MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.104 - IRON DOME VERSUS IRON SHIPS TEGENOVER DE DOM VAN MILAAN

    .xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

    104 - IRON DOME VERSUS IRON SHIPS TEGENOVER DE DOM VAN MILAAN

     

    Russische raket-kruiser vor de kust van Israël

     

    Die komt daar niet om kruisjes te slaan, geloof me vrij!

    ***

    De Russen, onder leiding van Vladimir Poetin, zijn nu een Christelijk min of meer braaf volk geworden, veel meer dan onder het goddeloos communisme waartegen onze Vlaamse Oostfronters op  gevaar van hun leven zijn gaan vechten…. Zeg nu niet dat dezen postuum gelijk gekregen hebben, anders zal de Dossin-Kazerne te klein worden!

    Ik denk dat Patje Brillantine een beetje beter op zijn woorden moet letten!  Zo openlijk partij trekken voor Joden, is niet meer van onze tijd. Niet gezien hoe gisteren, zondag, in Brussel de straten vol gelopen waren met een menigte Muzelmannen, Belgen gelijk wij zogezegd,, waar vooral de vrouwen, met van haat vertrokken gezichten Allah-Hu-Akbar stonden te schreeuwen.  We mogen vooral niet vergeten, dat ‘Islam will dominate the world’ geen ver van mijn bed show meer is!

    Maar ons Ministerke kent alleen het al lang uit de tijd zijnde ‘extreemnationalisme’, maar vergeet voor het gemak te vermelden dat zoiets het Duits Socialistisch nationalisme was, een zijtak van het Marxisme, dat in onze dagen Europa beheerst….

    ***

    Raket-schepen (friendly fire) en raket-schilden (gekocht bij de vrienden) in het Midden Oosten beheersen de gazetten. We worden dus de beschaving van de ‘Stalen Koepels’ opgedrongen, daar waar onze beschaving de koepels van totaal andere doms heeft voortgebracht. Denk aan Firenze, aan Keulen en aan die zoveel andere steden, waar de trots van de toenmalige inwoners tot uiting werd gebracht in koepels en torens die de hemel symboliseerden.

    De weg van de moderniteit en van de progressiviteit echter, leidt niet naar de hemel, maar naar de hel. De stalen doms, zoals in Israël, moeten juist afschermen tegen de hemel.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Hoogspanning Midden Oosten: Israël dreigt Iraans wapenschip voor Gaza te vernietigen

    Russische oorlogsbodems voor kust van Israël - Hezbollah roept Arabische landen op meer wapens en geld naar Gaza te sturen

    De Russische raketkruiser Moskva bevindt zich vlak voor de kust van Israël.

    Hoewel het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas de dreiging van een acute nieuwe oorlog heeft verminderd blijft de situatie in het Midden Oosten zeer gespannen. Als reactie op het sturen van de Amerikaanse USS Iwo Jima amfibische taakgroep naar de wateren bij Israël stuurde Rusland enkele oorlogsbodems, waaronder de raketkruiser Moskva, naar de kust bij Gaza.

    Het Russische flottielje, dat verder bestaat uit de torpedojager Smetlivy, de grote landingsschepen Novocherkassk en Saratov, de sleepboot MB-304 en de olietanker Ivan Bubnov, is onderdeel van de Zwarte Zeevloot zou richting Gaza zijn gestuurd om Russische burgers uit de Palestijnse enclave te evacueren als de strijd met Israël uit de hand zou lopen. 

    Rusland en Iran vrezen actie tegen Syrië

    Volgens militaire bronnen heeft het sturen van het flottielje echter niet te maken met Gaza, maar met Syrië. Het Kremlin zou bang zijn voor een spoedige Amerikaans-Turks-Arabische operatie tegen het regime van de Syrische president Assad. Het sturen van Patriot raketten en een AWACS radarvliegtuig naar Turkije door de NAVO wordt in Moskou als een duidelijk voorteken van militair ingrijpen gezien.

    Rusland en Iran denken dat de Westers-Arabische coalitie deze keer wel doorzet omdat de Palestijnse bondgenoten Hamas en Jihad islami in militair opzicht een grote nederlaag hebben geleden. Naast een aantal topcommandanten verloor Hamas een groot deel van zijn rakettenarsenaal en terreurinfrastructuur. Bovendien wist het Israëlische Iron Dome afweersysteem 84% van de meest gevaarlijke Palestijnse raketten te onderscheppen.

    Iran belooft Palestijnen nieuwe raketten

    Iran is jarenlang bezig geweest om het 'zuidelijke front' in Gaza te versterken en te bevoorraden met grote hoeveelheden wapens. Nu de Palestijnen grote klappen hebben gekregen wordt in Teheran en Moskou gevreesd dat het Israëlische militaire succes door Amerika, Turkije en hun Arabische bondgenoten zal worden aangegrepen om Syrië en mogelijk ook Hezbollah aan te pakken.

    De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad verzekerde Hamaspremier Ismael Haniyeh en de leiders van Jihad Islami er gisteren van dat Iran hen in de komende weken zal voorzien van nieuwe wapens, raketten en munitie. Daarmee trotseerde hij openlijk het Amerikaanse plan om nog deze week troepen in de Sinaï te legeren, die de Iraanse smokkelroutes naar Gaza moeten gaan blokkeren.

    Israël dreigt wapenschip te vernietigen

    De Britse Sunday Times bevestigt vandaag het bericht van gisteren dat satellieten een Iraans vrachtschip vol met Fajr-5 raketten en andere wapens voor Gaza hebben ontdekt. Een Israëlische official verklaarde dat 'wij ongeacht het bestand ieder wapenschip voor Gaza zullen aanvallen en vernietigen.' (2)

    Hezbollah: Stuur meer wapens naar Gaza

    De Iraanse voorzitter van het parlement Ali Larijani overlegde vrijdag in Damascus met president Assad en de volgende dag in Beiroet met Hezbollahleider Hassan Nasrallah. Volgens Israël plannen de bondgenoten op korte termijn een nieuwe grote (terreur)actie tegen de Joodse staat om daarmee hun militaire nederlaag in Gaza weg te poetsen.

    Nasrallah noemde de 'strijd tegen het Amerikaans-Zionistische imperium' de belangrijkste prioriteit van Hezbollah en riep Arabische landen op om meer wapens en geld naar Gaza te sturen. (3)

    'Farao' Morsi onder druk

    Wat de spanning in het Midden Oosten verder verhoogd is de onrust in Egypte die ontstond nadat de Moslim Broederschap president Mohamed Morsi zichzelf meer macht gaf dan de afgezette president Mubarak. Prodemocratische, liberale krachten in Egypte noemen hem daarom een nieuwe 'farao' en verzetten zich met demonstraties en gewelddadige acties tegen de islamistische machtsovername. (1)

    Omdat Morsi erop moet toezien dat het staakt-het-vuren met Israël door de Palestijnen wordt nageleefd zal een verzwakking van zijn positie dit fragiele bestand ondermijnen, wat mogelijk al snel tot een nieuw gewapend treffen zal leiden. Het risico bestaat dat dan ook Hezbollah door Iran zal worden ingeschakeld om Israël te treffen. Zodra dat gebeurt zal een nieuwe grote Midden Oosten oorlog waarschijnlijk niet meer te vermijden zijn.

    Xander

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : wij in het Westen zullen van de Russische Beer nu eerder likskes krijgen, dan scherpe nagels voelen. Moest zo’n raket-kruiser als de Moskwa voor anker komen liggen ergens voor onze kust, ik denk dat wij hier allemaal zouden gaan lopen, Crembo op kop. Dat klinkt niet bijster heldhaftig, maar over de slagkracht van het ABL maken wj ons maar liever geen begoochelingen. Toen, in 1940 was dat ook al ‘op drift” heb ik gelezen bij een oud-strijder.

    Zie http://checkthis.com/ikwerd20in45

     

    Hij vertelt dat de Duitse Luftwaffe toen zo talrijk was als muggen op een warme zomeravond. De Belgen hadden kort tevoren acht (8) Engelse vliegtuigen gekocht, noch jagers, noch bombardemenstsvliegtuigen,, zo iets midden-in, waarvan er op 10 Mei reeds vier (4) gecrasht waren, en  de overige vier (4) nog voor de zon opkwam, op de grond plat gebombardeerd waren. Toch ambetant van zo’n vijand, hé!

    Laten we echter bij de Moskwa blijven, want wij ook een zeevarende natie! Op de kust en het strand van Lombardsyde vond op 2 juli 1600 de beruchte zeeslag plaats, in  de Nederlandse Geschiedenis bekend als de Slag bij Nieuwpoort. Dat is voor zoverre belangrijk, dat de  Nederlandse vloot, toen een wereldmacht, er de overwinning behaalde. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Nieuwpoort Een aanradertje, zelfs voor BDW, de historicus!

    Ik dek dat wij Vlamingen van 2012 er goed zouden aan doen, om ons wat meer te verdiepen in dit verhaal. De dag dat Catalonië onafhankelijk wordt, en Vlaanderens uur gekomen zal zijn, zullen wij een dringende behoefte hebben aan goede admiraals, die kennis hebben van de mogelijkheden die de zee ons biedt…..

    Dat belooft, tegen de dag dat de Muzelmannen ons naar de keel vliegen! We sturen hen, zo rap we kunnen ’t Kattegat in!

    ***

     

    Namens de weermaker hier in de Laats van Europa moet ik mij verontschuldigen voor de gebrekkige toegang tot de ether van de laatste dagen. Er zijn weer zo van die depressies op komst zoals weer ene verleden week overleefd hebben. De Gemeente is nog niet klaar met het vrij maken van de holle wegen, overal in de omtrek, waar de hoger gelegen oever, aarde, keer-luurtjes, met begroeiing en al, hoogstam of niet, uitgeschoven  zoveel lager op het asfalt ligt. In Montalto (di Castro) aan de kust, de plaatselijke Promenade des Anglais, zijn in de haven alle 250 visser- en plezierboten ofwel onder gegaan, ofwel losgeslagen en op zee verdwenen Er zijn er zelfs die op Corsica zijn  terecht gekomen! Of die paar slagschepen, met landingsplaats voor helikopter daar ook bij zijn geweest, hebben we nog niet kunnen uitzoeken…

    TV, Internet, alles is per straalverbinding, en met die kosmische rataplan, ligt alles om de 5 minuten in duigen. Met tussen-in de stroom die uitvalt, want elektriciteit krijgen we wel niet binnen via straalverbinding, maar via zo van die dunne kabeltjes die overal vast raken in de boomtoppen. Italië is, zoals U weet, een bergachtig land en dus gaat den electriek ook omhoog en omlaag daar waar in de woeste berglandschappen de bomen tot in de hemel groeien, maar de draden niet. Resultaat : zitten staren in de vlammen van de haard… onder het genot van een plaatselijk landwijntje. Prima kwaliteit, dit jaar! En goedkoop!

    Die betrekken wij bij de buurman : ’n damejeanne van 25 liter, voor ’n prijske…. Thuis geleverd, met de landbouwtrekker en met ’n zolderwagentje.

    Enfin, de winter zit er ook hier aan te komen. De paar dagen dat het weer meezat, zijn al de olijven in de omtrek geoogst, en nu kan de stilte van de winterslaap beginnen…..

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!