MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2992

    *

    2

    *

    Links tegen Rechts

    .

    .

    De clash der Titanen.

    .

    *

    ….. OP DE POLITIEKE I

    De 7de Dag op de VRT, een soort fabeltjeskrant voor debiele volwassenen, is bij ons al lange tijd uit de ether gehaald. Zo kunnen onze Duitse Herders rustig hun dutje verder zetten. Vandaag echter stond er een ‘debat’ tussen de Vlaamse boven- en underdogs op het menu. Bart Le Tisserand en Tom, Adonis en Vlaming met Griekse roots. De kleine David tegen de reus Oligath.

    Onder het grijnzend toezicht van een Rode Hoernalist barstte dan de chaos los. Beschamend hoe vooral BDW de andere niet aan het woord liet. Dat was doordrammen, in de twee betekenissen! Wild op zich heen slaan om de boventoon te houden. Ja, inderdaad, een paar jaar meedraaien aan de top heeft de man geen goed gedaan. Of ziet hij het gevaar hangen? Op tafel gooien, dat de Partij van de andere in geen 30 jaar iets bereikt heeft, notabene van vòòr dat die geboren was, is een Academicus-Historicus echt onwaardig. Eerst het Vlaams Blok/Vlaams Belang overal buitensluiten, en dan schimpen dat die nooit iets hebben gedaan. En natuurlijk willen de ‘staatsdragende partijen’ geen steun geven aan de paria’s, juist omdat die Vlaanderen boven Coburgia verkiezen. Krek hetzelfde als de BDWërs beweren te zijn, maar nalaten in die zin iets te ondernemen.

    Een beetje doorzichtig, vindt U niet? Het doet mij denken aan die twee vriendinnen, waarvan de ene tegen de andere klaagt dat haar echtgenoot altijd zaag over meer drinkgeld. Waarop de andere zich afvraagt wat die daarmee allemaal toch doet . Weet niet, zegt de eerste, hij krijgt er nooit, in geen jaren ver!

    Ach Bartje, je lust wel geen bruine bonen, maar je weet het zo goed! Waar zouden de BDWërs staan, zonder de zweep van het VB tegen hun benen? Of feller de Leeuwen brullen, hoe rapper de schoothondjes lopen!

    *

    Deze haat-liefde vertoning, zou die soms gebaseerd zijn op de stijgende peilingen, waar het Vlaams Belang weer onderweg schijnt te zijn om boven de 30% te geraken? De Sossen bestaan niet meer, omdat het Socialisme zo goed als dood is, en het beetje sap onder de schors dat de Tsjeven nog een beetje in leven houdt, dreigt nu ook samen met het ARCO-lijk dat klaar staat om uit de kast te vallen, de laatste trouwe kiezers weg te jagen. De Heilige man Job op de mestvaalt van 60-70 jaar rampen bij elkaar regeren….

    Die twee zombies zijn nog niet eens begraven, en reeds wordt er geruzied over hun erfenis….

    Aan Bartje de bedenking: is het omdat iedereen in Europa in het water van de Schelde springt, dat Vlaanderen dat ook moet doen? ‘Niet anders kunnen’, en ‘Uw best doen, is niet genoeg’. Dat is zich laten meedrijven met de stroom. En dat zie ik de rots in de branding, het Vlaams Belang niet doen.

    De échte Vlaming staat daar. Gewoon omdat hij niet anders kan. En hij staat daar niet alleen. Daar is over gans Europa de Pegida-Beweging. Daar is Het Front National, daar is de PVV van Geert Wilders, daar is de ÖFP in Oostenrijk, enz. De violen worden gestemd, want Het Volk is ontwaakt.

    Het is zoals 25 jaar geleden, de hereniging van de beide Duitslanden een ongewenste utopie leek, zo zal het oude Avondland heel binnenkort zijn Rechten hernemen. Want het is dàt of de slavernij!

    *

    Zou Bart echt vergeten zijn dat schelden het laatste argument is van zij die geen argumenten meer hebben?

    *

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    01-11-2015, 14:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2991

    *

    *

    Deze keer een authentieke West Vlaamse keikop

    .

    .

    Geen koerscoureur, geen liedjeskweler, geen voetbalheld, niet eens ne polletieker….

    .

    *

    INLEIDING

    Vandaag, één November, een mooie dag om dood te zijn. Zoals heel zijn leven, heeft ‘Boer Clercq’ een zesde zintuig gehad om de dingen goed te doen. ‘We doen wij Stille voort’ was dan ook zijn eerder korte repliek als iemand hem vroeg hoe hij het stelde.

    De wereld zal nooit meer dezelfde zijn, wordt dikwijls gezegd, en daar is de Grootindustrieel Roger Declercq, de tapijtgigant uit Wielsbeke, het zoveelste voorbeeld van.

    Dat de wereld hem onder elkaar, eerst als scheldwoord, later als ereteken, aan sprak met ‘Boer’ raakte zijn kouwe kleren niet. Iedereen sprak hem dan ook persoonlijk aan met Meneer Declercq, vooral als er van hem een gunst werd verwacht. Heb het dikwijls meegemaakt, dat over de middag kopers, verkopers, Advocaten, techniekers, experten die druk aan het vergaderen waren in de burelen, mee moesten naar ‘t Hof (de hofstede) waar er een sober maar fijn middagmaal werd aangeboden, zodat de besprekingen daar gewoon konden doorgaan…. Meneer Declercq zat dan met zijn familie gewoon te eten in de stille boerenkeuken, daar waar er in de enorme woonplaats van vroeger een geroezemoes van jewelste was. Ja, Noël DeM.., mijn verslag vroeg maar 5 minuten, maar duurde meer dan een vol uur, wegens al dat telefoneren van u…..

    *

    Persoonlijk heb ik van hem zeker 10 seconden gekregen, toen mijn weggetje zich kruiste met zijn autosnelweg. Het goedkeurend woord daarbij klonk meer als de tevreden grol van een tevreden herdershond, dan als teken van waardering. Want ja, mijn planeetje draaide zowat 30-40 jaar rond de zon van zijn ondernemingslust en de vele uitlopers. Van het prille begin van zijn aanpak, namelijk het aan werk en dus aan een (ruim) inkomen helpen van vrienden en bekenden was daar de basis van. Hij stond ontelbare keren borg voor hen bij de Bank, zodat zij zich als ‘thuiswever’ konden vestigen. Meestal in hun oude vlasschuren. Of kiekenkoten, waar de ganse familie dag en nacht wroette. De in hoofdzaak Franstalige textielbarons in de wijde omgeving, de bedenkers van die eretitel, wilden wel, maar ze konden hem niet nekken, omdat al die kleine bedrijfjes van meet-af aan als familie-vennootschappen waren gestart. Ondergetekende heeft daar decennia lang fiscale aangiften voor ingediend van vele miljoenen. Werken voor ‘den Ballieiu’ bracht inderdaad nog meer op dan dat gesleur in weer en wind met vlas. Naast tapijtindustrie was er vanzelfsprekend de vele aanverwante nevenbedrijven. Transport. Verbouwingen aan bedrijfsgebouwen en privé woningen. Zeilmakerij. Het was meteen ook de wind in de zeilen voor de spaanderplaten-industrie, waar er toen in iedere gemeente minstens één van was. Nu zijn er slechts twee van hen over gebleven, die op hun beurt wereldbedrijven zijn geworden? Ik noem Unilin van de Familie Thiers, en Spano van de Familie Vanden Avenne, anex veevoederfabriek.

    Vandaar mijn persoonlijk gezegde in verband met de welvaart van een bepaalde streek: zet er één man met durf en gezond verstand, en de rest komt vanzelf. In de familie Declercq klinkt het als volgt, met de woorden tot de gevelde held in zijn houten kist vooraan in de kerk: “Je had alle sleutelelementen voor succes: dromen, denken, durven, doen en doorzetten. Je was een visionair, en een bron van inspiratie en motivatie”.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Afscheid van textielmagnaat Roger De Clerck

    In een volle Sint-Laurentiuskerk in Wielsbeke heeft zaterdagochtend de uitvaartplechtigheid van de 91-jarige industrieel Roger De Clerck plaatsgevonden. Behalve familie en personeelsleden waren ook veel ondernemers en politici aanwezig.

    De oud-topman van de textielgroep Beaulieu, ook wel gekend als boer Clerck, overleed op 23 oktober na een slepende ziekte.

    Het was kleinzoon Gregory die de aanwezigen, onder wie de burgemeesters van Wielsbeke Jan Stevens, van Waregem Kurt Vanryckeghem, van Deerlijk Claude Croes en van Oostende Johan Vande Lanotte, welkom heette. Ook oud-gouverneur Paul Breyne en Belgacomvoorzitter Stefaan De Clerck waren aanwezig. De kleinzoon had het over het levenswerk van zijn “bompapa”, namelijk de uitbouw van de groep Beaulieu. “Je had alle sleutelelementen voor succes: dromen, denken, durven, doen en doorzetten. Je was een visionair, en een bron van inspiratie en motivatie”.

    Tijdens de homilie namen vijf kleinkinderen het woord. Zij rakelden familieherinneringen op en schetsten Roger De Clerck als een liefdevolle grootvader.

    Van een massaopkomst was geen sprake. De kerk zat helemaal vol, maar buiten stonden amper een vijftigtal mensen de uitvaartplechtigheid te volgen via televisieschermen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het zal dezer dagen in de streek weer gonzen van de geruchten, de verhalen en de anecdotes. Ik heb er vele honderden gehoord of zelf beleefd. Maar ik beperk me tot dat ene verhaal uit eerste bron, waar de handelsmissie naar Londen het toen moest stellen zonder Prinselijke of Koninklijke begeleiding. We schrijven begin de jaren ’60 of zo. De vlasindustrie, ‘het vlas’ zit op zijn ‘gat’ en de 4 weverkes die er toen al waren, zouden, als zij ter botermakrt wilden met lege platelen moeten thuiskomen. ‘Séten Clercq’ met Herman La…, de boekhouder van Unilin, die een mondje Engels sprak, zitten in Londen. Netjes, zoals gebruikelijk in Engeland, hun beurt af te wachten. Na dat spel goed bekeken te hebben, staat Séten recht, en zegt aan Herman: “wa gade gij daar blijven zitten, van achter in de reke. ’t Is van voren, dat de prijzen worden uitgedeeld.” Waarop Herman La… tot zijn grote verbazing moet vaststellen, dat de Engelse kandidaat-kopers en Séten Clercq elkaar perfect begrijpen. Dan wil Herman onderbreken. “Maar Rezé”, zegt die, “dat kunde gij toch nooit nooit waarmaken, gij en Uw Madam in hulder kiekenkot met die paar occasie getouwtjes.” Maar hij wordt stil gelegd, en de twee komen naar huis met commandes tegen prijzen waarvan de gigant DePoorter in Aalbeke maar kan van dromen. “En nu”, vraagt Herman. “Laat mij maar doene”, replikeert Rezé, en hij rijdt vrienden en kenissen af die een week later dag en nacht aan het weven zijn…. Waar familmiaal kapitaal ontbrak, tekende Boer Clercq waarborg bij de Banken. Dat was het ontstaan van de reputatie als Boer Clercq; een naam hem toegedicht door de meestal Franstalige textielbaronnen uit de streek, die node al die kleine familie-vennootschapjes zagen uit de grond komen. Hadden zij toch wel in Brussel de discussie verloren, dat ‘thhuiswerkes’ niet konden onderwerpen worden aan de die kostelike RSZ-bijdragen voor werknemers… Als ‘vennoten’ werkte heel de familie dag en nacht en jaren lang hebben wij daar fiscale aangiften ingediend van vele miljoenen….

    Dit verhaal over de Londense Handelsbeurs ken ik van een klant, ook een Roger, die net uit hetzelfde hout als Boer Clercq was gesneden, die het had van zijn goede vriend Herman. Deze tweede Roger had, toen ik hem leerde kennen, één kramakkele container-vrachtwagen voor de handel in houtspaanders. In de loop der jaren heb ik dat wagenpark zien uitgroeien tot 45 stulks die dagelijks elk honderden kilometer aflegden in binnen- en buitenland. Dat was de tijd dat in bijna in ieder dorp een spaanderplaatfabriek opdook, waarvan vandaag alleen de Unilin van de Familie Thiers, en de spano van de Familie Vanden Avenne zijn overgebleven, beiden meer dan internationaal bekend.

    Zijn vaste uitspraak van die 2de Roger, de zelfdzame keren dat wij met vrienden aan de pinten zaten was:

    “God zij dank, we zitten weer in den drank.

    Onze Lieven Here, brengt ze maar zere….”

    *

    Ja, juist, speciaal dàt ondernemend Vlaanderen heb ik hartelijk lief! Dat Vlaanderen boven al. Dat is ’t refrein. ‘t Is het liefdeslied, dat ik nooit vergeten zal…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    01-11-2015, 12:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2990

     

    ***

    Zondag 1 november 2015

    Slachtmaand

    Zon 7u34-17u18

    Allerheiligen

    H Floribert

    *

    *

    Kerkhofblommen…

    .

    .

    Omdat wij nu eenmaal ons hart niet kunnen neerleggen bij onze Geliefden…

    .

    *

    INLEIDING

    Elkaar een ‘Zalige Hoogdag’ toewensen is weliswaar een beetje uit de mode geraakt. Toch doe ik het. Voor een ‘Salem Aleikum’ is U wel aan het verkeerde adres.

    Als U met vrouw en kind vakantie hebt geboekt naar de zon in een of ander moslimland, Egypte, Marokko, Turkije dan wens ik U een behouden terugvlucht. U weet: scheepjes vergaan, vliegertjes vallen uit de lucht, maar onze vriendschap blijft eeuwig bestaan…. Enfin, het waren maar Russen, het was een oud toestel, maar nog vòòr het eerste stuk verwrongen metaal was gevonden, konden we al vernemen dat het heel zeker niet om een aanslag ging. Al denk ik, dat de Poet de ene steen net op de andere zal laten staan, tot hij de vijandelijke raket heeft gevonden.

    En gelijk heeft hij!

    *

    Maar nu die pakbonden. Het vet is van de soep, dat is feitelijk wat de man bedoelt. Maar rasechte Tsjeef zijnde, spreekt hij dus met een gespleten tong, waarbij de ene kant van zijn mond niet mag weten wat de andere kant zegt.

    Dat de Vlaamse Begroting voor 2016 een groot gat voorziet van 26 miljard in ’t ROOD, de kleur van zijn syndicaat, is gewoon de schuld van dergelijke ‘consensus’-politiek van geven en toegeven. De zesde en hopelijk laatste staatshervorming was de fatale genadeslag. Een zak met ‘bevoegdheden’ met evenveel zakken geld minder. Tot stand gekomen in de Regering Di Poeppero, met de actieve medewerking van de Vlaamse Tsjeven en de Rood-Groene geitenwollensokkendragers. Niemand beter dan http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    heeft pas gisteren deze zaak op de ontleedtafel gelegd.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     

    ACV-topman snoeihard voor CD&V: "terug naar tijd van Daens"

    ACV-voorzitter Marc Leemans is niet te spreken over het werk van CD&V in de regering. "Kris Peeters doet zijn best, maar dat is niet genoeg." Leemans vreest dat de partij te weinig weerwerk biedt om een terugkeer naar het tijdperk van priester Daens tegen te houden. Dat zegt hij vandaag in een interview met De Tijd en De Standaard/Het Nieuwsblad.

    "Onze sociale welvaartsstaat wordt afgebouwd", meent de vakbondsman. Ook de bevriende partij CD&V moet het ontgelden. "Ik evalueer wat CD&V in deze regering doet als heel, heel, heel onvoldoende. Het beleid is misschien iets minder hard gemaakt, maar het is nog altijd te hard."

    Volgens de vakbondsman ligt het consensusmodel, waarvoor ons land geroemd wordt, in duigen. "Er wordt heel veel kapotgemaakt. En de werkgeversorganisaties zijn medeplichtig." De invloed van de vakbonden op deze regering is haast onbestaande, meent Leemans. "Je ziet opnieuw de kracht van het kapitaal die wil dat de tegenkracht beperkt wordt. Dan gaan we terug naar de tijd van Daens. Dat kunnen we niet laten gebeuren".

    De ACV-voorzitter merkt op dat de vakbond als dinosaurus wordt omschreven. "Terwijl we net vinden dat we heel ver meegaan in de verandering. De dinosaurussen zitten aan de werkgeverskant en in de regering."

    *

    UITLEIDING

    *

    Zou men zich niet beter beginnen afvragen, of het boek der gouden tijden van de kleurvakbonden niet beter zou dichtgeklapt worden? Ze doen het Land en de Bevolking meer kwaad dan goed. Zowel de o zo Christelijke als de totaal Marxistisch geworden Rode Oeganisaties vinden zich al lang niet meer terug in de beleidsdaden van hun respectievelijke partijen. Waarom smelten ze niet samen, om samen een Nieuwe Partij op de wereld te zetten? De naam? Wat zou U denken van PkP (Partij van Klopt er Op), zodat er niet langer misverstanden kunnen ontstaan.

    Men zegt ook zo dikwijls ‘Muziek verzacht de zeden’, wat in deze tijden, net als de pakbonden, helemaal niet meer klopt. Tjingel-Tjangel, en onverstaanbaar in de microfoon staan brullen of janken, als opvolgers-verbeteraars van Mozart, Grieg, Strauss of Offenbach.

    Het is nu eenmaal zo, dat de twee kolommen waarop onze welvaart steunt, evenwaardig arbeid zowel als kapitaal zijn. D’een kan niet zonder d’ander en de onderlinge verhoudingen zijn nog altijd het best af te bakenen en te beschermen door slechts deze twee werelden zelf. Profiteurs die zich daartussen murwen, miskennen de intelligentie en de mondigheid van elk, kwaliteiten die er vroeger niet waren. Want de wereld is niet blijven stilstaan en dus moet de ballast over boord.

    Mr Leemans zou dus best een toontje lager zingen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    01-11-2015, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2989

    *

    *

    Zelfs de zware transportbuggen

    .

    .

    Veranderden toen van eigenaar

    .

    *

    INLEIDING

    Ja Ja, dat is zo. Zelfs aan de kat haar staart komt een einde, en die is zo lang. Als Ieperling voeg ik daar aan toe ‘Ach Hère Menère, mien endeke kort zo zère’….

    *

    Och, het zijn verre herinneringen aan Geliefden die al vele jaren het Tijdelijke voor het Eeuwige hebben verwisseld. Op een stille najaarsavond, in de prachtige slee van mijn toenmalige Baas, gleden we voorbij een sjieken villa langs de baan Torhout-Oostende. Daar woonde zijn vriend, zei die, Mr De Nolf van Roularta. Amaai amaai, voor mij was dat eerder een kasteel dan zo maar een villa. Iets onbereikbaar hoog en ver dus, al noemde mijn Baas (die ik verafgoodde) zij eigen woning in L. altijd ‘zijn villa’. Daar waar de dorpelingen het altijd hadden over ‘Het Boterkasteel’, iets wat ik toendertijd altijd hartstochtelijk heb proberen te weerleggen. Maar zowel Boterbaas als Boterkasteel zijn ondertussen van de aardbodem verdwenen…

    Dat beeld van die twee Heren met hun zeer deftige haardplaats is mij altijd bij gebleven als een niet te bevatten Fata Morgana. En net toen het droombeeld geen droombeeld meer was, maar een bescheiden afgietsel daarvan, verloor ik het weer. Door familiale-omstandigheden die aan de basis lagen van mijn vrijwillig exil naar dit nieuwe vaderland….

    Mede aansprakelijk was natuurlijk de tweezakkerigheid inzake de milieuwetgeving van de Tsjeven-Burgemeester Paul Tant. In tientalen persoonlijke gesprekken, had die ons de volledige steun van het Gemeentebestuur toegezegd, maar toen ik bij Stedenbouw Brussel het dossier mocht inzien (Openbaarheid van Bestuur, U weet wel) was daarin het sluitstuk een schrijven van dezelfde Paul Tant, waarin die aandrong op een definiteve weigering van zijn Ambtsgenoot Minister Kelchtermans. Toen ik hem op zijn eerstvolgend spreekuur hierop wees, kreeg ik het typisch Tsjeven-standpunt te horen. Enerzijds zijn persoonlijke overtuiging en zijn vriendschap, maar anderzijds was ie gebonden aan de Sossen, aan Steve Stunt dus, zijn coalitie-partner…. Na 10 jaar procederen tegen de Coburgse Staat Zijn we dan uitgeweken. Tot we precies na het ondertekenen hier van de aankoopakte bij de Notaris, van huis het telefoontje kregen, dat de bouwvergunning er eindelijk was…..

    Daar woont nu in een netjes gerestaureerde ‘villa’, vroeger werkmanswoning, de zoon, netjes aan de rand van dat landelijk gehucht, van wel 50 huizen, met aan de overkant van de straat, inderdaad die fameuze ‘landbouwzone’…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     

     

    Rik De Nolf geeft fakkel door bij Roularta

    Rik De Nolf (65) stopt eind dit jaar als CEO bij Roularta en geeft de fakkel door aan zijn schoonzoon Xavier Bouckaert. De Nolf wordt voorzitter van de raad van bestuur van de mediagroep. Dat meldt De Tijd vandaag.

    De Nolf is al bijna 35 jaar CEO van Roularta, de uitgeverij-drukkerij die zijn vader in 1954 oprichtte. De jongste maanden liet hij - na de verkoop van de Franse tak van de mediagroep - al herhaaldelijk doorschijnen dat het moment van zijn opvolging er zat aan te komen en dat zijn schoonzoon in aanmerking kwam om hem te vervangen.

    De Nolf zelf reageert maar kort. "Wij gaan kort na de herfstvakantie over deze kwestie communiceren", zegt hij. Er is voor half november nog een raad van bestuur van Roularta.

    *

    UITLEIDING

    *

    Ach, er zijn zoveel losse eindjes in een mensenleven!

    Later heb ik als een leeuw gevochten voor een dossier (metaalbouw) dat dreigde onderuit te gaan in de opvolging van vader-op-zoon. De bedrijfsterreinen paalden aan de Roularta aan de achterkant, maar ze lagen wel zeer voordelig aan de grote baan Menen-Roeselare, juist binen de agglomeratie. Wij verloren de strijd en de dag dat het faillissement werd uitgesproken, reden de Roularte-wagens reeds de parking op en af.

    Weer vele jaren later ontmoette ik toevallig op een familie-feestje de gepensionneerde secretaresse van de vroegere toenmalige Directeur van de Bank van Roeselare die dat dossier behandelde. Die man was toen ook een goede vriend. En wat hoorde ik daar?

    Och, het heeft alemaal gene zin meer. Maar in de Bank vond men mij geen beetje ‘mee’, om zo maar tegen het belang van Mr De Nolf te willen vechten, om een klein onaanzienlijk familiebedrijfje te kunnen op het droge trekken….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    31-10-2015, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2988

    *

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Na Stout Rogeetje zit de Bisschop van Brugge inderdaad in een soort geschonden tweedehands occasie zetel waarvan de poten ongelijk werden afgezaagd. Maar dat hij zijn eigen huishoudreglementen links (!) laat liggen om bij de Sklinkxen in het gevlei te komen, staat voor mij gelijk aan het afsnijden (onder invloed?) van een haakse bocht.

    In de eerste plaats is daar de rechterlijke verjaring, boven op het geheim van het onderzoek, om nog maar te zwijgen over het Gebod van hun Grote Baas, dat vergiffenis wordt geboden aan iedere berouwvolle zondaar. Een ‘boetvaardige zondaar’ die bovendien zijn penitentie gewillig ondergaat.

    Maar ja wat moet een mens al niet doen om in de belangstelling te blijven!

    De priester in kwestie geeft zijn roeping niet op. Hij werkt verder in een andere uithoek van de Wijngaard des Heren…. Zou de Monseigneur zelf niet meer weten wat er ooit in de Mechelse Catechismus stond geschreven? Dat er drie Sacramenten waren, die een onuitwisbaar merkteken in de ziel prenten, te weten het Doopsel, het Vormsel en het Priesterschap. Men is inderdaad gedoopt, gevormd als Christen voor het leven en alles wat daarop volgt, en ook als Priester is men dat in Eeuwigheid.

    Door teveel slimmigheid begrijpen sommige mensen dat niet (meer). In tegendeel, dit gebrek bestempelen ze juist als een gave!

    Of oordeelt de Monseigneur dat er in deze harde tijden al genoeg, ja zelfs veel te veel arbeiders in de Wijngaard des Heren zijn? Dat die dan dikwijls ‘over het muurtje’ kijken, wil hij zelfs niet geweten hebben, want overal is het gras, zelfs gemengd met bloed, even groen….

    Ik ken die man niet. Noch van haren noch van pluimen. Maar samen met de Grote Baas van hierboven zeg ik: ‘wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Bisschop schorst verdachte priester

    De Brugse bisschop Jozef De Kesel schorst priester M.D., die verdacht wordt van seksueel misbruik in de jaren tachtig. Dat meldt het bisdom van ochtend. De bisschop nam die beslissing, omdat M.D. ondanks een verbod naar Brazilië vertrok tijdens zijn preventieve schorsing die nog liep.

    Tegen de omstreden priester liepen twee klachten over seksueel misbruik die dateren uit de jaren tachtig. De klachten liepen pas in 2011 binnen. De priester die al sinds de jaren negentig in Brazilië werkzaam was, werd teruggeroepen. Omdat de feiten verjaard waren oordeelde het parket, dat de priester terug naar Brazilië kon. Het bisdom volgde dat advies.

    Maar eind vorig jaar, na een reeks andere zaken van seksueel misbruik binnen de kerk, drong De Kesel aan op zijn komst naar België. De betrokken priester ging daar op in, kwam terug naar België en werd hier vervolgens preventief geschorst. Het voorbije jaar werd de zaak verder onderzocht. "Op basis van alle gegevens in het dossier en van het rapport van Fides (Forensisch Initiatief voor Deviante Seksualiteit) heeft het Opvangpunt de bisschop geadviseerd om hem niet naar Brazilië te laten terugkeren. Bisschop De Kesel volgt dit advies en heeft aan de betrokken priester duidelijk gemaakt dat hij bij een terugkeer naar Brazilië zou overgaan tot de suspensie van zijn priesterambt, wat neerkomt op een verbod nog priesterlijke taken te verrichten", aldus het bisdom.

    M.D. heeft dat verbod naast zich neergelegd en is alsnog teruggekeerd naar Brazilië. Bisschop De Kesel heeft hem daarop gesuspendeerd. De aartsbisschop van Sao Salvador di Bahia in Brazilië, waar M.D. als priester actief was, en ook de Congregatie van de Geloofsleer in Rome, zijn op de hoogte gebracht.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is natuurlijk zo, dat ondergeteknde met de nodige eerbied het Ambt van Mgr. De Kesel benadert. Al vraagt hij zich stilletjes af, of die letter ‘k’ in zijn naam toch geen schrijffout van de Ambtenaar der Burgerlijke Stand zou kunnen zijn, die bij de geboorte van die man een vliegje in zijn oog zou gehad hebben…

    Of anders gezegd: wie geeft er nu koren op de molen van kranten zoals DM, zij die de Kerk willen vermorzelen? En wat denkt U, dat de schaapjes denken, als ze hun herders op die manier elkaar de kop zien inslaan? Zou voorgaan in de kerk, met asse op het hoofd, geen beter signaal zijn?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    31-10-2015, 12:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2987

    ***

    Zaterdag 31 oktober

    Zon 7u32-17u20

    H Quintinus

    Op de laatste oktober houdt de natuur zich sober

    *

    *

    De Mini Niagara watervalletjes van Coo

    .

    .

    Verhuizen naar Bruxellabad als waterkrachtcentrales

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Neen, het Watervalletje van Coo moet buiten de saneringsplannen blijven om de Waalse lucht te zuiveren. Dank zij het ‘Njet’ van de EU Verenigde Nazies, mag Vlaanderen de geplande aanpassingen respectievelijk de verhuis naar de Brusselse Zavel financieren. Naast Jeanneke Pis zou daar de geschikte plaats voor voorzien kunnen worden. Manneke en Jeanneke, met daar tussen-in, het klaterend watervalletje om heel Brussel van stroom te voorzien. Heerlijk toch! Vooral dat de Vlamingen toch geld genoeg hebben om dat alles te betalen……

    Tja, zegt de EU, waterkracht in Coo is geen windkracht en derhalve is het beetje stroom dat zoiets zonder de twee vleugeladjudanten oplevert, geen besparing, maar eerder een verarming. En het is juist die opwarming van de aarde die men wil voorkomen.

    ‘Alle hens aan dek’, roept Meneerke Peeters van de ‘WIJ’-Partij daarbij: de voorgestelde akkoorden van ’t Schoorsteenvliegske , waarbij Vlaanderen 64% betaalt en maar 50% terugkrijgt, moeten tot op het bot herzien worden. ‘De fond au comble’ voegt hij daar ten overvloede aan toe, ten gerieve van Les Verts. Maar ook een beetje omdat hij gaarne in beeld komt.

    Maar wees gerust ’t Peterke bedoelt geenszins die verdeelsleutel van ’t Schoorsteenvliegske. Integendeel! Bruxellabad moet méér geld krijgen, want op die manier verandert de EU de spelregels. Nee hoor! Het is geen doorstoken kaart. Het is gewoon meer geld van WIJ naar ZIJ, en daarmee BASTA!!! Al moet dat geld uit de hemel neerwaarts komen!

    Kijk, dat is weeral iets dat bedisseld werd netjes in het Midden, tussen Slinkx en Rechts in de achterkamertjes der Tsjeven. Over die arrangementen wordt niets over ‘gecommuniceerd’, tot het monster barensklaar op de wereld kan worden gezet. Denk daarbij ook even aan de nieuwe voetbaltempel van Anders Slecht. Die komt er ineens op ‘Parking C’, en niet langer op Grimbergens grondgebied. Hoera! Parking C zal dus verfranst worden, maar de Gemeente Grimbergen, niet. Al ligt die parking wel goed en degelijk in Grimbergen. Onderverzwegen: Parking C zal geen last krijgen door de bijhorende verfransing, Grimbergen wel. Dat anderzijds Bruxellabad elk jaar 10 miljoen Euro rijker wordt door de huur van dat stadium, is mooi meegenomen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Federale regering wil klimaatplan heronderhandelen

    *

    Volgens vicepremier Kris Peeters (CD&V), Alexander De Croo (Open Vld) en Jan Jambon (N-VA) moet het klimaatakkoord heronderhandeld worden. Vooral de extra federale inspanning die in dat akkoord vervat zit, is een struikelblok. Volgens Peeters zou zo'n extra inspanning "totaal onrealistisch" zijn.

    Tegen 2020 zal België dertien procent van zijn energie uit hernieuwbare bronnen moeten halen. In het klimaatakkoord - zoals dat verleden week op tafel werd gelegd - belooft federaal minister van Energie, Milieu en Duurzame Ontwikkeling Marie-Christine Marghem (MR) dan ook om op federaal niveau een inspanning te leveren om dat quotum ook daadwerkelijk te halen.

    Tegen die belofte wordt binnen de federale regering nu echter fel geageerd. Volgens minister van Werk Kris Peeters (CD&V) zou een dergelijke extra inspanning dan ook "totaal onrealistisch" zijn. Als voornaamste reden daarvoor wijst hij op de waterkrachtcentrale van Coo. Doordat die door Europa niet langer als 'groene energiebron' erkend wordt, wordt het federaal erg moeilijk - zo niet onmogelijk - om aan het vooropgelegde streefcijfer van 13 procent te voldoen.

    Correcties door Europa

    "Door de correcties vanuit Europa op de plannen, is de inspanning op federaal niveau niet langer realistisch", zo zei Peeters aan de VRT. Om het tekort dat door de correcties op federaal vlak ontstaat goed te maken, zullen de gewesten volgens hem een extra inspanning moeten doen.

    Bijgevolg zal het hele akkoord heronderhandeld moeten worden. Met dat besluit zijn ook coalitiepartners Open Vld en N-VA het eens. Volgens Alexander De Croo (Open Vld) en Jan Jambon (N-VA) moeten in een goed akkoord "alle partners zich kunnen terugvinden". Aangezien dat op dit moment niet het geval is, moet er heronderhandeld worden.

    *

    UITLEIDING

    *

    Consensus is dus het toverwoord. Lees: alle middelen zijn goed om nog wat dieper in de Vlaamse portemonnee te kunnen grabbelen. En begrijpe wie kan, de BDWërs verlenen daar volop hun medewerking aan.

    Dat de Tsjeven, die notabene momenteel zelf vaststellen dat ze zichzelf dicht bij de UITGANG gemaneuvreerd hebben, daarop inzetten, zijn ze aan hun Europese ambitie verschuldigd. Graaf Hai Koe Herman en Marianne Thyssen zijn niet voor niets mede-rechthouders van deze ruïne. Met wat geluk halen die nog de kiesdrempel bij de eerstvolgende verkiezingen. Vandaar dat ze zichzelf als ‘Wij’ mooi in het midden willen plaatsen. Een evenwichtsoefening tussen Groot Links en Klein Links.

    Zij beseffen niet eens, dat zoiets in een museum thuishoort. Dat die tijd al lang voorbij is. De Burger in de straat ziet namelijk het resultaat van hun werk: het land kapot geregeerd en aaneengeflanst met compromis op compromis van een compromis, met daar bovenop de uitverkoop van onze Beschaving ten voordele van de meest achterlijke ideologie ter wereld.

    Bij alle volkeren van het Avondland herleeft de drang naar het zelfbeschikkingsrecht, een mensenrecht dat vooral in ons Land zo schandalig onderdrukt blijft. De Tsjeven snappen dat gewoon nog altijd niet. Voor de vorm schermen ze nog met de ‘C’ van Christelijk, maar als hoofdschuldigen voor de invoering van abortus en euthanasie, zijn ze… Marxistelijk en dus juist het tegendeel van Christelijk.

    Het kan natuurlijk ook, dat die ‘C’ staat voor CRIMINEEL, want als ARCO-oplichters hebben die feitelijk hun naam niet… gestolen.

    Vandaar dat het ook doodzonde is, om Burgers die streven naar hun Vrijheid, ‘Rechts’ of ‘Extreem Rechts’ te noemen. Is een slechte gewoonte van WIJ om anderen in een hokje te duwen, liefst in een hokje met tralies voor. Zo is er aan het Vlaams Berlang weinig ‘rechts’ te vinden, tenzij als afkorting van het woord ‘RECHTDOOR’. Rechtlijnig recht voor de vuist vooruit, recht naar het doel.

    ‘Dààr’, zo zegt Priester-Dichter C. Verschaeve, ‘waar men geen kleinheid kan ontwaren’….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    31-10-2015, 11:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2986

    *

    *

    Over de dingen waarover

    .

    men niet spreekt

    .

    *

    INLEIDING

    Wij Vlamingen, staan voor de laatste hindernis. De Vrijheid onzer Vaderen ligt voor het grijpen, maar dat op de dagorde zetten, mag niet eens van de Gifgroene kikkers en spuitwater-drinkers onder ons.

    Maar waarom dan toch verhuizen die toch niet naar het Land hunner dromen, naar beneden de taal- en armoegrens? Ik zou zeggen, c’est le momen. Het zou niet eens opvallen te midden van die wereldwijde volksverhuizingen die heden ten dage bezig zijn.

    Maar eigenlijk is deze situatie, zelfs al leidt ze tot niets, al een enorm succes, in vergelijking met vroeger, toen men voor zoiets tegen de muur werd gezet, of in het beste geval levenslang gebroodroofd werd. Voor nadere details kunt U bijvoorbeeld terecht op http://www.bormshuis.org/waar de Gedachtenis wordt gekoesterd aan een oude zieke man, die op een stoel gebonden, naar de executiepaal werd gebracht. Zijn misdaad? Zijn Land en zijn Volk al te zeer te hebben liefgehad…

    *

    We gaan er dus op vooruit. Maar om deze massa-verzuchting nog meer zuurstof te geven, is het noodzakelijk dat het Vlaams Belang als partij weer naar de +30% groeit, zoals de PVV van Geert Wilders, of het FN van Marine La Plume. Dat gaat niet vanzelf. Koken kost nu eenmaal geld. De tarieven om het Vlaams Belang te steunen zijn zeer democratisch(van € 4,- tot € 24,-), d.i. geschikt voor de ‘Demos’, het Volk.

    BE21 3200 8088 1603 --- BIC-CODE: BBRUBEBB --- VLAAMS BELANG NATIONAAL

    www.vlaamsbelang.org/magazine

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Kamer weigert debat over resolutie van Vlaams Belang rond einde van België

    De volksvertegenwoordigers in de Kamer mogen geen debat voeren over een resolutie van Vlaams Belang rond de ordentelijke opdeling van België. Dat hebben sp.a en Groen samen met de Franstalige partijen beslist. Dat een voorstel van resolutie zelfs niet besproken mag worden, is hoogst uitzonderlijk.

    De resolutie van Vlaams Belang roept de federale regering op om Vlaanderen of Wallonië geen strobreed in de weg te leggen indien één van hen zou beslissen om eenzijdig de onafhankelijkheid uit te roepen. Een politiek compleet onrealistische resolutie, maar wel één waarmee Vlaams Belang N-VA wat wilde jennen.

    “Oorlogsverklaring aan België”

    Tot een debat over de tekst zal het echter niet komen. PS-Kamerlid André Frédéric noemde zichzelf een forse verdediger van de vrijheid van meningsuiting en de parlementaire vrijheden, maar vond “een oorlogsverklaring aan België” niettemin een brug te ver. Niet alleen de andere Franstalige partijen volgden hem daarin, ook sp.a en Groen weigerden een parlementair debat.

    Nochtans is een inoverwegingneming normaal een louter technische kwestie, reageerde VB-fractieleidster Barbara Pas verontwaardigd. Over de inhoud gaat het pas in commissie. Bovendien was er destijds in 2011 geen enkel probleem toen Vlaams Belang een gelijkaardige resolutie had ingediend onder Kamervoorzitter André Flahaut - nochtans ook een PS’er.

    Democratisch debat

     

    Anders dan sp.a en Groen - die hun stem niet motiveerden - wierpen N-VA, CD&V en Open Vld zich op als verdedigers van het democratisch debat. “We nemen wekelijks voorstellen in overweging waar we het absoluut niet mee eens zijn”, zei N-VA’er Hendrik Vuye. “We spreken ons niet uit over de grond van de zaak. Dit gaat hier over het aangaan van het debat en als overtuigde democraten willen we dat uiteraard doen.”

    “Alles, maar dan ook echt alles moet besproken kunnen worden in het parlement”, klonk het ook bij Open Vld’er Patrick Dewael, die Voltaire parafraseerde: “Ik verafschuw uw mening, maar zou mijn leven geven opdat u ze zou kunnen uiten”.

    En ook CD&V’er Servais Verherstraeten betreurde de afwijzing. Hij zei alles in overweging te willen nemen, zolang het maar niet ingaat tegen de rechten van de mens.

    *

    UITLEIDING

    *

    Net als elke waterdruppel, ook de kleinste, naar de zee wil, zo streeft ieder individu van elk volk naar een eigen territorium, en al wie dat gebied belaagt, moet totterdood worden bekampt. Door de vele jarenlange misbruiken, zoals in Coburgia, waar dit Volk ooit door wapengeweld van zijn wortels werd afgescheurd, moet dat desnoods met wapengeweld worden terug gebracht.

    Het is niet omdat de wereld er sinds 1830 op is vooruit gegaan, dat deze misdaad moet worden in stand gehouden. Na meer dan 185 jaar verduldig ondergaan, is de maat meer dan vol. En ja, het staat al vele jaren als bijzonderste partijprogramma bij alle Vlaams Nationalistische Partijen, maar wat daar staat blijft zonder het Vlaams Belang, gewoon dode letter. Omdat wij nu eenmaal beleefde mensen zijn, die liever ‘beedlend en staamlend aan de poort blijven staan’….

    De tijd is daar, dat de Verenigde Lage Landn zijn waarvoor ze van nature bestemd zijn; als buffer tussen drie grijpgrage buurlanden die elkaars bloed kunnen drinken: Frankrijk, Engeland en Duitsland. Waar wij natuurlijk weigeren om daarbij de martelaarsrol te spelen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    30-10-2015, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2985

    *

    *

    Vrije Meningsuiting

    .

    .

    Geldt niet voor oorlogstekenen aan ons adres

    .

    *

    INLEIDING

    Heeft U over dit onderwerp al iets gehoord op de TV? Iets gelezen in de Uitgekochte Media? Als U er al iets over gehoord of gezien zou hebben, dan zullen dat maar peanuts zijn geweest. Want de Staat houdt de mensen arm, en de Media houdt ze dom. Het systeem dus, dat de Rode Bestweters vroeger altijd hebben toegedicht aan de Barons en de Pastoors…. Wat weeral een uiting is van socialistische indoctrinatie: hun eigen gebreken projecteren op hun tegenstanders.

    Ze zullen ook nooit veranderen. Noch die Freya Zonneveld noch die Oostendse molenwieker der Noordzee. Smijten met andermans geld, om er zelf beter van te worden. Geleerd bij de Hasseltse kanaalduiker zeker?

    Mag ik vragen, vòòr dat U aan de hoofdschotel begint (Middenstuk) om eerst via dit bruggetje ons Barbaraatje aan het woord te laten? Het kan misschien een aansporing zijn, om Uw Lidgeld voor 2016 bij het Vlaams Belang te hernieuwen?

    https://youtu.be/WuscTS39k4M

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Moslimbeurs: “we zullen wel zien”

    Op 9 november wordt opnieuw een moslimbeurs in Brussel gehouden. Deze beurs heeft al vele jaren een erg kwalijke reputatie vermits zij telkens opnieuw een aantal buitenlandse sprekers uitnodigt die bekend staan om hun extremistische ideeën omtrent de islam. Vorig jaar nog werd een van deze sprekers de toegang tot het land ontzegd omwille van zijn haatpreken.

    Ook dit jaar is het opnieuw prijs. Het Vlaams Belang ontdekte immers al meer dan een week geleden dat twee moslimextremisten zijn uitgenodigd om er hun haatboodschap te komen verkondigen. Voor Barbara Pas mogen dergelijke haatpredikers evenwel geen forum in ons land krijgen en zij vroeg dan ook aan minister van Binnenlandse Zaken Jambon of hij maatregelen heeft genomen om dit duo de toegang tot het land te ontzeggen. Het antwoord van Jambon was op dat vlak niet erg duidelijk. Zijn diensten waren “ermee bezig” en hij zou maatregelen nemen indien dat aangewezen zou zijn. Met andere woorden: ‘eigenlijk weten we het nog niet, we zullen wel zien’. Het mag dan ook duidelijk zijn dat deze problematiek niet erg prioritair is voor Jambon en hij daar nogal lichtvaardig overheen gaat. Barbara Pas kondigde in alle geval aan dat zij vandaag nog een wetsvoorstel indient om personen die in dit land terrorisme komen verheerlijken strafbaar te stellen met onder meer een gevangenisstraf tot 5 jaar.

    *

    UITLEIDING

    *

    Frankrijk als voorbeeldland, wettelijk verbond voor het verheerlijken van terreuraanslagen: waar gaan we dàt schrijven!

    Ons Barbaraatje is niet op haar mondje gevallen, zullen we maar zeggen. Maar op de vraag of de antennes van Jan Achterhesp de boodschap al-dan-niet opgevangen heben, zullen we maar best zwijgen. Want wie zal het Arabisch van al die haatspredikers vertalen?

    Jambonneke moet gewoon de Wet toepassen: voor openbare gelegenheden geldt de taalwet. Het is Waals of Vlaams, geen koeterwaals.

    Ziet U het al gebeuren, dat de spreker, tijdens of na zijn haatspeech, door de Staatsvuiligheid opgepikt wordt, en meteen het land uitgezet? Of raadt U mee met mij, dat precies gemikt wordt op dergelijke voorvallen, als signaal voor de eigenlijke aanval?

    Voor de Christenen onder ons zouden in voorkomend geval, de Bijbelse woorden van ‘waakt en bidt’ wel eens de oplossing kunnen zijn. Pour non-believers la mêma chose’ want iets anders ‘kommt nicht im Frage’.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE*

     






    30-10-2015, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2984

    *

    *

    .

    http://www.radio4.nl/deochtendvan4/zkv

     

    *

     

    DIENSTMEDEDELING

    *

    Mag ik hem even voorstellen? Deze gezellige Opa stamt precies uit de tijd van ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt Van Rijn. Met een spatje Toon Hermans hier en daar. Helemaal op de lijn van onze grote Vlaamse schrijvers. Zo innig gevoeld en zo diep.

    De Heer A.J. Snijders dus, is een aardige ouwe man, en dat hij Hollander is sinds zijn geboorte, kan hij ook niets aan doen. Integendeel zelfs, met dat Hollanderschap loopt hij zelf hoog mee op. Hij ziet de koetjes en de kalfjes in de weiden, en die mag hij zo gaarne lijden! Ja, Holland is voor hem het meeste waard!

    Maar dan bedenkt hij zich, omdat hij zich schaamt voor deze spontane nationalistische gevoelens bij het aanschouwen van de plaatselijke velden en wouden als wiegende zeeën, met steden en dorpen die rijzen en torens vol zwier. En voilà, daar hebt U het al gesnopen: onze kennismaking deze morgen verliep via het Rode Zendertje van de VARA bij ‘De Zot draait doorrrrr’. Bij de morgenkoffie viel deze keer het stukje echt te pruimen, in weerwil van de ruim gestrooide Rode Chilipeper die toen daarbij het hele huis vulde.

    A.J. Snijders heeft er de schijn van om een zéér groot schrijver te zijn van meestal Kleine Korte Verhaaltjes. Net als meerschuim, echte pareltjes naar het schijnt. En wat meer is (en weer typisch Hollands wegens de profijtigheid ervan): U kunt hem iedere morgen via bovenstaand bruggetje GRATIS beluisteren. Een soort zeer kuise ‘Te Bed of niet Te Bed’ van vroeger op de Rode VRT, maar dan zonder de Mooie Slaapster.

    Warm aanbevolen.

    Enne o ja, die verhaaltjes zijn ook gebundeld en ‘Te koop’ bij bol.com tegen de schappelijke prijs van € 13,- voor zo een 40-tal van die dingetjes.

    Mijn aanbrengcommissie wordt gestort per einde maand.

    U let dus niet al te zeer op dit prijskaartje? De man moet ook leven!

    PS

    Of de man familie is van Dr Aug. Snieders, de heimatschrijver uit mijn jeugd, valt niet te achterhalen….

    *

    *

    EINDE

    *

     






    30-10-2015, 11:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2983

    ***

    Vrijdag 30 oktober

    Zon 7u30-17u22

    H Zenobia

    *

    30/10/2013 : precies één jaar geleden haalde BDW de pers, met zijn verklaring dat de NV-A stond voor het confederalisme. Voilà, daar gaat onze droom over Souvereiniteit, dacht ik. Vaarwel Vrijheid. Vaarwel zelf opgebouwde welstand. We blijven voor eeuwig en dag de Franscouillons als een dood gewicht achter ons aanslepen. Allez, als die een beetje onder de duim kunnen gehouden worden, zijn die in de grond nog zo slecht niet. De kwestie is ze daar te krijgen…..

    *

    *

    De gevolgen?

    .

    .

    Die worden pas duidelijk als men helemaal beneden is…

    .

    *

    INLEIDING

    De plaat draaien, heet dat vroeger, omdat die afgezaagd was. Anders gezegd; er zich bij neerleggen wel niet, maar na verloop van tijd het nutteloze inzien van de poging om het tij te zien keren. Alles laten lijk ’t is. Helemaal niemand meer alarmeren voor wat er nog allemaal staat te gebeuren, maar gewoon vaststellen, dat onze Beschaving als geheel in vrije val is. Hoe diep die val zal zijn, met welke gevolgen, is in Gods handen.

    En daar hebt U het weer. God, zeggen slimme mensen die het natuurlijk ook niet weten, bestaat niet want nergens waarneembaar met de middelen waarover de Mensheid thans maar beschikt. Mensen die maar voor waar aanvaarden wat ze zien, lopen inderdaad te pletter tegen de flutmuur van onzichtbaarheid die ze zelf hebben opgetrokken.

    Het zou er al heel anders uitzien, moesten ze beroep kunnen doen op een ervaren derde, een Geregistreerd Aannemer, die met de hulp van daarote opgeleide specialisten, degelijke funderingen kan aanleggen.

    Enfin, de vrije val dus.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Duitse autoriteiten geschokt: Nu al 1,8 miljoen migranten, oplopend tot 16 miljoen; 90% is moslim

    *

    Ze blijven maar komen en komen, en het worden er nog véél meer dan de toch al ver naar boven bijgestelde verwachtingen.

    Het weekblad Preussische Allgemeine Zeitung schrijft dat het aantal immigranten dat dit jaar en daarna naar Duitsland komt de ergste verwachtingen overtreft. De krant baseert zich op een gelekt intern bericht waarin staat dat er de laatste 3 maanden van dit jaar nog eens 920.000 migranten en illegalen naar het land zullen komen. Tot eind september waren er volgens het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) al 573.000 geregistreerde asielzoekers en ongeveer 290.000 illegalen, waardoor het totaal op 1,8 miljoen uitkomt – meer dan het aantal inwoners van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, en 6 x zoveel als de regering Merkel begin dit jaar had geschat. Als klap op de vuurpijl blijken deze 1,8 miljoen nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

    De autoriteiten rekenen er namelijk op dat iedere asielzoeker tussen de 4 en 8 familieleden zal laten overkomen. De PAZ berichtte in augustus over een Syriër die zijn 2 vrouwen en 11 kinderen mocht laten overvliegen. Volgens het interne bericht zal het aantal migranten door gezinshereniging oplopen tot minimaal 9 miljoen, maar het kunnen er ook 16 miljoen worden, wat overeenkomt met het officieuze streefgetal van Reichskanzler Merkel (10 tot 20 miljoen in 4 tot 5 jaar). En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen nieuwe migranten die volgend jaar worden verwacht.

    90% moslim, minister wil hen ‘met voorrang’ behandelen

    90% van alle asielzoekers is moslim. Minister van Familiezaken Manuela Swesig (van de sociaal-democratische SPD) heeft inmiddels aangekondigd dat vooral de vrouwen en kinderen die onder de gezinshereniging vallen ‘met voorrang’ zullen worden behandeld. Tegelijkertijd wordt in het document gewaarschuwd dat de verzorging in de asielzoekerscentra kan instorten. Geweldsexplosies zijn aan de orde van de dag, en dat terwijl de migrantentoestroom nog maar amper op gang is gekomen.

    Nota bene een Syrische vluchteling vroeg zich daarom voor de camera’s van Spiegel TV af ‘waarom jullie steeds meer mensen laten komen’. De toestand in de veel opvangcentra is nu al zo onhoudbaar –moslims die vooral de weinige christenen maar ook elkaar bevechten-, dat hij zei eraan te twijfelen over het ‘welkom’ van Merkel eigenlijk wel echt gemeend was. (1)

    Belangrijkste Duitse veiligheidsinstanties waarschuwen voor chaos

    De Welt am Sonntag berichtte zowel het Hooggerechtshof, de Federale Recherchedienst, de Veiligheidsdienst BND als de Duitse politie hun grote zorgen uitspreken over de veiligheid van de burgers in het land. De instanties waarschuwen voor ‘instabiliteit en de radicalisering van het burgerlijke midden, omdat de meerderheid van hen deze de immigratie, die hen door de politieke elite wordt opgedrongen, niet willen.’

    Bovendien is de integratie van honderdduizenden illegalen onmogelijk omdat er al jaren een snel groeiende parallelle islamitische samenleving in Duitsland is, met hele stadswijken die volledige door moslimbendes worden beheerst. ‘Wij importeren het islamitische extremisme, het Arabische antisemitisme en de nationale en etnische conflicten van andere volken, en ook een andere opvatting van recht en samenleving... De Duitse veiligheidsinstanties zijn en zullen niet in staat zijn deze geïmporteerde veiligheidsproblemen en de daardoor ontstane reacties van het Duitse volk op te lossen.’ (3)

     

    Omgerekend kan Nederland tot 3,36 miljoen moslims verwachten

     

    Uit diverse statistieken blijkt dat de migrantenstroom naar Nederland qua omvang verhoudingsgewijs te vergelijken is met die naar Duitsland. Rekenen we de cijfers uit het bovengenoemde rapport om, dan komen we voor ons land uit op 378.000 asielzoekers en illegalen in 2015, wat er 43.000 meer zijn dan de 4e stad van ons land, Utrecht. Door gezinshereniging zal dit aantal oplopen tot minimaal 1,89 miljoen tot mogelijk zelfs 3,36 miljoen, oftewel bijna 20% van onze huidige totale bevolking (waarvan nu al bijna 10% moslim is).

     

    En dan gaat het dus alleen nog maar over het aantal migranten dat dit jaar naar ons land kan komen en vervolgens hun gezinnen en families laten overbrengen. Het aantal moslims in ons land zal nog veel sneller exploderen als er ook volgend jaar nog eens honderdduizenden worden toegelaten.

     

    Honderdduizenden naar criminele bendes en/of terreurleger

     

    Zoals we de laatste tijd al vaak hebben geschreven wijzen tal van officials en commentatoren erop dat de ervaring leert dat degenen die in de illegaliteit verdwijnen doorgaans het criminele pad opgaan en zich vaak aansluiten bij misdaadbendes. Zo waarschuwde de politieleiding in Braunschweig deze week dat de 15.000 asielzoekers in de stad voor ‘een aanzienlijke stijging’ van zowel lichte als zwaardere criminaliteit hebben gezorgd (2).

     

    Daar komt nu een nog veel groter gevaar bij, namelijk dat deze illegalen worden gebruikt voor de opbouw van een enorm terreurleger, dat wacht op bevel om in heel Europa massaal aanslagen te gaan plegen – volgens de laatste schattingen binnen maximaal 6 en 12 maanden


    Xander

    (1) Preussische-Allgemeine
    (2) KOPP
    (3) MM News

    *

    UITLEIDING

    *

    Net als in de zedelijkheid, is de Slinkxe Elite in het heraanleggen van de weredlbevolking, de rechte weg kwijt. Artsen die ‘vruchten hebben afgedreven’ worden beschuldigd van moord, omdat de superglijbaan naar de Dood, euthanasie genoemd, die ene keer àl te lichtvaardig in gang werd gezet. In landen waar er de rust heerste van slapende kruitvaten, is men met vuur gaan spelen, en nu weet men geen raad meer met de om allerlei redenen gepanikeerde vluchtelingen. Aan de bij-de-neus-leiding komt er werkelijk geen einde….

    Wie lag er nog wakker van de 1-kindwet in China, die er 30 à 40 jaar met alle middelen werd doorgedrukt? Eind 2015 mag er nu eentje bijkomen, anders geraakt het land gedestabiliseerd…. Och, het is een berichtje in de marge voor onze Verkochte Pers. Maar als Tom VanGrieken van het Vlaams Belang als hulpmiddel tegen de overbevolking in Zwart Afrika wat een zelfdiscipline aanraadt voor de plaatselijke bevolking, dan is het Awoe-geroep zijn deel.

    De TGV van de moderne ‘Superman’ is inderdaad totaal ontspoord en raast maar verder. Maakt krom wat recht was, alles in naam der verstikkende globalisering. Met mensen als programmeerbare wandelende computers.

    Juist? De gevolgen van de Vrije Val zijn inderdaad maar voelbaar op het einde…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    30-10-2015, 10:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    29-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2982

    *

    *

    kalf met O-benen

    .

    .

    Is een Kalf-O

    .

    *

    INLEIDING

    Neen, in de titel hier bovenaan werd Meneer Kalf-O niet als Mister Bean aangesproken, maar als Meneer Groen. Niet omdat de man nog groen achter de oren zou zijn, maar omdat hij ART. Één van de Statuten van de BDWërs moedwillig verwaarloost. Net zoals trouwens de hele partij dat doet. Want, zeggen ze, uitgesteld is niet verloren.

    Dat is krek hetzelfde als Mobama na zes (6) jaar zegt over de Amerikaanse troepenbama in Syrië, ‘botten op de bodem’ maar dan in de welluidende moedertaal van Hawaï. ‘Booths on the ground’.

    Het verband tussen Kalf-O en O-Bama zit in de formule van ‘Wait and See’. Doe vooral vandaag niet wat ge ook morgen of de dag daarna kunt doen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Calvo daagt N-VA uit tot referendum over toekomst van België

    *

    Groen-Kamerlid Kristof Calvo roept N-VA op een referendum te organiseren over de toekomst van België. "Als N-VA in 2019 opnieuw een communautaire campagne wil, moet ze ook maar een referendum durven organiseren, zoals in Schotland en Catalonië", argumenteert Calvo in zijn nieuwe boek 'F*ck de zijlijn'.

    © kos.

    N-VA is en blijft voor Calvo in de eerste plaats een nationalistische partij. "Maar het zijn wel nationalisten zonder de moed van hun overtuiging. De sfeer in België verzieken, ja, maar de bevolking vragen of België ook echt moet worden opgeblazen, dat durven ze niet", sneert Calvo.

    Federale kieskring

    Het groene Kamerlid ziet de toekomst van België alvast helemaal anders. In zijn boek bepleit hij een sterk federaal België, inclusief een federale kieskring, een herfederalisering van bevoegdheden zoals buitenlandse handel, een Belgisch uitwisselingsprogramma voor alle scholieren en het verplichten van de andere landstaal als tweede taal in het onderwijs, ook aan Franstalige kant.

    Opvallend is voorts dat Calvo af wil van de gemeenschappen. "Als er een nieuwe staatshervorming komt, moeten we evolueren naar een federalisme op basis van gewesten, de plek waar mensen wonen", vindt hij. "De gemeenschappen moeten op de schop, zodat Brussel een eigen beleid op maat kan ontwikkelen."

    Calvo's boek - 'F*ck de zijlijn' - gaat niet enkel over het communautaire of de institutionele toekomst van België. Het bevat onder meer ook voorstellen rond ondernemen, leefmilieu en diversiteit. Vandaag stelt hij zijn boek voor aan de pers.

    *

    UITLEIDING

    *

    Nu denkt iedereen dat Digitalia niet de bal, maar de man speelt. Dat is iderdaad niet mooi, maar dat is juist de bedoeling. Dat doe ik vooral, in de hoop op die manier de maskers te doen vallen. Zij staan voor ‘Groen’ omdat zij voor ons rijke landbouwleven alleen de woestijncultuur aanhangen. Cultuurgrond moet ‘aan de natuur worden teruggegeven’, zodat wij allemaal terug kunnen gaan leven van de jacht en de visvangst.

    ‘Groen’ is gewoon de kibbelstem van ‘Rood’, en ‘Rood’ staat voor de gifgroene kleur van de Islammerij. Niet zozeer omdat zij het Geloof der Vaderen willen vervangen zien door de woestijn-terreur op zichzelf, maar omdat zij denken aan de eigen portemonnee.

    Maar goed, alle PR is mooi meegenomen, zullen we maar zeggen. Misschien zelfs dat U in het diepste geheim al een nieuw script aan het voorbereiden bent. ‘Met mijn botten in de hand kom ik door het ganse land’. Een mixte van kalverliefde en verlangen naar de Calvinistische Kalversraat, eenmaal de Vrije Herenigde Republiek der Lage Landen zal ingezworen zijn.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    29-10-2015, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2980

    *

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    The Joke bij de Tjeven, Joke Schoorsteenvliegje, een lekker diertje dat de wereld ons benijdt, heeft haar partij en dus heel Coburgia weer eens goed op de kaart gezet. Onder druk geld afluizen bij ons, Vlamingen, om toch maar de Waaltjes en de Belgicisten hun zin te geven. Uiteraard, ‘met de dood in het hart’ en ook voor deze (zoveelste) keer, ‘voor de allerlaatste maal’. De evidentie zelve, zeg maar, na maar liefst zes jaar onderhandelen over enerzijds en anderzijds.

    Maar Eilaci, deze keer hebben de samenzweerders de BDWërs op hun weg gevonden. Nix in 7 haasten contracten ondertekenen, om straks in Parijs inzake de internationale klimaatakkoorden nog tijdig aan de start te geraken.

    Als Coburgia, zoals gevreesd, daar voor de hele wereld te schande gemaakt wordt, dan zou er eindelijk eens iemand kunnen vertellen waarom de Vlamingen exactement dwars liggen. Iets wat zelfs de DM zorgvuldig ‘vergeet’ te vermelden…. Dus zal het van de daken geschreeuwd worden, dat de NV-A de schuldige is. Stel U even voor: zo hun coalitiepartner in de rug schieten is toch wraakroepend!

    Vier ‘deelregeringen’ in één land, de Federale Overheid, De Vlaamse, de Waalse en de Brusselse Regering (*). Waarbij degene die het meest ‘bijdraagt’ – Vlaanderen dus - 15% moet toedragen aan de Federale Overheid die niet één vierkante meter grond bezit... Een ‘landsdeel’ dat de lucht alleen vervuilt met de uitlaatgassen van zijn Ambtenaren…

    De vervuiler betaalt, ieder naar godsvrucht en vermogen, zoals dat heet, en de opbrengst moet in verhouding bedeeld worden, dat is nu eenmaal de ijzeren wet van de logica. In de veronderstelling dat er niet gefoefeld wordt. Iets waar vooral de Francofone belgicisten meesters in zijn. In Coburgia gelden er dus totaal andere wetten. Vlaanderen vervuilt meest (64%), maar wordt zoals naar gewoonte, bij de verdeling van de opbrengsten, stiefmoederlijk met een kluitje in het riet gestuurd….

    Het vliegenstrontje dat ’t Schoorsteenvliegje op de schouwmantel nog vlug-vlug had willen achterlaten zou er dus gekomen zijn onder tijdsdruk. Had de Vlaamse Regering dat dan niet zien aankomen? Zes jaar onderhandelen over de gebakken lucht van heel die klimaataffaire, om dan op ’t laatste nippertje toe te geven aan de chantage van de Franscouillons? Nog een geluk voor de reputatie van de BDWërs dat die van die 6 jaar, ze nog maar eentje de Regering leiden.

    Poor little Belgium heeft toch niets anders dan last met die Vlamingen! Eerst een democratisch gekozen Burgemeester weigeren te benoemen, zodat de hele Gemeenteraad verplicht is om af te treden, en nu dit!

    *

    (*) De Duitse Gemeenschap ‘kommt leider ‘nicht im Frage’…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Iedereen moet toegevingen doen, anders kom je in dit land niet vooruit"

    *

    Waals minister van Energie en Klimaat Paul Furlan (PS) zegt dat de kansen klein zijn dat het voorakkoord over de intra-Belgische verdeling van de klimaatinspanningen heronderhandeld wordt. De Waalse en Brusselse regering keurden het voorakkoord al goed. Furlan roept de N-VA op om het akkoord voor de klimaatconferentie in Parijs goed te keuren.

    Op de RTBF-radio merkte Furlan op dat enkel de N-VA zich tegen het voorakkoord heeft uitgesproken. "Er zijn niet zoveel mogelijkheden om in enkele dagen of weken een akkoord te herzien waarover meer dan negen jaar onderhandeld moest worden". Hij zegt dat Wallonië ook toegevingen heeft moeten doen. Wallonië vroeg 40% van de inkomsten uit de veiling van emissierechten, maar kreeg maar 30%. "Iedereen moet toegevingen doen, anders kom je in dit land niet vooruit", zegt Furlan.

    *

    UITLEIDING

    *

    De tijd is dus stilaan aan het verdwijnen, dat in Coburgia de Francofonen tegen-in het belang der meerderheid van de bewolking, de Vlamingen dus, wetten konden maken. Dat hadden wij niet de koekoek te danken maar de Tsjeven en de Roden. Die deden dat vooral uit persoonlijk profijt, maar ze konden het goed uitleggen. Het waren wetten, die ze dan achteraf meestal zelf niet respecteerden. Denk, om maar één voorbeeld te noemen, aan de ‘numerus clausus’ van de studenten in de geneeskunde. Een Wet op vraag van het Waalse landsgedeelte, die de Vlamingen in lengte van jaren zijn blijven volgen, maar waar de Francofonen al die tijd vierkant hun voeten aan geveegd hebben. Met als gevolg, dat er nu een nijpend tekort aan artsen en tandartsen in Vlaanderen dreigt, maar de ‘gezondheidszorg’ in Wallonië steeds meer handevol geld kost. Geld uit de Federale Staatskas, in hoofdzaak gespijzigd door… de Vlamingen.

    Een tweede vorbeeld daarbij is de verdeelsleutel van de politieboeten over heel het land. De politie in Vlaanderen doet aan beurzensnijderij via de snelheidscontroles, door zoveel mogelijk flitspalen te zetten. In Wallonië staan er zo goed als geen enkele. Maar de opbrengst van het potje gaat in hoofdzaak naar de Walen….

    Zou dat misschien, naast de 16 à 18 miljard per jaar aan ‘transfers’ van Vlaanderen naar Wallonië, een van de redenen zijn waarom de Federale Regering moet blijven bestaan? Als doorgeefluik van Vlaams belastinggeld naar Wallo/Brux?

    Denk daar toch iedere minuut van elke dag aan. En denk daar vooral aan, de paar minuten dat U alleen en ongezien in het stemhokje staat…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-10-2015, 13:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2981

    ***

    Donderdag 29 oktober

    Zon 7u28-17u23

    H Narcissus

    *

    *

    Verwarring troef

    .

    .

    In vergelijking met een afbeelding van

    Moeder met Kind…

    .

    *

    INLEIDING

     

    Eerst verdwazen de Goden zij die ze daarna willen verdelgen. Iseen Wijsheid die van de Antieke wereld tot ons is gekomen, maar die we nog iedere dag bewaarheid zien. Van overal worden we bestookt met verhaaltjes, zoals het vermeende ‘gat’ in de ozonlaag, met de ‘opwarming van de aarde’ die gebaseerd is op (toegegeven) vervalste gegevens, met ‘stijgende zeespiegels’ door het wegsmelten van het poolijs, enz, allemaal nuttige idioterie om te bewimpelen dat we bij de neus genomen worden. Weg van de werkelijke problemen, zodat de Onbeschaafde Wildernis rustig en ongehinderd naar de Ontwikkelde Beschaving kan emigreren.

    De centrums van onze steden en dorpen, waar torens vol zwier uitzien over de graven van onze Geliefden aan hun voet, geraken stilaan volledig ‘gesaneerd’ en verbouwd tot Culturele Centra anex sportzaal, sauna en cafetaria, te midden van een uitgestrekte en geasfalteerde parking. Waarop de nodige beplanting voor weggeworpen drugspuiten en meegaande bosjes voor groepsverkrachtingen.

    Op de vooruitgang staat er werkelijk geen prijs.

    Dan komen op vrijdagavond, tegen donkeren, zwarte schimmen als ratten toegestroomd naar de ‘Gebedshuizen’, waar de invasie ongezien voor de buitenwereld, een concrete invulling krijgt.

    *

    Net als onder Keizer Nero in het brandende Rome van destijds, zullen de Christeren ook nu weer de schuld krijgen als brandstichters. Want zij hebben namelijk de ‘zegeningen’ van deze ‘verrijkende’ woestijncultuur niet willen aanvaarden. Omdat zij, beter dan de non-believers, de gevaren van deze als ‘geloof’ vermomde ideologie hebben doorzien. Die is niet meer dan een hokus-pocus-pas van hun eigen voorgeschiedenis, gedrenkt in bloed, zweet en tranen, 1.400 jaar geleden uitgedacht in de zieke pedofiele geest van een woestijn roverhoofdman.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    *

    Duitsland wil evangelische dominee die tegen immigratie predikt vervolgen

    *

    Een Duitse officier van Justitie gaat onderzoeken of de voorganger van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen (ten zuiden van Stuttgart) kan worden aangeklaagd wegens zijn preken tegen de massa immigratie van moslims. Als hij schuldig wordt bevonden kan hij voor 5 jaar de gevangenis in draaien. De niet bij name genoemde dominee is een van de weinigen in de Westerse kerken die waarschuwt tegen de komst van miljoenen moslims naar Europa. De meeste kerken, ook in Nederland, vinden dat je toch vooral ‘gastvrij’ moet zijn, ondanks het feit dat bijna al deze ‘gasten’ uit precies die gebieden komen waar uit naam van hun religie een uitroeiingsoorlog tegen het christendom wordt gevoerd.

    De dominee sprak tegen zijn gemeente van een ‘illegale, zelfs gewelddadige invasie’, en beschuldigde de Duitse kanselier Angela Merkel ervan de bevolking te willen controleren door het creëren van ‘burgeroorlog achtige toestanden.’

    ‘Jezus heeft beslist niet gezegd dat wij ons land moeten laten plunderen door binnenvallende, roofzuchtige hordes,’ citeerde de Stuttgarter Zeitung de christelijke voorganger.

    De burgemeester, Marcus Schafft, distantieerde zich van de preken van de dominee, en zei dat deze ‘niet de standpunten van de inwoners van Riedlingen’ vertegenwoordigen. Volgens Schafft moet de lokale officier van justitie onderzoeken of diens ‘extreme uitspraken’ wel legaal zijn.

    De officier gaf aan dat zijn onderzoek wel tot 2016 kan duren. Als de dominee schuldig wordt bevonden, kan hij voor 5 jaar de gevangenis indraaien. Ook de Federatie van Evangelische Vrije Kerken nam afstand van zijn preken, en beweerde zelfs dat de voorganger eigenlijk geen officiële dominee is.

    Anti-islam verboden, anti-Israël toegestaan

    De Duitse overheid onderzoekt tevens of Facebook en andere sociale media niet gecensureerd kunnen worden. Alle openlijke anti-immigratie- en anti-islam standpunten zouden moeten worden geblokkeerd.

    Pro-islam en anti-Israël is echter wel toegestaan. Vorig jaar kon een moslimleider tijdens een anti-Israël demonstratie in Frankfurt via de luidsprekers van een politiewagen (!) ‘Allahu Akbar’ en allerlei anti-Joodse slogans schreeuwen, zonder dat er werd ingegrepen (2).

    Tevens wordt er noch door Facebook, noch door de Duitse overheid actie ondernomen tegen een ‘Dood Aan Israël’ community pagina (3). Oproepen tot genocide zijn op Facebook verboden, maar als Joden en Israëliërs de beoogde slachtoffers zijn wordt daar overduidelijk een uitzondering voor gemaakt.

    Spaanse aartsbisschop: ‘Invasie migranten is Trojaans Paard’

     

    Eerder deze maand waarschuwde kardinaal Canizares, aartsbisschop van Valencia, dat de enorme toestroom van migranten een ‘Trojaans Paard’ kan zijn. ‘Is deze invasie van migranten te vertrouwen? Hoe zal Europa er over een paar jaar uitzien? Je kunt geen spelletjes spelen met de geschiedenis, noch met de identiteit van volken.’

    Gastvrij voor een vijandige ideologie?

    Kerken en christenen in het Westen verdedigen hun pro-immigratie standpunten meestal met uit hun verband gerukte Bijbelteksten waarin staat dat je gastvrij moet zijn, en als iemand je op je wang slaat, je ook je andere wang moet aanbieden en je vijanden lief moet hebben. Met andere woorden, als christen moet je een pacifistische houding aannemen.

     

    Maar in hoeverre is er sprake van ‘gastvrijheid’ als honderdduizenden volgelingen van een religieuze ideologie moeten worden toegelaten die in de Bijbel als ‘antichrist’ wordt gekenmerkt, en die in hun eigen landen en gebieden – zeker niet alleen in Syrië - al jaren een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren? Misschien zitten de christenen daar in de ‘verkeerde’ kerken, dat hun geloofsgenoten hier nog steeds weigeren om echt voor hen op te komen?

    Kerken werken mee met eigen ondergang

    Uit alle officiële cijfers blijkt dat er zich slechts een zeer klein percentage echte vluchtelingen onder de migranten bevindt. Met in het achterhoofd de herhaaldelijke dreigementen van ISIS om een als vluchtelingen vermomde islamitische invasiemacht op Europa af te sturen, en de talloze berichten van onafhankelijke bronnen dat tien- tot honderdduizenden van hen reeds in Europa zijn en inderdaad een terreuroorlog tegen ons voorbereiden, lijkt de conclusie terecht dat de kerken onbewust – en deels misschien zelfs wel bewust - meewerken aan de ondergang van ons land, ons continent en bovendien ook van zichzelf.

     

    Overdreven? De Britse katholieke hulporganisatie Aid to the Church in Need constateerde in zijn laatste verslag ‘Vervolgd en Vergeten?’ dat ‘christenen in snel tempo verdwijnen uit hele regio’s, vooral uit een enorm gedeelte van het Midden Oosten, maar ook in Afrika.’ De belangrijkste oorzaak is ‘etnische zuiveringen gemotiveerd door religieuze (moslim)haat... De extremistische islam is absoluut uit op de ziel van Afrika, vooral in Nigeria, Oost Afrika, van Egypte naar Kenia, en Tunesië.’

    Het ACN-rapport, dat door de Britse premier Cameron in het Hogerhuis werd gepresenteerd en verdedigd, haalt cijfers van de International Society for Human Rights aan waaruit blijkt dat 80% van alle religieuze discriminatie en haatmisdaden tegen christenen wordt begaan. Vrijwel niet één kerk in Europa staat echter openlijk voor hen op, laat staan dat men een gezamenlijk front vormt om hen te beschermen, te steunen of hierheen te halen.

    Maar misschien wordt het anno 2015 in het Westen wel als het toppunt van ‘christelijk’ beschouwd om je eigen geloofsgenoten aan hun vreselijke lot over te laten, maar wel je deuren te openen voor juist die religie, die god en die ‘profeet’ in wier naam je medechristenen dagelijks met honderden tegelijk worden afgeslacht.

    Xander

    ) Breitbart
    (2) Independent
    (3) Change.org (teken deze petitie tegen deze haatpagina)

    *

    UITLEIDING

    *

    Bovenstaande informatie, die uiteraard zoveel mogelijk verzwegen wiordt in de Coburger Leugenpers, kwam deze morgen vroeg uitgebreid op de RAI, d.i. de Italiaanse Staatszender, naar aanledingg van een optreden van de Beroepsverening van Christelijke Juristen.

    Het zit zo: net als bijvoorbeeld in het katholieke Polen worden tegennatuurlijke ‘huwelijken’ en zo maar salmenhokkende koppels wettelijk niet erkend in Italië. Geldige huwelijken worden hetzij op het Stadhuis hetzij in de Kerk, in een van beiden: aan U de keuze, gesloten en welke Macht dat huwelijk ook ingezegend heeft, is evenwaardig voor de Wet.

    Het probleem nu is… dat partners van tegennatuurlijke huwelijken gesloten in het buitenland nu eisen bij Euopa dat aan deze ‘discriminatioe’ een einde wordt gesteld….

    Als U er de volgende keer op let, dat in Coburgia, de Leugenpers, met de VRT op kop, nooit (of zeer weinig) berichten brengt over Italië, het toersisten- en cultuurland bij uitstek, dan heeft U bij deze een van de redenen hiervoor gevonden. Italië is niet Sklinkx genoeg. Meer Turkije of een of andere verre risicovolle bestemming in beeld brengen daarentegen, is financuieel waarschijnlijk interessanter. Slinkxen doen graag zaakjes met elkaar, weet U!!!! Vooral als die daarbij andere meningen kunnen tegenwerken…

    *

    Heeft Digitalia dan iets tegen Homo’s en Lesbiennes? Nee hoor! Buiten wat afstandelijk memdelijden voel ik net hetzelfde als voor alcohol- of drugverslaafdden. Het is een afwijking van de menselijke natuur, die ze in hoofdzaak in de 3 gevallen, zelf hebben gezocht.

    *

    Enne o Ja; die Synode van Bisschoppen in Rome heeeft toch weer niet gedaan waarvoor de Slinkxs Kerk stond te roepen: wèg ceilbaat, vrouwelijke preisters Nù, en het recht voor idereen om zomaar net als konijntjes, in alle eer en vooral deugd samen te hokken. Ongehoord toch, nietwaar?! Ik zie de mondhoeken van ons Martine zó nog een paar graden zakken…

    Over de ochtendlijke uitzending van RAI nog even over CO², fijn stof en luchtverviling. De vele bosbranden over de hele wereld zijn daarvan de grootste oorzaken, maar daar spreekt niemand over. De ‘Overheid’ blijft maar zapzeveren over problemen naast de kwestie, want dagelijks gaan duizenden hectaren oppzettelijk of ongecontroleerd in de vlammen op…

    JaJa, dacht ik, en als die meneer dan de blaadjes van een klimophaag op 3 verschillende hoogtes op fijn stof gaat analyseren om daaruit te besluiten dat op kinderhoogte de meeste vuiligheid voorkomt, heeft hij dan gedacht aan de neerdwarrelende asse van de wouden aane crtematoriaschouwen? En zelfs al moest hij daar aan gedacht hebben, die dingen zijn ‘staatsgeheim’ omdat wij volgens de Groenen moeten blijven wijsgemaakt worden, dat opstoken veel hygienischer is…. De meerprijs boven begraven oop het kerkhof rond de kerken doet er dan even niet aan toe, want de uit haar vegen barstende        begrafenis-industrie moet ook leven.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-10-2015, 09:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2979

    *

    .

    *

    Zonder mond om te spreken en met geblindeerde brillenglazen

    .

    .

    Klaar om bij de neus te worden genomen: zo wil

    de EU-Overheid de Ideale Lezer…

     

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Voor eventjes is in DS het bevrijdend Goede Licht uit Poolland aan gemogen (beter laat dan nooit), en dan zal de poco-pers er voor lange tijd het zwijgen toe doen…Tot het echt niet anders meer kan.. Verkrampte magen, aanhoudende hartkloppingen en onbedwingbare schizofrenie kunnen ze op alle redacties van alle dagbladen missen als kiespijn. Volgens instructies van ‘hogerhand’ om iedereen verder bij de neus te kunnen leiden, moeten integendeel de linkse teugels maximaal worden aangetrokken. Over andere meningen wordt alleen bericht gegeven, als die belachelijk kunnen gemaakt worden, of in een verkeerd daglicht worden gesteld. Maar ook dàt wist U natuurlijk al langer dan vandaag….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151027_01941363

    *

    Absolute meerderheid voor Recht en Rechtvaardigheid in parlement Polen

    Absolute meerderheid voor Recht en Rechtvaardigheid in parlement Polen

    *

    De conservatieve katholieken van de eurosceptische Recht en Rechtvaardigheid (PiS) hebben bij de Poolse parlementsverkiezingen van zondag de absolute meerderheid behaald in de Sejm, het Poolse Lagerhuis. De partij haalt 235 van de 460 zetels binnen, heeft de Nationale Kiescommissie dinsdag bekendgemaakt.

     

    PiS wordt daarmee de eerste Poolse partij sinds de val van het communisme in 1989 die alleen kan regeren. Bovendien geniet de Sejm ook de steun van president Andrzej Duda, die in mei voor PiS verkozen werd.

     

    PiS kennen we als de partij van Jaroslaw Kaczynski, die samen met zijn (bij een vliegtuigcrash gestorven) tweelingsbroer Lech Alexander de Poolse politiek beheerste halfweg het eerste decennium van deze eeuw. Toch wordt niet Kaczynski de nieuwe premier, maar schoof hij Beata Szydlo naar voren als het ‘nieuwe gezicht’ van zijn partij.

     

    Oppositie

     

    Het Burgerplatform van uittredend eerste minister Ewa Kopacz haalt 138 zetels binnen, en wordt na acht jaar aan de macht verwezen naar de oppositie. Twee nieuwe partijen halen 42 zetels binnen (de anti-establishmentbeweging van Pawel Kukiz) en 28 zetels (Nowoczesna, of Modern, van de neoliberaal Ryszard Petru).

     

    Landbouwerspartij PSL, coalitiepartner van het Burgerplatform, overschreed nog net de kiesdrempel en is goed voor 16 zetels.

     

    Links verdwijnt helemaal uit het nieuwe parlement, en dat is te wijten aan de onderlinge concurrentie tussen twee linkse formaties: de coalitie Verenigd Links bleef met 7,55 procent onder de drempel van 8 procent voor coalities, en de jonge partij Razem (Samen) deed het met 3,62 procent verrassend goed.

     

    Net geen 51 procent van de Poolse kiezers ging stemmen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het bericht in DS zou dinsdagavond laat zijn geschreven, zoals vermeld in het arikel zelf. Neemt niet weg, dat het maar vandaag tussen de Krantenkoppen stond, en dan nog weggemoffeld helemaal onderaan.

    Dat U het hier vindt, heeft niet alleen de bedoeling om de schijnnheiligheid van de Leugenpers te belichten, maar dient vooral als bewaarmiddel om het voor de toekomst op te slaan op mijn vaste schijf. Het is trouwens opmerkelijk dat geen enkele andere gazet zelfs maar weet dat er in Polen verkiezingen zijn geweest. Want te druk bezig met niemendalletjes….

    *

    Het VTM-nizuws besteedde er gisterenaovond welgeteld 15 seconden aan om aansluitend 5 minuten te wauwelen over het succes van ene Stromai die volgens mij de perfecte nabootsing was van een getalenteerde aap uit de Afrikaanse regenwouden die net uit zijn boom was gevallen. Geloof me, Coburgia zal met dit opgefokte fenomeen, anders dan met het verafgoodde klimaatverschijnsel, nog hoge topen scheren.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-10-2015, 13:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2978

    ***

    Woensdag 28 oktober

    Zon 7u27-17u25

    H Simon en Judas, apostelen

    Als Simon en Judas voorbijgaan dan is de zomer gedaan

    *

    *

    Ze leven met honderdduizenden tussen ons

    .

    .

    Het zijn zelfs onze naaste (opgedrongen) buren

     

    *

    INLEIDING

    .

    Net zoals tropische stormen in de warme landen geweldig onheil meebrengen, botsen in Europa geen warme en koude wolken op elkaar, maar heen en weer geslingerde volkeren die, zegger ze, in hun land de vele oorlogen ontvluchten, maar juist in onze landen oorlog in hun mars hebben. Tenzij wij, de vaste bewoners, hen natuurlijk in alles toegeven.

    Daar een afwijkende mening over hebben, is racistisch, xenofoob, haatdragend en populistisch.

    Hen niet alleen b, b en b geven, maar hen vrijwillig onze eigendommen afstaan, is humaan en vredelievend. Kortom, wat ons voorgehouden wordt, is dezelfde redenering als waarvoor met alle middelen publiciteit gemaakt wordt voor de 1813, de Zelfmoordlijn. Waarom die ‘Lijn’ een zelfmoordlijn en geen Anti-zelfmoordlijn werd genoemd is mij een raadsel.’Dash wast niet zo goed als gezegd…. Witter dan wit’. Bij de TV moet alles dus 180° anders bergrepen worden dan geëtaleerd….

    *

    Waar de Media stellen ‘De Islam Uw vriend’ wordt eigenlijk bedoeld ‘De Islam Uw doodsvijand’.

    Ha, nu begin ik het te snappen!

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Turkse undercover journalist: 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar voor oorlog

     

    ‘Grootschalige voorbereidingen in Duitsland en Groot Brittannië op duizenden terreuraanslagen en sabotage acties’

    *

    Een Slowaakse alternatieve nieuwssite berichtte enkele dagen geleden dat de Turkse journalist Mehmet Akhul anderhalf jaar lang undercover heeft geopereerd om erachter te komen wat er waar is van de eerder geuite dreigementen van ISIS om duizenden als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sturen. Vorige week meldde Akhul zich vrijwillig bij de politie in Jordanië met het schokkende bericht dat er nu al ruim 450.000 terroristen in Europa zijn, die in onder andere Darmstadt, Offenbach en Hanau in Duitsland, en Leicester, Coventry en Birmingham in Groot Brittannië zouden wachten op het bevel om een grootschalige terreuroorlog te beginnen.

    Akhul beschreef in detail hoe de ISIS strijders in Europa zijn georganiseerd, en hoe ze gebruik maken van vrouwen en kinderen om als zogenaamde vluchtelingen in de nietsvermoedende Europese landen te worden opgenomen. Hier maken de terroristen vervolgens contact met bestaande, omvangrijke geheime islamitische militaire netwerken, die voornamelijk via de inmiddels duizenden moskeeën in Europa zijn opgebouwd.

    ‘Meer dan 450.000 terroristen bereiden aanslagen en sabotage acties voor’

    ‘De oorlog in Europa is begonnen,’ zou een hoge Duitse politie official hebben gezegd. Buiten het zicht van het publiek zouden er op dit moment in Duitsland en Groot Brittannië grootschalige maatregelen worden genomen om voorbereid te zijn op ontelbare terreuraanslagen en sabotage acties tegen overheidsdoelen, burgers, de infrastructuur en de energie- en watervoorziening.

    In de Oostenrijkse grensplaats Reichenfels zorgden duizenden migranten er op een wel heel eenvoudige wijze voor dat het dorp op waterrantsoen moest: alle kranen die ze konden vinden werden met opzet urenlang wijd opengezet (2).

    De als migranten vermomde moslimterroristen communiceren volgens Akhul via het in Dubai gevestigde Etisalat, waarop dagelijks tienduizenden berichten zouden worden uitgewisseld over de aanstaande terreuroperaties in Europa. De Turkse journalist schat dat er op dit moment al meer dan 450.000 ISIS strijders in Europa zijn, waarvan 80% klaar is om op bevel in actie te komen.

    Dat bevel kan in theorie nog lang op zich laten wachten, maar ook al morgen komen. Een ding is zeker: hoe langer het duurt, des te meer ‘van hen’ zullen er hier zijn, en des te moeilijker zal het worden om ons tegen hen te verweren.

    Xander

    (1) Denník Politika (via Hartgeld)
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

    *

    Onheilsberichten hebben doorgaans meer succes dan mooie. Paniek is dan ook gee goede raadgever.

    Uit dit bloedstollend bericht draag ik vooral mee, dat de aanvalsdoelen, naast mensen, de Overheid zal zijn, de vitale infrastructren, de vitale energie en de vitale voedselindustrie. Maar volgens mij is de communicatie even belanfrijk. Als die uitvalt, zitten we meteen overal terug in het Steentijdperk….

    Jaren geleden was er sprake van een Erupese communicatie satelet, zodat we al die Amerikaanse zouden kunnen missen als kiespijn. Maar dat project schijnt een stile dood te zijn gestorven… Nee nee, voorr een samenzwering daarnopens hoeft U niet te vrezen, zo zijn onze Amerikaanse ‘vrienden’ niet!

    Wedden dat het werkwoord ‘hamsteren’ binnenkort weer overal zal opduike? Wie een moestuintje bezit, zal een weelderig man zijn. Maar een snelvuurwapen in huis hebben, zou misschien wel het meest aan te raden zijn, zodat we onze huid duur kunnen verkopen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     






    28-10-2015, 10:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2977

    *

    2

    .

    *

    Nog een laatste krachtinspanning

     

    .

    *

    En dan naar de Arabische Koranlessen….

     

    *

    INLEIDING

    .

    Eenmaal goed geïntegreerd en vaste voet geschoten met de conservatieve tegenstand netjes opgeruimd of uitgewezen, zou de Slinkxs Elite de boel we draaiende willen houden, maar het zit er dik in dat ze zich aan Het Beest schromelijk zullen mispakken. Gewoon omdat het tegen de Islam leerstellingen botst; dat verbiedt h in een nieuw onderworpen land, slechts tweede viool te mogen spelen. De Godsdienst van de Vrede is nu eenmaal de Islam of de Dood….

    De droom van Slinkxs om het Dritte Reich naadloos te doen overlopen in een soort Viertes Deutsches Reich gebaseerd een nieuw ‘Herenras’ is nu al een nachtmerrie voor heel Europa.

    Bij Lieven Van Gils, het vroegere schoothondje van Phara di Auguire zagen we zojuist op BVN de uitzending van gireren avond. Daar kwam een jonge wraakgodin van Die Grünen aan et woord, die heel eenvoudig alle Pegida-betogers als NAZI bestempelde. Echt waar. Het zoveelste schoolvoorbeeld hoe Slinkx altijd maar weer zijn eigen slechte inborst op andere mensen wil kleven. Als zij dat van anderen zegen, die hun vijanden zijn, dan denken zij met hun beperkt begripsvermogen, dat die naam nooit eer op hen kan toegepast worden. Kleine voorgeprogrammeerde hersentjes? Ja Ja, dat ook. Maar vooral: sluipend vergift dat de VRT maar al te graag zo breed mogelijk uitsmeert.

    Om het verhaal nog duidelijker te stellen: de eigenaar die zijn erfgoed beschermt is een slechterik, de inbrekers zijn de goeie….. Want als die eigenaars zich niet verzet hadden, dan was er geen geweld geweest. Kunnen we trouwens zien aan de opgebroken straten, waar Slinkx is gepasseerd….

    En de SPD-burgemeester van Dresden voegt daar in echte DDR-stijl aan toe, dat wie de Islamisering niet aanvaardt, dan er maar moet uittrekken. Anders gezegd: Dresden hoort hen, de Sliinksxe Elite, nu al toe en wie dat zo niet ziet zitten, die moet RAUS.

    RAUS, een woord dat ikzelf als kind in het verre West Vlaanderen al heb moeten horen…

    Het vervolg daarvan heeft de hele wereld al eens meegemaakt onder de massamoordenaar Dolf-met-de-snor.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/10/20/30-000-mensen-vieren-pegida-verjaardag-in-dresden-staatsgeweld-neemt-toe-verlaat-het-land-zegt-spd-burgemeester/

    *

     

    30.000 mensen vieren PEGIDA-verjaardag in Dresden, staatsgeweld neemt toe, ‘verlaat het land’, zegt SPD-burgemeester

    *

    In Dresden verzamelde gisterenavond een mensenmassa van naar schatting 30.000 burgers voor de eerste verjaardag van de verzetsbeweging PEGIDA, tegen islamisering en tegen het verlies van onze vrijheden. De betoging verliep zoals steeds vreedzaam, maar het staatsgeweld neemt schrikbarend toe. Via de Duitse staatszenders riepen politici in functie op tot haat en geweld tegen PEGIDA, en met belastinggeld werden betaalde antifa-betogers met bussen vanuit gans Duitsland naar Dresden gebracht. Het gewenste resultaat, het blokkeren van de PEGIDA-optocht, werd jammerlijk gemist, maar toch werden vernielingen aangericht en vreedzame PEGIDA-betogers aangevallen, waarvan één zwaargewond raakte. Dit geweld wordt door de Duitse media, politiek en gerecht niet veroordeeld, wel integendeel; de repressie tegen wat heet ‘Rechte Parolen’ (rechtse slogans) neemt in staatsmedia, scholen, overheidsbedrijven, internet hand over hand toe. Wie aan een PEGIDA-optocht deelneemt riskeert in Duitsland zijn job, Merkel riep Facebook op hardere censuur toe te passen…

    Links in Duitsland laat er ook geen twijfel over bestaan: ‘Duitsers die de asielinvasie niet bevalt moeten Duitsland maar verlaten’, zo deelde een SPD-burgemeester recent openlijk onder luid boe-geroep aan zijn burgers mee. Door de onwaarschijnlijke onverdraagzaamheid van links in Duitsland, gecombineerd met de agressie van hun vrienden de asieleisers die binnenstromen, ontstaat stilaan een klimaat, waarbij rechts ondergronds geduwd wordt en moet overgaan tot technieken die stilaan aan die van een guerrilla-beweging doen denken. De toekomst van Duitsland ziet er, helaas, erg somber uit.

    *

    UITLEIDING

    *

    Wat mij verwondert, is dat Graaf Hay Koe Herman geen commentaar wil komen geven. Zuster Ursula Angela Märkel en hij zitten pertang in dezelfde tang van de EVP onder het borstbeeld v an Wilfried Martens. Is zo evident als hij groot is geweest.

    Meneerke Peeters an dezelfde o zo Christelijke Partij zou zijn coalitieârtner van de MR wel willen lynchen omdat die het Recht op Arbeid bij Wet even hoog wil stemen als het recht op niet-werken, op staken, op ‘het werk neereggen’ dus. Kan niet, zegt die, de twee (werken en niet-werken) zijn de wieg gelged om enerzijds en anderzijds de vroegergetekende akkoorden na te leeven. Zou het Meneerke, de vroegere UNIZO-topùan, zich niet beter onledig houden zeker niet met ‘de sociale partners’ maar met het imago van zijn partij? Om als Vice Premier van Coburgia het spook van het Monster Major te verdrijven, ja, maar vooral om de ‘C’ uit hun merknaam te verwijderen?

    De SVP, Socialistische Volks Partij (S’il Vous plâtt)) Staat heel chique en het zou beide partijen beschermen tegen de duik onder de kiesdrempel. Iets Christelijks is er allang niet eer bij, er zijn geen Pastoors meer om de mensen op hun burgerplicht te wijzen. En daar is vooral de te verwachten leegloop van de bedrogen en bestolen 800.00 ARCO-spaarders.

    SVP, SP-a, Parti Scandale: één pot natte smrrie die nog jaren lang de goede reputatie van Vlaaderen zal besmeuren…       Niks op tegen zelfs, dat ze hun hoofdzetel allemaal samen overbrengen naar Luik om zo beter de harde kern van deWaalse herrieschoppers te manipuleren….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-10-2015, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2976

    *

     

    *

    .

    Veel belangrijker dan de luchtvervuiling.

    .

    .

    Zelfs het ‘Fijn Stof’ in de lucht is beter

    *

    INLEIDING

    .

    Voorlopig zijn Syrië en Irak het nog altijd een ver-van-mijn-bed show en leent het zich nog opperbest om in de hele Europese Leugenpers diep te worden onder gesneeuwd. Het wordt hoogstens in verkorte versie gebracht en zekerlijk zonder de minste zweem van afschuw. Zie DM hieronder.

    En het gaat maar door, zonder dat het beschaafde gedeelte van de Blauwe Planeet daartegen iets onderneemt. Laffe onbekwaamheid, of onbekwame lafheid, U kiest maar. Want ondertussen strooit Het Beest zijn afval verder uit ove het Avondland….

    In Polen is het Volk in opstand gekomen, omdat, zo blijkt, samen met de aanhoudende horden ‘blijve-lingen’, ook vele oncontroleerbare epidemieën zijn meegekomen. De Ebole heeft men plusminus onder controle gekregen, maar de Islamisatie-bacil wordt niet eens bestreden, maar aangemoedigd. Alles tot meerdere eer en glorie van de wortelloze/toekomstloze Nieuwe Europeaan. Die moet ontdaan van zijn wortels, teruggebracht worden naar de jaren 630. Dat zijn de jaren waar Het Beest bij de pietrol-pompers is beginnen groeien.

    Iedere dag worden we geconfronteerd met nieuwe martelpraktijken. Laatst was het weerloze gevangenen verpletteren onder een 70 Ton zwaar pantservoertuig, nu is het hen opblazen terwijl ze geketend hangen aan de laatste sporen van een voor-Islamitische Beschaving die met dynamiet worden verwoest.

    Als het Avondland van de Europese Vaderlandslievende Beweging niet dringend in het verweer stapt, wordt dit onderstaand beeld van de Amsterdamse Kalverstraat ook wat onze stervende ogen nog zullen mogen zien van de Anrwerpse Meir: de tot armoede gebrachte ‘verrijking’…..

    *

    *

    Ondertussen zijn de Gevestigde Machten druk bezig met vergaderen om te vergaderen, en brengen de Verkochte media de doodgewone pulpberichten van elke dag. Waarbij zij zelfs meestal unisono dezelfde herkauwde koppen brengen. Uitzondering alleen als ze over hun eigen voeten struikelen. Dan zijn gisteren voor de ene de slagbomen van de kazerne in Flawinne in elkaar gereden, en voor de andere, mèt bijhorende beelden, was dat het ijzeren toegangshek dat geforceerd werd.

    Maar wetewa? Het dreigingsniveau in ieder geval is ondertussen weer afgezwakt, want op hun communiezieltje zeggen allen gelijk dat het heel zeker geen terroristendaad is geweest. En dat er nog zekerder géén medeplichtigen waren. Al wordt daar wijselijk aan toegevoegd, dat het onderzoek nog niet is afgesloten….

    Hetzelfde geldt voor de niet-slotvaste open hekken van de vele AZC. Dei moeten voortaan dicht worden gehouden. Niet vanwege de brutaliteiten van de ‘verrijkers’, maar omwille van de extreemrechtse herrieschoppers die de deze centra willen verstoren. Zelfs de videobeelden van de legerkazerne in Sijssele zijn in de gewenste richting aangepast. En tegengestelde lezersreacties belanden in de scheurmand.

    Maar wat geluk, dat het Hooggerechtshof in Nederland het referendum heeft goedgekeurd. Op die manier vernemen we heel zeker de ongecensureerde mening van de man en de vrouw in de straat.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/gruwelexecuties-en-vernieling-werelderfgoed-door-is-in-palmyra-b334d3ba/

    *

    Gruwelexecuties en vernieling werelderfgoed door IS in Palmyra

    *

    Jihadisten van de beweging Islamitische Staat (IS) hebben zondag drie mensen geëxecuteerd door hen, terwijl ze vastgeketend waren aan zuilen van de antieke site van Palmyra, de lucht in te blazen. Dat meldt de anti-Assadsite Sohr.

    IS veroverde Palmyra in mei. Het antieke deel van de Syrische stad behoort tot het werelderfgoed. Sinds de verovering heeft IS al twee tempels in Palmyra opgeblazen en verschillende standbeelden vernield. In juli gaf de terroristische organisatie nog beelden vrij van een massa-executie die plaatsvond in het oude amfitheater van de historische stad.

    *

    UITLEIDING

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    27-10-2015, 14:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2975

    ***

    Dinsdag 27 oktober 2015

    Zaaimaand

    Zon 7u25-17u27

    H Frumentius

    *

    .

    *

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Ben_Carson

    .

    Ben Carson

    .

    *

    *

    INLEIDING

    .

    Vindt U ook niet, dat naarmate in Amerika de verkiezingennaderen, er steeds meer en meer de normale kwaliteit der kandidaten naar omhoog komt? Die Zwarte Benjamin Salomon Carson, kortweg Ben Carson, de gepensioneerde neurochirurg, voor velen de geperfectioneerde Zwarte Obama (!) is er zo een van. Drinkt zelfs gaarne thé, maar schijnt geen Lid te zijn van de Tea Party.

    Zeer knap verstand. Oer-conservatief, radicaal tegen elke abortus, want de ongeboren baby in de moederschoot mag onder geen enkel voorwendsel vermoord worden. Elk menselijk leven is heilig, zelfs dat na verkrachting of incest.

    Volgens hem zou Hitler heel wat meer last gehad hebben om de Joden uit te roeien, moest er in Duitsland, lijk in Amerika, een vrije wapenwet bestaan hebben. Is een tweede uitspraak van hel, om even bij te duizelen.

    Ik weet het niet, maar de mensheid is de laatste honderd jaar, zodanig ver van de richting afgeweken, dat niemand die rechte weg nog weet liggen. Van liefdesdaad (de conceptie) tot nuttig gebruiksvoorwerp (het aardappelschilmesje) is het Mensdom overgegaan tot vernietig van zelfs het prilste leven tot jet doden van elke medemens die eventjes anders is.

    Het leven zelf wordt aldus vernietigd, maar altijd om er zelf beter van te worden. En er zelf beter van worden, dat is toch gewoon het streefdoel van elke schots en scheve Slinkxe ideologie….

    Het feit zelf, dat die Ben Carson zo goed als de Islammerij op gelijke voet stelt met de buiten de Wet te stellen Scientology, is veelbelovend voor zowel de USA als voor zijn aanhangwagentje, de EU. Want zelfs al geraakt hij geen President, in heel Amerika zal dat nieuwe geluid nog lang blijven nazinderen.

    Mensen als Ben Carson, zwart, blank, geel of bruin, zou inderdaad de aanzet kunnen zijn, dat alle mensen inderdaad broeders en zusters kunnen worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ben Carson

    De 63-jarige Carson, die in 2013 met pensioen ging als chirurg en dus nog maar twee jaar politicus is, staat bekend om zijn conservatieve opvattingen en is enorm populair bij de Tea Party.

    Hij geldt als een schoolvoorbeeld van de American Dream en wordt ook 'de Republikeinse Barack Obama' genoemd. Hij groeide op in armoede en schopte het tot gerenommeerd chirurg in het John Hopkins-ziekenhuis in Baltimore, Maryland. Zo maakte hij in 1987 furore door als eerste met succes een Siamese tweeling te scheiden.

     

    Als presidentskandidaat kreeg hij echter al veel kritiek, vanwege omstreden uitspraken over onder andere homo's en moslims. Deze week nog gaf hij een opmerkelijk interview waarin hij stelt dat hij Afghanistan niet zou binnengevallen zijn maar dat hij gedreigd zou hebben met olieacties om Osama Bin Laden uitgeleverd te krijgen.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Nog even over de aversie van Digitalia over het Soicalisme.

    Socialisme is op zichzelf, net als het Christendom, een goede ingesteldheid, die jammer genoeg voor andere doeleinden wordt misbruikt. Christendom is meer en meer een dun laagje vernies bovenop geworden, nog altijd het best onder woorden gebracht door de Socialisten, ‘de Baron housdt ze arm en de Pastoor houdt ze dom’, terwijl de Rode Scientology die woorden beter voor zichzelf van toepassing had gehouden.

    Kortom: er zit veel waarheid in, in het gezegde, dat Jezus Christus de eerste communist ooit is geweest. Daar waar de ene mens dat houdt voor de geestelijke waarden, en de andere voor de materiele. Maar ligt de waarheid niert meestal in het midden?

    Het huidige Socialisme is louter materieel (Schots sSheef en Slinkx) want begiftigd met alle truuken van de foor, terwijl het Cristendom zich heeft laten ringeloren door het afzien van alle wereldlijk gezag. Want ‘Scheiding van Kerk en Staat’ is verworden tot algehele supoprematie van de ene op de andere.

    Ja Ja, zoals Stalin zich ooit de vraag stelde over hoeveel divisues de Paus dan wel beschikte, op die manier gaat de afbraak verder. In hoofdzaak wegens gebrek aan loyaliteit over de gemaakte afspraken.

    *

    Het bovenstanade als inleiding om het sacrosante ‘stakingsrecht te ontmaskeren. Want het is een van de zovele truuken van de foor om de eigen tirannie van de palbonden over hun hele omgeving te illustreren. ‘Staken’ wil heden ten dage zeggen: de wil van de pakbonden altijd voort tot tot in het ridicule pogen op te leggen. Met alle middlen, zoals Louis Tobbazck ooit stelde. WWettelijk middelen zo lang het kan, onwettelijke als het moet. Tot straat terreur toe.

    Stakingsrecht gaat boven iedereens Recht op Arbeid. Het sstaat vooral boen elke vrije meningsuiting. Wie niet ‘hunne aat is, sloan z’up z’n muile’…. En het ergste is, dat deze pakbonden boven de Wet staan, omdat ze wettelijk gezien, niet bestaan.

    *

    En kan er mij iemand uitleggen, dat Bisschoppen, Abten of andere Kerkelijke Gezagsdragers, er het zwijgen blijven toe doen, als hun Goddelijke Leer voor de zoveelste keer door het slijk gehaald wordt in de Media? Zwijgen en de andere kaak aanbieden is precies wat de Slinkxe Kerk wil…. Maar zo geraken de Kerken leeg zowel bij geboorte als bij overlijden en bij alles wat daar tussenin ligt in een ensenleven. Alles wordt ‘verburgerlijkt’, gewoon omdat er geen reactie komt, of omdat alles in gereedheid moet gebracht worden voor de islamisering.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-10-2015, 12:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2974

    *

    .

    *

    .

    (50/40 m) Binnenhuis pronkstuk kunstcollectie in Bolzano (It)

    .

    Waarvoor kuisploeg morgen zou terug gekomen zijn..

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De violen van de Leugenpers geraken maar niet gestemd. De dag neigt ter kimme en nog altijd niet de minste commentaar over de Slinkxe nederlaag in Poolland. Zelfs de ‘gemaskerde’ in die paracommandokazerne, waar iedereen van de schildwachten aan de slagboom er als een haas vandoor was gegaan (!) bleek loos alarm te zijn geweest. Niks AK47, nix Syntex, nix aanslag, gewoon een sisser om in de doofpot bij al de andere te worden gestopt.

    Maar omdat de gazet nu eenmaal helemaal moet vol staan, dan maar het meest ridicule eerst; een kuisploeg in een museum (na een feestje) ruimt een modern ‘kunstwerk’ op.

    Als symbool van deze tijd, kan dat tellen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/schoonmaakploeg-gooit-moderne-kunst-in-de-vuilnisbak-beedfd3a/

    *

    schoonmaakploeg gooit moderne kunst in de vuilnisbak

    Schoonmakers in een museum in het Italiaanse Bolzano hebben een hedendaagse kunstinstallatie in de vuilnisbak gegooid, denkende dat het een slagveld na een feestje betrof.

    De lege champagneflessen en confetti op de grond leken inderdaad te wijzen op de restanten van een stevige party op vrijdagavond. De kuisploeg van het Museion Bozen-Bolzano gaf de vloer dit weekend een stevige beurt. Van het moderne kunstwerk was geen spoor meer te bekennen.

    Medewerkers van het Noord-Italiaanse museum postten gisterenmorgen op Facebook foto's van voor en na de feiten om de 'situatie' uit te leggen. De installatie getiteld 'Waar zullen we vanavond dansen?' van kunstenaars Goldschmied & Chiari wilde de decadentie van het Italië uit de jaren tachtig uitbeelden.

     

    Wellicht benaderde het kunstwerk zo goed de realiteit dat de kuisploeg dacht er een vette kluif aan te hebben. Het feit dat er inderdaad een feestje had plaatsgevonden op vrijdagavond maakte de verwarring er alleen maar groter op.

    Het museum heeft ondertussen een bericht omhoog gehangen met daarop de tekst: "Dit kunstwerk zal gauw worden hersteld". Een geluk bij een ongeluk: de schoonmakers hadden het glas en papier apart gerecycleerd in containers waardoor de installatie weer bij elkaar te puzzelen valt.

    *

    UITLEIDING

    *

    Bij de DM zal men er wel net aan gedacht hebben, dat er na de verkiezingsuitslag in Polen, een mooie lijn kan getrokken worden tussen de decadente Slinkxe EU e die opgeruimde decadente ‘kunstwerken’ in Bozen-Bolzano.…

    *

    Zelfs de minder aandachtige lezer, zal gemerkt hebben dat Digitalie behbt is met enig leedvermaak. Meeer zelfs, het is leedvermaak gedragen door optimisme.Want daar is Catalinië, Baskenland, Schtland, en zelfs nu eeneens Portugal dat zijn rug recht….

    En dan heeft de Slinxse wereldkerk dan nog zo zijn best gedaan, om de Roomse Bisschoppen Synode van op afstand bij te bij te lichten. Jammer voor henn dat ze het daar bij de H. Stoel niet zo goed zien zitten. Had het van de Rode Manitou’s en hun lippendragers afgehangen, dan waren vooral homhuwelijken tussen Priesters onderling, en Christelijke Huwelijken met variabele partners nu al schering en inslag. Met op kop de Pausn (Surrogaat-Christen), aan de arm van een jonge gesluierde Pausin, ( Moislimmamma) en daarachter een hele stoet vruchtjes hunner Liefde. Begeleid door negermuziek.

    Kortom, alle vroegere Zeven Sacramenten vervangen verklaard en vervangen door slechts dat ene sacrament van Catch-as-you-can, de basisregel van alle slinxsigheid.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-10-2015, 18:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2973

    *

    *

    Jaroslaw Kaczynski

    .

    .

    Met deze jeugd 50/50 m/v, daar kan hij voor Polen: een veilige toekomst mee op bouwen

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De voorpagina van alle Italiaanse kranten staan er bol van. Polen is het grote nieuws! Met een score van 39% waar iedere Rechtse partij in Europa maar kan van dromen, zodat de rest van het spectrum onder de kiesdrempel blijft….. Een absolute meerderheid in het Parlement is dan ook niet meer dan logisch in al die landen die gewend zijn van naar de pijpen van de Slinkxen te moeten dansen….

    Voor zover ik hier van op een veilige afstand de Krantenkoppen kan lezen in Coburgia, liggen die daar bijna tot de avond van the day after nog altijd groggy tegen de vlakte. Zelfs mijn klassieke bron van inlichtingen, de Blog van Mr Bron, moet zich op de niet zo Rechtse Volkskrant NL beroepen….

    Hieronder leest U dan ook de zuurzoete weergave van de Internationale Leugenpers. U moet dat maar lezen zoals de berichten over de Islam-terreuraanval op de paracommandokazerne in Flawinne. De ‘gemaskerde’ dader (Arafat-sjaal?), met bomauto, geraakte de kazerne binnen, kon er niets doen, maar kon toch ongestoord vluchten. Hij handelde (goed geweten) alleen. Waarom dan tezelfdertijd de politieschool in Namen moest ontruimd worden, is het geheim van het onderzoek. In de up-date een paar uur later, stond dat de dader, die niet eens was binnen geraakt, kon gevat worden. Dat de para’s naar alle kanten gevlucht waren, wordt nu vervangen dor omstaanders die geweerschoten gehoord hebben. Dovo heeft de terug gevonden vluchtauto … opgeladen en meegenomen. Naam dader?, springstoffen gevonden? Is ook geheim van het onderzoek. Maar de drempel voor een algemene terreurdreiging is ondertussen opgetrokken.

    U gelooft dat toch ook allemaal? Case closed, zou Witse zeggen.

    Het wordt ondertussen wachten op de zege van de anti-Europa en anti-Islammerij in Polen tot de Europese violen gestemd zijn. Ja, het is een overwinning, maar zie eens de lijst van problemen daardoor.

    De duiven zullen dus maar gelost worden, als de zege van Recht en Rechtvaardigheid met valse schijnargumenten in de grond geboord kan worden/ De lijnen tussen de Rode elite in en rond Bruxellabad en de Verkochte Media staan vandaag roodgloeiend.

    Donkere wolken, van hier tot in Amerika….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Polen maakt flinke ruk naar rechts

    (Door: Jan Hunin)

    *

    De conservatieve partij Recht en Gerechtigheid heeft op overtuigende wijze de Poolse parlementsverkiezingen gewonnen. Volgens een exit-poll zou de partij van oud-premier Jaroslaw Kaczynski 39% van de stemmen halen, ruim 15% meer dan het regerende Burgerplatform. Daarmee zouden de conservatieven mogen rekenen op een absolute meerderheid in het Poolse parlement.

    Na acht jaar oppositie en een aaneenschakeling van verkiezingsnederlagen mag Kaczynski zich dus opmaken voor een terugkeer naar de macht. Voor de post van premier komt hij wellicht niet in aanmerking. Die eer is weggelegd voor zijn partijgenote Beata Szydlo, maar niemand twijfelt er aan dat Kaczynski de touwtjes stevig in handen zal houden.

    DE VOLKSKRANT

    Voor Recht en Gerechtigheid is het al de tweede grote overwinning in een half jaar tijd. Eerder dit jaar won de partij al verrassend de presidentsverkiezingen met Andrzej Duda. Net als Szydlo was hij door Kaczynski als kandidaat vooruitgeschoven.

    Tot enkele maanden geleden leek het centrum-rechtse Burgerplatform zeker van een derde opeenvolgende verkiezingsoverwinning. De voorbije acht jaar groeide de Poolse economie sneller dan van andere westerse landen. Maar het vertrek van EU-voorzitter Donald Tusk en een opeenvolging van schandaaltjes deed de partij van premier Ewa Kopacz de das om. Ook het vluchtelingenvraagstuk speelde niet in het voordeel van de regering.

    Na acht jaar van centrum-rechts bestuur mogen de Polen zich dan ook opmaken voor een flinke ruk naar rechts. De conservatieven van Recht en Gerechtigheid zijn gekant tegen reageerbuisbevruchting en de strenge anti-abortuswetgeving dreigt nog verder aangescherpt te worden.

    Maar er zal vooral worden uitgekeken naar de manier waarop de conservatieven gaan regeren. Kaczynski staat bekend als een aanhanger van Viktor Orban, de omstreden Hongaarse premier. Tijdens de vorige regeerperiode van Recht en Gerechtigheid, tussen 2005 en 2007, werd het al niet altijd zo nauw genomen met de democratische spelregels, en deze keer hebben ze waarschijnlijk niet eens een coalitiepartner nodig.

    'Democratie op het spel'

    Het deed Gazeta Wyborcza, de belangrijkste krant van Polen, vrijdag koppen dat het voortbestaan van de democratie op het spel staat. Op de voorpagina werd gepleit voor een grote coalitie tegen Recht en Gerechtigheid. Maar de verkiezingsuitslag heeft door die mogelijkheid een dikke streep getrokken.

    Behalve Recht en Gerechtigheid zouden slechts drie partijen de kiesdrempel halen. De grootste daarvan, het populistische Kukiz (9 procent), zou in aanmerking kunnen komen als coalitiepartner. Zijn leider, rockster Pawel Kukiz, is al even patriottisch als Kaczynski. Ook de libertaire partij Modern Polen (7 procent) en de pragmatische Boerenpartij (5 procent) zouden in het nieuwe parlement komen.

    Voor links betekende de verkiezingen een ware afgang. Voor het eerst sinds de val van het communisme zouden de postcommunisten er niet in slagen het parlement te halen. Hun sociaal-democratische coalitie bleef volgens de exitpoll onder de kiesdrempel. Ook de linkse protestbeweging Razem zou het parlement niet halen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is, voor mensen die het goed menen met een herwerkt nà Merkel Europa, een flinke opsteker dat

    Kaczynski

    goede maatjes is met Victor Orban van buurland Hongarije en dat die twee landen in het Centraal Europa, vrij van de pot-communistische socialistische dwangbuis, als gidsland voor hun verder afgelegen buren kunnen dienen, die in die Europese Verenigde Nazies de zoveelste dictatuur zagen aanstormen.

    *

    Samen met de euforie over deze hoopvolle vooruitzichten, de zon achter de wolken, moeten wij spijtig genoeg ook en vooral denken aan die wolken. Vluchtelingen terug of wegschroeven? De volksvijandige Islammerij verjagen? Grenzen terug potdicht maken? Allemaal zonnestralen tussen de bliksemschichten uit die donkere wolken!

    Zodat er na de periode van doodseskaders, van moord en doodslag, werk kan gemaakt worden van een Recht en Rechtvaardig Europa der Volkeren. Mits vooraf gemaakte bindende maar sluitende akkoorden over gelijke munt, gelijke lonen, gelijke loonlasten, gelijke belastingen (liefst wereldwijd zodat slimme ‘constructies’ niet eer kunnen), gelijke Rechtsspraak, één Europese legermacht in plaats van al de bestaande versnipperingen die elkaar overlappen, enz.

    Geen twee Europese ‘hoofdsteden’ meer, Bruxellabad en Straatsburg, die samen spreken met de stem van Duitsland, maar één zeer tot de verbeelding sprekende hoofdstad. Rome, bijvoorbeeld, en dat vooral wegens de symbolische betekenis van die naam.

    Rust, ja zelfs vrede met de Islam-wereld met als basis dat beide Machten noch onrechtsreeks noch rechtstreeks de andere mogen lastig vallen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter in de eerste plaats naar voor de Islam een even rechtvaardige behandeling als voor Hiroshima en Nagasaki. Gewoon om de eerste door-en-door betrouwbare Muzelman nog moet geboren worden…. En ook omdat de door hen begane misdaden duizendvoudig die der Jappen overtreffen.

    Alle werelddelen, Afrika, Amerika (Noord en Zuid) Australië, Azië: die moeten een betredingsverbond aangaan dat niet één van hun onderdanen op een blijvende manier Europa mag betreden. Nooit meer nog een volksverhuizing mogelijk! Dat is al vele duizenden jaren de regel en dus nog altijd de beste om van alle mensen broeders en zusters te maken.

    En, in hoofdletters de Europeanen voorhouden, dat Rusland, tot de Oeral, óòk een Europees land is. Een dichte vriend is nog altijd beter dan een ver familielid!

    En als er daarbij nog een sluitende identificatie kon in gang gezet worden, met vingerafdrukken, foto’s, DBA, enz, alles verwerkt in wereldwijde databanken, dan kan de grensbewaking in deze moderne tijden optimaal worden uitgeoefend.

    Ja, verzuchten wij daarbij, dan zou Europa zelfs Utopia kunnen genoemd worden…. Zonder daarbij uit het oog te verliezen, dat deelnemen altijd belangrijker dan winnen….

    PS

    Rome, net als toen het met dit Europa onder het Romeinse Rijk, allemaal begon, voortaan onder de vleugels van de Joods-Christelijke Beschaving, gebaseerd om de klassieke Antieke Culturen, dat is toch de weg die naar de verre absolute Vrijheid leidt?! De Blauwe planeet centraal nog altijd in ons Universum, daarin de Mens, en tussen die twee werelden, als bindmiddel: de Rede, de Geest.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    26-10-2015, 16:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2972

    ***

    Maandag 26 oktober

    Zon 7u23-17u29

    H Friedbert

    *

    .

    Het Colosseum, de reconstructie

    [1].

    Na de Islam Verovering

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Net zoals in Istanbul de Aya Sofia met daar rond de 4 minaretten (als bajonetten) een blijvend verwijt is voor de nederlaag der Christenheid in het Oost Romeinse Rijk, zal het Colosseum in Rome, terug geschikt gemaakt worden voor volksvermaak. Zodat daar opnieuw Christenen voor de wilde dieren geworpen kunnen worden. Of in stalen kooien in de fik gezet. Of elkaar op leven en dood als gladiatoren moeten bevechten. Allemaal zaken die zeer populair zijn bij de Islammerij..

    ***

     

    Nee, het is geen wraak vanwege het Joodse Volk. Zo slecht zitten die namelijk niet ineen. De initiatiefnemers echter, zij wel dezelfde als toen: de Duitse Socialistische intelligentie die 70-80 jaar geleden Hitler aan de macht hebben gebracht en die nu hetzelfde voor ogen hebben met de Europese Verenigde Nazies. Dat zij optreden onder de naam CDU (Christen Democratische Unie) is dan ook zeer cynisch, want erger dan die Linke en die Grüne, de vertegenwoordigers van Het Beest in Duitsland.

    Hieronder zult U lezen hoe en wat de Tjeven onder Kris Peeters, de fractieleden van Ja Märkelina in het EU Parlement, zouden naäpen, moesten die, lijk in de jaren van Wilfried Martens, of van Zaan Loek Le Coq, het in Coburgia nog voor het zeggen hebben. Complete hotels onteigend ten voordele van de Islamvloed, gymlokalen in scholen in beslag genomen voor de Islamvloed, ja zelfs nieuwe steden gebouwd voor hen alleen.

    Zo te zien zet La Märkelina er spoed achter. Want na de Duitse ver-islamiseerde steden die er nu al zijn, zult U straks lezen over onthoofdingen en stenigingen in Neu Aleppo, ergens in de Beierese Alpen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Linkse burgemeester Dresden overweegt burgers te dwingen migranten in huis te nemen

    *

    Duitse regering onteigent compleet 4-sterrenhotel, stuurt alle werknemers naar huis en plaatst er 740 moslims in – Plannen voor nieuwe, volledige islamitische stad in Duitsland gepresenteerd – Duitse veiligheidsdienst BND: Merkel dringt volk immigratie op, veiligheid burgers kan niet meer worden gegarandeerd

    *

    Haar illustere voorganger met het korte snorretje vernietigde Europa met soldaten, tanks en bommenwerpers; deze net zo gevaarlijke nieuwe Reichskanzler bewerkt 75 jaar later hetzelfde met de ‘alternativlose’ invasie van miljoenen (nog onbewapende) migranten. Merkel krijgt nu echter ook de maken met breed verzet uit haar eigen partij.

    Kristin Kaufmann, lid van Die Linke en co-burgemeester van Dresden, ziet in het nijpende tekort aan opvangruimte voor de duizenden moslimmigranten in haar stad voldoende reden om burgers ‘eventueel’ te dwingen om hen in hun eigen woning op te nemen, ‘net zoals na de Tweede Wereldoorlog het geval was’ (1). Zoals we van dit soort doorgaans buitengewoon arrogante linkse en ‘progressieve’ gutmenschen weten zal haar eigen optrekje daar hoogstwaarschijnlijk van worden uitgezonderd. Wat denkt u, zullen de even wereldvreemde politici van de Nederlandse pro-immigratiepartijen D66, GroenLinks, PvdA en SP zich binnenkort ook aan een dergelijke krankzinnige suggestie wagen?

    ‘Het onderbrengen van de mensen is alternativlos,’ aldus sozialbürgemeister Kaufmann, die daarmee het meest gebruikte woord van Reichskanzler Angela Merkel gebruikte om het Duitse volk impliciet te dwingen de komst van miljoenen moslimmigranten naar hun land kritiekloos te slikken. Gymzalen in de stad worden al enige tijd als semipermanente opvang gebruikt, waardoor tal van scholen geen gymlessen meer kunnen krijgen.

    4-sterrenhotel in beslag genomen voor 740 moslims

    Alternativlos was ook de onteigening van een 4-sterrenhotel in Halle. Zonder enige kennisgeving vooraf werd het complete hotel plotsklaps door de Overheid in beslag genomen om dienst te gaan doen als opvangcentrum voor 740 moslims. De boze en verbijsterde medewerkers van het hotel en het restaurant in het gebouw werden allemaal naar huis gestuurd. Sommigen moesten op TV vernemen dat ze geen werk meer hadden. (2)

    Plan voor compleet islamitische stad

    Gymzalen, 4-sterren hotels – het is overduidelijk niet voldoende om plaats te bieden aan de tientallen miljoenen moslimmigranten die de Duitse regering de komende jaren het land wil binnenlaten. Architecten hebben dan ook een plan gepresenteerd voor de bouw van de eerste volledig islamitische stad in Duitsland. Daar moeten 30.000 moslims worden gehuisvest. In het centrum zal een grote moskee worden gebouwd.

    De kosten van de nieuwe stad, die bedoeld is om de moslims ‘zich thuis te laten voelen’, worden geschat op € 500 miljoen en komen geheel voor rekening van de Duitse belastingbetaler. Cynische commentatoren hebben alvast een naam voor de stad bedacht: Neu-Aleppo. Omdat hetzelfde straatbeeld de komende jaren tal van bestaande steden in heel Europa zal overnemen, zou het echter net zo goed Neu-Baghdad of Neu-Gaza genoemd kunnen worden. (3)

    BND eist van Merkel onmiddellijke stop op ongecontroleerde immigratie

    Toch groeit in Duitsland …./… Behalve de BND is ook het Hooggerechtshof woedend op de Reichskanzler. De rechters zeggen vanwege de chaotische toestanden in Duitsland hun werk niet meer te kunnen verrichten. Eerder was ook de politiebond in opstand gekomen en had openlijk de bouw van een grenshek geëist. (4)

    Breed verzet in Merkels eigen CDU

    In Merkels eigen christendemocratische partij CDU (die dankzij haar als twee druppels water op Die Linke en Die Grüne is gaan lijken) lijkt een openlijke machtsstrijd te zijn ontbrand over het migrantenbeleid. Het is de eerste keer dat de kanselier in eigen gelederen op zo’n brede weerstand stuit. Minister van Financiën Wolfgang Schäuble erkende dat de stemming in de CDU ‘dramatisch slecht’ is. Over het eventueel vervangen van Merkel durft echter nog niemand hardop te speculer

    Xander

    (1) Mopo24
    (2) YouTube / Gates of Vienna (via Shoebat)
    (3) Unzensuriert
    (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

    *

    Zoals U hebt kunnen zien, rest er ons niet veel tijd meer, om tot de actiie over te gaan. As er niet binnenkort iets fundamenteels aangepakt wordt, zullen we tot in nze eigen huizen gemolesteerd worden. De Islammerij blijft inderdaad slechts onderdanig en medewerkzaam, zo lang ze niet in volgdoende getallen zijn.

    Zou dat soms de reden niet zijn, waarom de Verenigde Europese Nazies zo’n vaart zetten achter de ‘vluchteliungeninvase’?

    Het sebbario is voldoende gekend, want het is gewoon de tweede natuur van elke Muzelaar. Eenmaal ze denken zeker te zijn van de overwining, gaat het spel beginnen. En ons Leger of onze Politie, die ons daartegen zouden moeten beschermen, tellen in hun rangen meer dan voldoende medeplichtigen, om hun ‘geloofsbroeders’ in de strijd bij te staan.

    Splinternieuwe nieuwbouwsteden hoeven dan niet meer. Muzelmannen nemen gewoon in bezit wat er voorhanden is, verwijderen de vroegere bewoners, en geven die dorpen en steden dan nieuwe Arabische namen. Zodat na een paar jaar zij de Geschiedenis volledig hebben herschreven.

    Wat zou U denken van Neu Istenbul voor wat wij nu kenen als Rome, de tweelangsstad van de vroegere Stad van Constantijn?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     

     






    26-10-2015, 11:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!