MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1015 IN VLAANDEREN WORDT NOVELBER STRAKS DE MAAND DER LEVENDEN

    .

    .

    1015  IN VLAANDEREN WORDT NOVELBER STRAKS DE MAAND DER LEVENDEN

     

     

     

    Overgenomen van ’t SCHELDT van vandaag : herinnering aan het Arrest van het Hof van Beroep in Giynocchio-Ville op 9  november 2004. In Amerika zou men dit the day of hope and glory noemen, en er de nationale hymne van maken.

    Maar wij zijn geen Amerikanen, maar tamme konijnen van Vlamingen.

    Een voorbeeld? Gisteren stond in de gazetten, dat Electrabel GDF-Suez en Electrabel, Di Jenetto chanteren en dreigen het land te verlaten, zodat 40.000 arbeidsplaatsen zouden verloren gaan.  En wat gebeurt er? Dit mars-bevel wordt onmiddellijk opgevolgd : men springt in de houding, de pink op de naad van de broek en er wordt een halve seconde nadien uit een ander vaatje getapt. Wat zeg ik : een ander vaatje? Neen hoor! De tap wordt op het vat van de Begroting geslagen, en men gaat voor een volle week met verlof…. Tegen maandag 19 oktober zal de storm wel enigszins bedaard zijn….

     

    ***

     

    Ter zake :

    ACTUEEL

    KAREL ANTHONISSEN

     

    NEGEN-ELF

     

    Negen november 2012.

    Acht jaar is het nu geleden dat België zijn bestaansreden als vrijhaven van het spreekrecht verloor. Op 9 november 2004, drie jaar en twee maanden na nine eleven in Amerika, liet het Hof van Cassatie het doek vallen over onze vrijheid van het spreken. De veroordeling van de drie vzw's van het Vlaams Blok maakte duidelijk dat wij voortaan konden gestraft worden voor een onnozele mening of cartoon.

    Het is een herdenking met gemengde gevoelens. Enerzijds is dit natuurlijk heel erg, maar anderzijds bekijken wij het positief als het begin van het einde van een mislukte staat. Dát was de aanleiding van mijn eerste stukje in 't Scheldt onder de titel ‘Het nut van België' ('t Scheldt nr. 560, 19 november 2004).

    Op dat moment is ook de vereffening van de Belgische staat begonnen. De verkiezingsuitslagen zouden nooit meer worden als voordien, maar vooral: de regering begon zelf met de uitverkoop.

    Onder Guy Verhofstadt werden gerechtsgebouwen en andere eigendommen van de overheid verkocht en terug in huur genomen. Die kunnen alvast niet meer door de schuldeisers in beslag genomen worden.

     

    Onder André Flahaut en Pieter de Crem werd het leger afgebouwd, zeer tot ongenoegen van de legertop, die precies op de vooravond van negen elf liet weten dat er van het Belgische leger niet veel meer overblijft.

     

    En Yves Leterme tekende tenslotte het definitieve doodsvonnis toen hij alle verliezen van Dexia borgde.

    Op een moment dat iedereen dat nog een geweldig goede zaak vond, schreef 't Scheldt, als enige, dat dát het einde was. Zie ‘De Borg'

    ('t Scheldt, extra editie van 26 oktober 2011 en in nr. 1023 van 8 november 2011).

     

    Intussen zegt iedereen dat het een tikkende tijdbom is.

    België pompt nu voor de derde keer miljarden in Dexia.

    De Standaard schrijft, ook weer op deze heuglijke verjaardag van 9 november 2012, dat de Dexia-tijdbom daardoor enkel wat trager tikt.

    Bart Sturtewagen voegt er in zijn editoriaal aan toe dat wij nog tientallen jaren samen die Dexia-strop zullen dragen. ‘Probeer er maar aan te wennen', schrijft hij, ‘er zullen nog vele tientallen jaren zware offers gevraagd worden van alle burgers in dit land'.

     

    Neen toch.

    Er is nog een andere oplossing om die miljarden nieuwe belastingen in lengte van jaren niet te vragen: opdoeken die winkel.

    In een volgend stuk zoeken we uit hoe we dat gaan doen.

     

    ***

     

     

    Veel horen we er niet van, hé! Het ACW, het Algemeen Christelik Werkersverbond; een bedrijf in moeilijkheden, dat staatssteun vraagt voor de herstructurering…. Belfius, zeg maar Dexia II, zendt ineens zijn ouders werknemers naar huis (600) en vervangt ze o,wettelijk door jongere krachten (200)…. Een ‘manager’ van het ACW komt langs zijn neus weg, maanden na de feiten, op TV vertellen, dat zij allemaal hun centjes kwijt zijn (Hallo, Jean Lucske, Hallo Iefke?), dat ARCO, hun spaarbank, geliquideerd werd om erger te voorkomen, dat de werklozenkas, de CM en al die andere neven-organisaties met het water aan de lippen staan? Wabliefter U? Bijna 60 miljard verlies bij de rotbank Dexia I? In de jaren ’30 was het de Bank van de Boerenbond die dit scenario speelde, en er wordt nog altijd schande van gesproken. Maar het ACW? Die zijn nog katholieker dan de heiligenbeelden in de kerk!

    En met dergelijk diploma van onbekwaamheid blijft Vanaccre, Crembo, Meneerke Peeters en al de rest, onderdanig buigend voor het Monster van Mons, zich met hun achterste naar Parijs draaien, waarschijnlijk in de hoop om op die edele delen een decoratie te krijgen?

    Ondertussen worden er rondjes gedraaid in de Koekestad door Vlaanderens Hoop : bij de Coburg-familie komen de hoofden haast niet meer boven tafel van schaamte. Wijl rang na rang bezwijken huilt de wind de som’bre dodenzang. . En ’t oproer zwelt en ’t leger staakt de tocht naar boven. Vol spijt aanschouwt de held die laffe muiterij, die reuzenwerk vernielt zo na bij ’t doel gekomen..

    Sorry, mensen, even in een verkeerd scenario terecht gekomen, maar U snapt wat er in die hoofden moet omgaan….

    Ach Hannibal, daar op de ruwe kant der Alpen, als een slang in pijnlijk zwoegen, opwaarts kronk’lend, wild omstoven door sneeuwjacht, klimt het heir van Hannibal, reeds Uren, uren lang. En eind’loos schijnt de tocht en eind’loos het slaven en wroeten…

    Ik geloof niet dat men in de familie Coburg & C° ooit gehoord heeft van Albrecht Rodenbach. Hoogstens van Brouwerij Rodenbach….

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     

     





    11-11-2012, 16:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1016 GE MOET MIJNE VRIEND ZIJ OF ‘K SLA OP JOEN MUILE

    ***

    Zondag 11 november

    Zon 7u52-17u01

    Wapenstilstand Wereldoorlog 1914-1918

    Sint-Maarten kindervriend en patroon van de kleermakers

    Al moet Sint-Maarten een mantelke dragen, hij moet toch nog wandelen in zomerse dagen

    .

    1016 GE MOET MIJNE VRIEND ZIJ OF ‘K SLA OP JOEN MUILE

     

    Ieper; 11/11, om 11 uur…..

     

    94 jaar na datum komt Houten Klaas juist op tijd om…te laat te zijn.

    ***

     

    Benno Barnard! Wel! Wel! Lang gezien dat we die nog gleden hebben!

    Deze heerlijke man met al die solide gedachten is als Dominees’ zoontje zijn vader waardig. Vernuftige knaap, die Benno, en dat die Hollander is, wordt hem graag vergeven.

    Wil AUB lezen wat er staat : het wordt hem graag vergeven, en niet dat we graag zouden vergeven.

    Voor deze blog vat ik met andere woorden dan Benno de stelling van de PvdA samen, zoals geschetst in de titel bovenaan dit stukje. Deze boude vinding is niet eens origineel, maar stamt uit de stamboek-tijden van het Termontsiaanse socialisme. Persoonlijk vind ik het de beste samenvatting van de ideologie van Marx…..

     

    ***

     

    Ter zake :

    Waarom u alle reden heeft om bang te zijn voor de PvdA+

    Posted on 9 november 2012 by E.J. Bron

    (Door: Benno Barnard)

    ***

    Benno Barnard legt uit waarom hij Michael Freilichs idee van een cordon sanitaire rond de PvdA+ van Peter Mertens zeer toegenegen is.

    Het kapitalisme is er niet in geslaagd iedereen gelukkig te maken; het communisme is er daarentegen wel in geslaagd iedereen ongelukkig te maken, met uitzondering van zijn nomenclatura – althans voor zover het zijn slachtoffers niet massaal heeft vermoord. Dit politieke systeem is gebaseerd op een negentiende-eeuwse economische analyse die niet zonder verdienste is, maar in de praktijk altijd weer blijkt te stuiten op de eigenaardigheden van de menselijke aard. Daarmee wensen de communisten koppig geen rekening te houden. Het resultaat is dat ze binnen een eeuw tientallen miljoenen mensen om het leven hebben gebracht. De logische conclusie moet luiden dat we heel wat beter af zijn in een kapitalistisch systeem, ondanks alle cynisme en alle tekortkomingen ervan.

    Je moet dus wel dwaas, blind, ongeïnformeerd of kwaadaardig zijn om voor een communistische partij te stemmen. Laat staan om als militant voor een dergelijke partij te ijveren.

    Niettemin zijn er altijd weer geestdrijvers in de westerse wereld die perse iedereen in het ongeluk willen storten. En van alle Europese communistische partijen is de PvdA+ misschien wel de extreemste, verknoopt als zij is met de islamitische wraakzucht, een wraakzucht die voortvloeit uit een stupide jaloezie – op Israël en op de Joden in het algemeen.

    Toen ik nog in Antwerpen woonde, in de jaren negentig, poogde Kris Merkx mij telkens weer met behulp van gratis exemplaren van het partijblad tot zijn specifieke denominatie van het communisme te bekeren. Ik meen dat de nieuwe mens toen vooral in Cuba gevonden kon worden, nadat de Chinese nieuwe mens een mislukking was gebleken. In elk geval deed deze kleine roerganger mij altijd denken aan een jehovagetuige of mormoon, met dit verschil dat de leerstellingen van de jehovagetuigen en mormonen nooit bloed hebben doen vloeien.

    Voor 1989 kende ik Praagse dissidenten die met diepe afschuw de naam van Ludo Martens uitspraken: zijn heiligenleven van Stalin was door de toenmalige machthebbers in het Tsjechisch vertaald. Het huidige politbureau van de PvdA+ verhoudt zich tot dat boek als de huidige top van het Vlaams Belang tot de negationistische geschriften van Faurisson.

    Wilt u een jongere crimineel uit die kringen?

    Zohra Othman, de stemmenkampioen van Borgerhout, ging in Bagdad haar steun betuigen aan Saddam Hussein. Zohra Othman bezocht in Jenin de terroristen van Al-Aqsa, de Islamitische Jihad en Hamas. Zohra Othman was in Antwerpen aanwezig bij de verbranding van een orthodoxe Jood, weliswaar een verbranding in effigie, maar de stap vandaar naar het crematorium is kort in de geschiedenis.

    Minder dan een decennium geleden trokken de communisten in een lijstverbinding met de Arabisch-Europese Liga van Abou Jahjah naar de verkiezingen. Van Abou Jahjah is de uitspraak dat de Joden in Israël de keuze hebben tussen ‘la valise ou le cerceuil’. Dat is Arabisch voor Dood aan de Joden!

    Overdrijf ik? Helemaal niet, want zo zit het moslimfanatisme in elkaar, ook bij min of meer seculiere moslims zoals Jahjah of Othman. De AEL lijkt sterk op Shariah4Belgium, maar dan zonder de baarden en soepjurken. De Arabische Lente is hun jaargetijde, en zoals algemeen bekend heeft die volksopstand geen democratie maar een andersoortige dictatuur opgeleverd. Hun geestverwant Morsi, president van Egypte, bad onlangs in het openbaar voor de dood van alle Joden. Geen mens in het Midden-Oosten kijkt daarvan op, daar is die regio, Israël uitgezonderd, veel te primitief voor.

    Interessant genoeg deed Peter Mertens, de tegenwoordige leider van de Vlaamse communisten, die met enig acteertalent als een onschuldige sociaaldemocraat poseert, in een recent televisiedebat met Michael Freilich de hele geschiedenis van zijn partij, het kartel met de AEL incluis, als iets uit het verre verleden af. Merkwaardig, want de PvdA+ zal altijd verklaren dat de stamboom van het Vlaams Belang zijn wortels in het nazisme en de collaboratie heeft. Op dat ene punt ben ik het volledig met de PvdA’ers eens. Maar de Tweede Wereldoorlog is zeven keer zo lang geleden als de collaboratie van de communisten met de AEL. En de Tweede Wereldoorlog is veertig keer zo lang geleden als de dankbetuiging van de dictator van Noord-Korea aan de Belgische broeders en zusters voor hun niet aflatende steun aan zijn regime. Geen wonder dan, dat de archieven van de PvdA+ ontoegankelijk zijn voor buitenstaanders.

    Ik stem dus van harte in met de oproep van Michael Freilich om een cordon sanitaire rond de PvdA+ te plaatsen. Het is toch wel erg eigenaardig dat de SP.A van alle daken schreeuwt dat samenwerking met de N-VA in Aalst is uitgesloten omdat een opportunistisch ex-lid van het Vlaams Belang bij de besprekingen is betrokken – maar dat diezelfde SP.A opgewekt in een coalitie stapt met vrienden van Hamas en apologeten van het regime in Pyongyang, dat op dit moment zo ongeveer het verschrikkelijkste op Gods aardbodem is.

    Maak u geen enkele illusie over die PvdA+, lezer, vooral niet als u Joods bent. Onder hun hypothetische bewind eindigen u en ik zonder koffer in een of andere goelagarchipel, of, waarschijnlijker, in een kist. Vergis u niet. Al telt de PvdA+ ongetwijfeld vele brave aanhangers, het is een partij die bereid is over lijken te gaan.

     

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : twee keer is de Heer Barbard kattig tegenover  het Vlaams Belang., dat nochtans in ’t verborgene zijn sympathie wegdraagt. Wat hij wel probeert te camoufleren door de partij telkens onrechtstreeks in een ver verband te brengen met het revisionisme (over de Holocaust) of over de collaboratie en de repressie. Dat komt volgens mij omdat de man zich baseert op boekenwijsheid. Benno is een vrijer van Vlaanderen die zijn liefde denkt te voelen, zelfs als die er niet is. Tja, van een Hollander kan men moeilijk meer verwachten.

    Over naar de feiten. De gaskamers. De mentaliteit van de overwinnaar kennende, is het moeilijk te aanvaarden, dat er een Wet moet zijn, om te bestraffen wie ontkent dat de zon in het Oosten opkomt.  Maar laat er geen misverstand over ontstaan : ook al werd er maar één onschuldige burger vergast, het is er een teveel. Een ideologie die zijn tegenstanders moet vermoorden, is bij definitie een verderfelijke ideologie voor vriend en vijand. Laat die verbeterde Nationaal Socialistische ideologie met een snuifje Is Lammerij nu toevallig dezelfde zijn als die van Nieuwe Wereldverbeteraars! Dan moet men wel naar beneden trappen om hoger te komen! Maar wat dan met de woorden van Vadertje Stalin, die ooit stelde, dat één mens vermoorden, misschien wel verkeerd zou beoordeeld worden, maar dat 1 miljoen mensen vermoorden, gewoon een zaak was van statistieken….

    Tweede sneer. Het Vlaams Belang van bij de wortel in verband brengen met het bestrijden van de on-staat België (met alle middelen, zoals den Ouden Tubbak het zei), draait rond de pot als een kat op een heet zinken dak. ‘Hand en sandiensten aan den vijand’, zoals die dingen benoemd werden voor de Krijgshoven,  is een spijtige zaak, maar als men naar de kern der dingen gaat, geen on-eer. Om het eigen recht te behalen, zou men, in oorlogstijd, als niets nog normaal is, bij de duivel te biechte gaan, ook al is die duivel nog duivelachtiger dan Beëlzebub en zijn moer. Sedert WO I had België zichzelf tot vijand verklaard van het Vlaamse eigen landsgedeelte. Het mag dus niet verrast zijn met gelijke munt te worden terugbetaald.  So krijgt de lolbroek nog galijk : A la guerre comme à la guerre’.

    Maar dergelijk onrecht aan een Hollander uitleggen, is onbegonnen werk. Die zijn daar veel te prozaïsch voor. Zelfs aan de natuurlijke hereniging van wat samen hoort (de Lage Landen) is er weinig intellectuele belangstelling boven de Moerdijk. U zou nochtans denken, dat de Belgische Opstand van 1830 een beetje een amputatie is geweest van hun nationale fierheid. Maar men schijnt over dat punt te denken : ‘wat kopen we er voor?,’

    Het is een beetje zoals de schlager uit de tijd van toen :’Plaisir d’Amour/Chagrin d’Amour. Men moet in het vel gezeten hebben van zo’n levenslange chagin d’amour om de diepere zin ervan te snappen. Liefde is altijd een beetje gelijk geloven in God : je ziet ze niet, die liefde, je kunt ze niet meten, of wegen, of vasleggen met infra-rood, maar dat is zeker niet het bewijs dat ze niet bestaat!

     

    ***

     

     

     

    De PvdA bij ons is een rariteiten-kabinet, in vergelijking met wat hun spitsbroeders bereikt hebben boven de Moerdijk. Daar is volgens mij maar één woord : de Oktober Revolutie van de laatste kans, die nadat zij de Waarheid hebben vermoord, diens gewaden aantrekken om samen met de Blauwen in de kaas te kruipen.

    Niet dat we er zelf zoveel beter voor staan, met Di Jeanetto-de—Struisvogel.

    Mijn volgend stukje zal gaan over een zekere Mazzin, Italiaan en leeftijdgenoot van Garibaldi, de éénmaker van Italië in 1860, want tot dan w      s het land een lappendeken van hertogdommetjes, Pauselijke en andere  Stad-Staten. Via ene Jaak Peeters, huis-filosoof van de NV-Averechts, worden we binnen geleid in de wereld van de echte democratie. Deze van het nationalisme…..Ge kunt Uw eigen ogen niet geloven!

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    11-11-2012, 16:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1014 OVER PARTIJVOORZITTERS GESPRKEN

    ***

    Zaterdag 10 november

    Zon 7u50-17u02

    H Leo de Grote (*)

     

    .

    (*) Die man heeft zijn naam niet gestolen!

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Paus_Leo_I , waar zee veel te leren valt over over…Istamboul (Constantiinopel) en Rome. Geen wonder dat er nu sedert kort sprake is om Istamboul de hoofdstad van de wereld te maken. Laten wij maar beginnen oefenen : Eurabia, hoofdstad van het Kalifaat = Istamboul.

     

    1014 OVER PARTIJVOORZITTERS GESPRKEN

     

    Over een man naar ons hart

     

    Gerespecteerd door vriend en vijand

    ***

     

    Gisteren stond hier een stukje over tewege de nieuwe voorzitter van het Belgicistisch Blauw Fabriekje, maar dat was maar om te lachen.

    Er is verdorie een kaper op de kust gekomen! Een echte Lachaert, en daar bovenop, ne Genteneir en hij heet Egbert. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven! Is ’t nu niet, dan is ’t later! We geraakten inderdaad een beetje uit en amen gelachen op dat Blauw Scharminkel met Pat Brillantine, met Kareltje DeKlucht, met het Konijnentand-Liegebeest met de skone stokoude hofmeyer  uit Brakel, om nog maar te zwijgen over de andere sekse….Straks zakt de partij onder de kiesdrempel, en wie zal dan de verdediging van Laeken op ziich nemen?

    Waarom ik terug kom op ons Gwendy-ke? Omdat het bij de Wijd Openstaande VLD gewoon achterdoenders zijn van het Vlaams Belang. Naar dat ’t schijnt, weten de Coreliokranten er alles over. Zie maar, hieronder. ’t Wordt niemand anders dan Annemans. Neem er maar gif op!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Annemans wordt nieuwe voorzitter van Vlaams Belang"

    Bewerkt door: redactie − 10/11/12, 04u29  − Bron: belga.be

    ***

     

    Als alles goed gaat, bekrachtigt een congres van Vlaams Belang half december de kandidatuur van Gerolf Annemans om Bruno Valkeniers als voorzitter op te volgen. Het partijbestuur zal maandag de kandidatuur van Annemans als consensusfiguur goedkeuren. Dat weten de Coreliokranten.

    Nadat het Vlaams Belang bij de jongste verkiezingen een flinke tik had gekregen, werd de procedure voor het vinden van een nieuwe partijvoorzitter vervroegd. Bruno Valkeniers besloot niet voor een nieuwe termijn te gaan. Ook Filip Dewinter haakte af wegens een slechte uitslag in Antwerpen.

    Drie sollicitaties

    De extreemrechtse partij ontving tot dusver drie sollicitaties: senator Bart Laeremans, Vlaams parlementslid Chris Janssens en kamerlid Gerolf Annemans. Maar de eerste twee kandidaten wekten weinig begeestering. Bovendien concludeerde de Vlaams Belang-leiding dat er in stormachtige tijden maar beter een ervaren rot aan het hoofd van de partij komt.

    Partijcongres

    Maandag beslist het partijbestuur volgens de Coreliokranten dan ook dat alleen Annemans zich op 1 december voor de partijraad aanbiedt. Twee weken later moet een partijcongres die keuze bekrachtigen. Als consensuskandidaat moet Annemans de partij doorheen de cruciale verkiezingen van 2014 loodsen. .

    ***

     

    Men zal het ons niet in dank afnemen, dat we met Gerolf Annemans voortaan een charismatische voorzitter zouden hebben. En daarenboven ene die kan schaatsen als de beste, zonder lijk een van zijn voorgangers, daarbij scheef of naast zijn schoenen te lopen.

    Franky, de Loverboy? Is voor eeuwig de schande van het Vlaams Belang, door zijn vaandelvlucht, maar vooral doordat hij, de stoefer, op de schoot van Goele Liekens, voor het alziend oog van de camera toegeeft jarenlang met MRM een intieme verhouding te hebben gehad, terwijl beiden dat even lang met klem hadden ontkend. Een dode leugenachtig maken, en dan nog in die omstandigheden, bewijst vooral zijn onbetrouwbaarheid.

    En den Bruno? Wel, die man is veel te goed en veel te bekwaam om in de politiek te staan. Hij is een ondernemer, die geboren is om op een sympathieke en voorname manier een onderneming te leiden. Liefst ene met wereld-formaat. Als Chef van het Vlaams Belang had Valkeniers kunnen schitteren daar waar DeWever onherroepelijk heeft gefaald : het Vlaanderen van de oude glorie weer op de wereldkaart zetten. Met alleen maar een minachtende blik op al dat Belgisch gewriemel aan zijn voeten.

    Nu Vlaanderens moment zo goed als voorbij is, en de jongeren niet voldoende in aantal zijn om de fakkel verder te dragen, moet de oude garde wel op post blijven.

    Arm Vlaams kiesvee  dat blatend van de ene kant van de wei naar de andere loopt. Om uiteindelijk berustend en met grote ogen, te blijven staan. Zonder doel. Wachtend op weer een Offerfeest?

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    10-11-2012, 10:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1013 RUTTEN OF MANDOLINEN LOOD OM OUD IJZER

     

    .

    1013 RUTTEN OF MANDOLINEN LOOD OM OUD IJZER

     

    Is Gwedoline genoemd naar de Mandoline,  






    Of is de Mandoline genoemd naar Gwendoline?

    Of ben ik het, die teveel let op bepaalde gelijkenissen?

    ***

     

     

    Waar halen ze ’t uit! Waar halen ze ’t uit!

    Bij onze eigenste blauwe geschelpten, die van ’t Blauwe Fabrieksken, wil men de Nederlandse Rutte een loef (***) afsteken : hier brengt men een Rutte naar voor met dat fameuze tikkeltje meer, lijk bij de slager. Hier is het RutteN. Amaai, in plaats van ‘slager’ had ik bijna de ‘beenhouwer’ doorgelaten, een ogenblik vergetende dat ik mij in hogere kringen, zelfs boven de landsgrenzen, zo hoog op de landkaart, bevond.

    Let op mijn woorden : dat mens zal het nog ver brengen. Stel U maar eens voor, wat een afgang voor  al die andere dames : een thé-kranske aan het Hof bij de Sire him-self. Aanwezig : Tante Laurette, Joyeyx Noël, of Noyez Joëlle, kopvrouw Toertelmans, en Mandoline Rutten. Met wie zal Zijne Koninklijke Hoogheid het liefst babbelen, denkt U?  En, vergeet niet : de troonopvolger, de Koninklijke Houten Hark die op de achtergrond mag/moet toekijken, die piept zo d’ Ouden zongen! Neen, de toekomst van Mandoline is verzekerd!

    Ik rond af : de mandoline is een feest voor het oog! En meteen het einde voor Alexander Crootje. ’t Was toch zo skone, en nu is het uit! Gedaan met de SK, Sander is geen beehouwerszoontje en zal dus nu verder mee-regeren zoals het past bij zijnen stand in ’t Koninkrijk der Belgen. In ’t Fransoos.

     

    (***) Een loef afsteken is niet hetzelfde als de loef afsteken. Iemand de loef afsteken is iemand de wind uit de zeilen pikken, door met het eigen volle zeil en dus de hele boot de wind weg te houden uit het zeil van de concurrent, die daardoor stil valt. Een uitdrukking dus eigen aan de zeilsport.

    Een loef afsteken, één, is meer iets van eigen vinding, die verband houdt met een eerder vulgaire Vlaamse volkse uitdrukking, waarbij men op de tegenstrever dermate gebelgd is dat men hem (nooit haar) een zeker ding zou kunnen afsteken, zodat deze voor de helft minder vruchtbaar wordt.  Het meiske Mandoline Rutten acht ik, gezien haar lichaamsbouw tot zoiets misschien wel in staat, maar ik zie er, door de Staatsgrens, het nut niet van in.

    ***

     

    Ter zake :

    Met mevrouw Rutten weet je waar ze begint, maar niet waar ze eindigt

    09/11/12, 07u19

    ***

    Daar is ze dan toch: Gwendolyn Rutten. Het heeft even geduurd voor ze in het koor solo mocht gaan, maar nu is het zo ver: voorzitter van Open Vld.

    Applaus.

    Als ik naar haar kijk, denk ik aan een plattelandsvrouw: thermoskan in de hand, naast het bietenveld. Als ik haar hoor, denk ik: nou, Gwendo heeft toch meer van Hillary Clinton dan van Liesbeth Homans.

    Wel lekker.

    Met mevrouw Rutten weet je waar ze begint, maar niet waar ze eindigt.

    Maskerades à la carte: blozend en gereserveerd als vrouw; kille inbreker in het hoofd van andersdenkenden als politica.

    Én sponsachtig én van rubber.

    Retorisch begenadigd: Gwendolyn bijt in woorden alsof het vlezige perziken zijn. Mijn oerliberale tante Nicole merkte op dat ze altijd glinsterende ogen heeft. Niet die stoffige schemer van Alexander.

    Alla.

    Ik hoop dat ze het redt in het vrouwvijandige machtsspel van de Belgische politiek. Pardon, van Vlaamse politiek. Joëlle en Laurette zijn geen doetjes. Caroline Gennez daarentegen is geliquideerd in volle N-VA-terreur.

    Met ingehuurde Brutus

     

    Dé vraag: loopt Gwendolyn De Wever achterna of belijdt ze soeverein een sociaalliberalisme, ver van alle kerktorens?

    Is ze van Aarschot of van oceanen? Anders gezegd: is ze nog van het onbekende, zoals liberalen altijd horen te zijn?

    Hugo Camps

     

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : na drie à vier herlezingen van het Epistel volgens Apostel Hugo Camps, meen ik te moeten vaststellen, dat die clown mijn stijl heeft beïnvloed. Of zou het de geest zijn van Mandoline Rutten, die doorslaat?

    Enfin, ik blijf erbij : Camps is rijp voor ’t zothuis. De man schrijft wartaal en denkt daarbij zijn intellectuele superioriteit te tonen. Zou hij met Brutus dezelfde Brutus bedoelen als wij allemaal?

    En dan de NV-A-terreur! De N-VA-terreur schrijft de man. Dat is gewoon ordinaire jaloersheid van Campske! Hij denkt met heimwee terug aan de tijd van Mao. Aan de tijd van Stalin! Of aan die van Hitler. Moest zijn partij in dezelfde positie zitten als die van BDW : ge zoudt wat zien! Terreur zou er zijn, ge moogt gerst zijn!

    O ja, en ‘ver van alle kerktorens’ : is dat wel progressief genoeg? Zou er niet beter positief gedacht geweest worden, om ipv ‘ver van ‘ te schrijven ‘dicht bij’. Maar dan niet dicht bij kerktorens, maar dicht bij mosketen….

    Enfin, volgens Campske zit Mandoline lekker. Klinkt zelfs een beetje Hollands. Zo’n’ lekker stuk! Ik kan me niet voorstellen wat Campske zich daarbij voorstelt. Hij is verdorie oud genoeg om haar grootvader te zijn! Dat woordje ‘lekker’ – daar achteloos gesmeten - tussen een lintje Liz-a-Bed Holmes en een lijntje Mandoline is gewoon pure pornografie!

     

    ***

     

     

    ’t Valt nog geen beetje op, dat Mandoline Rutten reeds overal als partijleidster verschijnt, terwijl ze niet eens verkozen is. Kijk, me mens : dat is nu de democratie bij de Blauwen : de leden zullen straks dezelfde voorzitter kiezen lijk  de kopstukken bepaald hebben : ze zal dus door de leden gekozen zijn. Nogal wat anders dan bij ’t Vlaams Blok/Belang, waar er ooit voorzitters voor het leven zijn geweest.

    Dat die man, Karel Dillen, vrijwillig opstapte, en dat hij door iedere Blokker/Belanger, jaren na zijn dood, nog altijd in de harten gekoesterd wordt, speelt ff gene rol. Kareltje De Klucht eet wel beter!

    Samen met Campske spreekt ’t ventje van ‘mestkevers’.Ach wat, waar het hart van vol is (van mestkevers) loopt de mond van over.

    Hier op dit nationalistisch blogje wens ik Mevrouw Rutten wat aan ’n soldaat die naar ’t front gestuurd wordt te horen krijgt : ‘Goe chance, braaf kind’ – “Tract tussen  de druppels telopen’!

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     

     





    09-11-2012, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1012 KLARE TAAL OVER HET SCHANDAAL

    .

    .

    1012 KLARE TAAL OVER HET SCHANDAAL


     
     


     

    Xander http://xandernieuws.punt.nl/ geeft, zoals naar gewoonte, een kurkdroge analyse van de verkiezingsstrijd in Amerika. Hij wacht niet tot de tafels zijn afgedekt, om in de potjes te roeren. Hij speelt kort op de pot bal. Hij doet zijn ding snel en hard, zodat de cement kan stijven lijk hij de dag zelf is gemodelleerd.

    We hebben het nu zelf kunnen constateren : de wereld wil bedrogen worden! Om modern te zijn, klinkt dat als ‘A puppet in a string’.

    Het is zelfs een mondain liedje geworden, een schlager, een mee-zinger, zonder dat veel mensen daarbij stilstaa. A puppet on a string… In ’t Engels klinkt het eerder onschuldig, vooral voor de liedjeswereld, waar er, om als ‘mooi’ te worden geboekstaafd, niet moet begrepen worden wat er gezongen wordt. Als er maar ritme in zit, hoe meer hoe liever! En bassen, veel bassen, dat vindt men kei-mooi Met de versterker op 12, loei-hard, dat bij de buren de muren ervan trillen.

    Een cariolet in ’t stad hoor je aan zijn hoempa-hoempa bionke bonke  van twee straten ver : je weet dan dat er een jonge m/v aankomt met een rijke Papa, die aan 40 jaar de poten van onder zijn g.t zal moeten lopen. Niet omdat hij tegen dan zo’n auto niet meer zal kunnen betalen (de slechte tijd, ziet U), maar omdat hij dringend wil erkend worden als invalide (gehoorgestoord) om te kunnen overleven dank zij een ‘tegemoetkoming’ van Overheidswege. So far so good. Weet U, als tegen dan de put van Dexia geen afgrond, lees : Zwart Gat is geworden…. Maar nee, begot! De ACM-mensen, die deze put gegraven hebben (met het geld van hun spaarders) zijn er zeker van : aan Dexia zal nog verdiend worden. Bij kleurpartijen scheert men MORGEN altijd gratis. Vandaag niet. Geloof sopra tutto de failliete ACW-Tjeef Vanacre : eerst moet die andere ACW-er, Haiku-Eric, heel het Zuiden van Europa samen met het Noorden van Afrika en het Oosten van Azië, redden met er scheepsladingen van onze Euro’s naartoe te dirigeren.

    ***

    Ook in Amerika hebben de jongeren het niet begrepen. Een instinkertje, dat geef ik U op een blaadje! Het begint met het kwelen van ‘A puppet on a sring’, en het eindigt met zich ernaar te gedragen!

     

    ***

     

    Ter zake :

    RACISME OPNIEUW DOORSLAGGEVEND VOOR OVERWINNING OBAMA

    Obama won dankzij zwarten, immigranten en jongeren

    ***

     

     

     

    Tijdens zijn verkiezingscampagne richtte Barack Obama zich vooral op immigranten, minderheden, vrouwen en homoseksuelen. Die strategie blijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben, want uit de statistieken blijkt dat de eerste zwarte president zijn tweede termijn voor een groot deel aan hen te danken heeft.

    55% van de Amerikaanse vrouwen stemde op Obama; bij de mannen was dit 45%. Gekeken naar ras en afkomst waren de verschillen nog veel groter: Van de blanke Amerikanen, 72% van het totale aantal kiezers, stemde slechts 39% op Obama; 59% koos voor Romney.

     

    Net als in 2008 koos een overweldigende meerderheid van 93% van de zwarten -13% van de stemmers- voor Obama, waarmee niet aan de conclusie kan worden ontkomen dat racisme opnieuw een hoofdrol bij de stemkeuze van de zwarten heeft gespeeld, veel meer nog dan bij de blanken.

    Ook van Latino's (71%) en Aziatische Amerikanen (73%) kreeg Obama veruit de voorkeur boven Romney. Beide bevolkingsgroepen zijn oververtegenwoordigd in het aantal immigranten dat in de VS verblijft. Obama heeft tijdens zijn termijn de immigratieregels fors versoepeld.

     

    Als gekeken wordt naar de leeftijd dan behaalde Obama een meerderheid bij de 18 tot en met 39 jarigen en Romney bij de 40-plussers. De jongste Amerikaanse kiezers (18 tot 24 jaar) kozen met 60% het meest voor Obama en met 36% het minst voor Romney. Bij de oudste kiezers (65 plussers) was dit juist andersom: 56% stemde op de Republikein, 44% op de Democraat.

     

    Er is ook een groot verschil te zien in de voorkeur van stedelingen en mensen op het platteland. 62% van de urbane bevolking koos voor Obama, maar in landelijke gebieden was dit slechts 39%.

     

    Volgens de Financial Times was ook Obama's reddingsprogramma voor de autoindustrie in de cruciale 'swingstate' Ohio van groot belang voor zijn overwinning.

     

    Eerder dit jaar bleken immigranten de doorslag te hebben gegeven bij de verkiezingen in Frankrijk, toen bijna alle moslims op de socialistische presidentskandidaat Francois Hollande stemden.

    Xander

    ***

     

     

    De wereld wil bedrogen worden, dat is (in mijn woorden) de klare wijn die Xander ons in een proper klaar glas schenkt. Maar zullen de zwartjes, de Latini’s, de Hoottentotten en de Eskomo’s het nu onder Moh Bama zoveel beter hebben?

    Er is, weet U, een ‘Lichtend Pad’ als voorbeeld, al enkele jaren aan de gang in Suid Afrika. Onder die verwerpelijke ‘Apartheid’ was het land van MY Sarie Mareis het welvarendste land van heel het Zwarte Continent. De Witmensen hadden het goed, en de zwartmensen een beetje minder goed, maar  ze waren toch nog beter af dan de rest van Donker Afrika. Toen kwam de voorloper van Moh Bame, de Zwarte Mandela, en het communistisch geïnspireerde ANC veroverde de macht. Ze deden dat ‘rïcksichtlos’ met andermans zweet, andermans bloed en andermans tranen. Sedertdien zijn  de Zwartmensen de baas.

    Ik zal niet uitweiden over de verscheurend treurige situatie waarin beide bevolkingsgroepen sedertdien leven. Met voornamelijk twee grote uitschieters : de Witmensen worden in gans het land (ongestraft) vermoord door hun zwarte knechten, in de mening dat een boerderij vanzelf opbrengt door de ganse dag op de rug naar de wolken te liggen kijken. Tweede feit is, dat de Elite, vroeger Wit, nu Zwart, het systeem huldigt van ‘luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden’. Vroeger werd dit moeilijke land effectief bestuurd zo goed en zo kwaad als het kon, nu wordt het gewoon begeleid naar de ondergang.

    Want Suid Afrika is, dank zij het ANC, verworden tot het armste land van heel het Continent.

    Ja, de wereld, ook wij, met de EurSD (*) willen bedrogen worden!

    Een tweede voorbeeld? De Rutte Regering bij de Noorderburen. De Regering is pas ingezworen, of de hel breekt los. Om in ’t gelid te lopen met ‘Brussel’, en dank zij de ‘slechte tijd’, verhangt men nu de ganse bevolking : 2% meer BTW, vanaf 1/1/2013 worden de woningen tot € 40.000 duurder, omdat de hypotheek rente-aftrek verdwijnt, de zorgsector wordt behoorlijk duurder, de uitkeringen worden behoorlijk minder, kortom : Jan Modaal en zijn Lisa moeten het gelag (gelach?) betalen. Want de instructies van Brussel zijn onveranderd  : ‘Touche pas à mon pôte’ : aan de Heilige Koe van de Immigratie wordt niet geraakt! Nog liever doen we iedereen verzuipen! Ontelbaar veel miljoenen ‘ontwikkelingshulp’ voor de arme Islam-landen in Afrika, en het tienvoudige voor de feesttafels van de binnengestroomde Is Lammers.

    O ja, als, ik zeg àls deze regering valt, zal men nu hopelijk boven de Moerdijk eindelijk  dat Paars geval Rutte II vervangen door de hagelblanke Wilders I. De wereld zal niet vergaan, maar Nederland zal beter af zijn.

    En zo, in hetzelfde denk-spoor, zeg ik ‘God bless America’.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    09-11-2012, 13:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1011 CAFÉ NERO IN CASABLANCA

    ***

    Vrijdag 9 november

    Zon 7u49-17u04

    H Theodoor, patroon van de soldaten en het leger.

    .

    1011 CAFÉ NERO IN CASABLANCA

     

     

     


    Waarom dat men perse met al die blote billekes naar ginder wilde, is mij een raadsel. Of zou ’t kunnen, dat de bedoeling was om tegen Sinte Maarten, dood van de goesting, nog ’n paar duizend Is Lammers naar hier te lokken….

    ***

     

    Volgende zondag, 11 november, gebeurt er van alles, maar in de Westhoek, waar ik nog altijd mijn hart heb verloren, (en er juist daarvoor nog regelmatig zoektochten uitvoer) is het vooral de dag van de Grote Kindervriend, de H. Bisschop van Smyrna, Sinte Maarten. Smyrna dat is nu al vele honderden jaren… Turks grondgebied onder de Islam en het stadje heeft al lang ’n andere naam gekregen…. Er wonen daar temidden van die Allachtonen geen Christenen meer, en nog minder Heiligen.

    Ha die goeie ouwe Sinte Maarten! Dan zongen we de avond voordien, als ons Ma ons diep ingeduffeld tegen de vrieskou goe voor ene kêe, buiten liet, om langs de straten te vendelen en om in stoet te gaan zingen met de uitgesneden koe-biet met ogen neus en mond waardoor het flikkerkaasje oplichtte. Meestal scheurde het koordje door na korte tijd, want die biet was weeral veel te zwaar, omdat we ze niet diep genoeg hadden kunnen uitsnijden. De kinderen van betere ouders hadden geen bieten, maar uitgesneden pompoenen, een beetje lijk nu ‘Haloween’ gevierd wordt.

    ***

    Sint Maartens avond, de torre gaat mee naar Gent.

    En a’s m’n moeder koeken bakt, zitt’ik zo geern omtrent.

    Stokt vier blokt vier, Sinte Maarten, kom alhier, om ê bitje te warmen….

    ***

    Dan wierden er nadien pannekoeken gebakken op de buzze van de buzzestove, wel vier of zesse tegelijk. Die speelden we dan binnen om ter rapst, met vele brune sukker, todat ons buikstje zeer dee van de gulzigheid. Dat zal binst de oorlogsjaren êwist zinne, os nuze Pa nog leefde, want ons Ma kosttegede tons nog lachen  mê ne pruts van niemendalle.

    Nink! Zundag zou were êzo ne dag kunn’ zinn – maar hier bezien de menschen dat anders. Itaalje e ’n hen nie meugen meedoen met  den Eersten Weireldoorloge, en 11 november zegt nulder nieten. Kom ê kê were, zeg’n ze, op 6 janauri. Tons ist hier “Bifania” en da’s ’n lelikke toverhekse die up neure stok deur de wolken vliegt, mê sneujkelgoed vô de kiendjes.

    K’ Hee zo’en  doeknkerblauwzeegroen vermoeden, damme wieder liever Sinte Moarten haên ghed! Mô ‘t gô nie goan : me goan wieder doene lik ol d’andre menschen, en meedoene mê die hekse! ’t Spitt mie wreed, Sinte Moarten! Nu niet kwoad zin’n, nè?

     

    ***

     

    Ter zake :

    Miss België: houding Marokkaanse instanties en media onaanvaardbaar

    Ex-miss België Anke Van dermeersch ondervraagt minister van Buitenlandse Zaken

    08 november 2012 • 12.19u

    Zoals uit de dagbladen kon worden vernomen, is er in Marokko heel wat opschudding ontstaan over het feit dat de finalisten van Miss België in een kort rokje poseerden voor de Hassan II-moskee van Casablanca. Nochtans gebeurde dit blijkbaar met de instemming van de lokale begeleiders die waren aangeraden door de officiële toeristische instanties van het land.

    Zoals bekend heeft Marokko sinds zowat een jaar een fundamentalistische islamitische regering en blijkbaar heerst er nu in die kringen heel wat ophef over dit voorval. Ook de regimepers trekt fel van leer, hoewel het hier eerder een onschuldig voorval betreft en er hoegenaamd geen kwade bedoelingen in het spel zijn.

    Vlaams Belang-senator Anke Van dermeersch, zelf een ex-Miss België, is door deze felle reacties verontrust over de veiligheid in Marokko, niet alleen van de kandidaten voor Miss België, maar ook van vrouwelijke toeristen uit Vlaanderen/België in het algemeen. Zij zal daarom deze namiddag in de plenaire vergadering van de Senaat de minister van Buitenlandse Zaken naar zijn reactie vragen over dit voorval. Tevens wil zij weten hoe de Belgische instanties ervoor zullen zorgen dat de veiligheid van de betrokkenen en van vrouwelijke toeristen uit ons land in Marokko verzekerd is.

    Anke Van dermeersch
    Fractievoorzitter

    bron:VB

     

     

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : ik heb de interpellatie niet gezien, maar ik kan me levendig le Beau Didier voorstellen, tot over zijn oren in de puree met al dat jong mals vlees. Spijtig dat hij die dag niet in Casablanca was om direct de dingen daar ter plaatse ter hand te nemen.! Zo’n scenario mag hij alleen maar denken, niet uitspreken. We kennen de man : hij mag dat denken, maar niet doen! Hij is niet de Koning der Belgen! Alleen maar naar kijken,l ijk naar Anke, dat mooie senatriske, dat hem in de arena van op de pluche het vuur aan de schenen legt! Hij mag alleen zeggen, dat hij over dat voorval …niets kan zeggen, maar verder  ‘is de sfeer koet’ en zal men wel ‘n consensus vinden!

    Ach Anke, toe! Laat dat potje toch gedekt! U moet toch weten hoe rap die Casablancanezen hun messen bovenhalen! Hun ‘Offerfeest’ ligt nog vers in het geheugen, zoals bewezen in de omgeving van Perugia (Italië) waar gisteren een doorgedraaide Is Lammer, omdat zijn zoeteke geen hoofddoek meer wilde dragen, hun twee kindjes (8 en 13) als wraak de keel heeft overgesneden… Ik denk dat de tijd ringt, om ons allemaal een beetje meer in te spannen om die man te begrijpen. Om ons in te leven in zijn ‘koeltoer’, zodat er niet meer gepanikeerd wordt bij dergelijke onnozele ‘faits divers’. De man heeft noch min noch meer de wil van zijn Allah uitgevoerd en daarmee basta! Waar bemoeien wij ons eigenlijk mee? Godsdienst is een private zaak, tussen  Allah en zijn dienaar!

    Weet U lieve Anke, ipv Reynders het vuur aan de schenen te leggen, kunt U beter die Liz-a-Bed Homans van de Smalle d’Anvers eens aanspreken van man tot man vrouw tot vrouw. Het is ook geen lelijk ding, ze zal U zeker begrijpen. En haar (bij manier van spreken) in Uw bed krijgen, is ook den Bart meekrijgen….

     

    ***

     

     

    Ay! Niet gedacht aan de communautaire vrede! En u, Anke?!

    Zeg me niet dat U in de bres bent gesprongen voor een vrouwelijk gedeelte van dat welbekende I-SD gespuis (*). Die moeten maar hun eigen (mooie) boontjes doppen.

    ***

    Slotopmerking : staan er hier te lande misschien nog geen moskeeën genoeg, dat men die perse elders moet gaan opzoeken om te kunnen pronken? En wat hebben ginder die Marokkaanse Islam-kwibussen met al hun chi chi, dat de eigen inlandse Islam-kwibussen niet hebben? Casablanca of Mortsel, mosketen zijn er overal!

    De vraag stellen, is ze beantwoorden

    En zeer tussen haakjes : hoe en waarom horen we niks van het CGKR? Die meiskes zijn NDD (***) geen kakelende kippen die men zomaar van hun nest trekt!  Diene Jozef Dewitte is toch gene ‘verkeerde’, die niet reageert op vrouwelijk schoon? Of is de man gebelgd (wat trouwens zeer toepasselijk zou zijn!) omdat er niet genoeg zwarte of bruine schoonheden present waren? Waren de 10 geselecteerde schoonheden dan misschien niet geen een afspiegeling van de maatschapij?  

    Al kan het natuurlijk ook zijn, dat het opgelegde quota van 50% M.V niet werd nagestreefd? Omdat er alleen vrouwen geselecteerd waren?  

    Dus toch een vleugje teveel homo…sapiens?                                                                              

     

    (***) NND is de Franse vertaling van GVD.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    09-11-2012, 11:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1010 KNACK-OUT BIJ DERDE UPPER CUT

    .

    .

    1010 KNACK-OUT BIJ DERDE UPPER CUT

     

    Rik Van Cauwelaert, Koen Meulenaere, Cartoonist Vanmol…

     



    Moeten elders hun C4 gaan verdienen

    ***

     

     

    De onheils-tijdingen volgen elkaar in snel tempo op! Eerst de ramp in Amerika, lijk alles daar, ‘The biggest in the world’, en nu de Amerikaanse ramp bij Knack. Alles wat naam had/heeft aan de deur (naar buiten) en via dezelfde deur (naar binnen) de gesjeesde Humo-dealer.

    Moet U het het dan nog vragen : “Moeder waarom leven wij”!?

     

     

    ***

    Ter zake :

    Cartoonist Vanmol moet weg bij Knack

    8 november 2012

    ***

    'Huiscartoonist' Erwin Vanmol kreeg vandaag te horen dat hij niet meer in het weekblad Knack past. Dat maakte Vanmol bekend op zijn Facebookpagina.

     Vanmol (45) ging na zijn studies grafische vormgeving en schilderkunst als beroepsmilitair aan de slag. Na de inkrimping van de strijdkrachten werd hij achtereenvolgens restaurator, interieurschilder, marmerschilder, vergulder van sierlijsten en chocolatier. In 2000 was hij na een ongeval een tijdje werkonbekwaam en uit verveling ging hij cartoons tekenen. Hij werkte voor verschillende tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij is ook stadscartoonist van Aalst en richtte het internationale cartoonistencollectief Balzak op.

    Vorige week ontstond commotie op de redactie van Knack nadat Jürgen Oosterwaal (ex-Humo) er als nieuwe hoofdredacteur was aangesteld. Oosterwaal is ook de man die het magazine PATRICK, over de Antwerpse burgemeester, in elkaar bokste. Daarop dreigden opinieschrijver Rick Van Cauwelaert en columnist Koen Meulenaere met ontslag. Van Cauwelaert liet onmiddellijk verstaan zich zorgen te maken over het onafhankelijk imago van Knack.

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : Baas Rik DeNolf moet nu elders op zoek gaan naar amusement, tenzij hij wil groen lachen. Want zijn goede styrlui staan nu aan wal… De commando-brug is zo goed als leeggelopen en diene Oosterwael past niet in het plaatje. Om met hem als omnivoor zonder kleerscheuren, in dezelfde jungle rond te lopen, is onbegonnen werk. Die is immers van de familie der slang-geledigen, die bij voorkeur naar boven happen, waar de beste beetjes hangen…..

    Ja, ’t zijn droeve tijden als het oorlog wordt….

    Jassens (om 13 uur vernomen) smijt de handdoek in de ring, Antwerpen mag ineens op zijn twee oren slapen voor ’t Oosterwiel. De handdoek ligt er. Eenzelfde handdoek wordt klaar gehouden in de Roeselaarse boksring, met dat ander Oosterwiel….Ach man : de Linxe winkel draait vierkant!

    Mag ik het zeggen, Walter?

    De Patrick in de woestijn! Meer moet dat niet zijn!

     

    ***

     

     

    Het verband tussen  de minserie bij Knack en de miserie in Antwerpen?

    Diene Oosterwiel!

    Bij Humo in onverschil, de Janssens er onder gespoten met dat meggezien PATRICK dat hij heeft helpen ineenfrutselen, en nu in huis gehaald door DeNolf….

    JaJa! Mij niet gelaten. ‘Nack’ is nog nooit m’n vriend geweest! Al was er, lijk bij iemand die op sterven ligt, naar het einde toe, wat beterschap te bespeuren…

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    08-11-2012, 16:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1009 GOUDIN TIP VOOR RUDY DEMOTTE MIN.PRES VAN WALLO/BRUX

    .

    .

    1009 GOUDIN TIP VOOR RUDY DEMOTTE MIN.PRES VAN WALLO/BRUX

     

    Hond zkt baasje

     

    Niet aanbieden indien niet ernstig.

    ***

     

     

    Excellentie,

    Net als de meeste invaliden in Uw regio, bent ook U niet ongevoelig voor het Slijk der Aarde. Dat is genoegzaam bekend en daar hoeft niemand verdacht over te doen. Daar U onze taal evengoed machtig bent als de Uwe (wat niet van mij kan kesek worden), riskeren wij deze directe stijl. Aangezien U niet stommer noch slimmer bent dan de rest van uw landgenoten in WalloBrux, geven wij U op een blaadje gewoon wat Mario Monti, U weet wel, de fondé de pouvoirs van Goldman Sachts hier in Italië uitspookt.

    U zult al wel begrepen hebben, dat U best Uw eigen Voorzitter Di Jeanetto, hierover niet inlicht? Ziet U, als Italiaan uit die verarmde bergstreken die de Abruzzen toch nog altijd zijn,  zal die wel het klappen van de zweep veel te goed kennen. Tot daar, maar de foefkes kennen hoe aan de zweep van de Inspecteurs te ontkomen : die kennis mag niet doordringen bij U, anders is het verloren moeite voor Uw Schatkist.  

    Te onthouden : “Un homme averti en vaut deux”…. Ge wilt toch geen kiezers verliezen, n’est-ce pas?  

     

    ***

    Ter zake :

    Italië opent jacht op nepinvaliden

    Het moet in Italië afgelopen zijn met nepinvaliden, zoals 'blinden' die soms jaren een uitkering krijgen, tot zij betrapt worden bij het autorijden. Tussen 2013 en 2015 komen er maar liefst 150.000 extra controles van mensen die een invaliditeitspensioen krijgen.

    Hiertoe heeft de commissie voor financiën van de Kamer van Afgevaardigden woensdag unaniem besloten, aldus Italiaanse media. De maatregel wordt toegevoegd aan de zogeheten stabiliteitswet waarmee het zakenkabinet-Monti probeert de economie van het Zuid-Europese land weer op de rails te krijgen. Italië kampt met een grote staatsschuld, mede veroorzaakt door grootschalige fraude met belastingen en uitkeringen.

    ***

    Diagonaal doorlezen : JaJa, die Mario Monti, laat hem los! Die  zit er bovenarms op! Kleine stelen grote stelen – grote stelen meest.

    Kijk, het doet mij denken, als ik schrijf over grote stelen en kleine stelen, aan de mensen van de nieuwe nog te beëdigen Gemeenteraden, Termontstad op kop. Of neem nu Hand werpen. Zeggen dat daar de helft van deze lieden oneerlijk zijn, is niet eerlijk, terwijl het juist andersom is : het is de andere helft die oneerlijk is.

    Onder dat toekomstig Bestuur ligt geen BOM, maar een BAM!!!! Wedden, als de Blauwen opgenomen worden in de coalitie, dat Noël Slangen subiet een nieuw miljoenen-contract krijgt voor een nieuwe definitieve studie van het Oosterweel-project?!

     

    ***

     

     

     

    In Wallonië zullen ook heel wat ‘uitkerings-gerechtigden’ voorkomen : ze worden nog dagelijks met bakken ingevoerd, dat weet U. Veel van die ‘sukkelaars’ zullen wel, mits een paar handigheidjes die met de rode tam-tam worden doorgegeven, laten we zeggen, op een ondoordachte manier op die lijsten zijn gekomen.

    Wéten doe ik het niet, maar het ligt zo een beetje in de lijn der verwachtingen.

    Veel werkloosheid, veel Italianen, veel laksheid, ’t is tok de Flamand die betaal, veel Rode Broeders aan de knoppen, veel plantrekkerij : ach, U kent het verhaal! Socialisten ondereen, nietwaar!

    De gelegenheid maakt de dief! Zie maar naar de Hoge Here van de Euro-SD (*). Als men dan weet dat woorden wekken, , maar voorbeelden trekken, dan is toch het laatste woord gezegd?

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    08-11-2012, 15:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1008 DAAR DRINKEN WE EEN ELEXIR D’ANVERS OP!

    .

    .

    1008 DAAR DRINKEN WE EEN ELEXIR D’ANVERS OP!

     



    Amuse-Guele uit ’t Scheldt van volgende week….

    ***

    De Stadslijst van “A” één maand na de Oktober Revolutie op ’t Schoon Verdiep : één en onPeelbaar!

    Wij wisten hier toch al lang dat BDW liever met een Marokkaan samenwerkt, dan met Filip DeWinter! Het kan dus nog altijd erger : met een Tjeef als Zatte Fles!

     

    *** 

     

    U ziet het met eigen ogen : dit is een stukje zonder lijf. Met alleen maar kop en staart. Maar wat wilt U : de Antwerpse potentaten zijn alleen maar buik en billen. Hier, op een uiterst klein blogje, vinden ze wat hen past en dat ze trouwens broodnodig hebben : kop en schouders om een MAN te zijn, en poten om op de grond te blijven ipv te zweven!

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    08-11-2012, 10:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1007 THE WRONG THING OF THE WRING THONG?

    ***

    Donderdag 8 november

    Zon 7u47-17u05

    HH Vier gekroonde Martelaren, patroons van bouwvakkers en architecten

    ***

    .

    1007 THE WRONG THING OF THE WRING THONG?

     

    Rood = Republikeinen

    Blauw = Democraten Socialisten

     



    Om (per Staat) het kind een naam te geven :

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2001/1/integration/nmc/frameset/electionsusa/elections.dhtml

     

    ***

    The wrong thing of the ring thong, deze vondst komt niet uit mijn koker, maar is als een verloren geldstuk ergens onderweg op mijn levensbaan, opgeraapt langs de straat. Zo ben ik nu eenmaal! Een kwartje, een geldstuk met een gaatje in ’t midden, is mij niet te min voor mijn aandacht.

    In de USA loopt trouwens nog veel meer verkeerd dan de kleuren van de politieke partijen. Ik denk dat ze dat doen om hun vermeende superioriteit te benadrukken. Zelfs de datums draaien ze om. Wij zeggen en schrijven 9 september. Zj maken daar 9/11 van. Nain elevven! Alleen aan het jaartal (2012) durfde men voorlopig niet raken. Maar nu met de herbenoeming vaan Zijne Goddelijke Majesteit Mohbama zal daar waarschijnlijk verandering in komen, en wordt het 2102. Op die manier zal het kleinste kind kunnen zien dat Amerika ons een heel stuk voorloopt. Wij, de rest van de wereld, hebben maar te volgen.

    Probeer het maar eens uit. Volgend jaar vandaag zullen wij in Europa schrijven 8/11/2013. In The States wordt dat dan als ’t God belieft (en straks ook nog op 11/11 Sint Maarten), als er ondertussen geen nieuwe wereldoorlog is uitgebroken : 11/8/3102…..

    ***

     

    De Socialisten van Mohbama hebben dus in de stedelijke geïndustrialiseerde gebieden gewonnen, en de Republikeinen in de landelijke traditie-getrouwe. Dat is voor zoverre normaal, dat verstedelijkte gebieden in doorsnee, lieve ZIEN werken, dan zelf te werken. Europa is, zeer typisch, in hetzelfde beddeke ziek. Uitzonderingen bevestigen die regel.

    ***

     

    Ter zake : in het delirium van de overwinning hoorden we het Mohbama duidelijk zeggen : Amerika behoort aan de immigranten van alle kleuren van de regenboog en er moet dringend werk gemaakt worden ter bescherming van het milieu. Wegens de tegenstrijdigheid van deze twee zaken, (de wereldbevolking door mekaar klutsen zonder ecologische rampen te veroorzaken) omschreef hij de zorg voor het milieu, als de bezorgdheid voor de opwarming der aarde.

    Wie hier de tiktak van de Bilderberg-Groep en die van Goldman Sachs niet erkent, moet dringend eens goed schudden voor hij zijn hersens gebruikt.

    Amerika aanziet al jàààren Europa als zijn kolonie. Zij hebben zich gemengd in WO I, en vooral in WO II, om meteen het laken helemaal naar zich toe te trekken. Met behulp van Hitlers raket-specialisten en diens atoomgeleerden zijn ze er vervolgens in geslaagd bijna overal ter wereld hun suprematie op te dringen. Door telkens alle volgende (kleinere) oorlogen te verliezen. Maar ondertussen ligt de beschaafde wereld wel aan hun voeten : zonder de Amerikaanse satellieten geen TV, geen GSM, geen GPS, geen Internet, en geen atoom-schild. Zonder Amerika worden wij allemaal terug Oude Belgen met knotsen , gekleed in dierenvellen, en kunnen we weer gaan leven van jacht en visvangst.

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : America rules the wives, dat is een feit. Maar wat, moesten zij integendeel niet tussenbeide gekomen zijn in onze interne Europese twisten? We mogen het niet te luid zeggen, maar in Nazi-Duitsland was de ideale socialistische maatschappij een feit geworden. Werkgevers en kapitaal trokken aan hetzelfde zeel als de arbeiders. Hamer en sikkel onder een goed gevulde doodskop-schedel. We mogen het niet weten, maar In Duitsland in de jaren ’30 bestond de verplichte ziekteverzekering. Bestond het Betaald Verlof. Bestond de werkloosheids-uitkering. Er werd zelfs een enorme fabriek gebouwd, nog altijd de grootste ter wereld, waar voor het volk wagens zouden gemaakt worden, één per gezin. De eerste auto-snelwegen ter wereld werden gebouwd en Zeppelins maakten milieu- en mensvriendelijke overtochten over de Atlantische oceaan. Bovenal : wie niet akkoord was werd in ‘Schutzhaft’ (afzondering als bescherming tegen de volkswoede) genomen in een of ander werkkamp. Mooi, toch! Ein Volk! Ein Reich! Ein Führer!

    En al die jaren later in Amerika? Men woont er in hoofdzaak in (luxueuse) houten barakken, ziekteverzekering bestaat er niet, wie werkloos wordt kan op straat gaan wonen en wie iets mispeutert wordt op Guantanamo achter prikkeldraad gestopt. En net als Hitler, wil Amerika aan iedereen opleggen hoe het moet. En al zekerlijk hoe men moet deken. Zie Godman Sachhs met bijhuis de Euro-SD (*)

     

    ***

     

     

    Eigenlijk heeft Mohbama dezelfde truks van Luie Sjarel in als Di Jeaneto : op de schouders van de werkende productieve klasse en met de hulp van alle mogelijke nieuwkomers, de macht veroveren om er zelf beter van te worden.

    Simpel, maar ge moet er maar opkomen, zeg ik.

    Samengevat :

    Ein Weltvolk! Ein Weltreich! Ein Weltführer!

     

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     

     





    08-11-2012, 10:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1005 WE ZIJN N’EM BEU : ZET DIE PLOATE AF !!!!


    .

    1005 WE ZIJN N’EM BEU  : ZET DIE PLOATE AF !!!!

     

    <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2opsBCt7VIo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 


     

    Ere wie ere toekomt. Van de Smalle d’Ancers zal later kunnen gezegd worden, dat hij zijn volk leerde spreken…. Of moet ik eerder zeggen : leerde papegaaien?

     

    ***

    .Papegaai uit Roeselare gaat Bart De Wever achterna met 'Zet die ploat af'

    woensdag 07 november 2012 om 09u23

    Bron : KW, de Krant van West Vlaanderen.

    ***

    Roeselare - Paulie, de bekendste papegaai uit Roeselare en ver daarbuiten, heeft een nieuw kunstje. De sprekende vogel die al furore maakte in onder meer Villa Vanthilt en Dieren in Nesten heeft nu z'n eigen versie van Bart De Wevers ‘Zet die ploat af’.

    Op verkiezingszondag 14 oktober maakte de voorzitter van N-VA zich druk omdat de dj het nummer Happinness van Sam Sparro niet tijdig afbrak, met de intussen legendarische quote ‘Zet die ploat af’ tot gevolg. Er volgde een overload aan parodieën en grappen, maar er kan er altijd nog eentje bij. Papegaai Paulie, van Gino Platteeuw uit Roeselare, oefende op de quote van de huidige Antwerpse formateur en kreeg het zinnetje onder de knie nog netjes voor de nieuwe Antwerpse coalitie op de been

    *** 

     

     

    Ziezo! Nu kunnen we aan onze kleinkinderen zeggen, dat die zekere Bart DeWever leefde in  de tijd dat de dieren nog spraken. Lang, lang héél lang gleden….

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     

     

    07-11-2012, 16:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1004 DE WERELD DRAAIT DOOR (TWEEDE BETEKENIS

    Woensdag 7 november22

    Zon 7u45-17u07

    H Willibrordus, patroon van Nederland en de herbergiers

    Sint-Willibrord zaait het koren

    .

    1004 DE WERELD DRAAIT DOOR (TWEEDE BETEKENIS)

     

    VARA-onderdeel, ongelofelijk rood, buiten-proportioneel gesubsidieerd, ongelofelijk brutaal, buiten-proportinioneel vulgair, kortom :

     


    de Lichtende Pad voor de Reyerslaan. Voorwaarde N° 1 om daar te geraken : niet alleen een meester zijn iu het HAKKELEN, maar ook in het opvoeren van de luidste wanklanken, om dan deze als ‘moderne muziek’ te bestempelen
    .

    ***

     

     

     

    Vandaag (niet doen lijk in Amerika) eerst orde op zaken stellen.

    Het kalender-gedoe helemaal bovenaan, zoals velen zullen denken, is gewoon gratis een beetje nostalgie naar vroeger beleven. Ik heb het van Bert Murrath (’t Scheldt) al een heel tijdje en voor wie nog altijd geen paar centjes overheeft voor een digitaal abonnement, zal hier tot nader order dagelijks een goesting-krijgertje gepubliceerd worden.

    Ik doe dat niet zozeer voor de Heiligen en al die heerlijke weer-spreuken – al hebben die hun verdienste inzake degelijkheid – maar om er speciaal te doen op letten, dat…de wereld doordraait. Niet altijd maar verder door, zoals dat stomme TV-zakje bij de Vara, maar rond. De wereld draait gewoon rond en alles komt altijd terug. Meestal in een ander frivool kleedje of met een ander strikje in het haar, maar het blijft altijd dezelfde…geschiedenis, die zich herhaalt : Clair/Obscur – Clair/Obscur – Clair/Obscur….

    Maar sedert deze nacht heeft de verdwazing definitief toegeslagen (ik kom daar seffens op terug), zodat dat doordraaien voortaan alleen nog in de tweede, de overdrachtelijke zin, kan verstaan worden. Doordraaien = niet goed wijs zijn….

     

    ***

     

    Ter zake : de zwarte Amerikaanse President, die er 4 jaar over gedaan heeft om te bewijzen een grote blaas te zijn, krijgt van de cowboys daar een tweede kans om er nogmaals vier jaar over te doen om hetzelfde te bewijzen. Het verdict viel terwijl wij sliepen. Ook al puur toeval, zeker? Europa slaapt terwijl de wereld vergaat!

    Maar er is meer. Amerika is een achterijk werelddeel! Aan de overkant van de Atlantische plas is men maar ontdekt toen wij in het Westen al 1492 jaar onderweg waren naar de Beschaving, en die vele honderden jaren achterstand haalt men daar zomaar niet in. Zelfs op de klok lopen wij 6 à 7 uur voor! In Europa is men al lang weer aan de arbeid, als de Amerikaanse cowboys nog liggen wolken te krabben of liggen te worstelen met hun beddegoed, omdat ’s nachts de muren van hun houten huisjes ineens de zoldering blijken te zijn geworden. Omdat het hele ding, zonder funderingen gebouwd, op zijn zij op drift is in een of andere modderstroom.

    En dan komt nu de clou van het verhaal.

    Ach mensen! Zwijgt daarvan! Niet De Smalle d’Anvers is de bedoelde clou, maar het duo Barbarosso, Il Maoïsto, en de Natte Failliete ACW Dweil Van Ramp Aye, die zijn het! En eigenlijk zij die 2 niet de clou, maar  de duivel van de delokalisatie.

    Aan de Smalle d’Anvers mogen we niet veel woorden meer vuilmaken. Afschrijven en opbergen is de boodschap! Voorgoed vergeten, want voorgoed vastgereden in de verkeersstroom, zowel plaatselijk, als nationaal. Het is nog een beetje vroeg, maar ik hou nu al een toepasselijk spreekwoord voor hem in reserve. Op een eeuwig zwijgen wil ik het U wel verklappen : ‘Wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in’. Geloof me : het is een put waar geheel Vlaanderen, de goeden met de slechten, in geen jàren zal kunnen uitkruipen! De viscerale afkeer van BDW voor het Vlaams Blok/Belang is veel meer dan hij zegt. Het is de ziel zelf van de man. Die is verhangen naar het verloochenen van Vlaanderen ten voordele van de Belse Union Sacrée. Iets in dezelfde zin is ooit Jacob Van Artevelde overkomen : na de jaren van verheerlijking trokken de toenmalige Termontenaren hem in tripkes op de Vrijdagmarkt! Janssens, in Antwerpen, zal als beenhouwerszoon, niet ver moeten zoeken naar het scherpste mes om hem (halal) de keel over te snijden. Almaci zal de kop wel achterover houden, want Moslims kennen het klappen van de zweep.

    Ondertussen kunnen wij ons vermeien met het schouwspel van het Europees Theater. Vergeet niet, daarbij in de gaten te houden dat europa = globalisatie en globalisatie = delokalisatie, waarbij delokalisatie gelijk staat met socialisme. Bij socialisme moeten wij denken aan Nationaal Socialisme en  bij Nationaal Socialisme begint het territorium van de pseudoniemen, want voor het Nationaal Socialisme van Hitler gebruikt men het eufemisme van ‘Nazi’. Als we zeggen Nazi, moeten we alleen de negatieve bijklank horen. En bij ‘negatieve bijklank’ denken wij spontaan aan Islamisering.. Bij het uitspreken van de Islamisering moeten wij spontaan denken aan de Wereld van Ali Baba en de 40 miljoen Rovers. Met eenmaal Ali Baba in ons achterhoofd moeten komen wij spontaan bij…..Barck Houssein MoBama.

    Moet er nog zand zijn, over dat doordraaien van de wereld?

    ***

    Wat kan het leven ingewikkeld zijn!

    Laten we dus, om onze dag te redden, voorlopig een klein beetje inspiratie opdoen hierna, bij Schuddekoppeke Van Brempt, Europees Raadslid voor de Sossen. Samenvatting van haar betoog : 1° de Chef heeft gelijk. 2° de Chef heeft altijd gelijk. 3° zelfs als hij ongelijk heeft, heeft de Chef nog gelijk. De mensen van Ford Genk moeten dat gewoon, zoals zij, leren inzien. Zich eerst wat kwaad maken, en dan therapeutisch inzien dat de Chef altijd gelijk heeft!

    ***

    BRUSSEL - Europees parlementslid Kathleen Van Brempt (SP.A) is verontwaardigd over 100 miljoen euro financiële steun die de Europese Investeringsbank (EIB) uitgetrokken heeft voor een Ford-fabriek in Turkije. ‘Dergelijke investeringen met Europese middelen kan je niet uitleggen aan de arbeiders van Ford Genk’, zegt ze.

    Nadat vorige maand aangekondigd werd dat autoconstructeur Ford zijn vestiging in Limburg wil sluiten, geraakt nu bekend dat de EIB in juni een lening van 100 miljoen goedkeurde voor Ford. Het geld is bestemd voor de modernisering van de fabriek in het Turkse Koçaeli, waar de Ford Transit geassembleerd wordt…

    ‘Dit is wellicht allemaal regulier gebeurd en de kans dat we dat bedrag kunnen terugvorderen, is niet groot. Maar het gaat mij om de verontwaardiging’, zegt Kathleen Van Brempt. ‘Voor de zoveelste keer komt de EIB met een dossier dat sociaal of ecologisch niet door de beugel kan.’

    Van Brempt geeft toe dat het steunen van een fabriek in Turkije, waarmee de EU nauwe banden tracht te behouden, ‘niet per se asociaal is’. Ze maakt wel een probleem van het feit dat behalve Ford Genk ook de fabriek in het Britse Southampton dichtgaat, waar de Transit momenteel nog wordt geproduceerd. ‘Op deze manier ondersteunt de EIB actief het sociale dumpingbeleid in de Unie’, zegt Van Brempt. ‘We kunnen toch geen delokalisatie steunen?’

    Ze hoopt dat de Commissie in de plenaire vergadering van het Parlement zal kunnen antwoorden op vragen over het dossier. ‘De Commissie moet een actievere rol spelen bij herstructureringen. Als twee bedrijven willen samengaan, is ze de eerste die het dossier onderzoekt. Mocht ze dat bij herstructureringen ook doen, dan zou ze op het beleid van de EIB stoten’, besluit Van Brempt.

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : Mie Bla Bla Boem! Boem! Vogels heeft de perfecte corpulente vogelaarster gevonden : groen en lomp. Juist, Ma, ik denk in puur West Vlaams, net hetzelfde als gij zoudt gedaan hebben : ‘Gebuikt en gebild maar van niemand gewild’. Dat is wel geen Turks, maar algoed even duidelijk. Moest dat mens ergens deftig kunnen aanhouden, het zou goed zijn voor haar frustraties. Dat gaat zo met die bi-partriden.

    Wat haar beter zou helpen, is Senatrice te gaan spelen in het Turks Parlement bij Erdogan. Haar Groen ideaal past beter bij het Groen van de islammerij!

    ***

     

     

    Voor een groot deel is mijn chagrijnigheid vandaag veroorzaakt door ‘De Slimste Mens’ van gisteren. Amaci was daar ook, reen voor mij om direct af te haken. De onderbroeken-lol was anders geweldig!

    Wat ook geweldig was, maar dan van een totaal andere orde, was  het met lange tanden uitgesproken bericht in Het Nieuws, dat meer dan 1.000 Burgemeesters in Frankrijk de nieuwe wet op het homo-huwelijk van François Hollande, de socialistische president, zullen weigeren toe te passen. De reportage liet zelf een daarvan aan het woord met een duidelijk waarom er verschil is tussen een man en een vrouw.

    Hoe was mijn titel hierboven ook weer?

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     

     





    07-11-2012, 15:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.989 IS HIER IN MALMÖ EEN LOZER AAN HET WOORD?

    Bijeen gesprokkeld en laten sudderen op maandag 29 oktober 2012

    Aan het publiek geserveerd op 6/11/2012

    .

    989 IS HIER IN MALMÖ EEN LOZER AAN HET WOORD?

     

    DEEL II

    ----------

    Mijn vrienden, zoals ik al zei, de waarheid is bitter en onaangenaam. Maar we moeten ons niet onttrekken aan onze verantwoordelijkheden. We moeten zeggen wat we te zeggen hebben en doen wat we moeten doen.

    Want als we dat doen, is er hoop. We kunnen nog steeds het tij van de islamisering keren.

    We kunnen dit doen door een beroep te doen op de loyaliteit van onze mensen aan hun identiteit en hun nationale vrijheden. We kunnen de islam stoppen door rond onze nationale vlag te gaan staan ter verdediging van onze nationale identiteit.

    Onze natiestaten zijn de belichaming van onze vrijheden en vrijheid. Laat ons onze vrijheden en vrijheid verdedigen door de verdediging van onze natiestaten.

    Europa’s islamisering komt voort uit het culturele relativisme dat in de loop van de afgelopen decennia onze nationale vastberadenheid heeft ondermijnd. Cultureel relativisme dicteert dat alle culturen even moreel en waardevol zijn. Als alle culturen gelijk zijn, volgt daaruit dat de staat niet een specifieke culturele waarden kan promoten, zelfs niet die van het eigen volk. Vandaar dat culturele relativisten ontkennen dat immigranten zouden moeten assimileren, want dat zou van hen voorvechters maken van de Europese cultuur boven de oorspronkelijke immigrantenculturen. Ze vertellen de islamitische nieuwkomers die zich vestigen in onze steden en dorpen: het staat jullie vrij om onze normen en waarden te overtreden, omdat jullie cultuur net zo goed is als de onze. Dit is een leugen, dit is niet waar. Culturen zijn niet gelijk. Onze cultuur, op basis van het humanisme, christendom en Jodendom, is veel beter dan de barbaarse islamitische cultuur. We zouden er trots op moeten zijn dit te zeggen.

    We moeten meer trots zijn op onze eigen cultuur en identiteit.

    De culturele relativisten vergemakkelijken de islam. Ze papegaaien de islamitische Taqqiya-verklaringen na. Ze noemen ons xenofoben en beschuldigen ons van haat zaaien. Ze slepen ons voor de rechtbank. Mensen zoals ik, Lars Hedegaard in Denemarken en vele anderen, werden onderworpen aan eindeloze tijd, energie en geld kostende processen voor het uitspreken van de waarheid over de islam. Gelukkig zijn zowel Lars en ik beide vrijgesproken, maar anderen waren niet zo gelukkig.

    De combinatie van Taqiyya en cultureel relativisme is een zeer gevaarlijke bedreiging voor het Westen.

    De culturele relativisten dragen ook onze nationale soevereiniteit over aan Brussel. Ze vertellen ons dat natiestaten gevaarlijke relicten zijn uit het verleden. Ze vertellen ons dat de Europese Unie nodig is om oorlog te vermijden. Zelfs het Nobelcomité in Oslo zegt dit.

    De oorzaak van de Tweede Wereldoorlog was echter niet het bestaan ​​van nationale staten. De oorzaak van de oorlog was de walgelijke nazi-ideologie.

    De remedie tegen het totalitarisme is niet het opbouwen van een Europese superstaat. We kunnen onze vrijheden niet beschermen door onze landen te beroven van hun soevereiniteit en over te dragen aan het verre Brussel.

    Men weet wat er dan gebeurt. We krijgen culturele relativisten, zoals uw eigen Cecilia Malmström, die uniform beleid opleggen aan alle betrokken landen, bijvoorbeeld door onze grenzen open te gooien voor steeds meer immigranten uit andere landen.

    Mevrouw Malmström behoort tot dezelfde partij als minister Ullenhag. Ik schreef haar eerder dit jaar een brief en nodigde haar uit om onze immigratiebuurten te bezoeken, maar ze gaf geen antwoord. Ik kan begrijpen waarom u haar naar Brussel stuurde, maar nu zitten wij met haar opgescheept.

    Mijn vrienden, mensen zoals Malmström lijken ons te willen beroven van onze eigen identiteit.

    Maar zonder een identiteit kan er geen vrijheid zijn. Zonder de natiestaat kan er geen echte nationale politieke vrijheid zijn. Een ziel heeft een lichaam. De geest van politieke vrijheid kan niet bloeien buiten het lichaam van de natiestaat. De natiestaat is het politieke orgaan waarin we leven. Dat is waarom we de natiestaat moeten behouden en koesteren. Zodat we de vrijheid en de democratie die we genieten kunnen doorgeven aan onze kinderen.

    Als Zweden wil overleven, moet het Zweden blijven en trots zijn Zweeds te zijn.

    We moeten goede patriotten zijn. Patriottisme wordt gebrandmerkt als fascisme door de culturele relativisten. Maar patriottisme is geen fascisme. Integendeel. Elke democraat en verdediger van de vrijheid is per definitie een patriot.

    Europa is een cluster van naties. De kracht van Europa is zijn diversiteit. Uniformiteit is een kenmerk van de islam, maar niet van Europa. De islam heeft de nationale identiteit van de veroverde volkeren uitgeroeid. De Koptische identiteit van Egypte, de Indiase identiteit van Pakistan, de Assyrische identiteit van Irak, de Perzische identiteit van Iran, allemaal werden ze uitgewist, neergeslagen of gediscrimineerd tot op de dag van vandaag. De islam wil alle naties vervangen door de zogenaamde Ummah, de gemeenschappelijke identiteit van de Nation of Islam waar allen dienstbaar aan moeten zijn en waarin alle nationale identiteiten moeten verdwijnen.

    Laat de Zweedse identiteit niet worden weggevaagd door de Ummah

    Een nationale identiteit bindt een individu aan een ​​erfenis, een traditie, een loyaliteit en een cultuur. Nationale identiteit is een inclusieve identiteit: zij beschouwt iedereen als gelijk, ongeacht zijn religie of ras, die bereid is om in een land te assimileren door te delen in het lot en de toekomst van een volk.

    De Brusselse bureaucraten en de linkse intellectuelen beschouwen patriottisme als een gevaarlijk relict uit het verleden. Zij verzetten zich tegen de nationale identiteiten van Europa. Maar dat doet ook de islam, die niet wil dat de gelovigen assimileren en een andere loyaliteit aannemen dan de loyaliteit aan de islam en de Ummah. Dit is het probleem van zo veel immigranten in onze samenleving.

    Deze boodschap, natuurlijk, is er een die de eurocraten niet willen horen, maar het is de waarheid.

    Zonder zelfbestuur, zonder zelfbeschikking, kan er geen behoud zijn van onze identiteit.

    Mijn vrienden, we moeten de politieke macht teruggeven aan de natiestaat, in naam van de democratie, in naam van de vrijheid, in naam van de menselijke waardigheid. We hebben een heropleving nodig van nationale trots, de liefde voor land en instituties.

    Door de verdediging van de natiestaten verdedigen we onze eigen identiteit en vrijheid.

    Dames en heren, beste vrienden, het is tijd om te handelen. We moeten haast maken. De tijd dringt voor Zweden, voor Nederland, voor alle andere grote naties van Europa. Zoals Ronald Reagan zei: “We moeten nu handelen, om de toekomst te behouden.

    Hier is een korte samenvatting van vijf dingen die we moeten doen om onze vrijheden te behouden.

    Ten eerste moeten we de vrijheid van meningsuiting verdedigen. Het is de belangrijkste van onze vrijheden. We hebben een First Amendment in Amerikaanse stijl nodig dat wordt ingevoerd in alle Europese landen.

    Ten tweede moeten we een einde maken aan het cultureel relativisme. In mijn eigen land heb ik voorgesteld dat in onze grondwet een clausule wordt opgenomen waarin staat dat de dominante cultuur in Nederland is gebaseerd op de joods-christelijke en humanistische principes. Als we niet weten wie we zijn, kunnen we nooit weten wat we niet zijn.

    Ten derde moeten we de islamisering stoppen. Meer islam betekent minder vrijheid. Er is al genoeg islam in Europa. We moeten stoppen met de immigratie uit islamitische landen.

     

    Ten vierde moeten we de suprematie en de soevereiniteit van de natiestaat herstellen.

    Tot slot is het ook onze plicht om Israël, de natiestaat van het Joodse volk, te helpen. Israël is in de frontlinie van de jihad. Israël is een baken van licht in een gebied van totale duisternis. Israël vecht onze strijd. Door Israël te helpen overleven, helpen we onszelf.

    Mijn vrienden, als we ophouden met het spreken van de waarheid, gaan we allemaal verloren.

    In een toespraak in het VN Plaza Millennium Hotel in New York op 11 september vorig jaar, herinnerde George Igler, de directeur van de Britse vrijheid van meningsuiting denktank Discours, zijn gehoor eraan wat er gebeurd is in vlucht 11, het vliegtuig dat werd gekaapt door Mohammed Atta en zijn bende en in de noordelijke toren van het WTC werd gevlogen op die noodlottige ochtend van 9/11, 2001.

    “Gewoon stil zijn en er zal u niets overkomen,” vertelde Atta de passagiers aan boord van het gekaapte vliegtuig.

    Mijn vrienden, we weten uit de verschrikkelijke ervaringen van de passagiers op vlucht 11 dat we niet oké zullen zijn als we stil blijven. Integendeel, we zijn gedoemd als we stil blijven. We moeten spreken, met al onze macht, tegen degenen die ons het zwijgen op willen leggen. We moeten de waarheid, luid en duidelijk, over de ware aard van de islam te vertellen – deze totalitaire ideologie die ons allemaal wil islamiseren en zijn wil opleggen wil aan de hele wereld. We moeten de leugen, die het cultureel relativisme is, blootleggen.

     

    We moeten elke dag vechten tegen de opkomende vloed van de islamisering, zelfs als de culturele relativisten in de media en overheden ervoor bezwijken.

    Als we falen, zullen we alles verliezen: onze vrijheid, onze identiteit, onze democratie, onze rechtsstaat en al onze vrijheden, te beginnen met de belangrijkste van allemaal: onze vrijheid van meningsuiting.

     

    Het Westen is in gevaar, maar we kunnen nog steeds de overhand bewaren.

     

    Zelfs als we beledigd worden,

     

    zelfs als we worden lastiggevallen en geïntimideerd,

     

    zelfs als ze ons voor de rechter slepen voor het spreken van de waarheid,

     

    zelfs als ons de dood wordt aangezegd alleen voor het afgeven van een opinie.

     

    - We mogen nooit tot zwijgen worden gebracht.

     

    Nooit, nooit, nooit.

     

    Dank u. – En veel geluk voor jullie allemaal

    ***

    (1)       Dat was echt niet afgesproken tussen Geert en mij! Hij spreekt over de Westerse wereld als ‘Marked for Death’ d.i. de lijdende vorm van de Islam Invasie, en ik heb het over “Born to Kill”-domineerders in de meewerkende, de bedrijvende vorm. Maar let wel : al is het uitgangspunt verschillend, het resultaat is hetzelfde…..

    (2)       Ik heb het reeds gezegd : veel verschil tussen Geert en mij is er niet, buiten dat wij als inwoner van De Lage Landen voorlopig nog altijd twee totaal verschillende identiteitskaarten moeten voorleggen. Komt daarbij dat de Geert een vuurtorenlicht is, en ondergetekende maar een klein thé-lichtje. Maar dat van dat thé-lichtje, dat wist U natuurlijk al lang!

    ***

    Niets aan toe te voegen. Een verstandig man weet wanneer hij best zwijgt.

    Alleen nog even dit. Hadden de Zwödse dagbladen niet in een rapke kunnen omschrijven hoe Geert Wilders al jaren ondergedoken leeft als in een graf, wegens de vele doodsbedreigingen van de kant van hun lieve vriendjes, de BTK-D  (*)? Dat hij en zijn gezin geen voet kunnen verzetten, zonder de door de Staat aangestelde en betaalde veiligheids-mensen? Een en ander is natuurlijk niet bevorderlijk voor hun eigen Multi Culturele droom, geënt op het verderfelijke communisme.

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     

    06-11-2012, 17:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.989 IS HIER IN MALMÖ EEN LOZER AAN HET WOORD?

    Bijeen gesprokkeld en laten sudderen op maandag 29 oktober 2012

    Aan het publiek geserveerd op 6/11/2012

    .

    989 IS HIER IN MALMÖ EEN LOZER AAN HET WOORD?

     

    NL is niet langer rutte (platzak), Marc Rutte heeft het gehaald!

     



    Met 13 in een dozijn! Als dat maar goed afloopt!

    ***

     

     

    Onlangs was Geert Wilders in Zwöden (9 mio en wat sous inwoners) en daar heeft de Zwödse regime-pers ook niets anders te doen dan dagelijks schrijven over hun eigen wensen De laatste verkiezingen in NL waren voor de man inderdaad geen succes. Klopt. Maar het klopt ook, dat de Euro-Maffia en Goldman Sachs hier onder zitten, met veel verdoken bedreigingen, à la Griekenland (met Loukas Papadimos) of à la Italia (met Mario Monti) waar de democratisch verkozen regeringen gewoon met een stille staatsgreep opzij werden gezet. Laten we dat vooral niet vergeten!

    Italië, notabene, dat momenteel storm loopt voor de ‘No Monty Day’, laat duidelijk blijken heimwee te hebben naar Il Cavaliere. Al zal de V °RT dat nooit toegeven, zelfs niet met het mes op de keel! Berlusconi verjoeg immers jaren geleden de socialisten van de macht en dat vergeeft het janhagel van de Reyerslaan hem nooit!

    De Blauw-Rode Rutte, samen met halve gangsters van de Partij van Leve de Dop (PLDD), kort gezegd, heeft de lijdensweg gekozen aan de kant van Europa, om reden van het EU-smeer. En wie, denkt U, zal het gelag-gelach dat nu opgaat in New York bij Goldman Sachs betalen? Enfin, Geert Wilders had hen gewaarschuwd. Nu moeten ze maar op de blaren zitten….

     

    ***

     

    Ter zake :

    Vertaling: Speech van Geert Wilders in Malmö (27-10-2012)

    Posted on 27 oktober 2012 by E.J. Bron

    ***

     

    Beste vrienden, ik ben erg blij om vandaag in uw midden te zijn. Dank je wel Ingrid (Carlqvist) voor de uitnodiging om de Zweedse Free Press Society toe te spreken. Geen demonstrant zal me beletten in Zweden te spreken. Ik hou van Zweden en haar mensen. Een van mijn grote helden, Raoul Wallenberg, was een landgenoot van u allen. Wallenberg belichaamt alles wat goed en genereus is in het Zweedse volk. Hij verdedigde de vrijheid en de waardigheid van anderen. Hij beschermde degenen die door een kwade ideologie voor de dood waren bestemd. En hij gaf er zijn eigen leven voor.

    Onlangs was uw Minister voor Integratie, Erik Ullenhag, in Den Haag ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Wallenberg. Hij misbruikte de gelegenheid om mijn partij, de Nederlandse Partij voor de Vrijheid, aan te vallen. Minister Ullenhag zei dat in Zweden een partij als de mijne nooit de kans zou worden gegeven om de politiek te beïnvloeden. Ik vraag me af wat deze opmerking te maken had met Wallenberg. Maar ik weet dat de heer Ullenhag het verkeerd zag: net als Nederland, hebben Zweden en ook en alle westerse landen een partij voor het verdedigen van de vrijheid nodig. Omdat Zweden hetzelfde probleem heeft als Nederland, Denemarken en de rest van de westerse wereld. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onze vrijheden zijn in gevaar. Onze politieke en vaak linkse media sluiten hun ogen voor de rootste bedreiging voor de vrijheid in onze huidige tijd. Deze bedreiging heet de islam.

    Islam beveelt zijn volgelingen om een wereldwijde islamitische staat te stichten, waarin iedereen heeft te leven volgens de sharia, de barbaarse wet van de islam. En waar de tegenstanders van de islam “Marked for Death”  (1) zijn.

    Aleksandr Solzjenitsyn placht te zeggen dat de waarheid “zelden aangenaam is; zij is bijna altijd bitter”. Maar de waarheid zou moeten worden gehoord. De bittere waarheid is dat de islam de grootste bedreiging voor de vrijheid van vandaag is. En de onaangename waarheid is dat de islam al overal om ons heen is.

    Het teken van de aanwezigheid van de islam is zichtbaar in al onze Europese steden. Ook in Malmö. Vooral in Malmö.

    25% van de bevolking hier is afkomstig uit islamitische landen – het hoogste percentage in heel Scandinavië. Daarom is het goed om hier te zijn. In deze fantastische stad, die beter verdient dan dat het momenteel krijgt. Zelfs de internationale media hebben verhalen geschreven over de uitbarstingen van geweld, de bendeoorlogen, de schietpartijen en de bomaanslagen op politiebureaus in Malmö. In een stad als deze moet onze boodschap worden gehoord: Malmö mag niet bezwijken voor de islam. Malmö moet blijven wat het heel haar geschiedenis was. Een fatsoenlijke, rustige en veilige plek voor mensen om te wonen, te werken en een gezin te stichten. Een vrije stad.

    In Malmö moeten we het tij keren. En de wereld laten zien dat het proces van islamisering kan worden gestopt. Dat is de reden waarom ik hier ben. Het is een toeval dat het vandaag de laatste dag is van de Hadj van dit jaar, die de islamitische bedevaart naar Mekka markeert. Dit is een symbolisch moment om u te vertellen dat het tijd is om het tij te keren. En u te vertellen dat het kan worden gedaan. Maar om het tij te keren, moeten we eerst stoppen met te doen alsof er geen probleem is, zoals zo veel journalisten en politici vertellen. We moeten eerst de waarheid onder ogen zien. We moeten eerst de waarheid spreken. Zodat anderen het ook weten.

    Voordat ik verder ga, laat me één ding absoluut duidelijk maken. Telkens als ik de islam bekritiseerde, ben ik er door sommige mensen met valse bedoelingen vals beschuldigd van het haten van mensen. Om eventuele misverstanden te voorkomen, laat me duidelijk zeggen dat ik een ideologie, geen mensen, bekritiseer. Ik haat niet, noch wil ik een mens schaden. Ik verwerp volledig het gebruik van geweld. In feite is de belangrijkste reden waarom ik de islam verwerp zijn gewelddadige aard en het feit dat hij schadelijk is voor mensen, met inbegrip van zijn eigen aanhangers, met wie we medelijden moeten hebben in plaats van te haten en die wij moeten helpen om zich te bevrijden van het kwade monster dat de islam is.

    Ik heb intensief in de islamitische wereld gereisd. Ik heb landen bezocht zoals Turkije, Egypte, Tunesië, Syrië, Iran, Irak, Afghanistan en Indonesië. In mijn boek “Marked for Death” kunt u lezen hoe ik was overweldigd door de vriendelijkheid, aardigheid en behulpzaamheid van veel mensen. Ze zijn vaak goede mensen, maar ze zijn gevangenen van de islam.

    Ik heb altijd een onderscheid gemaakt tussen moslims en de islam. De meeste moslims zijn gematigd, de meeste moslims zijn niet gewelddadig, maar de ideologie van de islam is gevaarlijk. De gematigden zijn de gevangenen van het barbaarse systeem van islamofascisme. Er is geen gematigde islam. De islam is slechts in zeer beperkte mate een religie. Hij is voornamelijk een gevaarlijke ideologie. De islam is eerder politiek dan religieus: Hij streeft naar een islamitische staat. De islam is totalitair. De islam is niet vrijwillig. Hij beveelt dat mensen die de islam verlaten gedood moeten worden. In tegenstelling tot echte religies legt hij ook verplichtingen op aan niet-leden.

    De islam is gevaarlijk, omdat hij zijn volgelingen oproept Mohammed te imiteren, om de zogenaamde profeet zo dicht mogelijk te benaderen. Het leven en de daden van Mohammed zijn ruimschoots bekend uit de eigentijdse bronnen. De eigen bronnen van de islam vertellen ons hoe slecht Mohammed was. Ze laten ons zien dat hij een leugenaar, een verkrachter, een pedofiel, een folteraar, een massamoordenaar was.

    Omdat Mohammed vrouwen mishandelde, meent een aantal volgelingen van de islam het recht te hebben om vrouwen op dezelfde manier te behandelen.

    Omdat Mohammed heeft gelogen en bedrogen om de islam te bevorderen, neemt een aantal volgelingen zich het recht voor om hetzelfde te doen. De islam heeft zelfs een woord voor dit soort liegen. Het heet Taqiyya.

    Omdat Mohammed zijn tegenstanders doodde, meent een aantal van zijn volgelingen recht te hebben om hetzelfde te mogen doen.

    Omdat Mohammed niet-moslims beroofde, meent een aantal van zijn volgelingen het gevoel te hebben dat ze het recht hebben om hetzelfde te doen. Dit is de zogenaamde jihad.

    Een paar jaar geleden interviewde een van uw Zweedse kranten de socioloog Petra Akesson, nadat ze hier in Malmö een studie had uitgevoerd onder islamitische jongeren. Akesson wees erop dat deze jongeren zijn opgegroeid in een cultuur die de islamitische suprematie prijst. Als gevolg daarvan beschouwt een aanzienlijk aantal van hen hun criminele activiteiten tegen niet-moslim ongelovigen als rechtmatig, gerechtvaardigd en toegestaan.

    Het is onze plicht om Mohammed te laten zien, deze 7e eeuwse barbaar, die een boek schreef waarvan hij zei dat het hem was gedicteerd door een engel uit een boek dat door Allah in de hemel was geschreven. De mensen uit zijn eigen geboortestad Mekka kenden Mohammed. Ze zeiden dat hij gek was. Een boze Mohammed emigreerde naar Medina, dat hij veroverde door Taqiyya en jihad. Later keerde hij terug naar Mekka en veroverde het met zijn troepen, zijn traditie van openheid en religieuze tolerantie uitwissend.

    Overal waar de islam een voet aan de grond heeft gekregen, heeft hij enorm menselijk leed gebracht. Niet alle aanhangers van de islam gedragen zich als Mohammed zou hebben gedaan. Maar sommigen van hen doen dat. Hoe meer islam in je eigen land, hoe meer gewelddadig en intolerant hij wordt en hoe minder vrijheid je krijgt.

    Maak een ​​korte wandeling en loop de Rosengårdbuurt in Malmö in. Het is een van de gebieden in onze westerse landen waar de autoriteiten de macht zijn kwijtgeraakt, waar de sharia ons rechtssysteem bezig is te vervangen en waar het onveilig is voor niet-moslims om naar toe te gaan.

     

    Of kom met me mee naar Nederland, naar de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Ik heb daar bijna 20 jaar gewoond en ik heb de wijk achteruit zien gaan.

    Of laat ons naar Parijs gaan en een bezoek brengen aan de buitenwijken.

    Of naar Brussel, waar islamitische bendes met kalasjnikovs de politie uit bepaalde buurten hebben verjaagd. En waar de medewerkers van het Europees Parlement klagen dat ze ‘s nachts niet over straat kunnen lopen.

     

    “In elk van onze steden”, schreef de Italiaanse journalist Oriana Fallaci kort voor haar dood in 2006, “is er een tweede stad, een staat in de staat, een regering binnen de regering. Een moslimstad, een stad die wordt beheerst door de koran .

    En een ding wat men niet moet doen is één van deze islamitische enclaves binnengaan als je een Jood bent. Joden zijn dezer dagen in Europa op de vlucht, omdat ze zich niet meer veilig voelen. Dit is niet alleen een slecht voorteken. Het is absoluut onaanvaardbaar en moet worden gestopt.

    Het doet me denken aan iets dat Raoul Wallenberg ooit zei: “Ik zal nooit in staat zijn om terug te gaan naar Zweden zonder voor mezelf te weten in dat ik alles heb gedaan wat een mens kon doen om zoveel mogelijk Joden te redden”. Wallenberg gaf om de Joden. Dat zouden wij ook moeten doen. Zweden moet, net als Nederland, een veilige plaats voor Joden zijn..

    Maar hoe meer islamitisch onze naties zijn geworden, hoe meer vijandig ze tegenover de Joodse gemeenschap zijn geworden.

    En vandaar, terwijl niet alle gelovigen in Allah en Mohammed zich wenden tot het gebruiken van geweld, is het de waarheid dat een aantal van hen dat doet. En ze doen dat omdat de islam hen daartoe aanzet. We moeten onze ogen niet sluiten voor deze realiteit. Als we dat doen, doen we dat op eigen risico.

    Hoe meer islam men krijgt in een samenleving hoe minder beschaafd en hoe minder vrij deze wordt.

    Het is geen toeval dat alle islamitische staten in de wereld eisen dat de vrijheid van meningsuiting wordt beperkt en dat de kritiek op de islam en zijn profeet verboden zou moeten worden.

    Omdat er niet zoiets bestaat als een gematigde islam is de islamisering van onze samenlevingen een gevaarlijke bedreiging. Deze islamisering wordt aangedreven door immigratie uit islamitische landen. Mohammed zelf veroverde Medina door de methode van immigratie. Of Hijra, zoals dat heet in de islam. We moeten de immigratie uit islamitische landen stoppen. We moeten het proces van islamisering stoppen.

    Overal in Europa verspreiden zich moskeeën, islamitische centra en halalwinkels. In elke grote West-Europese stad komt men vrouwen in hoofddoeken en boerka’s tegen. In de straten van Lars Hedegaards land, Denemarken, kun je zelfs ontsnapte gevangen in een boerka tegenkomen! We moeten dit niet langer accepteren!

    Open de pagina’s van onze kranten en u zult verschrikkelijke verhalen lezen over hoe vrouwen worden vertrapt, over vrouwelijke genitale verminking en eerwraak in onze eigen achtertuin. We moeten dit niet langer accepteren!

    Winston Churchill, geconfronteerd met de nazi-tirannie, zei: “Geef nooit toe, nooit, nooit, nooit – in niets, groot of klein, groot of zelfs nog kleiner – nooit overgeven, behalve aan overtuigingen van eer en gezond verstand.”

    Churchills motto is ook mijn motto. Het zou het motto van de vrije wereld moeten zijn. Het dient in heldere letters op de muur van het stadhuis van de stad Malmö staan geschilderd: “Never give in”, in niets, groot of klein!

    Want als de vrije wereld toegeeft aan de eisen van de islam, dan zal deze vergaan en onze vrijheden zullen worden gedoofd.

    Vorige maand heeft een moskee in de Stockholmse wijk Botkyrka toestemming gekregen de islamitische gebedsroep te laten horen vanuit de 32 meter hoge minaret. We moeten dit niet accepteren.

    Ismail Okur, de voorzitter van de Islamitische Vereniging Botkyra, zei: “We willen vrijheid van godsdienst hebben.” Maar de islam is geen echte religie. De islam zelf staat geen vrijheid van godsdienst toe. Het is voor moslims niet eens mogelijk ervoor te kiezen om de islam te verwerpen. Hij beveelt dat afvalligen moeten worden gedood.

    Het feit dat de islamitische oproep tot gebed op straat niet is te horen is geen enkele beperking in de vrijheid van moslims. Zij zijn vrij om te geloven wat ze willen. In landen als de onze zijn ze vrij om te zeggen wat ze willen. Maar dit betekent niet het recht om via luidsprekers over onze steden te knallen, voor ons allemaal te horen, zelfs in de privacy van onze eigen huizen: “Er is geen God dan Allah, en Mohammed is de boodschapper van Allah.”

     

    Als ze deze islamitische strijdkreet door de luidsprekers mogen schreeuwen, moet het anderen  worden toegestaan ​​om door middel van luidsprekers uit hun eigen hoogste torens te schreeuwen, hoorbaar voor de hele wereld, ook in de privacy van hun huizen, dat Allah een valse God, dat Mohammed een bedrieger en de islam een bedreiging is.

    U weet allemaal wat er zou gebeuren als iemand deze waarheden van een dak in het nabije Rosengård zou gaan schreeuwen. Sommige moslims zouden er aanstoot aan nemen. U weet allemaal wat er met uw landgenoot is gebeurd, de kunstenaar Lars Vilks, die een cartoon van Mohammed heeft getekend. ‘He was marked for death’. Al Qaida heeft $ 150.000 uitgeloofd voor zijn moord. Hij werd aangevallen. Zijn huis werd in brand gestoken.

    En een islamitische zelfmoordenaar, die zichzelf doodde en twee onschuldige mensen in Stockholm verwondde op 11 december 2010, zei dat alle Zweden zouden betalen voor hun – ik citeer – “dwaze ondersteuning van het varken Vilks”

    Lars Vilks woont nu onder permanente politiebescherming, net zoals ik. Ik heb acht jaar onder permanente politiebescherming geleefd, omdat de volgelingen van Mohammed me willen vermoorden voor het bekritiseren van de islam. Dat is de reden waarom er in deze zaal strikte veiligheidsmaatregelen zijn en waarom u niet binnenkwam zonder het tonen van uw identiteitsbewijs.

    Laat niemand u vertellen dat de islam vrijheid respecteert. Vrijheid en de islam zijn onverenigbaar.

    Laat niemand u vertellen dat de islam een ​​religie van vrede is. De islam is een ideologie van geweld.

    Laat niemand u vertellen dat u het intolerante moet tolereren. Dat hebben we genoeg gedaan. Geen tolerantie voor intolerantie.

    Luister naar wat Karl Popper, de grote liberale filosoof, te zeggen had: “Onbeperkte tolerantie leidt tot het verdwijnen van tolerantie”, zei hij. “Als we de onbeperkte tolerantie zelfs uitbreiden tot degenen die intolerant zijn, als we niet bereid zijn om een ​​verdraagzame samenleving tegen de aanval van de onverdraagzamen te verdedigen, dan zullen de verdraagzamen vernietigd worden en de verdraagzaamheid met hen.”

    We moeten leren een vuist te maken. We moeten een lijn trekken. We moeten duidelijk verkondigen:

    Geen moskeeën meer! Er zijn al meer dan genoeg moskeeën.

    Niet nog meer islamitische scholen! Zij zijn centra van subversie.

    Geen immigratie meer uit islamitische landen!

    Alle criminele allochtonen met een dubbele nationaliteit moeten worden uitgezet!

    We moeten een lijn trekken. Als u zich gedraagt, als u assimileert, bent u van harte welkom om te blijven. Zo niet, dan is er geen plaats voor u!

    Vandaag de dag heeft de islam het lef en de arrogantie om ons te vertellen dat wij, de slachtoffers, niet tolerant genoeg zijn tegenover de islam. De islam vertelt ons dat hij geen kritiek op de islam meer zal accepteren. Onlangs, op 9/11, werd een Amerikaanse ambassadeur gemarteld en vermoord, omdat een van zijn landgenoten, een Koptische, in Egypte geboren Amerikaans staatsburger, een film over Mohammed had gemaakt.

    Helaas lijken veel Westerse leiders en de media in de greep van een laffe appeasement mentaliteit te zijn die schadelijk is voor onze westerse vrijheden.

    Martin Schulz, de voorzitter van het Europees Parlement, veroordeelde – ik citeer – “niet alleen de inhoud, maar ook de verspreiding van een dergelijke film.”

    De heer Schulz zal een van de drie EU-leiders zijn die binnenkort afreizen naar Oslo om dit jaar de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst te nemen.

    President Obama, een andere Nobelprijswinnaar, noemde de film “grof en walgelijk.” En voegde eraan toe – ik citeer – “De toekomst mag niet behoren aan diegenen die de profeet van de islam belasteren.”

    Met hun laffe verklaringen, van deze leiders die leiders van de vrije wereld zouden moeten zijn, versterken zij de vastberadenheid van de islamitische leiders, zoals die van de Turkse premier Erdoğan, die de Verenigde Naties onder druk zet om te komen tot een internationaal verdrag tegen godslastering waarmee ze onze vrijheid van meningsuiting willen beperken.

    In plaats van zich krachtig uit te spreken ten gunste van de vrijheid van meningsuiting, in plaats van pal te staan ​​voor onze vrijheden, in plaats van het volgen van Churchills bijvoorbeeld door nooit toe te geven, in niets, groot of klein, krimpen westerse politici ineen over islamitische gevoeligheden door te verklaren hoe zij zich persoonlijk beledigd voelden door de film van een particulier uit Los Angeles.

    Ondertussen loofde een Pakistaanse minister een beloning van 1 miljoen dollar uit voor het doden van de maker van de film. We hebben geen Westerse leiders gehoord die daarover iets hebben gezegd.

    Toen in maart uw organisatie, de Zweedse Free Press Society, werd opgericht, bekritiseerde Kaj Schueler, de redacteur van Dagbladet, u. Hij schreef in zijn krant – ik citeer – “Aangezien woorden neutraal noch onschuldig zijn, moeten er grenzen zijn aan de vrijheid van meningsuiting.”

     

    Het spijt me meneer Schueler, maar zolang mensen niet oproepen tot geweld, moet het ze worden toegestaan ​​om te zeggen wat ze willen. Dat is de reden waarom ik wil dat er in onze grondwetten een clausule wordt opgenomen vergelijkbaar met het Amerikaanse First Amendment.

    Ik verdedig het recht van iedere imam om zijn afkeuring over onze vrijheden en democratie uit te drukken, over onze vrijheid van meningsuiting, over het christendom en het Jodendom, over homo’s en vrouwen, over onze cultuur, traditie en waarden. Maar in ruil daarvoor eis ik het recht dat iedereen zijn mening mag uiten over de islam, op de manier die hij nodig vindt.

    Aangezien de islam ons ​​die vrijheid niet wil schenken, mag hem niet de vrijheid worden gegeven om ons te beroven van onze vrijheden!

     

     

     

    WORDT VERVOLGD

     





    06-11-2012, 17:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1003 LA MAIN DU MAÎTRE

    Dinsdag 6 november 2012

    Slachtmaand

    Zon 7u53-17u08

    H Leonard van Noblac

    Sint-Leendert jaagt de vliegen weg, zegt men op het land

    .

    1003 LA MAIN DU MAÎTRE

     

     




    ***

     

    Toeval bestaat niet, ik weet het. Maar toen ik hoorde op TV (comment ils osent!) van die minstens 10 groepsverkrachtingen per week (5 niet-aangegeven en 5 te seponeren door de parketten), sprong spontaan bovenstaande titel voor deze blog voor mijn ogen. Er stond echter niet ‘La Main du Maître’, maar ‘La main du Diable’… Omdat ik, zo denk ik toch, voor mezelf geen geheimen heb schrijf ik het neer zoals het was. Maar die Onvaderlandsche Gedachte zo maar zonder meer open en bloot op de blog brengen, dat is toch nog wat anders. Vandaar dat er eerst staat ‘La main du Maître’, wat trouwens in Vlaanderen voor de meeste Vlamingen, nog waar is ook. De afbeelding hierboven liegt dus niet, al zijn de trekken van De Chef van de 16, precies wegens de diefte, ietwat verdoezeld. Of, zoals Albert Coburg zou zeggen : ze zijn ê bikke omfloerst. Omfloerste zaken namelijk, kent men in Laeken zeer goed. Denk maar aan al dat scheef schaatsen, waar binnen de paleismuren niet openlijk kan over gepraat worden. Al ligt het, bvb bij Matilleke, toch zeer op de lippen…. De liefde van dat meisje voor haar stokvis is zò groot, dat zij in zijn plaats wenste besproken te zijn met die Graaf!

    Maar ik mag mij niet laten afleiden van de nul-tolerantie die op komst is. Is het U ook opgevallen, dat er angstvallig rond de pot gedraaid wordt rond de daders van die groepsverkrachtingen? Volgens veel lezers zouden dat hoogbejaarde Eskimo’s zijn, maar voortgaande op de oorverdovende stilte op dat punt, denk ik eerder aan de soort waarvan Filip DeWinter zegt dat ze met een mes in de pamper waren geboren. Ik denk zo : een mes, Filip? Is dat alles? Abnormaal goed voorzien van reproductie-attributen, ja! zou ik zo denken. Maar kom, het verschil in cultuur moet ergens zitten! Of hangen…..

    Maar die onverlaten hebben sakkerdjie gelijk! Hadden die dames ’n boerka gedragen, dan was er niets gebeurd, want dan zien  die niet voordien wat voor vlees (!) ze in de kuip hebben. Onder zo’n tentzeil kan evengoed ’n Maghrebijnse loverboy met getrokken mes zitten! En het leed van al die schapen, in voorkomend geval, vraagt U! Wel, die mekkeren wel, maar uit de biecht klappen doen ze niet!  

    ***

    Tweedens gaat mijn aandacht naar de ‘regeringsvorming’ in de Koekestad. ’t Stad is van niemand meer,lees ik. Het is nu de tweede keer, dat BDW, zij het als nieuwe mens in een afgeslankte versie, een formatie-nota voordraagt, waarop het antwoord komt : ’Comment il ose’, een zinneke dat in zijn nachtmerries moeten blijven echoën als de trompetten van Jericho. Nu weer! In de file vastgereden door Janssens, noch vooruit noch achteruit. Eigen schuld, dikke bult, schreef een spuiter, is normaal met dat stilstaand verkeer op de Antwerpse Ring….

    JaJa, ‘la main du Diable’…. Of zijn jullie vergeten, dat ‘His Masters Voice’, bij monde van Madam Kherbache van de PS, tweede op de Stadslijst, de kabinetmedewerkster is van …de Chef himself? Ooit gehoord van ‘L”Oeil de Moscou?’ Er wordt dus op z’n ‘Fransoos’ onderhandeld : zoals voorgezegd op de 16 ; pappen en nathouden, tot iedereen er hoorndul van wordt…. Dan als een Deus ex machina op het toneel verschijnen, om met Koninklijke allures als de Nieuwe Zonnekoning de buit binnen te halen.

    ***

    O ons Bartje is getrouwd. Hij zit in de miserie, hij zit in de miserie, en ’t is zijn eigen fout…… Liz-a-Bed, jongske, ge gaat gij daar iets moeten aan doen, weie!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Zeven op de tien gewelddadige diefstallen onbestraft

    Bewerkt door: redactie − 06/11/12, 04u53  − Bron: belga.be

    ***

    Liefst zeventig procent van de diefstallen met geweld blijft onbestraft. Dat schrijven De Standaard en De Tijd op basis van cijfers die minister van Justitie Annemie Turtelboom vrijgaf na een parlementaire vraag. De seponeringen bij zware diefstal liggen nog hoger. Vaak blijft de dader onbekend of zijn er onvoldoende bewijzen.

    Het aantal diefstallen met geweld is de voorbije drie jaar toegenomen: van 22.597 zaken in 2009 tot 25.632 zaken vorig jaar. Dat is een stijging met ruim 13 procent. Van de 71.040 zaken die in die jaren bij de parketten terechtkwamen, bleef 69,9 procent zonder gevolg. Opvallend zijn de verschillen tussen de verschillende gerechtelijke arrondissementen. Brussel klasseert volgens Turtelboom de meeste zaken zonder gevolg (81 procent) tegenover 35 procent in Marche-en-Famenne, waar het percentage het laagst ligt.

    Zigeunersbendes

    In De Standaard zegt criminoloog Brice De Ruyver dat we met een probleem zitten. "Blijkbaar krijgen we ondanks alle inspanningen dit soort van criminaliteit niet onder controle. Zeker bij de rondtrekkende zigeunerbendes zitten we met een serieus probleem", zegt hij. .

    ***

    Toemaatje.

    ’n Drug-koerier betrapt met 4 Kgr cocaïne, aangehouden maar van direct weer op vrije voeten gesteld. Heeft volgens de Wet niks misdaan en werd dus in het bezit gesteld van de aangeslagen koopwaar. Anders had die de Belgische Staat een proces kunnen aandoen. Iets dat een enorme negatieve repercussie zou gehad hebben in de Internationale Pers….

    Is eigenlijk niet helemaal de juiste weergave van de feiten, maar er was geen tolk beschikbaar, en in dit gezegend landje geen procedure zonder tolk, en al helemaal niet zonder de bijstand van een (Pro Deo) advocaat. Die was wel lijfelijk aanwezig (met het oog op zijn honorarium), maar kon niet communiceren met zijn cliënt….JaJa, allemaal volgens het boekje, maar het komt wel op hetzelfde neer : een attest van onbekwaamheid voor Vrouwe Justitia (Toertelbaum).

    Vroeger heette dat ‘Vrije Ingang’ – ‘Entrée Libre’, maar dat stond alleen op de deuren van kleinhandelszaken. Nu staat dat in néonletters van een meter groot aan iedere grensovergang, aan iedere haven, aan iedere luchthaven. Het staat begot ook op veel van onze gevangenispoorten!

    Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij. De nood IS hoog en dus is hier de redding. Zonder valse bescheidenheid kan ik een oplossing aanreiken. Zowel voor de werkeloosheid als voor de levensduurte, bovenop een gangster-en verkrachtings-vrije samenleving. En niet te verwaarlozen : goed voor het milieu en uinemend in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Neen! Neen, niet met de BDW-optie, vanwege de inter-federale halfopen bebouwing die er teveel aan is.! De oplossing is…Het Ei van Columbus!

    Deze keer is dat ei geen gewoon kippen-ei, maar het ei van de  Bananenboom!

    Ik zie nu met mijn geeestes-oog de beduusde blikken van iedereen rond mij, lijk Christopher Colombus die in zijn tijd zo’n gezichten moet hebben gezien, toen hij dat ei onzacht met een harde tik rechtop stelde op tafel. Voilà, zeiden zijn ogen, zo doen we dat in Genua, want de man was een uitgeprocedeerde sans papiers in Italië, opgenomen in het Gesloten Asielcentrum van de Spaanse koning…. We schreven toen 1492, en als U het mij vraagt : de man had beter in zijn broek gedaan dan Amerika te ontdekken. Hij had dat ongelukje kunnen naar de nieuwkuis brengen, en geen haan zou vandaag de dag gekraaid hebben over Mohbama Si! Of Mohbama No! .

    Maar datdoeter ff niet toe. De bananenboom, in massa ingevoerd uit de tropische regenwouden, dàt is de oplossing voor de ware socialist! Iedereen gelijk, en iedereen even rijk, of even arm. Iedereen beschikt over eenzelfde aantal bomen. Ieders ‘nooddruft’l groeit voortaan aan die bomen, niemand kan nog ontslagen worden, ergens is er nog aanleiding tot stakken en de treien zullen op tijd rijden. Iedereen moet alleen zorgen, dat zijn ‘Eigen Bomen Eerst’ nauwgezet onderhouden worden. Geen onderhoud = geen bananen! De schuld kan op niemand anders geschoven worden! Syndicaten zullen van armoe het land verlaten. Als er geen rijkdom meer te delen valt, zullen de tafelschuimers, de BTK-D’s (*), de Euro-SD (*) maar ook de I.SD’s(*) vanzelf verdwijnen.

    Wat ook vanzelf zal verdwijnen, is het Koningshuis, la Maison Royale. Want na de schaats, zullen die als afwisseling algauw ook scheve kost willen onder de Koninklijke Cobueg-neus krijgen.

    Dan worden wij, gezellig ondereen, een republiek. De Eerste Bananen Republiek in Islam-Vrij Europa.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    06-11-2012, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.966 GODEN OF WAT DAN OOK UIT DE RUIMTE MET SWASTIKA’S

    .

    Bijeen gesprokkeld en laten sudderen op 27 september 2012

    Op het publiek losgelaten op maandag 5 november 2012

    ***

    .

    966 GODEN OF WAT DAN OOK UIT DE RUIMTE MET SWASTIKA’S

     

    De pens! Om de vette pens is het te doen!

     



    ***

     

    Beloofd! Dit is het laatste stukje oud vuil uit de prehistorie van vòòr de laatste Verkiezingen, dat U opgediend krijgt. Te oordelen naar de inhoud ervan, is het zelfs veel ouder. Misschien wel 15.000 jaar en de basis is een meteoriet uit de ruimte, voorzien van een Swastika op zijn buik..

    Niet dat wij ons onledig houden met oude meteorieten of met Boedha’s met bolle buiken – God-beware-ons-daarvoor - maar ff de wenkbrauwen fronsen over de drager van een ongewoon zinnebeeld, de Swastika, mag in ieder geval. Meer zelfs, het moed! Omdat, net als de vele op onze stranden aangespoelde Mariabeelden, die in het verleden aangezien werden als boodschappen uit de Hemel, zo zouden er misverstanden kunnen ontstaan over deze Swastika en de Halve Maan. Beiden verwijzen naar de ruimte, naar het Heelal, en dat kan gevaarlijke consequenties met zich meebrengen bij de Grote Geesten van de Euro-SD (*) die ons besturen.

    U ziet niet direct het verband? Hitler (Swastika) bracht schuld en boete over de hele wereld, de Islam (Halve Maan) is nog 15.000 keer erger….

    Dat het verderfelijk symbool op de dikke pens van het afgodenbeeld voorkomt, is dan weer een contraditie in terminis. Beelden uit de werelden van de Halve Maan vertonen meestal een ander soort buiken. Zoals wij het zeggen in onze rijke Vlaamse woordenschat : de ruggen daar plakken gewoonlijk  aan de ruggengraat. Ruimte over voor een of ander tatoe, is er niet.

     

    ***

     

    Ter zake :

     

    Onderzoekers hebben ontdekt dat een boeddhistisch beeldje dat de nazi's in 1938 tijdens een expeditie vonden, gemaakt is van een meteoriet. Het beeldje, bijna tien kilo zwaar, zou zo'n duizend jaar oud zijn en is door het unieke materiaal waaruit het gemaakt is van onschatbare waarde.

    In 1938 vond een Nazi-expeditie onder leiding van Ernst Schäfer het beeldje in Tibet. De Duitsers besloten het beeldje - dat de Boeddhistische god Vaisravana laat zien - mee naar Duitsland te nemen.

    Hakenkruis

    Dat had ongetwijfeld te maken met het feit dat de afgebeelde persoon op zijn buik een swastika heeft staan. Het hakenkruis is het heiligste symbool uit het hindoeïsme  en wordt ook gebruikt in het boeddhisme.

    In Duitsland ging het beeldje op in de collectie van een verzamelaar en zeventig jaar nadat het gevonden werd, konden onderzoekers ermee aan de slag nadat het beeldje in 2009 werd geveild. Een onderzoeksteam onder leiding van Elmar Buchner van de universiteit van Stuttgart nam het beeldje eens goed onder de loep. Al snel konden de onderzoekers concluderen dat het gemaakt is van een meteoriet die bijzonder veel nikkel bevat.

    Chinga-meteoriet

    De onderzoekers menen zelfs te weten welke meteoriet precies gebruikt is om dit beeldje te vervaardigen. Het zou gaan om een fragment van de Chinga-meteoriet, zo meldt het blad Meteoritics & Planetary Science. "Die stortte zo'n 15.000 jaar geleden in het grensgebied tussen Mongolië en Siberië neer", vertelt Buchner.

    Officieel werden de eerste resten van deze meteoriet pas in 1913 teruggevonden, maar het is zeer aannemelijk dat mensen veel eerder al fragmenten van de meteoriet ontdekten. Dat daar vervolgens beeldjes van goden van gemaakt werden, is niet zo ver gezocht. Meteorieten worden vanwege hun afkomst vaak in verband gebracht met het goddelijke.

    Onschatbaar

    "Het beeld is de enige bekende afbeelding van een menselijke figuur dat in een meteoriet is gekerfd". Op basis van de grondstof alleen zou het al zo'n 15.000 euro waard zijn. Maar aangezien het beeldje waarschijnlijk ook nog eens 1.000 jaar oud is, is de kans groot dat het letterlijk van onschatbare waarde is.

    ***

     

    Willen mijne geliefde lezers nu niet beginnen denken dat ondergetekende een vuige racist is? Racist, goed, maar vuige racist! In geen geval! Zo mag ik niet denken aan al die dikke buiken van de voortdurend  zwangere vrouwen daar, of veel erger, aan de platte buiken van die ‘Born to die’…In Lampedusa, het eiland voor de Italiaanse kust, heeft de Carabinieri deze nacht weer een bootvol sukkelaars uit het water gered. Toch het zuiverste bewijs dat het bij hen niet koosjer is! Italië is ook niet meer je dàt, maar ‘weinig’ is nog altijd beter dan ‘niets’.

    Als morgen de USA een nieuwe (en deze keer een goeie!) President heeft, laat het dan iemand zijn met haar op zijn tanden. Als Meesters van de wereld hebben de Amerikanen in Augustus 1945 Japan in amper twee vliegtuig-ritjes van een dag en een halve nacht op de knieën gedwongen. Mekka  en Medina liggen half zo ver verwijderd. Een wespennest vertroetelt men niet, men verdelgt het.

    Of anders moet men zich laten inspireren door het Johan Cruyf-principe, dat zegt dat ‘elk nadeel se voordeel heb’ Weet U nog : met de zelfmoord van Hitler was de Duitse Natie op slag genezen van het nefaste Socialisme, wereldbekend onder het pseudoniem ‘Nazisme’. Tweede referentie : Jörg Haider (weeral ’n Oostenrijker!), de inspirator van de Freiheits Partei Osterreichs. Hij werd door een onbekende ‘missile’ tijdens een eenzame nachtelijke rit in de bergen, uit zijn auto gekatapulteerd en was op slag dood. Geen politie-onderzoek : de wagen was gewoon uit de bocht gegaan. Goebbels had het niet perfecter kunnen bedenken!

    Dat er om de Arabische potentaten uit hun vel te schieten, wel meer dan één ‘missile’ zou nodig zijn, misschien wel enkele honderden, is mogelijk. Maar het zou de weg zijn van het minste kwaad.

    Want met een beetje gezonde hulp uit het Westen, zelfs van Rome, kunnen die landen dan eindelijk beginnen aan hun eigen beschaving….

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    05-11-2012, 13:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.967 MET HEMELSE WINDEN ZEILEN IN ANTWERPSE WATEREN

    Bijeen gesprokkeld en laten sudderen op 28 september 2012

    Op het publiek losgelaten op zondag 4 november 2012

    .

    967 MET HEMELSE WINDEN ZEILEN IN ANTWERPSE WATEREN

     

    Als Roosje in de hemel een windeke laat

     

    Heeft ’t Weverken daarvan de baat….

    ***

     

     

    Dit stukje gaat weer over de ziekelijke neigingen van Camps, hoernalist van De Morgen. U wist het niet, (en ik vergeet het ook o zo dikwijls) maar mijn computer is, net zoals het wegen-net bij jullie,  uitgerust met flitspalen. Ambetant, hé!   Mijn camera’s zijn geijkt, niet op snelheid lijk bij ‘t Crevitske, maar op ‘prullenbak’.

    Ik leg uit : de word-doc’s blijven opgeslagen tot ze ofwel gepubliceerd zijn, ofwel tot ze geschrapt worden, dan verdwijnen ze na verloop van tijd, net lijk onze zieltjes, recht naar de grenzeloze eeuwigheid van de ‘prullenbak’. Mijn flitspalen flitsen mij de oren van mijn kop, iedere keer dat een word-doc code BDW zonder tussenkomst naar de prullenbak zou gaan.

    Vandaar dat U vandaag deze opgewarmde kost van voor de Gemeenteraads Verkiezingen krijgt, versierd en opgetut met een vleugje zoete actualiteit, op een bedje van Rode Spijt.

    Drieduizend honderd zes en zestig keer (3.166) zat Hugoke Campske er neffe. Dat zijn namelijk de voorkeurstemmen van de gewraakte  Chris Morel, vader van…

    Het is me wat met die familie en de vele aanbidders van die ene charismatische docjter!

    Vader Chris Morel zal, zegt hij, zetelen als Schepene, en gelijk heeft ie. Zijn beperkingen zullen gene de minste rol spelen, want de Raadszaal zal worden aangepast. Goed zo.

    Maar wat? bijvoorbeeld, als een van de Koninklijke Scheve Schaatsers ooit in die Raadszaal moet worden ontvangen? Toen zijn dochter, mandataris van Het Vlaams Belang in China de rolstoel van Papa voortduwde, moest het stel 50 meter uit de buurt blijven van Philips de Taaie…Remember?

    Maar kom, Vader Morel is een veel te verstandig man om oude koeien uit de gracht te halen. Koeien niet, mar Engeltjes uit de Hemel wel!

     

    ***

    Ter zake :

    De Antwerpse N-VA-lijst wordt geduwd door een dode. Kouder kan politiek niet zijn

    OPINIE − 28/09/12, 06u34

    ***

    Gezinstafereeltjes in verkiezingsfolders zijn een plaag. Ineens hangen politici vol met baby's en kleuters. Of lopen in prefab-geluk, hand in hand met vrouwtje, door herfstdreven. Nog erger: politicus met boodschappen-tas, op zoek naar prei.

    Ik ben geen liefhebber van idyllische plaatjes die vaak abject haaks staan op het echte privéleven van kandidaten. Maar ja, er is Dag Allemaal, en daar kan het charter van Quaregnon niet tegenop. Klimaat-riedel ook niet. Verzopen amerikanisme, ten onzent.

    Er is een verkiezingsfolder met Marie-Rose Morel op de affiche tussen Bart De Wever en vader Chris. De hand van de overledene ligt liefdevol op de schouders van Bart. Vader glimlacht.

    Hoe ver wil je gaan in ronsel-moraal? Over het graf heen? Een bevriend schrijver belde: lijkenpikkers! Dat was mij nog even iets te rectaal. Maar natuurlijk dacht ik ook: laat de doden rusten. Later zag ik vader Morel in Terzake. Hij zei openhartig dat de geafficheerde nagedachtenis van Marie-Rose bedoeld was voor stemmenwinst. Dat kon hij, politieke nobody, wel gebruiken.

    Wat heet: oude man verzonken in droevige nietszeggendheid.

    De Antwerpse N-VA-lijst wordt geduwd door een dode. Kouder kan politiek niet zijn. Postume huurlingen-praktijken: het lijkt wel wanhoop.

    Is het ook misbruik van verdriet? Dat oordeel hoort alleen Chris Morel toe.

    Hugo Camps .

    ***

    De ware necrofiel is natuurlijk de jaloerse Camps! Zoiets doen vanwege de NV-Averechts moet pure wanhoop zijn! De uitslag van de verkiezingen bewijst het!

    Er is trouwens nog iets anders. Als succesvol ondernemer die Chris Morel geweest is, lees ik gaarne zijn voornemen over het werk als Schepene. Ik zal zetelen, zegt de man, en van alle onderwerpen die ter sprake komen, de kostprijs ervan op tafel brengen. Enfin, naast de bla bla bla, ook de cijfertjes. Zijn ze in geen enkele Gemeenteraad ter wereld bekend mee!

    Ik zou bijna zeggen : laat de rest van ’t Antwerps Stadsbestuur gewoon thuis, en laat Vader Morel een verse ploeg medewerkers kiezen en aanstellen, die hem achter de schermen moeten bijstaan. De man kent het klappen van de zweep om ondernemingen te besturen en hij zou het op zijn eentje beter doen dan een hele ploeg grote lantaarns met kleine lichtjes.

    Wedden dat in de kortste keren gouden tijden voor alle Antwerpenaren zouden aanbreken?

    Nu vraag ik mij toch af, waar De Smalle d’Ancers toch al die sjans vandaan blijft halen!

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***





    05-11-2012, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1002 IN POITIERS IS HET TOEN OOK BEGONNEN

    .

    A.D. maandag 5 november 2012

    .

    1002 IN POITIERS IS HET TOEN OOK BEGONNEN

     

    Islam-Zendeling onderweg

     

    Met de Wrede van Allah

    ***

    Poitiers, Cannes, Orange, en verder de streek van de ketterse Katharen (Monségur), keikoppen als ze waren : allemaal goed volk, neem dat van mij aan. Orange, ooit de eerste stad met een Burgemeester v/h Front National, Poitiers de stad waar in 732 een zekere Karel Martel de Eerste Europese Veroveringstocht der Arabieren stopte : zou het dan allemaal kunnen terugkeren zoals een film terug gespoeld wordt?

    Waar er gehakt wordt, vallen er spaanders. Gemakkelijk zal het dus niet worden. De kwestie is vooral de kleine groepjes verspreid over heel Europa, te verenigen. We leven toch in de gouden tijd van de massa-communicatie? Wat houdt er ons dan tegen? Als harde Moslim-kernen overal ter wereld in een paar minuten een hele stad kunnen overhoop zetten : wat hebben die dan voor op ons, buiten, natuurlijk  hun bloed-dorst en de koeltoer van moord en doodslag. Onze cultuur echter is superieur aan de hunne, we moeten ons ook daarnaar gedragen….Geweldloze bezetting van  hun moskeeën is een goed middel, maar een referendum afdwingen is beter!

    En dan : Bye Bye Rachid! Bye Bye Mohammed!

     

    ***

    Ter zake :

    Interview met de moskeebezetters van Poitiers

    Posted on 4 november 2012 by E.J. Bron

    ***

     

    Op 20 oktober jongstleden bezetten ongeveer 80 jonge activisten van de “Génération Identitaire” de moskee van Poitiers. In een interview met de krant Nice-Matin vertellen nu voor het eerst de twee leiders in Cannes over het werk van hun organisatie: Guillaume Delefosse (24, links) en Romain Brun (20). De beide zijn van “Cannes-Identitaire”, een aftakking van de politieke partij “Bloc Identitaire”, die door Fabrice Robert op nationaal niveau wordt geleid.

    Wat wilde u ons met de beklimming van deze moskee laten zien?

    Romain Brun: We waren met 79 jonge mannen, allemaal onder de 25 jaar, van wie negen uit Cannes. Voor ons in Poitiers de stad waar de islamitische binnendringers in het jaar 732 tot staan werden gebracht. Het is een ideaal symbool voor de lancering van de beweging “Génération Identitaire”, een verzamelpunt voor Identitairen onder de 25. We wilden er de aandacht op vestigen dat we van de regering referenda over de immigratie en de bouw van nieuwe moskeeën eisen. Naar de meningen van de Fransen over deze kwesties werd nooit gevraagd.

    De actie van Poitiers, waar we onze leuzen vanaf het dak van de moskee verkondigd hebben, zorgde voor veel media-aandacht. Bovendien moet je weten dat we de actie om 05:30 uur zijn begonnen, dus op een tijdstip dat er niemand was. Bovendien is justitie tegen geen enkele inwoner van Cannes in verband met deze actie opgetreden.

    Wat zijn de volgende doelen van het “Bloc Identitaire”?

    Guillaume Delefosse: We organiseren onze nationale vergadering op 3 en 4 november in Orange. Dit jaar geeft ons de gelegenheid het 10-jarige bestaan van de Identitaire beweging te vieren. Deze keer zullen alle naties van Europa op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

    En op lokaal niveau?

    Romain Brun: Wij roepen de jeugd op om zich de komende jaren voor de zaak in te zetten, een taak die steeds moeilijker wordt, vooral als het gaat om “samenleven”. Wij denken niet dat twee volkeren kunnen samenleven. Eentje wil altijd de overhand krijgen.

    Guillaume Delefosse: Wij verdedigen onze identiteit thuis, net zoals de identiteiten van anderen in hun landen. We denken er ook over na om mee te doen aan de gemeentelijke verkiezingen, in ieder geval voorlopig alleen in Cannes, ook al is bij ons alles in beweging.

    ***

    Diagonaal doorlezen :

    <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/t90Ay-iOwGU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

     

    Dit YouTube-filmpje (gevonden bij E.J.Blog) is een sprekend voorbeeld van de bestaande cultuur-vershillen. Het toont hoe het Regeringsleger in Syrië afrekent met een krijgsgevangene. Wij zouden die gast hoogstens voor Assiesen gebracht hebben. Of – als het om een Vlaming ging – voor de Krijgsraad, omdat daar, zelfs jaren na de oorlog, nog de dood met de kogel kan gezwaaid worden….

    ***

     

     

     

    Bij ons, in het landje tussen de Noordzee en de Maas, zou men om te beginnen het Spionnen-Centrum  (CGKR) van Jozef DeWitte moeten kunnen opdoeken om de gemaakte kosten over al die jaren voor de BTK-D (¨) te kunnen recupereren op het Gentse Liegebeest.

    Dàt zou pas een goede waarschuwing zijn voor Meneerke Peeters van de Vlaamse Parochieraad der ID (*) die zinnens blijft – als er daarvoor geld in zijn budget over zou zijn – om een Vlaams Spionnen Centrum op te richten. Een soort van Wit-Gele Kruis voor bijstand aan avonturiers door de EURO-SD (*) op onze nek gestuurd van over de hele wereld.

    Ik stel mij als tijdverdrijf zo voor, wat er in de Moslim-landen zou opgericht worden voor de zorg van uitgeweken Westerlingen en/of overgewaaide Amerikanen. YouTibe toont het. Zeer aanschouwelijk, om zo te zien.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     





    05-11-2012, 11:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!