MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1063 - UIT GULLIVERS REIZEN BIJ BLOK WATCH

    .

    .

    1063 - UIT  GULLIVERS REIZEN BIJ BLOK WATCH

     

    In sprookjes worden touwen gebruikt 



    In de werkelijkheid is het de prikkeldraad v/h ‘Cordon sanitaire’.

    ***

     

    Zouden de doodgravers van het Vlaams Belang zelf wel snappen hoe belachelijk ze doen? Onderstaand artikel is een halve emmer braaksel uit de On Line ‘Knack’, uiteraard onder leiding van de nieuwe Messias, dapper onderweg naar het objectief Omzet Zero. Het is hen van harte gegund.

    Om iets of wat zin te geven aan hun geweld, zijn ze verplicht de goede kanten van het Vlaams Belang in de verf te zetten. Geloof me : er moeten tranen van woede op hun klavier gedruppeld hebben, toen ze iets neerschreven  over de Onveranderlijkheid van de doelstellingen, de grootsheid in het Europees geheel, de veerkracht en de zekerheid van de leden. Voeg daarbij (waarover er angstvallig gezwegenwordt) de voornaamheid in woord en beeld, en het plaatje is kompleet.

    O ja, nog dit. In hun gehaastheid om hun stem te laten horen, werd niet zo nauw gelet op de taal.

     

    ***

    Ter zake :

    'Met Gerolf Annemans is het Vlaams Blok meer dan ooit terug'

    zaterdag 01 december 2012 om 15u28

    ***

    Oud-strijder Gerolf Annemans is de nieuwe voorzitter van het Vlaams Belang. Wat betekent dit voor het Vlaams Belang? Voormalig Blokwatcher Marc Spruyt: ‘Gerolf Annemans zal niet voor een koerswijzing zorgen’

    Gerolf Annemans komt als winnaar uit de voorzittersverkiezingen bij het Vlaams Belang. De partij kreeg bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen de zwaarste klappen. In bakermat Antwerpen houden ze amper een derde van hun stemmen over. 2012 betekende zo de eerste dramatische verkiezingsnederlaag in het goed 34-jarige bestaan van de partij, die eens bij de succesvolste extreemrechtse partijen van Europa gerekend werd. Een partij in crisis, zo wordt vaak geanalyseerd, heeft nood aan een nieuw verhaal. Met Gerolf Annemans komt echter een oud-strijder aan het roer die al van bij de begindagen van het Vlaams Blok tot de absolute top van de partij behoort.

    Marc Spruyt volgde in de hoogdagen het Vlaams Blok/Belang van nabij met zijn website Blokwatch. Na de de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 leerden dat het VB niet aan het bestuur zou deelnemen, zo zei Spruyt toen, werd waakhond Blokwatch stopgezet. "We zijn in ons opzet geslaagd. Het Vlaams Belang is niet meer zo'n bedreiging." Vier vragen aan de voormalige Blokwatcher en auteur van meerdere boeken over het Vlaams Blok/Belang.

    ***

    Gerolf Annemans is de nieuwe voorzitter van het Vlaams Belang. Is met deze oudgediende het Vlaams Blok terug?

    Marc Spruyt: "Absoluut. Gerolf Annemans gaat al eeuwen mee in het Vlaams Blok/Belang (VB). Na de naamsverandering zei hij ‘Het Vlaams Belang blijft het Vlaams Blok’. Hij waarschuwde dat wie dacht dat het Vlaams Belang salonfähig zou worden, zich vergiste. Hij zal dus zeker niet voor een koerswijziging zorgen.

    Annemans heeft steeds een belangrijke rol gespeeld in het uittekenen van het racistische programma van zijn partij. Hij heeft meerdere wetsvoorstellen ingediend die discriminatie van niet-Europese vreemdelingen mogelijk moesten maken. Ik maak me sterk dat dat ook voor zijn recente voorstellen zal gelden. Wie kijkt naar wat Annemans zegt en doet, weet dat hij geen gematigde Vlaams Belanger is.

    Niemand in de partij kan voor een koerswijziging zorgen. Wie dat wel kon, is ondertussen vertrokken. En dan nog: Frank Vanhecke mag dan wel genoemd worden als iemand die dat kon, hij was zeker geen figuur om voor een koersverandering te tekenen.

    Het staat alleszins vast dat met Annemans het huidige verhaal aan zet blijft. Annemans pleitte ooit voor een Europese islam. Maar daar gelooft het VB niet in. De rabiate anti-islamretoriek zal niet afgezwakt worden, want anders zetten ze hun hele visie op inburgering op losse schroeven. En zeker even belangrijk: dat is wat hen onderscheidt van de N-VA. Het zou dus stom zijn dat te verlaten."

    Is de verkiezing van een krokodil een teken van bloedarmoede binnen het Vlaams Belang?

     

    Marc Spruyt: Het is absoluut lachwekkend dat het VB voor deze verkiezingen bij deze kandidaten uitkwam. Annemans, Philip Claeys en Bart Laeremans zijn allemaal anciens én hardliners. Het VB valt terug op de mensen die er al eeuwen bij zitten. De kandidaten van de VB-jongeren durfden blijkbaar niet.

    Maar of dit het einde van de partij betekent, dat denk ik niet. Hun draagvlak is afgekalfd en hun sociologisch dieptepunt is nog niet bereikt, maar een zeker percentage van de bevolking blijft wel vatbaar voor hun combinatie van radicaal Vlaams-nationalisme en racisme.

    Wat betekent dit voor Filip Dewinter, het belangrijkste gezicht van de partij?

    Marc Spruyt: "De reactie van Filip Dewinter op de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober was hilarisch. Hij zou zich geen kandidaat stellen, waarmee de perceptie gewekt werd dat hij een stap opzij zette. Terwijl eigenlijk het status quo gehandhaafd blijft, werd dat voorgesteld als een verzwakking van zijn positie.

    Filip Dewinter is sterk met woorden, maar minder met daden. Ik ben benieuwd naar wat hij gaat doen in het Vlaams Parlement: hij gaf zijn fractieleiderschap op, om zich aan Antwerpen te wijden. Als hij terugkomt als fractieleider, dan waren dat allemaal holle woorden. Hij heeft immers niets gepresteerd. Maar Dewinter blijft even machtig en laat Gerolf Annemans nu de kastanjes uit het vuur halen, want in 2014 riskeren ze opnieuw een verkiezingsnederlaag. Het verschil met Bruno Valkeniers is dat Gerolf Annemans feller in beeld zal komen."

    Wat moeten we onthouden van Bruno Valkeniers’ passage als voorzitter?

     

    Marc Spruyt: Bruno Valkeniers is de voorzitter van de electorale neergang van het Vlaams Belang. Hij is het gezicht van het grote failliet van de partij. Het bizarre is dat hij net werd binnengehaald als bruggenbouwer naar het zakenleven en die delen van de Vlaamse beweging waar het VB geen banden mee had.

    Daarin is hij compleet gefaald. De N-VA heeft dat veel beter weten doen, als je ziet hoezeer zij twee handen op een buik zijn met Voka. Daar wou het VB naartoe. Valkeniers was dan wel geen vreemde eend in de bijt, hij komt bijvoorbeeld uit het NSV (Nationalistische Studentenvereniging, red), maar hij heeft door voor het zakenleven te kiezen wel een ander parcours afgelegd. Hij moest dat zakenleven verbinden met de politiek, toen hij toch voor de politiek koos. Hij is een verkeerde gok gebleken. (SD

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : deze alinea weerhield mijn soeciale aandacht :

    De rabiate anti-islamretoriek zal niet afgezwakt worden, want anders zetten ze hun hele visie op inburgering op losse schroeven

    Wat ’n prachtige illustratie van de stelling van het Vlaams Belang (en ook van Wilders en alle Europese verzetstrijders), dat de ‘godsdienst’ niet meer is dan een vehikel om de invasietroepen binnen te halen….

    De Islam wordt ons voorgesteld als goed en rechtvaardig, maar zwijgt zedig over het gebruik van geweld. Er is geen land ter wereld waar de Islam heerst, dat geweld geen deel uitmaakt van het dagelijks leven.

    Dat aan dat vehikel in het Westen een ander wagonnetje wordt gekoppeld, wordt natuurlijk ook verzwegen. Samen met de Islam wordt het Marxisme, opgepoetste versie, ingelepeld.

    Wie zich daartegen afzet, wordt, net als Gulliver, ingebusseld en machteloos in de coulissen weggeborgen. Lla, dat is de bedoeling. Maar spijtig voor hen, zelfs in het sprookje loopt het even anders af….

    ***

    Kijk, laten we een kat een kat noemen. De kleurpartijen, die al jaren na-een het land in handen hebben, houden angstvallig de deur dicht voor nieuwkomers. Is zodanig doorzichtig dat de man in de straat, met de ogen en de handen in de zakken, dat niet eens meer merkt. En dan komen de bonobo’s triomfantelijk kraaien, dat zowel de Averechtsen en vooral het Vlaams Blok/Belang alleen maar praten, en geen daden stellen.

    Dat zowel de Averechtsen als de bonobo’s, soms met dertig jaar tijdverschil, de standpunten van het Vlaams Belang overnemen, laten ze wijselijk onvermeld.

    Dat het een waarheid als een koe is, dat de tijd dringt om de zaken in de juiste volgorde te doen verlopen, het origineel voorop, en de kopies achter op.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    02-12-2012, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1062 – WAT WIL WILDERS EN WAT WILLEN WIJ?

    ***

    Zondag 2 december

    Zon 8u25-16u39

    Z Jan van Ruusbroec,

    Grootmeester van de Nederlandstalige mystiek

    .

    1062 – WAT  WIL WILDERS EN WAT WILLEN WIJ?

     

    Minaret of Bajonet?

     

    Wordt wel aan de kant gezet…

    ***

    De vreemdelingen-plaag! Een referendum was volgens mij tot hiertoe de aangewezen weg om onze mensen vrij-uit te doen spreken. Slechts één vraag, met ja of neen als enige mogelijkheid, en al zeker, niet  ‘heb geen mening’.

    De vraag had geweest  : wenst U de vreemdelingen weg?

    Maar nu begin ik te twijfelen. Het zou wel eens kunnen, dat het antwoord verkeerd uitvalt. Het artikel hieronder gaat al een beetje in die richting. Maar dat komt omdat de PVV nooit; lijk het Vlaams Belang, achter prikkeldraad werd gesteld. Door de uitsluiting zijn de standpunten gaaf gebleven : geen compromis mogelijk. Het antwoord is dat die massa’s vreemdelingen ongewenst zijn, en dat ze dat moeten voelen.

    Gaan ze niet goedschiks weg, dan kwaadschiks. Die Mieyam Almaci wil ik zelf persoonlijk onder de oksels ruggelings oppakken en haar op mijn rug te voet over de grens dragen. Het staat inderdaad op mijn netvlies gebrand, hoe ze jaren terug in een debat voor de TV triomfantelijk stond te hijgen, dat Antwerpen ook van haar was, omdat ze hier geboren was en de taal sprak.

    Omdat ik in Rome woon, en de taal spraak, mag ik mij dan misschien ook de Paus van Rome noemen? Mogen wij in haarland doen lijk zij?

    De enige manier waarop Almaci zich hier mag thuis voelen, is als haar volk het onze gewapenderhand zou uitgeroeid hebben en wij er niet meer zijn.

    Ik denk dat we om te beginnen maar eens onder elkaar moeten uitzoeken, waar wij ons eigen Tahir-plein zullen installeren, zodat wij ook een plaats hebben om met vele tienduizenden op straat te komen. Misschien dat de TV dan tijd vindt, om ook eens met de verzuchtingen van het eigen volk bezig te zijn.

     

    ***

    Ter zake :

    Geert Wilders gaat de strijd aan tegen moskeeën!

    Posted on 1 december 2012 by E.J. Bron

    ***

     

    Ook gaat hij naar bejaardenhuizen, hij geeft de strijd niet op. Laten we hopen dat het geen verloren strijd is. Maar daar kan Wilders NIETS aan doen. Alles wat hij nu eenmaal voorstelt, is verdoemd. En dat ALLEEN omdat Wilders het zegt! Dat weten wij, die hem volgen, allemaal. Dus GAAN die moskeeën er komen! Gaan de bejaarden aangepakt worden. Moeten de werkers bestraft worden!

    De HAAT tegen deze man, die VOOR het land Nederland en de Nederlanders is, wat hij ook wel eens verkeerd mag doen, is onbeschrijfelijk! Het is deprimerend, het laat je je machteloos voelen.

    De gevolgen voor ons tellen niet! De mening van de Nederlanders telt NIET! Het is de haat tegen één man… een onvermoeibare haat en tegenwerking van al die zelfvoldane politici, die zich lekker veilig in hun Europese nestje een baantje zoeken…

    EER-ROEM-GELD-MACHT, zij vertrappen alles en iedereen die tegen hun plannetjes zijn. Daar is niet meer tegen te vechten…

    De mening van de Nederlander telt niet zei ik… Dat is juist, maar hier maak ik toch een denkfout, want miljoenen zijn geen echte Nederlanders en de rest is zo geïndoctrineerd dat zij slaafs de holle woorden van de partijleiders volgen. Wat we ook denken over de aanpak door Wilders, wanneer je van je eigen land houdt, hij is de enige die het opneemt tegen de invasie van allerlei vreemdelingen! De grote veranderingen zijn echter al niet meer tegen te houden. Hele volksstammen zoeken hun heil in landen die te goedgeefs zijn en alles en iedereen maar opnemen, pamperen en voeden..!  Deze grote volksverhuizing is al jaren geleden begonnen. Tegenwoordig komen ze niet met boomstammen de Rijn afgezakt, maar met vliegtuigladingen vol.

    Ze zijn toch NIET zo arm,dat ze geen geld meer voor een ticket hebben op kunnen hoesten! Dit ticket is een ticket voor life, vergelijkbaar met een treinkaartje waarmee je voor je hele leven gratis kunt reizen. Een zwerm sprinkhanen is er niets bij en wij zullen door gul te geven, omdat ieder zielig is (en dat is ook zo), kaal geplukt achterblijven. Slechts een smeulend rookvuurtje zal herinneren aan ons bestaan…

    Wilt U weten hoe de toekomst eruitziet, lees dan wat er in het verleden gebeurde..! Lees over de “Grote Volksverhuizing”… en de “Ondergang van het Romeinse Rijk”.

    De tijden zijn veranderd. We hebben tv, voetbal, telefoon, vliegtuigen en we gaan naar de maan (letterlijk en figuurlijk)… Maar hoewel de tijden ogenschijnlijk zijn veranderd, blijft een herhaling van de aloude geschiedenis actueel, alleen op een iets andere manier.

    We zitten midden in deze grote volksverhuizing… met alle gevolgen van dien! En misschien is dit een vreemde gedachte, maar de Kruistochten worden voortgezet, daar waar zij eeuwen geleden uit pieterden. Alleen tegenwoordig niet met pijl en boog of katapult, maar met zeer gevaarlijke moderne wapens, die in handen zijn van geïndoctrineerden.

    Kan Wilders hier nog verandering in brengen? In ieder geval en hoe dan ook verdient hij zoveel mogelijk steun!

    ***

    Moest het ooit zover komen, dat op een mooie dag de zegels gelegd worden op alle moskeeën, dan zoden die door het leger moeten bewaakt worden, in afwachting dat de Staatsvuiligheid die met de luizenkam uitkamt. Ik denk dat er over de gehele wereld een gehuil zou opgaan als van een horde wolven in doodsangst.

    Doodsangst is wel het juiste woord, want de Islam zou zich betrapt weten.

    Niet opgeven, op dat moment, maar doorgaan tot elke vierkante centimeter van hun  huizen (en garages) en die van hun vrienden doorzocht zijn.

    DE van terrorisme beschuldigde betrapten, stante pede uitwijzen zal er wel niet inzitten, want de Linxe lobby zou de revolutie ontketenen.

    Wanneer denkt U dat wij zullen kunnen genieten van een dergelijk voorsmaakje?

    O ja, moest integendeel blijken dat hun bedehuizen niets anders zijn dan bedehuizen, waar de liefde Gods uitgedragen wordt, zullen wij de eersten zijn  om de Zjeik van ’t Kiel als Kalief te erkennen.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    02-12-2012, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1061- ANTI AIDS DE BESTE REMEDIE

    .

    .

    1061- ANTI AIDS DE BESTE REMEDIE

     

    Anti zijn tegen iets, met een rood strikje ?!?!?!

     

    Namens het VB stel ik voor : “n Zwart-Geel vogelpik-bord

    ***

     

    U hebt mij al begrepen, zelf nog voor U deze blog op U scherm zag staan : het is feest bij het Vlaams Belang.

    En wat voor een! We vieren de geboorte van de nieuwe voorzitter, nieuw oude stijl. Het is iemand die van het eerste uur gepokt en gezadeld is in de Beweging, en we gaan mekaar geen Liz-a-Bed noemen : heel de tijd dat ik het VB ken, was hij er het ware gezicht van.  Het is Meester Gerolf Annemans, die gerespecteerd wordt door vriend en vijand,  al is dat respect van deze laatsten eerder met een bange glimlach om de mondhoeken, zo van dat beestje gaat mij toch niet bijten?! Ik denk daarbij speciaal aan de zwarte cobra van de Wetstraat, Lina DeWin, die model heeft gestaan voor deze bedenking.

    Aids-dag en Annemans : welk verborgen talent kan door nu tussen zitten?

    Wel, om te beginnen, beginnen beide namen met de letter A en wie A zegt, moet ook B zeggen.

    A is : wie als Vlaams Belanger recht door zee marcheert en traditionalist is, krijgt geen Aids. Sympathie voor het VB is lijk een ‘Iron Dome’ die alle vijandelijke raketten uit de lucht haalt. En ook een beetje omdat Aids geen virus is, die in de lucht hangt, of in Uw drinkwater zit, tenzij U Spa-drinker zou zijn, of geitenwollensokkendrager. Het schijnt bekend te zijn dat het virus zich ook in geitenhaar durft verschuilen. Waar het dan pecies wel zit, laat ik aan Uw verbeelding over. Want hier wil ik de zaken netjes houden. Kinderen toegelaten zelfs.

    U volgt de lijn Annemans en waarvoor deze staat, en U bent beschermd tegen  Aids.

    Wat nu de B betreft : dat heeft ook te zien met het Vlaams Belang,, zelfs met de voorzitter, en het wordt U geopenbaard onderaan dit stukje. Zodat U zich niet kunt verslikken…..

     

    ***

     

    Ter zake :

     

    Vlaams Belang kiest Annemans als voorzitter

    01/12/12, 13u26  − Bron: belga.be

    ***

    De partijraad van het Vlaams Belang heeft vandaag Gerolf Annemans verkozen als partijvoorzitter. Hij treedt op 16 december in functie als de voordracht door het ledencongres wordt bekrachtigd. Annemans haalde het in de tweede ronde met 55,4 procent van de stemmen van Philip Claeys, die op 44,6 procent strandde. De derde kandidaat, senator Bart Laeremans, moest in de eerste ronde afhaken met 19 procent, tegen Annemans en Claeys, die respectievelijk 44 en 35 procent haalden. .

    "Het is een tijdje geleden dat ik nog verkiezingen gewonnen heb. Ik krijg de smaak te pakken", was de eerste reactie van Gerolf Annemans, het langst zeteldende parlementslid van de partij. Hij zei verheugd te zijn over de nek-aan-nek-race van de voorzittersverkiezingen. Het is een eerste stap naar de vernieuwing van de partij. Annemans had eerder al aangekondigd dat hij oud-VBJ-voorzitster Barbara Pas en het jonge Vlaams parlementslid Chris Janssens, die zich vroeg uit de race voor het voorzitterschap terugtrok, zou aanduiden als ondervoorzitters.

    De twee verliezende kandidaten schaarden zich meteen achter de nieuwe partijvoorzitter en zijn vernieuwingsplannen. Laeremans en Claeys hadden geen spijt van hun kandidatuur en waren verheugd over het interne debat.

    Slechte resultaten

    De voorzittersverkiezingen bij Vlaams Belang zijn het gevolg van de tegenvallende gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Bruno Valkeniers nam daarvoor de verantwoordelijkheid op en kondigde aan dat hij zijn mandaat als partijvoorzitter niet zou volmaken.

    Er diende zich vier kandidaten aan om hem op te volgen: Kamerfractieleider Gerolf Annemans, senator Bart Laeremans, Europarlementslid Philip Claeys en Vlaams parlementslid Chris Janssens. Deze laatste besliste zich terug te trekken en werd door Annemans gevraagd om samen met Kamerlid Barbara Pas ondervoorzitter te worden als hij de verkiezingen zou winnen.

    Vandaag kregen de drie kandidaten elk de kans zich aan de partijraad voor te stellen, waarna een vragenronde werd voorzien. Een ledencongres moet de keuze van de partijraad over twee weken bevestigen. .

     

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : ja, inderdaad, het begon een beetje eentonig te worden, al die tegenvallende verkiezingen. Bij het Vlaams Belang is de kentering nu blijkbaar ingezet. Precies de dag waarop de peilingen het eerste verlies voor de Averechtsen bekend geven.

    Nog 14 dagen geduld, voor de verkiezing definitief wordt door de ledenvergadering. In ieder geval komt de jonge spring-in-‘t-veld Barbare (zus van de huis-cartoonist Fré) als ondervoorzitster scherper in het vizier. Die zal goed van PAS komen!

    ***

    Hierboven ging het allemaal om de A van Annelans, nu volgt de B. van Bruno.

    Wie ’t Pallieterke leest, zal heel zeker in het laatste nummer het interview gelezen hebben met de afscheidnemende voorzitter, Bruni Valkeniers, die nu naar het zakenleven terugkeert.

    Helemaal op het einde, verklapt hij dat het misschien iets helemaal nieuws zal zijn. Iets in de richting van de media.

    Snapt U hem? Of moet ik er een tekeningetje bij maken?

    Bruno Valkeniers is een van de anonieme lezers van onze blogs, en hij weet dat wij hier al jàààren roepen om een rechts dagblad, dat buiten de gewone rubrieken van gebroken armen en benen, de waarheid schrijft, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid. En denk er gerust bij ’Zo helpe mij God’.

    Voeten afvegen in  de Madou, Waarde Heer Ere-Voorzitter en eens de voelhorens uitsteken waar er zo’n papierwinkel kan overgenomen worden. Met Uw talent voor zakendoen, giet U het zaakje in ‘n nieuw kleedje, en, om aan centjes te geraken, stel ik voor om de Arco-truuk te  bestuderen. Ik durf U dat voorstellen, omdat ik weet dat U geen ACW-gangster bent, en dat U geen aandelen als spaarboek zult voorstellen. Spreek ook ‘ns met de Karl van ’t Pallieterke : die kent al iets van ’t klappen van de zweep. Misschien kunnen jullie 2 handen op één buik worden?

    Allez, toe! Nie neuten! U zet Uw intenties uiteen in het Ledenblad, en geeft eenieder de kans om in te tekenen. Vele kleintjes maken een groot.

    En als de boel goed raait (het VB was ooit de grootste lijnrechtse partij van Europa, die dagen moeten terug komen) gaan we nog eens klappen, hé7

    Met volle zeilen vliegen we d’er in! Wij doen, terwijl andere klappen!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    01-12-2012, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1060 - ONZE ZAKKEN ZITTEN VOL WANT DE MEESTEN ZIJN NU LEEG

    ***

    Zaterdag 1 december 2012

    Donkere maand

    Zon 8u23-16u40

    Sint-Elooi, patroon van de landbouwers,

    (goud-)smeden, metaalbewerkers, ontmijners

    Sint-Elooi brengt de eerste dooi, begint het echter die dag te vriezen

    dan krijgen we vier weken vorst voor de kiezen

    .

    1060 - ONZE ZAKKEN ZITTEN VOL  WANT DE MEESTEN  ZIJN NU LEEG

     

    De Cosa Nostra van Belgio

     

    Koninklijke Tjeven-Maffia V.Z.W

    ***

    De bazen van de O! zo ‘Christelijke’ ACW-zuil blijken deze keer ‘alles of niets’ op de Zuidelijke Roulette te hebben gespeeld.

     ‘Alles’ , die optie stond voor de Euro-Sovjet van aan de Mare Nostrum tot aan de Oeral  (onder de leiding van hun eigen ‘President’ Hailu-Herman)

    en “niets”-optie stond voor de chaos, maar dat achtten zij uitgesloten.

    Hadden zij toch nooit gedacht zeker, dat zoiets al ‘n paar keer eerder vertoond geweest was. Eerst de Ondergang van het  Nationaal Socialisme in 1948, gevolgd door enkele jaren later de val van het Sovjetrijk. Zij zouden slimmer zijn, en geen 3 keer over dezelfde steen vallen!  Zij zouden nergens extreem gaan, maar puur en menselijk : sociaal democratisch. En waarom lukte het dan deze keer ook niet? Hun wereld brokkelt af, en stort in elkaar – maar op deze 1 december 2012ze realiseren zich dat nog altijd niet. Ze houden een ‘Aids-dag’ en op de Grote Markt van Broeksalabad bouwen ze voor het Winterfeest een ijzeren gedrocht, groter en hoger dan 10 Gouden Kalveren.

    Dedju! Is er toch miserie met die begroting! Die ziet af, en nog geen klein beetje. Niet hun schuld, maar de schuld van de recessie. Die heeft een brede rug, en de miljarden verlies van Dexia kunnen er nog wel bij. Hun spitsbroeders, de Socialisten (PS) moeten zwijgen, want het zijn nog grotere charlatans en zakkenvullers.

    Zijn die Arco-Cooperanten nu slachtoffers, of zijn het mede-daders? Och ja, iemand die naïef-weg zijn voordeur opent voor een bende straatschuimers, moet achteraf niet komen klagen dat hij bestolen is Decennia lang hebben zij de slang aan hun boezem gekoesterd, en keer op keer  gekozen voor het Establishment. Zodat het zuiltje een kolos kon worden.

     

    ***

     

    Ter zake : Arco-topvrouw Francine Swiggers : dat is de naam. Mag het U dan verwonderen, dat alles is mis gelopen?  De eerste vereiste van mensen die zaken doen die het zonlicht niet kunnen verdragen, is de zwijgplicht. In maffia-kringen heeft men daar zelfs de uitdrukking ‘omertà’ voor : liever vermoord worden of voor jaren den bak in, dan te spreken. Swiggers dus, dat zijn ze.

     

    ***

     

    Arco-coöperanten gaan in het verweer

    vrijdag 30 november 2012 om 04u56

    ***

     

    De coöperanten van Arco overwegen juridische stappen. Ze voelen zich bedrogen en hebben een advcoatenkantoor geraadpleegd.

     

    Arco-coöperanten hebben de voorbije dagen informatie ingewonnen over juridische sancties nu ze hun inleg in Arco, de financiële arm van het ACW, dreigen te verliezen. Advieskantoor Deminor, consumentenorganisatie Test-Aankoop, advocatenkantoor SQ Law van Geert Lenssens en de belangenvereniging Dolor gaan na of zo'n actie zin heeft. Dat schrijft De Tijd.

    Dinsdag raakte bekend dat de staatsgarantie voor de coöperanten op de helling staat. De auditeur bij de Raad van State stelt voor ze te schrappen.

    Volgens De Tijd viseren de misnoegde coöperanten niet zozeer de waarborgregeling, maar hebben ze het vooral gemunt op de manier waarop de bankiers van Belfius en haar voorlopers en VDK Spaarbank de effecten aan de man hebben gebracht.

    'Zonder risico'

    "Tientallen coöperanten namen daarover contact op met ons", zegt Erik Bomans, managing partner van Deminor. "En er zijn wel aanwijzingen dat de informatie die ze kregen bij het aanbieden van de coöperatieve aandelen nogal beknopt was. Ook zijn er termen gebruikt als 'zonder risico'. Coöperanten zeggen ons dat ze niet begrepen hadden dat ze een risicovolle aandeleninvestering hadden. We vinden het de moeite dat te onderzoeken."

    Ook Test-Aankoop werd gecontacteerd en zegt de zaak net als advocaat Lenssens te onderzoeken. Bij Dolor zouden zich 500 coöperanten gemeld hebben. (Belga/TV

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : de Sinterklaas-Regering van 6 december 2011 is nu, op een paar dagen na, een vol jaar bezig. Kostprijs voor Vlaanderen : 16 miljard Euro, met daarboven nog ettelijke miljarden stijging van de Staatsschuld. Bereikt resultaat : nog een beetje meer de strop rond de nek der Vlamingen aangetrokken. Heeft onze Vlaamse Parochieraad daartegen iets gedaan? Heeft ze geprotesteerd? Heeft ze ook maar één ‘Belangen-Conflict’ ingeroepen? Omwille van de ‘Hogere Belangen’, in casu de belangen van het ACW van Meneerke Peeters, heeft men gezwegen en zwijgt men nog.

    Wie gelooft die mensen nog? Ze hebben meer dan 60 jaar geheerst van De Panne tot Zoerle-Perwijs en nog voor de Hedwige Polder ‘aan de natuur wordt terug gegeven’ zal hun rijk ten einde zijn…

    Na de ‘Wende’ heb ik in Oost Berlijn, dicht bij de Branderburger Tor, een standbeeld gezien van Marx en Engels. De ene figuur was gezeten, de andere stond rechtop daarnaast. Men had niet, zoals in Bagdad, de beeltenis van Sadam Houssein, onthoofd en omver getrokken, neen, men was veel subtieler tewerk gegaan. Men had namelijk van beide figuren de handen kwistig met rood geverfd.

    Waarom deze herinnering juist vandaag in mij opkwam? Wel, ik heb de omslag van de Knack van deze week gezien, met de koppen van Toeback Sr en DenHaen Sr. De gelijkenis kon niet treffender zijn.

    Mark my words!

    ***

     

    Lijk overal in de criminaliteit, dekt de ene misdaad de andere. Lijk elke dief, weet men waar men begint, maar niet waar men eindigt. Men begint in de polletiek met een vriend(in) een faveurke te doen, en kijk, ineens ontstaat er een sneeuwbal-effect. Vriend en vijand, engageren zich – op een eeuwig zijgen -  mits ook zij eenzelfde faveurke bekomen. En dan begint het opbieden. Waarbij de grens tussen ‘behoorlijk’ en ‘onbehoorlijk’ flinterdun wordt. Idem met het hoeveelheids-woord ‘mijn’ en ‘dijn’. Alles wordt ‘het onze”, het wordt van de gemeenschap, en het ogenblik nadert waarop zelfs Uw vrouw niet meer van U zal zijn, maar ‘van ons’. Wat is de sharia anders? De goede Muzelman mag zoveel vrouwen hebben als Bruintje kan trekken.

    Criminelen dekken elkaar. Tot er opeens iets onvoorziens gebeurt. Dan vallen ze, bewust of onbewust, door de mand. Zo schrijft DM bij de gratie van Yves Desmet, dat het nog maar normaal is, dat artiesten-gages fiscaal aanzien worden als roerende inkomsten, inkomsten uit kapitaal.

    Ja, akkoord zegt de man, dat is een uitzondering ooit door de polletiek toegestaan om de wereld der artiesten leefbaar te houden (sic) en bij dat zenuwslopend nachtelijk werk om de begroting in evenwicht te krijgen, heeft men de roerende inkomsten op kapitaal van 15 naar 25% opgetrokken (dat is het geld halen waar het zit, bij de rijken), maar is men vergeten die vroegere uitzondering ook nu weer als uitzondering te behandelen.

    Normaal dus dat men z’n eigen fouten rechtzet.

    Nu hoop ik dat alle Vrije Beroepen ook op hun poot zullen beginnen spelen. Hun inkomen is belast als bedrijds-inkomen, wat een zware discriminatie is tegenover de artiestenwereld. Hallo, Raad van State, hebben jullie een momentje?

    Het artiesten neusje van de zalm is wel, dat die 15% belastingen op hun bedrijfsinkomen, bevrijdend is. D.W.Z dat zijn op hun inkomen, begrensd tot € 54.000 per jaar, geen 30, 40 of 50% betalen, maar slechts 15.  Hallo Meneer Doktoor, geïnteresseerd?

    Wij moeten doodsimpel onthouden, dat als ’t slecht gaat, de ratten beginnen elkaar te bijten. Zonder recessie, geen gaten in de begroting, en zon der gaten, geen vulsel gezocht…

    Weten jullie wat er scheelt? Er zouden veel meer Swiggers in de wereld moeten zijn!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    01-12-2012, 12:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1059 - XANDER SPEEL MET DE VOETEN VAN EEN ANDER

    .

    .

     1059 - XANDER SPEEL MET DE VOETEN VAN EEN ANDER

     

    Paus Eugenio Pecelli, Pius XVII

     

    Moest Internet er toen geweest zijn, zouden wij over hem nog hetzelfde deken?

    ***

     

    De Internet-wereld biedt voor elck wat wils. In het Antwerpse kan men (volgens ATV , maar die zijn niet te vertrouwen) zelfs beroep doen op ‘internet-stoofvlees’, zowel vraag als aanbod. De redenering is niet alleen (schijnbaar) correct, ze is ook nog zo Marxistisch als ze groot is : we zijn op de wereld niewaar om mekaar te helpen, niewaar…. Dat stoofvlees zit zo ineen : Uw vrouw maakt stoofvlees voor twee, maar doet de porties 2 of 3 x zo groot. Vervolgens biedt ze die aan op het Internet voor € 10;- per maaltijd voor een ander koppel. Uw vrouw slaat daar een mooi zakcentje uit –reken zelf maar na – en 2 buurvrouwen hoeven niet te kokkelrellen, ze  hebben voor een spotprijs (€ 10,) een warme maaltijd aan huis thuisgebracht. Laat de slechte tijd nu maar komen, één voor allen, allen voor één!

    En zo kom ik op Xander. Ook een soort internet-stoofveelpotje. Ik zeg niks, maar laat U eerst lezen….

     

    ***

     

    Ter zake :

    Vaticaan gaat nauwe banden aan met Iran en Hezbollah

     

    Paus Benedictus zegende op 24 november de nieuwe kardinaal Boutros Rai, die openlijk achter de oorlog van Hezbollah tegen Israël staat.

    Dat het Vaticaan op zijn zachtst gezegd nooit veel op heeft gehad met de Joden en met Israël is welbekend, maar dat uitgerekend Iran het op één na grootste diplomatieke korps in het Rooms Katholieke ministaatje heeft weet bijna niemand. Toen paus Benedictus XVI recent zes nieuwe kardinalen benoemde was daar zelfs een delegatie van de islamitische terreurbeweging Hezbollah bij aanwezig, een duidelijke bevestiging van het pact dat het Vaticaan jaren geleden sloot met de radicale islam en dat voornamelijk gericht is tegen Israël.

    De Joodse staat Israël is al ruim 64 jaar het levende bewijs dat de door het Vaticaan bedachte 'vervangingstheologie', die later werd overgenomen door de protestantse en inmiddels ook veel evangelische kerken, vals is. De 'Kerk' kan het echter maar niet verkroppen dat niet zij, maar Israël het centrum is van alle eindtijdprofetieën uit het Oude (en daarmee ook het Nieuwe) Testament. Daarom wordt alles uit de kast getrokken om de Joodse staat te delegitimeren, ondermijnen en uiteindelijk te doen verdwijnen.

    Dat is dan ook de belangrijkste reden waarom het Vaticaan -en in bredere zin ook veel andere christelijke kerken en groepen- al jaren 'aanschurken' met de islam, dat immers inherent antisemitisch is en de vernietiging van Israël en de uitroeiing van de Joden hoog in het vaandel heeft staan.

    Kardinaal achter 'Zionistenvrij' Midden Oosten

    Eén van de zes nieuwe kardinalen is Bechara Boutros Rai, het hoofd van de Katholieke Kerk in Libanon. Rai zond onlangs zijn afgevaardigde Abdo Abou Kassem naar een conferentie in Teheran die georganiseerd werd om de Palestijns-Arabische Intifada te steunen en te streven naar een 'Zionistenvrij Midden Oosten'. Ook Hezbollah ideoloog Mohammad Raad en Hamasleider Khaled Meshaal waren daarbij aanwezig.

    Recent verklaarde kardinaal Rai in Parijs dat hij de oorlog van Hezbollah tegen Israël steunt zolang Israël nog 'Libanees gebied bezet'. Het is onduidelijk wat hij daarmee bedoelde, aangezien Israël zich al jaren geleden volledig uit Libanon heeft teruggetrokken en de VN er een bufferzone heeft gecreëerd. Verder eiste Rai dat alle zogenaamde Palestijnse 'vluchtelingen' moeten kunnen terugkeren naar Israël, wat de facto onmiddellijk een einde zou maken aan de Joodse staat.

    Samenwerking Pauselijke Raad en Iran

    Het uitnodigen van de Hezbollah delegatie in Rome is onderdeel van de sterke vriendschap die het Vaticaan opbouwt met de Iraanse autoriteiten. Het verklaart tevens waarom paus Benedictus tijdens een toespraak in Wenen, waar het hoofdkwartier van het Internationale Atoom Energie Agentschap is gevestigd, met geen woord repte over het omstreden Iraanse nucleaire (wapen)programma.

    De Pauselijke Raad voor Interreligieuze Dialoog en de Organisatie voor Cultuur en Islamitische Relaties organiseerden onlangs hun achtste conferentie in Rome. De virulent antisemitische kardinaal Jean-Louis Tauran en de uit Iran afkomstige Mohammad Bagher Korramshad waren samen de voorzitters van de bijeenkomst, die als thema 'de Katholieke- en Moslim-samenwerking in het bevorderen van rechtvaardigheid in de huidige wereld' had.

    Een officiële verklaring luidde dat 'de deelnemers blij en vereerd waren om aan het einde van de bijeenkomst ontvangen te worden door paus Benedictus XVI, die hen begroette en aanmoedigde het pad van een authentieke en vruchtbare dialoog te blijven volgen.'

    Vaticaan eert Islamitische Revolutie

    Het Vaticaan ontving laatst ook een delegatie geestelijke leiders van Irans Islamitische Raadplegende Vergadering. Zij overlegden met hoge Katholieke officials over de 'Arabische lente' opstanden in het Midden Oosten. Volgens Hojjatoleslam Hossein Ebrahimi, lid van de Commissie Geestelijken van het Iraanse parlement, erkende de Vaticaanse minister van Cultuur dat de volksopstanden in de regio 'geïnspireerd worden door de Islamitische Revolutie in Iran.'

    Iran heeft het op één na grootste diplomatieke korps ter wereld in het Vaticaan. Maandelijks vindt er overleg plaats met de adviseurs van de paus. President Mahmoud Ahmadinejad heeft een hoge delegatie naar Rome gestuurd met aan het hoofd voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mahdi Mostafavi, de president van de Islamitische Cultuur en Relaties Organisatie in Teheran. Mostafavi is een vertrouweling van Ahmadinejad en spreekt hem minstens twee keer per week.

    'Glorieuze Koran' naast 'Profeet Jezus'

    Afgelopen week mocht de Iraanse ambassade een cultureel festival organiseren in de Salesische Pauselijke Universiteit van het Vaticaan. Irans culturele attaché, Qorban-Ali Pumarjan, roemde het feit dat de 'heilige verzen van de glorieuze Koran' samen tentoongesteld werden met de uitspraken van 'de profeet Jezus'.

    De president van de Pauselijke Universiteit, professor Nani, verklaarde al geruime tijd te hebben uitgekeken naar de 'glorieuze en zeer culturele tentoonstelling'. Daniel Madigan, een Jezuïtische islamgeleerde en lid van de Vaticaanse Commissie voor Religieuze Relaties met de Islam, zei veel overeenkomsten te zien tussen het Katholicisme en de 'sterke Iraanse academische traditie en diens filosofische en mystieke aspecten.'

    Vriendschap met Holocaust ontkenners

    Het Vaticaan, dat wereldwijd zo'n 1,2 miljard officiële volgelingen telt, heeft nog altijd grote invloed op het wereldgebeuren. De steeds nauwer wordende banden tussen 'Rome' en de Iraanse Holocaust ontkenners, inclusief de steun voor hun vooruitgeschoven terreurleger in Libanon dat als officieel einddoel de totale vernietiging van de Joodse staat heeft, voorspelt dan ook weinig goeds voor de toekomst van Israël en de steeds kleiner wordende groep christenen die niet gevallen zijn voor de Katholieke vervangingstheologie of voor enige andere 'Zionistische complot'theorie.

     

    Xander

     

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : Over Paus Pius XVII zijn er in hoofdzaak twee tegengestelde meningen wereldwijd ingeburgerd: was hij inderdaad de Paus v/h Derde Rijk, zoals zo lasterlijk een half mensenleven nadien werd verfilmd, of was hij de voorzichtige wereldleider die verantwoordelijk was voor miljoenen gelovigen die hij veilig doorheen de oorlog heeft geleid? Ik zal antwoorden met de zeer wetenschappelijke stelling van wijlen onze goede vriend Godfried Bomans ; ‘Wij weten het niet’. Omdat wij dom werden gehouden, net zoals nu. Met dit verschil, dat we nu Internet hebben, waar iedereen kan zien, dat de gedachten de wereld beheersen. Eenieder kan als leergierige mens voor zichzelf uitmaken wie veel of weinig liegt. Want  waarheid! Wat is waarheid?!

    ***

    Ja, kijk! De Zachtmoedige zelf heeft ons voorgedaan hoe we onze vijanden moeten liefhebben. Veel heeft hij er niet aan gehad, en in theorie is dat allemaal goed en wel om ‘Vader, vergeef het hen,n want ze weten niet wat ze doen’ als U laatste wilsbeschuikking te laten optekenen. Maar word men er zelf beter van?

    Rond ons zien we dat dat ‘liefhebben’ altijd en overal gepaard gaat met slijkerige bijbedoelingen. Alleen heiligen deden het anders, waarbij ik speciaal denk aan mensen als Jozef DeVeuster, Pater Damiaan aan het ene uiterste, en de Belgische Prelaten aan het andere. Zo heb ik een Bisschop horen verkondigen, dat het een doodzonde was, om voor eigen volk te kiezen, en niet voor de Inheemse Domineerders van toen.

    Neen, Xander, ga en speel met de voeten van een ander. Maar toch! Mercie voor de goed bedoelde toelichtingen. We zullen onze ogen openhouden, want we weten : met geld koopt men de boter.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    30-11-2012, 16:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1058 - WAT KAN WACHTEN MOET WACHTEN

    .

    .

    1058 - WAT KAN WACHTEN MOET WACHTEN

     

    Rondvraag : een waterplas midden in de woestijn :

     

    Ziet U hier een toilet met waterspoeling?

    ***

     

    Schouppe wil niet dat wordt rechtgezet wat verkeerd was. Als nu alles verkeerd gezet, wordt, springt alleen nog uit de band wat correct is, en kan het ACW gewoon verder boeren. Deze werkwijze is inderdaad een onderdeel van de Linxe logica : als er teveel criminaliteit is, verhangen we gewoon de bordjes.

    Bij de politie is er nu een tekort aan toilet-pâpier. Wij transfereren uit Linxe zin voor solidariteit jaarlijks minstens 16 miljard naar de Francofonie, we spenderen van onze overvloed jaarlijks een geheim gehouden aantal miljarden voor het onderhoud van de ingeweken BTK-domineerders, en als de recessie – vanzelf gekomen en dus ook weer vanzelf weg te blijven – onafwendbaar blijkt te zijn, is er geen geld meer voor WC-papier voor de Gewapende Arm der Wet. In onderstaand artikel zegt de Overheid letterlijk dat als er moet gewacht worden, er moet gewacht worden.

    Worden we op deze manier misschien rijp gemaakt voor de woestijn-beschaving? Geen WC-papier meer, maar de natte vinger en een koude douche op het achterwerk? Al onze toiletten : opgeruimd, en vervangen door een hoopje zand naast de vroegere waskom met bijhorende lampet-kan. Geen papier-verspilling en dat kan alleen maar het milieu en de opwarming van de aarde ten goede komen. Greenpies en de Zwartjes in Afrika zullen blij wezen!

    Maar naast dat klein probleempje, waaraan we allemaal zeer vlug zullen wennen, mag Mevrouw de Markiezin gerust op beide oren slapen en verder festivals organiseren en iedere dag sportfiguren van het jaar bekronen : wie niet wet, niet deert.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Federale politie zit zonder toiletpapier

    30/11/12, 04u35  − Bron: belga.be

    ***

    De besparingen bij de federale politie gaan ten koste van enkele basisbehoeften. In meerdere afdelingen heerst een tekort aan schrijfgerei, poetsproducten en zelfs toiletpapier. De politievakbonden zijn ongerust, berichten de Coreliokranten. .

    Alle overheidsdiensten moeten besparen, dus ook wij

    Politietop De regionale afdelingen kunnen basis-items zoals balpennen, fluostiften of WC-papier niet meer bestellen via het centrale systeem, omdat de stocks niet meer worden aangevuld. Zelfs het thermisch ondergoed is alleen nog in 'minder courante maten' te verkrijgen.

    "Iedereen moet inspanningen leveren, maar niet als besparingen ten koste gaan van de doeltreffende werking van de politie", meldt Vincent Houssin van de liberale vakbond VSOA.

    "Het jongste begrotingsconclaaf heeft een verbod opgelegd voor uitgaven met plaatselijke kredieten, maar die stelden ons net in staat om kleine tekorten snel in te vullen", aldus NSPV-woordvoerder Gert Cockx. "Het moet nu via openbare aanbesteding, een logge en tijdrovende procedure." Ook moet de ministerraad uitgaven boven 5.500 euro goedkeuren.

    "Roeien met de riemen die we hebben"

    De politietop heeft weet van de problemen. "Maar we moeten roeien met de riemen die wij hebben en die zijn het resultaat van de nieuwe budgettaire maatregelen. Alle overheidsdiensten moeten besparen, dus ook wij. Wij proberen met verschuivingen de meest dringende noden te lenigen, maar wat kan wachten, moet ook wachten." .

     

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : ik zie het al gebeuren dat de politie doet zoals de socialisten die geld nodig hebben : het halen waar het zit. Huiszoekings-bevel op zekere dag bij alle groothandelars in WC-papier om daar de stocks in beslag te nemen, verdacht van anti-Islamisme, omdat ze de nieuwe toilet-cultuur boycotten. De volgende dag blokletteren de kranten : agent houden elkaar aan, na toilet-bezoek van elke collega. In hun zakken wordt overschotten gevonden van gebruikt toilet-papier, die deze wilden buitensmokkelen voor privé-gebruik thuis. Di Jeanetto verklaart dat de invoerrechten op toilet-papier uitsluitend bestemd voor de Ministeries die de theorie aanhangen van ‘Propere Handen’ huldigen, met 150% zullen verhoogd worden, om gelijke tred te houden et de ministriele weddes.

     

    ***

     

    We zouden er kunnen op lachen, moest het zo triestig niet zijn. De prioriteiten van het Gezag liggen elders, en Oom Agent die dringend moet, moet maar, lijk bij de bakker en de beenhouwer, een nummertje trekken en zijn beurt afwachten. First things First : eerst moet het land bestuurd worden! .

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    30-11-2012, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1057 - ARCONAUTEN ZIJN DE MARSMANNETJES VAN DEZE TIJD

    ***

    Vrijdag 30 november

    Zon 8u22-16u41

    H Andreas, apostel, patroon van de vissers,

    de textielarbeiders en de touwslagers

    Na Sint-Andries zult gij het gemeste varken kopen,

    maar is 't dat gij ’t te Kerstmis nog niet hebt,

    dan zult gij het laten lopen.

    .

    1057 - ARCONAUTEN ZIJN DE MARSMANNETJES VAN DEZE TIJD

     

    De Super Tjeven onderweg

     

    In hun eigen doom-machine

    ***

    In onderstaand artikel wordt ons een blik gegund in de achterkamertjes van het zogezegd ‘sociaal democratisch’ bestuur van een artificiële staat à la Belge..

    Niet het hoofd binnensteken (teveel verstand zou opvallen) maar het achterwerk.

    Ik ook, ik zou geneigd zijn te denken dat de schrijver ervan het ACW niet goed gezind is (wat waarschijnlijk nog juist is ook), maar zijn betoog is tamelijk neutreel, en al zeker niet pro.

    Ja, er moet eerst donder in de lucht hangen, vooraleer de mensen zich er rekenschap van geven, dat het mooie weer voorbij is. Maar als dat onweer ineens een tornado blijkt te zullen worden, dan gaat men mar beter schuilen. Arconauten kruipen liefst niet IN de grond, maar er onder. Uit schaamte.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Wie zijn de ware Arconauten?

    OPINIE − 29/11/12, 07u58

    ***

    "De betrokkenen bij het Arco-avontuur: er zijn er veel, met boter op het hoofd", schrijft Jos Leys. Hij onderzoekt financieel gedrag aan het Center for Ethics & Value Inquiry (CEVI) aan de UGent. .

     

     

    Nu redelijkheid en rechtvaardigheid de overhand lijken te halen op nachtelijk financieel gekonkel in verband met de Arco-aandelen, komt de vraag naar verantwoordelijkheid voor de fraude opnieuw naar boven. ACW-top en gedupeerden waren daarover gisteren al op de radio. Wie zijn de betrokkenen bij het Arco-avontuur en hebben boter op het hoofd? Met andere woorden: wie zijn de ware arconauten in deze stinkende affaire?

    Opperhoofd Develtere komt vertellen dat niet het ACW maar wel de financiële instellingen verantwoordelijk zijn voor de misleiding van de klanten-aandeelhouders. Een pertinente leugen: de ACW'ers van de Arco-directie orkestreerden persoonlijk de reclamecampagnes, het verkoopgeweld en de bonussen die gepaard gingen met de aandelenverkoop. Binnen de financiële instellingen waren en zijn ook vandaag nog ACW-kaders hooggeplaatst. Bovendien hebben ACW-toplui in interviews een leugenachtig-rooskleurige stand van Arco/Dexia-zaken komen geven, waaronder Develtere zelf.

     

    En last but not least: in een ordentelijke rechtsstaat is het zo dat een onderneming, ook een ACW-onderneming, verantwoordelijk is voor de investeerder-communicatie die zij uitbrengt. De ACW-toplui zijn de echte arconauten; zij bewijzen dit vandaag opnieuw door en plein public een evidente verantwoordelijkheid te komen ontkennen.

     

    Russische poppen

    Maar hun gedrag had natuurlijk geen kans zonder een leger van verkopers die tot op het laatst een lans braken voor de Russische-poppenconstructie van Arco. Het schip van de arconauten had geen vaart gemaakt zonder gespierde roeiers. Ofwel is er onbekwaamheid ofwel kwade trouw - in geen van beide gevallen zijn ze fit en proper voor de job. Ook zij zijn dus echte arconauten: ze weten van geen wijken en ze hebben met de eersten gemeen dat ze teren op de financiële ongeletterdheid van hun medeburgers.

     

    Zonder slachtoffers natuurlijk geen financiële fraude. Maar ook de houders van Arco-aandelen zijn echte arconauten. Het boven-de-marktdividend dat jarenlang op hun sterke schouders werd geladen, was immers vrij van enige belasting, dankzij de wettelijke regeling vanwege bevriende politici. Dat zij dit dividend nooit in cash ontvingen (het werd niet uitgekeerd maar bijgeschreven op aandeelhoudersrekening), had bij hen een lampje moeten doen branden want het is een kenmerk van alle ponzi-oplichtingen. Liever hielden zij de ogen gesloten, betrouwden zij blind op de politicus-bankier en rekenen ze er nu op dat die de schade, inclusief de jarenlange 'winsten', afwentelt op anderen.

    Deze drie groepen arconauten kosten de samenleving onbehoorlijk veel geld op een ogenblik dat het al moeilijk gaat. Hiermee verwijs ik naar de Dexia/Belfiusspin-off waarvan we het einde der betalingsverplichtingen nog niet hebben gezien. Voor harmonieus samenleven zou het daarom beter zijn dat ze voor de Arco-aandelen onder elkaar afrekenen (het vermogen van het ACW en van de verantwoordelijke kaders is nog niet uitgeput). Ze kunnen daarbij een beroep doen op de apparatuur van de rechtsstaat.

    Voor de democratie is het ongezond dat zij in de plaats daarvan handlangers-ministers inschakelen om het sociale contract onderuit te halen door te verhalen op vaak minder bemiddelde en alleszins onschuldige medeburgers. Want er is nog een vierde groepje echte arconauten: de dienstdoende politici en machtspersonen die moeten antwoorden aan de top van het ACW. Zonder hen hadden redelijkheid en rechtvaardigheid een ongehinderd en vanzelfsprekend verloop gekend. Ook zij kosten de samenleving onbehoorlijk veel geld en cynisme bovendien; ook zij drijven op de financiële onverschilligheid van het gros van de burgers.

     

    Calimerodansje

    Het zou Develtere sieren dat hij, in plaats van een calimerodansje op te voeren, zijn ministers zou terugroepen. Dat hij aan zijn achterban-arconauten duidelijk zou stellen dat het in een ordentelijke rechtsstaat absurd is om houders van aandelen garanties te geven. Want aandeelhouders zijn in onze samenleving nu net dragers van risico: de sterkste schouders om dat te dragen. Hij zou daar nog aan kunnen toevoegen dat managers verantwoording zijn verschuldigd aan aandeelhouders, maar dat is tegen zijn belang in de Arco-kwestie en het strookt niet met de ACW-ideologie.

    Een en ander zou een radicale breuk zijn met de decennialange praktijk om financiële ongeletterdheid te verspreiden en aan te moedigen: een aandeel is een aandeel; een bankdeposito is een bankdeposito. Want het ware mysterie van de arconauten is in de hardnekkigheid waarmee wordt vastgehouden aan financiële ongerijmdheden.

    Wil onze samenleving voortaan bevrijd zijn van arconauten en de gevolgen van hun optreden, dan moet zij de gezinnen financieel ontvoogden en geletterd maken. Van het ACW moeten we in deze niets verwachten: zij maakt in Visie haar eigen achterban warm voor daggeld-leningen om behangpapier de kopen (aan 11 procent), terwijl de Develtere trots paradeert als de bezetter van een academische Leerstoel in Ethiek en Financiën. .

     

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : hier werd U uitgelegd, waarom een kat geen koe is, en dat de kat dus daarom niet moet in huis gehaald worden om melk te geven.

    Dat de Hoog Begaafden van vader-op-zoon in het ACW op dergelijke manier hun trouwste aanhang jaren en jaren bij de bok hebben gezet, is niet alleen misdadig, maar het is een misdaad tegen de menselijkheid. CVP, SP/PS, de Pest voor Vlaanderen (PVV) zijn even schuldig, want ze hebben elkaar gedekt en beschermd.

    De top van de Duitse Nationaal Socialisten werd na de oorlog in Neurenberg ter verantwoording geroepen, en opgehangen. Waarop wacht het Vlaams Belang om te eisen dat dergelijk Hof wordt samengeroepen? De tijd is er rijp voor en we moeten de aardbeving voor zijn!

     

    ***

     

     

    Een oplichter verkoopt appelen voor citroenen. Het ACW smeerde de mensen rotte appelen aan, schreef jaarlijks de gefingeerde dividenden bij de hoofdsom, en bleef de zaak voorstellen als een risico-loos spaarboekje. Dat is geen materiële vergissing tussen aandelen bezitten en een spaarrekening beheren, maar opzettelijke bedriegerij met het opzet te schaden en er zelf beter van te worden.

    In hun o zo Christelijke moraal is dat een der 7 hoofdzonden : het achterhouden van het loon der werklieden. Daar bestaat in principe geen vergiffenis voor en de schuldigen zouden liever per direct in de krater van de Vesuvius springen.

    Een laatste glaasje champieter en een zetje in de rug. Bye Beye ACW.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    30-11-2012, 10:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1056 - KRONIEK VAN EEN AANGEKONDIGDE TWEEDE TITANIC

    ***

    Donderdag 29 november

    Zon 8u20-16u41

    H Radboud

    .

    1056 - KRONIEK VAN EEN AANGEKONDIGDE TWEEDE TITANIC

     

    Toen waren het meestal rijke burgers

     

    Bij de Arco-drenkelingen zijn het meestal arme luizen..

    ***

     

    100 jaar geleden  vertrok de eerste onzinkbare Titanic uit Engeland en verging onderweg naar het Land van  De Onbegrensde Mogelijkheden. De tweede, de machtige Hercules-Zuil van het Christen Werkersverbond, de grootste ooit, vertrok jaren later uit Bruxellalabad en is met de ijsberg van Dexia in aanvaring gekomen. U weet wel, een ijsberg steekt altijd voor 90%  onder de oppervlakte. Deze Titanic was op weg naar het grote Utopia van de maakbare mensheid, die in socialistische solidariteit van Noord naar Zuid de Nieuwe Wereld van de progressiviteit gestalte zou geven. Helaas, de hoogmoed komt altijd voor de val, nooit erna.

    De tweezakkerij van de Tjeven ligt eindelijk te keur en te kijk op straat : beter willen doen dan wijlen de USSR, zwaar inzetten met andermans geld op  die onmogelijke zaak, en als ’t misloopt Jan Modaal willen opzadelen met de rekening. Toch niet de eigen mensen de rekening laten betalen, dat was de ultieme ezelsstamp van de Terminator. De bedriegerij in Koninklijke Besluiten gieten, en zich onfeilbaar voelen! Neen, die partij haalt zelfs 2014 niet meer. Honderdduizenden gedupeerden zullen zich afkeren van de valse profeten! Wat meer is, als de Rechters zich niet laten omkopen, is dat meteen niet alleen het einde van Di Jeanetto, maar ook het einde van het Rijk van een heel pak ‘Domineerders’ van ons Volk : de Louis Quatorzen uit Parijs, de vreemde Born-to-Killers en natuurlijk de Inheemsen zelf, de Franscoulllons. De Euro-Domineerders zullen dan misschien met één klap tot de jaren van verstand geraken….

     

    ***

     

    Ter zake :

    800.000 Arco-coöperanten dreigen 1,5 miljard euro te verliezen

    woensdag 28 november 2012 om 08u13

    ***

     

    800.000 Arco-coöperanten dreigen hun geld te verliezen. Tenminste als de Raad van State (RvS) haar auditeur volgt in diens vraag om de waarborgregeling voor die Arco-aandeelhouders te vernietigen. Doet de RvS dat, dan gaat 1,5 miljard euro verloren. De waarborgregeling werd door toenmalig premier Yves Leterme (CD&V) ingevoerd.

    De auditeur, die een toonaangevend advies formuleert, veegt die waarborgregeling van tafel, omdat die onwettig is op meerdere punten, aldus De Morgen. De regering van premier Leterme zou bijvoorbeeld de RvS niet om advies hebben gevraagd, waardoor niet de juiste procedure gevolgd werd. Een andere reden is dat de motivering voor de waarborg te vaag is en de "systeemcrisis" die de regering inriep, geen argument is, zo oordeelde de auditeur.

    Als de Raad van State het advies van de auditeur volgt, dan zijn de bezitters van die aandelen hun geld kwijt. De overheid zou dan ontsnappen aan de plicht om 1,5 miljard euro te betalen.

    N-VA-Kamerlid Peter Dedecker vindt dat Arco die mensen moet vergoeden, en niet de samenleving. “Arco is mee verantwoordelijk voor de finale ondergang van Dexia, en dus is het in de eerste plaats aan het ACW om voor de kosten op te draaien. Het ACW is een pyromaan die zijn eigen huis in brand steekt en nadien een brandverzekering afsluit."

    Minister van Financiën Steven Vanackere (CD&V) wil voorlopig niet reageren.

    'Alle Dexia-aandeelhouders zijn slachtoffer, niet enkel Arco-coöperanten'

    De Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB), die de klacht indiende bij de RvS, is tevreden met het advies van de auditeur. Voorzitter Paul Huybrechts: "Alle Dexia-aandeelhouders zijn slachtoffers. Niet alleen de Arco-coöperanten. Het is niet correct dat zij toch een waarborg krijgen uit de staatskas. Hopelijk volgt de definitieve uitspraak binnenkort dit advies."

    Arco en de Belgische staat hebben 30 dagen om tegenargumenten over te brengen aan de auditeur. Als dat gebeurd is, dan beslist een college van rechters definitief. Volgens De Morgen zal die - bindende - beslissing waarschijnlijk in het voorjaar van 2013 vallen. (SD)

     

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : voor de aanhang der Tjeven is het nog min noch meer een ramp erger dan het aangekondige einde der wereld volgens de Maya’s. op 20/12/2012. Let even op de symboliek der cijfers : 20122012, twee-een-twee, twee-een-twee, wat hetzelfde beduidt voor de Goden als May Day May Day May Day. Het zijn de kosmische ying en de kosmische yang die elkaar ontmoeten en elkaar opheffen….waardoor er op de wereld geen tegenstellingen meer zullen zijn.

    Brr! Leterminator zal zijn naam niet gestolen hebben! Als de bazen van het ACW zich maar niet zullen ‘verdoen’, want, zegt hun hoofdman op de TV, zoveel geld hebben we niet. Het zou de eerste gefailleerde niet zijn, die ‘uit het leven stapt’, of er zich uit schiet, door de hand aan zichzelf te slaan. Zich verdoen, heet dat in Schoon Vlaams.

    Dexia kapot, met een negatieve staarster als een zwerm meteorieten die niet kunnen geloochend worden van bijna 100 miljard, alle organisaties van de Christelijke Zuil aan de bedelstaf. Op iedere hoek van iedere straat: zo’n troppel mensen, allemaal met uitgestoken hand, die allemaal van een grote ezel moeten gegeten hebben, om hun Leiders nog te geloven. Maar ja, daarom zijn het ook Tjeven…..

    Met dit alles zal BDW weer kunnen aandikken en groeit z’n partij tot de grootste (en de dikste?) van heel Vlaanderen, tienmaal groter maar vooral tienmaal sterker dan de Tjeven ooit ’n partij hadden. En niet te vergeten, in Laeken moet men straks een hele muur vol legbatterijen installeren, om al die buikkrampen in goede banen te leiden…..

    Wat er ook van aan is : onze mensen zijn niet zo dom om zich jarenlang te laten misleiden. Zij hebben zich vooral laten misleiden door omdat deze leiders ook de hoogst geplaatsten waren in Brussel. Deze leidersj verkeerden in de hoogste kringen van adel en industrie. Meer nog, door hun subsidie-politiek hingen die adel en die industrie van hen af….

    ***

    Zo zou het wel eens kunnen, dat het stro-vuurtje van ‘de onafhankelijkheid is een avontuur’ uitdooft nog voor het goed en wel is aangestoken. Omdat de onafhankelijkheid en meteen een nieuwe start nog de enige mogelijkheid zal zijn om er uit te geraken.

    Inderdaad, als de nood het hoogst is, staat de Vrijheid voor de deur!

    Meisjes en jongens! Wat gaan we voor rekening van de (gewezen) Inheemse Domineerders de wereld een poepke doen ruiken van straks bijna 200 jaar opgehouden shit.

    JaJa, BDW zal op die manier wel eens gelijk kunnen krijgen : zonder België omdat het moet….. Alla, hij heeft dat wel niet helemaal zo gezegd, maar daar kwam het toch op neer…..

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    30-11-2012, 09:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1053 - MISS BELZIEK IS VOER VOOR PATJE

    .

    .

    1053 - MISS BELZIEK IS VOER VOOR PATJE

     

    ’t Zijn kniesoren die over haar vallen



    Ons land immers is in goede handen : als Provincie van Duitsland. Postuum en zwart eerherstel voor den Dolf!

    ***

    Heb Patje Brillantine gemaild. Eerste maal : geen antwoord. Tweede probatie, deze keer met afbeelding zoals hierboven. Binnen de 3 minuten antwoord. Afzender : Wetstraat, Parlement, Minister DeWael.

    Ik dacht :  ‘dat kan niet, den Pat IS gene minister meer’, maar dan kwam het mij te binnen hoe rücksichtlos die man alles wat hem voordeel kan doen, op zijn rug meesleept. Heb die dame voor hem als kabinet-medewerkster voorgesteld. Antwoord : zend haar maten door. Morgen begin ik er aan. JaJa, die grootvader in Buchenwald werpt zijn vruchten af.

    ***

     

    Ter zake :

    MISS BELGIË POSEERT MET VERKEERDE DRIEKLEUR

    Bron Het Nieuwblad-Sportwereld

    ***

    Gisteren stelde Miss België Laura Beyne de jurken voor waarmee ze ons land zal vertegenwoordigen op de verkiezing van Miss Universe in Las Vegas. Alleen wie goed keek, zag dat de kleuren op Laura's paraplu niet helemaal goed zaten.

     

    De juiste volgorde van de Belgische driekleur is zwart, geel en rood, terwijl de paraplu van Laura Beyne zwart, rood en geel kleurt - net als de Duitse vlag, dus. Niet dat we onze miss ervan verdenken stiekem voor Duitsland op te komen, want de roosjes op haar kanten jurk staan wel in de juiste volgorde.

     

    Voor ze op 6 januari de titel van Miss België doorgeeft, zal Laura op 19 december een gooi doen naar het kroontje van Miss Universe. Haar jurken zijn van de Belgisch-Argentijnse ontwerpster Deborah Velasquez, die naast de kanten zwarte jurk ook een rode jurk met glitters in Laura's valies stak.

    ***

    Diagonaal doorlezen : Ach wat! Het is een lief kind, en ze kan niet tonen wat ze niet heeft : hersens. Die organisatie moeten wij  gelukwensen om haar durf, maar van ’t een of van ’t ander : die Duitse vlag is ofwel 72 jaar te laat, ofwel enkele jaren te vroeg.

    Maar als U het mij vraagt, noch ’t een noch ‘t ander : probeer eens met de Vlaamse Leeuw, daarmee zijn er absoluut geen vergissingen mogelijk.

    ***

    Na deskundig advies ter zake, blijkt er sprake te zijn van zwarte roots. Perfect tweetalig. Tja, mijn ogen zijn echt niet meer goed genoeg om mij te verdiepen in schoonheidskoninginnen. Bij nader toezien blijkt ons Laura zo zwart te zijn als Laurent Kabila, U weet wel. Ik maak toch geen slapende honden wakker?

    Aan Patje Brillantine heb ik niets gezegd. Die interesseert zich alleen maar in maten, niet in kleuren. Zijn  buitenmaatse brillantine-kop moet geld waard zijn, als hij die schoonheid met haar vlag en met de juiste maten ziet binnenzweven.

    Wedden dat hij op staande voet een zaal laat bijbouwen aan zijn Holocaust-museum?! Hij krijgt van mij, en gratis, de basis er voor : mijn grootvader hield ook van Congo, van het Congolees volk en van zijn Congolese Leiders. Hij is niet meer, maar ik vervang hem….  Met tact, met stijl, en met…brillantine.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

    28-11-2012, 15:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1054 - DE PUPPET SHOW IS GEEN SJIEK TOEBACK WAARD

    AD woensdag 28 november 2012

    .

    1054 - DE PUPPET SHOW IS GEEN SJIEK TOEBACK WAARD


    De vertoning v/d Dag?

     

    Die gaat nu gaan beginnen. Glimmend Gepommadeerde Gastvedette : Patje Brillantine

    ***

    Ik zeg niet dat grosse caisse Jean LUc DeHaene en clown Lewie van Leuven de huidige balkon-zitters zijn met de gekende commentaar voor het geleverde spektakel, maar ze doen er mij aan denken. Voor mensen, nee, niet met een kort lontje, maar met een korte memorie, de afbeelding hierboven komt uit de Muppet Show. Verre van mij om het huidige regeringswerk te vergelijken met die Amerikaanse humbug, het doet er mij alleen aan denken. Ik wil wel deze zeer persoonlijke mening voor herziening vatbaar verklaren, de dag dat Miss Piggy mag meespelen ipv Miss Cruella.

    Clown Lewie van Leuven of de versleten Brabantse Knol, het zijn   niet meer dan levende lijken. En, geloof me vrij, aan ramp-toerisme heb ik een broertje dood. Vandaar onderstaand rampenplan voor het kamp-toerisme van Hugo Camps. Die heeft, net als Patje Brillantine, een zwak voor kampen. Toch geen heimwee, Clown Camps?

     

    ***

    Ter zake :

    Weinig politici zijn zo stijf consequent in hun afkeer voor fascisme als Patrick Dewael

    OPINIE − 28/11/12, 07u05

    ***

    Weinig politici zijn zo stijf consequent in hun afkeer voor fascisme als Patrick Dewael. De afgelopen dagen ondernam de anders zo genoegzame liberaal een heuse kruistocht om het museum over Holocaust en Mensenrechten te promoten.

    Sluier vocht in de ogen, altijd nabij.

    Een bezoek aan Kazerne Dossin als burgerplicht - die steile mantra.

    Dewael is allergisch voor antisemitisme en extreemrechtse retoriek. Hij wordt dan terplekke een vuurbol. Het heeft ook met oud zeer in eigen kring te maken. Zijn oom, wijlen minister Herman Vanderpoorten, kon evenmin zwijgen over de deportatie van Joden en zigeuners. Allicht: zijn vader werd afgevoerd en overleed in concentratiekamp Bergen-Belsen.

    De banalisering van extreemrechts nationalisme lokt nog weinig publieke verontwaardiging uit. De gruwelen van de oorlog zijn verdrongen, het historisch geheugen van jongeren is verhipt. Je kunt vandaag ongestraft zeggen "dat 't stad niet van iedereen is".

    Kwinkslag.In Hongarije eist een extreemrechtse halvegare dat de regering een lijst opstelt van "gevaarlijke Joden".

    Hoezo, Europa?

    In het klassieke politieke geroezemoes wil Patrick Dewael nog wel eens als zwaailicht tekeergaan. In zijn strijd tegen nationalisme en racisme is hij vasthoudend, bevlogen en oprecht.

    Steeds minder politici doen het hem na.

     

    Terloops, zouden er nog socialisten zijn die zich de knieval van Willy Brandt herinneren?

    Hugo Camps .

    ***

    Diagonaal doorlezen : Politiek correct opstelletje. Niets van te zeggen. Valt echter te betwijfelen of de man wel voor vrije meningsuiting is. Ja, hoogstwaarschijnlijk wel, als het de zijne is. Wel, Campske, zet nu eens goed Uw zeepschotels open, want wij ook, wij hebben met een paar miljoen Vlamingen, voorlopig nog altijd een vrije meningsuiting. Een zeer vrije zelfs. De onze is, anders dan de Uwe, gebaseerd op feiten. Niet op mist, donkere wolken en wat hinein-interpretierng, zoals gij doet, samen met Patje Brillantine.

    ***

    In mijn slot-alinea leest U mijn besluit, maar eerst wil ik kwijt, dat jullie inderdaad doen aan ramp-toerisme, en ik zal dat bewijzen, al ben ik geen Etienne Vermeersch met een lelijk gebit. Mijn tanden zijn  Prima Bella, want allemaal vals, van boven tot onder en van onder tot boven. Wacht Walter!, ik ga ’t zeggen! Gaskamers en crematoria zijn een intriest, maar louter Duits en Scocialistisch verhaal waar wij, Vlaams Nationalisten, niets, helemaal niets mee te zien hebben.

    Ik laat nu even de ‘collaboratie’ terzijde, zowel die van het VNV als dat van de Léon Degrelle, de Waalse SS Obersturmbannführer en aangenomen zoon van Hitler. Want als U daarover wilt ingelicht worden, dan moet ik ook spreken over de ‘repressie’ en de jacht op grof wild, namelijk op de ziel van ons volk vanwege de Belgische Staat. Ik zou dat wel graag doen, op voorwaarde dat de Vlamingen dan op hun beurt een museum krijgen (krijgen, niet zelf betalen) om ook deze oorlogsmisdaden te herdenken. Laat echter wel genoeg ruimte voor uitbreiding, want die misdaden lopen door tot op de huidige dag.

    Wij hebben in Vlaanderen nooit Joden vervolgd  (al is de Politie van Antwerpen terzake niet zonder zonde), en al zekerlijk niet één Jood schade berokkend. Integendeel, veel van onze mensen hebben hen helpen onderduiken, en zo het risico gelopen zelf slachtoffer te worden. Als DeWael dan toch wilt herdenken (wat zijn volle recht is), dan moet hij klaarheid verschaffen. Zijn grootvader (langs moeders kant) is niet zo maar ‘gestorven’ in Buchenwald, hij overleed, net als zovelen, aan tyfus. Dat maakt een klein verschil, al was het resultaat wel hetzelfde. Feit is : hij werd NIET vermoord, maar stierf een natuurlijke dood.

    Secondo. Naarmate de oorlog slechter en slechter afliep voor de Socialistische Nationalen, wist het kleinste kind dat de Duitsers niet alleen niet mals waren voor hun vijanden, maar effen-af moordzuchtig. Men kan terecht stellen, dat wie het gevaar bemint, er ook zal door vergaan. Binst de Bezetting kon men niet alleen ‘Engelsgezind’, of ‘Duitsgezind’ zijn, men kon ook gewoon niets zijn, zich stil houden, er het zijne van denken en betere tijden afwachten M.a.w. na de Wapenstilstand van 28 Mei ’40 had men van weerszijde de vrede getekend tussen de twee landen. Wie de oorlog wilde voortzetten, deed dat op eigen verantwoordelijkheid, maar liefst niet door anderen daarbij te betrekken, zoals de schreewlelijkaard uit Londen, Jan Moedwil op de BBC en de verzameling ministers, die dapper stand hieleden, in… Londen en onderwijl wetten met terugwerkende kracht uitvonden…

    Het is wel zo, dat wie ’t hardst roept, dikwijls het meest te verbergen heeft. Kan Patje Brillantine, die met zo’n lijdensverhaal hoog oploopt, ja, daar zelfs zijn politieke carrière heeft op gebouwd, eens een omstandige uitleg verschaffen over de heldendaden van die grootvader? Hoeveel parachutisten heeft hij helpen ontsnappen? Hoeveel sabotage-daden heeft zijn Verzetsploeg gepresteerd? Was zijn misdaad tegen de Wetten van de Bezetter misschien meer dat van de witte-boord-crimineel? Vermits de Vlamingen zoveel hebben moeten bijdragen voor dat soort museum, hebben zij recht op volledige opheldering, ja toch?

    Stel U voor, dat Oude Mr. Vander Poorten opgepakt was, omdat hij een oogje (en wat meer) had op het lief van een Duitse Hoge Officier…. Of dat hij horesco referens, betrapt was op ‘Heren-Liefde’, iets wat bij Dolf niet door de beugel kon… Misschien had hij zelfs, Opperste Waanzin, Hitler een kalf durven noemen?!

    Ik insinueer helemaal niets, hoor, en zelfs nog minder.

    Ik zou zeker Mr DeWael niet durven met gelijke munt betalen, door te doen lijk hij, om hem zonder het minste bewijs, te beschuldigen van wat ik over hem denk. Want, net als rechtse extremisten, zijn er psychopaten en psychopaten en tussen die twee soorten psychopaten heten niet alle koeien Blare….

    Mag ik het dan van de kant van de polletieker DeWael een soort slimme achtervolgings-waanzin noemen? U moogt ook kiezen voor ‘lijken-pikkerij’, al zou die omschrijving eerder ‘beender-klieverij’ moeten genoemd worden. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit, gezien het schuiven der jaren, naar ‘merg-zuigerij’.

    Vooral dat laatste staat op ’s mans gezicht te lezen!

    ***

     

    Mijn vrije meningsuiting?

    O ja! Ik zal het maar voorop stellen, voor ik het vergeet : ieder herdenkt wat hij wil, maar moet het dan ook zelf betalen, en er niet de gemeenschap voor laten opdraaien.

    In Diksmuide staat het memoriaal der Vlamingen, tot 2 mal toe met eigen vrijwillige zweetdruppels betaald, en 3 maal ontstolen. De eerste IJzertoren, gebouwd met het geld van de Vlamingen na WO I, werd door de Belgische Staat in 1948 opgeblazen, maar werd, hoger en schoner, weer met geld van de Vlamingen, herbouwd. Nu durfde men niet meer openlijk met dynamiet optreden, maar men ging, met hulp van de Volksunie, ondergronds mollenwerk verrichten. Toen kraaide de haan ten derden male, en werd op de IJazerweide alleen nog de Averechtse Vlaming toegelaten, die jaar na jaar wegbleef, tot er niets anders meer restte dan een pensenkermis met wat compote. Want de fakkel van de Vrije Mening werd overgenomen in Steenstraete, door de IJzerwake.

    Het Holocaust-museum is voor Uw rekening, Heren Belgicisten, maar betaal het dan ook zelf.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    28-11-2012, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1053 – WIE DENKT ZE WEL DAT ZE IS ?

    .

    .

    1053 – WIE DENKT ZE WEL DAT ZE IS ?

     

    De Zwartkop Raaf

     

    Heeft een grote bek en leeft op grote voet;

    Milquette doet het voor hoe dat het moet….

    ***

     

    Juist, ja! Ik heb het hier over de Zwarte Raaf va de CdH, over Madame ‘NON”, inderdaad, goed geraden. De Westhoek weet ze liggen, ze is er zelfs al ne keer êwees, maar zij niet begrijp de mensen daar.

    Neen, natuurlijk niet, Madame spreekt alleen dezelfde taal als het grensoverschrijdend gespuis dat de mensen daar terroriseert in Zuid West Vlaanderen : misschien is dat wel haar familie! Of minstens is ze van hetzelfde ras. Als het nu de laatste tijd niet eer de Franse Koningen zijn, die komen roven en branden, dan zijn het de BTK-domineerders die denken dat ze alles mogen.

    Meneer Tiberghen, gewezen juwelier uit Harelbeke, weet er alles van. Sedert die fameuze nacht is hij juwelier-af, maar hij  heeft tenminste de zekerheid dat de dader nooit meer zal herbeginnen. Justitie moest die man niet vervolgd hebben, maar gelauwerd, nadat men hem een nieuwe zaak had cadeau gedaan!

    Kijk, dat is wat ik er over denk, al is een beetje meer oplettendheid dan die van Mr Tiberghien wel nuttig. Tact en doorzicht, zeg ik altijd. Dat, en het geduld van de geboren jager, die geduldig op de loer ligt, tot het wild hem voor de loop komt. Het hoofd koel houden en het geweer (dit verlies moet ingecalculeerd zijn) naast de gesneuvelde gangster neerleggen : die mag het hebben, al zal hij het nooit meer kunnen gebruiken. Aan de toegesnelde hulpdiensten uitleggen, dat U de schutter nog net hebt zien wegsprinten, en dat het ook zo’n donkere was. Schaf U voordien echter wel ’n serie Witse-verhalen aan, zo weet U hoe de flikken (niet) tewerk gaan.

    Reken er vooral op, dat dergelijke werkwijze toch wel ’n tiental keren zal dienen te worden toegepast, voor dat het ongevallen-risico voor de daders zal waargenomen zijn, vooral omdat voor Uw  boodschap geen dure tolken zullen nodig zijn.

    Niet zeggen, dat U het van mij weet!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Unizo 'tourt' tegen inbrakenreeks in Zuid-West-Vlaanderen

    dinsdag 27 november 2012 om 15u12

     

    Pittem - Unizo is dinsdag op ‘inbraaktour’ getrokken in het centrum en het zuiden van onze provincie. Unizo wil met de tour sensibiliseren om de strijd tegen grenscriminaliteit op te voeren. Unizo wil meer bevoegdheden voor de Belgische agenten in de Franse grensstreek. Dat zei Karel Van Eetvelt van Unizo.

    De ‘inbraaktour’ van Unizo begon in Pittem bij het bedrijf DV Fresh. De zaakvoerder daar kon vertellen hoe in zijn bedrijf een vrachtwagen werd gestolen. Daarna gaat het richting Kuurne, naar parfumerie Devos, die ook al inbrekers over de vloer kreeg.

    Unizo wil op korte termijn 2 voorstellen gerealiseerd zien. Er moeten tijdelijke grenscontroles komen met Frankrijk en de bevoegdheden van de Belgische politie op Frans grensgebied moet worden uitgebreid. Belgische agenten moeten ook daar criminelen kunnen arresteren, aldus nog Unizo.

    Ook kmo-overvallen

    Topman Karel Van Eetvelt gelooft ook sterk in de uitbouw van buurtinformatienetwerken: een soort van ketting onder ondernemers in een bepaalde, afgelijnde regio die mekaar waarschuwen als er iets verdachts wordt opgemerkt. “In een aantal regio's werkt zo'n buurtinformatienetwerk zeer goed, in andere lukt het minder.” Zo'n buurtinformatienetwerk werkt overigens beter onder handelaars dan bij bedrijven.

    “Een kwart van de gewapende overvallen gebeurt op kleine winkels”, rekende Unizo na. “Opvallende trend: de voorbije maanden blijken ook meer kmo's een doelwit te vormen voor overvallers.”

     

    De door minister Milquet aangekondigde maatregelen - meer blauw op straat, camerabeveiliging en tijdelijke grenscontroles - kunnen niet langer uitblijven”, aldus nog Unizo.

     

    ***

     

    Ik kan er hier luchtig over doen, en dat is dan mijn manier van reageren, omdat de Overheid niets doet, of, in ieder geval, veel te weinig en veel te laat. Wettelijke zelfverdediging heet dat.

    Wat mijn volksgenoten in de Westhoek nog kunnen doen, is Milquette in een soort vogelkooitje opsluiten en dat ophangen aan de grensovergang, waar het vrolijk en lustig kan hangen zwieren, juist hoog genoeg zodat het van elke langsrijdende Porsche een ferme tik krijgt. Daar blijft het hangen, tot de laatste gangster van schrik is gestorven, schuldig of niet, of dat hij vòòr dat sterven in handen gegeven wordt van de mensen die ooit bestolen werden. Niet blijven kijken, geen ramp-toerisme toelaten, en al zeker niet roepen ‘Allah Uh Akkbar. Gewoon doorlopen en het gordijntje sluiten. Morgen terug komen om de boel te Kärcheren.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    27-11-2012, 18:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1052 - DE SCHORPIOEN UIT DE ABRUZZEN

    .

    .

    1052 - DE SCHORPIOEN UIT DE ABRUZZEN

     

    Om het dierenrijk niet te beledigen

     

    Geen echt gelijkende afbeelding…..

    ***

    In de Lage Landen byder See kende men, voor deze Vlinder-Regering, schorpioenen alleen maar uit de boekskes. Hier, in het thuisland van Di Jeanetto zijn ze overal, in huizen, in hokken en in grotten, een ware plaag, bij momenten erger dan kakkerlakken. Zelfs een Duitse Herder kent het gevaar : die doet lijk ’n Vlaming tegenover Di Jeanetto : hij gromt en trekt zich terug.

     

    ***

     

    Ter zake : Het Nieuwsblad van vandaag.

    Muzikanten furieus op regering

    dinsdag 27 november 2012,

    ***

    De Vlaamse muziekwereld staat op zijn kop nu blijkt dat de begrotingsmaatregelen van de regering Di Rupo ook hen lelijk treffen. Tussen de plooien door is beslist dat de roerende voorheffing op auteursrechten van 15% naar 25% stijgt. ‘De doodsteek voor onze sector', zegt muzikant Frederik Sioen.

    Een gortdroge mail van auteursrechtenvereniging Sabam kwam gisteravond als een koude douche in de mailbox van de verzamelde muziekwereld terecht. ‘We vernemen uit goede bron dat de regering beslist heeft om de bevrijdende roerende voorheffing op auteursrechten van 15% naar 25% te verhogen. Uiteraard vinden we dit slecht nieuws', luidt het bericht. De mail ontketent meteen een storm aan verontwaardigde reacties.

    Udo, Sioen en het jong geweld van School is Cool laten van zich horen op Twitter. ‘Zomaar, onaangekondigd. Regering van m'n ***. Komaan, serieus', schrijft Isolde Lasoen op Facebook. Even hopen ze nog dat Sabam een kemel schiet. Maar Rik Otten, woordvoerder van financiënminister Steven Vanackere, bevestigt de maatregel. ‘Het gaat om een harmonisering van de roerende voorheffing. Zowel op aandelen als op auteursrechten betaal je voortaan 25 procent. Al is het in de praktijk maar een verhoging met vijf procent. Artiesten kunnen immers de helft van de roerende voorheffing aftrekken van hun belastingen. Dat blijft gelden.'

     

    90.000 mensen

    Een schrale troost voor de artiesten in kwestie. ‘Het huidige systeem was er net gekomen om de noodlijdende sector na de ineen gestuikte platenverkoop wat te steunen. Dit is belachelijk. We kunnen er bijna beter mee stoppen', zegt Frederik Sioen.

    ‘Er zou veel meer geld in de staatskas komen als de regering de strijd met de illegale kopieën zou aangaan. 21 procent btw per cd. Maar neen, men pakt liever de muzikant aan. In België zijn zo'n 90.000 mensen afhankelijk van de muzieksector. Maar omdat wij geen vakbond hebben, hebben we geen poot om op te staan. Subsidies vallen weg, sponsors haken af, en nu gaan de belastingen ook nog eens omhoog. Nochtans zijn wij dagelijks aan het wroeten om rond te komen.'

    Ze zijn schaars, de mensen die nog van hun band kunnen overleven. ‘Geld om ons met de juiste mensen te omringen is er al helemaal niet: de drummer doet de boekhouding, de bassist de website', legt Sioen uit. ‘Gelukkig doe ik ook nog wat werk voor theater en film. Ik werk zes dagen op zeven, gemiddeld 12 uur per dag. Daarmee kom ik net aan een voltijds loon. Maar moet ik nu nog met de glimlach achter de piano gaan zitten en in muziek een toekomst zien? Ik roep alle collega's op om ons hier niet zomaar bij neer te leggen. We hebben lang genoeg gezwegen.'

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : als U uitgelachen bent (denk aan al die BV’s rond Janssens), sta dan eens recht en loop een aar keer rond de tafel. Nadien zult U zich beter in de plaats kunnen stellen van al die subsidie-slurpers, die de Belgische Staat alleen maar kenden van de melk die ’t koetje gaf, maar tot hun ontzetting nu moeten vaststellen, dat ze ook koeien-vlaaien in hun hand gedeponeerd krijgen. En dan sta je daar, tot aan de oren in de …shit.

    ***

     

    Nota van de opsteller : het beeld van de schorpioen werd gekozen om op een elegantere manier te kunnen spreken over ‘t Venijn dat hem in de staart zit’, dat eerst de titel was van dit stukje. Maar toen dacht ik, dat het ongepast zou zijn om bij een hoog geplaatst polletieker, zo nadrukkelijk te wijzen op deze verkeerde kant. Die steekt zijn neus (en nog veel meer) overal in, maar het is ongepast dat te beklemtonen.  Dus, net zoals over de kwaliteit van zijn regeringswerk (als U geen Vlaams Belanger bent) : zwijgen en vuisten in de zakken maken. Hoogstens een novene doen voor de H. Rita!

    Ja, ik weet het. Indertijd waren de meeste Italiaanse gastarbeiders voor de mijnen best te pruimen, wat bewezen wordt door die ene uitzondering. Repatriëren is geen oplossing, hier zou die man simpelweg voor de leeuwen gegooid worden.

    Heb daarstraks de persoon in kwestie aan de hand van een foto besproken met een belegen Italiaanse vriend die zijn nieuwe wijnoogst (87 liter) was komen voorstellen : zo iemand, was zijn repliek, zou bij ons in ’t dorp nog niet met de vuilkar mogen rondrijden…. Hij kon het zelf niet geloven dat het over een uitgeweken landgenoot van hem ging!

    Stoofvlees met pruimen, noemde hij dat.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    27-11-2012, 15:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1051 - DE SKY LEDEREN ZETEL IS DE LIMIET

    .

    .

     1051 - DE SKY LEDEREN ZETEL IS DE LIMIET

     

    Van op afstand lijkt het echt leder

     

    Van op afstand lijken sommige partijen ook echt Vlaams.

    ***

     

     

    Wat er ook van zij : ook een salon in sky kan goed zitten. Tenminste zolang men het verschil niet kent…..

    Nu volgt  voor U een kleuren-peiling voor deze dag, met de groeten van VTM, DM en KNACK. Niemand heeft ernaar gevraagd, niemand bekijkt het, en toch doet het de ondergrond gisten.

    Het Hof/La Cour hout de ene crisis-vergadering na de andere, de Inheemse Domineerders (I-D) roepen hun troepen bijeen, Dossin-kazernes worden geopend, zelfs met de vorst i huis : er wordt gedebatteerd over de kandidatuur van de Regerings-Commissaris die naar de Koekestad zal worden uitgestuurd, de dag dat de Smalle d’Anvers blijft steken. Want de echte Staatsmannen weten, dat àls Antwerpen valt, dat voor hen het einde is. De 2de op de Stadslijst, Madama Blanche (Kherrbache) voert de opdrachten van de PS immers uit tot in de puntjes : zij zal het nog ver schoppen.

    Antwerpen voor goed gezuiverd van de oudste extreem-rechtse partij van Europa? Er op, of er onder! “t Zou wel eens kunnen dat Antwerpen helemaal van alle nationalistische smetten gezuiverd, als een weeskind achterblijft bij de rest van Vlaanderen. BDW valt nog liever dood, dan hij de uitgestoken broederhand aanvaardt. Als de nood het hoogst is, is het Vlaams Belang nabij!

     

    ***

     

    Ter zake :

    De N-VA slaagt er volgens een nieuwe peiling van vtm en De Morgen voorlopig niet in om de kaap van 40 procent te halen. De traditionele partijen hebben echter geen reden tot juichen: zij blijven nog onder de slechte scores die ze in 2010 behaalden bij de vorige federale verkiezingen.

    N-VA blijft met 36,6 procent veruit de grootste partij van het land. CD&V haalt minder dan de helft, namelijk 16,6 procent. Sp.a blijft steken op 14,6 procent, Open VLD klimt weer boven de 10 procentgrens (11,2 pct). Vlaams Belang zakt verder weg naar 8,4 pct, Groen haalt 7,5 procent. PVDA+ blijft stijgen naar 3,2 pct en Lijst Dedecker (1,0 pct) bestaat haast niet meer.

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : BDW zuigt, zonder er zelf persoonlijk door aan te dikken - integendeel zelfs : hoe dikker de peilingen, hoe slanker de man wordt – alle andere partijen leeg. Tot onherroepelijk de leegloop begint. Dan zal de kiezer geleerd zijn : dit paard waarop gewed werd was geen paard, maar een koppige muilezel. Dus kiezen ze in 2014 eieren voor hun geld.  Het proef-project Catalonië zal ondertussen in een of in andere richting beklonken zijn, het Vlaams Belang Nieuwe Opmaak zal er de nodige lessen kunnen uit trekken.

    Laten wij ondertussen overal waar het te pas komt, beklemtonen, dat onze toestand nog zoveel schrijnender is dan die van andere geknechte volkeren. Zij zijn binnen hun staatsgrenzen een kleine minderheid, wij zijn de grote meerderheid.

    ***

     

     

    Op dit moment prediken Di Jeanetto en Marcourt de wereld rond, hoe goed het wel gaat met België, dank zij Wallonië. De eigen gazetten negeren deze berichten, ofwel juichen ze die toe, en onze polletiekers blijven zich… in de pollekes wrijven. De dag dat de wereld de werkelijkheid kent, omdat ze die voor hun ogen zien gebeuren, zal de val van het Waals Profitariaat des te erger zijn.

    De vraag is dus : zijn wij er klaar voor?

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    27-11-2012, 12:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1050 WIL BABY BRENZNJEV HET LICHT UITDOEN IN DE WETSTRAAT

    AD dinsdag 27 november 2012

    .

    1050 WIL BABY BRENZNJEV HET LICHT UITDOEN IN DE WETSTRAAT 16

     

    Uit de gracht gehaald

     

    Nog ouder dan oude koeien

    ***

     

    Ik heb lange tijd mijn mond gehouden over Anke Van dermeersch, om niemand op slechte gedachten te brengen. Maar nu, na ondestaande redevoering, kan ik gerust spreken : moest het VB haar vroeger in de strijd geworpen hebben tegen Di Jeanetto, dan zou die al lang als een geslagen hond het land zijn uit gevlucht!

    Nu speelt zij hem alleen de Zwarte Piet toe, een zeer gegeerd spelletje in de polletiek. Maar heeft onze schoonheid er wel aan gedacht, dat Zwarte Piet uit Spanje komt, en den deze uit Italië?

    Haar redevoering is anders wel van het kaliber dat past bij de actuele toestand in Spanje. Ik weet niet goed welke naam men in de Geschiedenis geeft aan de laatste dagen van een regime.-in-vrije-val. Het is de doodstrijd van een dood lichaam.

    Wat het wordt, mijne lieve vrienden? Grondwet si or no, Euro-potentaten si or no : aan de overwinnaars worden nooit vragen gesteld. Niet in Catalonië, niet in Baskenland, niet in Schotland, maar ook niet ij ons. Marc Grammens (Journaal) stelt het zo : ze mogen hopen dat de Vlaams Nationalisten barmhartiger zullen zijn dan zijzelf voor de kinderen van de repressie waren.

    Er zullen nogal wat schoentjes mogen gepast worden, eenmaal we zover zijn!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Naar aanleiding van het debat in de Senaat in verband met de regeringsverklaring over het algemeen beleid hield Anke Van dermeersch een opgemerkt pleidooi voor Vlaamse onafhankelijkheid.

    *Dit land is een gespleten land. Een land met 2 volkeren geprangd in het Belgische keurslijf waarbij een minderheid een meerderheid gijzelt. Volgens uw meerderheid is deze begroting die u vandaag voorstelt een stap vooruit, helaas heeft u blijkbaar niet door dat dit land voor de afgrond staat. U gedraagt zich als een soort “baby Breznjev” die het verval van het socialisme in de USSR negeerde en tevens halsstarrig doorging met zijn collectivistisch beleid waarbij presteren gestraft en parasiteren beloond werd. Net zoals Breznjev de ineenstorting van de USSR negeerde, blijft u blind voor de implosie van België*.

    Anke Van dermeersch liet aan Di Rupo weten dat hij naar alle waarschijnlijkheid de laatste Belgische premier is: *U beseft beter dan wie ook dat u wellicht de laatste premier van België bent. U gaat de geschiedenis in als de Belgische eerste minister die als laatste het licht in de Wetstraat zal uitdoen. U hebt een brief voorgelezen van Kevin en Fréderic. Zou het antwoord aan beiden niet beter zijn dat ze elk hun weg kunnen gaan in onafhankelijke en vrije staten?*.

    Anke Van dermeersch had tevens heel wat kritiek in verband met het immigratiebeleid van de regering Di Rupo: *Terwijl handenvol geld wordt uitgegeven aan hangmatallochtonen die profiteren van ons sociaal zekerheidssysteem moet onze bevolking de buikriem aanhalen. Het immigratie-profitariaat kost ieder gezin jaarlijks gemiddeld 1.500 Euro.  Beperk de toegang van vreemdelingen tot onze sociale zekerheid. Stuur de profiteurs, de illegalen, de vreemde werklozen en criminelen en de asielbedriegers terug naar huis. Voer een consequent “Eigen volk eerst”-beleid en bespaar verschillende honderden miljoenen, misschien miljarden per jaar!*.

    Tot slot verwees Anke Van dermeersch naar het feit dat de Senaat niet eens bevoegd is voor een flink deel van waar de regeringsverklaring over handelt, met name de begrotingsaangelegenheden. *De enige nuttige bijdrage die de Senaat aan deze aangelegenheid zou kunnen bijdragen, met name een besparingsoperatie van 70 miljoen euro door de afschaffing van deze nutteloze instelling, komt nergens aan bod.*,  besloot Anke Van dermeersch.

    ***

    Diagonaal doorlezen : ik vond deze redevoering alleen bij Ray van Angeltjes. Hij heeft die toch niet uit zijn duim gezogen? Wat er ook van zij : zij staat voortaan ook in mijn persoonlijk archief, in de hoop dat ze op zekere dag in de Geschiedenis-boeken komt.

    ***

    Vandaag staat ook bij Guvaal een merkwaardig artikeltje over de gelijkenissen tussen Spanje en Belgenland.

    Dit is des te opvallender, daar geen enkele andere gazet in mijn bereik daar commentaar op geeft. Uit schrik dat alles wat uit hun pen komt, als subversief zou kunnen aangemerkt worden? Het enige wat ze kunnen doen, is het licht van de zon loochenen. Maar dat zou al te… doorzichtig zijn, nietwaar?!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     



    27-11-2012, 10:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.104 - IRON DOME VERSUS IRON SHIPS TEGENOVER DE DOM VAN MILAAN

    .

    .

    104 - IRON DOME VERSUS IRON SHIPS TEGENOVER DE DOM VAN MILAAN

     

    Russische raket-kruiser vor de kust van Israël

     

    Die komt daar niet om kruisjes te slaan, geloof me vrij!

    ***

    De Russen, onder leiding van Vladimir Poetin, zijn nu een Christelijk min of meer braaf volk geworden, veel meer dan onder het goddeloos communisme waartegen onze Vlaamse Oostfronters op  gevaar van hun leven zijn gaan vechten…. Zeg nu niet dat dezen postuum gelijk gekregen hebben, anders zal de Dossin-Kazerne te klein worden!

    Ik denk dat Patje Brillantine een beetje beter op zijn woorden moet letten!  Zo openlijk partij trekken voor Joden, is niet meer van onze tijd. Niet gezien hoe gisteren, zondag, in Brussel de straten vol gelopen waren met een menigte Muzelmannen, Belgen gelijk wij zogezegd,, waar vooral de vrouwen, met van haat vertrokken gezichten Allah-Hu-Akbar stonden te schreeuwen.  We mogen vooral niet vergeten, dat ‘Islam will dominate the world’ geen ver van mijn bed show meer is!

    Maar ons Ministerke kent alleen het al lang uit de tijd zijnde ‘extreemnationalisme’, maar vergeet voor het gemak te vermelden dat zoiets het Duits Socialistisch nationalisme was, een zijtak van het Marxisme, dat in onze dagen Europa beheerst….

    ***

    Raket-schepen (friendly fire) en raket-schilden (gekocht bij de vrienden) in het Midden Oosten beheersen de gazetten. We worden dus de beschaving van de ‘Stalen Koepels’ opgedrongen, daar waar onze beschaving de koepels van totaal andere doms heeft voortgebracht. Denk aan Firenze, aan Keulen en aan die zoveel andere steden, waar de trots van de toenmalige inwoners tot uiting werd gebracht in koepels en torens die de hemel symboliseerden.

    De weg van de moderniteit en van de progressiviteit echter, leidt niet naar de hemel, maar naar de hel. De stalen doms, zoals in Israël, moeten juist afschermen tegen de hemel.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Hoogspanning Midden Oosten: Israël dreigt Iraans wapenschip voor Gaza te vernietigen

    Russische oorlogsbodems voor kust van Israël - Hezbollah roept Arabische landen op meer wapens en geld naar Gaza te sturen

    De Russische raketkruiser Moskva bevindt zich vlak voor de kust van Israël.

    Hoewel het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas de dreiging van een acute nieuwe oorlog heeft verminderd blijft de situatie in het Midden Oosten zeer gespannen. Als reactie op het sturen van de Amerikaanse USS Iwo Jima amfibische taakgroep naar de wateren bij Israël stuurde Rusland enkele oorlogsbodems, waaronder de raketkruiser Moskva, naar de kust bij Gaza.

    Het Russische flottielje, dat verder bestaat uit de torpedojager Smetlivy, de grote landingsschepen Novocherkassk en Saratov, de sleepboot MB-304 en de olietanker Ivan Bubnov, is onderdeel van de Zwarte Zeevloot zou richting Gaza zijn gestuurd om Russische burgers uit de Palestijnse enclave te evacueren als de strijd met Israël uit de hand zou lopen. 

    Rusland en Iran vrezen actie tegen Syrië

    Volgens militaire bronnen heeft het sturen van het flottielje echter niet te maken met Gaza, maar met Syrië. Het Kremlin zou bang zijn voor een spoedige Amerikaans-Turks-Arabische operatie tegen het regime van de Syrische president Assad. Het sturen van Patriot raketten en een AWACS radarvliegtuig naar Turkije door de NAVO wordt in Moskou als een duidelijk voorteken van militair ingrijpen gezien.

    Rusland en Iran denken dat de Westers-Arabische coalitie deze keer wel doorzet omdat de Palestijnse bondgenoten Hamas en Jihad islami in militair opzicht een grote nederlaag hebben geleden. Naast een aantal topcommandanten verloor Hamas een groot deel van zijn rakettenarsenaal en terreurinfrastructuur. Bovendien wist het Israëlische Iron Dome afweersysteem 84% van de meest gevaarlijke Palestijnse raketten te onderscheppen.

    Iran belooft Palestijnen nieuwe raketten

    Iran is jarenlang bezig geweest om het 'zuidelijke front' in Gaza te versterken en te bevoorraden met grote hoeveelheden wapens. Nu de Palestijnen grote klappen hebben gekregen wordt in Teheran en Moskou gevreesd dat het Israëlische militaire succes door Amerika, Turkije en hun Arabische bondgenoten zal worden aangegrepen om Syrië en mogelijk ook Hezbollah aan te pakken.

    De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad verzekerde Hamaspremier Ismael Haniyeh en de leiders van Jihad Islami er gisteren van dat Iran hen in de komende weken zal voorzien van nieuwe wapens, raketten en munitie. Daarmee trotseerde hij openlijk het Amerikaanse plan om nog deze week troepen in de Sinaï te legeren, die de Iraanse smokkelroutes naar Gaza moeten gaan blokkeren.

    Israël dreigt wapenschip te vernietigen

    De Britse Sunday Times bevestigt vandaag het bericht van gisteren dat satellieten een Iraans vrachtschip vol met Fajr-5 raketten en andere wapens voor Gaza hebben ontdekt. Een Israëlische official verklaarde dat 'wij ongeacht het bestand ieder wapenschip voor Gaza zullen aanvallen en vernietigen.' (2)

    Hezbollah: Stuur meer wapens naar Gaza

    De Iraanse voorzitter van het parlement Ali Larijani overlegde vrijdag in Damascus met president Assad en de volgende dag in Beiroet met Hezbollahleider Hassan Nasrallah. Volgens Israël plannen de bondgenoten op korte termijn een nieuwe grote (terreur)actie tegen de Joodse staat om daarmee hun militaire nederlaag in Gaza weg te poetsen.

    Nasrallah noemde de 'strijd tegen het Amerikaans-Zionistische imperium' de belangrijkste prioriteit van Hezbollah en riep Arabische landen op om meer wapens en geld naar Gaza te sturen. (3)

    'Farao' Morsi onder druk

    Wat de spanning in het Midden Oosten verder verhoogd is de onrust in Egypte die ontstond nadat de Moslim Broederschap president Mohamed Morsi zichzelf meer macht gaf dan de afgezette president Mubarak. Prodemocratische, liberale krachten in Egypte noemen hem daarom een nieuwe 'farao' en verzetten zich met demonstraties en gewelddadige acties tegen de islamistische machtsovername. (1)

    Omdat Morsi erop moet toezien dat het staakt-het-vuren met Israël door de Palestijnen wordt nageleefd zal een verzwakking van zijn positie dit fragiele bestand ondermijnen, wat mogelijk al snel tot een nieuw gewapend treffen zal leiden. Het risico bestaat dat dan ook Hezbollah door Iran zal worden ingeschakeld om Israël te treffen. Zodra dat gebeurt zal een nieuwe grote Midden Oosten oorlog waarschijnlijk niet meer te vermijden zijn.

    Xander

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : wij in het Westen zullen van de Russische Beer nu eerder likskes krijgen, dan scherpe nagels voelen. Moest zo’n raket-kruiser als de Moskwa voor anker komen liggen ergens voor onze kust, ik denk dat wij hier allemaal zouden gaan lopen, Crembo op kop. Dat klinkt niet bijster heldhaftig, maar over de slagkracht van het ABL maken wj ons maar liever geen begoochelingen. Toen, in 1940 was dat ook al ‘op drift” heb ik gelezen bij een oud-strijder.

    Zie http://checkthis.com/ikwerd20in45

     

    Hij vertelt dat de Duitse Luftwaffe toen zo talrijk was als muggen op een warme zomeravond. De Belgen hadden kort tevoren acht (8) Engelse vliegtuigen gekocht, noch jagers, noch bombardemenstsvliegtuigen,, zo iets midden-in, waarvan er op 10 Mei reeds vier (4) gecrasht waren, en  de overige vier (4) nog voor de zon opkwam, op de grond plat gebombardeerd waren. Toch ambetant van zo’n vijand, hé!

    Laten we echter bij de Moskwa blijven, want wij ook een zeevarende natie! Op de kust en het strand van Lombardsyde vond op 2 juli 1600 de beruchte zeeslag plaats, in  de Nederlandse Geschiedenis bekend als de Slag bij Nieuwpoort. Dat is voor zoverre belangrijk, dat de  Nederlandse vloot, toen een wereldmacht, er de overwinning behaalde. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Nieuwpoort Een aanradertje, zelfs voor BDW, de historicus!

    Ik dek dat wij Vlamingen van 2012 er goed zouden aan doen, om ons wat meer te verdiepen in dit verhaal. De dag dat Catalonië onafhankelijk wordt, en Vlaanderens uur gekomen zal zijn, zullen wij een dringende behoefte hebben aan goede admiraals, die kennis hebben van de mogelijkheden die de zee ons biedt…..

    Dat belooft, tegen de dag dat de Muzelmannen ons naar de keel vliegen! We sturen hen, zo rap we kunnen ’t Kattegat in!

    ***

     

    Namens de weermaker hier in de Laats van Europa moet ik mij verontschuldigen voor de gebrekkige toegang tot de ether van de laatste dagen. Er zijn weer zo van die depressies op komst zoals weer ene verleden week overleefd hebben. De Gemeente is nog niet klaar met het vrij maken van de holle wegen, overal in de omtrek, waar de hoger gelegen oever, aarde, keer-luurtjes, met begroeiing en al, hoogstam of niet, uitgeschoven  zoveel lager op het asfalt ligt. In Montalto (di Castro) aan de kust, de plaatselijke Promenade des Anglais, zijn in de haven alle 250 visser- en plezierboten ofwel onder gegaan, ofwel losgeslagen en op zee verdwenen Er zijn er zelfs die op Corsica zijn  terecht gekomen! Of die paar slagschepen, met landingsplaats voor helikopter daar ook bij zijn geweest, hebben we nog niet kunnen uitzoeken…

    TV, Internet, alles is per straalverbinding, en met die kosmische rataplan, ligt alles om de 5 minuten in duigen. Met tussen-in de stroom die uitvalt, want elektriciteit krijgen we wel niet binnen via straalverbinding, maar via zo van die dunne kabeltjes die overal vast raken in de boomtoppen. Italië is, zoals U weet, een bergachtig land en dus gaat den electriek ook omhoog en omlaag daar waar in de woeste berglandschappen de bomen tot in de hemel groeien, maar de draden niet. Resultaat : zitten staren in de vlammen van de haard… onder het genot van een plaatselijk landwijntje. Prima kwaliteit, dit jaar! En goedkoop!

    Die betrekken wij bij de buurman : ’n damejeanne van 25 liter, voor ’n prijske…. Thuis geleverd, met de landbouwtrekker en met ’n zolderwagentje.

    Enfin, de winter zit er ook hier aan te komen. De paar dagen dat het weer meezat, zijn al de olijven in de omtrek geoogst, en nu kan de stilte van de winterslaap beginnen…..

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    26-11-2012, 16:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1048 - ZAND IN DE KOGELLAGERS VAN TstadT

    ***

    Maandag 26 november
    Zon 8u16-16u44
    H Jan Berchmans, patroon van de Vlaamse jeugd
    .

     1048 - ZAND IN DE KOGELLAGERS VAN TstadT

     

    Voorlopig geen suiker in de benzine

     

    Dat zou teveel opvallen. Dat komt pas na 1 januari

    ***

    TstadT draait nu, toch naar rode maatstaven, al bijna 70 jaar goed rond, en daar komt de Gilde der Wevers de kaviaar van de tafels afruimen!

    Alles zat, lijk de Groenen het wilden, o zo goed ‘overkapt’, niemand, buiten de Bazen op ’t Schoon Verdiep, wist wat er onder die afdek-platen gebeurde, en zo was het goed. “TstadT werd van iedereen, en droei als een Singer-naaimachientje, en ochgottekes toch, dat die motor wat olie verbruikte, dat werd nergens luid-op gezegd of geschreven, want dat was niet politiek-correct.

    De Rode Dageraad in het verhaal liep van Patrick, over Di Jeanetto naar Hollande in Frankrijk – en nu dreigt die te worden doorgeknipt. De zon van het socialisme, zowel nationaal als internationaal, gaat onder.

    De wereld zal gered zijn, maar die van ‘TstadT gaat onder. Men hoort de haan het vest, als hij op de mestvaalt staat…

     

    ***

     

    Ter zake :

    "In de ogen van Bart De Wever zijn we allemaal verdacht"

    Douglas De Coninck − 25/11/12, 08u25

    ***

    De bedrijfsdirecteuren van de stad Antwerpen weten niet of ze kunnen aanblijven © belga. De Wever vindt de directeuren van de autonome gemeentebedrijven 'te links, te projectmatig en te Patrick Janssens'.

    Er heerst onrust onder de bedrijfsdirecteuren van de stad Antwerpen. De buitenwereld overlaadt hen met prijzen voor citymarketing en stadsvernieuwing, maar een eerste ontmoeting met hun toekomstige burgemeester gaf niet echt een lekker gevoel.

    Vrijdag 16 november. Er is uitgekeken naar dit moment. De Stadslijst is gesplitst, het staat sinds enkele dagen vast dat Bart De Wever de nieuwe Antwerpse burgemeester wordt aan het hoofd van een rechtse coalitie. Op het stadhuis is een reeks ontmoetingen gepland met de top van de stadsadministratie, de bedrijfsdirecteuren van de autonome gemeentebedrijven.

    In Antwerpen is bewust voor dit soort benamingen gekozen. Patrick Janssens stootte in 2004 op een vermolmde, over-gepolitiseerde en door het Visa-schandaal zo goed als gezagloos geworden stadsadministratie. Hij hervormde ze en bracht ze onder in een gerenoveerd trendy gebouw op het Zuid, den Bell. Het Antwerps stadsbestuur kreeg bovenaan een soort holding, een (afgeslankt) schepencollege en daaronder een dozijn stedelijke bedrijven.

    Een aantal Antwerpse bedrijfsdirecteuren is weggeplukt uit de privésector. De overstap ging gepaard met laatavondlijke discussies met hun partners. "Je veranderde van job en toch ging je minder verdienen", zegt een van hen. "Je deed dat voor 't Stad. Je zag wat er in Antwerpen allemaal aan het bewegen was en je wou daar deel van zijn." Wat al deze mensen vooral kenmerkte, was dat ze zich herkenden in het verhaal van Janssens.

    Op die bewuste vrijdag kregen ze om de beurt een halfuur om een goede eerste indruk te maken op Bart De Wever.

    De aanpak van Patrick Janssens leverde Antwerpen begin november de European City of the Year 2013 Award op. De stad kreeg lof toegezwaaid voor projecten als het Eilandje, Park Spoor Noord en het Schipperskwartier. De jury van de Academy of Urbanism in Londen was in zijn rapport ook positief over het 'wij-verhaal' in Antwerpen, vertaald in de slogan waarmee alle bedrijfsdirecteuren sinds jaar en dag hun brieven en mails ondertekenen: ''t Stad is van iedereen'. De slogan waarover Bart De Wever zich tijdens de campagne liet ontvallen dat hij er niet achter kon staan. "We wisten dat wel", zegt een directeur. "Maar dat was midden in de verkiezingsstrijd. Hij heeft zijn uitspraken achteraf genuanceerd."

    Minachtende lichaamstaal

    De directeuren werd nu gevraagd om, als was het een examen, een uiteenzetting te geven over wat ze hadden gerealiseerd en wat de uitdagingen zijn voor de komende zes jaar. Bart De Wever, geflankeerd door enkele medewerkers, zei zelf weinig. Hij wou vooral luisteren.

    Een van hen: "Dat was een goed initiatief, wij konden vrijuit spreken. Ik had er geen slecht gevoel bij. Achteraf kregen we te horen dat men aan de overkant van de tafel aangenaam verrast was door de aanwezige deskundigheid."

    Die mening wordt niet door alle bedrijfsdirecteuren gedeeld. "Ik vond hem minachtend", zegt een andere. "In wat hij zei, in zijn lichaamstaal. Iedereen had verwacht dat De Wever de bedrijfsdirecteuren zou omarmen. Dit zijn normaal de mensen met wie hij het de komende zes jaar zal moeten doen. Hij zei dat hij wat hij hoorde 'te projectmatig' vond, 'te links' en 'te Patrick Janssens'. Hij leek het ons kwalijk te nemen dat we hebben meegewerkt aan de projecten van Janssens. Hij bekeek ons alsof we besmet waren. Het was een clash tussen ideologie en praktijk. De enige van wie we hoorden dat hij goede punten had gescoord was Eric Dubois, het hoofd van het Gemeentelijk Autonoom Parkeerbedrijf. Die had zich laten ontvallen dat het inderdaad moeilijk is geworden om te parkeren in het centrum. 'Eindelijk iemand die mij verstaat', zei Bart De Wever."

    "De wereld kijkt naar Antwerpen zoals wij vroeger naar Barcelona. Op het gebied van citymarketing is Antwerpen een van de meest inspirerende voorbeelden van de laatste jaren. Nu kregen de verantwoordelijken te horen dat het helemaal anders moet. In de ogen van Bart De Wever zijn wij allemaal verdacht."

    ***

    ’t Palliterke sleurde er Sint Patrick bij…

    De blijde uittocht van Saint Patrick

    Zaterdag kleurden de Antwerpse straten eindelijk nog eens echt rood. Niet voor zijne van de sokkel gevallen doorluchtigheid Sint-Patrick, maar wel voor Sint-Nikolaas en zijn zwarte Pieten. De blijde intocht op en rond de kaaien baadde in de rode Ketnet-ballonnetjes, rode jasjes, mutsen en te veel rode sjaals om toeval te zijn. Alles was mooi georkestreerd voor de laatste diplomatieke ontvangst van de scheidende burgemeester op het Schoon Verdiep.

    ***

    Volgend jaar zal, bij gebrek aan een rode grimlachende burgemeester in Antwerpen, en bij gebrek aan diepgang in de Gentse binnenwateren, de Sint zijn schuit allicht in Oostende aanmeren. De rode helpertjes van “Rednet” – een hemeltergend zootje randdebielen, als u me even toestaat – zullen daarbij maar al te graag hand-en-spandiensten verlenen.

    Stoute kinderen

    Zaterdag kwam in Antwerpen aan een rasechte rode traditie een eind. Jarenlang was Sint-Nikolaas een graag geziene gast bij de socialisten. Zijn gullegeschenkenfilosofie, zijn onmiskenbare “Turkse” wortels en zijn op diversiteit stoelend aanwervingsbeleid pasten immers goed bij het sociaal model van de sp.a. Neem daarbij de rode mantel, de kruisloze mijter en natuurlijk de gouden staf, en u begrijpt waarom kaviaarsocialisten de Sint op handen dragen. Toen de Sint op het balkon van het stadhuis aankondigde dat er “geen stoute kinderen” bij waren, haalden we opgelucht adem, omdat noch BDW, noch FDW zich hadden laten foppen met een uitnodiging voor de receptie. Hoed u, wanneer de socialisten geschenken geven!

    Santo subito

    De goedheiligman geniet als bisschop van Myra van kerkelijke erkenning. Voor Sint-Patrick is een kerkelijke zaligspreking evenwel uitgesloten, hoewel er in de linkse media al weken een “santo subito” weergalmt.

    Ondertussen kon bijna elke door Sint-Patrick ooit met werk of geld bedachte kunstenaar, stadsontwikkelaar, zoetebroodjesbakker, vrouwentoeker, elektrische fietsenverhuurder, buurthuisuitbater, socioloog, stedelijke onderwijzeres, sociopaat en sekswerker (m/v) in De Standaard en/of De Morgen kond doen over zijn of haar “brandende zorg” over de nieuwe steentijd die ’t stad onder “Il Bartuce” tegemoet gaat. Dat een meerderheid van het rode ambtenarenkorps niet op enige verandering

    zit te wachten, moeten we niet uitleggen. Overdrijven we? Nee hoor. De dag waarop de Sint en zijn zwarte Pieten in Antwerpen aankwamen, stonden in De Standaard meerdere paginabrede publireportages voor de sp.a. Nu is het bekend dat zelfs de Osservatore Romano doorgaans kritischer is voor de paus dan De Standaard voor Janssens en co, maar het doet toch lelijk, de laatste weken. Naast de onlangs van de loskade gevallen schepen Voorhamme, mocht een zekere Kristiaan Borret, van wie we thans weten dat hij “stadsbouwmeester” is, waarschuwingsschoten lossen richting Bartolini. Met ongenuanceerde platitudes als “Met de auto tot aan de kathedraal rijden, is geen goed idee” en “We gaan toch niet onderuithalen wat we hebben opgebouwd”, deed hij zijn duit in het anti-Bartbakje. Met zo’n kwaadwilligheid bij het subsidariaat van ’t stad, zou men bijna wensen dat het nieuwe bestuur de grove borstel bovenhaalt.

    Over de roden niets dan lof

    Nu de knuffelvriend van het Vlaamse socialisme definitief gedefenestreerd is, zijn rancuneuze gevoelens eigenlijk niet op hun plaats. Net nu hij het misschien het minst verwacht, willen we Patrick bij wijze van afscheid een hart onder de riem steken. Graag willen we hem persoonlijk aanbevelen bij zijn nieuwe werkgever – wie dat ook mag wezen. Over de roden niets dan lof – en als wij het al zeggen, zal het zeker waar zijn.

    Onze aanbevelingen

    Al van bij het begin van zijn legislatuur was Patrick een echte teamspeler, ie zich ervoor hoedde met de eer van zijn medewerkers te gaan lopen en zich steeds wegcijferde. Bescheiden als hij was, haalde hij meer plezier uit resultaten en stille zeges, dan paginagrote afbeeldingen in kranten en magazines. Meer dan wie ook stond hij bekend voor zijn standvastigheid bij mobiliteitsdossiers. Hij zorgde er persoonlijk voor dat koning auto in Antwerpen ondergronds moest gaan. De handelaars van de vele heraangelegde straten en lanen zijn nog steeds dankbaar voor de buitengewone nauwgezetheid en de snelheid waarmee de wegenwerken werden  doorgevoerd. In tegenstelling tot minder betrouwbare politici bleef Sint-Patrick foute beslissingen steeds loyaal trouw. Hij toonde altijd een meer dan gemiddeld begrip voor de grootste oppositiepartij van ’t stad. Hij zette zich dubbel en dik in als bruggenbouwer tussen de linker- en de rechteroever. Door zijn aangenaam karakter, zijn ongekunstelde omgang en zijn bijwijlen hilarische proporties aannemende humor, droeg hij ongetwijfeld bij tot de gezellige sfeer op de gemeenteraden. Zijn inlevingsvermogen in de problemen van de kleine, bange, blanke man liet hem toe feilloos te anticiperen op de maatschappelijke problemen die almaar aan diversiteit wonnen. De hoog van de toren blazende politiemacht werd onder zijn deskundige leiding omgevormd tot een slagkrachtige organisatie die al gauw buiten de landsgrenzen, en zeker in de Maghreb en in Centraal-Europa, gevreesd werd. Dankzij het doortastende politiebeleid lieten zelfs de meest uitgebluste boefjes en ettertjes hun zinloos geweld varen en gingen ze in hun doen en laten er terug bij horen – ’t stad is immers van iedereen. Zijn volledig onverwacht en onverdiend verlies, tegen uitdager Don Bartone, weet Sint-Patrick met sympathieke christelijke gelatenheid en zonder enige vorm van wraak of rancune te dragen.

    We wensen Sint-Patrick in zijn nieuwe carrière het allerbeste. Nooit heeft hij er in het verleden ook maar aan gedacht voor het eigen belang op te komen, maar nu durven we hem te suggereren toch eens in eigen zak te kijken voor hij ’s avonds slapen gaat. Er zijn immers mondjes te voeden onder het eigen en andermans dak.. PAN

     

    Diagonaal doorlezen : ’t Pallieterke is altijd een beetje…reizen om te leren. Over daar waar men nog niet geweest is, kan en altijd terecht bij Wiki. Maar deze keer heb ik bot gevangen. Bartone zegt niet veel. Daar om hou ik het op De Smalle d’Anvers, er aan toevoegende, dat hij maar rap een regering moet vormen, anders zou hij wel eens helemaal kunnen…weggesmolten zijn, en zitten wij met een leeg vel.

    Een mens zou zich beginnen afvragen, of die magerzucht nog wel normaal is! 

     

    ***

     

     

    De ‘formateur’ is nog wel geen echte formateur, toh kent hij al het klappen van de zweep. Net zoals bij de Grote Jongens in Brussel, verkondigt hij op ATV dat er geen akkoord is, zolang er geen akkoord is over alles.

    Moet er misschien nog iemand gedefenestreerd worden? Vanpeel de dok ingekipt, en Janssens opgevist? Wie herinnert zich de doortocht van JMDD bij de piepjonge DeWever niet? Van ezelsstampen weet die man alles. Vroeg, zeer vroeg geleerd bij de Tjeven, weet U nog?  Leterme naast Vergotje dansend op de tafels, een maand later met ratten-vergift bijna van kant gemaakt….

    Als de Leeuwen dansen, komt er gegarandeerd onweer!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     





    26-11-2012, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!