MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2973

    *

    *

    Jaroslaw Kaczynski

    .

    .

    Met deze jeugd 50/50 m/v, daar kan hij voor Polen: een veilige toekomst mee op bouwen

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De voorpagina van alle Italiaanse kranten staan er bol van. Polen is het grote nieuws! Met een score van 39% waar iedere Rechtse partij in Europa maar kan van dromen, zodat de rest van het spectrum onder de kiesdrempel blijft….. Een absolute meerderheid in het Parlement is dan ook niet meer dan logisch in al die landen die gewend zijn van naar de pijpen van de Slinkxen te moeten dansen….

    Voor zover ik hier van op een veilige afstand de Krantenkoppen kan lezen in Coburgia, liggen die daar bijna tot de avond van the day after nog altijd groggy tegen de vlakte. Zelfs mijn klassieke bron van inlichtingen, de Blog van Mr Bron, moet zich op de niet zo Rechtse Volkskrant NL beroepen….

    Hieronder leest U dan ook de zuurzoete weergave van de Internationale Leugenpers. U moet dat maar lezen zoals de berichten over de Islam-terreuraanval op de paracommandokazerne in Flawinne. De ‘gemaskerde’ dader (Arafat-sjaal?), met bomauto, geraakte de kazerne binnen, kon er niets doen, maar kon toch ongestoord vluchten. Hij handelde (goed geweten) alleen. Waarom dan tezelfdertijd de politieschool in Namen moest ontruimd worden, is het geheim van het onderzoek. In de up-date een paar uur later, stond dat de dader, die niet eens was binnen geraakt, kon gevat worden. Dat de para’s naar alle kanten gevlucht waren, wordt nu vervangen dor omstaanders die geweerschoten gehoord hebben. Dovo heeft de terug gevonden vluchtauto … opgeladen en meegenomen. Naam dader?, springstoffen gevonden? Is ook geheim van het onderzoek. Maar de drempel voor een algemene terreurdreiging is ondertussen opgetrokken.

    U gelooft dat toch ook allemaal? Case closed, zou Witse zeggen.

    Het wordt ondertussen wachten op de zege van de anti-Europa en anti-Islammerij in Polen tot de Europese violen gestemd zijn. Ja, het is een overwinning, maar zie eens de lijst van problemen daardoor.

    De duiven zullen dus maar gelost worden, als de zege van Recht en Rechtvaardigheid met valse schijnargumenten in de grond geboord kan worden/ De lijnen tussen de Rode elite in en rond Bruxellabad en de Verkochte Media staan vandaag roodgloeiend.

    Donkere wolken, van hier tot in Amerika….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Polen maakt flinke ruk naar rechts

    (Door: Jan Hunin)

    *

    De conservatieve partij Recht en Gerechtigheid heeft op overtuigende wijze de Poolse parlementsverkiezingen gewonnen. Volgens een exit-poll zou de partij van oud-premier Jaroslaw Kaczynski 39% van de stemmen halen, ruim 15% meer dan het regerende Burgerplatform. Daarmee zouden de conservatieven mogen rekenen op een absolute meerderheid in het Poolse parlement.

    Na acht jaar oppositie en een aaneenschakeling van verkiezingsnederlagen mag Kaczynski zich dus opmaken voor een terugkeer naar de macht. Voor de post van premier komt hij wellicht niet in aanmerking. Die eer is weggelegd voor zijn partijgenote Beata Szydlo, maar niemand twijfelt er aan dat Kaczynski de touwtjes stevig in handen zal houden.

    DE VOLKSKRANT

    Voor Recht en Gerechtigheid is het al de tweede grote overwinning in een half jaar tijd. Eerder dit jaar won de partij al verrassend de presidentsverkiezingen met Andrzej Duda. Net als Szydlo was hij door Kaczynski als kandidaat vooruitgeschoven.

    Tot enkele maanden geleden leek het centrum-rechtse Burgerplatform zeker van een derde opeenvolgende verkiezingsoverwinning. De voorbije acht jaar groeide de Poolse economie sneller dan van andere westerse landen. Maar het vertrek van EU-voorzitter Donald Tusk en een opeenvolging van schandaaltjes deed de partij van premier Ewa Kopacz de das om. Ook het vluchtelingenvraagstuk speelde niet in het voordeel van de regering.

    Na acht jaar van centrum-rechts bestuur mogen de Polen zich dan ook opmaken voor een flinke ruk naar rechts. De conservatieven van Recht en Gerechtigheid zijn gekant tegen reageerbuisbevruchting en de strenge anti-abortuswetgeving dreigt nog verder aangescherpt te worden.

    Maar er zal vooral worden uitgekeken naar de manier waarop de conservatieven gaan regeren. Kaczynski staat bekend als een aanhanger van Viktor Orban, de omstreden Hongaarse premier. Tijdens de vorige regeerperiode van Recht en Gerechtigheid, tussen 2005 en 2007, werd het al niet altijd zo nauw genomen met de democratische spelregels, en deze keer hebben ze waarschijnlijk niet eens een coalitiepartner nodig.

    'Democratie op het spel'

    Het deed Gazeta Wyborcza, de belangrijkste krant van Polen, vrijdag koppen dat het voortbestaan van de democratie op het spel staat. Op de voorpagina werd gepleit voor een grote coalitie tegen Recht en Gerechtigheid. Maar de verkiezingsuitslag heeft door die mogelijkheid een dikke streep getrokken.

    Behalve Recht en Gerechtigheid zouden slechts drie partijen de kiesdrempel halen. De grootste daarvan, het populistische Kukiz (9 procent), zou in aanmerking kunnen komen als coalitiepartner. Zijn leider, rockster Pawel Kukiz, is al even patriottisch als Kaczynski. Ook de libertaire partij Modern Polen (7 procent) en de pragmatische Boerenpartij (5 procent) zouden in het nieuwe parlement komen.

    Voor links betekende de verkiezingen een ware afgang. Voor het eerst sinds de val van het communisme zouden de postcommunisten er niet in slagen het parlement te halen. Hun sociaal-democratische coalitie bleef volgens de exitpoll onder de kiesdrempel. Ook de linkse protestbeweging Razem zou het parlement niet halen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is, voor mensen die het goed menen met een herwerkt nà Merkel Europa, een flinke opsteker dat

    Kaczynski

    goede maatjes is met Victor Orban van buurland Hongarije en dat die twee landen in het Centraal Europa, vrij van de pot-communistische socialistische dwangbuis, als gidsland voor hun verder afgelegen buren kunnen dienen, die in die Europese Verenigde Nazies de zoveelste dictatuur zagen aanstormen.

    *

    Samen met de euforie over deze hoopvolle vooruitzichten, de zon achter de wolken, moeten wij spijtig genoeg ook en vooral denken aan die wolken. Vluchtelingen terug of wegschroeven? De volksvijandige Islammerij verjagen? Grenzen terug potdicht maken? Allemaal zonnestralen tussen de bliksemschichten uit die donkere wolken!

    Zodat er na de periode van doodseskaders, van moord en doodslag, werk kan gemaakt worden van een Recht en Rechtvaardig Europa der Volkeren. Mits vooraf gemaakte bindende maar sluitende akkoorden over gelijke munt, gelijke lonen, gelijke loonlasten, gelijke belastingen (liefst wereldwijd zodat slimme ‘constructies’ niet eer kunnen), gelijke Rechtsspraak, één Europese legermacht in plaats van al de bestaande versnipperingen die elkaar overlappen, enz.

    Geen twee Europese ‘hoofdsteden’ meer, Bruxellabad en Straatsburg, die samen spreken met de stem van Duitsland, maar één zeer tot de verbeelding sprekende hoofdstad. Rome, bijvoorbeeld, en dat vooral wegens de symbolische betekenis van die naam.

    Rust, ja zelfs vrede met de Islam-wereld met als basis dat beide Machten noch onrechtsreeks noch rechtstreeks de andere mogen lastig vallen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter in de eerste plaats naar voor de Islam een even rechtvaardige behandeling als voor Hiroshima en Nagasaki. Gewoon om de eerste door-en-door betrouwbare Muzelman nog moet geboren worden…. En ook omdat de door hen begane misdaden duizendvoudig die der Jappen overtreffen.

    Alle werelddelen, Afrika, Amerika (Noord en Zuid) Australië, Azië: die moeten een betredingsverbond aangaan dat niet één van hun onderdanen op een blijvende manier Europa mag betreden. Nooit meer nog een volksverhuizing mogelijk! Dat is al vele duizenden jaren de regel en dus nog altijd de beste om van alle mensen broeders en zusters te maken.

    En, in hoofdletters de Europeanen voorhouden, dat Rusland, tot de Oeral, óòk een Europees land is. Een dichte vriend is nog altijd beter dan een ver familielid!

    En als er daarbij nog een sluitende identificatie kon in gang gezet worden, met vingerafdrukken, foto’s, DBA, enz, alles verwerkt in wereldwijde databanken, dan kan de grensbewaking in deze moderne tijden optimaal worden uitgeoefend.

    Ja, verzuchten wij daarbij, dan zou Europa zelfs Utopia kunnen genoemd worden…. Zonder daarbij uit het oog te verliezen, dat deelnemen altijd belangrijker dan winnen….

    PS

    Rome, net als toen het met dit Europa onder het Romeinse Rijk, allemaal begon, voortaan onder de vleugels van de Joods-Christelijke Beschaving, gebaseerd om de klassieke Antieke Culturen, dat is toch de weg die naar de verre absolute Vrijheid leidt?! De Blauwe planeet centraal nog altijd in ons Universum, daarin de Mens, en tussen die twee werelden, als bindmiddel: de Rede, de Geest.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!