel ‘s werelds grootste allochtone land. Nou, er is genoeg ruimte in de uitgestrekte bossen …  Ook worden de Zweedse media gedomineerd door vrome, geïntimideerde redacteuren die zorgvuldig elke kritiek op immigratie en de gevolgen ervan verwijderen uit hun dagbladen, websites en uitzendingen.

     

    Deense cijfers

     

    Zo is het niet in Denemarken, waar een openbaar debat over een eerlijk asielbeleid is geaccepteerd. Hoe gaat het dan in Denemarken?

     

    “Elke maand krijgen 100 afgewezen asielzoekers een nieuw opvangcentrum”

     

    Volgens het Deense Bureau voor Statistiek is de bevolking  toegenomen met 163.000 tussen 2004 en 2012. We zijn nu met 5.561.000 Denen. Daarvan zijn 445.000 immigranten (2012) en 140.000 hun nakomelingen.  Voor zover het asielzoekers betreft komen we nog niet eens in de buurt van Zweden. De Asiel Raad verwacht 5000 asielzoekers in 2012, 800 daarvan uit Somalië, de snelst groeiende nationaliteit.

     

    Maar Denemarken heeft grote moeite met het wegwerken van afgewezen asielzoekers. Hun aantal groeit met 100 per maand en ze moeten worden ondergebracht in afwachting van verscheping naar huis – of in afwachting van betere omstandigheden in hun thuisland …

     

     

     

    Nieuwe buren

     

    Daarom moeten er constant nieuwe asielcentra worden gebouwd. Onlangs ontdekten de burgers van Juelsminde dat het gehele Hotel Juelsminde Strand, in de buurt van het Kattegat, werd verhuurd aan 134 asielzoekers uit Azië, het Midden-Oosten en Afrikaanse landen. De lokale bevolking kan verwachten veel van deze nieuwe buren te zien die vragen om allerlei faciliteiten, zoals recreatie, scholing en werk. Andere centra zijn gevestigd in Ringsted, Hilleroed, en op de eilanden Langeland en Lolland. Elke maand een nieuw centrum. Momenteel wonen er zo’n 5000 asielzoekers in dergelijke centra.

     

    De toegenomen druk vanuit Somalië wordt ook gevoeld in Denemarken, vooral na een uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Het vonnis verklaarde dat Engeland niet twee Somaliërs kon uitzetten, zelfs al waren het criminelen, omdat het leven in Somalië als te gevaarlijk wordt beschouwd. Dat is dus al 17 jaar lang het geval en vandaag de dag zijn er 17.000 Somaliërs die uiterst moeilijk te integreren zijn in Denemarken.

     

    In overeenstemming met dit nieuwe vonnis hebben ongeveer 200 voorheen afgewezen Somaliërs al asiel gekregen. Hetzelfde geldt voor Iraniërs en Syriërs die niet kunnen worden teruggestuurd naar hun gewelddadige dictaturen.  Afgewezen Afghanen kunnen naar huis worden gestuurd, maar de meesten gaan in beroep en de procedure kan eeuwig duren.

     

    Waarom schrijf ik dit allemaal? Nou, ik neem aan dat, hoewel ik de problemen van Denemarken niet kan oplossen, het belangrijk is om ons de cijfers te realiseren - en wat we aan het doen zijn. Men kan de vrijheid van meningsuiting alleen overeind houden door deze ook te gebruiken in gevoelige kwesties.

     

    Bovendien is er een speciaal leedvermaak om de krankzinnige situatie te benoemen die de domme Zweden voor zichzelf hebben gecreëerd.

     

    h/t Snaphanen.dk

     

    Auteur: Bent Falbert, voormalig hoofdredacteur van Ekstrabladet (gepensioneerd)

     

    Vertaling uit Ekstrabladet door Michael Laudahn

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : is het spijtig dat wij Vlamingen onze eeuwenlange ervaring als melkkoe van onze bezetters niet kunnen verspreiden in het Zwöds.

    Naast deze intriestz verslaggeving over Zwöden, bereiken ons echter gelukkig ook positieve geluiden over Hongarije.

    ***

     

    Het Hongaarse parlement heeft afgelopen maandag de straffen voor het beledigen van nationale symbolen aangescherpt. Wie in het vervolg het volkslied, de vlag of het wapen beledigt, kan rekenen op tot een jaar gevangenisstraf.

    243 parlementariërs stemden voor de nieuwe regeling, 45 stemden tegen bij 43 onthoudingen, bericht het Hongaarse persbureau MTI. Als nationaal symbool geldt na een ingediende motie van de Jobbik-partij ook de Stefanskroon.

     

    Strafrechtelijke aansprakelijkheid verlaagd naar 12 jaar

     

    De wet maakt deel uit van een fundamentele hervorming van het Hongaarse Wetboek van Strafrecht. Ook werden o.a. de straffen voor geweldsmisdrijven, economische criminaliteit en seksueel misbruik verhoogd. De strafrechtelijke aansprakelijkheid voor zware misdaden werd verlaagd van 14 jaar naar 12 jaar. (wet lejeune kennen ze daar niet !)

     

    Het recht op zelfverdediging werd daarentegen uitgebreid. Zo hebben de rechters in het vervolg de mogelijkheid om vaker zelfverdediging te laten gelden. Aanvallen op politieagenten en ambtenaren in functie worden in plaats van met 3 jaar tot nu toe met 5 jaar gevangenisstraf bestraft. Ook tegen schijnhuwelijken, waarmee buitenlanders het staatsburgerschap proberen te verkrijgen, moet harder worden opgetreden. De veranderingen treden op 1 juli in werking

    Post Scriptum;

    Gisteren was het weer prijs met de uitdrukking ‘ Brood en Spelen. Een beetje belangrijk matchke op TV (Germania-Italia)of daar moest het pub liek all over the world weer een lepeltje multiculti binnen krijgen : RESPECT voor de ‘Diversity’

    Ik kan er niets aan doen, maar het beeld van de Pablo Picasso-mens komt mij dan telkens voor ogen : de PP-mens. Men zal maar tevreden zijn, als er geen normale mensen meer zijn, maar allemaal een soort Picasso-figuren, met hoofden zonder lichamen of ledematen, en ledematen met alleen maar hoofden in zij-aanzicht met slechts een scheel oog maar wel met wapperende oren. Kleur : appelblauw-zeegroen

     

    ***

    29-06-2012, 12:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.802 DE MELKBRIGADE VOOR DE RECHTERS

     

    A.D. vrijdag 29 juni 2012

    802 DE MELKBRIGADE VOOR DE RECHTERS

     

     

    ***

    Als de rechtsstaat faalt, justitie onbekwaam is en de Dienaren der Wet dus zelf het Recht in handen menen te moeten nemen…. Dan is er wat loos. Uit onmacht begint men dan te’ schieten op de kleine man. 

     

    Kroniekje over :

    Agenten gebruikten daklozen als trampoline

    woensdag 27 juni 2012, 03u00

    ***. 

    BRUSSEL - De Brusselse raadkamer buigt zich vanochtend over de doorverwijzing naar de strafrechter van veertien agenten van de spoorwegpolitie. 'Uit frustratie' viseerden ze daklozen die zich ophielden in het Brusselse Zuidstation. Ze gedroegen zich, tijdens de diensturen en in uniform, ronduit als gewelddadige racisten en vernederden de daklozen met allerlei 'grappen'.

    Onmenselijke behandeling, racisme, diefstal met geweld, opstellen van valse processen-verbaal, opzettelijke slagen en verwondingen, gebruik van ongeoorloofd geweld en het niet bijstaan van personen in gevaar: de waslijst aanklachten tegen veertien federale agenten van de spoorwegpolitie is ellenlang. En vooral ronduit schokkend.

     

    De feiten kwamen in 2010 aan het licht na een onderzoek van de Algemene Inspectie en daaropvolgend de plotse degradatie van sommige politie-inspecteurs, maar dateren al van 2006. Officieel moesten de agenten in en rond het station de veiligheid garanderen. Maar tussen 8 januari en 26 november 2006 vierden ze hun frustraties bot tegenover minstens vijftien daklozen die rondhingen in het Brusselse Zuidstation.

     

    Hoofd geklemd in kast

     

    Sommige daklozen werden meermaals mishandeld en vernederd. De favoriete tactiek van de agenten: daklozen vernederen via een misplaatste 'grap'. Zo kreeg federaal agente Christelle L. tijdens een interventie van haar collega's een man zonder papieren 'als verjaardagscadeau.' De man werd vervolgens meegesleurd naar een politiekantoortje onder het station. Daar werd hij - de handen geboeid op de rug en het hoofd geklemd in een bureaukast - geslagen met een stroomkabel.

     

    En nog was de lijdensweg van de man niet voorbij. Hij werd op de grond gegooid, waarna een agent op hem sprong alsof hij op een trampoline stond. De Algerijnse sans-papiers werd uiteindelijk in een kast opgesloten.

     

    Sommigen agenten, zoals Audrey N., schepten er ook genoegen in om tijdens interventies herhaaldelijk in de testikels van daklozen te trappen. Uit het lijvige dossier dat het Brusselse parket opstelde blijkt zelfs dat een agent zich kwaad maakte op een zigeunermeisje (12) en er niets beter op vond haar paardenstaart door te knippen. De haren werden voor de ogen van het meisje in een wc-emmer gegooid.

     

    'De in verdenking gestelde agenten handelden naar eigen zeggen uit frustratie met het gerechtelijke systeem', zegt iemand die de meerderheid van de veertien agenten goed kent. 'Ze waren kwaad omdat mensen die zij oppakten voor misdrijven enkele dagen later toch opnieuw in het station opdoken.'

     

    Klokkenluiders bedreigd

     

    Maandenlang gingen de mishandelingen door. Om het buitensporige gedrag onder de mat te vegen, stelden de agenten valse processen-verbaal op. Eind 2006 trokken enkele geschokte collega's bij de spoorwegpolitie aan de alarmbel en alarmeerden de Algemene Inspectie van de federale politie (AIG). Het gevolg liet zich raden: de klokkenluiders werden bedreigd, sommigen vonden hun privévoertuig beschadigd terug.

     

    Uiteindelijk werden alle betrokken agenten geschorst en konden na speurwerk vijftien slachtoffers worden geïdentificeerd. De grote aanstoker bleek Philippe M., een gevechtssporter die zich zowaar kandidaat had gesteld om cursussen 'agressiebeheersing' te geven aan collega's. 'Een man met twee gezichten die stoten heeft uitgehaald die zwaar bestraft moeten worden', aldus een voormalige collega. Samen met twee andere agenten nam hij ontslag. De schorsingen werden later omgezet in verplichte overplaatsing naar een andere dienst.

     

    'Puur racisme'

     

    De Brusselse raadkamer beslist vanochtend of alle veertien personen - zeven mannen, zeven vrouwen - zich binnen enkele maanden ook effectief zullen moeten verantwoorden voor een Brusselse strafrechter. Sommige agenten riskeren in het slechtste geval een gevangenisstraf van vijf jaar.

     

    Het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding heeft zich in dit dossier burgerlijke partij gesteld. 'Het gaat hier om gratuit geweld op mensen van buitenlandse origine. Een zuivere vorm van racisme dus', klinkt het.

     

    De kans bestaat dat niet alle veertien (ex-)agenten voor de strafrechter moeten verschijnen 'Sommigen in dit dossier zijn meelopers en hebben zelf geen misdrijf gepleegd', zegt advocaat Marc Uyttendaele, die twee agenten verdedigt.

     

    Ook een bron dicht bij het onderzoek bevestigt dat: 'Voor sommigen is dit hele verhaal al jaren een nachtmerrie. Ze zijn erbij gelapt door collega's die niet alleen willen opdraaien voor hun zware fouten.'

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : dit smeuïg verhaal komt integraal uit De Schandaard : waar anders. Het is zo eenzijdig beschuldigend geschreven, dat de Dienaren der Wet van direct naar den bak mogen. Want deze keer hebben ze er zelf op geklopt, in plaats van zich te laten afkloppen!

    Wacht eens! Eenzelfde ‘Justice de roi Nègres’ heeft al eens toegeslagen! Ook en vooral tegen de kleine man, die er het beste hadden geprobeerd van te maken, toen de Overheid (door onbekwaamheid en persoonlijke belangenneming) meeheulde met de vijand. Als nadien de Vrede was uitgebroken, moest de nodige show worden opgevoerd op kap van hen die hun plicht hadden blijven doen : instaan voor orde en  veiligheid. Die tijd noemt men nu : de Repressie.

    Deze gazet, de schande van Vlaanderen, is letterlijk een goedkope kopij van de haatzaaiende Soir die als eerste tekeer is gegaan tegen de metro-politie. De dag na de Meesters mochten dan de knechtjes de vertaalde teksten opvoeren… Uiteraard, naar goede hoernalistieke gewoonte, zonder de bronnen te checken, of de ‘verdachten’ te horen en die minstens, tot hun schuld vaststaat, het voordeel van de twijfel te geven.

    Wijlen LDL zou hier tot op het bot zijn gegaan, meer zelfs, tot op het merg. Helaas, dat soort journalisten zijn er niet meer; Het zijn allemaal hoernalisten geworden, die hun pen verkopen aan de meestbiedende.

    Besluit : ik heb als brave burger liever een ontmoeting op een verlaten metro-perron met de drie van de ‘Melkbrigade’ van de afbeelding hierboven, dan met 3 illegalen. Meer zelfs : ik zal mij gelukkig prijzen dat het geen doetjes zijn, en hen vriendelijk groeten. Die 3 illegalen echter zal ik zo rap als mijn benen mij dragen kunnen, vluchten.

    Nu vraag ik mij af : hoe zou dat toch komen?

    Of moet ik mijn vraag richten tot dat hoopje vuil, dat daar bloedend en kreunend in een hoekje ligt, met zijn laatste krachten zwaaiend met zijn ‘Perskaart’, terwijl hij stamelt :’Bel AUB de polies en  om de liefde Gods, dringend een ambulance. En wilt U zo vriendelijk zijn mijn vriendin te verwittigen? Ik kom niet eten deze avond…

    ***

    Maar wat wilt U! In een losgeslagen maatschappij waar bijna de helft van de kinderen buiten het huweklijk geboren woirdt, is niets nog normaal. Dat het gezin de hoeksteen is van een gezonde maatschappij, is een sprookje geworden uit Duizend en Een Nacht. Als wij daarenboven het OCMW willen zijn van de hele wereld, is het dan te verwonderen dat personen, aangesteld en getraind om de orde te bewaren, het recht in eigen handen nemen?

    Hen daarvoor voor de Rechter brengen, is de angst langs de verkeerde kant betonneren. Alles was veel eenvoudiger geweest, als ze hun hondjes even hadden laten betijen… Gewoon een klein paragraafje aan een of andere wet toevoegen… Wat zou U hierover zeggen? ‘Om de bewakingshond te trainen, mag het dier ten allen tijde overal ingezet worden om zelfstandig op te treden in levensechte omstandigheden. Het moet echter ten allen tijde onder commando blijven staan en luisteren naar de bevelen van de Meester.’ – Wedden dat de angst rap van kant verandert?

    Ook gelezen dat de polies in Kortrijk, de Tjevenstand bij uitstek, alle illegalen voor de Rechter wil brengen? Dat is zo een van die verkiezingsbeloften die geen geld kost. Ze kosten geen geld maar brengen ook niets op, want niet één illegaal zal daardoor rapper het land uitgezet worden. Illegalen zijn ook als kiezers totaal onbelangrijk : voor de Tjeven zijn dat als wilde konijntjes die vrij mogen afgeknald worden.

    ***

    29-06-2012, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.803 OVER DE FUNDAMENTEN VAN EEN BESCHAVING

    A.D. vrijdag 29 juni 2012

    803 OVER DE FUNDAMENTEN VAN EEN BESCHAVING

     

     

    ***

    Met enige trots vermeldt de De Morgen vandaag dat er weer een breekpunt is bereikt in de verloedering van onze samenleving. Huwelijken, àls ze al worden aangegaan, zijn van korte duur en de weg-en-weer kinderen zullen er de dupe van zijn. Want het plezier en de carrière gaan voor. Mensen die De Morgen volschrijven, mogen content zijn : ook deze norm is verleden tijd en komt nooit meer terug. Ook dat is de prijs van de vooruitgang!

     

     

    Kroniekje over :

    Bijna helft van kinderen buiten het huwelijk geboren

    Bewerkt door: Ellen Provoost − 27/06/12, 14u19  − Bron: belga.be

    ***

    46 procent van de kinderen die in 2009 geboren werden, werd buiten het huwelijk geboren. Dit komt doordat dit immers niet langer de enige mogelijke verbintenisvorm is. Heel wat koppels hebben een verklaring van wettelijke samenwoning of een samenlevingscontract afgesloten. .

     

    Sinds de jaren 1960 stijgt het aantal buiten het huwelijk geboren kinderen onafgebroken. In 1969 werd slechts 2,7 procent van de kinderen buiten het huwelijk geboren; in 1989 was dat al 11,3 procent en in 1999 25,5 procent. Vanaf de jaren 1980 deed zich dus de grootste toename voor. Van dan af ging een stijgend aantal mensen vrijwillig samenwonen, en later nog, wettelijk samenwonen. Dat blijkt uit cijfers die de FOD economie vandaag publiceert.

     

    De grote meerderheid van de kinderen (87 procent) wordt nog altijd geboren binnen een of andere vorm van verbintenis (huwelijk, verklaring van wettelijke samenwoning of samenlevingscontract). Het aantal kinderen dat daarbuiten geboren wordt, is de voorbije 10 jaar zo goed als onveranderd gebleven.

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : dat dergelijke losgeslagen samenleving de ideale voedingsbodem is voor de Muzellarij, staat buiten kijf. Het is vervolgens eigen aan de menselijke natuur om te zoeken naar geborgenheid. Het Christendom is zo goed als vernietigd en de burgermoraal is zo rekbaar en even bevuild als de onderbroek van een 10-tons dame…. Tja… de Islammers ruiken nu al hun kans!

     

    ***

    29-06-2012, 11:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.801 TEKEN AAN DE WAND UIT FRANKENLAND

    A.D. woensdag 27 juni 2012

    801 TEKEN AAN DE WAND UIT FRANKENLAND

     

     

    ***

    Onderaan vindt U als afsluiter, de tekst van een binnen gelopen mailtje die al enkele dagen op mijn maag is blijven liggen. Het spijt mij, maar als illustratie bij dit artikel, kan ik alleen maar de huichelachtigheid van de media beklemtonen. Nergens beter dan in deze cartoon (gevonden bij http://www.bloggen.be/roeland/ is de hersenspoeling duidelijker….

    Denk alleen maar aan de verspreiding van het begrip ‘Arabische Lente’, daar waar bedoeld wordt anarchie om de gedwongen rust van Sharia te kunnen doorvoeren. Wie ‘sharia’ zegt, zegt het land van de Ayatollahs en het terugdraaien van de klok met een paar honderd jaar…. Nu onderwijst men daar aan de Universiteiten opnieuw dat de zon rond de aarde draait….

     

     

    Kroniekje over :

    Frankrijk krijgt een buitenlander-multicultiregering in plaats van echte Fransen

    Posted on 25 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

     

    De Fransen worden geregeerd door een uit allerlei landen aangewaaide multiculti-overheid. En deze thuisloze immigranten, die uit allerlei landen in een gouddelverstemming zijn over komen waaien naar Frankrijk, willen de Franse manier van leven vervangen door hun morele eigen ideeën. Zo´n onthoofddoekte migrante  wil bijvoorbeeld alle prostitutie verbieden.

     

    Francia estrena Parlamento multicolor (Frankrijk krijgt een multiculti-parlement)

     

    Het is een verzameling van allerlei huidskleuren, een verzamelbekken van culturen en (gedeeltelijk brutaal tegenstrijdige) ethische gedragswijzen.

     

     

     

    Kader Arif, de Algerijnse moslim, die in Frankrijk Minister van Defensie is. Wellicht zweert hij minder op de Franse grondwet en meer op de Mohammedaanse koran.

     

    “De vergaderzaal is veel minder blank!”, jubelt Le Republican Lorraine en toont de gouddelver-migrant Kader Arif uit Algerije, wiens voorouders in zijn geboorteland misschien nog op blote voeten achter de kamelen aanliepen, die echter in Frankrijk de socialistische grote meneer mag spelen.

     

    Hier nog enkele andere geïmmigreerden, die door de staatsgreep van de socialisten de Fransen in de regering verdringen.

     

    Hoge commissaris voor verscheidenheid Yazid Sabeg, Algerijn

     

    …Afgevaardigden voor Parijs van Noord-Afrikaanse komaf (Kader Arif, Malek Boutih, Kheira Bouzane, Chaynesse Khirouni en Razzy Hammadi), eentje uit Tsjaad (Seybah Dagoma), eentje uit Iran (Pouria Amirshahi) en eentje uit Brazilië (Eduardo Rihan Cypel).

     

    Seybah Dagoma, 34, met Bertrand Delanoe, economische zaken…

     

    Terwijl er slechts twee afgevaardigden van het Front National in het parlement kwamen.

     

    En France24 bericht, dat een van deze mensen, die destijds alleen met oude kleren naar Parijs kwamen, misschien met behulp van een mensensmokkelaar het land binnenkwam, nu de minister speelt en alle prostitutie wil afschaffen:

     

     

     

    De onthoofddoekte migrante uit het islamitische Noord-Afrika heet Jajat Vallaud-Belkacem (een tongbrekertje, dat vermoedelijk geen enkele Française, die onder haar heerschappij zal lijden, ooit goed kan uitspreken).

     

    Frankrijks nieuwe Minister voor Vrouwenrechten Najat V.-B. begint haar missionering ermee de prostitutie in Frankrijk te willen uitroeien. Ze wil een wet tegen pooiers invoeren, die verbiedt geld voor seks te vragen. Enkele werknemers in de seksindustrie en de politie zien dat echter anders.

     

    Het is bijna onmogelijk om dit nieuws op een enigszins zakelijke manier te schrijven. Of men het kan lezen zonder door te flippen?

     

    Bron:

     

    http://www.kybeline.com/2012/06/24/frankreich-bekommt-eine-multikultiregierung-statt-franzosen/#more-35853

     

    Auteur: Kybeline

     

    Vertaald uit het Duits door:

     

    E.J. Bron

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : nu volgt de tekst van de aangekondigde veelzeggende mail…. Met excuses voor de Franse taal, maar dat is maar ’n klein frivoliteitje naast zoveel andere…

    ET DIRE QU' ILS SE PRESENTENT COMME: LA REPUBLIQUE "EXEMPLAIRE" !!!!!!!!!

    D'autres histoires cachées de la gauche remontent à la surface

    A ce jour,
    - Le divorce de Denis et Valérie Trierweiller n'a pas encore été prononcé. La girl friend, qui a déclaré qu'elle ne serait pas une potiche et qu'elle aurait un rôle politique, est donc mariée, mais avec un autre homme que le Président de la France.


    - Saint François Hollande, de son coté, qui a eu 4 enfants avec Ségolène Royal, a eu une fille en 1988 avec Anne Hidalgo, première adjointe au Maire de Paris, alors qu'il était en couple avec Ségolène.
    - Pour se venger, Ségolène Royal
     a eu une histoire de cul pendant plusieurs mois avec Jean-Marc Ayrault lorsque François Hollande était avec Anne Hidalgo.

    Avec ces triangulaires de cette gauche hautement morale, il se passe donc ceci :

    A) Hollande prend l'amant de son ex comme premier ministre, probablement pour ne pas faire de vagues.

    B) Anne Hidalgo qui a probablement un bon petit dossier sur François Hollande, lui suggère lourdement de prendre Delanoé comme Ministre car elle veut récupérer la Mairie de Paris. 
    Ce qui rend Trierweiller hystérique.

    C) Ségolène Royal veut le perchoir à l' Assemblée Nationale.
     Les enfants du couple qui ont beaucoup de mal à voir pavoiser Trierweiller toujours "bigame", insistent à juste titre auprès de papa Hollande afin qu'il donne ce perchoir à Maman Ségolène (c'est la moindre des choses). Ce qui re-rend Trierweiller hystérique.

    D) Voilà un président qui vraiment
    , a les coudées franches pour faire ce qu'il veut et appliquer son programme ! IL EST JUSTE UN PEU MANIPULE…

    E) Maintenant, le président normal est en couple avec Valérie Trierweiler, du nom du mari dont elle n'a pas encore divorcé. Cette Valérie Massonneau est la petite fille du fondateur de la banque Massonneau et Cie, qui sera rachetée par le Crédit de l'Ouest, lui même racheté par CIC Ouest. Par ailleurs, Valérie Massonneau est actionnaire de la chaîne Direct 8.

    Bref, le "mec normal" nomme premier ministre celui qui l'a fait cocu, et vit avec une rentière qui fait semblant d'être pauvre...

    E) Les Français "normaux" peuvent constater que la Gauche ne les prend pas du tout pour des cons !

    Ces informations sont rigoureusement exactes
    , diffusez les très très largement (vous pouvez vérifier avant si vous le désirez)

    Infos venant de journalistes de gauche...
    Ref
    : La Gauche et le Sexe, Anna Alter et Perrine Cherchève, journalistes à Marianne.

    Editions Danger Public

    *** 

    27-06-2012, 11:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.880 DE NAGALM VAN NAPALM

    A.D. dinsdag 26 juni 2012

    880 DE NAGALM VAN NAPALM


    Zelfontbrandend en onblusbaar….

     

    Zelfs de oorlogswetten verbieden het….

    ***

     

    Nee, wat volgt is geen gewone nagalm van de gebeurtenissen in en rond Oslo. Het is vandaag nog net geen Syndroom van Stockholm, maar wat niet is kan komen. Oslo en Stockholm liggen dicht bij elkaar. Dat napalm een mooie alliteratie gaf met nagalm, was meteen mooi meegenomen. Ik denk dat napalm ooit een vriendelijker gevolg zal zijn dan wat er daar in Noorwegen onderhuids broedt….

     

    Kroniekje over :

    Breivik-slachtoffer eist meer vrijheid van meningsuiting

    Posted on 25 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

    Op 22 juli 2011 ontsnapte hij op het Noorse eilandje Utøya ternauwernood aan de dood. Nu eist Bjørn Ihler meer vrijheid van meningsuiting en wil dit doel ondersteunen met de oprichting van een nieuwe stichting. Bijbedoeling: Niemand moet zich zoals Breivik niet gehoord voelen en alleen nog geweld als oplossing te zien.

     

    “Die Welt” bericht:

     

    “We hebben meer openheid nodig, zoals minister-president Jens Stoltenberg zei”, zegt Ihler. “Maar dat betekent voor mij, dat we moeten praten en discussiëren met rechtsen en rechts-extrmen, opdat zij een mogelijkheid hebben om zich uit te spreken en niet gewelddadig te worden.”

     

    Met zulke zinnen geeft hij aanstoot. Zo werd de uitspraak door het grote publiek niet bedoeld, wordt er gezegd. (…)

     

    Dat heeft hem al meerdere waarschuwende telefoontjes uit de partijcentrale opgeleverd. Bjørn Ihkler wil zich daardoor niet uit het veld laten slaan. “Ik ben eraan gewend om in de minderheid te zijn”, zegt hij zelfbewust.

     

    Hij wil een NGO (niet-regeringsorganisatie) oprichten om de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. “We hebben discussies nodig waar iedereen aan mee kan doen”, zegt de aanstaande theaterwetenschapper. Dat zou ook voor extremisten gelden. (…)

     

    Bjørn Ihler is ervan overtuigd: “Daarbuiten denken velen zoals hij. En wat ik heb meegemaakt, mag nooit meer gebeuren.”

     

    Een zonder twijfel te begroeten concept, dat in een democratie eigenlijk normaal zou moeten zijn.

     

    Bron:

     

    http://www.pi-news.net/2012/06/breivik-opfer-fordert-mehr-meinungsfreiheit/#more-261186

     

    Vertaald uit het Duits door:

     

    E.J. Bron

     

    (www.ejbron.wordpress.com)

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : deze jonge man heeft bijna de boodschap begrepen. Als er gesproken kan worden, wordt er ook, veronderstel ik toch, geluisterd. Van luisteren moet dan ‘doen’ komen, en daar is het juist dat het schoentje knelt. Er mag niet geluisterd worden naar lieden die de waarheid willen.

    Want de elite houdt niet van knellende schoentjes, en in plaats van het nodige te doen om die te versoepelen, zal men er de voorkeur aan geven de gesprekken te verbieden. Het arsenaal verbods-artkelen is bekend : racisme is strafbaar en  wie niet denkt als de elite denkt racistisch….

    Een mens zou er op de duur moedeloos door worden, of….beginnen …schieten…..

    Ik zeg dit, omdat ons geruchten (en pers-artikelen) bereiken over een onderafdeling van de shariafanaten for Belgium. Ze heten zich dapper ‘Sharia4Kortrijk’ en ze zijn volgens Wolletje DeClercq niet bijster welkom in zijn Groeningestad. Maar optreden doet die niet, zolang die gasten kalm blijven.

    Wolletje Declercq is dus een Hele Piet. Al zou ik hem (om in de Noorse richting te blijven kijken) eerder een echte Quisling noemen….

    ***

    27-06-2012, 10:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.879 ONZE EIGEN NATIONALE FEESTDAG NADERT WEER

    A.D. dinsdag 26 juni 2012

    879 ONZE EIGEN NATIONALE FEESTDAG NADERT WEER


    De Zwöden geven het voorbeeld

     

    ***

    De Noorderse landen zijn ons altijd een beetje voor geweest, eerst in de algemene sociale welstand, later ook in de WILDE en ongebreidelde immigratie, het ene bijna als het logisch gevolg van het andere. In Nederland is de anders wel sympathieke Maxima ons ook voor geweest, om te verkondigen, Urbi et Orbi, dat hij/zij niet bestaat, dè Nederlander. In Zweden wil men zich zo rap mogelijk ont-Zweden, in de zin zoals de Grote Vermagerde het ook wil bij ons : wij verdampen onszelf om op te gaan in een multicultureel Europa. Post-Communistisch, dat spreekt vanzelf.

    Wat hij er niet bij zegt, maar wel denkt, is dat de volgende stap de Islamisering zal zijn. Eens zover, zal de man zich nog wel ‘outen’ als Moslimbroeder van het fameuze ras der Tjeven. Dat zijn de mensen met de gespleten tong, die altijd klaar staan om uitleg te geven.

     

    Kroniekje over :

    Nationale Feestdag van Zweden (van zelfhaat)

    Posted on 24 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

    Door te bestuderen hoe de Zweedse politici en media ideologisch Zweden aanvallen op zijn eigen nationale feestdag, zal dit essay laten zien hoe Zweden heeft opgehouden te bestaan als een trotse en tolerante natie. Het zal laten zien hoe een antinationalistische, marxistische gedachtegang wordt verspreid door topambtenaren, waaronder de Koninklijke Familie, en door de overgrote meerderheid van de diverse Zweedse media en onderzoeksinstellingen.

     

    In zijn essay “Het geval Zweden” sprak Fjordman over het land als een vervelend en “angstaanjagend voorbeeld van politieke correctheid en zelfhaat en als zodanig kan dienen als een waarschuwing voor anderen”. Hij merkte ook op dat Zweden bezig is zichzelf in een ongekend tempo te vernietigen, bijvoorbeeld met betrekking tot hoe de Zweden binnen enkele decennia een etnische minderheid in hun eigen land zullen worden. Terwijl dit zeer waarschijnlijk is, vindt de deconstructie niet alleen in termen van fysieke immigratie en demografische veranderingen plaats. Het gaat ook over de deconstructie van traditionele Zweedse waarden en percepties.

     

    We hebben het over een monster met tentakels dat bestaat uit journalisten, politici, ambtenaren en onderzoekers.  Een helaas prachtige tijd om dit beest uit het donker te zien verschijnen, is wanneer het jaarlijks probeert de nationale feestdag van Zweden aan te vallen, die zich afspeelt rond de 6e juni. Elk jaar worden we er op deze dag aan herinnerd hoever het establishment en de media hun “anti-inheemse” agenda al hebben doorgedrukt. Deze dag is kennelijk een goed moment om kritiek te leveren, precies op de dag die bedoeld is om het “Zweeds  en trots op Zweden  zijn” te vieren.

     

    In het geval van Zweden zijn er vele vroegere voorbeelden van een soort van afkeer en kritiek op Zweeds te zijn. De voormalige leider van de sociaaldemocraten, Mona Sahlin, drukte dit uit op een conferentie, waar ze verklaarde dat ze “niets kon bedenken dat lijkt op de Zweedse cultuur.” En dat dit “Zweden jaloers maakt op immigranten die een cultuur, identiteit en een geschiedenis hebben die hen verbindt.” Dit, “terwijl de Zweden alleen het midzomerfeest en zulke belachelijke dingen hebben.”  De huidige premier van Zweden, Fredrik Reinfeldt van de Gematigde Partij (conservatieven in Zweden), verklaarde in 2006 dat “het enige kenmerk van de Zweedse cultuur barbarij is, terwijl al het andere te danken is aan immigratie .”

     

    De lijst van dergelijke uitspraken is lang, zeker als we de schrijfsels van de journalisten van het land bekijken. Als men kijkt naar de manier waarop het establishment politiek nauw samenhangt met de media, is de grote hoeveelheid van deze kritiek op Zweden begrijpelijk. De beroemde anonieme auteur Julia Caesar heeft geschreven over de partijdigheid van de Zweedse media. Zij denkt dat, terwijl ongeveer 40% van de Zweedse bevolking sympathiseert met de rood-groene (linkse) partijen van het land, dergelijke opvattingen worden gedeeld door tenminste 70% van de Zweedse journalisten. Volgens een studie van professor Kent Asp van de Göteborg University sympathiseert 56% van de Zweedse journalisten met de “Vänsterpartiet”, de extreme linkse partij, en 41% met de milieupartij. Volgens Asp echter sympathiseren veel meer journalisten van de door de staat gefinancierde televisie en radio, SVT en SR, met deze twee linkse partijen - meer dan 83%.

     

    Laten we deze natie afbreken.

     

    Daarom moet het feit dat politici, journalisten en onderzoekers pleiten voor culturele deconstructie op de nationale feestdag van het land niet als een verrassing komen. En dus deden ze het. Op de nationale feestdag lieten de media ons niet wachten op deze kritiek. In de vroege nieuwsuitzending lanceerde Channel 4 een “discussie” over het onderwerp “Wat is Zweedsheid? Bestaat er zoiets?”. Er waren drie deelnemers aan de discussie - en geen van allen zag zichzelf als “Zweeds”. De presentator van de tv-show vroeg of ze het gevoel hadden dat de dag iets speciaals voor hen betekende, wat resulteerde in een lachuitbarsting. Een van hen, Qaizar Mahmood, zei dat hij “wilde dat het misschien iets zou betekenen, maar het doet het echt niet.” Mahmood ging toen verder door Zweedsheid te beschrijven als een ui, gemaakt van verschillende lagen. Een van deze lagen was “de passiviteit (lees lafheid) van de Zweden, die werd getoond tijdens de Tweede Wereldoorlog”, toen Zweden zich niet verzette tegen de Duitsers. Hij vervolgde met de stelling dat er “voortdurend nieuwe lagen zijn toegevoegd aan deze ui, maar als je deze afschilt, er geen kern is van Zweedsheid of een Zweed te zijn.” Met andere woorden, er is niets te vieren, want er is niets of niemand die tenslotte Zweeds is.

     

     

     

    Deze manier van denken komt tijdens deze dag tot uiting in elke product van de journalistiek. De journalist Jan Anders Olsson riep op om de nationale feestdag te gebruiken voor de bestrijding van “hatecrimes”. ”De termen “Zweed” en “Zweedsheid” verwijzen nu in principe naar iedereen”, betoogde hij. Daarom heeft “de nationale feestdag de functie om ons er aan te herinneren dat iedereen in het bezit van het Zweeds staatsburgerschap de facto Zweed is.”’ Christian Fernandez en Anders Hellström, onderzoekers van de Universiteit van Malmö, riepen op om de nationale feestdag tot een “dag van burgerschap te maken”. Ze bedoelden dat we een ‘Us’ moeten construeren en vieren, dat het huidige, enge begrip van “Zweedsheid” verwerpt. In een column in een van de belangrijkste avondbladen van Zweden, Aftonbladet, bekritiseerde Elisabeth Höglund het gebruik van het nationale volkslied van Zweden. Höglund vond dat het lied imperialisme en brutaal kolonialisme uitdrukt, omdat het volkslied het 17e eeuwse Zweden beschrijft. Daarom was ze van mening dat het volkslied zou moet worden “herschreven”, zodat het meer correct het “hedendaagse Zweden” zou weerspiegelen.

     

    Wellicht de meest invloedrijke Zweedse nieuwssite en krant, Dagens Nyheter, is sinds de jaren ’60 een groot voorstander van dergelijke argumenten. Een dag voor de nationale feestdag deed de liberale Zweedse politicus Jasenko Selimovic in deze krant een oproep om te komen tot een “nieuwe Zweedsheid”. Hij vergeleek Zweden met de VS, wat betekent dat de samenlevingen erg op elkaar lijken zoals ze zijn opgebouwd uit veel verschillende nationaliteiten. Maar hij bedoelde dat Zweden heeft nagelaten een soortgelijk gevoel van Zweedse identiteit te ontwikkelen in vergelijking met degenen die zichzelf beschouwen als “Amerikaans”.

     

    Als je aan het Zweedse volk zou vragen of het wil dat het land wordt veranderd in een Europese versie van de VS, kan ik je verzekeren dat het dat niet zou goedkeuren. Ik heb echter al lang geleden de hoop opgegeven dat journalisten en beleidsmakers, zoals Selimovic, het eigenlijk iets zou kunnen schelen wat de Zweden willen.

     

    Deze waanzin stopte niet bij journalisten en academici, maar kwam ook voor op een meer ambtelijk niveau. Ik veronderstel dat de Koninklijke familie van Zweden gewoon niet veel andere keus heeft dan om de politieke lijn van het establishment te volgen. Voor haar is het niet langer aanvaardbaar om in de media te verschijnen en de Zweedse identiteit te vieren. In plaats daarvan bezocht op de nationale feestdag een deel van de Koninklijke familie het multiculturele Malmö in het zuiden van Zweden, waar ongeveer 40% van de bewoners “niet-Zweeds” is. In zeer uitvoerige berichtgeving in de pers over een presentatie in het operagebouw van de stad verwelkomde de Zweedse kroonprins Daniel de 300 zogenaamde “nieuwe Zweden” die waren uitgenodigd als gasten. Hij leidde zijn toespraak in door te verklaren dat “Zweeds” geen betrekking heeft op de huid- of de haarkleur, noch op accenten. Om Zweeds te zijn “is het delen van een plaats op de aarde en om een gemeenschappelijke en verantwoordelijkheid te delen”.

     

    In de stad die onlangs een ongekende moordgolf in Scandinavië heeft aanschouwd, benadrukte de prins natuurlijk ook hoe “Zweden sociaal en cultureel is verrijkt door immigratie.”

     

    Heksenjacht op nationalisme – Op de Nationale Feestdag

     

    Anders dan de ondervertegenwoordigde, nationalistische organisaties, die door de media worden bestempeld als racisten en fascisten, waren er vrijwel geen journalisten tegen die propaganda tijdens de Zweedse nationale feestdag. Echter, een uitzondering, voor velen een totale verrassing, vormde de roemruchte historicus Herman Lindqvist. Lindqvist wordt door velen beschouwd als misschien wel de belangrijkste kenner van de Zweedse geschiedenis. Als protest tegen de hierboven beschreven aanvallen op de nationale feestdag schreef Lindqvist een artikel met de titel “Stop met kotsen op de nationale feestdag”. In het artikel leverde hij kritiek op het feit dat politici en journalisten de Zweden het niet gunnen om ook maar een dag in het jaar trots te zijn op wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Lindqvist werd vervolgens geïnterviewd door een nationalistische site over het artikel. Op de vraag of er “etnische Zweden” bestaan, antwoordde Lindqvist: “Natuurlijk bestaan die.”. Hierna brak de hel los in het kleine land en de rood-groene journalisten roken bloed van mijlen ver. De privaat gefinancierde, antiracistische organisatie Expo beschuldigde Lindqvist van het samenwerken met en het ondersteunen van nazi’s. De belangrijke krant Aftonbladet schreef een artikel waarin Herman Lindqvist werd aangeduid als een “posterboy van het georganiseerde fascisme”.

     

    Samengevat:  Het Zweedse establishment, samen met zijn bondgenoten in de media en de academische wereld, propageert een kijk op het land die woest de begrippen etnische Zweden en Zweedsheid aanvalt. De dag dat de bevolking wordt verondersteld om dit anders zo fantastische land te vieren, is gekaapt om te dienen als politiek instrument.

     

    Want we hebben het hier dus niet over een klein beetje kritiek van een paar individuen. Het is een georganiseerde vorm van kritiek en deze loopt van top-down door de verschillende niveaus van de samenleving. Het is niet gewenst om datgene te vieren wat vroeger Zweden of wat Zweeds was. Je wordt aangemoedigd om jezelf, je land en je eigen volk in twijfel te trekken. Aan de ene kant wordt van de Zweden verwacht om hun eigen bestaan te ontkennen en elke notie van cultuur in twijfel te trekken. Aan de andere kant wordt van ze verwacht mensen te respecteren en te bewonderen uit andere culturen die, in tegenstelling tot hun eigen Zweedse voorouders, het land zouden hebben verrijkt. Dit voorrecht is er natuurlijk niet voor de Zweden zelf. Als je hiermee niet akkoord gaat, verdien je het blijkbaar te worden opgejaagd en lastig gevallen. Om te voorkomen om te worden bestempeld als een fascist en racist, kun je er het beste voor zorgen dat je zoveel mogelijk een hekel hebt aan jouw eigen achtergrond en mensen.

     

    Ik weet dat een groot percentage van de gewone Zweden de dag viert en deelt in de rijkdom die het land het heeft gebracht. Het is verontrustend om te zien hoe de politici, die geacht worden deze personen te vertegenwoordigen, hun eigen agenda hebben, die niet wordt gewenst door de bevolking als geheel.

     

    Aan het eind van de dag vraag ik me af: Hebben de Zweden echt politici willen kiezen die proberen hun land te deconstrueren?  Willen ze een establishment dat hun bestaan ontkent en hen op hun enige feestdag aanmoedigt zichzelf te verachten?

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de twee vlaggen bovenaan dit stukje, zijn de Zweedse. Dit wil zeggen : dat waren de Zweedse vlaggen, tot hiertoe. Die twee gekruiste balken echter zijn een doorn in het oog van elke Muzelman, elke  Muzelvrouw en elk Muzelkind, ja zelfs van elke Muzel-zuigeling. Vandaar dat er, naast een nieuw Volkslied, straks ook een nieuwe Zweedse vlag zal gecreëerd worden die mee rekening houdt met de gevoeligheden van de Overheersers..

    Als tussen-oplossing wordt geopteerd voor de Europese vlag en het Europeees Volkslied. Eenmaal de sharia officieel zal gevestigd zijn, wordt alles toch afgeschaft en vervangen door de Europese Halve Maan.

    Maar wacht eens : Zweden! Dat is het! Dat was toch tot 1905 het ene en ondeelbare Vaderland, waartoe ook Noorwegen behoorde…Dat doet er mij aan denken (nogmaals) dat Andres Breivik de juiste ‘ouverture’ op potenheeft gezet, zij het met het verkeerde instrument. Althans, dat is wat we tot hiertoe denken. Maar met wat de Zwöden zichzelf aandoen zou dat wel eens op relatief korte termijn kunnen veranderen.

    Daar heerst nu al de ‘dhimitude’, de slaafse onderdanigheid aan de Wetten van de Islam. De tweede fase is de sharia, die boven de Zweedse wetten zal geplaatst worden. Die zullen nog een tijdje mogen bestaan, maar ondergeschikt zijn aan de Islam

    In Frankrijk is de toestand heel wat overzichtelijker, maar dat is het onderwerp van een apart stukje. De H.François Hollande mag in niks worden tekort gedaan! Bij ons bevindt men zich nog in het voorgaande stadium daarvan, in de pre-dhimitude. De Elite wil wel, maar het volk is er nog niet klaar voor. Dus wordt er eerst nog wat verstrooiing gegeven : opwarming van de aarde, voetbal, festivals, velo-koersen : brood en spelen. Onderwijl wordt er verboden te discrimineren van hen die ons discrimineren en minachten, eist men respect voort de anderen, maar niet voor onszelf, worden ze met staatssteun in leven gehouden, zodat ze kunnen kweken als de konijnen. U weet wel : inheemse nataliteit 1,8 – vreemde nataliteit 8,1, maar dat mag niet geweten worden..

    11 Juli nadert weer. Men zal er alles aan doen om de essentie van die dag te minimaliseren. Of, zoals in Zweden, zich vragen te stellen over het hoe en het waarom. Er zullen gratis volksfeesten worden gegeven, met halal-BBQ, zodat de Muzelmannen en Muzelvrouwen kunnen meevieren. Want ’t is van de voor niet! Alle hens aan dek, want binnen precies 10 dagen is daar de èchte verjaardag, met nog meer halal-BBQvlees en weer van de voor niet! Het kan niet op! Want de Vlamingen zijn een werkzaam volkje die de verplichte ‘solidarité’ hoog in het vaandel voeren tot ze erbij vallen.

    ***

    26-06-2012, 17:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.878 ONDER DE HOOGTEZON VAN DE MUZELARIJ

    A.D. dinsdag 26 juni 2012

    878 ONDER DE HOOGTEZON VAN DE MUZELARIJ


    De Muzelarij, zinsbegoocheling

     

    Maar vermaard wereldbeeld.

    ***

    Dat de Muzelarij geen mode-verschijnsel is, weet onderhand iedereen. Ik zou zo zeggen : aan de vruchten kent men de boom en van in een braambos terecht komen, weten alleen zij die het hebben ondervonden. De braam, een woestijnplant, heeft er alle kenmerken van.

     

    Kroniekje over :

    Het einde van het christendom in het Midden-Oosten

    Posted on 23 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

     

    De Joodse exodus uit de landen van het Midden-Oosten na de oprichting van de staat Israël in 1948, de Suezcrisis in 1956 en de Zesdaagse Oorlog in 1967 hadden nog een emigratiegolf tot gevolg: De exodus van de christenen uit het Midden-Oosten. De periode van het christendom in het Midden-Oosten, die meer dan 2000 jaar had geduurd, nadert haar einde; als enige staat in het Midden-Oosten biedt alleen Israël de christenen nog een toevluchtsoord.

    Het christendom was in Israël, het land van de Bijbel, ontstaan. Van hieruit hadden de volgelingen van Jezus Christus het christendom naar andere landen van het Midden-Oosten verbreid: De evangelist Marcus bracht het christendom naar Egypte, de apostelen Thomas en Taddeüs naar het gebied van het huidige Irak, de apostel Paulus naar Syrië. Steden zoals Damascus, Alexandrië en Antiochia waren ooit centra van het christendom; het centrum van de oosterse rite lag in Assyrië.

     

    De islamitische verovering van het Midden-Oosten, die korte tijd na de dood van Mohammed begon, roeide de christelijke aanwezigheid uit en veroordeelde de christenen tot een tweederangs status in de islamitische samenleving. Na de zogenaamde apostasie- of Ridda-oorlogen, die Abu Bakr, de opvolger van Mohammed (“kalief”) tegen afgevallen Bedoeïenenstammen voerde, bevestigde hij de opvolging ( het “kalifaat”) d.m.v. een veldtocht, waarin hij gebieden veroverde, die daarvoor onder controle hadden gestaan van het Perzische en Byzantijnse Rijk.

     

     

     

    In het jaar 633 beval Abu Bakr zijn veldheer Chalid ibn al-Walid de strijd te beginnen tegen het Perzische Rijk. Nog datzelfde jaar viel Mesopotamië (het huidige Irak) in handen van de moslims en de jaren daarna werd het islamitische gebied nog verder uitgebreid. Na de dood van Abu Bakr keerde zijn opvolger, kalief Omar, zich tegen het Byzantijnse Rijk en veroverde na de Slag bij de Jarmuk (636 na Chr.) de hele Levant en daarna Egypte en Noord-Afrika, dus gebieden met een christelijke bevolkingsmeerderheid.

     

    Het beruchte Pact van Omar , dat kalief Omar na de Slag bij Jarmuk in het jaar 637 sloot met de patriarch van Jeruzalem Sophronius, nadat deze hen zonder verdere gevechtshandelingen de sleutels van de stad had overhandigd, is het waard om nader bekeken te worden, omdat het de basis van de islamitische wetten betreffende de behandeling van niet-moslims in de veroverde gebieden werd; het bevat een voorwaardelijke beschermingsbelofte (Dhimma), waarvan de naam dhimmi´s (beschermelingen) voor de onderworpenen werd afgeleid:

     

    De christenen verplichten zich ertoe om als tegenprestatie “voor de veiligheid voor onszelf, onze kinderen, ons eigendom en de leden van onze religie” het volgende niet te doen:

     

    1.Wij zullen niet bouwen, in onze steden noch in de buurt daarvan, nieuwe mannenkloosters,

    2.kerken,

    3.vrouwenkloosters,

    4.of kluizenaarshutten;

    5.noch zullen wij ze repareren, bij dag of bij nacht, mocht een van hen instorten

    6.of gelegen zijn in een moslimwijk.

    7.Wij zullen onze poorten open houden voor voorbijgangers en reizigers. We zullen voor drie dagen onderdak en leeftocht geven aan alle moslims die voorbij komen.

    8.Wij zullen noch in onze kerken noch in onze woonhuizen enige spion onderdak geven,

    9.noch hem voor de moslims verbergen. Wij zullen de Koran niet aan onze kinderen onderwijzen.

    10.Wij zullen onze godsdienst niet openlijk beoefenen

    11.noch iemand ertoe bekeren.

    12.Wij zullen niemand van onze familie verhinderen tot de islam over te gaan als zij dat wensen.

    13.Wij zullen de moslims respect tonen, en

    14.wij zullen van onze zitplaats opstaan als zij wensen te zitten.

    15.Wij zullen niet proberen op de moslims te lijken door het imiteren van een van hun kledingstukken, hoofdsieraden, tulband, schoeisel, of de scheiding van hun haar.

    16.Wij zullen niet spreken wanneer zij spreken,

    17.noch zullen wij hun eervolle namen dragen.

    18.Wij zullen niet rijden op een zadel,

    19.noch zullen wij zwaarden aangorden, noch enig wapen in de hand houden of op ons lichaam dragen.

    20.Wij zullen geen Arabische tekens in onze zegels graveren.

    21.Wij zullen geen gefermenteerde dranken verkopen.

    22.Wij zullen onze kruizen en boeken niet tonen op de straten of markten van de moslims.

    23.Wij zullen in onze kerken alleen heel zachtjes klappen.

    24.Wij zullen niet hard praten in onze kerkdiensten of in de nabijheid van moslims,

    25.noch zullen wij onze stem verheffen wanneer wij in een rouwstoet lopen.

    26.Wij zullen geen verlichting voeren op enige straat van de moslims of op hun markten.

    27.Wij zullen onze doden niet dichtbij de moslims begraven.

    28.Wij zullen geen slaven nemen die aan de moslims zijn toegewezen.

    29.Wij zullen onze huizen niet hoger maken dan die van de moslims.”

     

     

    Omar zou hieraan nog twee verplichtingen toegevoegd hebben: dat ze geen mannen zouden kopen die door moslims krijgsgevangen waren gemaakt en dat iedereen die geweld pleegde tegen een moslim de bescherming van het verdrag verloor.

     

    In de loop der tijd daalde het aantal christenen in het Midden-Oosten op grond van de constante vervolging door de islamitische heersers sterk, maar met het begin van het kolonialisme van het Avondland in het midden tot de late 19e eeuw verenigd met de teloorgang van het kalifaat beleefde de christelijke aanwezigheid in het Midden-Oosten een nieuwe bloei en de christenen kregen hun rechten terug.

     

     

    Deze politieke activiteit bleek echter een averechtse werking te hebben en richt zich nu tegen de christelijke bevolking in het Midden-Oosten zelf. Het panarabisme is al geruime tijd uit beeld verdwenen en wordt tegenwoordig door een heilige islami(s)tische toorn vervangen, die – volgens het hierboven omschreven voorbeeld – ernaar streeft om de christelijke bevolking als religieuze tegenstander of uit te roeien of in een tweederangs positie te dwingen.

     

    We hebben gezien hoe de christenen in Irak in de jaren na de val van Saddam behandeld werden en het is heel goed mogelijk dat het christendom in Irak de komende jaren volledig wordt uitgeroeid. Datzelfde geldt voor Syrië, waar berichten de ronde doen dat de christenen in Homs ertoe gedwongen werden een beschermingsbelasting te betalen als tegenprestatie voor hun veiligheid. Libanon, dat voor de burgeroorlog een christelijk land was, is tegenwoordig een gijzelaar in handen van Hezbollah, hoewel het nog steeds het doel is van christelijke vluchtelingen uit Irak en Syrië. En in Egypte vindt een volkerenmoord in termijnen op de Koptische bevolking plaats, terwijl de Amerikaanse president Barack Obama tegelijkertijd een politieke dialoog voert met de Moslimbroederschap…

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Nee, Jos, het is geen doemdenken, zoals U zich deze morgen terecht afvroeg op Uw blog http://blog.seniorennet.be/polkun/ . Het is voorzichtigheid, want inderdaad alle tekenen zijn aanwezig dat W.O. III in de lucht hangt. Uw analyse is dan misschien niet deze van de geleerde Perfessers die het op TV mogen komen ‘duiden’, ze heeft de aureool van waarachtigheid want ze springt van waarheid naar waarheid. Het zijn allemaal waarheden die we zelf hebben mee gemaaakt….

    Een groot nadeel van deze tijd is dat volgens de jeugd de dag van gisteren geen enkele waarde meer heeft, en zeker niet de dag van eergisteren. Wat telt is vandaag en morgen. Daar gaan ze de wereld veroveren, zonder nadenken. Zij weten dus niet dat vandaag en morgen jonge plantjes zijn die hun wortels in gisteren en eergisteren hebben.

    De jeugd doet mij denken aan jonge leeuwen, die er zeker van zijn dat de wereld bestaat dank zij hen, terwijl het juist andersom is. Voor hen zal het dan ook de eerste Apocalyps zijn van hun leven.

    Zo d’Ouden  zongen, zo piepen de Jongen….Maar Sezusmaranten, dat is een spreekwoord van lang voor Tax on Web bestond! Nu mogen zelfs de partituren van die oude kwezelaars vernietigd worden : als er al eens iets misloopt, wordt het aantal ‘servers’ van 6 op 14 gebracht en Uw geld wordt met de snelheid van het licht overgeheveld naar Vadertje Staat….

    Alzo : waarom zou men nog moeten nadenken?

    ***

    26-06-2012, 10:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.877 LUCHTBAL GROENTENKWEEK

    A.D. maandag 25 juni 2012

    877 LUCHTBAL GROENTENKWEEK

     




    ***

    Och! Zoveel hebben die niet gekost! En het ruikt naar ‘Groen’, al is het wel teveel gevraagd om zoals de natuur het altijd gewild heeft, het op de grond te doen. De moderne mens wil ‘groen’ op zijn maat en liefst zonder ook maar de kleinste inspanning.

    Binnen de kortste keren liggen die balen vol drugspuiten, zijn de plantjes uitgerukt of bepist en bekakt zoals Marokkaantjes plegen te doen overal waar ze zich beginnen thuis te voelen. Het tuingerief, hen grootmoedig ter beschikking gesteld door ’t Stad zal vlug versjacherd zijn, of aangewend om oude vrouwtjes te molesteren. Waarlijk : zie naar Palestina : de Islammers hebben er een handje van weg om elk vruchtbaar stukje grond binnen de kortste keren in een dorre woestijn te veranderen. Hier zal dat niet anders zijn!

     

    Kroniekje over :

    Luchtbal kweekt eigen groenten en fruit

    De mensen die op de Antwerpse wijk Luchtbal wonen, kweken vanaf vandaag hun eigen groenten en fruit. Op een stukje grond midden in een huizenblok legden ze een echte stadstuin aan. Het initiatief komt van de stad, maar de buurt steekt zelf de handen uit de mouwen. Zo wordt het samenleven verbetert en leren de mensen opnieuw dichter bij de natuur te staan

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : afspraak volgend voorjaar….als de burenrizies zowat voorbij zijn en er misschien doden zijn gevallen omdat wie niet gezaaid, wel ge-oogst heeft, en wie wel gezaaid of geplant heeft,  de volgende morgen de vruchten van het zweet zijns aanshijns is verspeeld. O Zaligheid der Onnozelen, Uw naam is ‘Stadstuin-groentenbak’, als een koe in een aquarium die door de vissen gemolken wordt…

    ***

    25-06-2012, 16:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.876 HET ELFDE GEBOD VAN DE SCHANDAARD

    A.D. maandag 25 juni 2012

    876 HET ELFDE GEBOD VAN DE SCHANDAARD


    Het Islam Gouden Kalf

     

    ***

    Het was maar om te zwanzen, dat 11de Gebod, want het grootste deel van de vroegere 10 Geboden is al lang voorbij gestreefd of afgeschaft. Sommigen zijn zelfs ronduit 180° gekeerd.

    “Vlucht het stelen en bedriegen, ook de achterklap en ’t liegen” : het zijn juist die dingen waarin De Schandaard uitblinkt. Dit Goddelijk Gebod wordt als een jas gedragen met de voering langs buiten! En wie het anders zegt, is een vuile racist.

     

    Kroniekje over :

     

     

    Elfde gebod: moslims knuffelen

    23 juni 2012 • 07.55u Website Vlaams Belang

    ***

     Kijk, voor één keertje kunnen we een opiniestuk van De Standaard wel smaken. Omdat het de platgetreden paden verlaat en de draak steekt met de politieke correctheid. “Alles komt goed”, schrijft Joost Vandecasteele, schrijver en komiek.

     

    “Na de zomer wordt ook heel het multiculturele debacle opgelost. Toch voor eventjes. Als de blanke gemeenschap alle schuld op zich neemt en een heuse knuffelcampagne wordt opgestart. Bij elke vorm van eikelgedrag van een allochtone jongere zijn alle aanwezige blanken verplicht hem te omarmen en toe te fluisteren: ‘het is jouw schuld niet, wij hebben jouw in de steek gelaten.’ Elke keer als ze onnodig aan de noodrem van de roltrap trekken, elke keer als ze een vrouw voor hoer uitmaken, zelfs elke keer als ze de straat blokkeren met hun wagen, worden ze de auto uitgesleurd om geknuffeld te worden.”

     

    Media-invasie van gematigde moslims

     

    “In het begin zijn er strubbelingen, bloedneuzen en verwijten van racisme”, gaat Vandecasteele gevat verder. “Maar blanken blijven volhouden, ook omdat de weigering om te knuffelen een GAS-boete (Gemeentelijke Administratieve Sanctie) oplevert wegens mogelijk veroorzaken van overlast. Maar de knuffels zijn maar het begin van de blijkbaar broodnodige betutteling die sommige columns promoten. Daarna begint de media-invasie van de gematigde moslim. In elk spel- of praatprogramma, zelfs die gepresenteerd door Ben Crabbé, komt een telegeniek meisje in een hoofddoek herhalen wat er wel of niet in de koran staat. Op elke zender, op elk uur, tot geen enkele moslim ons nog bang maakt, maar wel ontzettend verveelt…”

     

    “Maar we zetten door, want we willen er voorgoed vanaf zijn, van het gezeur en de problemen en het schuldgevoel en het gedoe? Als het moet, dan zegt de blanke maar sorry op alles, als het maar opgelost geraakt. En het lukt. Toch voor eventjes. Tot een labiele idioot het allemaal weer verpest.”

     

    Censuur

     

    We hebben het nog eens goed moeten nakijken, maar het bewuste artikel stond wel degelijk in De Standaard. Het met vlijmscherpe humor geschreven opiniestuk zou zo uit de pen van Bruno Valkeniers kunnen komen. Of van Filip Dewinter. Maar dan zou het nooit in De Standaard gepubliceerd worden. Zelfs als we het woordje ‘blanken’ zouden schrappen. Zelfs de veel bravere stukken over Vlaamse onafhankelijkheid, de falende Justitie in België of de brutale machtsgreep van de EU overleven de censuurdienst van de krant zelden of nooit. Het zegt veel, zo niet alles, over de schrale debatcultuur in dit land en de media…

     

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het woord dat altijd valt, is ‘respect’. Maar hoe kunnen we nu respect betonen voor halve of hele wilden? Ik denk dat de gematigde Islammer nog moet geboren worden, die het aan onze kant opneemt tegen dat gespuis. Dat zou pas iemand zijn die respect verdient! In Molenbeek zijn ze met 300  samen gekomen, zeer spontaan samen gekomen, om zodoende te bewijzen dat er ook nog fatsoenlijke Moslimmers bestaan. We zagen vooral jonge kinderen, jonge vrouwen maar die hadden dan weer de eigen haatsymbolen op hun kop, dat de beelden letterlijk schreeuwden om met Allahu Akbar ondertiteld te worden. Nergens iets gezien van borden met Sharia, doorstreept, of van kalashnikovs, doorstreept.

    Zo lang zij niet zorgen om de eigen soortgenoten in toom en binnen de Wet te houden, om hen dat beetje beschaving bij te brengen dat nodig is om hier te overleven, is hun aanwezigheid ongewenst. Een vreemde onbeschofte gast in Uw familie wordt toch ook geweerd? Vooral als die gast dan nog begint eisen te stellen!

    Dat zal misschien gebeuren, als hier een paar opknopingen gebeurd zijn uit volkswoede. Neen, voorlopig niet van de vreemde profiteurs, maar van de eigen Eurocratische Elite die verantwoordelijk is voor de uitverkoop van ons eigen land. De Breivik-affaire zou hen een les moeten zijn!

    ***

    25-06-2012, 13:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.875 DE WET MILKET AAN KANT GEZET

    A.D. maandag 25 juni 2012

    875 DE WET MILKET AAN KANT GEZET

     

    ***

    Om de Muzelarij en ander onheil te bestrijden is alleen een beetje meer Karel May nodig in het dagelijks leven. Een beetje speelsheid naast een portie gezond boerenverstand, en de bestaande wetten moeten volstaan. Ach! Waarom gemakkelijk maken, als het  moeilijk ook kan.

    Hoofddoeken in het straatbeeld? Boerka’s? Soepjurken? Verkondig luid en breed dat zulks nadelig is voor de opwarming van de aarde, en dat deze door de Overheid vanaf nu aangezien worden als onderdeel van een vijandelijk leger-uniform. Haatbaarden en schedel bedekkende hoofdversieringen? Die zijn slecht voor de hygiëne en voor identificatie op de straatccamer’s.

    Al die dingen mogen alleen dicht bij de Evenaar! Daar steekt het niet op een wagonlading vuil min of meer.

     

    Kroniekje over :

    Milquet bijt in het zand met wetsontwerp tegen Sharia4Belgium

    BRUSSEL - Het federale kernkabinet heeft zich gisteren nog niet uitgesproken over het wetsontwerp van minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (CDH) om radicale organisaties als Sharia4Belgium te verbieden. De kern schaart zich niet achter de tekst omdat er twijfel heerst of die de vrijheid van vereniging – een grondrecht – niet in het gedrang brengt. Niet alleen Open VLD stelt zich vragen bij het ontwerp, eerder deze week bleek ook dat de socialisten niet op de lijn van Milquet zitten (DS 19 juni). Milquet dient haar ontwerp dan maar in als amendement in de Kamer. ‘We geven de voorrang aan het parlement', luidt het.

     

    De Kamer besliste eerder al hoorzittingen te organiseren op basis van een oud voorstel van Peter Vanvelthoven (SP.A), dat een verbod inhoudt op extreemrechtse en neonazistische groeperingen. CDH-fractieleidster Catherine Fonck voegt daar nu het voorstel van Milquet aan toe. ‘Dat biedt de mogelijkheid om het advies van de Raad van State te krijgen op de tekst, net als op de teksten die werden ingediend ter hervorming van de wet op de privémilities', luidt het.

     

    ‘Nadien zal dan overleg plaatsvinden om een consensus te bereiken over een finale tekst, die volgens de snelste en meest adequate wetgevende vorm in te dienen en tot een stemming te komen vóór het parlementair reces dat op 21 juli begint', aldus nog Milquet. ‘Zo is het afgesproken in de kern.' De minister was gisteren zichtbaar verontwaardigd door het gebrek aan cohesie binnen de regering, en drong aan op spoed.

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : hebben jullie ook de indruk dat het Vlaams Belang de slogan ‘De angst moet van kamp veranderen’ wat dichter bij Milket moet brengen?  En ach! Wat kan het haar tenslotte schelen : de wagen is toch niet haar persoonlijk eigendom. Meer zelfs : ze wou hem misschien zelfs wel inruilen voor een minder macho-model De sleutels lagen immers voor het grijpen op het bankje achter de voordeur, waar iedereen zo maar binnen en buiten loopt.

    ***

    BRUSSEL - De auto van minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (CDH) is vrijdagnacht gestolen. Dat gebeurde in de buurt van haar woning in Brussel, meldt RTL zaterdag. Zaterdagnamiddag is het voertuig teruggevonden.

    De daders drongen binnen in de woonst van de minister om de autosleutels te stelen, en gingen er vandoor met haar dienstwagen, een VW Touareg V6 Bluemotion, uitgerust met zwaailichten. De wagen stond geparkeerd in de straat waar Milquet woont.

     

    Volgens RTL werd de wagen zaterdagnamiddag teruggevonden in de Tweekerkenstraat in Brussel, nabij de zetel van de CDH. De politie gaat na of de diefstal toeval is of een 'kwaadwillige boodschap'.

     

    Autodieven in Brussel hebben het vaak gemunt op dergelijke type wagen. Er werden overigens al eerder gestolen wagens teruggevonden in de Tweekerkenstraat

     

    ***

    25-06-2012, 13:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.874 VOOR VOLK EN VADERLAND

    A.D. maandag 25 juni 2012

    874 VOOR VOLK EN VADERLAND


    Voorlopig laatste hoofdstuk

     

    ***

     

    Het echte Griekse treurspel was verleden week niet de vaudeville in Athene, maar in rechtszaal in Oslo, Noorwegen. Nabestaanden verlaten de zaal als de held het woord krijgt, want die is de massa-moordenaar die de doden heeft doen spreken.

    Begrijpen zullen ze dus nooit. Tenzij als het te laat is, als Noorwegen binnen zeer korte tijd een Muzelland zal geworden zijn en de laatste kerk ingestort of opgeblazen.

    De heropvoering van :’Zijn bloed kome over ons en over onze kinderen’…’Aan het kruis met Hem’…. Oslo is dezer dagen de heruitgave van het Hof van Pilatus, waar ‘de witgekalkte graven’  elkaar voor de voet lopen.

     

    Kroniekje over :

    De Schandaard :

    Anders Breivik: 'Handelde uit naam van mijn mensen, mijn geloof en mijn land'

    ***

     

    Op de slotdag van zijn proces verklaarde Anders Breivik dat hij vrijgesproken dient te worden. De Noorse massamoordenaar, verantwoordelijk voor de dood van 77 mensen vorige zomer, noemde zijn daden barbaars, maar nodig. Op 24 augustus doen de rechters uitspraak in het proces.

    'Wat er op 22 juli in de regeringswijk en op het eiland Utoya gebeurde, waren barbaarse daden', zei Breivik in zijn slotpleidooi. Volgens de zelfverklaarde kruisvaarder waren ze echter nodig, om het Noorse volk te beschermen tegen de islam en het multiculturalisme. '

     

    'De geschiedenis leert dat je soms een kleine barbarij moet plegen om een grotere barbarij te voorkomen', stelde Breivik. 'De aanslagen van 22 juli waren preventieve aanvallen om het inheemse Noorse volk te beschermen. Ik handelde uit naam van mijn mensen, mijn geloof en mijn land. Daarom verlang ik te worden vrijgesproken', aldus Breivik.

     

    Toerekeningsvatbaarheid

     

    Breivik vindt ook dat hij wel degelijk toerekeningsvatbaar is. 'Van iedereen die me onderzocht, waren er 35 van de 37 die geen symptomen gevonden hebben. Slechts twee van hen hebben enkele symptomen ontdekt. Het is dus duidelijk waarop je moet focussen.'

    In de rest van zijn onsamenhangende betoog haalde Breivik uit naar alles wat hem in de wereld dwars zit, van niet-etnische Noren die Noorwegen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival tot de vrijgevochten levensstijl van de karakters in de Amerikaanse televisieserie Sex and the City. Hij beweerde ook dat rechtse extremisten deze week een kleine hoeveelheid explosieven op het terrein van een Zweedse kerncentrale hebben binnengesmokkeld.

    Toen Breivik zijn toespraak begon, verlieten veel overlevenden en nabestaanden uit protest de rechtszaal.

     

    Verdediging vraagt vrijspraak

     

    Na een pleidooi van 2,5 uur op de laatste procesdag, dag na dag elf maanden na de aanvallen van Breivik op 22 juli 2011, drong meester Geir Lippestad erop aan dat Breivik 'tot de mildst mogelijke straf' veroordeeld wordt en dat het verzoek tot internering verworpen wordt.

     

    In zijn pleidooi probeerde meester Lippestad voornamelijk te bewijzen dat de beschuldigde voldoende gezond van geest is om strafrechtelijk toerekeningsvatbaar te zijn voor de aanvallen die hij pleegde op 22 juli 2011.

     

    OM pleit voor internering

     

    Gisteren pleitten de openbare aanklagers dat Breivik in een psychiatrische instelling zou moeten worden verpleegd. 'We zijn er niet van overtuigd dat Breivik ontoerekeningsvatbaar is. Maar we vinden het erger om een gek naar de gevangenis te sturen dan een mentaal gezond iemand naar een psychiatrische instelling', luidde de redenering.

     

    Uitspraak op 24 augustus

     

    Het verdict van de jury, twee professionele rechters en drie burgers, moet voor 24 augustus een vonnis vellen. Op die dag doen de rechters een uitspraak. Daarna kan Breivik in hoger beroep gaan, waarna alleen een volksjury zich moet uitspreken

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : natuurlijk is Breivik schuldig aan meervoudige moord en moet hij gestraft worden. Maar dan moet de Noorse maatschappij evengoed gestraft worden, want zij is duizendmaal schuldiger dan Breivik.

    Nood breekt wet, en waar er gehakt wordt, vallen er spaanders.

    In al de commentaren over deze zaak, heb ik nog niet het kleinste vraagje ontdekt, waarom Breivik zonodig de Noorse Rode Jeugd moest raken, en niet de eigenlijke vijand, de Mosim-overweldiger.

    Als tenminste de vraag dààrover kon gaan, dan waren die doden niet tevergeefs gestorven… Met een beetje ironie zou hier de Internationale kunnen bij betrokken worden : ‘Ontwaakt verworpenen der aarde’….Ontwaakt vòòr de verstikkende deken van de Muzelarij over U heen wordt geworpen…

    ***

    25-06-2012, 12:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!