MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2951

    *

    .

    *

    .

    .

    Op hun moeder roepend?

    *

    INLEIDING

    .

    Naast bewondering en respect voor wat de Russen na een goeie week van harde acties n Syrië hebben bereikt, blijft er het leedvermaak vanwege de wanordelijke vlucht van die zo gevreesde niet te weerstane bende moordenaars van de daar aanwezige extremistische Islam-aanbidders. Die nu met duizenden zullen toestromen naar voor hen betere oorden. U weet onderhand wel waar ze die hopen te vinden…. Want Erdogan toont de weg en zegt het hen voor!

    Waarin de Verenigde Nazies van zowel Amerika als Europa in jaren niet in zijn gelukt, haspelt de Poet op zijn eentje in enkele dagen af. Waarmee dus meteen 1+1=2 bewezen is, dat de bedoelingen van Washington of Bruxellabad nooit zuiver op de graat zijn geweest. Integendeel, want door die aanslepende miserie, is de vluchtelingenstroom en de invoer van de Islammerij naar Europa pas goed op gang gekomen…

    Oei! Dat is heel zeker niet politiek-correct om zoiets te denken…. Zou ‘3 maanden effectief’ daarvoor wel genoeg zijn? Op inbraak en dieverij staat tegenwoordig slechts 3 maand voorwaardelijk! De tijden zijn dus wezenlijk veranderd, en wat het zwaarst weegt, weegt ook bij Just-is-Just het zwaarst.

    *

    Maar zie; gelijktijdig met dit waterkansje op een duurzame vrede en dus de terugkeer van al die ‘sukkelaars’ naar hun thuislanden, hebben de Turkey’s nu het roer overgenomen om de vluchtelingenstroom te dirigeren. Veel, heel veel geld willen ze van Europa (die dat ook niet heeft), vrije toegang over héél ons grondgebied, in afwachting van hun lidmaatschap, waardoor ze in één klap Europa veroverd denken te hebben.

    Dat is niet alleen meesterlijk van de situatie misbruik maken, dat is ook de Amerikaans-Europese Bewindslieden door-en-door kennen. Want improvisatie in de wereldpolitiek bestaat niet!

    De Vroede Vaderen zullen, om het met bepaalde gekende excuses te zeggen, uiteindelijk toegeven. Met de dood in het hart. Voor de allerlaatste keer, deze keer.

    En ja, de mosketen zullen als paddenstoelen overal uit de grond rijzen. Er zullen, net als in de thuislanden, regelmatig vrouwen in het openbaar kunnen gestenigd worden. Het volk zal door regelmatige kruisigingen, onthoofdingen, zweep- en stokslagen vertoningen koest worden gehouden. Van de door de Koran verboden homoliefde zal ondertussen, na de algehele opruiming, al lang geen sprake meer zijn, want weggeveegd uit het collectief geheugen. Pedofilie daarentegen, en kindermisbruik zal niet alleen geschrapt worden uit het Strafwetboek, maar er zullen, voor iedereen die dat wil, gerichte cursussen voor orgasme-therapeuten georganiseerd worden.

    Anders gezegd, van leven van jacht en visvangst zoals onze verre voorouders, zal na vele eeuwen van Over Beschaving, teruggekeerd worden naar waar et allemaal begon: leven als oerwoudapen in het regenwoud..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Moslimterroristen Syrië snijden massaal baarden af en slaan op de vlucht voor Russen

    *

    Tot voor kort had de extreem wrede islamitische terreurgroep ISIS nauwelijks enige tegenstand te duchten. Het Westen gooide enkel voor de publieke opinie af en toe een bom af, wat de snelheid waarmee de jihadisten hun gebied uitbreidden geen seconde kon vertragen (en dat was zoals u weet dan ook helemaal niet de bedoeling van Washington en Brussel). En toen kwamen de Russen, en kregen ze voor het eerst te maken met een supermacht die hen WEL wil verslaan. De paniek die in ISIS en ook het door Amerika en Europa gesteunde Al-Nusra/Al-Qaeda ontstond is inmiddels zo massaal, dat de moslimstrijders zelfs met honderden tegelijk hun baarden afscheren alvorens op de vlucht te slaan.

    Eindelijk echte tegenstand

     

    De afgelopen jaren was het voor islamitische terroristen eenvoudig om woest om zich heen te slaan. Grote delen van Syrië en Irak lagen immers reeds in puin door de Westerse steun voor de zogenaamd ‘gematigde’ rebellen, die in werkelijkheid net zo extreem zijn als Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS. Vele duizenden weerloze burgers konden op de wreedst mogelijke manieren worden vermoord. De enige serieuze tegenstand die de jihadisten ontmoetten was van het Syrische leger en de Koerden.

    Gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers en zeer goed getrainde en gedisciplineerde militairen zijn echter niet te intimideren met zwaarden en afgehakte hoofden, zo ondervonden de moslimstrijders al binnen enkele dagen. Tijdens het Russische luchtoffensief werden vele honderden terreurdoelwitten – die de Amerikanen en Europeanen doelbewust ongemoeid hadden gelaten - vernietigd.

    Moslims snijden baarden af en slaan op de vlucht

    Tegelijkertijd landden enkele duizenden Iraanse soldaten van de Revolutionaire Garde in Syrië. Samen met even goed getrainde strijders van het Shi’itische Hezbollah rukken ze onder Russische luchtsteun op naar Aleppo, een bolwerk van anti-Assad rebellen. Zodra die verpletterd zijn, zal de Russische beer zijn ogen met Iraanse steun op het oosten van Syrië richten. Vanaf dat moment zal het snel afgelopen zijn, ‘game over’, voor ISIS en Al-Nusra.

    Die begrijpen dat als geen ander. De paniek onder de moslimterroristen is inmiddels zo groot, dat ze met honderden tegelijk hun baarden afsnijden en vluchten voor hun leven (1). De Russische generaal Andrey Kartapolov bevestigde dat de ‘meerderheid van de gewapende bendes gedemoraliseerd zijn’ en ‘en masse’ op de vlucht slaan, en onderstreepte nog eens dat Rusland enkele militaire doelwitten aanvalt.

     

    Westen ontmaskerd

     

    De generaal wees er fijntjes op dat sommige van de bombardementen van de Amerikaanse coalitie –waar ook Nederland aan meedoet- juist de civiele infrastructuur hebben verwoest, wat een van de redenen is waarom Europa op dit moment overspoeld wordt met moslim immigranten.

     

    Afgelopen donderdag verklaarde premier Dmitry Medvedev dat ‘het resultaat van (de Amerikaanse coalitie) van hun strijd tegen ISIS in deze specifieke regio vrijwel nul is.’ (2)

     

    Kortom: voor de terroristen, maar vooral voor de VS, de EU en de NAVO is de vernedering compleet. Niet alleen toonden de Russen aan dat het met een beetje wil heel goed mogelijk is om ISIS binnen enkele dagen zware verliezen toe te brengen, maar meer nog dat het Westen dit overduidelijk nooit van plan is geweest, omdat ISIS, Al-Nusra en de rebellen van meet af aan door Amerika en Europa werden gesteund, getraind en bewapend om tegen Assad te vechten, en om de door de globalistische elite gewilde moslimmigranteninvasie van Europa te veroorzaken.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Infowars

    *

    UITLEIDING

    *

    En wat als China zih met de uitroeiïng van de Islammerij boven op nog eens zou willen bemoeien? Uiteraard in afspraak met de Russische Beer, om aldus samen de Amerikaanse arrogantie te breken, zodat het Euroese hinterland hen als een rijpe appel in de schoot valt? Beide blokken moeten heemaal niets hebben van de Islammerij en elk afzonderlijk kunnen ze ons voor vele jaren helpen aan de nodige energiemiddelen. Maar het probleem met ververaars is echter altijd, dat die niet kunnen stoppen met verovveren…

    Buiten deze laatste bedebking, is het natuurlijk om er euforisch door te worden. Maar stel U eve voor, dat bij de huidige pietrolpompers hun indergrond totaal is leeggepompt, zodat de aardkorst daar als een plulmpudding in elaar zakt. Denk daarbij wat ubFroningen met al die aardverscyuvingen gebeurt, nu di e Nederlandse ‘gasbek’ totaal is keeg gepompt… Dat iis iets, wat in Bijvelse termen zouluiden, ‘als door de aarde ver’zwolgen’…

    En zo zou Loontje om zijn Boontje zijn gekomen. Zo dat de Maagdenscharen bij Allah voor eeuwig werkloos zouden blijven.

    God hebbe hun vrome zieltjes…En dat Lux Aaeternum hen moge verschijnen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    18-10-2015, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2950

    ***

    Zondag 18 oktober

    Zon 8u10-18u45

    H Lucas, evangelist, patroon van dokters, schilders, drukkers

    Lucas is de portier van de winter

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Integendeel, het begint nog maar. Dat heet in veel gevallen, de fouten van het verleden rechtzetten. Voor verdere details, zich wenden het vel over de beenderen Freya de Wonderdoenster.

    Over de volgestorte hopen huisvuil van vele jaren her, en in het verlengde daarvan de torenhoge belastingen op lonen en wedden, de loonkosten dus, dat moeten de Vlaams Nationalisten nu maar oplossen. Na jarenlang door de voorgaande regeringen van vooral mèt socialisten maar met zonder deze Vlaams Nationalisten, dan is daar de ‘loonkloof’.l Die werd zoveel als nodig uitgewerkt en mogelijk gemaakt, hetzij door kortzichtigheid, hetzij met opzet, omdat potverteren nu eenmaal de voornaamste eigenschap is van het Slinkxse Marxisme. En dus zijn de Vlaams Nationalisten nu bezig om alle soorten vuilnis- en loonkloven te dichten. Uiteraard bespuwd met slijk en drek maar vooral met alle mogelijke kritiek van de ‘verworpenen der aarde’. In hun redenering is al wie beweert dat de bomen niet tot in de hemel groeien nen smerigen populist.

    Idem dito inzake het on-oplosbare probleem van de ‘blijf-elingen’, verkeerdelijk als vluchte-lingen getypeerd. Weeral een opgedrongen erfenis uit het verleden, die we niet alleen met open armen, maar ook met openbenen zouden moeten ontvangen… Volgens Louis Tobback, ‘als meeuwen op een strot’….

    En dus nu ook nog ‘en plus’ de opkuis van al die milieuvervuilende Openbare Stortplaatsen, die in bepaalde gevallen bijna de hemel raakten, zo Hoog waren sommige Maayen rond grootsteden.

    Hierbij denk ik spontaan aan mijn ouderlijke thuis, palend aan de achterliggende glooiende velden, waar we het boerenleven leerden kennen en waarderen. Maar meteen ook aan de uitgedolven kleiputten waarvan de bakstenen grotendeels gediend hadden om mijn verwoeste Vaderstad (Ieper) na De Grote Oorlog herop te bouwen. Als kind waren die diepe wild-begroeide vlakten ons uitgelezen (verboden) speelterrein vol onverwachte avonturen. Ondertussen waren de laatste velden ook al afgegraven zo diep als de kleilaag dat toeliet. Tot op ’t laatst alles verhuurd werden aan ’t Stad, die ze vele jaren lang, tot grote ergernis en woede van heel ’t gebuurte, is komen vol storten met vele camionladingen huisvuil daags. Ondragelijke stank, uitzwermend ongedierte, opwaaiend plastic en papier tot aan de achterdeuren…. Na verloop van tijd werd een laag teelaarde aangebracht, en op de golvende open terreinen, die toen al min of meer vast lagen, kwam de Ypres Golfing Club en nog later de Flanders Language Valley met het tabernakel van de Hoofdzetel van Lernaut & Hauspie met de spraakmakende spraaktechnologie. Maar net als VW nu, werd L&H uit de lucht gehaald door een laffe Amerikaanse voltreffer uit Wallstreet.

    Het enige leven dat daarna in deze brouwerij is gekomen, is het super moderne wijdvermaarde hospitaal ‘Hoge Zieken’, een perfecte verwijzing naar de Leprozrij waardoor de Gemeente St Jan-bij-Ieper sinds de vroege Middeleeuwen bekend is.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/nieuws/vlaanderen-gaat-oude-stortplaatsen-ontginnen-a2493259/

    *

    Vlaanderen gaat oude stortplaatsen ontginnen

    *

    Vlaanderen gaat de komende jaren oude stortplaatsen ontginnen. "Het afval dat er gestort is, wordt opgegraven en indien mogelijk, te gelde gemaakt", zegt Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) vandaag in de kranten van Mediahuis.

    Aan oude stortplaatsen geen gebrek: Vlaanderen heeft er ongeveer 2.000. Ze nemen met hun 88 vierkante kilometer de plaats in van een centrumstad. De Vlaamse regering geeft haar fiat om die voormalige stortplaatsen schoon te maken. Daardoor worden deze verweesde terreinen op termijn voor andere zaken beschikbaar, "gaande van parken, bossen tot woon- of recreatiegebieden", zegt de minister.

    'Landfill mining' betekent ook dat de duizenden tonnen afval die op de stortplaatsen liggen, zo veel mogelijk worden gerecycleerd. Schauvliege: "Door het afval te recycleren, kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt, zonder dat er daarvoor schaarse grondstoffen moeten worden aangesproken." Dat beaamt ook Serge Tavernier, hoogleraar biochemie aan de Universiteit Antwerpen (UA). "Gespecialiseerde bedrijven weten bijvoorbeeld uit elektronisch afval van computers, hifi-apparatuur of gsm's allerlei waardevolle maar ook steeds schaarser wordende metalen te halen."

    *

    UITLEIDING

    *

    Hoogst vrwonderlijk dat de Tjeven deze sanering onder hun vleugels krijgen. Ten eerste zullen veel potjes gedekt blijven over hoe al die vuilnisbelten ooit werden ‘vergund’ of dat er achteraf ogen werden dicht geknepen, maar ten tweede zal er stilletjes weer een hele ‘Administratie’ uit de grond worden gestampt, zoadat de vette ‘postjes’ weer naar de vriendjes zullen gaan. Minstens 10 Directerus-Generaal, 10o Directerus, 1.000 Onder Directeurs, 5.000 administratieve medewerers en, allemaal levensnoodzakelijk voor die paar honderd mannen in het veld…Een nieuw ‘Overheidsbedrijf’, nu De Post en de NMBS in private handen geraken….

    Maar allez! Vooruit met de geit. Als het eindresultaaat maar winst oplert… winst dus, die uiteraard in de juiste zeakken terecht komt. Wat ongetwijfeld het geval zal zijn, als alle van de ‘Staaatsdraende Partijen’ voor de eeuwigheid uitgelsoten blijven van alle staatsdragende mandaten….

    Waamee bedoeld wordt, dat samen met de beloofde ‘Verandering’, ook een nieuwe politieke cultuur zal groeien.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    18-10-2015, 11:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    *

    .

                                          

    *

    *“Vogelsang” in Het Duizendjarig Reich.

    .

    .

    .

    Hitlers Elite School: nu opvangcentrum voor Islamitische ‘blijvelingen’!!

    *

    INLEIDING

    *

    Met de dag erger, maar tevens met de dag duidelijker!

    ‘Naar Vogelsang vliegen’ was voor menig milicien in mijn tijd de nachtmerrie van hun jong leven. Het was er koud, de Duitsers haatten ons en de discipline was er op Duitse leest geschoeid. Ikzelf ontsnapte er ternauwernood aan, door mij voor te doen als’ kostwinnende zoon’ en kon aldus in Sijssele het grootste deel van mijn legerdienst blijven. Met recht om ieder weekeinde (vrijdagavond-maandagmorgen) naar huis te mogen. Op kosten van het ABL, met officiële ‘permis’ en gratis coupons, stel U voor! Mijn toenmalig lief was nog geenklein beetje fier op haar soldaatje, die daarenboven gans de tijd hielp in ede smisse van haar vader, en enkel naar huis ging om te slapen….Dat ws mijn manier om wraak te nemen op de On-Staat die zo maar 24 maanden van mijn jong leven mocht stelen. Je bent jong, vol ambitie, je wilt wat, en dan moet je onder een kinderachtige tirannie van een paar lullige onderofficieren, de helft van de dag sigaretjes zitten roken. Op je achterwerk, op de grond, tegen de muur. Tegen een dagvergoeding van 2.5 Eurocent….

    *

    Over de locatie van Vogelsang en vooral de Nazi-reputatie ervan, wisten we niets. Het heef zelfs geduurd tot het Internet dat vele jaren later kon vertellen, en ons vooral met veel foto’s kon veerrassen.

    Na de Bruine Nazi-Elite zal daar binnenkort de dienst uitgemaakt worden door de al even bruine Eu-élite. Met als oefenterrein voor de schietoefeningen Elsenborn of Lüdenscheid, ook al plaatsen waar het ABL de verslagen Duitschers is gaan bezetten….Waar, zo wisten de vrienden, de Deutsche Mädel met elkaar op de vuist gingen om voor een pakje sigaretten de straatliefde te bedrijven. Voor Engelse sigaretten glipten ze zelfs voor de hele nacht mee onder de draad nar binnen…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2492443/2015/10/16/Hitlers-eliteschool-en-heiligdom-voor-neonazi-s-wordt-opvangcentrum-voor-asielzoekers.dhtml

    *

     

    Hitlers 'eliteschool' en heiligdom voor neonazi's wordt opvangcentrum voor asielzoekers

    *

    In het 'Vogelsang'-complex in de Duitse Eifel, vlakbij de Belgische grens, werden de slimste jongeren opgeleid die later de leiders van het Derde Rijk zouden moeten worden. Het grootste nog bestaande nazigebouw wordt nog altijd druk bezocht en geëerd door neonazi's, maar zal binnenkort worden omgevormd tot opvangcentrum. Naar verluidt zullen nog voor de winter 1.000 vluchtelingen hun intrek nemen in de voormalige naziburcht.

    Het Volgelsang-complex moet een alternatief zijn voor de tentenkampen, die niet zijn opgewassen tegen het hevige winterweer dat wordt voorspeld.

    De Vogelsang-universiteit werd tussen 1934 en 1936 opgetrokken en Hitler voorspelde dat de school er zeker 1.000 jaar zou staan. De school leidde toekomstige nazileiders op en peperde studenten nazipropaganda in. Naar verluidt stierven 280 van de 400 Vogelsang-studenten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

    Gebruikt door Belgische leger

    Sinds 1945 werd de burcht gebruikt door het Belgische leger, maar tien jaar geleden gaf ons land het complex terug aan Duitsland. Duitsland wist lange tijd niet wat te doen met deze gift, gezien de zware geschiedenis die het terrein met zich meedraagt. "Deze oplossing zou een groot taboe kunnen doorbreken", zo stelt Gisela Walsken van de Duitse SPD-partij. "In het verleden werden commerciële projecten voor deze gevoelige plek telkens naar de prullenmand verwezen."

    "We moeten toch een plaats kunnen vinden met minder politieke bagage", zegt Joachim Stamp, woordvoerder van de Duitse liberale FDP-partij, die hevig weerstand biedt tegen de plannen om van het complex een opvangcentrum te maken. "Deze maatregel kan heel wat misverstanden veroorzaken", klinkt het.

    *

    UITLEIDING

    *

    Zo zo! En nu krijgt dat Arendsnest van Htiler zijn definitieve bestemming als toekomstig machtscentrum van de Nieuwe Meesters…

    Een en ander moet natuurlijk nog opgefrist worden. Want waar de ‘boeffers’ van het ABL zijn voorbij gekomen, zullen er wel kosten zijn. Ook moet een nieuwe witmarmeren vloer komen, met ingewerkte bidmatjes voor de kontheffers.

    Tenzij natuurlijk Pegida daar anders over denkt, als ze sterk genoeg zijn geworden om daar hun eigen triepen in onder te brengen….Zo dat ze weer kunnen zingen van Ercia, das kleines Blumelein….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-10-2015, 18:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2948

    *

    .

    .

    .

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Amerikaanse SS-soldaten, die in grote getallen aanwezig zullen blijven in het door Islammerij geteisterde Afghanistan om het Afghaans Leger verder te bekwamen in de edele kunst van het moorden door middel van het door Amerika op grote schaal verkocht wapentuig, forceerden met een pantservoertuig de voordeur van het Rode Kruis-zielenhuis dat door hen een paar dagen gleden werd plat gebombardeerd. Zij deden dat, om bewijsmateriaal te vernietigen. Een Ziekenhuis van de ngo van AZG, voegt DS daar heel stiletjes aan toe, daar waar bedoeld is Artsen Zonder Grenzen onder de bescherming van de Conventie van Génève.

    Niet alleen was het bombarderen een oorlogsmisdaad, het inzetten van tanks om in de puinen de bewijzen te vernietigen is daarvan de satanische voldoening.

    Of, zegt mijn slecht karakter, zou daar toch iets anders aan de gang zijn geweest bin dat ‘Ziekenhuis’ in Kunduz, dat de buitenwereld niet mag weten… Maar waarvoor de Amerikanen wel hun eer wilden vergooien?

    Geloof me: het ging daar niet om een spelletje whisten dat nog moest afgemaakt worden

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151016_01922598

    *

    AzG: 'Verenigde Staten willen bewijzen vernietigen na luchtaanval'

    *

    Een gepantserd voertuig van het Amerikaanse leger heeft donderdagnamiddag de ingang van het Artsen zonder Grenzen-ziekenhuis in het Afghaanse Kunduz geramd. Het ziekenhuis was twee weken geleden nog het doelwit van een Amerikaanse luchtaanval. AzG vreest dat het Amerikaanse leger bewijzen in het ziekenhuis wil vernietigen.

     

    Op het moment dat het legervoertuig de ingang van het ziekenhuis in Kunduz ramde, waren er nog leden van de ngo ter plaatse, onder wie de plaatselijke directeur, Guilhem Molinie. 'Hun onaangekondigde en gewelddadige binnendringen heeft het complex beschadigd, mogelijk bewijsmateriaal vernietigd en voor stress en angst gezorgd onder het personeel', zegt de woordvoerster van de hulporganisatie.

     

    De Amerikaanse delegatie heeft anderhalf uur onderhandeld met de ploeg van AzG, erop wijzend dat ze bevoegd waren om naar het ziekenhuis te komen in het kader van het Amerikaanse-Afghaanse onderzoek naar de dodelijk luchtaanval van 3 oktober. Uiteindelijk kregen de soldaten de toestemming, al moesten ze hun wapens achterlaten.

     

    De hulporganisatie reageert ontzet omdat er 'een akkoord is waarin staat dat AzG geïnformeerd moet worden bij elke nieuwe stap in de prodecdure'. Arsten zonder Grenzen eiste eerder een onafhankelijk onderzoek naar het bombardement op het ziekenhuis in Kunduz. Bij de aanslag stierven 10 patiënten en 14 werknemers.

    *

    UITLEIDING

    *

    Niet voor iets wordt er beweerd, dat de ergste SS-beulen, na de oorlog via het Franse Vreemdelingen Legioen, in de States als instructeurs werden aangesteld. Niet vanwege hun mooie ogen, maar vanwege hun doorgedreven kennis van weteschappelijk pijnigen van het menselijk lichaam teneinde inllichtingen te bekomen. Niet alleen ontliepen ze op die manier hhun terechte straf, maar in dat Vreemdelingen Legioen werden die eerst als helmden ontvangen. Van ‘rücksichtlos’ vechten en toch overleven wisten ze immers alles van. Zodanig dat hun onmenselijke praktijken om te martelen en te doden voor de Amerikanen toen als een ‘verriking’ werden ontvangen.

    Ziezo. Nu begrijpt iedereen, waarom de huidige volksverhuizing door de Overheid als een ‘verrijking’ wordt voorgesteld.

    Hallo Gutmenschen voor de Universele Rechten van de Mens: waarop wordt er gewacht om de verantwoordelijken voor deze dubbele en volgehouden oorlogsmisdaad voor het Hof in Den Haag te dagvaarden om hen te horen veroordelen tot de dood met de strop?

    Enne… last but not least: wat doen ‘Artsen’ nog in een platgebombardeerd ziekenhuis, zonder patiënten en zonder middelen, daar waar gezegd werd dat die zonder meer Kunduz zouden verlaten? Kunduz, ligt dat ver van Deenemarken, want ik zou, met de woorden van William Shakespeare willen zeggen: (Tjere is something rotten in the State of Danmark’….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-10-2015, 17:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2947

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Dit verhaal van ‘Jozef in Dothan’ (Vondel), het laatste uit het boek Genesis, komt zelfs voor in elke kinderbijbel, omdat het danig inspirerend werkt voor de volksverbondenheid.. Het is een beklijvende geschiedenis, die het waard maakt, om voor een paar avonden ‘Thus’ in te ruilen voor een kleine Bjbelztudie. Gewoon omdat méér Kennis en méér Kunst in geen enkel mensenleven misstaan.

    Naadloos sluiten dee eeuwenoude Bijbelverhalen aan op de oorlogssituatie in wat vroeger het Heilig Land werd genoemd, maar nu ‘Palestina’, of ‘De Westelijke Jordaanoever’ schijnt te zijn.

    Het avontuur van de Joodse jongen Jozef, die het van verlaten verstoteling tot Onder-Farao van Egypte opklom, heeft mij sinds mijn vroegste herinnering altijd voor ogen gestaan. Zij het eerder onbewust en op de achtergrond. Och, als U wilt, het was een druppel in de emmer van wat toen doorging als een goede opvoeding. Een verheven gedachte, niet om hem te evenaren, bijlange niet, maar om altijd en in alle omstandigheden, naar hoger en naar beter te streven. “Plus est en Vous’, in zekere zin. Zelfs als de omstandigheden U in de waterput midden in de woestijn deden belanden, zoals Jozef door zijn afgunstige broers overkwam, en toch bleef volharden.

    Tegenwoordig is een ‘goede opvoeding’ te meten aan de kennis van de DJ-wereld, de sporthelden van de dag, liefst gekleurd, sexuele avontuurtjes, computer animaties, festivals en vakantiebestemmingen.

    Zaken waar het écht om gaat, de toekomst veilig stellen, worden liefst zoveel mogelijk gemeden Want dan bestaan ze niet. Tenminste niet, tot ze, groot of klein, boven op Uw kop vallen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/2.41376?eid=1.2470007

    *

    Palestijnen steken tombe van patriarch Jozef in brand

    *

    In Nabloes op de Westelijke Jordaanoever hebben tientallen Palestijnen een belangrijk heiligdom in brand gestoken. De site is grotendeels vernield. Israël, maar ook de Palestijnse president Mahmoud Abbas reageren woedend.

     

    De "tombe van Jozef" is een klein heiligdom nabij Nabloes in het noorden van de Westelijke Jordaanoever. Vannacht werd de tombe aangevallen door tientallen Palestijnen en in brand gestoken. De Palestijnse politie kon de vandalen verjagen en de brand blussen, maar het gebouw heeft zware schade opgelopen.

    AP

     

    De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft de brand "totaal onverantwoord" genoemd en heeft een onderzoek bevolen naar de daders. Hij zal het gebouw laten herstellen op kosten van de Palestijnse overheid.

     

    De voorbije dagen is het geweld tussen Israëli's en Palestijnen opnieuw volledig uit de hand gelopen. Bijna dagelijks zijn er incidenten in en rond Jeruzalem. Palestijnen hebben er Israëli's neergestoken of met auto's omvergereden en werden daarop op hun beurt neergeschoten.

     

    Bij het geweld zijn de laatste dagen al meer dan dertig doden gevallen. De onrust sluimert al langer, maar kwam tot een kookpunt toen Israël de toegang to de voor joden en moslims heilige Tempelberg voor Palestijnen beperkte.

    Graf van de patriarch Jozef?

     

    De tombe van Jozef nabij Nabloes is een klein gebouw, maar is heilig voor joden, samaritanen, christenen en moslims. Het zou het graf zijn van de bijbelse patriarch Jozef, die volgens het verhaal door zijn broers als slaaf werd verkocht, in Egypte terechtkwam en daar uitgroeide tot de na de farao machtigste figuur. Hij zou daarna de joden in Egypte hebben opgevangen toen die op de vlucht waren voor honger.

     

    Volgens een legende zouden de joden bij hun vlucht uit Egypte zijn sarcofaag meegenomen hebben en begraven in "het Heilige Land". Daarvoor is er evenwel geen enkel bewijs en de tombe wordt pas in de 5e eeuw na Christus genoemd. Het huidige gebouw dateert uit 1868 en werd in 2000 -ook al bij rellen- zwaar beschadigd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Kan ik er aan doen, dat ik dit oud verhaal uit de rijke Joodse Geschiedenis een beetje weerspiegeld zie in het verhaal van de Nobelprijs winnaars?

    Weeral een ‘ongemakkelijke waarheid’ die in de mate van het mogelijke, dus uit alle machtn door het vuur moet vernieitgd worden. Of staat deze baldidadigheid voor veel meer? Voor bijvoorbeeld de vernietiiging van de Beschaving, omdat de Koran niets zegt over Joden die als een Farao Egyote regeerden lang voor de wiestijnrover Mohammed zijn ‘visioenen’ had?

    O, die Jozef was geen pedofiel? Hij stenigde geen vrouwen? Hij reed niet op bokken in de lucht om koppen af te saan? Hij was alleen een zeer knappe kop, en bijgevolg geen Isammer?

    Waar zat het verstand van die Egyptenaren, die Ra aanbaden en pyuramiden bouwden die gepland waren op de hemellichamen waar hun voorouders vandaan kwamen? Waarom aanvaardden ze een Zoon van Israël die thuis de God der Christenen aanbad?

    *

    Ja, inderdaad, allemaal veel te moeilijk voor halve wilden die daarenboven vanaf de geboorte gehersenspoeld zijn door Het Beest….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    17-10-2015, 14:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2946

    ***

    Zaterdag 17 oktober

    Zon 8u08-18u47

    H Ignaas van Antiochië

    *

    .

    *

     

    .

    .

    Errger dan de Swastika?

    *

    INLEIDING

    *

    Een tragische vergissing, of een duivels complot?

    Ik zou het helemaal anders zeggen: het was een duivelse vergissing. Een ‘vergissing’ die alleen maar van valse vrienden kan komen. Maar nu de waarheid stilaan aan het licht komt, is de gelegenheid daar om nogmaals de valsheid van de Leugenpers te belichten. In Afghanistan is inderdaad niet ‘De Taliban’ die de daar de dodelijke problemen veroorzaak, maar de Islammerij. Een ‘bewimpeling’ die zò uit de Koran kan komen, waar bedotten een der voorgeschreven veroveringstechnieken is. Dat vreemde ingevoerde woord is alleen maar een doekje voor het bloeden. Om de mensen naar Slinkxe traditie, nauw aansluitend met de Islammerij, een rad voor de ogen te draaien.

    Het Rusland van vòòr Poetin heeft op deze ‘Taliban’ inderdaad zijn tanden op stuk gebeten, en Amerika is er zich achteraf mee gaan bemoeien, voornamelijk om Moskou te kunnen insluiten. En nu geraken ze er niet meer weg, zeggen ze. Zeker niet uit eigenbelang, zege ze, maar om het Afghaanse volk te helpen. Al is hun eerste bedoeling, onveranderd overeind gebleven: hun legers vastgepind houden op een boogscheut van de Russische grens. Vandaar ook het vasthouden aan dat woord ‘Taliban’, waarvoor ze daar blijven om het inlands regeringsleger te leren vechten….zodat ze er altijd voort wapens kunnen aan leveren…

    Tsetjenië is ook zo’n geval. Ja Ja, het waren ‘Opstandelingen’ die die meer dan 400 schoolkinderen uitmoordden…. Dat die ‘Opstandelingen’ Moslimmers waren, die vochten voor de Sharia, mocht niet vermeld worden. Zou de mensen toen al teveel aan het nadenken kunnen gezet hebben…. Pas veel later kwam (voor de goede opletters) door, dat Tsjetjenië een ‘Heilige Oorlog’ aan de gang was/is.

    Had men van meet af aan overal over de ‘onlusten’ gezegd dat de schuld van al die aanvallen bij de Islammerij lag, dan had de wereld zich veel vlugger gerealiseerd dat er veel meer gaande was dan hier en daar een opstandje….

    Gevolg: ‘de mensen’ blijken nu ineens ‘Het Volk’ te zijn geworden, wat gewoon een zoveelste ‘ongemakkelijke waarheid’ is geworden….

    En toch doen ze verder. Zelfs een BDW in Antwerpen zal zijn Politie kunnen volstoppen met ‘allochtonen’ die dus op het gepaste moment hun snelvuurwapens zullen kunnen leegschieten op hun vrienden-agenten….

    Ja Ja, ook dààrin is het grote Amerika het grote voorbeeld….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151015_01921610

    *

    VS wisten dat te bombarderen gebouw in Kunduz ziekenhuis was’

    *

    De Verenigde Staten wisten dat het gebouw in Kunduz dat zij gingen bombarderen, een ziekenhuis was. Dat heeft Meinie Nicolai van Artsen Zonder Grenzen (AZG) gezegd aan het Amerikaanse persagentschap AP.

     

    Volgens AP hebben de VS de dagen voorafgaand aan het bombardement op het AZG-hospitaal inlichtingen over het gebouw verzameld en waren zij tot de conclusie gekomen dat de medische faciliteit een ‘uitvalsbasis voor een Pakistaanse agent die activiteiten van de taliban coördineerde’ was. Volgens AZG was in het hospitaal geen taliban of wapen aanwezig.

    Nocolai maakte duidelijk dat alles wijst op een intentionele aanval. Het ziekenhuis werd op 3 oktober vijf keer op een uur tijd bestookt door een C-130-bommenwerper, ondanks de noodoproepen van het AZG-personeel. Er vielen 22 doden en 37 gewonden.

     

    Indien de intentionaliteit hard kan worden gemaakt, kan het bombardement als een oorlogsmisdaad beschouwd worden.

     

    Donderdag besloot Washington een vervolg te breien aan de 14-jarige aanwezigheid van VS-troepen in Afghanistan. De VS hopen dat de partners van de Navo opnieuw hun duit in het zakje doen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Vijf keer door een zware C-130 een uur lang de volle laag krijgen, met overal op daken en miren het levensgroot Rood Kruis, bescgermd door de Conventie van Génève waarvoor zelfs de SS-nazi’s respect hebben gehad: een oorlogsmisdaad met vee voorgaanden, eigen aan de onoverwinnelijke Amerikaanse Air Forsigheid.

    Is het nodig hier te herinneren aan het lot van de stad DRESDEN, in de laatste uren van WO II? Dagenland fosfoorbommen, tot zelfs de kasseistenen in de straten brandden…. Dresden: een stad internationaal geseind als vol vlctelingen zittend…..

    Maar het Internationaal Tinbunaal in Neurenberg, oder leding van de Amerikanen, zag alleen de overwonnen Nazi-kopstukken, waaronder Rudiolf Hess, die ze o ironie! al vele jaren in Engeland gevangen gehouden hadden. Zijn misdaad? Meegelolpen te hebben aan de voorbereidingen van een aanvalsoorlog….. Iets wat niet één Amerikaan ooit zou durven doen….

    Wacht hen, voor de gebeurtenissen in Kundz, nu ook het Internationaal irkigstribuneel in Den Haag? Zal Obama, geboeid uiteraard, voorgeledi worden? Krijgt hij, net zeoals Herlman Goering, die ook nogal wel burgers gebombaeerd heeft, ook de strop?

    Of zal hij, zoals Heinrich Himmler, als hoofd van de SS, kiezen voor de zelfmoordpil?

    Als ‘Staatshoofd’ van een criminele Natie, zou hij eerder tussen vier muren, een pistool in de hand gedrukt krijgen, waarvan de loop perfect past tussen zijn kiezen? Hetg grote verschil tussen Hitler en Obama, is alleen dat Hitler tot op het laatst op handen gedrgen werddoor zijn Volk en dat Obaa voor eeuwig werdlwijd zal herinnerend worden als de slechtste President ooit van de USA.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-10-2015, 09:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2945

    ***

    Vrijdag 16 oktober

    Zon 8u06-18u49

    H Gallus

    Sint-Gallen laat soms de sneeuw al vallen

    *

    .

    *

    En als wij nu eens de Groenen zouden steunen….

    .

    .

    .

    Om voortaan geen enkele boom meer te rooien….

    *

    INLEIDING

    *

    Wie het nog begrijpt, mag ‘t me zeggen. Eerst dacht ik, de mensen van de VRT eisen het ontslag van de Hoofdredacteur, omwille van dat uitgezonden collaboratie verhaal over de criminele drugverslaafde crimineel en Jihadist Delefortriie, maar dat is verdorie glad verkeerd: ze eisen zijn ontslag omdat hij dat schandaal heeft laten wissen.

    Duidelijker kan niet meer: de Media en de TV in het bijzonder, dragen thuis definitief de kopvodden, de lange tabbaarden en de haatbaarden van de Islammerij. Alleen houden ze dat nog privé.

    Moest ik op deze blog schrijven, niet over het heden of over de toekomst, maar over een ver verleden, dat gezien deze evolutie het spijtig is dat de Duitsers niet alleen begonnen zijn aan die onzalige WO II, maar dat ik het vooral spijtig vind dat ze die hebben verloren, dan zat ik een paar uur later met Interpol op mijn hielen om mij achter de tralies te draaien. Maar toen was, na een paar weken van extreem geweld, de oorlog voorbij. Europa zou andere grenzen hebben gehad, en in plaats van verder te willen vechten, zouden de Yankees platte broodjes zijn komen bakken om reden van al even platte commere. Misschien dat wij Vlamingen dan zelfs onder de naam ‘Gross Flandern’ van uit Den Haag, Brugge en Antwerpen, zaken hadden kunnen doen met heel de wereld…..

    Maar de Rechter zou onverbiddelijk zijn geweest, vooral als ik daarbij had gevoegd, dat Dolf-met-de-Snor zo geen snul zou zijn geweest, om zijn loepzuivere Duitse Arische Ras van übermenschen te laten overstromen met achterlijke woestijnbewoners. Het kot zou te klein geweest zijn. En nochtans zou dat zo geweest zijn, en waren wij, Vlamingen, er heel wat beter van af gekomen in het Europa van De Nieuwe Orde (*), daar waar we nu onderworpen zijn aan De Nieuwe Wereld Orde….

    *

    Ik heb me dus niet van vijand vergist: alleen heb ik hem zwaar onderschat. Maar hem in de wind aan de hoogste takken van de hoogste bomen willen zien bengelen, is blijkbaar nog veel te zachtzinnig.

    Kijk, gisteren was ik hier even aan het dagdromen over de Toekomst van Vlaanderen in een Vrije Zelfstandige Republiek. Maar vandaag smeek ik de Hemel om er vaart achter te zetten. Wij willen een welvarend Vlaanderen, vrij langs boven en langs onder van de rode onderkruipers, zij die bij de repressie de besten onzer wapenbroeders vermoord hebben. Voor 1.000 keer minder dan wat die bende Slinkxse smeerlappen vandaag doen.

    *

    Ergens las ik in de Krantenkoppen, dat een gewone burger op een druk kruispunt het verkeer regelt. Ik weet niet het hoe? noch het waarom? Maar dàt is wat op grote schaal moet gebeuren: het Volk dat de plaatselijke bewindvoerders aan kant stelt, om zelf de teugels in handen te nemen. En daarbij vooral niet al te zachtzinnig te werk gaat.

    Het zou een niet mis te verstaan signaal zijn voor al die gelukzoekers: afgetroefd te worden waar ze ook nog maar een tipje van hun gezicht laten zien. De weinige goeden moeten het dan maar bekopen voor de duizenden slechten. Want het is beter dat dit het nu en op een humane maner gebeurt, dan dat zij dat aan ons zouden aandoen, maar, de Islammerij kennende, op een totaal inhumanie manier.

    PS

    Positief zijn ten overstaan van De nieuwe Orde, is een term uit vele vonnissen tegen ‘collaborateurs’ in de onzalige repressie-tijd. Het is zelfs tot op de huidige dag nog altijd de hoofdreden voor veel broodroof, dat in opvolging van de executiepaal is gekomen. Alleen Cruella Onkellinx, Laurette Mitrailette, is daaraan ontsnapt, doordat haar familie achteraf Extreem Slinkx is geworden, en uitgeweken is naar Wallonië….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     

    Chaos op de VRT-nieuwsdienst: neemt hoofdredactie straks ontslag?

    *

    De VRT-hoofdredactie staat onder grote druk om ontslag te nemen. De redactieraad van de nieuwsdienst kwam deze middag bijeen en heeft een motie van wantrouwen ingediend tegenover directeur informatie en hoofdredacteur Luc Rademakers bij VRT-CEO. Leo Hellemans, bevestigen bronnen aan De Morgen. De vier andere hoofdredacteurs hebben daarop beslist Rademakers te steunen en hebben zelf hun ontslag ingediend.

    Directeur informatie Luc Rademakers stond iets na vieren klaar om een mededeling te doen aan de redactie, maar die werd uitgesteld toen hij telefoon kreeg. "Het is heel gênant, maar communicatie wordt uitgesteld", verklaarde hij.

     

    Het is onduidelijk of Rademakers zijn ontslag ging aankondigen. Volgens verschillende bronnen wil VRT-directeur Hellemans dat tegenhouden.

     

    Op de vloer is er momenteel veel chaos. De steun voor Rademakers en vooral Björn Soenens, de hoofdredacteur van Het Journaal, is echter klein. Hellemans en de redactieraad zitten momenteel samen om te kijken wat er nu moet gebeuren.

    Op de redactievloer van de VRT is de onvrede over hun bazen de laatste dagen alleen maar gegroeid na de publieke veroordeling van Bart Schols na zijn interview met een ex-Syrië-strijder in De afspraak.

    "Emmer der vernederingen"

    De hoofdredactie stuurde diezelfde nacht nog een persbericht waarin stond dat "het interview niet beantwoordt aan de journalistieke normen van VRT Nieuws" en verwijderde het interview van zijn website.

    Een nieuw persbericht van gisteren, waarin het vertrouwen in Bart Schols en De afspraak wordt bevestigd, wordt gezien als subtiele schuldbekentenis van de hoofdredactie. Journalisten blijven kritisch staan tegenover hun hoofdredactie. "De emmer der vernederingen is vol", omschreef een bekend journalist het ongenoegen.

     

    Eerder spraken heel wat journalisten al de onvrede over de aanpak van hun hoofdredactie uit. "Een eigen man zet je niet voor het vuurpeloton", schreef Kobe Ilsen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Wat was dat nu ook weer, als iemand zegt dat ‘de Rubicon is overgesdstoken’…. Gemeetebesturen die de Overheid weerstaa! Veel minder asielzoekers op hun grondgebied, geen trajectcontole op hun grondgebied, waarvan zij de lasten, maar de Schatkist de baten opstrijkt… Zelf voor politie spelen. Zemf de ‘sociale cotre’’ op de buurt opdrijven…De opgedrongen ‘centra’s’ belegeren….

    Anders gezegd: dank zij de Islammerij is dit het begin van een bugeroorlog…. Waarbij, net als in Oostenrijk, de Heren Politici hun valies al hebben klaar staan….

    Wel, hier is er dan niet één Rubicon over gestken, maar vele Rubicons ineens. Hier is op die manier de kleur bekend, niet alleen voor de eigen inteelt zoals de Media, (wat ons al heel lang niet meer deert), maar hier is openlijk de kleur van de haat gekozen, het gif-groen van de Islammerij. Allahu Akbar is ons totaal vreemd. Heil Hitler ws tensloote nog iets van bij ons…. Of hoe een dubbeltje rollen kan….

    Ja, wat is anders de hetzze rond die Delefortrie eigenlijk? Als van ouds, is alleen het Vlaams Belang de enige politieke partij die de handschoen durft op te nemen. Gottekes nee, geen klacht tegen dat schorremoire van de TV, maar tegen de Jihadst in persoon. Nu zal de wereld weten, dat het om een verlopen gedrogeerde straatcrimineel gaat. De soort die uit het Eigen Volk stammend, als ‘Bekeerlng’ de Islammerij omhelst, omdat diet hem toestaat zijn liederllijk leven voort te zetten. Om in naam van dat ‘Geloof’ ongestraft mensen te martelen en te doden….

    Anders gezegd, met een term uit de pakbonderij, hij is een ‘vrijgestede’ die aan niemand verantwoording vershuldigd is. Enfin, iemand naar het beeld en de gelijkenis van Het Beest…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

      






    16-10-2015, 12:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2944

    *

    .

    .

    *

    .

    .

    Komen ze terug, scherper dan ooit?

    *

    INLEIDING

    *

    Ik begin zo stilaan te begrijpen waarom Yves Leterme, ooit na Martens en DeHaene, het laatste boegbeeld van de Tsjeven, ver, zo ver als mogelijk, weg blijft van de Coburger politiek. Het is zelfs zeer waarschijnlijk dat dit geschiedt op bevel van ‘Hogerhand’. Om dat te begrijpen, volstaat het de lichaamstaal van Kawouter Beke aandachtig te bekijken… Of de Peeters even bezig te horen, liefst met gesloten oogleden…. Daar is een speech vol kemels van Mandoline Rutten zelfs nog indrukwekkender bij dan het Hooglied van Koning Salomon.

    Volgt U even mee: de Tsjeven zitten tot over hun oren in de stront, ze zijn uitgeput aan voormannen of voorvrouwen, het zijn een troep tweede keus politiekers geworden, die zich wanhopig aan de Macht vastklampen. Het Scip van Staat va de Belgica maakt zwaar slagzij en heeft als voorvechters alleen nog een troep gekleurde ballenshotters van zelf verklaarde wereldklasse.

    Enne, BDW wéét dat. Hij weet het zelfs maar al te goed en zint hij dus op… verandering.

    Weet U nog, dat Yves Leterme ooit tegen hem woordbreuk moest plegen, omdat de Tsjeven toen geen heil zagen in zoveel Flaminganterij? Zij hebben daar immers de kans gemist om samen Geschiedenis te schrijven…. dus is BDW alleen verder gegaan en zwerft YLT nu ergens in wijde banen omheen de Aarde….

    De rest kunt U zelf invullen… Uw glazen bol is misschien beter dan de mijne….

    De Tsjeven zullen zeker, bij gebrek aan beter, deze satelliet als reddingsboei grijpen, om daarmee, eens te meer, enerzijds en anderzijds, het land Coburgia te proberen vooralsnog te redden…Een manoeuvre waarmee de Sossen nog amper in staat zijn om het te laten gebeuren. Voor Krombeen blijft alleen ’t Vistraptje ii Oostende om daar met verse ‘levaert’ te staan leuren….

    Ik denk dat ten eersten den Ief uit ander en beter hout is gesneden, en ten tweeden, dat BDW zich geen twee keer zal laten in de luren leggen. Vooral niet nu hij om zo te zeggen, de lakens uitdeelt. Of ons eigen Vlaams Belang daar voordeel zal kunnen bij doen? Hangt af van het tijdstip waarop de EU helemaal in scherven zal zijn gevallen, of in de strijd het onderspit delft tegen de Jihadsten.

    Met het VB om de spits af te bijten, zou het duo YLT-BDW inderdaad Geschiedenis kunnen schrijven…. Antwerpen het hoofd, en de West Vlamingen de vuisten: Mein Liebchen was willst du noch mejh?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/economie/opnieuw-financieel-lijk-uit-de-kast-bij-dexia-a2490677/

    *

     

    Opnieuw financieel lijk uit de kast bij Dexia

    *

    Een uitspraak van de Hoge Raad der Nederlanden, de tegenhanger van het Belgische Hof van Cassatie, zadelt Dexia in de al lang aanslepende aandelenleasezaak op met een nieuw verlies dat in de tientallen miljoenen euro's kan lopen. Dat schrijft De Tijd. De krant herinnert eraan dat de Belgische staat voor tientallen miljarden borg staat voor de restbank.

     

    De aandelenleasezaak achtervolgt Dexia al jaren, nadat het in 2000 de contracten (geld lenen om te beleggen, nvdr) overnam van Bank Labouchere. Toen de beurzen kort daarna kelderden, verloren tal van Nederlanders hun geld. Zo'n 15.000 gedupeerden weigeren zich neer te leggen bij een regeling: ze eisen hun geld terug maar Dexia verklaarde hun claim verjaard.

     

    Een arrest van de Hoge Raad stuit nu in één geval die verjaring. Maar ook andere gedupeerden kunnen daar hun voordeel mee doen. Volgens Simon Zuurbier, de woordvoerder van de belangenvereniging Leaseproces, komen nu "enkele duizenden" beleggers alsnog in aanmerking voor een vergoeding. De gemiddelde schade per belegger bedraagt zo'n 10.000 euro.

     

    In mei velde de Raad bovendien een ander arrest waardoor Dexia meer rente moet betalen op schadevergoedingen. En begin 2016 volgt een arrest over de aansprakelijkheid van de restbank voor de tussenpersonen die leasecontracten verkochten. De Nederlandse factuur, nu al vele tientallen miljoenen groot, kan dus nog oplopen.

    *

    UITLEIDING

    *

    *

    Jaja Jaja, de Dikke van Diksia, beiden, de man én de Bank, bijna ‘onzaliger gedachtenis’… De beelastingbbetaler zal de ekening wel betalen! Maar of de 800.000 Arco-spaarders nog altijd voor Leterme en de Tjeven zullen blijven stemmen? Ach Beekseke, arm kawoutertje toch! Wat zal men U nog allemaal aanden?

    À propos: heeft U op de webzijde van ’t Iepers College de Oud-Leerlingen gezien die daar opgevoerd worden? Zelfs Hugo Verriest wordt nog (als ‘Principaal’), vermeld. Vooral hun eigen beschrijving in ‘Home’ voor wat ze als ‘opvoeders’ stazan, spreekt boekdelen. Der Oud’ren Fierheid is alleen een beetje bonter gekleurd. Een aangevuld met de allernieuwste begrippen….

    Nu vraag ik mij meteen af, of ik als Oud Leerlingske naast al die beroemdheden, daarover fier moet zijn, of juist niet. Gelukkig is mijn vaderstadn van nu in niets meer te vergelijken met het Tsjevennest van vroeger. Daaar leven zelfs katjes die niet met handschenen aan te pakken zijn. Het zijn Vlamingen van de Oude Stempel, en die YLT is er ene van….. Heeft hij mij persoonlijk nog geschreven, enkle jaren terugn tozen hij net Premier was geworden… Of is het, omdat hij in mijn straat woont, waar ik jarenlang doorheen heb gelopen naar de Lagere School? Ach, Hoe groen was mijn dal…. Veel groener en mooier dan die Engese heimatroman van Richard Llewelyn uit mijn colletijd…

    Weet U nog? …’Alins enfants de la Patrie-e’……. op de trappen van de Sinte Goedele? Even nadenken, en U komt zò biij de Tjevenloze Valaamse Leeuw…

    PS

    Wazt schreef ik daarjuist? Het Vlaams Belang als voorvechters in de Eerste Vrije Vlaamse Republiek onder het duo YLT/BW?? Dat Antwerpen de kop was; en de West Vlaming de vuisten?! Precies de dag dat het VB aangevallen wordt in de persoon van zijn woordvoerder (zo belachelijk als het groot is) komt de van oorsprong Bruggeling Fip DeWinter als enige met zijn klacht tegen Delefortrie, de jihadist-bakkersgast, en met een Wetsvoorstel omm, net als in Frankrijk, goedpraten van de jihad en sharia strafbaar te stellen.

    Wablieft er U: net als in Frankrijk! En dat weten we pas nu! Volgens mij is dat genoeg om heel de Pers, tot en met Het Parochieblad, een maandenlang verschijningsverod op te leggen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-10-2015, 17:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2943

    ***

    Donderdag 15 oktober

    Zon 8u05-18u51

    H Theresia van Avila

    Met Sint-Treze vallen de leste beze...

    *

    15/10/732: Verjaardag van weer eens een schitterende overwinning door Karel Martel bij de Slag bij Poitiers (Midden Frankrijk), op de legers van Mohammed, amper 100 jaar na diens spectaculair optreden in Mekka. Toen al was de Islammerij dus een virus dat sneller gebieden verovert dan ebola dat dezer dagen kan.

    Deze bijdrage stond hier gisteren al te lezen, maar kan niet genoeg herhaald worden. Het is een nagel die nooit diep genoeg kan ingeklopt worden! Want had Karel zijn marteau wat harder laten neerkomen, dan was er al die tij niet eens een Islammerij-probleem geweest. En zouden miljarden mensen al die tijd in vrede en vriendschap kunnen leven hebben. Dan zouden de woorden ‘sharia’ en ‘Jihad’ nooit hebben bestaan…

    *

    .

     

    *

    .

    Voor meer uitleg: zie onderaan…..

    *

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Hieronder krijgt U een schoolvoorbeeld van Schandardisering van gazettenfreaks: vaag, voorbarig en vooral wensdromen beschrijvend als rees veroverde velletjes op hun zolder.

    Ja Ja; een negende van de 1.800 ‘kandidaten’ zullen volhouden. Zonder na te denken over de juridische gevolgen… Een negende op 1800, is dat veel minder dan 10%??? Enne, zijn die Gutmenschen soms geen ‘Nieuwe Belgen’ die Islam landgenoten van hen willen bijstaan? We hebben er het raden naar. Maar vermits dat detail ontbreekt, weten we al genoeg…. Vroeger dacht ik dat ‘Belg zijn’ een scheldwoord was. Nu weet ik het zeker!

    Och, ze doen maar. U schrijft toch ook ’n paar lezersbrieven om U te informeren hoeveel lezers die poepgaais (*) nu weer zijn kwijtgespeeld?

    (*) Het woord ‘poepgaai’ staat niet in de Dikke Vandaele. Het is gewoon een ander woord voor ‘kalisse Klutser’, maar veel welsprekender dan het flauwe ‘onnozelaar’ dat iedereen begrijpt. Zelfs zij die kalisse klutser zijn….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    1.800 gezinnen willen vluchteling opvangen

    *

    Al meer dan 1.800 gezinnen hebben zich via Pleegzorg Vlaanderen bereid getoond om vluchtelingen in huis te nemen. Een aantal waarvan niemand durfde dromen.

    ‘Deze interesse heeft ons volledig overdonderd’, zegt woordvoerder Niels Heselmans. ‘Ons project loopt nog maar sinds 3 september. Maar het toont aan dat heel veel Vlamingen de vluchtelingen een warm hart toedragen.’

    De overgrote meerderheid van de kandidaten, zo’n 1.400 gezinnen, wil een niet-begeleide minderjarige opvangen. De rest neemt liever een volledig gezin in huis.

    ‘Op basis van ervaring vermoeden we dat op het einde van de rit ongeveer een negende van de kandidaten dat ook effectief zal doen’, zegt Heselmans. ‘Maar we hopen natuurlijk dat dit aantal hoger zal uitvallen. Dit is een alleenstaand, erg zichtbaar project. En bovendien is de vluchtelingencrisis brandend actueel.’

    Heel jonge kinderen

    In 2015 vroegen tot dusver al meer dan 1.388 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen asiel aan in ons land. En maar liefst 482 van hen deden dat in de maand september.

    Bovendien worden de kinderen ook almaar jonger, stellen opvangcentra voor niet-begeleide minderjarigen vast. ‘Tot voor kort was 10 jaar de absolute ondergrens, maar vandaag komen ook veel jongere kinderen alleen aan in Vlaanderen’, zegt Heselmans.

    *

    UITLEIDING

    *

    In de plaats van die Meneer Herreanans, zou ik best meteen een goeie Advocaat onder de arm nemen. Want: wat als het ergens misloppt, enhet ontvangstgezein moet opdraaien voor de ‘minderjarige’ die amok maakt, en zich richt tot de aanstokers?

    Ja Ja, Herremanske, ‘vlcuten kan niet meer’….

    Want in het andere gaval, als de ‘Intifada’ losbreekt, zal men U als eerste wel vinden. Ge hebt namelijk vijanden van hen, want gevlucht voor de zegeningen van de ISIS, in huis opgenomen, in plaats van hen een mes in de borst te planten….

    Heet zoizrq niet om tussen twee vuren te zitten?

    Veel geluk, poetewaaoer! En nog veel chance met Uw gazet!

    *

    PS

    Waarom ik nogmaals zo uitvoerig terugkomen op Lepanto? Wel, zoëven zocht ik (zonderaanwijsbare reden…) naar de website van mijn voorvaderlijk Sint Vincentiuscollege in Ieper. Nee, nee, zei Google: dat is nu tout court ‘He College’ geworden. Diene Heilige heeft het zeker laten afweten? Zestig jaar geden moesten wij daar de zondag nog naar de Hoogmis en naar ’t Lof. Een meisje bekijken op straat, stond gelijk met ‘buitenvliegen’. Nu is alles daar van biven tot onder ‘gemengd’ en de kapel ziet er langs binen uit als een festivalpodiul. De lijst met Oud-Leerleingen nochtans is indrukwekkend. Maar als dat zo zal blijven? Zie http://www.collegeieper.be/site/toppage.php?topid=1&topopennivid=1&topopenid=1&topnivpla=0&meth=gt

    Het is dus veel meer dan alle hens aan dek om de ontkersteing van Vlaanderen een halt toe te roepen. Of is het al veel te laat?ç Als zelfs al het groene hout….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-10-2015, 15:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2942

    *

    .

    *

    .

    Brood en Spelen, totterdood….

    *

    INLEIDING

    De dictatuur van Schots, Scheef en Slinkxs, ook in Nederland. Via deze link kunt U hier enkele lijnen verder een gevecht van ‘Allen tegen Één’ volgen in Den Haag. Ik hoef hen echte aan niemand meer voor te stellen. Want straks zal de hele wereld hem kennen. Hij wordt trouwens al jaren door veiligheidsagenten beter beschermd, dan de persoon van de Minister-President.

    https://youtu.be/1xP9twIbLrw

    Het is een spetterend debat, waarvoor ik in gedachten voor hetzelfde geld Filip DeWinter of Tom van Grieken zie gekruisigd worden, omdat ze, net als Geert Wilders, het Land hunner Vaderen willen behoeden voor de totale Islamisering. Want ook zij weten, en de meeste mensen weten dat ook, dat Islamisering, zoals in Syrië, gelijk staat met dood en vernieling. Zo’n mensen zijn onze schildwachten, zodat er geen zaken meer kunnen gebeuren, zoals die zich nu al in de Duitse steden voordoen: groepjes ‘blijvelingen’ met stokken en staven gewaande in groepjes in de straten, scanderen dat zij als God de grootste hebben.

    *

    Maar zolang er geen windhoos door het politie landschap is gegaan en de schuldigen, in hoofdzaak de EU-tirannen, niet in de wind aan de takken van de hoogste bomen bengelen, zijn we niet veilig.

    Al onze waarschuwingen vervliegen ondertussen met de wind, en straks staan enkele bruine buurjongens, uit Uw eigen straat (waaronder die Michaël Delefortrie van vorig stukje), voor U en in een flits ziet U nog de zwarte ISIS vlag achter hen. Maar dat is wel het allerlaatste wat U op deze aarde nog hebt kunnen zien….

    Zij zullen achteraf, net zoals de Nazi’s deden, Uw huis opeisen om er rustig Uw bankrekening leeg te plunderen. En als ze dan weer verder trekken, wordt huis en inboedel in de fik gezet.

    Kijk, Geert Wilders heeft dat in Den Haag allemaal nog net niet gezegd. Hij wil ze alleen allemaal weg. Want zegt hij, ‘Genoeg is genoeg’. Waar ik aan toevoeg: ‘Zelfs één is er een teveel’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Eerste groepen ‘Allahu Akbar’ migranten trekken met stokken Duitse steden in

    *

    Opstand in CDU: 126 politici ondertekenen brandbrief om grenzen te sluiten, bondskanselier Merkel weigert – Schoolkinderen bewust blootgesteld aan smerige, ziekmakende toestanden door hen te verplichten asielzoekerscentra schoon te maken

    Complottheorie wordt waarheid: Het ministerie Sociale Zaken van Beieren erkent dat slechts 36 van 26.000 onderzochte migranten recht hebben op asiel. 99,8% is illegaal, maar mag gewoon blijven (7)- wij vermoeden voor het in opbouw zijnde islamitische terreurleger.

    *

    In Duitsland trekken de eerste groepen ‘Allahu Akbar’ schreeuwende migranten bewapend met stokken en stalen staven de steden in ((hier een filmpjeuit de stad Celle, boven Hannover). Ze luisterden nu nog wel maar de politie, maar straks, als het er geen tientallen, maar honderden of zelfs duizenden zijn? Het zijn hoe dan ook de eerste voortekenen van een massale terreurvloedgolf die straks ook bij ons van start gaat. Gaan de grenzen dan nu eindelijk wél dicht? Natuurlijk niet, want dit is zoals u weet precies wat de gevestigde orde met Europa van plan is.

    Merkel trekt zich niets aan van 126 partijgenoten

    Vorige week waren het er 34, deze week al 126: politici van de CDU die in opstand komen tegen hun eigen bondskanselier. In een brandbrief eisen ze dat de Duitse grenzen onmiddellijk worden gesloten voor vluchtelingen die al eerder door veilige landen zoals Oostenrijk zijn getrokken. ‘Dat moet minstens gedaan worden zolang de Schengen grenzen praktisch open zijn en de andere Schengenlanden hun verplichtingen niet nakomen.

     

    Angela Merkel wijst zoals verwacht kon worden de eis van de hand, want nu ze eenmaal van start is gegaan met de totale ondermijning, ontmanteling en vernietiging van de Duitse en Europese samenleving door de islam zal ze daar niet mee stoppen voordat dit globalistische doel –hoogstwaarschijnlijk al over een jaar of 5, als ze alleen al in eigen land tussen de 10 en 20 miljoen moslims heeft toegelaten- is bereikt. (2)

    Partijgenoten kenschetsten de fractievergadering gisteren als ‘gedenkwaardig’, omdat het nog nooit eerder was voorgekomen dat Merkel vrijwel voortdurend heftig werd tegengesproken. Op de vraag van Merkel ‘geloven jullie nu echt dat wij de vluchtelingen aan de grens kunnen terugsturen?’ hadden meerdere afgevaardigden tegelijkertijd luid ‘JA!’ geroepen, waarop er spontaan applaus van de rest volgde. (6)

    Maar 19% wil grenzen openhouden, 1 op de 3 wil dat Merkel aftreedt

    Volgens een representatief onderzoek van YouGov vindt inmiddels 56% van de Duitsers dat er teveel migranten in Duitsland worden toegelaten. Slechts 19% is van mening dat de grenzen gewoon open moeten blijven en er nog meer kunnen komen.

    In de opiniepeilingen verliest de CDU bijna iedere keer een procent, maar is met 38% nog wel de grootste. De immigratie-kritische AfD heeft in Oost Duitsland inmiddels 9% en in Beieren, waar al honderdduizenden moslimmigranten aankwamen, 13%. (3) Uit een peiling van Focus Online bleek dat 1 op de 3 Duitsers zo boos zijn dat ze vinden dat Merkel moet aftreden (8).

    Duitse schoolkinderen bewust blootgesteld aan gevaar

    Ondertussen gaat de gevestigde orde onverminderd verder met het vernederen en in gevaar brengen van Duitse autochtonen, zelfs van kinderen. Terwijl bekend is dat tal van migranten besmettelijke ziektes met zich meedragen en er bijna overal een ontzettend smerige bende van maken*, wilde het departement van Onderwijs in Kiel 13 en 14 jarige kinderen van een middelbare school in Lübeck verplichten om een lokaal asielzoekerscentrum schoon te maken. Ouders reageerden woedend op het bizarre plan, dat ook voor andere scholen moet gaan gelden. (4)(5)

    * Hier een filmpje uit Augsburg, waar migranten hun afval gewoon vanaf de balkons van hun met voorrang verkregen woningen op straat gooien.


    Xander

    (1) YouTube (via Infowars)
    (2) Focus
    (3) Frankfurter Allgemeine
    (4) Russia Today
    (5) Infowars
    (6) Die Welt
    (7) Socialministerium  Bayern (via Hartgeld)
    (8) T-Online

    *

    UITLEIDING

    *

    Maar zie, als de nood het hoogst is, is de redding nabij. De helleduivels zullen immers nooit opgewassen zijn tegen onze Rode Duvels. Daar valt zelfs het voltalllige belgicistische parlement in de Kamer voor op de knieën (gelukkig niet de Vlamingen), omdat La Cruella dat even vraagt. Juist die, de kleindochter van een veroordeelde Limburgse collaborateur! Ja, zo ver is de Slinkxse Tjeefss-Groene Elite reeds aan het inkrimpen, dat er alleen nog de bontgekleurde Koning Voetbal rest om Coburgia het leven te doen rekken….

    Maar om de eer aan zichzelf te houden en de handdoek in de ring te gooien, zijn ze niet alleen te laf, maar veel te bang om hun luxe leventje op te geven…

    Ook kan Coburgia, mocjht dat nodig zijn om het land te redden, AB Inbev in de strijd gooien, de grootste biermakers ter wereld.

    Die twwe smaen, voetbal en bier, onder het commando van Philips I van Sexen Coburg Gotha, zijn onov erwinnelijk. De Leider omdat hij bang is dat als de Islammerij doorbreekt, het dan gedaan is met de Goddelijke Griekse mannenliefde, en Inbev omdat Moslimmers wereldwijd het drinken van bier zullen verbieden. Blijft over: de Islammerij, niet vanwege die enige twee mnotheïstische godsdiensten, maar verenigd op de grasmat die ze broederlijk delen.

    Blijfven dus met klank over: de Rode duivels, maar die zijn toch met een fluitje van een cent gemakkelijk voor fortuinen te verkopen…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    15-10-2015, 11:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2941

    *

    .

    *

    .

    Jihadist Michael, alias ‘Younes’ Delefortrie

    *

    INLEIDING

    Wat wij op onze blogs met velen altijd al geschreven hebben over de ZIEKELIJKE Verkochte Media in Vlaanderen, geraakt nu stilaan ook bekend tot ver in het buitenland. Waarbij de TV de hoofdvogel heeft afgeschoten met een interview dat er ver over is, maar verder alles gewoon gelaten wordt zoals het was. Teruggekeerde Syrië-strijders zin in ons land nu echte helden, hé!

    Een rare ‘oorlog’ is het daar in Syrië en in Irak. Met ‘vrijwilligers’ van vooral uit het Westen, die komen en gaan. Precies een opleidingskamp om oorlogservaringen op te doen, die dan op het gepaste moment hun nut elders zullen kunnen bewijzen. Bij ons, en in de Buurlanden, bijvoorbeeld.

    Wat ’n wereld van verschil met onze eigen vroegere Oostfrontstrijders, die toen ze terugkeerden als de oorlog was gedaan, als straf door hun eigen ‘Vaderland’ tegen de muur werden gezet…Waardoor we mogen besluiten, dat er minder risico is in verre vreemde landen elkaar te gaan doodschieten, dan ook maar één vinger uit te steken tegen het ‘Goddeloos Communisme’….

    Enfin, in de onderaan bijgevoegde video kunt U kennis maken met deze lieve buurjongen. ’t Is er ene van bij ons, een soort ‘bekeerling’ die vroeger, toen hij nog Michaël en geen ‘Joures’ heette, die (zeer ongelukkig voor hem als aanbidder van Het Beest), een lesbische zus schijnt te hebben.

    Probeert U maar eens een valse naam te dragen zonder meteen beschuldigd te worden van valse naamdracht.

    U leest hieronder ook iets over de Jodenvervolging, waarover zogezegd helemaal totaal niets positiefs mag gezegd of zelfs maar gedacht worden. Ja Ja, maar voor hoe lang nog? Joden worden weeral in de media behandeld als Het Vlaams Belang: ook die krijgen slechts aandacht, als er negatief of lacherig over kan gedaan worden. ’In de maling nemen’ – ‘voor de zot houden’ – ‘er de draak mee steken’, en h het eindigt met slogans op de muren Juden Raus. En dan nog liefst door de schouw.

    *

    Of ‘de politiek’ er zich nu mee bemoeit? Of die stal nu uitgemest wordt? Tja, liever niet. Want is gewoon dynamiet. Syntex in groothandelsverpakking, met brandende lont.

    Mijn slecht karakter zegt gewoon dat heel dit mediacircus de klassieke Slinkxse Tjeventruuk is en een van de redenen waarom de Muzelmannerij wederkerig zo goed ‘matcht’ met Marx & Cie. Liegen en bedriegen is niet eens hun tweede natuur, maar hun essentie zelf. Ofwel liegen tot het geld op is, andermans geld wel te verstaan, en dan platte broodjes bakken, ofwel er als wildemannen tegenaan gaan, om bij een te sterke tegenstander, zich als schoothondjes te gaan gedragen.

    Voor beide system nadert inderdaad (dank zij de Poet) onherroepelijk dat punt van totale vernietiging.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    VRT en VTM: propagandazenders voor islamitische terreur

    *

    Geplaatst op 13 oktober 2015 door Koen Vermeiren

    * * *

    Een boek waarin een neo-nazi de moord op zes miljoen joden en het fascisme zou verdedigen, zou onmiddellijk – en terecht – uit de handel worden gehaald. Een boek van (ex?-)Islamitische Staat-terrorist Younes Delefortrie krijgt uitgebreid belangstelling op VTM en VRT, en in zowat alle kranten en tijdschriften. De VRT werpt zich daarmee niet voor de eerste keer op als een propagandazender van islamitische terreur. Een onnozel en naïef wicht als Annelies Beck heeft in Ter Zake ook een Engelse haatimam (Anjem Choudary) die het hele Westen bedreigde, bedankt voor ‘sharing his views’. Wat de media hier doen, gaat veel verder dan ‘berichtgeving’. Ze maken werkelijk publiciteit voor een terrorist die nog altijd openlijk zijn liefde voor IS, voor Sharia4Belgium en voor Fouad Belkacem uitspreekt. Bovendien heeft Delefortrie zijn zoontje naar Osama Bin Laden genoemd.

    Bart Schols, de interviewer van dienst in het VRT-programma ‘De Afspraak’ liet Delefortrie rustig zijn zegje doen over zelfmoordaanslagen, onthoofdingen en islamitische gruwelstraffen, die hij nodig vindt om de ‘vijand schrik aan te jagen’, zonder dat er ook maar de minste tegenspraak kwam. Wanneer iemand als Bart De Wever wordt geïnterviewd door een arrogant mens als Kathleen Cools, dan wordt hij al onderbroken en tegengesproken nog vóór hij zijn mond heeft opengedaan. Maar een jihadist als Delefortrie mag ongehinderd aan het woord blijven, zowel bij VRT als bij VTM.

    Zijn boek wordt gepubliceerd bij Van Halewyck, ooit een gewaardeerd uitgever van fictie en non-fictie, maar ondertussen al lang verworden tot een sensatie-uitgevertje zonder principes. Tenzij misschien één: als het maar geld opbrengt. Van Halewyck is gefuseerd met uitgeverij Pelckmans, die onlangs contractbreuk pleegde met auteur Wim Van Rooy wiens vervolg op De malaise van de multiculturele samenleving ze zou uitgeven, Waarover men niet spreekt. Pelckmans vond het boek van Van Rooy te ‘discriminerend voor moslims’, maar heeft blijkbaar geen enkel bezwaar tegen de publicatie van een boek vol lof over de jihad, Islamitische Staat, zelfmoordaanslagen, Osama Bin Laden, Sharia4Belgium en Belkacem. Het boek van Wim Van Rooy verschijnt binnenkort bij de Nederlandse uitgeverij De Blauwe Tijger. Maar nog vóór het goed en wel in de boekhandel ligt, wordt het nu al door de media veroordeeld als islamofoob en discriminerend.

    Algemeen hoofdredacteur van de VRT, Luc Rademakers, zegt in een interview met De Morgen over het gesprek met Delefortrie ‘dat het op zich al bedenkelijk (is) dat dergelijke figuren enorme media-aandacht krijgen’. Met andere woorden: Rademakers wéét niet eens wat er op zijn eigen redactie en onder zijn leiding bij de VRT gebeurt! Kan die man dan nog aanblijven? Kan een nepjournalist als Bart Schols nog aanblijven? Of, nog ruimer bekeken: mag een publieke omroep die wordt betaald met belastinggeld en publiciteit maakt voor een boek van een jihadist nog blijven bestaan? Misschien zouden ze al kunnen beginnen met alle partijdige en incompetente journalisten te ontslaan. Maar dat zal niet gebeuren, want Rademakers zegt in hetzelfde interview met De Morgen dat hij ‘geen reden ziet om iemand te ontslaan’.

     

    Uiteraard zal jihadist Delefortrie binnenkort trots zitten te signeren op de Boekenbeurs en zullen er lange rijen staan aan te schuiven van kritiekloze, door de media verdwaasde Vlamingen die een handtekening willen van de ‘dappere Syriëstrijder’. Hij is immers op TV geweest en heeft met zijn boek in alle kranten en tijdschriften gestaan! Aan zo iemand kan de doorsnee Vlaming moeilijk weerstaan.

     

    Als er één lichtpuntje is in dit hele mediaschandaal, dan is het misschien dat de kijkers deze keer massaal hebben gereageerd en hun woede en afschuw hebben uitgesproken. Of de media daar ook hun lessen uit zullen trekken, durf ik dan weer ten zeerste te betwijfelen.

    Bekijk hier het laffe en collaborerende gesprek met Delefortrie: VRT-interview met een terrorist

    *

    UITLEIDING

    *

    U hent dus gekeken naar tuig van de straat, typisch de leefwereld van de VRT. Maar dat wisten we al lang: met ie men verkeert, wordt men vereerd. Of, hoe de wonderwereld tot voorbeeld wordt gesteld. La Coca Coiols mag cntent zijn. Haar winkel draait! Zij het dan met ons geld….

    *

    Zo ver is het dus gekomen met onze Overheid: niet alleen de vijand overtalrijk dagelijks binnenoodsen, maar wie zich als vijand manifesteert, op het hoogste niveau een sreekbuis wordt aangeboden. Ooit stonden Vlaams Nationalisten met geen 1.000ste van zoiets voor het vuurpeloton…..

    Dait is veel erger dan abortus of euthanasie uit het Stafreht schrappen (wat het prille begin was van de decadentie), het is zelfs veel eerger dan dat sersiemoordenaars en kinderverkrachters, dieven en oplichters, kortom de hele bevolking van onze ‘Huizen van Bewaring’ zou leeggeschud worden op TV, zoadat de kijker begrip krijgt, ja instemet met hun drijfveren. Eiger moeder vermoord? Maar jogen, toch, was ’t zo erg? Eigen kinderen gemolesteerd? Ja, man, ge zat sizp in, nietwaar?! Vrouwen in serie vermoord? Ja, jongen, we verstaan dat= al die frustraties, hé! En jan g’hebt gelijk, Uw vrouw moest maar bij geen andere vent kruipen. ’t Is eigenlijk haar eigen schuld! Kortom mensen, wij, de TV, pleiten voor het afschaffe van ald ie tijdrovende wetten! Flower Power, da’s de toekomst! Rokkte mee aan mijn jointje? If hebde gij liever ‘coke’? Gemoet het maar zeggen, hé!

    Wetewa? We belasten diene Geens, de Minister van Net geen Justitie, de Advocaat van het ACW, de dieven van hun eigen getrouwen, om al die zaken te dé-legaliseren. Die man is iemand die enerzijds gene minuut zal twijfelen, als er anderzijds een flinke stuiver aan te verdienen valt. Op die manier (zo hoopt hij nu al, en de suggestie is nog niet eens officieel) ook Minister te kunnen blijven of zefs benoemd te worden tot onder-Kalief van het Sultanaat van de Halve Maan dat er zit aan te komen, en waarvoor hij ziich nu al sterk maakt.

    Hij hoopt dat niet alleen: hij, samen met vele anderen, is ervan overtugid dat er voor hen een gouden tijd aanbreekt, nu zij de Rode duivels geforceerd hebben laten uitroepn tot multiculturele Wereldklasse. Waarbij er natuurlijk ook enkele Jihadsrijders opgevoerd moeten worden, die de wereld ons benijdt.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-10-2015, 16:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2940

    ***

    Woensdag 14 oktober

    Zon 8u03-18u53

    Sint Donaas

    *

    Morgen, 15 Oktober, herdenkt de Christelijke wereld het eerste terugdringen van de Muzelmannerij, die in 632 te vuur en met stromen bloed, voor de eerste keer de Westerse wereld wilde innemen. Even verduidelijken: dat was nog net geen 100 jaar na het ontstaan van de Islammerij.

    Onze Grote Verrichte Verstanden kunnen dus over de ware aard van de Muzelmannerij geen onwetendheid voorwenden. Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken!

    Die gebeurtenis, onder leiding van de Frankische Koning Karel Martel, gebeurde in Poitiers, dicht bij Bordeaux. Een blik op de kaart zal U overtuigen dat he zelfs nipt was om de aanval nog te kunnen stoppen. Te meer daar de Islam-legers nooit enig proviand meenamen: ze roofden ter plaatse alles wat ze nodig hadden, in tegensteling tot de Westerse legers, die een hele ‘tros’ meevoerden aan eten, tenten en slaapgerief.

    Dat alles is inderdaad heel lang gelden, maar op andere plaatsen en in andere eeuwen zijn die aanvallen, tot de huidige dag, verder gegaan. Wij beleven misschien de laatste stuiptrekkingen van Het Beest, als tenminste de Chinezen en de Russen voet bij stek houden….

    Nog even geduld….

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Er zijn geen zekerheden meer. Wordt het strak dan inderdaad rijstpap eten met gouden lepeltjes bedolven onder maar liefst 144 halve boezems om gezoogd te worden? Of heeft, in voorkomend geval, niemand nog lepeltjes nodig? Of gaat het, net zoals vroeger, of het ofwel het andere? Een soort ’voor elk wat wils’?

    Hieronder leest U over de Ridderorde van het Heilig Graf. Onze Sire, de Klaas Houten Coburger en zijn Madam zijn naar verluidt ook lid va die exclusieve Orde. Die zullen ons wel ten gepasten tijde op de hoogte brengen, om zelf in the piicture te komen.

    Het minste dat we kunnen zeggen, is dat de Kerk van Rome momenteel, net als het Spaanse graan, zware stormen moet doorstaan. Al mogen we natuurlijk niet alles geloven wat die ‘doorgans goed ingelichte bronnen’ spuien.

    Of zal ik eerder zeggen, dat Het Beest de Westerse wereld en de Kerk beiden meesterlijk bespeelt? In ieder geval: het is zo goed als zeker, dat er door deze Synode zoiets op het punt staat om ontdekt te worden, even groot als wijlen Galilea Gallië in het Heelal ontdekte. Bij hem ging dat om hemellichaam, nu gaat het over menselijke lichamen. Net als de Drie Goddelijke Personen, zullen er voortaan 3 soorten mensen bestaan: mannen, vrouwen, en een officieel erken de tussensoort, de Xantipe.

    Eenmaal de Schepping, al-dan-niet geëvolueerd en herschapen volgens Darwin, zal compleet zijn, en de voortplanting verzekerd, mag er naar een hogere versnelling worden overgeschakeld. Zo dat de Aarde niet in 24 uur, maar in 12 uur rond de zon draait.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Hoge insiders Vaticaan: Paus Franciscus treedt volgend jaar af

    *

    Volgens twee hooggeplaatste insiders van het Vaticaan –de een lid van de Ridderorde van het Heilige Graf en de Pontificale Ruiterorde van paus Sint-Sylvester, en de ander lid van het Vaticaanse diplomatieke Staatssecretariaat (‘ministerie’ van Buitenlandse Zaken)- zal paus Franciscus al volgend jaar zijn aftreden bekend maken. De belangrijkste reden: zijn taak als eerste Jezuïtische paus van de Nieuwe Wereld Orde zou dan zijn voltooid. Tevens zou Franciscus zijn oude dag niet in Rome, maar in zijn thuisland Argentinië willen doorbrengen.

    Opstarten Marxistische NWO-agenda gelukt

    De paus is een van de hoogste ‘NWO’ topfiguren die met succes Agenda-2030 erdoor heeft gedrukt, het alomvattende Marxistisch-socialistische VN-programma om de welvaart in het Westen met torenhoge CO2/milieubelastingen te verplaatsen naar de Derde Wereld, en de traditionele Europese en Amerikaanse samenleving uit te wissen door deze te overspoelen met miljoenen (moslim)migranten.

    Ook heeft Franciscus in navolging van zijn voorganger grote stappen gezet naar het samenvoegen van het christendom en de islam tot een min of meer universele religie (in de wandelgangen ‘crislam’ genoemd).

    Tijdens een aan de gang zijnde synode waarschuwde Franciscus zijn bisschoppen en kardinalen dat ze moeten vermijden dat ze zich laten meeslepen door ‘complotten’ die op het internet over het Vaticaan en de Katholieke Kerk worden verspreid.

    Zware kritiek van conservatieve geestelijken

    De leider van de grootste christelijke kerk kreeg de afgelopen dagen tal van vragen van invloedrijke conservatieve bisschoppen over zijn recente bezoek aan de VS, dat volgens velen een totale mislukking was. Door Franciscus’ openlijk promotie van een vrijzinnige (neo-)communistische kerk- en wereldorde zou hij steeds meer traditionele katholieken van zich hebben vervreemd.

    Zo was er veel protest tegen de door de paus toegestane lobby tijdens de synode van ‘LGBT’ (lesbisch, gay, bi en transgender) activisten voor acceptatie van hun geaardheid door het Vaticaan. Op 2 en 3 oktober werden hiervoor twee speciale conferenties in Rome georganiseerd.

    Eén conferentie kreeg de weinig verhullende naam ‘Ways of Love’. Het werd niet alleen de geboorteplaats van het Global Network of Rainbow Catholics (de regenboog is het bekende uit de Bijbel ‘gekaapte’ symbool van de LGBT lobby), maar bleek ook het moment waarop ene vader Charamsa openlijk zijn ‘coming out’ als homo bekendmaakte.

     

    ‘Homo’s zijn de redding van de Kerk’

    Het schokkendst was echter de openlijke verklaring van de Mexicaanse bisschop José Raúl Vera Lopez dat ‘homo’s de redding van de Kerk’ zijn. Hij werd daarin gesteund door twee Jezuïeten aan zijn zijde: Pedro Labrin uit Chili en Pino Piva uit Italië.

    Tijdens de Synode van Bisschoppen voor het Gezin verklaarde de aartsbisschop van Foggia, Giuseppe Casale, tegen de media dat ‘homoliefde geen zonde is’ en ‘het fout is het te verbieden. Homoseksualiteit is van toegevoegde waarde voor de Kerk.’

    ‘Kerk in monsterachtig iets veranderd’

    Leo Lyon Zagami, een geopolitieke onderzoeksjournalist en auteur van negen boeken – inclusief zijn meest recente ‘Paus Franciscus: De Laatste Paus?’-, die persoonlijk het baanbrekende nieuws van bovengenoemde bronnen vernam, concludeerde dat ‘het geen wonder is dat Paus Franciscus volgend jaar zijn aftreden aan de wereld bekend zal maken, omdat hij de kerk in een monsterachtig iets heeft veranderd dat niets meer te maken heeft met de leringen van Jezus Christus.’

    Xander

    1) Infowars

    *

    UITLEIDING

    *

    Een vrouw-bisschop in Zweden, zo las ik elders, die het Kruis op de kerken weg wil om de Islammerds niet langer dwars te zitten. Zelf ligt ze als een Xantipe tussen de lakens elf in bed, met een andere vrouw. Een speling van Moeder Natuur, zeg maar, en het verdient goed.

    En dan lees ik dat bepaalde lieve mensen vroeger andere meningen hadden. Namelijk dat we met vriendelijkheid de Islammerds aan onze kant konden krijgen. Wel gotfer v an hier en van ginden! Maledetto in ’t kwadraat!

    Wie dat ooit gedacht heeft, laat staan daaraan heeft meegewert, krijgt een tickt voor de sneltrein recht naar de Hel. In Vlaanderen onverfranst, onverduitsd, onverengelst, onverrussisct, en nondemiljardeiljaar, ook on-verislamiseerd.

    In Vlaanderen Vlaams en op Sint Anneke, na een flink schetgebedje, een finke portie mosselen! Wasdanadde! Zeveren over ‘vroeger’ zodat we beter op onze smoel kunnen krijgen vandaag?! ’t Is vandaag dat we ze moeten buiten krijgen, en dat moeten we van de daken schreeuwen.

    Laat daar geen twijfel over bestaan!

    *

    Geloof, beste ler, gaat niet om de vorm, uiterlijkheden of personen, maar om de inhoud en die staat al 2.000 jaar als een rots in de branding.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-10-2015, 11:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2939

    *

     

    *

    De veroordeelde teruggekeerde ‘Syriëstrijder’ Delefortrie

    .

    bij de TV, maar achteraf geschrapt.

    *

    Hoofdtooi & zwart bokkebaardje: op een dag krijgen ze U wel in ’t vizier!

    http://www.knack.be/nieuws/belgie/vrt-haalt-gesprek-met-syriestrijder-weg-van-site/article-normal-616699.html

    *

    INLEIDING

    Hier bent U inderdaad terecht op een al maar pessimistischer wordende blog. Onze huidige Overheden, al vee jaren op droog zaad, zitten bovenop de ellende en al wat vroeger door toedoen van hun voorgangers, opzettelijk of door nalatigheid, is gebeurd. Terwijl zij ondertussen, uit een misplaatst opgedrongen gevoel voor solidariteit, ons welzijn versassen naar beneden de taal- en armoe-grens. Ze spreiden aaneen geflanste lapendekentjes uit over het verleden, waaronder het geld bij beken wegstroomt. Op de NOS zelf een nieuw woord daarover gehoord, dat veel mooier klinkt dan ‘inburgering’, ‘aanpassing’ of ‘integratie’ van de horden nieuw gekomen overzeese ‘blijvelingen’. Ze moeten zich laten versoberen, de taal leren en werk hebben. Daar bij worden een paar zwaar gesluierde vrouwen opgevoerd, die in ’t Engels verklaren in hun thuisland hoog opgeleid te zijn gewest.

    Daarbij wordt opgediend, dat het toch niet kan, dat in een paar Gemeenten de Bevolking de asielcentra niet wil. Nederland is een vrij land, maar pas nadat de Overheid ingevolge de instructies uit Bruxellabad, eerst gesproken heeft.

    Met in Uw achterhoofd deze boodschap, is U nu in de juiste stemming om te genieten van de voorbereidingen tot de komende golf van terreur.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    40.000 migranten spoorloos verdwenen, mogelijk voor opbouw terreurleger

    *

    Na Duitsland en Oostenrijk – waar de afgelopen anderhalve dag nog eens 12.000 asielzoekers binnenkwamen (3) - komen ook uit Zweden berichten dat talloze kersverse migranten spoorloos lijken te zijn verdwenen. Sinds 1 september hebben ongeveer 40.000 migranten asiel aangevraagd in Zweden. Volgens de politie heeft ongeveer een even groot aantal dat echter geweigerd te doen. ‘En nu weten we niet waar ze leven en wat ze doen. Ze moeten zich ergens illegaal ophouden,’ verklaarde Patrick Engström, hoofd van de Zweedse grenspolitie. De ontwikkeling baart extra zorgen omdat er uit tal van Duitse en Oostenrijkse steden berichten van burgers komen dat zelfs in allochtonenwijken er plotseling bijna geen moslim meer op straat te ontdekken is. ‘De terreurgolf zal dan ook snel van start gaan,’ wordt op Hartgeld.com geconcludeerd.

     

     

    Engström bevestigde dat ‘er een groot risico bestaat’ dat de verdwenen asielzoekers ‘strafbare feiten zullen plegen of zelf het slachtoffer van criminaliteit worden’. Als voorbeeld gaf hij het uitbuiten van illegale migranten als goedkope arbeidskrachten.

     

    Criminaliteit explodeert

     

    In Duitsland steeg het aantal misdaden in 2014 met maar liefst 65%. Die stijging ging gelijk op met het sterk toenemende aantal moslimmigranten (4). Dit jaar verwachten de Duitsers zo’n 1,5 miljoen asielzoekers, een veelvoud van vorig jaar. Wat dat voor de criminaliteit zal betekenen behoeft geen uitleg.

     

    In het door extreemlinks geregeerde Zweden mogen cijfers over de exploderende criminaliteit door allochtonen en migranten al enige jaren niet meer worden gepubliceerd (1). Ook mogen ambtenaren en agenten daar op straffe van onmiddellijk ontslag niet meer in het openbaar over praten. De enige partij die de massale moslim immigratie –waardoor Zweden verkrachtingsland nummer 1 in de Westerse wereld werd- wil stoppen, de Zweden Democraten, wordt door alle andere partijen geboycot.

     

    Wachten nu al tienduizenden op bevel om aanslagen te plegen?

     

    Uitgerekend in dit ultra politiek-correcte Zweden zijn alleen al sinds begin vorige maand tienduizenden moslimmigranten als het ware in rook opgelost. Ook in Duitsland en Oostenrijk melden tal van burgers sinds circa een week of twee dat moslims in veel steden –en zelfs in de door hen beheerste wijken- vrijwel uit het straatbeeld zijn verdwenen. Her en der wordt nog een sporadisch hoofddoekje gesignaleerd, mogelijk van de weinige overgebleven niet geradicaliseerde moslims.

     

    Want wat de anderen doen is volgens sommigen wel duidelijk: zij hebben zich uit het openbare leven teruggetrokken, hebben deels hun baarden afgeschoren en onopvallende kleding aangetrokken, en wachten samen met tien- of misschien wel honderdduizenden ‘vluchtelingen’ die in werkelijkheid bij ISIS behoren op het bevel om massaal aanslagen op de Europese bevolking te plegen. De meeste overige moslims zouden dit weten en houden zich daarom schuil.

    Een complottheorie? Laten we het hopen.

    Xander

    (1) Sputnik News
    (2) Hartgeld
    (3) Die Welt
    (4) DW*

    *

    UITLEIDING

    *

    Zoals onze leefwereld er stilaan begint uit te zien, zo zonder de Sterke Arm der Wet die stilaan op zijn tandvlees zit, te kort heeft aan manschappen en aan werkingsmiddelen, en daarenboven van boven tot onder geïnfiltreerd door vreelde volksstammen of ‘syndicaal vrijgestelden’, zou een mens beginnen terug te verlangn naar de zeer nabije bescherming van een soort ‘Grote Broer’.

    Dat het daarbij moeilijk zou zijn, om onze soevereuiiniteit te bewwarfen, hebben wij al tot twee keer toe mogen ondervinden. Nee, aan een 3de poging om ons terug Heil ins Reich te krijgen, doen we niet meer mee.

    Blijfven over: de Ivans, de ieuwe Sterke Man uit het Oosten. Met, dat spreekt, alla risico’s vandien. Al denk ik niet, dat de Krim-ologen, de inwoners van de Krim, zo nog geen slechte keurs gemaakt hebben om zich tussen de poten van de Russiche Beer te hebben genesteld. Goeie condities maken goeie vrienden, is het niet? Als de liefde maar niet van één kant alleen komt….

    En eerlijk gezegd, zo lang de Vlamingen niet eensgezind naar de stmbus trekken, zal er nog zo vlug geen beterschap komen voor osn. Watermeloen, groen langs buiten en hel- of bleekrood langs binnen, zijn waterhoofden waarmee geen eer te behalen is. In Covurgia goed bewezen, de laatste 70 jaar. Schipperen tussen vallen en opstaan….

    Maa zeg eens, waar kunnen wijn gewone Burgers, terecht de dag dat de hel losbreekt? Als zowel de grootwarenhuizen als de straen leeg zijn? Als we ons moeten verstoppen achter kapotgeschoten gevels? Als onze moeders, onze vrouwen, onze dochters, als koopwaar in het buitenland verhnadeld worden? Veel zal het niet meer helpen, om dan te zeggen ik was BDWër, of Vlaams Belanger!

    Nu, dat het nog kan, moeten wij de handen in elkaar slaan, terwijl de Nieuwe Leiders hoogdringd op zoek moeten naar een goede betrouwbare partner. Dat we darbij als Tweede Taal het Frans moeten afstoten, en vervangen door het Russssisch of het Chinees; whio cares? De Vlaming is, samen met de Nederlander, immers over de hele wereld gekend als poltglot?!

    *

    Optimist van nature, wars van al dat demdenken wil ik met de optimistische noot van een jong kinderrjk gezin ‘nieuwe stijl’ afsluiten. Na wt voorlezen van wat kindervrhaaltjes over mooie prinsessen en knappe cowoy- en Indinanenvhalen,zijn de kinderen op een normaal tijdstip naar bed gebracht, de keuken wordt samen door Pa en Ma opgeruimd, net zoals de rest van de huishoudkarweitjes. En aangezien de stroom op een deftig uur uitvalt, geniet het gezin van een verkwikkende nachtrust. Geen getjingeltjangel, geen roes, geen oerwoudklanlen; wat een rust. Want zelfs binst de dag zijn de TV en de radio op non-acief gezet. Wegens hoogverraad. We kunnen weer veilig op straat, en zelfs onze voordeuren moeten niet eens meerangstvalig slotvast zijn….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    13-10-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2938

    ***

    Dinsdag 13 oktober 2015

    Zaaimaand

    Zon 8u02-18u55

    H Edward de belijder

    *

    .

    .

    De Russische president Vladimir Poetin ontmoet de Saoedische excellenties op het Kremlin. Centraal staat de Saoedische minister van Defensie Mohammad bin Salman. ©AFP

    *

    INLEIDING

    Over honneurs gesproken! President Vladimir Poetin van Rusland wordt meer eer aangedaan, dan het Kindeke Jezus in Bethlehem, zo’, 2015 jaar geleden. Die kreeg, volgens de Overleveringen, slechts 3 Koningen uit het Oosten op bezoek. De Poet krijgt er maar liefst vier, weliswaar zonder hun kamelen, zonder wierook, goud of juwelen, maar wel in volle ornaat maar licht gekleed in kraakwitte slaapkleden.

    Inderdaad, als de Berg niet gaat naar Mohammed, gaat Mohammed tot de Berg….

    Aai! Aau! Hijgde de wurgslang, ge moogt gij zo hard niet knijpen, ‘k hebbekik geen asem meer….En de Poet komt met zijn satellieten veel te dicht bij de onze, zegt Amerika. Wij waren hier eerst en dus moete gij weg.

    Ze zeggen dat, omdat zij wel weten wat zij in hun piaats zouden doen; afschieten die stoorzenders!

    *

    Maar zo lang de lijnen open zijn, wil ik bij deze nogmaals aan de Heer Poetin de idee naar voor brengen, om vaste voet in huis te krijgen in West Europa. Om via de Vlaamse havens, zich bij ons thuis te voelen, inbegrepen de open toegang tot de wereldzeeën . Neem AUB contact met de Bevoegde Personen om het grondgebied van Broekzele van de Vlamingen over te kopen. Ruim daar de shit en laat ons dan van de klassieke ‘bilaterale gesprekken’ openen om dat waterhoofd samen met de 3 diepzeehavens, uiteraard tegen een kleine vergoeding, amen te delen. Het zeken doen met elkaar komt dan wel vanzelf.

    U zult begrijpen, waarde Heer President, dat dit aanbod niet tot in eeuwigheid geldig blijft. Handel dus snel, en verover, samen met ons en alle Mensen van Goede wil, nog vòòr Kerstmis, de ganse wereld. U kunt dat misschien ook zonder ons, maar wij kunnen dat niet zonder U….

    En nu wij elkaar toch aan de lijn hebben, doe ook iets om, net zoals Mussolini in zijnen tijd het voor deed, doe de treinen bij ons op tijd te doen rijden. De Bazen van de NMBS moeten bij de persverantwoordelijke van het Vlaams Belang (de Pers zegt het VB, waarna ze hun mond moeten spoelen) moeten zich daarvoor informeren bij hem.

    Zo ver is het dus gekomen bij de ‘Cheminots’, dat ze niet eens meer weten waar hun treinen uithangen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/saoedi-s-scherp-voor-poetin-interventie-doet-syrische-oorlog-escaleren-a2487145/

    *

    Saoedi's scherp voor Poetin: "Interventie doet Syrische oorlog escaleren"

    *

    De militaire interventie van Rusland in Syrië zal "gevaarlijke gevolgen" krijgen. Dat hebben de Saoedische autoriteiten laten weten aan hun Russische collega's, meldt persagentschap Reuters. Ook de EU-ministers wijzen op de grote risico's van de Russische acties. Poetin zelf zegt met de bombardementen "de voorwaarden te willen scheppen voor een politiek compromis in het land".

    Volgens Saoedi-Arabië zal de oorlog in Syrië door het Russische ingrijpen verder escaleren en zullen nog meer militanten wereldwijd aangespoord worden om er te komen strijden. Dat was de boodschap geweest van de Saoedische ministers van respectievelijk Defensie en Buitenlandse Zaken Mohammed bin Salman en Adel al-Jubeir in een vergadering met de Russische president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov.

    Saoedi-Arabië zegt zelf de gematigde oppositie in Syrië te zullen blijven steunen. Ook roept het land Rusland op om terrorisme te bestrijden aan de zijde van de al bestaande anti-IS-coalitie van ruim 20 landen. De Saoedi's herhaalden dat de Syrische president Bashar al-Assad moet opstappen om de vrede in het land een kans te kunnen geven.

    Ook de Europese ministers van Buitenlandse Zaken maken zich ongerust over de Russische interventie in Syrië. Volgens Hoge Vertegenwoordiger Federica Mogherini heeft de Russische interventie "de kaarten dooreengeschud". "Deze militaire escalatie", zoals de buitenlandministers het noemen, "riskeert het conflict te verlengen, het politieke proces te ondermijnen de humanitaire situatie te verergeren en de radicalisering te doen toenemen."

    Volgens de Europese ministers van Buitenlandse Zaken draagt het regime-Assad de "grootste verantwoordelijkheid" voor de 250.000 doden die in het Syrische conflict gevallen zijn en de miljoenen mensen op de vlucht. Dat schrijven ze in een gezamenlijke verklaring. "Onder het huidige leiderschap kan er geen blijvende vrede komen in Syrië".

    Het conflict, waarbij in vier jaar tijd een kwart miljoen mensen om het leven kwamen, vier miljoen Syriërs hun land ontvluchtten en 7,6 miljoen anderen ontheemd raakten, kan enkel opgelost worden via politieke en diplomatieke weg, argumenteren de EU-ministers.

      

    Toch geraken de ministers er niet uit of Assad betrokken moet worden bij de diplomatieke inspanningen. "Assad is een realiteit, hij is een factor", zei de Slovaakse minister Miroslav Lajcak. Zijn Luxemburgse collega Jean Asselborn waarschuwde voor het gevaar van een "vacuüm" in Syrië. Harlem Desir, de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken, maakte dan weer duidelijk dat Frankrijk een politieke transitie in Syrië met Assad niet ziet zitten. De Brit Philip Hammond vindt dan weer dat samenwerken met Assad de oppositie in de armen van Islamitische Staat zal drijven.

     

    In hun gemeenschappelijke conclusies spreken de ministers zich er dan ook niet over uit hoe de kwestie-Assad op korte termijn moet worden aangepakt. "Blijvende vrede" is onder Assad sowieso niet mogelijk, argumenteren ze, en "het Assad-regime kan geen partner zijn in de strijd tegen IS". De president en zijn medestanders krijgen ook een stevige veeg uit de pan wegens de "excessieve, disproportionele en willekeurige aanvallen" op hun eigen volk. "Het internationaal humanitair recht geldt voor iedereen", lezen de conclusies.

    Poetin zelf verdedigde zijn bombardementen in Syrië op de Russische staatstelevisie. Volgens hem wil Rusland "de voorwaarden scheppen voor een politiek compromis in het land". Ook wil hij "de legitieme autoriteit van Assad stabiliseren". Volgens hem is dat momenteel niet mogelijk met een zwak Syrisch leger.

    Hij benadrukte dat Rusland geen imperialistische bedoelingen heeft met haar interventie, maar dat het gewoon het eigen grondgebied wil beschermen tegen een almaar sterker worden terreurgroepering. Het argument dat hij zo net terreuraanvallen uitlokt in eigen land wuift hij weg. "Als je bang bent, zullen terroristen zeker iets smerigs uithalen."

    *

    UITLEIDING

    *

    Ja, écht dreigende taal is dat alemaal niet. Het is eerder een soort kattengejanck in opdracht van Amerika. Niet zo hard nijpen, U doet ons pijn’….

    En meteen stelt Poetin zijn eigen bevolking op hun gemak: hij wilgeenszins doen zoals de Europeanen, en buitengaats overal koloniën gaan veroveren. Diplomaat als hij is, laat hij zijn eigen gas daarbuiten….. Pijpleidingen, zegt U? Maar man! Eelke lens weettoch, de Poet niet rookt. En alleszons geen pijpen!

    Geef hem maar liever een goede fles wijn van 200 jaar oud. Samen met de Silvio zal hij die wel sodaat maken. Op ons aller gezondheid!

    Ik geloof zelf, dat daar in de Krim de eerstvolgende fles zal gekraakt worden, onder hun gedrieën, de 3 Presidenten die de wereld ons nog lang zal benijden: de Poet (Rusland), onze Silvio (Italia), en de trompferende Trump in Amerika. Waar de Stars en Stripes uiteindelijk weer goed op hun plaats zullen geschud zijn…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    13-10-2015, 10:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2937

    *

    .

    *

    Een modern sprookje uit oeroude tijden…

    .

    Europa, de lievelinge van Zeus, de Oppergod, in de armen van haar Redder….

    *

    INLEIDING

    Of dit verhaal van de Godendochter Europa in de armen van de Russische Beer ooit in de ‘Nieusjaarsceonferentie van Geert Hoste komt, betwijfel ik ten zeerste. Eerstens omdat de dame in kwestie niet bloot genoeg is, ten tweede omdat Geert Hoste schrik heeft om in het vizier van de terreur te komen, en last but not least, omdat die Russische Beer niet belgicistisch genoeg overkomt. We zullen het dus met de klassieke hutsepot moeten stellen, allemaal ronddraaiend op eerbiedwaardige afstand van de onderwerpen waarmee we allemaal minstens éénmaal per jaar in het openbaar mogen grappen. De Islammerij-terreur dus van zowel gematigde als van niet gematigde kontheffers.

    Maar het doet deugd, Uw eigen persoonlijke mening zoveel mogelijk elders weerspiegeld te zien. Bij mij is dat begonnen va, in mijn vroegste jeugd, toen wij werden uitgelegd dat we goed ons best moesten doen om Frans te leren, maar dat onze Waalse leeftijdgenootjes daar ipso facto vrijgesteld waren van de wederzijdse verplichting elkaars taal te beheersen. Ceci est un crayon et cela nest pas une pipe. Naarmate ik in het zakenleven verzeil geraakte, begon het mij te dagen. Op enkele uitzonderingen na, werden de Vlamingen, die nochtans democratisch in de meerderheid waren, dus aangezien als tweederangsburgers. ‘In antwoord op’ werd dan altijd als ‘Donnant suite à’… Zelfs alle eventuele vriendschap of gevoelens van respect botsten op die hautaine muur.

    Nog later zag ik die muur afbrokkelen, en spijts de verwoede pogingen van Belgicisten om hun positie te handhaven, zag ik steeds meer de eigen Vlaamse Elite de teugels overnemen. Maar toen kwamen de ‘blijvelingen’ aldoor massaler aan boord en werd de nieuwe positie ondergraven. Slinkxsigheid, Frfanscouillonisme en Islammerij, alles in een ‘melting pot’ bijeen tot een veelkleurig soepke. Waar de basiswaarden Blauwvoeterij en federalisme-separatisme zo goed als verboden of gekortwiekt werden. ‘Weg van onder de kerktoren’ werd de lokroep om in de culturele wereld land- en volksverraad goed te praten.

    Tot, dicht bij de Poolcirkel, waar het veel te koud klimaat heerst om Islamisterij te doen gedijen, de Reddende Engel verscheen. Een van kop tot teen gepantserde engel, met kruisers, raketten, vliegtuigen en tanks die het bevattingsvermogen van onze belagers ver te boven ging

    Dus zagen wij ook op deze blog een kantelmoment komen. De geboorte in pijn en smarten van het Nieuwe Europa. U leest er alles over in onderstaand hoogstaand artikel dat liefst zoveel mogelijk met de hele wereld wordt gedeeld.

    Want net als het zwangerschap elke geboorte voorafgaat, zo gaat ook deze wedergeboorte deze ook keer gepaard met veel… ongemakken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rnsiders over migranteninvasie: ‘Europa wordt erger dan Irak’

    *

    De Duitse ingenieur Walter Eichelburg, tevens jarenlang financieel- en IT-expert en eigenaar van Hartgeld GmbH, voorziet op basis van vertrouwelijke informatie uit politieke kringen een afschrikwekkende toekomst voor Europa, maar daarna weer nieuwe hoop. ‘Met 2015 begint een nieuw tijdperk: het uitschakelen van de huidige politiek en leugenmedia. Men laat u in de hoogverraadsval lopen door het binnenlaten van een vijandig terreurleger, dat ons binnenkort voor enige tijd zal veroveren. U kunt het niet geloven omdat het teveel voor u is.’ Insiders verwachten echter dat het in Europa nog erger wordt dan in Irak.

    ‘Vijandig moslimleger zal veel grote Europese steden veroveren’

    Minstens 25% van de miljoenen moslims die nu als ‘vluchtelingen’ tot Europa worden toegelaten zijn ISIS-strijders, betoogt Eichelburg. ‘Dit vijandelijke leger krijgt binnenkort het bevel om ons te veroveren. Veel grote steden zullen minimaal voor enige tijd in handen van islamitische terroristen vallen voordat wij ze heroveren.’

    De meeste Europese burgers kunnen zich niet voorstellen dat de huidige welvaarts-democratie binnen enkele jaren voorbij is omdat het Westerse fiat-geldsysteem zal instorten. Dat zal tevens de definitieve einde betekenen van het (euro)socialisme en de heersende politieke elite, die na de grote crash geen stemmen meer zal kunnen ‘kopen’ en de massale woede van de gewone man over zich heen zal krijgen.

    Overheden gaan niet politiek-correcte websites blokkeren

    Volgens de hooggeplaatste ‘elite’ bron van Eichelburg worden op dit moment blokkades voorbereid van internetsites en –blogs die de waarheid over de migranteninvasie schrijven en daarom niet gewenst zijn. Tegelijkertijd komen er tolerantie- en gedragswetten die burgers gaan voorschrijven hoe ze met de ‘vluchtelingen’ moeten omgaan. ‘Zo worden we er psychisch voor klaargemaakt.’

    De reguliere media zijn op geen enkele manier meer te vertrouwen en worden vrijwel uitsluitend nog gebruikt om de burgers te misleiden, te manipuleren en te verwarren. Journalisten onderzoeken niet meer of iets klopt, maar volgen klakkeloos de door de overheid voorgeschreven politiek-correcte meningen en standpunten.

    Chaos en geweld in Europa ‘erger dan in Irak’

    Dan barst de terreur los. Tienduizenden moslimmigranten gaan los op de autochtone bevolking door hen te intimideren, plunderen, molesteren, mishandelen en verkrachten. Dit zal niet uitmonden in één veelomvattende Europese burgeroorlog, maar in vele kleine. De terroristen zullen ons proberen te veroveren en al onze laatst overgebleven waarden willen vernietigen.

    Hele steden worden veroverd en veranderen in poelen van chaos en extreem geweld. ‘Het wordt erger dan we ons nu überhaupt kunnen voorstellen. Nog erger dan in Irak. Als het losbarst heeft u minstens een halve dag de tijd om uit de grote steden weg te vluchten. ’s Morgens is echter beter.’

    Toch zal de enorme ellende sneller ophouden dan we denken, mede omdat de heersende elite niet wil dat er teveel van hun bezittingen worden weggeroofd en verwoest. Een andere bepalende factor kan het klimaat worden: de meeste moslimmigranten zijn niet gewend aan koude winters, laat staan als dit een strenge wordt.

    Redden de Russen de Europeanen van de islam?

    Het is denkbaar dat de Russische president Putin zijn leger op Europa afstuurt om ons van de terroristen en de islam te redden*. ‘We zullen zien wanneer het losbarst. Dat bijvoorbeeld Wenen een bepaalde tijd door de islam zal worden veroverd weet ik ook van andere bronnen.’

    * U vraagt zich af waarom? Omdat Putin zich anders gesteld ziet voor een door islamisten veroverd nucleair bewapend Frankrijk en Groot Brittannië, en hij weet dat die waanzinnig genoeg zijn om deze wapens tegen Rusland te gebruiken, ook –en misschien zelfs juist- als dat pure zelfmoord betekent. Overigens liggen er ook in Nederland en Duitsland kernwapens opgeslagen.

    Terreur zal snel beginnen, instorting maatschappij volgt

    ‘Dit alles is zo enorm dat bijna niemand zich het zich kan voorstellen. Maar het komt. Het is overduidelijk dat de politiek op dit moment een terreurleger binnenlaat. Wanneer dit terreurleger het aanvalsbevel krijgt is helaas niet bekend, maar er zijn nu al diverse berichten dat moslims uit Europese steden lijken te verdwijnen – beter gezegd: zich niet meer met hoofddoekjes en baarden laten zien. Daarom zal het al snel beginnen.’

    Kort nadat de terreur losbarst zal bijna niemand meer de straat op durven, waardoor de economie, de bevoorrading van supermarkten en het hele financiële systeem –inclusief de euro- binnen zeer korte tijd zullen instorten. Hierdoor zal er een grote hongersnood uitbreken.

    ‘Alle moslims zullen van ons continent worden verdreven’

     

    Dan is de maat voor de zwaar getroffen autochtone Europeaan eindelijk vol. Ze zullen zich verenigen en alle moslims tot op de laatste man van ons continent verdrijven. Eichelburg: ‘We zullen zien hoeveel van hen het lukt om thuis te komen. De politici van alle niveaus die ons dit hebben aangedaan zullen eveneens worden verdreven. We zullen ook zien hoeveel van hen in de strafkampen echt werk zullen kunnen verrichten.’

    Oude gevestigde orde weg, herstel Europa begint

     

    Na dit onder de noemer van ‘democratie’ gepleegde hoogverraad zullen de burgers niets meer van dit door de gevestigde orde misbruikte systeem willen weten. Ze zullen nieuwe monarchen tot hun leiders benoemen – absolutistisch, maar tegelijkertijd gericht op het welzijn van het volk. Er komt een nieuwe munt, wellicht een ‘Kroon’, die weer gebaseerd zal zijn op de goud- en zilverstandaard.

    Voor de huidige politici die Europa met het welbewust binnenhalen van de islam in de grootste ellende ooit hebben gestort zal geen plaats meer zijn, schrijft Eichelburg. De maatschappij zal weer terugkeren naar oude vertrouwde traditionele gezins- en familiewaarden. Dan zal het herstel van ons deels verwoeste continent kunnen beginnen.

    Xander

    (1) Hartgeld (pdf)

    *

    UITLEIDING

    *

    Och; Soemnieten of Soepmieten, het is allemaal primitief gespuis dat meer als Wallaghbiten, beter in de Walhalla thuishoort. Cric-crac, poort op slot, en sleutel weggooien. Later volgt dan het Sijïetisch bijhuis dezelfde weg. Gewoon als voorbeeld: wie spreejkt er begot nu nog van Sodoma of van Gomprha? Zelfs Troye of Cartago zijn slechts verre en vage herinneringen.

    Dat zijn vier begrippen die alleen nog voorkomen in de mythologiie of in de chrsitelijke Bijbel, en daar, wordt ons voorgehouden, gelooft toch geen kat meer aan?

    Tenzij… Tenzij… Nog niet zo heel lang geleden vond men in de meeste hotel op iedere kamer nog een exemplaar van De Bijbel. Maar sedrt daar de Kruisbeelden verdwenen zijn, schijnt ook die Bijbel verdwenen te zijn, of in de meeste gevallen zelfs vervangen door de Koran, het Heilig Boek van Het Beest.

    Mijn verstand staat stil bij zo’n dwaasheid. Precies of er geen verschil zou zijn tussen De Bijel en met bloederige inhoud lijk in ‘Mein Kam’

    Zo kom ik even terug op die zelfmoordaanslagen in Ankar, met bijna 200 doden, hoofdzakelijk Koerden. Hetwas een veedzame betogong, zon der piltie uren in de omtrek. Een ISIS terreurdaad, wordt geroepen, maar tegenin hun gewoonte, trekt de ISIS de roeze roem niet naar zich. Eeb PKK-aanslag kan ook niet, wwant die zou dan gericht geweest zijn tegen zichzelf. Blijft over: Erdogan zelf.

    Maar die Meneer met zijn Madam hebben een alibi: ze waren in Bruxellabad als goden op Staatsbezoek. Met (althans volgens royalty Nederland) Madmae op shopping in de Louisalaan, die daartoe urenlang zelfs met bussen volledig werd afgezet. Voordien had een Turkse veiligheidsagent op de vuist gegaan met de Brusselse collega wie een bepaalde plaats op veiligheid ocht controleren; de Turk’y’s of de Brusselse Politie. En het ergst was (iets over gelezen in de Vaderladsche Pers?) dat onze Houten Klaas en Sire, samen met zijn Mada   m, een uur en een kwartier hebben staan waac hten, samen m de genodigde, op Erdogan & C°.

    Besluit: Erdogan denkt zichzelf al Sultan over gans de EU, hij gedraagt zich reed zo. En de Coburger zelf? Ach menslief toch! Iteresseert U zich nog altijd voor die lapzwans? Naarmate diens ^retentie grpeoit, slink zijn Koninkrijkske….

    *

    Als toegitje nog een link overgenomen van bij de (beterdan ooit) collega http://blog.seniorennet.be/rechts/ . U hoort er uit goede bron hi erg het gesteld is in de Bondsrepubliek met de persvrijheuid. Daar schijnen door de Turkse ‘mede-Duitsers’ via brandstichtingen al in het stadium te zitten van ‘Verjaagg die Deutschen’ uit onze steden….

    De bom staat dus op scherp en de seconden tikken af…..

    https://youtu.be/30L8fKC271Y

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    12-10-2015, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2936

    *

    .

     

    *

    .

    ..et rien que la France!

    *

    INLEIDING

    Alle ogen op Marine Le Pen…. Ja Ja, maar niet overdrijven, hé. Want het zou de eerste keer niet zijn, dat het Franse gevoel voor eigen soevereiniteit omslaat in imperialisme en dus in goesting om dan maar ons land, 4, erbij te pakken. Is het niet met de Rede of de wapens, dan is het met Koning Voetbal. ‘Tousenfrance’ zou dan het begin van de laatst opgekomen Frankrijk-gekte kunnen zijn.

    Neemt niet weg, dat deze Grote Dame voor het ogenblik een fantastische bondgenote is in onze strijd tegen de Islammerij. Het Hollanderke in Parijs is nu waarschijnlijk verschrikkelijk door de mare bereên en weet dus niet meer ‘à quel Saint se vouer’. Een taaleigen spreekwoord hem op het kleine lijfje geschreven.

    Nu allen vlug over naar het Europees Parlement….

    https://youtu.be/7keFqj7L_xU

    Noteer AUB goed de reactie van La Märkelina en het Hollanderke: ze voelen zich als verstijfd, precies alsof ze nu al voor het vuurpeloton staan. Dat ze toch gewoon hun tijd afwachten!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Marine Le Pen zorgt voor grote verdeeldheid in het linkse kamp

    *

    Dat de zeer gunstige peilingen van het Front National voor onrust zorgen bij de politieke tegenstanders, is het minste wat we kunnen zeggen. Veel voorgestelde constructies – we kennen het democratisch gehalte van de correcte partijen – om ‘la menace du Front National’ te counteren, liepen tot nu toe met een sisser af. Kartellijsten met alle centristen – links en rechts verenigd – werden zelfs op hoongelach onthaald.

    Ook links slaagt er niet in om op 6 december eerstkomende eensgezind naar de kiezer te gaan. Het waren de groenen van EELV (Europe Écologie Les Verts) die een eventuele linkse eenheidslijst in de regio Nord-Pas-de-Calais/Picardie afschoten. Dat dit uitgerekend de kiesomschrijving is waar Marine Le Pen zich aan de kiezer aanbiedt, zegt alles over de zenuwachtigheid die zich van hen meester maakt. Ze hebben blijkbaar geen afdoend antwoord op het ‘dreigende gevaar’ van het monster. Alle peilingen wijzen op een grote overwinning van Marine Le Pen in deze noordelijke regio. Meer nog, bestuurlijke mandaten liggen binnen het bereik.

    Dat gebrek aan linkse eensgezindheid zorgt voor een leegloop bij de watermeloenen. Het zijn heus niet de eersten de besten die het afbollen. Na Jean-Vincent Placé (de uit Zuid-Korea afkomstige senator) en François de Rugy (volksvertegenwoordiger uit Nantes), is het nu de beurt aan Barbara Pompili (ondervoorzitter van de EELV in het Frans Parlement) om ‘haar vrijheid te hernemen’: “Je reprends ma liberté”. Alle drie hadden een leidinggevende functie binnen de partij.

    Ze houden het voor bekeken omdat de algemene vergadering van EELV een linkse eenheidslijst met de PS en andere linkse partijen heeft verworpen. “De linkse verdeeldheid zorgt regelrecht voor een overwinning van het FN”, aldus de groene protagonisten. Twee van hen hebben al aangekondigd om met een nieuw lijst te beginnen en op te komen!

    En dan hebben we nog Les Républicains (het vroegere UMP) van Sarkozy en C°. Daar is Nadine Morano (1963-) de kop van jut. De gewezen volksvertegenwoordiger voor het departement Meurthe-et-Moselle en oud staatssecretaris voor het gezin, heeft het verkorven omdat ze de woorden van wijlen Charles de Gaulle herhaalde: “La France est un pays de race blanche”.

       Het volledige citaat van de generaal

       “C’est très bien qu’il y ait des Français jaunes, des Français noirs, des Français bruns. Ils montrent que la France est ouverte à toutes les races et qu’elle a une vocation universelle. Mais à condition qu’ils restent une petite minorité. Sinon, la France ne serait plus la France. Nous sommes quand même avant tout un peuple européen de race blanche, de culture grecque et latine et de religion chrétienne.”

     

    Nadine Morano heeft het verkorven bij haar partijgenoten Sarkozy en Co, nadat ze de wijze woorden van Charles de Gaulle herhaalde: "La France est un pays de race blanche."

    Nadine Morano die als lijsttrekker voor de regio Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine was aangeduid, ziet dat lijsttrekkerschap nu aan haar neus voorbijgaan. Voor veel van haar partijgenoten is de uitspraak onverzoenbaar met de ‘waarden’ van de republiek. Iets wat Sarkozy – die meer en meer de uiterlijke tekenen van een neurotisch patiënt begint te vertonen – angstvallig overneemt.

    Komt erbij dat de dame weigert zich te verontschuldigen voor haar uitspraak. Integendeel, ze trekt er geen woord van terug. Dat betekent zoveel als het einde van haar politieke carrière bij de Sarkozysten. Zou het kunnen dat we Nadine Morano vroeg of laat bij een ‘andere’ partij zien opduiken? Wel opletten, zouden we zeggen.

    Leedvermaak is ons meestal vreemd. Maar hier maken we toch een uitzondering, we hebben er zelfs plezier in. Laat diegenen die onze samenleving naar de verdoemenis helpen, maar eens goed ruzie maken en innerlijk verdeeld naar de kiezer gaan. Hopelijk geeft diezelfde kiezer – de waanzin van de dobbervluchtelingen indachtig – hen de electorale doodsteek.

    Intussen weten we wel dat Frankrijk – voor sommigen althans – geen blank land meer is! Tot wat angst en domheid kunnen leiden…

    Deel het met de wereld!

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Marine Le Pen, ook al uit Le Nord-Pas-de-Calais, dus de steek waar in Rouen ooit De Maagd van Orléans, Jeaenne D’Arc op de brandstapel terechtkwam, en dan nog door de schuld van de Engelsen, zou beter met Cameron een goed accoord proberen te sluiten. Zo ongeveer iets, als in de jaren ’40-’45 Sjarel De Gaulle had met Winston Churchill. Niet om Nonkel Dolf, maar om Märkel uit haar knellende cokpitstoel te ruimen.

    Dit Europa is namelijk, net als het Europa van Hitler, misluklt. Dat zeggen verstandiger mensen dan ik al heel lang. Maar net iets minder lang datn hier op die blogske. Europa moet geen kunstmatige Superstaat zijn die alle andere ku,stmatige gewone Staten verdringt en vervangt, maar een Europa der Volkeren. Elk met hun eigenheden, gebreken of gaven in een soort Vrihndelszoe. Solidair met elkaar, niettegenstaande de zorg voor Het Eigen Volk Eerst, en bestuurd door mensen met visie en met zonder de Erfzonde van Marx en Engelsbeladen.

    Het Mensdom staat op het punt om naar andere planeten in andere zonnestelsels uit te vliegen, zoals men vroeger de wreldzeeën verkende. Het moet daarom de ogen op de toekomst gericht houden, en niet op tot op de tot op draad versleten wereldverbeteraars van bijna 20 jaar geleden..

    Waarbij het mijn persoonlijke diepste overtuiging is, dat de Grieks-Romeions-Christelijke Beschaving deze toch zal overleven. Gewoon omdat zij met vallen en opstaan, als de meest humane, dat waard is.is.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    12-10-2015, 13:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2935

    ***

    Maandag 12 oktober

    Zon 8u00-18u57

    H Wilfried van York

    Wilfried kou, januari lauw

    *

    12/10/1798 Begin van de Boerenkrijg. Deze greep niet alleen in Vlaanderen plaats, maar ook in Franrijk zelf. Waar o.a. in de Vendée de Christenen, rug-aan-rug gebonden per twee, in de rivier gegooid werden, na instructies van de kopsstukken van de Franse Revolutie. Veel tra la la werd er niet aan gemaakt, of die nu al dan niet slechte of goede burgers waren. Daarboven bij den Here, werd er geschamperd, zou Deze wel de zijnen herkennen….

    Mag ik hier nogmaals de aandacht vestigen op de dezelfde duivelse eigenschap die zowel bij de Slinkxen als bij de Islammerij voorkomt, namelijk de onmenselijke wreedheid tegenover hun vijanden. Dat, voor zover natuurlijk, dezen denken dat ongestraft te kunnen doen….Namelijk zodra ze voldoende in aantal zijn. Een punt die ze in Europa op het punt stonden in te nemen, ware daar niet die grote lieve vriend van Berlusconi, de Poet, geweest.

    Met enige vertraging kan er dus gesteld worden, dat onze helden uit 1798 eindelijk zullen kunnen gewroken worden.

    *

    .

     

     

    .

    *

    Dat had die Marx nog moeten kunnen beleven….

    .

    De Russische Beer die Slinks samen met Muzelmannerij in de vernieling rijdt….

    *

    INLEIDING

    Onderstaand tijdsdocument van ‘Het Noordelijk Front’ als nachtmerrie voor onze eigen Grote Verlichte Verstanden en hun slippendragers, alletwee als schoothondjes braafjes in de saccoche van de Euro Verenigde Nazies. De ‘AS’ nee, niet Rome-Berlijn zoals eertijds, maar de AS Bruxellabad-Berlino-Washinton, waar de laatste telkens de echte trendsetter is.

    Het is om zo te zeggen, een vervolgverhaal, dat aansluit met voorgaande bijdrage over de Dame in de Wachtkamer. Het gaat weliswaar over andere namen en andere omstandigheden, maar wat er beschreven wordt, kunt U gerust als Hasselnaar, Gentenaar of Deinzenaar best indenken als zijnde het zeer nabije toekomstbeeld van Uw eigen stad of dorp. En net als bij ons, kijkt de media daar misdadig de andere kant op. Voor ons, Vlamingen, staat vanaf vandaag niet de Islammerij, voorop, maar TOUS EN FRANCE, de voetbalgekte waar er nog niet eens slogans zonder storende taalfouten kunnen bedacht worden.

    Nergens in de wereldgeschiedenis aller tijden werd er op dergelijk grote schaal samen geheuld om de eigen vijand met vlag en wimpel binnen te halen.

    Zelf zijn we daartegen machteloos, door de medeplichtigheid van onze Leugenpers, die de Burgers niet alleen in slaap wiegt, maar zelfs in de coma helt. Gelukkig is er de hulp van machtige buren onderweg, die ons achteraf op hun beurt, wel de rekening zullen presenteren. Ook dàt i de prijs die we voor onze Vrijheid zullen moeten betalen, Vrijheid die nu versjacherd wordt door de eigen Overheid.

    Als besluit mogen we dus bijna stellen, dat beide Wereldoorlogen slechts het voorspel zijn geweest van wat ons te wachten staat. Hopelijk zullen de beestenwagens deze keer in de andere richting rijden. Als te minste Het spoor dan niet voor de zoveelste keer ‘plat ligt’ door stakersposten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan

    *

    Criminaliteit rond opvangcentra explodeert; Zelfs vrouwelijke agenten dagelijks aangerand – Agenten: Wij kunnen veiligheid burgers niet langer garanderen - Finland: Slechts 2 van de 100 migranten zijn Syrische vluchtelingen, 80% zijn moslimmannen – Vermoedelijk al een veelvoud van de eerder geschatte 4000 terroristen in Europa

    Dit normale straatbeeld met alleen naar school gaande kinderen zou over niet al te lange tijd wel eens definitief tot het verleden kunnen behoren.

     

    Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen. Desondanks blijft ook de politiek in Nederland de grenzen openhouden en zullen volgend jaar nog veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen (5).

     

     

    ‘Veiligheid burgers kan niet langer worden gegarandeerd’

     

    In de asielzoekerscentra zelf heerst absolute chaos en geweld. De dorpen en steden waar deze AZC’s staan hebben dagelijks te lijden onder vandalisme. Asielzoekers weigeren te betalen voor boodschappen in supermarkten; spullen die ze van linkse ‘welkom-welkom-welkom in ons land’ burgers en organisaties hebben gekregen worden weggegooid of kapot gemaakt. Werkelijk alle treinwagons waarmee moslimmigranten zijn vervoerd zitten van binnen onder de poep en zijn vernield.

    In het Duitse Bayerisch Schwaben hadden 250 asielzoekers er zo’n smerige bende van gemaakt dat zelfs de schoonmakers weigerden er hun werk te doen. Bovendien zijn sommige asielzoekers besmet met open TBC en dus zeer besmettelijk (4). In het district Main-Taunus werd vanwege de massale stroom migranten voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog de noodtoestand uitgeroepen (6).

     

    In Oostenrijk hetzelfde verschijnsel als al jaren voorkomt in het ultralinks politiek-correcte Zweden: blonde vrouwen beginnen hun haren zwart te verven om minder risico te lopen op de voortdurende seksuele intimidatie door moslimmannen.

    Net als in de rest van Europa heeft ook de politie in het Alpenland de opdracht gekregen te zwijgen tegen de media over de volledig uit de hand gelopen problemen met migranten. Volgens de agent is het nu al zover dat de politie de veiligheid van de autochtone burgers niet langer kan garanderen.

    ‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven’

    Bovendien hebben de autoriteiten totaal geen idee hoeveel terroristen er vermomd als vluchteling in Europa zijn. Sterke aanwijzingen dat dit er nu al véél meer zijn dan de eerder geschatte 4000 worden stilgehouden omdat men bang is dat de bevolking anders in paniek raakt.

    In Duitsland en Griekenland zijn in meerdere opvangcentra wapens gevonden die speciaal aan deze AZC’s waren geadresseerd. In tal van Duitse migrantenkampen vinden vrijwel dagelijks soms zeer grote vechtpartijen met ernstig gewonden plaats (3).

    De Oostenrijkse agent heeft sterk de indruk dat een deel van de vluchtelingen er heel bewust op wacht te worden bewapend en het bevel te krijgen in actie te komen. ‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven.’

    Volgens hem zijn de wèl geïntegreerde moslimmigranten in Europa nog het bangst van allemaal, omdat zij als geen andere weten hoe fanatiek en wreed hun geloofsgenoten kunnen zijn.

    Woedend omdat ze niet meer geld krijgen

     

    Via Twitter worden in Afrika (maar veelal in de VS geschreven) berichten verspreid dat je in Europa als ‘vluchteling’ geld krijgt zonder te hoeven werken –klopt-, een gratis woning –klopt, al moeten ze er even op wachten, wat de meesten niet leuk vinden- en allerlei andere gratis zaken krijgt zoals de nieuwste mobieltjes (klopt gezien de diverse video’s die hiervan zijn verschenen in ieder geval voor een deel). Ook zouden alle blonde Europese vrouwen zitten te smachten naar seks met donkere Afrikanen.

    Velen zijn daarom teleurgesteld of woedend dat ze niet meer te eten krijgen, niet meer geld en geen gratis sigaretten of gratis seks (2). Ook wordt er nogal geklaagd over het koude klimaat (wel, ook dat zal dan wel onze schuld zijn, niet? We hebben overigens wel een suggestie voor ze als het te koud wordt: klop aan bij de huizen van al die ‘gutmenschen’ die jullie zo warm welkom hebben geheten. Die zullen zonder twijfel staan te springen om jullie op te nemen).

    Finland: Slechts 2% vluchteling uit Syrië

    Daar komt bij dat vooral de linksgroene, sociaaldemocratische en liberaal-democratische politieke partijen, activisten en organisaties alles uit de kast trekken om de migranten als zielige vluchtelingen voor te stellen en er daarom zoveel mogelijk van te willen toelaten. Omdat ‘links’ de meeste media beheerst worden bezorgde burgers, demonstranten en tegenstanders van de islamisering van Europa onmiddellijk afgeschilderd als extreemrechts en racistisch. (1)

    Dat er in werkelijkheid nauwelijks ‘zielige vluchtelingen’ zijn werd bevestigd door Esko Repo, hoofd van de Finse immigratiedienst. Van de 19.632 migranten die Finland tot op dat moment had opgenomen waren er meer dan 15.000 mannen, bijna 80% van het totaal. Van al deze migranten kwamen er slechts 409 uit Syrië, dus net iets meer dan 2%.

    Xander

    (1) Schnittpunkt
    (2) Epoch Times
    (3) Nieuws.TPO (via EJ Bron)
    (4) Hartgeld
    (5) NU
    (6) Focus

    *

    UITLEIDING

    *

    Ik herinner mij als de dag van gisteren, dat we ons allemaal in de straat omdraaiden, als we in onze collegejaren een neger op straat zagen. We kenden die alleen van onze Artis Ccollectie in onze prentenboeken, met bijeen gespaarde punten uit de Historia-reeksen. Net als geiraffen of olifanten, waren dat gevaarlijke wezens uit een andere wereld.

    In amper een halve eeuw is dat compleet anders geworden, en zijn oze kleinkinderen in de straen eerder de bezienswaardigheden, dan de gele, de bruine of de zwarte schepsels die daar lopen te paraderen en ons, oderlmingen van de stoep in de goot dwingen. Dat is, een beetje cru gestemd, de zo geroemde ‘verrijking’ der ‘blijvelingen’.

    Of we daar onze Grote Verlicjhte verstanden dankbaar moeten voor zijn?

    Och, U kent op dit blogske onze mening. Maar niemand beter dan Marine La Plume kan dit beter in het gezicht slingeren van de ongemakkelijk kijkede Overheden zelf; die dat alles mogelijk hebben gemaakt. U krijgt straks de video via de collega’s van http://nageltjes.be/wp/, waar de striemnde verwijten voortaan levenslang boven elke ‘kop’ in elke gazet zouden moeten staan.

    *

    De afbeelding hierboven van de Russische Beer die al die verschruikkelijke Islammertjes doet beven, is dan weer de voorafbeelding van de Hoop die we in het Avondland mogen beginnen koesteren. In Ankara blazen de Turkey’s elkaar met honderden tegegelijk op, de ISIS-moordenaars kruipen weg waar ze plaats vinden, de Yankees proberen weg te geraken van voor de voeten van de Rus: in wanhoop roept de bloem der Islammerij op voor de Heilige Oorlog, omdat ze beseffen dat hun ondergang inakende is.

    ‘Gespeeld en verloren’…. Zoals dat heet.

    Dus waarop wordt er gewacht om Mekka en Medina naar het Hiernamaals te bombarderen, zoals ‘nine/eleven’ eindelijk op passende manier gewroken wordt? Misschien zelfs dat nadien ook de stad Istambul weer haar eerste oorspronkelijke naam, de naam van haar Stichter, Constantijn de Grote, Constantinopel kan terugkrijgen?

    En als dan nog met een paar klinkende knalle Bruxellabad weer tot Broekzele, het boerengat in de moerassen van de Zenne kan herleid wordt, dan kunnen de (eindelijk) Verenigde Vlamingen, hersteld in hun eigen door God gegeven soeverniteit, weer opstaan in de vaart der volkeren.

    Herlees dan maar eens goed in volgende bijdrage, de woorden van de grote Sjarel De Gaulle, nazaat van de Vlaamse Familie Van de Walle uit Frans vlaanderen. Net als Boerke Naes, ’t is waar, ie en had geen leeuwenhaert, maar toch j’en was niet dwaas.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    12-10-2015, 09:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!