MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1003 LA MAIN DU MAÎTRE

    Dinsdag 6 november 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Slachtmaand

    Zon 7u53-17u08

    H Leonard van Noblac

    Sint-Leendert jaagt de vliegen weg, zegt men op het land

    .

    1003 LA MAIN DU MAÎTRE

     

     




    ***

     

    Toeval bestaat niet, ik weet het. Maar toen ik hoorde op TV (comment ils osent!) van die minstens 10 groepsverkrachtingen per week (5 niet-aangegeven en 5 te seponeren door de parketten), sprong spontaan bovenstaande titel voor deze blog voor mijn ogen. Er stond echter niet ‘La Main du Maître’, maar ‘La main du Diable’… Omdat ik, zo denk ik toch, voor mezelf geen geheimen heb schrijf ik het neer zoals het was. Maar die Onvaderlandsche Gedachte zo maar zonder meer open en bloot op de blog brengen, dat is toch nog wat anders. Vandaar dat er eerst staat ‘La main du Maître’, wat trouwens in Vlaanderen voor de meeste Vlamingen, nog waar is ook. De afbeelding hierboven liegt dus niet, al zijn de trekken van De Chef van de 16, precies wegens de diefte, ietwat verdoezeld. Of, zoals Albert Coburg zou zeggen : ze zijn ê bikke omfloerst. Omfloerste zaken namelijk, kent men in Laeken zeer goed. Denk maar aan al dat scheef schaatsen, waar binnen de paleismuren niet openlijk kan over gepraat worden. Al ligt het, bvb bij Matilleke, toch zeer op de lippen…. De liefde van dat meisje voor haar stokvis is zò groot, dat zij in zijn plaats wenste besproken te zijn met die Graaf!

    Maar ik mag mij niet laten afleiden van de nul-tolerantie die op komst is. Is het U ook opgevallen, dat er angstvallig rond de pot gedraaid wordt rond de daders van die groepsverkrachtingen? Volgens veel lezers zouden dat hoogbejaarde Eskimo’s zijn, maar voortgaande op de oorverdovende stilte op dat punt, denk ik eerder aan de soort waarvan Filip DeWinter zegt dat ze met een mes in de pamper waren geboren. Ik denk zo : een mes, Filip? Is dat alles? Abnormaal goed voorzien van reproductie-attributen, ja! zou ik zo denken. Maar kom, het verschil in cultuur moet ergens zitten! Of hangen…..

    Maar die onverlaten hebben sakkerdjie gelijk! Hadden die dames ’n boerka gedragen, dan was er niets gebeurd, want dan zien  die niet voordien wat voor vlees (!) ze in de kuip hebben. Onder zo’n tentzeil kan evengoed ’n Maghrebijnse loverboy met getrokken mes zitten! En het leed van al die schapen, in voorkomend geval, vraagt U! Wel, die mekkeren wel, maar uit de biecht klappen doen ze niet!  

    ***

    Tweedens gaat mijn aandacht naar de ‘regeringsvorming’ in de Koekestad. ’t Stad is van niemand meer,lees ik. Het is nu de tweede keer, dat BDW, zij het als nieuwe mens in een afgeslankte versie, een formatie-nota voordraagt, waarop het antwoord komt : ’Comment il ose’, een zinneke dat in zijn nachtmerries moeten blijven echoën als de trompetten van Jericho. Nu weer! In de file vastgereden door Janssens, noch vooruit noch achteruit. Eigen schuld, dikke bult, schreef een spuiter, is normaal met dat stilstaand verkeer op de Antwerpse Ring….

    JaJa, ‘la main du Diable’…. Of zijn jullie vergeten, dat ‘His Masters Voice’, bij monde van Madam Kherbache van de PS, tweede op de Stadslijst, de kabinetmedewerkster is van …de Chef himself? Ooit gehoord van ‘L”Oeil de Moscou?’ Er wordt dus op z’n ‘Fransoos’ onderhandeld : zoals voorgezegd op de 16 ; pappen en nathouden, tot iedereen er hoorndul van wordt…. Dan als een Deus ex machina op het toneel verschijnen, om met Koninklijke allures als de Nieuwe Zonnekoning de buit binnen te halen.

    ***

    O ons Bartje is getrouwd. Hij zit in de miserie, hij zit in de miserie, en ’t is zijn eigen fout…… Liz-a-Bed, jongske, ge gaat gij daar iets moeten aan doen, weie!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Zeven op de tien gewelddadige diefstallen onbestraft

    Bewerkt door: redactie − 06/11/12, 04u53  − Bron: belga.be

    ***

    Liefst zeventig procent van de diefstallen met geweld blijft onbestraft. Dat schrijven De Standaard en De Tijd op basis van cijfers die minister van Justitie Annemie Turtelboom vrijgaf na een parlementaire vraag. De seponeringen bij zware diefstal liggen nog hoger. Vaak blijft de dader onbekend of zijn er onvoldoende bewijzen.

    Het aantal diefstallen met geweld is de voorbije drie jaar toegenomen: van 22.597 zaken in 2009 tot 25.632 zaken vorig jaar. Dat is een stijging met ruim 13 procent. Van de 71.040 zaken die in die jaren bij de parketten terechtkwamen, bleef 69,9 procent zonder gevolg. Opvallend zijn de verschillen tussen de verschillende gerechtelijke arrondissementen. Brussel klasseert volgens Turtelboom de meeste zaken zonder gevolg (81 procent) tegenover 35 procent in Marche-en-Famenne, waar het percentage het laagst ligt.

    Zigeunersbendes

    In De Standaard zegt criminoloog Brice De Ruyver dat we met een probleem zitten. "Blijkbaar krijgen we ondanks alle inspanningen dit soort van criminaliteit niet onder controle. Zeker bij de rondtrekkende zigeunerbendes zitten we met een serieus probleem", zegt hij. .

    ***

    Toemaatje.

    ’n Drug-koerier betrapt met 4 Kgr cocaïne, aangehouden maar van direct weer op vrije voeten gesteld. Heeft volgens de Wet niks misdaan en werd dus in het bezit gesteld van de aangeslagen koopwaar. Anders had die de Belgische Staat een proces kunnen aandoen. Iets dat een enorme negatieve repercussie zou gehad hebben in de Internationale Pers….

    Is eigenlijk niet helemaal de juiste weergave van de feiten, maar er was geen tolk beschikbaar, en in dit gezegend landje geen procedure zonder tolk, en al helemaal niet zonder de bijstand van een (Pro Deo) advocaat. Die was wel lijfelijk aanwezig (met het oog op zijn honorarium), maar kon niet communiceren met zijn cliënt….JaJa, allemaal volgens het boekje, maar het komt wel op hetzelfde neer : een attest van onbekwaamheid voor Vrouwe Justitia (Toertelbaum).

    Vroeger heette dat ‘Vrije Ingang’ – ‘Entrée Libre’, maar dat stond alleen op de deuren van kleinhandelszaken. Nu staat dat in néonletters van een meter groot aan iedere grensovergang, aan iedere haven, aan iedere luchthaven. Het staat begot ook op veel van onze gevangenispoorten!

    Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij. De nood IS hoog en dus is hier de redding. Zonder valse bescheidenheid kan ik een oplossing aanreiken. Zowel voor de werkeloosheid als voor de levensduurte, bovenop een gangster-en verkrachtings-vrije samenleving. En niet te verwaarlozen : goed voor het milieu en uinemend in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Neen! Neen, niet met de BDW-optie, vanwege de inter-federale halfopen bebouwing die er teveel aan is.! De oplossing is…Het Ei van Columbus!

    Deze keer is dat ei geen gewoon kippen-ei, maar het ei van de  Bananenboom!

    Ik zie nu met mijn geeestes-oog de beduusde blikken van iedereen rond mij, lijk Christopher Colombus die in zijn tijd zo’n gezichten moet hebben gezien, toen hij dat ei onzacht met een harde tik rechtop stelde op tafel. Voilà, zeiden zijn ogen, zo doen we dat in Genua, want de man was een uitgeprocedeerde sans papiers in Italië, opgenomen in het Gesloten Asielcentrum van de Spaanse koning…. We schreven toen 1492, en als U het mij vraagt : de man had beter in zijn broek gedaan dan Amerika te ontdekken. Hij had dat ongelukje kunnen naar de nieuwkuis brengen, en geen haan zou vandaag de dag gekraaid hebben over Mohbama Si! Of Mohbama No! .

    Maar datdoeter ff niet toe. De bananenboom, in massa ingevoerd uit de tropische regenwouden, dàt is de oplossing voor de ware socialist! Iedereen gelijk, en iedereen even rijk, of even arm. Iedereen beschikt over eenzelfde aantal bomen. Ieders ‘nooddruft’l groeit voortaan aan die bomen, niemand kan nog ontslagen worden, ergens is er nog aanleiding tot stakken en de treien zullen op tijd rijden. Iedereen moet alleen zorgen, dat zijn ‘Eigen Bomen Eerst’ nauwgezet onderhouden worden. Geen onderhoud = geen bananen! De schuld kan op niemand anders geschoven worden! Syndicaten zullen van armoe het land verlaten. Als er geen rijkdom meer te delen valt, zullen de tafelschuimers, de BTK-D’s (*), de Euro-SD (*) maar ook de I.SD’s(*) vanzelf verdwijnen.

    Wat ook vanzelf zal verdwijnen, is het Koningshuis, la Maison Royale. Want na de schaats, zullen die als afwisseling algauw ook scheve kost willen onder de Koninklijke Cobueg-neus krijgen.

    Dan worden wij, gezellig ondereen, een republiek. De Eerste Bananen Republiek in Islam-Vrij Europa.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!